1.1 Deze verkoopvoorwaarden zijn van toepassing op door MediaMarkt verstrekte hulp aan de Smartbar.

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "1.1 Deze verkoopvoorwaarden zijn van toepassing op door MediaMarkt verstrekte hulp aan de Smartbar."

Transcriptie

1 1. Algemene voorwaarden PowerService (Smartbar) 1.1 Deze verkoopvoorwaarden zijn van toepassing op door MediaMarkt verstrekte hulp aan de Smartbar. 1.2 De algemene voorwaarden van de PowerService Smartbar liggen in iedere vestiging van MediaMarkt ter inzage, zijn ter plekke opvraagbaar, worden op verzoek van de klant kosteloos toegezonden én zijn tevens te raadplegen/downloaden op Deze algemene verkoopvoorwaarden zijn gedeponeerd bij de Kamer van Koophandel te Rotterdam. 1.4 Steeds is van toepassing de versie van de algemene voorwaarden zoals die geldt ten tijde van het tot stand komen van de koopovereenkomst. 1.5 Indien een bepaling van de algemene voorwaarden (gedeeltelijk) vernietigbaar is of wordt, blijven de overige bepalingen volledig van kracht. MediaMarkt en de klant zullen dan in overleg treden om een nieuwe bepaling ter vervanging van de oorspronkelijke bepaling overeen te komen, waarbij zoveel mogelijk met het doel en strekking van de vernietigde bepaling rekening wordt gehouden. 1.6 Voor Altijd Aan support service en PowerService (Reparatie) zijn tevens de desbetreffende aanvullende voorwaarden van toepassing. Deze zijn te raadplegen op de website van MediaMarkt en/of in de vestigingen. 2. Definities en toepasselijkheid In deze algemene verkoopvoorwaarden wordt verstaan onder: a. MediaMarkt PowerService Nederland B.V., gevestigd en kantoorhoudende te Wilhelminakade 161, 3072 AP Rotterdam als uitvoerder van de overeenkomst en/of alle rechtspersonen, feitelijk en statutair gevestigd in Nederland die onderdeel uitmaken van de MediaMarkt Saturn groep in Nederland, waar de klant terecht kan voor technische hulp. b. Klant Iedere natuurlijke persoon, niet handelend in de uitoefening van beroep of bedrijf met wie MediaMarkt een overeenkomst aangaat, dan wel daarover onderhandelt. c. Apparaat Een (elektronisch) apparaat waarvoor de klant een PowerService dienst wil afnemen en dat niet wordt ingezet voor zakelijk of professioneel gebruik. d. PowerService De dienstverlening door MediaMarkt op verzoek van de klant waarbij medewerkers van MediaMarkt op verzoek van de klant een apparaat dat eigendom is van de klant innemen om de gewenste dienst(en) uit te voeren.

2 e. Smartbar De plaats in de winkel waar de dienstverlening en technische werkzaamheden worden uitgevoerd op verzoek van de klant. f. Algemene voorwaarden PowerService Smartbar Deze algemene voorwaarden voor de PowerService Smartbar van MediaMarkt. g. Overmacht Naast hetgeen daar omtrent in de wet en jurisprudentie wordt begrepen, alle van buiten komende oorzaken, voorzien of niet-voorzien, waarop MediaMarkt geen invloed kan uitoefenen, maar waardoor de nakoming van de verplichtingen van MediaMarkt in redelijkheid niet kan worden verlangd. 3. Prijzen en levertijden 3.1 Die diensten worden uitgevoerd tegen de daarvoor geldende tarieven. 3.2 Alle genoemde prijzen zijn in euro's inclusief btw. 3.3 Bij inname van het apparaat krijgt de klant een indicatie van de verwachte duur van de dienstverlening. MediaMarkt probeert de dienst altijd zo snel als mogelijk uit te voeren. Dit kan direct zijn of dezelfde dag, maar kan soms ook meerdere dagen duren. Door onvoorziene omstandigheden kan hiervan worden afgeweken. Indien het langer duurt, zal MediaMarkt de klant hierover informeren. 3.4 De klaar terwijl je wacht belofte is afhankelijk van de schade en het type apparaat dat gerepareerd moet worden. Gemiddeld duurt een reparatie ongeveer 1,5 uur voor een smartphone/tablet/scherm en/of onderdeel. 3.5 Reparaties van notebooks zijn uitgezonderd van Klaar terwijl je wacht -belofte. Notebooks hebben een reparatietijd van ongeveer 2 werkdagen. 3.6 Indien het apparaat of een onderdeel niet gerepareerd kan worden in de vestiging kan het toestel opgestuurd worden naar een gecertificeerd reparatiecentrum. In dit geval is de reparatie nooit klaar terwijl je wacht. Alvorens de reparatie zal plaatsvinden ontvangt de klant een prijsopgave en pas na goedkeuring zal de reparatie in behandeling worden genomen 3.7 Indien tijdens de reparatie/het onderzoek blijkt dat er handelingen uitgevoerd dienen te worden waaraan extra kosten verbonden zijn die niet vooraf met de klant zijn besproken, neemt MediaMarkt contact met de klant op. Bedoelde handelingen zullen pas worden uitgevoerd na verkregen toestemming van de klant. 3.8 De klant kan evenwel afzien van verdere dienstverlening door MediaMarkt en betaalt dan de kosten zoals eerder overeengekomen. MediaMarkt stelt vervolgens het product weer ter beschikking aan de klant in de staat waarin zij het heeft ontvangen. 3.9 Indien gewenst kan de klant beschikken over een vervangend toestel tijdens de duur van de reparatie. De beschikbaarheid van vervangende apparaten kan per vestiging verschillend zijn.

3 4. Kwaliteit 4.1 Een reparatie zal op zodanige wijze worden uitgevoerd, dat het apparaat daarna weer volledig voldoet aan de wettelijke veiligheidsvoorschriften. 4.2 Na het uitvoeren van de dienstverlening ontvangt de klant een bon met daarop de uitgevoerde diensten. 4.3 Indien beschikbaar maakt MediaMarkt gebruik van originele smartphone/tablet/notebook schermen en onderdelen; in het geval dat deze niet beschikbaar zijn, worden kwalitatief gelijkwaardige white label schermen en onderdelen gebruikt. 4.4 De reparatie van een toestel met frameschade of extensieve schade geschiedt altijd op eigen risico. Schade aan het frame kan namelijk gevolgen hebben voor de telefoon die pas zichtbaar zijn nadat het display is gedemonteerd. Daarnaast leidt frameschade tot ongewenste drukpunten op het nieuwe display, met als gevolg een groter risico op nieuwe barsten en een slecht werkende touch-bediening. 4.5 Bij afgifte van het toestel zal MediaMarkt testen om te inventariseren of het toestel bij de Smartbar gerepareerd kan worden of dat het opgestuurd dient te worden naar een geautoriseerd servicecentrum. Dit wordt gedaan door middel van speciale software. Indien deze test niet mogelijk blijkt (b.v. omdat het toestel te erg beschadigd is), kan reparatie geweigerd worden. 4.6 Nadat de reparatie is uitgevoerd wordt er wederom een test uitgevoerd om te controleren of het apparaat naar behoren werkt. MediaMarkt kan niet aansprakelijk gesteld worden voor problemen, hardwarematig ofwel softwarematig, die ontstaan na het uitvoeren van deze test. 4.7 De medewerkers die reparaties uitvoeren zijn getraind door een geautoriseerd servicecentrum. De PowerService Smartbar is echter geen geautoriseerd servicecentrum. 5. Garantie 5.1 In afwijking van de garantietermijn als vermeld in de Algemene Verkoopvoorwaarden van MediaMarkt, geeft MediaMarkt na het voltooien van de reparatie bij de Smartbar een garantie van zes maanden op de reparatie. Deze garantietermijn gaat in op het moment van afgifte van het product aan de klant. Op schoonmaak- c.q. onderhoudsbeurten, alsmede op reparaties verricht aan producten met bliksem-, water- of vochtschade, wordt geen garantie gegeven, tenzij op de reparatiebon uitdrukkelijk het tegendeel is vermeld. De garantie geldt niet op krassen en andere uiterlijke beschadigingen. 5.2 Wanneer binnen zes maanden na afgifte van het gerepareerde product de klachten als die waarvoor het toestel ter reparatie werd ingeleverd, terugkeren, doet Media Markt een opgave van de prijs voor een nieuwe reparatie. 5.3 Bij dezelfde oorzaak van de klacht worden alleen die onderdelen die bij de vorige reparatie niet zijn vervangen in rekening gebracht.

4 5.4 Indien blijkt dat de oorzaak van de klacht een andere is dan die bij de vorige reparatie, dan worden de kosten van de nieuwe reparatie zoals bedoeld in artikel 5.2 aan de klant doorberekend. 5.5 Het hiervoor bepaalde in dit artikel is niet van toepassing voor zover de klant aanspraak kan maken op ontbinding van de overeenkomst ingeval van een ernstige tekortkoming bij een eerdere reparatie. 5.6 Na hernieuwde reparatie gaat de garantie opnieuw in. 5.7 Na reparatie van een Apple product vervalt de resterende fabrieksgarantie. Bij het repareren van de merken Samsung en Huawei wordt de resterende fabrieksgarantie door MediaMarkt overgenomen. 5.8 Het is niet mogelijk de onderdelen die vervangen worden terug te krijgen. MediaMarkt dient na de reparatie de defecte onderdelen aan de leverancier te retourneren. 5.9 MediaMarkt geeft geen garantie voor waterdichtheid na het uitvoeren van een reparatie Wanneer een Apple scherm gebogen is kan de reparatie uitsluitend op eigen risico plaatsvinden. MediaMarkt verleent hierop een dergelijke reparatie geen garantie van zes maanden. 6. Voorwaarden voor de PowerService Smartbar 6.1 Hulp aan de Smartbar vindt uitsluitend plaats voor doeleinden op het gebied van installatie, reparatie, instellingen en technische problemen. 6.2 Bij inname wordt de uiterlijke staat van het apparaat beoordeeld en zichtbare schade kan op een innameformulier worden aangetekend. 6.3 MediaMarkt kan niet verantwoordelijk gehouden worden voor eventueel dataverlies tijdens het installatie- of reparatieproces. Het is de verantwoordelijkheid van de klant om van te voren een back up te maken van alle data/gegevens op het betreffende apparaat. Daarbij is van belang dat de data in de back up volledig is en ook weer op het betreffende apparaat teruggezet kan worden. 6.4 Eventueel kan door MediaMarkt een back-up van de data worden gemaakt. De extra kosten hiervoor bedragen 35,--. Er kan geen back-up gemaakt worden van software. 6.5 Computers worden alleen ter reparatie ingenomen indien het daarop geïnstalleerde besturingssysteem en de aanwezige software legaal zijn. 6.6 Indien login gegevens noodzakelijk zijn om de dienst uit te kunnen voeren, dient de klant deze te kunnen overhandigen. Uiteraard zullen deze gegevens altijd vertrouwelijk worden behandelen en na het uitvoeren van de dienst zullen de gegevens vernietigd worden. 6.7 Wanneer bij het onderzoek blijkt, dat het apparaat een virus/malware bevat, dient dit eerst te worden verwijderd. De kosten hiervoor bedragen 45,--. De kosten voor het installeren van een anti-viruspakket zijn hierbij niet inbegrepen. Deze handeling zal pas worden uitgevoerd na verkregen toestemming van de klant.

5 6.8 Het apparaat kan alleen ter reparatie worden ingenomen als het in originele staat verkeert en niet is aangepast qua hardware en besturingssysteem. 6.9 Wanneer de klant contact opneemt met MediaMarkt gaat hij er mee akkoord dat het gesprek kan worden opgenomen of vastgelegd. 7. Vrijwaring en aansprakelijkheid 7.1 MediaMarkt is aansprakelijk voor verlies en diefstal van het product, de toebehoren en accessoires, alsmede voor schade daaraan, ontstaan vanaf het tijdstip van afgifte tot aan het moment dat de klant het product weer ophaalt. 7.2 MediaMarkt is niet verantwoordelijk voor eventuele schade aan hard- en/of software, tenzij deze direct veroorzaakt is door een MediaMarkt medewerker. 7.3 Indirecte schade, gevolgschade, bedrijfsschade, vertragingsschade, inkomensschade, immateriële schade, letselschade, en schade wegens verlies van gegevens, zijn van vergoeding uitgesloten, voor zover niet in strijd met dwingend rechtelijke bepalingen. 8. Bescherming persoons- en/of bedrijfsgegevens 8.1 MediaMarkt gaat zorgvuldig om met de door de klant verstrekte persoonsgegevens met inachtneming van haar Privacy Statement en de voor de bescherming van persoonlijke gegevens geldende wettelijke bepalingen. 8.2 De klant geeft door het ondertekenen van het innameformulier MediaMarkt toestemming tot het registreren en gebruiken van de gegevens van de klant voor de verbetering van de dienstverlening. 8.3 De klant heeft op grond van de Wet Bescherming Persoonsgegevens recht op inzage in de geregistreerde gegevens voor zover zij betrekking hebben op en traceerbaar zijn naar de klant. 8.4 De klant heeft op grond van de Wet Bescherming Persoonsgegevens recht om wijziging of verwijdering van de geregistreerde gegevens te eisen voor zover zij betrekking hebben op en traceerbaar zijn naar de klant. MediaMarkt heeft de verplichting gehoor te geven aan deze verzoeken. 8.5 Indien de klant van dit recht gebruik wenst te maken, wordt de klant verzocht dit per aan MediaMarkt te laten weten. 9. Overmacht 9.1 In geval van overmacht kan MediaMarkt niet gehouden worden alle verplichtingen voortkomend uit de overeenkomst uit te voeren. In geval van overmacht aan de zijde van MediaMarkt heeft de klant slechts recht op enige (schade)vergoeding indien MediaMarkt in verband met haar tekortkoming een voordeel geniet dat MediaMarkt bij behoorlijke nakoming niet zou hebben. De hoogte van de (schade)vergoeding bedraagt maximaal het betreffende voordeel van MediaMarkt.

6 10. Klachten 10.1 Klachten dienen bij voorkeur schriftelijk en gemotiveerd bij MediaMarkt te worden ingediend In geval van zichtbare gebreken dient de klacht terstond na de aflevering te worden ingediend. In alle andere gevallen dient de klacht te worden ingediend binnen bekwame tijd nadat de klant het gebrek heeft ontdekt of redelijkerwijs had behoren te ontdekken. 11. Geschillenbeslechting en toepasselijk recht 11.1 Op alle geschillen met betrekking tot de dienstverlening is Nederlands recht van toepassing. Uitsluitend een Nederlandse rechter dan wel de hierna te noemen geschillencommissie is bevoegd over deze geschillen te oordelen Geschillen tussen de Klant en MediaMarkt over de totstandkoming of uitvoering van de overeenkomst waarop deze voorwaarden van toepassing zijn, kunnen door partijen worden voorgelegd aan de Geschillencommissie Elektro, die uitspraak doet bij wege van bindend advies overeenkomstig het reglement Geschillencommissie Elektro. Voor de behandeling van een geschil is een vergoeding verschuldigd Een geschil wordt door de geschillencommissie slechts in behandeling genomen, indien de klant zijn klacht eerst overeenkomstig de in artikel 17 bepaalde termijn aan MediaMarkt heeft voorgelegd. De klant kan het geschil vervolgens binnen een termijn van drie maanden daarna schriftelijk bij de geschillencommissie aanhangig maken, onder vermelding van naam en adres van klant en de naam van de MediaMarkt vestiging en een duidelijke omschrijving van het geschil en de eis. Wanneer de klant het geschil door de geschillencommissie behandeld wil zien, is MediaMarkt aan deze keuze gebonden Wanneer MediaMarkt een geschil aanhangig wil maken, moet zij eerst de klant schriftelijk vragen zich binnen vijf weken uit te spreken of hij het geschil wil laten behandelen door de geschillencommissie of de burgerlijke rechter. MediaMarkt dient daarbij aan te kondigen, dat zij na het verstrijken van voornoemde termijn zich vrij zal achten het geschil aan de burgerlijke rechter voor te leggen. 12. Geschillenoplossing door de rechter 12.1 Alle overige geschillen zullen, in afwijking van de wettelijke regels voor de bevoegdheid van de burgerlijke rechter, in geval de Rechtbank bevoegd is, worden beslecht door de Rechtbank in de vestigingsplaats of het arrondissement van MediaMarkt. MediaMarkt blijft echter bevoegd de klant te dagvaarden voor de volgens de wet of het toepasselijke internationale verdrag bevoegde rechter De klant heeft het recht gedurende vijf weken nadat MediaMarkt zich op het voorgaande artikel heeft beroepen, te kiezen voor beslechting van het geschil door de volgens de wet of het toepasselijke internationale verdrag bevoegde burgerlijke rechter.

7 13. UNETO-waarborg 13.1 De Stichting Geschillenregelingen Uneto staat ten opzichte van de klant borg voor de nakoming van het in artikel 18 genoemde bindend advies; een en ander tenzij MediaMarkt het bindend advies binnen twee maanden na dagtekening daarvan ter toetsing aan de rechter heeft voorgelegd. Voor deze borgstelling geldt een maximum van 2.269,- per bindend advies. De borgstelling geldt nimmer voor gevolgschade. 14. Vragen 14.1 Bij vragen kan er contact worden opgenomen met MediaMarkt Klantenservice via servicenummer

8 PowerService Smartbar / Bevestiging inname toestel 1. Voor een PowerService Smartbar opdracht geldt normaal gesproken Klaar terwijl je wacht. Afhankelijk van de drukte kan de reparatie eerder of later worden afgerond. Je wordt op de hoogte gebracht wanneer de reparatie aan jouw apparaat klaar is. 2. De klant is zelf verantwoordelijk voor het maken van een back-up. MediaMarkt is niet verantwoordelijk voor het verlies van data op de computer van de klant. Het maken van een back-up van documenten kan als betaalde dienst door ons worden verricht. Van programma s kan geen back-up gemaakt worden. 3. Wanneer een computer een virus of adware/malware heeft zal deze eerst worden verwijderd. De kosten hiervoor bedragen 45,- Voor dit bedrag zijn de kosten van het installeren van een anti-virus pakket niet inbegrepen. Voordat deze actie wordt uitgevoerd, zal er eerst contact met je worden opgenomen. 4. De versie van Windows en geïnstalleerde software dienen legaal te zijn. 5. Wanneer er kosten aan de opdracht verbonden zijn, die niet vooraf zijn besproken zal er contact met je worden opgenomen. Indien je niet akkoord gaat met de kosten voor de reparatie, kun je het apparaat komen afhalen in de winkel. Checklist: Wachtwoord(en) afgegeven Mobiel telefoonnummer afgegeven Mailadres afgegeven Prijslijst ontvangen Optioneel: Klant wenst back-up van documenten ( 35,-) Klant wenst Check-up ( 29,- ) Virus / malware verwijderen ( 45,-) Door het ondertekenen van dit formulier ga je akkoord met de bovenstaande punten en ben je je bewust van de risico s. Naam klant: Datum: Handtekening: Naam medewerker: Datum: Handtekening:

1.3 Deze algemene verkoopvoorwaarden zijn gedeponeerd bij de Kamer van Koophandel te Rotterdam.

1.3 Deze algemene verkoopvoorwaarden zijn gedeponeerd bij de Kamer van Koophandel te Rotterdam. 1. Algemene voorwaarden remote support 1.1 Bij het aangaan van een remote support contract ontvangt de klant een mail waarin gewezen wordt op de algemene voorwaarden die middels een link te downloaden

Nadere informatie

Algemene Reparatievoorwaarden Consumentenelektronica. AV CZ/42 augustus 1996

Algemene Reparatievoorwaarden Consumentenelektronica. AV CZ/42 augustus 1996 Algemene Reparatievoorwaarden Consumentenelektronica AV CZ/42 augustus 1996 Algemene Reparatievoorwaarden Consumentenelektronica, toepasselijk in gevallen waarin een lid van Uneto (hierna te noemen "de

Nadere informatie

1 Algemene Voorwaarden Wooms Computer Support. 2 Definities en toepasselijkheid

1 Algemene Voorwaarden Wooms Computer Support. 2 Definities en toepasselijkheid 1 Algemene Voorwaarden Wooms Computer Support 1.1 Bij het aangaan van een Computer Support contract ontvangt de klant een mail waarin gewezen wordt op de algemene voorwaarden die middels een link te downloaden

Nadere informatie

1.3 Deze algemene verkoopvoorwaarden zijn gedeponeerd bij de Kamer van Koophandel te Rotterdam.

1.3 Deze algemene verkoopvoorwaarden zijn gedeponeerd bij de Kamer van Koophandel te Rotterdam. 1. Algemene voorwaarden remote support 1.1 Bij het aangaan van een remote support contract ontvangt de klant een mail waarin gewezen wordt op de algemene voorwaarden die middels een link te downloaden

Nadere informatie

1.4 Deze algemene verkoopvoorwaarden zijn gedeponeerd bij de Kamer van Koophandel te Rotterdam.

1.4 Deze algemene verkoopvoorwaarden zijn gedeponeerd bij de Kamer van Koophandel te Rotterdam. 1. Algemene voorwaarden Altijd Aan Support Service 1.1 Deze voorwaarden zijn van toepassing op de door Media Markt te verlenen diensten ( Support ) uit hoofde van Altijd Aan Support Service overeenkomsten.

Nadere informatie

Reparatie Consumentenelektronica

Reparatie Consumentenelektronica COÖRDINATIEGROEP ZELFREGULERINGSOVERLEG Algemene Voorwaarden 2017 Reparatie Consumentenelektronica SOCIAAL-ECONOMISCHE RAAD Bezuidenhoutseweg 60 Postbus 90405 2509 LK Den Haag T 070 3499 499 E communicatie@ser.nl

Nadere informatie

Algemene Voorwaarden Elektrotechnische detailhandel (UNETO) AV CZ/03 augustus 1996

Algemene Voorwaarden Elektrotechnische detailhandel (UNETO) AV CZ/03 augustus 1996 Algemene Voorwaarden Elektrotechnische detailhandel (UNETO) AV CZ/03 augustus 1996 Algemene Voorwaarden Elektrotechnische Detailhandel (hierna te noemen "AVED"), toepasselijk in gevallen waarin een lid

Nadere informatie

Algemene reparatie voorwaarden RepairSpot. 1. Definities

Algemene reparatie voorwaarden RepairSpot. 1. Definities 1. Definities In deze algemene reparatie voorwaarden wordt verstaan onder: Reparateur: RepairSpot Klant: Iedere natuurlijke persoon of rechtspersoon die een reparatieverzoek neerlegt bij Reparateur. Opdracht:

Nadere informatie

Algemene Reparatie Voorwaarden Dynafix Care B.V.

Algemene Reparatie Voorwaarden Dynafix Care B.V. Algemene Reparatie Voorwaarden Dynafix Care B.V. Oktober 2015 Algemene Reparatie Voorwaarden Dynafix Care B.V. Pagina 1 van 7 Inhoudsopgave 1. Definities 2. Toepasselijkheid 3. Aanmelden van reparaties

Nadere informatie

KvK nr. : Btw nr. : NL B01 IBAN : NL18RABO Stationsstraat LX Borne Nederland. Twente.

KvK nr. : Btw nr. : NL B01 IBAN : NL18RABO Stationsstraat LX Borne Nederland. Twente. Algemene Reparatie Voorwaarden Cv Telecomshop Twente H.O.D.N Gsm Reparatie Twente, Oktober 2016 Algemene Reparatie Voorwaarden Cv Telecomshop Twente H.O.D.N Gsm Reparatie Twente. Inhoudsopgave 1. Definities

Nadere informatie

REPARATIE VOORWAARDEN

REPARATIE VOORWAARDEN FOOD + PHONE loyal and social REPAIR, ACCESSOIRES, TIPS & TRICKS Definities In deze algemene reparatie voorwaarden wordt verstaan onder: Dr. ME: reparateur van Dynafix Care B.V. (onderdeel van Dynagroup

Nadere informatie

Elektrotechnische Detailhandel

Elektrotechnische Detailhandel COÖRDINATIEGROEP ZELFREGULERINGSOVERLEG Algemene Voorwaarden 2017 Elektrotechnische Detailhandel SOCIAAL-ECONOMISCHE RAAD Algemene Voorwaarden Elektrotechnische Detailhandel 2017 (AVED 2017) Deze algemene

Nadere informatie

gebonden nadat hij de opdracht nadrukkelijk schriftelijk heeft bevestigd, dan wel reeds feitelijk met de uitvoering van de opdracht is

gebonden nadat hij de opdracht nadrukkelijk schriftelijk heeft bevestigd, dan wel reeds feitelijk met de uitvoering van de opdracht is Algemene voorwaarden 1. Deze algemene voorwaarden zijn van toepassing op alle aanbiedingen, werkzaamheden en transacties met betrekking tot reparatie, uitbreiding en upgrading van computer(rand)apparatuur

Nadere informatie

Voetpraktijk Exloo behoudt zich het recht voor deze Algemene Voorwaarden te wijzigen of aan te vullen.

Voetpraktijk Exloo behoudt zich het recht voor deze Algemene Voorwaarden te wijzigen of aan te vullen. Algemene Voorwaarden Voetpraktijk Exloo Artikel 1. Toepasselijkheid Deze Algemene Voorwaarden zijn van toepassing op alle diensten en leveringen van Voetpraktijk Exloo en op alle met voetverzorging van

Nadere informatie

Definitie s. Algemene bepalingen.

Definitie s. Algemene bepalingen. Definitie s 1. Amps Unlimited: De eenmanszaak, Amps Unlimited, statutair gevestigd te Den Haag en ingeschreven bij de Kamer van Koophandel onder nummer 51104113. 2. Klant: de natuurlijke of rechtspersoon

Nadere informatie

Artikel 1. Toepasselijkheid Deze Algemene Voorwaarden zijn van toepassing op alle diensten en leveringen van Pedicure Praktijk Borne en op alle met

Artikel 1. Toepasselijkheid Deze Algemene Voorwaarden zijn van toepassing op alle diensten en leveringen van Pedicure Praktijk Borne en op alle met Artikel 1. Toepasselijkheid Deze Algemene Voorwaarden zijn van toepassing op alle diensten en leveringen van Pedicure Praktijk Borne en op alle met voetverzorging van Pedicure praktijk Borne aangegane

Nadere informatie

Rings of Love, 2691 JC s-gravenzande, kvk

Rings of Love, 2691 JC s-gravenzande, kvk ALGEMENE VOORWAARDEN ARTIKEL 1 - ALGEMEEN 1. Deze voorwaarden zijn van toepassing op alle aanbiedingen en offertes van Rings of Love, alsmede op overeenkomsten gesloten met opdrachtgever en/of leveranciers

Nadere informatie

Algemene Voorwaarden van Pedicure Rozenburg

Algemene Voorwaarden van Pedicure Rozenburg Algemene Voorwaarden van Pedicure Rozenburg Update 19-05-2018 Artikel 1. Toepasselijkheid Deze Algemene Voorwaarden zijn van toepassing op alle diensten en leveringen van Pedicure Rozenburg en op alle

Nadere informatie

Algemene verkoopvoorwaarden 2source4 B.V. Gedeponeerd bij de Kamer van Koophandel onder nummer

Algemene verkoopvoorwaarden 2source4 B.V. Gedeponeerd bij de Kamer van Koophandel onder nummer Algemene verkoopvoorwaarden 2source4 B.V. Gedeponeerd bij de Kamer van Koophandel onder nummer 32088879 1. Toepasselijkheid 1.1 Deze algemene verkoopvoorwaarden (de Algemene Voorwaarden) zijn van toepassing

Nadere informatie

ALGEMENE BEPALINGEN. 1. Toepasselijkheid

ALGEMENE BEPALINGEN. 1. Toepasselijkheid ALGEMENE BEPALINGEN 1. Toepasselijkheid 1. De Algemene Servicevoorwaarden zijn van toepassing in gevallen waarin de CE Repair Group of één van diens vestigingen, gezamenlijk hierna te noemen 'CE Repair',

Nadere informatie

Algemene verkoopvoorwaarden Globility Connect B.V. Gedeponeerd bij de Kamer van Koophandel onder nummer

Algemene verkoopvoorwaarden Globility Connect B.V. Gedeponeerd bij de Kamer van Koophandel onder nummer Algemene verkoopvoorwaarden Globility Connect B.V. Gedeponeerd bij de Kamer van Koophandel onder nummer 32087923 1. Toepasselijkheid 1.1 Deze algemene verkoopvoorwaarden (de Algemene Voorwaarden) zijn

Nadere informatie

ALGEMENE VOORWAARDEN iphone Service Den Bosch, Phone Repairs. Artikel 1. Definities In deze algemene voorwaarden wordt bedoeld met:

ALGEMENE VOORWAARDEN iphone Service Den Bosch, Phone Repairs. Artikel 1. Definities In deze algemene voorwaarden wordt bedoeld met: ALGEMENE VOORWAARDEN iphone Service Den Bosch, Phone Repairs Identiteit van de ondernemer iphone Service Den Bosch / Phone Repairs Bezoekadres: Ploossche hof 13, 5233 HA s-hertogenbosch Telefoonnummer:

Nadere informatie

1.2 De voorwaarden zijn eveneens van toepassing op overeenkomsten met WVA, waarvoor bij de uitvoering van de werkzaamheden derden worden betrokken.

1.2 De voorwaarden zijn eveneens van toepassing op overeenkomsten met WVA, waarvoor bij de uitvoering van de werkzaamheden derden worden betrokken. 1 Algemeen 1.1 Deze voorwaarden zijn van toepassing op alle aanbiedingen, offertes en werkzaamheden tussen Wim Visser Automatiseringen, hierna te noemen WVA, en Opdrachtgever, hierna te noemen Klant. 1.2

Nadere informatie

Algemene voorwaarden 0031 Academy

Algemene voorwaarden 0031 Academy Algemene voorwaarden 0031 Academy Artikel 1. Definities In deze voorwaarden wordt onder de volgende begrippen verstaan: 1. Voorwaarden : algemene voorwaarden van 0031 Academy. 2. 0031 Academy : 0031 Academy,

Nadere informatie

W E B S H O P V O O R W AARDEN BRAAIMASTER

W E B S H O P V O O R W AARDEN BRAAIMASTER W E B S H O P V O O R W AARDEN BRAAIMASTER ARTIKEL 1. DEFINITIES 1. Braaimaster: de gebruiker van deze algemene voorwaarden, gevestigd te Medemblik, ingeschreven in het Handelsregister onder KvK-nummer

Nadere informatie

1. In deze algemene verkoopvoorwaarden wordt verstaan onder:

1. In deze algemene verkoopvoorwaarden wordt verstaan onder: ALGEMENE VERKOOPVOORWAARDEN MAMMOET GROEP JUNI 2006 1. DEFINITIES EN TOEPASSELIJKHEID 1. In deze algemene verkoopvoorwaarden wordt verstaan onder: a. Mammoet Groep": de groep van vennootschappen, gevestigd

Nadere informatie

Algemene voorwaarden Local Express

Algemene voorwaarden Local Express Algemene voorwaarden Local Express Inhoud Algemene Voorwaarden... 3 Artikel 1 Definities... 4 Artikel 2 Toepasselijkheid... 7 Artikel 3 Registratie en Bestelling... 6 Artikel 4 Totstandkoming Overeenkomst...

Nadere informatie

Artikel 1- Definities

Artikel 1- Definities Artikel 1- Definities In deze voorwaarden wordt verstaan onder: 1.1 Bedenktijd: de termijn waarbinnen de klant gebruik kan maken van zijn herroepingsrecht. 1.2 Klant: particulier, rechtspersoon of natuurlijke

Nadere informatie

Algemene Voorwaarden De Kapsaloon

Algemene Voorwaarden De Kapsaloon Algemene Voorwaarden De Kapsaloon Inhoudsopgave: Artikel 1 - Definities Artikel 2 - Identiteit van de ondernemer Artikel 3 - Toepasselijkheid Artikel 4 - De overeenkomst Artikel 5 Verplichtingen van de

Nadere informatie

Inleiding Definities Toepasselijkheid Algemene Voorwaarden Prijzen en informatie

Inleiding Definities Toepasselijkheid Algemene Voorwaarden Prijzen en informatie Inleiding Hieronder vindt u onze Algemene Voorwaarden. Deze zijn steeds van toepassing als u gebruik maakt van of een bestelling plaatst via onze Website en bevatten belangrijke informatie voor u als koper.

Nadere informatie

Artikel 1. Definities

Artikel 1. Definities Artikel 1. Definities In deze Algemene Voorwaarden (hierna te noemen: voorwaarden) wordt verstaan onder: 1.1 Afnemer: Iedere natuurlijke persoon of rechtspersoon die met SportsKing.nl in contact treedt

Nadere informatie

Algemene voorwaarden Rens de Jonge

Algemene voorwaarden Rens de Jonge Algemene voorwaarden Rens de Jonge Artikel 1 Definities 1. Rens de Jonge: de gebruiker van deze algemene voorwaarden, gevestigd aan Lissestraat 11, 6843KH te Arnhem, ingeschreven in het Handelsregister

Nadere informatie

Algemene Voorwaarden PoopyPets

Algemene Voorwaarden PoopyPets Algemene Voorwaarden PoopyPets In deze algemene voorwaarden wordt verstaan onder: Algemene Voorwaarden: deze algemene voorwaarden; Herroepingsrecht: de mogelijkheid voor de Klant om binnen 14 dagen af

Nadere informatie

ALGEMENE LEVERINGS- EN BETALINGSVOORWAARDEN VAN AAA VERTAALBUREAU LA FRANCE. te Andijk Generaal de Wetlaan 17

ALGEMENE LEVERINGS- EN BETALINGSVOORWAARDEN VAN AAA VERTAALBUREAU LA FRANCE. te Andijk Generaal de Wetlaan 17 ALGEMENE LEVERINGS- EN BETALINGSVOORWAARDEN VAN AAA VERTAALBUREAU LA FRANCE te Andijk Generaal de Wetlaan 17 Artikel 1 - Definities Artikel 2 - Algemeen Artikel 3 - Offertes, aanbiedingen Artikel 4 - Opdracht

Nadere informatie

ALGEMENE VOORWAARDEN DOSTCHA LIVING

ALGEMENE VOORWAARDEN DOSTCHA LIVING ALGEMENE VOORWAARDEN DOSTCHA LIVING Onze website www.dostchaliving.com is geregistreerd in Nederland en staat ingeschreven bij de Kamer van Koophandel te Rotterdam onder nummer 57234515. Hieronder vindt

Nadere informatie

ALGEMENE CONSUMENTENVOORWAARDEN OMNITAILERS B.V.

ALGEMENE CONSUMENTENVOORWAARDEN OMNITAILERS B.V. ALGEMENE CONSUMENTENVOORWAARDEN OMNITAILERS B.V. ARTIKEL 1 - DEFINITIES De volgende woorden hebben de volgende betekenis in deze algemene voorwaarden. Bemiddelingsdiensten : De door OMNITAILERS via de

Nadere informatie

Info@megasnel.nl 036 52 98 447 Verfmolenstraat 4, 1333 AV Almere ALGEMENE VOORWAARDEN

Info@megasnel.nl 036 52 98 447 Verfmolenstraat 4, 1333 AV Almere ALGEMENE VOORWAARDEN Info@megasnel.nl 036 52 98 447, ALGEMENE VOORWAARDEN Algemene Voorwaarden Artikel 1 Toepasselijkheid 1.1 Op alle offertes en leveringen van MegaSnel zijn deze algemene leverings- en betalingsvoorwaarden

Nadere informatie

ALGEMENE VOORWAARDEN

ALGEMENE VOORWAARDEN ALGEMENE VOORWAARDEN Algemene Voorwaarden TextielMuseum Inhoudsopgave: Artikel 1 - Definities Artikel 2 - Identiteit van de ondernemer Artikel 3 - Toepasselijkheid Artikel 4 - Het aanbod Artikel 5 - De

Nadere informatie

ALGEMENE VERKOOPVOORWAARDEN

ALGEMENE VERKOOPVOORWAARDEN ALGEMENE VERKOOPVOORWAARDEN Artikel 1. Toepasselijkheid 1.0 De website www.effectief-afvallen.nl en webwinkels http://effectiefafvallen.biedmeer.nl zijn een onderdeel van Body & Healthcare4U 1.1 Op alle

Nadere informatie

2.3 Algemene voorwaarden van de opdrachtgever of derden zijn voor Onlinepoort niet bindend en niet van toepassing.

2.3 Algemene voorwaarden van de opdrachtgever of derden zijn voor Onlinepoort niet bindend en niet van toepassing. Artikel 1. Definities 1.1 Opdrachtgever is de natuurlijke of rechtspersoon met wie de overeenkomst tot levering van producten en diensten van Onlinepoort wordt gesloten. 1.2 Producten en diensten van Onlinepoort

Nadere informatie

Algemene voorwaarden Identiteit van de ondernemer

Algemene voorwaarden Identiteit van de ondernemer Algemene voorwaarden Identiteit van de ondernemer Naam ondernemer: Schoonenberg Hoorcomfort B.V. Handelend onder de naam/namen: - Schoonenberg Vestigingsadres: Noordhoevelaan 66 3319CH Dordrecht Telefoonnummer:

Nadere informatie

2.2 Alle aanbiedingen, kostenramingen c.q. offertes zijn vrijblijvend, tenzij in het aanbod schriftelijk uitdrukkelijk anders is aangegeven.

2.2 Alle aanbiedingen, kostenramingen c.q. offertes zijn vrijblijvend, tenzij in het aanbod schriftelijk uitdrukkelijk anders is aangegeven. Algemene levering en betalingsvoorwaarden A.J. van Essen Uitvaartzorg- begrafenis en crematieverzorging Gedeponeerd bij de Kamer van Koophandel te Rotterdam onder nummer 62777521 Artikel 1 Definities a.

Nadere informatie

Algemene Voorwaarden

Algemene Voorwaarden Algemene Voorwaarden Artikel 1. Definities In deze voorwaarden wordt onder de volgende begrippen verstaan: 1. Voorwaarden : algemene voorwaarden Ondernemerschap Academy B.V. 2. Ondernemerschap Academy

Nadere informatie

VAN DOORN. Algemene voorwaarden

VAN DOORN. Algemene voorwaarden Algemene voorwaarden Toepasselijkheid algemene voorwaarden Deze algemene voorwaarden zijn van toepassing op alle overeenkomsten die u met van Doorn afsluit, of het nu om leveringen van artikelen gaat of

Nadere informatie

2. Prijzen Onze prijzen zijn inclusief BTW.

2. Prijzen Onze prijzen zijn inclusief BTW. 1. Alle afspraken op schrift Wij streven er naar onze afspraken over de prijs, eigenschappen van het te leveren product, levertijd, tijdstip van betaling e.d. zoveel mogelijk schriftelijk vast te leggen.

Nadere informatie

Baby Dilemma. Algemene Voorwaarden Versie 1. Artikel 1 Algemeen

Baby Dilemma. Algemene Voorwaarden Versie 1. Artikel 1 Algemeen Baby Dilemma Algemene Voorwaarden Versie 1 Artikel 1 Algemeen 1.1 Voor de leesbaarheid van het document heb ik gekozen voor de ik vorm. Waar ik of mijn staat wordt het bedrijf Baby Dilemma bedoeld. Baby

Nadere informatie

Algemene voorwaarden. Fotokaart versturen in de PostNL-app

Algemene voorwaarden. Fotokaart versturen in de PostNL-app Algemene voorwaarden Fotokaart versturen in de PostNL-app Inhoud 1. Definities 3 2. Toepasselijkheid Algemene Voorwaarden 4 3. Registratie en bestelling 4 4. Totstandkoming van de Overeenkomst 5 5. De

Nadere informatie

Pagina 1 van 7. Algemene voorwaarden Computerhulp 2012

Pagina 1 van 7. Algemene voorwaarden Computerhulp 2012 Pagina 1 van 7. Algemene voorwaarden Computerhulp 2012 Pagina 2 van 7. Algemeen Algemene voorwaarden worden vaak terecht gezien als 'moeilijke kleine lettertjes'. Wij (Robin Krooshof Services en ICTWaarborg)

Nadere informatie

Algemene Voorwaarden FotoXperience B.V. november Algemene voorwaarden fotoxperience B.V.

Algemene Voorwaarden FotoXperience B.V. november Algemene voorwaarden fotoxperience B.V. Algemene voorwaarden fotoxperience B.V. Algemene Voorwaarden FotoXperience B.V. november 2015 Artikel 1: Definities 1.1 fotoxperience: Opdrachtnemer, handelend onder de naam fotoxperience b.v. hierna genoemd

Nadere informatie

1. BCC Consult B.V.: een besloten vennootschap, vertegenwoordigd door dhr. Jarmohamed.

1. BCC Consult B.V.: een besloten vennootschap, vertegenwoordigd door dhr. Jarmohamed. 1 Algemene Leveringsvoorwaarden BCC Consult BV 23 juni 2015, Rotterdam Artikel 1. Toepasselijkheid van deze voorwaarden 1. Deze voorwaarden zijn van toepassing op iedere rechtsverhouding tussen BCC Consult

Nadere informatie

Algemene Voorwaarden. Artikel 1: Definities

Algemene Voorwaarden. Artikel 1: Definities Algemene Voorwaarden Artikel 1: Definities 1. De NFG : De Stichting Nederlandse Federatie Gezondheidszorg (kort: NFG), gevestigd te Assen, bij de kamer van Koophandel ingeschreven onder nummer 54322553.

Nadere informatie

Algemene Voorwaarden Autobedrijf Severs

Algemene Voorwaarden Autobedrijf Severs Algemene Voorwaarden Autobedrijf Severs ARTIKEL 1 DEFINITIES 1. In deze algemene voorwaarden worden de hierna volgende termen in de navolgende betekenis gebruikt, tenzij uitdrukkelijk anders is aangegeven.

Nadere informatie

Inleiding Definities Toepasselijkheid Algemene Voorwaarden Prijzen en informatie Totstandkoming Overeenkomst

Inleiding Definities Toepasselijkheid Algemene Voorwaarden Prijzen en informatie Totstandkoming Overeenkomst Inleiding Hieronder vindt u onze Algemene Voorwaarden. Deze zijn steeds van toepassing als u gebruik maakt van of een bestelling plaatst via onze Website en bevatten belangrijke informatie voor u als koper.

Nadere informatie

Algemene Voorwaarden voor

Algemene Voorwaarden voor Algemene Voorwaarden voor www.devanenspecialist.nl Inhoudsopgave: Artikel 1 - Definities Artikel 2 - Identiteit van de ondernemer Artikel 3 - Toepasselijkheid Artikel 4 - Het aanbod Artikel 5 - De overeenkomst

Nadere informatie

ALGEMENE VOORWAARDEN. van. Rijnmondse Glas Centrale B.V. hierna te noemen RGC. gevestigd en kantoorhoudende te Dordrecht

ALGEMENE VOORWAARDEN. van. Rijnmondse Glas Centrale B.V. hierna te noemen RGC. gevestigd en kantoorhoudende te Dordrecht 1. Definities ALGEMENE VOORWAARDEN van Rijnmondse Glas Centrale B.V. hierna te noemen RGC gevestigd en kantoorhoudende te Dordrecht 1.1 In deze Algemene Voorwaarden wordt verstaan onder: AV : de onderhavige

Nadere informatie

Versie 2013-04-25. Datum 24 november, 2014. Betreft Algemene Voorwaarden Mobile Agency. Pagina s 1 / 9

Versie 2013-04-25. Datum 24 november, 2014. Betreft Algemene Voorwaarden Mobile Agency. Pagina s 1 / 9 Algemene leverings- en betalingsvoorwaarden van, gevestigd te van der Heimstraat 50, 2582 SB, Den Haag. Gedeponeerd bij de Kamer van Koophandel te Den Haag. Versie 2013-04-25 1 / 9 Artikel 1 Definities

Nadere informatie

Algemene voorwaarden van Pedicura Voetverzorging 2017/2018.

Algemene voorwaarden van Pedicura Voetverzorging 2017/2018. PEDI CURA VOETVERZORGING Algemene voorwaarden van Pedicura Voetverzorging 2017/2018. Ondernemer Marleen Woldinga. 1 - Toepasselijkheid Deze voorwaarden gelden voor iedere behandeling tussen Pedicura Voetverzorging

Nadere informatie

Vragen? Bel

Vragen? Bel Algemene voorwaarden Grafsteenwinkel Artikel 1. Toepasselijkheid 1.1 Op alle aanbiedingen van, bestellingen bij en overeenkomsten met Grafsteenwinkel, zijn deze voorwaarden van toepassing. Deze voorwaarden

Nadere informatie

Amersfoort mei

Amersfoort mei Algemene voorwaarden Deze algemene voorwaarden zijn van toepassing gevestigd aan de Bekensteinslaan 36, 3817 AK te Amersfoort, ingeschreven bij KvK onder nummer 68340508, hierna te noemen Markerting Facilitator.

Nadere informatie

Artikel 6a - Herroepingsrecht bij b

Artikel 6a - Herroepingsrecht bij b Algemene Voorwaarden Artikel 1 Definities In deze voorwaarden wordt verstaan onder: 1. Ondernemer: de natuurlijke of rechtspersoon die producten en/of diensten op afstand aan consumenten aanbiedt; 2. Consument:

Nadere informatie

Algemene Voorwaarden van Sat Reparatie

Algemene Voorwaarden van Sat Reparatie 1 Algemene Voorwaarden van Satreparatie.nl gedeponeerd bij kvk Enschede. 1. ALGEMEEN 1.1 Deze voorwaarden maken integraal onderdeel uit reparatie overeenkomst die derden sluiten met Sat Reparatie. Afwijkingen

Nadere informatie

ALGEMENE VOORWAARDEN. United Typing b.v. INHOUD

ALGEMENE VOORWAARDEN. United Typing b.v. INHOUD ALGEMENE VOORWAARDEN United Typing b.v. Yogitype wordt geleverd door United Typing INHOUD ARTIKEL 1 - Definities 2 ARTIKEL 2 - Identiteit van de ondernemer 2 ARTIKEL 3 - Toepasselijkheid 3 ARTIKEL 4 -

Nadere informatie

Algemene voorwaarden. Kracht Hondenvoer

Algemene voorwaarden. Kracht Hondenvoer Algemene voorwaarden Kracht Hondenvoer Inhoudsopgave: Artikel 1 Definities Artikel 2 Identiteit van het bedrijf Artikel 3 Toepasselijkheid Artikel 4 Het aanbod Artikel 5 De overeenkomst Artikel 6 Herroepingsrecht

Nadere informatie

Artikel 1 Definities In deze Algemene Voorwaarden gelden de volgende definities:

Artikel 1 Definities In deze Algemene Voorwaarden gelden de volgende definities: Artikel 1 Definities In deze Algemene Voorwaarden gelden de volgende definities: 1. Mieke Bakker Psycholoog en coach, ingeschreven bij de Kamer van Koophandel onder nummer: 66419301. 2. Opdrachtgever:

Nadere informatie

b. deelnemer: de natuurlijke persoon die met GetPrize / GPN een overeenkomst aangaat;

b. deelnemer: de natuurlijke persoon die met GetPrize / GPN een overeenkomst aangaat; Artikel 1 Definities In deze algemene voorwaarden worden de hierna volgende termen in de navolgende betekenis gebruikt, tenzij uitdrukkelijk anders is aangegeven of uit de context anders blijkt: a. GetPrize

Nadere informatie

ARTIKEL 1 Definities In deze voorwaarden wordt verstaan onder:

ARTIKEL 1 Definities In deze voorwaarden wordt verstaan onder: ARTIKEL 1 Definities In deze voorwaarden wordt verstaan onder: De ondernemer: UrbanSofa vof Markt 27 29 6701CX Wageningen KvK: 09050255 BTW: NL818868077.B01 De afnemer: de koper/opdrachtgever of een ieder

Nadere informatie

Koninklijke PostNL B.V., gevestigd in Den Haag aan de Prinses Beatrixlaan 23, 2595AK; Postbus 30250, 2500 GG Den Haag;

Koninklijke PostNL B.V., gevestigd in Den Haag aan de Prinses Beatrixlaan 23, 2595AK; Postbus 30250, 2500 GG Den Haag; ALGEMENE VOORWAARDEN COLLECTCLUB.NL Inhoud 1. Definities 2. Overeenkomst 3. Toepasselijkheid, Algemene voorwaarden 4. Registratie, Bestelling en Abonnement 5. Totstandkoming Overeenkomst 6. De Vervoersdienst

Nadere informatie

ALGEMENE VOORWAARDEN

ALGEMENE VOORWAARDEN Artikel 1 Definities 1.1. In deze algemene voorwaarden worden de hiernavolgende termen in de navolgende betekenis gebruikt, tenzij uitdrukkelijk anders is aangegeven. 1.2. DIGI HR: DIGI HR. 1.3. Opdrachtgever:

Nadere informatie

Inleiding Definities Toepasselijkheid Algemene Voorwaarden Prijzen en informatie Totstandkoming Overeenkomst

Inleiding Definities Toepasselijkheid Algemene Voorwaarden Prijzen en informatie Totstandkoming Overeenkomst Inleiding Hieronder vindt u onze Algemene Voorwaarden. Deze zijn steeds van toepassing als u gebruik maakt van of een bestelling plaatst via onze Website en bevatten belangrijke informatie voor u als koper.

Nadere informatie

Miening 40 b/b/c te (2381 GP) Zoeterwoude, ingeschreven bij de Kamer van Koophandel onder

Miening 40 b/b/c te (2381 GP) Zoeterwoude, ingeschreven bij de Kamer van Koophandel onder Artikel 1 Definities In deze algemene voorwaarden worden de hierna volgende termen in de navolgende betekenis gebruikt, tenzij uitdrukkelijk anders is aangegeven of uit de context anders blijkt: a. Crème

Nadere informatie

Phytalis houder van de merknamen: InFysio, Mijn MarCom, infysio.nl en infysioportal.nl, verder te noemen leverancier.

Phytalis houder van de merknamen: InFysio, Mijn MarCom, infysio.nl en infysioportal.nl, verder te noemen leverancier. Algemene voorwaarden webshop Phytalis InFysio Artikel 1 - Identiteit van de leverancier Phytalis houder van de merknamen: InFysio, Mijn MarCom, infysio.nl en infysioportal.nl, verder te noemen leverancier.

Nadere informatie

Algemene voorwaarden - v2

Algemene voorwaarden - v2 Algemene voorwaarden - v2 Aapje4Kids 18-01-2011 Algemene Voorwaarden Artikel 1 Definities In deze voorwaarden wordt verstaan onder: 1. Ondernemer: de natuurlijke of rechtspersoon die producten en/of diensten

Nadere informatie

Algemene verkoop- en leveringsvoorwaarden AllweCare Medical B.V. (BTB versie 14-01)

Algemene verkoop- en leveringsvoorwaarden AllweCare Medical B.V. (BTB versie 14-01) Algemene verkoop- en leveringsvoorwaarden AllweCare Medical B.V. (BTB versie 14-01) Artikel 1 Definities 1.1 AllweCare: de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid AllweCare Medical B.V., ingeschreven

Nadere informatie

Algemene voorwaarden van de Vereniging Gebra Fysieke winkel 2016

Algemene voorwaarden van de Vereniging Gebra Fysieke winkel 2016 COÖRDINATIEGROEP ZELFREGULERINGSOVERLEG Algemene voorwaarden van de Vereniging Gebra Fysieke winkel 2016 SOCIAAL-ECONOMISCHE RAAD Algemene voorwaarden van de Vereniging Gebra Fysieke winkel 2016 Deze algemene

Nadere informatie

Algemene voorwaarden van de CWO Consultancy & Marketing B.V.

Algemene voorwaarden van de CWO Consultancy & Marketing B.V. Algemene voorwaarden van de CWO Consultancy & Marketing B.V. Op alle opdrachten verstrekt aan de CWO Consultancy & Marketing B.V. gevestigd en kantoorhoudende te Barendrecht aan de Voordijk 490-A onderstaande

Nadere informatie

2 Website: de website van VEILING BLOEMEN ONLINE, te raadplegen via www.veilingbloemenonline.nl en alle bijbehorende subdomeinen.

2 Website: de website van VEILING BLOEMEN ONLINE, te raadplegen via www.veilingbloemenonline.nl en alle bijbehorende subdomeinen. Inleiding Hieronder vindt u onze Algemene Voorwaarden. Deze zijn steeds van toepassing als u gebruik maakt van of een bestelling plaatst via onze Website en bevatten belangrijke informatie voor u als koper.

Nadere informatie

ALGEMENE VOORWAARDEN

ALGEMENE VOORWAARDEN 1 ALGEMENE VOORWAARDEN Opgesteld door: 2 ALGEMENE VOORWAARDEN FRIETFEEST.NL, gevestigd te Sint-Oedenrode, ingeschreven in het handelsregister onder nummer 17223508 verder te noemen FF. Artikel 1: Definities.

Nadere informatie

Algemene Voorwaarden van de vereniging Nederlands Instituut van Psychologen (het NIP) Geldend vanaf 1 januari 2014

Algemene Voorwaarden van de vereniging Nederlands Instituut van Psychologen (het NIP) Geldend vanaf 1 januari 2014 Algemene Voorwaarden van de vereniging Nederlands Instituut van Psychologen (het NIP) Geldend vanaf 1 januari 2014 Definities Het NIP: de vereniging met volledige rechtsbevoegdheid Nederlands Instituut

Nadere informatie

Algemene voorwaarden en klachtenafhandeling

Algemene voorwaarden en klachtenafhandeling Algemene voorwaarden en klachtenafhandeling Beste muzikant, Op deze pagina vind je de algemene voorwaarden van Gitaar in Tune welke op alle leveringen en services van toepassing zijn. Via de download pagina

Nadere informatie

Algemene Voorwaarden Nieuwe Foto, KVK 56753470, bedrijf gevestigd te Steenovenweg 3, 3532AE Utrecht, in Nederland.

Algemene Voorwaarden Nieuwe Foto, KVK 56753470, bedrijf gevestigd te Steenovenweg 3, 3532AE Utrecht, in Nederland. ALGEMENE VOORWAARDEN Algemene Voorwaarden Nieuwe Foto, KVK 56753470, bedrijf gevestigd te, 3532AE Utrecht, in Nederland. ARTIKEL 1. DEFINITIES 1.1 In deze Algemene Voorwaarden (hierna Algemene Voorwaarden

Nadere informatie

Algemene voorwaarden Timer B.V. bij koop op afstand

Algemene voorwaarden Timer B.V. bij koop op afstand Algemene voorwaarden Timer B.V. bij koop op afstand Artikel 1 Toepasselijkheid 1.1 Deze voorwaarden zijn van toepassing op alle aanbiedingen en overeenkomsten van respectievelijk met Timer B.V. en op alle

Nadere informatie

Algemene Voorwaarden Sandd Webshop

Algemene Voorwaarden Sandd Webshop Algemene Voorwaarden Sandd Webshop Augustus 2018 Artikel 1 Definities Algemene Voorwaarden: de onderhavige Algemene Voorwaarden Sandd Webshop; Bestelling: een order van een Klant tot levering van Zegels

Nadere informatie

Identiteit van de ondernemer: Naam ondernemer: Tempel Optiek BV. Handelend onder de naam: Tempel Optometrie & Audiologie

Identiteit van de ondernemer: Naam ondernemer: Tempel Optiek BV. Handelend onder de naam: Tempel Optometrie & Audiologie Algemene voorwaarden Identiteit van de ondernemer: Naam ondernemer: Tempel Optiek BV. Handelend onder de naam: Tempel Optometrie & Audiologie Vestigingsadres: Stationsstraat 63 3851 NB Ermelo 0341-552090

Nadere informatie

Algemene voorwaarden zakelijke dienstverlening

Algemene voorwaarden zakelijke dienstverlening Algemene voorwaarden zakelijke dienstverlening Biercontract.nl Graaf Wichmanlaan 62 1405 HC Bussum Handelsregisternummer: 57084033 BTW nummer 167606657B02 1. Definities 1. In deze algemene voorwaarden

Nadere informatie

Algemene voorwaarden Onderwijshelden

Algemene voorwaarden Onderwijshelden Algemene voorwaarden Onderwijshelden Artikel 1: Definities In deze algemene voorwaarden wordt verstaan onder: Algemene Voorwaarden: deze algemene voorwaarden; BW: het Burgerlijk Wetboek; Diensten: het

Nadere informatie

Artikel 2: Bestellen en het tot stand komen van een overeenkomst

Artikel 2: Bestellen en het tot stand komen van een overeenkomst Artikel 1: Algemeen 1.1 Dit zijn de Algemene Verkoop- en Leveringsvoorwaarden van Archiefkasten-shop.nl gevestigd in Haarlem. Archiefkasten-shop.nl is ingeschreven bij de Kamer van Koophandel te Haarlem

Nadere informatie

Algemene voorwaarden poppenspecialsit / poppenspecialist is een onderdeel van Speelgoed de Betuwe

Algemene voorwaarden poppenspecialsit / poppenspecialist is een onderdeel van Speelgoed de Betuwe Algemene voorwaarden poppenspecialsit / poppenspecialist is een onderdeel van Speelgoed de Betuwe Hieronder vindt u de algemene voorwaarden die gelden voor alle overeenkomsten die u met ons sluit. In deze

Nadere informatie

Artikel 1. Toepasselijkheid

Artikel 1. Toepasselijkheid Artikel 1. Toepasselijkheid 1.1 Op alle aanbiedingen, bestellingen en overeenkomsten van OnderhoudShop.nl zijn deze Algemene Voorwaarden van toepassing. 1.2 Het accepteren van een aanbieding dan wel het

Nadere informatie

Algemene Voorwaarden Chocolate Tour Amsterdam

Algemene Voorwaarden Chocolate Tour Amsterdam Algemene Voorwaarden Chocolate Tour Amsterdam Straat: Entrepotdok 56-B Postcode: 1018 AD AMSTERDAM KVK nummer: 34348561 BTW nummer: NL-1316.29.943.B01 Artikel 1. Definities 1. In deze Algemene Voorwaarden

Nadere informatie

Algemene Voorwaarden van Verhaallijnen voor diensten en producten aan consumenten

Algemene Voorwaarden van Verhaallijnen voor diensten en producten aan consumenten Algemene Voorwaarden van Verhaallijnen voor diensten en producten aan consumenten Artikel 1 - Definities In deze voorwaarden wordt verstaan onder: 1. Ondernemer: de natuurlijke of rechtspersoon die producten

Nadere informatie

Algemene voorwaarden Neighbours Kitchen Versie geldig vanaf: 19-10-2011

Algemene voorwaarden Neighbours Kitchen Versie geldig vanaf: 19-10-2011 Algemene voorwaarden Neighbours Kitchen Versie geldig vanaf: 19-10-2011 Artikel 1 Definities 1.1 Neighbours Kitchen: de eenmanszaak Neighbours Kitchen, statutair gevestigd te Amsterdam en ingeschreven

Nadere informatie

Artikel 2: Bestellen en het tot stand komen van een overeenkomst

Artikel 2: Bestellen en het tot stand komen van een overeenkomst Artikel 1: Algemeen 1.1 1.2 Dit zijn de Algemene Verkoop- en Leveringsvoorwaarden van Officecity Kantoormeubelen B.V. gevestigd in Haarlem. Officecity.nl is ingeschreven bij de Kamer van Koophandel te

Nadere informatie

Algemene voorwaarden Buro Binnenkans

Algemene voorwaarden Buro Binnenkans Algemene voorwaarden Buro Binnenkans Artikel 1: Algemeen 1.1. Definities: a. Buro Binnenkans: de gebruiker van deze algemene voorwaarden; Eenmanszaak ingeschreven bij de Kamer van Koophandel onder nummer:

Nadere informatie

Algemene Voorwaarden Sartofashion BV

Algemene Voorwaarden Sartofashion BV Algemene Voorwaarden Sartofashion BV Inhoudsopgave: Artikel 1 - Definities Artikel 2 - Identiteit van de ondernemer Artikel 3 - Toepasselijkheid Artikel 4 - Het aanbod Artikel 5 - De overeenkomst Artikel

Nadere informatie

Algemene voorwaarden Loekemeijer scholing

Algemene voorwaarden Loekemeijer scholing 1. Definities 1.1. Overeenkomst: de overeenkomst tussen Opdrachtnemer en Opdrachtgever tot afname van één of meer Opleidingsproducten van Opdrachtnemer. 1.2. Opdrachtnemer: Yvonne Loekemeijer, gevestigd

Nadere informatie

Algemene voorwaarden de Haan online marketing

Algemene voorwaarden de Haan online marketing Algemene voorwaarden de Haan online marketing 1. Definities 1.1 Opdrachtgever: De natuurlijke of rechtspersoon of nonprofitinstelling met wie de Haan online marketing een overeenkomst sluit tot het leveren

Nadere informatie

ALGEMENE VOORWAARDEN CONSUMENTEN GET1,2 NEDERLAND B.V. Deze algemene voorwaarden zijn op 4 november 2014 gedeponeerd bij de Kamer van Koophandel.

ALGEMENE VOORWAARDEN CONSUMENTEN GET1,2 NEDERLAND B.V. Deze algemene voorwaarden zijn op 4 november 2014 gedeponeerd bij de Kamer van Koophandel. ALGEMENE VOORWAARDEN CONSUMENTEN GET1,2 NEDERLAND B.V. Deze algemene voorwaarden zijn op 4 november 2014 gedeponeerd bij de Kamer van Koophandel. ARTIKEL 1 DEFINITIES In deze algemene voorwaarden wordt

Nadere informatie

ALGEMENE VOORWAARDEN

ALGEMENE VOORWAARDEN ALGEMENE VOORWAARDEN ARTIKEL 1 ALGEMEEN Deze voorwaarden zijn van toepassing op alle aanbiedingen en offertes van Juwelier Langerak, alsmede op overeenkomsten gesloten met opdrachtgever en/of leveranciers

Nadere informatie

Algemene Voorwaarden Webwinkel TT Motoren Zwolle. Inhoudsopgave: Artikel 1 - Definities

Algemene Voorwaarden Webwinkel TT Motoren Zwolle. Inhoudsopgave: Artikel 1 - Definities Algemene Voorwaarden Webwinkel TT Motoren Zwolle Inhoudsopgave: Artikel 1 - Definities Artikel 2 - Identiteit van de ondernemer Artikel 3 - Toepasselijkheid Artikel 4 - Het aanbod Artikel 5 - De overeenkomst

Nadere informatie