Nieuwsbrief jaargang 22 nummer december Viering

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Nieuwsbrief jaargang 22 nummer december Viering"

Transcriptie

1 Nieuwsbrief jaargang 22 nummer december 2015 VAN DE REDACTIE Het is alweer december! De hoogste tijd voor een Rondje dus. Een tjokvolle! Wederom veel nieuws van Eric, informatie over de sinterklaasviering van aanstaande vrijdag, de vernieuwde werkwijze voor het verlaten van de gymzaal na een viering, luisterpiet die bij de CvT was en en en er is babynieuws!! VAN DE DIRECTIE Beste ouders, Dit is alweer het een na laatste Rondje van het jaar. De tijd vliegt snel voorbij. Overal zijn er Sint-activiteiten. In elke groep zie ik wel een paar Pietjes en soms een Sintje rondlopen. En binnenkort vieren we weer het kerstfeest in en met de school. Het zijn leuke en feestelijke maanden. Ik begin al aardig ingeburgerd te raken in de school. Ik ken steeds meer namen bij gezichten van kinderen, ik spreek regelmatig ouders, ik heb m n draai gevonden op school. Een heel bijzondere school. Een school waar ik vooral vrolijke, blije gezichten zie, waar kinderen dagelijks met veel plezier naar toe komen, waar ouders hun kroost met veel vertrouwen naar toe laten gaan. Dat is mooi. Het kan ook heel anders zijn. Momenteel leven we in bizarre tijden. De beelden van de gebeurtenissen in Parijs hebben een grote impact op de kinderen van school. Ben ik wel veilig? Kan zoiets ook hier gebeuren? Dat zijn zo wat vragen waar kinderen mee komen. Er is op school, met name in de hogere groepen uiteraard bij stilgestaan. De groep van de Macho Monkey s heeft er gedichten over geschreven, waarvan enkele op de viering werden voorgelezen. Dat was zeer indrukwekkend. Enkele ouders van een kinderen uit de onderbouw hadden daar wat twijfels bij. Mocht je -kon je- kinderen van die leeftijd al met dergelijk nieuws confronteren? Ik ben van mening dat ook dit hoort bij de dagelijkse realiteit. De wereld komt via allerlei kanalen binnen (thuis, op school, via internet, sociale media). We kunnen onze kinderen niet afschermen voor deze vreselijke dingen. Wel kunnen we bekijken hoe en in wat voor vorm we daar aandacht aan schenken. Ik vond dat de bovenbouwgroep van Stella dat op zeer gepaste wijze heeft gedaan. Het inspireerde mij tot het schrijven van de volgende tekst, die ik graag met jullie wil delen. Viering Ik zit in de zaal en zie: vrolijke jongen en meisjes, met hun hoofd vol van de Sint, die zingen voor de jarigen die blij zijn en opgewekt.

2 Ik zit in de zaal en luister: naar een klas, die ondanks alle lol en pret een serieus onderwerp aansnijden. Over een tragedie, over die verschrikkelijke gebeurtenis in de lichtstad. En even is de zaal stil. Luistert, huivert, en denkt aan Parijs. Ik zit in de zaal en ben ontroerd: door de kinderen van een school. Ook even mijn school. Die een serieus geluid laten horen en op ingetogen wijze uiting geven aan hun gevoelens Mooi Knap Fantastisch Ik zit in de zaal en ben trots: trots op de Macho Monkey s, trots op hun wijze, rustige juf, trots op de kinderen van de Carrousel. Wat is het toch fijn om deelgenoot van deze mooie, fijne school te mogen zijn. Eric Heugens ( ) Snoeidag Zaterdag 21 november was het weer snoeidag. Met behulp van een aantal ouders is er gesnoeid, er zijn houtsnippers geschept en gekruid, bladeren geveegd, planten geplant, de houtril is weer verstevigd, de waterkant weer vrij gemaakt. Kortom er is weer een hoop werk verzet! Ik was zelf maar een uurtje in de gelegenheid om te komen helpen, maar is was onder de indruk van zoveel betrokken ouders die hielpen ons schoolplein winterklaar te maken. Fantastisch. Namens het team en de kinderen van de Carrousel, hartelijk dank voor alle hulp.

3 Teken Vanwege ons natuurlijke, groene speelplein, spelen kinderen soms onder bomen, in/bij de bosjes, tussen het groen. Heel fijn. Maar afgelopen zaterdag hoorde ik van de oplettende vader dat zijn kind onlangs thuis was gekomen met een teek. Door het zachte weer van de afgelopen periode zijn die er nog. Het kan dus geen kwaad om af en toe, bij het uitkleden/omkleden, voor of na het douchen uw kind even te controleren op tekenbeten. Gevonden voorwerpen Petar heeft alle gevonden voorwerpen die in de loop der tijd in school zijn achtergebleven (truien, vesten, mutsen, jassen, gymtassen, e.d.) uitgestald in de school. Ze hangen aan de groene kapstok. Tot vrijdag 4 december blijft alles hangen. Wat er daarna nog hangt, wordt in een kledingcontainer gedaan. Schoolgids U heeft er lang op moeten wachten, maar afgelopen week is dan eindelijk de nieuwe schoolgids uitgegaan. Op de website kon u al de nieuwste versie downloaden, maar nu is hij er ook op papier. Ondanks het feit dat meerdere mensen hem hebben gecontroleerd, zijn er toch fouten ingeslopen. Dat spijt ons zeer. Dit zijn de wijzigingen: Op bladzijde 9 staat nog het oude vakantierooster. In bijlage b (blz ) staat dat wel juist genoteerd. Op bladzijde 10 staat bb Sandra/Stella (De Pittige Pinguins); dat zijn uiteraard de Macho Monkeys. Op bladzijde 18 over het Groot Schoolproject staat 30 maart 2015 genoemd. Dat moet 30 maart 2016 zijn. Op bladzijde 50 (bijlage c: plattegrond) staat Esther waar dit Happy Hyena s moet zijn. Excuses voor het ongemak.

4 Tweedaagse Op maandag 8 februari 2016 staat er een studiedag gepland. De school wil daar een studie tweedaagse van maken. Dat betekent dat de kinderen naast maandag 8 februari, ook dinsdag 9 februari vrij zullen zijn. Op dit moment wordt er hard achter de schermen gewerkt aan het programma. U krijgt daar later meer informatie over. Luizencontrole Samen met de ouders van de luizenbrigade ben ik in het protocol hoofdluis gedoken. Want ondanks alle maatregelen, lukt het maar niet om de school luisvrij te krijgen. We hebben wat acties op een rijtje gezet (aan de hand van publicaties en advies van de GGD). - Na elke vakantie vindt er een luizencontrole plaats - Tijdens de controle, bekijken ouders van de Kriebelbrigade of er kinderen zijn met levende neten of luizen in het haar - Is dat niet he geval, is de klas luisvrij - Is dat wel het geval dan, worden de ouders gebeld van het kind dat neten of luizen heeft, om het kind op te komen halen en direct te behandelen. - Is het kind behandeld, mag het uiteraard weer naar school komen - Alle kinderen uit die groep ontvangen een brief waarin staat dat er hoofdluis is geconstateerd, dat er thuis extra moet worden gecontroleerd - De kriebelbrigade zal na 14 dagen de klas weer controleren Wat kunt u doen ter voorkoming? Er vindt alleen besmetting plaats van hoofd naar hoofd. Luizen zijn overlopers geen overspringers. Levende neten kunnen 48 uur buiten een hoofdhuid overleven. Er kan ook indirecte besmetting plaats vinden (gezamenlijk gebruik kammen/ borstels, mutsen, dassen, knuffels, verkleedkleren, caps). Of bij overvolle kapstokken. Zorg er dus voor dat uw kind zijn/ haar jas netjes ophangt aan het kledinghaakje en niet dat de jas op de grond ligt, of andere jassen raakt, want dan kan de besmetting alsnog plaatsvinden. Hoofdluis is een hardnekkig en vervelend probleem. Een probleem waar we ons niet voor hoeven te schamen. Laten we met elkaar dit probleem tackelen en er voor zorgen dat de school luisvrij is en blijft. Bedankt.

5 VAN HET TEAM Het verheugt ons te kunnen melden dat Annemieke inmiddels bevallen is van een dochter. Kirsten en Annemieke maken het goed! Vanaf deze plek wensen wij Kirsten veel gezondheid en geluk. Vieringbeurten 4 december Sinterklaasviering 11 december Bouwviering 18 december Geen viering

6 Na afloop van de vieringen Als gevolg van alle leuke acts, knappe voordrachten, grappige toneelstukjes, prachtige liedjes en wat-al-niet-meer wordt de viering doorgaans goed bezocht door ouders. Dit is natuurlijk hartstikke leuk! Echter. Het verlaten van de gymzaal na afloop van de vieringen werd de laatste tijd steeds lastiger; klassen kunnen soms maar moeilijk tussen al dat bezoek door. Daarom zijn bij de afgelopen viering een vaste volgorde afgesproken waarin groepen de gymzaal uit zullen gaan: - Na afloop van de viering wenst Esther iedereen een fijn weekend; - De kinderen die nog op het podium staan, mogen nu de gymzaal uit; - Daarna kunnen ouders die dit snel kunnen!!- naar buiten; - Vervolgens noemt Esther de groepen die één voor één terug kunnen lopen naar hun lokaal. Alvast bedankt voor uw medewerking!! Sinterklaas is weer in het land!! En natuurlijk brengt de sint ook een bezoek aan de Carrousel, en wel op vrijdag 4 december. In de onder-, midden- en bovenbouw vraagt de Sint hulp van de kinderen, zij trekken lootjes en gaan zelf thuis een surprise maken met natuurlijk een gedicht, het liefst getypt -zodat iedereen het goed voor kan lezen. Ze maken dit voor een ander kind uit de groep. Het is fijn als de ouders van de onderbouw hun eigen hulppietje(s) thuis een beetje helpen, want het kan nog best lastig zijn om een mooie surprise in elkaar te knutselen De kinderen kunnen voor 2 euro (niet meer!!!) een cadeautje kopen (daar kun je als je goed zoekt, heel leuke dingen voor vinden). De surprise (in een plastic tas, niet ingepakt) mag met getypt gedicht en naam erop donderdag 3 december mee naar school worden genomen. De leerkrachten kunnen alle surprises dan uitstallen, zodat we vrijdag goed kunnen zien wat er allemaal voor moois is gemaakt. Een oproep Wie kan er goed schminken en zou dit talent vrijdagochtend (voor schooltijd) 4 december willen inzetten? Ook goede schmink is welkom! Opgeven kan bij Marie-Louise, Tina, Stella of Marleen (via de mail mag ook: marleen.vervoort@carrousel.nl)

7 VAN DE COMMISSIE VAN TOEZICHT BELANGRIJK BERICHT LUISTERPIET; LID GEZOCHT VOOR COMMISSIE VAN TOEZICHT Cadeautjes, hulp bij een surprise, een gedicht van 10 regels of de knutselavond van de kleuters. Het doorleven en het doorgeven van de mythe van Sint Nicolaas is een belangrijke taak! Als ouder ben je van alle markten thuis. Het Sinterklaasfeest kan niet voortbestaan zonder de bevlogen inzet en het enthousiaste geloof van ouders. Luisterpiet ziet jullie hier, én op vele andere vlakken actief, betrokken en geniet! Hij keek afgelopen maandag ook even mee in de keuken van de Commissie van Toezicht (CvT). Daar beluistert hij een belangrijk bericht. Net als het Sinterklaasfeest draait onze school de Carrousel ook niet vanzelf. Als ouder kun je een belangrijke bijdrage leveren aan het voortbestaan van de school. Een van de onderdelen van de Carrousel is de CvT. Een door de wet verplicht gesteld 'orgaan' dat toezicht houdt op het functioneren van het bestuur. Een taak die essentieel is voor de Carrousel omdat deze taak bijdraagt aan de kwaliteit van de school. De CvT is een onafhankelijke commissie welke bestaat uit de vrijwillige inzet van ouders. De commissie bestaat uit 4 leden, onder wie de voorzitter en.. ZIJ ZOEKEN EEN NIEUW LID. Voor het toe- en aftreden van commissie leden maakt de CvT gebruik van een schema. In dat kader maakt Maikel van den Heuvel in 2016 plaats voor een nieuw lid en zijn ze opzoek naar een waardige opvolger. Heb jij die kritische blik en kennis over "wat goed bestuur is"? Goede communicatieve vaardigheden, organisatiekennis en ervaring met kwaliteitstrajecten? Laat dan van je horen! Bij vragen, meer informatie of interesse kun je een bericht sturen naar Arvid Jongenotter: ajongenotter@hotmail.com (of hem even aanspreken in school). De CvT neemt dan contact met je op voor nadere kennismaking en toelichting. Om alvast wat informatie te geven: de CvT vergadert ongeveer 6x per jaar en kost een CvT-lid ongeveer 30 uur per jaar. Piet ziet jullie reactie graag tegemoet! Namens de CvT alvast bedankt!

8 DATUMLIJST donderdag 3 december surprises in onderbouw t/m bovenbouw niet ingepakt maar (met getypt gedicht en naam) in plastic zak mee naar school sinterklaasviering kerstviering vrijdag 4 december donderdag 17 december vrijdag 18 december 12:00 begin kerstvakantie maandag 4 januari eerste schooldag in 2016 vrijdag 5 februari inschrijflijsten 10-minutengesprekken maandag 8 februari studiedag ALLE KINDEREN ZIJN VRIJ dinsdag 9 februari EXTRA STUDIEDAG woensdag 10 februari Algemene Ledenvergadering (Alle ouders zijn lid!) REDACTIE Kopij uiterlijk maandag uur per aanleveren. De redactie houdt zich het recht voor kopij in te korten of te weigeren. Petra den Hollander Yvonn Krijnberg Marjorie van der Gaag redactie rondje@carrousel.nl Carrousel info@carrousel.nl Website Carrousel

Een Rondje vol info van het Bestuur zoals de ALV van 23/11 en een paar vacatures. Dus grijp je kans en stuur een mail of briefje!

Een Rondje vol info van het Bestuur zoals de ALV van 23/11 en een paar vacatures. Dus grijp je kans en stuur een mail of briefje! Nieuwsbrief jaargang 24 nummer 779 14 november 2017 VAN DE REDACTIE Een Rondje vol info van het Bestuur zoals de ALV van 23/11 en een paar vacatures. Dus grijp je kans en stuur een mail of briefje! VAN

Nadere informatie

VAN DE MEDEZEGGENSCHAPSRAAD

VAN DE MEDEZEGGENSCHAPSRAAD Nieuwsbrief jaargang 22 nummer 742 27 oktober 2015 VAN DE REDACTIE De herfstvakantie is achter de rug, de wintertijd is ingegaan en het is welhaast lenteweer. Gelukkig hebben we altijd nog het Rondje voor

Nadere informatie

VAN DE REDACTIE VAN MANAGEMENT EN TEAM. Nieuwsbrief Jaargang 24 nummer november 2017

VAN DE REDACTIE VAN MANAGEMENT EN TEAM. Nieuwsbrief Jaargang 24 nummer november 2017 Nieuwsbrief Jaargang 24 nummer 780 28 november 2017 VAN DE REDACTIE Terwijl de pieten regen en wind trotseren op natte daken en onze hartjes vol verwachting kloppen, staat de kerst ook al weer bijna voor

Nadere informatie

Nieuwsbrief jaargang 21 nummer maart 2015

Nieuwsbrief jaargang 21 nummer maart 2015 Nieuwsbrief jaargang 21 nummer 731 24 maart 2015 VAN DE REDACTIE Blauw, geel, rood, groen aan kleren en handen. Je kunt wel zien dat de kinderen niet vies zijn mooie kleuren. Ze laten 1 april vol trots

Nadere informatie

VAN DE REDACTIE Een Rondje met aandacht voor Sinterklaas, groene vingers en een voetbalster bij de Happy Hyena s.

VAN DE REDACTIE Een Rondje met aandacht voor Sinterklaas, groene vingers en een voetbalster bij de Happy Hyena s. Nieuwsbrief jaargang 24 nummer 761 01 november 2016 VAN DE REDACTIE Een Rondje met aandacht voor Sinterklaas, groene vingers en een voetbalster bij de Happy Hyena s. VANUIT HET MANAGEMENT De tweede week

Nadere informatie

Terwijl Oranje doorstoomt naar de kwartfinale, maken wij ons op voor de laatste schoolweken en het afscheid van groep 8.

Terwijl Oranje doorstoomt naar de kwartfinale, maken wij ons op voor de laatste schoolweken en het afscheid van groep 8. Nieuwsbrief jaargang 20 nummer 717 1 juli 2014 VAN DE REDACTIE Terwijl Oranje doorstoomt naar de kwartfinale, maken wij ons op voor de laatste schoolweken en het afscheid van groep 8. VAN HET BESTUUR 18

Nadere informatie

UIT HET TEAM VAN ALLES EN NOG WAT. Nieuwsbrief jaargang 19 nummer juni 2013

UIT HET TEAM VAN ALLES EN NOG WAT. Nieuwsbrief jaargang 19 nummer juni 2013 Nieuwsbrief jaargang 19 nummer 698 25 juni 2013 VAN DE REDACTIE Langzaam aan naderen we het einde van het schooljaar. Maar voor we afscheid nemen van groep 8 en iedereen even in zijn of haar nieuwe groep

Nadere informatie

Aqua-Pas. Jaargang 26, nummer 6 6 december Donderdag 10 januari alle leerlingen vrij!

Aqua-Pas. Jaargang 26, nummer 6 6 december Donderdag 10 januari alle leerlingen vrij! Aqua-Pas Jaargang 26, nummer 6 6 december 2018 Donderdag 10 januari alle leerlingen vrij! Op donderdag 10 januari zijn alle leerlingen vrij van school! Er is deze dag een extra studiedag voor het gehele

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF ZUIDWESTER 13 december 2016 ADOPTEER EEN BOEK. U kunt alleen betalen met uw pinpas.

NIEUWSBRIEF ZUIDWESTER 13 december 2016 ADOPTEER EEN BOEK. U kunt alleen betalen met uw pinpas. NIEUWSBRIEF ZUIDWESTER 13 december 2016 ADOPTEER EEN BOEK belangrijke data 21 december Kerstviering & kerstdiner (zie verderop in de nieuwsbrief) 23 december normale schooldag 26 december 6 januari Kerstvakantie

Nadere informatie

Nieuwsbrief november/december 2015

Nieuwsbrief november/december 2015 Nieuwsbrief november/december 2015 4 december bezoekt Sint Kei 13 Vrijdag 4 december komt Sinterklaas een bezoekje brengen aan onze school. Alle kinderen worden om 8.30 uur verwacht op het schoolplein.

Nadere informatie

Nieuwsbrief 8 d.d

Nieuwsbrief 8 d.d Belangrijke data Nieuwsbrief 8 d.d. 11-12-2018 Dinsdag 11 december 2018 Nieuwsbrief 8 Donderdag 13 december 2018 Donderdag 20 december 2018 Vrijdag 21 december 2018 Spreekuur JGT 14-15 uur Kerstviering

Nadere informatie

Nieuwsblad. nr. 5. Woensdag 4 november 2015. Wijziging tot de kerstvakantie

Nieuwsblad. nr. 5. Woensdag 4 november 2015. Wijziging tot de kerstvakantie Nieuwsblad B.s. de Achthoek Houtse Heuvel 3 4911 AT Den Hout nr. 5 Tel: 0162-455472 Fax: 0162-438583 Email: directie@de-achthoek.nl Website: www.de-achthoek.nl Woensdag 4 november 2015 Wijziging tot de

Nadere informatie

Woordje vanuit directie. Mededeling(en) Sint op school Kerstviering Drie koningen zingen Gymlessen Nieuwe website Leerlingenraad Bijlage(n)

Woordje vanuit directie. Mededeling(en) Sint op school Kerstviering Drie koningen zingen Gymlessen Nieuwe website Leerlingenraad Bijlage(n) Beste ouders/verzorgers, Hierbij ontvangt u weer informatie over de school. Inhoud schoolbel nr.9: Woordje vanuit directie. Mededeling(en) Sint op school Kerstviering Drie koningen zingen Gymlessen Nieuwe

Nadere informatie

Nieuwsbrief

Nieuwsbrief Het team van de Wissel wenst u fijne feestdagen toe Studiedag 6 februari vervalt De studiedag die op dinsdag 6 februari stond gepland komt te vervallen. Zodra de nieuwe datum voor deze studiedag bekend

Nadere informatie

Beste ouder(s)/verzorger(s),

Beste ouder(s)/verzorger(s), Beste ouder(s)/verzorger(s), Een heel gezellige tijd is weer aangebroken. Ouders en teamleden hebben gezorgd voor een prachtige aankleding van onze school. Elke morgen is er weer iets nieuws te zien in

Nadere informatie

Nieuwsflits Nobelhorst

Nieuwsflits Nobelhorst Nieuwsflits Nobelhorst www.bsnobelhorst.nl nobelhorst@skohulst.nl December 2018 Dat december een drukke maand is weten wij op school ook. Sint is het land nog niet uit of de kerstboom staat alweer in de

Nadere informatie

Nieuwsbrief december 2014

Nieuwsbrief december 2014 Nieuwsbrief december 2014 DECEMBER 1 Nieuwsbrief 4 Leerlingenraad 14:15 / 15:00 5 Sinterklaasviering Lln gr. 1/2 zijn om 11.00 vrij! 8 EXTRA oud papier actie t/m 11 dec. OR vergadering 18 Kerstviering

Nadere informatie

Opening nieuw thema Topondernemers: Water, aarde, lucht en vuur Luizencontrole Start Cito toetsweken (2 weken) Start Nationale Voorleesdagen

Opening nieuw thema Topondernemers: Water, aarde, lucht en vuur Luizencontrole Start Cito toetsweken (2 weken) Start Nationale Voorleesdagen Op H e t P a l e t k o m e n k i n d e r e n uit de v e r f! Beste ouder(s), verzorger(s), Jaargang 2018-2019 We sluiten de decembermaand af met een warm gevoel. De school zag er geweldig sfeervol uit.

Nadere informatie

Hij komt, hij komt de lieve goede Sint...

Hij komt, hij komt de lieve goede Sint... De Bem JAARGANG 4 2013-2014 25 november 8 Hij komt, hij komt de lieve goede Sint... Op zaterdag 16 november kwamen de Sint en zijn Pieten weer aan in ons land aan. Vanzelfsprekend werken de kinderen in

Nadere informatie

Maria Nieuwsflits november Maandag 26 november: atelier. Vrijdag 30 november: Maandsluiting. Woensdag5 december: Sinterklaasviering

Maria Nieuwsflits november Maandag 26 november: atelier. Vrijdag 30 november: Maandsluiting. Woensdag5 december: Sinterklaasviering Maandag 26 november: atelier Vrijdag 30 november: Maandsluiting Woensdag5 december: Sinterklaasviering Sinterklaas Sinterklaas is al weer in Nederland. En hij meert, als alles goed gaat zaterdag ook in

Nadere informatie

VAN DE REDACTIE VAN HET BESTUUR VAN HET MANAGEMENT

VAN DE REDACTIE VAN HET BESTUUR VAN HET MANAGEMENT Nieuwsbrief jaargang 20 nummer 714 20 mei 2014 VAN DE REDACTIE Voor veel kinderen en ouders staat deze week in het teken van de Avondvierdaagse. Maar er staat meer voor de deur. Het vrolijke sprookjesfeest

Nadere informatie

Nieuws. 6 december 2018 Jaargang 21 nummer 9. Agenda. Hij komt, Hij komt

Nieuws. 6 december 2018 Jaargang 21 nummer 9. Agenda. Hij komt, Hij komt 6 december 2018 Jaargang 21 nummer 9 Agenda 7 december Groep 1/2 vrij Nieuws Hij komt, Hij komt 10 + 17 december SMW Maar dan nu alle aandacht voor onze Koning die gekomen is. Als klein kindje geboren

Nadere informatie

Nieuwsbrief December 2018

Nieuwsbrief December 2018 Nieuwsbrief December 2018 Kalender en belangrijke informatie uit deze nieuwsbrief: Gehele decembermaand, geen gymlessen. Dinsdag 4 december, leerlingen groepen 6 t/m 8, surprises meenemen. Woensdag 5 december,

Nadere informatie

6 december 2018 Nr. 8

6 december 2018 Nr. 8 6 december 2018 Nr. 8 maandag dinsdag woensdag donderdag vrijdag Week 49 3 7 dec. Kijkmiddag surprises 16.30-17.15 Sinterklaas op school Schaatsen groepen 6, 7 en 8 Week 50 10 14 dec. Studiedag team Alle

Nadere informatie

Peutergids. Foxkidz Sint Willibrordus

Peutergids. Foxkidz Sint Willibrordus Peutergids Foxkidz Sint Willibrordus 2018-2019 Welkom op het Kindcentrum St. Willibrordus Voorwoord Beste ouder(s)/verzorger(s) Welkom op de peutergroep van kindcentrum St. Willibrordus. Voor nieuwe ouders

Nadere informatie

Algemeen...1 nummer: 2014/ datum: 11 september 2014 Familieavond vrijdag 12 september Informatieavond maandag 15 september

Algemeen...1 nummer: 2014/ datum: 11 september 2014 Familieavond vrijdag 12 september Informatieavond maandag 15 september www.deoase-twello.nl nummer: 2014/2015-01 Inhoud Algemeen...1 Familieavond vrijdag 12 september... 1 Informatieavond maandag 15 september... 1 Aanwezigheid directeur... 1 Schoolgids... 1 Vakanties en studiedagen

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Digitale Nieuwsbrief van De Noord

Nieuwsbrief. Digitale Nieuwsbrief van De Noord Nieuwsbrief Bilderdijklaan 2 2985 XB Ridderkerk T 0180-422567 I www.obsdenoord.nl Email: directie@obsdenoord.nl Jaargang 2 nummer 11 5 december 2014 Algemeen nieuws In deze nieuwsbrief kunt u informatie

Nadere informatie

Nieuwsbrief van de Sint Gerardusschool 12 juli 2016

Nieuwsbrief van de Sint Gerardusschool 12 juli 2016 Nieuwsbrief van de Sint Gerardusschool 12 juli 2016 Foto van de week Vorige week is groep 8 drie dagen op kamp geweest. Het was fantastisch. Deze week staat voor groep 8 in het teken van de musical en

Nadere informatie

samen met onze Kanjers

samen met onze Kanjers agenda Versieren Sint vrijdag 16 november Ouderavond Kanjertraining donderdag 22 november Surprises bovenbouw bekijken maandag 3 december Sinterklaasviering dinsdag 4 december Versieren Kerst OR donderdag

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Sinterklaas is in het land! Geen school. Bedankt aan alle voorlezers! 7/

Nieuwsbrief. Sinterklaas is in het land! Geen school. Bedankt aan alle voorlezers! 7/ 7/2018-2019 Nieuwsbrief Sinterklaas is in het land! Joepie! Sint en Piet zijn weer in het land! Wij hebben van de Sint reeds een bericht gekregen dat hij samen met zijn Pieten zal langs komen op dinsdag

Nadere informatie

Nr november 2017 ALGEMEEN

Nr november 2017 ALGEMEEN Nr. 07 13 november 2017 ALGEMEEN OR Afgelopen maand is de vernieuwde OR vol enthousiasme aan de slag gegaan om Sint, kerst, schoolfeest ( 60 jarig bestaan) en Serious Request met ons voor te bereiden.

Nadere informatie

Inhoudsopgave. Voorwoord

Inhoudsopgave. Voorwoord Pagina 1 van 5 Inhoudsopgave Voorwoord Juf Eva Hoopman Juf Linda Serious Request groep 6/7B (Leon) Terugblik kerstmarkt Heb jij ook een foto op de kerstmarkt laten maken? Informatieavond groep 7 en 8 Luizenpluizen

Nadere informatie

PROTOCOL LUIZENSCREENING

PROTOCOL LUIZENSCREENING PROTOCOL LUIZENSCREENING OBS de Kennemerpoort Voorbereiding: Alle ouders worden (minimaal twee dagen) voor de luizenscreening op de hoogte gebracht van de controle. Dit kan ook via de maandkalender zijn.

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF #10 23 december 2016

NIEUWSBRIEF #10 23 december 2016 NIEUWSBRIEF #10 23 december 2016 Herhaling wijziging studiedag De studiedag van 10 maart gaat niet door. De kinderen worden deze dag op school verwacht voor een normale lesdag. 31 maart studiedag: samenwerkingsdag

Nadere informatie

Beste ouders/verzorgers

Beste ouders/verzorgers Schooljaar 2018-2019 26 november t/m 07 december Agenda: Ma - Groep 1-2 start met het thema: Feest (Sinterklaasfeest) Di - Wo - Actie Happy Kids wordt afgesloten 8 kinderen brengen de dozen naar Manna

Nadere informatie

Nieuwsbrief 5 02 november 2017

Nieuwsbrief 5 02 november 2017 Nieuwsbrief 5 02 november 2017 GROEPSACTIVITEITEN Sinterklaas op De Toorts Dinsdag 5 december is het weer zover. We hopen dat de Sint onze school weer komt bezoeken. Deze dag is er geen inloop. We verwelkomen

Nadere informatie

Nieuwsbrief 7 Schooljaar

Nieuwsbrief 7 Schooljaar Nieuwsbrief 7 Schooljaar 2016-2017 23 December 2016 Belangrijke data: 26 December t/m 6 Januari Kerstvakantie 9 januari 2017 1 e Schooldag van het jaar 2017 12 januari Hoofdluis controle 10 januari 2 e

Nadere informatie

PRIKBORD 4. 3 september 2014. 19 november 2015. Nieuws van de directie

PRIKBORD 4. 3 september 2014. 19 november 2015. Nieuws van de directie PRIKBORD 4 3 september 2014 19 november 2015 Schooljaar 2015-2016 In dit nummer de directie groep 1-2-3 groep 4-5-6 groep 7-8 Vreedzame school Overig nieuws 1 1 2 3 3 4 Verjaardagen 4 Informatie van derden

Nadere informatie

Kinderboekenweek activiteiten 2016

Kinderboekenweek activiteiten 2016 Nieuwsbrief donderdag 6 oktober 2016 Kinderboekenweek activiteiten 2016 Op donderdag 13 oktober van 16.00 tot 17.30 bent u van harte welkom om alle knutsels en werkjes van uw kind te komen bekijken tijdens

Nadere informatie

Sinterklaas bezoekt onze school op 5 december

Sinterklaas bezoekt onze school op 5 december Sinterklaas bezoekt onze school op 5 december telefoon: 035-6939582 e-mail: info@stvitusschool.nl Jaargang : 19, nummer 7, 7 december 2012 Nieuws van de directie Website De nieuwe website van de school

Nadere informatie

Nieuwsbrief NOVEMBER 2018

Nieuwsbrief NOVEMBER 2018 Nieuwsbrief Beste ouder(s)/verzorger(s) van onze leerlingen, Met trots presenteren wij u de poster van het jaarverslag van de Poort. Middels deze poster (zie bijlage) krijgt u een samenvatting van het

Nadere informatie

Wij wensen alle kinderen die in december jarig zijn een hele fijne verjaardag toe!! NIEUWSBRIEF DECEMBER 2017

Wij wensen alle kinderen die in december jarig zijn een hele fijne verjaardag toe!! NIEUWSBRIEF DECEMBER 2017 NIEUWSBRIEF DECEMBER 2017 Belangrijke data: 4 december inleveren surprises 5 december Sinterklaasviering 12 december STAKING (school is gesloten) 13 december zaalhandbaltoernooi groep 7 21 december Kerstviering

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF. Agenda. Dag Sinterklaasje. Basisschool De Borckeshof. welkom Kerstman! December

NIEUWSBRIEF. Agenda. Dag Sinterklaasje. Basisschool De Borckeshof. welkom Kerstman! December NIEUWSBRIEF Agenda December 4 december (middag vrij!) Sinterklaasviering 7 december Werkgroep Andere Tijden 9 december Basisschool De Borckeshof Techniek groep 7/8 (fiets mee) VO Voorlichtingsavond groep

Nadere informatie

Weesp, 9 september 2016

Weesp, 9 september 2016 Weesp, 9 september 2016 Inhoud - Start nieuwe schooljaar - Nieuw schoolrooster - Informatieavonden - Reminder studiedag 25 september - Schoolgids - Uitbreiding kindgesprekken - Het grote project - Aanmelden

Nadere informatie

www.schakellelystad.nl

www.schakellelystad.nl www.schakellelystad.nl 7 december 2012 Schakelaartje Nr. 274 25 e jaargang week 49 10 december MR vergadering 12 december Studiedag, groep 1 t/m 8 vrij 19 december Kerstviering met ouders 21 december Groep

Nadere informatie

Nieuwsbrief De Tweemaster

Nieuwsbrief De Tweemaster Nieuwsbrief De Tweemaster Schoener 120 jaargang 41 nummer 8 2991JN Barendrecht tel./fax: 0180-616144 Directeur: Marja Faber e-mail:info@obs-detweemaster.nl www.obs-de-tweemaster.nl Belangrijke data 16

Nadere informatie

Nieuwsbrief nr november 2015

Nieuwsbrief nr november 2015 Nieuwsbrief nr. 4 20 november 2015 In dit nummer: Voorwoord van directie Sintviering Bomen planten IPC Uit de groepen 3 Ouderbijeenkomst begrijpend luisteren en lezen Broertjes en zusjes aanmelden Spullen

Nadere informatie

NIEUWS UIT DE SCHOOL

NIEUWS UIT DE SCHOOL Regel van de maand De regel waar de komende maand extra aandacht aan besteden is: Problemen lossen wij met praten op. Afsluiting thema Middeleeuwen NIEUWS UIT DE SCHOOL Luizen Helaas, ze zijn er weer Wilt

Nadere informatie

PAULUSPRAAT 3. Januari 2017

PAULUSPRAAT 3. Januari 2017 PAULUSPRAAT 3 Januari 2017 Inhoudsopgave - Van de directie - Even voorstellen Nieuwe leerkrachten in groep 3 - Even voorstellen Nieuwe leerkracht in de taalklas - Even voorstellen Jeugdteam IJsselstein

Nadere informatie

Informatiebulletin Uitgave van: C.B.S. De Noordster, t Kort Morn AK Nij Altoenae Tel:

Informatiebulletin Uitgave van: C.B.S. De Noordster, t Kort Morn AK Nij Altoenae Tel: Informatiebulletin Uitgave van: C.B.S. De Noordster, t Kort Morn 2 9072 AK Nij Altoenae Tel: 0518 402494 Jaargang 20 nummer Extra: 21 november 2014 Brief van Sinterklaas Zoals u vast van de kinderen heeft

Nadere informatie

Zaterdag 26 oktober Schoolpleinwerkdag +++++ Zaterdag 2 november Herfstmarkt. Nieuwsbrief

Zaterdag 26 oktober Schoolpleinwerkdag +++++ Zaterdag 2 november Herfstmarkt. Nieuwsbrief Nieuwsbrief 25 oktober 2013 Inhoud Mededeling 2 Oproep 2 Themadag 3 Themadag 4 Bereikbaarheid 4 Nieuwsbriefkopij 4 Agenda zesde klas leerlingen en ouders 5 Voor de volledige JAARKALENDER kijk op: www.vrijeschoolmeander.nl

Nadere informatie

NIEUWSFLITS. Jaargang 19, nummer 5 20 december Voorwoord Beste ouders, Belangrijke data. Belangrijke data in: januari 2019

NIEUWSFLITS. Jaargang 19, nummer 5 20 december Voorwoord Beste ouders, Belangrijke data. Belangrijke data in: januari 2019 NIEUWSFLITS Jaargang 19, nummer 5 20 december 2018 Voorwoord Beste ouders, December is al weer zo goed als voorbij. En daarbij natuurlijk ook het jaar 2018! Sinterklaas was net de school uit, de laatste

Nadere informatie

Nieuwsbrief 24 november 2014

Nieuwsbrief 24 november 2014 Nieuwsbrief 24 november 2014 Oranjestraat 28, 7681 DN Vroomshoop, tel: 0546-642137 Van de directie Beste ouders, Op 16 november was er een scholendienst in het kerkelijk centrum Het Anker. De dienst werd

Nadere informatie

Beste ouders/verzorgers van kinderen van De Waterkant,

Beste ouders/verzorgers van kinderen van De Waterkant, Info 7 Datum: 11-12-2015 Beste ouders/verzorgers van kinderen van De Waterkant, In deze nieuwsbrief een update over de overgang van groep 8 kinderen naar het voortgezet onderwijs (VO), een terugblik op

Nadere informatie

Nieuwsbrief, 17 november 2017

Nieuwsbrief, 17 november 2017 Nieuwsbrief, 17 november 2017 Sintviering maandag 4 december Kerstviering en knutselen 1 e Talentendag zeer geslaagd Winnaars kinderboekenweek Verkeersproject fietsverlichting Nieuws uit de bieb Agenda

Nadere informatie

7 juli 2017

7 juli 2017 1360 www.clarafabriciusschool.nl 7 juli 2017 11 juli s Middags gaat groep 1 t/m 7 naar de musical kijken 11 juli 19.00 uur Afscheidsmusical Niet te filmen! 13 juli De kinderen van groep 3 t/m 8 krijgen

Nadere informatie

[Break]ing News. Agenda voor de maand januari en februari Nieuwsbrief nr Almere, 22 december 2016

[Break]ing News. Agenda voor de maand januari en februari Nieuwsbrief nr Almere, 22 december 2016 [Break]ing News Nieuwsbrief nr. 201617-04 Almere, 22 december 2016 Agenda voor de maand januari en februari 2017 Maandag 9 januari 2017 Eerste schooldag van 2017 9-13 januari 2017 Luizencontrole in de

Nadere informatie

Pietengym groep 1 tot en met groep 4

Pietengym groep 1 tot en met groep 4 Pietengym groep 1 tot en met groep 4 Afgelopen donderdag hadden de groepen 1 tot en met 4 pietengym. Alle kinderen zagen er prachtig uit in hun mooie pietenpak. Er waren zelfs kinderen als piet geschminkt.

Nadere informatie

Informatieboekje kleutergroepen

Informatieboekje kleutergroepen Informatieboekje kleutergroepen Beste ouder(s), verzorger(s), Van harte welkom op onze school! Voor u ligt het informatieboekje voor groep 1 en 2. Door middel van dit boekje willen wij u, als ouders, wegwijs

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Ik wens u nu alvast een hele fijne kerstvakantie en een goede start van het nieuwe jaar!

Nieuwsbrief. Ik wens u nu alvast een hele fijne kerstvakantie en een goede start van het nieuwe jaar! Nieuwsbrief December De laatste maand van het jaar is begonnen. Een periode die bol staat van de bijzondere gebeurtenissen op school. Afgelopen week bezocht Sinterklaas onze school en nu maken we ons op

Nadere informatie

Sintkrant. OBS De Ster en psz De Sterretjes

Sintkrant. OBS De Ster en psz De Sterretjes Sintkrant OBS De Ster en psz De Sterretjes Kerstkrant OBS De Ster en psz De Sterretjes Sinterklaas 2016 Dit is de feestkrant van 2016. In deze krant vindt u alle informatie rondom Sinterklaas en Kerst.

Nadere informatie

Nieuwsbrief nr. 4 KALENDER INHOUD. December, 2015. Hallo allemaal.

Nieuwsbrief nr. 4 KALENDER INHOUD. December, 2015. Hallo allemaal. Nieuwsbrief nr. 4 December, 2015 KALENDER 4 december 1 Sint op school Surprise bovenbouw 10 december Afscheid juf Sanne en juf Marjo 12 december Oud papier (10:00 12:00 uur) 18 december Kerstviering (continurooster)

Nadere informatie

Agenda. Welkom op school. Nieuws uit groep 1-2. Nieuwsbrief Jaargang 17 / nr. 5. Melissa Toonen

Agenda. Welkom op school. Nieuws uit groep 1-2. Nieuwsbrief Jaargang 17 / nr. 5. Melissa Toonen Nieuwsbrief 12-12-2014 Jaargang 17 / nr. 5 De volgende nieuwsbrief verschijnt op: 16 januari 2015 Agenda 16-12 kerststukjes maken 18-12 groep 3 t/m 8 schaatsen op het marktplein 18-12 s middags vrijdag

Nadere informatie

www.cornelismusius.nl cornelismusius@laurentiusstichting.nl Inhoud Inhoud... 1 Groep 3... 1 De leerlingenraad voor het schooljaar 2016-2017.... 2 Opbrengst Jumbo actie... 2 Doe koe actie van de Coop...

Nadere informatie

Basisschool de Duif, daar kom je verder mee! Juf, waar moet mijn jas?

Basisschool de Duif, daar kom je verder mee! Juf, waar moet mijn jas? Basisschool de Duif, daar kom je verder mee! Juf, waar moet mijn jas? Welkom op De Duif! Voor het eerst naar school: dat is heel spannend voor kinderen én ouders. Om u en uw kind een beetje wegwijs te

Nadere informatie

10 december 2014 Jaargang 28 nummer 8 Volgende Info verschijnt op 07-01-2015 Kerstuitnodiging verschijnt op ma 15 dec 14. Kerst op De Uilenburcht

10 december 2014 Jaargang 28 nummer 8 Volgende Info verschijnt op 07-01-2015 Kerstuitnodiging verschijnt op ma 15 dec 14. Kerst op De Uilenburcht In deze Info onder andere: Kerst op De Uilenburcht De agenda tot half februari 2015. Een terugblik op 2014 10 december 2014 Jaargang 28 nummer 8 Volgende Info verschijnt op 07-01-2015 Kerstuitnodiging

Nadere informatie

Nieuwsbrief. 3 december Agenda. December: 5 december Sinterklaasfeest. Januari 2015: 5 januari 8.30 uur Koffie inloop

Nieuwsbrief. 3 december Agenda. December: 5 december Sinterklaasfeest. Januari 2015: 5 januari 8.30 uur Koffie inloop Adres Jacob Catsstraat 1, 8023 AE Zwolle Telefoon 038-4533767 Agenda Nieuwsbrief 3 december 2014 December: 5 december Sinterklaasfeest 15 december Alle kinderen om 14.00 uur vrij i.v.m. studiemiddag van

Nadere informatie

KlimtorenNieuws. basisschool de Klimtoren Kerkstraat AG Drempt

KlimtorenNieuws. basisschool de Klimtoren Kerkstraat AG Drempt KlimtorenNieuws basisschool de Klimtoren Kerkstraat 87 6996 AG Drempt 0313 473004 info@deklimtorendrempt.nl www.deklimtorendrempt.nl Nr. 08 09-12-2015 In dit nummer: Bericht voor groep 1-2 Personele zaken

Nadere informatie

Beste ouders, Heeft u nog vragen, opmerkingen of suggesties na het lezen van dit boekje, laat het ons dan weten, wij denken graag met u mee!

Beste ouders, Heeft u nog vragen, opmerkingen of suggesties na het lezen van dit boekje, laat het ons dan weten, wij denken graag met u mee! Beste ouders, Van harte welkom op onze school! Voor u ligt het informatieboekje voor groep 1 en 2. Door middel van dit boekje willen wij u, als ouders, wegwijs maken in de kleutergroepen van onze school.

Nadere informatie

Op beide locaties zijn de schooltijden gelijk nl uur uur op maandag, dinsdag, donderdag en vrijdag en op woensdag 8.30 uur uur.

Op beide locaties zijn de schooltijden gelijk nl uur uur op maandag, dinsdag, donderdag en vrijdag en op woensdag 8.30 uur uur. Nieuwsbrief 23 juni 2017 Goedemiddag In de vijf weken dat ik werkzaam ben voor De Kameleon heb ik ervaren dat er, naast het uitzien naar de nieuwe school en de start van De Kameleon, ook onrust is bij

Nadere informatie

Nieuwsbrief CBS De Til Week 45 4 t/m 10 november 2018 Waarin een kleine school groot kan zijn!

Nieuwsbrief CBS De Til Week 45 4 t/m 10 november 2018 Waarin een kleine school groot kan zijn! Nieuwsbrief CBS De Til Week 45 4 t/m 10 november 2018 Waarin een kleine school groot kan zijn! til@vcpong.nl www.cbsdetil.nl Belangrijke data Zondag 11 november: Sint Maarten, Sint Maarten viering op zaterdag

Nadere informatie

Regel van de maand september 19 JULI 2017

Regel van de maand september 19 JULI 2017 19 JULI 2017 Start van het nieuwe jaar Schooljaar 2017-2018 Beste ouders, De school is begonnen. De vakantie ligt al weer ver achter ons. In de eerste plaats welkom aan de vele nieuwe kinderen en hun ouders.

Nadere informatie

Nieuwsbrief juli 2016

Nieuwsbrief juli 2016 Kwadijk 92, 1471 CE Kwadijk Nieuwsbrief juli 2016 Belangrijke data juli: 6 juli Studiedag, kinderen vrij 7 juli Rapport mee 7/8 juli Kleuterspellen mee naar huis, schoonmaak 11 juli Bedankochtend 11 juli

Nadere informatie

Nieuwsbrief van de Sint Gerardusschool 2017

Nieuwsbrief van de Sint Gerardusschool 2017 Nieuwsbrief van de Sint Gerardusschool 2017 Agenda Deze week Dag Woensdag Vrijdag Datum 19-07-2017 21-07-2017 Tijd 8:45 9:30 uur v.a. 12:00 uur Activiteit Musical groep 8 Slotviering Vakantie kinderen

Nadere informatie

Kwastje nr.5 Schooljaar december 2018

Kwastje nr.5 Schooljaar december 2018 De Krijntjes 28 4715AP Rucphen Tel: 0165-3411945 info@paletrucphen.nl www.paletrucphen.nl Deze maand: Sinterklaas De afgelopen weken hebben in het teken gestaan van Sinterklaasactiviteiten. Zo zijn de

Nadere informatie

Nieuwsbrief 06. Woensdag 30 november:

Nieuwsbrief 06. Woensdag 30 november: Nieuwsbrief 06 Woensdag 23 november 2016 Agenda: Vrijdag 25 november: Excursie groepen 1-4 naar Bakkerijmuseum 11.15-15.15 uur Maandag 5 december Sinterklaasfeest op school Dinsdag 6 december: Mogen de

Nadere informatie

Januari 2015 JANUARI 2015

Januari 2015 JANUARI 2015 Spectrum Nieuwsbrief van Samenwerkingsschool De Regenboog Graaf Florisstraat 6 4121EL Everdingen 0347351252 E-mail: regenboog@deregenboogeverdingen.nl www.deregenboogschooleverdingen.nl Januari 2015 JANUARI

Nadere informatie

Koppel kort nummer 5 3 november 2016

Koppel kort nummer 5 3 november 2016 Belangrijke data: maandag 7 t/m vrijdag 11 november: 10 minutengesprekken groep 1 t/m 7 op uitnodiging van de leerkracht maandag 7 en dinsdag 8 november: Drempelonderzoek leerlingen groep 8. woensdag 9

Nadere informatie

Het was een geslaagd Sinterklaasfeest en we willen iedereen die hieraan een bijdrage heeft geleverd hartelijk bedanken! Agenda.

Het was een geslaagd Sinterklaasfeest en we willen iedereen die hieraan een bijdrage heeft geleverd hartelijk bedanken! Agenda. Sinterklaasfeest 5 december 2014 Vandaag was het eindelijk zover: Sinterklaas en zijn Pieten brachten een bezoek aan obs Akkrum! Toen om 8.30 uur alle leerlingen en een groot aantal ouders op het plein

Nadere informatie

KBS de Burchtgaarde, Stoutenburgstraat 26, 4834 LP Breda Nieuwsbrief Kbs De Burchtgaarde nummer /

KBS de Burchtgaarde, Stoutenburgstraat 26, 4834 LP Breda Nieuwsbrief Kbs De Burchtgaarde nummer / KBS de Burchtgaarde, Stoutenburgstraat 26, 4834 LP Breda 076-5650828 kbsdeburchtgaarde_info@inos.nl www.burchtgaarde.nl Nieuwsbrief Kbs De Burchtgaarde nummer 8 2016/2017 09-12-2016 Algemeen Sint op school

Nadere informatie

ASJEMENOU. Foto s. Kinderboekenweek

ASJEMENOU. Foto s. Kinderboekenweek ASJEMENOU Foto s U kunt foto s van de opening van de Kinderboekenweek, het voorlezen door groep 8 bij de kleuters en de 1e opa en oma middag, vinden op onze website in het album Kinderboekenweek. Kinderboekenweek

Nadere informatie

Vrijdag 25 november 2011

Vrijdag 25 november 2011 Vrijdag 25 november 2011 Sinterklaas komt op school!!!! Op maandag 05 december zal Sinterklaas een bezoek brengen aan de Paulusschool. We maken er weer een fantastisch feest van! Het is de bedoeling dat

Nadere informatie

November 2012. Zie ook www.obspantarhei.eu

November 2012. Zie ook www.obspantarhei.eu November 2012 Zie ook www.obspantarhei.eu Portfoliogesprekken Op 13, 14 en 15 november a.s. zullen er weer portfoliogesprekken zijn waarbij u en uw kind(eren) worden uitgenodigd op school. De bedoeling

Nadere informatie

Klein maar fijn. Belangrijke data. Algemeen. december - nummer 4. Sinterklaas op school op 30 november

Klein maar fijn. Belangrijke data. Algemeen. december - nummer 4. Sinterklaas op school op 30 november december - nummer 4 Belangrijke data (december) 29 november Nieuwsbrief 4 30 november Sinterklaas op school 30 november Vrije middag groep 5, 6, 7 en 8 6 december Leerlingen komen om 10.30 uur naar school

Nadere informatie

o.a. cito groep 2, kerstborrel ouders, nieuwjaarskoffie 4 januari

o.a. cito groep 2, kerstborrel ouders, nieuwjaarskoffie 4 januari Hofbode 4 16 december 2015 o.a. cito groep 2, kerstborrel ouders, nieuwjaarskoffie 4 januari Informatieochtend Citotoets groep 2 Woensdagochtend 25 november zijn we met de ouders van kinderen van groep

Nadere informatie

Staking PO In de bijlage treft u informatie over de eventuele stakingsdag in het basisonderwijs op dinsdag 12 december 2017.

Staking PO In de bijlage treft u informatie over de eventuele stakingsdag in het basisonderwijs op dinsdag 12 december 2017. December 2017 Sinterklaas Dinsdag 5 december hopen we dat we Sinterklaas, rond 8.45 uur, op onze school mogen ontvangen. Wij adviseren u daarom om niet te vroeg op het schoolplein aanwezig te zijn. Kinderen

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF 13. Vrijdag 11 november 2016 INHOUD BIJLAGE BIJ . Schooljaar Beste ouders,

NIEUWSBRIEF 13. Vrijdag 11 november 2016 INHOUD BIJLAGE BIJ  . Schooljaar Beste ouders, Schooljaar 2016-2017 NIEUWSBRIEF 13 Vrijdag 11 november 2016 INHOUD Beste ouders, Directie Sinterklaas o Roet en gekleurde Pieten o Algemene informatie o Surprise o Informatie voor hulpouders Bibliotheek

Nadere informatie

Weekbrief CBS De Til 4 t/m 10 december 2017 Week 49 Waarin een kleine school groot kan zijn!

Weekbrief CBS De Til 4 t/m 10 december 2017 Week 49 Waarin een kleine school groot kan zijn! Weekbrief CBS De Til 4 t/m 10 december 2017 Week 49 Waarin een kleine school groot kan zijn! til@vcpong.nl www.cbsdetil.nl Vanuit de directie Afgelopen week hebben we (bijna) alle ouders getroffen tijdens

Nadere informatie

Beste ouders, Maar nu eerst lekker weekend vieren! Fijne dagen, Team Weemewereld. Geef ze vrij baan... Agenda deze week: Maandag 20 november

Beste ouders, Maar nu eerst lekker weekend vieren! Fijne dagen, Team Weemewereld. Geef ze vrij baan... Agenda deze week: Maandag 20 november Nieuwsbrief 11 Beste ouders, maandag 20 vrijdag 24 november Deze week waren er alle (aangevraagde) gesprekken met ouders én de voorlopige-advies-gesprekken met de leerlingen van groep 8 (en hun ouders).

Nadere informatie

Jaargang: 17 Nr

Jaargang: 17 Nr Jaargang: 17 Nr. 4 21-12-2013 NIEUWSBRIEF van Katholieke Basisschool PIROUETTE Eindredactie: Sergio van Dijk, Rienke van den Berg, Ignace Kloet Technische realisatie: Aster Brouwer, ICT-coördinator. AGENDA

Nadere informatie

Voor nog meer informatie over onze school Jaargang 22 Vrijdag is het feest (door de Sintcommissie)

Voor nog meer informatie over onze school Jaargang 22 Vrijdag is het feest (door de Sintcommissie) Kijk óók op: www.terdoes.nl Voor nog meer informatie over onze school Of volg ons op Twitter onder terdoes Jaargang 22 Nummer 15 27-11-2015 Redactie: Kees Hagenaars Vrijdag is het feest (door de Sintcommissie)

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF. nr. 8 7 december 2017

NIEUWSBRIEF. nr. 8 7 december 2017 NIEUWSBRIEF nr. 8 7 december 2017 In deze nieuwsbrief: - Ouders bedankt - Staking - Social schools - Kerst 2017: alle informatie in deze nieuwsbrief! - Toestemmingsverklaring gebruik foto s - Ziekmelden

Nadere informatie

MAART APRIL. Nieuws van de directie. Welkom Bericht RvT Musicalnieuws Mad Science Nieuws uit de groepen Ingekomen post 1415-12 (18-03-15)

MAART APRIL. Nieuws van de directie. Welkom Bericht RvT Musicalnieuws Mad Science Nieuws uit de groepen Ingekomen post 1415-12 (18-03-15) 1415-12 (18-03-15) 16 maart start Week van de Lentekriebels 19 maart start koolwitjes project in groep 3 25 maart (gym)gastles beeball voor groep 3-4 26 maart workshop fides voor groep 8 29 maart zomertijd

Nadere informatie

In deze MemO: KORT NIEUWS

In deze MemO: KORT NIEUWS 25 November 2017 In deze MemO: PAGINA 1 Kort nieuws: Staken? Ouderbijdrage Enquête afgerond TIP: Fietsen of lopen PAGINA 2 + 3 Morgen samen verder op weg! Info ouderavond Belangrijk sinterklaasnieuws PAGINA

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF. NR. 16 vrijdag 18 december 2015

NIEUWSBRIEF. NR. 16 vrijdag 18 december 2015 NR. 16 vrijdag 18 december 2015 Kerstfeest! Kerst is een tijd voor familie. Tijd voor gezelligheid, fijne kaarsjes in het donker, liefst even geen geruzie, tijd voor lekker uitgebreid eten. Het is mooi

Nadere informatie

Nieuwsbrief nr. 6. 12 e jaargang Vrijdag 14 november 2014. Afscheid juf Audrey. Verplaatsen leerlingen. Sinterklaasviering 5 december

Nieuwsbrief nr. 6. 12 e jaargang Vrijdag 14 november 2014. Afscheid juf Audrey. Verplaatsen leerlingen. Sinterklaasviering 5 december Alexander Gogelweg 65 4384 EV Vlissingen 0118-465261 louisedecolignyschool@onzewijs.nl Website: www.louisedecolignyschool-onzewijs.nl Nieuwsbrief nr. 6 12 e jaargang Vrijdag 14 november 2014 Afscheid juf

Nadere informatie

Nieuwsbrief 7. Schooljaar , vrijdag 7 december 2018

Nieuwsbrief 7. Schooljaar , vrijdag 7 december 2018 Nieuwsbrief 7 Schooljaar 2018-2019, vrijdag 7 december 2018 Vertrek Afgelopen week heeft Ellen Jansen, ons verrast met de aankondiging van haar vertrek. Zij gaat per 1 februari De Octopus verlaten. Ellen

Nadere informatie

November 2015. Geachte Ouders,

November 2015. Geachte Ouders, CBS de Rank Opgang 3 1689 KZ Zwaag 0229-277095 08-47298128 November 2015 Geachte Ouders, In deze INFO vindt u weer allerlei informatie voor deze maand. Wij hopen dat u even tijd kunt vinden om het door

Nadere informatie

Januari 2012 Agenda 2 Kerstvakantie 3 Kerstvakantie 4 Kerstvakantie 5 Kerstvakantie 6 Kerstvakantie

Januari 2012 Agenda 2 Kerstvakantie 3 Kerstvakantie 4 Kerstvakantie 5 Kerstvakantie 6 Kerstvakantie Januari 2012 Agenda 2 Kerstvakantie 3 Kerstvakantie 4 Kerstvakantie 5 Kerstvakantie 6 Kerstvakantie Informatiebulletin van De Evenaar www.basisschooldeevenaar.nl belevenaar@hotmail.com Informatie vanuit

Nadere informatie

Goede doelen De leerlingen hebben vorige keer 18,35 meegenomen. Alle gevers en geefsters: hartelijk bedankt!

Goede doelen De leerlingen hebben vorige keer 18,35 meegenomen. Alle gevers en geefsters: hartelijk bedankt! Opsteker nr.7 8 december 2017 CBS De Slagkrooie 0591-38 24 12 Ringstraat 2 info@cbsdeslagkrooie.nl 7848 BW Schoonoord www.cbsdeslagkrooie.nl Goede doelen De leerlingen hebben vorige keer 18,35 meegenomen.

Nadere informatie