RKBS "De Horizon" v. Bockholtstr AX Ens. Tel. (0527) jaargang 15 nr. 18. Belangrijke data: (rood is toegevoegd)

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "RKBS "De Horizon" v. Bockholtstr. 3 8307 AX Ens. Tel. (0527)251537 www.horizon-ens.nl jaargang 15 nr. 18. Belangrijke data: (rood is toegevoegd)"

Transcriptie

1 RKBS "De Horizon" v. Bockholtstr AX Ens Tel. (0527) jaargang 15 nr. 18 Belangrijke data: (rood is toegevoegd) 17 mrt. Theatervoorstelling groep 5 18 mrt. Open dag 20 mrt. Creamiddag groep 5 t/m 8 22 mrt. Gezinsviering uur Thema: Geven om te groeien 25 mrt. School van de week (zwemmen) 28 mrt. Palmpasenviering uur 1 apr. AVES studiemiddag voor al het onderwijspersoneel 6 april Noordoostpolder Buitendag in Kuinderbos 10:00-16:00 15 apr. Meisjes voetbaltoernooi 22 apr. Jongens voetbaltoernooi apr. Themaweek Voel je fit. 22 apr. Schoolschoonmaakavond uur 24 apr. Koningsspelen 20 mei. Algemene ouderavond uur 1-4 juni Avondvierdaagse 08 jun. Groep 7-8 kamp. Groep 1 t/m4 vrij. 09 jun. Groep 7-8 kamp. Groep 1 t/m4 vrij. 10 jun. Groep 7-8 kamp. Groep 1 t/m4 vrij. 22 jun. Rapportgesprekken 23 jun. Rapportgesprekken 29 jun. Schoolschoonmaakavond uur 30 jun. Schoolreisje groep 3 t/m 6 Wie zijn er jarig? Amy Fuite 2/ Jens Balk 6/ Iris van Veen 5 Een hele fijne verjaardag gewenst. De traktaties van de jarigen zijn geweldig, overheerlijk, smakelijk, variërend, maar soms ook o zo veel omdat er dan zoveel leerlingen jarig zijn in één week. De leerkrachten moeten dan weer gelijk aan de lijn. Maar ondanks dat bedanken wij bij deze nogmaals de ouders niet alleen voor hun inzet bij deze gezonde traktaties voor de meesters en juffen maar ook voor die van de leerlingen. Chapeau! Ditjes en datjes....dat u als ouder het voorwerk doet voor de Palmpasen stok..dat wij die Palmpasen stok graag op maandag 23 maart op school willen hebben..dat woensdag 18 maart Open Dag is bij alle AVES scholen

2 Open Dag. Woensdag 18 maart is er ook bij ons op school een open dag. Ouders, opa s oma s, bekenden, buren, vrienden die onze school nog niet zo goed kennen zijn welkom. Onze deuren staan open tussen en uur. Het staat u vrij om vragen te stellen aan leerkrachten, kinderen en/of de directeur. De kinderen zullen evt. hun eigen familie/bekenden rondleiden. Palmpasenviering Zaterdag 28 maart is er weer een Palmpasen viering in onze kerk. Om dit feest ook voor kinderen aantrekkelijk te maken is ons gevraagd of wij willen meewerken om in de voorbereiding tot deze viering een Palmpasenstok te maken. Wij vragen de ouders om voor de kinderen thuis een Palmpasenstok te maken zodat wij hem op school kunnen versieren in de week voor Palmpasen. Het is toch echt een hele ervaring om met de Palmpasenstok in optocht door de kerk te gaan. Daarna kunnen de kinderen de Palmpasen stok geven aan een kennis, oma/opa of aan papa/mama. Wij verwachten uiterlijk op maandag 23 maart de Palmpasenstokken op school. Groep 0/1/2 *Techniek: De kinderen werken enthousiast aan het thema bouwen. In de zandbak worden muren gemetseld met echte stenen en modder als cement. In de klas zijn huizen gemaakt van suikerklontjes of karton. We hebben gekeken op de bouw, waar we gezien hebben hoe er wordt gemetseld en hoe cement wordt gemaakt ik de cementmolen. Volgende week werken we nog verder over dit thema. *Palmpasenstok: Wilt u volgende week uw kind een Palmpasenstok voorzien van naam meegeven naar school. In de week daarna gaan we deze versieren. *Workshop: Op donderdag 19 maart volgen de kinderen van de beide kleutergroepen een workshop van het Muzisch centrum. In deze workshop zijn de kinderen spelenderwijs met wonen bezig. We bekijken het prentenboek Het huis van muis. Daarna gaan de kinderen zelf aan de slag met stift, vetkrijt of ecoline en tekenen en schilderen hun eigen kamer. Deze workshop wordt op school gegeven. *Verjaardag juf Jolanda : op vrijdag 20 maart viert juf Jolanda haar verjaardag voor beide groepen. Alle kinderen starten deze ochtend in de kleuterklas. De kinderen hoeven geen drinken mee te nemen. We maken er met z n allen een gezellige ochtend van! Juf Helma komt deze ochtend ook even, we nemen dan ook even afscheid van de kinderen van groep 1,2 die niet meer bij ons in de klas zitten.

3 *Vrijdag 20 maart is de volgende boekenpret. Om het organisatorisch soepel te laten verlopen willen we u vragen om de boekenprettas met het boek in het krat te leggen. Deze staat in onze klas. Daarnaast ligt een lijst waarop u een kruisje achter de naam van uw kind kunt zetten. Op deze manier hebben de boekenpret-ouders een duidelijk overzicht wie er een boek mag ruilen. *Vastenactie: We sparen dit jaar voor de acties waarvoor Aves zich inzet i.v.m hun 5-jarig bestaan. In groep willen we extra aandacht besteden aan het project in Papua Indonesië, we sparen voor een school zodat de kinderen daar naar school kunnen. Extra informatie kunt u vinden op Spaart u mee met uw kind? U kunt denken aan klusjes doen, bv. Auto wassen/ tafel dekken. Op donderdag 2 april ( Witte Donderdag) mag het gespaarde geld ingeleverd worden. Voor het sparen kunt u de wereldbol: gebruiken. Groep 2/3 *Techniek: De kinderen zijn deze week druk geweest met de uitdaging van de techniekweek. De resultaten hebben de kinderen van De Horizon vanmorgen aan elkaar laten zien. De kinderen van groep 3 hebben verder in groepjes bedacht wat voor verbindingen er allemaal bestaan. We hebben ook gewerkt met kisten waar techniek bij aan te pas komt en een voertuig gebouwd aan de hand van een bouwtekening. En.de nestkasten zijn af. Dat is mooi, want de lente komt eraan. Vrijwilligers gaan de nestkasten ophangen in de bomen aan het wandelpad rondom Ens. We willen de moeder van Vera bedanken voor haar hulp en ook de timmeropa s van Lisa, Amy en Vera. Super dat jullie wilden helpen! Volgende week gaan we nog even verder met techniek.. Groep 3 is ook begonnen aan kern 8 met als thema feest. Het leesboekje gaat over een juf die 10 jaar op school is. Dat is toevallig; Anita is volgende week ook 12 ½ jaar op De Horizon! *Lezen: De resultaten van de leestoets zijn gisteren mee naar huis gegaan. Allemaal lekker blijven lezen en oefenen om nog sneller te lezen. Vrijdag 20 maart is de volgende boekenpret. Om het organisatorisch soepel te laten verlopen willen we u vragen om de boekenprettas met het boek in het krat te leggen. Deze staat in onze klas. Daarnaast ligt een lijst waarop u een kruisje achter de naam van uw kind kunt zetten. Op deze manier hebben de boekenpret-ouders een duidelijk overzicht wie er een boek mag ruilen. *Actie: Fijn dat de kinderen zo goed sparen voor de school in Nepal. We hebben gisteren een filmpje bekeken van een school waar niet eens een toilet was, dus ons geld zal goed van pas komen.

4 Groep 4 Vandaag hebben bijna alle kinderen hun rekentoets van blok 4/5 afgemaakt. We gaan daarna nog 3 dagen extra oefenen en dan beginnen we met blok 5. Wilt u wel de tafels blijven oefenen met uw kind? *Communie; de kinderen die hun Communie doen zijn al gestart met het project, ze komen op woensdagmiddag bij elkaar om hier samen over te praten en samen aan te werken. Op zondag 22 maart stellen ze zich voor in de gezinsviering die om 10.00u. begint. Op zaterdagavond 28 maart is er een Palmpasenoptocht in de kerk, het zal fijn zijn als zoveel mogelijk kinderen daar aanwezig zijn met hun Palmpasenstok. De viering begint om 19.00u. *Vastenactie; We sparen dit jaar voor de acties waarvoor Aves zich inzet i.v.m hun 5-jarig bestaan. In groep 4 willen we extra aandacht besteden aan het project in Nepal, we sparen voor een schooltje zodat de kinderen daar naar school kunnen. Extra informatie kunt u vinden op Spaart u mee met uw kind? U kunt denken aan klusjes doen, bv. Auto wassen/ tafel dekken. Op donderdag 2 april ( Witte Donderdag) mag het gespaarde geld ingeleverd worden. Voor het sparen kunt u de wereldbol: gebruiken. Vandaag hebben we de techniekweek afgesloten! Het was erg leuk om te zien hoe de kinderen hier ieder op zijn/ haar mee bezig zijn geweest. Bouwen met groene erwten en cocktailprikkers; week de erwten 30 uur in water en ga dan aan de slag om er een bouwwerk van te maken! De kinderen hebben dit heel leuk gevonden! Groep 5 *Techniekweek De afgelopen dagen hebben de kinderen hard gewerkt om de uitdaging tot een goed einde te brengen. Onder deskundige leiding van Jessie zijn ze zeer gemotiveerd bezig geweest om de beste constructie van de school te brengen. Of dat gelukt is, is op dit moment van schrijven nog niet duidelijk. Maar ik geef groep 5 een goede kans! *Spreekbeurten: Woensdag 18 maart: Marit Gjaltema Woensdag 25 maart: Jordin Koning De volgende data zijn nieuw: Vrijdag 27 maart: Sanne Habekotté vrijdag 17 april: Kady Beekman *Theatervoorstelling Dinsdag 17 maart: voorstelling Luita en Groenman Muzisch Centrum Vertrek van school: 10:10 uur Terug op school ± 12:00 uur Het vervoer is rond. De volgende ouders zijn ingedeeld. Liesbeth Balk, Jantina Gjaltema, Sanne de Bree Wondergem, Gerda Nijboer, Amanda Wensink en Ramona Veldhoven. Begeleidende ouders kunnen de voorstelling bijwonen.

5 Groep 6/7 *Volleybal: Afgelopen woensdag zijn we met een heel aantal van groep 6/7 (en groep 8) naar Emmeloord gegaan voor een volleybaltoernooi. Het was super gezellig en sportief. We hebben veel geleerd over het spelletje (maar het is nog best moeilijk). Groep 6 is uiteindelijk vierde geworden en groep 7 is zevende geworden. Natuurlijk willen we langs deze weg de jongens van groep 8 van harte feliciteren met hun eerste plek. Veel succes straks in de provincieronde! *Gezinsviering: 22 Maart is een belangrijke datum voor ons, want dan hebben we onze gezinsviering. We zijn hier al heel druk mee bezig, vooral met het oefenen van de liedjes hebben we het druk. We hopen jullie allemaal te zien, het begint om uur! *Groep 6: Donderdag 19 maart heeft groep 6 een Aardrijkskunde toets. *Groep 7: Donderdag 19 maart Blits inleveren. Groep 8 *Huiswerk -Dinsdag 17 maart: Proefwerk Aardrijkskunde -Woensdag 18 maart: Inleveren les 24 Blits (laatste les) -Dinsdag 25 maart: Proefwerk Biologie *Eerste prijs volleybal De mannen van groep 8 behaalden op woensdag 11 maart de eerste prijs op het volleybaltoernooi van de Noordoostpolder. Alle poulewedstrijden werden gewonnen waardoor het team in de finale kwam. Daar werd de Albert Schweitzer school in de slotseconden verslagen met Over enige tijd gaan we naar de provinciale kampioenschappen. Met een mooie beker zijn de trotse spelers inmiddels de klassen rond geweest. Op de onze website staat op de foto v.l.n.r. Wout, coach Henk, Nils, Jelte en Eskil. Nick ontbreekt op de foto omdat hij ziek was. *Schoolvoetbal -De jongens van groep 8 worden getraind door Foppe (vader van Brian van de Regenboog). De mannen hebben vandaag een brief meegekregen met trainingstijden. Het toernooi is op woensdag 22 april.

6 -De meiden hebben ook een brief mee met tijden. Het toernooi voor het meisjesvoetbal is op woensdag 15 april. Ook zij ontvangen een brief met trainingstijden.

RKBS "De Horizon" v. Bockholtstr. 3 8307 AX Ens. Tel. (0527)251537 www.horizon-ens.nl jaargang 15 nr. 14. Belangrijke data: (rood is toegevoegd)

RKBS De Horizon v. Bockholtstr. 3 8307 AX Ens. Tel. (0527)251537 www.horizon-ens.nl jaargang 15 nr. 14. Belangrijke data: (rood is toegevoegd) RKBS "De Horizon" v. Bockholtstr. 3 8307 AX Ens Tel. (0527)251537 www.horizon-ens.nl jaargang 15 nr. 14 Belangrijke data: (rood is toegevoegd) 09-10 feb. Preventief gezondheidsonderzoek leerlingen groep

Nadere informatie

weekinfo Datum: donderdag 2 april 2015

weekinfo Datum: donderdag 2 april 2015 weekinfo Datum: donderdag 2 april 2015 Bijbelverhalen voor de komende week Op weg naar huis, Lucas 24:13-27 Blijf bij ons, Lucas 24:28-35 Agenda: Vrijdag 3 april : vrij. Maandag 6 april: vrij. 8 april

Nadere informatie

Nieuwsbrief Op Weg. April 2015

Nieuwsbrief Op Weg. April 2015 Nieuwsbrief Op Weg April 2015 Logo: Met trots hebben wij vandaag aan onze leerlingen ons nieuwe logo gepresenteerd. Nee, het is echt geen 1 april grap. Ons nieuwe logo is de moderne uitvoering van het

Nadere informatie

Nieuwsbrief cbs Sjaloom Nummer: 30 Datum: 18-04-16 Algemeen Belangrijke data: 25 April t/m 06 Mei Meivakantie 16+17 Mei

Nieuwsbrief cbs Sjaloom Nummer: 30 Datum: 18-04-16 Algemeen Belangrijke data: 25 April t/m 06 Mei Meivakantie 16+17 Mei Nieuwsbrief cbs Sjaloom Cursusjaar 2015-2016 Nummer: 30 Datum: 18-04-16 Algemeen Belangrijke data: 19-21 April Cito Eindtoets 22 April Koningsspelen 25 April t/m 06 Mei Meivakantie 06 Mei Juf Marieke is

Nadere informatie

Nieuwsbrief 33 18 mei 2015

Nieuwsbrief 33 18 mei 2015 Nieuwsbrief 33 18 mei 2015 Oranjestraat 28, 7681 DN Vroomshoop, tel: 0546-642137 Van de directie Beste ouders, We hopen, dat u samen met uw kinderen heeft genoten van de meivakantie. Deze week start de

Nadere informatie

. Meer dan 50 ouders waren aanwezig op de informatie avond afgelopen woensdag. Bedankt voor jullie aanwezigheid.

. Meer dan 50 ouders waren aanwezig op de informatie avond afgelopen woensdag. Bedankt voor jullie aanwezigheid. RKBS "De Horizon" v. Bockholtstr. 3 8307 AX Ens Tel. (0527)251537 www.horizon-ens.nl jaargang 15 nr. 26 22 mei Belangrijke data: (rood is toegevoegd) 25 mei Pinkstermaandag, leerlingen zijn vrij! 26 mei.

Nadere informatie

Nieuws St. Gregoriusschool

Nieuws St. Gregoriusschool Blauwhuis, 25 februari 2016 07 Nieuws St. Gregoriusschool Inhoud Agenda Personele zaken en stagiaires Kwartiergesprekken Andere tijden of niet? Vastenactie De week van de BMS Open Dag Oud papier Knutselcircuit

Nadere informatie

nummer: 8 25 maart 2011

nummer: 8 25 maart 2011 Locatie Bolenstein 0346 561432 0346 556557 bolenstein@obspalet.nl nummer: datum: datum: 8 25 maart 2011 Agenda dinsdag 29 maart 2011 Kijkavond van 18.30 tot 19.30 uur woensdag 30 maart Groep 1-2 C bezoek

Nadere informatie

RKBS "De Horizon" v. Bockholtstr AX Ens. Tel. (0527) jaargang 15 nr april

RKBS De Horizon v. Bockholtstr AX Ens. Tel. (0527) jaargang 15 nr april RKBS "De Horizon" v. Bockholtstr. 3 8307 AX Ens Tel. (0527)251537 www.horizon-ens.nl jaargang 15 nr. 23 17 april Belangrijke data: (rood is toegevoegd/gewijzigd) 22 apr. Jongens voetbaltoernooi 20-24 apr.

Nadere informatie

Feest voor alle kleuters!

Feest voor alle kleuters! 8 Feest voor alle kleuters! Hoera, Aves bestaat in 2015 vijf jaar! Wat doe je als je vijf jaar wordt? Dan geef je een feestje voor al je vriendjes en vriendinnetjes. Maar hoe doe je dat als je een stichting

Nadere informatie

www.cornelismusius.nl cornelismusius@laurentiusstichting.nl 04-03- 2016 Inhoud Studiemiddag 1 maart... 1 Opening van de Studie Muis... 2 Een nieuw gezicht... 2 Pasen... 3 Hallo allemaal hier weer een wist

Nadere informatie

Een nieuw jaar! Het team van de Bolderik wenst alle leerlingen en hun families héél véél geluk, gezondheid en plezier in 2014!

Een nieuw jaar! Het team van de Bolderik wenst alle leerlingen en hun families héél véél geluk, gezondheid en plezier in 2014! Regel van de week Wij houden ons aan gemaakte afspraken. ALGEMEEN Een nieuw jaar! Het team van de Bolderik wenst alle leerlingen en hun families héél véél geluk, gezondheid en plezier in 2014! U bent van

Nadere informatie

Beste ouders, verzorgers, jongens en meisjes, graag jullie aandacht voor onze info van deze week.

Beste ouders, verzorgers, jongens en meisjes, graag jullie aandacht voor onze info van deze week. 28 november 2014 Beste ouders, verzorgers, jongens en meisjes, graag jullie aandacht voor onze info van deze week. Algemeen nieuws Sinterklaas Wij volgen de gebeurtenissen in het Sinterklaasjournaal. De

Nadere informatie

Maandag Dinsdag Woensdag Donderdag Vrijdag de Grote Rekenochtend. Schoolvoetbal jongens. IEP toets groep 8.

Maandag Dinsdag Woensdag Donderdag Vrijdag de Grote Rekenochtend. Schoolvoetbal jongens. IEP toets groep 8. Maandkalender Maandag Dinsdag Woensdag Donderdag Vrijdag 1 2 3 4 5 6 7 Creamiddag Nationale buitenlesdag 08.30-10.15 de Grote Rekenochtend Schoolvoetbal jongens 08.45-09.45 koffie uurtje 11.00-12.00 theorie-exame

Nadere informatie

TAM TAM MEI 2014. Activiteiten mei t/m juli

TAM TAM MEI 2014. Activiteiten mei t/m juli Datum Activiteiten mei t/m juli 19 mei 19 t/m 22 mei 26 t/m 28 mei Weekopening 1/2 B en C 8.45 9.10 uur Avondvierdaagse: Vertrek Raadhuisplein (Phone House): 5 km: 18.15 uur (donderdag 18.30 uur) 10 km:

Nadere informatie

Week 14 4 april Agenda

Week 14 4 april Agenda Schoolplein Wat is er hard gewerkt aan het plein, onder supervisie van onze conciërge meester Ruud. Vandaag zijn de mannen bezig om het plein weer netjes te maken en de waterroute wordt gegraven. Felicitaties

Nadere informatie

(tijdens de periode Weerkunde heeft klas 5-6 gewerkt aan een Tunnelbook. De creaties staan in de hal en zeker de moeite waard om even te bekijken!

(tijdens de periode Weerkunde heeft klas 5-6 gewerkt aan een Tunnelbook. De creaties staan in de hal en zeker de moeite waard om even te bekijken! (tijdens de periode Weerkunde heeft klas 5-6 gewerkt aan een Tunnelbook. De creaties staan in de hal en zeker de moeite waard om even te bekijken!) Agenda dinsdag 16 t/m donderdag 18 april: Cito toetsen

Nadere informatie

Nieuwsbrief Twa yn Ien

Nieuwsbrief Twa yn Ien Uit de jaarkalender 27 april Koningsdag vrij 4 t/m 8 mei mei vakantie 11 mei luizencontrole 11 mei schoolreisje groep 1,2 en 3 12 mei schoolreisje groep 4, 5 en 6 13 mei marge dag kinderen vrij 14 en 15

Nadere informatie

Belangrijke data: Jarigen deze week: Wieltjesdag: Kanjerregel volgende week: Algemeen:

Belangrijke data: Jarigen deze week: Wieltjesdag: Kanjerregel volgende week: Algemeen: Belangrijke data: 14 april: Goede Vrijdag 17 april: 2 e paasdag 18 t/m 20 april: spreekweek 20 april: Koningsspelen + continurooster 21 april t/m 28 april: meivakantie Jarigen deze week: 20 april: Elso

Nadere informatie

Maart 2015. In deze nieuwsbrief: Rots en water in groep 8. Paastoernooien. Nieuws van de oudervereniging. Groene voetstappen. Kapstokken gevraagd

Maart 2015. In deze nieuwsbrief: Rots en water in groep 8. Paastoernooien. Nieuws van de oudervereniging. Groene voetstappen. Kapstokken gevraagd In deze nieuwsbrief: Rots en water in groep 8 Reggio in groep 4 Paastoernooien Nieuws van de oudervereniging Groene voetstappen Kapstokken gevraagd Schoolfoto s manier zijn ze weer meer water. Verder hebben

Nadere informatie

Weekmail obs Hagen 21 april 2017

Weekmail obs Hagen 21 april 2017 Weekmail obs Hagen 21 april 2017 Wat was het weer een feest vrijdag 21 april: De Koningsspelen!! Binnenkort Van maandag 24 april tot en met vrijdag 5 mei zijn alle kinderen vrij. Dan hebben we 2 weken

Nadere informatie

Wingerdbericht. Agenda. Open dag: 30 april. Nummer 15: 17-04-2015. Jaargang 2014-2015

Wingerdbericht. Agenda. Open dag: 30 april. Nummer 15: 17-04-2015. Jaargang 2014-2015 Wingerdbericht Nummer 15: 17-04-2015 Jaargang 2014-2015 Agenda 19 april Schoolkerkdienst 21 t/m 23 april Eindtoets groep 8 (de ochtenden) 22 april Werkoverleg groep 1 t/m 3, deze lln. vrij 24 april Koningsdag

Nadere informatie

No.7 8 december CBS De Schutse PR Aalden Feest van Geven en Ontvangen

No.7 8 december CBS De Schutse PR Aalden   Feest van Geven en Ontvangen No.7 8 december 2017 CBS De Schutse 0591-37 18 98 Paardelandsdrift 9 info@cbsdeschutse.nl 7854 PR Aalden www.cbsdeschutse.nl Feest van Geven en Ontvangen Kerstviering De activiteitencommissie en de leerkrachten

Nadere informatie

4. Meester en Juffen dag

4. Meester en Juffen dag Jaargang 29 Nummer 26 18 maart 2016 1. Wandelen voor Water groep 6 t/m 8 Op woensdagmorgen 23 maart lopen de kinderen van groep 6 t/m 8 met een rugzak met water op hun rug een tocht van 6 kilometer. Op

Nadere informatie

4 oktober ~ nummer 61. Laatste Nieuws. dag van de leerkracht

4 oktober ~ nummer 61. Laatste Nieuws. dag van de leerkracht Aloweetjes 4 oktober ~ nummer 61 Laatste Nieuws Kinderboekenweek Sponsor lezen / My book buddy dag van de leerkracht Nina Bouwman Verwen je meester of juf op vrijdag 5 oktober met tekeningen, knutsels,

Nadere informatie

31 maart 2017 Inhoud Belangrijke data: Voorwoord: Andere schooltijden 5e update Doekoe-actie Coop supermarkt

31 maart 2017 Inhoud Belangrijke data: Voorwoord:  Andere schooltijden 5e update Doekoe-actie Coop supermarkt 31 maart 2017 Inhoud Data Voorwoord Andere tijden Doekoe Kijkavond Palmpasen Schrijversbezoek Koningsspelen Unicefloop Schoolfruit Schoolvoetbal Oud papier Belangrijke data: 5 april luizencontrole 5 april

Nadere informatie

Donderdag 7 april 2016

Donderdag 7 april 2016 Donderdag 7 april 2016 Verkeersnieuws vanuit groep 7 Het theoretisch verkeersexamen is in de klas afgenomen. Op school zijn wij hier nog druk mee bezig geweest. De verkeersregels en borden werden flink

Nadere informatie

Wat fijn dat nu (bijna) iedereen op tijd komt! Op deze manier kunnen we op tijd met alle kinderen de ochtend starten en houden we de rust in de groep.

Wat fijn dat nu (bijna) iedereen op tijd komt! Op deze manier kunnen we op tijd met alle kinderen de ochtend starten en houden we de rust in de groep. Jaargang 33, nummer 12 Volgend Kolfje verschijnt op 26 maart 2015. Maandag 9 maart t/m donderdag 19 maart Kunstproject met afsluitend een tentoonstelling Vrijdag 27 maart Palmpasen, info volgt. Op 29 april

Nadere informatie

Iedereen voelt zich op zijn best, als niemand wordt gepest. 30 E EDITIE 08-04-2016 JAARGANG 23

Iedereen voelt zich op zijn best, als niemand wordt gepest. 30 E EDITIE 08-04-2016 JAARGANG 23 30 E EDITIE 08-04-2016 JAARGANG 23 WIJ FELICITEREN. 09-04 Britt Goëtjes 10-04 Sammie van Lith 12-04 Ruben van Lent 13-04 Tijn Piek 13-04 Lisa van Brakel 13-04 Dannique van den Broek 14-04 JUF WOUKE 14-04

Nadere informatie

We hopen dat we allemaal om 16:30 uur weer terug op school zijn.

We hopen dat we allemaal om 16:30 uur weer terug op school zijn. 19-05-2017 Algemeen Schoolreisje We gaan dinsdag 30 mei op schoolreisje. Groep 1 t/m 3 gaan naar het Linnaeushof en groep 4 t/m 8 gaat naar Drievliet. Deze dag worden de kinderen s morgens om 08.15 op

Nadere informatie

Nieuwsbrief april 2014

Nieuwsbrief april 2014 Nieuwsbrief 28 14 april 2014 Oranjestraat 28, 7681 DN Vroomshoop, tel: 0546-642137 Van de directie Donderdagmorgen 17 april vieren we met de kinderen het Paasfeest tijdens de maaltijd. In deze maaltijd

Nadere informatie

Na deze avond zullen wij alle ouders informeren via de weekbrief.

Na deze avond zullen wij alle ouders informeren via de weekbrief. Weekbrief 23 november 2015 Algemene mededelingen Gespreksmiddag/avond Maandag 23 november is de gespreksmiddag/avond voor de ouders/verzorgers van de leerlingen van groep 1 t/m 7 en dinsdag 24 november

Nadere informatie

Nieuwsberichten 2 november 2015

Nieuwsberichten 2 november 2015 Nieuwsberichten 2 november 2015 Terugblik blubberrun Nat, sloten, weilanden, goed doel oftewel de blubberrun! Door de beeldende werving van de ouderraad deden ook dit jaar weer zo n 75 deelnemers (leerlingen

Nadere informatie

Groepen 7 verkeersexamen praktijk. Kijkochtend nieuwe ouders. Muzezomerfeest

Groepen 7 verkeersexamen praktijk. Kijkochtend nieuwe ouders. Muzezomerfeest MUZEJOURNAAL WEEK 22 en 23; VRIJDAG 22 MEI 2015 AGENDA Maandag 25 mei Dinsdag 26 mei Woensdag 27 mei Donderdag 28 mei Vrijdag 29 mei Pinksteren: VRIJ Groepen 7 verkeersexamen praktijk Kijkochtend nieuwe

Nadere informatie

TAFEL VAN DE WEEK GROEP 4 TAFEL VAN DE WEEK GROEP 5 t/m 8

TAFEL VAN DE WEEK GROEP 4 TAFEL VAN DE WEEK GROEP 5 t/m 8 Jan Naardingweg 56 7914 PN Noordscheschut T: 0528-341268 E: info@regenboognoordscheschut.nl www.regenboognoordscheschut.en3.nl 13 januari 2017 AGENDA BIJBELVERHALEN Za 14 Oud Papier HET BEGINT Ma 16 Di

Nadere informatie

Kamp groep 8 Het kamp gaat door! De blije hoofden, daar doen we het toch voor? Jaargang 18/nummer 01 4 september 2015

Kamp groep 8 Het kamp gaat door! De blije hoofden, daar doen we het toch voor? Jaargang 18/nummer 01 4 september 2015 Openbare Basisschool De Zevensprong Danslaan 74 1326 PL Almere Tel.: 036-5353742 info@zevensprong.asg-almere.nl www.zevensprong.asg-almere.nl Jaargang 18/nummer 01 4 september 2015 Belangrijke data: 7

Nadere informatie

Schooljaar 2014-2015 Maandag 02 maart 2015

Schooljaar 2014-2015 Maandag 02 maart 2015 INFOOTJE NR. 12 Schooljaar 2014-2015 Maandag 02 maart 2015 Agenda Donderdag 5 maart Inleveren strookje oudergesprekken Maandag 9 maart OR-vergadering Woensdag 11 maart Alle leerlingen vrij Vrijdag 13 maart

Nadere informatie

Aanvang : 19.00 uur - 21.00 uur. Natuurlijk zijn er weer vele leuke prijzen te winnen!!! Jij komt toch ook?

Aanvang : 19.00 uur - 21.00 uur. Natuurlijk zijn er weer vele leuke prijzen te winnen!!! Jij komt toch ook? Clubgebouw De Veldschoppe Gebr. Ketteringstraat 15 7131NM Lichtenvoorde Tel: 06 13572083 Info bulletin januari t/m april 2013 Op vrijdagavond 11 januari is er in de Veldschoppe voor alle kinderen van groep

Nadere informatie

Weekbericht van 9-11-2015. Algemeen: Van de MIB-er: Dag ouders en verzorgers

Weekbericht van 9-11-2015. Algemeen: Van de MIB-er: Dag ouders en verzorgers Weekbericht van 9-11-2015 Algemeen: Van de MIB-er: Dag ouders en verzorgers Sinds augustus 2012 ben ik als Meerschools Intern Begeleider SKOD werkzaam op de Brummelbos. Dit heb ik de afgelopen ruim 3,5

Nadere informatie

Nieuwsbrief 15 januari 2015

Nieuwsbrief 15 januari 2015 Belangrijke data: 19 januari: Vergadering oudervereniging. 26 januari: 10-minutengesprekken groep 1 en 2 11 februari: Voorleeswedstrijd in de Stenge te Heinkenszand 16 februari t/m 20 februari: voorjaarsvakantie

Nadere informatie

Agenda december - januari NIEUWSBRIEF NR 11 JAARGANG 4 19 December donderdag Alle groepen kerstviering

Agenda december - januari NIEUWSBRIEF NR 11 JAARGANG 4 19 December donderdag Alle groepen kerstviering Agenda december - januari NIEUWSBRIEF NR 11 JAARGANG 4 19 December donderdag Alle groepen kerstviering 21 December vrijdag Kerstvakantie begint om 12.15 uur 25 & 25 December Eerste & Tweede kerstdag Woensdag

Nadere informatie

ilhelminaschool Natersweg 7 3082 VA Rotterdam 010-4292138 directie@wilhelminaschoolcharlois.nl www.wilhelminaschoolcharlois..nl Mededelingen directie

ilhelminaschool Natersweg 7 3082 VA Rotterdam 010-4292138 directie@wilhelminaschoolcharlois.nl www.wilhelminaschoolcharlois..nl Mededelingen directie ilhelminaschool.voor de beste basis! Juli 2015 Natersweg 7 3082 VA Rotterdam 010-4292138 directie@wilhelminaschoolcharlois.nl www.wilhelminaschoolcharlois..nl Mededelingen directie Beste ouders/verzorgers,

Nadere informatie

Jaargang 19, nr. 31 Donderdag, 6 juni 2013 zullen de kinderen in Kenia weer blij zijn met het geld wat we met z n allen bij elkaar gerend hebben.

Jaargang 19, nr. 31 Donderdag, 6 juni 2013 zullen de kinderen in Kenia weer blij zijn met het geld wat we met z n allen bij elkaar gerend hebben. Jaargang 19, nr. 31 Donderdag, 6 juni 2013 zullen de kinderen in Kenia weer blij zijn met het geld wat we met z n allen bij elkaar gerend hebben. Week 23: vrijdag 7 juni groep 1 t/m 4 vrij Week 24: geen

Nadere informatie

Weekbrief 21 maart 2016

Weekbrief 21 maart 2016 Weekbrief 21 maart 2016 Algemene mededelingen Gespreksmiddag/avond Maandag 21 maart is de gespreksmiddag/avond voor de ouders/verzorgers van de leerlingen van groep 3 t/m 7. U heeft hiervoor een persoonlijke

Nadere informatie

TAFEL VAN DE WEEK GROEP 4 TAFEL VAN DE WEEK GROEP 5 t/m 8

TAFEL VAN DE WEEK GROEP 4 TAFEL VAN DE WEEK GROEP 5 t/m 8 Jan Naardingweg 56 7914 PN Noordscheschut T: 0528-341268 E: info@regenboognoordscheschut.nl www.regenboognoordscheschut.en3.nl 22 april 2016 Ma 25 t/m vrij 6 Za 7 Ma 9 Di 10 Woe 11 Do 12 Vrij 13 AGENDA

Nadere informatie

Kringgesprek. Het kalenderjaar 2013 nadert haar einde. De komende week vieren we op donderdagavond

Kringgesprek. Het kalenderjaar 2013 nadert haar einde. De komende week vieren we op donderdagavond Kringgesprek Geachte ouders, Nummer 8 2013-2014 2014 Het kalenderjaar 2013 nadert haar einde. De komende week vieren we op donderdagavond het kerstfeest. De kinderen zijn s ochtends gewoon op school. Om

Nadere informatie

Vrijdag 04 november 2011

Vrijdag 04 november 2011 Vrijdag 04 november 2011 Het nationale schoolontbijt. Op donderdag 3 november begon onze schooldag heel gezellig en vooral gezond. Toen de kinderen de klassen binnen kwamen, stonden de tafels gedekt. Supermarkt

Nadere informatie

13 april 2018

13 april 2018 1391 www.clarafabriciusschool.nl 13 april 2018 15 april 10.00 uur Schoolgezinsdienst 17, 18 en 19 april Eindtoets groep 8 18 april Groep 7 - Scholenproject gehandicapten 19 april Groep 5 en 6 Voorstelling

Nadere informatie

Jaargang 13, nummer 38 Vrijdag 13-06-2014

Jaargang 13, nummer 38 Vrijdag 13-06-2014 Jaargang 13, nummer 38 Vrijdag 13-06-2014 Ouderbedankochtend Vele ouders helpen op school mee met bijv. excursies, oudervereniging, medezeggenschapsraad, oud papier ophalen etc. Dinsdag 17 juni van 11

Nadere informatie

Weekbrief. Datum: 5 april

Weekbrief. Datum: 5 april Weekbrief Bezoek onze site of volg ons op twitter of facebook. Datum: 5 april Nieuws Algemeen Koningsspelen Dit jaar vinden de Koningsspelen op vrijdag 12 april plaats. We starten met onze jaarlijkse sponsorloop

Nadere informatie

Kringgesprek. De novembermaand is begonnen. Tijd voor de eerste CITO-toetsronde van dit schooljaar.

Kringgesprek. De novembermaand is begonnen. Tijd voor de eerste CITO-toetsronde van dit schooljaar. Kringgesprek Beste ouders, Nummer 5 2012-2013 2013 De novembermaand is begonnen. Tijd voor de eerste CITO-toetsronde van dit schooljaar. Achter de schermen zijn we al druk bezig met de voorbereidingen.

Nadere informatie

Algemene informatie week 36

Algemene informatie week 36 Algemene informatie week 36 Wij heten alle peuters, leerlingen, ouders, opa s en oma s heel hartelijk welkom en wensen iedereen een fijn, goed, gezellig, leerzaam jaar toe. Samen maken we er een mooi jaar

Nadere informatie

Nieuwsbrief 18 Nieuwsbrief 4 juni 2015

Nieuwsbrief 18 Nieuwsbrief 4 juni 2015 Nieuwsbrief 18 Nieuwsbrief 4 juni 2015 Vanuit de directie Uitwisseling Voor de groepen 7 zit de uitwisseling met de school uit Oostkamp er weer op. De kinderen hebben hele fijne en leerzame dagen gehad.

Nadere informatie

dinsdag 16 oktober HET EVENAARTJE 17e jaargang nr. 7, blok 1 maandag 15 oktober 2012

dinsdag 16 oktober HET EVENAARTJE 17e jaargang nr. 7, blok 1 maandag 15 oktober 2012 Aan de ouders van de groepen 1 en 2 Binnenkort gaan de kleuters op schoolreis naar dierentuin Artis in Amsterdam, en wel op: dinsdag 16 oktober We vertrekken die dag met de bus vanaf school om 8.30 uur.

Nadere informatie

Valentijns actie. Nr januari 2017 schooljaar WA-at-WORK Valentijnsactie. Visitatie donderdag 26 januari

Valentijns actie. Nr januari 2017 schooljaar WA-at-WORK Valentijnsactie. Visitatie donderdag 26 januari Nr.18 26 januari 2017 schooljaar 2016-2017 C.B.S. Willem Alexander Oranjestraat 2 7753 TK Dalerpeel info@waschooldp.nl 0524-571956 www.waschooldp.nl info@waschooldp.nl Hallo kinderen en ouder(s)/verzorger(s)

Nadere informatie

Datum: 11 december 2015 Jaargang: 24 Nummer: 16

Datum: 11 december 2015 Jaargang: 24 Nummer: 16 St. Henri cusschool RKBS " St. Henri cus" Jhr. de Jongestraat 26 7891 KNKl azi enaveen Tel. : 0591-312366 Groei pl aats voor mensen Datum: 11 december 2015 Jaargang: 24 Nummer: 16 Nieuwe kleutergroep Vanaf

Nadere informatie

WEEKBULLETIN. Week 14

WEEKBULLETIN. Week 14 WEEKBULLETIN Week 14 Belangrijke data in april: Ma. 04/04: maandviering om 8.40u Wo. 06/04: schoolvoetbal meisjes Vr. 08/04: groep 1/2B vrij Wo. 13/04: schoolvoetbal jongens Vr. 14/04: groep 1/2A vrij

Nadere informatie

weekinfo Datum: vrijdag 13 maart 2015

weekinfo Datum: vrijdag 13 maart 2015 weekinfo Datum: vrijdag 13 maart 2015 Bijbelverhalen voor de komende week Jezus praat met Nicodemus, Johannes 3:1-21 Nicodemus probeert Jezus te helpen, Johannes 7:45-52 De begrafenis van Jezus, Johannes

Nadere informatie

Groepsindeling nieuwe schooljaar Woensdag hebben alle leerlingen een brief meegekregen met de indeling van de groepen voor het nieuwe schooljaar.

Groepsindeling nieuwe schooljaar Woensdag hebben alle leerlingen een brief meegekregen met de indeling van de groepen voor het nieuwe schooljaar. Weekbrief 29 juni 2015 Algemene mededelingen Groepsindeling nieuwe schooljaar Woensdag hebben alle leerlingen een brief meegekregen met de indeling van de groepen voor het nieuwe schooljaar. groep 1/2a

Nadere informatie

Tijdens deze week gaan we met elkaar op schoolreisje, we kijken de musical van groep 8, vieren de verjaardagen van de juffen en nog veel meer.

Tijdens deze week gaan we met elkaar op schoolreisje, we kijken de musical van groep 8, vieren de verjaardagen van de juffen en nog veel meer. FEESTWEEK 2017 Beste jongens en meisjes, beste ouder(s) /verzorger(s), Vanaf maandag 10 juli gaan we dit schooljaar weer afsluiten met de feestweek. Een week vol leuke activiteiten om het schooljaar op

Nadere informatie

TWEE-WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF VAN BASISSCHOOL DE BELHAMEL I.S.M. MET HAAR OUDERVERENIGING EN MEDEZEGGENSCHAPSRAAD

TWEE-WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF VAN BASISSCHOOL DE BELHAMEL I.S.M. MET HAAR OUDERVERENIGING EN MEDEZEGGENSCHAPSRAAD Openbare Dalton Basisschool De Belhamel Rudolfusdal 60 5551 EG Dommelen 040 204 25 88 info@obsdebelhamel.nl www.obsdebelhamel.nl De Kattebel jaargang 14 25 april nr. 17 TWEE-WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF VAN

Nadere informatie

Belangrijke data: Jarigen deze week: Wieltjesdag: Kanjerregel volgende week: Algemeen

Belangrijke data: Jarigen deze week: Wieltjesdag: Kanjerregel volgende week: Algemeen Belangrijke data: 22 t/m 24 mei: kamp groep 8 23 mei: schoolreisje groep 1 t/m 7 25 + 26 mei: vrij i.v.m. Hemelvaart 31 mei: schoolfotograaf Jarigen deze week: 19 mei: Hayk Boom groep 3 20 mei: Naïra Adeeko

Nadere informatie

t Kuierjournaal 11 e jaargang no. 14: Enquête Studiedag

t Kuierjournaal 11 e jaargang no. 14: Enquête Studiedag 1 t Kuierjournaal 11 e jaargang no. 14: 31-03-17 Enquête Op onze school maken we gebruik van de kwaliteit enquête Beekveld & Terpstra. De enquête wordt vierjaarlijks afgenomen onder ouders, kinderen uit

Nadere informatie

Nieuwsbrief Hadith Abu Hoerayre heeft overgeleverd dat de Boodschapper van Allah zei:

Nieuwsbrief Hadith Abu Hoerayre heeft overgeleverd dat de Boodschapper van Allah zei: Nieuwsbrief 7 31-03-2017 Hadith Abu Hoerayre heeft overgeleverd dat de Boodschapper van Allah zei: "De sterke man is niet degene die iemand op de grond kan werken tijdens het worstelen, maar degene die

Nadere informatie

De rapportmappen (groep 4 t/m 8) kunnen vanaf maandag 16 november worden ingeleverd bij de leerkracht van uw kind(eren).

De rapportmappen (groep 4 t/m 8) kunnen vanaf maandag 16 november worden ingeleverd bij de leerkracht van uw kind(eren). Weekbrief 16 november 2015 Algemene mededelingen Gespreksmiddag/avond maandag 23 november Maandag 16 november ontvangt u via uw kind(eren) een uitnodiging voor de gespreksmiddag/avond op maandag 23 november

Nadere informatie

Eindfeest/afscheid juf Tineke. Doordraaiochtend

Eindfeest/afscheid juf Tineke. Doordraaiochtend Openbare Dalton Basisschool De Wetelaar Zanderskamp 95 6983 CG, Doesburg tel: 0313 474292 www.wetelaar.nl e-mail: wetelaar@gmail.com Inhoud: Schooljaar 2014 2015 29 juni 2015 Pagina 1: Eindlfeest/afscheid

Nadere informatie

Binnenkort ontvangt u via uw kind een verslag van deze avond.

Binnenkort ontvangt u via uw kind een verslag van deze avond. Weekbrief 18 januari 2016 Algemene mededelingen Ouderavond ouderbetrokkenheid Dinsdag 12 januari is er op onze school een ouderavond gehouden over ouderbetrokkenheid. Het was een geslaagde avond. Bedankt

Nadere informatie

Het Tangram nieuwsbrief

Het Tangram nieuwsbrief Katholieke Dalton Basisschool Jaargang 2013-2014 Nummer 7 28 februari 2014 Van de directie Olifanten De eerste week na de voorjaarsvakantie is alweer voorbij. De kinderen en leerkrachten zijn allen afgelopen

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF 23 oktober 2012 Nr.05

NIEUWSBRIEF 23 oktober 2012 Nr.05 NIEUWSBRIEF 23 oktober 2012 Nr.05 Algemeen: HONDEN OP HET SCHOOLPLEIN Gisteren is er weer een kind op het schoolplein gebeten door een kleine hond. Gelukkig bleek de schade mee te vallen. Toch doen wij

Nadere informatie

WEEKBRIEF 11 DECEMBER 2015 / NUMMER 18

WEEKBRIEF 11 DECEMBER 2015 / NUMMER 18 WEEKBRIEF 11 DECEMBER 2015 / NUMMER 18 Aan de ouders/verzorgers van onze leerlingen, Onze school is afgelopen maandag weer in kerstsfeer gebracht. Zeker nu de ochtenden lang donker en schemerig zijn, geven

Nadere informatie

Van de directeur. Gevonden voorwerpen

Van de directeur. Gevonden voorwerpen OJS de Zevensprong*Ellertsveld 15*8302 JD*Emmeloord*0527-61 28 12*ojsdezevensprong@aves.nl Jaargang 2, nummer 9 13 januari 2016 Van de directeur Om te onthouden 19 januari middenbouw naar het Muzisch centrum

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Laatste rapport 2011-2012. Juffen/meesterfeest middenbouw. ZOMERFEEST een geweldig succes! Waar uw kind "thuis" is.

Nieuwsbrief. Laatste rapport 2011-2012. Juffen/meesterfeest middenbouw. ZOMERFEEST een geweldig succes! Waar uw kind thuis is. Waar uw kind "thuis" is. 15 juni 2012 jaargang 14 nummer 19 Laatste rapport 2011-2012 Op dinsdag 26 juni krijgen de kinderen de rapporten mee naar huis. Als de leerkracht van uw kind u nog wilt spreken

Nadere informatie

Streetwise, let op gewijzigde schooltijden. Maandag 11 t/m woensdag 13 mei Kamp groep 5 en 6 Atletiekdag groep 7 en 8, vertrek 8.30 uur met de fiets

Streetwise, let op gewijzigde schooltijden. Maandag 11 t/m woensdag 13 mei Kamp groep 5 en 6 Atletiekdag groep 7 en 8, vertrek 8.30 uur met de fiets Regel van de Week Van elkaar afblijven! Agenda Woensdag 29 april Donderdag 30 april Vrijdag 1 mei Zaterdag 2 mei Maandag 4 t/m vrijdag 8 mei Maandag 4 mei Streetwise, let op gewijzigde schooltijden Afscheid

Nadere informatie

KlimtorenNieuws. basisschool de Klimtoren Kerkstraat 87 6996 AG Drempt 0313 473004 info@deklimtorendrempt.nl www.deklimtorendrempt.

KlimtorenNieuws. basisschool de Klimtoren Kerkstraat 87 6996 AG Drempt 0313 473004 info@deklimtorendrempt.nl www.deklimtorendrempt. KlimtorenNieuws basisschool de Klimtoren Kerkstraat 87 6996 AG Drempt 0313 473004 info@deklimtorendrempt.nl www.deklimtorendrempt.nl Nr. 14 25-03-2014 TorenTheater In dit nummer: TorenTheater Maandopening

Nadere informatie

Nieuwsbrief oktober 2014. Maandag Dinsdag Woensdag Donderdag Vrijdag Zaterdag Zondag. 1. Kinderboekenweek. en Juffendag

Nieuwsbrief oktober 2014. Maandag Dinsdag Woensdag Donderdag Vrijdag Zaterdag Zondag. 1. Kinderboekenweek. en Juffendag De Bloesem Pr. Beatrixstraat 46a 4024 HM Eck en Wiel Tel.nr. : 0344-691967 Schoolleider : Anneke Smits. Website : www.obsdebloesem.nl Email : info@obsdebloesem.nl Nieuwsbrief oktober 2014 Maandag Dinsdag

Nadere informatie

It Skiltsje. Nieuwsbrief OBS Thrimwalda. Website www.thrimwalda.nl nr. 9 15 april 2016

It Skiltsje. Nieuwsbrief OBS Thrimwalda. Website www.thrimwalda.nl nr. 9 15 april 2016 It Skiltsje Nieuwsbrief OBS Thrimwalda Website www.thrimwalda.nl nr. 9 15 april 2016 Oproep Beste ouders/verzorgers/begeleiders, De Poddeloop vindt dit jaar plaats op 15, 16 en 17 juni. Om ook dit jaar

Nadere informatie

Donderdag 28-jan 6:30 8:27 11:54 12:54 15:34 17:23 19:20

Donderdag 28-jan 6:30 8:27 11:54 12:54 15:34 17:23 19:20 Januari 2016 Vrijdag 1-jan 6:44 8:50 11:41 12:44 14:55 16:41 18:45 Zaterdag 2-jan 6:44 8:50 11:41 12:45 14:56 16:42 18:46 Zondag 3-jan 6:44 8:50 11:42 12:45 14:57 16:43 18:47 Maandag 4-jan 6:44 8:49 11:42

Nadere informatie

Nieuwsbrief 4, 7 oktober 2015

Nieuwsbrief 4, 7 oktober 2015 Nieuwsbrief 4, 7 oktober 2015 Agenda 07 t/m 18 oktober Kinderboekenweek 19 t/m 23 oktober Herfstvakantie 04 november Studiedag leerlingen vrij 11 november Studiedag leerlingen vrij Gymles groep 1 en 2

Nadere informatie

Nieuwsbrief 5 november

Nieuwsbrief 5 november Nieuwsbrief 5 november Agenda Donderdag 12 november: 20.00 uur zakelijke ouderavond Woensdag 11 november: Schoolontbijt. De kinderen nemen hun eigen bestek, bordje en beker mee naar school. Wisseling van

Nadere informatie

Voor de ouders/leerlingen van Daltonschool Talentrijk - vrijdag 06 nov. 2015 - nr. 5

Voor de ouders/leerlingen van Daltonschool Talentrijk - vrijdag 06 nov. 2015 - nr. 5 Voor de ouders/leerlingen van Daltonschool Talentrijk - vrijdag 06 nov. 2015 - nr. 5 Op de agenda 09-11-2015 16-11-2015 26-11-2015 inleveren Studiedag Dalton. Alle kinderen zijn vrij Deze week muurschildering

Nadere informatie

Bernardusschool. Agenda. Koningsspelen. Pasen. Nieuws uit de kleutergroepen. Groep 3. Weekbrief 1 t/m 8 april 2016

Bernardusschool. Agenda. Koningsspelen. Pasen. Nieuws uit de kleutergroepen. Groep 3. Weekbrief 1 t/m 8 april 2016 Weekbrief 1 t/m 8 april 2016 Bernardusschool Kooikerspad 2, 2382 EA Zoeterwoude www.rkbernardusschool.nl T: 071 54 21 600 Agenda Koningsspelen Vrijdag 22 april vieren we met de andere Zoeterwoudse scholen

Nadere informatie

Marinfo. Informatieblad.

Marinfo. Informatieblad. Marinfo Informatieblad www.mariabasisschool-nop.nl Vrijdag, 13 april 2018 Beste ouders, Schoolfruit Het schoolfruit voor de komende week; op woensdag banaan, op donderdag kiwi en op vrijdag waspeen. Dit

Nadere informatie

o.b.s. De Iemenhof Spanjaardspad 86 Postbus AA Schoonebeek Tel. nr.:

o.b.s. De Iemenhof Spanjaardspad 86 Postbus AA Schoonebeek Tel. nr.: o.b.s. De Iemenhof Spanjaardspad 86 Postbus 30 7760 AA Schoonebeek Tel. nr.: 0524-531231 Email: locatieleider@obs-iemenhof.nl www.obs-iemenhof.nl woensdag 10 april 2019 VANUIT OBS DE IEMENHOF KONINGSSPELEN

Nadere informatie

Belangrijke data: Jarigen deze week: Wieltjesdag: Kanjerregel volgende week: Algemeen

Belangrijke data: Jarigen deze week: Wieltjesdag: Kanjerregel volgende week: Algemeen Belangrijke data: 15 t/m 19 mei: korfbaltoernooi 22 t/m 24 mei: kamp groep 8 23 mei: schoolreisje groep 1 t/m 7 25 + 26 mei: vrij i.v.m. Hemelvaart 31 mei: schoolfotograaf Jarigen deze week: 13 mei: Rafael

Nadere informatie

Weekbrief 16 maart 2015

Weekbrief 16 maart 2015 Weekbrief 16 maart 2015 Algemene mededelingen Gespreksmiddag/avond Maandag 16 maart krijgen de kinderen van groep 3 t/m 7 een uitnodiging mee voor de gespreksmiddag/avond op maandag 24 maart. De kinderen

Nadere informatie

Alles over Pasen ( door Connie Koeleman) Uitnodiging woensdagmiddag 9 April

Alles over Pasen ( door Connie Koeleman) Uitnodiging woensdagmiddag 9 April Kijk óók op: www.terdoes.nl Voor nog meer informatie over onze school Of volg ons op Twitter onder terdoes Jaargang 21 Nummer 5 28-03-2014 Redactie: Kees Hagenaars Alles over Pasen ( door Connie Koeleman)

Nadere informatie

Nieuwsbrief Titus Brandsma

Nieuwsbrief Titus Brandsma Nieuwsbrief Titus Brandsma 13-04-2017 Basisschool Titus Brandsma Ring 17 8308 AL Nagele swstitusbrandsma@aves.nl www.titusbrandsma-nagele.nl Afsluiting techniekproject scholen Nagele Basisscholen Klimop

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF (8 maart 2019)

NIEUWSBRIEF (8 maart 2019) Nieuwsbrief 8 maart 2019 St. Martinusschool Vr 8-3-2019 15:26 Aan: Jeanette Masteling NIEUWSBRIEF (8 maart 2019) Uit het team Terwijl de regen tegen de ramen klettert, schrijf ik

Nadere informatie

Maandag 29 januari t/m vrijdag 2 februari 18

Maandag 29 januari t/m vrijdag 2 februari 18 Maandag 29 januari t/m vrijdag 2 februari 18 In deze Weekbrief > Agenda > Verjaardagen leerlingen > Welkom nieuwe leerlingen > Letterdiploma groep 3 > Werkbezoek juffen en meesters uit Turkije > Toetsweken

Nadere informatie

nieuwsbrief Koningsspelen Nummer 09, 29 mei 2015 Inhoud Herdenking Verkeersexamen Nieuwe gymvloer Koningsspelen Jaardag Schoolreisje Avond-4-daagse

nieuwsbrief Koningsspelen Nummer 09, 29 mei 2015 Inhoud Herdenking Verkeersexamen Nieuwe gymvloer Koningsspelen Jaardag Schoolreisje Avond-4-daagse Inhoud Herdenking Verkeersexamen Nieuwe gymvloer Koningsspelen Jaardag Schoolreisje Avond-4-daagse Schoonmaakmiddag Zuukerfeest Sportdag groep 6-7-8 Afscheid OR-leden Rapportbesprekingen Evaluatie data

Nadere informatie

Nieuwsbrief BELANGRIJKE DATA. 03 april nr. 28. Nieuws uit de school Vastenactie: Renovatie plein. Stemmen op school

Nieuwsbrief BELANGRIJKE DATA. 03 april nr. 28. Nieuws uit de school Vastenactie: Renovatie plein. Stemmen op school 03 april 2017 2016-2017 nr. 28 Nieuwsbrief Nieuws uit de school Vastenactie: Alle kinderen krijgen maandag een vastenactiedoosje mee. De kinderen mogen geld verzamelen voor El Salvador, een land in Midden-Amerika.

Nadere informatie

AGENDA Maandag 26 oktober t/m vrijdag 30 Herfstvakantie

AGENDA Maandag 26 oktober t/m vrijdag 30 Herfstvakantie Schooljaar 2015-2016 Datum: 23-10-2015 bezoek onze website: www.bspaleteindhoven.nl e-mail: palet@skpo.nl AGENDA Maandag 26 oktober t/m vrijdag 30 Herfstvakantie oktober Maandag 2 november Weer naar school

Nadere informatie

15 april Geachte ouder(s), verzorger(s),

15 april Geachte ouder(s), verzorger(s), 15 april 2019 11 Geachte ouder(s), verzorger(s), Een nieuw begin Een nieuwe start Een schone lei Jezus maakt het mogelijk Hij is opgestaan! Dat vieren wij met Pasen Hij maakt de weg voor ons vrij! Woensdag

Nadere informatie

nieuwsbrief t Toetertje

nieuwsbrief t Toetertje Groep 5 & 6 nieuwsbrief 19 e jaargang, nr. 27 23-03-2012 t Toetertje OBS De Schoener Werkstukken en spreekbeurten De werkstukken en samenvattingen zijn ingeleverd. Deze week krijgen de leerlingen de werkstukken

Nadere informatie

Weekbrief. Donderdag 12 mei 2016. Activiteitenoverzicht. Aanwezigheid directie / MIB. Nieuws uit de school

Weekbrief. Donderdag 12 mei 2016. Activiteitenoverzicht. Aanwezigheid directie / MIB. Nieuws uit de school Donderdag 12 mei 2016 Weekbrief Activiteitenoverzicht 16 mei Tweede pinksterdag; kinderen vrij 24 mei Meester- en juffendag 25-27 mei Kamp groep 8 26 mei Afscheid meester Paul en juf Caroline (in de groep)

Nadere informatie

Gefeliciteerd Op 15 april is Brechtje Hoekendijk jarig uit groep 7 en 16 april is Teun Weegerink jarig uit groep 5. Van harte gefeliciteerd!

Gefeliciteerd Op 15 april is Brechtje Hoekendijk jarig uit groep 7 en 16 april is Teun Weegerink jarig uit groep 5. Van harte gefeliciteerd! Marinfo Informatieblad www.mariabasisschool-nop.nl Beste ouders, Vandaag zijn de Koningsspelen. Een vrolijke en sportieve dag die we dit jaar met alle leerlingen in Marknesse vieren. Op het moment van

Nadere informatie

Geachte ouders, Bijbelverhalen

Geachte ouders, Bijbelverhalen Geachte ouders, Nieuwsbrief 8 6 oktober 2015 Deze week: * Zendingsproject * Schoolfotograaf * Opa en omadagen * Doppen-spaar-actie * Kies traject Een paar weken geleden heeft u in de bijlage van de nieuwsbrief

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF VOOR OUDERS & LEERLINGEN Schooljaar 2015/2016 20 mei nummer 33 Agenda

NIEUWSBRIEF VOOR OUDERS & LEERLINGEN Schooljaar 2015/2016 20 mei nummer 33 Agenda NIEUWSBRIEF VOOR OUDERS & LEERLINGEN Schooljaar 2015/2016 20 mei nummer 33 Agenda 24 mei studiemiddag kleuterbouw - kleuters om 12.00 uur vrij 23-27 mei schoolkorfbalweek 25-27 mei kamp groep 8 ------

Nadere informatie

mei 14 Nieuwsflits In deze nieuws flits, de agenda, verjaardagen

mei 14 Nieuwsflits In deze nieuws flits, de agenda, verjaardagen mei 14 Nieuwsflits 2015 In deze nieuws flits, de agenda, verjaardagen Beste ouders en verzorgers Dit keer een nieuwsflits met wat minder nieuws. We zitten midden in de gebroken weken en dan heb ik altijd

Nadere informatie

BomansBulletin blz. 1

BomansBulletin blz. 1 Veldhoflanden 92 7542 LX Enschede telefoon: 053 4771751 email: bomans-dir@skoe.nl Nr. 30 17-5-2013 Bomanstheater Afgelopen woensdag traden de kinderen van groep 1/2 C, groep 6A en 7A op. Drie andere groepen

Nadere informatie