VAN DE REDACTIE Een nieuw Rondje met onder andere informatie over de boekenweek en de klusploeg. En niet te vergeten de nieuwe MR-leden.

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "VAN DE REDACTIE Een nieuw Rondje met onder andere informatie over de boekenweek en de klusploeg. En niet te vergeten de nieuwe MR-leden."

Transcriptie

1 Nieuwsbrief jaargang 24 nummer september 2016 VAN DE REDACTIE Een nieuw Rondje met onder andere informatie over de boekenweek en de klusploeg. En niet te vergeten de nieuwe MR-leden. VAN DE DIRECTIE De afgelopen periode was een rustige. Er wordt enthousiast en hard gewerkt. In de kleutergroepen werken ze nog steeds aan het thema indianen. Bij de onderbouw is dat het thema sloot en plas. De middenbouw verdiept zich helemaal in de Romeinse tijd. En de bovenbouwers houden zich bezig met de verschillende klimaten op aarde. In de hal van de bovenbouw is een kleine tentoonstelling hierover te zien. Donderdag vierden we op school het feit dat Marie Louise Hazen 25 jaar in het onderwijs werkt. Marie werd door alle kinderen en medewerkers van de school hartelijk toegezongen. Er waren bloemen voor haar en taart. Wouter Lindaart (MM) had een gedicht voor Marie geschreven en Merle Kamperman had een speciale kroon voor haar gemaakt. Marie Louise was blij verrast met deze spontane aubade. Volgende week (oktober) start de kinderboekenweek. Een nieuw thema. Dit keer. Voor altijd jong). Opa s en oma s worden uitgenodigd om een keer te komen voorlezen (of vertellen) in de klas van hun kleinkind. Gezellig! Vanaf volgende week gaat de bovenbouw op kamp (5 t/m 7 oktober). De ouders hebben hierover een brief meegekregen. We hopen dat het mooie weer nog even paar weken aanhoudt. Dat zou fijn zijn. Personele bezetting Op dit moment is Astrid Bultink (onze IB er) met ziekteverlof. Af en toe komt Astrid naar school en pakt ze wat dossiers op. De overige I.B.-taken worden overgedragen naar de directie of blijven (indien dat kan) even liggen. We hopen dat Astrid snel hersteld en spoedig weer volledig haar I.B. werkzaamheden kan oppakken. In de bovenbouw heeft er een kleine verschuiving plaatsgevonden. Sandra Marée en Esther Zweere staan samen voor de Happy Hyeana s (HH). Sandra op maandag en donderdag, Esther op dinsdag, woensdag en vrijdag. Stella Kraan draait samen met Susanne Plug de groep van de Macho Monkey s (MM). Susanne komt op maandag het team van de Carrousel versterken. Zij is bekend met het Jenaplanonderwijs. Op andere dagen werkt zij op de Gouden Griffel in Berkel en Rodenrijs. Voorlopig valt Judith van Lent (via Interteach) in op de donderdagen bij de Chille Chihuahua s. Er wordt nog naar een vaste leerkracht voor deze dag gezocht. M.i.v. 1 oktober komt Annemarieke Groebbé werken op de school. Zij vervangt Tina van Keeken die van haar zwangerschapsverlof gaat genieten.

2 Petra den Hollander pakt beetje bij beetje weer wat directietaken op. Met ingang van 12 september werkt Petra weer 12 uur in de week (4 dagen - 3 uur). Wanneer dat goed gaat, zullen haar werkzaamheden worden uitgebreid naar 16 uur per week. Leerlingenraad Vorige week, dinsdag 20 september (Prinsjesdag) is de leerlingenraad voor het eerst bijeen gekomen. De dag ervoor waren de verkiezingen. De volgende kinderen zitten namens de kinderen van de school in de leerlingenraad: Justin Bosma (VV) Deborah van Ginkel (HH) Tom Kuijlaars (HH) - Wouter Lindaart (MM) - Gijs Schaffers (CC) & Katinka Smaling (PP) Na afspraken over: wie is de voorzitter (Deborah), wie is de secretaris (Gijs) wanneer komen we bij elkaar (woensdagmorgen 1x in de 6 weken) - hoe besluiten we (door te stemmen) over welke onderwerpen willen we het hebben ( soc. veiligheid in de school onderhoud schoolplein speelmogelijkheden op het schoolplein, e.d.) begon de eerste vergadering. Heel concreet. Over de aanschaf van ballen (voetballen en basketballen) voor in de pauzes. Vragen als: welke en hoeveel ballen schaffen we aan? Waar bergen we ze op? En hoe gaan we met de spullen om worden op dit moment door de kinderen van de leerlingenraad uitgezocht. Op woensdag 2 november komt de raad weer bijeen. Klusploeg De school kent een klusploeg. Hierin zitten ouders die (kleine) klussen doen voor de school. Door klussen zelf te doen kan de school kosten besparen. Op 13 oktober wil de klusploeg voor het eerst bijeen komen. De volgende vragen proberen we dan te beantwoorden: - wat is het budget van de klusploeg - wat laten we wel/ niet doen door de klusploeg - welke klussen/ wensen zijn er? (Eric vraagt dit na bij het team) - klussen op de schoolschoonmaakdag? Kan dat anders? Nu lopen we elkaar soms voor de voeten. - komt de klusploeg vaker bijeen dan 1x per jaar (wellicht in klein comité) Op 13 oktober willen we het een en ander bespreken (15.00 uur uur). Zit u in de klusploeg en heeft u tijd, dan bent u van harte welkom. bent u handig en heeft u animo om in de klusploeg te komen zitten, neemt u dan contact op met de directie van de school of met dhr. Zeelenberg (vader van Robbe (PP) en Sverre (KK)). VAN HET MANAGEMENT/TEAM Vieringrooster 30 september Kleuterbouw - De Dappere Dolfijnen Onderbouw - De Moedige Panters Middenbouw - De Vlugge Vossen Bovenbouw - De Chille Chihuahua s 7 oktober geen viering vanwege kamp van de bovenbouw.

3 Kinderboekenweek (5-16 oktober) Oproep! Spulletjes van toen! Voor de kinderboekenweek met het thema Voor altijd jong! zijn we op zoek naar spulletjes van toen. Bijvoorbeeld: een olielamp, een telefoon met draaischijf, een elpee en een pick-up, een voetenstoof, een typmachine, een leitje, oud speelgoed. Dit soort spullen graag uiterlijk vrijdag 30 september inleveren bij Tosca, Krista of Marleen! Gezocht: Gezellige voorleesopa s en oma s! Meld u aan voor een knus voorleesmoment in de groep van uw kleinkind. Onder het genot van een koekje met een kopje thee luisteren de kinderen vast graag naar een door u gekozen verhaal. Dit zou zomaar het lievelingsverhaal uit uw jeugd kunnen zijn! Meld u aan bij de leerkracht van uw kleinkind en overleg even over het moment en het verhaal. VAN DE KLEUTERBOUW Oproep kleuterkleding Kleuters plassen regelmatig in hun broek. Op dit moment hebben wij een tekort aan meisjes onderbroeken. Wie kan ons hieraan helpen? Komt uw kind met kleding van school thuis, zou u dit dan gewassen terug willen geven? VAN ALLES EN NOG WAT Keuze doorgeven voor schoolschoonmaak: laatste kans! Nog niet iedere ouder heeft zijn/haar voorkeursdatum doorgegeven voor de schoolschoonmaak. Doe dit zo spoedig mogelijk, want op 1 oktober wordt de indeling gemaakt. Stuur nu een mail naar schoolschoon@carrousel.nl en vermeld hierin: 1. Welke datum u kiest: a. 25 oktober om uur b. 11 februari om uur c. 12 juni om uur 2. Indien u kiest voor 11 februari, kunt u een voorkeur opgeven voor schoonmaken of klussen. 3. Geef ook de naam en klas van uw oudste Carrouselkind door.

4 Heeft u geen tijd of zin, dan kunt u kiezen voor afkoop à 30 euro. Maak dit bedrag over naar bankrekening NL02INGB t.n.v. Vereniging Jenaplanschool Gouda De Carrousel onder vermelding van schoolschoon en de voor- en achternaam van het oudste Carrouselkind. Let op: stuur in dat geval ook een mailtje naar schoolschoon@carrousel.nl met de boodschap dat u kiest voor afkopen. Geef uw keuze dus z.s.m. door, om te voorkomen dat u wordt ingedeeld op een voor u onhandige datum. Met vriendelijke groet, Leontine Oostenbrug en Tessa Schwering (coördinatoren schoolschoonmaak) Nieuwe oudergeleding MR stelt zich voor Judith, Gonnie en Bianca Judith Mijn naam is Judith de Kleine-Valk, moeder van Joris (Moedige Panters, groep 4), Bram (Dappere Dolfijnen, groep 1) en Benthe (5 maanden). Daarnaast ben ik parttime werkzaam als juf op een basisschool in Den Haag. Als ouder ben ik erg blij met de manier waarop binnen De Carrousel het onderwijs wordt vormgegeven. Een school met een veilige sfeer waar aandacht is voor de brede ontwikkeling van het kind. Om hier een steentje aan bij te dragen, wil ik mij graag inzetten voor de MR. Omdat er meer aanmeldingen waren dan vacante posities binnen de MR, zal ik meedraaien als aspirant-lid. Zo kan ik ondersteunen waar dat nodig is en de werkwijze van de MR leren kennen. Tot ziens op school!

5 Gonnie Ik ben Gonnie Oostra en moeder van Bram (Macho Monkies), Kim (Kakelende Kuikens) en Daan (Lezende Leeuwen) Ik draai al bijna 8 jaar mee op de Carrousel en ben werkzaam geweest in verschillende werkgroepen waaronder de kleuterbouwhal en de 5/12 knutsel groep. De komende jaren hoop ik actief te zijn als secretaris van de MR. Ik wil me graag inzetten voor de Carrousel en met een kritisch positieve blik kijken naar het beleid van de school zodat iedereen zich optimaal kan ontwikkelen. Daarnaast wil ik een bijdrage leveren aan een goede en open communicatie tussen het schoolbeleid en de ouders. Vragen of opmerkingen stel ze gerust! Bianca Gelukkig getrouwd met Remco, trotse moeder van Cas (Moedige Panters), ik ben 38 jaar en mijn naam is Bianca Schuijt. Op dit moment volg ik een opleiding tot Kindercoach, mijn doel is zoveel mogelijk kinderen hun eigen kracht te laten ontdekken middels mijn eigen praktijk. Daarnaast start ik in het najaar als thuismentor voor het vrijwilligers project School s cool. Tot zover de feiten.. Ik ben MR lid geworden om een bijdrage te leveren aan de school, voor een ieder die dagelijks op school komt. Daarnaast wil ik ook inzicht krijgen hoe bepaalde processen tot stand komen binnen school en hierin meedenken. Veel gezichten komen mij bekend voor en op deze manier leer ik de mensen achter de gezichten kennen! Mocht je vragen en/of ideeën hebben, spreek me gerust aan DATUMLIJST woensdag 5 oktober woensdag 5 oktober t/m vrijdag 7 oktober Start kinderboekenweek Voor altijd jong Bovenbouwkamp REDACTIE Kopij uiterlijk maandag uur per aanleveren. De redactie houdt zich het recht voor kopij in te korten of te weigeren. Eric Heugens Yvonn Krijnberg Marjorie van der Gaag redactie Carrousel Website Carrousel rondje@carrousel.nl info@carrousel.nl

VAN DE MEDEZEGGENSCHAPSRAAD

VAN DE MEDEZEGGENSCHAPSRAAD Nieuwsbrief jaargang 22 nummer 742 27 oktober 2015 VAN DE REDACTIE De herfstvakantie is achter de rug, de wintertijd is ingegaan en het is welhaast lenteweer. Gelukkig hebben we altijd nog het Rondje voor

Nadere informatie

Nieuwsbrief jaargang 21 nummer maart 2015

Nieuwsbrief jaargang 21 nummer maart 2015 Nieuwsbrief jaargang 21 nummer 731 24 maart 2015 VAN DE REDACTIE Blauw, geel, rood, groen aan kleren en handen. Je kunt wel zien dat de kinderen niet vies zijn mooie kleuren. Ze laten 1 april vol trots

Nadere informatie

Terwijl Oranje doorstoomt naar de kwartfinale, maken wij ons op voor de laatste schoolweken en het afscheid van groep 8.

Terwijl Oranje doorstoomt naar de kwartfinale, maken wij ons op voor de laatste schoolweken en het afscheid van groep 8. Nieuwsbrief jaargang 20 nummer 717 1 juli 2014 VAN DE REDACTIE Terwijl Oranje doorstoomt naar de kwartfinale, maken wij ons op voor de laatste schoolweken en het afscheid van groep 8. VAN HET BESTUUR 18

Nadere informatie

VAN DE REDACTIE VAN MANAGEMENT EN TEAM. Nieuwsbrief Jaargang 24 nummer november 2017

VAN DE REDACTIE VAN MANAGEMENT EN TEAM. Nieuwsbrief Jaargang 24 nummer november 2017 Nieuwsbrief Jaargang 24 nummer 780 28 november 2017 VAN DE REDACTIE Terwijl de pieten regen en wind trotseren op natte daken en onze hartjes vol verwachting kloppen, staat de kerst ook al weer bijna voor

Nadere informatie

Als bovenstaande betrekking op jou heeft, dan is dit een mooi moment om te reageren! Stuur je motivatie naar Alvast bedankt.

Als bovenstaande betrekking op jou heeft, dan is dit een mooi moment om te reageren! Stuur je motivatie naar Alvast bedankt. Nieuwsbrief jaargang 22 nummer 738 1 september 2015 VAN DE REDACTIE Een nieuw schooljaar is begonnen! Na hopelijk voor iedereen een fijne zomer, is het nu weer tijd voor spelling, rekenen, crea, topo,

Nadere informatie

Een Rondje vol info van het Bestuur zoals de ALV van 23/11 en een paar vacatures. Dus grijp je kans en stuur een mail of briefje!

Een Rondje vol info van het Bestuur zoals de ALV van 23/11 en een paar vacatures. Dus grijp je kans en stuur een mail of briefje! Nieuwsbrief jaargang 24 nummer 779 14 november 2017 VAN DE REDACTIE Een Rondje vol info van het Bestuur zoals de ALV van 23/11 en een paar vacatures. Dus grijp je kans en stuur een mail of briefje! VAN

Nadere informatie

Nieuwsbrief jaargang 24 nummer oktober 2016

Nieuwsbrief jaargang 24 nummer oktober 2016 Nieuwsbrief jaargang 24 nummer 760 11 oktober 2016 VAN DE REDACTIE De bovenbouwers zijn terug van kamp; de kinderpostzegels zijn verkocht en de herfstvakantie staat al weer voor de deur. Tjonge! Wat gaat

Nadere informatie

Een nieuw gevuld Rondje voor een nieuw schooljaar. De redactie wenst u veel lees- en schoolplezier!

Een nieuw gevuld Rondje voor een nieuw schooljaar. De redactie wenst u veel lees- en schoolplezier! Nieuwsbrief jaargang 24 nummer 757 30 augustus 2016 VAN DE REDACTIE Een nieuw gevuld Rondje voor een nieuw schooljaar. De redactie wenst u veel lees- en schoolplezier! VAN DE DIRECTIE De eerste schoolweek

Nadere informatie

VAN DE REDACTIE. Vieringbeurten 26 september: Geen viering - Schoolfotograaf. 3 oktober: Kamp bovenbouw / Bouwviering

VAN DE REDACTIE. Vieringbeurten 26 september: Geen viering - Schoolfotograaf. 3 oktober: Kamp bovenbouw / Bouwviering Nieuwsbrief jaargang 21 nummer 720 23 september 2014 VAN DE REDACTIE Het schooljaar is alweer in volle gang, de foto s van het schoolreisje van de kleuters staat alweer op de website, de onder- en de middenbouw

Nadere informatie

UIT HET TEAM VAN ALLES EN NOG WAT. Nieuwsbrief jaargang 19 nummer juni 2013

UIT HET TEAM VAN ALLES EN NOG WAT. Nieuwsbrief jaargang 19 nummer juni 2013 Nieuwsbrief jaargang 19 nummer 698 25 juni 2013 VAN DE REDACTIE Langzaam aan naderen we het einde van het schooljaar. Maar voor we afscheid nemen van groep 8 en iedereen even in zijn of haar nieuwe groep

Nadere informatie

Kom in de medezeggenschapsraad! We zijn op zoek naar twee nieuwe leden voor de oudergeleding van de medezeggenschapsraad.

Kom in de medezeggenschapsraad! We zijn op zoek naar twee nieuwe leden voor de oudergeleding van de medezeggenschapsraad. Nieuwsbrief jaargang 19 nummer 685 23 oktober2012 VAN DE REDACTIE Even een week gehad om uit te rusten, de zon op te zoeken misschien en leuke dingen te ondernemen. En dan is het alweer voorbij in dit

Nadere informatie

VAN DE REDACTIE VAN HET BESTUUR VAN HET MANAGEMENT

VAN DE REDACTIE VAN HET BESTUUR VAN HET MANAGEMENT Nieuwsbrief jaargang 20 nummer 714 20 mei 2014 VAN DE REDACTIE Voor veel kinderen en ouders staat deze week in het teken van de Avondvierdaagse. Maar er staat meer voor de deur. Het vrolijke sprookjesfeest

Nadere informatie

17 e jaargang nr. 651, 15 maart 2011

17 e jaargang nr. 651, 15 maart 2011 17 e jaargang nr. 651, 15 maart 2011 VAN DE REDACTIE In dit Rondje veel informatie om te noteren in de agenda. Als eerste het Grote School Project tentoonstelling op woensdag 30 maart 2011. Komt allen!

Nadere informatie

VAN DE REDACTIE Een Rondje met aandacht voor Sinterklaas, groene vingers en een voetbalster bij de Happy Hyena s.

VAN DE REDACTIE Een Rondje met aandacht voor Sinterklaas, groene vingers en een voetbalster bij de Happy Hyena s. Nieuwsbrief jaargang 24 nummer 761 01 november 2016 VAN DE REDACTIE Een Rondje met aandacht voor Sinterklaas, groene vingers en een voetbalster bij de Happy Hyena s. VANUIT HET MANAGEMENT De tweede week

Nadere informatie

Nieuwsbrief jaargang 18 nummer april 2012

Nieuwsbrief jaargang 18 nummer april 2012 Nieuwsbrief jaargang 18 nummer 675 17 april 2012 VAN DE REDACTIE In dit Rondje opnieuw een terecht!- enthousiast verslag van de schoolvoetbalcompetitie. En wat oproepjes van onder andere de sportdagcommissie.

Nadere informatie

VAN HET BESTUUR Op maandag 23 augustus vond de eerste bestuursvergadering van dit schooljaar plaats.

VAN HET BESTUUR Op maandag 23 augustus vond de eerste bestuursvergadering van dit schooljaar plaats. 17 e jaargang nr. 636, 31 augustus 2010. VAN DE REDACTIE Het schooljaar is weer in volle gang, de schoolreisjes staan voor de boeg. In dit Rondje meer informat over het schoolreisje van de kleuters. Ook

Nadere informatie

De gesprekken met mij blijven vanzelfsprekend privé. Alleen met uw toestemming mag ik informatie verstrekken aan en opvragen bij derden.

De gesprekken met mij blijven vanzelfsprekend privé. Alleen met uw toestemming mag ik informatie verstrekken aan en opvragen bij derden. Nieuwsbrief jaargang 18 nummer 662 27 september 2011 VAN DE REDACTIE De herfstvakantie is inmiddels achter de rug. De redactie herinnert u daarom even aan de luizencontrole die woensdag zal plaatsvinden.

Nadere informatie

Kort nieuws. In deze nieuwsbrief: Sparen voor de school Sportdag groep 6 Ouderportaal Informatieavond VO Nieuwe Neuzen Krentenbaard

Kort nieuws. In deze nieuwsbrief: Sparen voor de school Sportdag groep 6 Ouderportaal Informatieavond VO Nieuwe Neuzen Krentenbaard Nieuwsbrief nr. 4 29-09-2016 Redactie Nieuwsbrief In deze nieuwsbrief: Sparen voor de school Sportdag groep 6 Ouderportaal Informatieavond VO Nieuwe Neuzen Krentenbaard Studiemiddag groep 1/2 Opa s en

Nadere informatie

Toermalijnnieuws. Nieuwsblad Openbare school Toermalijn. Nummer 2 20 oktober 2016

Toermalijnnieuws. Nieuwsblad Openbare school Toermalijn. Nummer 2 20 oktober 2016 Toermalijnnieuws Nieuwsblad Openbare school Toermalijn Algemene informatie Nummer 2 20 oktober 2016 Open ochtend voor peuters en kleuters Op dinsdag 1 november is er weer een open ochtend voor peuters

Nadere informatie

Aqua-Pas. Jaargang 26, nummer 6 6 december Donderdag 10 januari alle leerlingen vrij!

Aqua-Pas. Jaargang 26, nummer 6 6 december Donderdag 10 januari alle leerlingen vrij! Aqua-Pas Jaargang 26, nummer 6 6 december 2018 Donderdag 10 januari alle leerlingen vrij! Op donderdag 10 januari zijn alle leerlingen vrij van school! Er is deze dag een extra studiedag voor het gehele

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF 2. In deze nieuwsbrief:

NIEUWSBRIEF 2. In deze nieuwsbrief: NIEUWSBRIEF 2 In deze nieuwsbrief: Nieuws uit de onderbouw Bewegingsonderwijs middenbouw Kinderboekenmarkt MSM Got Talent Inzameling oude apparaten Bericht van de Steunvereniging Studiedag Kinder-monumentendag

Nadere informatie

Kinderboekenweek activiteiten 2016

Kinderboekenweek activiteiten 2016 Nieuwsbrief donderdag 6 oktober 2016 Kinderboekenweek activiteiten 2016 Op donderdag 13 oktober van 16.00 tot 17.30 bent u van harte welkom om alle knutsels en werkjes van uw kind te komen bekijken tijdens

Nadere informatie

MEDEDELINGEN RK basisschool De Walvis

MEDEDELINGEN RK basisschool De Walvis MEDEDELINGEN RK basisschool De Walvis nummer 1 vrijdag 4 september 2015 Geachte ouders, verzorgers, Hierbij gaan de eerste mededelingen. De nieuwsbrief komt uit op de laatste schooldag van de maand. En

Nadere informatie

De nieuwsbrief. nummer 19 7 juli Oudelandselaan ER Berkel en Rodenrijs.

De nieuwsbrief. nummer 19 7 juli Oudelandselaan ER Berkel en Rodenrijs. Jaargang 15 De nieuwsbrief nummer 19 7 juli 2017 Locatie Oudelandselaan 141 2652 ER Berkel en Rodenrijs 010-511 3280 directie@daltondeklipper.nl Locatie Gouden Uillaan 28 2652 KJ Berkel en Rodenrijs 010

Nadere informatie

nieuwsbrief Jaargang 8, nr. 2 26 augustus 2015 In dit nummer: Belangrijk

nieuwsbrief Jaargang 8, nr. 2 26 augustus 2015 In dit nummer: Belangrijk nieuwsbrief Jaargang 8, nr. 2 26 augustus 2015 In dit nummer: Start schooljaar Informatieochtend Gymtijden Afscheid Damion Hulp ouders gezocht Onderbouwnieuws Middenbouwnieuws Ander nieuws Beste ouders,

Nadere informatie

Ludgernieuws. [Geef de titel van het document op] Nieuwsbrief van de Ludgerschool. Mededelingen

Ludgernieuws. [Geef de titel van het document op] Nieuwsbrief van de Ludgerschool. Mededelingen 26 april 2018 Jaargang 19 Ludgernieuws [Geef de titel van het document op] Nieuwsbrief van de Ludgerschool 1 Ze zeggen: als je anders bent, dan hoor je er niet bij, ze doen alsof je niemand bent, je bent

Nadere informatie

Datum: donderdag 22 juni 2017

Datum: donderdag 22 juni 2017 Datum: donderdag 22 juni 2017 Populierenblaadje Algemeen: Formatie nieuwe schooljaar: Vandaag hebben de kinderen van groep 5 en 2 te horen gekregen in welke stamgroep ze volgend jaar komen. Maar welke

Nadere informatie

17 e jaargang nr. 639, 28 september 2010

17 e jaargang nr. 639, 28 september 2010 17 e jaargang nr. 639, 28 september 2010 VAN DE REDACTIE Bij deze het eerste tweewekelijkse Rondje met oproepjes van leerlingen, oud-leerlingen, het team en het bestuur. Daarnaast een tip voor het behandelen

Nadere informatie

Nieuwsbrief

Nieuwsbrief Nieuwsbrief 2017-10-04 AGENDA Woensdag 4 oktober Donderdag 5 oktober Maandag 9 oktober Zaterdag 14 oktober Maandag 16 oktober Maandag 23 oktober t/m vrijdag 27 oktober Dinsdag 31 oktober Start kinderboekenweek

Nadere informatie

Het Toermalijntje /2018 nummer 18

Het Toermalijntje /2018 nummer 18 Het Toermalijntje 13-07-2018 2017/2018 nummer 18 AGENDA Dinsdag 17 juli, 19.45 uur afscheid groep 8, locatie hoofd: alleen voor genodigden. Dinsdag 17 juli, 15.15 uur afscheid Albert locatie hoofd. Dinsdag

Nadere informatie

ASJEMENOU. Foto s. Kinderboekenweek

ASJEMENOU. Foto s. Kinderboekenweek ASJEMENOU Foto s U kunt foto s van de opening van de Kinderboekenweek, het voorlezen door groep 8 bij de kleuters en de 1e opa en oma middag, vinden op onze website in het album Kinderboekenweek. Kinderboekenweek

Nadere informatie

Samen geloven in samen groeien Nieuwsbrief 3

Samen geloven in samen groeien Nieuwsbrief 3 Samen geloven in samen groeien Nieuwsbrief 3 Kamp Op dit moment is groep 8 op kamp in Delft. Het is heel gezellig met elkaar. Een hartelijke groet van ons allemaal! Agenda zaterdag 24 september juf Rosanne

Nadere informatie

Nieuwsbrief KBS De Boxem

Nieuwsbrief KBS De Boxem Nr. 7 Jaargang 15 december 2017 Agenda 21 december Kerstviering Nieuwsbrief KBS De Boxem 22 december Opruimen kerst, 12.30 uur kerstvakantie 22 december Kerstvakantie t/m 5 januari 8 januari 1e schooldag

Nadere informatie

Jaargang: 17 Nr

Jaargang: 17 Nr Jaargang: 17 Nr. 4 21-12-2013 NIEUWSBRIEF van Katholieke Basisschool PIROUETTE Eindredactie: Sergio van Dijk, Rienke van den Berg, Ignace Kloet Technische realisatie: Aster Brouwer, ICT-coördinator. AGENDA

Nadere informatie

Nieuwsbrief jaargang 23 nummer juni 2016

Nieuwsbrief jaargang 23 nummer juni 2016 Nieuwsbrief jaargang 23 nummer 756 28 juni 2016 VAN DE REDACTIE Het einde van het schooljaar nadert nu écht met rasse schreden. Alles lijkt in het kader van het thema afscheid te staan. Er is nog één avond

Nadere informatie

De Toermalijn Katholieke School voor Basisonderwijs Jade 49 3893 EB ZEEWOLDE Tel. 036-5226020

De Toermalijn Katholieke School voor Basisonderwijs Jade 49 3893 EB ZEEWOLDE Tel. 036-5226020 De Toermalijn Katholieke School voor Basisonderwijs Jade 49 3893 EB ZEEWOLDE Tel. 036-5226020 Website: www.toermalijn.net E-mail: info@toermalijn.net Nieuwsbrief basisschool de Toermalijn, schooljaar 2015-2016,

Nadere informatie

Nieuwsbrief 3 maart 2017

Nieuwsbrief 3 maart 2017 PONTO In deze Ponto: Mededelingen van de directie Even voorstellen: Francesca Welkom! NLdoet Lente in de aula Ondertussen op onze website Sportnieuws Agenda Beste ouders/verzorgers, Heeft u het al gezien?

Nadere informatie

Openbare Daltonschool Nellestein

Openbare Daltonschool Nellestein Openbare Daltonschool Nellestein Leksmondplein 31 1108 EL Amsterdam Zuidoost 020-6964563 directie@nellestein.nl www. nellestein.nl Van de directie Beste ouders en verzorgers, Na ruim 42 jaar werkzaam te

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF. Agenda. Andere tijden. Proefweek 1 komt eraan! Basisschool Sint Liborius. Maart 2016. 14 maart. Bezoek Wethouder Rijks aan Duitse lessen

NIEUWSBRIEF. Agenda. Andere tijden. Proefweek 1 komt eraan! Basisschool Sint Liborius. Maart 2016. 14 maart. Bezoek Wethouder Rijks aan Duitse lessen NIEUWSBRIEF Agenda 14 maart Maart 2016 Bezoek Wethouder Rijks aan Duitse lessen 15 maart Basisschool Sint Liborius Open dag voor nieuwe ouders van 09.00-15.00 uur 18 maart Techniek groep 8 22 maart De

Nadere informatie

Nieuwsbrief Titus Brandsma

Nieuwsbrief Titus Brandsma Nieuwsbrief Titus Brandsma 14-09-2018 Basisschool Titus Brandsma Ring 17 8308 AL Nagele swstitusbrandsma@aves.nl www.titusbrandsma-nagele.nl De kop is er af! Na 2 weken school hebben de meeste kinderen

Nadere informatie

ICBS De Windroos WEEKINFO 35. Belangrijke data: IPC groep 5-6. Onderwijs op De Windroos:

ICBS De Windroos WEEKINFO 35. Belangrijke data: IPC groep 5-6. Onderwijs op De Windroos: WEEKINFO 35 ICBS De Windroos Galeistraat 2 1503 TJ Zaandam 075 20 10 129 info@de-windroos.nl Belangrijke data: 5-6-2017 Tweede Pinksterdag Beste ouders/verzorgers, In deze info: 6-6-2017 Studiedag, leerlingen

Nadere informatie

Schoolregel februari. Groep 5 Gebruikte de opa van de opa van mijn. vroeger ook? (uitvindingen van de Romeinen)

Schoolregel februari. Groep 5 Gebruikte de opa van de opa van mijn. vroeger ook? (uitvindingen van de Romeinen) Nieuwsbrief 10 17 e jaargang 21 februari 2017 Schoolregel februari FEBRUARI Woensdag t/m vrijdag 22 t/m 24 Papiercontainer Donderdag 23 Vergadering medezeggenschapsraad om 19.30 uur (teamkamer hoofdgebouw)

Nadere informatie

Samen goed voor elkaar!

Samen goed voor elkaar! Nieuwsbrief 1 18 september 2015 De nieuwsbrief van de Sint Maartenschool. Samen goed voor elkaar! In deze nieuwsbrief Belangrijke data Intern begeleiders Inloopochtenden Opa & oma dag Zand- en watertafel

Nadere informatie

belangrijke data... 7 september2018 nr. 1

belangrijke data... 7 september2018 nr. 1 belangrijke data..... 7 september2018 nr. 1 Vrij 14 september Start zwemmen, groep 4 Din 25 september Informatieavond start schooljaar Inloop 19.00 uur, Start 19.30 uur Din 25 t/m 27 september Startweek

Nadere informatie

U wordt niet ingedeeld in het groepje bij uw eigen kind. De aanmelding kan tot uiterlijk 15 APRIL 2016!

U wordt niet ingedeeld in het groepje bij uw eigen kind. De aanmelding kan tot uiterlijk 15 APRIL 2016! Basisschool Remigius Duiven kikkernieuws kikkernieuws website : www.bsremigiusduiven.nl e-mail : info@bsremigius.nl Redactie : Wilbert Arends en Anita Hendriks Jaargang 25 [nummer 24] ::: 08 maart 2016

Nadere informatie

BESTE OUDERS EN VERZORGERS,

BESTE OUDERS EN VERZORGERS, Nieuwsbrief 15 BESTE OUDERS EN VERZORGERS, Het is zover: de zomervakantie staat voor de deur! Een moment om terug te kijken en te denken aan alle mooie herinneringen van het afgelopen jaar. Voor mijzelf

Nadere informatie

www.cornelismusius.nl cornelismusius@laurentiusstichting.nl 04-03- 2016 Inhoud Studiemiddag 1 maart... 1 Opening van de Studie Muis... 2 Een nieuw gezicht... 2 Pasen... 3 Hallo allemaal hier weer een wist

Nadere informatie

Nieuwsbrief, 01-07-2015

Nieuwsbrief, 01-07-2015 Nieuwsbrief, 01-07-2015 Laatste nieuwsbrief U leest nu de laatste nieuwsbrief van dit schooljaar. We hebben nog een goede 2 weken te gaan, met heel veel leuke activiteiten. Hierover leest u in deze nieuwsbrief

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF WOENSDAG 25 APRIL 2018

NIEUWSBRIEF WOENSDAG 25 APRIL 2018 NIEUWSBRIEF WOENSDAG 25 APRIL 2018 VAKANTIEROOSTER 2018-2019 Met de MR is het volgende vakantierooster vastgesteld: Zomervakantie 2018 ma 16 juli t/m vr 24 aug. Herfstvakantie 2018 ma 22 t/m vr 26 okt.

Nadere informatie

De nieuwsbrief. nummer maart Oudelandselaan ER Berkel en Rodenrijs.

De nieuwsbrief. nummer maart Oudelandselaan ER Berkel en Rodenrijs. Jaargang 16 De nieuwsbrief nummer 13 23 maart 2018 Locatie Oudelandselaan 141 2652 ER Berkel en Rodenrijs 010-511 3280 directie@daltondeklipper.nl Locatie Gouden Uillaan 28 2652 KJ Berkel en Rodenrijs

Nadere informatie

Fijn we kunnen weer naar school!

Fijn we kunnen weer naar school! Fijn we kunnen weer naar school! Na twee weken vakantie gingen de schooldeuren vanmorgen weer op de vertrouwde tijd open. Omdat het nog erg donker is, hoorde ik alleen de stemmen van de kinderen die zich

Nadere informatie

Maart 2015 Jaargang 2014-2015 nr. 8

Maart 2015 Jaargang 2014-2015 nr. 8 Nieuwsbrief maart 2015: Nieuws vanuit: De directie Bijgaand treft u weer onze nieuwe maandbrief aan. Het is alweer de maandbrief van de maand maart. In deze maand start straks de lente weer. Deze maand

Nadere informatie

Agenda. editie Engelandlaan. JAARGANG NUMMER 19 4 juli (laatste dit schooljaar) Beste ouders/verzorgers,

Agenda. editie Engelandlaan. JAARGANG NUMMER 19 4 juli (laatste dit schooljaar) Beste ouders/verzorgers, JAARGANG 2018-2019 NUMMER 19 4 juli (laatste dit schooljaar) editie Engelandlaan Agenda Woensdag 10 juli Zomeruitje kleuterklas 1 Donderdag 11 juli Laatste schooldag tot 12:00uur Vrijdag 12 juli start

Nadere informatie

abcdefg Nieuwsbrief 9 14 maart 2017

abcdefg Nieuwsbrief 9 14 maart 2017 abcdefg Nieuwsbrief 9 14 maart 2017 lgemeen nieuws Rode loper Volgende week is het de School!Week in het openbaar onderwijs Het motto voor deze campagneweek is Ik ben welkom! Daarom leggen alle Librijn

Nadere informatie

September 2018 OPENBARE BASISSCHOOL VOOR DALTONONDERWIJS

September 2018 OPENBARE BASISSCHOOL VOOR DALTONONDERWIJS September 2018 OPENBARE BASISSCHOOL VOOR DALTONONDERWIJS BELANGRIJKE DATA DATA ACTIVITEITEN 10 september Informatieavond Rots en Water voor ouders van kinderen in groep 7/8 13 september Training Rots en

Nadere informatie

Nieuwsbrief 28 juni 2016

Nieuwsbrief 28 juni 2016 Nieuwsbrief 28 juni 2016 Beste ouder(s) en verzorger(s), De afgelopen twee weken hebben we op school het verlies van Wim van der Struik met elkaar gedeeld. Op een ingetogen en fijne manier hebben we in

Nadere informatie

INFO BASISSCHOOL DE LINDERTE. Agenda. Afscheid. Personeel. jaargang juli 2017

INFO BASISSCHOOL DE LINDERTE. Agenda. Afscheid. Personeel. jaargang juli 2017 BASISSCHOOL DE LINDERTE Agenda 17/07 Kennismaking nieuwe groepen 17/07 Kinderraad 18/07 Uitzwaaien groep 8 (13.45 uur) 19/07 Afscheid Ria (receptie van 11.30 tot 12.45 u.) 20/07 Laatste schooldag gr. 1

Nadere informatie

Nieuwsbrief jaargang 18 nummer november 2011

Nieuwsbrief jaargang 18 nummer november 2011 Nieuwsbrief jaargang 18 nummer 666 22 november 2011 VAN DE REDACTIE In dit Rondje aandacht voor de feestelijkheden rondom de Sint. En denkt u nog even aan de fotograaf van de klas van uw kind? Het bestuur

Nadere informatie

Beste ouders, Heeft u nog vragen, opmerkingen of suggesties na het lezen van dit boekje, laat het ons dan weten, wij denken graag met u mee!

Beste ouders, Heeft u nog vragen, opmerkingen of suggesties na het lezen van dit boekje, laat het ons dan weten, wij denken graag met u mee! Beste ouders, Van harte welkom op onze school! Voor u ligt het informatieboekje voor groep 1 en 2. Door middel van dit boekje willen wij u, als ouders, wegwijs maken in de kleutergroepen van onze school.

Nadere informatie

Jaargang NIEUWSBRIEF 13 Maandag 11 maart 2019

Jaargang NIEUWSBRIEF 13 Maandag 11 maart 2019 Jaargang 2018-2019 NIEUWSBRIEF 13 Maandag 11 maart 2019 AGENDA 13-3-2019 Landelijke Montessoridag 20-3-2019 Voetbaltoernooi gr 5/6 (o.v.b.) 20-3-2019 Studiedag: alle leerlingen vrij! STEMBUREAU IN DE SCHOOL

Nadere informatie

De St. Gerardus Flessenpost

De St. Gerardus Flessenpost De St. Gerardus Flessenpost Vrijdag 5 oktober 2018 Kamp Gerardus geslaagd Deze week genoten leerlingen, juffen en ouders van drie geweldige kampdagen in Bladel. Naast een gezellige sfeer en veel plezier

Nadere informatie

Nieuwsbrief De Hasselbraam

Nieuwsbrief De Hasselbraam Nieuwsbrief De Hasselbraam nr. 1 30 augustus 2017 Agenda Uitgelicht 1 sept. Groep 2 vrij Schoolfotograaf Lees verder 5 sept. Nieuwjaarsreceptie Oproep Klassenouder Lees verder Stemmen op het Kinderparlement

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF FEBRUARI 2016

NIEUWSBRIEF FEBRUARI 2016 NIEUWSBRIEF FEBRUARI 2016 OVERZICHT Algemeen Personeel Onderbouw (1-2) Middenbouw (3-5) Sport Algemeen / Persoonlijke noot Heel wat jaren geleden hadden we op school de zogeheten creamiddagen. Middagen

Nadere informatie

Nieuwsbrief jaargang 21 nummer december 2014

Nieuwsbrief jaargang 21 nummer december 2014 Nieuwsbrief jaargang 21 nummer 725 9 december 2014 VAN DE REDACTIE De surprises zijn uitgepakt, de kruidnoten zijn op en Sinterklaas is weer naar Spanje. Maar terwijl kerstbomen worden opgetuigd en kerstkransjes

Nadere informatie

Informatieboekje kleutergroepen

Informatieboekje kleutergroepen Informatieboekje kleutergroepen Beste ouder(s), verzorger(s), Van harte welkom op onze school! Voor u ligt het informatieboekje voor groep 1 en 2. Door middel van dit boekje willen wij u, als ouders, wegwijs

Nadere informatie

De Globe. Een interessante Globe met leuke verhaaltjes en belangrijke weetjes!

De Globe. Een interessante Globe met leuke verhaaltjes en belangrijke weetjes! Om de vrijdag krijgen onze leerlingen de Globe (nieuwsbrief) mee. Hierin leest u informatie over de activiteiten die plaatsvinden of al hebben plaatsgevonden. De Globe wordt in kleur aan uw kind meegegeven.

Nadere informatie

Nijsgjirrich. Nieuwsbrief 2 van CBS De Tarissing

Nijsgjirrich. Nieuwsbrief 2 van CBS De Tarissing Nijsgjirrich Nieuwsbrief 2 van CBS De Tarissing 2018-2019 Kamp groep 7 en 8 September 26 Kinderpostzegels Oktober Groep 7 en 8 is in de tweede week naar Ameland geweest. Daar hebben we gefietst, gespeeld,

Nadere informatie

BOSCHBLAD. nummer 1, september 2018 Peuterschool: Basisschool: Website:

BOSCHBLAD. nummer 1, september 2018 Peuterschool: Basisschool: Website: Nieuwsbrief voor ouders en leerlingen van de Ds. D.A. v.d. Boschschool en Peuterschool v.d. Bosch BOSCHBLAD nummer 1, september 2018 Peuterschool: 393 00 10 Basisschool: 394 86 87 Website: www.vdboschschool.nl

Nadere informatie

Nieuwsbrief No

Nieuwsbrief No Nieuwsbrief No. 6 08-11-2013 Cursusjaar 2013-2014 Inhoud: - Belangrijke data - IPC nieuws - Gezinsviering de Kwakel 1 Belangrijke data: 12 november: Schoolmaatschappelijk werk (11.30-13.00) 15 november:

Nadere informatie

Info Bron. Weekoverzicht Zaterdag en zondag. Dinsdag 16-2 Woensdag 17-2 Donderdag 18-2

Info Bron. Weekoverzicht Zaterdag en zondag. Dinsdag 16-2 Woensdag 17-2 Donderdag 18-2 Info Bron Amersfoort-Vathorst 11 februari 2016 Uitgave 24, jaargang 8 Colofon: Redactie: MT, Catherine van Dord en Astrid Vianen Redactieadres: Infobron@obsatlantis.nl InfoBron is een informatiebulletin

Nadere informatie

Jeannette heeft genoten van deze dag en wil alle ouders en kinderen bedanken voor alle lieve woorden en mooie cadeaus.

Jeannette heeft genoten van deze dag en wil alle ouders en kinderen bedanken voor alle lieve woorden en mooie cadeaus. 14-10-2016 Afscheid Jeannette Afgelopen woensdag stond in het teken van het afscheid van juf Jeannette. s Ochtends begon de dag voor haar al als een verrassing, omdat de hele school een dans had ingestudeerd

Nadere informatie

28 september Nieuwsbrief De Zon. Digitale nieuwsbrief van RKBS De Zon voor ouders/verzorgers

28 september Nieuwsbrief De Zon. Digitale nieuwsbrief van RKBS De Zon voor ouders/verzorgers Nieuwsbrief De Zon Schooljaar 2018-2019, nummer 2 Digitale nieuwsbrief van RKBS De Zon voor ouders/verzorgers In deze nieuwsbrief wordt aandacht besteed aan de volgende onderwerpen: - Nieuws uit het team

Nadere informatie

nieuwsbrief Rembrandt van Rijnsingel RE Roelofarendsveen

nieuwsbrief Rembrandt van Rijnsingel RE Roelofarendsveen nieuwsbrief Rembrandt van Rijnsingel 17 de.klimboom@ssba.net 2371 RE Roelofarendsveen http://rkbsdeklimboom-ssba.nl 071-3313039 1 februari 2019 Agenda Nummer 20 maandag 4 februari dinsdag 5 februari woensdag

Nadere informatie

Regel van de maand september 19 JULI 2017

Regel van de maand september 19 JULI 2017 19 JULI 2017 Start van het nieuwe jaar Schooljaar 2017-2018 Beste ouders, De school is begonnen. De vakantie ligt al weer ver achter ons. In de eerste plaats welkom aan de vele nieuwe kinderen en hun ouders.

Nadere informatie

Nieuwsbrief de Regenboog. okt Nieuwsbrief basisschool de Regenboog Cuijk, oktober Kalender en belangrijke data

Nieuwsbrief de Regenboog. okt Nieuwsbrief basisschool de Regenboog Cuijk, oktober Kalender en belangrijke data Nieuwsbrief de Regenboog okt. 2017 Kalender en belangrijke data Maandag 2 t/m vrijdag 13 oktober Donderdag 5 oktober Woensdag 4 t/m vrijdag 13 oktober Vrijdag 13 oktober Maandag 16 t/m vrijdag 20 oktober

Nadere informatie

DE NIEUWSBRIEF Jaargang 9 nr 2 oktober 2016 Interessante informa- tie: In dit nummer:

DE NIEUWSBRIEF Jaargang 9 nr 2 oktober 2016 Interessante informa- tie: In dit nummer: DE NIEUWSBRIEF A.J. Schreuderschool SO. Guido Gezelleweg 24 3076 EB Rotterdam tel. (010) 4196849 Postbus 91031 3007 MA Rotterdam Interessante informatie: Woensdag 2 november zijn alle leerlingen vrij i.v.m.

Nadere informatie

Nieuwsbrief Dinsdag 26 augustus 2014 Nr. 1

Nieuwsbrief Dinsdag 26 augustus 2014 Nr. 1 Nieuwsbrief Dinsdag 26 augustus 2014 Nr. 1 Belangrijke data Elke eerste schooldag na de vakantie is het luizencontrole. Vrijdag 5 september Groepen 1/2 vrij Dinsdag 9 september Informatiemiddag 14.30 uur/avond

Nadere informatie

DEZE WEEK: STAKING OP 5 OKT

DEZE WEEK: STAKING OP 5 OKT Roerdompstraat 76 6601DL Wijchen Jaargang 27 No. 6 6 oktober 2017 Inforedactie: Thea Wilbrink Tel: (024) 6452881 Paulusschool Tel: (024) 6415783 Noorderlicht E-mail: directie-paulus@kansenkleur.nl Thea.Wilbrink@kansenkleur.nl

Nadere informatie

NR juni 2019 (nr. 20 zal verschijnen op 20 juni 2019)

NR juni 2019 (nr. 20 zal verschijnen op 20 juni 2019) NR. 19 6 juni 2019 (nr. 20 zal verschijnen op 20 juni 2019) NIEUWS UIT DE GROEPEN 1-2 A & B Woensdag 29 mei was de spelletjesdag voor alle kleuters. Wat hebben alle kinderen genoten. Ze konden kiezen uit

Nadere informatie

Nieuwsbrief jaargang 22 nummer december Viering

Nieuwsbrief jaargang 22 nummer december Viering Nieuwsbrief jaargang 22 nummer 744 1 december 2015 VAN DE REDACTIE Het is alweer december! De hoogste tijd voor een Rondje dus. Een tjokvolle! Wederom veel nieuws van Eric, informatie over de sinterklaasviering

Nadere informatie

BRANDINGNIEUWS Samen doelgericht de wereld ontdekken

BRANDINGNIEUWS Samen doelgericht de wereld ontdekken BRANDINGNIEUWS Samen doelgericht de wereld ontdekken Nieuwsbrief nr. 1a 25 augustus 2015 Inhoud: Eerste inloopochtend kennismakingsmoment Weer even wat afspraken opfrissen Locatie Veller Speel-o-theek

Nadere informatie

9 februari In dit nummer:

9 februari In dit nummer: 12 9 februari 2011 Hazerswoudestraat 250 2729 CN Zoetermeer Tel: 079-3315022 Tel. flat: 06-17404323 Directie: Annette Mulder (interim directeur) Petra Gommers E-mail: directie@floris.unicoz.nl adjunct@floris.unicoz.nl

Nadere informatie

Nieuwsbrief De Zon. Digitale nieuwsbrief van RKBS De Zon voor ouders/verzorgers

Nieuwsbrief De Zon. Digitale nieuwsbrief van RKBS De Zon voor ouders/verzorgers Nieuwsbrief De Zon Digitale nieuwsbrief van RKBS De Zon voor ouders/verzorgers Schooljaar: 2015/2016 nummer 11 In deze nieuwsbrief wordt aandacht besteed aan de volgende onderwerpen: - Schoolregel van

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF nr. 16 4 april 2016

NIEUWSBRIEF nr. 16 4 april 2016 NIEUWSBRIEF nr. 16 4 april 2016 In deze nieuwsbrief: MR informatieavond Nieuws uit het schoolteam Koningsspelen De Oase rekent er op los! Schoonmaakavond Zomerfeest Vakanties en studiedagen 2016/2017 Oproep

Nadere informatie

Nieuws van de directie

Nieuws van de directie Meernieuws November 2016 Beste ouder(s)/verzorger(s), In deze nieuwsbrief willen wij u informeren over de volgende onderwerpen: nieuws van de directie schoolfruit terugblik kinderboekenweek communicatie

Nadere informatie

Nieuwsbrief nummer 14 van 7 december 2018

Nieuwsbrief nummer 14 van 7 december 2018 Nieuwsbrief nummer 14 van 7 december 2018 Sinterklaas Op woensdag 5 december kwam Sinterklaas met vier pieten op school.alle kinderen stonden op het plein opgesteld om Sinterklaas welkom te heten. De ouderejaars

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Kinderboekenweek. In dit nummer:

Nieuwsbrief. Kinderboekenweek. In dit nummer: 4 oktober 016 Nieuwsbrief Kinderboekenweek Zoals al in een aparte nieuwsbrief vermeld zullen we woensdag 5 oktober a.s. om ca. kwart voor 9 op het schoolplein een korte opening hebben van de Kinderboekenweek.

Nadere informatie

Jaargang 15, nummer 23 Vrijdag Aanmelden

Jaargang 15, nummer 23 Vrijdag Aanmelden Jaargang 15, nummer 23 Vrijdag 04-03-2016 Aanmelden De laatste weken komen al veel nieuwe ouders voor een kennismakingsgesprek op school. Donderdagochtend 10 maart openen we de deuren extra voor deze belangstellenden

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF. NUMMER 3 23 september 2016. In deze Nieuwsbrief: Activiteitencommissie. Kinderboekenweek

NIEUWSBRIEF. NUMMER 3 23 september 2016. In deze Nieuwsbrief: Activiteitencommissie. Kinderboekenweek NIEUWSBRIEF NUMMER 3 23 september 2016 In deze Nieuwsbrief: Godsdienstige vorming Sportdag Kinderboekenweek Studenten in de school Schoolplein Activiteitencommissie Agenda De Groene Belevenis Godsdienstige

Nadere informatie

Jarigen. Agenda. Week t/m 16 juni. Aan de ouders en verzorgers van de leerlingen van De Zevensprong Zwolle, 14 juni 2017

Jarigen. Agenda. Week t/m 16 juni. Aan de ouders en verzorgers van de leerlingen van De Zevensprong Zwolle, 14 juni 2017 Aan de ouders en verzorgers van de leerlingen van De Zevensprong Zwolle, 14 juni 2017 Betreft: nieuwe directeur Geachte ouders en verzorgers, De benoemingsadviescommissie bestaande uit vertegenwoordigers

Nadere informatie

Informatieavond obs De Zevensprong groep 1/2

Informatieavond obs De Zevensprong groep 1/2 Informatieavond obs De Zevensprong groep 1/2 - Even voorstellen - Nieuw op De Zevensprong - Speerpunten - Afspraken en regels - Inhoudelijk over de groep Wie zijn wij. Van wie bent u de ouder / verzorger

Nadere informatie

Nieuwsbrief Dinsdag 7 februari 2017 Nr. 20

Nieuwsbrief Dinsdag 7 februari 2017 Nr. 20 Nieuwsbrief Dinsdag 7 februari 2017 Nr. 20 Belangrijke data In de week na elke vakantie is er luizencontrole. Dinsdag 7 februari 14.30 16.00 uur Sleutelraadvergadering Vrijdag 10 februari 8.15 9.00 uur

Nadere informatie

Donderdag 18 september 2014

Donderdag 18 september 2014 Donderdag 18 september 2014 Informatieavonden op de Vroonhoeve Beste ouders en verzorgers, de leden van de MR en de AC nodigen u bij deze van harte uit voor de informatieavonden van a.s. maandag (onderbouw)

Nadere informatie

De Regenboog. Algemeen. Boog nr. 5 04-01-2016

De Regenboog. Algemeen. Boog nr. 5 04-01-2016 De Regenboog De Regenboog Tijmstraat 1 5571 HS Bergeijk Tel. 0497-574914 info@bsderegenboogbergeijk.nl www.bsderegenboogbergeijk.nl Boog nr. 5 04-01-2016 Algemeen Voorlezen A.s. woensdag wordt er weer

Nadere informatie

Hallo (Nummer 01, ) In deze Hallo vindt u informatie over:

Hallo (Nummer 01, ) In deze Hallo vindt u informatie over: Hallo (Nummer 01, 23-08- 2014) Beste ouders en leerlingen, In deze Hallo vindt u informatie over: De eerste lesdag en lesweken Overzicht van de werkdagen van de teamleden Voorstellen juf Manon, meester

Nadere informatie

Nieuwsbrief 24 maart Beste ouder(s) en/of verzorger(s),

Nieuwsbrief 24 maart Beste ouder(s) en/of verzorger(s), Beste ouder(s) en/of verzorger(s), Allereerst rectificeren we de datum van de volgende koffieochtend. Deze staat voor 10 mei gepland i.p.v. 10 maart, zoals vermeld in de vorige nieuwsbrief. Ook de datum

Nadere informatie

Korenpraatjes. Jaargang 19 No.28.

Korenpraatjes. Jaargang 19 No.28. Korenpraatjes Jaargang 19 No.28. 4 december 2014 www.qliqprimair.nl BS De Korenaar 1. Vanuit de directie 2. Informatie uit de groepen 3. Vanuit de OC 4. Vanuit de MR 5. Verslag vanuit de klassen 6. Kalender

Nadere informatie

MAANDINFO. Oktober November Aan de ouders/ verzorgers,

MAANDINFO. Oktober November Aan de ouders/ verzorgers, MAANDINFO Oktober November 2017 Aan de ouders/ verzorgers, Bovenbouwgroep Meester Hans Meester Hans werkte namens een ander bestuur bij ons op school, helaas wil dit bestuur Hans weer in gaan zetten op

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF JULI 2018 EINDE SCHOOLJAAR

NIEUWSBRIEF JULI 2018 EINDE SCHOOLJAAR NIEUWSBRIEF JULI 2018 EINDE SCHOOLJAAR OVERZICHT Algemeen Middenbouw Onderbouw (1-4) (3-4) Bovenbouw (5-8) 21 ste eeuw leren Overig Algemeen De laatste nieuwsbrief was al verstuurd, maar juist op het laatst

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF. 174 December 15. Chr. basisschool De Rank. Geachte ouder(s),

NIEUWSBRIEF. 174 December 15. Chr. basisschool De Rank. Geachte ouder(s), Geachte ouder(s), De laatste nieuwsbrief van 2015 is gereed en wordt u hierbij aangeboden. December is een drukke, maar gezellige maand. Een tijd waarin we elkaar op verschillende wijzen ontmoeten. Voel

Nadere informatie