Een Rondje vol info van het Bestuur zoals de ALV van 23/11 en een paar vacatures. Dus grijp je kans en stuur een mail of briefje!

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Een Rondje vol info van het Bestuur zoals de ALV van 23/11 en een paar vacatures. Dus grijp je kans en stuur een mail of briefje!"

Transcriptie

1 Nieuwsbrief jaargang 24 nummer november 2017 VAN DE REDACTIE Een Rondje vol info van het Bestuur zoals de ALV van 23/11 en een paar vacatures. Dus grijp je kans en stuur een mail of briefje! VAN HET BESTUUR Algemene Ledenvergadering (ALV) 23 november Het Bestuur nodigt u uit voor de ALV op donderdag 23 november. Het begint om uur op school. Op de agenda staat de benoeming van twee nieuwe bestuursleden en het afscheid van een bestuurslid. Daarna is het woord aan de Werkgroep Duurzaamheid. De ALV sluit rond uur. ALV: Werkgroep Duurzaamheid stelt zich voor Sinds begin dit jaar is de Werkgroep Duurzaamheid nieuw leven in geblazen en zijn we met een tiental ouders en leerkrachten enthousiast gestart te inventariseren hoe we de Carrousel zo duurzaam mogelijk kunnen maken. Want we zijn er van overtuigd dat dat belangrijk is, zowel voor de school als voor wat we onze kinderen meegeven. 'Duurzaamheid als onderdeel van onze Jenaplan identiteit' Op het gebied van maatschappelijke betrokkenheid en de manier waarop we met elkaar omgaan, zijn we al aardig bezig. Zo zijn we bijvoorbeeld één van de eerste FairTrade scholen, en denk aan ons prachtige kleuterplein. Maar er zijn hier nog veel meer 'inspirerende, leerzame en waardevolle' initiatieven te realiseren. En zeker op het gebied van Afval en Energie valt er voor de school zelf, maar ook in educatie, nog vrij makkelijk een wereld te winnen. Achter de schermen zijn we al bezig met een aantal veranderingen en aanpassingen op korte en lange termijn. Maar eigenlijk willen we dat het bij iedereen gaat leven en willen we vooral ook de leerlingen hierin betrekken. Dus in het nieuwe jaar starten we met een heuse KickOff om duurzaamheid op alle fronten op onze school te verankeren. De Carrousel neemt met haar hoogste groepen deel aan de 'Energy Battle'; een Energiebespaarwedstrijd voor groep 7 en 8 (van 15 januari tot 11 februari). En schoolbreed gaat 2 februari het Project Duurzaamheid van start, waarvoor alle bouwen, samen met de leerlingenraad en ouders een programma op de thema's Energie en Afval gaan vormgeven. En zo knallen we er in het in nieuwe jaar dus meteen goed in! Ben je nieuwsgierig naar verdere plannen en ideeën van onze werkgroep en wil je daaraan misschien zelfs een bijdrage leveren of wil je handen en voeten geven aan de EnergyBattle en/of het Project Duurzaamheid (want hiervoor kunnen we natuurlijk alle hulp gebruiken), dan zien we je heel graag tijdens de aankomende ALV. Of je mailt naar duurzaamheid@carrousel.nl.

2 Tijdens de Algemene Ledenvergadering zullen we naast een algemene introductie in Duurzaamheid en duiding van bovenstaande projecten ook een aantal verrassende, huidige aspecten van de Carrousel als duurzame school bespreken. Na afloop is er een kleine duurzame (informatie)'markt' met een ruiltafel. Heb je een leuk boek of stuk speelgoed (basisschoolleeftijd) neem het mee en ruil het voor iets anders! Heb je interesse? Kom naar de ALV op 23 nov of mail naar We hopen op veel hulp en inspiratie! Gezocht: penningmeester voor het Bestuur Maarten van de Gaag is nu 6 jaar onze penningmeester en doet dit met veel plezier en precisie. Aankomende februari verstrijkt de termijn van onze penningmeester en daarom zijn wij op zoek naar zijn vervanger. De penningmeester is een mooie functie binnen ons bestuur, je bent spil in het web, financieel gezien. Je mag analyseren, controleren, plannen en uitleggen hoe het zit met de financiën. De boekhouding en de inning van de contributie worden verzorgd door een externe partij, dat is wel belangrijk om te weten. Maarten: Mijn dochter gaat komend jaar naar het voortgezet onderwijs en 6 jaar besturen zitten er in februari op voor mij. In de afgelopen jaren heb ik met heel veel plezier gewerkt aan het besturen van de Carrousel. Waar we eerst nog zochten naar de aansluiting tussen de meerjarenbegroting en de jaarbegroting hebben we nu een werkwijze die vanuit de meerjarenbegroting leidt tot de jaarbegroting. Sinds vorig jaar is een financieel risico-overzicht toegevoegd. Hierdoor kunnen we een betere inschatting maken welke bestedingsruimte er is in de komende jaren en zo ook meer besteden aan goed onderwijs. Voor mij elk jaar weer een leuke puzzel in excel en voor de school meer inzicht en zoveel mogelijk ruimte voor kwaliteit. Natuurlijk kan er nog veel beter, maar met kleine stappen kun je ook als vrijwilliger de Carrousel verder helpen. Wil jij het bestuur komen versterken in de rol als penningmeester? Reageer dan uiterlijk eind november naar: bestuur@carrousel.nl. Dan sturen we je de volledige functieomschrijving toe.

3 VAN HET MANAGEMENT Mogelijke staking 12 december Misschien hebben jullie het al gelezen. Er staat een nieuwe staking vanuit de PO raad aan te komen op 12 december. Wij hopen jullie zo snel mogelijk te laten weten of deze staking doorgaat. Het leek ons goed om jullie alvast op de hoogte te houden. Vieringbeurten 17 november Kleuterbouw Onderbouw Middenbouw Bovenbouw 24 november Kleuterbouw Onderbouw Middenbouw Bovenbouw Dappere Dolfijnen Koele Kikkers Kakelende Kuikens Macho Monkey s Slimme Slingerapen Lezende Leeuwen Pittige Pinguïns Happy Hyena s (Voorbereidingen) Sinterklaas Bij de kleuters wordt door de ouders een mooi cadeau geknutseld voor de kinderen. Dit doen wij gezellig gezamenlijk op school op woensdag 16 november en maandag 21 november. De knutselavond is van 19:30 tot 21:30 uur. Hier zijn twee leerkrachten van de kleuterbouw bij aanwezig. De knutselspullen zijn aanwezig en ook de knutselideeën zijn al voorbereid. Mocht het nu zo zijn dat geen van beide ouders of verzorgers kan op die data, dan is er een mogelijkheid om de knutselspullen op te halen zodat het thuis gemaakt kan worden. De cadeautjes moeten uiterlijk vrijdag 1 december ingeleverd worden bij de groepsleerkracht (graag met de naam van uw kind erop en in een tasje, de kinderen mogen niks doorhebben). In de onder, midden en bovenbouw vraagt de Sint hulp van de kinderen, zij trekken lootjes en gaan zelf thuis een surprise maken met natuurlijk een gedicht, het liefst getypt zodat iedereen het goed voor kan lezen. Ze maken dit voor een ander kind uit de groep. Zij kunnen voor 2 euro (niet meer!!!) een cadeautje kopen (daar kan je als je goed zoekt, hele leuke dingen voor vinden). Op maandag 4 december moet de surprise mee naar school genomen worden.

4 Schoen zetten Op woensdag 29 november mogen alle kinderen hun schoen zetten in de klas (denk eraan om een extra schoen mee te nemen). Ouders gezocht: 1 ouder die op 5 december foto s wil maken in alle groepen. 1 ouder die een bestelbusje heeft en op 5 december tijd en zin heeft om de sint op school af te leveren;) 2 ouders die de pieten kunnen schminken. Graag opgeven bij Lya! VAN ALLES EN NOG WAT Toezichthouders Carrousel gezocht! Voor de Carrousel zijn ouders heel belangrijk. Onderwijs maken we samen, ouders zijn op verschillende manieren actief betrokken binnen de school. We kunnen en willen niet zonder. Middels diverse commissies leveren ouders een bijdrage aan de kwaliteit van de leeromgeving en/of het onderwijs aan de kinderen. Hier is de Commissie van Toezicht (CvT) er een van. Een commissie waar vrijwillige ouders toezien op het functioneren van de organisatie en het schoolbestuur. Na afscheid van één lid en het komende afscheid van 1, mogelijk 2 andere leden zijn we op zoek naar twee enthousiaste ouders die de CvT willen versterken. Ben jij die betrokken ouder met affiniteit voor het Jenaplan onderwijs? Heb jij kennis van kwaliteitszorg en kwaliteitszorgsystemen of op gebied van onderwijs? Ben je in bezit van een scherp beoordelingsvermogen en kan je efficiënt en effectief bedrijfsvoering bewaken? Heb jij die onafhankelijk en kritische blik en goede communicatieve vaardigheden? Wil jij een bijdrage leveren aan de ontwikkeling van de Carrousel en de rolinvulling van de toezichthouders binnen onze school? Laat dan van je horen! Stuur je mail naar Marte Souwer: cvt@carrousel.nl. Wij nemen contact met je op voor een nadere kennismaking en toelichting.

5 SNOEI OCHTEND zaterdag 10 maart van 9 tot 12 uur Hulpouders gezocht!! Afgelopen zaterdag hebben we met ouders het schoolplein winterklaar gemaakt. Zo fijn om te zien hoe we met elkaar zoveel kunnen doen op ons schoolplein. Ouders en kinderen ontzettend bedankt voor alle hulp!! Zet alvast NLDOET 2018 in uw agenda op 9 en 10 maart. Daar kunnen we weer heel veel hulp gebruiken om ons schoolplein nog mooier, leuker en veiliger te maken. We hebben afgelopen week al leuke ideeën gekregen om in maart met elkaar op te kunnen pakken. Graag aanmelden bij Suzan Regelmeijer, coördinator schoolpleinonderhoud, DATUMLIJST woensdag 16 november Knutselavond Kleuterbouw, Adviesgesprekken groep 8 Macho Monkeys en Happy Hyena s * dinsdag 21 november Knutselavond Kleuterbouw donderdag 23 november Extra ALV / Werkgroep Duurzaamheid * Chille chihuahua s groep 8 heeft Thijs gesprekken op andere dagen gepland. REDACTIE Kopij uiterlijk maandag uur per aanleveren. De redactie houdt zich het recht voor kopij in te korten of te weigeren. Petra den Hollander Yvonn Krijnberg Marjorie van der Gaag redactie rondje@carrousel.nl Carrousel info@carrousel.nl Website Carrousel

6

VAN DE REDACTIE VAN MANAGEMENT EN TEAM. Nieuwsbrief Jaargang 24 nummer november 2017

VAN DE REDACTIE VAN MANAGEMENT EN TEAM. Nieuwsbrief Jaargang 24 nummer november 2017 Nieuwsbrief Jaargang 24 nummer 780 28 november 2017 VAN DE REDACTIE Terwijl de pieten regen en wind trotseren op natte daken en onze hartjes vol verwachting kloppen, staat de kerst ook al weer bijna voor

Nadere informatie

VAN DE REDACTIE Een Rondje met aandacht voor Sinterklaas, groene vingers en een voetbalster bij de Happy Hyena s.

VAN DE REDACTIE Een Rondje met aandacht voor Sinterklaas, groene vingers en een voetbalster bij de Happy Hyena s. Nieuwsbrief jaargang 24 nummer 761 01 november 2016 VAN DE REDACTIE Een Rondje met aandacht voor Sinterklaas, groene vingers en een voetbalster bij de Happy Hyena s. VANUIT HET MANAGEMENT De tweede week

Nadere informatie

VAN DE MEDEZEGGENSCHAPSRAAD

VAN DE MEDEZEGGENSCHAPSRAAD Nieuwsbrief jaargang 22 nummer 742 27 oktober 2015 VAN DE REDACTIE De herfstvakantie is achter de rug, de wintertijd is ingegaan en het is welhaast lenteweer. Gelukkig hebben we altijd nog het Rondje voor

Nadere informatie

Nieuwsbrief jaargang 21 nummer maart 2015

Nieuwsbrief jaargang 21 nummer maart 2015 Nieuwsbrief jaargang 21 nummer 731 24 maart 2015 VAN DE REDACTIE Blauw, geel, rood, groen aan kleren en handen. Je kunt wel zien dat de kinderen niet vies zijn mooie kleuren. Ze laten 1 april vol trots

Nadere informatie

Terwijl Oranje doorstoomt naar de kwartfinale, maken wij ons op voor de laatste schoolweken en het afscheid van groep 8.

Terwijl Oranje doorstoomt naar de kwartfinale, maken wij ons op voor de laatste schoolweken en het afscheid van groep 8. Nieuwsbrief jaargang 20 nummer 717 1 juli 2014 VAN DE REDACTIE Terwijl Oranje doorstoomt naar de kwartfinale, maken wij ons op voor de laatste schoolweken en het afscheid van groep 8. VAN HET BESTUUR 18

Nadere informatie

VAN DE REDACTIE VAN HET BESTUUR VAN HET MANAGEMENT

VAN DE REDACTIE VAN HET BESTUUR VAN HET MANAGEMENT Nieuwsbrief jaargang 20 nummer 714 20 mei 2014 VAN DE REDACTIE Voor veel kinderen en ouders staat deze week in het teken van de Avondvierdaagse. Maar er staat meer voor de deur. Het vrolijke sprookjesfeest

Nadere informatie

UIT HET TEAM VAN ALLES EN NOG WAT. Nieuwsbrief jaargang 19 nummer juni 2013

UIT HET TEAM VAN ALLES EN NOG WAT. Nieuwsbrief jaargang 19 nummer juni 2013 Nieuwsbrief jaargang 19 nummer 698 25 juni 2013 VAN DE REDACTIE Langzaam aan naderen we het einde van het schooljaar. Maar voor we afscheid nemen van groep 8 en iedereen even in zijn of haar nieuwe groep

Nadere informatie

Kom in de medezeggenschapsraad! We zijn op zoek naar twee nieuwe leden voor de oudergeleding van de medezeggenschapsraad.

Kom in de medezeggenschapsraad! We zijn op zoek naar twee nieuwe leden voor de oudergeleding van de medezeggenschapsraad. Nieuwsbrief jaargang 19 nummer 685 23 oktober2012 VAN DE REDACTIE Even een week gehad om uit te rusten, de zon op te zoeken misschien en leuke dingen te ondernemen. En dan is het alweer voorbij in dit

Nadere informatie

Nieuwsbrief jaargang 22 nummer december Viering

Nieuwsbrief jaargang 22 nummer december Viering Nieuwsbrief jaargang 22 nummer 744 1 december 2015 VAN DE REDACTIE Het is alweer december! De hoogste tijd voor een Rondje dus. Een tjokvolle! Wederom veel nieuws van Eric, informatie over de sinterklaasviering

Nadere informatie

Als bovenstaande betrekking op jou heeft, dan is dit een mooi moment om te reageren! Stuur je motivatie naar Alvast bedankt.

Als bovenstaande betrekking op jou heeft, dan is dit een mooi moment om te reageren! Stuur je motivatie naar Alvast bedankt. Nieuwsbrief jaargang 22 nummer 738 1 september 2015 VAN DE REDACTIE Een nieuw schooljaar is begonnen! Na hopelijk voor iedereen een fijne zomer, is het nu weer tijd voor spelling, rekenen, crea, topo,

Nadere informatie

Nieuwsbrief jaargang 24 nummer oktober 2016

Nieuwsbrief jaargang 24 nummer oktober 2016 Nieuwsbrief jaargang 24 nummer 760 11 oktober 2016 VAN DE REDACTIE De bovenbouwers zijn terug van kamp; de kinderpostzegels zijn verkocht en de herfstvakantie staat al weer voor de deur. Tjonge! Wat gaat

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF 13. Vrijdag 11 november 2016 INHOUD BIJLAGE BIJ . Schooljaar Beste ouders,

NIEUWSBRIEF 13. Vrijdag 11 november 2016 INHOUD BIJLAGE BIJ  . Schooljaar Beste ouders, Schooljaar 2016-2017 NIEUWSBRIEF 13 Vrijdag 11 november 2016 INHOUD Beste ouders, Directie Sinterklaas o Roet en gekleurde Pieten o Algemene informatie o Surprise o Informatie voor hulpouders Bibliotheek

Nadere informatie

VAN DE REDACTIE Een nieuw Rondje met onder andere informatie over de boekenweek en de klusploeg. En niet te vergeten de nieuwe MR-leden.

VAN DE REDACTIE Een nieuw Rondje met onder andere informatie over de boekenweek en de klusploeg. En niet te vergeten de nieuwe MR-leden. Nieuwsbrief jaargang 24 nummer 759 27 september 2016 VAN DE REDACTIE Een nieuw Rondje met onder andere informatie over de boekenweek en de klusploeg. En niet te vergeten de nieuwe MR-leden. VAN DE DIRECTIE

Nadere informatie

Nieuwsbrief 5 02 november 2017

Nieuwsbrief 5 02 november 2017 Nieuwsbrief 5 02 november 2017 GROEPSACTIVITEITEN Sinterklaas op De Toorts Dinsdag 5 december is het weer zover. We hopen dat de Sint onze school weer komt bezoeken. Deze dag is er geen inloop. We verwelkomen

Nadere informatie

Aqua-Pas. Jaargang 26, nummer 6 6 december Donderdag 10 januari alle leerlingen vrij!

Aqua-Pas. Jaargang 26, nummer 6 6 december Donderdag 10 januari alle leerlingen vrij! Aqua-Pas Jaargang 26, nummer 6 6 december 2018 Donderdag 10 januari alle leerlingen vrij! Op donderdag 10 januari zijn alle leerlingen vrij van school! Er is deze dag een extra studiedag voor het gehele

Nadere informatie

Nieuwsbrief jaargang 18 nummer april 2012

Nieuwsbrief jaargang 18 nummer april 2012 Nieuwsbrief jaargang 18 nummer 675 17 april 2012 VAN DE REDACTIE In dit Rondje opnieuw een terecht!- enthousiast verslag van de schoolvoetbalcompetitie. En wat oproepjes van onder andere de sportdagcommissie.

Nadere informatie

Tovergevogel: nieuwsbrief van

Tovergevogel: nieuwsbrief van Tovergevogel: nieuwsbrief van Terburghtweg 1a - 5061 LA Oisterwijk - telefoon: 013-5234236 - e-mail: info.detovervogel@stgboom.nl Agenda van 11 t/m 24 november 2017 Dinsdag 14 november: Voortgangsgesprekken,

Nadere informatie

Nieuwsbrief jaargang 18 nummer november 2011

Nieuwsbrief jaargang 18 nummer november 2011 Nieuwsbrief jaargang 18 nummer 666 22 november 2011 VAN DE REDACTIE In dit Rondje aandacht voor de feestelijkheden rondom de Sint. En denkt u nog even aan de fotograaf van de klas van uw kind? Het bestuur

Nadere informatie

Jaargang 18, nummer 3, 23 november 2012

Jaargang 18, nummer 3, 23 november 2012 Informatiebulletin Uitgave van de C.B.S. De Noordster, t Kort Morn 2, 9072 AK Nij Altoenae Tel: 0518-402494 Jaargang 18, nummer 3, 23 november 2012 Bijbelverhalen: Week 48: 26 november t/m 2 december Droom

Nadere informatie

Een nieuw gevuld Rondje voor een nieuw schooljaar. De redactie wenst u veel lees- en schoolplezier!

Een nieuw gevuld Rondje voor een nieuw schooljaar. De redactie wenst u veel lees- en schoolplezier! Nieuwsbrief jaargang 24 nummer 757 30 augustus 2016 VAN DE REDACTIE Een nieuw gevuld Rondje voor een nieuw schooljaar. De redactie wenst u veel lees- en schoolplezier! VAN DE DIRECTIE De eerste schoolweek

Nadere informatie

VAN HET BESTUUR Op maandag 23 augustus vond de eerste bestuursvergadering van dit schooljaar plaats.

VAN HET BESTUUR Op maandag 23 augustus vond de eerste bestuursvergadering van dit schooljaar plaats. 17 e jaargang nr. 636, 31 augustus 2010. VAN DE REDACTIE Het schooljaar is weer in volle gang, de schoolreisjes staan voor de boeg. In dit Rondje meer informat over het schoolreisje van de kleuters. Ook

Nadere informatie

De nieuwsbrief. nummer 7 16 november Oudelandselaan ER Berkel en Rodenrijs.

De nieuwsbrief. nummer 7 16 november Oudelandselaan ER Berkel en Rodenrijs. De nieuwsbrief nummer 7 16 november 2018 Locatie Oudelandselaan 141 2652 ER Berkel en Rodenrijs 010-511 3280 directie@daltondeklipper.nl Locatie Gouden Uillaan 28 2652 KJ Berkel en Rodenrijs 010 820 8660

Nadere informatie

Zaterdag 26 oktober Schoolpleinwerkdag +++++ Zaterdag 2 november Herfstmarkt. Nieuwsbrief

Zaterdag 26 oktober Schoolpleinwerkdag +++++ Zaterdag 2 november Herfstmarkt. Nieuwsbrief Nieuwsbrief 25 oktober 2013 Inhoud Mededeling 2 Oproep 2 Themadag 3 Themadag 4 Bereikbaarheid 4 Nieuwsbriefkopij 4 Agenda zesde klas leerlingen en ouders 5 Voor de volledige JAARKALENDER kijk op: www.vrijeschoolmeander.nl

Nadere informatie

Kinderboekenweek activiteiten 2016

Kinderboekenweek activiteiten 2016 Nieuwsbrief donderdag 6 oktober 2016 Kinderboekenweek activiteiten 2016 Op donderdag 13 oktober van 16.00 tot 17.30 bent u van harte welkom om alle knutsels en werkjes van uw kind te komen bekijken tijdens

Nadere informatie

17 e jaargang nr. 651, 15 maart 2011

17 e jaargang nr. 651, 15 maart 2011 17 e jaargang nr. 651, 15 maart 2011 VAN DE REDACTIE In dit Rondje veel informatie om te noteren in de agenda. Als eerste het Grote School Project tentoonstelling op woensdag 30 maart 2011. Komt allen!

Nadere informatie

Belangrijke data. Activiteiten. Nr. 14 maandag 4 december 2017

Belangrijke data. Activiteiten. Nr. 14 maandag 4 december 2017 Nr. 14 maandag 4 december 2017 Belangrijke data Maandag 4 december: uithalen schoen door ouder(s), verzorger(s) op beide locaties. Maandag 4 december: groepen 5 t/m 8 surprises mee naar school Dinsdag

Nadere informatie

Beste ouders, Team Weemewereld

Beste ouders, Team Weemewereld Nieuwsbrief 21 Beste ouders, maandag 12 vrijdag 16 februari Afgelopen woensdag is er een begin gemaakt met de waterafvoer van het schoolplein. Een aantal vrijwillige ouders hebben een gaten gemaakt in

Nadere informatie

Nr november 2017 ALGEMEEN

Nr november 2017 ALGEMEEN Nr. 07 13 november 2017 ALGEMEEN OR Afgelopen maand is de vernieuwde OR vol enthousiasme aan de slag gegaan om Sint, kerst, schoolfeest ( 60 jarig bestaan) en Serious Request met ons voor te bereiden.

Nadere informatie

Nieuwsbrief PCB De Rank en De Ukkeklup, 21 november 2016

Nieuwsbrief PCB De Rank en De Ukkeklup, 21 november 2016 Nieuwsbrief PCB De Rank en De Ukkeklup, 21 november 2016 Beste ouders, In het nieuws hoort u regelmatig iets over passend onderwijs. Alle scholen hebben hier mee te maken; vanaf 2014 heeft elke school

Nadere informatie

November 2016 Oudergesprekken Voorstelling Nationale Opera en Ballet Werkmiddag in de heemtuin Koffieochtend WONK Voorlichting voorgezet onderwijs

November 2016 Oudergesprekken Voorstelling Nationale Opera en Ballet Werkmiddag in de heemtuin Koffieochtend WONK Voorlichting voorgezet onderwijs November 2016 Oudergesprekken In de week van 31 oktober zijn er oudergesprekken. De intekenlijsten voor alle groepen hangen in de hal tegenover de ingang van de administratie. Voorstelling Nationale Opera

Nadere informatie

Populierenblaadje. Datum: vrijdag 23 november 2018

Populierenblaadje. Datum: vrijdag 23 november 2018 Datum: vrijdag 23 november 2018 Populierenblaadje Algemeen: Kijkweeksluiting: We hebben weer een fantastische keuzecursus met een breed aanbod. Volgende week vrijdag kunt u vanaf 14.10 uur komen kijken

Nadere informatie

Nieuwsbrief nummer 11 van 16 november 2018

Nieuwsbrief nummer 11 van 16 november 2018 Nieuwsbrief nummer 11 van 16 november 2018 Sinterklaas Vooral in de kleutergroepen begint Sinterklaas nu te leven. Een kleuter vertelde dat Sinterklaas bij hem bovenin de flat woont. Ook het Sinterklaasjournaal

Nadere informatie

Nieuwsbrief Week 44 Vrijdag 30 oktober 2015

Nieuwsbrief Week 44 Vrijdag 30 oktober 2015 Nieuwsbrief Week 44 Vrijdag 30 oktober 2015 OBS Het Palet Dorpsweg 33 8051 XS Hattem Tel. 444 1924 www.hetpalethattem.nl Contact: brieven@hetpalethattem.nl Sociaal emotionele vaardigheden De aankomende

Nadere informatie

Wat levert zitting in de MR u op? Zitting nemen in de medezeggenschapsraad is voor ouders vrijwilligerswerk.

Wat levert zitting in de MR u op? Zitting nemen in de medezeggenschapsraad is voor ouders vrijwilligerswerk. Patrijsstraat 2 4043 MR Opheusden Tel: 0488-441451 Email: info@paletopheusden.nl www.paletopheusden.nl Beste ouders, Momenteel is in de medezeggenschapsraad (MR) van onze school plaats voor een nieuw lid

Nadere informatie

Sophie Piper; In de hemel en op aarde, gebeden voor kinderen.

Sophie Piper; In de hemel en op aarde, gebeden voor kinderen. Nr. 7 schooljaar 2015-2016 Afname NSCCT in groep 4 en groep 6 Regels en afspraken Koffieochtend 24 november Voorleeskampioen Hulpouders 3D-printer gezocht De bomen De bomen groeien omlaag Omlaag de aarde

Nadere informatie

Met deze nieuwsbrief informeren wij u weer over een aantal Regenboog-zaken.

Met deze nieuwsbrief informeren wij u weer over een aantal Regenboog-zaken. OBS De Regenboog Burg. Mr. H. Popstraat 2 4671 ES Dinteloord Telefoon: 0167-523326 E-mail: obsderegenboog@stichtingsom.com Beste ouders/ verzorgers, december 2016 Met deze nieuwsbrief informeren wij u

Nadere informatie

No.7 8 december CBS De Schutse PR Aalden Feest van Geven en Ontvangen

No.7 8 december CBS De Schutse PR Aalden   Feest van Geven en Ontvangen No.7 8 december 2017 CBS De Schutse 0591-37 18 98 Paardelandsdrift 9 info@cbsdeschutse.nl 7854 PR Aalden www.cbsdeschutse.nl Feest van Geven en Ontvangen Kerstviering De activiteitencommissie en de leerkrachten

Nadere informatie

Nieuwsbrief. 30 november 2015

Nieuwsbrief. 30 november 2015 Nieuwsbrief 30 november 2015 Jaargang: 2015-2016 no. 4 Agenda: 27 nov. Sintbingo gr. 7 & 8 1 dec. Nieuwsbrief 4 dec. Sint op school. Alle leerlingen om 12:00 uur vrij. 16 dec. Emmaus Kerstdiner ( info

Nadere informatie

Nieuwsbrief november/december 2015

Nieuwsbrief november/december 2015 Nieuwsbrief november/december 2015 4 december bezoekt Sint Kei 13 Vrijdag 4 december komt Sinterklaas een bezoekje brengen aan onze school. Alle kinderen worden om 8.30 uur verwacht op het schoolplein.

Nadere informatie

Nieuws uit de groepen

Nieuws uit de groepen Welkom Stijn Heesterman is op 1 november 4 jaar geworden en zit sinds kort in groep 1/2C. Stijn, we wensen je een hele fijne en leerzame tijd op obs De Veenvlinder! Nieuws uit de groepen Groep 8: Oud-leerlingen

Nadere informatie

Sintkrant. OBS De Ster. psz De Sterretjes

Sintkrant. OBS De Ster. psz De Sterretjes Sintkrant OBS De Ster en psz De Sterretjes Kerstkrant OBS De Ster en psz De Sterretjes Sinterklaas 2018 Dit is de feestkrant van 2018. In deze krant vindt u alle informatie rondom Sinterklaas en Kerst.

Nadere informatie

13 november 2015

13 november 2015 1287 www.clarafabriciusschool.nl 13 november 2015 16 november Schoen mee naar school (alle groepen) 19 november Oudergesprekken 23 november Kledingactie Reshare 23 november Oudergesprekken Schoolfruit

Nadere informatie

Hij komt, hij komt de lieve goede Sint...

Hij komt, hij komt de lieve goede Sint... De Bem JAARGANG 4 2013-2014 25 november 8 Hij komt, hij komt de lieve goede Sint... Op zaterdag 16 november kwamen de Sint en zijn Pieten weer aan in ons land aan. Vanzelfsprekend werken de kinderen in

Nadere informatie

+9*/ Geachte ouder(s) / verzorger(s), Hierbij ontvangt u de zesde nieuwsbrief.

+9*/ Geachte ouder(s) / verzorger(s), Hierbij ontvangt u de zesde nieuwsbrief. +9*/ Geachte ouder(s) / verzorger(s), Hierbij ontvangt u de zesde nieuwsbrief. Zorgen Afgelopen week heeft Frank Verkley, de man van juf Tineke Verkley van groep 5, te horen gekregen dat hij darmkanker

Nadere informatie

Nieuwsbrief De Tweemaster

Nieuwsbrief De Tweemaster Nieuwsbrief De Tweemaster Schoener 120 jaargang 41 nummer 8 2991JN Barendrecht tel./fax: 0180-616144 Directeur: Marja Faber e-mail:info@obs-detweemaster.nl www.obs-de-tweemaster.nl Belangrijke data 16

Nadere informatie

Datum: donderdag 19 november 2015

Datum: donderdag 19 november 2015 Datum: donderdag 19 november 2015 Populierenblaadje Algemeen: Piet op bezoek: afgelopen dinsdagnacht is er een Rommelpiet op school geweest. Hij heeft rommel achtergelaten én een lekkere traktatie! Sint

Nadere informatie

Ludgernieuws. [Geef de titel van het document op] Nieuwsbrief van de Ludgerschool. Mededelingen

Ludgernieuws. [Geef de titel van het document op] Nieuwsbrief van de Ludgerschool. Mededelingen 26 april 2018 Jaargang 19 Ludgernieuws [Geef de titel van het document op] Nieuwsbrief van de Ludgerschool 1 Ze zeggen: als je anders bent, dan hoor je er niet bij, ze doen alsof je niemand bent, je bent

Nadere informatie

PRIKBORD 4. 3 september 2014. 19 november 2015. Nieuws van de directie

PRIKBORD 4. 3 september 2014. 19 november 2015. Nieuws van de directie PRIKBORD 4 3 september 2014 19 november 2015 Schooljaar 2015-2016 In dit nummer de directie groep 1-2-3 groep 4-5-6 groep 7-8 Vreedzame school Overig nieuws 1 1 2 3 3 4 Verjaardagen 4 Informatie van derden

Nadere informatie

Riemslootnieuws Jaargang tel. nr NIEUWS VANUIT DE SCHOOL.

Riemslootnieuws Jaargang tel. nr NIEUWS VANUIT DE SCHOOL. Riemslootnieuws 763 29-11-2018 Jaargang 18 E-mail: info@obsderiemsloot.nl tel. nr. 0516 432090 NIEUWS VANUIT DE SCHOOL Sinterklaas Hallo ouders en kinderen.. Volgende week woensdag 5 december is het weer

Nadere informatie

Sintkrant. OBS De Ster en psz De Sterretjes

Sintkrant. OBS De Ster en psz De Sterretjes Sintkrant OBS De Ster en psz De Sterretjes Sinterklaas 2015 Dit is de feestkrant van 2015. In deze krant vindt u alle informatie rondom Sinterklaas en Kerst. Deze krant is voor iedereen, zowel voor ouders/verzorgers

Nadere informatie

Samen geloven in samen groeien Nieuwsbrief 6

Samen geloven in samen groeien Nieuwsbrief 6 Samen geloven in samen groeien Nieuwsbrief 6 Samen geloven in samen groeien volop in praktijk Aan het begin van deze nieuwsbrief maken we u graag deelgenoot van drie gave voorbeelden van Samen geloven

Nadere informatie

Nieuwsbrief 13 november 2014

Nieuwsbrief 13 november 2014 Nieuwsbrief 13 november 2014 Beste ouder(s)/verzorger(s), Hierbij ontvangt u de digitale nieuwsbrief. Onderwerpen in deze nieuwsbrief zijn: Tomas Brief van Yvonne De week van respect Algemene ouderavond

Nadere informatie

Sponsorloop 31-10-2014

Sponsorloop 31-10-2014 1 NIEUWSBRIEF 5 31-10-2014 Sponsorloop Volgende week vrijdag 7 november houden wij, zoals wij eerder hebben bericht, een sponsorloop om geld in te zamelen voor het jubileum. Inmiddels zijn de sponsorformulieren

Nadere informatie

4 december 2015. 16 december OV vergadering 17 december Kerstviering

4 december 2015. 16 december OV vergadering 17 december Kerstviering 4 december 2015 16 december OV vergadering 17 december Kerstviering 4 december Cedric Biezen (4) 4 december Jelle Brandsma (11) 4 december Jasmijn Vriends (8) 4 december Jelle Weterings (5) 5 december

Nadere informatie

Gebouw RH: Roland Holstlaan 917, 2624 KE Delft, Tel Nieuwsbrief 5. schooljaar november Datum Groep Activiteit Tijd

Gebouw RH: Roland Holstlaan 917, 2624 KE Delft, Tel Nieuwsbrief 5. schooljaar november Datum Groep Activiteit Tijd IKC DE EGLANTIER VOORHOF Gebouw IB: I.B.-Bakkerstraat 2, 2624 NX Delft, Tel. 015-2564208 Gebouw RH: Roland Holstlaan 917, 2624 KE Delft, Tel. 015-2565577 E-mailadres: directie@eglantierdelft.nl Activiteitenoverzicht

Nadere informatie

Sinterklaas op de BAS

Sinterklaas op de BAS ROERDOMPSTRAAT 10 020 4490704 - INFO@AMERSFOORDTSCHOOL.NL - BADHOEVEDORP Sinterklaas op de BAS Sinterklaas is weer in ons land! Zijn rommelpieten hebben onze school al bezocht. Naast rommel hadden ze gelukkig

Nadere informatie

Datum: donderdag 22 juni 2017

Datum: donderdag 22 juni 2017 Datum: donderdag 22 juni 2017 Populierenblaadje Algemeen: Formatie nieuwe schooljaar: Vandaag hebben de kinderen van groep 5 en 2 te horen gekregen in welke stamgroep ze volgend jaar komen. Maar welke

Nadere informatie

In deze nieuwsbrief: R.K. Basisschool De Hunenborg. Nummer 6, Insluippreventie

In deze nieuwsbrief: R.K. Basisschool De Hunenborg. Nummer 6, Insluippreventie R.K. Basisschool De Hunenborg Nummer 6, 27-01-2017 Insluippreventie In deze nieuwsbrief: Insluippreventie Nieuw buitenspeelmateriaal Kindgesprekken Oud papier oproep Vreedzame School Vanuit de MR Carnaval

Nadere informatie

Vrijdag 10 november NIEUWSBRIEF. Schooljaar INHOUD. Beste ouders,

Vrijdag 10 november NIEUWSBRIEF. Schooljaar INHOUD. Beste ouders, Schooljaar 2017-2018 NIEUWSBRIEF 13 Vrijdag 10 november INHOUD Directie Sinterklaas Sinterklaas decoratie Sinterklaas surprise Sinterklaas lekkernijen NCA garage sale Belangrijke data BIJLAGE BIJ EMAIL

Nadere informatie

Nieuwsbrief 7 5 juli Beste ouder(s), verzorger(s),

Nieuwsbrief 7 5 juli Beste ouder(s), verzorger(s), Nieuwsbrief 7 5 juli 2019 Beste ouder(s), verzorger(s), Hulpouders bedankt: Het is lastig om een ieder persoonlijk te bedanken voor alles waarbij u ons het afgelopen jaar hebt geholpen. We lopen dan de

Nadere informatie

Sintkrant. OBS De Ster en psz De Sterretjes

Sintkrant. OBS De Ster en psz De Sterretjes Sintkrant OBS De Ster en psz De Sterretjes Kerstkrant OBS De Ster en psz De Sterretjes Sinterklaas 2016 Dit is de feestkrant van 2016. In deze krant vindt u alle informatie rondom Sinterklaas en Kerst.

Nadere informatie

November Instroom nieuwe leerlingen Leerlingenaantal kleutergroepen Ouderbijdrage/overblijfgeld

November Instroom nieuwe leerlingen Leerlingenaantal kleutergroepen Ouderbijdrage/overblijfgeld November 2018 Voorwoord Belangrijke data Vertrek meester Hans Voorstellen juf Joyce en juf Daphne Daltoncongres Optionele oudergesprekken Podiumparades Terugblik tweedaagse Instroom nieuwe leerlingen Leerlingenaantal

Nadere informatie

Nieuwsbrief 5. De Driekleur Dalton 16 november 2018

Nieuwsbrief 5. De Driekleur Dalton 16 november 2018 Nieuwsbrief 5 De Driekleur Dalton 16 november 2018 19 nov. Lootjes trekken groepen 5 t/m 8 20. nov. Infoavond V.O, groep 8 21. nov. Daltoninloop 1-2b, 1-2c, 5, 6, 8 Sponsorloop samen met Okidoki 23 nov.

Nadere informatie

TWEEWEKELIJKSE NIEUWSBRIEF VAN IKC DOMMELEN: OPENBARE BASISSCHOOL DE BELHAMEL, HET FACET EN KINDEROPVANGORGANISATIE IKOOK! I.S.M

TWEEWEKELIJKSE NIEUWSBRIEF VAN IKC DOMMELEN: OPENBARE BASISSCHOOL DE BELHAMEL, HET FACET EN KINDEROPVANGORGANISATIE IKOOK! I.S.M Integraal Kindcentrum Dommelen: Rudolfusdal 60 5551 EG Dommelen 040 204 25 88 info@obsdebelhamel.nl www.obsdebelhamel.nl De Kattebel jaargang 19 16 november 2018 nr.6 TWEEWEKELIJKSE NIEUWSBRIEF VAN IKC

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Herfst. Door Marlijn 7b. De herfst... Klankbordgroep 2-3. In dit nummer:

Nieuwsbrief. Herfst. Door Marlijn 7b. De herfst... Klankbordgroep 2-3. In dit nummer: Nieuwsbrief Jaargang 18 - nummer 8 - november 2012 De herfst... Herfst De zon komt op, het bos tot leven. Dieren komen uit hun hol, terwijl plujes door de lucht zweven. De planten met hun frse groene kleuren,

Nadere informatie

26 nov nr. BELANGRIJKE DATA in November en December. Kerst avondactiviteit Groep 1 t/m 8 om u uit Kerstvakantie

26 nov nr. BELANGRIJKE DATA in November en December. Kerst avondactiviteit Groep 1 t/m 8 om u uit Kerstvakantie 26 nov. 2018 nr. BELANGRIJKE DATA in November en December Wo. 5 dec. Do. 21 dec. Vr. 22 dec. Ma 24 dec t/m vr. 4 jan. Sinterklaasviering Kerst avondactiviteit Groep 1 t/m 8 om 11.45 u uit Kerstvakantie

Nadere informatie

PAULUSPRAAT 3. Januari 2017

PAULUSPRAAT 3. Januari 2017 PAULUSPRAAT 3 Januari 2017 Inhoudsopgave - Van de directie - Even voorstellen Nieuwe leerkrachten in groep 3 - Even voorstellen Nieuwe leerkracht in de taalklas - Even voorstellen Jeugdteam IJsselstein

Nadere informatie

week(nr) 48 Nieuwsbrief maandag 23 t/m vrijdag 27 november 15

week(nr) 48 Nieuwsbrief maandag 23 t/m vrijdag 27 november 15 4454r C.b.s. de Triangel Kanaal A n.z. 191 7881 KS Emmer-Compascuum 0591-351570 triangel@viviani.nl www.cbs-detriangel.nl week(nr) 48 Nieuwsbrief maandag 23 t/m vrijdag 27 november 15 Zendingsproject Gambia:

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF. Agenda. Dag Sinterklaasje. Basisschool De Borckeshof. welkom Kerstman! December

NIEUWSBRIEF. Agenda. Dag Sinterklaasje. Basisschool De Borckeshof. welkom Kerstman! December NIEUWSBRIEF Agenda December 4 december (middag vrij!) Sinterklaasviering 7 december Werkgroep Andere Tijden 9 december Basisschool De Borckeshof Techniek groep 7/8 (fiets mee) VO Voorlichtingsavond groep

Nadere informatie

Maandag 6 november Studiemiddag, alle kinderen zijn vanaf uur vrij. Dinsdag 7 november Extra koffie ochtend voor de ouders van groep 3 en 4

Maandag 6 november Studiemiddag, alle kinderen zijn vanaf uur vrij. Dinsdag 7 november Extra koffie ochtend voor de ouders van groep 3 en 4 Maandag 6 november Studiemiddag, alle kinderen zijn vanaf 12.00 uur vrij Dinsdag 7 november Extra koffie ochtend voor de ouders van groep 3 en 4 Donderdag 8 november Schoolontbijt Maandag 13 november Koffie

Nadere informatie

Nieuwsbrief nummer 14 van 7 december 2018

Nieuwsbrief nummer 14 van 7 december 2018 Nieuwsbrief nummer 14 van 7 december 2018 Sinterklaas Op woensdag 5 december kwam Sinterklaas met vier pieten op school.alle kinderen stonden op het plein opgesteld om Sinterklaas welkom te heten. De ouderejaars

Nadere informatie

De groepen 7 gaan van 11 t/m 13 nov. op pad. Zij gaan drie dagen naar Baarn, naar Schoolbuitenhuis De Stulp.

De groepen 7 gaan van 11 t/m 13 nov. op pad. Zij gaan drie dagen naar Baarn, naar Schoolbuitenhuis De Stulp. In dit nummer: Uitstapje groep 7: Leerzaam en leuk. Uitstapje groep 7 Herfstfeest groep 1 en 2 Inloopochtend Voorlichting VO groep 8 LeerKRACHT Website MaxClass Lesvrije dag groep 1 en 2 Van de MR Van

Nadere informatie

www.cornelismusius.nl cornelismusius@laurentiusstichting.nl Inhoud Inhoud... 1 Groep 3... 1 De leerlingenraad voor het schooljaar 2016-2017.... 2 Opbrengst Jumbo actie... 2 Doe koe actie van de Coop...

Nadere informatie

Jaargang 13, nummer 38 Vrijdag 13-06-2014

Jaargang 13, nummer 38 Vrijdag 13-06-2014 Jaargang 13, nummer 38 Vrijdag 13-06-2014 Ouderbedankochtend Vele ouders helpen op school mee met bijv. excursies, oudervereniging, medezeggenschapsraad, oud papier ophalen etc. Dinsdag 17 juni van 11

Nadere informatie

Inhoudsopgave. Voorwoord

Inhoudsopgave. Voorwoord Pagina 1 van 5 Inhoudsopgave Voorwoord Juf Eva Hoopman Juf Linda Serious Request groep 6/7B (Leon) Terugblik kerstmarkt Heb jij ook een foto op de kerstmarkt laten maken? Informatieavond groep 7 en 8 Luizenpluizen

Nadere informatie

Namens alle kleuters willen wij de ouders die hierbij hebben geholpen bedanken!

Namens alle kleuters willen wij de ouders die hierbij hebben geholpen bedanken! De Bem JAARGANG 4 2013-2014 19 mei 2014 22 NME project in de groepen 1 en 2 Afgelopen week hebben alle kleuters een les gevolgd van het NME-centrum (natuur en milieu educatie). Voor de kleuters heeft NME

Nadere informatie

Info 8 22 november 2017 Wat je aandacht geeft, groeit!

Info 8 22 november 2017 Wat je aandacht geeft, groeit! Info 8 22 november 2017 Wat je aandacht geeft, groeit! Teamnieuws Op 15 november is juf Heidy (groep 7a) bevallen van een gezonde zoon. Hij heeft de stoere naam Duuk gekregen en doet zijn naam nu al eer

Nadere informatie

Agenda, Inspectie, Intrekken flexibele vrije dag. Mad Sience, Gevonden voorwerpen, Social Schools. Nieuws van Buiten.

Agenda, Inspectie, Intrekken flexibele vrije dag. Mad Sience, Gevonden voorwerpen, Social Schools. Nieuws van Buiten. Al 1 2 4 Agenda, Inspectie, Intrekken flexibele vrije dag Mad Sience, Gevonden voorwerpen, Social Schools 1 Agenda 17 november: Open podium: groep 1-4 (8.0-9.0 uur) groep 5-6 (1.00-1.45 uur) groep 7-6

Nadere informatie

Nieuwsbrief 27 januari 2016 NR.5 Thema: Winter/ Nieuwe ontwikkelingen

Nieuwsbrief 27 januari 2016 NR.5 Thema: Winter/ Nieuwe ontwikkelingen Raadhoven 3-3813 LW Amersfoort - 033 4805426 - obsdeweesboom@deweesboom.nl - www.weesboom.nl Nieuwsbrief 27 januari 2016 NR.5 Thema: Winter/ Nieuwe ontwikkelingen AGENDA Vrijdag 22 januari Studiedag; groepen

Nadere informatie

Enkhuizen, 12, oktober 2017

Enkhuizen, 12, oktober 2017 www.tweemaster-enkhuizen.nl Enkhuizen, 12, oktober 2017 Wilt u reageren op de info? Mailt u dan naar: info@tweemaster-enkhuizen.nl Beste ouders en verzorgers Algemene Informatieavond en Open ochtend Met

Nadere informatie

NIEUWSFLITS. Jaargang 19, nummer 5 20 december Voorwoord Beste ouders, Belangrijke data. Belangrijke data in: januari 2019

NIEUWSFLITS. Jaargang 19, nummer 5 20 december Voorwoord Beste ouders, Belangrijke data. Belangrijke data in: januari 2019 NIEUWSFLITS Jaargang 19, nummer 5 20 december 2018 Voorwoord Beste ouders, December is al weer zo goed als voorbij. En daarbij natuurlijk ook het jaar 2018! Sinterklaas was net de school uit, de laatste

Nadere informatie

De versiermiddag in de groepen

De versiermiddag in de groepen Sinterklaas Afgelopen maandagmiddag hebben alle kinderen gezamenlijk mooie versieringen gemaakt; pieten en sinten in allerlei vormen en kleuren. Het was een hele gezellige middag! s Avonds hebben veel

Nadere informatie

Nieuwsbrief 6 16 november 2018

Nieuwsbrief 6 16 november 2018 Nieuwsbrief 6 16 november 2018 Welbevindgesprekken Volgende week maandag en dinsdag zijn de welbevindgesprekken. In dit gesprek staat het welbevinden van het kind centraal. Als voorbereiding op de welbevindgesprekken

Nadere informatie

Nieuwsbrief januari 2015

Nieuwsbrief januari 2015 Nieuwsbrief januari 2015 januari 5 Nieuwsbrief Oud papier actie t/m 8 jan. 8 Leerlingenraad 14.00 14.45 Voorlichtingsavond HORDe 19.30 21.30 (zie bijlage) 14 Koffieochtend 08.30 09.15 19 OR vergadering

Nadere informatie

info Bent u ontevreden? Vertel het ons! Bent u tevreden? Vertel het een ander! Kalender: Woordje vooraf Juni 2017

info Bent u ontevreden? Vertel het ons! Bent u tevreden? Vertel het een ander! Kalender: Woordje vooraf Juni 2017 Schoolkrant OBS De Springplank Jaargang 3 Editie 6 Juni 2017 info Kalender: Maandag 3 juli Nieuwe kinderen uit groep 1 komen kennismaken. Dinsdag 4 juli 15.30 uur In het lokaal van groep 5-6 kunnen ouders

Nadere informatie

Eben Haëzer nieuws Nieuwsbrief november 2017

Eben Haëzer nieuws Nieuwsbrief november 2017 Eben Haëzer nieuws Nieuwsbrief november 2017 Voorleeskampioen 2017 Leonore Boek Voorleeswedstrijd 2017 Belangrijke data: 11 november Sint Maarten 15 november MR vergadering 20 november Start tevredenheidsonderzoek

Nadere informatie

Tweede nieuwsbrief december Schoolnieuws. Tweede nieuwsbrief december 2016 obs De Hoge Raven

Tweede nieuwsbrief december Schoolnieuws. Tweede nieuwsbrief december 2016 obs De Hoge Raven Tweede nieuwsbrief december 2016 In deze nieuwsbrief: Schoolnieuws 2016 Kalender Sinterklaas Invallers Wc-actie leerlingenraad Nieuws van de Brede School Presentatieles Brede School Activiteiten Nieuws

Nadere informatie

Nieuwsbrief. In dit nummer: Sportdag 24 april. Trek aan de Bel. Belangrijke data. Cultuurweek. Kennisavond. Jaargang 20 - nummer 13 maart 2015

Nieuwsbrief. In dit nummer: Sportdag 24 april. Trek aan de Bel. Belangrijke data. Cultuurweek. Kennisavond. Jaargang 20 - nummer 13 maart 2015 Nieuwsbrief Jaargang 20 - nummer 13 maart 2015 Rosmalen, 12 maart 2015. Beste ouders/ verzorgers, Op vrijdagochtend 24 april staat onze jaarlijkse sportdag gepland op sportcomplex De Groote Wielen van

Nadere informatie

Wij hopen u op deze vergadering te mogen verwelkomen. Aanmelden kan via

Wij hopen u op deze vergadering te mogen verwelkomen. Aanmelden kan via NUMMER 2 JAARGANG 30 16-09-2016 Belangrijke data Belangrijke data 19 september Inschrijven startgesprekken beide locaties 20 september Schoolreisje gr. 1/2, 5, 6, en 7 beide locaties 22 september Schoolreisje

Nadere informatie

abcdefg Nieuwsbrief 9 14 maart 2017

abcdefg Nieuwsbrief 9 14 maart 2017 abcdefg Nieuwsbrief 9 14 maart 2017 lgemeen nieuws Rode loper Volgende week is het de School!Week in het openbaar onderwijs Het motto voor deze campagneweek is Ik ben welkom! Daarom leggen alle Librijn

Nadere informatie

[Geef de titel van het document op] Leerlingen krijgen een stem. Anita Verweij Schoolleider

[Geef de titel van het document op] Leerlingen krijgen een stem. Anita Verweij Schoolleider Nieuwsbrief 7 [Geef de titel van het document op] KBS De Catharijnepoort november 017 1 Leerlingen krijgen een stem Ontdek en ervaar je kracht! Vorige week woensdag is onze leerlingenraad voor het eerst

Nadere informatie

Nieuwsbrief 8 d.d

Nieuwsbrief 8 d.d Belangrijke data Nieuwsbrief 8 d.d. 11-12-2018 Dinsdag 11 december 2018 Nieuwsbrief 8 Donderdag 13 december 2018 Donderdag 20 december 2018 Vrijdag 21 december 2018 Spreekuur JGT 14-15 uur Kerstviering

Nadere informatie

Populierenblaadje. Datum: vrijdag 30 november 2018

Populierenblaadje. Datum: vrijdag 30 november 2018 Datum: vrijdag 30 november 2018 Populierenblaadje Algemeen: Sinterklaas: woensdag 5 december komt Sinterklaas met zijn Pieten bij ons op school op bezoek. Om 8.45 uur zitten we allemaal klaar in de aula

Nadere informatie

Nieuwsbrief december Beste ouders / verzorgers,

Nieuwsbrief december Beste ouders / verzorgers, Beste ouders / verzorgers, Decembermaand, feestmaand. Een maand vol activiteiten en gezelligheid. Ook deze nieuwsbrief staat vol met informatie over de aankomende vieringen. Leest u alles goed door? Ik

Nadere informatie

Niet over de streep. nieuwsbrief. Beste ouders, Jaargang 8, nr november 2014

Niet over de streep. nieuwsbrief. Beste ouders, Jaargang 8, nr november 2014 nieuwsbrief Jaargang 8, nr. 14 Beste ouders, 25 november 2014 In dit nummer: Vervangen hardware Kerstworkshops Reservekleding gezocht Advent Prentenboek Bibliotheekhulp gezocht Wijziging op de parkeerplaats

Nadere informatie

Talmastraat 1, 7021 AT Zelhem Tel

Talmastraat 1, 7021 AT Zelhem Tel Nieuwsbrief 7 24 november 2016 Aan alle ouders / verzorgers, De inhoud van deze Nieuwsbrief Ouderpanel Maandviering groep 6 Power-training Sinterklaas Schoentje zetten Voorleesavondje Read Shop Sinterklaas

Nadere informatie

basisschool De Wiekslag / Goudhaanstraat 38 / 0316-262860 / www.dewiekslag.com / info@dewiekslag.com 1

basisschool De Wiekslag / Goudhaanstraat 38 / 0316-262860 / www.dewiekslag.com / info@dewiekslag.com 1 NIEUWSBRIEF 1 4 september 2015 DATA OVERZICHT: Woensdag 16 september Informatieavond Woensdag 23 september Studiedag (alle leerlingen vrij) Woensdag 23 september Schoolvoetbaltoernooi groep 7/8 Woensdag

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Gelukkig Nieuwjaar

Nieuwsbrief. Gelukkig Nieuwjaar Nieuwsbrief Jaargang 22 - nummer 08 Jan. 2017 Gelukkig Nieuwjaar Op maandag 9 jan. hebben we met alle kinderen en aanwezige ouders het glas geheven op een gelukkig 2017. Het was helemaal fijn dat er zoveel

Nadere informatie

website: 26 maart 2018

website:   26 maart 2018 DE WIJSNEUS website: www.deventerleerschool.nl 26 maart 2018 inhoud nieuwsbrief -Koningsspelen -Leerlingenraad vraagt: -Ouderbijdrage -De grote rekendag -Schoolvoetbaltoernooi -StKoDLS -IrisConnect -Kort

Nadere informatie

ICBS De Windroos WEEKINFO 13. Belangrijke data. Onderwijs op De Windroos. Galeistraat TJ Zaandam

ICBS De Windroos WEEKINFO 13. Belangrijke data. Onderwijs op De Windroos. Galeistraat TJ Zaandam WEEKINFO 13 ICBS De Windroos Galeistraat 2 1503 TJ Zaandam 075 20 10 129 info@de-windroos.nl Beste ouders/verzorgers, In deze info: Kerst Taalclub Boekentips Heeft u vragen? U kunt gerust binnenlopen om

Nadere informatie