donderdag 24 oktober 13

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "donderdag 24 oktober 13"

Transcriptie

1 S E R V I C E F O R F O O D

2 Van Zwanenburg, hoe het begon Sinds 1845 Het begon met Salomon van Zwanenburg, geboren in het plaatsje Grave in Salomon vestigde zich in 1845 in Breda en begon een galvanisch bedrijf voor het verbronzen, vergulden en verzilveren van oorijzers. In 1861 trouwt Salomon met Estrella Jacobs. Door de grote economische problemen in Breda, vertrekt de familie Van Zwanenburg in 1864 naar Rotterdam. Hier vestigen zij zich in de Weenastraat. De zaken gaan goed voor de Van Zwanenburgs. Zelfs zo goed dat zijn kwaliteiten reiken tot het Koningshuis. In 1898 kreeg Salomon opdracht van de burgerij van Amsterdam om onderdelen van de gouden koets te vergulden. Nog steeds kunnen wij dus op de 3 e dinsdag van september zijn kunsten bewonderen. Na dit succes ging het bedrijf zich meer en meer toeleggen op de specialiteiten, die vandaag de dag nog tot onze activiteiten behoren, namelijk de in- en verkoop van handelsgoederen voor restaurants. Vanaf 1996 In toenemende mate werd er een beroep gedaan op onze logistieke expertise op het gebied van restauratieve non-food artikelen, grootkeukenprojecten en service op restauratieve apparatuur. Met pijn in het hart, maar vanuit rationeel opzicht uitermate verstandig, werd in 1996 het Groothandelsgebouw in hartje Rotterdam verlaten en werd er een nieuw pand gebouwd onder de rook van Rotterdam, in Capelle aan den IJssel. Deze nieuwe thuisbasis heeft ons daadwerkelijk vleugels gegeven, waardoor wij ondanks de steeds veranderende markten en de nieuwe uitdagingen, tot op heden gericht en doeltreffend hebben kunnen schakelen en belangrijker nog hebben kunnen blijven ondernemen in de dynamische markt van professioneel eten en drinken. De oorlogsjaren De firma wordt zoals overigens veel Rotterdamse bedrijven dramatisch getroffen door de oorlog. Karakteristiek voor de mentaliteit, die tot de dag van vandaag tot onze cultuur behoort, is dat na het eerste bombardement op Rotterdam, de bedrijfsactiviteiten zo goed en zo kwaad als het ging, gewoon doorgingen vanuit het huis van de familie. Na de oorlog keerde Hans van Zwanenburg terug in het bedrijf, waarna uiteindelijk intrek genomen werd in het befaamde Groothandelsgebouw. Van schaftlokaal naar bedrijfsrestaurant Nuttigde men voor de oorlog zijn boterham nog in het schaftlokaal, na de oorlog werd dit lokaal aangepast aan de nieuwe eisen en ontstond het bedrijfsrestaurant. Van Zwanenburg had ruime ervaring in het installeren van keukenapparatuur en profiteerde ruimschoots van deze maatschappelijke veranderingen. Van Zwanenburg was van mening dat bij het leveren van apparatuur ook het leveren van service op deze apparatuur nodig was. De service afdeling Neo Metaal B.V. werd opgericht. Nu had Van Zwanenburg een compleet pakket te bieden, zowel klein keuken materiaal als de inrichting van de kantine als het onderhoud op de aangeschafte apparatuur.

3 Van Zwanenburg, scope, visie en missie Wat doen wij voor wie Wij bieden u als foodprofessional, complete en slagvaardige invulling van uw specifieke wensen op het gebied van Ontwerp & Inrichting, Supplies, Service & Onderhoud. Visie De wereld van de foodservice vraagt om een integere partij, die kostenefficiente en maatschappelijk verantwoorde oplossingen biedt en u helpen met het zo optimaal mogelijk bedienen als het verleiden van uw veeleisende gasten van vandaag en morgen. Missie Wij zeggen wat wij doen en doen wat wij zeggen. Wij doen dit vanuit drie werkmaatschappijen waarvan de officiele namen respectievelijk als volgt zijn: Van Zwanenburg Projekten B.V. (Ontwerp & Inrichting), Van Zwanenburg Handelmij B.V. (Supplies) en Neo Metaal B.V. (Service en Onderhoud), welke allen onder Van Zwanenburg Beheer B.V. vallen.

4 Van Zwanenburg, Ontwerp & Inrichting Een adviseur, die ook keukens levert. Wanneer er een nieuwe (productie)keuken en/of bedrijfsrestaurant moet komen of een bestaande keuken moet worden aangepast, is VAN ZWANENBURG de ideale partner. Wij opereren namelijk afhankelijk van de gewenste betrokkenheid, in het gebied dat varieert tussen een onafhankelijk advies tot en met complete turn-key uitvoering van dergelijke projecten. Daar het gaat om duurzame investeringen, is het vanzelfsprekend dat onze klanten op voorhand een zo helder mogelijk beeld willen krijgen van de talrijke mogelijkheden en het uiteindelijke resultaat. Onze afdeling investeert continu in teken- en presentatieprogrammatuur om de gerezen visie zo duidelijk mogelijk te maken. De landelijk opererende projectadviseurs maken ondersteund door de gespecialiseerde binnendienst, optimaal gebruik van deze technieken en begeleiden zodoende de projecten vanaf de aanvraagfase. Zij zijn goed opgeleid en hebben oog voor de toekomstige ontwikkelingen in onze markt. Vooruitstrevend design. Bij de vormgeving, onderlinge samenstelling en materiaalkeuze van buffetten en meubelen, speelt de duurzaamheid van de investering en de materialen eveneens een zeer voorname rol. Daarnaast zijn ook begrippen als esthetiek, gebruiksvriendelijkheid en uniformiteit van uitermate groot belang. Een separate ontwerpafdeling houdt zich hier dagelijks mee bezig. Vele aansprekende ontwerpen en plannen zijn in de loop der jaren door deze hechte en uitermate vakkundige afdeling ontwikkeld. Mede door deze vakkennis ontstaat er een eindresultaat, dat niet alleen vandaag qua uitstraling, vormgeving, degelijkheid en gebruikscomfort voldoet, maar ook zoveel mogelijk toegesneden is op de (wettelijke) eisen en wensen van de toekomst.

5 Van Zwanenburg, Supplies Supplies Wij leveren porselein, glaswerk, bestek, stekkerklare apparatuur, tafel-, keuken- en serveergerei. Dit doen wij met de befaamde en alom bekende wereldmerken in onze markt, maar gelukkig kunnen wij een groot deel van onze eigen visie, kunde en gedrevenheid kwijt in ons huismerk, Grocier. Wij hebben artikelen op voorraad, waarvoor geldt voor 12:00 uur besteld, betekent volgende dag in huis. Accountmanagers Onze accountmanagers denken met onze klanten mee en adviseren over hun organisatorische en productspecifieke eisen en wensen. Hun activiteiten zorgen ervoor, dat het goederen- en dienstenpakket van Van Zwanenburg geruisloos aansluit op het bedrijfsproces van onze klanten. Diverse door Van Zwanenburg bedachte logistieke concepten zijn in ons streven naar klanttevredenheid in de loop der tijd eigenlijk als vanzelf ontstaan. In onze visie is het leveren van meerwaarde cruciaal. Ons hart Bij Van Zwanenburg staan goed opgeleide en door de praktijk gevormde medewerkers de klant en accountmanagers met raad en daad terzijde. Een uitermate ingenieus opgebouwd computersysteem kan op elk moment inzicht geven in historische, actuele en toekomstige artikel- order- en klantgegevens en bewaakt nauwgezet de voorraden. De inkoopafdeling, onderhoudt nauwe contacten met zorgvuldig gekozen leveranciers. In het indrukwekkende magazijn, dragen gedreven medewerkers met behulp van de modernste technieken, dagelijks zorg voor de vaak op maat gesneden goederenleveranties. Webshop Momenteel en de komende jaren zullen wij ontzettend veel nadruk leggen op onze webshop, die d.m.v. een ingenieuze koppeling, real time verbonden is aan ons centrale computersysteem. Wij kunnen zodoende onze bestaande klanten bedienen met een op hun toegesneden pakket van goederen, waarbij deze op rekening koopt en continu inzicht heeft in onze voorraden en de status van de orders.

6 Van Zwanenburg, Service & Onderhoud Storingen Van Zwanenburg is 365 dagen per jaar bereikbaar voor eventuele storingen en onze uitstekend opgeleide binnendienst en servicemonteurs, zijn u natuurlijk ontzettend graag van dienst. Wij werken met keiharde kerncompetenties wat betreft respons- en doorlooptijden van storingen en de servicemonteurs zullen werken confrom onze levensader van een servicebezoek, de AORTA. A= aanmelden, O = onderzoeken, R= repareren, T= terugkoppelen en A= afmelden. Onderhoud Storingen en de nadelige gevolgen ervan zijn echter vaak te voorkomen. Preventief onderhoud van keukenapparatuur en koelinstallaties verkleint de kans op storingen aanmerkelijk en verlengt de technische levensduur van de apparatuur. Wij bieden vier overzichtelijke onderhoudscontracten waarbij het risico van de variabele kosten van storingen wat betreft voorrijden, arbeidsloon en materialen, in toenemende mate bij ons komt te liggen. Wij kennen: Onderhoud, Inclusief voorrijden, Exclusief Spare Parts en All-in. Rapportage VAN ZWANENBURG is uniek in de Nederlandse markt wat betreft de 3 aaneengesloten non-food disciplines, die bij ons vertegenwoordigd zijn. De synergie tussen deze afdelingen is een duidelijk en een diep verweven onderdeel van onze strategie. Advies wat betreft de status van de apparatuur, de jaarlijkse servicekosten per apparaat en een rapportage van deze kosten in vergelijking met bijvoorbeeld de (historische) aanschafprijs van het desbetreffende apparaat, is slechts een kleine greep uit de mogelijkheden, die wij bieden wat betreft het transparant maken, het adviseren en het ontzorgen. Met onze rapportages heeft u op ieder moment inzicht in de status van uw apparatuur. Transparantie Bij storingen zijn in onze ogen respons- en doorlooptijd cruciaal. Door een ingenieus systeem zijn wij in staat per storing de respons- en doorlooptijd te rapporteren. Verder zijn wij heel ver wat betreft digitale werkbonnen, waardoor u zonder papieren rondslomp continu geinformeerd bent over de status en het verloop van storingen.

7 Van Zwanenburg, iedere dag meerwaarde Kwaliteitsdoelen Het onderscheidend vermogen van VAN ZWANENBURG wordt in hoge mate bepaald door de hoge kwaliteitsdoelen. die wij ons zelf hebben gesteld. Alle procedures met betrekking tot de werkzaamheden en doelstellingen die wij onszelf opleggen, zijn vastgelegd in ons kwaliteitshandboek. Dit kwaliteitshandboek is verschenen in het kader van Van Zwanenburg s kwaliteitstraject. Met de klant als uitgangspunt is een kwaliteitssysteem ontworpen, dat zichzelf voortdurend controleert en toegesneden is op onze werkwijze en waarin analyses van klachten, verbetervoorstellen en klanttevredenheidsonderzoeken een cruciale rol spelen. ISO 9001:2008 certificaat. Ons ISO 9001:2008 certificaat geeft onze externe relaties het gerechtvaardigd vertrouwen dat zij geleverd krijgen, wat zij met VAN ZWANENBURG hebben afgesproken. Verbeteringen In ons systeem is de procedure met betrekking tot verbeteringen de allerbelangrijkste, waar de andere procedures eigenlijk omheen gebouwd zijn. Verbeteringen kunnen plaatsvinden op basis van allerlei analyses, audits, reviews en tevredenheidsonderzoeken, maar het belangrijkste is dat er binnen het systeem zeer veel ruimte is voor het aanbrengen van verbeteringen door iedere medewerker. Zodoende komt onze dienstverlening op een steeds hoger niveau.

8 Van Zwanenburg, een betere wereld Milieu Van Zwanenburg is zich ervan bewust dat sommige natuurlijke hulpbronnen eindig zijn en dat daar dus op verantwoorde wijze mee moet worden omgesprongen. Wij voldoen aan alle wet- en regelgeving op het gebied van milieubescherming. Verder is een belangrijk criterium bij het zoeken en beoordelen van een leverancier/producent de wijze waarop zij met het milieu omgaan. Daarnaast heeft Van Zwanenburg zelf een aantal terreinen vastgesteld, waarop zij een effectieve bijdrage kan leveren aan het minder belasten van het milieu. Al deze ogenschijnlijk kleine aanpassingen, dragen gelet op de bij ons dagelijks repeterende factor en de grootschaligheid ervan gigantisch bij. Duurzaam inkopen Van Zwanenburg onderhoudt contacten met haar zakenpartners op basis van hoogstaande ethische normen en hanteert een zeer strikt inkoopbeleid waar het gaat om kinderarbeid, milieuaspecten, regelgeving op het gebied van gezondheid en veiligheid bij leveranciers. Maatschappelijk verantwoord ondernemen Wij ontvangen vele aanvragen voor sponsoring en donaties voor de meest uiteenlopende activiteiten. Structureel sponsoren wij de Stichting Breath (weeshuizen in Oost Europa), de Stichting Internationale Kinderhulp (opzetten kinderdorpen wereldwijd) en zijn wij lid van de Stichting Vrienden van het Centrum voor Reuma en Revalidatie te Rotterdam. Daarnaast doen wij incidenteel mee aan projecten zoals bijvoorbeeld het sponsoren van een waterwagen voor de Kaapverdische Eilanden, het leveren van porselein, bestek, glaswerk en klein keukenmateriaal voor een ziekenhuis in Kameroen of het sponsoren van Right to Play.

9 Van Zwanenburg haar klanten U ziet dat er nog plaats is voor u.

10 VAN ZWANENBURG RIVIUM 3E STRAAT 7 VANZWANENBURG.NL 2909 LH CAPELLE A/D IJSSEL +31 (0) VOLG ONS OOK

Voor bereiden. Voor bedienen.

Voor bereiden. Voor bedienen. Voor bereiden. Voor bedienen. Voor bereiden. Wat is Schoondergang zonder Van Zwanenburg? Schoondergang is sterk in grootkeukentechniek. De kundigen op het gebied van professionele keukens. Waar ervaring

Nadere informatie

Care for Systems. Inter Service Level Agreements

Care for Systems. Inter Service Level Agreements Care for Systems Inter Service Level Agreements Service: maximale beschikbaarheid Wat gebeurt er als de AV-installatie uitvalt in uw meldkamer, vergaderruimte of operatiekamer? Wat is de impact op de geplande

Nadere informatie

van industriële bedrijfsdeuren

van industriële bedrijfsdeuren Merkonafhankelijke reparaties Service & onderhoud - Aan- en verkoop van industriële bedrijfsdeuren Inleiding Deuren Service Nederland is een jong en dynamisch bedrijf met 19 jaar ervaring welke gespecialiseerd

Nadere informatie

Meer dan 100 jaar pomptechniek en Verder

Meer dan 100 jaar pomptechniek en Verder van wijk en boerma pompen BV Meer dan 100 jaar pomptechniek en Verder Van Wijk & Boerma Pompen BV passie voor pompen Om u optimaal van dienst te zijn, hebben wij ons assortiment afgestemd op de Nederlandse

Nadere informatie

Voor een zorgeloze bedrijfskeuken

Voor een zorgeloze bedrijfskeuken Voor een zorgeloze bedrijfskeuken SERVICE Van Dorp grootkeukens is onderdeel van BV Service is één van onze belangrijkste bedrijfsonderdelen. VAN DORP GROOTKEUKENS Vandaar dat wij een landelijk werkende

Nadere informatie

Service van begin tot eind. De kwaliteit en service van Business Volume Service (BVS)

Service van begin tot eind. De kwaliteit en service van Business Volume Service (BVS) Service van begin tot eind De kwaliteit en service van Business Volume Service (BVS) INHOUD 1 VOORWOORD 2 MISSIE BVS 3 KWALITEITSBELEID 4 ORGANISATIESTRUCTUUR 5 HET KWALITEITSSYSTEEM 5.1 NORMEN 5.2 ELEMENTEN

Nadere informatie

VERDER B.V. Meer dan 100 jaar pomptechniek en Verder

VERDER B.V. Meer dan 100 jaar pomptechniek en Verder VERDER B.V. Meer dan 100 jaar pomptechniek en Verder Verder B.V. v/h Van Wijk & Boerma Pompen B.V. passie voor pompen Om u optimaal van dienst te zijn, hebben wij ons assortiment afgestemd op de Nederlandse

Nadere informatie

FranchiseFormule. All e s ov e r de sa m e n w e r k i n g. m e t Fi n a n c i ë l e Me e s t e r s

FranchiseFormule. All e s ov e r de sa m e n w e r k i n g. m e t Fi n a n c i ë l e Me e s t e r s FranchiseFormule All e s ov e r de sa m e n w e r k i n g m e t Fi n a n c i ë l e Me e s t e r s Samenwerking met Financiële Meesters Financiële Meesters heeft een nieuwe franchiseformule ontwikkeld voor

Nadere informatie

Wij hebben 2.151.023. lagers voor u op voorraad

Wij hebben 2.151.023. lagers voor u op voorraad Wij hebben 2.151.023 lagers voor u op voorraad Inhoud Nooit zonder lagers 03. Introductie. 04. De voordelen van ABF Bearings. 06. Kwaliteitscontroles bij alle lagers. 08. Een breed assortiment op voorraad.

Nadere informatie

Voorop in de ontwikkeling van multimodale ketenregie

Voorop in de ontwikkeling van multimodale ketenregie Voorop in de ontwikkeling van multimodale ketenregie Overseas Logistics Multimodal Inland Locations Supply Chain Solutions Advanced logistics for a smaller world Als het gaat om het optimaal beheersen

Nadere informatie

D e T o p I n W A n D - e n V L o e r T e g e L S Laat u inspireren!

D e T o p I n W A n D - e n V L o e r T e g e L S Laat u inspireren! De top in wand- en vloertegels Laat u inspireren! Welkom bij Lingen Keramiek Vloeren en wanden vormen de basis van de inrichting van uw woning. Het is belangrijk dat ze de juiste sfeer en uitstraling hebben,

Nadere informatie

GROOTKEUKENS. Duurzaam en energiezuinig. vandorp.eu

GROOTKEUKENS. Duurzaam en energiezuinig. vandorp.eu GROOTKEUKENS Duurzaam en energiezuinig SPECIALIST Uw garantie voor een zorgeloze bedrijfskeuken. Van Dorp is een landelijk en onafhankelijk opererende service- en onderhouds- organisatie. Al meer dan 20

Nadere informatie

www.motrac.be Uw logistieke oplossing binnen handbereik!

www.motrac.be Uw logistieke oplossing binnen handbereik! www.motrac.be Uw logistieke oplossing binnen handbereik! Er kunnen veel redenen zijn om uw interne logistiek eens nader te bekijken. Optimalisatie van uw bestaande magazijn, nieuwbouw of juist uitbreiding.

Nadere informatie

Your service in piping

Your service in piping Your service in piping Steuer Nederland b.v. is leverancier en voorraadhouder van buizen, fittingen en flenzen in roestvast, duplex, gelegeerd en koolstofstaal. Het bedrijf Steuer Nederland b.v. is projectleverancier.

Nadere informatie

ALLES VOOR UW BUSINESS. DANKZIJ EEN UITGEBREID ASSORTIMENT.

ALLES VOOR UW BUSINESS. DANKZIJ EEN UITGEBREID ASSORTIMENT. ALLES VOOR UW BUSINESS. DANKZIJ EEN UITGEBREID ASSORTIMENT. ARP werkt samen met de toonaangevende fabrikanten op de markt. Als directe leverancier koopt ARP de producten van meer dan 600 bekende fabrikanten

Nadere informatie

Wij weten, wat u nodig heeft.

Wij weten, wat u nodig heeft. Expertise voor de Bouw Wij weten, wat u nodig heeft. BERNER Expertise voor de Bouw EXPERTS DOOR PASSIE 8.000 medewerkers. 25.000 artikelen. Internationale logistiek. Kortom: een toonaangevende Europese

Nadere informatie

Stalen en roestvaststalen buizen

Stalen en roestvaststalen buizen Stalen en roestvaststalen buizen Betrouwbaar en veelzijdig Amari Metals BV in Vianen is al meer dan dertig jaar een gevestigde naam in de nationale en internationale handel in roestvaststalen producten,

Nadere informatie

HECTAS Uw partner in facilitaire diensten. Betrouwbare service

HECTAS Uw partner in facilitaire diensten. Betrouwbare service HECTAS Uw partner in facilitaire diensten Betrouwbare service Altijd binnen bereik Soms ligt iets dat goed is heel dichtbij. Neem nou HECTAS. Onze decentrale, klantgerichte organisatie heeft diverse vestigingen

Nadere informatie

Installatie, Service en Dakwerk. Breman. Samen bijzonder

Installatie, Service en Dakwerk. Breman. Samen bijzonder Installatie, Service en Dakwerk Breman. Samen bijzonder Samen bijzonder Met een groot aantal zelfstandige bedrijven en in totaal zo n 1500 uitstekend opgeleide en sterk gespecialiseerde vakmensen is de

Nadere informatie

EXPERTISE VOOR DE AUTOMOTIVE SECTOR

EXPERTISE VOOR DE AUTOMOTIVE SECTOR 34608 (11/08) The Berner Group Berner GmbH Bernerstraße 6 D-74653 Künzelsau Berner Produkten b.v. Vogelzankweg 175 NL-6374 AC Landgraaf Berner Belgien NV/SA Bernerstraat 1 B-3620 Lanaken EXPERTISE VOOR

Nadere informatie

OTIS Smart Maintenance

OTIS Smart Maintenance OTIS Smart Maintenance Altijd in beweging! Altijd in beweging! OTIS Smart Maintenance onderhoud op een hoger niveau OTIS is al 160 jaar toonaangevend op het gebied van installeren, repareren en moderniseren

Nadere informatie

Klanten inspireren met een nieuwe manier van denken en doen

Klanten inspireren met een nieuwe manier van denken en doen Kwaliteitshandboek van Klanten inspireren met een nieuwe manier van denken en doen INHOUD BELEIDSVERKLARING TEN AANZIEN VAN ISO- 9001:2008 INLEIDING Kantoorinrichter voor nieuw en gebruikt Breed assortiment

Nadere informatie

IT diensten op maat...

IT diensten op maat... IT diensten op maat... Even voorstellen. Interforce B.V. is een jong, dynamisch, kleinschalig automatisering- en dienstverlenend bedrijf van gedreven, klantgerichte en creatieve professionals, die stuk

Nadere informatie

Welkom in de wereld van Interhal

Welkom in de wereld van Interhal Welkom in de wereld van Interhal INTERHAL GROEP Een kijkje in de professionele keuken. Interhal, opgericht in 1961, is importeur en totaalleverancier van hoogwaardige non-food merkproducten voor de professionele

Nadere informatie

samenwerking Bosch Car Service en Tevreden.nl aanmeldformulier Bosch Car Service vestigingen automatische incassomachtiging Versie 1.

samenwerking Bosch Car Service en Tevreden.nl aanmeldformulier Bosch Car Service vestigingen automatische incassomachtiging Versie 1. samenwerking Bosch Car Service en Tevreden.nl aanmeldformulier Bosch Car Service vestigingen automatische incassomachtiging samenwerking Bosch Car Service en autobedrijf.tevreden.nl NV Robert Bosch SA

Nadere informatie

Schindler Excellence. ledereen wil hogerop in het leven. Doe dat maar. Wij zorgen ervoor.

Schindler Excellence. ledereen wil hogerop in het leven. Doe dat maar. Wij zorgen ervoor. Schindler Excellence. ledereen wil hogerop in het leven. Doe dat maar. Wij zorgen ervoor. Kwaliteit Wij doen ons werk met veel passie. Als een van de meest toonaangevende firma s op het gebied van liften

Nadere informatie

Het beste recept voor een efficiënte bedrijfsvoering

Het beste recept voor een efficiënte bedrijfsvoering Print Services Het beste recept voor een efficiënte bedrijfsvoering We zitten er bovenop met professioneel gereedschap Totale controle begint met professioneel gereedschap Voor het beste resultaat gebruikt

Nadere informatie

VANUIT SHANGHAI SUCCESVOL ZAKEN DOEN IN CHINA

VANUIT SHANGHAI SUCCESVOL ZAKEN DOEN IN CHINA VANUIT SHANGHAI SUCCESVOL ZAKEN DOEN IN CHINA (Uw eigen kantoor in China) Yu Shan Management Yu Shan Management Co. Ltd, opgericht in 2005 door mr.cees Baay, is een in Azië gevestigde onderneming met kantoren

Nadere informatie

Dé bus. Voor onze klanten. Die bus van jullie kom je echt overal tegen. Wij horen het steeds vaker. En eerlijk gezegd kunnen

Dé bus. Voor onze klanten. Die bus van jullie kom je echt overal tegen. Wij horen het steeds vaker. En eerlijk gezegd kunnen Even voorstellen. Dé bus. Die bus van jullie kom je echt overal tegen. Wij horen het steeds vaker. En eerlijk gezegd kunnen we er geen genoeg van krijgen. Het onderstreept dat we doen wat we beloven en

Nadere informatie

GRANT THORNTON. Merkbaar anders. Waar Grant Thornton voor staat.

GRANT THORNTON. Merkbaar anders. Waar Grant Thornton voor staat. GRANT THORNTON Merkbaar anders. Waar Grant Thornton voor staat. Uw keuze. Wat geeft voor u de doorslag bij de keuze van een accountancy- en adviesorganisatie? Vaak wordt deze keuze ingegeven door uw beeld

Nadere informatie

Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen

Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen 2014 Van verbruik naar gebruik Pagina 1 van 6 Inleiding: Voor u ligt het MVO beleid van Hef & Hijs Nederland. Maatschappelijk Verantwoord en Duurzaam Ondernemen is

Nadere informatie

Welkom bij Flyersonline. Hoewel onze naam anders doet vermoeden omdat u ook al jaren online bij ons terecht kunt, zijn we een echte drukkerij.

Welkom bij Flyersonline. Hoewel onze naam anders doet vermoeden omdat u ook al jaren online bij ons terecht kunt, zijn we een echte drukkerij. Echt drukkers Welkom bij Flyersonline. Hoewel onze naam anders doet vermoeden omdat u ook al jaren online bij ons terecht kunt, zijn we een echte drukkerij. Een drukkerij met meer dan 30 jaar ervaring,

Nadere informatie

Abird Continu lastechniek & gereedschap

Abird Continu lastechniek & gereedschap Abird Continu lastechniek & gereedschap Abird is georganiseerd naar specialisme Zo behouden we de kennis, daadkracht en flexibiliteit om u optimaal van dienst te zijn. We hechten waarde aan de specialistische

Nadere informatie

Wij zijn staalmarkt. Wij zijn staalmarkt.

Wij zijn staalmarkt. Wij zijn staalmarkt. staalmarkt staalmarkt Wij zijn persoonlijk, deskundig én dichtbij De maakindustrie in Nederland is voortdurend in beweging. De bedrijven in deze sector hebben behoefte aan flexibele toeleveranciers, die

Nadere informatie

Nijhuis & Wigger Flanges and Fittings. the smart connection

Nijhuis & Wigger Flanges and Fittings. the smart connection Nijhuis & Wigger Flanges and Fittings the smart connection Totaalpakket aan expertise, voorraad en specials! Nijhuis & Wigger, sinds 1969 professionele specialisten in stalen fl enzen en fi ttingen uit

Nadere informatie

Smeva Service: 088 012 40 40 service@smeva.nl

Smeva Service: 088 012 40 40 service@smeva.nl Vers door de hele keten Smeva is onderdeel van de internationaal toonaangevende Smeva Groep. Een groep bedrijven die samen koeltechnische oplossingen door de hele versketen bieden. De hoofdvestiging van

Nadere informatie

Alles Over Verbranding. KARA heeft de techniek, de kennis en ervaring

Alles Over Verbranding. KARA heeft de techniek, de kennis en ervaring Alles Over Verbranding KARA heeft de techniek, de kennis en ervaring 100 JAAR ERVARING Verbranden mag dan eenvoudig lijken, maar thermische conversie van biomassa is een complex proces. Voor een optimale

Nadere informatie

Coffee Fresh & Huuskes

Coffee Fresh & Huuskes Een krac htig e same nwer king : Coffee Fresh & Huuskes Coffee Fresh is een specialist in koffiesystemen (machines, ingrediënten en service). Coffee Fresh inventariseert, offreert en levert de hardware

Nadere informatie

Studiedag VZI Risicomanagement Toepassing van gecertificeerde kwaliteitsmanagementsystemen Kees van Putten, DEKRA Solutions B.V.

Studiedag VZI Risicomanagement Toepassing van gecertificeerde kwaliteitsmanagementsystemen Kees van Putten, DEKRA Solutions B.V. Studiedag VZI Risicomanagement Toepassing van gecertificeerde kwaliteitsmanagementsystemen Kees van Putten, DEKRA Solutions B.V. Een kwaliteitsmanagementsysteem helpt bij de beheersing van risico s Want

Nadere informatie

MVGM BEDRIJFSHUISVESTING DÉ VASTGOEDREGISSEUR

MVGM BEDRIJFSHUISVESTING DÉ VASTGOEDREGISSEUR MVGM BEDRIJFSHUISVESTING DÉ VASTGOEDREGISSEUR VOORWOORD 2 VOORWOORD ONAFHANKELIJK EN RESULTAATGERICHT ADVIES OP MAAT Met plezier en trots wil ik u graag met deze brochure kennis laten maken met ons bedrijf:

Nadere informatie

ambacht maakt het verschil

ambacht maakt het verschil ambacht maakt het verschil ambacht maakt het verschil! vorm 1volgt functie vakwerk 2vraagt visie design 3moet efficiënt details bepalen kwaliteit denken 5om te doen kennis 6versterkt kansen onze visie

Nadere informatie

Kracht door samenwerking. VDL Konings

Kracht door samenwerking. VDL Konings Kracht door samenwerking VDL Konings VDL Konings VDL Konings, opgericht in 1873, is een uiterst betrouwbare co-maker en co-developer van machines, systemen en modules voor een zeer uiteenlopende reeks

Nadere informatie

ZETTEN TECHNIEK. lifting & safety solutions. Het keuringscentrum voor veilig gereedschap...

ZETTEN TECHNIEK. lifting & safety solutions. Het keuringscentrum voor veilig gereedschap... ZETTEN TECHNIEK lifting & safety solutions Het keuringscentrum voor veilig gereedschap... Narvikweg 10c 9723 TV Groningen Telefoon: 050-5413000 Telefax: 050-5410011 E-mail: info@zettentechniek.nl Internet:

Nadere informatie

Sanoco, solide partner in bouwbeslag

Sanoco, solide partner in bouwbeslag Sanoco, solide partner in bouwbeslag Bij bouwbeslag is ervaring hét kenmerk van de expert. noco staat als gespecialiseerd - onafhankelijk - familiebedrijf in de internationale bouwbeslagmarkt. Wij staan

Nadere informatie

Natuurlijk. MK2 Audiovisueel. MK2 Audiovisueel. Minervum 7352, 4817 ZH Breda. Postbus 5680, 4801 EB Breda. Tel: 088-652 65 65. Fax: 088-652 65 66

Natuurlijk. MK2 Audiovisueel. MK2 Audiovisueel. Minervum 7352, 4817 ZH Breda. Postbus 5680, 4801 EB Breda. Tel: 088-652 65 65. Fax: 088-652 65 66 Natuurlijk MK2 Audiovisueel MK2 Audiovisueel Minervum 7352, 4817 ZH Breda Postbus 5680, 4801 EB Breda Tel: 088-652 65 65 Fax: 088-652 65 66 info@mk2.nl www.mk2.nl MK2 heeft ook vestigingen in: Amsterdam

Nadere informatie

ZWEMBADEN. Zorgeloos waterplezier. vandorp.eu

ZWEMBADEN. Zorgeloos waterplezier. vandorp.eu ZWEMBADEN Zorgeloos waterplezier DUURZAME KWALITEIT Van Dorp is al meer dan 35 jaar specialist op het gebied van o.a. zwembaden, sauna s, stoomcabines en waterattracties. Onze activiteiten zijn ontwerpen,

Nadere informatie

UW PARTNER IN SCHOONMAAKONDERHOUD

UW PARTNER IN SCHOONMAAKONDERHOUD UW PARTNER IN SCHOONMAAKONDERHOUD Voorwoord Voor u ligt de brochure van Fm Portal Schoon BV (nader genoemd; FPS). In deze brochure treft u informatie aan over onze dienstverlening. Als uw interesse in

Nadere informatie

Niet zómaar een servicebedrijf

Niet zómaar een servicebedrijf eenoorde ntw vera keuze Niet zómaar een servicebedrijf Horos Service kan met alle luchtbehan delings technieken overweg: verwarming, Horos Service heeft een breed assortiment aan spare parts voor alle

Nadere informatie

Hansen Services: Betrouwbaar: We care!

Hansen Services: Betrouwbaar: We care! Hansen Services: Betrouwbaar: We care! Onze Missie Gedreven door tandwiel(kast) technologie, beantwoordt Hansen Industrial Transmissions aan de noden van haar klanten wereldwijd door hen betrouwbare mechanische

Nadere informatie

Overal waar professioneel gekookt wordt.

Overal waar professioneel gekookt wordt. Overal waar professioneel gekookt wordt. Grootkeuken Gilde levert totaaloplossingen voor horeca, bedrijfsrestaurants, zorgcentra en scholen, sportcentra en formulezaken. In zes heldere stappen gaan we

Nadere informatie

D e T o p I n W A n D - e n V L o e r T e g e L S Laat u inspireren!

D e T o p I n W A n D - e n V L o e r T e g e L S Laat u inspireren! De top in wand- en vloertegels Laat u inspireren! Welkom bij Lingen Keramiek Vloeren en wanden vormen de basis van de inrichting van uw woning. Het is belangrijk dat ze de juiste sfeer en uitstraling hebben,

Nadere informatie

PRIVACYVERKLARING BONARIUS OP AFSTAND (BOA)

PRIVACYVERKLARING BONARIUS OP AFSTAND (BOA) PRIVACYVERKLARING BONARIUS OP AFSTAND (BOA) Bonarius respecteert uw privacy. Bonarius draagt er zorg voor dat de informatie die Bonarius over u verkrijgt, en die u aan Bonarius beschikbaar stelt, vertrouwelijk

Nadere informatie

Continu heffen & hijsen

Continu heffen & hijsen Continu heffen & hijsen Hef en Hijs Nederland B.V. maakt onderdeel uit van Abird Hoisting & Lifting Abird is georganiseerd naar specialisme Zo behouden we de kennis, daadkracht en flexibiliteit om u optimaal

Nadere informatie

Kracht door samenwerking. VDL Industrial Modules

Kracht door samenwerking. VDL Industrial Modules Kracht door samenwerking VDL Industrial Modules IN DE HIGH-TECH WERELD WAARIN U EN WIJ OPEREREN, DRAAIT ALLES OM EFFICIENCY: STREVEN NAAR REDUCTIE VAN KOSTEN EN UITBESTEDING VAN NIET KERNCOMPETENTIES.

Nadere informatie

Uw partner in WMO oplossingen

Uw partner in WMO oplossingen Uw partner in WMO oplossingen Index 1. Leverancier en visie Blz. 3 2. De DFA127 draaideurautomaat Blz. 4 3. Service en garantie Blz. 7 4. Milieu en duurzaamheid Blz. 8 1. Uw leverancier: Record Automatische

Nadere informatie

V INK MV OOR OPTIMALISA OOP & CONTRA GM INK TIE V C TMANA AN UW CONTRA OOP GEMENT C TEN

V INK MV OOR OPTIMALISA OOP & CONTRA GM INK TIE V C TMANA AN UW CONTRA OOP GEMENT C TEN MVGM INKOOP INKOOP & CONTRACTMANAGEMENT VOOR OPTIMALISATIE VAN UW CONTRACTEN MVGM INKOOP INKOOP & CONTRACTMANAGEMENT VOOR OPTIMALISATIE VAN UW CONTRACTEN Afspraken van inkoop gaan steeds vaker over meer

Nadere informatie

De vaste koers naar een veilige toekomst

De vaste koers naar een veilige toekomst De vaste koers naar een veilige toekomst MAKELAARS IN ASSURANTIË N Voor elke organisatie, commercieel of non-profit, is de continuïteit van de bedrijfsvoering een allereerste prioriteit. Alle verzekeringen

Nadere informatie

Vanuit Nederland de hele wereld over. Continenten verbonden. Personally worldwide.

Vanuit Nederland de hele wereld over. Continenten verbonden. Personally worldwide. Vanuit Nederland de hele wereld over. Continenten verbonden. Personally worldwide. Wij staan voor u klaar. Wereldwijd. Al sinds 1921 vervoeren wij goederen voor onze klanten over de gehele wereld. Van

Nadere informatie

Kerntaak 1: Ontwerpt producten of systemen

Kerntaak 1: Ontwerpt producten of systemen Kerntaak 1: Ontwerpt producten of systemen Werkproces 1.1: Verzamelen en verwerken van ontwerpgegevens De commercieel technicus controleert of de aangeleverde ontwerpgegevens (zoals bijvoorbeeld een programma

Nadere informatie

Intern tevredenheidsonderzoek Facilitair Bedrijf. Improve through Reflection

Intern tevredenheidsonderzoek Facilitair Bedrijf. Improve through Reflection Improve through Reflection Intern tevredenheidsonderzoek Facilitair Bedrijf Tevredenheidsonderzoek onder klanten, medewerkers en interne klanten. Advies en verbetermanagement. eindgebruikers. de beleving

Nadere informatie

solutions mobility Technische installaties

solutions mobility Technische installaties solutions mobility Technische installaties Personen- en goederenvervoer Liften Roltrappen Goederenheffer Transportbanden Toegangsbeheer Automatische deuren Speedgates Roldeuren/hekken Slagbomen Gevelonderhoud

Nadere informatie

Via de gele knoppen kunt u doorlinken in het handboek De grijze vlakken verwijzen naar het onderdeel waar u bent.

Via de gele knoppen kunt u doorlinken in het handboek De grijze vlakken verwijzen naar het onderdeel waar u bent. Via de gele knoppen kunt u doorlinken in het handboek De grijze vlakken verwijzen naar het onderdeel waar u bent. Dit is een voorbeeld hoe uw handboek eruit kan zien. Organisatie Primair Ondersteunend

Nadere informatie

VDB advocaten NOTARISSEN. zo zien wij het. Over de organisatie

VDB advocaten NOTARISSEN. zo zien wij het. Over de organisatie VDB advocaten NOTARISSEN. zo zien wij het. Over de organisatie Hoe SCHERP mag advies zijn? VDB Advocaten Notarissen. Zo zien wij het. Onze juridische adviezen geven scherp aan wat de grenzen van het speelveld

Nadere informatie

Bouwnummers: 1 t/m 12

Bouwnummers: 1 t/m 12 Bouwnummers: 1 t/m 12 Geachte klant, In samenwerking met Van Zanten Bouw te Vlaardingen is Engelen de aangewezen partner in het project De Eilanden voor de levering en montage van alle sanitaire ruimtes

Nadere informatie

Eurest Hét teken van gastvrijheid

Eurest Hét teken van gastvrijheid Eurest Hét teken van gastvrijheid Uw lunch op het werk met de aandacht van thuis A member of Compass Group PLC Eurest Hét teken van gastvrijheid Uw lunch op het werk met de aandacht van thuis Pure professionaliteit,

Nadere informatie

14 BEDRIJFSLEVEN & LOGISTIEK TRANSPORT DE VARIABELEN

14 BEDRIJFSLEVEN & LOGISTIEK TRANSPORT DE VARIABELEN 14 BEDRIJFSLEVEN & LOGISTIEK TRANSPORT 2 2019 DE VARIABELEN Recycling, kraanverhuur, containers, bouwstoffen Baetsen biedt meer dan alleen (zwaar-)transport. Mercedes-Benz Trucks ondersteunt de multidisciplinaire

Nadere informatie

FUNCTIEBESCHRIJVING STAFMEDEWERKER GIS

FUNCTIEBESCHRIJVING STAFMEDEWERKER GIS FUNCTIEBESCHRIJVING STAFMEDEWERKER GIS 1. ALGEMEEN Departement: Gedeelde diensten Dienst: Stafdienst GIS Naam van de functie: Stafmedewerker GIS Weddeschaal: B1B2B3 Datum: maart 2019 2. DOEL VAN DE FUNCTIE

Nadere informatie

Service en ondersteuning van Miele

Service en ondersteuning van Miele Service en ondersteuning van Miele 130410_NL_Voucher_GutscheinSeite8_A5.indd 1 25.03.14 13:47 Profiteer van het aantrekkelijke Miele-serviceaanbod Gefeliciteerd met de aankoop van uw Miele-apparaat! Wij

Nadere informatie

StarCuisine Van Gijnstraat GB Rijswijk (zh) t f

StarCuisine Van Gijnstraat GB Rijswijk (zh) t f StarCuisine Van Gijnstraat 25 2288 GB Rijswijk (zh) t 070-362 87 02 f 070-362 85 23 order@starcuisine.nl www.starcuisine.nl StarCuisine heet u welkom StarCuisine is alles wat u kunt verwachten van een

Nadere informatie

Installatie Service Onderhoud

Installatie Service Onderhoud Installatie Service Onderhoud + Waarom de service van LIPS en VEMA? 24-uurs service 24 uur per dag, 7 dagen per week bereikbaar op de storingstelefoon Landelijke dekking Snelle responsetijden Kennis van

Nadere informatie

V EEN BREED P MV OOR ALLE V GM V ORMEN V AKKET DIENSTEN V AN GESPLITST ONROEREND GOED E MANA GEMENT

V EEN BREED P MV OOR ALLE V GM V ORMEN V AKKET DIENSTEN V AN GESPLITST ONROEREND GOED E MANA GEMENT MVGM VVE MANAGEMENT EEN BREED PAKKET DIENSTEN VOOR ALLE VORMEN VAN GESPLITST ONROEREND GOED MVGM VVE MANAGEMENT Eindelijk hebben we het meerjaren onderhoudsplan en het beheer van het verplichte reservefonds

Nadere informatie

TalentMatch. Insight Intake. Normgroep: Datum: Jurgen Krijger 15926 AMN College. Naam deelnemer: Leerlingnummer: School: MBO 20 juni 2010

TalentMatch. Insight Intake. Normgroep: Datum: Jurgen Krijger 15926 AMN College. Naam deelnemer: Leerlingnummer: School: MBO 20 juni 2010 Insight Intake TalentMatch School: AMN College Pagina 1 van 4 Insight TalentMatch - Toelichting De TalentMatch Ieder beroep stelt specifieke eisen aan de kennis, houding en vaardigheid van iemand die een

Nadere informatie

Evaluatie en verbetering kwaliteitsysteem

Evaluatie en verbetering kwaliteitsysteem Evaluatie en verbetering kwaliteitsysteem Versie : 00-00-00 Vervangt versie : 00-00-00 Geldig m.i.v. : Opsteller : ------------------- Pag. 1 van 5 Goedkeuringen : Datum: Paraaf: teamleider OK/CSA : DSMH

Nadere informatie

VDZ Verzekeringen. Beloningsbeleid

VDZ Verzekeringen. Beloningsbeleid VDZ Verzekeringen Beloningsbeleid 2014 INHOUD 1. Inleiding... 3 Toezicht... 3 Inwerkingtreding... 3 2. Definities en begrippen... 3 De categorieën van medewerkers... 3 Beloning... 4 Vaste beloning... 4

Nadere informatie

WELKOM. Het geven van goede informatie is essentie Waarom dit zo belangrijk is, wordt uitgeleg door René Agterberg, Marketing & Communicatie.

WELKOM. Het geven van goede informatie is essentie Waarom dit zo belangrijk is, wordt uitgeleg door René Agterberg, Marketing & Communicatie. WELKOM John Versteeg, Sr. Accountmanager bij Keukenhome, legt alles uit over uw project keuken en welke stappen moeten worden genomen voordat uw keuken wordt opgelev Een goede voorbereiding is het halve

Nadere informatie

Mijn Eigenhuis keuken

Mijn Eigenhuis keuken Mijn Eigenhuis keuken Park van Buijsen - Pijnacker Goudplevier en Diamantvink Een keuken in je eigen stijl Gezellig thuis Gefeliciteerd met je nieuwe huis Onze adviseurs denken graag mee over de optimale

Nadere informatie

De 9 meest gemaakte ontwerpfouten voor restaurantkeukens

De 9 meest gemaakte ontwerpfouten voor restaurantkeukens De 9 meest gemaakte ontwerpfouten voor restaurantkeukens Over Schoondergang Schoondergang is totaal-leverancier voor professionele keukens: van advies, ontwerp, fabricage, begeleiding en plaatsing tot

Nadere informatie

ISO 9000:2000 en ISO 9001:2000. Een introductie. Algemene informatie voor medewerkers van: SYSQA B.V.

ISO 9000:2000 en ISO 9001:2000. Een introductie. Algemene informatie voor medewerkers van: SYSQA B.V. ISO 9000:2000 en ISO 9001:2000 Een introductie Algemene informatie voor medewerkers van: SYSQA B.V. Organisatie SYSQA B.V. Pagina 2 van 11 Inhoudsopgave 1 INLEIDING... 3 1.1 ALGEMEEN... 3 1.2 VERSIEBEHEER...

Nadere informatie

Mijn Eigenhuis keuken

Mijn Eigenhuis keuken Mijn Eigenhuis keuken Park van Buijsen - Pijnacker Zilverreiger Een keuken in je eigen stijl Gezellig thuis Gefeliciteerd met je nieuwe huis Onze adviseurs denken graag mee over de optimale invulling van

Nadere informatie

CERTIFICEREN IN GEBRUIK STELLEN SERVICE EN ONDERHOUD VERVANGINGSADVIES

CERTIFICEREN IN GEBRUIK STELLEN SERVICE EN ONDERHOUD VERVANGINGSADVIES CERTIFICEREN IN GEBRUIK STELLEN SERVICE EN ONDERHOUD VERVANGINGSADVIES Hefas Branddetectie BV biedt u een breed spectrum aan diensten en service om brandmeld-en ontruimingssystemen in gebruik te stellen,

Nadere informatie

Gezondheidszorg Competenties en Profielen

Gezondheidszorg Competenties en Profielen Gezondheidszorg Competenties en Profielen Reviews kent de volgende competenties en competentieprofielen voor de sector Gezondheidszorg. Apotheker Arbeid- en ergotherapeut Arts Assistent (tandarts, apotheek,

Nadere informatie

Uw partner in creditmanagement

Uw partner in creditmanagement Uw partner in creditmanagement In-Kas Intermediair In-Kas Intermediair is van mening dat u het geld beter In-Kas kunt hebben dan uitstaan bij uw klant dan wel debiteur. Intermediair staat voor bemiddelen

Nadere informatie

Groot geworden door tevreden klanten. HORECA & GROOTKEUKENBENODIGDHEDEN

Groot geworden door tevreden klanten. HORECA & GROOTKEUKENBENODIGDHEDEN Groot geworden door tevreden klanten. HORECA & GROOTKEUKENBENODIGDHEDEN Welkom bij Hakvoort Professional Als gedegen onderneming richten wij ons op kwaliteit en service en gaan wij alert om met de laatste

Nadere informatie

Uw keuken en interieur Alles naar wens, een ultieme beleving

Uw keuken en interieur Alles naar wens, een ultieme beleving DEKKERS-FRANSEN Uw keuken en interieur Alles naar wens, een ultieme beleving Het juiste gevoel De keuken is vaak het hart van een woonhuis. Een belangrijke plek in uw leefomgeving. Daar wilt u zich thuis

Nadere informatie

Gecontroleerde mobiliteit.

Gecontroleerde mobiliteit. Gecontroleerde mobiliteit. Gemeentelijke voertuigen Focus Bouwmachines Land- en bosbouw Transport en logistiek Overtuigend. Besturingstechniek die geschikt is voor mobiel gebruik functioneert door het

Nadere informatie

Food & Service. care catering gastronomie

Food & Service. care catering gastronomie Food & Service care catering gastronomie Juiste assortiment Correcte logistiek Gunstige prijzen Exclusieve dienstverlening Wie zijn wij... CHEFS CULINAR is een totaalleverancier voor keukens van zorginstellingen,

Nadere informatie

KEUKENS DE ABDIJ IS UW VERTROUWEN WAARD!

KEUKENS DE ABDIJ IS UW VERTROUWEN WAARD! beleef uw keuken KEUKENS DE ABDIJ IS UW VERTROUWEN WAARD! We zorgen van bij het binnenkomen tot het verlaten van onze toonzaal voor een leuke sfeer en een ontspannen gesprek. Ons doel is het waarmaken

Nadere informatie

MEER GRIP OP UW BEDRIJFSVOERING IN EEN SNEL VERANDERENDE WERELD DAT TELT.

MEER GRIP OP UW BEDRIJFSVOERING IN EEN SNEL VERANDERENDE WERELD DAT TELT. MEER GRIP OP UW BEDRIJFSVOERING IN EEN SNEL VERANDERENDE WERELD Omdat mensen tellen. DE TIJD VOOR VERANDERING IS NU De wereld verandert. Misschien wel sneller dan ooit. Snel schakelen wordt steeds belangrijker

Nadere informatie

Samenwerken aan oplossingen in roestvrijstaal

Samenwerken aan oplossingen in roestvrijstaal Samenwerken aan oplossingen in roestvrijstaal De historie en de dynamiek van nu Meer dan een halve eeuw geleden begon De Jager RVS met het ontwikkelen en bouwen van machines en apparaten in roestvrijstaal

Nadere informatie

Gedragscode. Branchevereniging VvE Beheerders

Gedragscode. Branchevereniging VvE Beheerders Gedragscode Branchevereniging VvE Beheerders Inhoud 1. Inleiding... 3 2. BVVB Gedragscode 2.1 Communicatie. 3 2.1.1 Informatie.. 3 2.1.2 Geheimhouding 3 2.1.3 Acquisitie.. 3 2.1.4 BVVB. 4 2.2 Betrouwbaarheid

Nadere informatie

LICHT & KRACHT DATA & TELECOM SERVICE & ONDERHOUD

LICHT & KRACHT DATA & TELECOM SERVICE & ONDERHOUD Focus op perfectie! LICHT & KRACHT DATA & TELECOM SERVICE & ONDERHOUD Focus op perfectie! Iedere dag scherp Elektropartners. Kennis. Kunde. Kwaliteit. Elektropartners is een elektrotechnisch installatiebedrijf

Nadere informatie

Railinfra diensten Uw keuze voor kwaliteit. www.vdi.nl. Met kennis en respect. Met kennis en respect

Railinfra diensten Uw keuze voor kwaliteit. www.vdi.nl. Met kennis en respect. Met kennis en respect Railinfra is onderdeel van BV. Kwaliteit en veiligheid Wij zijn ons bewust dat ondernemen niet alleen een zaak Alle voordelen op een rij is van omzet en winst, maar zeker ook één van zorg. Zorg Meer dan

Nadere informatie

Integrated Facility Management: veel meer dan een trend

Integrated Facility Management: veel meer dan een trend Integrated Facility Management: veel meer dan een trend Integrated Facility Management heeft veel voordelen. In een krimpende markt met druk op de kosten biedt dat vele oplossingen die facilitaire dienstverlener

Nadere informatie

Samenwerken aan een gezonde business

Samenwerken aan een gezonde business Samenwerken aan een gezonde business The Greenery 2 Gezonde ideeën The Greenery is een internationaal groente- en fruitbedrijf. We leveren jaarrond een compleet en dagvers assortiment verse groente en

Nadere informatie

www.brazucacoffee.nl

www.brazucacoffee.nl www.brazucacoffee.nl Brazuca Coffee verkoopt niet zomaar koffie, maar koffie die speciaal uit Brazilië wordt geïmporteerd. De bonen worden vervolgens op ambachtelijke wijze in Amsterdam gebrand. Deze bijzondere

Nadere informatie

PK Benelux BV. Plan van aanpak maatschappelijk verantwoord ondernemen

PK Benelux BV. Plan van aanpak maatschappelijk verantwoord ondernemen PK Benelux BV Plan van aanpak maatschappelijk verantwoord ondernemen INLEIDING Dit Plan van aanpak gaat over maatschappelijk verantwoord onderrnemen en Maatschappelijk verantwoord inkopen (ook wel duurzaam

Nadere informatie

Toonaangevend in accountancy en fiscale adviezen

Toonaangevend in accountancy en fiscale adviezen Blömer accountants en adviseurs Toonaangevend in accountancy en fiscale adviezen Als professional op het gebied van accountancy en fiscale advisering zijn we u graag van dienst. Deskundig en betrokken

Nadere informatie

"Wij zijn creatieve denkers met kennis van industriële automatisering" JB Systems Westlandseweg 190 3131 HX Vlaardingen Postbus 108 3130 AC Vlaardingen T +31 10 460 80 60 F +31 10 460 80 00 info@jbsystems.nl

Nadere informatie

Van der Hoeven Tuinbouwprojecten met IQ

Van der Hoeven Tuinbouwprojecten met IQ Van der Hoeven Tuinbouwprojecten met IQ Een kassenbouwer die mee verandert Hoeveel is er allemaal al niet veranderd in de internationale glastuinbouw? Misschien is het grootste verschil wel de ontwikkeling

Nadere informatie