Schilderen in carnavalstent

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Schilderen in carnavalstent"

Transcriptie

1 Nummer 30, 30 januari 2015 Verjaardagen: Verjaardagen Cas Jansen groep 1-2A Emiel van Happen groep Myrthe van Happen groep Hanna Révai groep 1-2B Mila Révai groep 1-2A Juf Daniëlle Yanno van Boxtel groep Juf Gertie Tess Kremers groep 1-2A Mees Kuipers groep Juf Petra Activiteiten: Kleur je klas Doe raar met je haar Rapporten mee Carnavalsviering Alle leerlingen vrij t/m Voorjaarsvakantie en Rapportgesprekken Studiedag: alle kinderen vrij Schilderen in carnavalstent Beste ouders van groep 6, 7 en 8. Aanstaande dinsdag, 3 februari, gaan we traditiegetrouw weer schilderen in de carnavalstent. Dit doen we om de prinsenwagen mooi mee aan te kleden. Wij zijn uitgenodigd om 's ochtends te komen werken aan onze creaties. Het is de bedoeling dat de kinderen verkleed naar school komen. Het is misschien een tip om niet de nieuwste, mooiste of beste carnavalskleding aan te laten trekken. We werken met verf, het kan vlekken geven. Het is overigens wel uitwasbare verf op waterbasis. Wellicht ten overvloede, maar ouders kunnen niet komen kijken naar het schilderen. Verder hopen we op een gezellige ochtend! Attentie: Luizen Er zijn luizen geconstateerd bij kinderen op De Harlekijn. Wij verzoeken u vriendelijk uw kind dit weekend te controleren. Bij voorbaat dank!

2 Modeshow De afgelopen 2 weken hebben we op maandag- en dinsdagmiddag met alle kinderen van de school Doe-middagen gehouden. Tijdens deze middagen hebben de kinderen verschillende creatieve dingen gedaan, zoals werken met houtskool, sneeuwpoppen maken van sokken én zelf kleding ontworpen. Afgelopen maandag is de haute couture collectie geshowd op een echte catwalk in de hal! De modellen en de ontwerpers hadden mooie kleding gemaakt en kregen een welverdiend applaus!

3 Meneer Mølsk De groepen 1/2 zijn naar de muziekvoorstelling van Meneer Mølsk geweest. Een poëtische en stoere voorstelling met veel geluid en fantasie! De kinderen weten nu het verschil tussen het geluid van een huilende hond, het huilen van de wind en het huilen van een baby! Het was erg leuk, gezellig en leerzaam.

4 Carnaval! Carnaval staat voor de deur! Dat betekent dat we een programma voor de feestweek hebben. Wat gaan we allemaal doen? Dinsdag 10 februari: Kleur je klas! Alle groepen hebben een bepaalde kleur toegewezen gekregen, het is de bedoeling dat de kinderen in die bepaalde kleur kleding/accessoires naar school komen. Voor de best verklede klas hebben we een toepasselijke prijs, dus doe je best! De verdeling per klas: 1/2A ROZE 1/2B PAARS 3 GROEN 4 ROOD 5 GEEL 6 WIT 7 BLAUW 8 ORANJE Woensdag 11 februari: DOE RAAR MET JE HAAR! De kinderen worden uitgedaagd om met de wildste haarcreaties op school te komen. Wie heeft er uiteindelijk het leukste, gekste of mooie haar? Donderdag 12 februari: Carnavalsviering op school. In de ochtend hebben alle klassen een eigen programma in de klas. Pas in de middag breekt het feest los. Wat we in de middag gaan doen, blijft nog even een verrassing. Groeten, de carnavalscommissie

5 Wie en wat is de ouderraad? We stellen ons graag voor Alle ouders / verzorgers ontvangen jaarlijks een brief met het verzoek tot een vrijwillige ouderbijdrage. Met deze bijdrage kunnen wij als ouderraad veel gezellige, educatieve en culturele dingen organiseren voor de kinderen. Deze activiteiten worden georganiseerd in overleg met de leerkrachten van school. Verschillende werkgroepen, zoals de feestcommissie en excursie- schoolreiscommissie, vallen onder de ouderraad die bestaat uit: o Lies Hinneman ( voorzitter& lid excursie- schoolreiscommissie), o Johan Schoenmakers ( penningmeester), o Kim Schoonen (lid feestcommissie), o Mariëlle Keijzers ( lid feestcommissie), o Gertie Jacobs (schoolvertegenwoordiger ) o Margriet vd Heuvel (secretaris / lid excursie- schoolreiscommissie). Boven, vlnr: Gertie Jacobs, Lies Hinneman, Mariëlle Keijzers Onder, vlnr : Margriet vd Heuvel, Kim Schoonen, Johan Schoenmakers Waar wordt o.a. uw bijdrage voor gebruikt? Algemeen: Bijdrage voor het schoolkamp Fotoboek voor leerlingen in groep 8 Bijdrage voor de verjaardagen van de leerkrachten Bijdrage voor het opknappen van het schoolplein Feestcommissie Het gehele bezoek van Sinterklaas op school De versieringen gedurende het schooljaar Paaseieren zoeken Kerstactiviteit Excursie- schoolreiscommisse Schoolreisje voor alle leerlingen Excursie voor alle groepen Om deze activiteiten goed te laten verlopen, vergaderen de werkgroepen gedurende het jaar afzonderlijk. De ouderraad vergadert 3 keer per jaar om het overzicht te bewaken en ervoor te zorgen dat er continuïteit is. Met veel plezier doen we ons best om er een fijn schooljaar van te maken. Heeft u vragen, opmerkingen of suggesties dan horen we dat heel graag. Dit kan via de mail mhheuvel@hotmail.com ( Margriet van den Heuvel) maar u mag ons ook altijd aanspreken op school.

6 Help wanted Wil jij graag de excursies en schoolreisjes organiseren? Na de zomervakantie nemen enkele leden van de excursie- en schoolreiscommissie afscheid. We willen natuurlijk wel graag dat alle leerlingen op pad kunnen blijven gaan en daarom zijn we op zoek naar vervanging. De organisatie en voorbereiding gebeurt samen met een leerkracht van school en gaat altijd in overleg. Meerdere excursies bevallen al jaren erg goed, maar misschien heb je ideeën voor nieuwe uitjes. Lijkt het je leuk of wil je nog iets weten, neem dan even contact op met Margriet van den Heuvel Met spoed gevraagd Voor de kleutergroepen zijn we dringend op zoek naar ondergoed maat Evenals broeken in maat , dit hebben we nodig voor als er kinderen een verschoning nodig hebben. Alvast bedankt namens de kinderen. De wintermusical: DE CLUB VAN VIER! Afgelopen zaterdag hebben van De Harlekijn Fatma Abdoulkadir, Frederique Blatter, Eline van Beurden en Abel Hinneman meegedaan aan de wintermusical. Ook juffrouw Maaike heeft achter de schermen haar steentje bijgedragen. De Club van vier was een groot succes!

7 Schoolbibliotheek Al 4 jaar lang maken leerlingen en leerkrachten enthousiast gebruik van de bibliotheek op school. Deze bibliotheek wordt wekelijks bemand en gecoördineerd door ouders. Momenteel zijn wij op zoek naar een nieuwe ouder die ons zou willen helpen met de coördinatie van deze bibliotheek. Wat wordt er van je verwacht? Je onderhoudt het contact met Juf Eveline Kooistra. Zij is vanuit school het aanspreekpunt voor de bibliotheek. Je stemt met de leerkracht af welke boeken te oud zijn en kijkt samen naar de aankoop van nieuwe boeken. Je codeert nieuwe boeken en zorgt dat deze aan de bibliotheek worden toegevoegd. Je houdt een overzicht van alle boeken bij in Excel. Iedere woensdag ochtend help je met de opstart van de bibliotheek, waarna een andere ouder de begeleiding van de kinderen verder op zich neemt. Je stemt met de begeleidende ouders af wanneer zij op school worden verwacht. Lijkt het je leuk om op deze manier een bijdrage te leveren aan het reilen en zeilen op school? En heb je interesse om deze rol van Lies Hinneman over te nemen, dan kan je iedere woensdag vanaf 8:30 een kijkje komen nemen in de bibliotheek op school of als je haar persoonlijk wil spreken kan je bellen met En verder Vrijwilligersorganisatie Europa Kinderhulp is dringend op zoek naar vakantieouders. Kinderdroom komt uit Een rondje fietsen door het bos, lekker in de achtertuin een balletje overschieten of tussen de dieren lopen in de kinderboerderij. Voor veel Nederlanders lijkt dit heel normaal, maar voor veel kansarme kinderen niet. Deze kids tweeëneenhalve week laten genieten van een vakantie in Nederland is al meer dan 50 jaar het doel van Europa Kinderhulp. Nieuwe vakantieouders zijn zeer welkom en krijgen volop begeleiding vanuit de organisatie. Kinderen uit een achterstandsgezin of met emotionele problemen, zomaar wat voorbeelden van kinderen die Europa Kinderhulp wil helpen. Noord-Brabant ontvangt in de zomervakantie (juli en augustus) kinderen van 5 tot en met 15 jaar uit eigen land, maar ook uit Duitsland en Frankrijk. Bij het vakantiegezin in Nederland draaien ze mee in het gezin, kunnen ze helemaal tot rust komen en weer even kind zijn. In de afgelopen jaren zijn er zo n kinderen naar Nederland gekomen. Ieder jaar komen er gelukkig weer nieuwe vakantieouders bij. Zo dankbaar om een kansarm kind een glimlach te bezorgen en het kind fleurde hier helemaal op zijn enkele uitspraken van gezinnen die zich vorig jaar aanmeldden. Informatie Ook geïnteresseerd om vakantieouder te worden, of wilt u meer weten? Op staat veel informatie, zoals over de voorwaarden en de procedure waarmee de vrijwilligersorganisatie werkt. Belangstellenden kunnen contact opnemen met Felix Verlaar: brabant@europakinderhulp.nl of met het landelijke informatienummer: (0118)

8

Doe middag. Nummer 29, 15 januari 2015. Activiteiten:

Doe middag. Nummer 29, 15 januari 2015. Activiteiten: Nummer 29, 15 januari 2015 Verjaardagen: Verjaardagen 14-01 Julia Zhou Jiang groep 7 16-01 Dries v Kemenade groep 5 18-01 Mick Simons groep 4 20-01 Flinn vd Zandt groep 6 26-01 Lara Schouteten groep 1-2A

Nadere informatie

februari Linknieuws PLAYBACKSHOW VRIJDAG 13 FEBRUARI 2015 Inhoud

februari Linknieuws PLAYBACKSHOW VRIJDAG 13 FEBRUARI 2015 Inhoud + februari Linknieuws 6-2-2015 -- PLAYBACKSHOW VRIJDAG 13 FEBRUARI 2015 Inhoud - Playbackshow en carnaval - Landenproject - Kinderdroom - BSO de Nieuwe Link Op vrijdag 13 februari organiseren we vanaf

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF. 164 Februari 15. Chr. basisschool De Rank. Geachte ouder(s),

NIEUWSBRIEF. 164 Februari 15. Chr. basisschool De Rank. Geachte ouder(s), Geachte ouder(s), Afgelopen vrijdag werd het gerenoveerde gebouw opgeleverd. Het oogt ruim, kleurrijk en heel mooi. Inmiddels zijn er verschillende groepen aan t verhuizen en met de kinderen erin wordt

Nadere informatie

Standdaarbuiten, 29-01-2015 Beste ouder(s), verzorger(s) en kinderen,

Standdaarbuiten, 29-01-2015 Beste ouder(s), verzorger(s) en kinderen, Nieuwsbrief 2014-2015. No. 5 29-01-2015 Website: www.bsaventurijn.nl Email : bsantoni@bsantoni.nl Standdaarbuiten, 29-01-2015 Beste ouder(s), verzorger(s) en kinderen, Voor u ligt de vijfde nieuwsbrief

Nadere informatie

Per Omgaande schooljaar 2014 2015 23 januari 2015 nummer 10

Per Omgaande schooljaar 2014 2015 23 januari 2015 nummer 10 Bossestraat 8b 5374 HT Schaijk Postbus 111 5374 ZJ Schaijk e-mail: dir.denomgang@optimusonderwijs.nl tel: 0486-461283 Per Omgaande schooljaar 2014 2015 23 januari 2015 nummer 10 Inhoud Van de directie

Nadere informatie

Pater Eymard Nieuws. Leesproject! Boekenkring. Nummer 10 schooljaar 2014-2015 23 januari 2015

Pater Eymard Nieuws. Leesproject! Boekenkring. Nummer 10 schooljaar 2014-2015 23 januari 2015 Pater Eymard Nieuws Nummer 10 schooljaar 2014-2015 23 januari 2015 Leesproject! Tijdens een drukbezochte ouderbijeenkomst gisteravond, waarbij de speerpunten van de school en het komende leesproject centraal

Nadere informatie

Nieuwsbrief februari 2015

Nieuwsbrief februari 2015 AGENDA Februari 2 Nieuwsbrief mee 2 Groep 1 t/m 4 vrij 5 Open deur middag nieuwe ouders 10 Spreekuuravond 12 Studiemiddag team groep 1 t/m 8 s middags vrij 13 Carnavalsmiddag groep 1 t/m 8 (verplichte

Nadere informatie

Nieuwsblad. nr. 5. Woensdag 4 november 2015. Wijziging tot de kerstvakantie

Nieuwsblad. nr. 5. Woensdag 4 november 2015. Wijziging tot de kerstvakantie Nieuwsblad B.s. de Achthoek Houtse Heuvel 3 4911 AT Den Hout nr. 5 Tel: 0162-455472 Fax: 0162-438583 Email: directie@de-achthoek.nl Website: www.de-achthoek.nl Woensdag 4 november 2015 Wijziging tot de

Nadere informatie

INFO KBS St. Jozef Een school om te ontdekken

INFO KBS St. Jozef Een school om te ontdekken INFO KBS St. Jozef Een school om te ontdekken Schooljaar 2012/2013 No 10 31 januari 2013 Reageren op de inhoud kunt u via het mailadres: directie@jozefrijen.nl Inhoudsopgave Niet vergeten... 1 Afscheid...

Nadere informatie

Sportdag Hartenaas. De schoolgids vindt u op onze website. www.hartenaas.nl

Sportdag Hartenaas. De schoolgids vindt u op onze website. www.hartenaas.nl 1 6 j u n i 2 0 1 4 Sportdag Hartenaas 1 Sportdag Hartenaas Op vrijdag 20 juni 2014 vindt de jaarlijkse sportdag van Hartenaas plaats (mocht het deze dag erg slecht weer zijn, dan wordt de sportdag verplaatst

Nadere informatie

Weesp, 9 september 2016

Weesp, 9 september 2016 Weesp, 9 september 2016 Inhoud - Start nieuwe schooljaar - Nieuw schoolrooster - Informatieavonden - Reminder studiedag 25 september - Schoolgids - Uitbreiding kindgesprekken - Het grote project - Aanmelden

Nadere informatie

Leerlingenraad. We stellen met veel plezier aan u voor, de leerlingenraad van De Harlekijn!

Leerlingenraad. We stellen met veel plezier aan u voor, de leerlingenraad van De Harlekijn! Nummer 35, 16 april 2015 Verjaardagen: Verjaardagen 21-04 Matthijs Dolmans groep 7 Meneer Jeroen 28-04 Tom Schouteten groep 3 30-04 Asma Abdulkhadir Mohamed Osman groep 4 02-05 Fréderique Blatter groep

Nadere informatie

21 juni 2019

21 juni 2019 1441 www.clarafabriciusschool.nl 21 juni 2019 25 juni Groep 5 op excursie naar Schenk in Nijmegen 26 juni Juf Anne heeft andere werkzaamheden, juf Francien vervangt 2 juli s Middags gaan de kinderen van

Nadere informatie

N ieuwsbrief

N ieuwsbrief Kattebelletje 28 januari t/ 13 februari Cito-toetsen 21 januari t/m 8 februari Cito-periode groep 8! 14 t/m 15 februari studiedagen: de kinderen hebben vrij 18 t/ 22 februari voorjaarsvakantie: vrij 1

Nadere informatie

Nummer 6, 2 maart 2016 Schooljaar 2015-2016

Nummer 6, 2 maart 2016 Schooljaar 2015-2016 Nummer 6, 2 maart 2016 Schooljaar 2015-2016 Agenda 1 en 3 maart Oudergesprekken 4 maart Afsluiting thema Water 15 maart Studiedag, alle kinderen vrij 19 maart Open Dag 24 maart Paas/lente markt 25 maart

Nadere informatie

De Regenboog. Algemeen. Boog nr. 5 04-01-2016

De Regenboog. Algemeen. Boog nr. 5 04-01-2016 De Regenboog De Regenboog Tijmstraat 1 5571 HS Bergeijk Tel. 0497-574914 info@bsderegenboogbergeijk.nl www.bsderegenboogbergeijk.nl Boog nr. 5 04-01-2016 Algemeen Voorlezen A.s. woensdag wordt er weer

Nadere informatie

Jaargang 6. Nieuwsbrief 03 13-10 - 2015

Jaargang 6. Nieuwsbrief 03 13-10 - 2015 Jaargang 6 Nieuwsbrief 03 13-10 - 2015 Buitendorpstraat 1 2471 AW Zwammerdam T 0172-61 38 03 oranjenassau@scopescholen.nl www.oranjenassau.scopescholen.nl Agenda 12 16 oktober 19 23 oktober 26-30 oktober

Nadere informatie

Lea Dasbergschool Pythagorasstraat 9 6836 GA Arnhem 026-3272896. Jaargang 26 - nr. 11 Nieuwsbrief 10 juli 2015

Lea Dasbergschool Pythagorasstraat 9 6836 GA Arnhem 026-3272896. Jaargang 26 - nr. 11 Nieuwsbrief 10 juli 2015 Lea Dasbergschool Emily Brontësingel 1a 6836 TV Arnhem 026-3272489 Lea Dasbergschool Pythagorasstraat 9 6836 GA Arnhem 026-3272896 www.leadasbergschool.nl info@leadasbergschool.nl Jaargang 26 - nr. 11

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF nr. 16 4 april 2016

NIEUWSBRIEF nr. 16 4 april 2016 NIEUWSBRIEF nr. 16 4 april 2016 In deze nieuwsbrief: MR informatieavond Nieuws uit het schoolteam Koningsspelen De Oase rekent er op los! Schoonmaakavond Zomerfeest Vakanties en studiedagen 2016/2017 Oproep

Nadere informatie

Belangrijke data komende periode:

Belangrijke data komende periode: Vrijdag 4 juli 2014 Belangrijke data komende periode: Datum Vrijdag 4 juli 2014 Zaterdag 5 juli t/m zondag 17 augustus 2014 Vrijdag 15 augustus 2014 Maandag 18 augustus 2014 Dinsdag 19 augustus 2014 Woensdag

Nadere informatie

Niet vergeten. Vanuit de directie: Afscheid groep 8. Tot slot. 12 juli 2017, jaargang 7 nummer 11

Niet vergeten. Vanuit de directie: Afscheid groep 8. Tot slot. 12 juli 2017, jaargang 7 nummer 11 12 juli 2017, jaargang 7 nummer 11 Niet vergeten woensdag 12 juli Musical groep 8 (let op: i.p.v. dinsdag 11 juli) woensdag 12 juli Dassenbur(i)cht 11 donderdag 13 juli Doorschuifmiddag vrijdag 14 juli

Nadere informatie

Belangrijke data. Activiteiten. Nr. 38 maandag 11 juli 2016

Belangrijke data. Activiteiten. Nr. 38 maandag 11 juli 2016 Nr. 38 maandag 11 juli 2016 Belangrijke data Maandag 11 juli: Extra uitvoering musical groep 8 voor de opa s en oma s van de kinderen uit groep 8. Maandag 11 en dinsdag 12 juli: Schoolkamp groep 7 Dinsdag

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF VOOR OUDERS & LEERLINGEN Schooljaar 2015/ juli nummer 39

NIEUWSBRIEF VOOR OUDERS & LEERLINGEN Schooljaar 2015/ juli nummer 39 NIEUWSBRIEF VOOR OUDERS & LEERLINGEN Schooljaar 2015/2016 1 juli nummer 39 Agenda 5 juli kennismaking in de nieuwe groep 11 juli afscheid meester Simon 5 juli rapportengesprekken 13 juli afscheid meester

Nadere informatie

Augustus 2014. Aantekeningen. ma di wo do vr za zo. Meerssenstraat 1b 5045 JB Tilburg. Telefoon: 013-5710843. E-mail: bs.de.sporckt@xpectprimair.

Augustus 2014. Aantekeningen. ma di wo do vr za zo. Meerssenstraat 1b 5045 JB Tilburg. Telefoon: 013-5710843. E-mail: bs.de.sporckt@xpectprimair. kalender schooljaar 2014-2015 Augustus 2014 28 29 30 31 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 Eerste schooldag Op 25 augustus start het nieuwe schooljaar om

Nadere informatie

Op woensdag 19 december nodigen we u en de kinderen van harte uit om samen kerst te vieren op school. Dit willen wij doen met het kerstdiner.

Op woensdag 19 december nodigen we u en de kinderen van harte uit om samen kerst te vieren op school. Dit willen wij doen met het kerstdiner. Beste ouders, verzorgers, Via deze weg wil ik allereerst alle collega s hartelijk bedanken voor hun extra inzet de afgelopen tijd. Meerdere collega s werken al weken extra dagen of vangen groepen leerlingen

Nadere informatie

Hofbode 18 6 juli 2015. Samen beter met ouders. o.a. Schooljaar 2015-2016

Hofbode 18 6 juli 2015. Samen beter met ouders. o.a. Schooljaar 2015-2016 Hofbode 18 6 juli 2015 o.a. Schooljaar 2015-2016 Samen beter met ouders Oudergesprekken schooljaar 2015-2016 Zoals u al eerder in de Hofbode hebt kunnen lezen hebben we dit schooljaar met de werkgroep,

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Kerstviering. Foto s en video s. In dit nummer:

Nieuwsbrief. Kerstviering. Foto s en video s. In dit nummer: 11 december 2018 Nieuwsbrief In dit nummer: Kerstviering Onze kerstviering is op woensdag 19 december a.s.. Uitgebreide informatie over het kerstspel en het kerstdiner ontvangt u vandaag per mail in een

Nadere informatie

Nieuwsbrief Dinsdag 14 februari 2017 Nr. 21

Nieuwsbrief Dinsdag 14 februari 2017 Nr. 21 Nieuwsbrief Dinsdag 14 februari 2017 Nr. 21 Belangrijke data In de week na elke vakantie is er luizencontrole. Vrijdag 24 februari Carnaval Groepen 1 t/m 8 en Taalschool om 12.00 uur vrij Maandag 27 februari

Nadere informatie

Blad voor ouders en verzorgers die benieuwd zijn naar de belevenissen van hun kind op de Vonder ` Start thema Goede Voornemens

Blad voor ouders en verzorgers die benieuwd zijn naar de belevenissen van hun kind op de Vonder ` Start thema Goede Voornemens JANUARI 2015 VEENSTRAAT 2 7776 BE SLAGHAREN TEL: 0523 681892 WWW.SBODEVONDER.NL Blad voor ouders en verzorgers die benieuwd zijn naar de belevenissen van hun kind op de Vonder ` Belangrijke Data: 19 DECEMBER

Nadere informatie

Het Lepelaartje. Voetballen op het schoolplein. Afscheid juf Marjan. Leerlingraad

Het Lepelaartje. Voetballen op het schoolplein. Afscheid juf Marjan. Leerlingraad Voetballen op het schoolplein Het is voor schooltijd (08.20-08.30 uur) en op tijden dat we naar binnen moeten (13.00-13.15 uur) niet handig en soms gevaarlijk om te voetballen. Voor de veiligheid voor

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF nr. 18 18 mei 2016

NIEUWSBRIEF nr. 18 18 mei 2016 NIEUWSBRIEF nr. 18 18 mei 2016 In deze nieuwsbrief: Ouderbijdrage en schoolreisgeld (herhaling) Schoolreisje groepen 3 en 4 Avondvierdaagse Kaarten in Actie Klussers gevraagd Nieuwsbrief Vreedzame School

Nadere informatie

MAANDINFO 05. januari Aan de ouders/ verzorgers,

MAANDINFO 05. januari Aan de ouders/ verzorgers, MAANDINFO 05 januari 2018 Aan de ouders/ verzorgers, Zwangerschapsverlof Carly Na de voorjaarsvakantie gaat Carly met zwangerschapsverlof. Omdat het fulltime werken best zwaar is als je zwanger bent, komt

Nadere informatie

Kalender mei-juni. Vrijdag 21 juli Leerlingen vrij Zomervakantie t/m 3 september Maandag 4 september Eerste schooldag schooljaar

Kalender mei-juni. Vrijdag 21 juli Leerlingen vrij Zomervakantie t/m 3 september Maandag 4 september Eerste schooldag schooljaar Beste ouder(s)/verzorger(s), Dit is alweer de laatste INFO van dit schooljaar. Aankomende vrijdag zullen de kinderen een brief krijgen met de groepsindeling voor volgend schooljaar. We wensen u alvast

Nadere informatie

Fijne vakantie. kalender. Juf Bianca Frasa

Fijne vakantie. kalender. Juf Bianca Frasa Fijne vakantie De hitte van de afgelopen dagen doet ons denken en verlangen naar de zomervakantie. Even heerlijk uit de routine van alledag en zelf het ritme bepalen. We hopen dat alle kinderen en hun

Nadere informatie

Brugproat. Nieuwsbrief nr. 11 (3 17 febr.) Schooljaar 2015 2016

Brugproat. Nieuwsbrief nr. 11 (3 17 febr.) Schooljaar 2015 2016 Brugproat Nieuwsbrief nr. 11 (3 17 febr.) Schooljaar 2015 2016 Agenda Donderdag 4 febr. 19.00 u. Teamvergadering Dinsdag 9 febr. 19.30 u. Vergadering MR / OAC Woensdag 10 febr. 12.45 u. Teamvergadering

Nadere informatie

D i g i t a l e n i e u w s b r i e f. Openbare basisschool Prof. Kohnstamm Nummer 1; schooljaar 2013/2014

D i g i t a l e n i e u w s b r i e f. Openbare basisschool Prof. Kohnstamm Nummer 1; schooljaar 2013/2014 VANUIT DE SCHOOLLEIDING Start nieuwe schooljaar Het nieuwe schooljaar is deze week van start gegaan. Op maandagmorgen waren er heel veel kinderen die zin hadden om weer naar school te gaan! Gelukkig want

Nadere informatie

Fusie: Op dit moment zijn er nog geen verdere mededelingen te doen, betreffende de voorgenomen fusie.

Fusie: Op dit moment zijn er nog geen verdere mededelingen te doen, betreffende de voorgenomen fusie. TWISTVLIEDSCHOOL School voor Katholiek Primair Onderwijs Kwikstaart 44 46 Postbus 381 3640 AJ Mijdrecht Tel. 0297 256654 E mail: twistvliedschool@hetnet.nl TWIST INFO 31 e jaargang no 10 juli 2015 Fusie:

Nadere informatie

Wij feliciteren alle leerlingen en leerkrachten die jarig zijn geweest in juni. We hopen dat jullie een super gezellige verjaardag hebben gehad!

Wij feliciteren alle leerlingen en leerkrachten die jarig zijn geweest in juni. We hopen dat jullie een super gezellige verjaardag hebben gehad! Het Josephientje! Jaargang 12 nr. 10 juni 2017 AGENDA 4 juli MR vergadering 5 juli ouderbedankochtend 6 juli Rapportgesprekken groep 1 t/m 7 10 juli Stoeltjes passen. Nieuwe kinderen zijn welkom! 12 juli

Nadere informatie

Nieuwsbrief van: Hartelijke groet, mede namens de andere leden, Linda van Rijen (mama van Nele) Voorzitter OAC Meander

Nieuwsbrief van: Hartelijke groet, mede namens de andere leden, Linda van Rijen (mama van Nele) Voorzitter OAC Meander Kleding inzameling Deze periode hebben wij het op school over afval en het milieu. We hebben naast het fietsenhok voor de docenten twee "evenementencontainers" staan. Hierin mag u dichte zakken met kleding

Nadere informatie

belangrijke data... 22 januari 2016 nr. 18

belangrijke data... 22 januari 2016 nr. 18 belangrijke data..... 22 januari 2016 nr. 18 Maa 25 jan Week definitieve oudergesprekken groep 8 Woe 27 jan Start Nationale Voorleesontbijt Din 2 feb Oudercommissie vergadering Woe 3 feb Ko-ouderbijeenkomst,

Nadere informatie

Aan alle ouder(s) en/of verzorger(s),

Aan alle ouder(s) en/of verzorger(s), NIEUWSBRIEF BASISSCHOOL GROENLO Biss. Philip Roveniusstraat 8 7141 KS Groenlo Tel.: 0544-461336 Fax: 0544-467328 Internet: www.hoeksteen.com E-mail: info@hoeksteen.com Interessante informatie 2 t/m 4 juni

Nadere informatie

Continurooster, leerlingen zijn uur uit

Continurooster, leerlingen zijn uur uit Goed om te weten 19 5 juli 2017 Agenda 5 juli 19 juli Datum woensdag 5 juli dinsdag 11 juli donderdag 20 juli donderdag 20 juli vrijdag 21 juli Activiteit Groep 2 en 3 vrij Groep 2 en 3 naar innovatorium

Nadere informatie

Nieuwsbrief januari 2018

Nieuwsbrief januari 2018 6941 Nieuwsbrief 10 25 januari 2018 GROEPSACTIVITEITEN Carnaval 2018 We vieren carnaval op vrijdag 9 februari. Het thema is: LET S DISCO. Iedereen mag verkleed komen, confetti en wapens zijn deze dag niet

Nadere informatie

SBO Mozaik Nieuwsflits

SBO Mozaik Nieuwsflits SBO Mozaik Nieuwsflits In deze Nieuwsflits Van de directie Agenda Verjaardagen Nieuwe leerlingen Carnavalsviering Sport BSO T2 Schoolfotograaf Luizencontrole Nieuwe Stagiaire Wist je dat... Van de directie

Nadere informatie

Basisschool de Pas. Averbodestraat 19 5988 AW Helden. Tel.: 077-3060900 E-mail: info@bsdepas.nl Website: www.bsdepas.nl

Basisschool de Pas. Averbodestraat 19 5988 AW Helden. Tel.: 077-3060900 E-mail: info@bsdepas.nl Website: www.bsdepas.nl Basisschool de Pas Averbodestraat 19 5988 AW Helden Tel.: 077-3060900 E-mail: info@bsdepas.nl Website: www.bsdepas.nl JAARGANG 2014-2015, nummer 27 Donderdag 26 maart 2015 Vakantie- en vrije dagenrooster

Nadere informatie

Paulus-Weekbrief 10. Weekbrief 06-11-2015

Paulus-Weekbrief 10. Weekbrief 06-11-2015 Paulus-Weekbrief 10 kopij voor Paulus-Weekbrief: info@paulus-uden.nl kijk ook op onze website: www.paulus-uden.nl Meerloseweg 1 5402 XH Uden 0413-33 23 18 Schooljaar 2015-2016 Week 45 Weekbrief 06-11-2015

Nadere informatie

In deze Nieuwsflits: Terugblik Paasviering. Koningsspelen

In deze Nieuwsflits: Terugblik Paasviering. Koningsspelen schooljaar 2014-2015 aflevering 15 In deze Nieuwsflits: Terugblik Paasviering Koningsspelen Meivakantie Luizencontrole Vrije dagen mei Bieb gesloten Oudergesprekken mei Bericht van de OR Femke stelt zich

Nadere informatie

JUNI 2014 WIJZIGINGEN IN HET TEAM! INFORMATIEAVOND NIEUWE LEERLINGEN

JUNI 2014 WIJZIGINGEN IN HET TEAM! INFORMATIEAVOND NIEUWE LEERLINGEN WIJZIGINGEN IN HET TEAM! Met ingang van volgend schooljaar gaan juf Miriam en juf Ingrid onze school verlaten om te gaan genieten van hun vervroegd pensioen. Ter gelegenheid van dit afscheid bieden zij,

Nadere informatie

Vanuit de ouderraad.

Vanuit de ouderraad. Juni 2013 Vakantie Wat gaat een jaar toch snel voorbij! Een jaar waarbij weer veel is gebeurd. We hebben met z'n allen hard gewerkt en we mogen trots zijn op onze leerlingen, het personeel en de school.

Nadere informatie

info Kalender: Woordje vooraf Maart\April 2018 Schoolkrant OBS DeSpringplank Jaargang 4 Editie 5

info Kalender: Woordje vooraf Maart\April 2018 Schoolkrant OBS DeSpringplank Jaargang 4 Editie 5 Schoolkrant OBS DeSpringplank Jaargang 4 Editie 5 Maart\April 2018 info Kalender: 22 maart en 27 maart Rapportgesprekken Vrijdag 30 maart Goede vrijdag, alle kinderen zijn vrijdag Maandag 2 april Tweede

Nadere informatie

FEESTWEEK 2014. groep 1-2-3-4

FEESTWEEK 2014. groep 1-2-3-4 FEESTWEEK 2014 groep 1-2-3-4 Beste jongens en meisjes, beste ouder(s) /verzorger(s), Vanaf maandag 7 juli gaan we dit schooljaar weer afsluiten met de feestweek. En het wordt niet zomaar een feestweek,

Nadere informatie

SBO Mozaik Nieuwsflits

SBO Mozaik Nieuwsflits SBO Mozaik Nieuwsflits In deze Nieuwsflits Van de directie Agenda Verjaardagen Schoolreisje Nieuwe leerlingen Even voorstellen Vrijwillige ouderbijdrage Schoolverlaterskamp Wist je dat... Van de directie

Nadere informatie

Nieuws van de directie

Nieuws van de directie 1516-02 (23-09-15) 23 september start kinderpostzegel actie 01 oktober groep 1-2 gaat deze ochtend naar Slabroek 02 oktober afscheidsviering juf Bets (zie blz. 2) 03 oktober gezinsviering H.Hartkerk aanvang

Nadere informatie

MARIMBAZUIN maart 2014

MARIMBAZUIN maart 2014 MARIMBAZUIN maart 2014 De van Nicole Afgelopen dinsdagavond heb ik met een aantal collega s in Markant een lezing bijgewoond van Jan Rotmans. Hij hield een lezing over de toekomst: wat voor veranderingen

Nadere informatie

Hallo (Nummer 15, 25-01-2015)

Hallo (Nummer 15, 25-01-2015) Hallo (Nummer 15, 25-01-2015) Beste ouders en leerlingen, In deze Hallo vindt u informatie over: Wat er zoal speelt in de groepen Wat er verder zoal speelt op school Oproep van de werkgroep Carnaval Studiemiddag

Nadere informatie

De Spieker. Schooljaar 2014-2015. Uitgave 9 Datum: 08-01-2015. Beste ouders,

De Spieker. Schooljaar 2014-2015. Uitgave 9 Datum: 08-01-2015. Beste ouders, De Spieker Schooljaar 2014-2015 Uitgave 9 Datum: 08-01-2015 Beste ouders, Van het prachtige bedrag dat ik van jullie heb gekregen bij mijn afscheid van De Zuidwester heb ik deze COWBOYSBAG portemonnee

Nadere informatie

In dit lokaal, is ruimte voor ieders verhaal! verantwoordelijkheid & zingeving. Agenda:

In dit lokaal, is ruimte voor ieders verhaal! verantwoordelijkheid & zingeving. Agenda: Schooljaar 2014-2015 Nr. 35 Ouderavond schooltijden Een aantal weken geleden bent u geïnformeerd over de wijziging van schooljaar schooltijden 2010-2011 vanaf het nieuwe schooljaar, met daarin de aankondiging

Nadere informatie

Informatieblad Schooljaar 2015-2016. Maandag 30 november, nr.13

Informatieblad Schooljaar 2015-2016. Maandag 30 november, nr.13 Informatieblad Schooljaar 2015-2016 Maandag 30 november, nr.13 Bericht van de ouderraad Sinterklaas komt vrijdag 4 december weer op bezoek. Dit gaat gepaard met iets lekkers. Wij weten dat er kinderen

Nadere informatie

Nieuwsflits juli 2014

Nieuwsflits juli 2014 Nieuwsflits juli 2014 Samen bouwen in Vertrouwen Nog maar een kleine 2 weken en dan is het vakantie wat is het weer enorm snel gegaan. En wat hebben we allemaal weer ontzettend veel geleerd! Vanaf deze

Nadere informatie

Nieuws 1. is het gezamenlijk informatie bulletin van Het Kompas en De Zijlwijkschool.

Nieuws 1. is het gezamenlijk informatie bulletin van Het Kompas en De Zijlwijkschool. De Zijlwijkschool 40 jaar Nieuws is het gezamenlijk informatie bulletin van Het Kompas en De Zijlwijkschool. De informatie met een blauw blok is specifieke Zijlwijkschool informatie. De informatie met

Nadere informatie

Belangrijke data. 17 december 2015. 21 december t/m 3 januari Kerstvakantie

Belangrijke data. 17 december 2015. 21 december t/m 3 januari Kerstvakantie 17 december 2015 Beste ouder(s), verzorgers(s) en kinderen, Dit is het vierde Fellenoortje van dit schooljaar en jullie vinden hier informatie over zaken die met Spil Fellenoord te maken hebben. Belangrijke

Nadere informatie

De regel van de maand september is: WE HOUDEN REKENING MET ELKAAR

De regel van de maand september is: WE HOUDEN REKENING MET ELKAAR De Bloesem Pr. Beatrixstraat 46a 4024 HM Eck en Wiel Tel.nr. : 0344-691967 Schoolleider : Anneke Smits. Website : www.obsdebloesem.nl Email : info@obsdebloesem.nl Nieuwsbrief september 2014 Maandag Dinsdag

Nadere informatie

Nieuwsbrief nr. 16. Koningsdag!

Nieuwsbrief nr. 16. Koningsdag! Alexander Gogelweg 65 4384 EV Vlissingen 0118-465261 louisedecolignyschool@onzewijs.nl Website: www.louisedecolignyschool-onzewijs.nl Nieuwsbrief nr. 16 12 e jaargang Vrijdag 24 april 2015 Koningsdag!

Nadere informatie

Maart 2015 Jaargang 2014-2015 nr. 8

Maart 2015 Jaargang 2014-2015 nr. 8 Nieuwsbrief maart 2015: Nieuws vanuit: De directie Bijgaand treft u weer onze nieuwe maandbrief aan. Het is alweer de maandbrief van de maand maart. In deze maand start straks de lente weer. Deze maand

Nadere informatie

Spreuk van de maand: Als je echt iets wilt bereiken, dan kun je dat, als je er maar genoeg je best voor doet en vasthoudend bent.

Spreuk van de maand: Als je echt iets wilt bereiken, dan kun je dat, als je er maar genoeg je best voor doet en vasthoudend bent. deze nieuwsbrief is ook te vinden op onze website www.pcbo-devoorde.nl NIEUWSBRIEF PCBO DE VOORDE MAAND: november 2011 nr. 176 Spreuk van de maand: Als je echt iets wilt bereiken, dan kun je dat, als je

Nadere informatie

Kop. Informatieblad voor ouders en leerlingen Weetjeweekje AFSCHEID VAN GROEP 8. jaargang 3 nr.1 28 augustus 2015

Kop. Informatieblad voor ouders en leerlingen Weetjeweekje AFSCHEID VAN GROEP 8. jaargang 3 nr.1 28 augustus 2015 Informatieblad voor ouders en leerlingen Weetjeweekje jaargang 3 nr.1 28 augustus 2015 Beste ouders/verzorgers, Wat goed om er weer helemaal te zijn. Gezond en wel heb ik maandag de deur van de school

Nadere informatie

Tijdens deze week gaan we met elkaar op schoolreisje, we kijken de musical van groep 8, vieren de verjaardagen van de juffen en nog veel meer.

Tijdens deze week gaan we met elkaar op schoolreisje, we kijken de musical van groep 8, vieren de verjaardagen van de juffen en nog veel meer. FEESTWEEK 2017 Beste jongens en meisjes, beste ouder(s) /verzorger(s), Vanaf maandag 10 juli gaan we dit schooljaar weer afsluiten met de feestweek. Een week vol leuke activiteiten om het schooljaar op

Nadere informatie

info Bent u ontevreden? Vertel het ons! Bent u tevreden? Vertel het een ander! Kalender: Woordje vooraf Juni 2017

info Bent u ontevreden? Vertel het ons! Bent u tevreden? Vertel het een ander! Kalender: Woordje vooraf Juni 2017 Schoolkrant OBS De Springplank Jaargang 3 Editie 6 Juni 2017 info Kalender: Maandag 3 juli Nieuwe kinderen uit groep 1 komen kennismaken. Dinsdag 4 juli 15.30 uur In het lokaal van groep 5-6 kunnen ouders

Nadere informatie

PRIKBORD 1TWEEWEKELIJKSE INFORMATIE VOOR OUDERS

PRIKBORD 1TWEEWEKELIJKSE INFORMATIE VOOR OUDERS Uden, 11 september 2015 Beste ouders, De kop is eraf, het nieuwe schooljaar is met een razende vaart begonnen. Afgelopen maandag zijn we enthousiast gestart met IPC en daar hoor ik al mooie geluiden over.

Nadere informatie

17 juni 2016 Nummer 18

17 juni 2016 Nummer 18 17 juni 2016 Nummer 18 Inhoud: Gezinsviering Centrum Jeugd en Gezin Breaklights Appelboom BSO zomerprogramma Daar gaan ze verkeersouders Wellnessdag Elzenhoek Calamiteitendag Vervanging Schoolkamp Vervangingen

Nadere informatie

Aqua-Pas. Jaargang 26, nummer 6 6 december Donderdag 10 januari alle leerlingen vrij!

Aqua-Pas. Jaargang 26, nummer 6 6 december Donderdag 10 januari alle leerlingen vrij! Aqua-Pas Jaargang 26, nummer 6 6 december 2018 Donderdag 10 januari alle leerlingen vrij! Op donderdag 10 januari zijn alle leerlingen vrij van school! Er is deze dag een extra studiedag voor het gehele

Nadere informatie

H O F N I E U W S NIEUW SCHOOLJAAR ZEELSTERHOF IS OPGEFRIST? AGENDA groepen Activiteit

H O F N I E U W S NIEUW SCHOOLJAAR ZEELSTERHOF IS OPGEFRIST? AGENDA groepen Activiteit H O F N I E U W S AGENDA groepen Activiteit Dinsdag 4 september 7 Informatieavond, aanvang 19.00 uur Dinsdag 4 september 8 Informatieavond, aanvang 20.00 uur Woensdag 5 september 1 en 2 Informatieavond,

Nadere informatie

J.H. Donnerschool Locaie Hilversum

J.H. Donnerschool Locaie Hilversum J.H. Donnerschool Locaie Hilversum Week 49 Vrijdag 7 december 2018 Nieuwsbrief Beste ouders en/of verzorgers, Hierbij ontvangt u weer een nieuwe nieuwsbrief. Mocht u hierover vragen of opmerkingen hebben

Nadere informatie

Kamp groep 8 Het kamp gaat door! De blije hoofden, daar doen we het toch voor? Jaargang 18/nummer 01 4 september 2015

Kamp groep 8 Het kamp gaat door! De blije hoofden, daar doen we het toch voor? Jaargang 18/nummer 01 4 september 2015 Openbare Basisschool De Zevensprong Danslaan 74 1326 PL Almere Tel.: 036-5353742 info@zevensprong.asg-almere.nl www.zevensprong.asg-almere.nl Jaargang 18/nummer 01 4 september 2015 Belangrijke data: 7

Nadere informatie

Nieuwegein, 2 september 2013. Beste ouders,

Nieuwegein, 2 september 2013. Beste ouders, jaarboekje 2013-2014 Nieuwegein, 2 september 2013. Beste ouders, Dit is het informatieboekje voor het schooljaar 2013-2014. U vindt hierin gegevens die specifiek betrekking hebben op dit schooljaar. In

Nadere informatie

Kwekkeveld nieuws. Beste ouder(s), verzorger(s),

Kwekkeveld nieuws. Beste ouder(s), verzorger(s), Kwekkeveld nieuws Beste ouder(s), verzorger(s), De start van het schooljaar is weer een feit. Na bijna 2 weken school lijkt het alsof we niet op vakantie geweest zijn. Alle zaken zijn zo n beetje opgestart

Nadere informatie

Hulp gevraagd. De activiteiten van de Josephschool

Hulp gevraagd. De activiteiten van de Josephschool Hulp gevraagd De activiteiten van de Josephschool Augustus 2015 Schoolreisje: dinsdag13.10.2015 Lid Ouder Commissie Aan het begin van ieder schooljaar, gaan de leerlingen van groep 1 t/m 7 op schoolreis.

Nadere informatie

Nieuwsbrief Dinsdag 26 augustus 2014 Nr. 1

Nieuwsbrief Dinsdag 26 augustus 2014 Nr. 1 Nieuwsbrief Dinsdag 26 augustus 2014 Nr. 1 Belangrijke data Elke eerste schooldag na de vakantie is het luizencontrole. Vrijdag 5 september Groepen 1/2 vrij Dinsdag 9 september Informatiemiddag 14.30 uur/avond

Nadere informatie

Activiteitenboekje. Basisschool De Tonne 2015-2016. Langerak 42 2157PG Abbenes info@detonne.nl 0252-544359

Activiteitenboekje. Basisschool De Tonne 2015-2016. Langerak 42 2157PG Abbenes info@detonne.nl 0252-544359 Activiteitenboekje Basisschool De Tonne 2015-2016 Langerak 42 2157PG Abbenes info@detonne.nl 0252-544359 INLEIDING Op basisschool De Tonne hebben wij samenwerking in een hoog vaandel staan. Ieder jaar

Nadere informatie

Augustus Aantekeningen. ma di wo do vr za zo. Meerssenstraat 1b 5045 JB Tilburg. Telefoon:

Augustus Aantekeningen. ma di wo do vr za zo. Meerssenstraat 1b 5045 JB Tilburg. Telefoon: kalender schooljaar 2015-2016 Augustus 2015 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 1 2 3 4 5 5 Eerste schooldag Op 31 augustus start het nieuwe schooljaar om 8.30

Nadere informatie

Inhoudsopgave. 2 Ouderraad basisschool Laurentiushof

Inhoudsopgave. 2 Ouderraad basisschool Laurentiushof Inhoudsopgave Inleiding... 3 Wat doet de ouderraad... 4 Taak van de ouderraadsleden... 5 Ouderbijdrage... 7 Organisatie van de ouderraad... 8 Vergaderdata ouderraad... 12 2 Ouderraad basisschool Laurentiushof

Nadere informatie

DE KLAPPER nr 13. Informatiebrief St. Michaëlschool Rotterdam Schooljaar 2011-2012, nr. 13, 7 februari 2012

DE KLAPPER nr 13. Informatiebrief St. Michaëlschool Rotterdam Schooljaar 2011-2012, nr. 13, 7 februari 2012 DE KLAPPER nr 13 Informatiebrief St. Michaëlschool Rotterdam Schooljaar 2011-2012, nr. 13, 7 februari 2012 st.michael@rvko.nl www.st-michael.nl Brede schoolactiviteiten Ook na de voorjaarsvakantie kunnen

Nadere informatie

Schooljaar 2015-2016 Telefoon: 040-2016092. 26 februari Weeksluiting groep 3a en 7a

Schooljaar 2015-2016 Telefoon: 040-2016092. 26 februari Weeksluiting groep 3a en 7a t Letterken Mededelingenblad van OBS t Smelleken Emmalaan 5, 5554 JM Valkenswaard Schooljaar 2015-2016 Telefoon: 040-2016092 Uitgave: 2 februari 2016 info@obstsmelleken.nl www.obstsmelleken.nl Belangrijke

Nadere informatie

Nieuwsbulletin basisschool t Rietland maandag 14 mei 2012

Nieuwsbulletin basisschool t Rietland maandag 14 mei 2012 Nieuwsbulletin basisschool t Rietland maandag 14 mei 2012 Belangrijke data schooljaar 2011 2012: Maandag 14 mei Kijkavond groep 1 t/m 7. Tijd 19.00 19.45 Maandag 14 mei t/m Vrijdag 25 mei Cito entreetoets

Nadere informatie

Nieuwsbrief nr. 6. 12 e jaargang Vrijdag 14 november 2014. Afscheid juf Audrey. Verplaatsen leerlingen. Sinterklaasviering 5 december

Nieuwsbrief nr. 6. 12 e jaargang Vrijdag 14 november 2014. Afscheid juf Audrey. Verplaatsen leerlingen. Sinterklaasviering 5 december Alexander Gogelweg 65 4384 EV Vlissingen 0118-465261 louisedecolignyschool@onzewijs.nl Website: www.louisedecolignyschool-onzewijs.nl Nieuwsbrief nr. 6 12 e jaargang Vrijdag 14 november 2014 Afscheid juf

Nadere informatie

01-06-2015. Schoolbrief 18. Sint Bonifatiusschool

01-06-2015. Schoolbrief 18. Sint Bonifatiusschool 01-06-2015 Schoolbrief 18 Sint Bonifatiusschool Schooljaar 2015-2016 Beste ouders, Informatieavond voor ouders over de visie en missie van de Sint Bonifatiusschool Afgelopen maanden hebben we ons als team

Nadere informatie

De Globe. Een interessante Globe met leuke verhaaltjes en belangrijke weetjes!

De Globe. Een interessante Globe met leuke verhaaltjes en belangrijke weetjes! Om de vrijdag krijgen onze leerlingen de Globe (nieuwsbrief) mee. Hierin leest u informatie over de activiteiten die plaatsvinden of al hebben plaatsgevonden. De Globe wordt in kleur aan uw kind meegegeven.

Nadere informatie

Nieuwsbrief 31 aug t/m 04 sept 2015

Nieuwsbrief 31 aug t/m 04 sept 2015 Nieuwsbrief 31 aug t/m 04 sept 2015 31-08 Eerste schooldag Week 36 Hoofdluiscontrole Week 37 Nacontrole hoofdluis Er zijn geen nieuwe leerlingen deze week. 07-09 Oudervereniging 20:00 uur Brabants VerkeersveiligheidsLabel

Nadere informatie

schooljaar aflevering 02 In deze Nieuwsflits:

schooljaar aflevering 02 In deze Nieuwsflits: schooljaar 2017-2018 aflevering 02 In deze Nieuwsflits: Informatieavond Studiedag Staking Overblijvers gevraagd! Overblijfreis Vervoer gevraagd! Kinderboekenweek vervoer Hoofdluis Meer Moerdijk Korte berichten

Nadere informatie

Nederwoudseweg 19a, 3772 TD Barneveld

Nederwoudseweg 19a, 3772 TD Barneveld Nederwoudseweg 19a, 3772 TD Barneveld Tel. 0342-415635 info@plantijn.org www.plantijn.org schooljaar 2018-2019 vrijdag 31 augustus Hierbij de eerste Nieuwsbrief van 2018-2019. De eerste week van het schooljaar

Nadere informatie

INFORMATIE OVER OUDERVERENING OPENBARE BASISSCHOOL DE PIONIER

INFORMATIE OVER OUDERVERENING OPENBARE BASISSCHOOL DE PIONIER September 2011 INFORMATIE OVER OUDERVERENING OPENBARE BASISSCHOOL DE PIONIER Er is op onze school een oudervereniging (OV) waarvan iedere ouder, met een kind op onze school, automatisch lid is. Binnen

Nadere informatie

Nieuwsbrief nr. 19 -. -. -. -. -. -. -. -. -. -. -. -. -. -. -. -. -. -. -

Nieuwsbrief nr. 19 -. -. -. -. -. -. -. -. -. -. -. -. -. -. -. -. -. -. - Alexander Gogelweg 65 4384 EV Vlissingen 0118-465261 louisedecolignyschool@onzewijs.nl Website: www.louisedecolignyschool-onzewijs.nl Nieuwsbrief nr. 19 12 e jaargang Vrijdag 19 juni 2015 Bedankavond hulpouders

Nadere informatie

Schoolkorfbaltoernooi Indeling groep 1/2a en 1/2b

Schoolkorfbaltoernooi Indeling groep 1/2a en 1/2b Maandinfo Maand: september 2014 Inhoud. In deze maandinfo wordt u geïnformeerd over de volgende zaken: Juf Sandra Twaalfhoven Nieuwe leerlingen Zorgleerlingen Gezonde School Teamstudiedag Infoavonden Basketbal-clinic

Nadere informatie

Tiggeltjes (ook op www.tiggeldobbe.nl) Februari 2015

Tiggeltjes (ook op www.tiggeldobbe.nl) Februari 2015 Actuele Tiggeldobbe-informatie ook op onze website: www.tiggeldobbe.nl Uw kind, onze zorg! Poëzie op de Tiggeldobbe Op donderdag 29 januari startte de Nationale Poëzieweek. Ook op de Tiggeldobbe is aan

Nadere informatie

20-11-2014. Sperwerhoek 6 2743 GC Waddinxveen telefoon: 0182 614406 www.dickbrunaschool.nl nieuwsbrief@dickbrunaschool.nl

20-11-2014. Sperwerhoek 6 2743 GC Waddinxveen telefoon: 0182 614406 www.dickbrunaschool.nl nieuwsbrief@dickbrunaschool.nl 20-11-2014 Sperwerhoek 6 2743 GC Waddinxveen telefoon: 0182 614406 www.dickbrunaschool.nl nieuwsbrief@dickbrunaschool.nl Belangrijke datums 5 december Sinterklaas. Continurooster tot 13.30u gr. 5 t/m 8

Nadere informatie

Informatieblad van openbare basisschool De Wissel - vrijdag 6 februari 2014

Informatieblad van openbare basisschool De Wissel - vrijdag 6 februari 2014 Informatieblad van openbare basisschool De Wissel - vrijdag 6 februari 2014 De Hoop 3 1911 KX Uitgeest 0251-880707 info@dewisseluitgeest.nl www.dewisseluitgeest.nl Agenda 10 februari Wisselmiddag techniek

Nadere informatie

Beste ouders, Heeft u nog vragen, opmerkingen of suggesties na het lezen van dit boekje, laat het ons dan weten, wij denken graag met u mee!

Beste ouders, Heeft u nog vragen, opmerkingen of suggesties na het lezen van dit boekje, laat het ons dan weten, wij denken graag met u mee! Beste ouders, Van harte welkom op onze school! Voor u ligt het informatieboekje voor groep 1 en 2. Door middel van dit boekje willen wij u, als ouders, wegwijs maken in de kleutergroepen van onze school.

Nadere informatie

info Kalender: Agenda Woordje vooraf februari 2018 Schoolkrant OBS DeSpringplank Jaargang 4 Editie 4 Donderdagmiddag 8 februari Carnaval op school!

info Kalender: Agenda Woordje vooraf februari 2018 Schoolkrant OBS DeSpringplank Jaargang 4 Editie 4 Donderdagmiddag 8 februari Carnaval op school! Schoolkrant OBS DeSpringplank Jaargang 4 Editie 4 februari 2018 info Kalender: Agenda Donderdagmiddag 8 februari Carnaval op school! Vrijdag 9 februari Studiedag, alle kinderen zijn vrij 12 februari t/m

Nadere informatie

Nieuwsbrief CBS De Schalmei

Nieuwsbrief CBS De Schalmei Nieuwsbrief CBS De Schalmei Je mag zijn wie je bent en gebruik maken van je talent! Schooljaar 2014-2015 nieuwsbrief 18 vrijdag 12 juni 2015 Beste ouders, Het doet mij goed om te zien hoe actief vele mensen

Nadere informatie

Nieuwsbrief 17 De Driekleur locatie Wilhelmina 27 juni 2019

Nieuwsbrief 17 De Driekleur locatie Wilhelmina 27 juni 2019 Start van het nieuwe schooljaar op dinsdag 3 september 2019 Het schooljaar 2019-2020 start dit jaar niet op de eerste maandag, maar op dinsdag. Maar op maandagmiddag 2 september nodigen wij wel alle kinderen

Nadere informatie