10-daagse intensieve retraite op Bali. Essentie van de Ziel. m e t. Lex van Someren Juli & Augustus 2014/2015/2016

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "10-daagse intensieve retraite op Bali. Essentie van de Ziel. m e t. Lex van Someren Juli & Augustus 2014/2015/2016"

Transcriptie

1 10-daagse intensieve retraite op Bali Essentie van de Ziel m e t Lex van Someren Juli & Augustus 2014/2015/2016

2 Het is niet jouw opdracht om op zoek te gaan naar de liefde; het gaat er juist om, alle hindernissen die jij de liefde in de weg legt op te sporen.

3 10-daagse intensieve retraite Essentie van de ziel Duik 10 dagen (of meer) onder in het paradijs! Aan de ongerepte noordzijde van het eiland Bali, gelegen achter de heilige bergen, vind je ons liefdevol ingerichte seminariecentrum Gaia-Oasis. Ons centrum ligt middenin een tropisch park, direct aan zee en telt 24 bungalows, een seminarruimte, een restaurant en een zwembad onder een dak van wuivende palmen. In deze paradijselijke omgeving vindt onze retraite plaats, zodat de adembenemende schoonheid van de natuur en de zee ons met hun inspirerende kracht kunnen helpen om onszelf te ontplooien, boven onszelf uit te stijgen en onze essentie aan te raken. Zodat wij onze essentie door middel van beweging, dans, muziek en stilte kunnen leren kennen, voelen en ontvouwen. Deze magische plek en dit seminar zullen je doen ontwaken, Zachte, liefdevolle heling, diepe levensvreugde, volledige eerlijkheid en zelfverantwoording zullen jou helpen om je eigen waarheid te ontmoeten en liefdevolle zelfacceptatie te doen ontwaken. Gedurende onze retraite blijft er daarnaast genoeg tijd over om van de natuur te genieten en helemaal bij te komen. Gedurende deze 10-daagse retraite krijg je de unieke kans om de stille kracht van de ware bron in jezelf te ontdekken en te leren luisteren naar de zachte stem van je hart, zodat je uitdrukking kunt gaan geven aan de inzichten die jouw hart je ingeeft. De helende kracht van de Balinese natuur, de diepte en openheid die je tijdens dit seminar ervaart en de paradijselijke schoonheid van Gaia Oasis zullen je erbij helpen om moeiteloos in verbinding te treden met de natuurlijke oorspronkelijkheid van je wezen (jouw essentie).

4 Seminar data juli augustus juli augustus augustus juli augustus augustus 2016 De kosten voor het seminar bedragen. 790,-* (incl. 19% BTW) per persoon plus de kosten voor het onderkomen (. 30,- per dag per persoon voor een tweepersoonskamer en.45,- per dag voor een eenpersoonskamer) en maaltijden (volpension ca.. 20,-* per dag). Deelnemers zijn zelf verantwoordelijk voor het boeken van hun vliegtickets. De dichtstbijzijnde luchthaven is Denpasar. Wacht alsjeblieft met het boeken van een vlucht totdat je de aanmeldingsbevestiging hebt ontvangen. * Behoudens prijswijzigingen De Bali-retraites worden doorgaans in het Duits gegeven. In 2015/2016 zullen wij bij voldoende belangstelling ook een seminar in het Nederlands aanbieden.

5 Deze retraite geeft jou de optimale mogelijkheid om je lichaam, en de manier waarop jouw lichaam zich uitdrukt met alle mogelijkheden en begrenzingen te mogen ervaren, als een soort toegangspoort naar jouw innerlijke paradijs de ontvouwing van het potentieel van je ziel in het hier en nu. Tijdens de gespreksrondes, meditaties en meer actieve gedeelten van het seminar, waarbij helende rituelen, beweging, dans en klank worden ingezet, ontstaat er een levendige ruimte van stilte, van waaruit Lex met iedere afzonderlijke deelnemer zijn of haar wezenlijke persoonlijke levensthema s aan de orde laat komen. Doormiddel van het doorgronden van deze thema s, kristalliseert zich voor iedereen vanzelf een individuele oplossing en het juiste levenspad uit. De eigen bijzondere muziek van Lex speelt een belangrijke rol in de seminars. Vaak zingt hij ook live en de deelnemers zullen ervaren hoe met dit soort muziek doormiddel van dans, beweging, klank en meditatie zielsvibraties kunnen ontstaan. Tijdens het seminar worden uitstapjes in de ongerepte natuur van het eiland georganiseerd, zoals een ontmoeting met dolfijnen tijdens zonsopgang en een wandeling naar de heilige watervallen.

6 Accommodatie... Elk van de twaalf dubbele bungalows, die in een natuurlijke stijl zijn gebouwd, zijn op een individuele en comfortabele manier ingericht. De ruime woonterrassen, die maar een paar meter van zee verwijderd liggen, bieden een prachtig uitzicht op het diepblauwe water met zijn dobberende vissersbootjes en de spectaculaire zonsopgangen.

7 en catering Alle kamers hebben een open-air badkamer. Het centrum bezit een seminar tempel, een restaurant, een zwembad en een wellness afdeling. In het restaurant, dat ook direct aan zee ligt, kunnen uitstekende vegetarische maaltijden worden genoten. Er wordt ook vis of kip geserveerd. Wij raden je aan om bij je boeking voor volpension te kiezen; dit houdt in dat het ontbijt en 2 warme maaltijden per dag inbegrepen zijn in de prijs. Bovendien zijn gedurende de hele dag gratis fruit en drankjes beschikbaar! In de wellness afdeling worden verschillende verzorgingsbehandelingen aangeboden o.a.: Ayurvedische behandelingen, lichaamsmassages, voetverzorging, manicure en gezichtsbehandelingen. En dit alles voor maar rond de 18, - per uur!

8 Genot voor lichaam, geest en ziel... Ontdek dit unieke plekje aan de idyllische noordzijde van het eiland Bali, ver weg van de drukke toeristische trekpleisters dit oord wordt gekenmerkt door ongerept natuurschoon. Laat je omringen door de oorspronkelijkheid van het leven op Bali. De vriendelijkheid en warmte van de Balinesische bevolking zal iedere dag tot een onvergetelijke belevenis maken. Deze oase is ontstaan vanuit de behoefte om een vreugdevolle, levendige plek te creëren, waar naast plezier ook ruimte is voor stilte en ontspanning, meditatie en wellness. In de nabijheid van de oceaan en onder wuivende kokospalmen, voel je je omringd door de exotische vegetatie en een warme, persoonlijke atmosfeer. Onze retraite geeft je de kans om je uit alle drukte en hektiek van je dagelijkse leven te bevrijden.

9 Meer over Bali Bali staat ook wel bekend als het eiland van de goden. Het smaragdgroene eiland telt meer dan 1000 tempels en de heilige vulkanen worden gezien als de tronen van de goden en het goddelijke, universele liefdesbewustzijn. Bali is een klein juweeltje middenin de in de Indische oceaan, waar de pure essentie van de godin nog volop leeft, wat ons een directe toegang tot de hogere spirituele niveaus (frequenties) verschaft. Het eiland kan ook wel worden beschreven als een grote baarmoeder van alle vrouwelijke principes - met een overvloed aan vruchtbare, scheppende energie schoonheid en spirituele rijkdom. De energie van de godin is een zeer krachtige energie deze energie leidt zowel vrouwen als mannen direct naar het centrum van ons wezen - ons hart.

10 Lex van Someren is een Nederlandse performancekunstenaar, zanger, componist, clown, mysticus en leraar, die in het Duitse Baden-Baden woont en werkt. Al vele jaren begeleidt Lex tijdens zijn seminars mensen op hun innerlijke weg. Op een transparante en behoedzame manier helpt hij hen het juiste pad te vinden naar de essentie van hun ziel. Op zijn levensweg ontdekte hij de kracht van het samenvoegen van zijn innerlijke werk en de kunstzinnige expressie vanuit de muziek. Hij herkent niet alleen de helende kracht van deze combinatie, maar hij ziet ook dat hierdoor de weg wordt geopend naar een diepe mystieke ervaring en een krachtige levensenergie. Deze stroom van mystiek en oprechte levensvreugde brengt hij zowel in zijn kunst als tijdens zijn seminars tot uitdrukking.

11 Meer over Lex Lex nodigt ons uit om verder te kijken dan het alledaagse. Hij moedigt iedereen aan om zijn innerlijke potentieel - de essentie van de ziel - te realiseren en afscheid te nemen van onze beperkende denkbeelden over het Ik, zodat wij in alle vrijheid van de oneindige levenskracht van de schepping kunnen genieten. Zijn humor, in combinatie met zijn vermogen om vanuit het hier en nu te leven en het moment te pakken en zijn diepe, liefdevolle respect voor het unieke in ieder individu, maken zijn seminars tot een ruimte voor groei en heling, waarvan het effect nog lang na afloop van de bijeenkomst doorwerkt.

12 Jij bent welkom! Voor het begin en na afloop van het seminar bestaat de mogelijkheid om een vakantie aan je verblijf vast te plakken om het eiland te verkennen, georganiseerde trips mee te maken of deel te nemen aan de tempelfeesten van de Balinezen, om maar een paar voorbeelden te noemen. Vanuit je hangmat zie je de vissersbootjes in zee dobberen, bij een nabijgelegen rif kun je snorkelen en tijdens een boottocht is het heel goed mogelijk dat je een paar dolfijnen tegenkomt. De water- en lucht temperatuur liggen altijd rond de 28 C.

13 Een deelneemster zegt over het seminar: Ik ben aan een reis naar mezelf begonnen en ik kan zeggen dat ik na 10 dagen een heel stuk dichter bij mijn ware ik ben gekomen. Er is een hoop duidelijkheid en rust in mij ontwaakt en ik voel me enorm levendig en vervuld met nieuwe inzichten. Ik wil Lex hartelijk bedanken voor zijn helderheid en de LIEFDE-volle en creatieve manier waarop hij zijn werk doet. Hij heeft mij geholpen om dichter bij de essentie van mijn ziel te komen.

14 BALI - Inschrijven voor het seminar juli Essentie van de Ziel augustus Essentie van de Ziel juli Essentie van de ziel augustus Essentie van de Ziel augustus Essentie van de Ziel juli Essentie van de ziel augustus Essentie van de Ziel augustus Essentie van de Ziel Ik wil mij/wij willen ons onder voorbehoud voor het volgende seminar aanmelden. Voornaam Achternaam Voornaam Achternaam Straat Postcode en plaatsnaam Telefoon/ adres De kosten voor het Seminar bedragen. 790,-* (incl. 19% BTW) per persoon. Het gehele bedrag moet na ontvangst van de aanmeldingsbevestiging worden overgemaakt. Ik ben op de hoogte van de annuleringsvoorwaarden. Ik ben/ wij zijn zelf verantwoordelijk voor het boeken van mijn/onze vlucht, onderkomen en maaltijden nadat ik/wij de aanmeldingsbevestiging hebben ontvangen. Datum, handtekening * Behoudens prijswijzigingen

15 Dit gedeelte afknippen en in een gefrankeerde enveloppe sturen naar: Secretariaat Lex van Someren Auf der Alm 19 D Baden-Baden DVD Essentie van de ziel Deze DVD geeft je een kort en aantrekkelijk overzicht van het persoonlijke werk van Lex van Someren op Bali Annuleringsvoorwaarden voor de Bali retraite: In geval van een annulering tot 6 weken voor het begin van de retraite brengen we administratiekosten van 60,- in rekening. Het resterende bedrag wordt teruggestort op je rekening. In geval van een annulering vanaf 6 Weken voor het begin van de retraite vervalt het terugboekingsrecht op het volledige boekingsbedrag. Als er een nieuwe deelnemer wordt gevonden om de plek op te vullen, wordt 60,- aan administratiekosten in rekening gebracht en wordt het resterende bedrag op je rekening teruggestort. Bij annulering van de retraite vervalt ook automatisch de kamerreservering bij Gaia Oasis! LET OP! De bovengenoemde voorwaarden zijn alleen geldig tot de dag dat het seminar is volgeboekt. Als het seminar eerder dan 6 weken van te voren is volgeboekt, sturen we je hiervan bericht. Vanaf dit moment vindt bij een annulering geen terugboeking plaats. Als er een vervangende deelnemer wordt gevonden, wordt een bedrag van 60,- aan administratiekosten berekend en ontvang je het resterende bedrag op je rekening terug. Tip: Als je wilt, kun je je direct nadat je van ons bericht hebt ontvangen (binnen 3 dagen) nog afmelden. In dit geval berekenen we 60,- aan administratiekosten en krijg je het resterende bedrag op je rekening teruggestort. De annuleringsvoorwaarden voor Gaia Oasis krijg je tegelijkertijd met je aanmeldingsbevestiging toegestuurd.

16

Dolfijnen boodschappen vol licht

Dolfijnen boodschappen vol licht Jeanne Ruland Anne-Mareike Schultz Dolfijnen boodschappen vol licht Uitgeverij Akasha Inhoud Opdracht 8 Voorwoord 9 Hoe gebruik je deze kaarten? 11 De dolfijnenkaarten 1 11:11 14 2 Aangename kennisosmose

Nadere informatie

Golf van de Rode Maan

Golf van de Rode Maan Golf van de Rode Maan Data waarin de golf van de Rode Maan valt: 11-2 t/m 23-2-2015 *29-10 t/m 10-11-2015 *16-7 t/m 28-7-2016 *2-4 t/m 14-4- 17 18-12 t/m 30-12 -2017 * 4-9- t/m 16-9-2018 * 22-5 t/m 3-6-2019

Nadere informatie

Verrassend en unieke 11 daagse Lachyoga, natuur- en meditatiereis op Curaçao Ga ook mee!

Verrassend en unieke 11 daagse Lachyoga, natuur- en meditatiereis op Curaçao Ga ook mee! Verrassend en unieke 11 daagse Lachyoga, natuur- en meditatiereis op Curaçao Ga ook mee! 29 augustus 8 september 2013 en/of 23 november 3 december 2013 Verrassend en unieke 11 daagse Lachyoga, natuur-

Nadere informatie

sahasrara Liefde voor Jezelf VROUWENWEEK 2016 Sierra de la Nieves, Monda, Andalusië, Spanje 26 september - 2 oktober 2016

sahasrara Liefde voor Jezelf VROUWENWEEK 2016 Sierra de la Nieves, Monda, Andalusië, Spanje 26 september - 2 oktober 2016 Liefde voor Jezelf VROUWENWEEK 2016 Sierra de la Nieves, Monda, Andalusië, Spanje 26 september - 2 oktober 2016 sahasrara liefde, zachtheid, verbinding en relaxen Vrouwenweek Liefde voor jezelf in het

Nadere informatie

Cursus Spirituele en Mediamieke Ontwikkeling 2

Cursus Spirituele en Mediamieke Ontwikkeling 2 NIEUWSBRIEF 14 februari 2015 1 Lieve mensen, Iedere dag is een dag van de liefde, om degenen om je heen te vertellen hoeveel je van ze houdt, het leven in je hart te koesteren en te genieten van de grote

Nadere informatie

EEN WEEK OM TOT JEZELF TE KOMEN AAN DE VOET VAN DE SPAANSE PYRENEEËN. Thema: In vertrouwen Zijn

EEN WEEK OM TOT JEZELF TE KOMEN AAN DE VOET VAN DE SPAANSE PYRENEEËN. Thema: In vertrouwen Zijn EEN WEEK OM TOT JEZELF TE KOMEN AAN DE VOET VAN DE SPAANSE PYRENEEËN Thema: In vertrouwen Zijn Yoga, meditatie, beeldend werken, stilte, de schoonheid van de natuur, samen zijn of alleen, in rust en met

Nadere informatie

De Robijn Nieuwsbrief Januari 2008. Het wonder komt ongemerkt je geest binnen wanneer die even pas op de plaats maakt en stil is.

De Robijn Nieuwsbrief Januari 2008. Het wonder komt ongemerkt je geest binnen wanneer die even pas op de plaats maakt en stil is. De Robijn Nieuwsbrief Januari 2008 Lieve mensen, Allereerst wens ik iedereen een vreugdevol nieuw jaar toe. Misschien begin je dit jaar met de beste voornemens, zoals altijd en heb je bewust gekeken naar

Nadere informatie

Oasemoment "De Heer is mijn herder" Parochie Sint-Willibrord - woensdag 22 mei 2013

Oasemoment De Heer is mijn herder Parochie Sint-Willibrord - woensdag 22 mei 2013 Oasemoment "De Heer is mijn herder" Parochie Sint-Willibrord - woensdag 22 mei 2013 Lezing (uit de Nieuwe Bijbelvertaling) Psalm 23 Een psalm van David. De Heer is mijn herder, het ontbreekt mij aan niets.

Nadere informatie

S P I R I T S I N N A T U R E I B I Z A

S P I R I T S I N N A T U R E I B I Z A S P I R I T S I N N A T U R E I B I Z A M A N N E N R E I S Z A T E R D A G 1 9 M E I T O T V R I J D A G 2 5 M E I 2 0 1 8 L I F E C H A N G I N G T R A V E L E X P E R I E N C E S Belang Mannenweek Persoonlijke

Nadere informatie

MahaYoga zomerweek. -24 t/m 29 juli 2016-

MahaYoga zomerweek. -24 t/m 29 juli 2016- MahaYoga zomerweek -24 t/m 29 juli 2016- Yoga, meditatie, vakantie, chakra-filosofie, leren, klankmeditatie, mantrazang, ontspannen, wandelen, groeien 1 Het pad van de yogi is het volgen van de Kundalini

Nadere informatie

Programma Spirituele reis India Roots of mindfulness 26 januari 12 februari 2017

Programma Spirituele reis India Roots of mindfulness 26 januari 12 februari 2017 Programma Spirituele reis India Roots of mindfulness 26 januari 12 februari 2017 26 januari Aankomst in New Delhi, overnachting in de bruisende wijk Paharganj. 27 januari Ochtend: groepsbijeenkomst met

Nadere informatie

Yoga Retreat at Sea. Lekker uitwaaien aan zee, genieten van gezond & lekker eten, elke dag yoga en alle tijd voor jezelf! Het is puur verwennerij!

Yoga Retreat at Sea. Lekker uitwaaien aan zee, genieten van gezond & lekker eten, elke dag yoga en alle tijd voor jezelf! Het is puur verwennerij! Yoga Retreat at Sea 16-18 november 2018 Lekker uitwaaien aan zee, genieten van gezond & lekker eten, elke dag yoga en alle tijd voor jezelf! Het is puur verwennerij! Voel je vitaal bij ROOTZ! Vitale groet,

Nadere informatie

Weekworkshop. TRANSITIE - ESSENTIE - de 5e DIMENSIE EN JIJ in het Katharenland van Zuid- Frankrijk 29 okt - 5 nov 2016

Weekworkshop. TRANSITIE - ESSENTIE - de 5e DIMENSIE EN JIJ in het Katharenland van Zuid- Frankrijk 29 okt - 5 nov 2016 Unfolding the specific Core of your Being Working with your Diamond Astrology chart 3 Weekworkshop TRANSITIE ESSENTIE de 5e DIMENSIE EN JIJ in het Katharenland van ZuidFrankrijk 29 okt 5 nov 2016 met je

Nadere informatie

Mindfulness training 7 dagen op 2 juni -9 juni 2012 in Andalusië in Spanje, wat een heerlijk idee!

Mindfulness training 7 dagen op 2 juni -9 juni 2012 in Andalusië in Spanje, wat een heerlijk idee! Mindfulness training 7 dagen op 2 juni -9 juni 2012 in Andalusië in Spanje, wat een heerlijk idee!.uitzicht vanuit de tuin naar de zee Praktisch mindfulness leren en toepassen, én ontspanning én een vakantie,

Nadere informatie

SENIOR MASTER EXPERIENCE. Thema: Goddelijke transformatie

SENIOR MASTER EXPERIENCE. Thema: Goddelijke transformatie SENIOR MASTER EXPERIENCE 8 15 september 2012 Luxe Fjordencruise Holland America Line Thema: Goddelijke transformatie met Ivo Valkenburg (organisator, facilitator) Ton Peters (reflectie-therapeut) Lili

Nadere informatie

THE HAPPY YOGI RETREAT IBIZA 21 SEPTEMBER TEM 28 SEPTEMBER 2019

THE HAPPY YOGI RETREAT IBIZA 21 SEPTEMBER TEM 28 SEPTEMBER 2019 THE HAPPY YOGI RETREAT IBIZA 21 SEPTEMBER TEM 28 SEPTEMBER 2019 Kom gedurende dit geheel verzorgde Yoga Retreat helemaal tot jezelf op het magische eiland Ibiza met haar bijzondere energie en mooie stranden

Nadere informatie

Ontdek je diepste bron in de woestijn 8 daagse workshop Vertrouwen, zielsgeluk, kracht, kwaliteit, liefde, wijsheid, overgave, vreugde en stille vrede. Ik zou nog uren kunnen doorgaan over al het moois

Nadere informatie

essentie Weekworkshop in het Katharenland van Zuid-Frankrijk 29 okt - 4 nov 2016

essentie Weekworkshop in het Katharenland van Zuid-Frankrijk 29 okt - 4 nov 2016 Een week werken aan je essentiële ontwikkeling in een adembenemende omgeving Weekworkshop essentie in het Katharenland van Zuid-Frankrijk 29 okt - 4 nov 2016 met je persoonlijke spirituele geboorte horoscoop

Nadere informatie

Module 1. Bewustwording.

Module 1. Bewustwording. Module 1. Bewustwording. Dag 3. Visioning Ontdek wat jouw ziel te zeggen heeft over jouw bestemming en werk. Je staat op het punt om te gaan luisteren naar de wijsheid van je ziel als het gaat over jouw

Nadere informatie

Mindfulness training 7 dagen op 19 mei 26 mei 2012 in Javea in Spanje, wat een heerlijk idee!

Mindfulness training 7 dagen op 19 mei 26 mei 2012 in Javea in Spanje, wat een heerlijk idee! Mindfulness training 7 dagen op 19 mei 26 mei 2012 in Javea in Spanje, wat een heerlijk idee! Accommodatie uitzicht op het Montgo Natural park Praktisch mindfulness leren en toepassen, én ontspanning én

Nadere informatie

OP PAD MET MARIA MAGDALENA naar ZELFLIEFDE ZIELSVERBINDING MANIFESTATIE

OP PAD MET MARIA MAGDALENA naar ZELFLIEFDE ZIELSVERBINDING MANIFESTATIE OP PAD MET MARIA MAGDALENA naar ZELFLIEFDE ZIELSVERBINDING MANIFESTATIE Het Pad van Maria Magdalena bestaat uit twee 2-daagse Workshops in Nederland. In Spanje kun je onze verdiepende Retreats beleven.

Nadere informatie

Ontdek de parel van Frans-Polynesië

Ontdek de parel van Frans-Polynesië Ontdek de parel van Frans-Polynesië DOMPEL JE VOLLEDIG ONDER IN DE PARADIJSELIJKE SCHOONHEID VAN 118 ONGEREPTE EILANDEN. LAAT JE VERLEIDEN DOOR DE TROPISCHE TEMPERATUREN, EINDELOZE STRANDEN EN KRISTALHELDER

Nadere informatie

Stilte retraite: In het Hart van het Leven Zomerretraite

Stilte retraite: In het Hart van het Leven Zomerretraite Stilte retraite: In het Hart van het Leven Zomerretraite Deel I van zondag 29 juli tot vrijdag 3 augustus 2012 Deel II van vrijdag 3 augustus tot woensdag 8 augustus 2012 in Rosario België Open avond:

Nadere informatie

Colinas de los Menceyes

Colinas de los Menceyes HET PROJECT Colinas de los Menceyes Colinas de los Menceyes bestaat uit 128 luxe appartementen gelegen in een unieke omgeving en grenzend aan het natuurgebied met adembenemende zichten over het vulkanisch

Nadere informatie

Sacred Yoni Healing 2015

Sacred Yoni Healing 2015 2015 www.tantra-yoy.nl Sacred Yoni Healing Sacred Yoni Healing is een cursus in de vorm van een serie van drie zondagen die speciaal bedoeld is voor (gelegenheids)stellen. De cursus is opgezet als een

Nadere informatie

Waar de hemel de aarde raakt daar wordt de mens bewogen...

Waar de hemel de aarde raakt daar wordt de mens bewogen... Waar de hemel de aarde raakt daar wordt de mens bewogen... Ton Schulten Woord vooraf Al van jongs af heeft Ton Schulten zich aangetrokken gevoeld tot schilderkunst en vormgeving. Op 53-jarige leeftijd

Nadere informatie

Hoofdstuk 1. Introductie

Hoofdstuk 1. Introductie Hoofdstuk 1 Introductie Wat kan dit boek voor jou betekenen? Als je dit boek leest, sta je op het punt een enorm succes te maken van je bedrijf. Dat vind ik geweldig cool. Welkom! Mijn naam is Marielle

Nadere informatie

Bezinning & Bezieling

Bezinning & Bezieling Bezinning & Bezieling + Even op adem komen.. Stel je eens voor hoe zou het zijn om volledig te kunnen genieten van het leven? Niet meer in de kramp te schieten door allerlei belemmerende overtuigingen

Nadere informatie

Deze week is bedoeld om die vraagtekens vanuit een ander perspectief te ervaren.

Deze week is bedoeld om die vraagtekens vanuit een ander perspectief te ervaren. Deze 6 daagse retreat, midden in de prachtige bergen van Transsylvanië, heeft als thema de integratie van jouw Goddelijke talenten hier op aarde. Je wilt een (door)start maken met iets nieuws, meer duidelijkheid

Nadere informatie

Hallo Meditatie en Dans Liefhebber!

Hallo Meditatie en Dans Liefhebber! 19 juli 11 Deze nieuwsbrief verschijnt per kwartaal. Je ontvangt deze omdat je een keer mee hebt gedaan aan een workshop of klant bent of omdat je opgaf als abonnee. Opzeggen/wijzigen of aanmelden voor

Nadere informatie

Parel van het licht. Moed en verlichting op je pad

Parel van het licht. Moed en verlichting op je pad Parel van het licht Moed en verlichting op je pad Parel van het licht Moed en verlichting op je pad Margot Peters Schrijfster: Margot Peters Coverontwerp: Margot Peters ISBN: 9789402141078 Margot Peters,

Nadere informatie

Caleton del Golfo Spanje Lanzarote El Golfo

Caleton del Golfo Spanje Lanzarote El Golfo Caleton del Golfo Spanje Lanzarote El Golfo 1. Algemene informatie 1.1. Naam - Ligging - Eliza sterren Caleton del Golfo - (Spanje Lanzarote El Golfo) - 4 sterren 1.2. Faciliteiten en afstanden Zwembad:

Nadere informatie

Grijp niet naar de rivier, je kunt haar niet pakken

Grijp niet naar de rivier, je kunt haar niet pakken Rust in Zijn Zijn is het Hart van alle verschijnselen in binnen- en buitenwereld. Rust in de oneindige, roerloze presentie daarvan. Laat alles verschijnen zoals het wil en weer oplossen in Zijn. Jij hoeft

Nadere informatie

LEVEN UIT DE STILTE. Anselm Grün. Anselm Grün. Een schat voor meditatie en het vertrekpunt om rust en vrede te vinden in de ziel.

LEVEN UIT DE STILTE. Anselm Grün. Anselm Grün. Een schat voor meditatie en het vertrekpunt om rust en vrede te vinden in de ziel. Alleen als wij steeds opnieuw ruimte maken in onszelf voor de stilte, kunnen we de rijkdom van ons leven ervaren maar wie lukt dat in de hectiek van alledag? LEVEN UIT DE STILTE Anselm Grün is monnik in

Nadere informatie

Spiritueel dagboek. Met teksten en inzichten van MORYA zoals opgetekend door Geert Crevits

Spiritueel dagboek. Met teksten en inzichten van MORYA zoals opgetekend door Geert Crevits Spiritueel dagboek Met teksten en inzichten van MORYA zoals opgetekend door Geert Crevits Voorwoord: Een spiritueel dagboek 5 Waarom een spiritueel dagboek? 7 Om bewuster te leven en te handelen Aandachtspunten

Nadere informatie

Gerecht van je keuze. Kaarten op tafel. Hartstochten en verlangens. Uit je eigen keuken. Om aan te proeven. je eigen onderwerp

Gerecht van je keuze. Kaarten op tafel. Hartstochten en verlangens. Uit je eigen keuken. Om aan te proeven. je eigen onderwerp Uit je eigen keuken Gerecht van je keuze je eigen onderwerp We gaan rond de tafel met elkaar in gesprek over dat onderwerp dat jij graag aan wil kaarten in gezelschap van een groep vrienden en bekenden

Nadere informatie

Wat is Keuzeloos Gewaarzijn ofwel Meditatie?

Wat is Keuzeloos Gewaarzijn ofwel Meditatie? Wat is Keuzeloos Gewaarzijn ofwel Meditatie? door Nathan Wennegers Trefwoord: zelfkennis / meditatie 2015 Non2.nl Zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de uitgever mag niets uit deze uitgave

Nadere informatie

Assisi retraite in Italie 18-22 augustus 2014

Assisi retraite in Italie 18-22 augustus 2014 Assisi retraite in Italie 18-22 augustus 2014 Extra zomerretraite nu inschrijven!! o.l.v. Drs. Loucas van den Berg Op weg naar een leven van overvloed, de stromende liefde en de wijsheid en eenvoud van

Nadere informatie

JAARTRAINING BIODANZA

JAARTRAINING BIODANZA JAARTRAINING BIODANZA MET BRENDA & HANNIE locatie in het midden van het land 5 WEEKENDEN OM HET LEVEN TE VIEREN 5 OKTOBER-14 DECEMBER -15 FEBRUARI -5 APRIL -14 JUNI 2018/19 Brenda van Broekhoven: www.biodanza-rotterdam.nl

Nadere informatie

KLINKEN IN SENEGAL Februari 2014

KLINKEN IN SENEGAL Februari 2014 KLINKEN IN SENEGAL Februari 2014 In november 2011 heb ik met de stichting Zaouli een yogareis gemaakt naar Abene in het zuiden van Senegal. Het programma was gevarieerd, met dagelijks een yogales en veel

Nadere informatie

Lieve cursisten, Voor jullie ligt de 3 e nieuwsbrief vol met wetenswaardigheden en geplande activiteiten, ik wens jullie veel leesplezier!

Lieve cursisten, Voor jullie ligt de 3 e nieuwsbrief vol met wetenswaardigheden en geplande activiteiten, ik wens jullie veel leesplezier! Lieve cursisten, Voor jullie ligt de 3 e nieuwsbrief vol met wetenswaardigheden en geplande activiteiten, ik wens jullie veel leesplezier! BEURS PIJNACKER - WITTE HUIS Op 11 april houdt Oberon haar jaarlijkse

Nadere informatie

NZ Vakanties neemt je mee op ontdekking naar Andalousië! Een aangepaste vakantie in een veilige omgeving!

NZ Vakanties neemt je mee op ontdekking naar Andalousië! Een aangepaste vakantie in een veilige omgeving! NZ Vakanties neemt je mee op ontdekking naar Andalousië! Een aangepaste vakantie in een veilige omgeving! Verblijf in Care Hotel & Resort Sanyres Puente Romano 20/3 > 27/03/2017 Bezoek samen met NZ Vakanties

Nadere informatie

. "I am not what happened to me. I am what I choose to become."

. I am not what happened to me. I am what I choose to become. VERGEVING EN ZELFBEELD. "I am not what happened to me. I am what I choose to become." IS DEZE WORKSHOP IETS VOOR MIJ? Vaak denkt men bij vergeving aan mensen, die iets vreselijks is aangedaan of zelf een

Nadere informatie

Te huur in Bali. Vila Jasri

Te huur in Bali. Vila Jasri Te huur in Bali Vila Jasri Aan de rand van het dorp Jasri, in het nog rustige gedeelte van Bali, staat deze in Balinese stijl gebouwde bungalow Vila Jasri, een mooie locatie voor een heerlijke ontspannen

Nadere informatie

De Tantrische Weg. Een lezing en introductieweekend van de Tantrische Weg onder leiding van Theo de Klein en Sandhya Wessels

De Tantrische Weg. Een lezing en introductieweekend van de Tantrische Weg onder leiding van Theo de Klein en Sandhya Wessels De Tantrische Weg Een lezing en introductieweekend van de Tantrische Weg onder leiding van Theo de Klein en Sandhya Wessels Tantra is het pad van intimiteit met jezelf. Intimiteit met jezelf is in hoge

Nadere informatie

WIJ zijn hier gekomen niet alleen om jullie en alle anderen hier te

WIJ zijn hier gekomen niet alleen om jullie en alle anderen hier te SAMENVATTING VAN DE REDEVOERINGEN GEHOUDEN VOOR DE JEUGD IN SURINAME EN DE NEDERLANDSE ANTILLEN Willemstad, 19 oktober 1955, Oranjestad, 22 oktober 1955. Paramaribo, 5 november t 955 WIJ zijn hier gekomen

Nadere informatie

SPIRITUELE INTELLIGENTIE: Welke betekenis wil je hebben als leider?

SPIRITUELE INTELLIGENTIE: Welke betekenis wil je hebben als leider? SPIRITUELE INTELLIGENTIE: Welke betekenis wil je hebben als leider? LEVENDAAL 11, 6715 KJ EDE - TELEFOON 06 21 24 22 55 leidjew@xs4all.nl - www.leidjewitte.nl SPIRITUALITEIT De aangeboren menselijke behoefte

Nadere informatie

Kunsttraject Academie voor Spiritualiteit, Nijmegen

Kunsttraject Academie voor Spiritualiteit, Nijmegen Kunsttraject 2018-2019 Academie voor Spiritualiteit, Nijmegen Nieuw kortdurend creatief traject 5 lesbijeenkomsten o.l.v. Drs. Loucas van den Berg Start maandag 19 november Kunst heeft te maken met de

Nadere informatie

ALCHEMIE ALS LEVENSKUNST

ALCHEMIE ALS LEVENSKUNST ALCHEMIE ALS LEVENSKUNST E - BOOK IN VIER STAPPEN NAAR ZELFREALISATIE ANITA MARIA VAN DEN EERENBEEMT Alchemiealslevenskunst In4stappennaarzelfrealisatie AnitaMariavandenEerenbeemt Alchemie(als(levenskunst(

Nadere informatie

manen Om je dromen waar te maken Modron jaarboek oktober december 2018

manen Om je dromen waar te maken Modron jaarboek oktober december 2018 13 manen Om je dromen waar te maken Modron jaarboek oktober 2017- december 2018 Dit ben ik PERSOONLIJK Naam Adres Postcode en woonplaats Telefoon thuis Telefoon mobiel Telefoon werk E-mailadres BIJ ONGEVAL

Nadere informatie

JAGOTRAVEL WANDELSPORTREIZEN

JAGOTRAVEL WANDELSPORTREIZEN JAGOTRAVEL WANDELSPORTREIZEN PRIMAVERA VIERDAAGSE MALLORCA PAGUERA SPANJE In navolging van de bekende Vierdaagse van Nijmegen wordt er nu ook op het bekende toeristeneiland Mallorca een wandelvierdaagse

Nadere informatie

BALI - MENSEN MET BEPERKING - 7 DAGEN

BALI - MENSEN MET BEPERKING - 7 DAGEN BALI - MENSEN MET BEPERKING - 7 DAGEN Tourcode: PMDJ-7D-Beperking Bali In samenwerking met onze lokale medewerkers te Bali hebben we voor mensen met een beperking een speciaal programma opgesteld. Vanuit

Nadere informatie

Van Droomreis naar Doen Italië

Van Droomreis naar Doen Italië Van Droomreis naar Doen Italië Ontspan en Bezin...Ontwaak je Lichaam...Open je Hart... Leer Dromen om te zetten in Resultaten... Het leven gaat soms aan ons voorbij. We worden regelmatig geconfronteerd

Nadere informatie

WERKBOEK DE OVERVLOED CHALLENGE 8 DANKBARE DAGEN GEPASSIONEERD ONDERNEMER TRANSPERSONAL LIFE & BUSINESS COACH

WERKBOEK DE OVERVLOED CHALLENGE 8 DANKBARE DAGEN GEPASSIONEERD ONDERNEMER TRANSPERSONAL LIFE & BUSINESS COACH WERKBOEK DE GEPASSIONEERD ONDERNEMER TRANSPERSONAL LIFE & BUSINESS COACH 1 Hartelijk welkom bij De Overvloed Challenge. Ik nodig je uit om alle opdrachten in dit werkboek te maken. Maak aantekeningen en

Nadere informatie

Leven in het licht. Anandajay

Leven in het licht. Anandajay Leven in het licht Ter ondersteuning van je diepe verlangen om het leven in zijn echtheid te ervaren vanaf de diepste diepte tot in de opperste oppervlakte, vanaf je bezielde essentie tot in je fysieke

Nadere informatie

Inleiding. vol liefde, licht & zegeningen, Toni Carmine Salerno

Inleiding. vol liefde, licht & zegeningen, Toni Carmine Salerno Inleiding Dit boek is een uiting van dankbaarheid. Het is mijn manier om Moeder Aarde te bedanken. Hopelijk begeleidt dit boek je op heel wat transcendentale en prachtige reizen en brengt het je naar een

Nadere informatie

Het. Theatrum. - Informatiebrochure -

Het. Theatrum. - Informatiebrochure - Het Theatrum - Informatiebrochure - Het is niet de vraag hoe we ons verlangen opwekken, maar hoe we het ruimte durven geven. Welkom! Leuk dat je interesse hebt in het Theatrum! In deze brochure vind je

Nadere informatie

Bij u schuil ik, u bent mijn schild,

Bij u schuil ik, u bent mijn schild, Bij u schuil ik, u bent mijn schild, in uw woord stel ik mijn hoop. Psalm 119:114 inleiding Laten we eerlijk zijn: het is niet zo eenvoudig om regelmatig uit de Bijbel te lezen en te bidden. Onze volle

Nadere informatie

Over de dood (deel 3)

Over de dood (deel 3) spiritualiteit Over de dood (deel 3) Gezien vanuit je universele essentie incarneert een klein deeltje van je tijdloze bewustzijn als mens om hier op aarde een unieke fysieke ervaring te hebben. Via geboorte

Nadere informatie

PA R K VIER HET LEVEN THUIS IN PARK ZUIDERHOUT

PA R K VIER HET LEVEN THUIS IN PARK ZUIDERHOUT PA R K VIER HET LEVEN THUIS IN PARK ZUIDERHOUT WELKOM IN PARK ZUIDERHOUT Ouder worden is een mooie fase in het leven. Om nieuwe energie en inspiratie op te doen en van onze dierbaren te genieten. Tijd

Nadere informatie

Ik ben blij dat ik nu voor u lijd Ik ben blij dat ik voor mijn geloof mag lijden Ik ben blij dat ik mag lijden voor de Kerk van Jezus Christus

Ik ben blij dat ik nu voor u lijd Ik ben blij dat ik voor mijn geloof mag lijden Ik ben blij dat ik mag lijden voor de Kerk van Jezus Christus AVONDMAALSVIERING KONINGSKERK 13-09 - 2009 door ds. L. Krüger Schriftlezing: Koloss. 1: 24-29 (NBV) Ik ben blij dat ik nu voor u lijd Ik ben blij dat ik voor mijn geloof mag lijden Ik ben blij dat ik mag

Nadere informatie

6 daagse reconnecterend energetische yoga retreats.

6 daagse reconnecterend energetische yoga retreats. In samenwerking Yébo holistic academy en Surya. Stellen voor, 6 daagse reconnecterend energetische yoga retreats. Alle retreates zijn op basis van 8 dagen 7 nachten(check-in en uit tijden inbegrepen),met

Nadere informatie

Cressa Ghitonia Hotel & SPA Griekenland Kreta Sfaka

Cressa Ghitonia Hotel & SPA Griekenland Kreta Sfaka Cressa Ghitonia Hotel & SPA Griekenland Kreta Sfaka 1. Algemene informatie 1.1. Naam - Ligging - Eliza sterren Cressa Ghitonia Hotel & SPA - (Griekenland Kreta Sfaka) - 4 sterren 1.2. Faciliteiten en afstanden

Nadere informatie

DOWN TO EARTH 6-DAAGSE BEZINNINGSREIS NAAR MAROKKO

DOWN TO EARTH 6-DAAGSE BEZINNINGSREIS NAAR MAROKKO DOWN TO EARTH 6-DAAGSE BEZINNINGSREIS NAAR MAROKKO 6 t/m 12 oktober 2019 Rust in de natuur Reflectie Ruimte voor jezelf Bewustwording De rust van de natuur geeft ruimte voor wat er ten diepste in mij leeft.

Nadere informatie

Laat je raken! Bold Whale trail 2019

Laat je raken! Bold Whale trail 2019 Laat je raken! Bold Whale trail 2019 Bold Whaletrail 2019 Bold Coach Academy nodigt je graag uit om mee te gaan op een persoonlijke reis naar een heel bijzonder stukje natuur. Ver weg in de diepblauwe

Nadere informatie

12 februari Aankomst in New Delhi, overnachting in de bruisende wijk Paharganj.

12 februari Aankomst in New Delhi, overnachting in de bruisende wijk Paharganj. Programma 12 februari Aankomst in New Delhi, overnachting in de bruisende wijk Paharganj. 13 februari Ochtend: groepsbijeenkomst met informatie over de reis en meditatie. Middag: bezoek aan Red Fort Avond:

Nadere informatie

Wie ben ik in het koninkrijk? les 1 DISCIPLE MENTOR

Wie ben ik in het koninkrijk? les 1 DISCIPLE MENTOR Wie ben ik in het koninkrijk? les 1 DEEL 4 DISCIPLE MENTOR In Gen 1, 2 en 3 lezen we direct hoe God denkt over de mens. Hij laat zien wie we zijn, waar we voor gemaakt zijn en wat onze bestemming in het

Nadere informatie

Meditatie legt de kiem om bewuster te worden te midden van de chaos van alledag.*

Meditatie legt de kiem om bewuster te worden te midden van de chaos van alledag.* nazomer 2014 Meditatie legt de kiem om bewuster te worden te midden van de chaos van alledag.* In de drukte van alledag Ons dagelijks leven is voor velen druk. Vol met wat we willen, moeten, kunnen, ontwikkelen.

Nadere informatie

Female Leadership Journey. De kracht van de ontmoeting.

Female Leadership Journey. De kracht van de ontmoeting. Female Leadership Journey De kracht van de ontmoeting. De Female Leadership Journey was een fantastische ervaring. Tien dagen op pad in een prachtig land met een groep heel verschillende en prachtige vrouwen.

Nadere informatie

Yoga on Call. Valies-Uniek. Yogarondreis Marokko. Yoga to the People

Yoga on Call. Valies-Uniek. Yogarondreis Marokko. Yoga to the People Yoga on Call Yoga to the People Yogarondreis Marokko 2 Yogarondreis Marokko Zaterdag 4 november Zondag 12 november 2017 9 dagen yoga op uitzonderlijke plaatsen Dag 1 4 november Om 17h40 komen we aan in

Nadere informatie

De 7 universele wetten

De 7 universele wetten Book Title ~ Author De 7 universele wetten Deborah Yvel JOHN DOE Geschreven door: Deborah Yvel Website:mediumconsultancy.com De 7 universele wetten ~ Deborah Yvel Heey mooi mens, Super leuk dat je dit

Nadere informatie

Het sprekende hart. van. Louise Hay

Het sprekende hart. van. Louise Hay Het sprekende hart van Louise Hay Ik draag dit boek op aan jouw hart. Je hart is jouw machtscentrum. Ik heb geleerd dat creëren makkelijk is als gedachten van liefde recht uit je hart komen. Maak nu aanspraak

Nadere informatie

QUINTA ESSENTIA. 3-daagse workshop. rond persoonlijke vervulling, gezondheid en geluk

QUINTA ESSENTIA. 3-daagse workshop. rond persoonlijke vervulling, gezondheid en geluk QUINTA ESSENTIA 3-daagse workshop rond persoonlijke vervulling, gezondheid en geluk DE KERN VAN DE ZAAK Alleen geluk en welzijn zijn echt. Al het andere verbleekt. De ware juwelen van vervulling, geluk

Nadere informatie

Inhoudsopgave Voorwoord 1. Inleiding en leeswijzer 2. Energie Psychologie 3. Gedachten jouw jouw 4. Verantwoordelijkheid

Inhoudsopgave Voorwoord 1. Inleiding en leeswijzer 2. Energie Psychologie 3. Gedachten jouw jouw 4. Verantwoordelijkheid Inhoudsopgave Voorwoord 2 1. Inleiding en leeswijzer 3 2. Energie Psychologie 7 3. Gedachten 10 Het zijn jouw gedachten die jouw wereld creëren 11 4. Verantwoordelijkheid 13 5. Persoonlijk Plan, jouw blauwdruk

Nadere informatie

Leiderschap is van iedereen

Leiderschap is van iedereen Leiderschap is van iedereen Eddy Karrenbelt Als u het wenkend perspectief leest in het boekje mensenzorg voor de transitie in de Langdurige Zorg. Dan vindt u het streefbeeld gedreven professionals. In

Nadere informatie

Schrijf en vervul jouw hartsverlangen

Schrijf en vervul jouw hartsverlangen Schrijf en vervul jouw hartsverlangen 3 Meditaties en intuïtief schrijfoefeningen Cindy's Coaching Corner www.cindyscoachingcorner.com Be magical, just by being you! Intuïtie is kijken met je ziel Mijn

Nadere informatie

Trans-Atlantisch leiderschaps-retreat april 2018 Santo Domingo - Lissabon

Trans-Atlantisch leiderschaps-retreat april 2018 Santo Domingo - Lissabon Trans-Atlantisch leiderschaps-retreat 14-27 april 2018 Santo Domingo - Lissabon 1 Het Trans-Atlantisch leiderschaps-retreat is een intensief persoonlijk ontwikkelingsprogramma van ruim twee weken in april

Nadere informatie

Yoga Vakantie in Italië met Irene Hertogh

Yoga Vakantie in Italië met Irene Hertogh Yoga Vakantie in Italië met Irene Hertogh Kerkstraat 1 2514 KP The Hague e: info@thecityretreat.nl t: +31(0)6 42 257 506 Yoga, meditatie en overheerlijk eten. La dolce vita krijgt deze vakantie een geheel

Nadere informatie

Wil je méér innerlijke balans en krachtiger persoonlijk leiderschap?

Wil je méér innerlijke balans en krachtiger persoonlijk leiderschap? Wil je méér innerlijke balans en krachtiger persoonlijk leiderschap? Zoek je een veilige leeromgeving, met humor en diepgang, die toelaat om wérkelijk stappen te zetten in je leven en je werk? DAN IS IETS

Nadere informatie

Een Bekrachtigende Tijd van Ziele-Overgang voor Iedereen

Een Bekrachtigende Tijd van Ziele-Overgang voor Iedereen Een Bekrachtigende Tijd van Ziele-Overgang voor Iedereen Geschreven door auteur Geen Reacties Gepubliceerd: december 28th, 2013 Natalie Glasson Aartsengel Metatron, met Natalie Glasson Binnenin jouw wezen

Nadere informatie

De Bron van de Secure Base. Een cyclus van 6 stiltedagen

De Bron van de Secure Base. Een cyclus van 6 stiltedagen De Bron van de Secure Base Een cyclus van 6 stiltedagen 2017 Rabbi Levi zag op straat iemand hardlopen en vroeg hem: Waarom loop je zo hard? Hij antwoordde: Ik ren achter mijn geluk aan! Rabbi Levi zei

Nadere informatie

Meelezen, meeleven: Mijn HealingArt-orakelboek..

Meelezen, meeleven: Mijn HealingArt-orakelboek.. WantToKnow.nl Meelezen, meeleven: Mijn HealingArt-orakelboek.. 25 februari 2014 Door GuidoJ. Aanbevelen Vanaf haar vroegste jeugd heeft Willeke Hendrik via haar ouders, de passie voor kunst en spiritualiteit

Nadere informatie

De boodschappen die je hebt ontvangen, komen van Hogerhand. Ze zijn onvoorwaardelijk

De boodschappen die je hebt ontvangen, komen van Hogerhand. Ze zijn onvoorwaardelijk CONTACT MET HET GODDELIJKE De boodschappen die je hebt ontvangen, komen van Hogerhand. Ze zijn onvoorwaardelijk liefhebbend, jagen geen angst aan en moedigen je aan om te groeien en je ware Zelf te zijn.

Nadere informatie

ITL Zomerweek in Asharum Amonines - 20 t/m 24 juli 2015

ITL Zomerweek in Asharum Amonines - 20 t/m 24 juli 2015 I ITL Zomerweek in Asharum Amonines - 20 t/m 24 juli 2015 Een vakantie in het teken van ontspanning met gelegenheid tot bezinning en verdieping. Te midden van de schitterende Belgische Ardennen en vanuit

Nadere informatie

LEIDERSCHAPSREIS BALI 2014 ZACHTE TIJD ALS KATALYSATOR VAN VOORUITGANG

LEIDERSCHAPSREIS BALI 2014 ZACHTE TIJD ALS KATALYSATOR VAN VOORUITGANG LEIDERSCHAPSREIS BALI 2014 ZACHTE TIJD ALS KATALYSATOR VAN VOORUITGANG Begeleiding: Caroline Serré en Odette Meyer Villa Flow Bali, 24 januari 2 februari 2014 RELEVANTIE Als leider mis je vaak de stilte

Nadere informatie

MOEDERWORKSHOP ZONDAG 21 DECEMBER 10.30 UUR - 21.00 UUR UTRECHT

MOEDERWORKSHOP ZONDAG 21 DECEMBER 10.30 UUR - 21.00 UUR UTRECHT MOEDERWORKSHOP ZONDAG 21 DECEMBER 10.30 UUR - 21.00 UUR UTRECHT GEEF JOUW EIGEN BEVALLING EEN DIEPERE PLEK IN JE LEVEN WORKSHOP VOOR MOEDERS OM HUN BEVALLING AAN MOEDER AARDE TE GEVEN IN DE SYMBOLIEK VAN

Nadere informatie

Ben jij klaar voor jouw transformatie?

Ben jij klaar voor jouw transformatie? Ben jij klaar voor jouw transformatie? GA DAN MET MIJ MEE NAAR IBIZA SEAVENEAGLE 8-daagse Spirituele reis Inclusief Sjamanistische meditaties REISPERIODE: Maandag 02 september t/m maandag 09 september

Nadere informatie

Yoga on Call. Valies-Uniek. Yogarondreis Marokko. Yoga to the People

Yoga on Call. Valies-Uniek. Yogarondreis Marokko. Yoga to the People Yoga on Call Yoga to the People Yogarondreis Marokko 2 Yogarondreis Marokko Zondag 5 november Zondag 12 november 2017 8 dagen yoga op uitzonderlijke plaatsen Dag 1 Om 17h40 op 5 november komen we aan in

Nadere informatie

Zeven hulpbronnen van vertrouwen. Door: Carlos Estarippa

Zeven hulpbronnen van vertrouwen. Door: Carlos Estarippa Zeven hulpbronnen van vertrouwen Door: Carlos Estarippa Geïnspireerd door het boek van Bertie Hendriks Dagboek van de Ziel. De zeven levensfasen (Hendriks, 2013) wil ik in onderstaand artikel beschrijven

Nadere informatie

Sacred Sounds part 3

Sacred Sounds part 3 Sacred Sounds part 3 - The Soothing Sound of Embrace - mantra: Anandajay vocals: Anandajay music: Raju & Anandajay arrangement & composition: Anandajay 1. Surya Embrace song, 16.39 min. (offers a comforting

Nadere informatie

8-stappen ONTDEK-JEZELF

8-stappen ONTDEK-JEZELF 8-stappen ONTDEK-JEZELF SCHATKAART #rust #richting #route VOORWOORD Als klein jongetje droomde ik al van het avontuur. Dat ik in mijn avonturenmobiel niet alleen de wereld, maar vooral mezelf zou ontdekken.

Nadere informatie

Tekstboek herschrijf je verhaal Dream your world into being. Dag 4. Bevrijd van mijn rollen. Het traumaverbond.

Tekstboek herschrijf je verhaal Dream your world into being. Dag 4. Bevrijd van mijn rollen. Het traumaverbond. Dag 4. Bevrijd van mijn rollen. Gisteren heb je kennis gemaakt met de jaguar in jezelf: jouw kracht om betekenis te geven en je verhalen leven in te blazen met je overtuigingen, verwachtingen en intenties.

Nadere informatie

Mind & Motion, Centrum voor BewustZijn

Mind & Motion, Centrum voor BewustZijn NIEUWSBRIEF Follow your it knows the way Mind & Motion, Centrum voor BewustZijn Nieuwsbrief 1 9 januari 2015 Lieve mensen, Een mooi en bijzonder nieuw jaar. Ik wens jullie allen een liefdevol, gezond,

Nadere informatie

De Bron van de Secure Base. Een cyclus van 6 stiltedagen voor leiders en begeleiders naar de wortels van hun leiderschap

De Bron van de Secure Base. Een cyclus van 6 stiltedagen voor leiders en begeleiders naar de wortels van hun leiderschap Een cyclus van 6 stiltedagen voor leiders en begeleiders naar de wortels van hun leiderschap 2017 in Rabbi Levi zag op straat iemand hardlopen en vroeg hem: Waarom loop je zo hard? Hij antwoordde: Ik ren

Nadere informatie

Yoga op Domaine La Vie Tara, in de groene Ardèche

Yoga op Domaine La Vie Tara, in de groene Ardèche Yoga op Domaine La Vie Tara, in de groene Ardèche Twee weken, georganiseerd door Yogastudio Westland - 1e week: zaterdag 9 tot zaterdag 16 juni 2018-2e week: zaterdag 18 tot zaterdag 25 augustus 2018 `Een

Nadere informatie

betoverend BAli Indonesie

betoverend BAli Indonesie betoverend BAli Indonesie GEMAAKT DOOR DENISE BALI Bali is een bestemming die u altijd bij zal blijven. Het land beschikt over een rijke cultuur, een schitterende natuur en langgerekte stranden. Dit in

Nadere informatie

Het ontstaan van Breathfulness

Het ontstaan van Breathfulness Het ontstaan van Breathfulness Het is een intensieve reis om deze nieuwe weg in te slaan, alles mag er zijn om de weg van Breathfulness te realiseren: een weg naar een verruimd leven. Een weg om de harmonie

Nadere informatie

Heer, U zocht mij, toen ik was weggegaan U bracht mij veilig in Uw gezin U vergaf mij, mijn schuld is weggedaan U gaf mijn leven een nieuw begin

Heer, U zocht mij, toen ik was weggegaan U bracht mij veilig in Uw gezin U vergaf mij, mijn schuld is weggedaan U gaf mijn leven een nieuw begin Met Deliver zingen we voor de dienst; Dat is genade! - Opwekking 722 Heer ik dank U Voor wat U heeft gedaan Ik kon niet doorgaan op eigen kracht Maar dankzij Jezus mag ik nu voor U staan U spreekt mij

Nadere informatie

Als je je leven in balans hebt: Zou je dit wel willen maar weet je niet hoe? Dan is dit jaarprogramma echt iets voor jou

Als je je leven in balans hebt: Zou je dit wel willen maar weet je niet hoe? Dan is dit jaarprogramma echt iets voor jou Als je je leven in balans hebt: Heb je geen of weinig last van stress Ken je je grenzen en kun je ze ook aangeven Kun je prima dealen met emoties die zich aandienen Weet je precies hoe je jouw unieke licht

Nadere informatie

Open je hart en verwacht een wonder van Jezus!

Open je hart en verwacht een wonder van Jezus! Open je hart en verwacht een wonder van Jezus! Voordat je het onderstaande gaat doorlezen wil ik je vragen om het onderstaande gebed te bidden: Almachtige God, Schepper van hemel en aarde, ik mag op dit

Nadere informatie