Wayne Helix Serie Brandstofpompen

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Wayne Helix Serie Brandstofpompen"

Transcriptie

1 Wayne Helix Serie Brandstofpompen Ontworpen voor u, ontwikkeld voor de wereld.

2 you Ontworpen voor u. Station Eigenaar. Oliemaatschappij. Technicus. Klant. Het maakt niet uit wie u bent, de nieuwe Helix lijn van brandstofpompen werd voor u ontwikkeld. Met toepassingen waar klanten om vragen. Voordelen waar station eigenaren, wagenparkbeheerders en verkopers van profiteren. Daarbij een vriendelijk ontwerp voor een service technicus wat deze slimme pompen overal ter wereld toepasbaar maakt. Uiteindelijk zijn deze pompen ontworpen aan de hand van een uitgebreide terugkoppeling van gebruikers over de hele wereld. Dus vanaf de ontwikkeling, het installeren, het gebruik en het onderhoud, is deze lijn van pompen helemaal gemaakt voor u. De brandstofpomp-opnieuw ontworpen en ontwikkeld De Wayne Helix serie brandstof pompen is een wereldwijde familie van producten waarbij alle modellen gebaseerd zijn op hetzelfde ontwerp - het Wayne DNA. Wayne ontwierp en ontwikkelde de hele Helix familie op basis van één enkel wereldwijd platform waarbij het intelligente ontwerp, de beveiliging van transacties en de geavanceerde technologie worden benadrukt. De Helix lijn van brandstof pompen bestaat momenteel uit 4 modellen: De Helix 2000, de Helix 4000, de Helix 5000 en de Helix Ik wil niet alleen gemakkelijk- maar ook minder onderhoud uitvoeren Technicus. Helix. Ontworpen voor u. Ontwikkeld voor de wereld. De pomp moet de uitstraling geven waarvoor ik sta.

3 Ik wil mijn onderhoudsprogramma optimaliseren Ik wil dat het net zo goed werkt als het er uit ziet Ik moet klaar zijn voor de toekomst Ik heb meer uitstraling van mijn merk nodig Ik heb het nodig om geld te verdienen en niet dat het geld gaat kosten Ik heb het nodig om mijn klanten te voorzien van brandstof terwijl ik aan het ondernemen ben Oliemaatschappij. Ik heb het nodig om goed in mijn regio te kunnen werken Ik wil brandstof tanken zonder vies te worden Klant. Het moet een zeer lange levensduur hebben Het moet uitstraling hebben Station Eigenaar. Ik wil dat het gebruiksvriendelijk is voor de klant en mijzelf als station eigenaar.

4 Ontworpen voor de wereld Wayne presenteert als eerste een unieke platform waarop de volledige Helix-familie is ontwikkeld, met daarin het allerbeste wat Wayne te bieden heeft. We ontwierpen en construeerden onze Helix brandstof pompen om een wereldwijd platform te zijn, te voldoen aan s werelds hoogste veiligheidsnormen en ook aan de steeds veranderende eisen van de klanten in alle 145 landen die Wayne beleverd. We hebben dit gedaan door de nadruk te leggen op drie belangrijke criteria: Intelligent ontwerp Wayne en IDEO, een gerenommeerd ontwerp- en innovatief marketingbureau, werkten samen om wereldwijd onderzoek uit te voeren en creëerden de Helix brandstof pomp gebaseerd op de feedback van gebruikers uit de hele wereld. Station eigenaren - oliemaatschappijen - technici - klanten hebben geholpen om de functie, het beheer en de goede werking van deze intelligent ontworpen brandstof pomp tot stand te brengen. Moderne Stijl De universele stijl van de nieuwe brandstof pomp zorgt voor een wereldwijde herkenning en een consistente ervaring bij het tanken. Frisse Uitstraling Om de apparatuur te beschermen en het uiterlijk te waarborgen vertoont het ontwerp schone en vuile zones. Uitgebreide Merkzichtbaarheid Meer mogelijkheden voor merkzichtbaarheid op pompmantels, bovenbalken en andere plaatsen. Dit verhoogt de merkzichtbaarheid bij de tankende klanten. Verbeterd beeldscherm ergonomisch ontworpen displays met een zeer hoog contrast.

5 Veiligheid & Beveiliging Helix brandstof pompen zijn zodanig ontworpen en gebouwd, dat ze niet alleen aan de veiligheidseisen van de IEC- en UL voldoen maar ook aan alle criteria rond beveiliging. Interne beveiligings componenten van de pomp zorgen voor het ontmoedigen en eventueel detecteren van sabotage en diefstal van brandstof. Beveiligde Brandstof Componenten De pomp heeft modulaire compartimenten die onafhankelijk van elkaar vergrendeld kunnen worden en het robuuste U-frame voorkomt toegang tot de elektronica door onbevoegden. Toonaangevende Beveiliging op Betalingsverkeer De pomp bevat de opgewaardeerde ix PayTM beveiligde technologie, deze voldoet aan de laatste PCI-, PTS-, en EMV normen voor wereldwijd betalingsverkeer. Persoonlijke Veiligheid De pomp versterkt het vertrouwen van de gebruiker met betrekking tot persoonlijke veiligheid, dit door zijn slanke vorm en transparantie. Geavanceerde Technologie & Hoogwaardige Kwaliteit De frisse aanpak waarvoor gekozen is bij de Helix brandstof pompen omvat wereldwijd gebruikte componenten, innovatieve oplossingen en duurzame materialen. Modulair Ontwerp Door het gebruik van gedeelde wereldwijde componenten, elektronica en gebruikersinterface vereenvoudigt de Helix brandstof pomp het onderhoud en de montage. Duurzame Materialen De brandstof pomp bestaat uit hoogwaardige duurzame componenten en corrosiebestendige legeringen, waarmee onderhoudskosten worden gereduceerd. Aandacht voor Detail De hoge kwaliteitsgraad van de pomp, de moderne stijl en de frisse uitstraling maakt tanken weer aantrekkelijk. E E N H E T S T A P V O O R U I T I N O N D E R N E M E N Beheren van wetgeving, arbeid, onderhoud van tanks & pompen en betalingsverkeer zijn doorslaggevend voor succes. Om te overleven en succes te hebben moet er meer volume omgezet worden op een station. Meer activiteiten op het voorterrein creëert de potentie om meer publiek in de shop te halen. Indien u investeert in uitstraling en gebruiksvriendelijkheid op het voorterrein, dan zullen klanten worden aangetrokken door de tankervaring die u te bieden heeft.

6 Een wereldwijde familie. Meer functies & voordelen. De Helix lijn is een unieke familie van pompen met toonaangevende functies die het beste van Wayne weerspiegelen. Intelligent Ontwerp 4 1. Scheiding tussen schone en vuile zones Scheiding van schone en vuile zones zorgt ervoor dat slangen, vuil en brandstof uit de buurt blijven van de schone zones zoals de merk-uiting en de betaalterminal Slank en opvallend profiel het open karakter van de zijkant van de pomp en het gestroomlijnde profiel zijn aantrekkelijk voor klanten en geven de station medewerkers een beter zicht op het voorterrein. 3. Grote pompmantels en bovenbalken Bieden ononderbroken veel ruimte voor merkherkenning en verkoop acties. 4. Schuine bovenbalk verbetert merkherkenning en is gericht op de tankende klant (alleen beschikbaar op de modellen Helix 4000 en 5000). 5. Optie zijpaneel voor merkherkenning Breidt de merkherkenningsruimte rond de pomp uit, waardoor deze zichtbaar wordt vanuit meerdere hoeken Naadloos exterieur en frame Vermindert kans op corrosie, met als gevolg een reductie van onderhoudskosten en een duurzame uitstraling van de pomp. 7. Compact formaat neemt evenveel ruimte in beslag als uw huidige Wayne pomp, waardoor vervanging simpel en tegen lage kosten kan worden uitgevoerd. 8. Donkere, kleur geïmpregneerd plastic - verbergt de slangen en maakt vuil, krassen en slijtage minder zichtbaar. 9. Ergonomische nozzle houder Houdt de nozzle stevig op zijn plaats, waardoor slijtage vermindert en klanten gemakkelijk de nozzle kunnen hanteren. 10. Intelligente plaatsing van slangaansluitingen Minimaliseert ongemak van slang o.a. tijdens betaling Veiligheid & Beveiliging 11. EMV compliance en mogelijkheid tot upgrading Biedt volledige naleving van de wereldwijde EMV beveiligingsnormen als ook het gemak tot opwaardering van EMVready opties. 12. Voldoet aan wereldwijde eisen m.b.t. minder validen De naleving van de IEC-en ADA normen maakt de pomp ook toegankelijk voor gehandicapten. 13. Verbeterde zichtbaarheid Bevordert zekerheid van de persoonlijke veiligheid door beter zicht op, rond en langs de pomp. 14. Verzonken, schuin geplaatste PIN-pad Verbetert de privacy van gebruikers en de ergonomische toegang tot de beveiligde PIN-pad Stevig metalen U-frame Stopt onbevoegde toegang tot de elektronica van de pomp. 16. Wayne ix Technologie Platform Gebouwd op een standaard wereldwijd technologisch platform, waardoor flexibiliteit in de configuratie mogelijk is en de pomp kan voldoen aan de specifieke eisen van de regio. 17. ix Pay beveiligde betaling Helpt de eigenaar van een station om te blijven voldoen aan de evoluerende betalingsstandaard. 7 6

7 While only referenced on the Helix 4000 dispenser model, these features and benefits are consistent across all models, except where noted.

8 Een wereldwijde familie. Meer functies & voordelen. Gebruikers Interface 18. Intuïtieve gebruikersinterface en een groot & helder display Een schuin geplaatste display met wit-op-zwarte cijfers zorgt voor duidelijke leesbaarheid, zowel overdag als ook s nachts. 19. Individuele zachte toetsen Verbetert de betalingstransactie ervaring van de gebruiker door knoppen die eenvoudig en voelbaar in te drukken zijn. 20. Energiezuinige modus Het display wordt gedimd tijdens inactieve perioden om stroom te besparen en de levensduur van het display te verlengen ,7-inch monochroom of kleur qvga scherm* of ( optioneel ) 10,4-inch VGA kleurenscherm **-Verbetert de tankervaring voor klanten door het duidelijk presenteren van de informatie. 22. Dubbele Display Zorgt voor heldere, handige weergave van data ongeacht aan welke zijde van de brandstof pomp de klant zich bevindt. Onderhoud 23. Wayne imeter brandstofmeter-levert nauwkeurigheid, betrouwbaarheid en snelle doorstroomsnelheid. Tevens één van de meest betrouwbare- en kost effectieve zuiger-brandstof-meters in de markt. 24. Wayne Xflo brandstofmeter ( optioneel ) Levert ongeëvenaarde doseernauwkeurigheid met vrijwel geen meetafwijking, waardoor brandstof verlies en kalibratie kosten tot een minimum worden beperkt. 25. Geïntegreerde kabelgeleiding Schept orde in de bekabeling en creëert betere toegankelijkheid en overzicht voor de technicus. 26. Systeemstatus en foutmeldingen Bieden technicus, stations eigenaar en klant een directe terugkoppeling over de status van de pomp. 27. Roestvrij staal vervangbare bescherming op U-frame Helpt om krassen en beschadigingen door de nozzle te verbergen, waardoor de pomp er langer nieuw blijft uitzien Brandstofopvang De speciaal ontworpen constructie minimaliseert morsen en verminderd de impact op het milieu 29. Brandstof-drup goot Vangt brandstof druppels in de nozzlehouder op en voorkomt dat deze langs de pompmantel naar beneden lopen Dubbele/drievoudige koppeling Wayne s uniek ontworpen koppelingen van brandstofleidingen; bewerkstelligd een gemakkelijke visuele controle van koppelingen en dichtingen. Tevens mogelijkheid om bepaalde componenten gemakkelijke en snel te vervangen. 31. Quick-connect zuigleiding maakt een snelle en eenvoudige aansluiting van de zuigleiding op de pomp mogelijk. Waardoor de installatie van de pomp makkelijker wordt Compacte pomp unit met nieuwe filter oplossing Zorgt voor een schone en gemakkelijke filter vervanging waardoor verontreiniging tot een minimum wordt beperkt.

9 *Europa en Canada **Europa en Latijns Amerika; biedt geïntegreerde media mogelijkheden met een groot kleuren scherm voor beter zicht op grotere afstand.

10 Maak kennis met de Familie. Een wereldwijd dispenser platform. Vier modellen om in uw behoeften te voorzien. De Wayne Helix brandstof pomp is goed configureerbaar en voorziet in de specifieke behoefte van gebruikers, ongeacht hun tankeisen. Helix 2000 Compact werkpaard Helix 4000 Grote speler, klein model Helix 5000 Tot in de kern flexibel Helix 6000 Ultieme mogelijkheden Heeft u weinig ruimte beschikbaar, dan is de Helix 2000 brandstof pomp een praktische- en compacte pomp. Ideaal voor kleinere tankstations, truck-stop en speciale toepassingen zoals bijvoorbeeld in jachthavens of op luchthavens. Uitgerust voor twee brandstoftypes en leverbaar met enkel/dubbel display. Afhankelijk van de regio. De Helix 4000 brandstof pomp is een mooi gestroomlijnde en moderne pomp met een kleine voetprint. Deze pomp is geschikt voor maximaal 4 slangen, met een slanglengte van 3 meter. Profiteer van meerdere configuraties met betrekking tot betaling en variabel debiet. De Helix 5000 brandstof pomp beschikt over de uitstraling en de mogelijkheden van de Helix 4000, maar heeft een grotere flexibiliteit met betrekking tot het aantal slangen (maximaal 8 slangen met een slanglengte van 4 meter. De Helix 6000 brandstof pomp centraliseert alle nozzles op één plaats met de mogelijkheid tot het leveren van 5 producten, inclusief alternatieve brandstoffen. In een formaat en lay-out dat optimaal is voor uw voorterrein. Alle slangen, verborgen in het slangkabinet, zijn samengebracht aan één zijde van de brandstof pomp om vervuiling van de pomp tot een minimum te beperken waardoor de pomp ten alle tijde een schone uitstraling heeft Helix. Ontworpen voor u. Ontwikkeld voor de wereld. * Depending on region.

11 Product Samenstelling Noord Amerika Zuid Amerika EMEA Alle regio s Hydraulische Opties Elektronische Opties Hydraulische Opties Elektronische Opties Hydraulische Opties Elektronische Opties Helix 2000 Helix 4000 Helix 5000 Helix 6000 Mengend Niet-Mengend Master/Satelliet Opties Max. slanglengte in meters 2 3 (3+1)NEW! 4 (3+1+1)NEW! 6 imeter/brandstof Meter Xflo Brandstof Meter Max. aantal Producten 2 5 (Mengend) 2 (Niet-Mengend) 5 (Mengend) 4 (Niet-Mengend) 6 (Mengend) 5 (Niet-Mengend) Ethanol & Biodiesel voorbereid Max. slangen per zijde Lijn-georiënteerde slangen/nozzles Eiland georiënteerde slangen/nozzles Haak of Veer slangbediening Slang-oprolsysteem Volume weergave Standard Flow Rate (Up to 10 GPM) Enhanced Flow Rate (Up to 22 GPM) Super-High Flow Rate (Up to 36 GPM) Ultra-High Flow Rate (Up to 60 GPM with Master/Satellite) Balance Vapor Recovery Healy Vapor Recovery Fleet Volume Only Displays ix Fleet Fuel Control 5.7 Monochrome qvga Display Standard Flow Rate (Up to 40 LPM) Enhanced Flow Rate (Up to 70 LPM) Super-High Flow Rate (Up to 120 LPM) DüRR Vapor Recovery Module with Wayne VapourGate Monitoring System 5.7 Monochrome qvga Display 5.7 Color qvga Display 10.4 Color VGA Display Standard Flow Rate (Up to 40 LPM) Enhanced Flow Rate (Up to 70 LPM) Super-High Flow Rate (Up to 120 LPM) DüRR Vapor Recovery Module with Wayne VapourGate Monitoring System 5.7 Monochrome qvga Display 5.7 Color qvga Display 10.4 Color VGA Display Available in North America in early Hose retraction yields up to 4 meters (13 feet) of hose reach.

12 Helix. Ontworpen voor u. Ontwikkeld voor de wereld. Laat ons u bedrijf helpen om vooruitgang te boeken. Om rendabel te zijn, moeten bedrijven inspelen op de behoeften van de klant. Wayne Helix brandstof pompen spelen in op die behoeften door gebruik te maken van een gestandaardiseerd platform en de meest beproefde componenten & technologieën om een superieure tankervaring mogelijk te maken. Wayne Helix is een wereldwijde totaal vernieuwde brandstof pomp, op het gebied van vormgeving en technologie. Lees meer online. Voor meer informatie over de Wayne Helix brandstof pompen, configuratie-opties en beschikbaarheid, kunt u inloggen op of vandaag contact opnemen met Hamer, de vertegenwoordiger van Wayne in de Benelux. Over Wayne Wayne, een GE Energy Business, is wereldleider in het ontwerpen, fabriceren en onderhouden van oplossingen m.b.t. brandstof voorzieningen waar betrouwbaarheid en beschikbaarheid van crusiaal belang zijn. en, betaalsystemen, controlesystemen en technologie van Wayne spelen een essentiële rol in de mondiale markt van brandstof verkoop. Wereldwijd Hoofdkantoor: Austin, Texas, USA T Europees Hoofdkantoor: Malmö, Sweden T Zuid Amerika Hoofdkantoor: Rio de Janeiro, Brazil T Azië Hoofdkantoor Shanghai, China T Wayne, het Wayne logo, Helix, imeter, ix Pay, ix, Xflo en combinaties daarvan zijn handelsmerken of geregistreerde handelsmerken van Wayne, een GE Energy Business, in de Verenigde Staten en andere landen. EMV is een geregistreerd handelsmerk van EMVCO LLC. andere namen zijn voor informatieve doeleinden en kunnen handelsmerken zijn van derden. Wayne vertegenwoordiger Benelux Hamer B.V. Apeldoorn, Nederland

1200 Serie Brandmeldcentrale van Bosch Beveiliging van het meest dierbare

1200 Serie Brandmeldcentrale van Bosch Beveiliging van het meest dierbare 1200 Serie Brandmeldcentrale van Bosch Beveiliging van het meest dierbare 2 1200 Serie Brandmeldcentrale Installatie van een veilig gevoel Volledige bescherming aangepast aan uw wensen De 1200 Serie Brandmeldcentrale

Nadere informatie

5000 Serie Modulaire brandmeldcentrale Net zo flexibel als uw ideeën

5000 Serie Modulaire brandmeldcentrale Net zo flexibel als uw ideeën 5000 Serie Modulaire brandmeldcentrale Net zo flexibel als uw ideeën 2 U hoeft zich geen zorgen meer te maken met de 5000 Serie Modulaire brandmeldcentrale Het systeem wordt gedefinieerd door uw wensen

Nadere informatie

P4Product Informatie Elegant aansluiten bureau inbouwsystemen

P4Product Informatie Elegant aansluiten bureau inbouwsystemen Onze aansluit- en kabelmanagement systemen voor kantoor en vergaderruimtes zijn op basis van de hoogst haalbare kwaliteit en betrouwbaarheid. Flexibele inbouw systemen waar een luxe uiterlijk en comfort

Nadere informatie

Intelligent klant informatie systeem. Improving Customer Forecourt Experience 100% FOCUS ON PETROL

Intelligent klant informatie systeem. Improving Customer Forecourt Experience 100% FOCUS ON PETROL Intelligent klant informatie systeem Improving Customer Forecourt Experience 100% FOCUS ON PETROL Verhoog de klanttevredenheid op uw station Alle grote oliemaatschappijen zien het belang in van een sterke

Nadere informatie

KENMERKEN DESIGN TECHNOLOGIE VEILIGHEID. Het hoogste niveau van veiligheid gaat over meer dan alleen een robuust product, dat bewijst de XS4 One

KENMERKEN DESIGN TECHNOLOGIE VEILIGHEID. Het hoogste niveau van veiligheid gaat over meer dan alleen een robuust product, dat bewijst de XS4 One XS4 2.0 XS4 ONE Een nieuwe generatie producten: stap over op de toegangscontrole van morgen met nieuwe designs en breng de veiligheid van uw gebouwen samen met het visuele aspect op een hoger niveau. www.saltosystems.nl

Nadere informatie

IDEALRAIN EVO & IDEALRAIN EVO JET

IDEALRAIN EVO & IDEALRAIN EVO JET IDEALRAIN EVO & IDEALRAIN EVO JET DE LUXE VAN KEUZE Wanneer klanten betere prestaties eisen, bieden de handdouches uit de Idealrain collectie u de mogelijkheid om deze te leveren. De komst van Idealrain

Nadere informatie

Net2 Entry. Het simpelste IP deurintercom systeem beschikbaar

Net2 Entry. Het simpelste IP deurintercom systeem beschikbaar Net2 Entry Het simpelste IP deurintercom systeem beschikbaar Net2 Entry Nieuwste generatie intercom met verbeterde functionaliteiten voor veelzijdige beveiliging en gebouwbeheer Net2 Entry is het meest

Nadere informatie

Net2 Entry. Het simpelste IP deurintercom systeem beschikbaar

Net2 Entry. Het simpelste IP deurintercom systeem beschikbaar Net2 Entry Het simpelste IP deurintercom systeem beschikbaar Net2 Entry Nieuwe generatie intercom met verbeterde functionaliteiten voor veelzijdige beveiliging en gebouwbeheer Net2 Entry is het meest gebruiksvriendelijke

Nadere informatie

kiggen Stationaire PerSen EEN OPTIMALE INVESTERING DOOR INTELLIGENTE FUNCTIES

kiggen Stationaire PerSen EEN OPTIMALE INVESTERING DOOR INTELLIGENTE FUNCTIES kiggen Stationaire PerSen EEN OPTIMALE INVESTERING DOOR INTELLIGENTE FUNCTIES kiggen EEN OPTIMALE INVESTERING DOOR INTELLIGENTE FUNCTIES De Kiggen afvalpersen van Geesinknorba bieden veel slimme voordelen:

Nadere informatie

P U B L I C A D V A N C E D

P U B L I C A D V A N C E D PUBLIC ADVANCED P. 3 P. 2 Elektrisch rijden is de toekomst. En die toekomst is al begonnen! Daarom wil Lanova elektrisch rijden voor iedereen bereikbaar maken. Lease eenvoudig je eigen laadpaal thuis of

Nadere informatie

Intelligente energiemeters voor datacenters

Intelligente energiemeters voor datacenters Intelligente energiemeters voor datacenters Waarom meten? Elektrische energie is de duurste van alle variabele kosten in een datacenter. Alleen daarom al is het goed om het verbruik met energiemeters in

Nadere informatie

Schone afvoeren. Oplossingen voor douchevloeren.

Schone afvoeren. Oplossingen voor douchevloeren. Schone afvoeren. Oplossingen voor douchevloeren. Minder hindernissen meer verkoop De nieuwste trend zijn douchevloeren, die heel wat nieuwe mogelijkheden bieden voor ontwerpers en installateurs. Geberit

Nadere informatie

De nieuwe Hydrovar generatie: Toegenomen flexibiliteit en besturing

De nieuwe Hydrovar generatie: Toegenomen flexibiliteit en besturing De nieuwe Hydrovar generatie: Toegenomen flexibiliteit en besturing De nieuwe generatie Hydrovar drukverhogingssets brengt pompen naar een hoger niveau van flexibiliteit en efficiëntie. Montage op de

Nadere informatie

Ik wilde een product met een vriendelijke en uitnodigende uitstraling

Ik wilde een product met een vriendelijke en uitnodigende uitstraling MagniLink Vision Ik wilde een product met een vriendelijke en uitnodigende uitstraling Ik stelde me een gebruiker voor die voor het eerst kennismaakt met een nieuw hulpmiddel voor slechtzienden. Ik wilde

Nadere informatie

Océ TCS500. Tijd is kostbaar. Grootformaat. kleurenprint-, kopieer- en. scansysteem

Océ TCS500. Tijd is kostbaar. Grootformaat. kleurenprint-, kopieer- en. scansysteem Océ TCS500 Tijd is kostbaar Grootformaat kleurenprint-, kopieer- en scansysteem Klaar voor elke klus: hoge Prestaties waarop u kunt productiviteit rekenen Hoge capaciteit in kleur en Volledig te configureren

Nadere informatie

n2-serie Laag in gewicht HOOg in prestaties

n2-serie Laag in gewicht HOOg in prestaties n2-serie Laag in gewicht HOOg in prestaties n2-serie De N2 Serie is geschikt voor een snelle en efficiënte inzameling van huishoudelijk afval en recyling materialen. De N2 Serie heeft een opbouw met een

Nadere informatie

Galaxy Flex BEVEILIGING DIE PAST BIJ UW BEDRIJF EN LEVENSSTIJL. Bescherm uw bezittingen

Galaxy Flex BEVEILIGING DIE PAST BIJ UW BEDRIJF EN LEVENSSTIJL. Bescherm uw bezittingen Galaxy Flex BEVEILIGING DIE PAST BIJ UW BEDRIJF EN LEVENSSTIJL Bescherm uw bezittingen Beveiliging die staat als een huis Bent u op zoek naar een beveiligingssysteem dat... Uiterst effectief en toch goed

Nadere informatie

ICS. Het uitgekiende systeem voor uitstekende beveiliging

ICS. Het uitgekiende systeem voor uitstekende beveiliging ICS Het uitgekiende systeem voor uitstekende beveiliging ICS unieke technologie & professionele toepassingen ICS is het intelligente systeem onder de mechanische sluitsystemen. Met een uitgekiende, unieke

Nadere informatie

LED Prijsdisplays. Visualise your identity 100% FOCUS ON PETROL

LED Prijsdisplays. Visualise your identity 100% FOCUS ON PETROL LED Prijsdisplays Visualise your identity 100% FOCUS ON PETROL 2 Bever Innovations historie 1996 Bever Innovations werd opgericht als technisch ontwerpen adviesbedrijf. 1996 Diverse onderhoudscontracten

Nadere informatie

Slimme en eenvoudige toegangscontrole en deurintercom oplossingen. Catalogus

Slimme en eenvoudige toegangscontrole en deurintercom oplossingen. Catalogus 2018 Slimme en eenvoudige toegangscontrole en deurintercom oplossingen Catalogus Deurintercom systeem is een deurintercom systeem wat volledig stand-alone kan werken of onderdeel kan uitmaken van het online

Nadere informatie

IN-LINE pompen MET HOOG RENDEMENT

IN-LINE pompen MET HOOG RENDEMENT IN-LINE pompen MET HOOG RENDEMENT grundfos IN-LINE POMPEN TP, TPD, TPE, TPED MET DE TP/TPE BIEDT GRUNDFOS EEN UITGEBREIDE SERIE INLINE POMPEN MET HOOG RENDEMENT Een grote diversiteit aan toepassingen Gebruik

Nadere informatie

Conventionele Brandmeldcentrale 500 Serie Zo eenvoudig als tellen tot drie

Conventionele Brandmeldcentrale 500 Serie Zo eenvoudig als tellen tot drie Conventionele Brandmeldcentrale 500 Serie Zo eenvoudig als tellen tot drie 2 Een brandmeldcentrale die eenvoudig is te installeren, configureren, te onderhouden en te gebruiken. LCD-scherm met statusindicatie

Nadere informatie

PANORAMIC PANORAMISCHE TELESCOPISCHE LIFTEN MET STABILISATOREN PANORAMISCHE TELESCOPISCHE LIFTEN MET HOGE CAPACITEIT

PANORAMIC PANORAMISCHE TELESCOPISCHE LIFTEN MET STABILISATOREN PANORAMISCHE TELESCOPISCHE LIFTEN MET HOGE CAPACITEIT PANORAMIC Het Panoramic-assortiment werd in 1987 geboren. De motor werd toen van de achterkant naar de zijkant verplaatst om plaats te maken voor de telescopische arm. Een revolutionaire wijziging die

Nadere informatie

Luchtgekoelde koelmachines en warmtepompen met scrollcompressor CGAX/CXAX 40-165 kw. Verover de harten van klanten

Luchtgekoelde koelmachines en warmtepompen met scrollcompressor CGAX/CXAX 40-165 kw. Verover de harten van klanten Luchtgekoelde koelmachines en warmtepompen met scrollcompressor / 40-165 kw Verover de harten van klanten 1 Trane Conquest Verover de harten van klanten Het eerste waar u aan moet denken wanneer u HVAC-apparatuur

Nadere informatie

Nieuwe prestaties, nieuwe toppunten

Nieuwe prestaties, nieuwe toppunten KLEPPEN VAN DE 5800 SERIE Nieuwe prestaties, nieuwe toppunten DE 5800-SERIE EEN GANGBARE OPLOSSING VOOR EEN RUIME WAAIER AAN TOEPASSINGEN De Pentair Fleck 5800 series zijn een gangbare oplossing voor een

Nadere informatie

Dit product is verkrijgbaar bij Carel Lurvink B.V. This product is available at Carel Lurvink B.V. Carel Lurvink B.V.

Dit product is verkrijgbaar bij Carel Lurvink B.V. This product is available at Carel Lurvink B.V. Carel Lurvink B.V. DitproductisverkrijgbaarbijCarelLurvinkB.V. ThisproductisavailableatCarelLurvinkB.V. CarelLurvinkB.V. Marssteden40 7547TCEnschede,NL Postbus450 7500ALEnschede,NL Telefoonnummer0031(0)534344343 Faxnummer0031(0)534337105

Nadere informatie

Persbericht. Maak kennis met de eerste Chromebook van Toshiba: stijl, snelheid en eenvoud met de vrijheid van de cloud

Persbericht. Maak kennis met de eerste Chromebook van Toshiba: stijl, snelheid en eenvoud met de vrijheid van de cloud Persbericht Maak kennis met de eerste Chromebook van Toshiba: stijl, snelheid en eenvoud met de vrijheid van de cloud Persbericht Persbericht Persbericht Persbericht Maak kennis met de eerste Chromebook

Nadere informatie

Luchtgekoelde koelmachines en warmtepompen met scrollcompressor CGAX/CXAX 40-165 kw

Luchtgekoelde koelmachines en warmtepompen met scrollcompressor CGAX/CXAX 40-165 kw Luchtgekoelde koelmachines en warmtepompen met scrollcompressor / 40-165 kw Verover de harten van klanten 1 Trane Conquest Verover de harten van klanten Het eerste waar u aan moet denken wanneer u HVAC-apparatuur

Nadere informatie

PAST IN DE KLEINSTE RUIMTEN

PAST IN DE KLEINSTE RUIMTEN PAST IN DE KLEINSTE RUIMTEN MILIEUVRIENDELIJKE UITSTRALING SLANK ONTWERP EN COMPACT Maximaliseert het efficiënt gebruik zelfs in de kleinste ruimtes INTERNE SCHARNIER Voorkomt schade aan de muren ROESTVRIJ

Nadere informatie

Huishoudwagens STIJL & PRODUCTIVITEIT

Huishoudwagens STIJL & PRODUCTIVITEIT Huishoudwagens STIJL & PRODUCTIVITEIT Productlijn De huishoudwagens werden ontworpen voor grotere hotels. Volledig uitgerust kunnen ze tot 16 kamers onderhouden. Ze zijn zowel licht als veelzijdig en uiterst

Nadere informatie

HIAB 200 C Vermogen 20 tm

HIAB 200 C Vermogen 20 tm HIAB 200 C Vermogen 20 tm Productbrochure www.hiab.com 2 Voor maximale allround prestatie De HIAB 200 C voor allerlei taken Hier ziet u een kraan met kracht én groot vermogen, een echte alleskunner. De

Nadere informatie

3M Computerscherm Privacy- en beschermingsproducten

3M Computerscherm Privacy- en beschermingsproducten 3M Computerscherm Privacy- en beschermingsproducten 3M Display Materials & Systems Division Om de visuele privacy in perspectief te zetten: 69% van de geënquêteerden zei dat hun visuele privacy op het

Nadere informatie

Zekerheid door eenvoud. Oplossingen voor douchevloeren.

Zekerheid door eenvoud. Oplossingen voor douchevloeren. Zekerheid door eenvoud. Oplossingen voor douchevloeren. Inloopdouches zijn de trend. Meer en meer klanten wensen een open ontwerp voor hun douchezone. Minder hindernissen meer verkoop De nieuwste trend

Nadere informatie

Deurcommunicatie. Welkom thuis Busch-Welcome

Deurcommunicatie. Welkom thuis Busch-Welcome Deurcommunicatie Welkom thuis Busch-Welcome Busch-Welcome. De nieuwe deurcommunicatie van ABB/ Busch-Jaeger, het toonaangevende merk in elektro-installatietechniek en intelligente gebouwcommunicatie.

Nadere informatie

Activa / Activa Lift 2 Business is moving faster

Activa / Activa Lift 2 Business is moving faster Activa / Activa Lift 2 Business is moving faster Bezoek steelcase.com Nederland Herikerbergweg 3, 1101CN Amsterdam tel: +31 20 311 84 10 fax: +31 20 311 84 15 België Sint-Martinusweg 199-201,1930 Zaventem

Nadere informatie

PRODUCTCATALOGUS DEENS ONTWERP GEPRODUCEERD IN DE EU

PRODUCTCATALOGUS DEENS ONTWERP GEPRODUCEERD IN DE EU PRODUCTCATALOGUS DEENS ONTWERP GEPRODUCEERD IN DE EU M 80 DWANGMENGER (80 L) De Baron M80 is een krachtige en efficiënte menger. De M80 zorgt voor een optimale mengkwaliteit voor verschillende samenstellingen

Nadere informatie

Tokheim presenteert de nieuwe ontwikkelingen. Lees hier meer over de mogelijkheden en voordelen voor uw station(s)!

Tokheim presenteert de nieuwe ontwikkelingen. Lees hier meer over de mogelijkheden en voordelen voor uw station(s)! Tokheim presenteert de nieuwe ontwikkelingen Lees hier meer over de mogelijkheden en voordelen voor uw station(s)! Contactloos betalen komt er aan! Contactloos betalen is een veelgevraagde functionaliteit

Nadere informatie

Oplossingen waarmee u écht verder komt

Oplossingen waarmee u écht verder komt Oplossingen waarmee u écht verder komt Alleen BP PLUS biedt de beste oplossingen om uw wagenpark zo efficiënt mogelijk in te zetten. Van een omvangrijk Europees netwerk van tankstations tot uitgebreide

Nadere informatie

SOEPELE PEOPLE FLOW MET INTELLIGENTE TOEGANGSCONTROLE. KONE toegangspoorten

SOEPELE PEOPLE FLOW MET INTELLIGENTE TOEGANGSCONTROLE. KONE toegangspoorten SOEPELE PEOPLE FLOW MET INTELLIGENTE TOEGANGSCONTROLE KONE toegangspoorten KONE toegangspoorten Intelligente besturing en effectieve toegangscontrole De KONE toegangspoorten zijn de nieuwe standaard voor

Nadere informatie

En wat als uw bedrijf zou overstappen op een nieuwe generatie buizensystemen?

En wat als uw bedrijf zou overstappen op een nieuwe generatie buizensystemen? En wat als uw bedrijf zou overstappen op een nieuwe generatie buizensystemen? COMPOSIETMATERIALEN: DE NATUURLIJKE OPVOLGER VAN DE METALEN SYSTEMEN. Maakt u al jaren gebruik van metalen buizensystemen met

Nadere informatie

LED LUIFELVERLICHTING

LED LUIFELVERLICHTING FUEL LED LUIFELVERLICHTING NL LED S CONNECT THE FUTURE LED LUIFELVERLICHTING Uw merk... een baken van licht Het voorterrein is een zeer belangrijk onderdeel van uw benzinestation; het biedt een visueel

Nadere informatie

SOLUTIONS DE MODERNISATION MODULAIRE POUR LES PORTES D ASCENSEUR. KONE ReNova

SOLUTIONS DE MODERNISATION MODULAIRE POUR LES PORTES D ASCENSEUR. KONE ReNova SOLUTIONS DE MODERNISATION MODULAIRE POUR LES PORTES D ASCENSEUR KONE ReNova KONE ReNova Slim glazen deuren : voor een gevoel van ruimte en moderne stijl De KONE ReNova Slim glazen deuren creëren een modern

Nadere informatie

De nieuwe Hydrovar generatie: Toegenomen flexibiliteit en besturing

De nieuwe Hydrovar generatie: Toegenomen flexibiliteit en besturing De nieuwe Hydrovar generatie: Toegenomen flexibiliteit en besturing De nieuwe generatie Hydrovar drukverhogingssets brengt pompen naar een hoger niveau van flexibiliteit en efficiëntie. Montage op de

Nadere informatie

Branded beacon of light

Branded beacon of light LED luifelverlichting Branded beacon of light LED Luifelverlichting Uw merk... een baken van licht Het voorterrein is een zeer belangrijk onderdeel van uw benzinestation; het biedt een visueel gastvrije,

Nadere informatie

De MIC Serie 550 Robuuste PTZ-buitencamera

De MIC Serie 550 Robuuste PTZ-buitencamera De MIC Serie 550 Robuuste PTZ-buitencamera 2 MIC Serie 550 De nieuwe norm voor bewaking Aantrekkelijk, compact ontwerp voor onopvallende installatie in bewakingsomgevingen Robuuste, vandalismebestendige

Nadere informatie

MOBIELE TANKS VOOR TRANSPORT VAN DIESEL

MOBIELE TANKS VOOR TRANSPORT VAN DIESEL MOBIELE TANKS VOOR TRANSPORT VAN DIESEL BESCHIKBAAR VANAF 200 TOT 900 LITER LEADING CHANGE Energy Storage Solutions INNOVATIEVE OPLOSSINGEN WERELDLEIDER in opslag en distributie van brandstof Energy Storage

Nadere informatie

Innovatie voor systeemintegratie

Innovatie voor systeemintegratie Innovatie voor systeemintegratie PERFORMANCE MADE SMARTER PR-backplane Een gebruiksvriendelijke en betrouwbare montageoplossing tussen het DCS/PLC/SIS-systeem en isolatoren/i.s. interfaces TEMPERATUUR

Nadere informatie

3KSplus. Het uitstekende systeem voor optimale beveiliging

3KSplus. Het uitstekende systeem voor optimale beveiliging 3KSplus Het uitstekende systeem voor optimale beveiliging 3KSplus gepatenteerde technologie & gebruik onder de zwaarste omstandigheden 3KSplus is het mechanische sluitsysteem met de hoogste weerstand.

Nadere informatie

Vaste betaalterminal ipp350

Vaste betaalterminal ipp350 Vaste betaalterminal ipp350 Zeer complete betaalterminal en geschikt voor integratie met uw kassasysteem Rekent af met gedoe! Over Paqar Paqar is de nieuwe naam voor betaalsystemen, voor koop en huur en

Nadere informatie

COMBINEER BETROUWBAARHEID MET ONGEËVENAARDE BESPARINGEN

COMBINEER BETROUWBAARHEID MET ONGEËVENAARDE BESPARINGEN COMBINEER BETROUWBAARHEID MET ONGEËVENAARDE BESPARINGEN Nedap Luxon maakt ledverlichting nog zuiniger en echt duurzaam Slim licht brandt alleen wanneer het nodig is Wanneer u denkt aan energiebesparing

Nadere informatie

Kaba evolo De basis voor een veilige toekomst. Kaba evolo opent de wereld van de elektronische sluitsystemen.

Kaba evolo De basis voor een veilige toekomst. Kaba evolo opent de wereld van de elektronische sluitsystemen. Kaba evolo De basis voor een veilige toekomst Kaba evolo opent de wereld van de elektronische sluitsystemen. 23 Een access systeem met een toekomst Flexibiliteit door organisatie In het moderne leven volgen

Nadere informatie

4KS. Het uitstekende systeem voor optimale beveiliging

4KS. Het uitstekende systeem voor optimale beveiliging 4KS Het uitstekende systeem voor optimale beveiliging 4KS gepatenteerde technologie & gebruik onder de zwaarste omstandigheden 4-cur 4KS is het mechanische sluitsysteem met de hoogste weerstand. Met de

Nadere informatie

FREEDOMLIFT ZWARE 2-KOLOMS HEFBRUGGEN. De superieure 2-koloms hefbrug met volledig vrije werkvloer Capaciteit 5.500 kg, 7.000 kg en 9.

FREEDOMLIFT ZWARE 2-KOLOMS HEFBRUGGEN. De superieure 2-koloms hefbrug met volledig vrije werkvloer Capaciteit 5.500 kg, 7.000 kg en 9. ZWARE 2-KOLOMS HEFBRUGGEN FREEDOMLIFT De superieure 2-koloms hefbrug met volledig vrije werkvloer Capaciteit 5.500 kg, 7.000 kg en 9.000 kg STERTIL SUPERIOR SOLUTIONS BY QUALITY PEOPLE Superior solutions

Nadere informatie

LiNX Besturingssysteem

LiNX Besturingssysteem LiNX Besturingssysteem Simply Smart Invacare LiNX is ons nieuw besturingssysteem dat beschikt over een zelflerende functie voor een revolutionaire rijervaring voor de eindgebruikers. Dankzij het unieke

Nadere informatie

OpenTable voorziet in on-the-go en last-minute reserveringen met nieuw en dynamisch design van de app.

OpenTable voorziet in on-the-go en last-minute reserveringen met nieuw en dynamisch design van de app. OpenTable voorziet in on-the-go en last-minute reserveringen met nieuw en dynamisch design van de app. De nieuwe beleving van het startscherm maakt het makkelijker voor gasten om de dichtstbijzijnde en

Nadere informatie

Mobiele betaalterminal. iwl251 WIFI. De mobiele betaalterminal voor optimaal gebruik

Mobiele betaalterminal. iwl251 WIFI. De mobiele betaalterminal voor optimaal gebruik Mobiele betaalterminal iwl251 WIFI De mobiele betaalterminal voor optimaal gebruik Over Paqar Paqar is de nieuwe naam voor betaalsystemen. Voor koop en huur. Van vaste betaalsystemen tot mobiel afrekenen.

Nadere informatie

Hydro Tab. Interceptor Trim Tabs. Marine Engineering. 2016ver.1

Hydro Tab. Interceptor Trim Tabs. Marine Engineering. 2016ver.1 Hydro Tab Interceptor Trim Tabs 2016ver.1 Ontworpen om te functioneren Ontwikkeld volgens het NMEA2000 protocol Geschikt voor NMEA0183 Hydrotab is een innovatief gepatenteerd trimsysteem, ontworpen voor

Nadere informatie

Produktinformatie Volgnummersysteem Q-basic plus. Indicatieprijs: vanaf Euro 3.500,00 excl. BTW en installatie

Produktinformatie Volgnummersysteem Q-basic plus. Indicatieprijs: vanaf Euro 3.500,00 excl. BTW en installatie Produktinformatie Volgnummersysteem Q-basic plus Indicatieprijs: vanaf Euro 3.500,00 excl. BTW en installatie Alle software en hardware die u bij ons aanschaft is een éénmalige uitgave. Zie Displays werkt

Nadere informatie

PaxLock Pro Robuuste, alles in één, draadloze toegangscontrole oplossing

PaxLock Pro Robuuste, alles in één, draadloze toegangscontrole oplossing Beschikbare kleuren: Wit Zwart Interne en externe versie beschikbaar PaxLock Pro Robuuste, alles in één, draadloze toegangscontrole oplossing Verkrijgbaar in zwart of wit, met hoogglans afwerking, wat

Nadere informatie

542 Sectionale overheaddeuren

542 Sectionale overheaddeuren INDUSTRIËLE DEUREN Crawford 542 Sectionale overheaddeuren ASSA ABLOY, the global leader in door opening solutions Crawford 542 Sectionale overheaddeuren 210 www.crawfordsolutions.com www.crawfordsolutions.nl

Nadere informatie

Besam IFD type EN, TF en TM

Besam IFD type EN, TF en TM Besam IFD type EN, TF en TM Industriële snelvouwdeuren Ideaal voor een snelle doorgang bij middelgrote tot grote entrees ASSA ABLOY, the global leader in door opening solutions Verkrijgbaar in vele aantrekkelijke

Nadere informatie

Digitale CCTV Nu binnen uw bereik

Digitale CCTV Nu binnen uw bereik Digitale CCTV Nu binnen uw bereik Divar, de meest veelzijdige one-box aanpak Beveiliging waar u op kunt vertrouwen. 2 Divar, de meest veelzijdige one-box aanpak Het hart van uw beveiligingssysteem Met

Nadere informatie

ASSA ABLOY automatische schuifdeursystemen

ASSA ABLOY automatische schuifdeursystemen ASSA ABLOY automatische schuifdeursystemen Een compleet assortiment automatische toegangen voor elke omgeving 2 Schuifdeursystemen Schuifdeursystemen 3 Toegangen die uw onderneming niet hinderen Welk type

Nadere informatie

Xerox FreeFlow Print Server v. 8.0. SP2 Welkomstpakket voor de klant bij de Xerox Color 550/560 Printer en Xerox 700 & 770 Digital Color Press

Xerox FreeFlow Print Server v. 8.0. SP2 Welkomstpakket voor de klant bij de Xerox Color 550/560 Printer en Xerox 700 & 770 Digital Color Press september 2011 708P90049 Xerox FreeFlow Print Server v. 8.0. SP2 Welkomstpakket voor de klant bij de Xerox Color 550/560 Printer en Xerox 700 & 770 Digital Color Press 2011 Xerox Corporation. Alle rechten

Nadere informatie

track-and-trace Kwaliteit, gemak en up-to-date inzicht

track-and-trace Kwaliteit, gemak en up-to-date inzicht Kwaliteit, gemak en up-to-date inzicht Kwaliteit, gemak en up-to-date inzicht Meten is weten. Om zeker te weten dat uw voertuigen en medewerkers optimaal presteren, wilt u inzicht in waar ze zijn en wat

Nadere informatie

TEKLYNX LABEL ARCHIVE. Beveiliging, Tracering en Controle van uw label printproces was nog nooit zo eenvoudig!

TEKLYNX LABEL ARCHIVE. Beveiliging, Tracering en Controle van uw label printproces was nog nooit zo eenvoudig! TEKLYNX LABEL ARCHIVE BEVEILIGING TRACERING INTEROPERABILITEIT Beveiliging, Tracering en Controle van uw label printproces was nog nooit zo eenvoudig! TEKLYNX' LABEL ARCHIVE is de laatste toevoeging aan

Nadere informatie

Geheel door SDMO zelf ontwikkeld, worden de "NEXYS", "TELYS" en "KERYS" panelen als basis of als optie op onze producten aangeboden. Dankzij deze panelen is de besturing van uw stroomaggregaat eenvoudig

Nadere informatie

Rollair. Schroefcompressoren ROLLAIR

Rollair. Schroefcompressoren ROLLAIR Rollair Schroefcompressoren ROLLAIR 800 1900 Worthington Creyssensac s erfgoed Creyssensac werd opgericht in Nanterre (nabij Parijs), Frankrijk in 1934 door Elie Creyssensac en werd snel in de auto-industrie

Nadere informatie

MF-SERIE MAXIMALE KEUZE VOOR GESCHEIDEN AFVALINZAMELING

MF-SERIE MAXIMALE KEUZE VOOR GESCHEIDEN AFVALINZAMELING MF-SERIE MAXIMALE KEUZE VOOR GESCHEIDEN AFVALINZAMELING MF-SERIE Iedere achterlader van Geesinknorba biedt u drie krachtige voordelen: uitstekende, betrouwbare werkprestaties, hogere efficiëntie van uw

Nadere informatie

BEWEZEN PERIMETER BEVEILIGING. ÉÉN PLATFORM VOOR MEERDERE DETECTIE SYSTEMEN.

BEWEZEN PERIMETER BEVEILIGING. ÉÉN PLATFORM VOOR MEERDERE DETECTIE SYSTEMEN. SLIMMERE PERIMETER DETECTIE SYSTEMEN Hek Detectie systeem Gronddetectie systeem Digitale Radar detectie BEWEZEN PERIMETER BEVEILIGING. ÉÉN PLATFORM VOOR MEERDERE DETECTIE SYSTEMEN. ONZE INTELLIGENTE SENSORS

Nadere informatie

ASSA ABLOY Automatische schuifdeursystemen

ASSA ABLOY Automatische schuifdeursystemen ASSA ABLOY Automatische schuifdeursystemen Een complete serie automatische toegangsoplossingen voor elke omgeving 2 Schuifdeursystemen Entrees die uw activiteiten niet onderbreken Welke type gebouw of

Nadere informatie

PRIJSLIJST SEPTEMBER 2009

PRIJSLIJST SEPTEMBER 2009 TSU-9200 Pronto TSU-9200 Jarenlange ervaring heeft ertoe geleid dat de Pronto-lijn van afstandsbedieningen met touchscreens nu is uitgebreid met de TSU9200. Deze afstandsbediening biedt de technologie

Nadere informatie

Conventionele Brandmeldcentrale 500 Serie Zo eenvoudig als tellen tot drie

Conventionele Brandmeldcentrale 500 Serie Zo eenvoudig als tellen tot drie Conventionele Brandmeldcentrale 500 Serie Zo eenvoudig als tellen tot drie 2 Een brandmeldcentrale die eenvoudig is te installeren, configureren, te onderhouden en te gebruiken. LCD-scherm met statusindicatie

Nadere informatie

HPL FLOORBOX VOOR INTERCELL VLOEREN optimaal installatie- en gebruiksgemak

HPL FLOORBOX VOOR INTERCELL VLOEREN optimaal installatie- en gebruiksgemak ref. 12.401-09 HPL FLOORBOX VOOR INTERCELL VLOEREN optimaal installatie- en gebruiksgemak HPL Kwaliteit. Innovatie. Flexibiliteit. o.a. geschikt voor de renovatievloeren van slechts 40 of 60 millimeter

Nadere informatie

Comfort Contego. Gebruiksvriendelijke draadloze luisterhulp voor een actievere levensstijl

Comfort Contego. Gebruiksvriendelijke draadloze luisterhulp voor een actievere levensstijl Comfort Contego Gebruiksvriendelijke draadloze luisterhulp voor een actievere levensstijl Het is heel gemakkelijk om mijn Comfort Contego in te stellen voor elke gelegenheid. Gertrud en ik reizen veel.

Nadere informatie

Reinigingstechniek Gebouwreiniging. Scrubmaster B30 en B45 Compact en handzaam. De schrob-zuigmachine voor kleine en middelgrote oppervlakken.

Reinigingstechniek Gebouwreiniging. Scrubmaster B30 en B45 Compact en handzaam. De schrob-zuigmachine voor kleine en middelgrote oppervlakken. Reinigingstechniek Gebouwreiniging Scrubmaster B30 en B45 Compact en handzaam De schrob-zuigmachine voor kleine en middelgrote oppervlakken. Dagelijks een glanzend en onberispelijk schone vloer Scrubmaster

Nadere informatie

LC4 Plafondluidspreker met brede openingshoek Zeer compact. Grootste bereik.

LC4 Plafondluidspreker met brede openingshoek Zeer compact. Grootste bereik. LC4 Plafondluidspreker met brede openingshoek Zeer compact. Grootste bereik. 2 LC4 Plafondluidspreker met brede openingshoek Compact, kwaliteit en ongeëvenaard bereik Dankzij de toonaangevende brede openingshoek

Nadere informatie

LAAG IN GEWICHT HOOG IN PRESTATIES

LAAG IN GEWICHT HOOG IN PRESTATIES N2-SERIE LAAG IN GEWICHT HOOG IN PRESTATIES N2-SERIE De N2-Serie is geschikt voor een snelle en efficiënte inzameling van huishoudelijk afval en recyling materialen. De N2-Serie heeft een opbouw met een

Nadere informatie

IN ÉÉN KLIK UW MOBIELE GEGEVENS BEVEILIGD

IN ÉÉN KLIK UW MOBIELE GEGEVENS BEVEILIGD IN ÉÉN KLIK UW MOBIELE GEGEVENS BEVEILIGD SLIM DE EERSTE VERDEDIGINGSLINIE VOOR MOBIELE APPARATEN De gedachte dat uw laptop of ipad 2 kan worden gestolen, is op zich al een schrikbeeld. Wanneer u zich

Nadere informatie

Betalingen accepteren via PaySquare. Uw betalingen in goede handen

Betalingen accepteren via PaySquare. Uw betalingen in goede handen Betalingen accepteren via PaySquare Uw betalingen in goede handen Veilig betalingsverkeer Maak het uw klanten gemakkelijk Betalingen met betaalkaarten zijn veilig, kostenbesparend en omzetverhogend. Wilt

Nadere informatie

Elektrische heftrucks

Elektrische heftrucks Elektrische heftrucks 24/7 service wereldwijd netwerk TX3 TX4 QX2 Voor al uw werkzaamheden van bestelling tot levering De elektrische hef UniCarriers THE BEST OF Door het samenvoegen van de drie onderscheidende

Nadere informatie

Vaste betaalterminal ipp350 Zeer complete betaalterminal en klaar voor de toekomst

Vaste betaalterminal ipp350 Zeer complete betaalterminal en klaar voor de toekomst Vaste betaalterminal ipp350 Zeer complete betaalterminal en klaar voor de toekomst Rekent af met gedoe! Over Paqar Paqar is de nieuwe naam voor betaalsystemen. Voor koop en huur. Van vaste betaalsystemen

Nadere informatie

Uniek concept. Vogel s Europees Marktleider. Innovating the Audio/Video Experience. www.vogels.com/tvskin. Vogel s Products B.V. Eindhoven, Nederland

Uniek concept. Vogel s Europees Marktleider. Innovating the Audio/Video Experience. www.vogels.com/tvskin. Vogel s Products B.V. Eindhoven, Nederland Uniek concept Vogel s Europees Marktleider Creëer een unieke oplossing voor uw flat displays met TVskin. Neem contact op met Vogel's of een van onze professionele partners om de mogelijkheden te bespreken.

Nadere informatie

MAXIMALE KEUZE VOOR GESCHEIDEN AFVALINZAMELING

MAXIMALE KEUZE VOOR GESCHEIDEN AFVALINZAMELING MF-seRie MAXIMALE KEUZE VOOR GESCHEIDEN AFVALINZAMELING MF-seRie Iedere achterlader van Geesinknorba biedt u drie krachtige voordelen: uitstekende, betrouwbare werkprestaties, hogere efficiëntie van uw

Nadere informatie

ONZE OPLOSSINGEN VOOR DE SELF-SERVICE APPARATENBOUW

ONZE OPLOSSINGEN VOOR DE SELF-SERVICE APPARATENBOUW Standaard productlijn ST 4 Frictiescharnieren voor displays en panelen Dankzij frictiescharnieren kan een touchscreen van een kasregister, dat aan de muur bevestigd wordt, traploos versteld worden voor

Nadere informatie

Element recyclingstation

Element recyclingstation INTRODUCTIE Beschikbaar in Europa: 15 januari 2010 PRODUCTBESCHRIJVING Het Element recyclingstation van biedt consumenten een stijlvolle totaaloplossing voor gescheiden inzameling van afval en recyclebaar

Nadere informatie

EPS. Het klassieke systeem voor goede beveiliging

EPS. Het klassieke systeem voor goede beveiliging EPS Het klassieke systeem voor goede beveiliging EPS gepatenteerde technologie & veelzijdige toepassingen Geavance EPS is het klassieke succesnummer onder de mechanische sluitsystemen. Met beproefde technologie

Nadere informatie

Produktinformatie LED Videoscreen Outdoor. Algemeen

Produktinformatie LED Videoscreen Outdoor. Algemeen Produktinformatie LED Videoscreen Outdoor Algemeen De door Zie Displays gebruikte LED is een klasse A LED en is door ons zo geselecteerd dat deze op vrijwel alle specificaties voldoet aan de strengste

Nadere informatie

Galaxy Flex. Bescherm uw bezittingen

Galaxy Flex. Bescherm uw bezittingen Galaxy Flex Bescherm uw bezittingen Beveiliging die staat als een huis Bent u op zoek naar een beveiligingssysteem dat... Uiterst effectief en toch goed betaalbaar is? Zeer flexibel en toch eenvoudig in

Nadere informatie

Laat uw Energie efficiënter werken. Bewaking en besturing van PV-systemen met Solar-Log TM

Laat uw Energie efficiënter werken. Bewaking en besturing van PV-systemen met Solar-Log TM Laat uw Energie efficiënter werken. Bewaking en besturing van PV-systemen met Solar-Log TM Solar-Log TM bewaakt en bestuurt uw PV-systeem Slijtage en schade komen bij alle technische apparaten voor; vandaar

Nadere informatie

miscea LIGHT SNEL. SCHOON. EENVOUDIG. the new standard

miscea LIGHT SNEL. SCHOON. EENVOUDIG. the new standard miscea LIGHT SNEL. SCHOON. EENVOUDIG. the new standard miscea LIGHT SNEL. SCHOON. EENVOUDIG. Wist u dat 78% van de gebruikers van openbare sanitaire ruimtes de voorkeur heeft om contactloze dispensers

Nadere informatie

IT SOLUSCOPE. intuïtiviteit, traceerbaarheid, overzichtelijkheid

IT SOLUSCOPE. intuïtiviteit, traceerbaarheid, overzichtelijkheid IT SOLUSCOPE intuïtiviteit, traceerbaarheid, overzichtelijkheid IT SOLUSCOPE Intuïtief IT SOLUSCOPE IT Soluscope is gebaseerd op informatietechnologie en verbindt uw Soluscopereprocessingapparatuur voor

Nadere informatie

voor hotels gemakkelijk en klantvriendelijk beheren van laadfaciliteiten voor hotels powered by

voor hotels gemakkelijk en klantvriendelijk beheren van laadfaciliteiten voor hotels powered by EV LADEN voor hotels gemakkelijk en klantvriendelijk beheren van laadfaciliteiten voor hotels powered by HOTEL EV-laden voor HOTELS Om uw gasten zo goed mogelijk van dienst te zijn, biedt u ze het grootste

Nadere informatie

HYDROVAR. toegenomen flexibiliteit en besturing met de nieuwe generatie

HYDROVAR. toegenomen flexibiliteit en besturing met de nieuwe generatie HYDROVAR toegenomen flexibiliteit en besturing met de nieuwe generatie Hydrovar pompbesturing maakt pompen flexibeler en efficiënter m Wand- of motormontage m Meer flexibiliteit m Kostenbesparend m Hitech

Nadere informatie

Persbericht. STILL presenteert nieuwe krachtpatsers. RX 70 modellen leggen de lat weer hoger

Persbericht. STILL presenteert nieuwe krachtpatsers. RX 70 modellen leggen de lat weer hoger RX 70 modellen leggen de lat weer hoger Wijnegem, januari 2013 - STILL, toonaangevende leverancier van intralogistieke oplossingen op maat, breidt haar RX 70-familie uit. Met de RX 70-60/80 en de RX 70-40/50

Nadere informatie

Professional Solutions With Proven Quality & Performance WWW.BEGA.NL ANNO 1978 CONDITION MONITORING DEMONTAGE MONTAGE UITLIJNING HYDRAULIEK

Professional Solutions With Proven Quality & Performance WWW.BEGA.NL ANNO 1978 CONDITION MONITORING DEMONTAGE MONTAGE UITLIJNING HYDRAULIEK NL ANNO 1978 CONDITION MONITORING DEMONTAGE MONTAGE UITLIJNING HYDRAULIEK SMEERSYSTEMEN Professional Solutions With Proven Quality & Performance WWW.BEGA.NL CONDITION MONITORING Lagerconditiebewaking,

Nadere informatie

INNOVATIEVE BALENPERSEN ORWAK POWER

INNOVATIEVE BALENPERSEN ORWAK POWER INNOVATIEVE BALENPERSEN ORWAK POWER ORWAK POWER Met trots presenteren wij ORWAK POWER, een nieuwe lijn van vier dynamische balenpersen. ORWAK POWER is gebaseerd op onze Black Star Technology. Dit concept

Nadere informatie

LED luifelverlichting. Branded beacon of light 100% FOCUS ON PETROL 1

LED luifelverlichting. Branded beacon of light 100% FOCUS ON PETROL 1 LED luifelverlichting Branded beacon of light 100% FOCUS ON PETROL 1 LED Luifelverlichting Uw merk... een baken van licht Het voorterrein is een zeer belangrijk onderdeel van uw benzinestation; het biedt

Nadere informatie

inhoud beveiliging - gemak - energiebesparend wat is net10? 4 net10 server 6 net10 controller 8 net10 desktoplezer 10 net10 lezers 12

inhoud beveiliging - gemak - energiebesparend wat is net10? 4 net10 server 6 net10 controller 8 net10 desktoplezer 10 net10 lezers 12 productcatalogus inhoud wat is net10? 4 net10 server 6 net10 controller 8 net10 desktoplezer 10 beveiliging - gemak - energiebesparend net10 lezers 12 net10 smartpoint 14 net10 connectors 16 beveiliging

Nadere informatie