Nieuws van de directie

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Nieuws van de directie"

Transcriptie

1 ( ) 11 november groep 1-2 naar Slabroek 22 en 24 november ouderavonden Nieuws van de directie Beste ouders/verzorgers, Het is alweer volop herfst! De vallende blaadjes, het weer en de donkere dagen zorgen voor gevaarlijke situaties in het verkeer. Gelukkig hebben wij afgelopen week veel geleerd over het verkeer. De verkeers-werkgroep heeft veel werk verzet om een prachtige verkeersweek in elkaar te zetten. Zo hebben de kinderen echte verkeerssituaties kunnen naspelen op het schoolplein met de verkeerstuin. Ook zijn de fietsen gecontroleerd. Verkeerswerkgroep bedankt! Juf Annemiek gaat aankomende zaterdag op studiereis naar Amerika. De reis die juf Maria en ikzelf ook hebben gemaakt. Samen met collega's van andere SKBO scholen en van stichting OOG gaat zij scholen bezoeken in New York en Boston. Op de website kunt u de blog van juf Annemiek en de andere collega's lezen. Juf Annemiek: wij wensen je veel plezier en succes op deze inspirerende studiereis! Sinds vorige ben ik twee dagen aanwezig op school, dinsdag en woensdag. Wat is het fijn om weer aan het werk te zijn op de Kennedy! Ik ben zo trots op dit team en wat zij iedere dag weer voor elkaar krijgen. Ik ben ook ontzettend trots op onze enthousiaste leergierige leerlingen en betrokken ouders. Dat mag gezegd worden. Met vriendelijke groet, Marion van Rooij - locatieleider BS JFK datum jarige groep NOVEMBER 12 juf Marloes Meyra 4 Leuke leerzame apps! Voor kinderen die thuis spelenderwijs willen leren; te downloaden voor telefoon of tablet. - oefenen met sommen automatiseren: zoek op: aap rekenen - verkeersborden oefenen: zoek op: verjo bordentrainer Inhoud Kort algemeen nieuws Halloween 2016 Nieuws uit de groepen Ingekomen post Iedereen mag teksten of tekeningen aanleveren via nieuwsbrief.jfk@gmail.com. Het volgende krantje komt uit op woensdag 23 november. Kopij kan aangeleverd worden tot uiterlijk vrijdag 18 november. Plaatsing onder voorbehoud.

2 Kort algemeen nieuws Oproep Wat is onze speelplaats toch mooi geworden he! En dat allemaal dankzij MSD en hulpouders. Alleen... die witte bankjes... dat is niet helemaal de bedoeling. Wij zijn daarom nog opzoek naar mensen die deze bankjes willen komen verven. Zou toch een stuk leuker kijken als ze allemaal een ander kleurtje krijgen. Toch?! Stuur een mailtje naar juf Natascha; of loop na school gerust even binnen. Leerlingenraad Hallo allemaal, Dit is de allereerste keer dat de leerlingenraad een stukje schrijft in het JFKaatje. Voor de herfstvakantie hebben we met de leerlingenraad van 2016/2017 een vergadering gehad. Op dit moment zijn we vooral bezig met het klimrek en de buitenspeelkar. Ook willen wij er voor zorgen dat meer kinderen en ouders het JFKaatje gaan lezen. Daarom komt er vanaf nu elke keer een interview in met een juf of een meester. En willen wij het JFKaatje vullen met puzzels, raadsels of weetjes. De volgende keer hopen wij jullie meer informatie te kunnen geven over het klimrek. Groetjes van Pim en Joris namens de leerlingenraad. Mededeling kleuters Herfstwandeling slabroek Vrijdag 11 november is er voor groep 1-2 een uitstapje naar slabroek. We worden daar om 9.00 uur verwacht. Dus we moeten meteen vertrekken. We willen u vragen om rekening te houden met de kleding die uw kind aanheeft. Denk aan laarsjes voor in het bos, makkelijk zittende kleding etc.

3 Kort algemeen nieuws Interview De leerlingenraad neemt het JFKaatje over! Want vanaf nu komt er in ieder JFKaatje een leuk interview, zodat de leerlingen en ouders iedereen op onze school beter kunnen leren kennen. Het allereerste interview is met: juf Adrie!!! 1. Wil je jezelf even voorstellen? Ik ben Adrie Coolen en ik werk hier op de administratie. Ik doe op school ook activiteiten, zoals musicals. Ik ben getrouwd met Peter en ik heb twee kinderen, Inge en Ralph. 2. Wat is je lievelingsboek? Beekman en Beekman van Toon Kortooms. Dat is echt mijn lievelingsboek! 3. Wat is je lievelingsdier? Ik heb er meerdere, maar toch wint dan de hond. 4. Wat is je lievelingskleur? Dat is blauw. 5. En wat is je lievelingseten? Vis met pasta! Mmm, heerlijk! 6. Hoe lang werk je al op de John F. Kennedy? Al 9 jaar en 10 maanden. Dus al bijna 10 jaar! 7. Wat vind je leuk aan je werk? Het contact met het team. Maar vooral de kinderen en de jarig jobjes voor de stickers. En ik krijg vaak complimentjes, daar word ik helemaal blij van! 8. Wat is je lievelingsvak of activiteit om te geven? Toneel en musicals! 9. Wat wou je vroeger worden? Ik wilde kunstenares worden. 10. Wat zou je op onze school willen verbeteren? Meer ruimte waar we activiteiten kunnen geven, zoals voor het oefenen van musicals. En meer ruimte om spullen op te bergen, anders wordt de school een grote troep haha! Wil je nog iets zeggen tegen de lezers? Allemaal het JFKaatje lezen, want er staan super leuke dingen in zoals dit interview. Bedankt voor het interview juf Adrie! Groetjes van Djensey en Gina namens de leerlingenraad. Ouderbijdrage Voor de herfstvakantie zijn de machtigingsformulieren voor de ouderbijdrage uitgedeeld. Als u dit formulier invult en bij de leerkracht inlevert, dan wordt de ouderbijdrage automatisch afgeschreven. Lekker makkelijk! U mag de ouderbijdrage ook zelf over maken! 25,00 voor 1 kind en 35,00 voor 2 of meerdere kinderen. Dit mag naar rekeningnummer NL12 RABO t.n.v. Ouderraad JF Kennedyschool. Als u liever contant betaalt dan kan dat tijdens de ouderavonden op 22 en 24 november beneden bij de ingang/hal. Alvast bedankt! Raymond Overdevest (penningmeester Ouderraad) Kerstviering 2016 Let op! Dit jaar vieren wij Kerst op school op vrijdag 23 december. Dit betekent dat de leerlingen op donderdag 22 december een gewone schooldag hebben tot uur. En er dus geen kerstviering is in de avond. Over de invulling van de vrijdag krijgt u te zijner tijd meer info.

4 Kort algemeen nieuws Nieuws vanuit de MR, vergaderdatum 12 oktober 2016 We hebben deze vergadering samen met Meneer Peter gedaan. Meneer Peter heeft uitleg gegeven over de MARAP II (management rapportage). Na de uitleg hebben we akkoord gegeven hiervoor. Deze vergadering was de laatste vergadering met Petra als voorzitter. Saskia gaat deze taak overnemen en we bedanken Petra voor haar inzet! Ze blijft wel lid van de MR. De GMR van het SKBO wilde graag ons advies met betrekking tot een eventuele fusie met Stichting OOG. Wij, als MR, vonden dat we onvoldoende informatie hadden gekregen om hier een duidelijk advies over te geven. Wij hebben vragen hierover opgesteld en deze terug gegeven aan de GMR. Volgende vergadering staat onder andere de voorlopige begroting op de planning. Met vriendelijke groet namens de MR, Saskia Rutten Kunst De kunstwerken, van groep 5-6, van de expositie 'Zoals de ouden zongen' hebben een mooi plekje gekregen in de school. Kom de kunstwerken en onze IPC-leerwand van 'Jong en oud' gerust na school eens bewonderen! Verkeerstuin Op dinsdag 1 november hebben we voor alle groepen de verkeerstuin georganiseerd. Dit was een groot succes, mede dankzij de hulp van een aantal enthousiaste ouders! Het parcours werd door iedereen met succes afgelegd. Op donderdag 3 november zijn alle fietsen gecontroleerd op verlichting. Zo kunnen we hopelijk nóg veiliger de donkere maanden in! Complimentje voor alle kinderen die hun fiets bij zich hadden.

5 Kort algemeen nieuws Verkeerstuin vervolg

6 Voorleeswedstrijd

7 Voorleeswedstrijd Op vrijdag 14 oktober heeft de voorronde van de nationale Voorleeswedstrijd plaatsgevonden bij ons op school. De deelnemers (Isabel, Djensey, Destin, Pim, Aafke en Mitchell) hebben allemaal super goed voorgelezen. De jury had het heel moeilijk met het kiezen van de winnaar, maar het toch gelukt om een winnaar te kiezen: Djensey!! Van harte gefeliciteerd! Zij mag onze school vertegenwoordigen in de volgende ronde (in de bibliotheek van Oss). Winnares Djensey zal zelf nog een verslag schrijven voor in het JFKaatje!

8 Halloween 2016 Wat was het een griezelige leuke avond, de vrijdag voor de herfstvakantie. Groep 6 t/m 8 mochten namelijk een avondje komen spoken op school. Na een spannende, angstaanjagende binnenkomst hebben de leerlingen verschillende Halloween spellen gedaan. Tussendoor kregen zij nog wat luguber voedsel aangereikt vol bloed en insecten. En daarna hebben zij de avond afgesloten met een schrikaanjagende heksenfilm. Wij willen de ouders die dit mogelijk hebben gemaakt super bedanken voor hun inzet en de organisatie! En niet te vergeten juf Adrie en Peter Coolen!

9 Halloween 2016

10 Groep 1-2 Ter afsluiting van ons IPC project "Familie" hadden we een spelletjesochtend georganiseerd, waarbij de opa's en oma's uitgenodigd waren. En wat waren wij en de kinderen blij met de grote opkomst. Er waren super veel opa's en oma's om ons te komen helpen. Er waren zelfs opa's bij die ook mee gesprongen hebben op het schoolplein. Het enthousiasme was zo groot dat we dit schooljaar nog eens iets willen organiseren. Opa's en oma's nogmaals bedankt voor jullie hulp tijdens deze bijzondere ochtend. Het was een onvergetelijke ervaring voor de kinderen.

11 Groep 1-2 Vorige week is er een verkeersweek geweest op school. Hierbij werden er verschillende activiteiten georganiseerd die in het teken staan van verkeer. Zo hadden we op dinsdag een verkeerstuin. Op het schoolplein was een route uitgezet waar wij met fietsen een parcours mochten afleggen. Er was zelfs een stoplicht waar we moesten wachten, want er konden kinderen oversteken. En dit deden wij heel erg knap. We hebben geleerd dat je eerst naar links moet kijken, dan naar rechts en vervolgens nog een keer naar links. En als er dan geen verkeer komt, dan kunnen we oversteken. Knap he?!

12 Beste carnavalsliefhebbers van de Osse basisscholen, Op zaterdagmiddag 12 november a.s. gaan in de Groene Engel werkelijk alle remmen LOss. Tijdens deze middag wordt namelijk de 51e Osse jeugdprins en zijn adjudant op een wel zeer spectaculaire wijze onthuld. Misschien zitten ze wel bij jou op school. Voor en na de onthulling zal Joris Brukx een geweldig leuk programma voor de kinderen brengen. Kortom; hier moet je bij zijn! Kom daarom allemaal, met jullie ouders naar de Groene Engel, Kruisstraat 15 in Oss. De middag begint om uur en toegang is gratis! Graag tot ziens! Jeugdcommissie SCVO

Nieuws van de directie

Nieuws van de directie 1617-05 (23-11-16) 22-24 november ouderavonden 05 december Sinterklaasviering 06 december studiedag: alle leerlingen zijn vrij Nieuws van de directie Beste ouders/verzorgers, Deze week zijn de oudergesprekken.

Nadere informatie

Inhoud NOVEMBER. Nieuws van de directie. Welkom. Algemeen nieuws Nieuws uit de groepen Ingekomen post

Inhoud NOVEMBER. Nieuws van de directie. Welkom. Algemeen nieuws Nieuws uit de groepen Ingekomen post 1819-06 (14-11-18) 27 november schoen zetten op school (zie blz. 2) 30 november afsluiting IPC in groep 1-2: ouders/verzorgers zijn welkom van 11.45u - 12.15u 5 december Sinterklaas op school 6 december

Nadere informatie

Nieuws van de directie

Nieuws van de directie 1617-09 (01-02-17) 06 februari studiedag: alle leerlingen zijn vrij 09 februari rapport mee 14 + 16 februari 10-minutengesprekken 14 t/m 16 februari adviesgesprekken groep 8 VOORAANKONDIGING: 19 februari

Nadere informatie

Nieuws van de directie

Nieuws van de directie 1516-02 (23-09-15) 23 september start kinderpostzegel actie 01 oktober groep 1-2 gaat deze ochtend naar Slabroek 02 oktober afscheidsviering juf Bets (zie blz. 2) 03 oktober gezinsviering H.Hartkerk aanvang

Nadere informatie

Nieuws van de directie

Nieuws van de directie 1516-10 (17-02-16) 18 februari Fides groep 5-6 en groep 7-8 18 februari leerlingenraad 19 februari centrum Jeugd&Gezin op school aanwezig 8.15uur-8.30uur 24 februari inloopochtend 25 februari rapporten

Nadere informatie

Inhoud OKTOBER. Nieuws van de directie NOVEMBER. Algemeen nieuws Nieuws uit de groepen Ingekomen post. 21 Isabel Ömer Can 3 07 Julia Sch 7

Inhoud OKTOBER. Nieuws van de directie NOVEMBER. Algemeen nieuws Nieuws uit de groepen Ingekomen post. 21 Isabel Ömer Can 3 07 Julia Sch 7 1819-05 (31-10-18) 02 november Halloween 19-22.00 voor groep 6-8 06 en 08 november ouderavonden Beste allemaal, Nieuws van de directie Vorige week is er een bijeenkomst geweest met de werkgroep Luizen.

Nadere informatie

Inhoud DECEMBER. Nieuws van de directie JANUARI. Algemeen nieuws Sinterklaas op school Nieuws uit de groepen Ingekomen post ( )

Inhoud DECEMBER. Nieuws van de directie JANUARI. Algemeen nieuws Sinterklaas op school Nieuws uit de groepen Ingekomen post ( ) 1819-08 (12-12-18) 13 december IPC afsluiting gr 7-8, ouders welkom van 12.30-13.00u 20 december groep 7-8 gaat s-morgens schaatsen bij Winterland 20 december kerstviering (zie blz. 2 voor meer info) 21

Nadere informatie

Nieuws van de directie

Nieuws van de directie 1617-18 (12-07-17) 13 juli schoolverlaters ontbijt en afscheid groep 8 13 juli laatste schooldag voor alle leerlingen 14 juli roostervrije dag: alle leerlingen zijn vrij 15 juli t/m 27 augustus VAKANTIE

Nadere informatie

Inhoud JANUARI. Nieuws van de directie. Algemeen nieuws. Nieuws uit de groepen

Inhoud JANUARI. Nieuws van de directie. Algemeen nieuws. Nieuws uit de groepen 1819-10 (23-01-19) 23 januari t/m 2 februari Nationale Voorleesdagen 30 januari studiedag, alle leerlingen zijn vrij 07 februari rapportfolio mee naar huis 12 en 14 februari 10-minutengesprekken Beste

Nadere informatie

Nieuws van de directie

Nieuws van de directie 1516-13 (16-03-16) 31 maart gr. 1-2 poppenkast (middag) 05 april gr. 3 naar de Muzelinck (ochtend) 07 april gr. 7 schriftelijk verkeersexamen 11 april gr. 7 praktisch verkeersexamen Nieuws van de directie

Nadere informatie

Nieuws van de directie. Inhoud. JUNI 05 Indy 5 05 Wes 6 12 juf Heidi 4. Algemeen nieuws Nieuws uit de groepen Ingekomen post

Nieuws van de directie. Inhoud. JUNI 05 Indy 5 05 Wes 6 12 juf Heidi 4. Algemeen nieuws Nieuws uit de groepen Ingekomen post 1819-17 (29-05-19) 30 mei Hemelvaartsdag: alle leerlingen zijn vrij 31 mei alle leerlingen zijn vrij 3 juni studiedag: alle leerlingen zijn vrij 3 t/m 6 juni avond 4-daagse 7 juni groep 5-6 natte gymles

Nadere informatie

- Stijn in groep 1. Nieuws van de directie NOVEMBER ( ) 13 Virgil 8 22 Annabel 8 22 juf Will Meyra 3

- Stijn in groep 1. Nieuws van de directie NOVEMBER ( ) 13 Virgil 8 22 Annabel 8 22 juf Will Meyra 3 1516-05 (11-11-15) 13 november inloopochtend 8.30-9.30 uur 17 november CJ&G aanwezig op school 8.15-8.45 uur (zie poster) 17 november ouderavond 18 november we verzamelen om 18.30 uur om Sint naar bed

Nadere informatie

Inhoud OKTOBER. Algemeen nieuws Nieuws uit de groepen Ingekomen post

Inhoud OKTOBER. Algemeen nieuws Nieuws uit de groepen Ingekomen post 1819-04 (10-10-18) 10 oktober afsluiting IPC groep 1-2: vanaf 11.30u zijn de ouders/verzorgers welkom om mee te spelen in de speelwerkplaatsen 10 oktober afsluiting IPC groep 7-8: van 12.00u-12.30u (hele

Nadere informatie

Nieuws van de directie

Nieuws van de directie 1617-06 (07-12-16) 09 december paarse vrijdag (we hangen de regenboogvlag uit) 21 december groep 3 naar Jan Cunenmuseum (tentoonstellingen Armando tot Tajiri, ontdekkingen van een verzamelaar en Villa

Nadere informatie

Inhoud JANUARI. Nieuws van de directie. We verwelkomen. groep 1-2A! 07 t/m 11 januari Zilveren Week 14 t/m 25 januari toetsweken

Inhoud JANUARI. Nieuws van de directie. We verwelkomen. groep 1-2A! 07 t/m 11 januari Zilveren Week 14 t/m 25 januari toetsweken 1819-09 (09-01-19) 07 t/m 11 januari Zilveren Week 14 t/m 25 januari toetsweken Beste allemaal, Nieuws van de directie Allereerst wens ik jullie, namens het team van BS JFK, de allerbeste wensen voor een

Nadere informatie

NOVEMBER. Nieuws van de directie. Inhoud. Kort algemeen nieuws Musicalnieuws Nieuws uit de groepen Ingekomen

NOVEMBER. Nieuws van de directie. Inhoud. Kort algemeen nieuws Musicalnieuws Nieuws uit de groepen Ingekomen 1718-04 (01-11-17) 03 november Happy Halloweenfeest (OR) voor gr 6, 7 en 8 (19.00u - 22.00u) 09 november studiedag: alle leerlingen vrij 10 november afsluiting IPC gr 7-8 ouders zijn welkom om 12.00u Nieuws

Nadere informatie

MEI. Nieuws van de directie JUNI ( ) Kort algemeen nieuws Nieuws uit de groepen Ingekomen post

MEI. Nieuws van de directie JUNI ( ) Kort algemeen nieuws Nieuws uit de groepen Ingekomen post 1516-16 (25-05-16) VERKOOP HOUTARTIKELEN VAN GROEP 8 LOOPT TOT 13 JULI! 23-27 mei groep 8 FLESSENACTIE flessen kunnen deze week in de hal ingeleverd worden BVD! 26 mei SCHOOLFOTOGRAAF (individuele foto

Nadere informatie

Nieuws van de directie

Nieuws van de directie 1617-03 (12-10-16) 12 oktober MR vergadering 14 oktober nationale voorleeswedstrijd voorrondes op school 24 t/m 30 oktober HERFSTVAKANTIE 30 oktober wintertijd, de klok 1 uur terug zetten 08 november inloopochtend

Nadere informatie

Inhoud DECEMBER JANUARI. Welkom. Nieuws van de directie. Kort algemeen nieuws ( ) 24 december t/m 8 januari KERSTVAKANTIE

Inhoud DECEMBER JANUARI. Welkom. Nieuws van de directie. Kort algemeen nieuws ( ) 24 december t/m 8 januari KERSTVAKANTIE 1617-07 (21-12-16) 22 december groep 7-8 gaat schaatsen bij Winterland 23 december kerstviering 24 december t/m 8 januari KERSTVAKANTIE 9 januari we proosten op het nieuwe jaar om 14.20u: alle ouders zijn

Nadere informatie

Nieuws van de directie

Nieuws van de directie 1617-15 (31-05-17) 4 juni Pinksteren 5 juni Tweede Pinksterdag: alle leerlingen vrij 9 juni s middags middenbouwfeest groep 3-4-5(OR) Vooraankondiging 16 juni juffen/meesterdag bovenbouw 23 juni spelletjesmiddag

Nadere informatie

MAART. Nieuws van de directie

MAART. Nieuws van de directie 1516-11 (02-03-16) 03 maart ouderavond 04 maart Fides groep 7/8 08 maart loopbus (zie blz. 2) 09 maart juffendag/babyshower groep 3 14 maart start Week van de Lentekriebels 15 maart boomfeestdag groep

Nadere informatie

JULI. Nieuws van de directie. Kort algemeen nieuws Muziekdag Nieuws van groep 8 Ingekomen post ( ) 13 Kaelin 1 15 Jason 6

JULI. Nieuws van de directie. Kort algemeen nieuws Muziekdag Nieuws van groep 8 Ingekomen post ( ) 13 Kaelin 1 15 Jason 6 1516-19 (06-07-16) VERKOOP HOUTARTIKELEN VAN GROEP 8 LOOPT TOT 13 JULI! 07 juli gr. 8 gaat 30 km fietsen voor LIGHT FOR THE WORLD 07 juli sportmiddag i.s.m. SEC voor groep 1 t/m 7 (zie blz. 2) 07 juli

Nadere informatie

Nieuws van de directie

Nieuws van de directie 1415-06 (26-11-14) 26 november gr 7 en 8 op bezoek bij het Hooghuis Zuid en West 27 november gr 5 t/m 8 gaan pepernoten bakken 28 november gr 1 t/m 4 gaan pepernoten bakken 29 november gezinsviering in

Nadere informatie

SEPTEMBER. Nieuws van de directie ( )

SEPTEMBER. Nieuws van de directie ( ) 1920-01 (28-08-19) 19-30 augustus Gouden Weken 29 augustus ontruimingsoefening 04 september kennismakingsavond in alle groepen 11 september CJG bij ons op school (8.25u-8.45u) Beste allemaal, Nieuws van

Nadere informatie

Nieuws van de directie MEI ( ) Nieuws groep 8 Koningsdag Ingekomen post

Nieuws van de directie MEI ( ) Nieuws groep 8 Koningsdag Ingekomen post 1516-15 (11-05-16) 13 mei BINGO-avond groep 7-8 16 mei 2 e Pinksterdag: alle leerlingen zijn vrij 17 mei studiedag: alle leerlingen zijn vrij 19 mei leerlingenraad vergadering 23 mei start flessenactie

Nadere informatie

JANUARI. Inhoud. Nieuws van de directie. Kort algemeen nieuws Nieuws uit de groepen Ingekomen post

JANUARI. Inhoud. Nieuws van de directie. Kort algemeen nieuws Nieuws uit de groepen Ingekomen post 1718-08 (10-01-18) 15 januari Destin vertegenwoordigt onze school in de voorronde van de Nationale Voorleeswedstrijd in de bibliotheek in Oss 24 januari start Nationale Voorleesdagen Beste allemaal, Nieuws

Nadere informatie

SEPTEMBER. Nieuws van de directie ( ) Geen agendapunten voor de komende twee weken! 12 juf Susanne conciërge 20 Tess 4 22 Fatmanur 6

SEPTEMBER. Nieuws van de directie ( ) Geen agendapunten voor de komende twee weken! 12 juf Susanne conciërge 20 Tess 4 22 Fatmanur 6 1920-02 (11-09-19) Geen agendapunten voor de komende twee weken! Beste allemaal, Nieuws van de directie De eerste weken op school zitten er weer op. De Gouden Weken zijn voorbij; de kinderen en de leerkrachten

Nadere informatie

Inhoud SEPTEMBER. Nieuws van de directie WELKOM ( ) Beste allemaal,

Inhoud SEPTEMBER. Nieuws van de directie WELKOM ( ) Beste allemaal, 1617-01 (14-09-16) 13 september MSD project schoolplein 16 september Fides in groep 7-8 21 september Fides in groep 5-6 21 september informatieavond voor ouders van alle groepen 18.00-19.30 uur (inloop):

Nadere informatie

Inhoud FEBRUARI. Nieuws van de directie. Quiz leerlingenraad. Algemeen nieuws. Nieuws uit de groepen ( )

Inhoud FEBRUARI. Nieuws van de directie. Quiz leerlingenraad. Algemeen nieuws. Nieuws uit de groepen ( ) 1819-11 (06-02-19) 07 februari rapportfolio mee naar huis 08 februari Fides in groep 5-6 (zie blz. 3) 12 en 14 februari 10-minutengesprekken groep 1 t/m 7 12, 13 en 14 februari adviesgesprekken groep 8

Nadere informatie

20 januari 2017 Nummer 9

20 januari 2017 Nummer 9 20 januari 2017 Nummer 9 Inhoud: Korfbalclinics Gezinsviering Wereldoriëntatie Ouderbijdrage, denkt u er nog aan Nationale voorleesdagen Wereldoriëntatie Jeugdgrootvorst Speelplaats Verkeerstuin 28 maart

Nadere informatie

MAART APRIL. Nieuws van de directie. Welkom Bericht RvT Musicalnieuws Mad Science Nieuws uit de groepen Ingekomen post 1415-12 (18-03-15)

MAART APRIL. Nieuws van de directie. Welkom Bericht RvT Musicalnieuws Mad Science Nieuws uit de groepen Ingekomen post 1415-12 (18-03-15) 1415-12 (18-03-15) 16 maart start Week van de Lentekriebels 19 maart start koolwitjes project in groep 3 25 maart (gym)gastles beeball voor groep 3-4 26 maart workshop fides voor groep 8 29 maart zomertijd

Nadere informatie

Nieuws van de directie SEPTEMBER 1516-01 (09-09-15) Beste allemaal,

Nieuws van de directie SEPTEMBER 1516-01 (09-09-15) Beste allemaal, 1516-01 (09-09-15) 10 september roostervrije dag, alle leerlingen zijn vrij 15 september info-avond voor alle groepen 23 september start Kinderpostzegel actie VOORAANKONDIGING: 2 oktober afscheidsviering

Nadere informatie

Daltonschool In Balans Rusheuvelstraat 75 Oss tel:

Daltonschool In Balans Rusheuvelstraat 75 Oss tel: Express Jaargang 8, nummer 5 11 november 2016 Daltonschool In Balans Rusheuvelstraat 75 Oss tel: 0412-691166 In deze Express; In Balans Nieuws o Nieuwe leerlingen o Mediatoren o Leerlinggegevens o Babynieuws

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF. Basisschool John F. Kennedy De basis voor een kleurrijke toekomst

NIEUWSBRIEF. Basisschool John F. Kennedy De basis voor een kleurrijke toekomst NIEUWSBRIEF Basisschool John F. Kennedy De basis voor een kleurrijke toekomst Jaargang 27 Nummer 05 28 september 2017 Onderwijsstaking 5 oktober Vorige week heeft u van het College van Bestuur van INOS

Nadere informatie

De Keyzer draait door Inhoudsopgave

De Keyzer draait door Inhoudsopgave De Keyzer draait door Inhoudsopgave Van de redactie Het laatste nieuws Puzzel Gedicht Overzicht vrije dagen en feest dagen Interview leerling Interview leerkracht De knutseltip Kleurplaat Afsluiting/Groet

Nadere informatie

Nieuws van de directie

Nieuws van de directie 1819-18 (12-06-19) 14 juni groep 7 preadvies gesprekken 19 juni groep 1-2 excursie naar de kinderboerderij 20 juni eindfeest (iedereen welkom voor de voorstelling 12.00u - 13.00u) 21 juni groep 7 preadvies

Nadere informatie

Nieuws van de directie

Nieuws van de directie 1415-03 (08-10-14) 09 oktober: lipdub opname kinderboekenweek (BB) 10 oktober: gr. 6/7 gaat in de ochtend naar Slabroek 11 oktober: gezinsviering H. Hart kerk (18.30u) 15 oktober: gr. 1/2 gaat in de ochtend

Nadere informatie

Nieuws van de directie

Nieuws van de directie 1617-02 (28-09-16) 30 september Fides in groep 7-8 03 oktober ouderavond Fides, voor alle ouders van onze leerlingen van groep 5 t/m 8 05 oktober STUDIEDAG alle leerlingen zijn vrij 06 oktober opening

Nadere informatie

Nieuwsbrief nr juni 2018

Nieuwsbrief nr juni 2018 Nieuwsbrief nr. 20 28 juni 2018 Kalender Do 28 juni Musical groepen 8 Do 5 juli Laatste (extra) nieuwsbrief van dit schooljaar Vr 6 juli Laatste schooldag: kinderen zijn om 12.00 uur vrij Vonderwijs Wordt,

Nadere informatie

Nieuwsbrief juni 2019

Nieuwsbrief juni 2019 Nieuwsbrief juni 2019 Belangrijke data juni 4 juni OR vergadering 9 en 10 juni Pinksteren (leerlingen vrij!) 11 juni Studiedag (leerlingen vrij!) 12 juni t/m 14 juni Lustrumweek! 18 juni MR vergadering

Nadere informatie

23 oktober 2015 Nummer 4

23 oktober 2015 Nummer 4 23 oktober 2015 Nummer 4 Inhoud: Deelname Europees schoolfruitprogramma Ingekomen stuk: onthulling jeugdprins Informatieavond groepen 8 verzet Speculaasactie Ingekomen stuk: werkgroep eerste heilige communie

Nadere informatie

Agenda. Jarigen. Van 14 juli t/m 24 juli 18 juli 21 juli. Van harte gefeliciteerd allemaal! Juli nummer 10

Agenda. Jarigen. Van 14 juli t/m 24 juli 18 juli 21 juli. Van harte gefeliciteerd allemaal! Juli nummer 10 Juli 2016 - nummer 10 Agenda 14 juli Nieuwsbrief 10 19 juli Ruiluurtje GMR vergadering 21 juli Musical en afscheidsavond groep 8 23 juli 5 sept Start zomervakantie! Eerste schooldag Jarigen Van 14 juli

Nadere informatie

Peppelinfo december 2015, nummer 4

Peppelinfo december 2015, nummer 4 Peppelinfo december 2015, nummer 4 Beste ouders, Ondertussen hebben we een mooi Sinterklaasfeest gevierd, georganiseerd samen met Talentrijk. Beide OR-en hebben een mooi programma gemaakt wat past bij

Nadere informatie

Inhoud DECEMBER. Nieuws van de directie. Rectificatie

Inhoud DECEMBER. Nieuws van de directie. Rectificatie 1819-07 (28-11-18) 30 november afsluiting IPC in groep 1-2: ouders/verzorgers zijn welkom van 11.45u - 12.15u 5 december Sinterklaas bezoekt onze school 6 december studiedag: alle leerlingen zijn vrij

Nadere informatie

Nieuwsbrief NOVEMBER 2018

Nieuwsbrief NOVEMBER 2018 Nieuwsbrief Beste ouder(s)/verzorger(s) van onze leerlingen, Met trots presenteren wij u de poster van het jaarverslag van de Poort. Middels deze poster (zie bijlage) krijgt u een samenvatting van het

Nadere informatie

MAANDMEMO januari 2019

MAANDMEMO januari 2019 MAANDMEMO januari 2019 Beste ouder(s)/verzorger(s), Midden in de kerstvakantie ontvangt u al de eerste maandmemo van 2019. Na een geslaagde kerstviering, waarbij het geweldige bedrag voor de stichting

Nadere informatie

Nieuwsbrief 13 mei 2016

Nieuwsbrief 13 mei 2016 Jochem Blaauboerstraat 4 1751 CJ Schagerbrug 0224-571626 info@obszwanenest.nl http://www.obszwanenest.nl Kalender 16 mei: 2 e pinksterdag 17 mei: Schoolreis groep 1 t/m 7 23 t/m 25 mei: Groep 8 Kamp 26

Nadere informatie

Wij feliciteren alle leerlingen en leerkrachten die jarig zijn geweest in juni. We hopen dat jullie een super gezellige verjaardag hebben gehad!

Wij feliciteren alle leerlingen en leerkrachten die jarig zijn geweest in juni. We hopen dat jullie een super gezellige verjaardag hebben gehad! Het Josephientje! Jaargang 12 nr. 10 juni 2017 AGENDA 4 juli MR vergadering 5 juli ouderbedankochtend 6 juli Rapportgesprekken groep 1 t/m 7 10 juli Stoeltjes passen. Nieuwe kinderen zijn welkom! 12 juli

Nadere informatie

Inhoud. Afgelopen woensdag is iedereen al een kijkje wezen nemen in de nieuwe groep en bij de (nieuwe) juf. Iedereen was erg enthousiast.

Inhoud. Afgelopen woensdag is iedereen al een kijkje wezen nemen in de nieuwe groep en bij de (nieuwe) juf. Iedereen was erg enthousiast. Jaargang 10 Nummer 20 28 juni 2019 Agenda Maandag 1 juli Donderdag 4 juli Vrijdag 5 juli Maandag 8 juli t/m Vrijdag 16 augustus In deze nieuwsbrief Inhoud Vanuit de Directie Vakantiebieb-app Diamantterras

Nadere informatie

Di 7 november Sjoerd van Es Groep 6

Di 7 november Sjoerd van Es Groep 6 nieuwsbrief Rembrandt van Rijnsingel 17 de.klimboom@ssba.net 2371 RE Roelofarendsveen http://rkbsdeklimboom-ssba.nl 071-3313039 2017 Agenda Nummer 10 Maandag - 3 november Dinsdag Voortgangsgesprekken groep

Nadere informatie

Paradijsplein NJ Amsterdam T E

Paradijsplein NJ Amsterdam T E Paradijsplein 2 1093 NJ Amsterdam T 020 6941138 E directie@kunstmagneetschooldekraal.nl 4e nieuwsbrief, vrijdag 3 oktober 2014 Beste ouders, Het zal u niet ontgaan zijn: de Kinderboekenweek is begonnen!

Nadere informatie

In deze nieuwsbrief. Afscheid

In deze nieuwsbrief. Afscheid In deze nieuwsbrief Agenda: Afscheid Vakantierooster Vrije (mid)dagen Meester Peter Plusklas Nieuws vanuit de MR Nieuws vanuit de Ouderraad Lezen in de zomervakantie Vakantiebijbelclub Resto van Harte

Nadere informatie

Kalender mei-juni. Vrijdag 21 juli Leerlingen vrij Zomervakantie t/m 3 september Maandag 4 september Eerste schooldag schooljaar

Kalender mei-juni. Vrijdag 21 juli Leerlingen vrij Zomervakantie t/m 3 september Maandag 4 september Eerste schooldag schooljaar Beste ouder(s)/verzorger(s), Dit is alweer de laatste INFO van dit schooljaar. Aankomende vrijdag zullen de kinderen een brief krijgen met de groepsindeling voor volgend schooljaar. We wensen u alvast

Nadere informatie

Korenpraatjes. Jaargang 19 No.28.

Korenpraatjes. Jaargang 19 No.28. Korenpraatjes Jaargang 19 No.28. 4 december 2014 www.qliqprimair.nl BS De Korenaar 1. Vanuit de directie 2. Informatie uit de groepen 3. Vanuit de OC 4. Vanuit de MR 5. Verslag vanuit de klassen 6. Kalender

Nadere informatie

MAART. Nieuws van de directie. Kort algemeen nieuws. Loopbus Nieuws uit de groepen Ingekomen post

MAART. Nieuws van de directie. Kort algemeen nieuws. Loopbus Nieuws uit de groepen Ingekomen post 1516-12 (16-03-16) 14-18 maart Week van de Lentekriebels 18 maart Fides groep 7-8 25 maart studiedag / Goede Vrijdag: alle leerlingen zijn vrij 27 maart de zomertijd gaat in: de klok 1 uur vooruit 1 e

Nadere informatie

Schooljaar Nummer 4, 7 december 2018

Schooljaar Nummer 4, 7 december 2018 Schooljaar 2018-2019 Nummer 4, 7 december 2018 Kalender: 20 dec Kerstviering op school 21 dec Groep 1 t/m 4 hele dag vrij Groep 5 t/m 8 middag vrij 24 dec Scholenzeskamp 24 dec t/m Kerstvakantie 4 jan

Nadere informatie

info Bent u ontevreden? Vertel het ons! Bent u tevreden? Vertel het een ander! Kalender: Woordje vooraf Juni 2017

info Bent u ontevreden? Vertel het ons! Bent u tevreden? Vertel het een ander! Kalender: Woordje vooraf Juni 2017 Schoolkrant OBS De Springplank Jaargang 3 Editie 6 Juni 2017 info Kalender: Maandag 3 juli Nieuwe kinderen uit groep 1 komen kennismaken. Dinsdag 4 juli 15.30 uur In het lokaal van groep 5-6 kunnen ouders

Nadere informatie

Inhoud. Nieuws van de directie SEPTEMBER OKTOBER

Inhoud. Nieuws van de directie SEPTEMBER OKTOBER 1718-02 (20-09-17) 25 t/m 29 september week van de pauzehap (gr 5-8) 28 september afsluiting IPC groep 5-6 13.45u-14.15u ouders zijn welkom 04 oktober start kinderboekenweek 05 oktober studiedag/staking:

Nadere informatie

Nieuws van de directie

Nieuws van de directie 1516-04 (21-10-15) 21 oktober groep 3 gaat naar Jan Cunen museum 22 oktober IPC-middag (voor ouders van 13.45u - 14.20u) 23 oktober Centrum Jeugd & Gezin op school: 8.15u - 8.30u HERFSTVAKANTIE 24 oktober

Nadere informatie

Namens alle kleuters willen wij de ouders die hierbij hebben geholpen bedanken!

Namens alle kleuters willen wij de ouders die hierbij hebben geholpen bedanken! De Bem JAARGANG 4 2013-2014 19 mei 2014 22 NME project in de groepen 1 en 2 Afgelopen week hebben alle kleuters een les gevolgd van het NME-centrum (natuur en milieu educatie). Voor de kleuters heeft NME

Nadere informatie

Belangrijke data. Punter in beweging. Koffie-uurtje. Nieuws vanuit de OR. NUMMER 02 JAARGANG 29 4 september 2015

Belangrijke data. Punter in beweging. Koffie-uurtje. Nieuws vanuit de OR. NUMMER 02 JAARGANG 29 4 september 2015 NUMMER 02 JAARGANG 29 4 september 2015 Belangrijke data 7 sept Start inschrijving 10 minuten gesprekken 9 sept Algemene Leden Vergadering OR op loc. Eem 11 sept Studiedag, lln. vrij 14 sept Studiedag,

Nadere informatie

Algemeen: April In de bijlage: Kom jij mixen bij Kibeo. Vestigingsnieuwsbrief. Hansweert. Open dag Tennisclub. Belangrijke data komende periode:

Algemeen: April In de bijlage: Kom jij mixen bij Kibeo. Vestigingsnieuwsbrief. Hansweert. Open dag Tennisclub. Belangrijke data komende periode: April 2016 Algemeen: In de bijlage: Kom jij mixen bij Kibeo Vestigingsnieuwsbrief april BSO Hansweert Mededelingen directie Beste ouders/verzorgers, De paasdagen zitten er op en we zijn alweer bezig met

Nadere informatie

obs De Phoenix Week Beste ouder(s)/verzorger(s),

obs De Phoenix Week Beste ouder(s)/verzorger(s), obs De Phoenix Week 20-2019 Beste ouder(s)/verzorger(s), We zijn alweer begonnen aan de laatste periode van dit schooljaar. Volgende week vieren we met elkaar feest tijdens de leerkrachtenverjaardag. Tevens

Nadere informatie

Nieuwsbrief. school de Ontmoeting. Hierbij leest U nieuwsbrief 14 van het schooljaar

Nieuwsbrief. school de Ontmoeting. Hierbij leest U nieuwsbrief 14 van het schooljaar school de Ontmoeting Nieuwsbrief Hierbij leest U nieuwsbrief 14 van het schooljaar 2015-2016 In deze nieuwsbrief treft U de volgende onderwerpen aan: 1. Einde van het schooljaar 2. Afscheid van juf Paulien

Nadere informatie

Uniek-nieuws 9 N I E U W S B R I E F. Indien de directeur niet aanwezig is, kunt u terecht bij: maandag, dinsdag en donderdag: juf Marjolijn

Uniek-nieuws 9 N I E U W S B R I E F. Indien de directeur niet aanwezig is, kunt u terecht bij: maandag, dinsdag en donderdag: juf Marjolijn N I E U W S B R I E F Uniek-nieuws 9 Nummer 8 1 april 2016 Volgende op 15 april 2016 Beste ouders / verzorgers en jongens en meisjes, Ik ben altijd vrolijk als ik op school kom, want het is zo ontzettend

Nadere informatie

Teugeljournaal. Rapport groepen 3 t/m 8. Luxe verzuim. GEZOCHT: Zespri kiwi-stickers

Teugeljournaal. Rapport groepen 3 t/m 8. Luxe verzuim. GEZOCHT: Zespri kiwi-stickers Teugeljournaal Berghemseweg 16 5348 CJ Oss Telefoon: 0412-691680 E-mail: infodeteugelaar@skbo.nl Website www.deteugelaar.nl www.skbo.nl Jaargang 12, nummer 2 13 oktober 2017 KALENDER 9 t/m 12-10 Battle

Nadere informatie

ASJEMENOU. Foto s. Kinderboekenweek

ASJEMENOU. Foto s. Kinderboekenweek ASJEMENOU Foto s U kunt foto s van de opening van de Kinderboekenweek, het voorlezen door groep 8 bij de kleuters en de 1e opa en oma middag, vinden op onze website in het album Kinderboekenweek. Kinderboekenweek

Nadere informatie

Nieuwsflits nummer 1. Even bijpraten. 24 augustus Basisschool KOM.MIJN. Kalender volgende week:

Nieuwsflits nummer 1. Even bijpraten. 24 augustus Basisschool KOM.MIJN. Kalender volgende week: Basisschool KOM.MIJN Prins Frederikstraat 67a 5951 BR Belfeld 077 4758049 www.kommijn.kerobei.nl Nieuwsflits nummer 1 24 augustus 2018 Klik hier voor e-mailadressen Kalender volgende week: Ma Di Wo Do

Nadere informatie

JANUARI FEBRUARI. Inhoud. Nieuws van de directie. Kort algemeen nieuws Nieuws uit de groepen ( )

JANUARI FEBRUARI. Inhoud. Nieuws van de directie. Kort algemeen nieuws Nieuws uit de groepen ( ) 1718-09 (24-01-18) 24 januari start Nationale Voorleesdagen 31 januari groep 1-2A op excursie naar Het Hooghuis-West i.v.m. thema kleding 01 februari groep 1-2B op excursie naar Het Hooghuis-West i.v.m.

Nadere informatie

KBS DE LANGENOORD CREATIVITEIT EIGENWAARDE - BETROKKENHEID Schooljaar // 17 e jaargang // nummer 3 // 8 september 2016

KBS DE LANGENOORD CREATIVITEIT EIGENWAARDE - BETROKKENHEID Schooljaar // 17 e jaargang // nummer 3 // 8 september 2016 KBS DE LANGENOORD CREATIVITEIT EIGENWAARDE - BETROKKENHEID Schooljaar 2016-2017 // 17 e jaargang // nummer 3 // 8 september 2016 Website www.delangenoord.nl De Langenoord Afgelopen maandag hebben we inspectiebezoek

Nadere informatie

Jaargang 26 Nr. 11. Vrije dagen 16 mei Pinksteren

Jaargang 26 Nr. 11. Vrije dagen 16 mei Pinksteren Jaargang 26 Nr. 11 Vrije dagen 16 mei Pinksteren Bijzondere activiteiten 17 mei Sport4Kids 19 mei Slotfeest Schoolschrijver 23 tot 27 mei Verkeersweek 27 mei Landelijk verkeersexamen 27 mei Reünie 27 mei

Nadere informatie

SBO Mozaik Nieuwsflits

SBO Mozaik Nieuwsflits SBO Mozaik Nieuwsflits In deze Nieuwsflits Van de directie Agenda Verjaardagen Karatelessen Het Nationaal Schoolontbijt Nieuwe leerlingen Sinterklaasviering Vrijwillige ouderbijdrage Schoolschaatsen Kerstviering

Nadere informatie

Beste ouders, Agenda:

Beste ouders, Agenda: Beste ouders, Op 3 december krijgen we bezoek van een inspecteur. We hebben vorig jaar voor de derde keer onder de eindnorm gescoord bij de Cito-toets en dan krijg je als school een inspectiebezoek. Oorzaken

Nadere informatie

Nieuwsbrief Jozefschool

Nieuwsbrief Jozefschool November 2015 Belangrijke data 30 november: Algemene ledenvergadering OV 4 december: Sinterklaasviering. Let op de brief die u hierover nog krijgt. 17 december: De kinderen zijn allemaal om 12.00 uur uit.

Nadere informatie

16 maart 2018 Nummer 13

16 maart 2018 Nummer 13 16 maart 2018 Nummer 13 Inhoud: Klankbordgroep bijeenkomst Thema ouderavond 12 april Gezinsviering Nationale Daltondag 2018 Verkeerstuin 2018 Schoolreis 3 april Informatie schoolreis 1-2-3 Benefietconcert

Nadere informatie

In deze nieuwsbrief: Agenda: - Terug uit Canada - Herinnering ouderbijdrage - GLOW Nieuws vanuit Little Jungle

In deze nieuwsbrief: Agenda: - Terug uit Canada - Herinnering ouderbijdrage - GLOW Nieuws vanuit Little Jungle Agenda: - 5-12 Sinterklaasfeest - 6-12 Studiedag; alle leerlingen zijn vrij! - 13-12 Volgende nieuwsbrief In deze nieuwsbrief: - Terug uit Canada - Herinnering ouderbijdrage - GLOW 2017 - Nieuws vanuit

Nadere informatie

Aqua-Pas. Jaargang 26, nummer 6 6 december Donderdag 10 januari alle leerlingen vrij!

Aqua-Pas. Jaargang 26, nummer 6 6 december Donderdag 10 januari alle leerlingen vrij! Aqua-Pas Jaargang 26, nummer 6 6 december 2018 Donderdag 10 januari alle leerlingen vrij! Op donderdag 10 januari zijn alle leerlingen vrij van school! Er is deze dag een extra studiedag voor het gehele

Nadere informatie

DATUM: 14 mei 2018 GLOBE EDITIE: 49. De Globe IN DIT NUMMER:

DATUM: 14 mei 2018 GLOBE EDITIE: 49. De Globe IN DIT NUMMER: Om de maandag krijgen onze leerlingen de Globe (nieuwsbrief) mee. Hierin leest u informatie over de activiteiten die plaatsvinden of al hebben plaatsgevonden. De Globe wordt in kleur aan uw kind meegegeven.

Nadere informatie

jaargang 19, nummer 16 8 juni 2018 Nieuwsbrief voor de ouders van RK basisschool De Walvis Buiten is rennen oké. Binnen is lopen een goed idee.

jaargang 19, nummer 16 8 juni 2018 Nieuwsbrief voor de ouders van RK basisschool De Walvis Buiten is rennen oké. Binnen is lopen een goed idee. Nieuwsbrief voor de ouders van RK basisschool De Walvis jaargang 19, nummer 16 8 juni 2018 Belangrijke data! 12 juni Schoolreis Groepen 5, 6 en 7 13 juni Zeester vrij 14 juni Schoolreis Kleuters, Groepen

Nadere informatie

SterrebosSnipper. vrijdag 7 december Beste ouder(s)/verzorger(s),

SterrebosSnipper. vrijdag 7 december Beste ouder(s)/verzorger(s), SterrebosSnipper Beste ouder(s)/verzorger(s), vrijdag 7 december 2018 Afgelopen woensdag was het even spannend of het Sinterklaasfeest door kon gaan op onze school. De pieten kwamen met de vrachtwagen,

Nadere informatie

Geachte ouders, Nummer 7 8 november De Koningslinde Larixlaan 86, 3862 EV Nijkerk

Geachte ouders, Nummer 7 8 november De Koningslinde Larixlaan 86, 3862 EV Nijkerk Nummer 7 8 november 2017 17 november: Lootjes trekken (groep 6 t/m 8) 20 t/m 24 november: 10-minutengesprekken met ouder(s)/verzorger(s) (en kind) 22 november: Schoen zetten (groep 1 t/m 8) 22 november:

Nadere informatie

Het Lebuïnusblad. Foto s op www.lebuinus.nl Op de site van school zijn foto s toegevoegd van de tentoonstelling over de Kinderboekenweek.

Het Lebuïnusblad. Foto s op www.lebuinus.nl Op de site van school zijn foto s toegevoegd van de tentoonstelling over de Kinderboekenweek. Positief Bezig zijn op School Het Lebuïnusblad Goed gedrag kun je leren. In de week na de herfstvakantie gaan we de volgende regel oefenen op school: Op tijd komen is goed, want samen starten moet Tip

Nadere informatie

OR vergadering MR bijeenkomst woensdag 13 februari donderdag 14 februari. Rapportfolio-gesprekken vrijdag 15 februari Nieuwsbrief nr.

OR vergadering MR bijeenkomst woensdag 13 februari donderdag 14 februari. Rapportfolio-gesprekken vrijdag 15 februari Nieuwsbrief nr. nieuwsbrief Rembrandt van Rijnsingel 17 de.klimboom@ssba.net 2371 RE Roelofarendsveen http://rkbsdeklimboom-ssba.nl 071-3313039 8 februari 2019 Agenda Nummer 21 maandag 11 februari dinsdag 12 februari

Nadere informatie

Het Berichtje Donderdag 05-11-2015. MR Verkiezingen: Namens de MR nodigen wij ouders uit om zich aan te melden voor de Medezeggenschapsraad.

Het Berichtje Donderdag 05-11-2015. MR Verkiezingen: Namens de MR nodigen wij ouders uit om zich aan te melden voor de Medezeggenschapsraad. Basisschool St. Joris Samenwerken, samen leren, samen Looistraat4 A 6582 BC HEUMEN 024-3581176 e-mail: directie@jorisheumen.nl website: www.jorisheumen.nl Het Berichtje Donderdag 05-11-2015 Kalender: 13-11

Nadere informatie

Op Het Mozaiek mag je grenzeloos groeien!

Op Het Mozaiek mag je grenzeloos groeien! Maandkalender juni 2019 1 16 2 17 Tienminuten oudergesprekken; Groepen 7: Voorlopige adviezen; 3 Teamvergadering: 14.45 uur; 18 Start project Blink; 4 Groep 4 naar Maashorst; 19 Groep 8: EHBO examen; Schoolkamp

Nadere informatie

MARIMBAZUIN November 2017

MARIMBAZUIN November 2017 MARIMBAZUIN November 2017 De van Willemien, directeur Wat gaat de tijd snel, al weer volop bezig met de Sint en Kerst voorbereidingen. De groepsbesprekingen zijn achter de rug. Samen met Patty hebben de

Nadere informatie

Kinderboekenweek activiteiten 2016

Kinderboekenweek activiteiten 2016 Nieuwsbrief donderdag 6 oktober 2016 Kinderboekenweek activiteiten 2016 Op donderdag 13 oktober van 16.00 tot 17.30 bent u van harte welkom om alle knutsels en werkjes van uw kind te komen bekijken tijdens

Nadere informatie

ouders van de groepen 1 t/m 4 volgend schooljaar

ouders van de groepen 1 t/m 4 volgend schooljaar SterrebosSnippers Vrijdag 14 juni 2019 Datum Activiteit Dinsdag 18 juni 2019 14.15-14.45 uur Inloopmoment voor de Nadja/ Inge ouders van de groepen 1 t/m 4 volgend schooljaar Ouderavond Volgens rooster

Nadere informatie

Agenda: Schooljaar Nr. 6. Wat kunt u o.a. lezen in deze Schakel?

Agenda: Schooljaar Nr. 6. Wat kunt u o.a. lezen in deze Schakel? Schooljaar 2016-2017 Nr. 6 Ouderbijdrage 2016-2017 Nu het schooljaar enkele weken bezig is, vragen wij uw aandacht voor de ouderbijdrage 2016-2017. Deze bijdrage maakt het mogelijk om allerlei buitenschoolse

Nadere informatie

Informatie avond voor alle ouders

Informatie avond voor alle ouders Dag allemaal, Het is al langer donker, het wordt weer vroeger donker, de bomen laten hun bladeren vallen (kijk maar op onze speelplaats), de klok wordt komend weekend verzet en de eerste vakantie van dit

Nadere informatie

Hallo (Nummer 27, 8 juli 2015 )

Hallo (Nummer 27, 8 juli 2015 ) Hallo (Nummer 27, 8 juli 2015 ) Beste ouders en leerlingen, Bijna vakantie. Veel leerlingen en leerkrachten hebben daar veel zin in. Op school begint het nu wat rommeliger te worden; er zijn schoonmaakacties

Nadere informatie

Gedragsverwachting van de week!!!

Gedragsverwachting van de week!!! Nr. 18 vrijdag 19 juni 2015 Basisschool de Blinkerd, Troelstrastraat 13, 5344 GK Oss, 0412-691635, www.deblinkerd-oss.nl Gedragsverwachting van de week!!! Agenda Vr. 26 juni: Vr. 26 juni: Di. 30 juni:

Nadere informatie

Dorpsstraat VL Borkel en Schaft (040)

Dorpsstraat VL Borkel en Schaft (040) Nieuwsbrief Schooljaar : 2015-2016 Datum : 10 november 2015 Nummer : 5 Beste ouders / verzorgers, Veilig oversteken De start is gemaakt. De gemeente heeft een stuk groenvoorziening weggehaald aan de kant

Nadere informatie

Jaargang: 17 Nr

Jaargang: 17 Nr Jaargang: 17 Nr. 4 21-12-2013 NIEUWSBRIEF van Katholieke Basisschool PIROUETTE Eindredactie: Sergio van Dijk, Rienke van den Berg, Ignace Kloet Technische realisatie: Aster Brouwer, ICT-coördinator. AGENDA

Nadere informatie

Deze bijdrage blijft voor ,- per leerling. Per gezin betaalt u maximaal voor 3 kinderen.

Deze bijdrage blijft voor ,- per leerling. Per gezin betaalt u maximaal voor 3 kinderen. Riemslootnieuws 756 04-10-2018 Jaargang 18 E-mail: info@obsderiemsloot.nl tel. nr. 0516 432090 NIEUWS VANUIT DE SCHOOL Bedankt! De Deco commissie heeft er afgelopen week weer voor gezorgd dat de school

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF. Basisschool John F. Kennedy De basis voor een kleurrijke toekomst

NIEUWSBRIEF. Basisschool John F. Kennedy De basis voor een kleurrijke toekomst NIEUWSBRIEF Basisschool John F. Kennedy De basis voor een kleurrijke toekomst Jaargang 26 Nummer 32 1 juni 2017 Van de werkgroep Schooltijden Een tijd geleden heeft in de nieuwsbrief een oproep gestaan

Nadere informatie