Ervaar wat vakantie is! Bad

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Ervaar wat vakantie is! Bad"

Transcriptie

1 Ervaar wat vakantie is! Bad

2 Zon, zee en strand... 2 De meeste uren zon van Nederland, helder, fris zeewater en brede goudgele zandstranden, waar de natuur eeuwenoude sporen achterlaat. Naast de vele soorten schelpen vindt u er ook haaientanden van miljoenen jaren oud. Even verderop lonkt de Bourgondische levensstijl van Vlaanderen, oude vestingstadjes als Aardenburg en Sluis liggen binnen handbereik. Het licht is er helder, het klimaat aangenaam mild. Cadzand-Bad, daar waar het goed toeven is.

3 Centrum Kievitenlaan 2. Groot vrijstaand huis, volledig Zouterik, Sterntjeslaan 2. Ruim vrijstaand Ondine, Scheldestraat 8. Vrijstaand huis met gerenoveerd en voorzien van alle comfort en vakantiehuis, direct achter het duin gelegen, tuin en vrij uitzicht, direct achter het Haventje luxe. Dit 10-persoons huis met ruime tuin en onderverdeeld in een beneden- en een boven- gelegen op een steenworp afstand van zee. De overdekt terras is gelegen in het centrum van Cadzand-Bad, vlakbij strand, zee en de winkelgalerij. Er is een ruime woonkamer met sfeervolle gashaard en woonkeuken voorzien van wasmachine, afwasmachine, oven en magnetron. Op de begane grond zijn er twee slaapkamers en twee badkamers. Op de bovenverdieping zijn er appartement. Beide appartementen hebben twee slaapkamers en zijn ingericht voor vijf personen. Woonkamer en keuken met magnetron, afwasmachine en gebruik van wasmachine. Het benedenappartement heeft douche, tuin en terras. Het bovenappartement een ligbad en groot zonnebalkon. Draadloos internet aanwezig. woonkamer met halfopen keuken is voorzien van wasmachine, afwasmachine en magnetron. Op de bovenverdieping zijn er drie slaapkamers ingericht voor vijf personen en een badkamer met bad, douche en tweede toilet. De woning is eveneens voorzien van draadloos internet. 3 drie slaapkamers, waarvan een slaapkamer met bad. Tevens is er op de bovenverdieping een tweede toilet. In de ruime tuin is een saunabarrel geplaatst en is parkeerplaats voor 3 auto s.

4 Duinpark 4 Duinpark. Deze geschakelde vakantiewoningen liggen direct achter het centrum, op enkele minuten lopen van strand en zee. De huizen zijn ingericht voor vier tot zes personen met twee à drie slaapkamers. De woonkamer met kookhoek is voorzien van wasmachine, afwasmachine en magnetron. Badkamer op de begane grond met bad en/of douche. De meeste huizen hebben een open haard. Cadzand-Bad, de meest zuidelijke badplaats van Nederland met het meest aantal zonuren.

5 Nachtegaal 5 Nachtegalenstraat 10. Deze rustig gelegen bungalow is onderverdeeld in drie appartementen, een parterre appartement met tuindeuren voor en achter en een ruime tuin, een etage appartement met balkon en een souterrain appartement met verdiept zonneterras. Alle appartementen zijn ingericht voor zes personen met drie slaapkamers, een badkamer met ligbad en woonkamer met kookhoek, afwasmachine en magnetron. Alle appartementen kunnen gebruik maken van wasmachine en de gezamenlijke tuin. Draadloos internet aanwezig. Zuidwester. Dit huis is onderverdeeld in een boven- en een benedenappartement en eveneens gelegen in de Nachtegalenstraat. De woonkamer heeft een open keuken met afwasmachine en magnetron. Beide appartementen hebben drie slaapkamers en bieden plaats aan zes personen. De badkamer is voorzien van een bad en douche. Het benedenappartement heeft een tuin en terras, het bovenappartement een balkon. Met gebruik van wasmachine en draadloos internet.

6 Op zoek naar rust... 6 Blootsvoets langs het kilometerslange strand, op de grens van golven en duinen, de zilte wind door je haren, de zon hoog aan de hemel. Een schip dat zich langzaam verschuilt achter de horizon op het ritme van een kalme golfslag. Hoge duinen, begroeid met zacht wuivend helmgras, van waar de einder lonkt. Het leven gaat er z n gang, kalm en evenwichtig. Dat is West-Zeeuws-Vlaanderen en zo is Cadzand-Bad. Een oase in de hektiek van alledag. Ervaar wat vakantie is!

7 ...of om actief te zijn. Nieuwe energie op te doen, je jong en gezond te voelen. Bewegen op diverse manieren. Fietsen langs goudgele korenvelden en verstilde kreken, surfen op hagelwitte schuimkoppen, buitengaats zeilen langs de lange Noordzeekust, zwemmen, paardrijden en zeevissen, of hoog op het duin de wind uitdagen met een vlieger in de hand. Ook zo beleef je Cadzand-Bad; een beetje Nederlands, een vleugje Vlaams. 7

8 Centrum 8 Meidoornstraat. Rustig gelegen appartementen op slechts enkele minuten lopen van winkels, strand en speelweide. De parterre appartementen zijn ingericht voor vier personen en hebben een tuin met terras en berging. De woonkamer heeft een kookhoek met afwasmachine en magnetron. Er is één slaapkamer en een slaapwand (tweepersoonsbed) in de woonkamer. Badkamer met douche en wasmachine. De vijf-persoons bovenappartementen hebben twee slaapkamers en een woonkamer met balkon op het zuidwesten. De ruime keuken heeft een afwasmachine en magnetron. Badkamer met bad of douche en wasmachine. Enkele appartementen beschikken over draadloos internet. Esdoornstraat 2. In dezelfde omgeving als de Meidoornstraat ligt dit hoekhuis met een vier- en vijf-persoons appartement. Het appartement beneden is ingericht voor vier personen met woonkamer, kookhoek en schuifpui naar tuin en terras. Er is één slaapkamer en een slaapwand (tweepersoonsbed) in de woonkamer. Badkamer voorzien van douche en wasmachine. Het op de bovenverdieping gelegen appartement is ingericht voor vijf personen met twee slaapkamers. Er is een woonkamer met kookhoek en een badkamer met ligbad en wasmachine. Via de woonkamer is er toegang tot het balkon op het zuidwesten.

9 Badhuis Badhuis. Uniek gelegen appartementen boven op het duin met een schitterend uitzicht over zee en het achterliggende polderlandschap. Voorzien van alle comfort bieden ze plaats aan zes personen. De woonkamer heeft een open keuken die is voorzien van wasmachine, afwasmachine en magnetron. Badkamer met bad en douche. Er zijn drie slaapkamers waarvan er twee zich op de bovenverdieping bevinden evenals een tweede douche en tweede toilet. Terras op het duin met uitzicht over zee en balkon aan landzijde. Landzicht. In de duinen gebouwde appartementen met uitzicht over het polderlandschap. Woonkamer met keuken en twee slaapkamers ingericht voor vijf personen. Ze zijn voorzien van alle comfort zoals wasmachine, afwasmachine en magnetron. De badkamer heeft een bad en douche. Terras aan landzijde. 9

10 Residence Deurloo & Cadzand DEURLOO CADZAND 10 Résidence Deurloo & Cadzand. Deze naast elkaar gelegen appartementen-complexen bieden u een grote verscheidenheid aan appartementen die comfortabel zijn ingericht. Gelegen aan de voet van de duinen en wandel- en winkelboulevard. Vanaf de derde over zee en strand. De appartementen met één of twee slaapkamers zijn, afhankelijk van het type, ingericht voor twee tot zes personen. Alle woonkamers hebben een open keuken, wasmachine en magnetron en de meeste zijn tevens voorzien van een afwasmachine. Vanaf het balkon heeft u een prachtig uitzicht over land of zee. De badkamer is voorzien van bad en/of douche. In beide gebouwen zijn liften, afgesloten parkeerplaatsen en meestal een berging voor fietsen aanwezig. Enkele appartementen beschikken over draadloos internet. verdieping hebben ze een prachtig uitzicht Terug in het verleden... Eeuwen overbruggen, op zoek naar de verloren tijd. Vanuit Cadzand-Bad slechts een kleine stap. Gent en Brugge ademen nog immer de grandeur van weleer. De late Middeleeuwen. Gotische torens, kerken kathedralen, barokke gevels en magistrale musea markeren er de schilderachtige pleinen en stegen uit de tijd dat deze steden de culturele en handelscentra waren van de westelijke wereld. Een bezoek dat je voor altijd bij blijft, een indruk om nooit te vergeten.

11 Zomerdorp t Zwin Zomerdorp t Zwin. Direct naast natuurreservaat t Zwin in een prachtig groen decor en op slechts enkele minuten van duin, strand en zee liggen deze vrijstaande bungalows en geschakelde huizen. U heeft keuze uit drie types: Algarve, rovence en Zwin. Alle zijn ingericht voor vier à zes personen en hebben woonkamer met open keuken. De meeste woningen zijn tevens voorzien van wasmachine, afwasmachine, magnetron en open haard. Er zijn twee of drie slaapkamers, een badkamer met bad of douche en een tuin met terras. Enkele bungalows en huizen zijn voorzien van draadloos internet. Bovendien beschikt het type Algarve over een sauna. 11

12 Wijk de Brabander 12 Wijk de Brabander. Deze split-level huizen zijn rustig gelegen aan de voet van de duinen net buiten het centrum en op slechts enkele minuten lopen naar strand en zee. De vijf à zes-persoons huizen hebben een woonkamer met toegang tot tuin en terras. De eetkamer met open keuken is ingericht met wasmachine, afwasmachine en magnetron. Op de bovenverdieping bevinden zich drie slaapkamers en een badkamer met bad of douche. Enkele huizen zijn tevens voorzien van een open haard, wasdroger, garage en draadloos internet. Gastvrij onderdak... Midden in de natuur, direct achter de duinen, in het dorp, en zelfs op de duinen. Cadzand-Bad biedt vakantiewoningen te kust en te keur. Er is keuze voor ieder, ook buiten het seizoen, met speciale, aantrekkelijke arrangementen. Cadzand-Bad, voor een onbezorgde vakantie, voor grenzeloos genieten, voor een gastvrij onthaal.

13 Carpe Diem Carpe Diem. Het parterre gedeelte van deze bungalow ligt eveneens in Wijk de Brabander en is ingericht voor zes personen met drie slaapkamers, waarvan één slaapkamer te bereiken is via een vlizotrap. De woonkamer heeft kookhoek met afwasmachine en magnetron. In de ruime badkamer vindt u een inloopdouche en wasmachine. Dit gedeelte van de bungalow heeft zowel aan de voor- als achterzijde een zonneterras. 13

14 Le Bonheur 14 Le Bonheur. Aan de Vlamingpolderweg gelegen luxe vrijstaande huizen, direct achter de duinen en in een zeer rustige en autoluwe omgeving. Deze kindvriendelijke huizen hebben twee of drie slaapkamers en bieden plaats aan vier tot zes personen. Alle zijn voorzien van ruime woonkamer en open keuken met wasmachine, afwasmachine en magnetron. De badkamers beschikken over bad en douche. Individueel ook met sauna, tweede douche, tweede toilet en wasdroger. Ze hebben allemaal een terras en een ruime tuin rondom de woning. Eigen parkeerplaats bij het huis. Mooiste en schoonste strand van Nederland.

15 Oasis Oasis, èse Schorre. Deze prachtige en uniek gelegen vakantiebungalow ligt direct aan zee en is ingericht voor vier personen met twee slaapkamers. De sfeervolle woonkamer is voorzien van open haard en open keuken. De badkamer heeft douche en sauna. Via de tuindeuren in de woonkamer bereikt u het gedeeltelijk overdekt terras en de grote tuin. 15 Cadzand-Bad Natuurreservaat Het Zwin Bezoekerscentrum 't Zwin Zomerdorp Het Zwin Sincfal Noordzeestr. 't Haventje Kanaalweg Voetgangersbrug Scheldestraat Lopinge Blomaart Meidoornstr. Esdoornstr. Lijsterstr. Karekietstr. Sincfal Sleedoorn Duindoornstr. Vuurdoorn Merelstr. Zomerdorp Het Zwin Leeuwerikenln. VVV Vinkenstr. Egelantierlaan Kievitenstraat Nachtegalenstraat Wulpenlaan Voetpad Boulevard de wielingen Hennequinlaan Noorddijk Tennisbanen Sportveld ensporthal Duinlaan Centrum Sterntjeslaan R.K. Kerk Badhuisweg Lange strinkweg Vlamingpolderweg Ringdijk Noord Wijk de Brabander Evenementen terrein Wijk de Brabander Tienhonderdsedijk Le Bonheur Vlamingpolderweg Le Bonheur èse Schorre èse Schorre

16 Ervaar wat vakantie is! Boulevard de Wielingen JJ Cadzand-Bad Telefoon (0) Fax (0) info@vanakker.com Alle bungalows, huizen en appartementen zijn op onze website te vinden met volledige beschrijving en foto s. Reserveringen graag telefonisch 0031(0) Openingstijden van ons kantoor Maandag t/m vrijdag uur en uur. Zaterdag uur. Woensdagmiddag en zondag gesloten.

Ervaar wat vakantie is! Bad

Ervaar wat vakantie is! Bad Ervaar wat vakantie is! Bad Zon, zee en strand... Centrum 2 De meeste uren zon van Nederland, helder, fris zeewater en brede goudgele zandstranden, waar de natuur eeuwenoude sporen achterlaat. Naast de

Nadere informatie

Residence Cadzand. Bekijk de foto s van deze appartementen op onze website :

Residence Cadzand. Bekijk de foto s van deze appartementen op onze website : Residence Cadzand Bekijk de foto s van deze appartementen op onze website : www.cadzand.nl Zeer centraal gelegen in Cadzand- Bad, aan de voet van de duinen en aan de wandel- en winkelboulevard, is de Residence

Nadere informatie

Verhuurbur0 Cadzand. verhuur vakantiewoningen verkoop

Verhuurbur0 Cadzand. verhuur vakantiewoningen verkoop Verhuurbur0 Cadzand verhuur vakantiewoningen verkoop U wilt er graag even tussenuit? U verkiest een vakantie dicht bij huis? U wil een leuke, gezinsvriendelijke badplaats ontdekken? Cadzand... De meest

Nadere informatie

CADZAND-BAD - Vakantieverblijven aan zee

CADZAND-BAD - Vakantieverblijven aan zee CADZAND-BAD - Vakantieverblijven aan zee V E R H U U R B E D R I J F CADZAND-BAD - Hollands zonnigste zuiden Genieten van strand, zee, rust en ruimte in elk seizoen. Neptunus 1 & 2 - Hennequinlaan 23 De

Nadere informatie

STIJLVOLLE APPARTEMENTEN IN CADZAND-BAD

STIJLVOLLE APPARTEMENTEN IN CADZAND-BAD STIJLVOLLE APPARTEMENTEN IN CADZAND-BAD Aan de Boulevard van Cadzand-Bad, Zeeuws-Vlaanderen, verrijzen binnenkort 11 royale appartementen. Pal aan het strand en vlak bij een gloednieuwe jachthaven, waar

Nadere informatie

Vrijstaande woning CADZAND, Ringdijk Noord 21

Vrijstaande woning CADZAND, Ringdijk Noord 21 Informatiebrochure Vrijstaande woning CADZAND, Ringdijk Noord 21 ZWIN REGIO VASTGOED MAKELAAR Kantoor Sluis: Beestenmarkt 4 4524EA SLUIS T. 0031 (0) 117-42 06 88 F. 0117-462600 Kantoor Knokke-Heist: Taborastraat

Nadere informatie

LE NORMANDY STIJLVOLLE APPARTEMENTEN IN CADZAND-BAD

LE NORMANDY STIJLVOLLE APPARTEMENTEN IN CADZAND-BAD STIJLVOLLE APPARTEMETE I CADZAD-BAD 1 11 APPARTEMETE LE ORMADY Aan de Boulevard van Cadzand-Bad, Zeeuws-Vlaanderen, verrijzen binnenkort 11 royale appartementen. Pal aan het strand en vlak bij een gloednieuwe

Nadere informatie

Roelof Hartstraat 23 III-IV-V 1071 VG Amsterdam Zeer ruim en stijlvol gerenoveerd bovenhuis in Oud Zuid. Totale oppervlakte ca. 260 m², verdeeld over drie verdiepingen. Twee balkons en een zeer riant en

Nadere informatie

UNIEK BEDRIJF: 4 APPARTMENTEN MET ZEE EN BERGZICHT EN GEZAMENLIJK ZWEMBAD IN ALMERIDA

UNIEK BEDRIJF: 4 APPARTMENTEN MET ZEE EN BERGZICHT EN GEZAMENLIJK ZWEMBAD IN ALMERIDA UNIEK BEDRIJF: 4 APPARTMENTEN MET ZEE EN BERGZICHT EN GEZAMENLIJK ZWEMBAD IN ALMERIDA REF: ALMERIDA HYDRA 2 VRAAGPRIJS: 450,000 OF 125,000 ELK GEWELDIG KANS: VIER 2SLAAPKAMER APPARTEMENTEN MET BALKONS,

Nadere informatie

Kreekhof. Exclusief onderdeel van Strand Resort Nieuwvliet-Bad

Kreekhof. Exclusief onderdeel van Strand Resort Nieuwvliet-Bad Kreekhof Exclusief onderdeel van Strand Resort Nieuwvliet-Bad De Kreekhof Projectlocatie De Kreekhof Laatste uitbreiding van Strand Resort Nieuwvliet-Bad In Strand Resort Nieuwvliet-Bad geniet u volop,

Nadere informatie

Vakantiepark Het Timmerholt

Vakantiepark Het Timmerholt Vakantiepark Het Timmerholt Algemeen Midden in het schitterende Drentse landschap ligt Vakantiepark Het Timmerholt. Een kleinschalig, maar ruim opgezet vakantiepark. Het park is gelegen rondom een zeer

Nadere informatie

Almelo. Parterre 5. Vraagprijs: 349.500,00 K.K.

Almelo. Parterre 5. Vraagprijs: 349.500,00 K.K. Almelo www.schakel.nl Parterre 5 Op rustige en kindvriendelijke locatie in buitenplaats Het Nijrees gelegen, verrassend luxueuze volumineus vrijstaand herenhuis met garage/berging, carport en riante slaap-

Nadere informatie

De Linde 5 - Leeuwarden

De Linde 5 - Leeuwarden De Linde 5 - Leeuwarden Vraagprijs 439.000,-- kosten koper Omschrijving De Linde 5 - Leeuwarden In 2007 onder architectuur gebouwde moderne villa, met serre en veranda, prachtige tuin voorzien van vijver,

Nadere informatie

Chalet Katschberg Salzburgerland Oostenrijk alpreal real estate (0) (0)

Chalet Katschberg Salzburgerland Oostenrijk alpreal real estate (0) (0) Chalet Katschberg Salzburgerland Oostenrijk 379.000 ski in ski out zwembad geschikt voor 8 personen nieuw ingericht volledig georganiseerde verhuur aantrekkelijk geprijsd sauna Te koop: recreatiewoning

Nadere informatie

Funenpark 281+PP te AMSTERDAM

Funenpark 281+PP te AMSTERDAM Funenpark 281+PP te AMSTERDAM Omschrijving: SCHITTEREND PENTHOUSE MET RIANT TERRAS!! IN EEN OASE VAN GROEN & RUST IN HET CENTRUM VAN AMSTERDAM! DIRECT AAN HET GROTE PARK! ZEER RIANT VIJFKAMER APPARTEMENT

Nadere informatie

Kent u Bommeljé al? Trendy familiehotel achter de duinen BOMMELJÉ

Kent u Bommeljé al? Trendy familiehotel achter de duinen BOMMELJÉ Kent u Bommeljé al? Trendy familiehotel achter de duinen Even ertussenuit om op adem te komen? Een lange, luie vakantie aan zee? Vlakbij het strand én in het hart van Domburg vindt u Bommeljé. Onze hotelstudio

Nadere informatie

TEXEL HEEFT SFEER. BUNGALOWS APPARTEMENTEN LANDHUIZEN RUIM AANBOD in het Noorden van Texel

TEXEL HEEFT SFEER. BUNGALOWS APPARTEMENTEN LANDHUIZEN RUIM AANBOD in het Noorden van Texel TEXEL HEEFT SFEER. verhuurmagazine BUNGALOWS APPARTEMENTEN LANDHUIZEN RUIM AANBOD in het Noorden van Texel RUIM AANBOD Verhuur accommodaties APPARTEMENTEN, BUNGALOWS VILLA S EN LANDHUIZEN APPARTEMENTEN

Nadere informatie

Paul Schuitemahof 23

Paul Schuitemahof 23 Paul Schuitemahof 23 De besloten straat, met uitzicht en toegang tot de gracht, heeft een intiem en bijna dorps karakter. Voor de kinderen is er volop (speel) ruimte in de straat met de gracht voor deur

Nadere informatie

Te Koop. Sir Winston Churchilllaan 370 F SJ Rijswijk Rijswijk k.k.

Te Koop. Sir Winston Churchilllaan 370 F SJ Rijswijk Rijswijk k.k. Te Koop Sir Winston Churchilllaan 370 F 223 2285 SJ Rijswijk Rijswijk 460.000 k.k. Kenmerken Prijs 460.000 k.k. Postcode 2285 SJ Rijswijk Ligging In woonwijk, Vrij uitzicht, Nabij snelwegen, Nabij winkels

Nadere informatie

Luxe vakantieappartementen aan de enige Zuid-boulevard van Nederland

Luxe vakantieappartementen aan de enige Zuid-boulevard van Nederland Luxe vakantieappartementen aan de enige Zuid-boulevard van Nederland Welkom Recreëren met allure Recreëren in één van de modern ingerichte appartementen of in één van de penthouses van De Gulden Stroom

Nadere informatie

Willy Mullenskade 9+ 2 PP te AMSTERDAM

Willy Mullenskade 9+ 2 PP te AMSTERDAM Willy Mullenskade 9+ 2 PP te AMSTERDAM Omschrijving: Onder architectuur gebouwd royaal stadsgrachtenpand van 180m2 (exclusief souterrain) met een heerlijk dakterras. De woning is zeer geschikt voor een

Nadere informatie

TE KOOP. Middelburgsestraat CW Den Haag k.k.

TE KOOP. Middelburgsestraat CW Den Haag k.k. TE KOOP Middelburgsestraat 14 2587 CW Den Haag 445.000 k.k. KENMERKEN Prijs 445.000 k.k. Postcode 2587 CW Ligging Aan rustige weg, In woonwijk, Vrij uitzicht, Aan zee Woningtype Bovenwoning Woonruimte

Nadere informatie

K.K. GLADIOLENSTRAAT HT SINT-MAARTENSDIJK

K.K. GLADIOLENSTRAAT HT SINT-MAARTENSDIJK GLADIOLENSTRAAT 25 4695 HT SINT-MAARTENSDIJK 344.500 K.K. Verrassend ruime vrijstaande woning aan de rand van st. Maartensdijk, nabij de Oosterschelde. Op 60 autominuten van Rotterdam INLEIDING GLADIOLENSTRAAT

Nadere informatie

Appartementhuis met 5 app bij top skigebied Tirol Oostenrijk

Appartementhuis met 5 app bij top skigebied Tirol Oostenrijk Appartementhuis met 5 app bij top skigebied Tirol Oostenrijk 1.275.000 zeer sfeervol - goed onderhouden - heerlijke tuin - nabij bekend skigebied - zwembad - sauna Te koop is dit sfeervolle en complete

Nadere informatie

TE KOOP. Westduinweg AJ Den haag k.k.

TE KOOP. Westduinweg AJ Den haag k.k. TE KOOP Westduinweg 222 2583 AJ Den haag 475.000 k.k. KENMERKEN Prijs 475.000 k.k. Postcode 2583 AJ Ligging In centrum, In woonwijk, Vrij uitzicht, Aan zee, Nabij natuurgebied, Nabij winkels Woningtype

Nadere informatie

ACCOMMODATIE Sicilie Vakanties SIV0710. Accommodatie Beschrijving Luxe villa 2 km van het strand Oost Sicilie

ACCOMMODATIE Sicilie Vakanties   SIV0710. Accommodatie Beschrijving Luxe villa 2 km van het strand Oost Sicilie SIV0710 Accommodatie Beschrijving Luxe villa 2 km van het strand Oost Sicilie Villa SIV0710 ligt op slechts 2 km van de kust in Oost-Sicilie vlakbij de plaats Avola. Deze stijlvolle villa is compleet vrij

Nadere informatie

ACCOMMODATIE Le Marche Vakanties LMV3280

ACCOMMODATIE Le Marche Vakanties   LMV3280 LMV3280 Accommodatie Beschrijving Vakantievilla met airco en zwembad bij MacerataLMV3280 is een prachtige rustieke vakantievilla met zwembad in het midden van Le Marche, in de omgeving van de historische

Nadere informatie

Vakantie in het noorden van Texel

Vakantie in het noorden van Texel bungalows Betaalbare bungalows en vakantiehuizen Vakantie in het noorden van Texel bungalows Bungalowverhuur De Muy Bungalowverhuur De Muy biedt een gevarieerd aanbod aan bungalows en vakantiewoningen

Nadere informatie

Offline Vakantie Object in departement Ariège omgeving Daumazan-sur-Arize 96.000,-

Offline Vakantie Object in departement Ariège omgeving Daumazan-sur-Arize 96.000,- Offline Vakantie Object in departement Ariège omgeving Daumazan-sur-Arize 96.000,- Referentienummer fsnl 402-104 Prijs 96.000,- Constructie Hout skelet bouw Dakconstructie Dakpannen Algemene staat Uitstekend

Nadere informatie

Appartement Huur. 100 m² - Beysterveld 11 Amsterdam, NoordHolland Nederland

Appartement Huur. 100 m² - Beysterveld 11 Amsterdam, NoordHolland Nederland Appartement Huur 100 m² - Beysterveld 11 Amsterdam, NoordHolland Nederland Property Description Details woning Omschrijving: In de groene omgeving van Amsterdam Buitenveldert, nabij het levendige winkelcentrum

Nadere informatie

TE KOOP K.K.

TE KOOP K.K. TE KOOP 415.000 K.K. Makelaardij Ruud de Meijer Stationsstraat 5 4551 EK Sas van Gent 0115-454544 rdemeijer@zeelandnet.nl Dorpsplein 39 4507 BH Schoondijke Dorpsplein 39 4507 BH Schoondijke Inleiding Prachtig

Nadere informatie

ROTTEKADE 44 BERGSCHENHOEK

ROTTEKADE 44 BERGSCHENHOEK ROTTEKADE 44 ROTTEKADE 44 OMSCHRIJVING Schitterend gelegen LUXE en MODERNE VRIJSTRAANDE ZES KAMER VILLA met eigen vrijstaande bewoonbare studio. Dit is een combinatie van een moderne robuust gestuukte

Nadere informatie

appartement koopsom ,- v.o.n. Appartement Donjon 33

appartement koopsom ,- v.o.n. Appartement Donjon 33 appartement koopsom 199.000,- v.o.n. Appartement Donjon 33 33 Donjon 33 Altijd al willen wonen in een appartement in De Parel te overburght, maar onbereikbaar of net niet helemaal naar uw wens? Vanaf nu

Nadere informatie

Te koop. Hoogenboomlaan , 4325 DN, Renesse (park Kleine Horizon) Vraagprijs: ,- k.k.

Te koop. Hoogenboomlaan , 4325 DN, Renesse (park Kleine Horizon) Vraagprijs: ,- k.k. Te koop Hoogenboomlaan 44-108, 4325 DN, Renesse (park Kleine Horizon) Vraagprijs: 179.000,- k.k. Op het zeer geliefde park Kleine Horizon in Renesse, op loopafstand van het strand en de duinen, staat deze

Nadere informatie

Te koop. Geschakelde Patiobungalow met een vrije op het zuiden gelegen achtertuin. Jan Tooropstraat 87, 3262 TG Oud-Beijerland

Te koop. Geschakelde Patiobungalow met een vrije op het zuiden gelegen achtertuin. Jan Tooropstraat 87, 3262 TG Oud-Beijerland Te koop Geschakelde Patiobungalow met een vrije op het zuiden gelegen achtertuin Jan Tooropstraat 87, 3262 TG Oud-Beijerland Algemeen Deze goed gesitueerde bungalow met dubbele parkeerplaats op eigen grond

Nadere informatie

Havenstraat 1F te Volendam

Havenstraat 1F te Volendam Havenstraat 1F te Volendam Vraagprijs 469.000 k.k. Omschrijving: Penthouse in hartje Volendam! Appartementen in het centrum van Volendam zijn vrij zeldzaam. Wij zijn daarom verheugd op een toplocatie in

Nadere informatie

VAKANTIEWONINGEN ZANDERTJE 10 BRESKENS

VAKANTIEWONINGEN ZANDERTJE 10 BRESKENS 2019 VAKANTIEWONINGEN ZANDERTJE 10 BRESKENS 6-PERSOONS DUINVILLA 3-PERSOONS STUDIO Relax aan zee 1 Nederlands www.relaxaanzee.nl 19/NL/0104 VOORWOORD Beste, Op slechts één minuut loopafstand van de zonnige

Nadere informatie

VAKANTIEWONINGEN ZANDERTJE 10 BRESKENS

VAKANTIEWONINGEN ZANDERTJE 10 BRESKENS 2018 VAKANTIEWONINGEN ZANDERTJE 10 BRESKENS 6-PERSOONS DUINVILLA 3-PERSOONS STUDIO www.relaxaanzee.nl Relax aan zee 1 Nederlands 18/NL/0522 VOORWOORD Beste, Op slechts één minuut loopafstand van de zonnige

Nadere informatie

Wonen in Winterswijk. Meddo. Winterswijk Henxel. Den Möllenhof. Huppel. Streekziekenhuis Koningin Beatrix

Wonen in Winterswijk. Meddo. Winterswijk Henxel. Den Möllenhof. Huppel. Streekziekenhuis Koningin Beatrix De omgeveving beschikt over een grote natuurlijke rijkdom. Een fraai coulisselandschap waarin diverse wandel, fiets, skeeler en ruiterroutes zijn uitgezet. Wonen in Winterswijk Recreatiepark Den Möllenhof

Nadere informatie

Brochure. De Boskant 3 - Leersum. Vraagprijs ,-- k.k.

Brochure. De Boskant 3 - Leersum. Vraagprijs ,-- k.k. Brochure De Boskant 3 - Leersum Vraagprijs 679.000,-- k.k. Omschrijving De Boskant 3 - Leersum VRIJSTAANDE VILLA MET DUBBELE GARAGE OP EEN PERCEEL VAN 975 m², prachtig gelegen in een doodlopend laantje.

Nadere informatie

Cottage brochure COTTAGES CENTER PARCS PORT ZÉLANDE 1

Cottage brochure COTTAGES CENTER PARCS PORT ZÉLANDE 1 Cottage brochure 1 Inhoudsopgave Drie luxeniveaus 04 Productoverzicht 06 Comfort Comfort St. Tropez 2 personen 08 Comfort Avignon 4 personen 10 Comfort St. Tropez 6 personen 12 Comfort Camargue 8 personen

Nadere informatie

Casa de Ensueño 2015-01

Casa de Ensueño 2015-01 Genieten van rust en ruimte in het zonnige Spanje? Dan is Casa de Ensueño een goede keus voor uw vakantie. Genieten van het achterlandschap van Alicante op een steenworp afstand van het zandstrand van

Nadere informatie

Cottage brochure COTTAGES CENTER PARCS PORT ZÉLANDE 1

Cottage brochure COTTAGES CENTER PARCS PORT ZÉLANDE 1 Cottage brochure COTTAGES CENTER PARCS PORT ZÉLANDE 1 Inhoudsopgave Drie luxeniveaus 04 Productoverzicht 06 Comfort Comfort St. Tropez 2 personen 08 Comfort Avignon 4 personen 10 Comfort St. Tropez 6 personen

Nadere informatie

WOUBRUGGE, Kruisweg 18 en 20

WOUBRUGGE, Kruisweg 18 en 20 WOUBRUGGE, Kruisweg 18 en 20 Op vrije locatie gesitueerde manege Goldenwaystable bestaande uit: Landhuis en vrijstaande woning, paardenstallen, ca. 100 paardenboxen, 3 binnenbakken, diverse paddocks, 3

Nadere informatie

Cottage brochure COTTAGES CENTER PARCS PORT ZÉLANDE 1

Cottage brochure COTTAGES CENTER PARCS PORT ZÉLANDE 1 Cottage brochure 1 Inhoudsopgave Drie luxeniveaus 4 Productoverzicht 6 Comfort Comfort St. Tropez 2 personen 8 Comfort Avignon 4 personen 10 Comfort St. Tropez 6 personen 12 Comfort Camargue 8 personen

Nadere informatie

Oud en nieuw op harmonieuze wijze bij elkaar

Oud en nieuw op harmonieuze wijze bij elkaar www.kerckhoeve.info Oud en nieuw op harmonieuze wijze bij elkaar Ruim en karakteristiek Aan de informatie en afbeeldingen in deze brochure kunnen geen rechten worden ontleend. e getoonde illustraties,

Nadere informatie

Rijksstraatweg 113 3921 AD ELST Tél.: 0318-471 227 Mail : info@axitravel.com Web: www.axitravel.com

Rijksstraatweg 113 3921 AD ELST Tél.: 0318-471 227 Mail : info@axitravel.com Web: www.axitravel.com Rijksstraatweg 113 3921 AD ELST Tél.: 0318-471 227 Mail : info@axitravel.com Web: www.axitravel.com Les Chalets de la Madeleine Saint-François-Longchamp, Maurienne Vallei 1072 km vanaf Utrecht Saint-François-Longchamp

Nadere informatie

Huizen. Vijf ruime slaapkamers. Verrassend ruime vrijstaande woning. Woonkeuken met inbouwapparatuur. Uitgebouwde woonkamer met open haard

Huizen. Vijf ruime slaapkamers. Verrassend ruime vrijstaande woning. Woonkeuken met inbouwapparatuur. Uitgebouwde woonkamer met open haard Huizen vanhendriks Gounodlaan 66, 5251 EZ Vlijmen Verrassend ruime vrijstaande woning Uitgebouwde woonkamer met open haard Woonkeuken met inbouwapparatuur Vijf ruime slaapkamers Fijne tuin met berging

Nadere informatie

Luxe Vakantiewoningen. Gastvrijheid, Kwaliteit en Sfeer midden in het heuvelland

Luxe Vakantiewoningen. Gastvrijheid, Kwaliteit en Sfeer midden in het heuvelland Luxe Vakantiewoningen Gastvrijheid, Kwaliteit en Sfeer midden in het heuvelland Welkom in het Heuvelland Inkelshoeve A gen Bongerd is gelegen tussen Epen en de Belgische grens. Een van de meest authentieke

Nadere informatie

TE KOOP. Korteraarseweg 6 a 2461 GL Ter Aar k.k.

TE KOOP. Korteraarseweg 6 a 2461 GL Ter Aar k.k. TE KOOP Korteraarseweg 6 a 2461 GL Ter Aar 450.000 k.k. KENMERKEN Prijs 450.000 k.k. Postcode 2461 GL Ligging Aan rustige weg, Vrij uitzicht Woningtype Vrijstaande woning Tuin Ja, Achtertuin, Zuidwest,

Nadere informatie

Brochure. Landkaartje 211 te Oosterhout Te koop

Brochure. Landkaartje 211 te Oosterhout   Te koop Brochure Landkaartje 211 te Oosterhout WWW.VDPLAS.NL Te koop Omschrijving 5 redenen waarom u dit appartement gezien moet hebben: 1. Ruim 3-kamerappartement gelegen in de wijk Vlindervallei. 2. Fantastisch

Nadere informatie

Zuiderzeestraat 34, Medemblik

Zuiderzeestraat 34, Medemblik Zuiderzeestraat 34, Medemblik Kenmerken Overdracht Vraagprijs 164.500 k.k. Aangeboden sinds 11-05-2018 Conditie Kosten koper Waarborgsom nee Bankgarantie ja Ontbindende voorwaarden financiering 0 Indeling

Nadere informatie

Op fraaie locatie nabij sportpark gelegen, royaal vrijstaand woonhuis met grote vrijstaande garage en keurig aangelegde tuin.

Op fraaie locatie nabij sportpark gelegen, royaal vrijstaand woonhuis met grote vrijstaande garage en keurig aangelegde tuin. Uden, Boekelsedijk 7 Op fraaie locatie nabij sportpark gelegen, royaal vrijstaand woonhuis met grote vrijstaande garage en keurig aangelegde tuin. Bouwjaar: 1988 Perceeloppervlakte: 787 m 2 Inhoud woonhuis:

Nadere informatie

TE KOOP DENNENHEI 59, BEST

TE KOOP DENNENHEI 59, BEST TE KOOP DENNENHEI 59, BEST Prachtig gesitueerd, aan achterzijde met vrij uitzicht over weilanden, een uitstekend onderhouden en optimaal geïsoleerd, vrijstaand woonhuis met oprit voor meerdere auto s,

Nadere informatie

Ceintuurweg 13. Sint-Michielsgestel

Ceintuurweg 13. Sint-Michielsgestel Ceintuurweg 13 Sint-Michielsgestel Ceintuurweg 13 Sint-Michielsgestel Achter de gevels van deze vitale karakteristieke half vrijstaande woning met garage en veranda, gaat een ruime woning schuil, waarin

Nadere informatie

Westerseweg 8 Burgh-Haamstede

Westerseweg 8 Burgh-Haamstede Westerseweg 8 Burgh-Haamstede Vraagprijs 690.000 K.K. 0111-672648 info@onswooneiland.nl www.onswooneiland.nl OMSCHRIJVING Wonen op één van de mooiste locaties van Schouwen Duiveland op loopafstand van

Nadere informatie

Residence Portico Mar Appartement nummer 110 Costa Blanca, Spanje

Residence Portico Mar Appartement nummer 110 Costa Blanca, Spanje Residence Portico Mar Appartement nummer 110 Costa Blanca, Spanje Residence Portico Mar Vraagprijs: 250.000,-- k.k. Entree Residentie "Portico Mar" is een complex van allure, bestaande uit plm. 150 appartementen,

Nadere informatie

Vrijblijvende informatie Marevista 34 Noordwijk aan Zee

Vrijblijvende informatie Marevista 34 Noordwijk aan Zee Vrijblijvende informatie Marevista 34 Noordwijk aan Zee Bonnike Makelaardij BV www.bonnike.nl 071-3619365 Omschrijving Op schitterende locatie op de 4e verdieping gelegen 4 kamer appartement in het Huis

Nadere informatie

penthouse koopsom ,- v.o.n. Penthouse Donjon 67

penthouse koopsom ,- v.o.n. Penthouse Donjon 67 penthouse koopsom 249.000,- v.o.n. Penthouse Donjon 67 67 Donjon 67 Altijd al willen wonen in een penthouse in De Parel te overburght, maar onbereikbaar of net niet helemaal naar uw wens? Vanaf nu niet

Nadere informatie

Te koop. Hoogenboomlaan 18,4325 DH, Renesse. Vraagprijs: ,- k.k.

Te koop. Hoogenboomlaan 18,4325 DH, Renesse. Vraagprijs: ,- k.k. Te koop Hoogenboomlaan 18,4325 DH, Renesse Vraagprijs: 469.000,- k.k. Op een zeer rustige locatie, dichtbij het centrum van het bruisende Renesse en op fietsafstand van het strand en de duinen, staat deze

Nadere informatie

Appartement Te Huur. 145 m² - Cornelis Schuytstraat 6 hs 1071 JH, Amsterdam, Noord-Holland Nederland

Appartement Te Huur. 145 m² - Cornelis Schuytstraat 6 hs 1071 JH, Amsterdam, Noord-Holland Nederland Appartement Te Huur 145 m² - Cornelis Schuytstraat 6 hs 1071 JH, Amsterdam, Noord-Holland Nederland Property Description Details woning Omschrijving: High end en zeer hoogwaardig gerenoveerd 2 slaapkamer

Nadere informatie

Berkelsezoom 30, 2652 AL Berkel en Rodenrijs Vraagprijs ,- k.k.

Berkelsezoom 30, 2652 AL Berkel en Rodenrijs Vraagprijs ,- k.k. Berkelsezoom 30, 2652 AL Berkel en Rodenrijs Vraagprijs 350.000,- k.k. DB Makelaars Deze sfeervolle en fraai afgewerkte eengezinswoning is gelegen op een schitterende locatie in de gewilde wijk de Meerpolder.

Nadere informatie

Te koop Vakantiehuis in departement Indre omgeving La Châtre ,-

Te koop Vakantiehuis in departement Indre omgeving La Châtre ,- Te koop Vakantiehuis in departement Indre omgeving La Châtre 69.000,- Referentienummer FSNL 528 Prijs 69.000,- Gerenoveerd Algemene staat Goed Perceel van 1000m² Woonoppervlak 82m² Ligging Vrijstaand Slaapkamers

Nadere informatie

Omschrijving. Excelsiorstraat 44 - Nes. Makelaars zijn er in overvloed maar bij Koudijs Makelaardij Ameland vindt u nét dat beetje extra.

Omschrijving. Excelsiorstraat 44 - Nes. Makelaars zijn er in overvloed maar bij Koudijs Makelaardij Ameland vindt u nét dat beetje extra. Excelsiorstraat 44 - Nes Vraagprijs: 419.000 k.k. Omschrijving Luxe penthouse in appartementencomplex Ostrea gelegen in de duinen op ca. 300 meter van het strand, met uitzicht op bos, duinen en zee. Het

Nadere informatie

3-kamer appartement Zell am See Salzburgerland Oostenrijk

3-kamer appartement Zell am See Salzburgerland Oostenrijk 3-kamer appartement Zell am See Salzburgerland Oostenrijk 689.000 fantastisch uitzicht op het meer - volledig georganiseerde verhuur - ruim eigen gebruik - luxe appartement - goede verhuur Dit prachtige

Nadere informatie

OOSTWOLD Lageland 5. Vraagprijs: T: E: W:

OOSTWOLD Lageland 5. Vraagprijs: T: E: W: OOSTWOLD Lageland 5 Vraagprijs: 250.000 Omschrijving OOSTWOLD - Lageland 5 Let op: het betreft hier een vanafprijs Verkopers aan het woord: "13 jaar geleden hebben we dit huis laten bouwen. Na enkele jaren

Nadere informatie

97 luxe huurappartementen HEEMSTEDE

97 luxe huurappartementen HEEMSTEDE 97 luxe huurappartementen Ruimte om te genieten Natuurlijk wilt u ook privé buiten kunnen zitten. Dat kan in Nieuw Overbos. Alle woningen hebben een ruim terras. Stelt u zich voor: u stapt vanuit de lichte

Nadere informatie

VERHUURD. 145 m² - Cornelis Schuytstraat 6 hs 1071 JH, Amsterdam, Noord-Holland Nederland

VERHUURD. 145 m² - Cornelis Schuytstraat 6 hs 1071 JH, Amsterdam, Noord-Holland Nederland VERHUURD 145 m² - Cornelis Schuytstraat 6 hs 1071 JH, Amsterdam, Noord-Holland Nederland Property Description Details woning Woning type: High end en zeer hoogwaardig gerenoveerd 2 slaapkamer appartement

Nadere informatie

TE KOOP. Koninginneweg K.K AM Ridderkerk. Onlinemakelaarsdiensten.nl AM

TE KOOP. Koninginneweg K.K AM Ridderkerk. Onlinemakelaarsdiensten.nl AM TE KOOP 620.000 K.K. Onlinemakelaarsdiensten.nl Koninginneweg Ridderkerk 265 2982 AM 084-4300130 ed@onlinemakelaarsdiensten.nl Koninginneweg 263 2982 AM Ridderkerk Koninginneweg 263 2982 AM Ridderkerk

Nadere informatie

Hier kunt u genieten van het bruisende leven in La Mata, onder de rook van Torrevieja en van de Spaanse zon.

Hier kunt u genieten van het bruisende leven in La Mata, onder de rook van Torrevieja en van de Spaanse zon. Aqua Nature La Mata Nieuwbouw appartementen complex Aqua Nature bij het strand van La Mata, Playa de La Mata, uw ideale strandvakantie met of zonder kinderen. Slechts 50 meter lopend vanaf de bekende witte

Nadere informatie

Vrijstaande woning TE KOOP k.k. Plein Almere 1 EMMELOORD

Vrijstaande woning TE KOOP k.k. Plein Almere 1 EMMELOORD Vrijstaande woning TE KOOP 527.500 k.k. Plein Almere 1 EMMELOORD Wat een geweldige locatie! In de zeer gewilde wijk Bos en Gaarde staat deze fraaie en uitgebouwde vrijstaande woning op een kavel van 1024

Nadere informatie

te koop Meerkoet 26, 9685 AB Blauwestad Te koop via Onlineveilingmeester.nl Gelegen op de mooiste kavel aan het water van Blauwestad Zeer ruime villa

te koop Meerkoet 26, 9685 AB Blauwestad Te koop via Onlineveilingmeester.nl Gelegen op de mooiste kavel aan het water van Blauwestad Zeer ruime villa Te koop via Onlineveilingmeester.nl Gelegen op de mooiste kavel aan het water van Blauwestad Zeer ruime villa Adres Meerkoet 26, 9685 AB te Blauwestad Kadastraal Algemeen Gemeente Midwolda, sectie M, nummer

Nadere informatie

TE KOOP Benissa

TE KOOP Benissa TE KOOP 428401 Benissa 495.000 KENMERKEN Prijs 495.000 Woningtype Villa Woonruimte 327m² Perceeloppervlakte 971m² Woontype Bestaande bouw Stad Benissa Adres 428401 OMSCHRIJVING Exclusief. Deze prachtige

Nadere informatie

Professor J.H. Gunningstraat 25en PP te AMSTERDAM

Professor J.H. Gunningstraat 25en PP te AMSTERDAM Professor J.H. Gunningstraat 25en PP te AMSTERDAM Omschrijving: OMSCHRIJVING: Heerlijk en licht 3 kamer appartement met een eigen garage gelegen in het complex "CallandparC", midden in het groen, is gebouwd

Nadere informatie

Norelbosweg AS Epe k.k.

Norelbosweg AS Epe k.k. TE KOOP Norelbosweg 23 8161 AS Epe 1.950.000 k.k. KENMERKEN Prijs 1.950.000 k.k. Postcode 8161 AS Ligging Aan bosrand, Aan rustige weg, Beschutte ligging, In bosrijke omgeving Woningtype Vrijstaande woning

Nadere informatie

Vrijblijvende informatie Duindistel 41 Noordwijk aan Zee

Vrijblijvende informatie Duindistel 41 Noordwijk aan Zee Vrijblijvende informatie Duindistel 41 Noordwijk aan Zee Bonnike Makelaardij BV www.bonnike.nl 071-3619365 Omschrijving Hier kunt u wonen op de meest unieke locatie aan de Nederlandse kust. Dit schitterende

Nadere informatie

Uw makelaar. Hellen Groen-de Leijer Makelaar o.g. T M carlavandenbrink.nl. Amsterdam Oud-Ehrenstein 7

Uw makelaar. Hellen Groen-de Leijer Makelaar o.g. T M carlavandenbrink.nl. Amsterdam Oud-Ehrenstein 7 Uw makelaar Hellen Groen-de Leijer Makelaar o.g. T 020 671 72 72 M 06 50 208 206 info@vandenbrinnl carlavandenbrinnl Amsterdam Oud-Ehrenstein 7 Oud-Ehrenstein 7 OEen geheel vrijstaande royale villa van

Nadere informatie

Ridderinkhof 5 - Deventer. Vraagprijs ,- k.k. MIQA Makelaardij, Holterweg 63, 7429 AE Deventer, ,

Ridderinkhof 5 - Deventer. Vraagprijs ,- k.k. MIQA Makelaardij, Holterweg 63, 7429 AE Deventer, , - Vraagprijs 475.000,- k.k. Omschrijving - Bij het ontwerp van dit stijlvolle familiehuis is gekozen voor een mooie donkere steen en een karakteristiek rieten dak. Van binnen is de woning heerlijk licht

Nadere informatie

VRIJBLIJVENDE OBJECTINFORMATIE RATELAAR 26 3434 EV TE NIEUWEGEIN

VRIJBLIJVENDE OBJECTINFORMATIE RATELAAR 26 3434 EV TE NIEUWEGEIN VRIJBLIJVENDE OBJECTINFORMATIE RATELAAR 26 3434 EV TE NIEUWEGEIN Geachte bezoeker van onze website, In reactie op de door u getoonde belangstelling danken wij u hartelijk voor het opvragen van onze digitale

Nadere informatie

Vanuit de woonkamer kijkt u langs een vide op de 1ste verdieping tot boven in de nok, wat een ronduit verrassend en ruimtelijk effect geeft.

Vanuit de woonkamer kijkt u langs een vide op de 1ste verdieping tot boven in de nok, wat een ronduit verrassend en ruimtelijk effect geeft. Wollefoppenweg Rotterdam Huurprijs 3.250,00 (excl.) Schitterende, gestoffeerde, onder architectuur ontworpen villa is gelegen op een steenworp afstand van het strand in het gezellige Nesselande. De wijk

Nadere informatie

Chalet met 4 of 5 slaapkamers Neukirchen am Großvenediger Salzburgerland Oostenrijk

Chalet met 4 of 5 slaapkamers Neukirchen am Großvenediger Salzburgerland Oostenrijk Chalet met 4 of 5 slaapkamers Neukirchen am Großvenediger Salzburgerland Oostenrijk 722.475 midden in Park Hoge Tauern - rustige ligging aan de bosrand - modern alpine stijl - met sauna - fantastisch uitzicht

Nadere informatie

Julie De Baere & Laura De Maeyer

Julie De Baere & Laura De Maeyer Julie De Baere & Laura De Maeyer Vastgoedportefeuille HoGent-MAK-2015-Digitale media Prijs 350.000 Karakteristieke woning, recentelijk gerenoveerd met tuin en prachtig open zichten te koop in Zuidzande

Nadere informatie

TE HUUR. Doctor Lelykade CP Den Haag p.m. ex.

TE HUUR. Doctor Lelykade CP Den Haag p.m. ex. TE HUUR Doctor Lelykade 230 2583CP Den Haag 1.850 p.m. ex. KENMERKEN Prijs 1.850 p.m. ex. Postcode 2583CP Ligging Aan rustige weg, Aan zee, Nabij openbaar vervoer, Nabij snelwegen, Nabij winkels Woningtype

Nadere informatie

BOERHEEM 5 BOVENSMILDE

BOERHEEM 5 BOVENSMILDE BOERHEEM 5 BOVENSMILDE 349.000 k.k. www.boerheem5.nl Boerheem 5, Bovensmilde Deze zeer comfortabele en energiezuinige woning met 4 slaapkamers, waarvan één op de begane grond, royale garage en aparte praktijk-/

Nadere informatie

Dubbel bovenhuis in het prachtige complex "De Real"

Dubbel bovenhuis in het prachtige complex De Real Dubbel bovenhuis in het prachtige complex "De Real" Realengracht 154 te Amsterdam Algemeen: Een bijzonder dubbel bovenhuis in het complex "De Real". Zo heeft het bovenhuis onder andere een totale vloeroppervlakte

Nadere informatie

TE KOOP Geschakelde 6/7 kamer villa met aparte praktijkruimte: Van Maerlantpark 21 Capelle aan den IJssel Middelwatering

TE KOOP Geschakelde 6/7 kamer villa met aparte praktijkruimte: Van Maerlantpark 21 Capelle aan den IJssel Middelwatering T: 010-202 82 11 E: info@goeiehuys.nl I: www.goeiehuys.nl TE KOOP Geschakelde 6/7 kamer villa met aparte praktijkruimte: Van Maerlantpark 21 Capelle aan den IJssel Middelwatering Een picobello onderhouden

Nadere informatie

Hoogenboomlaan 44 79, 4325 DN Renesse

Hoogenboomlaan 44 79, 4325 DN Renesse Hoogenboomlaan 44 79, 4325 DN Renesse Vraagprijs 339.000,- k.k. Omschrijving Op het zeer geliefde park De Horizon in Renesse, op loopafstand van strand en duinen, staat deze volledig gerenoveerde (2017)

Nadere informatie

Dokter Kroesenring 25 OUD BEIJERLAND

Dokter Kroesenring 25 OUD BEIJERLAND Dokter Kroesenring 25 OUD BEIJERLAND In het centrum van "Even Buiten" bevindt zich op de derde verdieping dit riante en luxueus ingerichte 4 kamer appartement met een gewaarborgde hoge mate van privacy

Nadere informatie

GRONINGEN Het Hout 122

GRONINGEN Het Hout 122 GRONINGEN Het Hout 122 Vraagprijs: 167.500 Omschrijving GRONINGEN - Het Hout 122 DE ENIGE MAISONNETTE IN DE KOP VAN OOST - MODERN APPARTEMENT MET STADSALLURE -- TWEE VERDIEPINGEN WOONGENOT -- LOOPAFSTAND

Nadere informatie

MAKELAARSGILDE. Troelstraplein 6 te Leiden. 295.000,- k.k. www.remax.nl

MAKELAARSGILDE. Troelstraplein 6 te Leiden. 295.000,- k.k. www.remax.nl MAKELAARSGILDE Troelstraplein 6 te Leiden 295.000,- k.k. www.remax.nl Op het parkachtig en zeer geliefde Waardeiland, direct aan de Oude Rijn gelegen en echt in perfecte staat van onderhoud verkerend,

Nadere informatie

ACCOMMODATIE Sicilie Vakanties SIV0510A. Accommodatie Beschrijving

ACCOMMODATIE Sicilie Vakanties   SIV0510A. Accommodatie Beschrijving SIV0510A Accommodatie Beschrijving Luxe villa met groot zwembad bij ModicaSIV0510 betreft een luxe grote villa met een groot zwembad aan de rand van het oude barokke plaatsje Modica in het zuid-oosten

Nadere informatie

Ruimte en comfort midden in Amsterdam centrum

Ruimte en comfort midden in Amsterdam centrum Ruimte en comfort midden in Amsterdam centrum Rapenburgerstraat 12 in Amsterdam Eerste indruk: Een heerlijk ruim, rustig en comfortabel vierkamer appartement op de eerste verdieping van een modern complex,

Nadere informatie

DOOR SCHOONHEID GEÏNSPIREERD

DOOR SCHOONHEID GEÏNSPIREERD NIEK UITZICHT De artist impressions en de inplantings-impressies geven een zo getrouw mogelijk beeld van het bouwplan, maar zijn geen exacte weergave. Aan de illustraties kunnen geen rechten worden ontleend.

Nadere informatie

IJsvogel 2. Harmelen. Rien Treur Makelaardij

IJsvogel 2. Harmelen. Rien Treur Makelaardij IJsvogel 2 Harmelen Rien Treur Makelaardij INFO BEGANE GROND Moderne, ruime villa Deze geschakelde villa met twee badkamers en vijf slaapkamers op ca. 295 m2 grond is aan twee zijden aan het water gelegen.

Nadere informatie

Najade Resort. -Leven aan het water- LOOSDRECHT

Najade Resort. -Leven aan het water- LOOSDRECHT Najade Resort -Leven aan het water- LOOSDRECHT Inhoudsopgave Najade Resort Terrein Shortstay Hotelappartement 1 Hotelappartement 2-3 Hotelappartement 4-5 Hotelappartement 6-7 - 8-9 Hotelappartement 10

Nadere informatie

LANDFORT AL LELYSTAD K.K.

LANDFORT AL LELYSTAD K.K. LANDFORT 66 8219 AL LELYSTAD 589.500 K.K. KENMERKEN Overdracht Vraagprijs Aanvaarding Eigendomsrechten 589.500,- k.k. In overleg Geheel perceel Bouw Type object Woonhuis, villa, vrijstaande woning Bouwperiode

Nadere informatie

Hier kunt u genieten van het bruisende leven in La Mata, onder de rook van Torrevieja en van de Spaanse zon.

Hier kunt u genieten van het bruisende leven in La Mata, onder de rook van Torrevieja en van de Spaanse zon. Playa La Mata Nieuwbouw appartementen complex Aqua Nature bij het strand van La Mata, Playa de La Mata, uw ideale strandvakantie met of zonder kinderen. Slechts 50 meter lopend vanaf de bekende witte zandstranden

Nadere informatie

Een landelijke en luxe vakantie beleeft u in Villa Villetelle!

Een landelijke en luxe vakantie beleeft u in Villa Villetelle! Een landelijke en luxe vakantie beleeft u in Villa Villetelle! Villa Villetelle 06-20059831 / 06-51068886 villavilletelle@gmail.com Meer en strand van Bujaleuf op 3 km afstand van Villa Villetelle Villa

Nadere informatie

TE KOOP. Magnoliastraat K.K VT Alphen Aan Den Rijn

TE KOOP. Magnoliastraat K.K VT Alphen Aan Den Rijn Magnoliastraat 6 2404 VT Alphen Aan Den Rijn TE KOOP 750.000 K.K. Magnoliastraat 6 2404 VT Alphen Aan Den Inleiding Rijn Luxe vrijstaande bungalow, fraai afgewerkt en gelegen aan singel met waterpartij

Nadere informatie

Luxeappartementen/huizen te koop in elegante 5-sterren Kuuroord in het centrum van de Algarve. in Sesmarias - Carvoeiro

Luxeappartementen/huizen te koop in elegante 5-sterren Kuuroord in het centrum van de Algarve. in Sesmarias - Carvoeiro pagina 1/5 pagina 2/5 Appartementen 220.000 Bouwjaar 2008 Regio (concelho) Lagoa Grootte perceel 86 City Sesmarias - Carvoeiro Vloeroppervlak 72 pagina 3/5 Dit verborgen paradijs is slechts een paar minuten

Nadere informatie