Van Mossel Leasing Privé lease

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Van Mossel Leasing Privé lease"

Transcriptie

1 Van Mossel Leasing Privé lease Veelgestelde vragen Algemeen over privé lease Wat is privé lease? Het privé leasen of private leasen van een auto betekent dat u voor een langere periode betaalt voor het gebruik van een auto. De kosten van reparatie, onderhoud, banden, houderschapsbelasting en verzekering zijn voor rekening van de leasemaatschappij. U betaalt hiervoor een maandelijks bedrag gebaseerd op een vastgesteld jaarkilometrage en een bepaalde looptijd in maanden. Fiscale bijtelling betaalt u niet. De enige kosten die u gedurende de hele looptijd heeft zijn uw leasetarief, de brandstofkosten, eventuele eigen risico s in geval van schade en verkeersboetes. Wat is het verschil tussen leasen en financieren? Er is een verschil tussen financieren en leasen. Een financiering is een lening. Leasing wordt ook wel een abonnement of vorm van huur genoemd. Hier betaalt u voor het gebruik en niet voor het bezit. De auto blijft dus juridisch en economisch eigendom van de leasemaatschappij. Wat zijn de voordelen van leasen t.o.v. bijvoorbeeld kopen? Geen investering benodigd En toch in een nieuwe (of jong gebruikte) auto rijden Zekerheid over de kosten (onderhoud ed. is namelijk inbegrepen) Geen zorgen maken over de verzekering, banden, reparatie en onderhoud en verkoop van de auto na afloop van het leasecontract Profiteer van het inkoopvoordeel van de leasemaatschappij waardoor u een scherp tarief heeft U houdt uw spaargeld over voor andere dingen Kortom: wij zorgen voor zorgeloos rijplezier tegen een zeer aantrekkelijk maandelijks leasetarief.

2 Van Mossel Leasing Wie zijn wij? Van Mossel Leasing Van Mossel Leasing is gespecialiseerd in het financieren en beheren van wagenparken. Sinds de start in 1994 is Van Mossel Leasing uitgegroeid tot het grootste zelfstandige fullservice particuliere leasebedrijf van Nederland. De belangrijkste reden voor het succes van Van Mossel Leasing? De constante aandacht voor klanttevredenheid! Waarom kies je privé lease van Van Mossel Leasing? Bij Van Mossel kunt u altijd terecht; telefonisch of per mail, maar ook persoonlijk in één van onze 48 vestigingen. Hier kunt u terecht voor al uw auto gerelateerde vragen, service, onderhoud of gewoon een kop koffie. Als onderdeel van de Van Mossel Groep biedt Van Mossel Leasing naast de zeer volledige service ook nog eens hele scherpe prijzen. Zijn alle auto's geschikt voor privé lease? Bij Van Mossel Leasing zijn (bijna) alle auto's te verkrijgen in privé lease. Naast het standaard aanbod op onze website kunt u een op maat gemaakte privé lease offerte opvragen. Een op maat gemaakte privé lease offerte kunt u op de volgende manier aanvragen: Surf naar en vul het offerte formulier zo volledig mogelijk in Of mail naar info@vanmosselleasing.nl Of bel naar U ontvangt binnen een dag een op maat gemaakte privé lease offerte van ons. Wat kost privé lease? Dat is vooral afhankelijk van welke auto u kiest, hoeveel u rijdt en hoe lang u in de auto wilt rijden. In ieder geval zijn wij volledig transparant in hoe uw maandtarief tot stand komt. De prijs die wij vermelden is de prijs die u maandelijks betaalt, uiteraard inclusief de btw. Geen verrassing dus en goed te budgetteren.

3 Aflevering & facturatie Hoe gaat de aflevering van mijn privé lease auto precies in zijn werk? Bij Van Mossel Leasing wordt de privé lease auto kosteloos door onze dealer afgeleverd op elk gewenst adres in Nederland. U kunt de privé lease auto ook ophalen bij onze dealerbedrijven, uiteraard zijn hier dan ook geen kosten aan verbonden. Wordt de privé lease auto afgeleverd met een volle tank brandstof? Ja, onze privé lease auto's worden met een volle tank afgeleverd, dit is inbegrepen in de kosten. Hoe ziet de eerste facturatie eruit? Omdat u de auto vaak in de loop van een maand in ontvangst neemt zal de eerste facturatie wat later op gang komen. Dit betekent dat u een gedeelte van de eerste maand betaalt plus de eerste volledige maand daarop volgend. U betaalt de leasetermijnen immers altijd per maand vooraf. Hoe verloopt de betaling van de facturen? Via automatische incasso. U betaalt de leaseprijs per maand vooraf. Wij incasseren op de laatste werkdag van de maand, voorafgaand aan de maand waarop de betaling betrekking heeft. Daar heeft u dus geen omkijken naar. Hoe snel kan de privé lease auto worden afgeleverd? Na financiële acceptatie rijdt u soms al binnen enkele dagen in uw nieuwe privé lease auto wanneer u voor een voorraad model kiest! Let op: wij leveren het hele jaar door privé lease auto's af, met uitzondering van de periode 15 november tot 1 januari. Wat is er allemaal inbegrepen in het tarief? Rente en afschrijving, reparaties, onderhoud, banden, verzekering, de wegenbelasting en niet te vergeten de BTW. U hoeft dus alleen nog maar te tanken!

4 Krijg ik te maken met bijtelling? Nee, omdat u privé alle kosten van het leasecontract draagt, heeft u geen fiscale bijtelling. Wat als ik een bekeuring krijg? Bekeuringen worden per rechtstreeks naar u gestuurd door het Centraal Justitieel Incasso Bureau (CJIB) en worden zonder tussenkomst van Van Mossel Leasing door u zelf voldaan. Hoe zit het met de belastingen? Als u een auto privé leaset, dan betaalt u geen fiscale bijtelling. U hoeft geen rekening te houden met de wegenbelasting, ook deze is bij de prijs inbegrepen. Werken jullie met een aanbetaling of borgsom? Privé leasen bij Van Mossel Leasing behoeft geen aanbetaling. Wij rekenen geen standaard borgsom. Mocht een borgsom naar aanleiding van een kredietbesluit toch van toepassing zijn, dan ontvang u de borgsom na inlevering van de auto in goede staat en na voldoening van openstaande posten weer terug.

5 Lease auto uitzoeken Hoe kies ik mijn privé lease auto? Op ziet u een greep uit de selectie auto s die u kunt kiezen. Bij Van Mossel Leasing kunt u echter alle auto s leasen. Wanneer u een voorraad model kiest, kunt u dikwijls al binnen een paar dagen zorgeloos een privé lease auto rijden. Zijn alle privé lease auto s altijd nieuw? In de regel zijn de privé lease auto s altijd nieuw. Van Mossel Leasing biedt echter ook occasion lease aan, dit zijn jong gebruikte auto s en extra voordelig vanwege de kortere looptijd van het contract en nog scherpere leasetarieven. Kan ik accessoires of opties toevoegen aan mijn auto? Ja, dit is mogelijk maar wel binnen bepaalde grenzen. Als u aangeeft in welke auto u geïnteresseerd bent, dan nemen wij contact met u op om uw wensen of aanpassingen door te spreken. U ontvangt dan van ons een persoonlijke privé lease offerte. Belangrijk is dat de door u zelf aangebrachte accessoires schadevrij kunnen worden verwijderd voor inlevering. Door u zelf aangebrachte accessoires zijn niet standaard meeverzekerd mits u deze bij ons heeft aangemeld. Kan ik kiezen voor all-season banden? Het is mogelijk om voor u privé lease auto all-season (all weather) banden te bestellen. Hiermee bent u zowel in de zomer als winter veilig op weg. Is het mogelijk om mijn huidige auto in te ruilen? Jazeker, dat is mogelijk! Bij alle Van Mossel dealerbedrijven inclusief de Van Mossel Mega Occasion Centers is veel expertise aanwezig over tweedehands auto s. Wij voorzien u graag van een inruilvoorstel bij het aangaan van een privé lease overeenkomst. Hoe lang kan ik in de privé lease auto rijden? U sluit het privé lease contract af voor 24, 36, 48 of 60 maanden. Graag komen we met u in contact over de mogelijkheden, mail of bel ons op onderstaande gegevens.

6 Pech, schade en onderhoud Wat moet ik doen bij pech? Bij pech met u privé lease auto neem u contact op met de 24-uurs hulpdienst van Van Mossel Leasing op telefoonnummer: +31 (0) We zorgen ervoor dat u zo snel mogelijk weer mobiel bent. Heb ik recht op pechhulp? Ja, pechhulp in binnen- en buitenland is inbegrepen in het contract. Neem contact op met Van Mossel Leasing +31 (0) Wat moet ik doen bij schade? Schade rijden is natuurlijk heel vervelend, met name voor u zelf. De reparatie van de auto is standaard verzekerd. Alleen wanneer de schade veroorzaakt is door eigen schuld is er sprake van een eigen risico zoals dat gebruikelijk is bij autoverzekeringen. Neem bij schade direct contact met ons op of ga naar de website ( om uw schade online te melden. Mobiele telefoon bij de hand? Schademelden kan ook mobiel, ga naar en vul uw gegevens in. Liever op papier? Vul het meegeleverde "Europees Schadeformulier" in. Heeft u deze niet meer in bezit, download deze dan hier. Vul het schadeformulier in, en stuur deze op als.pdf naar schade@vanmosselleasing.nl Goed om te weten: wanneer u leaset bij Van Mossel Leasing, kunt u gebruik maken van de gratis haal- en brengservice bij schade. Welke schades vallen onder de categorie gebruiksschades en welke niet? Wij hanteren een duidelijke richtlijn voor wat wij noemen gebruikersschades. Dit zijn schades aan een auto die horen bij het gebruik ervan. Om duidelijkheid te creëren waar u als berijder recht op heeft, is er een innameprotocol gemaakt, voorzien van een duidelijke splitsing in enerzijds geaccepteerde gebruikersschades en anderzijds schades die we tijdens het contract gemeld willen zien. Het inname protocol kunt u hier downloaden. In dit document vindt u alles wat u moet weten met betrekking tot het inleveren van uw auto.

7 Wanneer moet ik onderhoud laten plegen aan mijn privé lease auto? Voor elke auto is dit anders. Raadpleeg het bij de auto geleverde instructieboekje. Waar ga ik heen voor onderhoud aan mijn privé lease auto? Het is belangrijk dat het onderhoud vakkundig en snel wordt gepleegd, zodat u er zo min mogelijk hinder van heeft. Voor onderhoud aan uw privé lease auto kunt u dan ook, ongeacht merk, bij alle Van Mossel dealers in Nederland terecht. Een overzicht vindt u hier. Wat te doen bij diefstal? Neem bij diefstal direct contact met ons op: binnen kantoortijden buiten kantoortijden Waarschuw de politie en doe aangifte van diefstal. Een kopie van de aangifte ontvangen wij graag via schade@vanmosselleasing.nl.

8 Verzekering Is een ongevallen inzittende verzekering (POI) inbegrepen? Een personen ongevallen inzittenden verzekering is standaard inbegrepen in het leasetarief. Hoe is het eigen risico geregeld? Bij schade aan u privé lease auto is er onderscheid tussen eigen schade en schade aan een ander. Heeft u enkel schade bij een ander veroorzaakt, dus niet aan u privé lease auto, dan wordt er geen (WA) eigen risico in rekening gebracht. In geval van schade aan u eigen privé lease auto wordt een Casco eigen risico in rekening gebracht. De hoogte van het eigen risico staat in uw leasecontract vermeld U leaseprijs blijft vervolgens gelijk en wordt dus niet verhoogd! Bouw ik schadevrije jaren op tijdens de leaseperiode? Ja, wanneer u gedurende het leasecontract geen schade rijdt door eigen schuld, kunt u na afloop van uw contract van ons een verklaring van schadevrije jaren krijgen. Deze verklaring kun u gebruiken wanneer u zelf weer een auto wilt verzekeren. Mag ik met de auto naar het buitenland? Ja dat mag. Op vindt u diverse tips. Het is verstandig om ruim voor uw vertrek de groene kaart op te vragen, dit kunt u op bovengenoemde website aanvragen. Mogen andere mensen zoals u partner of kinderen in de leaseauto rijden? Ja, maar uiteraard enkel wanneer hij of zij in het bezit is van een in Nederland geldig rijbewijs. De verantwoordelijkheid voor de auto blijft echter bij de contractant.

9 Voorwaarden voor privé lease Komt iedereen in aanmerking voor privé lease? Ja, iedere particulier of u nu student of AOW-er bent kan voor privé lease kiezen. Een kredietcheck maakt onderdeel uit van de acceptatieprocedure. Aan welke eisen moet ik voldoen als ik wil leasen? Van Mossel Leasing voert altijd een kredietcheck uit waarbij wij de normen hanteren zoals opgesteld door de Vereniging van Financieringsondernemingen in Nederland (VFN-norm). De minimale zaken die wij in eerste instantie nodig hebben zijn: een kopie geldig paspoort & rijbewijs een kopie van de meest recente loonstrook een recent bankafschrift met daarop vermeld uw loonstorting en woonlasten Indien u korter dan 12 maanden in dienst bent of een tijdelijk dienstverband hebt, ontvangen wij graag aanvullend een werkgeversverklaring. Daarnaast vindt standaard een BKR-toetsing en -registratie plaats. Wordt mijn privé lease contract geregistreerd bij het BKR? Ja. Tijdens het acceptatieproces doen wij een toetsing bij het BKR en op het moment dat u in uw nieuwe auto gaat rijden registreren wij de overeenkomst bij het BKR. De hoogte van het te registreren bedrag is gelijk aan 65% van het maandelijkse leasebedrag keer het aantal maanden van de overeenkomst. Betaalt u bijvoorbeeld 200,- per maand en sluit u het leasecontract af voor 24 maanden dan wordt er 65% van ( 200,- keer 24) is 3.120,- geregistreerd bij BKR. Er staat een BKR-codering achter mijn naam, kan ik daarmee een privé lease auto gaan rijden? Een BKR-toetsing maakt deel uit van de financiële acceptatie. Dit is één van de variabelen die beoordeeld wordt. Een BKR registratie is niet altijd een probleem, als er sprake is van een lopende BKR-codering zullen we per situatie bekijken hoe we hiermee omgaan.

10 Contact Ik heb een klacht, waar kan ik die melden? We doen ons best u zo goed mogelijk van dienst te zijn. Toch kan het zijn dat u ergens ontevreden over bent. Dingen zijn niet gegaan zoals u had verwacht. Vaak is één telefoontje of mailtje genoeg om uw ontevredenheid weg te nemen. Immers, we helpen u graag en proberen samen met u het probleem op te lossen. Mocht dat onverhoopt toch niet in een keer lukken dan kunt u uw klacht officieel bij ons melden. Binnen 24 uur krijg u een bevestiging dat uw klacht in behandeling is genomen. U klacht kunt u melden via dit formulier of gewoon per telefoon via Staat u vraag hier niet tussen? Het kan natuurlijk voorkomen dat uw vraag hier niet tussen staat. Heeft u andere vragen? Bel ons dan op of mail ons op info@vanmosselleasing.nl!

Veel gestelde vragen - Kienlease

Veel gestelde vragen - Kienlease Veel gestelde vragen - Kienlease Bestelling en contract Wat is privatelease? Wat zit er allemaal in jullie overeenkomst? Kan iedereen een privatelease overeenkomst afsluiten? Is het mogelijk om een bestelling

Nadere informatie

LEASE OF FINANCIER UW BMW

LEASE OF FINANCIER UW BMW BMW Financial Services Leasing Financiering Verzekering BMW maakt rijden geweldig LEASE OF FINANCIER UW BMW OP EEN MANIER DIE BIJ Ú PAST. BMW FINANCIAL SERVICES Leasing. Financiering. Verzekering. INHOUD.

Nadere informatie

LEASE OF FINANCIER UW BMW

LEASE OF FINANCIER UW BMW BMW Financial Services Leasing Financiering Verzekering BMW maakt rijden geweldig LEASE OF FINANCIER UW BMW OP EEN MANIER DIE BIJ Ú PAST. BMW FINANCIAL SERVICES Leasing. Financiering. Verzekering. INHOUD.

Nadere informatie

Veelgestelde vragen. Alle kosten in de hand met Suzuki All-inclusive. Inhoudsopgave veelgestelde vragen

Veelgestelde vragen. Alle kosten in de hand met Suzuki All-inclusive. Inhoudsopgave veelgestelde vragen Inhoudsopgave veelgestelde vragen Heeft u een vraag over een specifiek onderwerp? Klik op een categorie: 1. Contract 2. Schade en onderhoud 3. Financiële aspecten 4. Einde contract 5. Verzekering 6. Contact

Nadere informatie

LEASE OF FINANCIER UW BMW

LEASE OF FINANCIER UW BMW LEASE OF FINANCIER UW BMW OP EEN MANIER DIE BIJ Ú PAST. BMW Financial Services BMW maakt rijden geweldig INHOUD. LEASEN OF FINANCIEREN. HOE GAAT U UW NIEUWE BMW RIJDEN? Zakelijk 4 BMW Operational Lease

Nadere informatie

Veelgestelde vragen. Alle kosten in de hand met Suzuki All-inclusive. Inhoudsopgave veelgestelde vragen

Veelgestelde vragen. Alle kosten in de hand met Suzuki All-inclusive. Inhoudsopgave veelgestelde vragen Inhoudsopgave veelgestelde vragen Heeft u een vraag over een specifiek onderwerp? Klik op een categorie: 1. Contract 2. Schade en onderhoud 3. Financiële aspecten 4. Einde contract 5. Verzekering 6. Contact

Nadere informatie

PRIVATE LEASE ALLES INCLUSIEF, ALLEEN NOG ZELF TANKEN!

PRIVATE LEASE ALLES INCLUSIEF, ALLEEN NOG ZELF TANKEN! PRIVATE LEASE ALLES INCLUSIEF, ALLEEN NOG ZELF TANKEN! PEUGEOT LEASE HELPT U MET HET MAKEN VAN DE JUISTE KEUZE UIT HET GAMMA VAN PEUGEOT PRIVATE LEASE KUNT U EEN AUTO KIEZEN DIE BIJ U PAST. WE BIEDEN PRIVATE

Nadere informatie

Peugeot Private Lease. Zorgeloos privé rijden in uw Peugeot 107, 208 of 2008

Peugeot Private Lease. Zorgeloos privé rijden in uw Peugeot 107, 208 of 2008 Peugeot Private Lease Zorgeloos privé rijden in uw Peugeot 107, 208 of 2008 volop keuze met Peugeot Private Lease De 107 biedt een pasklaar antwoord op de steeds grotere vraag naar zelfstandigheid, onafhankelijkheid

Nadere informatie

De weg naar uw droomauto.

De weg naar uw droomauto. De weg naar uw droomauto. Inhoudsopgave Introductie Over ALPHERA Financial Services 2 Autofinanciering voor bedrijven ALPHERA Financial Lease 4 ALPHERA Executive Plan 4 Autofinanciering voor particulieren

Nadere informatie

PRIVATE LEASE UW LAND ROVER KOMT STEEDS DICHTERBIJ

PRIVATE LEASE UW LAND ROVER KOMT STEEDS DICHTERBIJ PRIVATE LEASE UW LAND ROVER KOMT STEEDS DICHTERBIJ MAAK KENNIS MET BRITSE STIJL EN KLASSE WELKOM BIJ LAND ROVER PRIVATE LEASE Land Rover staat al decennialang voor ongeëvenaarde veelzijdigheid en kracht.

Nadere informatie

CITROËN Private Lease

CITROËN Private Lease CITROËN BUSINESS FINANCE CITROËN Private Lease ZONDER INVESTEREN ZORGELOOS GENIETEN CITROËN BUSINESS FINANCE Met Citroën Private Lease rijdt u in een splinternieuwe Citroën. U hoeft geen investering te

Nadere informatie

SEAT PRIVATE LEASE. Jij regelt de brandstof, wij de rest. SEAT FINANCIAL SERVICES Financieren. Leasen. Verzekeren. Mobiliteit. TECHNOLOGY TO ENJOY

SEAT PRIVATE LEASE. Jij regelt de brandstof, wij de rest. SEAT FINANCIAL SERVICES Financieren. Leasen. Verzekeren. Mobiliteit. TECHNOLOGY TO ENJOY SEAT PRIVATE LEASE Jij regelt de brandstof, wij de rest. SEAT FINANCIAL SERVICES Financieren. Leasen. Verzekeren. Mobiliteit. TECHNOLOGY TO ENJOY SEAT PRIVATE LEASE Rijd voor één vast maandbedrag een

Nadere informatie

Dienstenwijzer privé lease

Dienstenwijzer privé lease Dienstenwijzer privé lease Dienstenwijzer privé lease Deze dienstenwijzer wordt u aangeboden door SternLease B.V. Met dit document willen wij ons aan u voorstellen en vertellen wij u graag meer over ons

Nadere informatie

veelgestelde vragen Private lease

veelgestelde vragen Private lease veelgestelde vragen Private lease 1. Wat houdt private lease in? 2. Wat zijn voordelen van private lease? 3. Wat zit er in de maandprijs, die ik betaal? 4. Wat is het verschil tussen privé lease, private

Nadere informatie

PRIVATE LEASE DE SNELSTE ROUTE NAAR UW NIEUWE JAGUAR

PRIVATE LEASE DE SNELSTE ROUTE NAAR UW NIEUWE JAGUAR PRIVATE LEASE DE SNELSTE ROUTE NAAR UW NIEUWE JAGUAR LAAT UW AUTOHART SNELLER KLOPPEN WELKOM BIJ JAGUAR PRIVATE LEASE Een Jaguar rijden betekent de weg veroveren in stijl. Jaguar staat voor prestaties

Nadere informatie

Algemeen VEEL GESTELDE VRAGEN:

Algemeen VEEL GESTELDE VRAGEN: VEEL GESTELDE VRAGEN: Onderstaand vind u veel gestelde vragen omtrent een Myleasecar B.V. Private Lease contract. Mocht u na het lezen toch nog een vraag hebben, neemt u dan contact op met één van onze

Nadere informatie

Toyota Financial Services Onbezorgd rijplezier. Zakelijk

Toyota Financial Services Onbezorgd rijplezier. Zakelijk Toyota Financial Services Onbezorgd rijplezier Zakelijk 01. Toyota Financial Services 02. Verstandig geleased 04. Financial Lease 05. Netto Operational Lease 06. Full Operational Lease 08. Optionele componenten

Nadere informatie

DS PRIVATE LEASE PRIVATE LEASE ZONDER INVESTEREN LUXUEUS GENIETEN

DS PRIVATE LEASE PRIVATE LEASE ZONDER INVESTEREN LUXUEUS GENIETEN DS PRIVATE LEASE PRIVATE LEASE ZONDER INVESTEREN LUXUEUS GENIETEN 2 PRIVATE LEASE DS PRIVATE LEASE altijd de juiste keuze Kies nu de DS die bij u past en maak het rijden zo gemakkelijk mogelijk in combinatie

Nadere informatie

JA, Volkswagen Abonnement.

JA, Volkswagen Abonnement. ! JA, ik wil een abonnement op een up!, Polo, Polo BlueMotion, Golf, Golf Cabrio, Golf Plus, Beetle, Touran, Jetta of Passat en betaal één vast maandbedrag. Volkswagen Abonnement. Voorbeeld: U rijdt al

Nadere informatie

PRIVATE LEASE ALLES INCLUSIEF, ALLEEN NOG ZELF TANKEN!

PRIVATE LEASE ALLES INCLUSIEF, ALLEEN NOG ZELF TANKEN! PRIVATE LEASE ALLES INCLUSIEF, ALLEEN NOG ZELF TANKEN! 2 PEUGEOT PRIVATE LEASE ALTIJD DE JUISTE KEUZE UIT HET GAMMA VAN PEUGEOT PRIVATE LEASE KUNT U EEN AUTO KIEZEN DIE BIJ U PAST. U BEPAALT ZELF DE LOOPTIJD

Nadere informatie

Het ŠKODA Abonnement. De extra zekerheid bovenop uw ŠKODA.

Het ŠKODA Abonnement. De extra zekerheid bovenop uw ŠKODA. Het ŠKODA Abonnement. De extra zekerheid bovenop uw ŠKODA. ŠKODA Bank ŠKODA Leasing FINANCIEREN. LEASEN. VERZEKEREN. VWBAN214-01 SKODA Abonnement Brochure v7.indd 1 24-05-12 09:22 VWBAN214-01 SKODA Abonnement

Nadere informatie

PRIVATE LEASE ZONDER INVESTEREN LUXUEUS GENIETEN DS LEASE

PRIVATE LEASE ZONDER INVESTEREN LUXUEUS GENIETEN DS LEASE DS PRIVATE LEASE ZONDER INVESTEREN LUXUEUS GENIETEN DS LEASE DS PRIVATE LEASE helpt u met het maken van de JUISTE KEUZE DS PRIVATE LEASE Uit het gamma van DS Private Lease kunt u een auto kiezen die bij

Nadere informatie

Averus Financial Services. Ons huismerk in leasen.

Averus Financial Services. Ons huismerk in leasen. Averus Financial Services. Ons huismerk in leasen. Leasen, onmisbaar in de zakenwereld. Meer en meer bedrijven geven het beheer van hun wagenpark, groot of klein, uit handen. Leasen is eerder regel dan

Nadere informatie

PEUGEOT PRIVATE LEASE ZORGELOOS PRIVÉ RIJDEN IN UW PEUGEOT 108, 208, 2008 OF DE NIEUWE 308

PEUGEOT PRIVATE LEASE ZORGELOOS PRIVÉ RIJDEN IN UW PEUGEOT 108, 208, 2008 OF DE NIEUWE 308 PEUGEOT PRIVATE LEASE ZORGELOOS PRIVÉ RIJDEN IN UW PEUGEOT 108, 208, 2008 OF DE NIEUWE 308 VOLOP KEUZE MET PEUGEOT PRIVATE LEASE De 108 biedt een pasklaar antwoord op de steeds grotere vraag naar zelfstandigheid,

Nadere informatie

Citroën Business Finance. citroën Private Lease. Zorgeloos en voordelig rijden in uw Citroën C1, C3, DS3 of DS3 Cabrio

Citroën Business Finance. citroën Private Lease. Zorgeloos en voordelig rijden in uw Citroën C1, C3, DS3 of DS3 Cabrio Citroën Business Finance citroën Private Lease Zorgeloos en voordelig rijden in uw Citroën C1, C3, DS3 of DS3 Cabrio Met z n nieuwe neus en kortere motorkap heeft de Citroën C1 nog meer karakter. Maar

Nadere informatie

GENIET VAN UW VRIJHEID MET BMW FINANCIAL SERVICES.

GENIET VAN UW VRIJHEID MET BMW FINANCIAL SERVICES. GENIET VAN UW VRIJHEID MET BMW FINANCIAL SERVICES. BMW Financial Services BMW Motorrad INHOUD. UW FAVORIETE BMW MOTORFIETS. EERST UITKIEZEN. DAARNA DE FINANCIËN REGELEN. PRIVÉ 4 BMW Private Finance 5 BMW

Nadere informatie

CITROËN PRIVATE LEASE

CITROËN PRIVATE LEASE CITROËN PRIVATE LEASE UW ABONNEMENT OP ZORGELOOS GENIETEN CITROËN PRIVATE LEASE HELPT U MET HET MAKEN VAN DE JUISTE KEUZE Uit het gamma van Citroën Private Lease kunt u een auto kiezen die bij u past.

Nadere informatie

RijWijzer met Private Lease +31 (0)

RijWijzer met Private Lease +31 (0) RijWijzer met Private Lease +31 (0)30-850 1500 customercare@justlease.nl Gefeliciteerd! Je bent zojuist in je nieuwe auto gestapt. Wij beloven je dat rijden in een auto van Justlease de komende jaren een

Nadere informatie

Suzuki Private Lease. Geen verrassingen. Wel zo makkelijk. Suzuki Private Lease Veelgestelde vragen. 1. Contract. 2. Financieel. 3.

Suzuki Private Lease. Geen verrassingen. Wel zo makkelijk. Suzuki Private Lease Veelgestelde vragen. 1. Contract. 2. Financieel. 3. Geen verrassingen. Wel zo makkelijk. Suzuki Private Lease Suzuki Private Lease 1. Contract 2. Financieel 3. Verzekering 4. Schade en onderhoud 5. Contact 1. Contract Welke gegevens hebben we van je nodig?

Nadere informatie

Alstublieft. Al uw belangrijke zaken binnen handbereik. Dat schakelt makkelijk!

Alstublieft. Al uw belangrijke zaken binnen handbereik. Dat schakelt makkelijk! Alstublieft. Al uw belangrijke zaken binnen handbereik. Dat schakelt makkelijk! Index Welkom bij Volkswagen Pon Financial Services 3 Brandstof 4 Bekeuringen 5 Diefstal Hulpverlening Inleveren auto 6 Kenteken

Nadere informatie

Alstublieft. Al uw belangrijke zaken binnen handbereik. TECHNOLOGY TO ENJOY

Alstublieft. Al uw belangrijke zaken binnen handbereik. TECHNOLOGY TO ENJOY Alstublieft. Al uw belangrijke zaken binnen handbereik. TECHNOLOGY TO ENJOY Index / Welkom bij SEAT Financial Services 3 / Brandstof 4 / Bekeuringen 5 Diefstal Hulpverlening / Inleveren auto 6 / Kenteken

Nadere informatie

NOT NOR MAL JOUW MINI. MINI FINANCIAL SERVICES LEASING. FINANCIERING. VERZEKERING. DIE LEASE OF FINANCIER JE MET MINI FINANCIAL SERVICES

NOT NOR MAL JOUW MINI. MINI FINANCIAL SERVICES LEASING. FINANCIERING. VERZEKERING. DIE LEASE OF FINANCIER JE MET MINI FINANCIAL SERVICES JOUW MINI. DIE LEASE OF FINANCIER JE MET MINI FINANCIAL SERVICES NOT NOR MAL WEL ONTZETTEND GOED. MINI FINANCIAL SERVICES LEASING. FINANCIERING. VERZEKERING. ALLE WEGEN LEIDEN NAAR MINI. WELKE WEG NEEM

Nadere informatie

CITROËN PRIVATE LEASE PRIVATE LEASE UW ABONNEMENT OP ZORGELOOS GENIETEN

CITROËN PRIVATE LEASE PRIVATE LEASE UW ABONNEMENT OP ZORGELOOS GENIETEN PRIVATE LEASE UW ABONNEMENT OP ZORGELOOS GENIETEN 2 ALTIJD DE JUISTE KEUZE Uit het gamma van Citroën Private Lease kunt u een auto kiezen die bij u past. We bieden Private Lease aan van uitvoering Attraction

Nadere informatie

PEUGEOT PRIVATE LEASE ALLES INCLUSIEF, ALLEEN NOG ZELF TANKEN!

PEUGEOT PRIVATE LEASE ALLES INCLUSIEF, ALLEEN NOG ZELF TANKEN! PEUGEOT PRIVATE LEASE ALLES INCLUSIEF, ALLEEN NOG ZELF TANKEN! PEUGEOT LEASE HELPT U MET HET MAKEN VAN DE JUISTE KEUZE UIT HET GAMMA VAN PEUGEOT PRIVATE LEASE KUNT U EEN AUTO KIEZEN DIE BIJ U PAST. WE

Nadere informatie

Auto s en dan. Kopen, huren, Lease, welke keus geeft wat. Robert de Heer / Toyota010 / GreenMotion

Auto s en dan. Kopen, huren, Lease, welke keus geeft wat. Robert de Heer / Toyota010 / GreenMotion Auto s en dan Kopen, huren, Lease, welke keus geeft wat Robert de Heer / Toyota010 / GreenMotion De meest voorkomende leasevormen Full Operationele lease Netto Operationele lease Financial Lease Private

Nadere informatie

---------------------------------------------------------------------------------- Algemeen

---------------------------------------------------------------------------------- Algemeen Veel gestelde vragen / FAQ Hieronder hebben wij de meest gestelde vragen over ons product beantwoord. Staat uw vraag er niet bij? Neemt u dan contact op met Ford Lease ----------------------------------------------------------------------------------

Nadere informatie

GENIET VAN UW VRIJHEID MET BMW FINANCIAL SERVICES.

GENIET VAN UW VRIJHEID MET BMW FINANCIAL SERVICES. BMW Financial Services Leasing Financiering Verzekering BMW maakt rijden geweldig GENIET VAN UW VRIJHEID MET BMW FINANCIAL SERVICES. LEASING. FINANCIERING. VERZEKERING. INHOUD. UW FAVORIETE BMW MOTORFIETS.

Nadere informatie

Audi Private Lease. Compleet Audi. ARS3201-03 Audi Privat Lease Brochure_v12.indd 1

Audi Private Lease. Compleet Audi. ARS3201-03 Audi Privat Lease Brochure_v12.indd 1 Audi Private Lease Compleet Audi ARS3201-03 Audi Privat Lease Brochure_v12.indd 1 20-01-12 11:19 ARS3201-03 Audi Privat Lease Brochure_v12.indd 2 20-01-12 11:19 Audi Private Lease Vanaf nu kunt u ook eenvoudig

Nadere informatie

Algemeen Welke modellen zijn er beschikbaar bij Volvo Car Lease? Het actuele aanbod van Volvo Car Lease is hier te vinden.

Algemeen Welke modellen zijn er beschikbaar bij Volvo Car Lease? Het actuele aanbod van Volvo Car Lease is hier te vinden. Veel gestelde vragen / FAQ Hieronder hebben wij de meest gestelde vragen over ons product beantwoord. Staat uw vraag er niet bij? Neemt u dan contact op met Volvo Car Lease. Algemeen Welke modellen zijn

Nadere informatie

Bijlage 2 Aanvullende voorwaarden Private lease KIEN Lease B.V.

Bijlage 2 Aanvullende voorwaarden Private lease KIEN Lease B.V. Bijlage 2 Aanvullende Private lease KIEN Lease B.V. Bijlage 2 Aanvullende Private lease KIEN Lease B.V. De leaseovereenkomst bestaat uit de volgende documenten: o Het leasecontract Versienummer 201708

Nadere informatie

Zakelijk of private lease Wat past jou als zzp-er?

Zakelijk of private lease Wat past jou als zzp-er? Zakelijk of private lease Wat past jou als zzp-er? Zakelijk of private lease: Wat past jou als zzp-er? 1 Inhoudsopgave 1. Waarom deze whitepaper? 2. Wat is leasen? Twee lease vormen Keuze voor zakelijke

Nadere informatie

WAT PAST U ALS ZZP-ER?

WAT PAST U ALS ZZP-ER? ZAKELIJK OF PRIVATE LEASE WAT PAST U ALS ZZP-ER? INHOUDSOPGAVE WAAROM DEZE WHITEPAPER? 3 WAT IS LEASEN? 4 Twee leasevormen 4 Keuze voor zakelijke of private lease 5 ZAKELIJK LEASEN VOOR ZZP ERS 6 Wat betekent

Nadere informatie

BROEKHUIS PRIVATE LEASE. Leeswijzer

BROEKHUIS PRIVATE LEASE. Leeswijzer BROEKHUIS PRIVATE LEASE Leeswijzer Versie: LWPL-01-12-16 / ingangsdatum 01-12-2016 INHOUDSOPGAVE 1. Is Het Keurmerk Private Lease van toepassing op mijn private lease-overeenkomst?... 1 2. Wie mogen er

Nadere informatie

Alstublieft. Al uw belangrijke zaken binnen handbereik. VWLE129 Berijdershandleiding Volkswagen Leasing 210x105 cr1 v2.indd 1 29-03-13 15:25

Alstublieft. Al uw belangrijke zaken binnen handbereik. VWLE129 Berijdershandleiding Volkswagen Leasing 210x105 cr1 v2.indd 1 29-03-13 15:25 Alstublieft. Al uw belangrijke zaken binnen handbereik. VWLE129 Berijdershandleiding Volkswagen Leasing 210x105 cr1 v2.indd 1 29-03-13 15:25 Index Welkom bij Volkswagen Leasing! 3 Brandstof 4 Bekeuringen

Nadere informatie

Aanvullende Voorwaarden Private Lease

Aanvullende Voorwaarden Private Lease Aanvullende Voorwaarden Private Lease In dit document vindt u de aanvullingen en afwijkingen die u niet in de Algemene Voorwaarden kan vinden. Dit zijn voor u tevens de onderwerpen waarop u ons kan vergelijken

Nadere informatie

BERIJDERSHANDLEIDING PRIVATE LEASE

BERIJDERSHANDLEIDING PRIVATE LEASE BERIJDERSHANDLEIDING PRIVATE LEASE KLOMPENMAKERSTRAAT 51, 2672 GA NAALDWIJK POSTBUS 168, 2670 AD NAALDWIJK BERIJDERSDESK 0174 291636 BERIJDERSDESK@AUTOPERMAAND.NL Inhoud Welkom... 3 Berijdersdesk... 3

Nadere informatie

---------------------------------------------------------------------------

--------------------------------------------------------------------------- De meest gestelde vragen / FAQ Hieronder hebben wij de meest gestelde vragen over ons product beantwoord. Staat uw vraag er niet bij? Neemt u dan contact op met AutoVermeulen of Kia AutoleaseDirect. ---------------------------------------------------------------------------

Nadere informatie

PEUGEOT PRIVATE LEASE ALLES INCLUSIEF, ALLEEN NOG ZELF TANKEN!

PEUGEOT PRIVATE LEASE ALLES INCLUSIEF, ALLEEN NOG ZELF TANKEN! PEUGEOT PRIVATE LEASE ALLES INCLUSIEF, ALLEEN NOG ZELF TANKEN! PEUGEOT LEASE HELPT U MET HET MAKEN VAN DE JUISTE KEUZE UIT HET GAMMA VAN PEUGEOT PRIVATE LEASE KUNT U EEN AUTO KIEZEN DIE BIJ U PAST. WE

Nadere informatie

Postbus 2453, 3500 GL Utrecht, tel (030) 605 98 20, fax (030) 605 92 92, nl_marketing@daimler.com, www.lease-een-smart.

Postbus 2453, 3500 GL Utrecht, tel (030) 605 98 20, fax (030) 605 92 92, nl_marketing@daimler.com, www.lease-een-smart. >> Rij op zeker. Kies naast een van onze Betaalplannen voor de smart autoverzekering. Een complete WAcasco (all risk) autoverzekering tegen een laag tarief. Vraag direct je verzekeringsofferte aan op nummer

Nadere informatie

SEAT FINANCIAL SERVICES. Financieren. Leasen. Verzekeren. Mobiliteit. Eindeloos rijplezier. SEAT regelt de rest

SEAT FINANCIAL SERVICES. Financieren. Leasen. Verzekeren. Mobiliteit. Eindeloos rijplezier. SEAT regelt de rest SEAT FINANCIAL SERVICES Financieren. Leasen. Verzekeren. Mobiliteit. Eindeloos rijplezier SEAT regelt de rest Alles in een keer goed geregeld SEAT-rijders hebben sowieso al weinig reden om zich zorgen

Nadere informatie

De autoleasemaatschappij met een eerlijk geluid.

De autoleasemaatschappij met een eerlijk geluid. De autoleasemaatschappij met een eerlijk geluid. Over Claxion Toonaangevend in autolease Claxion is een eigentijds leasebedrijf voor de particuliere en zakelijke markt in Midden- Nederland met een geheel

Nadere informatie

Veelgestelde Vragen Citroën Private lease

Veelgestelde Vragen Citroën Private lease Veelgestelde Vragen Citroën Private lease Algemeen Wat houdt Citroën Private Lease in? Citroën Private Lease is gebaseerd op Operational Lease. Dit betekent dat je geen aanbetaling doet en de volgende

Nadere informatie

VEEL GESTELDE VRAGEN INLEIDING PRIVÉ LEASE AUTO AANBETALING ACCEPTATIE

VEEL GESTELDE VRAGEN INLEIDING PRIVÉ LEASE AUTO AANBETALING ACCEPTATIE VEEL GESTELDE VRAGEN INLEIDING PRIVÉ LEASE AUTO Wat is Privé Lease Auto? Vanaf nu kan iedereen onbezorgd in een nieuwe auto rijden voor een vast bedrag per maand met Privé Lease van Friesland Lease. Private

Nadere informatie

Suzuki Private Lease. Geen verrassingen. Wel zo makkelijk. Suzuki Private Lease Veelgestelde vragen. 1. Contract. 2. Financieel. 3.

Suzuki Private Lease. Geen verrassingen. Wel zo makkelijk. Suzuki Private Lease Veelgestelde vragen. 1. Contract. 2. Financieel. 3. Geen verrassingen. Wel zo makkelijk. Suzuki Private Lease Suzuki Private Lease 1. Contract 2. Financieel 3. Verzekering 4. Schade en onderhoud 5. Contact 1. Contract Welke gegevens hebben we van je nodig?

Nadere informatie

RijWijzer met Private Lease +31 (0)

RijWijzer met Private Lease +31 (0) RijWijzer met Private Lease +31 (0)30-850 1500 customercare@justlease.nl Gefeliciteerd! Inhoudsopgave Je bent zojuist in je nieuwe auto gestapt. Wij beloven je dat rijden in een auto van Justlease de komende

Nadere informatie

CITROËN PRIVATE LEASE

CITROËN PRIVATE LEASE CITROËN PRIVATE LEASE UW ABONNEMENT OP ZORGELOOS GENIETEN CITROËN PRIVATE LEASE HELPT U MET HET MAKEN VAN DE JUISTE KEUZE Uit het gamma van Citroën Private Lease kunt u een auto kiezen die bij u past.

Nadere informatie

Zakelijk of private lease Wat past jou als zzp-er?

Zakelijk of private lease Wat past jou als zzp-er? Zakelijk of private lease Wat past jou als zzp-er? Zakelijk of private lease: Wat past jou als zzp-er? 1 Inhoudsopgave 1. Waarom deze whitepaper? 2. Wat is leasen Twee lease vormen Mogelijkheden voor zzp

Nadere informatie

Berijders handleiding

Berijders handleiding Berijders handleiding Berijders helpdesk +31-88-0553960 Inleiding Allereerst willen wij u hartelijk welkom heten bij FORWARD LEASE en u gelukwensen met de keuze van uw leaseauto. Uiteraard heeft u met

Nadere informatie

Aanvullende voorwaarden

Aanvullende voorwaarden Aanvullende voorwaarden Versie 1.02 01-01-2018 1 Aanvullende voorwaarden behorend bij de Algemene Voorwaarden van het Keurmerk Private Lease. I. De volgende aanvullende voorwaarden zijn van toepassing

Nadere informatie

EINDELOOS RIJPLEZIER. SEAT regelt de rest. SEAT FINANCIAL SERVICES Financieren. Leasen. Verzekeren. Mobiliteit. TECHNOLOGY TO ENJOY

EINDELOOS RIJPLEZIER. SEAT regelt de rest. SEAT FINANCIAL SERVICES Financieren. Leasen. Verzekeren. Mobiliteit. TECHNOLOGY TO ENJOY EINDELOOS RIJPLEZIER SEAT regelt de rest SEAT FINANCIAL SERVICES Financieren. Leasen. Verzekeren. Mobiliteit. TECHNOLOGY TO ENJOY ALLES IN EEN KEER GOED GEREGELD SEAT-rijders hebben sowieso al weinig reden

Nadere informatie

1 Zakelijk Audi rijden. Zakelijk Audi rijden.

1 Zakelijk Audi rijden. Zakelijk Audi rijden. 1 Zakelijk Audi rijden Zakelijk Audi rijden. 2 Zakelijk Audi rijden Kiezen voor Audi is kiezen voor kwaliteit. Als zakelijke rijder mag u hoge eisen stellen aan betrouwbaarheid. Voor uw mobiliteit moet

Nadere informatie

Renault Private Lease. Berijdershandleiding. Versie PLR2018JANB15V01, geldig vanaf

Renault Private Lease. Berijdershandleiding. Versie PLR2018JANB15V01, geldig vanaf Renault Private Lease Berijdershandleiding Versie PLR2018JANB15V01, geldig vanaf 1-2-2018 Inhoud Welkom Welkom 1 Klantenservice 2 Accessoires 3 APK 3 Banden 3 Brandstof 3 Declaraties 3 Diefstal 3 Documenten

Nadere informatie

privé lease & finance

privé lease & finance privé lease & finance BENT U EEN PARTICULIERE KLANT OF EEN ZAKELIJKE KLANT? PARTICULIERE KLANT ZAKELIJKE KLANT Wilt u de totale autokosten financieren of alleen de aanschaf? Alle informatie kunt u terugvinden

Nadere informatie

Nederlandse mediators vereniging. Nederlandse mediators vereniging

Nederlandse mediators vereniging. Nederlandse mediators vereniging Nederlandse mediators vereniging Nederlandse mediators vereniging Wie is Alphabet? Alphabet is onderdeel van de BMW Group en is actief in 18 verschillende landen. Hoewel Alphabet een dochteronderneming

Nadere informatie

PRIVATE LEASE ZONDER INVESTEREN LUXUEUS GENIETEN DS LEASE

PRIVATE LEASE ZONDER INVESTEREN LUXUEUS GENIETEN DS LEASE DS PRIVATE LEASE ZONDER INVESTEREN LUXUEUS GENIETEN DS LEASE DS PRIVATE LEASE helpt u met het maken van de JUISTE KEUZE DS PRIVATE LEASE Uit het gamma van DS Private Lease kunt u een auto kiezen die bij

Nadere informatie

STAM PRIVATE LEASE LEESWIJZER

STAM PRIVATE LEASE LEESWIJZER LWPL-060519 / Ingangsdatum 06-05-2019 STAM PRIVATE LEASE LEESWIJZER STAM PRIVATE LEASE LEESWIJZER Fijn dat u heeft gekozen voor Stam Private Lease. Wij heten u van harte welkom en zullen er de komende

Nadere informatie

Justlease: jouw specialist in Private Lease

Justlease: jouw specialist in Private Lease Justlease: jouw specialist in Private Lease support@justlease.be +32 (0) 9 298 01 40 WELKOM BIJ JUSTLEASE Wat leuk dat je interesse hebt in Private Lease! En je bent zeker niet de enige. Velen gingen je

Nadere informatie

De vrijheid om te kiezen

De vrijheid om te kiezen De vrijheid om te kiezen LEASE met onze lease- en financieringsvormen voor u en uw bedrijf Producten in deze brochure: Financial Lease Nett Operational Lease Full Operational Lease LEASE WAT VIND IK WAAR?

Nadere informatie

Dacia Private Lease Berijdershandleiding. Versie PLD2018JANB15V01, geldig vanaf

Dacia Private Lease Berijdershandleiding. Versie PLD2018JANB15V01, geldig vanaf Dacia Private Lease Berijdershandleiding Versie PLD2018JANB15V01, geldig vanaf 1-3-2018 Inhoud Welkom 2 Klantenservice 2 Accessoires 3 APK 3 Banden 3 Brandstof 3 Declaraties 3 Diefstal 3 Documenten 4 Einde

Nadere informatie

010. Welke programma s staan standaard op de laptop? Op de laptop staat standaard het meest recente besturingssysteem (MacOs Sierra).

010. Welke programma s staan standaard op de laptop? Op de laptop staat standaard het meest recente besturingssysteem (MacOs Sierra). FAQ KEDIN-LEAPP I. Oriënteren 001. Wat houdt leasen van een Macbook in? Een Macbook leasen betekent dat je betaalt voor gebruik. Bij het betalen voor gebruik blijft Kedin Consumenten Lease eigenaar van

Nadere informatie

Particulier Volkswagen rijden.

Particulier Volkswagen rijden. Particulier Volkswagen rijden. Kiezen voor Volkswagen is een keuze voor kwaliteit Zorgeloos genieten van uw nieuwe Volkswagen met de zekerheid dat u financieel niets kan gebeuren? Volkswagen Financial

Nadere informatie

Alles rond Van leasing tot financiering. In één keer alles rond, met de eenvoud en kwaliteit van Volkswagen.

Alles rond Van leasing tot financiering. In één keer alles rond, met de eenvoud en kwaliteit van Volkswagen. Alles rond Van leasing tot financiering. In één keer alles rond, met de eenvoud en kwaliteit van Volkswagen. VWPFS292-12 Volkswagen Financial Services Zakelijk v1.indd 1 20-06-16 15:48 Alles rond In een

Nadere informatie

open your mind. Neem je financiële ruimte. Jouw smart verkooppunt maakt meer mogelijk.

open your mind. Neem je financiële ruimte. Jouw smart verkooppunt maakt meer mogelijk. open your mind. Neem je financiële ruimte. Jouw smart verkooppunt maakt meer mogelijk. >> mijnsmart.nl Customize jouw smart en bestel m online. Of je nu voor een auto of een ebike kiest jouw nieuwe smart

Nadere informatie

Justlease: jouw specialist in Private Lease +31 (0)

Justlease: jouw specialist in Private Lease +31 (0) Justlease: jouw specialist in Private Lease +31 (0)30-850 1500 vragen@justlease.nl Welkom bij Justlease Wat leuk dat je interesse hebt in Private lease! En je bent zeker niet de enige, inmiddels rijden

Nadere informatie

Auto Lease Company B.V.

Auto Lease Company B.V. Auto Lease Company B.V. Aanvullende voorwaarden Private Lease Versie 1.0 Ingangsdatum: 1-12-2016 1 Inhoudsopgave Aanvulling op artikel 7:... 2 Aanvulling op artikel 8:... 2 Aanvulling op artikel 11:...

Nadere informatie

Aanvullende voorwaarden Private Lease V

Aanvullende voorwaarden Private Lease V Aanvullende voorwaarden Private Lease V1.1 18-06-2018 Aanvullende voorwaarden De nummering van de artikelen in deze Aanvullende voorwaarden behoren bij de artikelen zoals genummerd in de Algemene Voorwaarden

Nadere informatie

Zakelijk Volkswagen rijden.

Zakelijk Volkswagen rijden. Zakelijk Volkswagen rijden. Alles rond In een keer alles rond, met de eenvoud en kwaliteit van Volkswagen. Volkswagen Financial Lease Volkswagen Financial Lease: de enige financiering die is afgestemd

Nadere informatie

EINDELOOS RIJPLEZIER. SEAT regelt de rest. SEAT FINANCIAL SERVICES Financieren. Leasen. Verzekeren. Mobiliteit. TECHNOLOGY TO ENJOY

EINDELOOS RIJPLEZIER. SEAT regelt de rest. SEAT FINANCIAL SERVICES Financieren. Leasen. Verzekeren. Mobiliteit. TECHNOLOGY TO ENJOY EINDELOOS RIJPLEZIER SEAT regelt de rest SEAT FINANCIAL SERVICES Financieren. Leasen. Verzekeren. Mobiliteit. TECHNOLOGY TO ENJOY ALLES IN EEN KEER GOED GEREGELD SEAT-rijders hebben sowieso al weinig reden

Nadere informatie

Particulier Audi rijden

Particulier Audi rijden Particulier Audi rijden 2 Particulier Audi rijden Kiezen voor Audi is kiezen voor kwaliteit Zorgeloos genieten van uw nieuwe Audi met de zekerheid dat u niet voor verrassingen komt te staan? Audi Financial

Nadere informatie

Leasen in drie simpele stappen

Leasen in drie simpele stappen Leasen in drie simpele stappen 1 Nederland kent talrijke leasemaatschappijen. U kiest voor Fiat Financial Solutions. Als financieringsmaatschappij van Fiat Group Automobiles SA zijn we als geen ander op

Nadere informatie

NISSAN PRIVATE LEASE Berijdershandleiding. Versie PLN2018JANB15V01, geldig vanaf

NISSAN PRIVATE LEASE Berijdershandleiding. Versie PLN2018JANB15V01, geldig vanaf NISSAN PRIVATE LEASE Berijdershandleiding Versie PLN2018JANB15V01, geldig vanaf 1-1-2018 INHOUD Welkom 2 Klantenservice 2 Accessoires 3 APK 3 Banden 3 Brandstof 3 Declaraties 3 Diefstal 3 Documenten 3

Nadere informatie

1 Zakelijk Audi rijden. Zakelijk Audi rijden

1 Zakelijk Audi rijden. Zakelijk Audi rijden 1 Zakelijk Audi rijden Zakelijk Audi rijden 2 Zakelijk Audi rijden Kiezen voor Audi is kiezen voor kwaliteit Als zakelijke rijder mag u hoge eisen stellen aan betrouwbaarheid. Voor uw mobiliteit moet u

Nadere informatie

1 Particulier Audi rijden. Particulier Audi rijden.

1 Particulier Audi rijden. Particulier Audi rijden. 1 Particulier Audi rijden Particulier Audi rijden. 2 Particulier Audi rijden Kiezen voor Audi is kiezen voor kwaliteit. Zorgeloos genieten van uw nieuwe Audi met de zekerheid dat u niet voor verrassingen

Nadere informatie

Particulier Audi rijden

Particulier Audi rijden Particulier Audi rijden 2 Particulier Audi rijden Kiezen voor Audi is kiezen voor kwaliteit Zorgeloos genieten van uw nieuwe Audi met de zekerheid dat u niet voor verrassingen komt te staan? Audi Financial

Nadere informatie

Particulier Volkswagen rijden.

Particulier Volkswagen rijden. Particulier Volkswagen rijden. Kiezen voor Volkswagen is een keuze voor kwaliteit Zorgeloos genieten van uw nieuwe Volkswagen met de zekerheid dat u financieel niets kan gebeuren? Volkswagen Financial

Nadere informatie

Aanvullende Voorwaarden Algemene voorwaarden Keurmerk Private Lease. Versie HKAL PL-AV.03-1 mei 2018

Aanvullende Voorwaarden Algemene voorwaarden Keurmerk Private Lease. Versie HKAL PL-AV.03-1 mei 2018 Aanvullende Voorwaarden Algemene voorwaarden Keurmerk Private Lease Versie HKAL PL-AV.03-1 mei 2018 A. Definities Leasecontract Aanvullende voorwaarden Algemene voorwaarden Leasemaatschappij Maximaal aantal

Nadere informatie

ZAKELIJK ŠKODA RIJDEN.

ZAKELIJK ŠKODA RIJDEN. ZAKELIJK ŠKODA RIJDEN. Kiezen voor ŠKODA is een keuze voor kwaliteit. Als zakelijke rijder mag u hoge eisen stellen aan betrouwbaarheid. Voor uw mobiliteit moet u kunnen vertrouwen op maximaal comfort

Nadere informatie

www.mitsubishi-mobielplus.nl - 2014 MOBIEL+ LEASING

www.mitsubishi-mobielplus.nl - 2014 MOBIEL+ LEASING www.mitsubishi-mobielplus.nl - 2014 MOBIEL+ LEASING MOBIEL+ LEASING DE MEERWAARDE VAN MITSUBISHI Niet alle meerwaarde van het rijden in een Mitsubishi is direct zichtbaar. Daarom biedt Mitsubishi u Mobiel+.

Nadere informatie

BROEKHUIS PRIVATE LEASE. Leeswijzer

BROEKHUIS PRIVATE LEASE. Leeswijzer BROEKHUIS PRIVATE LEASE Leeswijzer Versie: LWPL-25-09-18 / ingangsdatum 25-09-2018 INHOUDSOPGAVE 1. Is Het Keurmerk Private Lease van toepassing op mijn private lease-overeenkomst?... 1 2. Wie mogen er

Nadere informatie

Zakelijk Volkswagen rijden.

Zakelijk Volkswagen rijden. Zakelijk Volkswagen rijden. Alles rond In een keer alles rond, met de eenvoud en kwaliteit van Volkswagen. Zakelijk Volkswagen rijden? Volkswagen doet u een passend voorstel voor leasing of financiering.

Nadere informatie

Suzuki Financial Services. Financiële flexibiliteit, full service Operational Lease of goed en betrouwbaar verzekerd

Suzuki Financial Services. Financiële flexibiliteit, full service Operational Lease of goed en betrouwbaar verzekerd Suzuki Financial Services Financiële flexibiliteit, full service Operational of goed en betrouwbaar verzekerd Welke financiering past bij u? Betreft de aankoop van uw Suzuki motor een zakelijke aankoop?

Nadere informatie

Particulier Volkswagen rijden.

Particulier Volkswagen rijden. Particulier Volkswagen rijden. Kiezen voor Volkswagen is een keuze voor kwaliteit Zorgeloos genieten van uw nieuwe Volkswagen met de zekerheid dat u financieel niets kan gebeuren? Volkswagen Financial

Nadere informatie

Alles rond In één keer alles rond, met de eenvoud en kwaliteit van Volkswagen.

Alles rond In één keer alles rond, met de eenvoud en kwaliteit van Volkswagen. Alles rond In één keer alles rond, met de eenvoud en kwaliteit van Volkswagen. Alles rond In een keer alles rond met de eenvoud en kwaliteit van Volkswagen. Uw Volkswagen gekozen? Wij regelen ook een goede,

Nadere informatie

Suzuki Financial Services. Financiële flexibiliteit, full service Operational Lease of goed en betrouwbaar verzekerd

Suzuki Financial Services. Financiële flexibiliteit, full service Operational Lease of goed en betrouwbaar verzekerd Suzuki Financial Services Financiële flexibiliteit, full service Operational Lease of goed en betrouwbaar verzekerd Heeft u voor uw nieuwe Suzuki motor financiële flexibiliteit nodig? Kies dan voor Suzuki

Nadere informatie

PARTICULIER ŠKODA RIJDEN.

PARTICULIER ŠKODA RIJDEN. PARTICULIER ŠKODA RIJDEN. Kiezen voor ŠKODA is een keuze voor kwaliteit. Zorgeloos genieten van uw nieuwe ŠKODA met de zekerheid dat u financieel niets kan gebeuren? ŠKODA Financial Services biedt u deze

Nadere informatie

EINDELOOS RIJPLEZIER. SEAT regelt de rest. SEAT FINANCIAL SERVICES Financieren. Leasen. Verzekeren. Mobiliteit. TECHNOLOGY TO ENJOY

EINDELOOS RIJPLEZIER. SEAT regelt de rest. SEAT FINANCIAL SERVICES Financieren. Leasen. Verzekeren. Mobiliteit. TECHNOLOGY TO ENJOY EINDELOOS RIJPLEZIER SEAT regelt de rest SEAT FINANCIAL SERVICES Financieren. Leasen. Verzekeren. Mobiliteit. TECHNOLOGY TO ENJOY 2 ALLES IN EEN KEER GOED GEREGELD SEAT-rijders hebben sowieso al weinig

Nadere informatie

ZAKELIJK ŠKODA RIJDEN

ZAKELIJK ŠKODA RIJDEN ZAKELIJK ŠKODA RIJDEN ŠKODA Financial Services Financieren. Leasen. Verzekeren. Mobiliteit. Kiezen voor ŠKODA is een keuze voor kwaliteit 3 Kiezen voor ŠKODA is een keuze voor kwaliteit Als zakelijke

Nadere informatie

PARTICULIER ŠKODA RIJDEN.

PARTICULIER ŠKODA RIJDEN. PARTICULIER ŠKODA RIJDEN. Kiezen voor ŠKODA is een keuze voor kwaliteit. Zorgeloos genieten van uw nieuwe ŠKODA met de zekerheid dat u financieel niets kan gebeuren? ŠKODA Financial Services biedt u deze

Nadere informatie