Nieuws van de directie SEPTEMBER ( ) Beste allemaal,

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Nieuws van de directie SEPTEMBER 1516-01 (09-09-15) Beste allemaal,"

Transcriptie

1 ( ) 10 september roostervrije dag, alle leerlingen zijn vrij 15 september info-avond voor alle groepen 23 september start Kinderpostzegel actie VOORAANKONDIGING: 2 oktober afscheidsviering voor juf Bets Beste allemaal, Nieuws van de directie We zijn weer begonnen!! Op maandag 31 augustus zijn we met zijn allen het nieuwe schooljaar ingesprongen. Gelukkig is iedereen weer veilig terug gekomen van vakantie. Hopelijk gaan we er met zijn allen weer een fijn schooljaar van maken. Op dinsdag 15 september is de jaarlijkse informatie-avond voor alle ouders. We starten dit jaar gezamenlijk met algemene informatie (onder andere over IPC), daarna wordt de informatie in de verschillende groepen gegeven. U heeft hierover deze week een uitgebreide mail gehad. Wij hopen u allen te zien! Voor nu wens ik u veel plezier met het lezen van het allereerste JFKaatje van dit schooljaar. Met vriendelijke groet, Marion van Rooij - locatieleider JFK datum jarige groep SEPTEMBER 02 Niek 4 15 Riem 6 22 Fatmanur 2 Oproep Groep 1-2 is op zoek naar oude, gebruikte meisjeskleding voor als kinderen op school in hun broek plassen. Het liefste broeken/ leggings/maillots. Verder zou het fijn zijn dat als kleuters reservekleding mee naar huis krijgen u deze daarna gewassen kunt inleveren bij de leerkrachten Alvast bedankt!!!. Nieuws uit de MR We springen het nieuwe jaar in Bruiloft juf Inge Ingekomen post Iedereen mag teksten of tekeningen aanleveren via nieuwsbrief.jfk@gmail.com. Het volgende krantje komt uit op woensdag 23 september. Kopij kan aangeleverd worden tot uiterlijk vrijdag 18 september. Plaatsing onder voorbehoud.

2 Nieuws vanuit de MR Het nieuwe schooljaar is inmiddels begonnen en ook voor de MR van de JFK betekent dit een nieuwe start. Vóór de zomervakantie hebben we afscheid genomen van juf Marloes, juf Frenny, Jan Ekkel en Maarten Schenk. Daarmee bleven alleen meneer Guido en ik over. Gelukkig hebben we vanuit het personeel versterking gekregen van juf Heidi en juf Inge en vanuit de ouders van Raymond Overdevest en Saskia Rutten. Welkom nieuwe leden! Maar zonder uw input wordt het een stuk lastiger om mee te denken, te adviseren en te beslissen in de MR. Spreek ons aan op school of mail ons als er onderwerpen zijn waarvan u wilt dat ze met de directie besproken worden. Ons mailadres is: mrjfk@skbo.nl. Daarnaast stellen we regelmatig vragen aan het ouderpanel. Uw kans om mee te 'praten' zonder dat u in de MR hoeft plaats te nemen! Als u ook uw mening wilt laten horen, kunt u zich aanmelden op ons mailadres. Alvast bedankt! Uitslag ouderpanel Hartelijk dank voor de antwoorden. De directie kan deze meenemen in het vormgeven van het onderwijs op onze school. Zodra wij een nieuwe vraag voor u hebben, ziet u die in uw mailbox verschijnen. Het komende jaar gaan we weer aan de slag om een goed klankbord te zijn voor de directie en uw belangen (ouders en personeel van de JFK) zo goed mogelijk te behartigen. Wij houden u op de hoogte via het JFKaatje! Met vriendelijke groet, Petra van Hinthum voorzitter MR (en moeder van Pim uit groep 7) Wij hebben voor de vakantie een vraag gesteld aan het ouderpanel. De JFK gaat op een nieuwe manier lesgeven in de middag en om daar wat originele ideeën voor op te doen vroegen wij het ouderpanel het volgende: 1. Welke vakken zou u graag willen zien op uw Droomschool (de school van uw dromen, nu of vroeger)? 2. Welke vaardigheden zou u graag willen dat uw kind op uw Droomschool zou leren? De ouders wilden als vakken onder andere graag zien: muziek (zingen, xylofoon), toneel, Engels (zo vroeg mogelijk), werken met computers, Out of The Box denken (voor het stimuleren van creativiteit), presenteren, filosofie (op elk niveau mogelijk), kunst en cultuur, projecten/evenementen organiseren, social media, actualiteit, buitenprojecten (planten/bloemen kweken, dieren verzorgen, dingen bouwen), verzorging, maatschappelijke projecten (bijvoorbeeld met ouderen, gehandicapten, asielzoekers). De gewenste vaardigheden die werden genoemd, waren onder meer: noten lezen, Engels spreken en schrijven, sociale vaardigheden en correct gedrag, jezelf presenteren en spreken voor een groep, verder denken dan de standaard kaders, plannen, samenwerken, veilig gebruik van social media, omgaan met de natuur, omgevingsbewustzijn, maatschappijbewustzijn, creatief zijn.

3 Eerste schooldag

4 Bruiloft juf Inge Op vrijdag 4 september is juf Inge getrouwd met haar Patrick. s Ochtends voordat ze hun trouwfoto s gingen maken, kwamen ze nog heel even langs school gereden. Alle leerlingen en leerkrachten hebben ze buiten staan opwachten om ze te bewonderen. Wat waren ze mooi!

5 Bruiloft juf Inge s Middags zijn ze getrouwd in de kapel in Koolwijk. Een aantal leerlingen was aanwezig. Het bruidspaar liep onder onze bogen door en de kinderen bliezen bellen.

6 Muzikale oproep Misschien heb je ons wel eens gezien én horen zingen in de Heilig Hartkerk? Wij zijn het kinderkoor de Re- belletjes. Dat koor bestaat uit een groep enthousiaste jonge en wat oudere meisjes die graag zingen, een goede pianist en dirigent. En deze groep heeft nieuwe zangers nodig. En daarom deze muzikale oproep. Vind je het leuk om eens iets heel anders te doen. En houd je van muziek én samen zingen dan is dit iets voor jou : het kinderkoor de Re-belletjes. Wat doen wij zoal? Het kinderkoor zingt in de gezinsvieringen. Dit zijn de vieringen voor en met kinderen. Ze worden gehouden één keer per maand op een zaterdagavond. Soms is de viering op een zondag bijvoorbeeld met Pasen en Kerstmis. Het zingen in de vieringen gaat niet vanzelf. Daarvoor oefenen we met elkaar de liedjes en soms de teksten. Dat zijn de repetities die zijn elke vrijdag van uur tot uur. Als je in een koor zingt dan hoort repeteren daar ook bij. Verder doen wij ook nog andere leuke dingen. Zoals een Sinterklaasviering, een leuk dagje uit en wat extra s met Kerstmis. Soms zingen we ook bij andere gelegenheden, bijvoorbeeld voor de bewoners in Huize Katwijk of op een kerstmarkt. Wat vraag ik van jou? Allereerst natuurlijk dat je het leuk vindt om te zingen. En dan vooral samen. Dat je gevoel hebt voor ritme en dat je de tijd neemt om te oefenen. En dat betekent ook regelmatig aanwezig zijn bij de repetities. Verder is het handig als je kunt lezen. Dat is nodig om de tekst van de liedjes te lezen. Je kunt erbij vanaf ongeveer 9 jaar. Ouder mag zeker ook. Want met de oudere kinderen oefenen we vaak nog weer andere liedjes. In andere talen bijvoorbeeld. Wil je meer weten? Lijkt het je leuk? Wil je een keertje komen kijken en luisteren of misschien zelfs eens meedoen. Dat kan zeker. Je bent van harte welkom. Dat kan bij een repetitie op de vrijdag. Wil je eerst nog meer weten dan mag je mij ook bellen of mailen. Mijn telefoonnummer is en e- mail: fam.e.remmerswaal@caiway.nl Namens de Re-belletjes: muzikale groeten en wie weet, tot ziens. Willie Remmerswaal (dirigent)

7 Probeer nu een sport uit voor slechts 10,00! Droom jij ervan om later prof tennisser te worden? Heb jij altijd al eens hockey willen spelen? Of is dansen helemaal jouw ding? Dit is je kans om een nieuwe sport te ontdekken! Bij Try Out Sports, de kennismakingscursussen schoolsport, worden basisschoolleerlingen in de gelegenheid gesteld om laagdrempelig kennis te maken met allerlei verschillende sporten. Door het volgen van minimaal vier proeflessen voor 10,- bij een sportvereniging, kun je er achter komen welke sport(vereniging) je écht leuk vindt om er later misschien ook werkelijk mee door te gaan/lid te worden! Bij Try-Out Sports worden basisschoolleerlingen in de gelegenheid gesteld om kennis te maken met allerlei sporten. Je kunt zonder meteen lid te worden er achter komen welke sport(vereniging) je écht leuk vindt. Je volgt voor 10,- minimaal 4 proeflessen en kunt daarna beslissen of je er mee door wilt gaan. Inmiddels zijn er al veel cursussen bekend. Leerlingen uit de onderbouw kunnen bijvoorbeeld kiezen uit: kleuterdans/ballet, handbal, tennis of kidsdanzze. Kinderen uit de midden- en bovenbouw kunnen kiezen uit: judo, kanovaren, turnen, hiphop, taekwondo, waterpolo, schaatsen, streetdance, zwemmen en nog veel meer. Nieuw dit jaar: er is ook sportaanbod voor kinderen met een beperking. Vanaf de eerste schoolweek worden de posters met daarop het gehele cursusaanbod uitgereikt bij jou op school. Alle gezinsoudsten ontvangen een poster met daarop het volledige aanbod. Succes met kiezen! Inschrijven is pas mogelijk vanaf 16 september uur, maar je kunt wel alvast op zoek gaan naar jouw favoriete cursus! Surf snel naar en bekijk het gehele cursusaanbod! Wil je op de hoogte blijven van nieuwtjes en nieuwe cursussen? Like dan onze facebookpagina:

8

4 september 2015 Extra Nummer

4 september 2015 Extra Nummer 4 september 2015 Extra Nummer Inhoud: Toch alvast een Polderik Inloopavond Campina schoolmelk Typecursus Centrum Jeugd en Gezin Heilig Hartkoor zoekt leden Try out sports Toch alvast een Polderik Vanwege

Nadere informatie

Daltonschool In Balans Rusheuvelstraat 75 Oss tel: 0412-691166. In Balans nieuws.

Daltonschool In Balans Rusheuvelstraat 75 Oss tel: 0412-691166. In Balans nieuws. Express Jaargang 7, nummer 1 4 september 2015 Daltonschool In Balans Rusheuvelstraat 75 Oss tel: 0412-691166 In deze Express; Nieuwe leerlingen Baby nieuws Schoolgids Inloop- en Informatieavond Inschrijving

Nadere informatie

Algemeen Nieuws van de directie

Algemeen Nieuws van de directie Nieuws van de directie Het zit er weer op; de vakantie is voorbij Maar in de zomervakantie zijn er wel een paar hele leuke gebeurtenissen geweest die wie graag met u delen. Want juffrouw Chantal op 30

Nadere informatie

nummer 01 31 augustus 2015

nummer 01 31 augustus 2015 nummer 01 31 augustus 2015 Dit is het eerste Molenveldnieuwtje van dit schooljaar. Het Molenveldnieuwtje verschijnt tweewekelijks op donderdag en is bedoeld als contactblad van de school naar de ouders.

Nadere informatie

PRIKBORD. 3 september 2014. 10 september 2015. Nieuws van de directie

PRIKBORD. 3 september 2014. 10 september 2015. Nieuws van de directie Schooljaar 2015-2016 PRIKBORD 3 september 2014 10 september 2015 In dit nummer de directie de directie groep 1-2-3 groep 4-5-6 groep 7-8 Vreedzame school 1 2 3 3 3 Verjaardagen 4 de ouderraad Informatie

Nadere informatie

Nieuws van de directie

Nieuws van de directie 1516-02 (23-09-15) 23 september start kinderpostzegel actie 01 oktober groep 1-2 gaat deze ochtend naar Slabroek 02 oktober afscheidsviering juf Bets (zie blz. 2) 03 oktober gezinsviering H.Hartkerk aanvang

Nadere informatie

Nieuws van de directie

Nieuws van de directie 1516-10 (17-02-16) 18 februari Fides groep 5-6 en groep 7-8 18 februari leerlingenraad 19 februari centrum Jeugd&Gezin op school aanwezig 8.15uur-8.30uur 24 februari inloopochtend 25 februari rapporten

Nadere informatie

D R U P P E L S G E W I J S

D R U P P E L S G E W I J S B a s i s s c h o o l D e R e g e n b o o g s e p t e m b e r 1 5 D R U P P E L S G E W I J S 1 5 m e i 2 0 1 1 KALENDER 07-09 hoofdluiscontrole 07-09 informatieavond groep 7 08-09 informatieavond groep

Nadere informatie

Nieuws van de directie

Nieuws van de directie 1415-01 (10-09-14) 13 september: gezinsviering H.Hartkerk 18.30 uur 17 september: bovenbouwleerlingen kunnen zich opgeven voor muziekuitvoering De Hille bij juf Adrie om 12.30 uur (zie artikel blz. 7)

Nadere informatie

Nieuws van de directie

Nieuws van de directie 1617-09 (01-02-17) 06 februari studiedag: alle leerlingen zijn vrij 09 februari rapport mee 14 + 16 februari 10-minutengesprekken 14 t/m 16 februari adviesgesprekken groep 8 VOORAANKONDIGING: 19 februari

Nadere informatie

3 juli 2015 Nummer 19

3 juli 2015 Nummer 19 3 juli 2015 Nummer 19 Inhoud: Elzeneindfestijn (ingekomen) Muze Misse Kwaliteitsvragenlijsten (KVL) Gezinsviering Laatste oproep aanmelden typecursus Herinnering Uitkomsten enquête continurooster Vervangingen

Nadere informatie

MAART APRIL. Nieuws van de directie. Welkom Bericht RvT Musicalnieuws Mad Science Nieuws uit de groepen Ingekomen post 1415-12 (18-03-15)

MAART APRIL. Nieuws van de directie. Welkom Bericht RvT Musicalnieuws Mad Science Nieuws uit de groepen Ingekomen post 1415-12 (18-03-15) 1415-12 (18-03-15) 16 maart start Week van de Lentekriebels 19 maart start koolwitjes project in groep 3 25 maart (gym)gastles beeball voor groep 3-4 26 maart workshop fides voor groep 8 29 maart zomertijd

Nadere informatie

Nieuw seizoen, nieuwe cursussen!

Nieuw seizoen, nieuwe cursussen! RiQQ CURSUSSEN 2013-2014 Nieuw seizoen, nieuwe cursussen! Genoeg uitgerust in de vakantie en weer zin om lekker bezig te zijn met zingen toneelspelen of tekenen? Schrijf je nu in voor een cursus van Cultuurbedrijf

Nadere informatie

Datum: donderdag 3 september 2015

Datum: donderdag 3 september 2015 Datum: donderdag 3 2015 Populierenblaadje Algemeen: Uitnodiging Vrijdag 4 Luizencontrole Ouderavond over werkweek, kamp, Voortgezet onderwijs en algemene zaken Wanneer: woensdag 9 Tijd: 20.00 uur Plaats:

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Zomerfeest. Afscheidsmusical. In dit nummer:

Nieuwsbrief. Zomerfeest. Afscheidsmusical. In dit nummer: 30 juni 015 Nieuwsbrief In dit nummer: Zomerfeest Op woensdag 1 juli a.s. houden wij weer ons jaarlijkse Zomerfeest, dit jaar met als thema Wildlife. In verband met een gezamenlijk programma zullen de

Nadere informatie

Nieuwsbrief nr. 4 KALENDER INHOUD. December, 2015. Hallo allemaal.

Nieuwsbrief nr. 4 KALENDER INHOUD. December, 2015. Hallo allemaal. Nieuwsbrief nr. 4 December, 2015 KALENDER 4 december 1 Sint op school Surprise bovenbouw 10 december Afscheid juf Sanne en juf Marjo 12 december Oud papier (10:00 12:00 uur) 18 december Kerstviering (continurooster)

Nadere informatie

Nieuwsbrief schooljaar 2015/2016

Nieuwsbrief schooljaar 2015/2016 OBS De Lytse Mienskip Haulsterweg 2a 8506 BJ Haskerhorne Tel: 0513-416730 Mailadres: delytsemienskip@ogprimus.nl Nieuwsbrief schooljaar 2015/2016 No: 02 september Opbrengst flessen actie De opbrengst tot

Nadere informatie

Kalender april en mei. Maandag 25 mei Tweede Pinksterdag (de kinderen zijn vrij) Dinsdag 26 mei Meester- en Juffendag, continurooster

Kalender april en mei. Maandag 25 mei Tweede Pinksterdag (de kinderen zijn vrij) Dinsdag 26 mei Meester- en Juffendag, continurooster obs De Phoenix Week 21-2015 Beste ouder(s)/verzorger(s), Na twee weken vakantie gaan we er volop tegenaan tot het einde van dit schooljaar. De komende drie weken staan in het teken van CITO toetsen en

Nadere informatie

Kringgesprek. Nummer 2 2013-2014

Kringgesprek. Nummer 2 2013-2014 Kringgesprek Beste ouders, Na drie schoolweken is de kop van het schooljaar er echt af. U hebt deze week de informatieavond kunnen bijwonen waarin het jaarprogramma met u is gedeeld en waarbij de leerkrachten

Nadere informatie

Fijne vakantie. kalender. Juf Bianca Frasa

Fijne vakantie. kalender. Juf Bianca Frasa Fijne vakantie De hitte van de afgelopen dagen doet ons denken en verlangen naar de zomervakantie. Even heerlijk uit de routine van alledag en zelf het ritme bepalen. We hopen dat alle kinderen en hun

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF. NR. 16 vrijdag 18 december 2015

NIEUWSBRIEF. NR. 16 vrijdag 18 december 2015 NR. 16 vrijdag 18 december 2015 Kerstfeest! Kerst is een tijd voor familie. Tijd voor gezelligheid, fijne kaarsjes in het donker, liefst even geen geruzie, tijd voor lekker uitgebreid eten. Het is mooi

Nadere informatie

Rups-nieuwtje. Best, september 2014. Beste ouders,

Rups-nieuwtje. Best, september 2014. Beste ouders, Rups-nieuwtje Best, september 2014 Beste ouders, Dit is het eerste rups-nieuwtje van dit schooljaar. Voor sommige kinderen was onze klas al bekend terrein. Voor anderen is het nieuw om naar school te gaan

Nadere informatie

De komende periode. Dinsdag 1 september: Vergadering Ouderraad Om 20.00 uur komt de Ouderraad voor de eerste keer dit schooljaar in vergadering

De komende periode. Dinsdag 1 september: Vergadering Ouderraad Om 20.00 uur komt de Ouderraad voor de eerste keer dit schooljaar in vergadering Marsstraat 2, 1716 WH Opmeer Postbus 53, 1715 ZH Spanbroek Nummer 3, 28 augustus 2015 Tel: 0226 352552 directie.ruimteschip@skowestfriesland.nl www.bsruimteschip.nl R.K. Basisschool t Ruimteschip Dit jaar

Nadere informatie

September 2015 Woensdag 23 September Sportdag Start gesprek ouders. Oktober 2015 Woensdag 7 oktober Start kinderboekenweek

September 2015 Woensdag 23 September Sportdag Start gesprek ouders. Oktober 2015 Woensdag 7 oktober Start kinderboekenweek Schoolnieuws schooljaar 2015-2016 Vrijdag 18 September 2015 September 2015 Woensdag 23 September Sportdag Start gesprek ouders Donderdag 24 September Start gesprek ouders Maandag 28 September Algemene

Nadere informatie

Deze maand Regel van de maand: 7. We zoeken geen ruzie, maar oplossingen en anders de leerkracht/ pleinwacht.

Deze maand Regel van de maand: 7. We zoeken geen ruzie, maar oplossingen en anders de leerkracht/ pleinwacht. Cbs De Triangel www.triangelaalten.nl Jaargang 10, nummer 8 Maart 2014 Geachte ouders / verzorgers, Met de krokusvakantie voor de deur ontvangt u alvast de info voor de komende periode. We wensen u en

Nadere informatie

Nieuws van de directie. Inhoud. JUNI 05 Indy 5 05 Wes 6 12 juf Heidi 4. Algemeen nieuws Nieuws uit de groepen Ingekomen post

Nieuws van de directie. Inhoud. JUNI 05 Indy 5 05 Wes 6 12 juf Heidi 4. Algemeen nieuws Nieuws uit de groepen Ingekomen post 1819-17 (29-05-19) 30 mei Hemelvaartsdag: alle leerlingen zijn vrij 31 mei alle leerlingen zijn vrij 3 juni studiedag: alle leerlingen zijn vrij 3 t/m 6 juni avond 4-daagse 7 juni groep 5-6 natte gymles

Nadere informatie

Lopend Vuurtje Nieuwsbrief Januari 2016

Lopend Vuurtje Nieuwsbrief Januari 2016 We wensen iedereen 365 dagen om te dromen te gaan en te komen te ontvangen en te geven en tussenin: gelukkig en gezond te leven! Januari 4: Weer naar school Luizencontrole 11: Start Cito afname 14: Studiedag;

Nadere informatie

17 juni 2016 Nummer 18

17 juni 2016 Nummer 18 17 juni 2016 Nummer 18 Inhoud: Gezinsviering Centrum Jeugd en Gezin Breaklights Appelboom BSO zomerprogramma Daar gaan ze verkeersouders Wellnessdag Elzenhoek Calamiteitendag Vervanging Schoolkamp Vervangingen

Nadere informatie

september 2015 Veldweg 1A 7973KH Darp 0521-342287 veldwikke@talentwesterveld.nl

september 2015 Veldweg 1A 7973KH Darp 0521-342287 veldwikke@talentwesterveld.nl september 2015 Nieuwsbrief 36 Veldweg 1A 7973KH Darp 0521-342287 veldwikke@talentwesterveld.nl Agenda 1 september Informatieavonden groep 3/4/5 (19.00) en groep 6/7/8 (19.30) 2 september Informatieavond

Nadere informatie

Nieuws van de directie

Nieuws van de directie 1415-03 (08-10-14) 09 oktober: lipdub opname kinderboekenweek (BB) 10 oktober: gr. 6/7 gaat in de ochtend naar Slabroek 11 oktober: gezinsviering H. Hart kerk (18.30u) 15 oktober: gr. 1/2 gaat in de ochtend

Nadere informatie

donderdag 22 januari: 14.30 uur: teamvergadering vrijdag 23 januari: groep 3-4: Heemkundegebouw

donderdag 22 januari: 14.30 uur: teamvergadering vrijdag 23 januari: groep 3-4: Heemkundegebouw B a s i s s c h o o l D e R e g e n b o o g 1 6 j a n u a r i 2 0 1 5 B a s i s s c h o o l d e r R e g e n b o o g 1 5 m e i 2 0 1 1 IN DIT NUMMER: KALENDER 1 NIEUWS VAN DE DIRECTIE 1 2 KALENDER Maandag

Nadere informatie

Informatiegids AZC-school Oisterwijk Kievitsblekweg SV Oisterwijk tel:

Informatiegids AZC-school Oisterwijk Kievitsblekweg SV Oisterwijk tel: Informatiegids 2015-2016 AZC-school Oisterwijk Kievitsblekweg 4 5062 SV Oisterwijk tel: 013-5234785 http://azc.wpms.opmaat-scholen.nl Beste ouders/verzorgers, In deze gids vindt u informatie over onze

Nadere informatie

FEESTWEEK 2014. groep 1-2-3-4

FEESTWEEK 2014. groep 1-2-3-4 FEESTWEEK 2014 groep 1-2-3-4 Beste jongens en meisjes, beste ouder(s) /verzorger(s), Vanaf maandag 7 juli gaan we dit schooljaar weer afsluiten met de feestweek. En het wordt niet zomaar een feestweek,

Nadere informatie

BASISSCHOOL DE ZEVENSPRONG. Nummer jaargang 16 verschijnt iedere twee schoolweken op de website www.zevensprong.nl pag. 1 t/m 5

BASISSCHOOL DE ZEVENSPRONG. Nummer jaargang 16 verschijnt iedere twee schoolweken op de website www.zevensprong.nl pag. 1 t/m 5 T KLEPPERTJE BASISSCHOOL DE ZEVENSPRONG Nummer jaargang 16 verschijnt iedere twee schoolweken op de website www.zevensprong.nl pag. 1 t/m 5 Directiepraatje: Beste ouders, verzorgers, Oudergesprekken: Het

Nadere informatie

Helen Parkhurst Ouder Info

Helen Parkhurst Ouder Info Helen Parkhurst Ouder Info Schooljaar 2012-2013 Nummer 01 Datum: 15 augustus 2012 Agenda augustus 2012 13 t/m 17 augustus: verkeersactie de scholen zijn weer begonnen 20 augustus: 19.30-20.30 uur OAK algemene

Nadere informatie

Weekbrief. 26 juni 3 juli 2015

Weekbrief. 26 juni 3 juli 2015 Afscheid meneer Ruud Beste ouders / verzorgers, Zoals u al heeft kunnen opmerken, is juffrouw Petra Berentsen al weer geruime tijd op school bezig met haar werkzaamheden als directeur. Heel fijn dat het

Nadere informatie

Belangrijke data komende periode:

Belangrijke data komende periode: Vrijdag 4 juli 2014 Belangrijke data komende periode: Datum Vrijdag 4 juli 2014 Zaterdag 5 juli t/m zondag 17 augustus 2014 Vrijdag 15 augustus 2014 Maandag 18 augustus 2014 Dinsdag 19 augustus 2014 Woensdag

Nadere informatie

In deze Nieuwsflits: Terugblik Paasviering. Koningsspelen

In deze Nieuwsflits: Terugblik Paasviering. Koningsspelen schooljaar 2014-2015 aflevering 15 In deze Nieuwsflits: Terugblik Paasviering Koningsspelen Meivakantie Luizencontrole Vrije dagen mei Bieb gesloten Oudergesprekken mei Bericht van de OR Femke stelt zich

Nadere informatie

Vanuit de groep van Carina/Ellen De ouderkring van volgende week donderdag 19 mei gaat NIET door! Een nieuwe datum volgt nog.

Vanuit de groep van Carina/Ellen De ouderkring van volgende week donderdag 19 mei gaat NIET door! Een nieuwe datum volgt nog. Vanuit het team Langs deze weg kondigen wij het vertrek van onze gewaardeerde collega Jordi Erbé aan. Jordi gaat dichter bij huis, in Amersfoort, werken. Hij wil alle kinderen en ouders onwijs bedanken

Nadere informatie

Nieuwsbrief CBS De Schalmei

Nieuwsbrief CBS De Schalmei Nieuwsbrief CBS De Schalmei Je mag zijn wie je bent en gebruik maken van je talent! Schooljaar 2014-2015 nieuwsbrief 18 vrijdag 12 juni 2015 Beste ouders, Het doet mij goed om te zien hoe actief vele mensen

Nadere informatie

Wij wensen iedereen nog twee goede laatste schoolweken toe! Christianne Ahuis

Wij wensen iedereen nog twee goede laatste schoolweken toe! Christianne Ahuis 1 Wekelijkse nieuwsbrief van de openbare daltonbasisschool de Tandem voor ouders/verzorgers en leerlingen. REDACTIE Rob van de Geer 3 3 rvdgeer@detandem.nl Op maandag tot 12:00 uur bereikbaar op school

Nadere informatie

Inhoud SEPTEMBER. Nieuws van de directie WELKOM ( ) Beste allemaal,

Inhoud SEPTEMBER. Nieuws van de directie WELKOM ( ) Beste allemaal, 1617-01 (14-09-16) 13 september MSD project schoolplein 16 september Fides in groep 7-8 21 september Fides in groep 5-6 21 september informatieavond voor ouders van alle groepen 18.00-19.30 uur (inloop):

Nadere informatie

Inhoud DECEMBER. Nieuws van de directie JANUARI. Algemeen nieuws Sinterklaas op school Nieuws uit de groepen Ingekomen post ( )

Inhoud DECEMBER. Nieuws van de directie JANUARI. Algemeen nieuws Sinterklaas op school Nieuws uit de groepen Ingekomen post ( ) 1819-08 (12-12-18) 13 december IPC afsluiting gr 7-8, ouders welkom van 12.30-13.00u 20 december groep 7-8 gaat s-morgens schaatsen bij Winterland 20 december kerstviering (zie blz. 2 voor meer info) 21

Nadere informatie

Op vrijdag 19 september is de openingsviering van dit schooljaar. Deze wordt gehouden in de hal van de locatie Wieldraaierlaan.

Op vrijdag 19 september is de openingsviering van dit schooljaar. Deze wordt gehouden in de hal van de locatie Wieldraaierlaan. Schooljaar 2014-2015 Nummer 3 / 11 september 2014 Openingsviering Op vrijdag 19 september is de openingsviering van dit schooljaar. Deze wordt gehouden in de hal van de locatie Wieldraaierlaan. Thema Het

Nadere informatie

Groepsverdeling schooljaar 2016-2017

Groepsverdeling schooljaar 2016-2017 Irenesirene maandag 6 juni 2016 nr. 15 Groepsverdeling schooljaar 2016-2017 -groep 1-2 a Saskia van Wijnen -groep 1-2 b Carla Markensteijn -groep 1-2 c Marieke de Jong (ma,di) en Marjolein Minderhoud (wo,do,vrij)

Nadere informatie

Nieuwsbrief. nr. 6 28 januari 2011. kopij: postvak " nieuwsbrief" teamkamer. 9.00-11.30 uur Open huis voor nieuwe ouders 19.30 uur Informatieavond

Nieuwsbrief. nr. 6 28 januari 2011. kopij: postvak  nieuwsbrief teamkamer. 9.00-11.30 uur Open huis voor nieuwe ouders 19.30 uur Informatieavond Nieuwsbrief nr. 6 28 januari 2011 kopij: postvak " nieuwsbrief" teamkamer Maandag 31 januari 9.00-11.30 uur Open huis voor nieuwe ouders 19.30 uur Informatieavond 1 tot en met 3 februari Cito toets groep

Nadere informatie

En.donderdag is het dan ook nog Hoeksteenfeestdag! De weersvoorspelling is goed en dat belooft dus ook weer een topdag te worden.

En.donderdag is het dan ook nog Hoeksteenfeestdag! De weersvoorspelling is goed en dat belooft dus ook weer een topdag te worden. CALKOENSTRAAT 15 1121XA LANDSMEER INFO-BULLETIN 19 2 juli JAARGANG 2013-2014 Vanuit de directie Op het moment dat ik mijn aandeel voor de INFO schrijf, is de vakantie echt in het vooruitzicht. Wat een

Nadere informatie

Inhoud NOVEMBER. Nieuws van de directie. Welkom. Algemeen nieuws Nieuws uit de groepen Ingekomen post

Inhoud NOVEMBER. Nieuws van de directie. Welkom. Algemeen nieuws Nieuws uit de groepen Ingekomen post 1819-06 (14-11-18) 27 november schoen zetten op school (zie blz. 2) 30 november afsluiting IPC in groep 1-2: ouders/verzorgers zijn welkom van 11.45u - 12.15u 5 december Sinterklaas op school 6 december

Nadere informatie

BASISSCHOOL T STEKSKE DOMINICANENSTRAAT 22 5453 JN LANGENBOOM TEL. 431303 FAX. 431701 E-MAIL. info@stekske.nl. SEPTEMBER 2015 Nummer 313

BASISSCHOOL T STEKSKE DOMINICANENSTRAAT 22 5453 JN LANGENBOOM TEL. 431303 FAX. 431701 E-MAIL. info@stekske.nl. SEPTEMBER 2015 Nummer 313 BASISSCHOOL T STEKSKE DOMINICANENSTRAAT 22 5453 JN LANGENBOOM TEL. 431303 FAX. 431701 E-MAIL. info@stekske.nl SEPTEMBER 2015 Nummer 313 MAANDOVERZICHT 31 Ma 1 Di 2 Wo 3 Do 4 Vrij 5 Za 6 Zo 7 Ma Controle

Nadere informatie

Weeknieuws 13 cursus 2015 2016 20 november 2015

Weeknieuws 13 cursus 2015 2016 20 november 2015 Basisschool/Kindcentrum Stadskwartier Catharinastraat 7, 9 en 13 7941 JD Meppel 0522 251076 Pluskinderopvang 0615267632 directie@kcstadskwartier.nl www.pcbs-stadskwartier.nl Weeknieuws 13 cursus 2015 2016

Nadere informatie

Ieders talent een toekomst!

Ieders talent een toekomst! Ieders talent een toekomst! collectieve vrije dagen hele dag namiddag vrijdag 13 03 2015 1 2 3 4 5 vrijdag 22 05 2015 1 5 vrijdag 10 07 2015 1 2 3 4 5 OPEN MORGEN op woensdag 4 maart a.s. van 09.00 11.30

Nadere informatie

Email: directie.kompas@cogdrenthe.nl - twitter: kompasassen

Email: directie.kompas@cogdrenthe.nl - twitter: kompasassen Hierbij ontvangt u onze nieuwsbrief. De volgende nieuwsbrief zal verschijnen op vrijdag 6 maart 2015. De nieuwsbrief staat ook op onze site www.kompasassen.nl. Mailadressen De ouders die hun mailadres

Nadere informatie

Nieuws. Flits 2 oktober 2013 Jaargang 05 NieuwsFlits 3

Nieuws. Flits 2 oktober 2013 Jaargang 05 NieuwsFlits 3 2 oktober 2013 Jaargang 05 Nieuws 3 Infobrief Bij deze Nieuws treft u een infobrief van de groep(en) van w kind(eren) aan. In deze infobrief staan de belangrijkste zaken die het komende schooljaar spelen

Nadere informatie

Schooljaar 2014-2015. Nummer 18 / 30 april 2015. Rondleiding nieuwe directie. Schoolreisjes 2015

Schooljaar 2014-2015. Nummer 18 / 30 april 2015. Rondleiding nieuwe directie. Schoolreisjes 2015 Schooljaar 2014-2015 Nummer 18 / 30 april 2015 Rondleiding nieuwe directie Morgen, vrijdag 1 mei, komt de nieuwe directie van de Bongerd, Paul Kamphuis (directeur) en Jos van Lith (adjunct) voor een kennismakingsbezoek

Nadere informatie

Tiggeltjes (ook op www.tiggeldobbe.nl) Februari 2015

Tiggeltjes (ook op www.tiggeldobbe.nl) Februari 2015 Actuele Tiggeldobbe-informatie ook op onze website: www.tiggeldobbe.nl Uw kind, onze zorg! Poëzie op de Tiggeldobbe Op donderdag 29 januari startte de Nationale Poëzieweek. Ook op de Tiggeldobbe is aan

Nadere informatie

Nieuwsbrief SWW Peuteropvang Nr. 5, maart 2016. Beste ouder(s), verzorger(s),

Nieuwsbrief SWW Peuteropvang Nr. 5, maart 2016. Beste ouder(s), verzorger(s), Nieuwsbrief SWW Peuteropvang Nr. 5, maart 2016 Beste ouder(s), verzorger(s), De lente is begonnen!!! Op de peuteropvang is de lente 1 van de favoriete thema s van de peuters en pedagogisch medewerkers.

Nadere informatie

Inhoud JANUARI. Nieuws van de directie. Algemeen nieuws. Nieuws uit de groepen

Inhoud JANUARI. Nieuws van de directie. Algemeen nieuws. Nieuws uit de groepen 1819-10 (23-01-19) 23 januari t/m 2 februari Nationale Voorleesdagen 30 januari studiedag, alle leerlingen zijn vrij 07 februari rapportfolio mee naar huis 12 en 14 februari 10-minutengesprekken Beste

Nadere informatie

Schooljaar 2015-2016 Telefoon: 040-2016092. 26 februari Weeksluiting groep 3a en 7a

Schooljaar 2015-2016 Telefoon: 040-2016092. 26 februari Weeksluiting groep 3a en 7a t Letterken Mededelingenblad van OBS t Smelleken Emmalaan 5, 5554 JM Valkenswaard Schooljaar 2015-2016 Telefoon: 040-2016092 Uitgave: 2 februari 2016 info@obstsmelleken.nl www.obstsmelleken.nl Belangrijke

Nadere informatie

INFORMATIE BULLETIN 29 augustus 2015 WEEKOVERZICHT

INFORMATIE BULLETIN 29 augustus 2015 WEEKOVERZICHT INFORMATIE BULLETIN 29 augustus 2015 WEEKOVERZICHT Maandag 31 augustus 19.00 uur Ouderavonden groepen 8 19.30 uur Ouderavonden groepen 1/2, 3 en 6 Dinsdag 1 september Meester Tim s ochtends afwezig Juf

Nadere informatie

Beste ouders en kinderen,

Beste ouders en kinderen, Beste ouders en kinderen, Voor U ligt alweer de derde brochure van het aanbod van onze Naschoolse Arrangementen voor schooljaar 2015-2016: N-ARR-G. (dit spreek je uit op zijn Engels als ENARRGY.De N van

Nadere informatie

JOURNAAL nr. 33 van woensdag 13-5-2015; jaargang 27.

JOURNAAL nr. 33 van woensdag 13-5-2015; jaargang 27. JOURNAAL nr. 33 van woensdag 13-5-2015; jaargang 27. Beste ouders, Een vroeg Journaal deze week, in verband met het vrije Hemelvaartweekend. Heel speciale aandacht vandaag voor de lancering van de NIEUWE

Nadere informatie

2 Nieuwe leerlingen De volgende nieuwe leerlingen zijn de afgelopen periode bij ons gestart.

2 Nieuwe leerlingen De volgende nieuwe leerlingen zijn de afgelopen periode bij ons gestart. 18 Pagina 1 Inleiding Nieuwe leerlingen Website Pagina 2 Nieuwe groepsverdeling Wel en wee Vanuit VVT Pagina 3 Open ochtend Avondvierdaagse Pagina 4 Laatste schooldag Belangrijke data Geachte ouders/verzorgers

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF Jaargang 25, extra aflevering 22 juni 2015 www.basisschooldeboemerang.nl e-mail: info@basisschooldeboemerang.nl

NIEUWSBRIEF Jaargang 25, extra aflevering 22 juni 2015 www.basisschooldeboemerang.nl e-mail: info@basisschooldeboemerang.nl NIEUWSBRIEF Jaargang 25, extra aflevering 22 juni 2015 www.basisschooldeboemerang.nl e-mail: info@basisschooldeboemerang.nl DOORSCHUIVEN GROEPEN Op maandag 29 juni en donderdag 2 juli worden de groepen

Nadere informatie

- Stijn in groep 1. Nieuws van de directie NOVEMBER ( ) 13 Virgil 8 22 Annabel 8 22 juf Will Meyra 3

- Stijn in groep 1. Nieuws van de directie NOVEMBER ( ) 13 Virgil 8 22 Annabel 8 22 juf Will Meyra 3 1516-05 (11-11-15) 13 november inloopochtend 8.30-9.30 uur 17 november CJ&G aanwezig op school 8.15-8.45 uur (zie poster) 17 november ouderavond 18 november we verzamelen om 18.30 uur om Sint naar bed

Nadere informatie

MEI. Nieuws van de directie JUNI ( ) Kort algemeen nieuws Nieuws uit de groepen Ingekomen post

MEI. Nieuws van de directie JUNI ( ) Kort algemeen nieuws Nieuws uit de groepen Ingekomen post 1516-16 (25-05-16) VERKOOP HOUTARTIKELEN VAN GROEP 8 LOOPT TOT 13 JULI! 23-27 mei groep 8 FLESSENACTIE flessen kunnen deze week in de hal ingeleverd worden BVD! 26 mei SCHOOLFOTOGRAAF (individuele foto

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Vanuit de directie. Belangrijke data. Schoolse zaken. Week 23 5 t/m 11 juni 2016

Nieuwsbrief. Vanuit de directie. Belangrijke data. Schoolse zaken. Week 23 5 t/m 11 juni 2016 Nieuwsbrief Week 23 5 t/m 11 juni 2016 Vanuit de directie De afgelopen week zijn de kinderen van groep 5/6 naar de molen in Ten Boer geweest. Groep 1/2 ging naar de boerderij van juf Arda. Komende week

Nadere informatie

N I E U W S B R I E F

N I E U W S B R I E F N I E U W S B R I E F SBO De Sluis Zwarteweg 120 8017 AZ Zwolle Tel.: 038-4536123 Website: www.sbo-desluis.nl Nummer: 5 Datum: 27 november 2014 AGENDA Vrijdag 5 december Sinterklaasfeest leerlingen s middags

Nadere informatie

Nieuwsbrief 26-06-2014

Nieuwsbrief 26-06-2014 Nieuwsbrief 26-06-2014 Beste ouders/verzorgers, Dit is de laatste schoolkrant van het schooljaar 2013-2014. Namens bestuur, team en directie van basisschool de Meent alvast een fijne vakantie gewenst!

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Kerstviering. DVD Kerstspel. In dit nummer: Het programma voor de kerstviering op woensdag 16 december ziet er als volgt uit:

Nieuwsbrief. Kerstviering. DVD Kerstspel. In dit nummer: Het programma voor de kerstviering op woensdag 16 december ziet er als volgt uit: 8 december 2015 Nieuwsbrief Kerstviering Het programma voor de kerstviering op woensdag 16 december ziet er als volgt uit: 16.30 uur: kinderen komen aan in de eigen klas, ouders kunnen de koude gerechten

Nadere informatie

Basisschool Pius X. Jaargang 18 Nieuwsbrief nr. 2 van 10 september 2015. Beste ouders en kinderen.

Basisschool Pius X. Jaargang 18 Nieuwsbrief nr. 2 van 10 september 2015. Beste ouders en kinderen. Basisschool Pius X Jaargang 18 Nieuwsbrief nr. van september 0 Jordaansingel 0, 81 GP, Haaksbergen. Tel. 03-136. Directie@piusx.eu Beste ouders en kinderen. Om maar meteen met de deur in huis te vallen:

Nadere informatie

Vakantierooster & studiedagen komend cursusjaar Hieronder ziet u het vastgestelde vakantierooster voor komend cursusjaar 2016-2017: Nr 16:

Vakantierooster & studiedagen komend cursusjaar Hieronder ziet u het vastgestelde vakantierooster voor komend cursusjaar 2016-2017: Nr 16: Nr 16: 17 juni 2016 Inleiding De afgelopen periode hebben we hard gewerkt aan de voorbereidingen voor volgend cursusjaar. In deze nieuwsbrief krijgt u daar dan ook veel informatie over. Onder andere het

Nadere informatie

Nieuwsbrief 17 december 2015 Het einde van het jaar..

Nieuwsbrief 17 december 2015 Het einde van het jaar.. Nieuwsbrief 17 december 2015 Het einde van het jaar.. Dit is alweer de laatste donderdagbrief van het jaar 2015. Wat is het allemaal snel gegaan. Wat hebben de kinderen goed hun best gedaan. Iedereen kan

Nadere informatie

Beste ouders, Agenda:

Beste ouders, Agenda: Beste ouders, Op 3 december krijgen we bezoek van een inspecteur. We hebben vorig jaar voor de derde keer onder de eindnorm gescoord bij de Cito-toets en dan krijg je als school een inspectiebezoek. Oorzaken

Nadere informatie

Nieuwsbrief Kindcentrum t Paalhoofd

Nieuwsbrief Kindcentrum t Paalhoofd Nieuwsbrief Kindcentrum t Paalhoofd Nummer 11: begin juni 2018 Beste ouders/ verzorgers, Het is misschien nog niet te geloven, maar over een maand hebben we alweer zomervakantie. Maar voordat het zover

Nadere informatie

Maart 2015 Jaargang 2014-2015 nr. 8

Maart 2015 Jaargang 2014-2015 nr. 8 Nieuwsbrief maart 2015: Nieuws vanuit: De directie Bijgaand treft u weer onze nieuwe maandbrief aan. Het is alweer de maandbrief van de maand maart. In deze maand start straks de lente weer. Deze maand

Nadere informatie

Nieuwsbrief Montessorischool De Pas

Nieuwsbrief Montessorischool De Pas Nieuwsbrief Montessorischool De Pas Jaargang 2015-2016 nummer 1 Woensdag 26 augustus 2015 Agenda Vrijdag 28 augustus Woensdag 2 september Vrijdag 4 september Woensdag 16 september Vrijdag 18 september

Nadere informatie

Voor de ouders en verzorgers,

Voor de ouders en verzorgers, Voor de ouders en verzorgers, Het is duidelijk te merken dat Sinterklaas weer in het land is, een gezellige tijd en tegelijkertijd een spannende tijd voor veel kinderen. We volgen binnen de school de lijn

Nadere informatie

Peppelinfo december 2015, nummer 4

Peppelinfo december 2015, nummer 4 Peppelinfo december 2015, nummer 4 Beste ouders, Ondertussen hebben we een mooi Sinterklaasfeest gevierd, georganiseerd samen met Talentrijk. Beide OR-en hebben een mooi programma gemaakt wat past bij

Nadere informatie

Nieuwsbrief oktober 2014

Nieuwsbrief oktober 2014 Nieuwsbrief oktober 2014 Beste ouders, In de afgelopen weken hebben we alweer zo ontzettend veel geleerd! Eigenlijk is het schooljaar maar net goed op gang, maar wat we geleerd hebben is al niet meer op

Nadere informatie

BSO Cursusprogramma blok 1 2009 MAX-BSO De Schiecentrale

BSO Cursusprogramma blok 1 2009 MAX-BSO De Schiecentrale BSO Cursusprogramma blok 1 2009 MAX-BSO De Schiecentrale Rotterdam, december 2008 Beste kinderen, ouders & verzorgers, Voor jullie ligt het BSO-cursusprogramma van het 1 e kwartaal van 2009. Dit cursuspakket

Nadere informatie

Brugklasgids 2016. Een zee aan mogelijkheden!

Brugklasgids 2016. Een zee aan mogelijkheden! Brugklasgids 2016 Een zee aan mogelijkheden! 02 03 Hallo bijna-brugklasser! Nog even en dan ga je naar de brugklas! Spannend, maar vooral ook leuk. Je wilt natuurlijk naar een school waar jij je thuis

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF nr. 16 4 april 2016

NIEUWSBRIEF nr. 16 4 april 2016 NIEUWSBRIEF nr. 16 4 april 2016 In deze nieuwsbrief: MR informatieavond Nieuws uit het schoolteam Koningsspelen De Oase rekent er op los! Schoonmaakavond Zomerfeest Vakanties en studiedagen 2016/2017 Oproep

Nadere informatie

april 30 Nieuwsflits In deze nieuws flits, de agenda, verjaardagen, koningsspelen.

april 30 Nieuwsflits In deze nieuws flits, de agenda, verjaardagen, koningsspelen. april 30 Nieuwsflits 2015 In deze nieuws flits, de agenda, verjaardagen, koningsspelen. Aan de ouders en verzorgers van de leerlingen van De Zuidster, Het is toch even wennen, zorgen dat er een nieuwsflits

Nadere informatie

S c h o o l j a a r 2 0 1 5-2 0 1 6, L i n d e b l a a d j e n r. 25

S c h o o l j a a r 2 0 1 5-2 0 1 6, L i n d e b l a a d j e n r. 25 S c h o o l j a a r 2 0 1 5-2 0 1 6, L i n d e b l a a d j e n r. 25 17-03-2016 Vanuit de directie Beste ouders/verzorgers, Graag wil ik mij via deze weg aan u voorstellen. Mijn naam is John van Assouw.

Nadere informatie

Weeknieuws 2 cursus 2015 2016 28 augustus 2015

Weeknieuws 2 cursus 2015 2016 28 augustus 2015 Basisschool/Kindcentrum Stadskwartier Catharinastraat 7, 9 en 13 7941 JD Meppel 0522 251076 directie@kcstadskwartier.nl www.pcbs-stadskwartier.nl Pluskinderopvang Stadskwartier 0615267632 Weeknieuws 2

Nadere informatie

BASISSCHOOL 'DE REUZELAAR. Bovendonksestraat 24, 4741 EJ Hoeven Tel. 0165-505092. 12 mei 2016

BASISSCHOOL 'DE REUZELAAR. Bovendonksestraat 24, 4741 EJ Hoeven Tel. 0165-505092. 12 mei 2016 12 mei 2016 Geranium actie Het is bijna zover. Nog een weekje en dan worden de geraniums verwacht. Vele kinderen hebben goed hun best gedaan om zoveel mogelijk geraniums te verkopen. En wij kunnen al wel

Nadere informatie

INFORMATIE DECEMBER 2015 NUMMER 5

INFORMATIE DECEMBER 2015 NUMMER 5 INFORMATIE DECEMBER 2015 NUMMER 5 schooljaar 2015 2016 Geachte ouders, beste leerlingen, Dit is de laatste Van Hasseltschool nieuwsbrief van 2015. Het is ook de allerlaatste van mijn hand. Na ruim 40 jaar

Nadere informatie

www.schakellelystad.nl

www.schakellelystad.nl www.schakellelystad.nl 28 november 2014 Schakelaartje Nr. 306 28 e jaargang week 48 01 december SR/MR 05 december sinterklaasviering en continu dag. Groep 5 t/m 8 14.15 uur vrij. 17 december kerstviering

Nadere informatie

Nieuwsbrief oktober 2014. Maandag Dinsdag Woensdag Donderdag Vrijdag Zaterdag Zondag. 1. Kinderboekenweek. en Juffendag

Nieuwsbrief oktober 2014. Maandag Dinsdag Woensdag Donderdag Vrijdag Zaterdag Zondag. 1. Kinderboekenweek. en Juffendag De Bloesem Pr. Beatrixstraat 46a 4024 HM Eck en Wiel Tel.nr. : 0344-691967 Schoolleider : Anneke Smits. Website : www.obsdebloesem.nl Email : info@obsdebloesem.nl Nieuwsbrief oktober 2014 Maandag Dinsdag

Nadere informatie

In deze Nieuwsflits: Paasviering

In deze Nieuwsflits: Paasviering schooljaar 2014-2015 aflevering 14 In deze Nieuwsflits: Paasviering Goede Vrijdag en Tweede Paasdag Studiemiddag dinsdag 21 april 2015 Koningsspelen Moestuinproject kleuters MR/Kwaliteitsgroep zoekt versterking

Nadere informatie

Groep - Gr. 4 tafeltjes oefenen

Groep - Gr. 4 tafeltjes oefenen Vrijdag 8 jan. 2016 Jaargang 12 nr. 12 In deze Link: - Beste wensen - Ouderpanel - Open school Groep - Gr. 4 tafeltjes oefenen Bijlagen: - Uitnodiging informatieavond - Uitnodiging open schoolmoment -

Nadere informatie

Smelenderwijs. Website: www.bsdesmelen.nl Telefoon: 040 2076656 Facebook: https://www.facebook.com/bsdesmelen.valkenswaard

Smelenderwijs. Website: www.bsdesmelen.nl Telefoon: 040 2076656 Facebook: https://www.facebook.com/bsdesmelen.valkenswaard Smelenderwijs Jaargang: 15-16 Datum: 17 mei 2016 Week: 20 Website: www.bsdesmelen.nl Telefoon: 040 2076656 Facebook: https://www.facebook.com/bsdesmelen.valkenswaard Inhoud Verjaardagen Belangrijke data:

Nadere informatie

Berkenblad nr. 10 27 januari 2015. Beste ouders/verzorgers,

Berkenblad nr. 10 27 januari 2015. Beste ouders/verzorgers, Berkenblad nr. 10 27 januari 2015 Beste ouders/verzorgers, Voor u ligt het tiende Berkenblad van het school jaar 2014-2015! Vanaf vandaag ontvangt u onze nieuwsbrief alleen nog via de mail! Zo besparen

Nadere informatie

AGENDA Adviesgesprekken groep 8

AGENDA Adviesgesprekken groep 8 Schooljaar 2014-2015 Datum: 09-01-2015 bezoek onze website: www.bspaleteindhoven.nl e-mail: palet@skpo.nl Maandag 12 januari Woensdag 14 januari Dinsdag 13 januari Dinsdag 20 januari Woensdag 21 januari

Nadere informatie

Bernardusschool. Agenda. Koningsspelen. Pasen. Nieuws uit de kleutergroepen. Groep 3. Weekbrief 1 t/m 8 april 2016

Bernardusschool. Agenda. Koningsspelen. Pasen. Nieuws uit de kleutergroepen. Groep 3. Weekbrief 1 t/m 8 april 2016 Weekbrief 1 t/m 8 april 2016 Bernardusschool Kooikerspad 2, 2382 EA Zoeterwoude www.rkbernardusschool.nl T: 071 54 21 600 Agenda Koningsspelen Vrijdag 22 april vieren we met de andere Zoeterwoudse scholen

Nadere informatie

goede doelengeld 213.99

goede doelengeld 213.99 goede doelengeld 213.99 e-mail: beatrixschool@vpcoermelo.nl Website: www.beatrixschoolermelo.nl Nieuwsbrief 4 december schooljaar 2015-2016 AGENDA Woensdag 2 december Sinterklaas en zijn Pieten bezoeken

Nadere informatie

Meesters en juffendag / open dag

Meesters en juffendag / open dag Nederwoudseweg 19a, 3772 TD Barneveld Tel. 0342-415635 info@plantijn.org www.plantijn.org schooljaar 2014-2015 nummer 17, vrijdag 5 juni 2015 Meesters en juffendag / open dag Beste ouders/ verzorgers van

Nadere informatie

WEEKBRIEF 15 JANUARI 2016 / NUMMER 22. audit op school. studiedag team, kinderen hebben een vrije dag extra

WEEKBRIEF 15 JANUARI 2016 / NUMMER 22. audit op school. studiedag team, kinderen hebben een vrije dag extra WEEKBRIEF 15 JANUARI 2016 / NUMMER 22 Aan de ouders/verzorgers van onze leerlingen, Afgelopen dinsdag was er directieberaad van JongLeren. Daar is de strategische beleidsagenda vastgesteld. De uitgangspunten

Nadere informatie

De Deltakijker bulletin van de o.b.s. De Delta en peuterspeelzaal Het Druppeltje

De Deltakijker bulletin van de o.b.s. De Delta en peuterspeelzaal Het Druppeltje De Deltakijker bulletin van de o.b.s. De Delta en peuterspeelzaal Het Druppeltje vrijdag 21 augustus 2015 jaargang 13 nr. 1 agenda: 1 september Rapporten ingeleverd Internetprotocol ingeleverd Afspraken

Nadere informatie

Kamp groep 8 Het kamp gaat door! De blije hoofden, daar doen we het toch voor? Jaargang 18/nummer 01 4 september 2015

Kamp groep 8 Het kamp gaat door! De blije hoofden, daar doen we het toch voor? Jaargang 18/nummer 01 4 september 2015 Openbare Basisschool De Zevensprong Danslaan 74 1326 PL Almere Tel.: 036-5353742 info@zevensprong.asg-almere.nl www.zevensprong.asg-almere.nl Jaargang 18/nummer 01 4 september 2015 Belangrijke data: 7

Nadere informatie