verzwolgen door het kwaad en veranderde in de dodelijke Nachtmerriekoningin.

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "verzwolgen door het kwaad en veranderde in de dodelijke Nachtmerriekoningin."

Transcriptie

1

2 Een Magisch Avontuur Het Feeënrijk is gehuld in duisternis. Dit rijk was ooit groen en weelderig, maar werd verwoest tijdens de oorlog tussen feeën en mensen, waarvan de herinneringen nog vers in het geheugen liggen. De edele leider van het rijk, Lady Everfair, is niet meer. Ze streed tegen de menselijke binnendringers, maar werd verzwolgen door het kwaad en veranderde in de dodelijke Nachtmerriekoningin. Sindsdien is de magische poort tussen de twee werelden verzegeld. Tot vandaag. Finn heeft zich in de nesten gewerkt. Terwijl hij op ontdekkingstocht was met Erline de pratende kat van zijn meester zette de tovenaarsleerling een reeks gebeurtenissen in beweging waardoor de woede van de duistere koningin werd gewekt en de levens van de dorpsbewoners en zijn beste vrienden op het spel kwamen te staan. Finn probeert zich de wijze lessen van zijn meester Dash te herinneren om zijn magische krachten te ontwikkelen tijdens zijn reis door het hart van het Feeënrijk... om de slechte koningin voorgoed te verslaan.

3

4 Om Te Beginnen Installeer het PlayStation 3-systeem volgens de instructies in de gebruiksaanwijzing van het apparaat. XMB Menu Zorg ervoor dat er voldoende vrije ruimte is op de Harde Schijf voor je begint met spelen. Plaats of verwijder geen randapparatuur als het systeem is ingeschakeld. Sorcery maakt gebruik van de automatische opslagfunctie. Schakel het systeem niet uit als de Harde Schijf toegangsindicator knippert. De informatie in deze handleiding was correct bij het ter perse gaan, maar in de eindfase van de productontwikkeling kunnen kleine wijzigingen zijn aangebracht. Alle screenshots in deze handleiding zijn afkomstig van de Engelstalige versie van dit product. EEN PlayStation Move-BEWEGINGSCONTROLLER GEBRUIKEN Om Sorcery te kunnen spelen, heb je een PlayStation Move-bewegingscontroller nodig. Lees de handleiding van de bewegingscontroller of ga naar eu.playstation.com/help-support/manuals voor meer informatie over de instellingen en veiligheidsvoorschriften. Maak de meegeleverde polsriem vast aan de bewegingscontroller en doe de polsriem altijd om tijdens het spelen zodat de bewegingscontroller niet uit je hand kan schieten.

5 EEN PlayStation Eye-CAMERA GEBRUIKEN Om Sorcery te kunnen spelen, heb je een PlayStation Eye-camera nodig. Stel de camera in op de groothoekstand (de blauwe instelling) en plaats de camera op of onder je televisietoestel. De aanbevolen afstand tussen de camera en de bewegingscontroller is ongeveer 1 tot 3 meter. OPMERKING: raadpleeg de handleiding van de PlayStation Eye-camera voor meer informatie over het instellen van de camera en raadpleeg de handleiding van de PlayStation Movebewegingscontroller voor meer informatie over het gelijktijdig gebruiken van de camera en de bewegingscontroller. KALIBREREN TIJDENS HET SPEL Volg de instructies op het scherm om de bewegingscontroller en de PlayStation Eye-camera te kalibreren alvorens je begint met spelen. Als je de bewegingscontroller tijdens het spel snel moet kalibreren, hou je de W-toets ingedrukt en druk je op de richtingstoets V. De bol van de bewegingscontroller zal paars oplichten als het kalibreren is gelukt. Je kunt de bewegingscontroller ook kalibreren via het Pauzemenu. Hou de bewegingscontroller tijdens het kalibreren zo stil mogelijk. EEN PlayStation Move-NAVIGATIECONTROLLER GEBRUIKEN Behalve een PlayStation Move-bewegingscontroller heb je ook een navigatiecontroller of een draadloze controller nodig om Sorcery te kunnen spelen. Hou de navigatiecontroller in de andere hand dan de bewegingscontroller. Je hebt de navigatiecontroller voornamelijk nodig om Finn rond te bewegen. Lees de handleiding van de navigatiecontroller voor meer informatie over het gebruik en de instellingen.

6 MENUSCHERMEN GEBRUIKEN Beweeg de bewegingscontroller omhoog, omlaag, naar links of naar rechts om een optie te selecteren en druk op de T-toets om je keuze te bevestigen. Je kunt ook een PlayStation Move-navigatiecontroller of een DUALSHOCK 3 draadloze controller gebruiken om menuopties te selecteren. Druk op C, V, Z of X om een optie te selecteren en druk op de S-toets om je keuze te bevestigen. Standaard Besturing PlayStation Move-bewegingscontroller nelle voorwaartse polsbeweging Snelle zijwaartse polsbeweging (links of rechts) Primaire spreuk Secundaire spreuk In willekeurige richting bewegen (indien van toepassing) Telekinese In cirkels bewegen (indien van toepassing) Openen/Repareren Schudden Aan vijandelijke spreuk ontsnappen/toverdrank activeren Ondersteboven houden Toverdrank drinken PlayStation Move-navigatiecontroller Linker joystick Bewegen Q-toets (ingedrukt houden) + bewegingscontroller bewegen Rondkijken Q-toets Camera centreren S-toets Interactie S-toets + linker joystick Wegduiken

7 F-toets D-toets [-toets ]-toets Gezondheidsdrank gebruiken Inventaris openen Pauzeren Kaart bekijken OPMERKING: de besturing van de navigatiecontroller is ook van toepassing op de draadloze controller. Het Spelscherm 1. Finn 2. Gezondheidsmeter 3. Beschikbare gezondheidsdrankjes 4. Kaart Energiemeter 2. toverstok Spreuk HOOFDMENU Nieuw spel Doorgaan Laden Opties Credits Begin een nieuwe reis in de magische wereld van Sorcery Ga verder met je huidige avontuur Laad een eerder opgeslagen spel Pas instellingen en opties aan Lees de credits

8 Spreuken Finn heeft veel geleerd van zijn meester Dash, maar zijn training is nog niet voltooid. Jij moet Finns magische kennis toepassen en snel nieuwe manieren bedenken om zijn vaardigheden uit te breiden om te kunnen overleven. Je bewegingscontroller is je toverstok: eenvoudige gebaren en snelle polsbewegingen kunnen krachtige spreuken opwekken. Richt zo nauwkeurig mogelijk, dan kun je na wat oefening al je doelwitten raken, waar ze zich ook bevinden. Je kunt zes spreuken leren: toverflits, aardslag, ijs, vuur, wind en bliksem. Aanvankelijk kent Finn alleen de toverflits en de aardslagspreuk, maar tijdens je avonturen zul je nog veel meer magische krachten ontdekken. Om tussen actieve spreuken te wisselen, hou je de T-toets ingedrukt en voer je de gewenste move uit volgens het icoontje op het scherm. Druk kort op de T-toets om de toverflits te selecteren. Luister altijd goed naar Erline s advies. Zij weet heel veel van magie. Gevechtsspreuken Om een gevechtsspreuk uit te voeren, maak je een snelle polsbeweging richting je vijand dit is je primaire aanval. Je kunt na elke spreuk ook een secundaire aanval uitvoeren, behalve na de toverflits naar je vijanden laten afbuigen.

9 Secundaire aanvallen worden uitgevoerd door je bewegingscontroller met een snelle polsbeweging naar links of rechts te bewegen. Met deze techniek kun je bijvoorbeeld je toverflits naar je vijanden laten afbuigen. Alle spreuken hebben hun sterke en zwakke punten, en als je een bepaalde spreuk te vaak gebruikt, kan alle kracht zelfs uit je toverstok verdwijnen. Sla gerust aan het experimenteren met verschillende soorten magie en gebruik het strijdtoneel naar eigen gewin. Als je bijvoorbeeld een toverflits door een muur van vuur uitvoert, verandert de spreuk in een vreselijke bliksemschicht van vuur die je vijanden extra zal verwonden.. GECOMBINEERDE SPREUKEN Terwijl je allerlei soorten magie ontdekt, kun je spreuken combineren voor krachtige combo s. Bijvoorbeeld, bij de ijsspreuk: Voer drie snelle ijsspreuken uit om je vijand te bevriezen bij de derde spreuk wordt hun schild verwoest, waarna je ze kunt afmaken met een toverflits. Pas op voor aanvallen van de vijand. Finn is best kwetsbaar, dus moet je het magische schild snel vinden. Druk op de W-toets om het schild te activeren als het schild geactiveerd is, kun je je niet bewegen, maar je kunt er wel vijanden de hersens mee inslaan door op de S-toets te drukken. HELDENSLAG Als Finns krachten toenemen, ontdek je de fantastische heldenslag. Er zal tijdens de strijd een gele meter op het scherm verschijnen. Dit is je heldenmeter, die wordt aangevuld als je vijanden aanvalt. Als die meter vol is, kun je de heldenslag uitvoeren. Hou de T-toets ingedrukt en beweeg de bewegingscontroller snel omlaag. Als je deze move goed uitvoert, zal de spreuk elke vijand in de omgeving verwonden.

10 Gewone Spreuken Finn kan ook spreuken uitvoeren om puzzels op te lossen en om obstakels uit de weg te ruimen. REPAREREN Een reparatiespreuk kan beschadigde voorwerpen en gebouwen repareren. Druk op de S-toets als daarom gevraagd wordt en beweeg je bewegingscontroller snel in cirkels tot de reparatie voltooid is. TELEKINESE Telekinese geeft je de kracht om zware voorwerpen te verplaatsen. Er zal een speciaal icoontje op het scherm verschijnen dat uitlegt welke bewegingen je moet maken met je bewegingscontroller. OPENEN Om gesloten deuren en schatkisten te openen, kan Finn zijn openingsspreuk gebruiken. Beweeg je bewegingscontroller in een kleine cirkel als het speciale icoontje op het scherm verschijnt. GA OP JE INTUÏTIE AF Soms moet je zelf inschatten welke spreuk je nodig hebt in bepaalde situaties. Kun je niet over stromend water heen? Misschien kan een ijsspreuk je dan helpen. En misschien kun je met de vuurspreuk lampen van een grote afstand ontsteken en obstakels verbranden. Gebruik je krachten op een creatieve manier om je missie te voltooien. toverdranken Elke tovenaar moet magische toverdranken kunnen brouwen voor extra krachten.

11 Tijdens het spel kom je een mysterieuze alchemist tegen, met wie je schatten en waardevolle spullen kunt ruilen. Zodra je hem hebt ontmoet, kun je je eigen krachtige toverdranken onderzoeken en brouwen. De ingrediënten die je ontdekt of van de alchemist koopt, kun je op talloze manieren combineren om toverdranken van verschillende sterktes te maken. ONDERZOEK NAAR TOVERDRANKEN Druk op de D-toets om de inventaris te openen. Ga dan naar het menu Ingrediënten. Kies drie voorwerpen die je wilt gebruiken druk op de S-toets om elke keuze te bevestigen en druk vervolgens op de T-toets om een proefdrankje te brouwen. Deze wordt opgeslagen in het menu Upgrades, samen met andere drankjes die je hebt onderzocht. TOVERDRANKEN MAKEN Kies in het menu Upgrades een drank die je al hebt onderzocht. Volg de stappen op het scherm om het drankje te mixen hier heb je een lege fles voor nodig. Als het drankje af is, schud je met de bewegingscontroller. Hou de controller daarna ondersteboven om Finn het brouwsel te laten drinken. Pas op: alchemie is een krachtige magie en de effecten zijn blijvend. Sommige toverdranken halen verborgen krachten naar boven, maar sommige dranken kunnen vervelende en onvoorspelbare bijwerkingen hebben.

12 Vijanden Het Feeënrijk is een gevaarlijke plek. Er sluipen veel akelige beesten rond en iedereen doet zijn best om ze uit de weg te gaan. Sommige vijanden worden beïnvloed door de Nachtmerriekoningin, terwijl andere vijanden niet zozeer betoverd zijn, maar wel bijzonder gevaarlijk. Sommige spreuken zijn zeer effectief tegen bepaalde vijanden. Je moet snel bedenken welke spreuk je in een situatie het best kunt toepassen. Sommige vijanden vallen je van een afstand aan terwijl andere vijanden op je afstormen of schilden dragen. De meter boven een vijand geeft zijn gezondheid aan. Als je vijand gewond raakt, loopt de meter leeg. Deze meter geeft ook aan wanneer de vijand verdoofd is of als hij immuun is voor een bepaalde spreuk. Sommige vijanden dragen extra bepantsering of zijn bijzonder krachtig. In dat geval moet je zwakke punten in hun verdediging vinden. Als je bent betoverd door de spreuk van een vijand, kun je jezelf bevrijden door met de bewegingscontroller te schudden.

13 Het Feeënrijk Verkennen Je raakt snel verdwaald in dit rijk, dus zoek naar speciale tekens die reizigers ooit hebben achtergelaten en hou Erline in de gaten haar natuurlijke instinct leidt je vaak in de juiste richting. Je kunt in het Feeënrijk veel mysterieuze voorwerpen verzamelen, waaronder gezondheidsdranken om je energie aan te vullen. Deze speciale drankjes vind je op de gouden voetstukken van licht. Om een drankje te drinken, druk je op de F-toets, schud je met de bewegingscontroller en hou je hem vervolgens ondersteboven. In het koninkrijk vind je ook eeuwenoude relikwieën en stenen die gloeien door een magisch aura. Voer een spreuk uit om ze open te breken: misschien bevatten ze waardevol goud, ingrediënten voor toverdranken of speciale voorwerpen. Als je pad wordt geblokkeerd door ingestorte muren of door gebouwen, druk je op de W-toets om het schild te activeren. Druk vervolgens op de S-toets om een schilddreun uit te voeren daarmee beuk je door het obstakel. Inventaris Druk op de D-toets om je inventaris te openen. Hier vind je de schatten en ingrediënten die je hebt verzameld en de toverdranken die je hebt onderzocht of gedronken. Als je een voorwerp selecteert, verschijnt er een beschrijving. Druk op de W-toets van je navigatiecontroller of op de T-toets van je bewegingscontroller om tussen schermen te wisselen.

14 Personages FINN De jonge tovenaarsleerling heeft het in zich om een grote tovenaar te worden, maar helaas lijdt hij aan een ernstig gebrek aan geduld en discipline. Finn wil altijd en overal zijn moed en vaardigheden bewijzen en loopt dus nooit weg voor een gevecht. DASH FFinns meester is een gerespecteerde tovenaar met opmerkelijke krachten, maar hij gaat zo voorzichtig met magie om, dat zijn leerling zich kapot verveelt. ERLINE Dash ondeugende en pratende kat plaagt Finn met zijn gebrek aan magische krachten. Ze heeft zelf echter veel verstand van magie en het Feeënrijk, en ze is altijd bereid om de jonge leerling te helpen.

15 DE NACHTMERRIEKONINGIN Lady Everfair was bang dat ze de oorlog met de mensen zou verliezen, waardoor ze een pact sloot met de Nachtmerrie in ruil voor indrukwekkende krachten. Haar ras versloeg de mensen, maar de slechte invloed van de Nachtmerrie toverde de Feeënkoningin om in een gemene en corrupte kracht. LORD FEY Lady Everfairs echtgenoot ligt in een diepe, magische slaap in het Sluimerende Paleis. Hij zit gevangen in zijn eigen lichaam, maar Lord Fey is ook de enige man die de Nachtmerriekoningin tegen kan houden.

16 PAUZEMENU Druk op de [-toets om het Pauzemenu te openen. Hier kun je kiezen uit de volgende opties: Hervatten om door te gaan met het huidige spel, Laden om een eerder opgeslagen spel te laden, Kalibreren om je bewegingscontroller te kalibreren, Opties om diverse instellingen te veranderen en Stoppen om je huidige spel af te sluiten. Unreal, the circle-u logo and the Powered by Unreal Technology logo are either registered trademarks or trademarks of Epic Games, Inc in the United States and/or other countries.

Snelstartgids. Nederlands CUH-2016A / CUH-2016B

Snelstartgids. Nederlands CUH-2016A / CUH-2016B Snelstartgids Nederlands CUH-2016A / CUH-2016B 7028390 Laten we beginnen Maak verbinding met uw tv. Volg de stappen t/m hieronder om uw PlayStation 4-systeem te verbinden met uw tv. Achteraanzicht AC IN-aansluiting

Nadere informatie

Snelstartgids. Nederlands VTE-1016

Snelstartgids. Nederlands VTE-1016 Snelstartgids Nederlands VTE-1016 7025689 1 Laten we beginnen! Sluit je controller aan op je PlayStation TV-systeem Je kunt je DUALSHOCK 3 of DUALSHOCK 4 draadloze controller gebruiken met je PS TV-systeem.

Nadere informatie

INHOUD. Wisselen van personage

INHOUD. Wisselen van personage TM INHOUD WAARSCHUWING Lees de instructies van de Xbox 360 -console, de handleiding van de Kinect -sensor en de handleidingen van overige accessoires voor belangrijke informatie in verband met veiligheid

Nadere informatie

GH2B0005UF_NPC_X360_Manual_NL 11/04/08 13:59 Page 1

GH2B0005UF_NPC_X360_Manual_NL 11/04/08 13:59 Page 1 GH2B0005UF_NPC_X360_Manual_NL 11/04/08 13:59 Page 1 Inhoud Inleiding...2 Besturing...3 Het spel...4 Personages...6 Speciale items en vaardigheden...6 Levels en missies...8 Co-op play...8 Opslaan en laden...10

Nadere informatie

Welkom in de wereld van PlayStation

Welkom in de wereld van PlayStation Welkom in de wereld van PlayStation Gebruik deze handige snelstartgids om snel aan de slag te gaan met uw PS4. Snelstartgids Nederlands CUH-1116A 7024813 Aan de slag Maak verbinding met uw tv. Volg de

Nadere informatie

Uitleg van aanpassingen in het spelsysteem

Uitleg van aanpassingen in het spelsysteem Uitleg van aanpassingen in het spelsysteem Zomerlive 2013 Inhoudsopgave: 1. Strijdervaardigheden 1.1. Nieuwe vaardigheden 1.2. Oude vaardigheden 2. Grondstoffensysteem 3. Overige aanpassingen 1. Strijder

Nadere informatie

INHOUDSOPGAVE. Inleiding en speeltjes...3. Maak je eigen Imaginator en kies je strijdklasse...4. Het spel spelen, spelen in coöp...

INHOUDSOPGAVE. Inleiding en speeltjes...3. Maak je eigen Imaginator en kies je strijdklasse...4. Het spel spelen, spelen in coöp... ONLINEHANDLEIDING INHOUDSOPGAVE Inleiding en speeltjes......3 Maak je eigen Imaginator en kies je strijdklasse...4 Het spel spelen, spelen in coöp...5 Besturing Skylanders...6 Mysterieuze Oude Plek (M.O.P.)

Nadere informatie

Welkom bij de toekomst van gamen. Snelstartgids. Nederlands CUH-2216A / CUH-2216B

Welkom bij de toekomst van gamen. Snelstartgids. Nederlands CUH-2216A / CUH-2216B Welkom bij de toekomst van gamen. Snelstartgids Nederlands CUH-2216A / CUH-2216B 7031173 Laten we beginnen Maak verbinding met uw tv. Sluit alles aan voordat het netsnoer in een stopcontact wordt gestoken.

Nadere informatie

Welcome to the World of PlayStation

Welcome to the World of PlayStation Welcome to the World of PlayStation Gebruik deze handige snelstartgids om snel aan de slag te gaan met uw PS4. Snelstartgids Nederlands CUH-1116B 7026817 Aan de slag Maak verbinding met uw tv. Volg de

Nadere informatie

ALLE DC SUPERHELDEN VERZAMELEN!

ALLE DC SUPERHELDEN VERZAMELEN! HANDLEIDING ALLE DC SUPERHELDEN VERZAMELEN! Het dynamische duo, Batman en Robin, strijdt zij aan zij met andere superhelden uit het DC Universum, waaronder Superman, Wonder Woman en Green Lantern, om Gotham

Nadere informatie

Head Pilot v Gebruikershandleiding

Head Pilot v Gebruikershandleiding Head Pilot v1.1.3 Gebruikershandleiding Inhoud 1 Installatie... 4 2 Head Pilot Gebruiken... 7 2.2 Werkbalk presentatie... 7 2.3 Profielen beheren... 13 2.3.1 Maak een profiel... 13 2.3.2 Verwijder een

Nadere informatie

SAND CENTRAL STATION GRAND CENTRAL A:

SAND CENTRAL STATION GRAND CENTRAL A: LEVEL VOORPROEFJE SAND CENTRAL STATION Grand Central Station in New York City wordt aangevallen door Sandman en zijn Zandlangers, en door de duivelse Abomination! GRAND CENTRAL A: op Iron Man (M uitrusting)

Nadere informatie

Isidore School der Magie

Isidore School der Magie Isidore School der Magie Inhoud 1 Speelbord 4 Dubbelzijdige verzamelkaarten 8 Speelfiguren (4 tovenaars en 4 heksen; karton in een voetje) 18 Spreukkaarten (6 Steen-, 6 Water- en 6 Vuurkaarten) 3 Duelkaarten

Nadere informatie

Vodafone Thuis TV App

Vodafone Thuis TV App Vodafone Thuis TV App Gebruikershandleiding Vodafone Thuis TV App Inhoudsopgave 1. Ondersteuning 3 2. Installeren van de TV App 4 3. Verbind de Thuis TV App met je Interactieve Box 4 4. Het gebruik van

Nadere informatie

Uitleg van aanpassingen in het spelsysteem Zomerlive 2013

Uitleg van aanpassingen in het spelsysteem Zomerlive 2013 Uitleg van aanpassingen in het spelsysteem Zomerlive 2013 Inhoud 1 Strijder vaardigheden... 2 1.1 Nieuwe vaardigheden... 2 Algemeen... 2 Eenhanders... 2 Tweehanders... 3 Staven... 3 Klein schild... 3 Groot

Nadere informatie

WELKOM BIJ BOMBERBOT! LES 2: SEQUENTIES I LES 2: SEQUENTIES I WAAR GAAT DEZE LES OVER? INTRODUCTIE

WELKOM BIJ BOMBERBOT! LES 2: SEQUENTIES I LES 2: SEQUENTIES I WAAR GAAT DEZE LES OVER? INTRODUCTIE WELKOM BIJ BOMBERBOT! Bij onze lessen horen ook nog een online game, waarin de leerlingen de concepten die ze geleerd krijgen direct moeten toepassen, en een online platform, waarin u de voortgang van

Nadere informatie

Parkinson Thuis. Gebruikershandleiding

Parkinson Thuis. Gebruikershandleiding Parkinson Thuis Gebruikershandleiding FOX INZICHT APP Presentation Title Gebruik maken van de app Zorg ervoor dat uw Pebble horloge gekoppeld is met uw telefoon en dat u de Fox Inzicht App op uw smartphone

Nadere informatie

Yo-Kai_Watch_A5_Brochure_NL.indd 1 09/03/ :51

Yo-Kai_Watch_A5_Brochure_NL.indd 1 09/03/ :51 WAT IS YO-KAI WATCH? ONTDEK DE VERBORGEN WERELD VAN YO -KAI! HIER ZIT VAST ERGENS EEN YO -KAI VERSTOPT! WAT ZIJN YO-KAI? Yo-kai zwerven meestal onopgemerkt door onze wereld. De meeste hebben geen kwaad

Nadere informatie

HANDLEIDING Q1600 Fashion

HANDLEIDING Q1600 Fashion HANDLEIDING Q1600 Fashion Pag.: 1 Inhoudsopgave Inleiding...3 Beheer...4 Kleurlijsten beheren...4 Kleurlijst groep aanmaken...6 Kleurlijst groep verwijderen...6 Kleuren (kleurnummers) aanmaken/wijzigen...7

Nadere informatie

Snel aan de slag Installatiegids (versie 1.0)

Snel aan de slag Installatiegids (versie 1.0) Internet Control Station Kijk regelmatig op www.klikaanklikuit.nl voor updates Snel aan de slag Installatiegids (versie 1.0) ICS-1000 Het grootste gemak in draadloos schakelen. Eenvoudig uit te breiden

Nadere informatie

BEYOND: Two Souls BEYOND Touch App

BEYOND: Two Souls BEYOND Touch App BEYOND: Two Souls BEYOND Touch App DE BEYOND Touch -APP Om optimaal van de spelervaring van BEYOND: Two Souls te kunnen genieten, raden we je aan om het spel te spelen met een DUALSHOCK 3 draadloze controller.

Nadere informatie

BIOS INSTELLINGEN EN BEVEILIGINGSMOGELIJKHEDEN

BIOS INSTELLINGEN EN BEVEILIGINGSMOGELIJKHEDEN H O O F D S T U K T W E E BIOS INSTELLINGEN EN BEVEILIGINGSMOGELIJKHEDEN In dit hoofdstuk zul je leren hoe je toegang tot het BIOS instellingenmenu kunt verkrijgen en verschillende instellingen voor hardwarebeheer

Nadere informatie

Welkom in het prachtige leven van een PS4-speler. Snelstartgids. Nederlands CUH-7016B

Welkom in het prachtige leven van een PS4-speler. Snelstartgids. Nederlands CUH-7016B Welkom in het prachtige leven van een PS4-speler. Snelstartgids Nederlands CUH-7016B 7028617 Laten we beginnen Maak verbinding met uw tv. Volg de stappen t/m hieronder om uw PlayStation 4-systeem te verbinden

Nadere informatie

The Nike+ SportWatch GPS Powered by TomTom

The Nike+ SportWatch GPS Powered by TomTom The Nike+ SportWatch GPS Powered by TomTom Overzicht Welkom bij de Nike+ SportWatch GPS ontworpen in samenwerking met TomTom. Het horloge werkt met GPS en een Nike+ Sensor om afstand, snelheid, verstreken

Nadere informatie

Bestanden bewaren met SkyDrive

Bestanden bewaren met SkyDrive Bestanden bewaren met SkyDrive Wat is SkyDrive? Met SkyDrive (www.skydrive.live.com) kun je bestanden opslaan op een beveiligde, gratis website. De bestanden kun je overal ter wereld weer downloaden. De

Nadere informatie

Gebruikershandleiding voor gegevensoverdracht van camera naar camera

Gebruikershandleiding voor gegevensoverdracht van camera naar camera Canon Digitale Camera Gebruikershandleiding voor gegevensoverdracht van camera naar camera Inhoudsopgave Inleiding....................................... Beelden overbrengen via een draadloze verbinding.....

Nadere informatie

Inhoud. Inleiding...3. Besturing...3. Aan de slag...4. Het spel spelen...7. Je positie verbeteren...9. Hulp nodig?...10

Inhoud. Inleiding...3. Besturing...3. Aan de slag...4. Het spel spelen...7. Je positie verbeteren...9. Hulp nodig?...10 Inhoud Inleiding...3 Besturing...3 Aan de slag...4 Het spel spelen...7 Je positie verbeteren...9 Hulp nodig?...10 2 Inleiding Plants vs. Zombies Garden Warfare plaatst je midden in de tuinoorlog en geeft

Nadere informatie

Screencast-O-Matic HANDLEIDING

Screencast-O-Matic HANDLEIDING Screencast-O-Matic HANDLEIDING Inhoud 1 Inleiding 3 2 Stap voor stap 3 3 Conclusie 9 4 Meer info 10 4.1 Hulp nodig? 10 4.2 Vragen en opmerkingen 10 4.3 Trefwoordenlijst 10 4.4 Lijst met afbeeldingen 10

Nadere informatie

Handleiding TicTacTeam

Handleiding TicTacTeam Handleiding TicTacTeam www.languageininteraction.nl/tictacteam.html Radboud University Nijmegen, 2015 Handleiding TicTacTeam Introductie TicTacTeam is een puzzelspel voor twee spelers, waarbij je ontdekt

Nadere informatie

Zeg gewoon JA. Lees verder.

Zeg gewoon JA. Lees verder. Zeg gewoon JA PartSmart Internet Updating Service is Sneller dan Ooit We zijn verheugd bekend te kunnen maken, dat de PartSmart Internet Updating Service vanaf nu beschikbaar is. Het PartSmart-team heeft

Nadere informatie

Introductie. Bitsboard

Introductie. Bitsboard Introductie Bitsboard is een fantastische leer tool om nieuwe feiten en informatie tot je te nemen op een leuke en nieuwe manier. Wat maakt Bitboard nu uniek? Speel een aantal mini-games: Bitsboard maakt

Nadere informatie

LESBRIEF Aan de slag met Schoolwise

LESBRIEF Aan de slag met Schoolwise LESBRIEF Aan de slag met Schoolwise (document v1.0) INHOUDSOPGAVE Deel 1 Voor je begint 1.1 Wat is Schoolwise 4 1.2 Registreren 6 1.3 Inloggen 10 1.4 Jouw Schoolwise-account 11 1.5 Nieuwe activeringscode

Nadere informatie

Draadloze USB-adapter voor de DUALSHOCK 4

Draadloze USB-adapter voor de DUALSHOCK 4 Draadloze USB-adapter voor de DUALSHOCK 4 Gebruiksaanwijzing CUH-ZWA1E 7028438 NL Voor gebruik Lees deze gebruiksaanwijzing en eventuele handleidingen voor compatibele hardware aandachtig door. Bewaar

Nadere informatie

Snelstartgids. Nederlands CUH-1116A

Snelstartgids. Nederlands CUH-1116A Snelstartgids Nederlands CUH-1116A 7026133 Aan de slag Maak verbinding met uw tv. Volg de stappen t/m hieronder om uw PlayStation 4-systeem te verbinden met uw tv. Achteraanzicht AC IN-aansluiting HDMI

Nadere informatie

Basisbesturing. Aanvallen. Pauzeren. Bewegen. Vizier / camera verplaatsen. Opgeladen schot Wacht tot het vizier van vorm verandert en druk dan op.

Basisbesturing. Aanvallen. Pauzeren. Bewegen. Vizier / camera verplaatsen. Opgeladen schot Wacht tot het vizier van vorm verandert en druk dan op. MAA-CTR-AKDP-HOL KORTE HANDLEIDING VOOR NINTENDO 3DS-SOFTWARE KID ICARUS : UPRISING Basisbesturing Aanvallen Pit valt aan in de richting van het vizier. Houd de knop ingedrukt om onafgebroken aan te vallen.

Nadere informatie

Voornaamste functies 1 BACK ( ) Toebehoren

Voornaamste functies 1 BACK ( ) Toebehoren 210 Aan de slag m Rider 210 De Rider 210 is voorzien van een barometer die de hoogte in real time weergeeft. Dit apparaat heeft drie toetsen die voor meerdere functies worden gebruikt. Voornaamste functies

Nadere informatie

Korte handleiding Windows 8.1

Korte handleiding Windows 8.1 Korte handleiding Windows 8.1 Inhoud Voordat u een upgrade uitvoert naar Windows 8.1... 3 Online handleiding... 3 Windows 8.1 opstarten... 3 Windows 8.1 vergrendelingsscherm... 3 Windows-UI... 4 Startscherm...

Nadere informatie

Rider 60. Stop ( /BACK/ / ) LAP PAGE

Rider 60. Stop ( /BACK/ / ) LAP PAGE Aan de slag NL Rider De Rider beschikt over een aanraakscherm. U kunt op het scherm klikken of de hardwareknop gebruiken om het apparaat te bedienen. 1 BACK 2 4 LAP PAGE 3 1 Aan-uit/Terug/Pauze/ Stop (

Nadere informatie

Parkinson Thuis Probleemoplossing

Parkinson Thuis Probleemoplossing Parkinson Thuis Probleemoplossing Probleemoplossing Fox Inzicht App In sommige gevallen kan er een handeling van uw kant nodig zijn om ervoor te zorgen dat de apps altijd ingeschakeld zijn. Dit zal voornamelijk

Nadere informatie

Handleiding. 2002 Pangea Software, Inc. Alle Rechten Voorbehouden Bugdom is een geregistreerd handelsmerk van Pangea Software, Inc.

Handleiding. 2002 Pangea Software, Inc. Alle Rechten Voorbehouden Bugdom is een geregistreerd handelsmerk van Pangea Software, Inc. Handleiding 2002 Pangea Software, Inc. Alle Rechten Voorbehouden Bugdom is een geregistreerd handelsmerk van Pangea Software, Inc. INHOUDSOPGAVE HET VERHAAL & HET DOEL VAN HET SPEL 3 HET HOOFDMENU 4 Instellingen

Nadere informatie

Gebruikershandleiding www.kerknigtevecht.nl. Inleiding

Gebruikershandleiding www.kerknigtevecht.nl. Inleiding Inleiding Het beheren van de pagina s op www.kerknigtevecht.nl wordt gedaan door daartoe geautoriseerde gebruikers. Deze handleiding helpt je op weg hoe je je eigen pagina s kunt beheren, zoals het plaatsen

Nadere informatie

Packard Bell Easy Repair

Packard Bell Easy Repair Packard Bell Easy Repair EasyNote MZ serie Instructies voor het vervangen van de harde schijf 7429170005 7429170005 Documentversie: 1.0 - Mei 2007 www.packardbell.com Belangrijke veiligheidsinstructies

Nadere informatie

Nederlandse versie. Inleiding. Software installatie. MP502FM / MP504FM Sweex Black Onyx MP4 Player

Nederlandse versie. Inleiding. Software installatie. MP502FM / MP504FM Sweex Black Onyx MP4 Player MP502FM / MP504FM Sweex Black Onyx MP4 Player Inleiding Stel de Sweex Black Onyx MP4 Player niet bloot aan extreme temperaturen. Plaats het apparaat niet in direct zonlicht of in de dichte nabijheid van

Nadere informatie

Op weg naar de nieuwe generatie ActivExpression

Op weg naar de nieuwe generatie ActivExpression Op weg naar de nieuwe generatie ActivExpression De zelfstudie module in ActivExpression levert directe terugkoppeling. Vraag na vraag, voor elke leerling. Je maakt een set vragen aan en stuurt deze naar

Nadere informatie

USER GUIDE. http://www.gateway-3ds.com/ 3DS firmware 4.1-4.5

USER GUIDE. http://www.gateway-3ds.com/ 3DS firmware 4.1-4.5 USER GUIDE http://www.gateway-3ds.com/ 3DS firmware 4.1-4.5 Blue Gateway Step 1 a) Bereid de BLAUWE Gateway kaart voor b) Kopieer de bestanden in de Blue Card(R4i) folder naar een Fat32 Micro SD Card.

Nadere informatie

Calisto P240. USB-handset GEBRUIKERSHANDLEIDING

Calisto P240. USB-handset GEBRUIKERSHANDLEIDING Calisto P240 USB-handset GEBRUIKERSHANDLEIDING Welkom Gefeliciteerd met uw nieuwe Plantronics-product. In deze handleiding vindt u instructies voor de installatie en het gebruik van uw Calisto P240 USB-handset

Nadere informatie

VEELGESTELDE VRAGEN. 1. Hoe start de FixMeStick voor Mac? 2. Hoe start de FixMeStick voor Windows? 3. Hoe start de FixMeStick vanuit BIOS?

VEELGESTELDE VRAGEN. 1. Hoe start de FixMeStick voor Mac? 2. Hoe start de FixMeStick voor Windows? 3. Hoe start de FixMeStick vanuit BIOS? SUPPORT HANDLEIDINGEN VEELGESTELDE VRAGEN 1. Hoe start de FixMeStick voor Mac? 2. Hoe start de FixMeStick voor Windows? 3. Hoe start de FixMeStick vanuit BIOS? 4. Hoe kan je de FixMeStick voor Mac een

Nadere informatie

Voor je aan de installatie van je decoder begint

Voor je aan de installatie van je decoder begint Installatiegids Decoder Stap 1 Voor je aan de installatie van je decoder begint Zorg ervoor dat je modem correct geïnstalleerd is. Mijn modem b-box 3V+ Check of alles in de doos zit. Mijn decoder V6 (4K

Nadere informatie

HANDLEIDING. Disney/Pixar elements 2012 Disney/Pixar.

HANDLEIDING. Disney/Pixar elements 2012 Disney/Pixar. HANDLEIDING TOUCH LEARNING SYSTEM Disney/Pixar elements 2012 Disney/Pixar. Beste ouders, VTech VTech VTech VTech www.vtechnl.com INLEIDING Gefeliciteerd met uw aankoop van de MobiGo game Disney/Pixar -

Nadere informatie

HANDLEIDING 180 CAMERA

HANDLEIDING 180 CAMERA HANDLEIDING 180 CAMERA Inhoudsopgave Inleiding... 3 1. Smart Home Beveiliging app... 4 1.1 Installatie... 4 2. Installatie 180 Camera... 5 2.1 Gebruik... 7 2 Inleiding Gefeliciteerd met uw aankoop! In

Nadere informatie

GEBRUIKSAANWIJZING PCE-AC 4000

GEBRUIKSAANWIJZING PCE-AC 4000 PCE Brookhuis B.V. Institutenweg 15 7521 PH Enschede The Netherlands Telefoon: +31 (0)900 1200 003 Fax: +31 53 430 36 46 info@pcebenelux.nl www.pce-instruments.com/dutch Inhoudsopgave 1. Inleiding... 3

Nadere informatie

Gebruikershandleiding Polycom IP321 en IP331

Gebruikershandleiding Polycom IP321 en IP331 Gebruikershandleiding Polycom IP321 en IP331 1 Inhoudsopgave 1. 2. 3. Installatie Gebruik van uw toestel Problemen oplossen Basis IP321 en IP331 telefoon Voeding (24Volt, 500mA) Ethernet kabel Telefoonhoorn

Nadere informatie

BAT BA A T VUS DIGIT A ALE FIETS VUS DIGIT A ALE FIETS TL A AS Handleiding 14301250 FietsAtlas_Manual.indd 1 26-06-2009 14:53:13

BAT BA A T VUS DIGIT A ALE FIETS VUS DIGIT A ALE FIETS TL A AS Handleiding 14301250 FietsAtlas_Manual.indd 1 26-06-2009 14:53:13 BATAVUS DIGITALE FIETSATLAS Handleiding 14301250 FietsAtlas_Manual.indd 1 26-06-2009 14:53:13 Powered by: Inhoudsopgave Welkom 1. Installeer de BATAVUS DIGITALE FIETSATLAS op uw navigatiesysteem 3. Het

Nadere informatie

Software. Als u video s op een Mac-computer wilt opslaan, kunt u ze naar de gewenste locatie slepen.

Software. Als u video s op een Mac-computer wilt opslaan, kunt u ze naar de gewenste locatie slepen. Voor het op de pc importeren, organiseren en bekijken van video s moet speciale software worden gedownload (alleen voor pc s). Ga naar www.fisher-price.com/kidtough en volg de instructies op het scherm

Nadere informatie

CoderDojo Arnhem Help de Kerstman

CoderDojo Arnhem Help de Kerstman CoderDojo Arnhem Help de Kerstman OM TE BEGINNEN 1. Ga naar pagina: https://scratch.mit.edu/projects/266988756/ 2. Klik op Bekijk van binnen 3. Druk op de Remix knop HELP DE KERSTMAN KADOOTJES VERZAMELEN

Nadere informatie

Handleiding Op Maat Wizard.

Handleiding Op Maat Wizard. Handleiding Op Maat Wizard. Met de Op Maat Wizard kun je zelf vullingen maken voor de verschillende werkvormen in het Op Maat programma. Wanneer je de software (Speler en Wizard) niet in je bezit hebt,

Nadere informatie

Installatiegids Access Point WNDR4300-TN

Installatiegids Access Point WNDR4300-TN Installatiegids Access Point WNDR00-TN Access_Point_Instal_C_NL_v0.indd /0/ :6 T EL Het Access Point installeren Je Access Point installeren doe je in enkele eenvoudige stappen. Je verbindt het Access

Nadere informatie

Belangrijke gezondheidswaarschuwing: lichtgevoelige aanvallen

Belangrijke gezondheidswaarschuwing: lichtgevoelige aanvallen WAARSCHUWING Lees de instructies van de Xbox 360 -console, de handleiding van de Kinect -sensor en de handleidingen van overige accessoires voor belangrijke informatie in verband met veiligheid en gezondheid

Nadere informatie

HANDLEIDING. Disney elements 2011 Disney. Based on the Winnie the Pooh works by A.A. Milne and E.H. Shepard. Alle rechten voorbehouden.

HANDLEIDING. Disney elements 2011 Disney. Based on the Winnie the Pooh works by A.A. Milne and E.H. Shepard. Alle rechten voorbehouden. HANDLEIDING EDUCATIONAL MULTIMEDIA SYSTEM E TEM Disney elements 2011 Disney. Based on the Winnie the Pooh works by A.A. Milne and E.H. Shepard. Alle rechten voorbehouden. Beste ouders, VTech VTech VTech

Nadere informatie

SPEELWIJZE KWALITEITENSPEL PLUS Versie in eenvoudig Nederlands

SPEELWIJZE KWALITEITENSPEL PLUS Versie in eenvoudig Nederlands SPEELWIJZE KWALITEITENSPEL PLUS Versie in eenvoudig Nederlands Kwaliteitenspel PLUS is een vereenvoudigde versie van het Kwaliteitenspel en is bestemd voor mensen die bijvoorbeeld begrippen als flexibel,

Nadere informatie

Voor alle versies: firmware 4.0e, firmware 4.1e, firmware 4.2e, Firmware 4.3e

Voor alle versies: firmware 4.0e, firmware 4.1e, firmware 4.2e, Firmware 4.3e Voor alle versies: firmware 4.0e, firmware 4.1e, firmware 4.2e, Firmware 4.3e Je kan een Wii via twee verschillende manieren ombouwen. Hardmod: Je kan een chip in je Wii monteren. Een hele klus met de

Nadere informatie

Montagebeugel voor harde schijf Gebruiksaanwijzing

Montagebeugel voor harde schijf Gebruiksaanwijzing Montagebeugel voor harde schijf Gebruiksaanwijzing CECH-ZCD1 7020229 Compatibele hardware PlayStation 3-systeem (CECH-400x-serie) Voorzorgsmaatregelen Lees om veilig gebruik van dit product te garanderen

Nadere informatie

PLEXTALK Pocket PTP1 Tutorial - Podcastontvanger -

PLEXTALK Pocket PTP1 Tutorial - Podcastontvanger - PLEXTALK Pocket PTP1 Tutorial - Podcastontvanger - Shinano Kenshi Co., Ltd. behoudt het recht om de inhoud van deze handleiding zonder voorafgaand bericht te veranderen. Inhoudstafel 1 Wat kan ik doen

Nadere informatie

CMP-VOIP80. VoIP + DECT TELEFOON. English Deutsch Français Nederlands Italiano Español Magyar Suomi Svenska Česky ANLEITUNG MANUAL MODE D EMPLOI

CMP-VOIP80. VoIP + DECT TELEFOON. English Deutsch Français Nederlands Italiano Español Magyar Suomi Svenska Česky ANLEITUNG MANUAL MODE D EMPLOI MANUAL MODE D EMPLOI MANUALE HASZNÁLATI ÚTMUTATÓ BRUKSANVISNING CMP-VOIP80 VoIP + DECT TELEFOON ANLEITUNG GEBRUIKSAANWIJZING MANUAL DE USO KÄYTTÖOHJE NÁVOD K POUŽITÍ Česky Svenska Suomi Magyar Español

Nadere informatie

Harde schijf (met montagebeugel) Gebruiksaanwijzing

Harde schijf (met montagebeugel) Gebruiksaanwijzing Harde schijf (met montagebeugel) Gebruiksaanwijzing CECH-ZHD1 7020228 Compatibele hardware PlayStation 3-systeem (CECH-400x-serie) Voorzorgsmaatregelen Lees om veilig gebruik van dit product te garanderen

Nadere informatie

Welkom bij payleven. Bovenop Magneetstriplezer. Voorkant. Bluetooth-symbool. Batterij indicator. USBpoort. Aan/uit

Welkom bij payleven. Bovenop Magneetstriplezer. Voorkant. Bluetooth-symbool. Batterij indicator. USBpoort. Aan/uit Welkom bij payleven Samen met onze gratis app en uw eigen smartphone of tablet bent u nu klaar om pin- en creditcardbetalingen te accepteren. Hier volgt een uitleg van de verschillende mogelijkheden en

Nadere informatie

SPEELWIJZE KWALITEITENSPEL PLUS - Bladzijde 1 / 7

SPEELWIJZE KWALITEITENSPEL PLUS - Bladzijde 1 / 7 SPEELWIJZE KWALITEITENSPEL PLUS - Bladzijde 1 / 7 SPEELWIJZE Kwaliteitenspel PLUS Versie in eenvoudig Nederlands KWALITEITENSPEL PLUS is een vereenvoudigde versie van het KWALITEITENSPEL en is bestemd

Nadere informatie

Je levensreis begint met ontdekken wat je dromen zijn.

Je levensreis begint met ontdekken wat je dromen zijn. 1. DURF TE DROMEN Dit is geen boek waarin wordt uitgelegd hoe je snel rijk kunt worden. Met dit boek leer je van een insider hoe je je hart kunt volgen en een zelfstandig, doelgericht en vooral leuk leven

Nadere informatie

HANDLEIDING. Een speciale verrassing. Een cadeau vanuit het hart. Disney elementen Disney

HANDLEIDING. Een speciale verrassing. Een cadeau vanuit het hart. Disney elementen Disney HANDLEIDING EDUCATIONAL MULTIMEDIA SYSTEM Een speciale verrassing Disney elementen Disney Een cadeau vanuit het hart Beste ouders, Wij van VTech weten dat een kind tot grootse dingen in staat is. Daarom

Nadere informatie

MAA-CTR-AXBP-HOL KORTE HANDLEIDING VOOR NINTENDO 3DS-SOFTWARE INAZUMA ELEVEN 3: BOMB BLAST / LIGHTNING BOLT

MAA-CTR-AXBP-HOL KORTE HANDLEIDING VOOR NINTENDO 3DS-SOFTWARE INAZUMA ELEVEN 3: BOMB BLAST / LIGHTNING BOLT MAA-CTR-AXBP-HOL KORTE HANDLEIDING VOOR NINTENDO 3DS-SOFTWARE INAZUMA ELEVEN 3: BOMB BLAST / LIGHTNING BOLT Met vrienden spelen! (Local Play) Zodra je enige voortgang in het spel hebt gemaakt, speel je

Nadere informatie

Heb je nog geen account maak dit dan aan en koppel je gps aan het account. Zie daarvoor de volgende handleiding.

Heb je nog geen account maak dit dan aan en koppel je gps aan het account. Zie daarvoor de volgende handleiding. Hoe installeer ik de Life-Time Update? Zie ook de handleiding van Garmin: http://www.garmin.nl/page/?id=83 In algemene zin: Op basis van onze eigen ervaring is de indruk dat de lifetime voor het gros van

Nadere informatie

psymate gebruikershandleiding PsyMate

psymate gebruikershandleiding PsyMate psymate gebruikershandleiding PsyMate Wat is de PsyMate app? Herstellen van psychose gaat met vallen en opstaan, de ene dag gaat beter dan de andere maar vaak weet je niet precies waarom. Dat kan komen

Nadere informatie

Bestanden ordenen in Windows 10

Bestanden ordenen in Windows 10 Bestanden ordenen in Windows 10 Waar heb ik dat bestand ook al weer opgeslagen? Vraagt je jezelf dat ook regelmatig af, dan is het tijd om je bestanden te ordenen. Sla bestanden op in een map met een logische

Nadere informatie

PRACTICUM PIEKKRACHT EN DUURKRACHT

PRACTICUM PIEKKRACHT EN DUURKRACHT LESKIST SPORT EN BEWEGING PRACTICUM PIEKKRACHT EN DUURKRACHT Hoe harder je je spieren aanspant, hoe sneller ze moe worden. Een beweging waarbij je spieren minder hard hoeven werken hou je over het algemeen

Nadere informatie

Handleiding Op Maat Wizard

Handleiding Op Maat Wizard Handleiding Op Maat Wizard Met de Op Maat Wizard kun je zelf vullingen maken voor de verschillende werkvormen (formats) in het Op Maat programma. Op Maat bestaat uit 2 programma s: De Library: dit is de

Nadere informatie

Beknopte handleiding

Beknopte handleiding Beknopte handleiding Wat zit er in de verpakking Welkom Gefeliciteerd met je keuze voor Arlo. Je kunt direct aan de slag. 100% draadloze camera Magnetische wandbevestiging 123-lithiumbatterijen Bevestigingsschroef

Nadere informatie

Opzet en uitvoering. Inhoudsopgave. 1 Wat is Kiezen voor je leven? 3. 2 Hoe maak je een Digi-tale? 4. 3 Stap voor Stap...5. 4 Technische kant...

Opzet en uitvoering. Inhoudsopgave. 1 Wat is Kiezen voor je leven? 3. 2 Hoe maak je een Digi-tale? 4. 3 Stap voor Stap...5. 4 Technische kant... Inhoudsopgave 1 Wat is Kiezen voor je leven? 3 2 Hoe maak je een Digi-tale? 4 3 Stap voor Stap...5 4 Technische kant....7 5 Werkblad Mijn Digi-tale...9 6 Werkblad Mijn storyboard 10 Digi-Tales Opzet en

Nadere informatie

HET MODELNUMMER FIESTA2. Mp3 speler met luidspreker. Instructiehandleiding

HET MODELNUMMER FIESTA2. Mp3 speler met luidspreker. Instructiehandleiding Mp3 speler met luidspreker HET MODELNUMMER FIESTA2 Instructiehandleiding Lees deze instructies svp goed door alvorens dit apparaat in gebruik te nemen. NL Gebruiksaanwijzing TOETS AANDUIDINGEN 9 1 3 2

Nadere informatie

Beknopte handleiding Overhoor 4.0.3 NL (Efka-soft)

Beknopte handleiding Overhoor 4.0.3 NL (Efka-soft) Beknopte handleiding Overhoor 4.0.3 NL (Efka-soft) 1. Programma algemeen 1.1 Downloaden en installeren 1.2 Opstarten 1.3 Afsluiten 1.4 Verwijderen 2. Overhoorbestanden gebruiken 2.1 Nieuw bestand maken

Nadere informatie

Het kwade oog. Aanraking: Nee. Tijdsduur: 1 periode. Incantatie: In naam van Gaia en al zijn kinderen vervloek ik u.

Het kwade oog. Aanraking: Nee. Tijdsduur: 1 periode. Incantatie: In naam van Gaia en al zijn kinderen vervloek ik u. Heksenwater Effect: Geneest 2 punten ongelokaliseerd. De spreuk kan niet gebruikt worden tijdens een gevecht of op negatieve locaties. Incantatie: Gaia geef mij de kracht om wonden te helen Doel: Persoon

Nadere informatie

Appendix - Alchemy en overige ambachten

Appendix - Alchemy en overige ambachten Appendix - Alchemy en overige ambachten v0.02 (BETA) In deze appendix worden Alchemy en overige ambachten behandeld. Alchemy In de wereld van Fable Forge is het mogelijk om skills te kiezen zodat je Alchemy

Nadere informatie

Memeo Instant Backup Introductiehandleiding. Stap 1: Maak uw gratis Memeo-account. Stap 2: Sluit een opslagapparaat aan op de pc

Memeo Instant Backup Introductiehandleiding. Stap 1: Maak uw gratis Memeo-account. Stap 2: Sluit een opslagapparaat aan op de pc Inleiding Memeo Instant Backup is een eenvoudige oplossing voor een complexe digitale wereld. De Memeo Instant Backup maakt automatisch en continu back-ups van uw waardevolle bestanden op de vaste schijf

Nadere informatie

Workshop Handleiding. Dansstudio. wat is jouw talent?

Workshop Handleiding. Dansstudio. wat is jouw talent? Workshop Handleiding wat is jouw talent? Inhoudsopgave Wat is de? Uitleg over de opzet van dit programma. Hoe werkt de? Tekst en uitleg over de werking van de. Delen met je leerlingen De kan je klassikaal

Nadere informatie

0 De zwarte vlek is het 6 de deel van de GRATIS Regenboogschattenjacht 2.0 van InnerTreasure

0 De zwarte vlek is het 6 de deel van de GRATIS Regenboogschattenjacht 2.0 van InnerTreasure 0 De zwarte vlek is het 6 de deel van de GRATIS Regenboogschattenjacht 2.0 De Regenboogschattenjacht 2.0 Een magische zomer vol mooie dromen Auteur: Eveline van Dongen Copyright: Eveline van Dongen InnerTreasure

Nadere informatie

THRUSTMASTER CHEATCODE S GBA HANDLEIDING ENGLISH ITALIANO NEDERLAND HOTLINE

THRUSTMASTER CHEATCODE S GBA HANDLEIDING ENGLISH ITALIANO NEDERLAND HOTLINE THRUSTMASTER HANDLEIDING CHEATCODE S GBA Elektronisch Cheat Code Systeem voor de Game Boy Advance CHEATCODE S GBA is een eenvoudig te gebruiken cheat cartridge voor de Game Boy Advance, die honderden cheats

Nadere informatie

R-99 COMPUTER INSTRUCTIONS

R-99 COMPUTER INSTRUCTIONS R-99 COMPUTER INSTRUCTIONS LCD Display Liquid Crystal Display SPM Weergave Functie Identificatie 1. STOP Display = STOP status 2. Manueel Display = 1~16 Weerstand levels 3. Program Display = P1~P12 4.

Nadere informatie

Informatie gebruik Digi Bord

Informatie gebruik Digi Bord Informatie gebruik Digi Bord Aan de slag Schakel de pc en de beamer aan en het bord is te gebruiken. Het bord hoeft u niet apart aan te zetten. De pen is nu alleen te gebruiken als muis. Beamer De beamer

Nadere informatie

Fortnite Battle Royale HOE WORD JE EEN PRO

Fortnite Battle Royale HOE WORD JE EEN PRO Fortnite Battle Royale HOE WORD JE EEN PRO Fortnite Battle Royale HOE WORD JE EEN PRO HET ENIGE BOEK MET ALLE TIPS EN TRUCS OM TE VECHTEN EN TE OVERLEVEN ALS EEN PRO JASON R. RICH www.kosmosuitgevers.nl

Nadere informatie

Installatiehandleiding Kaspersky Anti-Virus7.0

Installatiehandleiding Kaspersky Anti-Virus7.0 Installatiehandleiding Kaspersky Anti-Virus7.0 Volg de stappen op deze pagina om de downloadversie van Kaspersky Anti-Virus (KAV) te installeren. Tip: print dit document uit als u begint met installeren.

Nadere informatie

Programma Eco stand 8-SYMBOOL DISPLAY

Programma Eco stand 8-SYMBOOL DISPLAY BEDIENINGS INSTRUCTIES 8-SYMBOOL AFSTANDBEDIENING Kinder slot Tijd Signaal indicator Thermostatische stand Batterij Countdown F or C Programma Eco stand Temperatuur Dubbele brander 8-SYMBOOL DISPLAY INSTELLING

Nadere informatie

Handleiding bij de Booktest Generator

Handleiding bij de Booktest Generator Handleiding bij de Booktest Generator Het programma voor het maken van toetsen bij boeken. (c) 2005/2009 Visiria Uitgeversmaatschappij Twisk Inleiding Onze dank voor het aanvragen van de Booktest Generator.

Nadere informatie

Basis handleiding imovie ios 8

Basis handleiding imovie ios 8 Basis handleiding imovie ios 8 Tik op het icoon van imovie, dan opent het scherm rechts. Tik dan op het blauwe Ga door. 1 2 A Ik ga ervan uit dat je imovie nog niet gebruikt hebt. Je ziet dan dit scherm

Nadere informatie

JABRA CLASSIC. Handleiding. jabra.com/classic

JABRA CLASSIC. Handleiding. jabra.com/classic Handleiding jabra.com/classic INHOUD 1. WELKOM... 3 2. HEADSET OVERZICHT... 4 3. DRAGEN... 5 3.1 OORGELS VERWISSELEN 3.2 DE OORHAAK BEVESTIGEN 4. DE BATTERIJ OPLADEN... 7 5. VERBINDEN... 8 6. GEBRUIKEN...

Nadere informatie

1 Introductie. 2 Installatie. 3 Verhaal. 4 Besturing. 5 Levels. 6 Item Shop. 7 Voorwerpen. 8 Status Menu. 9 L.J. Ware Mode. 10 Gegevens overzetten

1 Introductie. 2 Installatie. 3 Verhaal. 4 Besturing. 5 Levels. 6 Item Shop. 7 Voorwerpen. 8 Status Menu. 9 L.J. Ware Mode. 10 Gegevens overzetten Game handleiding 1 Introductie 2 Installatie 3 Verhaal 4 Besturing 5 Levels 6 Item Shop 7 Voorwerpen 8 Status Menu 9 L.J. Ware Mode 10 Gegevens overzetten 1 Introductie Bedankt voor het installeren van

Nadere informatie

The Magic / Rhonda Byrne

The Magic / Rhonda Byrne The Magic / Rhonda Byrne samenvatting: The Magic is gebaseerd op de Wet van de Aantrekkingskracht, een fundamentele, wetenschappelijke, universele wet, die alle energie in ons universum stuurt. Volgens

Nadere informatie

Ge nspireerd door Henri Nouwen

Ge nspireerd door Henri Nouwen Schrijven en zo woorden geven aan ons hart en onze gedachten brengt ons vaak naar plekken in onszelf die we nauwelijks kennen. Een van de mooiste aspecten van schrijven is dat het krachtige bronnen en

Nadere informatie

Beknopte handleiding voor de PLEXTALK Linio Pocket online speler

Beknopte handleiding voor de PLEXTALK Linio Pocket online speler Beknopte handleiding voor de PLEXTALK Linio Pocket online speler Het plaatsen van de batterij in de Linio Pocket 1. Draai de Linio Pocket om. Vergewis u ervan dat de 2 gemarkeerde punten naar boven wijzen.

Nadere informatie

BLUETOOTH DOUCHE LUIDSPREKER

BLUETOOTH DOUCHE LUIDSPREKER ENVIVO BLUETOOTH DOUCHE LUIDSPREKER GEBRUIKERSHANDLEIDING INHOUDSOPGAVE PRODUCT OVERZICHT... 4 KNOPPEN... 6 BLUETOOTH MODUS... 6 Bluetooth Paren... 6 Muziek afspelen in Bluetooth modus...10 Handenvrij

Nadere informatie

OPDRACHT 1 : SCRIPT EN INTERACTIEVE VERSIE VAK : SCHRIJVEN --LOIS VEHOF--

OPDRACHT 1 : SCRIPT EN INTERACTIEVE VERSIE VAK : SCHRIJVEN --LOIS VEHOF-- OPDRACHT 1 : SCRIPT EN INTERACTIEVE VERSIE VAK : SCHRIJVEN --LOIS VEHOF-- Confrontatie scene Written by Loïs Vehof Genre: Avontuur Locatie: De oude tempel Protagonist: Wachter Antagonist: Dief Conflict:

Nadere informatie

Inleiding. Intelligent Targeting System (ITS) overzicht SYSTÈME INTELLIGENT DE DÉTECTION DE CIBLE

Inleiding. Intelligent Targeting System (ITS) overzicht SYSTÈME INTELLIGENT DE DÉTECTION DE CIBLE Inleiding Intelligent Targeting System (ITS) overzicht Verschuif de stroomschakelaar om het ITS in of uit te schakelen. Verschuif de volumeregelaar om het volume te verhogen of te verlagen. Verschuif de

Nadere informatie