KLEPPERMAN WEEKBERICHT Uitgave nr. 6 van 27 mei 2017.

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "KLEPPERMAN WEEKBERICHT Uitgave nr. 6 van 27 mei 2017."

Transcriptie

1 KLEPPERMAN WEEKBERICHT Uitgave nr. 6 van 27 mei Het Klepperman weekbericht komt wekelijks uit op de zaterdag. Het is een digitale uitgave met nieuws VOOR EN VAN alle Amerongers. Er worden korte nieuwtjes in vermeld. Geschiedenis van de Klepperman gaat terug tot 1682: Lees maar het bericht van de oprichting: t Geregt hebben opt versoeck van Cornelis Woutersz denselven bij provisie aengestelt tot Amerongen ende nacgt waker offte klepper binnen Amerongen ende dat op alsulcken ordre ende instructie alt gene daer toe bijde Borgemeesters ende gerechte deser Hogeheerlickheijt Amerongen sal werden gegeven, endedat tot wederseggen Actum voor t volle geregt den 27:november Als nacgt waker ofte klepperman binnen Amerongen gaende alle nacgt s avonts, van 10 uren tot s morgens ten 4 uren beginnende de gehele Nederstraet, den Hoft oft Burght velt, de overstraat, gasthuijs steeg, ende

2 achterweg, roepende telckens ordentelijk de Uren van de klock ofte wel wat uijre van de naght het is, met het geluijt van de klepper ende acgt nemende op de roock en de ongeregeldheden vande jongens ende straten en de huijse en te waerschouwen ofte melden aan de officier daer kennis van te geven. En dat tegen 36 stuivers s nachts en overdaeg. Dit is een mooi verhaal van de aanstelling van de klepperman. In de historie van Amerongen is het goed hiervan kennis te nemen. Agenda voor de komende week: 28 mei: Kerkdienst in de Andrieskerk uur: Ds.De Ruiter 28 mei: Kerkdienst in de Ark uur: Ds. Altena uit Leersum 28 mei: Kerkdienst Zendingshuis uur Ds. Minnema 1 juni: Kasteel Amerongen:Officiele opening van de tentoonstelling Mannen met een Missie 4 juni: Kasteel Amerongen: Suppoosten opstelling kinder aktiviteit tot uur 5 juni: Kasteel Amerongen: tot uur Bakken voor de Bruggen. Opening TOP op de Burgwal Opening TOP. e Op woensdag 24 mei 2017 werd op de Burgwal de 23 TOP geopend door wethouder Veldhuizen, door Directeur Utrechts Landschap Saskia van Dockem en door Directeur van O-gen Gerard van Santen. Een TOP is een Toeristisch Overstap Punt. De toeristen die Amerongen bezoeken worden op de Burgwal naar het informatie paneel TOP verwezen. Hierop staan allerlei Amerongse wetenswaardigheden. Ga er eens kijken. Misschien ontdek je nog iets nieuws, wat je nog niet wist.

3 Een nieuw hotel in Amerongen: Bij het Informatiecentrum de Tabaksschuur aan de Veenseweg in Amerongen is een nieuw hotel gebouwd. Het is de bedoeling dat een grote variëteit aan vooral vliegende gasten hiervan gebruik zullen maken. In de directe omgeving is voor hen namelijk van alles te beleven. Rond de akkers bij het informatiecentrum worden ook dit jaar weer bloemrijke randen ingezaaid, waardoor de gasten niet ver hoeven te zoeken voor heerlijke maaltijden. Het insectenhotel naast het Informatiecentrum heeft dezelfde uitstraling als de autentieke tabaksschuur. Het initiatief voor de bouw is genomen door het Team Amerongse Bos van Utrechts Landschap. Het hotel bevat diverse soorten schuilplekken voor meerdere soorten insecten, zoals voor wilde bijen, mieren,lieveheersbeestjes, wespen etc. De gebruikte bouwmaterialen komen grotendeels van de voormalige steenfabriek de Bosscherwaarden in Wijk bij Duurstede, eigendom van Utrechts Landschap. De houten onderdelen komen uit het Amerongse Bos, bijvoorbeeld Robiniastammen en Douglasplanken. Het insectenhotel is vorige week geopend, de bedden zijn opgemaakt en het is er al erg druk: de eerste gasten zijn gearriveerd. Ga er eens kijken. Het is een mooie aanwinst voor Amerongen! Meneer de Wijze: De Klepperman kwam meneer de Wijze weer tegen die hem de volgende wijze spreuk meegaf: EEN IRRITANT MENS IS EEN MOOI CADEAU. Inloop Grip op Geld: Wie advies wil hebben op geldzaken kan iedere dinsdagmiddag van tot uur terecht in de bibliotheek in Allemanswaard.

4 Ondernemers interview: Deze week VOLVO REEDE. De heren Hans en Henry Zumbrink.beiden heel veel liefde voor auto s. Volvo Reede werd in 1930 opgericht door Opa Henk Reede. Hij was automonteur bij Kirpestein en begint in 1930 een eigen garage aan de betonweg de huidige N225. Hij repareerde alle type auto s en vooral vrachtwagens. Hij opende een Shell brandstof pomp. De huidige eigenaar is Hans Zumbrink. Zijn rechterhand is zijn zoon Henry. Beiden zijn ze gek van auto s. Zo is Henry autocoureur in de tourwagen klassen en haalt hij overal overwinningen. Zijn vader Hans begeleid hem overal naar de wedstrijden tot aan Dubay toe. Henry heeft veel succes gehad met de omgebouwde Volvo S60. Bij Volvo Reede verkopen zij naast het Volvo merk ook alle andere merken auto s. Ook repareren zij alle merken. De Shell pomp timmert aan de weg met mooie akties en het spaarsysteem voor gratis wasbeurten in een van de 2 wasstations. Volvo Reede is begonnen aan een grote interne verbouwing die begin september klaar moet zijn. De sterke punten van Volvo Reede zijn: - Hooggeschoold personeel die volledig gediplomeerd zijn. - Veel aandacht aan klantenservice. - Persoonlijke contacten. - En uitdragen van de Volvo Exclusieve Service Award. - Steeds bij de tijd blijven. De heren Zumbrink zien de toekomst heel gunstig tegemoet. De vaart zit er goed in. Daar investeren ze steeds in. De vraag aan Amerongen is: BESTEED IN AMERONGEN, daarmee steun je de Amerongse ondernemers. BIJ VOLVO REEDE DRAAIT ALLES OM U! Volvo Reede werkt met 20 man personeel.

5 De klepperman vist alle nieuwtjes op in zijn rondgang door het dorp. Daarnaast kan iedereen berichten aandragen via de mail: De klepperman is 1 van de vele activiteiten van de Stichting Amerongen Inspireert. Kijk voor meer informatie op: De stichting heeft als hoofdsponsor de ondernemersvereniging AMON, samen met een groep supporters. Daarom staat er in de wekelijkse klepperman altijd een interview met een Amerongse ondernemer. De klepperman wordt digitaal verspreid. Al heel veel mensen in Amerongen zitten al in het databestand. Nieuwe data adressen melden via rjvee@ziggo.nl Het motto is: Amerongen Inspireert..een waardevolle beleving! Amerongen heeft 3 kernwaarden, namelijk Natuur, Cultuur en Historie. Deze waarden vormen de basis van de positionering van Amerongen. Die positionering brengt ons bij de slogan: AMERONGEN..EEN WAARDEVOLLE BELEVING! Bewoners en toeristen beamen dit. Openingstijd Historisch Archief in Allemanswaard: altijd laatste vrijdag van de maand: van tot uur. Ga er eens kijken, U staat verbaasd van al het oude Amerongse Historisch materiaal. Kasteel Amerongen. In de periode van 2 juni t/m 5 november 2017 komt Kasteel Amerongen met de expositie Mannen met een Missie, ontmoet ze op Kasteel Amerongen. Openingstijden Kasteel Amerongen. Dinsdags t/m zondags van uur tot uur. De tuin is open vanaf uur Kijk voor meer informatie op Kasteel Amerongen gaat 2 e Pinksterdag Bakken voor de Brug. Als je wilt meedoen met dit leuke evenement met BAKKEN VOOR DE BRUG, ga je dan aanmelden via marcon@kasteel-amerongen.nl of secretariaat@kasteel-amerongen.nl Er worden tevens allerlei leuke dingen rondom het bakken georganiseerd. Meld je aan als je goed kunt bakken. Heb je het kado van de Klepperman al opgehaald?. De Klepperman geeft iedereen die daar interesse in heeft een mooi Amerongs kado tje, namelijk het Amerongse Ganzenbord spel. Dat kun je afhalen in Allemanswaard. Ze liggen op de leestafel. De Cunera Pelgrimstocht en de Romeinendag in Amerongen. Op zaterdag 17 juni wordt de Cunera Pelgrims wandeltocht gehouden. Vanaf uur kan met starten vanaf de tent op de Hof. Er zijn 6 wandelafstanden die via o.a. via Wijk bij Duurstede en Landgoed Zuylestein door de Amerongse Bossen gaan. Ook zijn er fietsroutes die dag. Meer info hierover volgt in de komende weekberichten. Op 17 juni 2017 wordt op de Hof de Romeinendag gehouden met een Romeins kampement, Romeinen optredens en voor de kinderen ezeltje rijden. Ook is er de Groenmarkt met duurzame artikelen De dag wordt om uur afgesloten met een processie naar de fresco van de Heilige Cunera in de Andrieskerk. Op zondag 18 juni 2017 is er vanaf uur tot uur ook een wandel-en fietstocht naar de Kastelen en Landgoederen van Langbroek Gevraagd 5 vrijwilligers voor medewerking op die dag op 17 juni Vergoeding 10,00 per uur.opgave via de mail: rjvee@ziggo.nl of telefoon of

6 HANDJES: Op de website staat de rubriek HANDJES. In deze rubriek vind je een vragenformulier voor a. vraag naar vrijwilligershulp en b. een aanbod voor vrijwilligerswerk. Bij de invulling en verzending van het formulier wordt na ontvangst direct contact met je opgenomen. Er kunnen particulieren zich aanmelden maar ook verenigingen en stichtingen die HANDJES nodig hebben. Of handjes aanbieden met vergoeding voor hun clubkas. Bij aanmelding worden de vergoedingen besproken. Amerongen van bovenaf: Arie Rebergen vliegt met zijn drone boven Amerongen en maakt daar schitterende beelden van. Kijk bij voorbeeld naar het afgedrukte mooie beeld van de omgeving van Amerongen. Kijk wekelijks op de site Daar staat onder andere de rubriek KALENDER. Hierop staat een invulformulier om een aktiviteit of een evenement in Amerongen erop te plaatsen. Ook is het handig/nuttig bij het organiseren van evenementen/aktiviteiten even op de KALENDER TE KIJKEN of er al iets gepland staat. Veel leesplezier. Met hartelijke groeten van De Klepperman.

KLEPPERMAN WEEKBERICHT de dorpskrant van Amerongen

KLEPPERMAN WEEKBERICHT de dorpskrant van Amerongen KLEPPERMAN WEEKBERICHT de dorpskrant van Amerongen De klepperman was vroeger een bekende figuur in Amerongen. Hij ging het dorp door met zijn klepper en bracht de bewoners zo op de hoogte van de nieuwtjes.

Nadere informatie

KLEPPERMAN WEEKBERICHT de dorpskrant van Amerongen

KLEPPERMAN WEEKBERICHT de dorpskrant van Amerongen KLEPPERMAN WEEKBERICHT de dorpskrant van Amerongen De klepperman was vroeger een bekende figuur in Amerongen. Hij ging het dorp door met zijn klepper en bracht de bewoners zo op de hoogte van de nieuwtjes.

Nadere informatie

KLEPPERMAN WEEKBERICHT de dorpskrant van Amerongen

KLEPPERMAN WEEKBERICHT de dorpskrant van Amerongen KLEPPERMAN WEEKBERICHT de dorpskrant van Amerongen De klepperman was vroeger een bekende figuur in Amerongen. Hij ging het dorp door met zijn klepper en bracht de bewoners zo op de hoogte van de nieuwtjes.

Nadere informatie

KLEPPERMAN WEEKBERICHT de dorpskrant van Amerongen.

KLEPPERMAN WEEKBERICHT de dorpskrant van Amerongen. KLEPPERMAN WEEKBERICHT de dorpskrant van Amerongen. Uitgave nr. 54 van 28 april 2018 INHOUD: 1. Agenda voor de komende week. 2. Meneer de Wijze geeft de klepperman raad. 3. Berichten voor het weekbericht

Nadere informatie

KLEPPERMAN WEEKBERICHT de dorpskrant van Amerongen.

KLEPPERMAN WEEKBERICHT de dorpskrant van Amerongen. KLEPPERMAN WEEKBERICHT de dorpskrant van Amerongen. Uitgave nr. 48 van 17 maart 2018 INHOUD: 1. Agenda voor de komende week. 2. Meneer de Wijze. 3. Berichten voor het weekbericht van de klepperman. 4.

Nadere informatie

KLEPPERMAN WEEKBERICHT de dorpskrant van Amerongen.

KLEPPERMAN WEEKBERICHT de dorpskrant van Amerongen. KLEPPERMAN WEEKBERICHT de dorpskrant van Amerongen. Uitgave nr. 51 van 7 april 2018 INHOUD: 1. Agenda voor de komende week. 2. Meneer de Wijze geeft de klepperman raad. 3. Berichten voor het weekbericht

Nadere informatie

KLEPPERMAN WEEKBERICHT de dorpskrant van Amerongen

KLEPPERMAN WEEKBERICHT de dorpskrant van Amerongen KLEPPERMAN WEEKBERICHT de dorpskrant van Amerongen Uitgave nr. 14 van 22 juli 2017. Inhoud: 1. Agenda. 2. Meneer de Wijze. 3. Interview met met Joyce Zumbrink met Kindercoaching met paarden. 4. Voorverkoop

Nadere informatie

KLEPPERMAN WEEKBERICHT de dorpskrant van Amerongen

KLEPPERMAN WEEKBERICHT de dorpskrant van Amerongen KLEPPERMAN WEEKBERICHT de dorpskrant van Amerongen De klepperman was vroeger een bekende figuur in Amerongen. Hij ging het dorp door met zijn klepper en bracht de bewoners zo op de hoogte van de nieuwtjes.

Nadere informatie

KLEPPERMAN WEEKBERICHT de dorpskrant van Amerongen. Uitgave nr. 43 van 10 februari 2018.

KLEPPERMAN WEEKBERICHT de dorpskrant van Amerongen. Uitgave nr. 43 van 10 februari 2018. KLEPPERMAN WEEKBERICHT de dorpskrant van Amerongen. Uitgave nr. 43 van 10 februari 2018. INHOUD: 1. Agenda voor de komende week. 2. Meneer de Wijze. 3. Amerongese ondernemer..campa Carroserie Bedrijf.

Nadere informatie

KLEPPERMAN WEEKBERICHT de dorpskrant van Amerongen.

KLEPPERMAN WEEKBERICHT de dorpskrant van Amerongen. KLEPPERMAN WEEKBERICHT de dorpskrant van Amerongen. Uitgave nr. 61 van 16 juni 2018. INHOUD: 1. Agenda voor de komende week. 2. Medewerkers gevraagd voor het Organisatie en Promotiebureau van Amerongen

Nadere informatie

KLEPPERMAN WEEKBERICHT de dorpskrant van Amerongen

KLEPPERMAN WEEKBERICHT de dorpskrant van Amerongen KLEPPERMAN WEEKBERICHT de dorpskrant van Amerongen De klepperman was vroeger een bekende figuur in Amerongen. Hij ging het dorp door met zijn klepper en bracht de bewoners zo op de hoogte van de nieuwtjes.

Nadere informatie

KLEPPERMAN WEEKBERICHT de dorpskrant van Amerongen.

KLEPPERMAN WEEKBERICHT de dorpskrant van Amerongen. KLEPPERMAN WEEKBERICHT de dorpskrant van Amerongen. Uitgave nr. 59 van 2 juni 2018. INHOUD: 1. Agenda voor de komende week. 2. Meneer de Wijze geeft de klepperman raad. 3. Taalhulpen gevraagd. 4. 3 e Uitmarkt

Nadere informatie

KLEPPERMAN WEEKBERICHT de dorpskrant van Amerongen.

KLEPPERMAN WEEKBERICHT de dorpskrant van Amerongen. KLEPPERMAN WEEKBERICHT de dorpskrant van Amerongen. Uitgave nr. 84 van 24 november 2018. INHOUD 1. Agenda voor de komende week. 2. Wintermarkt Elim. 3. Historisch Museum is op zoek naar het aspiratieboek.

Nadere informatie

KLEPPERMAN WEEKBERICHT de dorpskrant van Amerongen.

KLEPPERMAN WEEKBERICHT de dorpskrant van Amerongen. KLEPPERMAN WEEKBERICHT de dorpskrant van Amerongen. Uitgave nr. 63 van 30 juni 2018. INHOUD: 1. Agenda voor de komende week. 2. Afscheidsdienst van Ds. Bouter in Overberg. 3. Hoe gaan we verder met het

Nadere informatie

KLEPPERMAN WEEKBERICHT de dorpskrant van Amerongen.

KLEPPERMAN WEEKBERICHT de dorpskrant van Amerongen. KLEPPERMAN WEEKBERICHT de dorpskrant van Amerongen. Uitgave nr. 93 van 26 januari 2019. INHOUD 1. Agenda voor de komende week. 2. Natuurwandeling. 3. Lekker Gezond Eten. 4. Snuffelmarkt. 5. Herhalingscursus

Nadere informatie

KLEPPERMAN WEEKBERICHT de dorpskrant van Amerongen.

KLEPPERMAN WEEKBERICHT de dorpskrant van Amerongen. KLEPPERMAN WEEKBERICHT de dorpskrant van Amerongen. Uitgave nr. 65 van 14 juli 2018. INHOUD: 1. Agenda voor de komende week. 2. Bron van Inspiratie door zr. Dorien. 3. Expositie in Info centrum Utrechts

Nadere informatie

KLEPPERMAN WEEKBERICHT de dorpskrant van Amerongen.

KLEPPERMAN WEEKBERICHT de dorpskrant van Amerongen. KLEPPERMAN WEEKBERICHT de dorpskrant van Amerongen. Uitgave nr. 66 van 21 juli 2018. INHOUD: 1. Agenda voor de komende week. 2. Expositie in het info centrum van Utrechts Landschap. 3. Aanstekelijk Tuinieren.

Nadere informatie

KLEPPERMAN WEEKBERICHT de dorpskrant van Amerongen.

KLEPPERMAN WEEKBERICHT de dorpskrant van Amerongen. KLEPPERMAN WEEKBERICHT de dorpskrant van Amerongen. Uitgave nr. 49 van 25 maart 2018 INHOUD: 1. Agenda voor de komende week. 2. Uitslag gemeenteraads verkiezing. 3. De Klok 1 uur vooruit zetten. 4. Meneer

Nadere informatie

KLEPPERMAN WEEKBERICHT de dorpskrant van Amerongen.

KLEPPERMAN WEEKBERICHT de dorpskrant van Amerongen. KLEPPERMAN WEEKBERICHT de dorpskrant van Amerongen. Uitgave nr. 53 van 21 april 2018 INHOUD: 1. Agenda voor de komende week. 2. Meneer de Wijze geeft de klepperman raad. 3. Berichten voor het weekbericht

Nadere informatie

KLEPPERMAN WEEKBERICHT de dorpskrant van Amerongen.

KLEPPERMAN WEEKBERICHT de dorpskrant van Amerongen. KLEPPERMAN WEEKBERICHT de dorpskrant van Amerongen. Uitgave nr. 57 van 19 mei 2018. INHOUD: 1. Agenda voor de komende week. 2. Meneer de Wijze geeft de klepperman raad. 3. Berichten voor het weekbericht.

Nadere informatie

KLEPPERMAN WEEKBERICHT de dorpskrant van Amerongen.

KLEPPERMAN WEEKBERICHT de dorpskrant van Amerongen. KLEPPERMAN WEEKBERICHT de dorpskrant van Amerongen. Uitgave nr. 52 van 14 april 2018 INHOUD: 1. Agenda voor de komende week. 2. Meneer de Wijze geeft de klepperman raad. 3. Berichten voor het weekbericht

Nadere informatie

KLEPPERMAN WEEKBERICHT de dorpskrant van Amerongen

KLEPPERMAN WEEKBERICHT de dorpskrant van Amerongen KLEPPERMAN WEEKBERICHT de dorpskrant van Amerongen De klepperman was vroeger een bekende figuur in Amerongen. Hij ging het dorp door met zijn klepper en bracht de bewoners zo op de hoogte van de nieuwtjes.

Nadere informatie

KLEPPERMAN WEEKBERICHT de dorpskrant van Amerongen.

KLEPPERMAN WEEKBERICHT de dorpskrant van Amerongen. KLEPPERMAN WEEKBERICHT de dorpskrant van Amerongen. Uitgave nr. 56 van 12 mei 2018 INHOUD: 1. Agenda voor de komende week. 2. Meneer de Wijze geeft de klepperman raad. 3. Berichten voor het weekbericht

Nadere informatie

KLEPPERMAN WEEKBERICHT de dorpskrant van Amerongen.

KLEPPERMAN WEEKBERICHT de dorpskrant van Amerongen. KLEPPERMAN WEEKBERICHT de dorpskrant van Amerongen. Uitgave nr. 85 van 1 december 2018. INHOUD 1. Agenda voor de komende week. 2. De Serious Request 3 FM Life Line in Amerongen. 3. De grote Dorpskwis.

Nadere informatie

KLEPPERMAN WEEKBERICHT de dorpskrant van Amerongen.

KLEPPERMAN WEEKBERICHT de dorpskrant van Amerongen. KLEPPERMAN WEEKBERICHT de dorpskrant van Amerongen. Uitgave nr. 62 van 23 juni 2018. INHOUD: 1. Agenda voor de komende week. 2. Samenwerking Amerongen en Overberg. 3. Medewerkers gevraagd voor het Organisatie

Nadere informatie

KLEPPERMAN WEEKBERICHT de dorpskrant van Amerongen

KLEPPERMAN WEEKBERICHT de dorpskrant van Amerongen KLEPPERMAN WEEKBERICHT de dorpskrant van Amerongen De klepperman was vroeger een bekende figuur in Amerongen. Hij ging het dorp door met zijn klepper en bracht de bewoners zo op de hoogte van de nieuwtjes.

Nadere informatie

KLEPPERMAN WEEKBERICHT de dorpskrant van Amerongen. Uitgave nr. 89 van 29 december De Klepperman wenst iedereen een heel voorspoedig 2019 toe.

KLEPPERMAN WEEKBERICHT de dorpskrant van Amerongen. Uitgave nr. 89 van 29 december De Klepperman wenst iedereen een heel voorspoedig 2019 toe. KLEPPERMAN WEEKBERICHT de dorpskrant van Amerongen. Uitgave nr. 89 van 29 december 2018. De Klepperman wenst iedereen een heel voorspoedig 2019 toe. INHOUD 1. Agenda voor de komende week. 2. De Klepperman

Nadere informatie

KLEPPERMAN WEEKBERICHT de dorpskrant van Amerongen.

KLEPPERMAN WEEKBERICHT de dorpskrant van Amerongen. KLEPPERMAN WEEKBERICHT de dorpskrant van Amerongen. Uitgave nr. 64 van 7 juli 2018. INHOUD: 1. Agenda voor de komende week. 2. Afscheid Ds. Bouter in Overberg. 3. Persbericht van Anne van Doorn. 4. Opstart

Nadere informatie

KLEPPERMAN WEEKBERICHT

KLEPPERMAN WEEKBERICHT KLEPPERMAN WEEKBERICHT de dorpskrant van Amerongen. Uitgave nr. 50 van 31 maart 2018 INHOUD: 1. Agenda voor de komende week. 2. Meneer de Wijze geeft de klepperman raad. 3. Berichten voor het weekbericht

Nadere informatie

KLEPPERMAN WEEKBERICHT de dorpskrant van Amerongen.

KLEPPERMAN WEEKBERICHT de dorpskrant van Amerongen. KLEPPERMAN WEEKBERICHT de dorpskrant van Amerongen. Uitgave nr. 80 van 27 oktober 2018. INHOUD 1. Agenda voor de komende week. 2. Binnenkomst van Sinterklaas. 3. Maarten Luther Wandeltocht. 4. Amuuz. 5.

Nadere informatie

KLEPPERMAN WEEKBERICHT de dorpskrant van Amerongen.

KLEPPERMAN WEEKBERICHT de dorpskrant van Amerongen. KLEPPERMAN WEEKBERICHT de dorpskrant van Amerongen. Uitgave nr. 67 van 28 juli 2018. INHOUD: 1. Agenda voor de komende week. 2. Expositie in het info centrum van Utrechts Landschap. 3. Koenestraat wordt

Nadere informatie

KLEPPERMAN WEEKBERICHT

KLEPPERMAN WEEKBERICHT KLEPPERMAN WEEKBERICHT de dorpskrant van Amerongen. Uitgave nr. 55 van 5 mei 2018 INHOUD: 1. Agenda voor de komende week. 2. Meneer de Wijze geeft de klepperman raad. 3. Berichten voor het weekbericht

Nadere informatie

KLEPPERMAN WEEKBERICHT de dorpskrant van Amerongen.

KLEPPERMAN WEEKBERICHT de dorpskrant van Amerongen. KLEPPERMAN WEEKBERICHT de dorpskrant van Amerongen. Uitgave nr. 68 van 4 augustus 2018. INHOUD: 1. Agenda voor de komende week. 2. Welkom bij de Klepperman. 3. Expositie in het info centrum van Utrechts

Nadere informatie

KLEPPERMAN WEEKBERICHT de dorpskrant van Amerongen.

KLEPPERMAN WEEKBERICHT de dorpskrant van Amerongen. KLEPPERMAN WEEKBERICHT de dorpskrant van Amerongen. Uitgave nr. 69 van 11 augustus 2018. INHOUD: 1. Agenda voor de komende week. 2. De oudste inwoner van Amerongen overleden. 3. Leuke aktie van het zendingshuis.

Nadere informatie

KLEPPERMAN WEEKBERICHT de dorpskrant van Amerongen.

KLEPPERMAN WEEKBERICHT de dorpskrant van Amerongen. KLEPPERMAN WEEKBERICHT de dorpskrant van Amerongen. Uitgave nr. 86 van 8 december 2018. INHOUD 1. Agenda voor de komende week. 2. De Serious Request 3 FM Life Line in Amerongen. 3. De grote Dorpskwis.

Nadere informatie

KLEPPERMAN WEEKBERICHT de dorpskrant van Amerongen.

KLEPPERMAN WEEKBERICHT de dorpskrant van Amerongen. KLEPPERMAN WEEKBERICHT de dorpskrant van Amerongen. Uitgave nr. 88 van 22 december 2018. INHOUD 1. Agenda voor de komende week. 2. De Klepperman wenst u Prettige Kerstdagen en Gelukkig Nieuwjaar. 3. Doe

Nadere informatie

KLEPPERMAN WEEKBERICHT de dorpskrant van Amerongen.

KLEPPERMAN WEEKBERICHT de dorpskrant van Amerongen. KLEPPERMAN WEEKBERICHT de dorpskrant van Amerongen. Uitgave nr. 79 van 20 oktober 2018. INHOUD 1. Agenda voor de komende week. 2. Binnenkomst van Sinterklaas. 3. Maarten Luther Wandeltocht. 4. Makke Janne

Nadere informatie

KLEPPERMAN WEEKBERICHT de dorpskrant van Amerongen.

KLEPPERMAN WEEKBERICHT de dorpskrant van Amerongen. KLEPPERMAN WEEKBERICHT de dorpskrant van Amerongen. Uitgave nr. 75 van 22 september 2018. INHOUD: 1. Agenda voor de komende week. 2. Herfstmarkt Utrechts Landschap. 3. Mooie boswandeling. 4. College van

Nadere informatie

KLEPPERMAN WEEKBERICHT de dorpskrant van Amerongen.

KLEPPERMAN WEEKBERICHT de dorpskrant van Amerongen. 9 KLEPPERMAN WEEKBERICHT de dorpskrant van Amerongen. Uitgave nr. 97 van 23 februari 2019. INHOUD 1. Agenda voor voor de komende week. 2. Wijzigingen Middeleeuws Banket. 3. Concert Kasteel Amerongen. 4.

Nadere informatie

KLEPPERMAN WEEKBERICHT de dorpskrant van Amerongen.

KLEPPERMAN WEEKBERICHT de dorpskrant van Amerongen. KLEPPERMAN WEEKBERICHT de dorpskrant van Amerongen. Uitgave nr. 60 van 9 juni 2018. INHOUD: 1. Agenda voor de komende week. 2. Meneer de Wijze geeft de klepperman raad. 3. Taalhulpen gevraagd. 4. Bron

Nadere informatie

KLEPPERMAN WEEKBERICHT de dorpskrant van Amerongen.

KLEPPERMAN WEEKBERICHT de dorpskrant van Amerongen. KLEPPERMAN WEEKBERICHT de dorpskrant van Amerongen. Uitgave nr. 70 van 18 augustus 2018. ATTENTIE: het weekbericht wordt in pdf verzonden. Dat is op advies van mensen die daarmee het weekbericht gemakkelijk

Nadere informatie

KLEPPERMAN WEEKBERICHT de dorpskrant van Amerongen.

KLEPPERMAN WEEKBERICHT de dorpskrant van Amerongen. KLEPPERMAN WEEKBERICHT de dorpskrant van Amerongen. Uitgave nr. 77 van 6 oktober 2018. INHOUD 1. Agenda voor de komende week. 2. Avond dementie in de Ark. 3. Allemanswaard Theatergroep Bint. 4. FF een

Nadere informatie

KLEPPERMAN WEEKBERICHT de dorpskrant van Amerongen.

KLEPPERMAN WEEKBERICHT de dorpskrant van Amerongen. KLEPPERMAN WEEKBERICHT de dorpskrant van Amerongen. Uitgave nr. 94 van 2 februari 2019. INHOUD 1. Agenda voor de komende week. 2. Herstel en inrichting De Laan. 3. LOEMPIA BERAAD projecten. 4. Vrijwilligerswerk

Nadere informatie

KLEPPERMAN WEEKBERICHT de dorpskrant van Amerongen.

KLEPPERMAN WEEKBERICHT de dorpskrant van Amerongen. KLEPPERMAN WEEKBERICHT de dorpskrant van Amerongen. Uitgave nr. 82 van 10 november 2018. INHOUD 1. Agenda voor de komende week. 2. Oproep. Vespa Piaggio. 3. 18e Maarten Luther Wandeltocht groot succes.

Nadere informatie

KLEPPERMAN WEEKBERICHT de dorpskrant van Amerongen.

KLEPPERMAN WEEKBERICHT de dorpskrant van Amerongen. KLEPPERMAN WEEKBERICHT de dorpskrant van Amerongen. Uitgave nr. 91 van 12 januari 2019.. INHOUD 1. Agenda voor de komende week. 2. Buitenlust renoveert. Tijdelijk in de Napoleonschuur. 3. Het nieuwe cursus

Nadere informatie

Van de redactie van de Klepperman. Dit is de 4e digitale uitgave en nu voor het 1e kwartaal 2017.

Van de redactie van de Klepperman. Dit is de 4e digitale uitgave en nu voor het 1e kwartaal 2017. Jaargang 4 no. 6 januarir 2017 Wie is de klepperman? Deze klepperman is Gart met de Klep (van Veenendaal). De laatste klepperman was Meijer. De klepperman klepperde en op het geluid kwamen de mensen naar

Nadere informatie

KLEPPERMAN WEEKBERICHT de dorpskrant van Amerongen.

KLEPPERMAN WEEKBERICHT de dorpskrant van Amerongen. KLEPPERMAN WEEKBERICHT de dorpskrant van Amerongen. Uitgave nr. 78 van 13 oktober 2018. INHOUD 1. Agenda voor de komende week. 2. Officiele opening van de Andrieskerk toren. 3. Bron van Inspiratie door

Nadere informatie

KLEPPERMAN WEEKBERICHT. de dorpskrant van Amerongen. Uitgave nr. 98 van 2 maart 2019.

KLEPPERMAN WEEKBERICHT. de dorpskrant van Amerongen. Uitgave nr. 98 van 2 maart 2019. KLEPPERMAN WEEKBERICHT de dorpskrant van Amerongen. Uitgave nr. 98 van 2 maart 2019. INHOUD 1. Agenda voor voor de komende week. 2. Filmhuis Amerongen-Leersum. 3. Wijzigingen Middeleeuws Banket. 4. Concert

Nadere informatie

Jaargang 4 no. 3 juni 2016

Jaargang 4 no. 3 juni 2016 Jaargang 4 no. 3 juni 2016 Wie is de klepperman? Deze mooie klepperman-pop die ook in het vorige nummer stond heeft zoveel reacties opgeroepen. Daarom wordt die nog een keer geplaatst. Ook als een eerbetoon

Nadere informatie

KLEPPERMAN WEEKBERICHT de dorpskrant van Amerongen.

KLEPPERMAN WEEKBERICHT de dorpskrant van Amerongen. 9 KLEPPERMAN WEEKBERICHT de dorpskrant van Amerongen. Uitgave nr. 95 van 2 februari 2019. INHOUD 1. Agenda voor de komende week. 2. Nieuw in Amerongen BOSBADE. 3. Oproek vrijwilligers voor het repair café

Nadere informatie

KLEPPERMAN WEEKBERICHT de dorpskrant van Amerongen.

KLEPPERMAN WEEKBERICHT de dorpskrant van Amerongen. KLEPPERMAN WEEKBERICHT de dorpskrant van Amerongen. Uitgave nr. 76 van 29 september 2018. INHOUD: 1. Agenda voor de komende week. 2. Herfstmarkt Utrechts Landschap. 3. Repair café in Elst 4. Bron van Inspiratie

Nadere informatie

KLEPPERMAN WEEKBERICHT de dorpskrant van Amerongen.

KLEPPERMAN WEEKBERICHT de dorpskrant van Amerongen. KLEPPERMAN WEEKBERICHT de dorpskrant van Amerongen. Uitgave nr. 73 van 8 september 2018. INHOUD: 1. Agenda voor de komende week. 2. Lezing van Bram Mabelis over het Amerongse Bos. 3. Ruil je Rijk. 4. Taalcursus.

Nadere informatie

Route.nl - Meer dan 1900 gratis fietsroutes

Route.nl - Meer dan 1900 gratis fietsroutes 1 van 5 Nederland Utrecht Utrechtse Heuvelrug 31 (ongeveer u.) Fietsroute 148525 1km 2015 Falkplan BV 2 van 5 Nederland Utrecht Utrechtse Heuvelrug 31 (ongeveer u.) Fietsroute 148525 Falk-VVV fietskaarten,

Nadere informatie

Jaargang 4 no. 5 oktober 2016

Jaargang 4 no. 5 oktober 2016 Jaargang 4 no. 5 oktober 2016 Wie is de klepperman? De Klepperman is Meijer de laatste officiële klepperman van Amerongen. In vroeger tijden ging de klepperman door het dorp om de nieuwtjes bekend te maken.

Nadere informatie

KLEPPERMAN WEEKBERICHT de dorpskrant van Amerongen.

KLEPPERMAN WEEKBERICHT de dorpskrant van Amerongen. 9 KLEPPERMAN WEEKBERICHT de dorpskrant van Amerongen. Uitgave nr. 96 van 16 februari 2019. INHOUD 1. Agenda voor de komende week. 2. Geheel nieuw in Amerongen MIDDELEEUWS BANKET IN DE NAPOLEONSCHUUR. 3.

Nadere informatie

KLEPPERMAN WEEKBERICHT de dorpskrant van Amerongen.

KLEPPERMAN WEEKBERICHT de dorpskrant van Amerongen. KLEPPERMAN WEEKBERICHT de dorpskrant van Amerongen. Uitgave nr. 92 van 19 januari 2019.. INHOUD 1. Agenda voor de komende week. 2. Buitenlust renoveert. Tijdelijk in de Napoleonschuur. 3. Bron van Inspiratie

Nadere informatie

Route.nl - Meer dan 1900 gratis fietsroutes

Route.nl - Meer dan 1900 gratis fietsroutes 1 van 6 Nederland Utrecht Utrechtse Heuvelrug 42.1 (ongeveer 2:28 u.) Fietsroute 153437 1km 2015 Falkplan BV 2 van 6 Nederland Utrecht Utrechtse Heuvelrug 42.1 (ongeveer 2:28 u.) Fietsroute 153437 Wil

Nadere informatie

Ac viteitengids De Uiterton. Seizoen 2014-2015. www.woonzorgflevoland.nl

Ac viteitengids De Uiterton. Seizoen 2014-2015. www.woonzorgflevoland.nl Ac viteitengids De Uiterton Seizoen 2014-2015 www.woonzorgflevoland.nl U bent van harte welkom! In dit boekje vindt u alle activiteiten die georganiseerd worden in De Uiterton voor het seizoen September

Nadere informatie

kalender Woon-zorgcentrum Rustoord: maart 2014 MAANDKALENDER WOON-ZORGCENTRUM April 2014

kalender Woon-zorgcentrum Rustoord: maart 2014 MAANDKALENDER WOON-ZORGCENTRUM April 2014 MAANDKALENDER WOON-ZORGCENTRUM April 2014 Dinsdag 01 Woensdag 02 Donderdag 03 09.15-10.15 uur Bibliotheek is geopend Bibliotheek 09.30 uur-10.30 uur Inschrijven Diner Rustorant. Het diner is op 8 April

Nadere informatie

KLEPPERMAN WEEKBERICHT de dorpskrant van Amerongen.

KLEPPERMAN WEEKBERICHT de dorpskrant van Amerongen. 9 KLEPPERMAN WEEKBERICHT de dorpskrant van Amerongen. Uitgave nr. 99 van 9 maarti 2019. INHOUD 1. Agenda voor voor de komende week. 2. Koenestraat. 3. Ooievaars weer terug. 4. Wandelen met Utrechts Landschap.

Nadere informatie

VERHUISBERICHTEN Verhuisd naar Doorn Focwa Autoschade is verhuisd naar Boswijk 54 in Doorn.

VERHUISBERICHTEN Verhuisd naar Doorn Focwa Autoschade is verhuisd naar Boswijk 54 in Doorn. Ameronger ondernemersvereniging NIEUWSBRIEF nr. 33 NIEUWS UIT ONDERNEMERSLAND AMERONGEN Een nieuwe lente.een nieuw geluid! Ook in ondernemersland Amerongen. Met tal van nieuwe ontwikkelingen. April 2016

Nadere informatie

Nieuwsbrief Princenhaags museum nr. 6

Nieuwsbrief Princenhaags museum nr. 6 Nieuwsbrief Princenhaags museum nr. 6 Onze nieuwsbrief heeft een ander uiterlijk gekregen. We gaan onze vrienden op een andere manier informeren over zaken die in het Princenhaags museum spelen. Vrienden

Nadere informatie

In deze activiteitenagenda staan de activiteiten beschreven die zowel op locatie De Nieuwpoort en locatie De Palatijn worden aangeboden.

In deze activiteitenagenda staan de activiteiten beschreven die zowel op locatie De Nieuwpoort en locatie De Palatijn worden aangeboden. Maart 2019 Altijd wat te doen: In deze activiteitenagenda staan de activiteiten beschreven die zowel op locatie De Nieuwpoort en locatie De Palatijn worden aangeboden. Voor wie graag actief bezig is, zijn

Nadere informatie

Nieuwsbrief mei

Nieuwsbrief mei Nieuwsbrief mei 2011 Met de uitgave van een nieuwsbrief zullen we u in de toekomst regelmatig informeren over interessante activiteiten van de Historische Vereniging Den Dolder. Website Historische Vereniging

Nadere informatie

U bent van harte welkom!

U bent van harte welkom! U bent van harte welkom! In dit boekje vindt u alle activiteiten die georganiseerd worden in De Uiterton voor het seizoen september 2017 - september 2018. Het kan zijn dat er wijzigingen optreden in het

Nadere informatie

Het Land van Heerlijke Ontmoetingen

Het Land van Heerlijke Ontmoetingen Het Land van Heerlijke Ontmoetingen Nieuwsbrief April 2015 Toeristische Gids Land van Cuijk 2015 Deze week wordt de Toeristische Gids 2015 verspreid. De gids is een handig naslagwerk voor toeristen en

Nadere informatie

Info bulletin mei t/m september 2015

Info bulletin mei t/m september 2015 Clubgebouw De Veldschoppe Gebr. Ketteringstraat 15 7131NM Lichtenvoorde Tel: 06-30690868 Info bulletin mei t/m september 2015 Overzicht activiteiten mei t/m september 2015 Gezinsfietstocht donderdag 14

Nadere informatie

KLEPPERMAN WEEKBERICHT de dorpskrant van Amerongen.

KLEPPERMAN WEEKBERICHT de dorpskrant van Amerongen. KLEPPERMAN WEEKBERICHT de dorpskrant van Amerongen. Uitgave nr. 83 van 17 november 2018. INHOUD 1. Agenda voor de komende week. 2. Oproep. Vespa Piaggio Snorfiets. 3. Bron van Inspiratie door zr. Dorien.

Nadere informatie

KLEPPERMAN WEEKBERICHT de dorpskrant van Amerongen.

KLEPPERMAN WEEKBERICHT de dorpskrant van Amerongen. KLEPPERMAN WEEKBERICHT de dorpskrant van Amerongen. Uitgave nr. 87 van 15 december 2018. INHOUD 1. Agenda voor de komende week. 2. 3. De Serious Request 3 FM Life Line in Amerongen. 4. De grote Dorpskwis.

Nadere informatie

INFORMATIEBULLETIN Schooljaar 2017/2018, nr. 1 SEPTEMBER, OKTOBER ----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Gemonde,

Nadere informatie

Waar verleden en heden elkaar ontmoeten

Waar verleden en heden elkaar ontmoeten Waar verleden en heden elkaar ontmoeten Introductie Graafs Museum Het Graafs Museum is gevestigd in de Hampoort, de laatste overgebleven stadspoort van de vestingstad Grave. Een locatie die mede het verhaal

Nadere informatie

Jaargang 4 no. 4 augustus 2016

Jaargang 4 no. 4 augustus 2016 Jaargang 4 no. 4 augustus 2016 Wie is de klepperman? De Klepperman is Meijer de laatste officiële klepperman van Amerongen. In vroeger tijden ging de klepperman door het dorp om de nieuwtjes bekend te

Nadere informatie

KLEPPERMAN WEEKBERICHT de dorpskrant van Amerongen.

KLEPPERMAN WEEKBERICHT de dorpskrant van Amerongen. KLEPPERMAN WEEKBERICHT de dorpskrant van Amerongen. Uitgave nr. 72 van 1 september 2018. ATTENTIE: het weekbericht wordt in pdf verzonden. Dat is op advies van mensen die daarmee het weekbericht gemakkelijk

Nadere informatie

Informatie van het Odensehuis

Informatie van het Odensehuis Deze informatie is bedoeld voor iedereen die regelmatig bij het Odensehuis komt. Dit zijn alle mensen die het Odensehuis bezoeken, deelnemen aan activiteiten of op andere wijze betrokken zijn: wekelijkse

Nadere informatie

Route.nl - Meer dan 1900 gratis fietsroutes

Route.nl - Meer dan 1900 gratis fietsroutes 1 van 6 Nederland Utrecht Woudenberg 29.5 (ongeveer 1:42 u.) Fietsroute 142655 900m 2015 Falkplan BV 2 van 6 Nederland Utrecht Woudenberg 29.5 (ongeveer 1:42 u.) Fietsroute 142655 Falk-VVV fietskaarten,

Nadere informatie

Vragenlijst winkeliers eerste peiling zondagsopenstelling winkels in gemeente Utrechtse Heuvelrug

Vragenlijst winkeliers eerste peiling zondagsopenstelling winkels in gemeente Utrechtse Heuvelrug Vragenlijst winkeliers eerste peiling zondagsopenstelling winkels in gemeente Utrechtse Heuvelrug 1. Wat vindt u ervan dat alle winkels in de gemeente Utrechtse Heuvelrug momenteel op zondag open kunnen

Nadere informatie

Info bulletin mei t/m september 2019

Info bulletin mei t/m september 2019 Clubgebouw De Veldschoppe Gebr. Ketteringstraat 15 7131NM Lichtenvoorde Tel: 06-30690868 Info bulletin mei t/m september 2019 Gezinsfietstocht donderdag 30 mei start tussen 10.00 11:00 uur Avondvierdaagse

Nadere informatie

DECEMBER 2016 JANUARI 2017 TRIMENZO HET GROTENHUIS

DECEMBER 2016 JANUARI 2017 TRIMENZO HET GROTENHUIS DECEMBER 2016 JANUARI 2017 TRIMENZO HET GROTENHUIS Het Grotenhuis Binnenweg 2 7391 GP Twello TRIMENZO Hallo Allen, Voor u ligt weer een veelzijdig programma-overzicht. voor de maanden December 2016 en

Nadere informatie

Nieuwsbrief van o.b.s. Het Spectrum

Nieuwsbrief van o.b.s. Het Spectrum Nieuwsbrief van o.b.s. Het Spectrum Januari 2017 Datum Activiteit Groep Opmerking 27 januari 2017 Inhoud Belangrijke Data Aanmelden nieuwe Ouderavond gezonde voeding Nationale Voorleesdagen Bedankt namens

Nadere informatie

kikkernieuws kikkernieuws Hoe meer boeken.hoe meer leesplezier!!! Basisschool Remigius Duiven

kikkernieuws kikkernieuws Hoe meer boeken.hoe meer leesplezier!!! Basisschool Remigius Duiven Basisschool Remigius Duiven kikkernieuws kikkernieuws website : www.bsremigiusduiven.nl e-mail : info@bsremigius.nl Redactie : Wilbert Arends en Anita Hendriks Jaargang 25 [nummer 06] ::: 08 oktober 2015

Nadere informatie

Inventaris van het archief. van het Gerechtsbestuur. Nederlangbroek, (1553, z.j.)

Inventaris van het archief. van het Gerechtsbestuur. Nederlangbroek, (1553, z.j.) T00007 Inventaris van het archief van het Gerechtsbestuur Nederlangbroek, (1553, z.j.) 1775-1812 z.n. en H.J. Postema April 2014 Inhoudsopgave Inleiding 3 Literatuur 4 Aanwijzingen voor de gebruiker 4

Nadere informatie

KLEPPERMAN WEEKBERICHT de dorpskrant van Amerongen.

KLEPPERMAN WEEKBERICHT de dorpskrant van Amerongen. 9 KLEPPERMAN WEEKBERICHT de dorpskrant van Amerongen. Uitgave nr. 100 van 16 maart 2019. JUBILEUM UITGAVE Dit is de 100 ste uitgave van de digitale klepperman. De dorpskrant van Amerongen. Vroeger werden

Nadere informatie

NT00064_152. Nadere Toegang op inv. nr 152. uit het archief van de. Dorpsgerechten, 1515-1813 (64) H.J. Postema

NT00064_152. Nadere Toegang op inv. nr 152. uit het archief van de. Dorpsgerechten, 1515-1813 (64) H.J. Postema NT00064_152 Nadere Toegang op inv. nr 152 uit het archief van de Dorpsgerechten, 1515-1813 (64) H.J. Postema Juni 2013 Inleiding In dit document zijn regesten van het volgende inventarisnummer betreffende

Nadere informatie

Jeugdlokalen Ravels-Eel

Jeugdlokalen Ravels-Eel 1/7 Jeugdlokalen Ravels-Eel Eelstraat 4 2380 Ravels-Eel De jeugdlokalen van Ravels-Eel zijn nieuwbouwlokalen, volledig toegankelijk voor rolstoelgebruikers, voorzien van een volledig ingerichte keuken,

Nadere informatie

Als u met dementie te maken krijgt

Als u met dementie te maken krijgt Als u met dementie te maken krijgt - 2 - Als u met dementie te maken krijgt, is het fijn te weten dat QuaRijn diverse mogelijkheden heeft om u te ondersteunen. Bij u in huis Met wat hulp en ondersteuning

Nadere informatie

Onderzoeksresultaten Marktplaats Duttendel & Wittebrug September 2015 Versie 1.0

Onderzoeksresultaten Marktplaats Duttendel & Wittebrug September 2015 Versie 1.0 Onderzoeksresultaten Marktplaats Duttendel & Wittebrug September 2015 Versie 1.0 2 Index 1. Introductie 2. Profiel respondent & wijk 3. Shopgedrag 4. Productbehoefte (wat en waar) 5. Biologische markten

Nadere informatie

\ De Burgerij Ransdaal juni 2018

\ De Burgerij Ransdaal juni 2018 \ De Burgerij Ransdaal juni 2018 De Hoeskamers Bij de Hoeskamer van de Burgerij kunt u terecht voor een kopje koffie, een gezellig praatje en leuke activiteiten. Tevens kunt u in de Hoeskamer een afspraak

Nadere informatie

DE BESTE BLOEMENWINKEL IN LELYSTAD. Bruidswerk Bedrijfsarrangementen en abonnementen Rouwwerk Bloemen

DE BESTE BLOEMENWINKEL IN LELYSTAD. Bruidswerk Bedrijfsarrangementen en abonnementen Rouwwerk Bloemen DE BESTE BLOEMENWINKEL IN LELYSTAD Bruidswerk Bedrijfsarrangementen en abonnementen Rouwwerk Bloemen Weversstraat 2, Lelystad Tel.: 0320 240 348 www.adamfactory.nl U bent van harte welkom! In dit boekje

Nadere informatie

Hoofdstuk 18 Regionaal archief en Open monumentdagen

Hoofdstuk 18 Regionaal archief en Open monumentdagen Hoofdstuk 18 Regionaal archief en Open monumentdagen Samenvatting Regionaal Archief Leiden Eén op de vijf Leidenaren heeft het afgelopen jaar informatie gezocht over de geschiedenis van Leiden en omgeving

Nadere informatie

BUITENGOED DE PANOVEN Zevenaar Beleef het Nederlands baksteen en dakpanmuseum

BUITENGOED DE PANOVEN Zevenaar Beleef het Nederlands baksteen en dakpanmuseum DE BASTEI Natuurmuseum, Nijmegen Van klei tot baksteen STIENEO Het Huis van de Nijmeegse Geschiedenis Geschiedenis ontwikkeling baksteenindustrie in beeld BUITENGOED DE PANOVEN Zevenaar Beleef het Nederlands

Nadere informatie

Agenda Het Korennieuws Juli Zaterdag 26 Augustus Vossenjacht Dinsdag 29 Augustus Vergadering Spooktocht

Agenda Het Korennieuws Juli Zaterdag 26 Augustus Vossenjacht Dinsdag 29 Augustus Vergadering Spooktocht Agenda 2017 Het Korennieuws Juli 2017 Zaterdag 26 Augustus 14.00 Vossenjacht Dinsdag 29 Augustus 20.30 Vergadering Spooktocht Zondag 03 September 07.30 Vissen Zondag 17 September 13.30 Fietstocht BBQ Zaterdag

Nadere informatie

TE KOOP. Zandweg K.K NG Leersum

TE KOOP. Zandweg K.K NG Leersum TE KOOP 695.000 K.K. Zandweg 9 3956 NG Leersum Inleiding Aan de rand van de Utrechtse Heuvelrug, tussen Doorn en Leersum ligt de buurtgemeenschap Darthuizen. De plek is uniek, het boshuis ligt midden in

Nadere informatie

SAMEN UIT VAKANTIE WEKEN

SAMEN UIT VAKANTIE WEKEN ZOMER 2019 SAMEN UIT VAKANTIE WEKEN VOOR OUDEREN VAN 50+ MARKELO - RIJS - ZEDDAM VOOR OUDEREN MET MEER ZORGBEHOEFTE EDE - LUNTEREN WELKOM! Hebt u zin om in de zomer gezellig een week met een groep op vakantie

Nadere informatie

AANMELDING. (in te vullen door De Stuw/Present Hardenberg)

AANMELDING. (in te vullen door De Stuw/Present Hardenberg) AANMELDING Groepsnummer: (in te vullen door De Stuw/Present Hardenberg) Stichting De Stuw en Stichting Present Hardenberg bundelen de krachten en organiseren samen het landelijke activiteit NL Doet 2011

Nadere informatie

SOOS Doorn Op vrijdagavond 8 juni zal er Géén soos zijn i.v.m. Avond wandelvierdaagse.

SOOS Doorn Op vrijdagavond 8 juni zal er Géén soos zijn i.v.m. Avond wandelvierdaagse. Nieuwsbrief Vrije Tijd week 22 29 Mei 2018 Nieuws Agenda 5 t/m 8 juni: Avondvierdaagse Doorn 13 Juni : Praatjes café koffer vol muziek 16 Juni : Workshop aardbeibloempotje maken 20 juni : Jaarfeest 30

Nadere informatie

Nieuwsbrief augustus/ september 2012

Nieuwsbrief augustus/ september 2012 Nieuwsbrief augustus/ september 2012 1 en 2 september: Feestweekeinde 100 Jaar Den Dolder met Poppodium, Jaarmarkt, Kunstmarkt en nog meer. Alle activiteiten zijn in het centrum van het dorp op en aan

Nadere informatie

Reis Erasmus+ naar Roemenië: 8 t/m 12 oktober 2016.

Reis Erasmus+ naar Roemenië: 8 t/m 12 oktober 2016. Reis Erasmus+ naar Roemenië: 8 t/m 12 oktober 2016. Deelnemers: José Boenders, Niek Kroep, Laura Kuipers, Christel Monnink en Ans Pol. Na een vroege treinreis op zaterdag 8 oktober jl. kwamen we in de

Nadere informatie

Nieuwsbrief Thomashuis Posterholt December 2016

Nieuwsbrief Thomashuis Posterholt December 2016 Nieuwsbrief Thomashuis Posterholt December 2016 Voor u ligt de tweede nieuwsbrief van dit jaar. We zullen u informeren over een aantal activiteiten van de afgelopen maanden, gewoon zo maar een greep uit

Nadere informatie

Jaarverslag Seinpost Slinge Maatschappelijk

Jaarverslag Seinpost Slinge Maatschappelijk Jaarverslag 2016 Seinpost Slinge Maatschappelijk Inhoudsopgave 1. Inleiding Seinpost Slinge 1.1 Missie en visie 1.2 Identiteit 1.3 Organisatie 1.4 Doelgroepen 2. Activiteiten 2.1 Taalles 2.2 Inloop 2.3

Nadere informatie