TAO JAARTRAINING Paqua en Parel bewustzijn 2 wekelijkse donderdag avonden Fusie 3 en 4

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "TAO JAARTRAINING Paqua en Parel bewustzijn 2 wekelijkse donderdag avonden Fusie 3 en 4"

Transcriptie

1 TAO JAARTRAINING Paqua en Parel bewustzijn 2 wekelijkse donderdag avonden Fusie 3 en 4

2 Tao training met persoonlijke steun en ondersteuning voor je innerlijke alchemistische weg. Tao training stap voor stap eigen maken van het Paqua en Parel Bewustzijn. Tao training bevat 19 donderdagavonden in seizoen en oefen momenten met elkaar onder supervisie van Ilona Bouwsteen 1: 19 Trainings avonden ( commitment vereist) Bouwsteen 2: Oefen momenten met elkaar onder supervisie ( aanbevolen) Bouwsteen 3: 2 Trainings weken in Cadaques, Spanje en Humpolec Tsjechië ( een kans!) Parel en Paqua Bewustzijn: Het concept van de Taoïstische interne alchemie is gestoeld op het weten dat onze binnenwereld identiek is aan het universum alom. Ze delen dezelfde kosmologie. Als we ons verbonden weten met het universum en de aarde dan kunnen we een bron van energie daaruit ontvangen. Stap een is dat we eerst ons innerlijk huis schoonmaken.ons innerlijk huis wordt ondermeer vervuild door onze overtollige emoties. Onze emoties zijn tot 5 hoofd emoties terug te brengen: haat/acceptatie van al wat is, angst/intuïtie en zachtheid, verdriet/levensmoed, woede/vriendelijkheid, geen vertrouwen hebben/ in balans zijn. De Fusie van de vijf elementen, Paqua en Parel bewustzijn, helpt ons om onze emoties te balanceren en tot positief bruikbare energie te smeden: tot een Parel. Van de vijf fasen van energie gaan we naar de acht krachten van de natuur, een samenspel tussen Yin en Yang. Zij vormen samen de Paqua, ons energie centrum. De 8 krachten zijn opgebouwd uit trigrammen, die bestaan uit Yin en Yang lijnen. De Paqua zijn spiralende vormen die altijd in ons zijn. Als de Paqua s draaien en aan staan dan spiralen deze naar elkaar toe en ontstaat er een vacuüm in het midden. Dit vacuüm noemen de Taoïsten de Cauldron. Dit is een onuitputtelijke bron van energie. Zo zuiveren we onze organen, onze meridianen en onze wondermeridianen. Fusie is een goede methode diep bij jezelf te komen en daar te blijven. Je maakt een begin met verjonging en onsterfelijkheid. Je krijgt een bewustzijn waar gezondheid, geluk en zachte kracht gaan overheersen in verbinding met je zelf, je omgeving en de ander.

3 De training is gestoeld op oude alchemistische inwijdingstechnieken, 9 Formules die je werkelijke onsterfelijke Zelf cultiveren, zoals deze door zijn gegeven via One Cloud, Master Li Eng aan Master Mantak Chia. Basis: Formule I en II wordt op de zaterdag ochtenden als basis jaar training aangeboden. Gevorderde Parel Paqua Bewustzijn: Formule III en IV krijgt op de donderdagavonden haar plek. Praktische gegevens: Bouwsteen 1: Data: Donderdagavonden 1, 15, 29 september , 20 oktober 10, 24 november 8 en 22 december 19 januari en 16 februari 2 en 23 maart 6 en 20 april 4 en 18 mei Cadaques week: mei 2017 Laatste les: 8 juni certificaat uitreiking Tijden: uur vanaf uur thee en koek, met wat uitloop nadien Plaats:Tao Huis, Amsterdam Zuid, Adres: G.v.d.Veenstraat 131b ( makkelijk parkeren) 10 minuten lopen van Station WTC Zuid Bouwsteen 2: Intervisie groep wordt aangeraden. Bouwsteen 3: Cadaques week: mei 2017 "Parel technieken week" Tsjechië Week: eind juni 2017 "Stilte Reinigings Tao week" ( programma op aanvraag) Kosten: Bouwsteen 1: 690 euro excl. BTW, inclusief werkboeken, hand-outs, mogelijk om in 2 gedeeltes te betalen Bouwsteen 2: Kosteloze intervisie. Bouwsteen 3: 590 euro all-in, overnachten in villa aan zee, Cadaques, Catalunia ( mei) 590 euro all-in, overnachten op boerderij in de oerbossen van Zuid Tsjechië ( eind juni 2017)

4 Cadaques, Catalunia, Spanje Humpolec, Tsjechië Wie geeft de jaar training: De training wordt gegeven door Ilona Botterweg met assistentie van Gijs Starre. Mocht je extra begeleiding willen, naast de Whats app coaching, dan staan de andere trainers van de Tao School voor je klaar. Els Bouwman voor de Shiatsu, Mariska Linnenbank voor het Systemisch werk, Gerben Hellinga voor de I Ching legging en Jinny Thielsch voor de Fengshui en astrologie, Nanci Nievaard voor Compassie training Ilona Botterweg Ilona: Graag deel ik met jullie, in gulheid en goedlachsheid, in vitaliteit en vriendelijkheid, in ontroering en openheid. De magie ontstaat in het aanwezig zijn met elkaar. De werkelijkheid is onze grootste leermeester. Ilona Botterweg inspireert en traint graag mensen en bedrijven op basis van inzichten en wijsheid uit de Tao. Zij geeft inmiddels al jarenlang les in de Universal Healing Tao voor beginners, gevorderden en vergevorderde in Amsterdam, Spanje en Tsjechië en is de oprichter van

5 de Tao School. Het doel van haar lessen is om je hart te openen en te leven in geweldloosheid en zuiverheid, zowel naar je zelf als naar de buitenwereld toe. Als we in ons dagbewustzijn alles volledig met respect en zachtheid benaderen, wordt de Tao helend Ilona heeft in 1986 met haar partner het bureau Müller Training en Advies opgericht. Ze is directeur van het retraite centrum in Humpolec, Zuid-Tsjechië, waar jaarlijks in het voorjaar en de zomer trainingen en bijeenkomsten worden georganiseerd voor Nederlanders en het Nederlandse bedrijfsleven. Ilona is van oorsprong lerares, trainer en therapeute. Ze heeft congressen over het samengaan van kunst, religie en wetenschap ontworpen en georganiseerd. Naast het geven van diverse trainingen en meditatieklassen werkte ze als vitaliteits coach en is ze voor diverse bedrijven loopbaanbegeleider (o.a. Hapag LLoyd, Stibbe advocaten, Provincie Gelderland, Vopag, Gemeente Amsterdam). Ilona traint vanaf de jaren 90 bij Mantak Chia, Annette Derksen, Reinoud Eleveld, Inge Maassen en Fransje Bannenberg. Ze heeft haar technieken verfijnd bij o.a. Saida Desilets, Michael Winn, Juan Li, Barry Spendlove en Masairo Ouchi. Ze behaalde alle graden van de Universal Healing Tao bij Mantak Chia en bij Luong Minh Dang de 7 inwijdings graden. Overzicht Tao Paqua en Parel Training We starten iedere avond met qigongs, medical qigongs, 5 dieren qigongs, diverse ijzeren hemd vormen, adem qigongs en Buddha Palm technieken. Dit vormt vitaliteit en vreugde. Als je wilt krijg je huiswerk opdrachten en kun je intervisie groepjes maken. We trainen ook wel met bamboehitters, mungbonen, houten kloppers en ijzeren hitters. Je kunt deze bij Ilona aanschaffen. Dit reinigt ons systeem, geeft o.a. de lymfe een drainage, aanmaak beenmerg en mooie bloedcellen. We werken seizoen aan Fusie van de elementen, Paqua en Parel Bewustzijn. De Fusie bestaat uit 4 delen: Fusie I bestaat uit 5 formules Fusie II bestaat uit 4 formules Fusie III bestaat uit 6 formules Fusie IV Voordeel van het openen van de 8 wonder kanalen :De wonder kanalen ( zeeën van Chi) overstromen hun Chi in de gewone meridianen ( rivieren van Chi) en daardoor sterken je organen.) - Maakt schoon van ongewenste energieën en zg entiteiten en maakt je er minder gevoelig voor. - Innerlijke techniek voor zelfbescherming ( Uitbreiding van je Gouden Ei technieken) - Innerlijke balans - Groeiend bewustzijn van het energie lichaam, begin van zelf genezing - Verbindt pre-nataal met post-nataal - Basis om de 12 gewonen meridianen te openen. Basis voor Tai Chi.

6 1, 15 en 29 september 2016: Herhalen Fusie I en II en openen 12 gewone meridianen Herhalen Fusie I en II :Fusie van de elementen: 8 trigrammen, 8 krachten aanzetten en Paqua maken. De vibratie van de klank doet de chromosomen extra openen. Ze hebben dezelfde geluids trilling. Ijzeren Hemd: Gouden Vogel Phoenix, 3 Paqua s en maken van een compassie parel. Verzegelen van de zintuigen. Balanceren Innerlijk weer. Fusie II: openen van de Ren mai en Du mai, van de 3 Opwaartse kanalen en van de Gordelkanalen. 6 Richtingen, 3 Tantiens, 3 Vuren. Deel II van de avond: Medical Qigong en openen van 2 gewone meridianen ( Long en dikke darm) Kan bijdragen aan: Bundeling van je eigen krachten. Openen van 8 poorten en kanalen in je en om je. 13, 20 oktober: Fusie II: Gezichts Paqua en intern maken van de organen, compassie parel vanuit t hart. Meditatie van t Innerlijk weer. Energy Shower. Deel II van de avond: Medical Qigong en openen van 2 gewone meridianen ( Milt en maag meridiaan) Kan bijdragen aan: Krachten aan trekken die jouw innerlijk versterken 10, 24 november: Fusie III:Oefen Fusie I en II net zo lang tot je een stroming voelt Dan gaan we over tot de Fusie III technieken, het openen van de laatste 4 Wonderkanalen: de Yin en Yang Brug kanalen en de Yin en Yang Regulator kanalen, beschermen van de zintuigen, sluiten van je aura, bescherming ruggengraat. We leren het hele lichaam te doorkammen met de fijnste energie en daardoor beschermen we iedere cel. Deel II van de avond: Medical Qigong en openen van 2 gewone meridianen ( Hart en dunne darm) Kan bijdragen aan: Een gecentreerd handelen, emotionele blokkades zelf op kunnen lossen, je wordt ruimer in je denken en handelen, minder gedwongen gedachtes en verwachtingspatronen. Het leven wordt intenser en tegelijkertijd rustiger.

7 8, 22 december: Fusie III: Openen van de Brug en Regulator kanalen: De Yin kanalen lopen aan de voorzijde van het lichaam aan weerszijde en aan de binnenkant van de armen en benen. Ze verbinden alle Yin organen met elkaar.( Longen, Nieren, Lever, Hart, Milt). De Yang kanalen lopen aan weerszijde van de achterkant van t lichaam en aan de buitenkant van de armen en benen. Ze verbinden alle yang organen met elkaar ( Dikke darm, Blaas, Galblaas, Dunne darm, Maag) Deze 4 kanalen springen van meridiaan naar meridiaan. Zo verbind je de meridianen met elkaar. Er ontstaat dan een constante stroom van Universele energie in ons lichaam, dat geeft een optimale fysieke en geestelijke gesteldheid. De-traumatiseren gaat makkelijker als de kanalen open zijn. Deel II van de avond: Medical qigong en openen van 2 gewone meridianen ( Lever en galblaas) Kan bijdragen aan: Door de Medical qigong gaan de zeeën van Chi meer stromen en geeft dat algehele gezondheid. Als de yin kanalen goed open zijn is de bloedsomloop optimaal. Als de yang kanalen goed open zijn is onze weerstand optimaal tegen schimmels, bacteriën, virussen en zg. energetische aanvallen van anderen. 19 januari 2017: Fusie III: Bescherm technieken: Maken van kooien en netten om je fysiek en energetisch lichaam met krachtige I-kracht en parel technieken. Het waarnemen van Koude en hete winden, ofwel energetische bewegingen in je eigen energie lichaam en in die van anderen. Ze springen van de een naar de ander. Hete winden gaan meestal in de ruggengraat zitten. 3 Variaties van de ruggengraat met de parel beschermen. Deel II van de avond: Medical qigong en het openen van 2 gewone meridianen ( nieren en blaas) Kan bijdragen aan: Schoonmaken van je levensstroom, vitaliseren en verfijnen. Waarnemen van koude en hete winden. 2, 16 februari: Fusie III: Bescherm technieken: Doorsnijden ruggengraat, doorsnijden 3 e oog. Vlinder technieken. Het maken van energetische kooien. Deel II van de avond: Medical Qigong en openen van 2 gewone meridianen ( Pericardium) Kan bijdragen aan: Komen in je eigen energie veld en onderscheid leren maken tussen "mijn en dijn". Bescherming van je eigen energie.

8 2, 23 maart: Fusie III: Bescherm technieken: Beschermen van de zintuigen, bescherming van de schedel, verzegelen van je aura. Deel II: Medical Qigong en schudden van alle meridianen. Kan bijdragen aan: Ontwikkelen van Compassiegloed en eigen bescherming opbouwen 6 en 20 april: Fusie IV, Fusie Advanced: Dit zijn technieken, die je helpen om jouw energie terug te halen van andere plekken of andere mensen b.v. emoties die nog verbonden zijn aan overledenen, ex-en, familie, werknemer of werkgever, vrienden etc. Je gebruikt de spiralende kracht van de hemel en aarde en je eigen Paqua. Deel II: Cosmic Healing Kan bijdragen aan: Het leren opschonen van jezelf en leren verfijnen van jezelf 4 en 18 mei: Fusie IV Technieken. Immortal Animals and Children. Energie lichaam creëren ofwel je "Dubbel "maken. Bescherm schild. Deel II: Cosmic Healing Kan bijdragen aan: Begin van onsterfelijkheid. Beschermen van je aura 8 juni: Diploma uitreiking

9 Fusion of the Eight Psychic Channels (Summary of Grand Master Mantak Chia) The fusion of the eight psychic channels is the formation of the conclusion of the universal Tao traditions of inner alchemy, the art and science of the collection, storage and exchange of energies within the body. It

10 allows the clearing of the body s energy pathways. By freeing these psychic channels, Tao practitioners are able to bring order to the energy flow throughout their body. Exploring the Tao allows you to discover the immensity of your inner world, which is as vast as your outer space. It is like exploring the depths of the ocean in a tiny submarine. It is the opening of the body and mind to limitless space. It is the opening of the third eye, the sense organ within that recognizes infinite dimensions and possibilities. It will free you from what you understand as life because within your mind there is no other experience than expanding creation, called wu chi, which means nothingness. Did you realize that you could reach a completely natural unceasing state of harmony and delight? When you can truly see expanding creation, you can see it as a real object that you can touch and transform. The energy of creation may manifest as strong and powerful or as something considerably less intense. Its manifestation is from within you. You can experience it in your heart, eyes or thoughts. It is potent healing force, the substance of creation, an essence well beyond the bounds of the conditioned mind. When your mind is opened, the creation energy can expand permitting your natural healing, love and creative energy to create beauty within your in most being. You, like many others may feel that you have no control over your life, as if you lack the power to change anything including yourself. This is the soul of depression, a feeling of entrapment and stagnation. It is the feeling that you cannot change anything in your life. This often leads to feelings of sadness and isolation. But the truth is, you can initiate change and gain control when you realize the world is a source of perpetual change and you join your energy to it. You then increase your energy with love and happiness entering a river filled with change and creation. Negative thoughts simply limit the mind s ability, making it a slave. Negative thoughts draw you away from the river of creation. When we act as if we know all there is to know, life becomes idle and tedious; but as we understand the infinite energy of creation, it is easy to see that life is filled with ceaseless glory. This neverending glory makes life beautiful. It is the opposite of negative thoughts of a limited mind. Creation energy or chi energy is the lone element of the existence of all things. Chi created all things and continues to create anything that will exist in the future. The Tao teachings provide a way to explore the chi energy, to connect with it mind and body, and allow the chi to open a new life vision. It frees our limited minds that keep us from discovering and living a life of infinite potential. As you engage in the Tao, you will open your life to positive energy. As the sacred energy joins your being, your mind will be free from life s stresses opening your mind to see life clearly. You will be grateful for the new and beautiful life that you now enjoy. Even now, you can develop energy that is more powerful and pure infinite possibilities. Chi energy is the key to it all, opening the blockages of your mind, body, or spirit. It is simple allowing the chi to infuse you in all areas; the toxic energy will dissipate and you will exude beautiful energy. tel of Gerrit van der Veenstraat 131b 1077 DX AMSTERDAM

11

TAO JAARTRAINING Paqua en Parel bewustzijn 2 wekelijkse donderdag avonden 2015 2016

TAO JAARTRAINING Paqua en Parel bewustzijn 2 wekelijkse donderdag avonden 2015 2016 TAO JAARTRAINING Paqua en Parel bewustzijn 2 wekelijkse donderdag avonden 2015 2016 Tao training met persoonlijke steun en ondersteuning voor je innerlijke alchemistische weg. Tao training stap voor stap

Nadere informatie

100 Dagen Programma TAO BASIS VERVOLG JAARTRAINING

100 Dagen Programma TAO BASIS VERVOLG JAARTRAINING 100 Dagen Programma 2016-2017 TAO BASIS VERVOLG JAARTRAINING foto's Ilona van Genderen Stort www.adayinalife.nl 100 Dagen Tao training met persoonlijke steun en ondersteuning voor je innerlijke weg. 100

Nadere informatie

100 Dagen Programma 2015-2016 TAO BASIS JAARTRAINING

100 Dagen Programma 2015-2016 TAO BASIS JAARTRAINING 100 Dagen Programma 2015-2016 TAO BASIS JAARTRAINING foto's Ilona van Genderen Stort www.adayinalife.nl 100 Dagen Tao training met persoonlijke steun en ondersteuning voor je innerlijke weg. 100 Dagen

Nadere informatie

GRATIS: OPEN DAG TAO SCHOOL 21 september, uur

GRATIS: OPEN DAG TAO SCHOOL 21 september, uur JULI 2013 Beste mensen, NIEUWSBRIEF Wil je liever deze nieuwsbrief niet meer ontvangen, schrijf je dan uit via unsubscribe onderaan deze nieuwsbrief. Alvast hartelijk dank! Van 21 juni tot 21 september

Nadere informatie

GRATIS: OPEN DAG TAO SCHOOL 21 september, 10 13 uur

GRATIS: OPEN DAG TAO SCHOOL 21 september, 10 13 uur SEPTEMBER 2013 FACEBOOKPAGINA Tao Teaching Amsterdam heeft ook een Facebookpagina. Voor het laatste nieuws & inspiratie: like mijn facebookpagina hier TAO TEACHING AMSTERDAM SHOP De meditatie cd 's zijn

Nadere informatie

ANGSTSTOORNISSEN EN HYPOCHONDRIE: DIAGNOSTIEK EN BEHANDELING (DUTCH EDITION) FROM BOHN STAFLEU VAN LOGHUM

ANGSTSTOORNISSEN EN HYPOCHONDRIE: DIAGNOSTIEK EN BEHANDELING (DUTCH EDITION) FROM BOHN STAFLEU VAN LOGHUM Read Online and Download Ebook ANGSTSTOORNISSEN EN HYPOCHONDRIE: DIAGNOSTIEK EN BEHANDELING (DUTCH EDITION) FROM BOHN STAFLEU VAN LOGHUM DOWNLOAD EBOOK : ANGSTSTOORNISSEN EN HYPOCHONDRIE: DIAGNOSTIEK STAFLEU

Nadere informatie

English Mantras part 2 - The Value of Existence -

English Mantras part 2 - The Value of Existence - English Mantras part 2 - The Value of Existence - mantra: Anandajay vocals: Anandajay music: Raju & Anandajay arrangement & composition: Anandajay 1. Being mantra (offers a meditative healing), 40.07 min.

Nadere informatie

Jaarthema Samen bloeien. Flourish together

Jaarthema Samen bloeien. Flourish together Jaarthema 2017-2018 Jesaja 35:1 Samen bloeien Flourish together In Christus Jezus zijn! Psalm 119: 105 Uw woord is een lamp voor mijn voet en een licht op mijn pad. Your word is a lamp to my feet and a

Nadere informatie

S e v e n P h o t o s f o r O A S E. K r i j n d e K o n i n g

S e v e n P h o t o s f o r O A S E. K r i j n d e K o n i n g S e v e n P h o t o s f o r O A S E K r i j n d e K o n i n g Even with the most fundamental of truths, we can have big questions. And especially truths that at first sight are concrete, tangible and proven

Nadere informatie

BEAR. Do you need protection? A bear can help you, because it is big and stands for power. BEAVER

BEAR. Do you need protection? A bear can help you, because it is big and stands for power. BEAVER 1 Power animals Lees de tekst hieronder en beantwoord de vraag. Animal symbol guide Which power animal do you need for help? Discover it in this animal symbol guide. LION BEAR ROOSTER When you are weak,

Nadere informatie

Zelf-Healing-Moment Litouwen Mei Gepland

Zelf-Healing-Moment Litouwen Mei Gepland Zelf-Healing-Moment Litouwen Mei Gepland Evenementendata zijn nog niet bevestigd. Ervaringsavond Vrijdag, 5 Mei 19:00 22:00 : Balance-Recovery Ervaringsavond Financiële Compensatie: 15,- Boek dit Evenement

Nadere informatie

H E A L I N G T A O. Programma 2008/2009. Inge Maassen. Birgit Haberkamp

H E A L I N G T A O. Programma 2008/2009. Inge Maassen. Birgit Haberkamp Inge Maassen Birgit Haberkamp Programma 2008/2009 H E A L I N G T A O Agenda Data Birgit Haberkamp Utrecht Inge Maassen Den Haag / Rotterdam / Zutphen 6 / 7 sept Healing love met Johan Wolters 6 / 7 sept

Nadere informatie

Tao Training Haarlem. Helende Klanken

Tao Training Haarlem. Helende Klanken Tao Training Haarlem Helende Klanken De 6 Helende Klanken. Duizenden jaren geleden ontdekten de Taoïstische meesters, dat ieder orgaan verbonden is met een bepaalde klank, kleur en kwaliteit van energie.

Nadere informatie

Borstkanker: Stichting tegen Kanker (Dutch Edition)

Borstkanker: Stichting tegen Kanker (Dutch Edition) Borstkanker: Stichting tegen Kanker (Dutch Edition) Stichting tegen Kanker Click here if your download doesn"t start automatically Borstkanker: Stichting tegen Kanker (Dutch Edition) Stichting tegen Kanker

Nadere informatie

NUCHTER, EEN HELDERE KIJK EN NO-NONSENSE

NUCHTER, EEN HELDERE KIJK EN NO-NONSENSE NUCHTER, EEN HELDERE KIJK EN NO-NONSENSE NATUURLIJK SAMEN NATURALLY DUTCH. Koolhaas Natuurlijk is a typically Dutch company: Sober, with a clear vision and no-nonsense. That s what our customers may expect

Nadere informatie

Luister alsjeblieft naar een opname als je de vragen beantwoordt of speel de stukken zelf!

Luister alsjeblieft naar een opname als je de vragen beantwoordt of speel de stukken zelf! Martijn Hooning COLLEGE ANALYSE OPDRACHT 1 9 september 2009 Hierbij een paar vragen over twee stukken die we deze week en vorige week hebben besproken: Mondnacht van Schumann, en het eerste deel van het

Nadere informatie

Zelf-Healing-Moment Praag Maart Bevestigd

Zelf-Healing-Moment Praag Maart Bevestigd Zelf-Healing-Moment Praag Maart Bevestigd Ervaringsavond Vrijdag, 3 Maart 19:15: Registratie 19:00 22:00: Balance-Recovery Ervaringsavond Financiële Compensatie: 15,- Boek dit Evenement Zelf-Healing-Moment

Nadere informatie

Kerstviering 2018 Thema: iedereen telt mee

Kerstviering 2018 Thema: iedereen telt mee Kerstviering 2018 Thema: iedereen telt mee Basisschool St. Victor, Benschop Lied: Zingend naar kerst Het wordt weer kerst. Eén kaars gaat branden, de donk re aarde licht weer op. We dromen van een nieuwe

Nadere informatie

PERSONAL DIVERSITY BOB MAN DERS

PERSONAL DIVERSITY BOB MAN DERS PERSONAL DIVERSITY BOB MAN DERS BOB MANDERS ARCHITECTURE PREFACE We all know the clichés, travel broadens the mind and it s not about the destination, it s about the journey but they re clichés, of course,

Nadere informatie

I ve learned that people will forget what you said, people will forget what you did, but people will never forget how you made them feel.

I ve learned that people will forget what you said, people will forget what you did, but people will never forget how you made them feel. I ve learned that people will forget what you said, people will forget what you did, but people will never forget how you made them feel. - Maya Angelou Welkom bij de Coach challenge! Coaching heeft mijn

Nadere informatie

WEGWIJZER VOOR METHODEN BIJ PROJECTMANAGEMENT (PROJECT MANAGEMENT) (DUTCH EDITION) BY EDWIN BAARDMAN, GERARD BAKKER, JAN VAN BEIJNHEM, FR

WEGWIJZER VOOR METHODEN BIJ PROJECTMANAGEMENT (PROJECT MANAGEMENT) (DUTCH EDITION) BY EDWIN BAARDMAN, GERARD BAKKER, JAN VAN BEIJNHEM, FR Read Online and Download Ebook WEGWIJZER VOOR METHODEN BIJ PROJECTMANAGEMENT (PROJECT MANAGEMENT) (DUTCH EDITION) BY EDWIN BAARDMAN, GERARD BAKKER, JAN VAN BEIJNHEM, FR DOWNLOAD EBOOK : WEGWIJZER VOOR

Nadere informatie

Zo werkt het in de apotheek (Basiswerk AG) (Dutch Edition)

Zo werkt het in de apotheek (Basiswerk AG) (Dutch Edition) Zo werkt het in de apotheek (Basiswerk AG) (Dutch Edition) C.R.C. Huizinga-Arp Click here if your download doesn"t start automatically Zo werkt het in de apotheek (Basiswerk AG) (Dutch Edition) C.R.C.

Nadere informatie

SAMPLE 11 = + 11 = + + Exploring Combinations of Ten + + = = + + = + = = + = = 11. Step Up. Step Ahead

SAMPLE 11 = + 11 = + + Exploring Combinations of Ten + + = = + + = + = = + = = 11. Step Up. Step Ahead 7.1 Exploring Combinations of Ten Look at these cubes. 2. Color some of the cubes to make three parts. Then write a matching sentence. 10 What addition sentence matches the picture? How else could you

Nadere informatie

Chapter 4 Understanding Families. In this chapter, you will learn

Chapter 4 Understanding Families. In this chapter, you will learn Chapter 4 Understanding Families In this chapter, you will learn Topic 4-1 What Is a Family? In this topic, you will learn about the factors that make the family such an important unit, as well as Roles

Nadere informatie

10 tips om de alledaagse momenten vast te leggen CAPTURE THE MAGICAL MOMENTS

10 tips om de alledaagse momenten vast te leggen CAPTURE THE MAGICAL MOMENTS 10 tips om de alledaagse momenten vast te leggen CAPTURE THE MAGICAL MOMENTS LET'S FIND THE MAGIC and capture it! Elke dag gebeuren er magische momenten. Vaak in de drukte vliegt de dag langs ons heen

Nadere informatie

VERPLEEGKUNDIGE INTERVENTIES: VERTALING VAN NURSING INTERVENTIONS CLASSIFICATION (NIC) (DUTCH EDITION) FROM BOHN STAFLEU VAN LOGHUM

VERPLEEGKUNDIGE INTERVENTIES: VERTALING VAN NURSING INTERVENTIONS CLASSIFICATION (NIC) (DUTCH EDITION) FROM BOHN STAFLEU VAN LOGHUM Read Online and Download Ebook VERPLEEGKUNDIGE INTERVENTIES: VERTALING VAN NURSING INTERVENTIONS CLASSIFICATION (NIC) (DUTCH EDITION) FROM BOHN STAFLEU VAN LOGHUM DOWNLOAD EBOOK : VERPLEEGKUNDIGE INTERVENTIES:

Nadere informatie

Duurzaam projectmanagement - De nieuwe realiteit van de projectmanager (Dutch Edition)

Duurzaam projectmanagement - De nieuwe realiteit van de projectmanager (Dutch Edition) Duurzaam projectmanagement - De nieuwe realiteit van de projectmanager (Dutch Edition) Ron Schipper Click here if your download doesn"t start automatically Duurzaam projectmanagement - De nieuwe realiteit

Nadere informatie

Duiding Strafuitvoering (Larcier Duiding) (Dutch Edition) Click here if your download doesn"t start automatically

Duiding Strafuitvoering (Larcier Duiding) (Dutch Edition) Click here if your download doesnt start automatically Duiding Strafuitvoering (Larcier Duiding) (Dutch Edition) Click here if your download doesn"t start automatically Duiding Strafuitvoering (Larcier Duiding) (Dutch Edition) Duiding Strafuitvoering (Larcier

Nadere informatie

Effectieve Communicatie

Effectieve Communicatie Effectieve Communicatie Coachen een veelzijdig vak Groningen, 30 september 2011 MARTIJN DOELEN Basiselementen communicatie en vaardigheden Communicatie filosofie Johan Cruyff Institute for Sport Studies

Nadere informatie

RECEPTEERKUNDE: PRODUCTZORG EN BEREIDING VAN GENEESMIDDELEN (DUTCH EDITION) FROM BOHN STAFLEU VAN LOGHUM

RECEPTEERKUNDE: PRODUCTZORG EN BEREIDING VAN GENEESMIDDELEN (DUTCH EDITION) FROM BOHN STAFLEU VAN LOGHUM Read Online and Download Ebook RECEPTEERKUNDE: PRODUCTZORG EN BEREIDING VAN GENEESMIDDELEN (DUTCH EDITION) FROM BOHN STAFLEU VAN LOGHUM DOWNLOAD EBOOK : RECEPTEERKUNDE: PRODUCTZORG EN BEREIDING VAN STAFLEU

Nadere informatie

150 ECG-problemen (Dutch Edition)

150 ECG-problemen (Dutch Edition) 150 ECG-problemen (Dutch Edition) John R. Hampton, Piet Machielse Click here if your download doesn"t start automatically 150 ECG-problemen (Dutch Edition) John R. Hampton, Piet Machielse 150 ECG-problemen

Nadere informatie

De Levende Gevel. Een richting voor innovatie en de ontwikkeling van de toekomst

De Levende Gevel. Een richting voor innovatie en de ontwikkeling van de toekomst De Levende Gevel Een richting voor innovatie en de ontwikkeling van de toekomst A letter from nature Dear., Our life knows no boundaries, we live together. You live in me and I live in you! I not only

Nadere informatie

2019 SUNEXCHANGE USER GUIDE LAST UPDATED

2019 SUNEXCHANGE USER GUIDE LAST UPDATED 2019 SUNEXCHANGE USER GUIDE LAST UPDATED 0 - -19 1 WELCOME TO SUNEX DISTRIBUTOR PORTAL This user manual will cover all the screens and functions of our site. MAIN SCREEN: Welcome message. 2 LOGIN SCREEN:

Nadere informatie

De grondbeginselen der Nederlandsche spelling / Regeling der spelling voor het woordenboek der Nederlandsche taal (Dutch Edition)

De grondbeginselen der Nederlandsche spelling / Regeling der spelling voor het woordenboek der Nederlandsche taal (Dutch Edition) De grondbeginselen der Nederlandsche spelling / Regeling der spelling voor het woordenboek der Nederlandsche taal (Dutch Edition) L. A. te Winkel Click here if your download doesn"t start automatically

Nadere informatie

Angststoornissen en hypochondrie: Diagnostiek en behandeling (Dutch Edition) Click here if your download doesn"t start automatically

Angststoornissen en hypochondrie: Diagnostiek en behandeling (Dutch Edition) Click here if your download doesnt start automatically Angststoornissen en hypochondrie: Diagnostiek en behandeling (Dutch Edition) Click here if your download doesn"t start automatically Angststoornissen en hypochondrie: Diagnostiek en behandeling (Dutch

Nadere informatie

De ondernemende psychotherapeut (Dutch Edition)

De ondernemende psychotherapeut (Dutch Edition) De ondernemende psychotherapeut (Dutch Edition) Dick Bouman Click here if your download doesn"t start automatically De ondernemende psychotherapeut (Dutch Edition) Dick Bouman De ondernemende psychotherapeut

Nadere informatie

Teksten van de liederen die gospelkoor Inspiration tijdens deze Openluchtdienst zingt.

Teksten van de liederen die gospelkoor Inspiration tijdens deze Openluchtdienst zingt. Don t you worry There s an eternity behind us And many days are yet to come, This world will turn around without us Yes all the work will still be done. Look at ever thing God has made See the birds above

Nadere informatie

01/ M-Way. cables

01/ M-Way. cables 01/ 2015 M-Way cables M-WaY Cables There are many ways to connect devices and speakers together but only few will connect you to the music. My Way of connecting is just one of many but proved it self over

Nadere informatie

Keuzetwijfels in de Emerging Adulthood rondom Studie- en Partnerkeuze. in Relatie tot Depressie

Keuzetwijfels in de Emerging Adulthood rondom Studie- en Partnerkeuze. in Relatie tot Depressie 1 Keuzetwijfels in de Keuzetwijfels in de Emerging Adulthood rondom Studie- en Partnerkeuze in Relatie tot Depressie Open Universiteit Nederland Masterscriptie (S58337) Naam: Ilse Meijer Datum: juli 2011

Nadere informatie

Duurzaam leiderschap Over de wereld, de mens en onderwijs

Duurzaam leiderschap Over de wereld, de mens en onderwijs Duurzaam leiderschap Over de wereld, de mens en onderwijs Elena Cavagnaro, lector in service studies MLI & SEN 2013 09 06 1 9/6/2013 Agenda Even voorstellen Wereldbeelden Welk beeld hebben we van de wereld

Nadere informatie

Drijfveren voor natuurbeheer in het licht van veranderende wereldbeelden in de samenleving

Drijfveren voor natuurbeheer in het licht van veranderende wereldbeelden in de samenleving Drijfveren voor natuurbeheer in het licht van veranderende wereldbeelden in de samenleving Annick Hedlund-de Witt a.dewitt@tudelft.nl Post-doctoral researcher Biotechnology and Society 2 40 Yoga is not

Nadere informatie

The first line of the input contains an integer $t \in \mathbb{n}$. This is followed by $t$ lines of text. This text consists of:

The first line of the input contains an integer $t \in \mathbb{n}$. This is followed by $t$ lines of text. This text consists of: Document properties Most word processors show some properties of the text in a document, such as the number of words or the number of letters in that document. Write a program that can determine some of

Nadere informatie

Duurzaam projectmanagement - De nieuwe realiteit van de projectmanager (Dutch Edition)

Duurzaam projectmanagement - De nieuwe realiteit van de projectmanager (Dutch Edition) Duurzaam projectmanagement - De nieuwe realiteit van de projectmanager (Dutch Edition) Ron Schipper Click here if your download doesn"t start automatically Duurzaam projectmanagement - De nieuwe realiteit

Nadere informatie

Taco Schallenberg Acorel

Taco Schallenberg Acorel Taco Schallenberg Acorel Inhoudsopgave Introductie Kies een Platform Get to Know the Jargon Strategie Bedrijfsproces Concurrenten User Experience Marketing Over Acorel Introductie THE JARGON THE JARGON

Nadere informatie

Engelen in de nieuwe tijd. Hand-out workshop 30 september Marisa Evelo

Engelen in de nieuwe tijd. Hand-out workshop 30 september Marisa Evelo Engelen in de nieuwe tijd Hand-out workshop 30 september 2017 Marisa Evelo www.asterisa.nl OPENING IN THE ARMS OF AN ANGEL (LYRICS) - SARAH MCLACHLAN Spend all your time waiting For that second chance

Nadere informatie

om innerlijke rijkdom en vrijheid te creëren

om innerlijke rijkdom en vrijheid te creëren tips 11 om innerlijke rijkdom en vrijheid te creëren Mandy Israel Fantastisch dat je dit ebook hebt aangevraagd! Ontbreekt er wat in je leven? Voel je je niet voldaan? Wil jij RIJK zijn? Rijkdom gaat voor

Nadere informatie

BISL EEN FRAMEWORK VOOR BUSINESS INFORMATIEMANAGEMENT (DUTCH LANGUAGE) (GERMAN EDITION) (DUTCH EDITION) BY REMKO VAN DER POLS, RALPH DONA

BISL EEN FRAMEWORK VOOR BUSINESS INFORMATIEMANAGEMENT (DUTCH LANGUAGE) (GERMAN EDITION) (DUTCH EDITION) BY REMKO VAN DER POLS, RALPH DONA Read Online and Download Ebook BISL EEN FRAMEWORK VOOR BUSINESS INFORMATIEMANAGEMENT (DUTCH LANGUAGE) (GERMAN EDITION) (DUTCH EDITION) BY REMKO VAN DER POLS, RALPH DONA DOWNLOAD EBOOK : BISL EEN FRAMEWORK

Nadere informatie

HANDBOEK HARTFALEN (DUTCH EDITION) FROM BOHN STAFLEU VAN LOGHUM

HANDBOEK HARTFALEN (DUTCH EDITION) FROM BOHN STAFLEU VAN LOGHUM HANDBOEK HARTFALEN (DUTCH EDITION) FROM BOHN STAFLEU VAN LOGHUM READ ONLINE AND DOWNLOAD EBOOK : HANDBOEK HARTFALEN (DUTCH EDITION) FROM BOHN Click button to download this ebook READ ONLINE AND DOWNLOAD

Nadere informatie

KEI-trainingsbureau: G E Z A G V A N B I N N E N U I T NAGV & mindfulness. leon franssen

KEI-trainingsbureau: G E Z A G V A N B I N N E N U I T NAGV & mindfulness. leon franssen KEI-trainingsbureau: G E Z A G V A N B I N N E N U I T NAGV & mindfulness leon franssen 90s basketball in de US: Chicago, Los Angeles https://www.youtube.com/watch?v=e78y66gepvs Nieuwe Autoriteit & gezag

Nadere informatie

PRIVACYVERKLARING KLANT- EN LEVERANCIERSADMINISTRATIE

PRIVACYVERKLARING KLANT- EN LEVERANCIERSADMINISTRATIE For the privacy statement in English, please scroll down to page 4. PRIVACYVERKLARING KLANT- EN LEVERANCIERSADMINISTRATIE Verzamelen en gebruiken van persoonsgegevens van klanten, leveranciers en andere

Nadere informatie

Leiderschapscompetenties. Wat maakt leiders tot leiders en niet tot volgers?

Leiderschapscompetenties. Wat maakt leiders tot leiders en niet tot volgers? Leiderschapscompetenties Wat maakt leiders tot leiders en niet tot volgers? Terug in tijd, een persoonlijke verhaal? Een verhaal over mij, nee Verhaal over mij publiek, over jullie over jou Initiative

Nadere informatie

Interview met Ilona Botterweg, Healing Tao Teaching School Amsterdam. met My Boulevard.eu

Interview met Ilona Botterweg, Healing Tao Teaching School Amsterdam. met My Boulevard.eu Interview met Ilona Botterweg, Healing Tao Teaching School Amsterdam met My Boulevard.eu Kun je wat vertellen over het tot stand komen van je bedrijf? In 1986 startte ik met mijn partner een advies bureau

Nadere informatie

Free time! Better skills. Free time with Brenda and Brian. Worksheet

Free time! Better skills. Free time with Brenda and Brian. Worksheet 1 Free time! read a Stel je hebt een dag vrij van school. Schrijf op wat je dan gaat doen. b Lees de tekst en schrijf op welke dingen Brian en Brenda voorstellen om te doen op een vrije dag. Free time

Nadere informatie

Empowerment project. Driejarig project van Rotaryclub Rhenen-Veenendaal

Empowerment project. Driejarig project van Rotaryclub Rhenen-Veenendaal Empowerment project Awasi Kenya Driejarig project van Rotaryclub Rhenen-Veenendaal Empowerment*van* kinderen*in*kenia De#afgelopen#drie#jaren# hebben#we#met#steun#van#de# Rotaryclub##Rhenen: Veenendaal#een#

Nadere informatie

Zondag 13 november Orgelspel. Koor zingt: Thanks be to our God

Zondag 13 november Orgelspel. Koor zingt: Thanks be to our God Zondag 13 november 2016 Orgelspel Koor zingt: Thanks be to our God For the road that leads from darkness into light For the hope that rescues us from endless night For the grace that covers sin At the

Nadere informatie

Engels op Niveau A2 Workshops Woordkennis 1

Engels op Niveau A2 Workshops Woordkennis 1 A2 Workshops Woordkennis 1 A2 Workshops Woordkennis 1 A2 Woordkennis 1 Bestuderen Hoe leer je 2000 woorden? Als je een nieuwe taal wilt spreken en schrijven, heb je vooral veel nieuwe woorden nodig. Je

Nadere informatie

Daoyin Yang Sheng Gong: Shi Er Fa

Daoyin Yang Sheng Gong: Shi Er Fa Daoyin Yang Sheng Gong: Shi Er Fa Decennia lang is door de snelle maatschappelijke innovaties, dan wel technologische ontwikkelingen, de aandacht voor geestelijk en lichamelijk welzijn afgenomen. We lijken

Nadere informatie

Ondernemen als. Deel 1. Visie. Naam: Telefoon:

Ondernemen als. Deel 1. Visie. Naam: Telefoon: Ondernemen als Deel 1 Visie Naam: Telefoon: 2 Over Rose Drs. Rose Jansen Marketingpsycholoog Spiritueel Businesscoach Journeytherapeut In 2006 studeerde ik af als Journeytherapeut bij Brandon Bays. Vol

Nadere informatie

Esther Lee-Varisco Matt Zhang

Esther Lee-Varisco Matt Zhang Esther Lee-Varisco Matt Zhang Want to build a wine cellar Surface temperature varies daily, seasonally, and geologically Need reasonable depth to build the cellar for lessened temperature variations Building

Nadere informatie

Lists of words from the books, and feedback from the sessions, are on

Lists of words from the books, and feedback from the sessions, are on Vocabulairetrainer www.quizlet.com - handleiding 1. Woordenlijsten van de boeken en de feedback van de les staan op http://www.quizlet.com. Lists of words from the books, and feedback from the sessions,

Nadere informatie

9 daagse Mindful-leSs 3 stappen plan training

9 daagse Mindful-leSs 3 stappen plan training 9 daagse Mindful-leSs 3 stappen plan training In 9 dagen jezelf volledig op de kaart zetten Je energie aangevuld en in staat om die batterij op peil te houden. Aan het eind heb jij Een goed gevoel in je

Nadere informatie

Archief Voor Kerkelijke Geschiedenis, Inzonderheid Van Nederland, Volume 8... (Romanian Edition)

Archief Voor Kerkelijke Geschiedenis, Inzonderheid Van Nederland, Volume 8... (Romanian Edition) Archief Voor Kerkelijke Geschiedenis, Inzonderheid Van Nederland, Volume 8... (Romanian Edition) Click here if your download doesn"t start automatically Archief Voor Kerkelijke Geschiedenis, Inzonderheid

Nadere informatie

Invloed van het aantal kinderen op de seksdrive en relatievoorkeur

Invloed van het aantal kinderen op de seksdrive en relatievoorkeur Invloed van het aantal kinderen op de seksdrive en relatievoorkeur M. Zander MSc. Eerste begeleider: Tweede begeleider: dr. W. Waterink drs. J. Eshuis Oktober 2014 Faculteit Psychologie en Onderwijswetenschappen

Nadere informatie

Body & Mind oefening

Body & Mind oefening Chi Neng Qigong level 2 Dimphy van Alphen & Mirjam Willaert Body & Mind oefening > activeren interne (bodily) Hunyuan qi > qi dieperin je lichaam brengen > onder controle krijgen van de qi in je lichaam

Nadere informatie

Introductie in flowcharts

Introductie in flowcharts Introductie in flowcharts Flow Charts Een flow chart kan gebruikt worden om: Processen definieren en analyseren. Een beeld vormen van een proces voor analyse, discussie of communicatie. Het definieren,

Nadere informatie

Ideeontwikkeling met SIT Yellow Cats november 2010

Ideeontwikkeling met SIT Yellow Cats november 2010 Dorien van der Heijden ICSB Marketing en Strategie Ideeontwikkeling met SIT Yellow Cats november 2010 Doelstelling Kennismaking met denktechnieken van SIT Eerste vingeroefening SIT: toepassing op een vraag

Nadere informatie

General info on using shopping carts with Ingenico epayments

General info on using shopping carts with Ingenico epayments Inhoudsopgave 1. Disclaimer 2. What is a PSPID? 3. What is an API user? How is it different from other users? 4. What is an operation code? And should I choose "Authorisation" or "Sale"? 5. What is an

Nadere informatie

Wij beloven je te motiveren en verbinden met andere studenten op de fiets, om zo leuk en veilig te fietsen. Benoit Dubois

Wij beloven je te motiveren en verbinden met andere studenten op de fiets, om zo leuk en veilig te fietsen. Benoit Dubois Wij beloven je te motiveren en verbinden met andere studenten op de fiets, om zo leuk en veilig te fietsen. Benoit Dubois Wat mij gelijk opviel is dat iedereen hier fietst. Ik vind het jammer dat iedereen

Nadere informatie

TE HUUR. Maliestraat CA Den Haag. 950 p.m. ex.

TE HUUR. Maliestraat CA Den Haag. 950 p.m. ex. TE HUUR Maliestraat 18 2514 CA Den Haag 950 p.m. ex. KENMERKEN Prijs 950 p.m. ex. Postcode 2514 CA Ligging Aan rustige weg, In centrum Woningtype Benedenwoning Woonruimte 40m² Inhoud 120m³ Kamers 1 Oplevering

Nadere informatie

(1) De hoofdfunctie van ons gezelschap is het aanbieden van onderwijs. (2) Ons gezelschap is er om kunsteducatie te verbeteren

(1) De hoofdfunctie van ons gezelschap is het aanbieden van onderwijs. (2) Ons gezelschap is er om kunsteducatie te verbeteren (1) De hoofdfunctie van ons gezelschap is het aanbieden van onderwijs (2) Ons gezelschap is er om kunsteducatie te verbeteren (3) Ons gezelschap helpt gemeenschappen te vormen en te binden (4) De producties

Nadere informatie

Het beheren van mijn Tungsten Network Portal account NL 1 Manage my Tungsten Network Portal account EN 14

Het beheren van mijn Tungsten Network Portal account NL 1 Manage my Tungsten Network Portal account EN 14 QUICK GUIDE C Het beheren van mijn Tungsten Network Portal account NL 1 Manage my Tungsten Network Portal account EN 14 Version 0.9 (June 2014) Per May 2014 OB10 has changed its name to Tungsten Network

Nadere informatie

Een vrouw, een kind en azijn (Dutch Edition)

Een vrouw, een kind en azijn (Dutch Edition) Een vrouw, een kind en azijn (Dutch Edition) D.J. Peek Click here if your download doesn"t start automatically Een vrouw, een kind en azijn (Dutch Edition) D.J. Peek Een vrouw, een kind en azijn (Dutch

Nadere informatie

Stichting Clown Bijouxxx Buitenland Foundation

Stichting Clown Bijouxxx Buitenland Foundation VVmese Vietnamese Clowns reis van 8 maart tot 23 maart 2009 Clown Boris ( Nina Gladkowa uit Denemarken), Clown Bellefleur ( Chelly van Maurik), Clown Twiedel ( Heleen Biekart uit Zwitserland ) en Clown

Nadere informatie

Het Asterix project: methodologie van onderzoek bij zeldzame ziekten. Charlotte Gaasterland, Hanneke van der Lee PGO support meeting, 20 maart 2017

Het Asterix project: methodologie van onderzoek bij zeldzame ziekten. Charlotte Gaasterland, Hanneke van der Lee PGO support meeting, 20 maart 2017 Het Asterix project: methodologie van onderzoek bij zeldzame ziekten Charlotte Gaasterland, Hanneke van der Lee PGO support meeting, 20 maart 2017 Er is veel vraag naar nieuwe medicijnen voor zeldzame

Nadere informatie

Islamofobie en discriminatie (Dutch Edition)

Islamofobie en discriminatie (Dutch Edition) Islamofobie en discriminatie (Dutch Edition) Ineke van der Valk Click here if your download doesn"t start automatically Islamofobie en discriminatie (Dutch Edition) Ineke van der Valk Islamofobie en discriminatie

Nadere informatie

Is veranderen moeilijk? Change is good you go first! Mac Anderson and Tom Feltenstein. (c) Rogier Guns

Is veranderen moeilijk? Change is good you go first! Mac Anderson and Tom Feltenstein. (c) Rogier Guns Proeverij Van het Zachte Veranderen Door Rogier Guns rogier@rogierguns.com (c) Rogier Guns 1 www.blueamaze.com Wat veranderen met je kan doen.. www.rogierguns.com (c) Rogier Guns 2 www.rogierguns.net Voor

Nadere informatie

Global TV Canada s Pulse 2011

Global TV Canada s Pulse 2011 Global TV Canada s Pulse 2011 Winnipeg Nobody s Unpredictable Methodology These are the findings of an Ipsos Reid poll conducted between August 26 to September 1, 2011 on behalf of Global Television. For

Nadere informatie

ONEFUTUREPLAY. We only have one

ONEFUTUREPLAY. We only have one ONEFUTUREPLAY We only have one Pocahontas was right we have a relationship with mother earth a little bit of biology and some anthropology Negative - Take more ReciproCity The great system of exchange

Nadere informatie

16 films die jou inspireren om je eigen legende te creëren!

16 films die jou inspireren om je eigen legende te creëren! 16 films die jou inspireren om je eigen legende te creëren! ij zijn geboren verhalenvertellers. Als klein kind worden we al geconfronteerd met een verhaaltje voor het slapen gaan. Op de lagere school zitten

Nadere informatie

Puzzle. Fais ft. Afrojack Niveau 3a Song 6 Lesson A Worksheet. a Lees de omschrijvingen. Zet de Engelse woorden in de puzzel.

Puzzle. Fais ft. Afrojack Niveau 3a Song 6 Lesson A Worksheet. a Lees de omschrijvingen. Zet de Engelse woorden in de puzzel. Puzzle a Lees de omschrijvingen. Zet de Engelse woorden in de puzzel. een beloning voor de winnaar iemand die piano speelt een uitvoering 4 wat je wil gaan doen; voornemens 5 niet dezelfde 6 deze heb je

Nadere informatie

OP PAD MET MARIA MAGDALENA naar ZELFLIEFDE ZIELSVERBINDING MANIFESTATIE

OP PAD MET MARIA MAGDALENA naar ZELFLIEFDE ZIELSVERBINDING MANIFESTATIE OP PAD MET MARIA MAGDALENA naar ZELFLIEFDE ZIELSVERBINDING MANIFESTATIE Het Pad van Maria Magdalena bestaat uit twee 2-daagse Workshops in Nederland. In Spanje kun je onze verdiepende Retreats beleven.

Nadere informatie

FOR SALE. Zwaardstraat TN Den Haag k.k.

FOR SALE. Zwaardstraat TN Den Haag k.k. FOR SALE Zwaardstraat 25 2584 TN Den Haag 279.000 k.k. FEATURES Price 279.000 k.k. Zipcode 2584 TN Location Near quiet road, In residental area Type Maisonnette Garage Public Living Surface 84m² Volume

Nadere informatie

Understanding and being understood begins with speaking Dutch

Understanding and being understood begins with speaking Dutch Understanding and being understood begins with speaking Dutch Begrijpen en begrepen worden begint met het spreken van de Nederlandse taal The Dutch language links us all Wat leest u in deze folder? 1.

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Centrum voor BewustZijn

Nieuwsbrief. Centrum voor BewustZijn Nieuwsbrief Follow your it knows the way Centrum voor BewustZijn Nieuwsbrief nr. 1 28 januari 2016 Lieve mensen, In het Centrum voor BewustZijn hebben wij (Angela en Marjolein) onze krachten gebundeld.

Nadere informatie

Disclosure belofte. Ik stel het belang van de patiënt voorop en eerbiedig zijn opvattingen. Doel van de patient staat centraal

Disclosure belofte. Ik stel het belang van de patiënt voorop en eerbiedig zijn opvattingen. Doel van de patient staat centraal Disclosure: belofte Ik stel het belang van de patiënt voorop en eerbiedig zijn opvattingen Ik zal aan de patiënt geen schade doen Ik luister en zal hem goed inlichten Disclosure: belofte Ik stel het belang

Nadere informatie

THE ART OF INTEGRATION Rens Verweij, VICE Sophie Schade, Kantar Millward Brown

THE ART OF INTEGRATION Rens Verweij, VICE Sophie Schade, Kantar Millward Brown THE ART OF INTEGRATION Rens Verweij, VICE Sophie Schade, Kantar Millward Brown BEOORDEEL DEZE LEZING VIA DE MIE2018 APP! Geef direct na deze lezing jouw beoordeling. Zoek de lezing op via Programma en

Nadere informatie

Wegwijzer voor methoden bij Projectmanagement (Project Management) (Dutch Edition)

Wegwijzer voor methoden bij Projectmanagement (Project Management) (Dutch Edition) Wegwijzer voor methoden bij Projectmanagement (Project Management) (Dutch Edition) Edwin Baardman, Gerard Bakker, Jan van Beijnhem, Fritjof Brave, Peter Coesmans, Rene Hombergen, Hans van Leeuwen, Ariane

Nadere informatie

TE KOOP. Hofvliet TM Voorschoten Geschakelde woning, 7 kamers, 249m². Vraagprijs k.k.

TE KOOP. Hofvliet TM Voorschoten Geschakelde woning, 7 kamers, 249m². Vraagprijs k.k. TE KOOP Hofvliet 164 2251 TM Voorschoten Geschakelde woning, 7 kamers, 249m² Vraagprijs 799.000 k.k. KENMERKEN Prijs 799.000 k.k. Postcode 2251 TM Ligging Aan het water, Aan rustige weg, In woonwijk Woningtype

Nadere informatie

Preventie en voorlichting (Basiswerk AG) (Dutch Edition)

Preventie en voorlichting (Basiswerk AG) (Dutch Edition) Preventie en voorlichting (Basiswerk AG) (Dutch Edition) M. van der Burgt, M. Dettingmeijer, E. van Mechelen-Gevers Click here if your download doesn"t start automatically Preventie en voorlichting (Basiswerk

Nadere informatie

ANT S KINGDOM Here is some advice for setting up your Master Ant Farm!

ANT S KINGDOM Here is some advice for setting up your Master Ant Farm! ANT S KINGDOM Master NL EN Instructies Mierenboerderij Master Bedankt voor je bestelling van de Mierenboerderij Master. De beste keus! Installatie NL Naast de informatie die te lezen is in ons boekje

Nadere informatie

Reading comprehension: The Tropical Rainforest

Reading comprehension: The Tropical Rainforest Auteur Laatst gewijzigd Licentie Webadres Patricia Termeer 05 februari 2016 CC Naamsvermelding 3.0 Nederland licentie https://maken.wikiwijs.nl/71971 Dit lesmateriaal is gemaakt met Wikiwijs van Kennisnet.

Nadere informatie

Welkom! Happiness Café. creativiteit & geluk. Veel geluk & plezier!

Welkom! Happiness Café. creativiteit & geluk. Veel geluk & plezier! Welkom! & Happiness Café creativiteit & geluk Veel geluk & plezier! Sprekers Nathalie Bosch Nathalie is creatief, muzikaal, spiritueel, liefdevol, gevoelig en speels. Al vanaf jongs af aan is ze aan het

Nadere informatie

TRAPEZIO SERIE(S) Algemene informatie General information. De armaturen in de Trapezio serie kenmerken zich door hun trapeziumvormige

TRAPEZIO SERIE(S) Algemene informatie General information. De armaturen in de Trapezio serie kenmerken zich door hun trapeziumvormige Algemene informatie General information De armaturen in de Trapezio serie kenmerken zich door hun trapeziumvormige lichtkappen. Natuurlijk doet u dit gelijk denken aan de eeuwenoude pyramides in Egypte,

Nadere informatie

Geert Mul (Nederlandse tekst onderaan de pagina)

Geert Mul (Nederlandse tekst onderaan de pagina) NATUREALLY Commissioned work for the hospital of Enschede (MST) 2016 Transparent print and coloured backlight. 450 x 800 cm, Geert Mul 2016 (Nederlandse tekst onderaan de pagina) The work of art called

Nadere informatie

Vrouw in Verbinding Introductie

Vrouw in Verbinding Introductie Vrouw in Verbinding Introductie Wat is Zijnsoriëntatie? Hans Knibbe, oprichter van de School voor Zijnsorientatie, omschrijft Zijnsorientatie als volgt: We noemen Zijnsoriëntatie een levenskunstpad. Door

Nadere informatie

Informatiefolder. Kinderopvang 2Samen

Informatiefolder. Kinderopvang 2Samen Informatiefolder Kinderopvang 2Samen Ruim 70 jaar thuis in kinderopvang 2Samen verzorgt al meer dan 70 jaar professionele kinderopvang. Naast het bieden van opvang die veilig en verantwoord is, streven

Nadere informatie

Vergaderen in het Engels

Vergaderen in het Engels Vergaderen in het Engels In dit artikel beschrijven we verschillende situaties die zich kunnen voordoen tijdens een business meeting. Na het doorlopen van deze zinnen zal je genoeg kennis hebben om je

Nadere informatie

!!!! Wild!Peacock!Omslagdoek!! Vertaling!door!Eerlijke!Wol.!! Het!garen!voor!dit!patroon!is!te!verkrijgen!op! Benodigdheden:!!

!!!! Wild!Peacock!Omslagdoek!! Vertaling!door!Eerlijke!Wol.!! Het!garen!voor!dit!patroon!is!te!verkrijgen!op!  Benodigdheden:!! WildPeacockOmslagdoek VertalingdoorEerlijkeWol. Hetgarenvoorditpatroonisteverkrijgenopwww.eerlijkewol.nl Benodigdheden: 4strengenWildPeacockRecycledSilkYarn rondbreinaaldnr8(jekuntnatuurlijkookgewonebreinaaldengebruiken,maar

Nadere informatie

COPYRIGHT LINDA SMIT

COPYRIGHT LINDA SMIT Linda is happiness motivator en docente Zhineng Qigong. Zij leert mensen hun energie te richten op het positieve, op dat wat zij willen. Zij helpt ze hun doelen te bepalen en hoe ze deze kunnen behalen.

Nadere informatie

THE LANGUAGE SURVIVAL GUIDE

THE LANGUAGE SURVIVAL GUIDE DUTCH THE LANGUAGE SURVIVAL GUIDE 4 0 0 W O R D S T O G E T S T A R T E D I N A N Y L A N G U A G E BY THE FOREIGN LANGUAGE COLLECTIVE Verbs Werkwoorden To be zijn I ik ben You jij bent He/She/It hij/zij/het

Nadere informatie