100 Dagen Programma TAO BASIS JAARTRAINING

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "100 Dagen Programma 2015-2016 TAO BASIS JAARTRAINING"

Transcriptie

1 100 Dagen Programma TAO BASIS JAARTRAINING foto's Ilona van Genderen Stort 100 Dagen Tao training met persoonlijke steun en ondersteuning voor je innerlijke weg. 100 Dagen begeleiding voor innerlijke rust, innerlijke kracht en innerlijke glimlach. 100 Dagen stap voor stap eigen maken van de geneeskracht van de Tao. 100 Dagen bevatten 16 trainingsochtenden op zaterdag in seizoen , met elkaar uit te voeren oefenochtenden onder supervisie van Ilona De 100 Dagen training is verdeeld in: Bouwsteen 1: 16 Trainingsochtenden (commitment vereist) Bouwsteen 2: 21 Dagen WhatsApp coaching (aanbevolen) Bouwsteen 3: 16 Oefen-momenten met elkaar aan de hand van de trainingochtenden en je eigen leerdoelen formuleren met supervisie van Ilona (aanbevolen) Bouwsteen 4: 2 Trainingsweken in Cadaques, Spanje en Humpolec, Tsjechië ( een kans!) NB: mocht je bouwstenen gaan stapelen, dan krijg je korting op de WhatsApp coaching.

2 Healing Light of the Tao Tao betekent letterlijk het pad of de weg. Het is een universeel principe dat alles omvat, van de creatie van het universum tot menselijke interactie. De Tao ziet de mens als een eenheid in lichaam, ziel en geest en Chi als de universele levenskracht, die door het hele lichaam circuleert en via bepaalde paden stroomt. Om de Chi circulatie te bevorderen, hebben de Taoïsten oefeningen en meditaties ontwikkeld die ze gereflecteerd zagen in de processen van de natuur. De Universal Healing Tao praktijken maken een praktische brug tussen je persoonlijke zelf en je kosmische zelf. Het 100 dagen programma is gestoeld op oude alchemistische inwijdingstechnieken, 9 formules die je werkelijke onsterfelijke Zelf cultiveren, zoals deze door zijn gegeven via One Cloud, Master Li Eng aan Master Mantak Chia. Tijdens de jaartraining werken we met de eerste twee formules: Formule I: De Innerlijke Glimlach technieken De Innerlijke Midden Positie Het focussen vanuit t moeiteloze en makkelijke (YI kracht) Het neutraliseren van je emoties met de stimulerende en kalmerende cyclus Je bewustzijn verhogen (3 Tantiens, 3 Vuren en Wisdom Qigong 1), Vergroten van je Highway naar verlichting (Micro en Macro Cosmic Orbit) Verslaan van de Rode Draak en het temmen van de Witte Tijger (geen energie verlies meer door menstruatie of ejaculatie) Formule II: De seksuele transformatie, multi orgasmen, vallei orgasmen Beenmerg Neikung (laten ademen van de botten), hormoon balans Wisdom Qigong 2 ( hersenen en schedel laten ademen) Cosmic Healing 1 en 2 ( aantrekken van 6 planetaire krachten)

3 Praktische gegevens: Data Bouwsteen 1 16 trainingsochtenden van uur: 5, 19 september 3, 31 oktober (oktober José Toiran in Amsterdam) 14, 28 november (9-12 november Master Mantak Chia in NL) 12 december 23 januari 6, 20 februari 5, 19 maart 2, 16 april 7, 21 mei Locatie: White Cloud Studio Amsterdam van Andreas Justrich - Anjeliersstraat 89hs, 1015 NE Amsterdam 10 minuten lopen van Centraal Station, auto parkeren achter het Marnix Bad. Bouwsteen 2: Data in overleg 21 daagse persoonlijke WhatsApp coaching Bouwsteen 3: Met elkaar afspreken Bouwsteen 4: Cadaques week: rond Pinksteren (15,16 mei 2016) "Parel technieken week" Tsjechië Week: eind juni 2016 "Stilte Reinigings-Tao week" ( programma op aanvraag) Cadaques, Catalunia, Spanje Humpolec, Tsjechië Kosten: Bouwsteen 1: 590,- excl. BTW, inclusief werkboeken, hand-outs, mogelijk om in 2 gedeeltes te betalen Bouwsteen 2: 210,- excl. BTW voor 21 dagen persoonlijke begeleiding per WhatsApp met video s en ingesproken teksten Bouwsteen 3: Kosteloze intervisie. Bouwsteen 4: 590,- all-in, excl. BTW, overnachten in villa aan zee, Cadaques, Catalunia (rond 15,16 mei 2016) 590,- euro all-in, excl. BTW, overnachten op boerderij in de oerbossen van Zuid Tsjechië (eind juni 2016)

4 Wie geeft de jaar training: De training wordt gegeven door Ilona Botterweg met assistentie van Andreas Justrich. De Helende Liefde-ochtenden worden voor de mannen begeleid door Gijs Starre. Mocht je extra begeleiding willen naast de WhatsApp coaching dan staan de andere trainers van de Tao School voor je klaar. Els Bouwman voor de Shiatsu, Mariska Linnenbank voor het Systemisch werk, Gerben Hellinga voor de I Ching-legging en Jinny Thielsch voor de Fengshui en astrologie en Nanci Nievaard voor Mindfulness en Compassietraining. ILONA BOTTERWEG Ilona: Graag deel ik met jullie, in gulheid en goedlachsheid, in vitaliteit en vriendelijkheid, in ontroering en openheid. De magie ontstaat in het aanwezig zijn met elkaar. De werkelijkheid is onze grootste leermeester. Ilona Botterweg inspireert en traint graag mensen en bedrijven op basis van inzichten en wijsheid uit de Tao. Zij geeft inmiddels al jarenlang les in de Universal Healing Tao voor beginners, gevorderden en vergevorderde in Amsterdam, Spanje en Tsjechië en is de oprichter van de Tao School. Het doel van haar lessen is om je hart te openen en te leven in geweldloosheid en zuiverheid, zowel naar je zelf als naar de buitenwereld toe. Als we in ons dagbewustzijn alles volledig met respect en zachtheid benaderen, wordt de Tao helend. Ilona heeft in 1986 met haar partner het bureau Müller Training en Advies opgericht. Ze is directeur van het retraite centrum in Humpolec, Zuid-Tsjechië, waar jaarlijks in het voorjaar en de zomer trainingen en bijeenkomsten worden georganiseerd voor Nederlanders en het Nederlandse bedrijfsleven. Ilona is van oorsprong lerares, trainer en therapeute. Ze heeft congressen over het samengaan van kunst, religie en wetenschap ontworpen en georganiseerd. Naast het geven van diverse trainingen en meditatieklassen werkte ze als vitaliteits coach en is ze voor diverse bedrijven loopbaanbegeleider (o.a. Hapag LLoyd, Stibbe advocaten, Provincie Gelderland, Vopag, Gemeente Amsterdam). Ilona traint vanaf de jaren 90 bij Mantak Chia, Annette Derksen, Reinoud Eleveld, Inge Maassen en Fransje Bannenberg. Ze heeft haar technieken verfijnd bij o.a. Saida Desilets, Michael Winn, Juan Li, Berry Spendlove en Masairo Ouchi. Ze behaalde alle graden van de Universal Healing Tao bij Master Mantak Chia en bij Master Luong Minh Dang.

5 Overzicht trainingsochtenden We starten ieder ochtend met qigongs, medical qigongs, 5 dieren qigongs, diverse ijzeren hemd vormen, adem qigongs en Buddha Palm technieken. Als het weer het toelaat, trainen we buiten om de hoek van de Studio White Cloud. Als je wilt krijg je huiswerk opdrachten en kun je intervisie groepjes maken. We trainen ook wel met bamboehitters, mungbonen, houten kloppers en jade/rozenkwarts eitjes, jade griffels en jade sticks. Je kunt deze bij Ilona aanschaffen. We werken seizoen aan Formule I en II van Master Li Eng, One Cloud. De zaterdagochtenden worden dan vervolgd in seizoen met de Paqua en Parel technieken volgens Formule vervolg II van Master Li Eng.

6 Bouwsteen I - met Formule I van One Cloud, Master Li Eng: Zaterdag 5 september "Zacht hart, moeiteloze glimlach " ( De innerlijke glimlach) We zullen deze eerste trainingsochtend gebruiken om te ervaren wat het is om moeiteloos te leven. In een makkelijke glimlach "stand" te zijn. Meditaties en zachte qigongs zullen ons helpen. Als ons hart ontspant, ontspant ons hele systeem. Als ons hart ontspant, ontspant ons masker, onze amygdala's achter onze slapen. Als ons hart ontspant komt er ruimte in ons voor respect en dankbaarheid en worden we aangenamer voor onze omgeving. We sluiten de ochtend af met een krachtige ijzeren hemd vorm, zodat de ruggengraat, ons skelet ons moeiteloos draagt. Kan bijdragen aan: moeiteloos leven Zaterdag 19 september: Yi kracht: "Waar je aandacht gaat volgt de Chi" Om in het moeiteloze leven te glijden heb je Yi kracht nodig. Kracht klinkt tegengesteld aan ontspanning en overgave. Met kracht bedoelen we hier de bundeling van ademen, glimlachen en focussen. Deze 3 samen vormen je Yi ofwel je I kracht. Hierbij hoort het ontspannen innerlijk kijken, dat wil zeggen met je aandacht naar een plek in je lichaam gaan, daar heen ademen en glimlachen. De rest volgt vanzelf...over de "rest" gaan we het nog veel hebben... We eindigen met de beschermende meditatie van Het Gouden Ei. Kan bijdragen aan: het eigen genezend vermogen op te wekken. Zaterdag 3 oktober: "Zachte compassie gloed en ijzeren ruggengraat" Een zachte gloed en zachte voorkant verkrijg je door je ogen, slapen en kaken te ontspannen. De zgn. "hartklank" en de innerlijke glimlach helpen ons hierbij. Met qigongs, ijzeren hemd vormen en meditatie helpen we de 4 blokkades te openen: kaken - razernij over..., schouders - zorgen voor..., middenrif - controle over.., liezen - schaamte en schuld over... Meditatie voor de Vrede. Kan bijdragen aan: staan in je eigen kracht, je eigen uniciteit. Zaterdag 31 oktober: "In je centrum staan " We zullen deze ochtend gebruiken om ons te centeren, om ons centrum te ervaren. Ons centrum is onze Tantien, onze buik. Als je gespannen bent of in stress leeft dan stijgt je energie naar je hoofd. Dan wordt je hoofd verhit. Door je buik krachtig en warm te maken, goed met beide benen op de grond te staan, vergroot je Chi en wordt je hoofd leeg en helder. We zullen ook beginnen met de bekkenbodem te versterken Kan bijdragen aan: helder en daadkrachtig in het leven staan.

7 Zaterdag 14 november: "Balanceren van overtollige emoties" (De 6 Helende Klanken) Door onze emoties te ontspannen en te balanceren leer je stap voor stap om een middenpositie, een neutrale emotionele positie in te nemen in je dagelijkse leven. De innerlijke glimlach wordt hier ons hulpmiddel samen met zachte klanken van de 5 elementen en meridiaan strekkingen. Vanuit de Tao gaan we de 5 elementen in ons ontdekken en de emoties erin. Als de vijf elementen in ons: lucht/licht, water, hout/groeikracht, vuur en aarde, gaan samenwerken, dan balanceren ze elkaar. We gaan de stimulerende en de kalmerende cyclus ontdekken. Kan bijdragen aan: rust en harmonie in ons zelf. Zaterdag 28 november: "Het laten stromen van de energie" (openen van de Kleine Hemelse Kringloop) We zullen deze ochtend gebruiken om te leren onze energie te laten stromen door het hele lichaam. We gaan het achter vuurkanaal op de rug openen en het waterkanaal aan de voorkant van het lichaam d.m.v. energetisch werk, klanken en qigongs. Kan bijdragen aan: doorstroming van licht, lucht, leven naar iedere cel, energie verhoging. Formule II van One Cloud, Master Li Eng: Zaterdag 12 december: "Helende Liefde voor de man en de vrouw 1" We zullen deze ochtend gebruiken om onze energie te verfijnen. We laten de oerkracht van de eierstokken en testikels moeiteloos door onze ruggengraat en voorkant van ons lichaam circuleren, dan stroomt vanzelf de energie naar de hersenen en hormonen. Kan bijdragen aan: je wordt "self supporting" Zaterdag 23 januari: "Helende Liefde voor de man en de vrouw 2" De vrouwen werken met Ilona en de mannen met Gijs Starre. We gaan met het jade ei werken en de mannen met de prostaat energie. Het zgn. verslaan van de Rode Draak en het temmen van de Witte Tijger, Eierstok en testikel ademhaling en borstmassage, jade ei en gewichten. Kan bijdragen aan: geen energieverlies door menstruatie of ejaculatie. Zaterdag 6 februari: "Helende Liefde voor de man en de vrouw 3" We zullen onze technieken uitbreiden met de diverse pompen op de ruggengraat, het "warmen van de stoof", multi orgasmen en vallei orgasmen. Met ondersteuning van Mariska Linnenbank. Kan bijdragen aan: onuitputtelijke stroom van energie. Begin van verjonging.

8 Zaterdag 20 februari: "Hormoon balans voor de man en de vrouw" Door het openen van de 7 hormoon systemen en het vergroten van hun doorstroming krijg je meer balans, meer vitaliteit, betere stemmingen, meer seksuele energie. Zo vitaliseer je je pijnappelklier en hypofyse. Kan bijdragen aan: uitbreiding van de gloed van compassie en innerlijk evenwicht. Zaterdag 5, 19 maart: "Cosmic Healing" Door het aantrekken van de 6 krachten om ons heen, door het aantrekken van planetaire kracht en sterrenkracht naar je persoonlijke ster en naar de diverse organen, ontwikkel je een openheid voor het "zo binnen, zo buiten". Je krijgt meer vitaliteit en het moeiteloze leven wordt nog makkelijker, want het gebeurt in en om jou. Kan bijdragen aan: je dankbaarheid, respect en tevredenheid gaan groeien. Zaterdag 2 en 16 april: "Wisdom Qigong" We gaan nog dieper in ons proces door het openen van de 3 hersenen: hersenstam, kleine hersenen en grote hersenen in samenwerking met ons buikbrein en hartbrein. We zullen deze ook met het krachtsysteem van onze botten verbinden. Kan bijdragen aan: wijsheid en intuïtie. Zaterdag 7 en 21 mei: "Beenmerg Neikung" Door het kloppen op onze 206 botten met bamboehitters, mungbonen, bamboestokjes en ijzeren hitters openen we de doorbloeding. We krijgen a.h.w. "zingende botten". Je botten worden dan magneten om aarde en sterren energie aan te trekken. Kan bijdragen aan: grote energie toename door ademende botten en beenmerg, voor ouderlijke en Pre-Natal kracht bron

JAAR PROGRAMMA. foto : Mary Brommer

JAAR PROGRAMMA. foto : Mary Brommer 2 0 1 5-2 0 2 1 foto : Mary Brommer EENMALIGE OVERDRACHT VAN DE COMPLETE EERSTE INWIJDING VAN DE NEI DAN KUNG: PAREL-BEWUSTZIJN ZORGVULDIGE KENNISMAKING EN BEGIN DE TWEEDE INWIJDING VAN DE NEI DAN KUNG:

Nadere informatie

Werkboek bij Healing Tao Basis VI van Inge Maassen. Healing Love 2. Inge Maassen www.healingdao.nl

Werkboek bij Healing Tao Basis VI van Inge Maassen. Healing Love 2. Inge Maassen www.healingdao.nl Werkboek bij Healing Tao Basis VI van Inge Maassen Healing Love 2 2011 Inge Maassen www.healingdao.nl Orgastische energie Orgasme en het aantrekken van krachten Seksuele energie is de enige energiesoort

Nadere informatie

Werkboek bij Cosmic Healing I van Inge Maassen naar Mantak Chia. Cosmic Healing I

Werkboek bij Cosmic Healing I van Inge Maassen naar Mantak Chia. Cosmic Healing I Werkboek bij Cosmic Healing I van Inge Maassen naar Mantak Chia Cosmic Healing I Met dank aan mijn leraren in Cosmic Healing: Mantak Chia en Dirk Oellibrandt 2012 Inge Maassen / www.healingdao.nl Het aantrekken

Nadere informatie

CURSUS & OPLEIDING. Studiegids. Kwaliteit in spiritualiteit. Cursussen Reiki Shin-Do Overvloed Bachbloesems Aromatherapie Meditatie

CURSUS & OPLEIDING. Studiegids. Kwaliteit in spiritualiteit. Cursussen Reiki Shin-Do Overvloed Bachbloesems Aromatherapie Meditatie CURSUS & OPLEIDING CENTRUM Cursussen Reiki Shin-Do Overvloed Bachbloesems Aromatherapie Meditatie Opleidingen Professional Aurahealer Reiki Practitioner Reikimaster Meditatieleraar Shin-Do leraar Voeding

Nadere informatie

BewustZijn en Intuïtie, Coachen vanuit je Hart

BewustZijn en Intuïtie, Coachen vanuit je Hart BewustZijn en Intuïtie, Coachen vanuit je Hart Voor iedere coach die meer uit zichzelf en zijn klanten wil halen Wil jij in de begeleiding van mensen diepgaande resultaten bereiken? Wil je moeiteloos je

Nadere informatie

Training Innerlijke Balans. Hoera het is vandaag! Sepp Lifka

Training Innerlijke Balans. Hoera het is vandaag! Sepp Lifka Hoera het is vandaag! Een training voor ieder die wil leren hoe je in de waan van de dag de innerlijke rust en balans kunt bewaren. Warm welkom Hoera het is vandaag! Mijn naam is en in mijn dagelijks leven

Nadere informatie

Everyday Journey Chi Kung for Life

Everyday Journey Chi Kung for Life Bewegen in Vrijheid Everyday Journey Chi Kung for Life Luc Leyten Wezelbaan 35 2490 Balen België +32 (0)477 63 42 69 info@lucleyten.be luc.leyten@telenet.be http://www.lucleyten.be 1 Introductie Deze vorm

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF. Mind & Motion, Centrum voor BewustZijn. Follow your. it knows the way. Zomervakantie. Nieuwsbrief 25 juni 2015

NIEUWSBRIEF. Mind & Motion, Centrum voor BewustZijn. Follow your. it knows the way. Zomervakantie. Nieuwsbrief 25 juni 2015 NIEUWSBRIEF Follow your it knows the way Mind & Motion, Centrum voor BewustZijn Nieuwsbrief 25 juni 2015 Zomervakantie Nog enkele weken en dan is het alweer zomervakantie. Hieronder staan de laatste lessen

Nadere informatie

Cursus Spirituele en Mediamieke Ontwikkeling 2

Cursus Spirituele en Mediamieke Ontwikkeling 2 NIEUWSBRIEF 14 februari 2015 1 Lieve mensen, Iedere dag is een dag van de liefde, om degenen om je heen te vertellen hoeveel je van ze houdt, het leven in je hart te koesteren en te genieten van de grote

Nadere informatie

Djoj programmakrant. Djoj: voedsel voor je ziel SEPTEMBER-DECEMBER 2015. Tantra Festival gaat over liefdevolle aandacht

Djoj programmakrant. Djoj: voedsel voor je ziel SEPTEMBER-DECEMBER 2015. Tantra Festival gaat over liefdevolle aandacht Djoj programmakrant SEPTEMBER-DECEMBER 2015 Psychosynthese: ontdek wie je bent Feng-Shui tips Energetisch Tantra Weg met je Relateren doe 3 voor je huis 5 coachen 6 Festival 11 verslaving 17 je zo 23 Djoj:

Nadere informatie

Opleiding tot Gelukscoach

Opleiding tot Gelukscoach Opleiding tot Gelukscoach www.neijmanenkuper.nl 1 Inleiding Neijman&Kuper, trainen-coachen-opleiden, biedt diverse opleidingen op het gebied van persoonlijke groei en ontwikkeling, richting duurzaam geluk

Nadere informatie

Jaartraining Inspirator

Jaartraining Inspirator Jaartraining Inspirator 1 LIEFDE VREUGDE VRIJHEID Laat de Inspirator in je verschijnen Wat leuk dat je meer wilt weten over onze Jaartraining Inspirator! Het wordt een mooi jaar, met bijzondere, boeiende

Nadere informatie

De URIM-Code. 1 Inhoud

De URIM-Code. 1 Inhoud De URIM-Code Verzameling informatie en reacties over de energetische Stoelen Voor ondersteuning bij het thuisgebruik en als aanvulling in een praktijk. 1 Inhoud 1 De energetische Stoelen: Urim-Code, Thummim-Code

Nadere informatie

VortexHealing : Overzicht van de Basis Training (14 juli 2007)

VortexHealing : Overzicht van de Basis Training (14 juli 2007) VortexHealing : Overzicht van de Basis Training (14 juli 2007) Wat hier gepresenteerd wordt in deze klas is geen New Age idee. Het is een oude healing techniek die herontdekt is en daarna verder ontwikkeld.

Nadere informatie

Cursusprogramma najaar 2012

Cursusprogramma najaar 2012 ruimte voor persoonlijke ontwikkeling Cursusprogramma najaar 2012 Open dag 1 & 2 september www.djoj.nl .. Welkom Open dag 1 en 2 september 2012 kom dansen, mediteren, masseren, leren com municeren en nog

Nadere informatie

Voorwoord. Design pag. 1 & 2 Chunky inspired by Frank Moritz

Voorwoord. Design pag. 1 & 2 Chunky inspired by Frank Moritz 1 Voorwoord Met onze identiteit onderscheiden we ons In de biologie kun je leren, dat mensen allemaal hetzelfde zijn. Iedereen bestaat uit hetzelfde materiaal en heeft dezelfde organen. Huid, botten, longen,

Nadere informatie

Ik ben een kind van het licht. Stevig met de voeten op de grond. Open ik mijn handpalmen en mijn hart. Zo wil ik zijn. Een parel in de handpalm

Ik ben een kind van het licht. Stevig met de voeten op de grond. Open ik mijn handpalmen en mijn hart. Zo wil ik zijn. Een parel in de handpalm Ik ben een kind van het licht Stevig met de voeten op de grond Open ik mijn handpalmen en mijn hart Zo wil ik zijn Een parel in de handpalm Van de grote geest Zo wil ik geven Van wat ik heb In overvloed

Nadere informatie

De Zwanenhof centrum voor training en verdieping Bezinningsprogramma 2014

De Zwanenhof centrum voor training en verdieping Bezinningsprogramma 2014 De Zwanenhof centrum voor training en verdieping Bezinningsprogramma 2014 Thuiskomen Huis met een ziel Zorg en aandacht Passie, inspiratie en eenvoud Authentiek BCProgramma_2014.indd 1 19-11-13 16:48 Retraites

Nadere informatie

Regenboogkolibrie: Munay Ki Training

Regenboogkolibrie: Munay Ki Training Regenboogkolibrie: Munay Ki Training De Munay-Ki bestaan al ontelbare jaren en vindt haar oorsprong bij de Inca s, en daarvoor de Laika. Het is het Incapad naar verlichting en wereldvrede, bestaand uit

Nadere informatie

De Gids voor Voetreflex, Yoga, Shiatsu, Massage, Coaching en heel veel meer. Geïnteresseerd in een GGG in uw regio? kijk op www.goedgevoelgids.

De Gids voor Voetreflex, Yoga, Shiatsu, Massage, Coaching en heel veel meer. Geïnteresseerd in een GGG in uw regio? kijk op www.goedgevoelgids. nr. 1 januari 2011 GRATIS De Gids voor Voetreflex, Yoga, Shiatsu, Massage, Coaching en heel veel meer. Regio de Bilt en omstreken Geïnteresseerd in een GGG in uw regio? kijk op www.goedgevoelgids.nl Een

Nadere informatie

Inhoudsopgave... - 2 - Over Anand... - 4 - Opleidingen... - 5 - Opleiding tot Masseur (1 jaar in deeltijd)... - 5 -

Inhoudsopgave... - 2 - Over Anand... - 4 - Opleidingen... - 5 - Opleiding tot Masseur (1 jaar in deeltijd)... - 5 - Anand, 2014-1 - INHOUDSOPGAVE Inhoudsopgave... - 2 - Over Anand... - 4 - Opleidingen... - 5 - Opleiding tot Masseur (1 jaar in deeltijd)... - 5 - Opleiding tot Reiki Master (6 maanden in deeltijd)... -

Nadere informatie

overzicht Weisfelt en Partners weisfelt en partners WORKSHOPS VOOR BELANGSTELLENDEN OPLEIDINGEN NASCHOLINGEN

overzicht Weisfelt en Partners weisfelt en partners WORKSHOPS VOOR BELANGSTELLENDEN OPLEIDINGEN NASCHOLINGEN weisfelt en partners overzicht 2van trainingen Weisfelt en Partners info@weisfeltenpartners.nl www.weisfeltenpartners.nl WORKSHOPS VOOR BELANGSTELLENDEN OPLEIDINGEN NASCHOLINGEN Mieke Klijn Anneke Dekker

Nadere informatie

Opleiding tot kindercoach met inzet van paarden

Opleiding tot kindercoach met inzet van paarden Opleiding tot kindercoach met inzet van paarden Inleiding Kinderen zijn volop in ontwikkeling. Coaching met behulp van paarden geeft op het terrein van denken, doen en voelen veel beweging.om al die veranderingen

Nadere informatie

PROGRAMMABOEK 2. healingveld. workshops. Van 6 t/m 9 juni 2013. Vier dagen feest met zielsverwanten! 20e. Eigentijds Festival

PROGRAMMABOEK 2. healingveld. workshops. Van 6 t/m 9 juni 2013. Vier dagen feest met zielsverwanten! 20e. Eigentijds Festival PROGRAMMABOEK 2 workshops healingveld Van 6 t/m 9 juni 2013 Vier dagen feest met zielsverwanten! 20e Eigentijds Festival 2 Eigentijds Festival 2013 Healingveld en Workshops Dit programmaboek bevat een

Nadere informatie

1. INLEIDING Reiki Inwijding

1. INLEIDING Reiki Inwijding 1. INLEIDING Reiki, ofwel de Usui Methode van Natuurlijk Genezen, is een geneeswijze waarbij universele levensenergie word doorgegeven. Deze levensenergie stroomt vanuit de Kosmos, via de behandelaar naar

Nadere informatie

Opleiding voor gelukscoach

Opleiding voor gelukscoach WWW.HEART4HAPPINESS.NL ti Opleiding voor gelukscoach Het geluk als bijzondere positie in ons en de samenleving! Sheila Neijman Geluk is een 'levenskunst' I N F O @ H E A R T 4 H A P P I N E S S. N L GELUK

Nadere informatie

Programma 11e Tantra festival 1 november 2014. 36 workshops in Djoj, Anthony Duyklaan 5-7, Rotterdam. Zesde concept 11 oktober 2014

Programma 11e Tantra festival 1 november 2014. 36 workshops in Djoj, Anthony Duyklaan 5-7, Rotterdam. Zesde concept 11 oktober 2014 Programma 11e Tantra festival 1 november 2014 Zesde concept 11 oktober 2014 36 workshops in Djoj, Anthony Duyklaan 5-7, Rotterdam. Jan den Boer en Caroline van Wijngaarden Tantratraining.nl \ Welkom Welkom

Nadere informatie

Cursusprogramma najaar 2013

Cursusprogramma najaar 2013 ruimte voor persoonlijke ontwikkeling Cursusprogramma najaar 2013 Open dagen 31 augustus & 1 september www.djoj.nl .. Welkom Open dag 31 augustus & 1 september 2013 kom dansen, mediteren, masseren, leren

Nadere informatie

Communicatie & Leven

Communicatie & Leven Academie voor Communicatie & Leven Stef de Beurs - - - Erkend als onderwijsinstelling voor beroepsonderwijs: Inhoud Even voorstellen 3 Dagworkshop Spreken vanuit je Hart 4 Dagworkshop Speaking Circle de

Nadere informatie