KLEPPERMAN WEEKBERICHT de dorpskrant van Amerongen

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "KLEPPERMAN WEEKBERICHT de dorpskrant van Amerongen"

Transcriptie

1 KLEPPERMAN WEEKBERICHT de dorpskrant van Amerongen Uitgave nr. 14 van 22 juli Inhoud: 1. Agenda. 2. Meneer de Wijze. 3. Interview met met Joyce Zumbrink met Kindercoaching met paarden. 4. Voorverkoop Cultuurhuizen Heuvelrug seizoen Het Let de Stigterpad. 6. In memoriam Grada Ketelaar.

2 7. Amerongen Toen en Nu. 8. Stichting Aroon. 9. De kernwaarden van Amerongen. 10. Amerongen van Boven. 11. Kasteel Amerongen agenda. Het Klepperman weekbericht komt wekelijks uit op de zaterdag. Het is een digitale uitgave met nieuws VOOR EN VAN alle Amerongers. Er worden korte nieuwtjes in vermeld. Iedereen mag nieuwtjes opgeven via komen die in het eerstvolgende weekbericht. Zo houden we elkaar op de hoogte. Agenda voor de komende week: 22 juli: Het weekbericht van de klepperman uitgave 14 komt uit. 23 juli: Kerkdienst Andrieskerk 10 uur Ds. Nijen uit Driebergen. 25 juli: Koffiemorgen PCOB 10 uur in de Ark 29 juli: Orgelconcert Andrieskerk 16 uur organist Wikkem Hormann. 30 juli: Kerkdienst 10 uur in de Andrieskerk Ds.Schinkelshoek uit Veenendaal 30 juli: Zendingshuis uur Themadienst door ds. Leo Kraak Meneer de Wijze: Hij sprak de klepperman toe, luister eens: Oplossingen bedenk je niet, die ontwerp je Ondernemer interview: Deze week: Joyce Zumbrink met haar Abel Kindercoaching met behulp van paarden.

3 De grote hobby van Joyce is paarden. Zij heeft een mooiestal en buitenterrein aan het begin van Amerongen naast de volkstuinen. Nu heeft ze op 1 april 2016 een coaching bedrijf opgericht. Wat doet zij nu met kindercoaching met behulp van haar paarden? 1. Zij coached kinderen van 4 tot 12 jaar die boos, kwaad, verdrietig zijn. Die ook vaak gepest worden en faalangst hebben. Kortom kinderen die bepaalde problemen hebben. 2. Zij doet met die kinderen spelletjes met paarden om die kinderen ZELFVERTROUWEN bij te brengen 3. De coachinglessen duren 1 uur. 4. Het aantal lessen is afhankelijk van ieder kind. 5. De resultaten zijn soms heel fantastisch en vruchtbaar. 6. De kinderen zoeken de grenzen op om voor hun zelfvertrouwen op te komen. 7. Joyce bouwt snel een goede band met het kind op en haar paarden helpen daarbij. De sterke punten van Abel Kindercoaching zijn: 1. Het persoonlijke kontakt. 2. Het inleven van de problematiek. 3. Het zonder oordeel starten met de coaching. 4. De individuele behandeling per kind. 5. Het maatwerk voor het opbouwen van zelfvertrouwen van het kind. 6. De laagdrempelige benadering van ouder en kind. Hoe ziet Joice Zumbrink de toekomst van haar coaching bedrijf:

4 1. Gelijdelijkaan het Abel coaching bedrijf uitbouwen tot een full time bezigheid. 2. Haar paardenhobby en de kennis van paarden professioneel gebruiken om kinderen met problemen aan zelfvertrouwen te helpen. 3. Haar kennis breed uitdragen aan Amerongense ouders. Kijk voor alle details op de site: kindercoaching.nl Neem vrijblijvend kontakt op met Joyce. Een gelukkige Joyce tussen haar paarden. Voorverkoop Cultuurhuizen Heuvelrug seizoen gestart. U kunt nu tot en met 31 augustus 2017 voordelig kaarten kopen voor het aantrekkelijk theateraanbod op de Heuvelrug. Bekijk dat aanbod op programmering@rbzout.nl Een greep uit het programma: Piepschuim, Ronald Snijders & Pieter Jouke, Franca Treur, De Kindertemmer, Spekkie en Sproet Speur Show, Gerard Alderliefste, Lavalu, Nathalie Baartman, Evert Ten Napel & Foppe de Haan, Theater Terra, JW Roy en nog veel meer. Je kunt online bestellen met ideal.

5 Het Let de Stigter fietspad wordt opgepakt door Hotel Restautant De Bergse Bossen in Driebergen en Moeke in Rhenen. Zij hebben er een mooi programma van gemaakt. De vraag is nu aan het Nationale Park Utrechtse Heuvelrug om aan deze start- en eindpunten een mooi bord te plaatsen. Fietsen. Route: Let de Stigterpad 32.9 km Het Let de Stigterpad is een prachtige fiets- en wandelroute die u langs de meest bijzondere plekjes op de Utrechtse Heuvelrug leidt. De fietsroute is vernoemd naar mevrouw Drs. A.D.de Stigter- Huizing, oud burgemeester van Maarn. Zij was de pleitbezorger voor de totstandkoming en de eerste voorzitter ( ) van Nationaal Park Utrechtse Heuvelrug,

6 De route start bij Hotel Bergse Bossen in Driebergen en loopt over Nationaal Park Utrechtse Heuvelrug naar Restaurant Moeke in Rhenen. U fietst door uitgestrekte bossen, langs zandverstuivingen, vennen, heide, prehistorische grafheuvels, indrukwekkende kastelen en uiterwaarden van de Neder- Rijn met schitterende vergezichten. Het is uniek dat stuwwal en rivierdal zo dicht bij elkaar liggen. Dat komt nergens anders voor in Nederland. Terecht dat dit gebied van 6000 ha in 2003 een beschermde status verkreeg al Nationaal Park. Routebeschrijving Let de Stigterpad vanaf Hotel & Grand Cafe Bergse Bossen Driebergen. Het Let de Stigterpad wordt aangeduid door middel van blauwe cirkels met een witte pijl en de naam Let de Stigterpad. 1. Vanaf de parkeerplaats van Bergse Bossen gaat u rechts af. 2. Bij het naastgelegen Chalet Klein Zwitserland neemt u het fietspad dat hier recht tegenover ligt. 3. U volgt de pijlen en komt bij het Staatsbosbeheer informatiebureau (het informatiebureau bevindt zich op 12 km) 4. U vervolgt uw weg richting Jan van Zutphenweg in Amerongen ( u bevindt zich op 21 km) 5. De route gaat verder door het bovendorp via De Kievit in Amerongen (u bevindt zich op 22 km) 6. Tip: U kunt in het oude dorp Amerongen een kopje koffie drinken bij Cafe Rest.Buitenlust. 7. U vervolgt uw weg naar het eindpunt van de route: Restaurant Moeke in Rhenen. (u bevindt zich op 32.9 km) Routebeschrijving Let de Stigterpad vanaf Restaurant Moeke in Rhenen. Het Let de Stigterpad wordt aangeduid door middel van blauwe cirkels met een witte pijl en de naam Let de Stigterpad. 1. Vanaf Restaurant Moeke in Rhenen fietst u naar De Kievit in Amerongen (u bevindt zich op 10.9 km) 2. Tip: U kunt in het oude dorp Amerongen een kopje koffie drinken in Cafe Restaurant Buitenlust 3. U vervolgt uw route vanaf de Kievit naar de Jan van Zutphenweg (u bevindt zich op 11.9 km) 4. Vanaf daar fietst u door de bossen naar het Staatsbosbeheer informatiebureau. (u bevindt zich op 20.9 km)

7 5. U vervolgt uw weg naar Bergse Bossen in Driebergen 6. Wanneer u het einde van het fietspad heeft bereikt en het bos uitkomt, steekt u schuin rechts over naar het eindpunt van de route: Hotel & Grand Cafe Bergse Bossen. (u bevindt zich op 30.9 km) In Memoriam. Op 15 juli 2017 is Grada Ketelaar overleden. Zij werd 80 jaar. Op 21 juli is de dankdienst in de Andrieskerk geweest. Zij heeft voor de Amerongse AMON winkeliers heel veel werk gedaan. We zullen haar als een trouwe en ijverige vrouw herinneren. Amerongen Toen en Nu. Er is veel belangstelling voor Amerongen Toen en Nu. Door Arie Rebergen worden oude foto s op facebook gezet. U kunt aan hem ook oude foto s mailen die hij dan op facebook zet. Mail naar a.j.rebergen@ziggo.nl En kijk op facebook.com/amerongentoen en Nu En geef een reaktie op wat u ziet en zich herinnert. De Stichting Aroon. De Stichting Aroon steunt mensen in ZuidOost- Azie met lesprogramma s en studie ondersteuning die het zelf niet kunnen betalen. De Stichting verzorgd studie financiering op allerlei terrein. De slogan is Een belofte en een opdracht, dat maakt SAMEN groot geluk De Stichting organiseert info avonden. De eerstvolgende is op 25 oktober 2017 bij Passage in Amerongen. De klepperman vist wekelijks de dorpsnieuwtjes op in Amerongen. Daarbij kan iedereen nieuws aandragen via de mail rjvee@ziggo.nl Dat wordt dan in de wekelijkse klepperman bekend gemaakt. De klepperman is 1 van de vele activiteiten van de Stichting Amerongen Inspireert. Kijk voor meer informatie op: De stichting heeft als hoofdsponsor de ondernemersvereniging AMON, samen met een groep supporters. Daarom staat er in de wekelijkse klepperman altijd een interview met een Amerongse ondernemer. De klepperman wordt digitaal verspreid. Al heel veel mensen in Amerongen zitten al in het databestand. Wilt u de digitale klepperman ook ontvangen? Meldt u dan aan via rjvee@ziggo.nl Het motto is: Amerongen Inspireert..een waardevolle beleving! Amerongen heeft 3 kernwaarden, namelijk Natuur, Cultuur en Historie. Deze waarden vormen de basis van de positionering van Amerongen. Die positionering brengt ons bij de slogan: AMERONGEN..EEN WAARDEVOLLE BELEVING! Bewoners en toeristen beamen dit. Er worden thans 5 Rondjes Amerongen ontwikkeld. Daar kunnen toeristen dan gebruik van maken om Amerongen te ontdekken. Deze komen a.s. week klaar. Openingstijd Historisch Archief in Allemanswaard: altijd laatste vrijdag van de maand: van tot uur. Ga er eens kijken, U staat verbaasd van al het oude Amerongse Historisch materiaal. Kasteel Amerongen: Openingstijden Kasteel Amerongen. Dinsdags t/m zondags van uur tot uur. De tuin is open vanaf uur Kijk voor het mooie zomerprogramma op

8 HANDJES: Op de website staat de rubriek HANDJES. In deze rubriek vind je een vragenformulier voor a. vraag naar vrijwilligershulp en b. een aanbod voor vrijwilligerswerk. Bij de invulling en verzending van het formulier wordt na ontvangst direct contact met je opgenomen. Er kunnen particulieren zich aanmelden maar ook verenigingen en stichtingen die HANDJES nodig hebben. Of handjes aanbieden met vergoeding voor hun clubkas. Bij aanmelding worden de vergoedingen besproken. Amerongen van bovenaf:

9 Kijk op de site amerongeninspireert.nl voor veel meer mooie beelden. Arie Rebergen vliegt met zijn drone boven Amerongen en maakt daar schitterende beelden van. Kijk bij voorbeeld op de site: Kijk wekelijks op de site Daar staat onder andere de rubriek KALENDER. Hierop staat een invulformulier om een aktiviteit of een evenement in Amerongen erop te plaatsen. Ook is het handig/nuttig bij het organiseren van evenementen/aktiviteiten even op de KALENDER TE KIJKEN of er al iets gepland staat. Veel leesplezier. Met hartelijke groeten van De Klepperman.

KLEPPERMAN WEEKBERICHT de dorpskrant van Amerongen

KLEPPERMAN WEEKBERICHT de dorpskrant van Amerongen KLEPPERMAN WEEKBERICHT de dorpskrant van Amerongen De klepperman was vroeger een bekende figuur in Amerongen. Hij ging het dorp door met zijn klepper en bracht de bewoners zo op de hoogte van de nieuwtjes.

Nadere informatie

KLEPPERMAN WEEKBERICHT de dorpskrant van Amerongen

KLEPPERMAN WEEKBERICHT de dorpskrant van Amerongen KLEPPERMAN WEEKBERICHT de dorpskrant van Amerongen De klepperman was vroeger een bekende figuur in Amerongen. Hij ging het dorp door met zijn klepper en bracht de bewoners zo op de hoogte van de nieuwtjes.

Nadere informatie

KLEPPERMAN WEEKBERICHT de dorpskrant van Amerongen

KLEPPERMAN WEEKBERICHT de dorpskrant van Amerongen KLEPPERMAN WEEKBERICHT de dorpskrant van Amerongen De klepperman was vroeger een bekende figuur in Amerongen. Hij ging het dorp door met zijn klepper en bracht de bewoners zo op de hoogte van de nieuwtjes.

Nadere informatie

KLEPPERMAN WEEKBERICHT de dorpskrant van Amerongen.

KLEPPERMAN WEEKBERICHT de dorpskrant van Amerongen. KLEPPERMAN WEEKBERICHT de dorpskrant van Amerongen. Uitgave nr. 51 van 7 april 2018 INHOUD: 1. Agenda voor de komende week. 2. Meneer de Wijze geeft de klepperman raad. 3. Berichten voor het weekbericht

Nadere informatie

KLEPPERMAN WEEKBERICHT de dorpskrant van Amerongen.

KLEPPERMAN WEEKBERICHT de dorpskrant van Amerongen. KLEPPERMAN WEEKBERICHT de dorpskrant van Amerongen. Uitgave nr. 48 van 17 maart 2018 INHOUD: 1. Agenda voor de komende week. 2. Meneer de Wijze. 3. Berichten voor het weekbericht van de klepperman. 4.

Nadere informatie

KLEPPERMAN WEEKBERICHT de dorpskrant van Amerongen.

KLEPPERMAN WEEKBERICHT de dorpskrant van Amerongen. KLEPPERMAN WEEKBERICHT de dorpskrant van Amerongen. Uitgave nr. 54 van 28 april 2018 INHOUD: 1. Agenda voor de komende week. 2. Meneer de Wijze geeft de klepperman raad. 3. Berichten voor het weekbericht

Nadere informatie

KLEPPERMAN WEEKBERICHT de dorpskrant van Amerongen

KLEPPERMAN WEEKBERICHT de dorpskrant van Amerongen KLEPPERMAN WEEKBERICHT de dorpskrant van Amerongen De klepperman was vroeger een bekende figuur in Amerongen. Hij ging het dorp door met zijn klepper en bracht de bewoners zo op de hoogte van de nieuwtjes.

Nadere informatie

KLEPPERMAN WEEKBERICHT de dorpskrant van Amerongen. Uitgave nr. 43 van 10 februari 2018.

KLEPPERMAN WEEKBERICHT de dorpskrant van Amerongen. Uitgave nr. 43 van 10 februari 2018. KLEPPERMAN WEEKBERICHT de dorpskrant van Amerongen. Uitgave nr. 43 van 10 februari 2018. INHOUD: 1. Agenda voor de komende week. 2. Meneer de Wijze. 3. Amerongese ondernemer..campa Carroserie Bedrijf.

Nadere informatie

KLEPPERMAN WEEKBERICHT de dorpskrant van Amerongen

KLEPPERMAN WEEKBERICHT de dorpskrant van Amerongen KLEPPERMAN WEEKBERICHT de dorpskrant van Amerongen De klepperman was vroeger een bekende figuur in Amerongen. Hij ging het dorp door met zijn klepper en bracht de bewoners zo op de hoogte van de nieuwtjes.

Nadere informatie

KLEPPERMAN WEEKBERICHT Uitgave nr. 6 van 27 mei 2017.

KLEPPERMAN WEEKBERICHT Uitgave nr. 6 van 27 mei 2017. KLEPPERMAN WEEKBERICHT Uitgave nr. 6 van 27 mei 2017. Het Klepperman weekbericht komt wekelijks uit op de zaterdag. Het is een digitale uitgave met nieuws VOOR EN VAN alle Amerongers. Er worden korte nieuwtjes

Nadere informatie

KLEPPERMAN WEEKBERICHT de dorpskrant van Amerongen.

KLEPPERMAN WEEKBERICHT de dorpskrant van Amerongen. KLEPPERMAN WEEKBERICHT de dorpskrant van Amerongen. Uitgave nr. 52 van 14 april 2018 INHOUD: 1. Agenda voor de komende week. 2. Meneer de Wijze geeft de klepperman raad. 3. Berichten voor het weekbericht

Nadere informatie

KLEPPERMAN WEEKBERICHT de dorpskrant van Amerongen.

KLEPPERMAN WEEKBERICHT de dorpskrant van Amerongen. KLEPPERMAN WEEKBERICHT de dorpskrant van Amerongen. Uitgave nr. 84 van 24 november 2018. INHOUD 1. Agenda voor de komende week. 2. Wintermarkt Elim. 3. Historisch Museum is op zoek naar het aspiratieboek.

Nadere informatie

KLEPPERMAN WEEKBERICHT de dorpskrant van Amerongen.

KLEPPERMAN WEEKBERICHT de dorpskrant van Amerongen. KLEPPERMAN WEEKBERICHT de dorpskrant van Amerongen. Uitgave nr. 65 van 14 juli 2018. INHOUD: 1. Agenda voor de komende week. 2. Bron van Inspiratie door zr. Dorien. 3. Expositie in Info centrum Utrechts

Nadere informatie

KLEPPERMAN WEEKBERICHT de dorpskrant van Amerongen.

KLEPPERMAN WEEKBERICHT de dorpskrant van Amerongen. KLEPPERMAN WEEKBERICHT de dorpskrant van Amerongen. Uitgave nr. 63 van 30 juni 2018. INHOUD: 1. Agenda voor de komende week. 2. Afscheidsdienst van Ds. Bouter in Overberg. 3. Hoe gaan we verder met het

Nadere informatie

KLEPPERMAN WEEKBERICHT de dorpskrant van Amerongen.

KLEPPERMAN WEEKBERICHT de dorpskrant van Amerongen. KLEPPERMAN WEEKBERICHT de dorpskrant van Amerongen. Uitgave nr. 53 van 21 april 2018 INHOUD: 1. Agenda voor de komende week. 2. Meneer de Wijze geeft de klepperman raad. 3. Berichten voor het weekbericht

Nadere informatie

KLEPPERMAN WEEKBERICHT de dorpskrant van Amerongen.

KLEPPERMAN WEEKBERICHT de dorpskrant van Amerongen. KLEPPERMAN WEEKBERICHT de dorpskrant van Amerongen. Uitgave nr. 49 van 25 maart 2018 INHOUD: 1. Agenda voor de komende week. 2. Uitslag gemeenteraads verkiezing. 3. De Klok 1 uur vooruit zetten. 4. Meneer

Nadere informatie

KLEPPERMAN WEEKBERICHT de dorpskrant van Amerongen.

KLEPPERMAN WEEKBERICHT de dorpskrant van Amerongen. KLEPPERMAN WEEKBERICHT de dorpskrant van Amerongen. Uitgave nr. 62 van 23 juni 2018. INHOUD: 1. Agenda voor de komende week. 2. Samenwerking Amerongen en Overberg. 3. Medewerkers gevraagd voor het Organisatie

Nadere informatie

KLEPPERMAN WEEKBERICHT de dorpskrant van Amerongen.

KLEPPERMAN WEEKBERICHT de dorpskrant van Amerongen. KLEPPERMAN WEEKBERICHT de dorpskrant van Amerongen. Uitgave nr. 66 van 21 juli 2018. INHOUD: 1. Agenda voor de komende week. 2. Expositie in het info centrum van Utrechts Landschap. 3. Aanstekelijk Tuinieren.

Nadere informatie

KLEPPERMAN WEEKBERICHT de dorpskrant van Amerongen.

KLEPPERMAN WEEKBERICHT de dorpskrant van Amerongen. KLEPPERMAN WEEKBERICHT de dorpskrant van Amerongen. Uitgave nr. 93 van 26 januari 2019. INHOUD 1. Agenda voor de komende week. 2. Natuurwandeling. 3. Lekker Gezond Eten. 4. Snuffelmarkt. 5. Herhalingscursus

Nadere informatie

KLEPPERMAN WEEKBERICHT de dorpskrant van Amerongen.

KLEPPERMAN WEEKBERICHT de dorpskrant van Amerongen. KLEPPERMAN WEEKBERICHT de dorpskrant van Amerongen. Uitgave nr. 85 van 1 december 2018. INHOUD 1. Agenda voor de komende week. 2. De Serious Request 3 FM Life Line in Amerongen. 3. De grote Dorpskwis.

Nadere informatie

KLEPPERMAN WEEKBERICHT de dorpskrant van Amerongen.

KLEPPERMAN WEEKBERICHT de dorpskrant van Amerongen. KLEPPERMAN WEEKBERICHT de dorpskrant van Amerongen. Uitgave nr. 59 van 2 juni 2018. INHOUD: 1. Agenda voor de komende week. 2. Meneer de Wijze geeft de klepperman raad. 3. Taalhulpen gevraagd. 4. 3 e Uitmarkt

Nadere informatie

KLEPPERMAN WEEKBERICHT de dorpskrant van Amerongen.

KLEPPERMAN WEEKBERICHT de dorpskrant van Amerongen. KLEPPERMAN WEEKBERICHT de dorpskrant van Amerongen. Uitgave nr. 61 van 16 juni 2018. INHOUD: 1. Agenda voor de komende week. 2. Medewerkers gevraagd voor het Organisatie en Promotiebureau van Amerongen

Nadere informatie

KLEPPERMAN WEEKBERICHT de dorpskrant van Amerongen

KLEPPERMAN WEEKBERICHT de dorpskrant van Amerongen KLEPPERMAN WEEKBERICHT de dorpskrant van Amerongen De klepperman was vroeger een bekende figuur in Amerongen. Hij ging het dorp door met zijn klepper en bracht de bewoners zo op de hoogte van de nieuwtjes.

Nadere informatie

KLEPPERMAN WEEKBERICHT de dorpskrant van Amerongen.

KLEPPERMAN WEEKBERICHT de dorpskrant van Amerongen. KLEPPERMAN WEEKBERICHT de dorpskrant van Amerongen. Uitgave nr. 57 van 19 mei 2018. INHOUD: 1. Agenda voor de komende week. 2. Meneer de Wijze geeft de klepperman raad. 3. Berichten voor het weekbericht.

Nadere informatie

KLEPPERMAN WEEKBERICHT de dorpskrant van Amerongen.

KLEPPERMAN WEEKBERICHT de dorpskrant van Amerongen. KLEPPERMAN WEEKBERICHT de dorpskrant van Amerongen. Uitgave nr. 67 van 28 juli 2018. INHOUD: 1. Agenda voor de komende week. 2. Expositie in het info centrum van Utrechts Landschap. 3. Koenestraat wordt

Nadere informatie

KLEPPERMAN WEEKBERICHT de dorpskrant van Amerongen.

KLEPPERMAN WEEKBERICHT de dorpskrant van Amerongen. KLEPPERMAN WEEKBERICHT de dorpskrant van Amerongen. Uitgave nr. 64 van 7 juli 2018. INHOUD: 1. Agenda voor de komende week. 2. Afscheid Ds. Bouter in Overberg. 3. Persbericht van Anne van Doorn. 4. Opstart

Nadere informatie

KLEPPERMAN WEEKBERICHT de dorpskrant van Amerongen.

KLEPPERMAN WEEKBERICHT de dorpskrant van Amerongen. KLEPPERMAN WEEKBERICHT de dorpskrant van Amerongen. Uitgave nr. 56 van 12 mei 2018 INHOUD: 1. Agenda voor de komende week. 2. Meneer de Wijze geeft de klepperman raad. 3. Berichten voor het weekbericht

Nadere informatie

KLEPPERMAN WEEKBERICHT

KLEPPERMAN WEEKBERICHT KLEPPERMAN WEEKBERICHT de dorpskrant van Amerongen. Uitgave nr. 55 van 5 mei 2018 INHOUD: 1. Agenda voor de komende week. 2. Meneer de Wijze geeft de klepperman raad. 3. Berichten voor het weekbericht

Nadere informatie

KLEPPERMAN WEEKBERICHT

KLEPPERMAN WEEKBERICHT KLEPPERMAN WEEKBERICHT de dorpskrant van Amerongen. Uitgave nr. 50 van 31 maart 2018 INHOUD: 1. Agenda voor de komende week. 2. Meneer de Wijze geeft de klepperman raad. 3. Berichten voor het weekbericht

Nadere informatie

KLEPPERMAN WEEKBERICHT de dorpskrant van Amerongen

KLEPPERMAN WEEKBERICHT de dorpskrant van Amerongen KLEPPERMAN WEEKBERICHT de dorpskrant van Amerongen De klepperman was vroeger een bekende figuur in Amerongen. Hij ging het dorp door met zijn klepper en bracht de bewoners zo op de hoogte van de nieuwtjes.

Nadere informatie

Van de redactie van de Klepperman. Dit is de 4e digitale uitgave en nu voor het 1e kwartaal 2017.

Van de redactie van de Klepperman. Dit is de 4e digitale uitgave en nu voor het 1e kwartaal 2017. Jaargang 4 no. 6 januarir 2017 Wie is de klepperman? Deze klepperman is Gart met de Klep (van Veenendaal). De laatste klepperman was Meijer. De klepperman klepperde en op het geluid kwamen de mensen naar

Nadere informatie

KLEPPERMAN WEEKBERICHT de dorpskrant van Amerongen. Uitgave nr. 89 van 29 december De Klepperman wenst iedereen een heel voorspoedig 2019 toe.

KLEPPERMAN WEEKBERICHT de dorpskrant van Amerongen. Uitgave nr. 89 van 29 december De Klepperman wenst iedereen een heel voorspoedig 2019 toe. KLEPPERMAN WEEKBERICHT de dorpskrant van Amerongen. Uitgave nr. 89 van 29 december 2018. De Klepperman wenst iedereen een heel voorspoedig 2019 toe. INHOUD 1. Agenda voor de komende week. 2. De Klepperman

Nadere informatie

én omgeving Rondje Vallei en Heuvelrug AFSTAND: 30 kilometer TIJDSDUUR: 2 uur Ontdek Scherpenzeel en omgeving op de fiets

én omgeving Rondje Vallei en Heuvelrug AFSTAND: 30 kilometer TIJDSDUUR: 2 uur Ontdek Scherpenzeel en omgeving op de fiets én omgeving Rondje Vallei en Heuvelrug AFSTAND: 30 kilometer TIJDSDUUR: 2 uur 1 Ontdek Scherpenzeel en omgeving op de fiets Rondje Vallei en Heuvelrug De plattegrond van deze route kunt u vinden op blz

Nadere informatie

KLEPPERMAN WEEKBERICHT de dorpskrant van Amerongen.

KLEPPERMAN WEEKBERICHT de dorpskrant van Amerongen. KLEPPERMAN WEEKBERICHT de dorpskrant van Amerongen. Uitgave nr. 68 van 4 augustus 2018. INHOUD: 1. Agenda voor de komende week. 2. Welkom bij de Klepperman. 3. Expositie in het info centrum van Utrechts

Nadere informatie

KLEPPERMAN WEEKBERICHT de dorpskrant van Amerongen.

KLEPPERMAN WEEKBERICHT de dorpskrant van Amerongen. KLEPPERMAN WEEKBERICHT de dorpskrant van Amerongen. Uitgave nr. 80 van 27 oktober 2018. INHOUD 1. Agenda voor de komende week. 2. Binnenkomst van Sinterklaas. 3. Maarten Luther Wandeltocht. 4. Amuuz. 5.

Nadere informatie

KLEPPERMAN WEEKBERICHT de dorpskrant van Amerongen.

KLEPPERMAN WEEKBERICHT de dorpskrant van Amerongen. KLEPPERMAN WEEKBERICHT de dorpskrant van Amerongen. Uitgave nr. 86 van 8 december 2018. INHOUD 1. Agenda voor de komende week. 2. De Serious Request 3 FM Life Line in Amerongen. 3. De grote Dorpskwis.

Nadere informatie

KLEPPERMAN WEEKBERICHT de dorpskrant van Amerongen.

KLEPPERMAN WEEKBERICHT de dorpskrant van Amerongen. KLEPPERMAN WEEKBERICHT de dorpskrant van Amerongen. Uitgave nr. 69 van 11 augustus 2018. INHOUD: 1. Agenda voor de komende week. 2. De oudste inwoner van Amerongen overleden. 3. Leuke aktie van het zendingshuis.

Nadere informatie

routes Mooie natuur Nationale Parken Makkelijk fietsen via knooppunten NATIONALE PARKEN afstanden tussen 25 en 55 km FIETS LANGS EN DOOR 12

routes Mooie natuur Nationale Parken Makkelijk fietsen via knooppunten NATIONALE PARKEN afstanden tussen 25 en 55 km FIETS LANGS EN DOOR 12 NR. 03 / 2014 fiets routes afstanden tussen 25 en 55 km Makkelijk fietsen via knooppunten FIETS LANGS EN DOOR 12 Nationale Parken 12 NATIONALE PARKEN fietsroutes Mooie natuur Fietsen in Weerribben-Wieden,

Nadere informatie

KLEPPERMAN WEEKBERICHT de dorpskrant van Amerongen.

KLEPPERMAN WEEKBERICHT de dorpskrant van Amerongen. KLEPPERMAN WEEKBERICHT de dorpskrant van Amerongen. Uitgave nr. 88 van 22 december 2018. INHOUD 1. Agenda voor de komende week. 2. De Klepperman wenst u Prettige Kerstdagen en Gelukkig Nieuwjaar. 3. Doe

Nadere informatie

KLEPPERMAN WEEKBERICHT de dorpskrant van Amerongen.

KLEPPERMAN WEEKBERICHT de dorpskrant van Amerongen. KLEPPERMAN WEEKBERICHT de dorpskrant van Amerongen. Uitgave nr. 79 van 20 oktober 2018. INHOUD 1. Agenda voor de komende week. 2. Binnenkomst van Sinterklaas. 3. Maarten Luther Wandeltocht. 4. Makke Janne

Nadere informatie

Route.nl - Meer dan 1900 gratis fietsroutes

Route.nl - Meer dan 1900 gratis fietsroutes 1 van 5 Nederland Utrecht Utrechtse Heuvelrug 31 (ongeveer u.) Fietsroute 148525 1km 2015 Falkplan BV 2 van 5 Nederland Utrecht Utrechtse Heuvelrug 31 (ongeveer u.) Fietsroute 148525 Falk-VVV fietskaarten,

Nadere informatie

KLEPPERMAN WEEKBERICHT de dorpskrant van Amerongen.

KLEPPERMAN WEEKBERICHT de dorpskrant van Amerongen. KLEPPERMAN WEEKBERICHT de dorpskrant van Amerongen. Uitgave nr. 70 van 18 augustus 2018. ATTENTIE: het weekbericht wordt in pdf verzonden. Dat is op advies van mensen die daarmee het weekbericht gemakkelijk

Nadere informatie

KLEPPERMAN WEEKBERICHT de dorpskrant van Amerongen.

KLEPPERMAN WEEKBERICHT de dorpskrant van Amerongen. KLEPPERMAN WEEKBERICHT de dorpskrant van Amerongen. Uitgave nr. 91 van 12 januari 2019.. INHOUD 1. Agenda voor de komende week. 2. Buitenlust renoveert. Tijdelijk in de Napoleonschuur. 3. Het nieuwe cursus

Nadere informatie

KLEPPERMAN WEEKBERICHT de dorpskrant van Amerongen.

KLEPPERMAN WEEKBERICHT de dorpskrant van Amerongen. KLEPPERMAN WEEKBERICHT de dorpskrant van Amerongen. Uitgave nr. 75 van 22 september 2018. INHOUD: 1. Agenda voor de komende week. 2. Herfstmarkt Utrechts Landschap. 3. Mooie boswandeling. 4. College van

Nadere informatie

KLEPPERMAN WEEKBERICHT de dorpskrant van Amerongen.

KLEPPERMAN WEEKBERICHT de dorpskrant van Amerongen. KLEPPERMAN WEEKBERICHT de dorpskrant van Amerongen. Uitgave nr. 73 van 8 september 2018. INHOUD: 1. Agenda voor de komende week. 2. Lezing van Bram Mabelis over het Amerongse Bos. 3. Ruil je Rijk. 4. Taalcursus.

Nadere informatie

ROUTE BPC. Maak kennis met onze locaties.!

ROUTE BPC. Maak kennis met onze locaties.! ROUTE BPC Maak kennis met onze locaties.! WE STELLEN ONS GRAAG EVEN VOOR. Volg me.. BUITENPOORT CATERING Al bijna 35 jaar vormen we met ons team een hechte familie en zijn we volledig op elkaar ingespeeld.

Nadere informatie

Jaargang 4 no. 5 oktober 2016

Jaargang 4 no. 5 oktober 2016 Jaargang 4 no. 5 oktober 2016 Wie is de klepperman? De Klepperman is Meijer de laatste officiële klepperman van Amerongen. In vroeger tijden ging de klepperman door het dorp om de nieuwtjes bekend te maken.

Nadere informatie

Werkstuk Aardrijkskunde Utrechtse heuvelrug

Werkstuk Aardrijkskunde Utrechtse heuvelrug Werkstuk Aardrijkskunde Utrechtse heuvelrug Werkstuk door een scholier 1917 woorden 13 juli 2009 5,8 4 keer beoordeeld Vak Aardrijkskunde Inleiding Mijn profiel werkstuk gaat over de Utrechtse heuvelrug.

Nadere informatie

KLEPPERMAN WEEKBERICHT de dorpskrant van Amerongen.

KLEPPERMAN WEEKBERICHT de dorpskrant van Amerongen. KLEPPERMAN WEEKBERICHT de dorpskrant van Amerongen. Uitgave nr. 82 van 10 november 2018. INHOUD 1. Agenda voor de komende week. 2. Oproep. Vespa Piaggio. 3. 18e Maarten Luther Wandeltocht groot succes.

Nadere informatie

Programmaboek. Oefenmarathon Diever 17 juni Menvereniging De Eemter Groepsaccommodatie Het Kasteel

Programmaboek. Oefenmarathon Diever 17 juni Menvereniging De Eemter Groepsaccommodatie Het Kasteel Programmaboek Oefenmarathon Diever 17 juni 2017 Menvereniging De Eemter Groepsaccommodatie Het Kasteel 2 Beste deelnemers en bezoekers! Van harte welkom in Diever. Voor de eersten wat fantastisch dat u

Nadere informatie

Route.nl - Meer dan 1900 gratis fietsroutes

Route.nl - Meer dan 1900 gratis fietsroutes 1 van 6 Nederland Utrecht Utrechtse Heuvelrug 42.1 (ongeveer 2:28 u.) Fietsroute 153437 1km 2015 Falkplan BV 2 van 6 Nederland Utrecht Utrechtse Heuvelrug 42.1 (ongeveer 2:28 u.) Fietsroute 153437 Wil

Nadere informatie

KLEPPERMAN WEEKBERICHT de dorpskrant van Amerongen.

KLEPPERMAN WEEKBERICHT de dorpskrant van Amerongen. 9 KLEPPERMAN WEEKBERICHT de dorpskrant van Amerongen. Uitgave nr. 97 van 23 februari 2019. INHOUD 1. Agenda voor voor de komende week. 2. Wijzigingen Middeleeuws Banket. 3. Concert Kasteel Amerongen. 4.

Nadere informatie

IJsselmeer 7 dagen. individuele fietsreis vanaf 515 Rondje IJsselmeer met de Afsluitdijk

IJsselmeer 7 dagen. individuele fietsreis vanaf 515 Rondje IJsselmeer met de Afsluitdijk IJsselmeer 7 dagen individuele fietsreis vanaf 515 Rondje IJsselmeer met de Afsluitdijk Nederlands meest bijzondere en populaire fietstocht is de 400 km tellende tour rond het IJsselmeer, een rondje "Hollands

Nadere informatie

Onvergetelijk Zeeuws Museum

Onvergetelijk Zeeuws Museum Onvergetelijk Zeeuws Museum Overzicht van activiteiten die het Zeeuws Museum de komende maanden biedt voor mensen met dementie, naasten, zorgverleners en geïnteresseerden: Rondleidingen Onvergetelijk Zeeuws

Nadere informatie

Ac viteitengids De Uiterton. Seizoen 2014-2015. www.woonzorgflevoland.nl

Ac viteitengids De Uiterton. Seizoen 2014-2015. www.woonzorgflevoland.nl Ac viteitengids De Uiterton Seizoen 2014-2015 www.woonzorgflevoland.nl U bent van harte welkom! In dit boekje vindt u alle activiteiten die georganiseerd worden in De Uiterton voor het seizoen September

Nadere informatie

KLEPPERMAN WEEKBERICHT de dorpskrant van Amerongen.

KLEPPERMAN WEEKBERICHT de dorpskrant van Amerongen. KLEPPERMAN WEEKBERICHT de dorpskrant van Amerongen. Uitgave nr. 77 van 6 oktober 2018. INHOUD 1. Agenda voor de komende week. 2. Avond dementie in de Ark. 3. Allemanswaard Theatergroep Bint. 4. FF een

Nadere informatie

De Oude Weg Elst. Wonen in de Amerongse Bovenpolder. 3 Royale kavels met luxe vrijstaande villa s

De Oude Weg Elst. Wonen in de Amerongse Bovenpolder. 3 Royale kavels met luxe vrijstaande villa s De Oude Weg Elst Wonen in de Amerongse Bovenpolder 3 Royale kavels met luxe vrijstaande villa s Riant WOnen Tussen de bossen van de Utrechtse Heuvelrug en de uiterwaarden van de Nederrijn ligt het sfeervolle

Nadere informatie

U bent van harte welkom!

U bent van harte welkom! U bent van harte welkom! In dit boekje vindt u alle activiteiten die georganiseerd worden in De Uiterton voor het seizoen september 2017 - september 2018. Het kan zijn dat er wijzigingen optreden in het

Nadere informatie

Lüneburger Heide 8 dagen

Lüneburger Heide 8 dagen Lüneburger Heide 8 dagen individuele fietsreis vanaf 590 Tussen Heide en Hanze Lüneburg - tien tegen één dat u niet eerder van die plaats gehoord had. Lüneburg gaf zijn naam aan de Lüneburger Heide, een

Nadere informatie

KLEPPERMAN WEEKBERICHT de dorpskrant van Amerongen.

KLEPPERMAN WEEKBERICHT de dorpskrant van Amerongen. KLEPPERMAN WEEKBERICHT de dorpskrant van Amerongen. Uitgave nr. 92 van 19 januari 2019.. INHOUD 1. Agenda voor de komende week. 2. Buitenlust renoveert. Tijdelijk in de Napoleonschuur. 3. Bron van Inspiratie

Nadere informatie

Nieuwsbrief Vrije Tijd

Nieuwsbrief Vrije Tijd Nieuwsbrief Vrije Tijd week 14 7 april 2017 Nieuws Agenda 9 april: FC Utrecht- Twente 22 april: Vogelwandeling Zeist. 23 april: FC Utrecht- Roda JC. 27 april: Koningsdag. 28 april: optreden van Doornvogels

Nadere informatie

Werkdagen Vrije tijd Op de maandag is Vrije tijd gesloten, de Leenderij is op deze dag wel open.

Werkdagen Vrije tijd Op de maandag is Vrije tijd gesloten, de Leenderij is op deze dag wel open. Nieuwsbrief Vrije Tijd week 14 03 april 2018 Nieuws Agenda 6 apr : Disco in Zeist 7 apr : Truckersdag (LET OP) 11,18 apr : Vogelgeluiden luisteren 21 apr : Vroege Vogelwandeling 21 apr : Visproefavond

Nadere informatie

KLEPPERMAN WEEKBERICHT de dorpskrant van Amerongen.

KLEPPERMAN WEEKBERICHT de dorpskrant van Amerongen. 9 KLEPPERMAN WEEKBERICHT de dorpskrant van Amerongen. Uitgave nr. 95 van 2 februari 2019. INHOUD 1. Agenda voor de komende week. 2. Nieuw in Amerongen BOSBADE. 3. Oproek vrijwilligers voor het repair café

Nadere informatie

SOOS Doorn Op vrijdagavond 8 juni zal er Géén soos zijn i.v.m. Avond wandelvierdaagse.

SOOS Doorn Op vrijdagavond 8 juni zal er Géén soos zijn i.v.m. Avond wandelvierdaagse. Nieuwsbrief Vrije Tijd week 22 29 Mei 2018 Nieuws Agenda 5 t/m 8 juni: Avondvierdaagse Doorn 13 Juni : Praatjes café koffer vol muziek 16 Juni : Workshop aardbeibloempotje maken 20 juni : Jaarfeest 30

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF HUISKAMER VAN ODIJK

NIEUWSBRIEF HUISKAMER VAN ODIJK 1-2017 Beste dorpsgenoten De lente is al aardig op gang gekomen. De narcissen en tulpen bloeien volop en de vogels zijn al druk in de weer om een nestje te bouwen. Tijd voor de geboorte van een nieuw item,

Nadere informatie

7th International Table Tennis Team Championships of Veteran Clubs/Groups

7th International Table Tennis Team Championships of Veteran Clubs/Groups 7th International Table Tennis Team Championships of Veteran Clubs/Groups van 15-18 augustus 2019 Hilversum / Nederland georganiseerd door OTC en IVTTS PAGE 1 Uitnodiging Index pagina : 2 Toernooi Brochure

Nadere informatie

27-12-2013 Wandelroute Twente Hezingen. www.wandelwiki.be

27-12-2013 Wandelroute Twente Hezingen. www.wandelwiki.be 27-12-2013 Wandelroute Twente Hezingen Galgenberg en Paardenslenkte. We maken een prachtige wandeling in het buitengewoon stille en glooiende grensgebied van Nederland en Duitsland ten noorden van Ootmarsum.

Nadere informatie

KLEPPERMAN WEEKBERICHT de dorpskrant van Amerongen.

KLEPPERMAN WEEKBERICHT de dorpskrant van Amerongen. KLEPPERMAN WEEKBERICHT de dorpskrant van Amerongen. Uitgave nr. 60 van 9 juni 2018. INHOUD: 1. Agenda voor de komende week. 2. Meneer de Wijze geeft de klepperman raad. 3. Taalhulpen gevraagd. 4. Bron

Nadere informatie

Radio Bartje vervalt aankomende week en de week er na is het alleen op dinsdag 22 mei. Woensdag middag Praatjes Café in Zeist

Radio Bartje vervalt aankomende week en de week er na is het alleen op dinsdag 22 mei. Woensdag middag Praatjes Café in Zeist Nieuwsbrief Vrije Tijd week 19 11 Mei 2018 Nieuws Agenda 16 mei : Theatergroep Heuvelrug 19 mei : Workshop vogeltjesmobiel 26 mei : De hongerige klant 26 mei : Orkest Ludiek (nieuw) 1 juni : Cinebartje

Nadere informatie

HOOFDSPONSOR. 28 december Club Hoogeveen

HOOFDSPONSOR. 28 december Club Hoogeveen 28 december 2017 Wat is de Hoogeveensche kuiertocht De Hoogeveensche Kuiertocht is een avondwandeling van circa 7,5 kilometer langs mooie, onverwachte en soms onbekende plekjes in Hoogeveen. Totaal zullen

Nadere informatie

KLEPPERMAN WEEKBERICHT de dorpskrant van Amerongen.

KLEPPERMAN WEEKBERICHT de dorpskrant van Amerongen. KLEPPERMAN WEEKBERICHT de dorpskrant van Amerongen. Uitgave nr. 78 van 13 oktober 2018. INHOUD 1. Agenda voor de komende week. 2. Officiele opening van de Andrieskerk toren. 3. Bron van Inspiratie door

Nadere informatie

Nieuwsbrief Vrije Tijd

Nieuwsbrief Vrije Tijd Nieuwsbrief Vrije Tijd week 5 30 Januari 2018 Nieuws Agenda 31 jan: Zeist woensdagmiddag (een koffer vol verhalen) 2 febr: Carnaval Doorn(nieuw) 3 febr: Lunchen in Zeist 7 febr: Fablab in Zeist 7febr:

Nadere informatie

IJsselmeer sportief, 6 dagen

IJsselmeer sportief, 6 dagen IJsselmeer sportief, 6 dagen individuele fietsreis vanaf 485 Rondje om het IJsselmeer Nederlands meest bijzondere en populaire fietstocht is de 400 km tellende tour rond het IJsselmeer. Eén van de mooiste

Nadere informatie

Meer informatie over de activiteiten is te lezen op onze website

Meer informatie over de activiteiten is te lezen op onze website April 2018 Altijd wat te doen: In deze activiteitenagenda staan de activiteiten beschreven die zowel op locatie De Kooimeer, locatie De Nieuwpoort als locatie De Palatijn worden aangeboden. Voor wie graag

Nadere informatie

Activiteitenfolder maart 2016

Activiteitenfolder maart 2016 ntmoetingscentrum de plek waar je thuis bent Activiteitenfolder maart 2016 Openingstijden Maandag t/m vrijdag van 9.00 tot 20.00 uur (keuken sluit om 19.30 uur) Zaterdag van 13.00 tot 16.30 uur Ontmoetingscentrum

Nadere informatie

Werkdagen Vrije tijd Op de maandag is Vrije tijd gesloten, de Leenderij is op deze dag wel open.

Werkdagen Vrije tijd Op de maandag is Vrije tijd gesloten, de Leenderij is op deze dag wel open. Nieuwsbrief Vrije Tijd week 15 10 april 2018 Nieuws Agenda 11,18 apr : Vogelgeluiden luisteren 21 apr : Vroege Vogelwandeling 21 apr : Visproefavond in Restaurant in Doorn(VOL) 27 apr : Koningsdag Doorn

Nadere informatie

DE BESTE BLOEMENWINKEL IN LELYSTAD. Bruidswerk Bedrijfsarrangementen en abonnementen Rouwwerk Bloemen

DE BESTE BLOEMENWINKEL IN LELYSTAD. Bruidswerk Bedrijfsarrangementen en abonnementen Rouwwerk Bloemen DE BESTE BLOEMENWINKEL IN LELYSTAD Bruidswerk Bedrijfsarrangementen en abonnementen Rouwwerk Bloemen Weversstraat 2, Lelystad Tel.: 0320 240 348 www.adamfactory.nl U bent van harte welkom! In dit boekje

Nadere informatie

KLEPPERMAN WEEKBERICHT. de dorpskrant van Amerongen. Uitgave nr. 98 van 2 maart 2019.

KLEPPERMAN WEEKBERICHT. de dorpskrant van Amerongen. Uitgave nr. 98 van 2 maart 2019. KLEPPERMAN WEEKBERICHT de dorpskrant van Amerongen. Uitgave nr. 98 van 2 maart 2019. INHOUD 1. Agenda voor voor de komende week. 2. Filmhuis Amerongen-Leersum. 3. Wijzigingen Middeleeuws Banket. 4. Concert

Nadere informatie

Meer informatie over de activiteiten is te lezen op onze website

Meer informatie over de activiteiten is te lezen op onze website Augustus 2017 Altijd wat te doen: In deze activiteitenagenda staan de activiteiten beschreven die zowel op locatie De Kooimeer, locatie De Nieuwpoort als locatie de Palatijn worden aangeboden. Voor wie

Nadere informatie

HOOFDSPONSOR. 29 december Club Hoogeveen

HOOFDSPONSOR. 29 december Club Hoogeveen 29 december 2018 Wat is de Hoogeveensche kuiertocht De Hoogeveensche Kuiertocht is een avondwandeling van circa 7 kilometer langs mooie, onverwachte en soms onbekende plekjes in Hoogeveen. Totaal zullen

Nadere informatie

Nieuwsflits. Kalender: 3 september 2015

Nieuwsflits. Kalender: 3 september 2015 Nieuwsflits 3 september 2015 Kalender: Agenda: Zaterdag 5 september: Kennismaken met voetbal 15 september t/m 21 september: St. Humantex - Kledingactie Vrijdag 2 oktober: Unicef Sponsorloop In deze nieuwsflits

Nadere informatie

Nieuwsbrief Vrije Tijd

Nieuwsbrief Vrije Tijd Nieuwsbrief Vrije Tijd week 4 23 Januari 2018 Nieuws Agenda 24 jan: Zeist woensdagmiddag (zintuigen) 27 jan: Optreden van het Jan Wonderlicht Trio (VOL) 2 febr: Carnaval Doorn 3 febr: Lunchen in Zeist

Nadere informatie

TE KOOP. Zandweg K.K NG Leersum

TE KOOP. Zandweg K.K NG Leersum TE KOOP 695.000 K.K. Zandweg 9 3956 NG Leersum Inleiding Aan de rand van de Utrechtse Heuvelrug, tussen Doorn en Leersum ligt de buurtgemeenschap Darthuizen. De plek is uniek, het boshuis ligt midden in

Nadere informatie

Nieuwsbrief HCOIJ, nummer 10, december 2013

Nieuwsbrief HCOIJ, nummer 10, december 2013 Nieuwsbrief HCOIJ, nummer 10, december 2013 Voor iedereen die ons een warm hart toedraagt. Hier is de tiende nieuwsbrief van HCOIJ, de laatste van 2013. Boordevol leuke nieuwtjes, foto s, mededelingen

Nadere informatie

Voor ouderen van 50+: Lunteren Driebergen Ede. Voor ouderen met meer zorg: Lunteren

Voor ouderen van 50+: Lunteren Driebergen Ede. Voor ouderen met meer zorg: Lunteren Voor ouderen van 50+: Lunteren Driebergen Ede Voor ouderen met meer zorg: Lunteren Wilt u er even tussen uit met een groep ouderen? Dan bent u van harte welkom op één van onze vakantieweken! Deze weken

Nadere informatie

In deze activiteitenagenda staan de activiteiten beschreven die zowel op locatie De Kooimeer als locatie De Nieuwpoort worden aangeboden.

In deze activiteitenagenda staan de activiteiten beschreven die zowel op locatie De Kooimeer als locatie De Nieuwpoort worden aangeboden. Februari 2016 Altijd wat te doen: In deze activiteitenagenda staan de activiteiten beschreven die zowel op locatie De Kooimeer als locatie De Nieuwpoort worden aangeboden. Voor wie graag actief bezig is,

Nadere informatie

Utrechtse Heuvelrug NS-wandeltocht. Begin station Driebergen-Zeist Eindpunt station Maarn Afstand 14 km

Utrechtse Heuvelrug NS-wandeltocht. Begin station Driebergen-Zeist Eindpunt station Maarn Afstand 14 km Utrechtse Heuvelrug NS-wandeltocht Begin station Driebergen-Zeist Eindpunt station Maarn Afstand 14 km Beschrijving van de wandeltocht U verlaat het station via spoor 1 langs de fietsenrekken en steekt

Nadere informatie

: Rondom Bakkeveen. : Bakkeveenseweg 15 : 9343 YB Een West. : 80% onverhard

: Rondom Bakkeveen. : Bakkeveenseweg 15 : 9343 YB Een West. : 80% onverhard Afstand Provincie Plaats Vertrekpunt : 17.5 KM : Friesland : Rondom Bakkeveen : De Drie Provinciën : Bakkeveenseweg 15 : 9343 YB Een West Bijzonderheden : Hei, bos mooie vennen : 80% onverhard RA = Rechtsaf

Nadere informatie

Perfecte uitvalsbasis voor zakelijke bijeenkomsten

Perfecte uitvalsbasis voor zakelijke bijeenkomsten Gemeente Utrechtse Heuvelrug Perfecte uitvalsbasis voor zakelijke bijeenkomsten Jaarlijks vinden in de provincie Utrecht meer vergaderingen plaats dan in heel Noord- Holland, Zuid-Holland en Gelderland

Nadere informatie

Hoofdstraat , DRIEBERGEN-RIJSENBURG

Hoofdstraat , DRIEBERGEN-RIJSENBURG Hoofdstraat 130 132, DRIEBERGEN-RIJSENBURG Vraagprijs 650.000 k.k. Woonoppervlak 240 m² Perceelgrootte 355 m² 9 Kamer(s) 9 Slaapkamer(s) Bouwjaar 1810 Hoofdstraat 130 132 DRIEBERGENRIJSENBURG Op

Nadere informatie

www.wandelwiki.be Landgoederen Klarenbeek en De Haere. 27-11-2012 Wandelroute Veluwe - Doornspijk

www.wandelwiki.be Landgoederen Klarenbeek en De Haere. 27-11-2012 Wandelroute Veluwe - Doornspijk 27-11-2012 Wandelroute Veluwe - Doornspijk Landgoederen Klarenbeek en De Haere. We wandelen met Lupus in het overgangsgebied tussen de voormalige Zuiderzee en de Veluwe. Doornspijk is een overwegend agrarische

Nadere informatie

PARK MAASHORST. Wonen op het mooiste plekje van Uden. Met natuurgebied De Maashorst als achtertuin. PARKMAASHORST.NL

PARK MAASHORST. Wonen op het mooiste plekje van Uden. Met natuurgebied De Maashorst als achtertuin. PARKMAASHORST.NL PARK MAASHORST Wonen op het mooiste plekje van Uden. Met natuurgebied De Maashorst als achtertuin. PARKMAASHORST.NL Een gebied met ongekende mogelijkheden In het Noorden van Uden, aan de rand van één van

Nadere informatie

Op weg naar een dementievriendelijke wijk. Iedereen kan een steentje bijdragen. Jasper Kimenai Alzheimer Nederland

Op weg naar een dementievriendelijke wijk. Iedereen kan een steentje bijdragen. Jasper Kimenai Alzheimer Nederland Op weg naar een dementievriendelijke wijk Iedereen kan een steentje bijdragen Jasper Kimenai Alzheimer Nederland Programma 1. Wensen en behoeften 2. Dementievriendelijk Nederland 3. Programma dementievrienden

Nadere informatie

Nieuwsbrief Stichting Buurtschap Strijp

Nieuwsbrief Stichting Buurtschap Strijp In dit nummer Geboren * Website www.leenderstrijp.com Overleden * School en winkel Leenderstrijp Nieuwe bewoners * Agenda Welzijn&Zorg * Carnaval 2015 De STRIEPER Nieuwsbrief Stichting Buurtschap Strijp

Nadere informatie

Vanaf de Tippe als je er met de rug naar toestaat. RA. Van Royenlaan. Daarna tweede RA fietspad ri. Vledderveen.

Vanaf de Tippe als je er met de rug naar toestaat. RA. Van Royenlaan. Daarna tweede RA fietspad ri. Vledderveen. Afstand Provincie Plaats Vertrekpunt : 17 Km : Drenthe : Vledder : Restaurant de Tippe : Lesturgeonplein 5 : 8381 EX Vledder Bijzonderheden : bos, heide en vennen : 90% onverhard RA = Rechtsaf LA = Linksaf

Nadere informatie

Als u met dementie te maken krijgt

Als u met dementie te maken krijgt Als u met dementie te maken krijgt - 2 - Als u met dementie te maken krijgt, is het fijn te weten dat QuaRijn diverse mogelijkheden heeft om u te ondersteunen. Bij u in huis Met wat hulp en ondersteuning

Nadere informatie

Bartiméus nieuwsbrief. Vrije Tijd

Bartiméus nieuwsbrief. Vrije Tijd Bartiméus nieuwsbrief Vrije Tijd Week 29 19 juli 2019 Agenda 19 juli Start zomerseizoen 11 aug eerste wedstrijd FC Utrecht- PEC Zwolle 2-5 sept Fietsvierdaagse Doorn Mededelingen De zomervakantie begint

Nadere informatie

KLEPPERMAN WEEKBERICHT de dorpskrant van Amerongen.

KLEPPERMAN WEEKBERICHT de dorpskrant van Amerongen. KLEPPERMAN WEEKBERICHT de dorpskrant van Amerongen. Uitgave nr. 83 van 17 november 2018. INHOUD 1. Agenda voor de komende week. 2. Oproep. Vespa Piaggio Snorfiets. 3. Bron van Inspiratie door zr. Dorien.

Nadere informatie