Inhoud DECEMBER. Nieuws van de directie. Rectificatie

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Inhoud DECEMBER. Nieuws van de directie. Rectificatie"

Transcriptie

1 ( ) 30 november afsluiting IPC in groep 1-2: ouders/verzorgers zijn welkom van 11.45u u 5 december Sinterklaas bezoekt onze school 6 december studiedag: alle leerlingen zijn vrij VOORAANKONDIGING: 20 december middag vrij, avond kerstviering Beste allemaal, Nieuws van de directie Ojee... Vanochtend was het één grote rommel op onze school! Vannacht is namelijk de rommelpiet in de klassen geweest! Gelukkig heeft hij ook onze schoentjes gevuld met iets lekkers. Volgende week is het dan eindelijk zover. Sinterklaas komt een bezoek brengen aan de JFK! Wat zal dat een groot feest worden! De volgende dag, donderdag 6 december, mogen alle kinderen bijkomen van dit grote feest. De kinderen zijn namelijk vrij. Het team heeft een studiedag. Daarna maken we ons op voor Kerst! Maar voordat het zover is, eerst genieten van deze Sinterklaastijd! datum jarige groep DECEMBER 7 Ariannah 3 Inhoud Rectificatie Er staat een fout op de schoolkalender die u thuis heeft. De rapportfolio gaat niet mee naar huis op 30 november (deze is eind oktober namelijk al mee naar huis gegaan). Excuses!!! Algemeen nieuws Leerlingenraad Nieuws uit de groepen Ingekomen post Met vriendelijke groet, Marion van Rooij - locatieleider JFK Iedereen mag teksten of tekeningen aanleveren via nieuwsbrief.jfk@gmail.com. Het volgende krantje komt uit op woensdag 12 december. Kopij kan aangeleverd worden tot uiterlijk vrijdag 7 december. Plaatsing onder voorbehoud. Redactie: juf Marjorie

2 Algemeen nieuws Fittesten Afgelopen weken heeft meneer Paul van het SEC in de gymlessen de Fittesten afgenomen bij alle leerlingen die hiervoor van hun ouders/verzorgers toestemming hadden gekregen. Bij deze Fittesten hoort een oudergesprek met meneer Paul en een medewerker van de GGD. Deze gesprekken zullen op school plaatsvinden en zullen worden gekoppeld aan de 10-minutengesprekken van februari De betreffende ouders/verzorgers krijgen hier t.z.t een uitnodiging voor. Kerstoproep van de OR Dit jaar is er een kerstmarkt op onze school. De OR wil graag kerststukjes gaan maken voor deze markt. Wie heeft er nog kerstversieringen liggen zoals kaarsen, kerstballen, kersttakken, dennenappels of nog leuke niet te grote potten en/of schalen? Zo ja? Fijn als wij dat dan mogen gebruiken. Je mag het onder de trap van de ingang bij groep 1-2 neerzetten. Ouders/verzorgers die willen meehelpen met kerststukjes maken kunnen zich opgeven door een mailtje te sturen naar U ontvangt dan een uitnodiging. Carnavalsoproep van de OR Ook dit jaar willen we weer met onze school meelopen met de jeugdoptocht op zaterdag 2 maart. We willen dit jaar met een kleine wagen(tje) en loopgroep meedoen. Hiervoor zoeken we handige ouders/verzorgers die mee willen denken/uitwerken en het bouwen van de wagen. Wilt u meehelpen? Geef u dan op door een mailtje te sturen naar nancyoverdevest@ziggo.nl. U ontvangt dan een uitnodiging zodat we snel kunnen gaan starten. Ouderbijdrage De ouderbijdrage bedraagt 25,00 voor één kind en 35,00 voor 2 of meerdere kinderen. Wij vragen u dit over te maken naar rekeningnummer NL12 RABO t.n.v. Ouderraad John F. Kennedyschool. Alvast bedankt! Raymond Overdevest (penningmeester Ouderraad)

3 Algemeen nieuws Nieuws van de MR Afgelopen week is er weer een vergadering van de MR geweest. Op de agenda stonden o.a. de MARAP en de begroting van komend jaar. MARAP is de Management Rapportage. Daarin geeft de directie aan wat ze bereikt hebben ten opzichte van wat ze eerder bedacht hadden. Oftewel hebben ze gedaan wat ze gezegd hebben wat ze zouden doen. Als MR hebben we de mogelijkheid om daarmee in te stemmen. We hebben nu de tussenevaluatie besproken. In januari gaan we kijken of de gestelde doelen daadwerkelijk zijn behaald. Sinds geruime tijd hebben we de samenwerking tussen de JFK en de Korenaer op de agenda van de MR vergaderingen staan. Er is lange tijd onduidelijkheid geweest over de toekomst van met name de JFK maar daar lijkt nu een einde aan te komen. Op 24 januari staan we (toekomst JFK en Korenaer en de nieuwbouw) op de agenda van de gemeenteraad. Hopelijk valt er dan een besluit en kunnen we definitieve plannen gaan maken voor de toekomst. Dat er een nieuw schoolgebouw gaat komen staat vast. Dat de JFK in het huidige gebouw gaat verdwijnen staat ook vast. Echter het is nog volstrekt onduidelijk hoe de school of scholen er in hun toekomstige vorm uit gaan zien. Er zijn eigenlijk twee opties. Of we krijgen twee scholen in één gebouw of we stichten een compleet nieuwe school, waarbij de twee bestaande scholen samen gaan. In het laatste geval is er sprake van een fusie en zullen wij, als MR, ons gaan richten op alle ouders van de JFK. Wij houden jullie op de hoogte van de ontwikkelingen en zullen jullie direct informeren als daartoe aanleiding is. Raymond Overdevest - voorzitter MR Even voorstellen Hallo, mijn naam is Kaylee Maassen. Ik ben 16 jaar en ik woon in Oss. Ik kom 30 weken lang stage lopen op de JFK op donderdag en vrijdag. Ik loop stage bij juf Natascha en ben dus vooral te zien in groep 4/5/6/7/8. Groetjes Kaylee

4 Leerlingenraad Joehoe! Vol trots presenteer ik jullie de nieuwe leerlingenraad voor dit schooljaar: Yara, Julia, Furkan, Meyra, Emir en Finn. Met deze kanjers gaan we dit schooljaar hard aan de slag om onze school en het onderwijs een stukje te verbeteren. Zij zullen vooral meedenken en een luisterend oor voor hun medeleerlingen zijn. Maandagmiddag heeft de eerste vergadering plaatsgevonden. Hierin hebben de leerlingen hun nieuwe ideeën gepresenteerd aan elkaar. Ook zijn er afspraken gemaakt over het buiten spelen en het materiaal. Hiermee gaan we tot aan de kerstvakantie aan de slag. Verder gaan zij weer nadenken over hoe zij het JFKaatje aantrekkelijker kunnen maken, zodat iedereen het gaat lezen. Na iedere vergadering zal de leerlingenraad jullie op de hoogte brengen via een verslag die je kunt lezen in het JFKaatje. Groetjes juf Natascha Hallo, ik ben Emir (gr. 6) en ik ben 8 jaar oud. Dit is het eerste jaar dat ik in de leerlingenraad zit. Mijn ideeën zijn dat het hout bij het klimrek weg wordt gehaald, want er komen splinters in onze handen. Dat er hekken om de voetbalvelden komen en netten achter de goals. Dat er zachte matten onder de klimwand komen, want sommige kinderen vallen dan en hebben ze pijn. Dat het net van het basket een beetje groter wordt gemaakt, want de ballen blijven in het net hangen en dan moeten we klimmen via de klimwand. Hallo! Ik ben Meyra (gr. 6) en ik ben 9 jaar oud. Dit is het laatste jaar dat ik in de leerlingenraad zit. Mijn ideeën zijn: een clip over school maken, in de ochtend i.p.v. een hand schudden een truc doen en dat gr. 5 mee mag doen met de Halloween met gr. 6, 7 en 8. Meer natuur op het schoolplein en dat er netten of metalen stangen achter de goals komen. Ik ben Finn (gr. 5) en ik ben 8 jaar oud. Ik ben dit jaar gekozen voor de leerlingenraad. Dit is mijn eerste jaar en dit zijn mijn ideeën: een mat onder de klimwand, zodat als kinderen er vanaf vallen, zij geen pijn hebben. En netten of stalen balken achter de goals voor het voetballen. Ik ben Furkan (gr. 7) en ik zit nu voor het tweede jaar in de leerlingenraad. Ik hoop dat we dit jaar nieuwe goals krijgen en dat de SAAM app gemaakt zal worden. We gaan jullie ideeën sowieso gebruiken. En we gaan proberen om al jullie ideeën waar te maken! Ik ben Yara (gr. 8) en ik zit voor het tweede jaar in de leerlingenraad. Ik ga dit schooljaar vooral werken aan de SAAM app en aan jullie ideeën, om zo samen de school te verbeteren. Ik hoop dat mijn laatste jaar op de JFK het mooiste jaar ooit wordt! Daar gaan we natuurlijk samen aan werken. Hoi, ik ben Julia (gr. 7) en ik ben gekozen voor de leerlingenraad. Mijn ideeën zijn: dat er meer acties komen voor een goed doel en voor de school. Ik bedoel daarmee dat er een actie moet komen en er geld voor nieuw lesmateriaal of voor nieuw buitenspeelmateriaal moet komen. En nieuwe blokken voor de kleuters.

5 Groep 1-2 Afgelopen week zijn we bezig geweest met een nieuwe focus: op weg met het vliegtuig. Omdat Sinterklaas ook in het land is hebben we in onze speelleerplaatsen een mix van het vliegtuig en Sinterklaas. In de onderzoekplaats gaat Sinterklaas op vakantie met het vliegtuig en mogen we onderzoeken hoeveel kleren van Sint en Piet in de koffer passen. In het atelier wordt er een muts voor 5 december geknutseld en in de bouwplaats bouwen we een landingsplaats van Lego en Duplo.

6 Groep 1-2 In de informatieplaats maken we een echt paspoort voor als we op reis gaan met het vliegtuig. We mogen onze naam, gewicht, handtekening én vingerafdruk invullen! De vraag van de dag: hoe ben je naar school gekomen? Met de step, de fiets, lopend of met de auto?

7 Groep 1-2 Wij zijn natuurlijk ook druk pietenplaatjes aan het ruilen!

8 Groep 3 Er worden in groep 3 steeds Pietenplaatjes bezorgd. Iedere dag kijken we het sinterklaasjournaal. Nu hebben we al zoveel pietenplaatjes dat er dubbelen zijn. Die mogen we met elkaar ruilen. Dat is echt leuk!

9 Groep 3 Hoe leuk is dat! We kregen een leesplankje voor de pietenplaatjes. Wij konden alle woorden al best goed lezen. Want we kennen in groep 3 al bijna alle letters. Maar we hebben nog niet alle pietenplaatjes. Dat werd flink ruilen in onze klas! Maja is het al gelukt om alles te verzamelen!

10 Groep 3-4 Voor IPC natuuronderwijs hebben we een experiment en een onderzoek gedaan. Het experiment ging als volgt: we hebben zaadjes geplant en bijgehouden wat er iedere dag is gebeurd. Het onderzoek ging over: hoe bakken we pepernoten? Hiervoor gebruiken we een recept. We zijn gaan wegen en meten en toen we alle ingrediënten hadden, kneedden we er een grote bal van. Iedereen kreeg een stuk om pepernoten van te maken. Wij leken wel op echte bakpieten!!

11 Groep 4 De leerlingen van groep 4 zijn druk aan het kleuren en knutselen voor Sinterklaas en vooral heel veel Pietenplaatjes aan het ruilen!!

12 Groep 5-6 Bij geschiedenis kwam de opa van Femke en de oma van Wes vertellen over vroeger. Ze vertelden wat ze vroeger deden in hun vrije tijd. Wat ze vroeger deden op school en waar ze mee speelden. Ook hebben ze verteld wat ze aten. Ze hadden vroeger nog geen internet, maar wel een radio. Ze schreven op school niet met een pen zoals wij, maar ze schreven met een kroontjespen met inkt. Alles was vroeger heel anders dan nu! Groetjes van Linthe

13 Groep 5-6 Bij natuuronderwijs kwam de mama van Merve met haar nieuwe broertje Baybars in de klas. De baby is pas drie weken oud. We mochten vragen stellen over wat een baby allemaal nodig heeft. Een voorbeeld; vanaf wanneer mag een baby eten? En wat drinken pasgeboren baby s? Als ze een tandje hebben dan mogen ze gepureerd eten. En de drinken speciale babymelk of melk uit de borst van de moeder. Het was heel schattig om de baby te zien. Groetjes van Femke & Vera

14 Groep 6 We hadden bij rekentijgers een opdracht en die heet pentomino puzzels. Op het begin moesten we figuren maken. En met die figuren moesten we rechthoeken maken. En daarna moesten we een struisvogel en een kangoeroe en na de kangoeroe moesten we een rendier maken. Door Emir, Meyra en Frans

15 Groep 7-8 Sterrenwacht We zijn dinsdag 13 november naar de sterrenwacht geweest. Ze hadden daar en projector en daarmee projecteerden ze een film op het plafond. We hebben geleerd hoe een ster ontstaat en hoe een telescoop werkt. We weten nu ook dat je drie keer zo licht bent op Mars! Ze gaven in het begin een presentatie over een reis naar Mars en een raket die meerdere keren gebruikt kan worden. In het kort: Het was heel leuk! Groetjes Daan v L Sterrenwacht Wij (groep 7-8) zijn op 13 november naar de sterrenwacht in Vinkel geweest. Als eerst kregen we een presentatie te zien over reizen naar mars. De presentatie duurde een kwartier en was leuk en leerzaam. Toen werden we in twee groepen gesplitst en wisselden ze als ze allebei klaar waren. De eerste groep ging naar een hele grote telescoop en kreeg daarna een rondleiding. Zij gingen naar buiten om naar een ronde glazen plaat met planeten te kijken. Daarna ging de eerste groep nog verder lopen om de planeten op volgorde te bekijken. Dat stond op een soort paaltje. Dat was een route van 10 kilometer. Maar die gingen we niet helemaal lopen. We gingen tot de aarde en toen weer terug. Toen gingen we wisselen. De eerste groep ging binnen in een koepel zitten. Er begon toen een film over het heelal te draaien. De film was op het plafond geprojecteerd. Toen we klaar waren gingen we weer terug naar school. Groetjes Stef

16 Groep 7-8 Sterrenwacht We zijn pas voor IPC met z n allen naar sterrenwacht Halley geweest. Als eerste keken we naar een presentatie over Mars. Toen gingen we verder in groepjes.ik ging als eerste naar buiten toe. Daar hadden ze een schaalmodel route gemaakt die je kon fietsen. Er was buiten ook een zonnewijzer. Daarna gingen we weer naar binnen en moesten we naar boven toe. Daar stond een hele grote telescoop. We mochten er allemaal doorheen kijken. Als laatste gingen we een film kijken over het heelal. De film werd afgespeeld op het plafond. Dat was best wel raar. Ik vond het heel erg leuk en zou er graag nog wel eens heen willen! Groetjes Chelsey Sterrenwacht We zijn dinsdag 13 november naar de sterrenwacht geweest. We kregen eerst een presentatie over de planeten te zien. De presentatie duurde ongeveer 15 min. Daarna gingen we naar een ruimte met een projector, waar we een korte film te zien kregen over het heelal. Dat was op een rond plafond. Toen gingen we met een trap naar boven en mochten we door een grote telescoop kijken. Alles was ondersteboven te zien. Daarna gingen we weer naar beneden en toen kregen we en bord te zien waar alle planeten op stonden. Op paaltjes stond uitleg over de planeten. Toen gingen we weer terug naar binnen en gingen de mensen die ons rondgeleid hadden het afronden. Na het afronden waren we klaar en gingen we terug naar school. Groetjes Lucas

17

18 55 Jaor Schik mé mekaor! Beste carnavalsliefhebbers van de Osse basisscholen, Op zaterdagmiddag 17 november a.s. gaan in de Groene Engel de deuren open voor de onthulling van de 53 e Osse jeugdprins en zijn adjudant. Na een prachtig carnavalsjaar moeten ook de 52 e Jeugdprins Thijmen en zijn adjudant Matz hun spullen inleveren en overdragen aan de nieuwe prins en zijn adjudant. Hoe dit zal gaan blijft nog even een verrassing. In ieder geval zal Joris Brukx voor en na de onthulling een geweldig leuk programma voor de kinderen brengen. Dit mag je niet missen! Kom daarom allemaal, met jullie ouders e/o broers en zusjes naar de Groene Engel, Kruisstraat 15 in Oss. De middag begint om uur en toegang is gratis! Graag tot ziens, want schik maken doe je mé makaor! Jeugdcommissie S.C.V.O.

Inhoud NOVEMBER. Nieuws van de directie. Welkom. Algemeen nieuws Nieuws uit de groepen Ingekomen post

Inhoud NOVEMBER. Nieuws van de directie. Welkom. Algemeen nieuws Nieuws uit de groepen Ingekomen post 1819-06 (14-11-18) 27 november schoen zetten op school (zie blz. 2) 30 november afsluiting IPC in groep 1-2: ouders/verzorgers zijn welkom van 11.45u - 12.15u 5 december Sinterklaas op school 6 december

Nadere informatie

Inhoud DECEMBER. Nieuws van de directie JANUARI. Algemeen nieuws Sinterklaas op school Nieuws uit de groepen Ingekomen post ( )

Inhoud DECEMBER. Nieuws van de directie JANUARI. Algemeen nieuws Sinterklaas op school Nieuws uit de groepen Ingekomen post ( ) 1819-08 (12-12-18) 13 december IPC afsluiting gr 7-8, ouders welkom van 12.30-13.00u 20 december groep 7-8 gaat s-morgens schaatsen bij Winterland 20 december kerstviering (zie blz. 2 voor meer info) 21

Nadere informatie

Inhoud FEBRUARI. Nieuws van de directie. Quiz leerlingenraad. Algemeen nieuws. Nieuws uit de groepen ( )

Inhoud FEBRUARI. Nieuws van de directie. Quiz leerlingenraad. Algemeen nieuws. Nieuws uit de groepen ( ) 1819-11 (06-02-19) 07 februari rapportfolio mee naar huis 08 februari Fides in groep 5-6 (zie blz. 3) 12 en 14 februari 10-minutengesprekken groep 1 t/m 7 12, 13 en 14 februari adviesgesprekken groep 8

Nadere informatie

Inhoud OKTOBER. Nieuws van de directie NOVEMBER. Algemeen nieuws Nieuws uit de groepen Ingekomen post. 21 Isabel Ömer Can 3 07 Julia Sch 7

Inhoud OKTOBER. Nieuws van de directie NOVEMBER. Algemeen nieuws Nieuws uit de groepen Ingekomen post. 21 Isabel Ömer Can 3 07 Julia Sch 7 1819-05 (31-10-18) 02 november Halloween 19-22.00 voor groep 6-8 06 en 08 november ouderavonden Beste allemaal, Nieuws van de directie Vorige week is er een bijeenkomst geweest met de werkgroep Luizen.

Nadere informatie

Nieuws van de directie

Nieuws van de directie 1617-09 (01-02-17) 06 februari studiedag: alle leerlingen zijn vrij 09 februari rapport mee 14 + 16 februari 10-minutengesprekken 14 t/m 16 februari adviesgesprekken groep 8 VOORAANKONDIGING: 19 februari

Nadere informatie

Inhoud JANUARI. Nieuws van de directie. Algemeen nieuws. Nieuws uit de groepen

Inhoud JANUARI. Nieuws van de directie. Algemeen nieuws. Nieuws uit de groepen 1819-10 (23-01-19) 23 januari t/m 2 februari Nationale Voorleesdagen 30 januari studiedag, alle leerlingen zijn vrij 07 februari rapportfolio mee naar huis 12 en 14 februari 10-minutengesprekken Beste

Nadere informatie

Nieuws van de directie

Nieuws van de directie 1617-05 (23-11-16) 22-24 november ouderavonden 05 december Sinterklaasviering 06 december studiedag: alle leerlingen zijn vrij Nieuws van de directie Beste ouders/verzorgers, Deze week zijn de oudergesprekken.

Nadere informatie

Nieuws van de directie

Nieuws van de directie 1516-02 (23-09-15) 23 september start kinderpostzegel actie 01 oktober groep 1-2 gaat deze ochtend naar Slabroek 02 oktober afscheidsviering juf Bets (zie blz. 2) 03 oktober gezinsviering H.Hartkerk aanvang

Nadere informatie

Nieuws van de directie. Inhoud. JUNI 05 Indy 5 05 Wes 6 12 juf Heidi 4. Algemeen nieuws Nieuws uit de groepen Ingekomen post

Nieuws van de directie. Inhoud. JUNI 05 Indy 5 05 Wes 6 12 juf Heidi 4. Algemeen nieuws Nieuws uit de groepen Ingekomen post 1819-17 (29-05-19) 30 mei Hemelvaartsdag: alle leerlingen zijn vrij 31 mei alle leerlingen zijn vrij 3 juni studiedag: alle leerlingen zijn vrij 3 t/m 6 juni avond 4-daagse 7 juni groep 5-6 natte gymles

Nadere informatie

Nieuws van de directie

Nieuws van de directie 1516-10 (17-02-16) 18 februari Fides groep 5-6 en groep 7-8 18 februari leerlingenraad 19 februari centrum Jeugd&Gezin op school aanwezig 8.15uur-8.30uur 24 februari inloopochtend 25 februari rapporten

Nadere informatie

Inhoud JANUARI. Nieuws van de directie. We verwelkomen. groep 1-2A! 07 t/m 11 januari Zilveren Week 14 t/m 25 januari toetsweken

Inhoud JANUARI. Nieuws van de directie. We verwelkomen. groep 1-2A! 07 t/m 11 januari Zilveren Week 14 t/m 25 januari toetsweken 1819-09 (09-01-19) 07 t/m 11 januari Zilveren Week 14 t/m 25 januari toetsweken Beste allemaal, Nieuws van de directie Allereerst wens ik jullie, namens het team van BS JFK, de allerbeste wensen voor een

Nadere informatie

Nieuws van de directie

Nieuws van de directie 1617-04 (09-11-16) 11 november groep 1-2 naar Slabroek 22 en 24 november ouderavonden Nieuws van de directie Beste ouders/verzorgers, Het is alweer volop herfst! De vallende blaadjes, het weer en de donkere

Nadere informatie

SEPTEMBER. Nieuws van de directie ( )

SEPTEMBER. Nieuws van de directie ( ) 1920-01 (28-08-19) 19-30 augustus Gouden Weken 29 augustus ontruimingsoefening 04 september kennismakingsavond in alle groepen 11 september CJG bij ons op school (8.25u-8.45u) Beste allemaal, Nieuws van

Nadere informatie

Nieuwsbrief NOVEMBER 2018

Nieuwsbrief NOVEMBER 2018 Nieuwsbrief Beste ouder(s)/verzorger(s) van onze leerlingen, Met trots presenteren wij u de poster van het jaarverslag van de Poort. Middels deze poster (zie bijlage) krijgt u een samenvatting van het

Nadere informatie

- Stijn in groep 1. Nieuws van de directie NOVEMBER ( ) 13 Virgil 8 22 Annabel 8 22 juf Will Meyra 3

- Stijn in groep 1. Nieuws van de directie NOVEMBER ( ) 13 Virgil 8 22 Annabel 8 22 juf Will Meyra 3 1516-05 (11-11-15) 13 november inloopochtend 8.30-9.30 uur 17 november CJ&G aanwezig op school 8.15-8.45 uur (zie poster) 17 november ouderavond 18 november we verzamelen om 18.30 uur om Sint naar bed

Nadere informatie

Nieuws van de directie

Nieuws van de directie 1415-06 (26-11-14) 26 november gr 7 en 8 op bezoek bij het Hooghuis Zuid en West 27 november gr 5 t/m 8 gaan pepernoten bakken 28 november gr 1 t/m 4 gaan pepernoten bakken 29 november gezinsviering in

Nadere informatie

SEPTEMBER. Nieuws van de directie ( ) Geen agendapunten voor de komende twee weken! 12 juf Susanne conciërge 20 Tess 4 22 Fatmanur 6

SEPTEMBER. Nieuws van de directie ( ) Geen agendapunten voor de komende twee weken! 12 juf Susanne conciërge 20 Tess 4 22 Fatmanur 6 1920-02 (11-09-19) Geen agendapunten voor de komende twee weken! Beste allemaal, Nieuws van de directie De eerste weken op school zitten er weer op. De Gouden Weken zijn voorbij; de kinderen en de leerkrachten

Nadere informatie

MEI. Nieuws van de directie JUNI ( ) Kort algemeen nieuws Nieuws uit de groepen Ingekomen post

MEI. Nieuws van de directie JUNI ( ) Kort algemeen nieuws Nieuws uit de groepen Ingekomen post 1516-16 (25-05-16) VERKOOP HOUTARTIKELEN VAN GROEP 8 LOOPT TOT 13 JULI! 23-27 mei groep 8 FLESSENACTIE flessen kunnen deze week in de hal ingeleverd worden BVD! 26 mei SCHOOLFOTOGRAAF (individuele foto

Nadere informatie

21 december 2018 Nummer 9

21 december 2018 Nummer 9 21 december 2018 Nummer 9 Inhoud: Ouder- en schoolreisbijdrage Polderhof kerstviering Kerstmusical Carnaval 2019 Oude schoolshirts Muzelinck Kerstconcerten Herinnering ouder- en schoolreisbijdrage 2018-2019

Nadere informatie

Inhoud OKTOBER. Algemeen nieuws Nieuws uit de groepen Ingekomen post

Inhoud OKTOBER. Algemeen nieuws Nieuws uit de groepen Ingekomen post 1819-04 (10-10-18) 10 oktober afsluiting IPC groep 1-2: vanaf 11.30u zijn de ouders/verzorgers welkom om mee te spelen in de speelwerkplaatsen 10 oktober afsluiting IPC groep 7-8: van 12.00u-12.30u (hele

Nadere informatie

Nieuws van de directie. Inhoud. MEI 17 Chelsey 8 26 Alysha 1-2B 26 Luuk 4 27 Daan 8 28 juf Dianne 4-7/8 29 Rowan 1-2B 30 Aaliyah 5 31 Chaya 5

Nieuws van de directie. Inhoud. MEI 17 Chelsey 8 26 Alysha 1-2B 26 Luuk 4 27 Daan 8 28 juf Dianne 4-7/8 29 Rowan 1-2B 30 Aaliyah 5 31 Chaya 5 1819-16 (15-05-19) 30 mei Hemelvaartsdag: alle leerlingen zijn vrij 31 mei alle leerlingen zijn vrij 3 juni studiedag: alle leerlingen zijn vrij 3 t/m 6 juni avond 4-daagse Hallo allemaal, Nieuws van de

Nadere informatie

MAART. Nieuws van de directie

MAART. Nieuws van de directie 1516-11 (02-03-16) 03 maart ouderavond 04 maart Fides groep 7/8 08 maart loopbus (zie blz. 2) 09 maart juffendag/babyshower groep 3 14 maart start Week van de Lentekriebels 15 maart boomfeestdag groep

Nadere informatie

Nieuws van de directie

Nieuws van de directie 1819-18 (12-06-19) 14 juni groep 7 preadvies gesprekken 19 juni groep 1-2 excursie naar de kinderboerderij 20 juni eindfeest (iedereen welkom voor de voorstelling 12.00u - 13.00u) 21 juni groep 7 preadvies

Nadere informatie

JULI. Nieuws van de directie. Kort algemeen nieuws Muziekdag Nieuws van groep 8 Ingekomen post ( ) 13 Kaelin 1 15 Jason 6

JULI. Nieuws van de directie. Kort algemeen nieuws Muziekdag Nieuws van groep 8 Ingekomen post ( ) 13 Kaelin 1 15 Jason 6 1516-19 (06-07-16) VERKOOP HOUTARTIKELEN VAN GROEP 8 LOOPT TOT 13 JULI! 07 juli gr. 8 gaat 30 km fietsen voor LIGHT FOR THE WORLD 07 juli sportmiddag i.s.m. SEC voor groep 1 t/m 7 (zie blz. 2) 07 juli

Nadere informatie

Het Berichtje Donderdag 05-11-2015. MR Verkiezingen: Namens de MR nodigen wij ouders uit om zich aan te melden voor de Medezeggenschapsraad.

Het Berichtje Donderdag 05-11-2015. MR Verkiezingen: Namens de MR nodigen wij ouders uit om zich aan te melden voor de Medezeggenschapsraad. Basisschool St. Joris Samenwerken, samen leren, samen Looistraat4 A 6582 BC HEUMEN 024-3581176 e-mail: directie@jorisheumen.nl website: www.jorisheumen.nl Het Berichtje Donderdag 05-11-2015 Kalender: 13-11

Nadere informatie

Agenda. Welkom op school. Nieuws uit groep 1-2. Nieuwsbrief Jaargang 17 / nr. 5. Melissa Toonen

Agenda. Welkom op school. Nieuws uit groep 1-2. Nieuwsbrief Jaargang 17 / nr. 5. Melissa Toonen Nieuwsbrief 12-12-2014 Jaargang 17 / nr. 5 De volgende nieuwsbrief verschijnt op: 16 januari 2015 Agenda 16-12 kerststukjes maken 18-12 groep 3 t/m 8 schaatsen op het marktplein 18-12 s middags vrijdag

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF 23 oktober 2012 Nr.05

NIEUWSBRIEF 23 oktober 2012 Nr.05 NIEUWSBRIEF 23 oktober 2012 Nr.05 Algemeen: HONDEN OP HET SCHOOLPLEIN Gisteren is er weer een kind op het schoolplein gebeten door een kleine hond. Gelukkig bleek de schade mee te vallen. Toch doen wij

Nadere informatie

No.7 8 december CBS De Schutse PR Aalden Feest van Geven en Ontvangen

No.7 8 december CBS De Schutse PR Aalden   Feest van Geven en Ontvangen No.7 8 december 2017 CBS De Schutse 0591-37 18 98 Paardelandsdrift 9 info@cbsdeschutse.nl 7854 PR Aalden www.cbsdeschutse.nl Feest van Geven en Ontvangen Kerstviering De activiteitencommissie en de leerkrachten

Nadere informatie

Nieuws van de directie

Nieuws van de directie 1617-15 (31-05-17) 4 juni Pinksteren 5 juni Tweede Pinksterdag: alle leerlingen vrij 9 juni s middags middenbouwfeest groep 3-4-5(OR) Vooraankondiging 16 juni juffen/meesterdag bovenbouw 23 juni spelletjesmiddag

Nadere informatie

Op dit moment is het IKC helemaal in de Sinterklaassfeer. De ouders die hierbij geholpen hebben willen we hiervoor hartelijk bedanken.

Op dit moment is het IKC helemaal in de Sinterklaassfeer. De ouders die hierbij geholpen hebben willen we hiervoor hartelijk bedanken. Jaargang 5, nummer 3, vrijdag 30 november 2018 Beste ouder(s)/verzorger(s), Op dit moment is het IKC helemaal in de Sinterklaassfeer. De ouders die hierbij geholpen hebben willen we hiervoor hartelijk

Nadere informatie

Peppelinfo december 2015, nummer 4

Peppelinfo december 2015, nummer 4 Peppelinfo december 2015, nummer 4 Beste ouders, Ondertussen hebben we een mooi Sinterklaasfeest gevierd, georganiseerd samen met Talentrijk. Beide OR-en hebben een mooi programma gemaakt wat past bij

Nadere informatie

JANUARI FEBRUARI. Inhoud. Nieuws van de directie. Kort algemeen nieuws Nieuws uit de groepen ( )

JANUARI FEBRUARI. Inhoud. Nieuws van de directie. Kort algemeen nieuws Nieuws uit de groepen ( ) 1718-09 (24-01-18) 24 januari start Nationale Voorleesdagen 31 januari groep 1-2A op excursie naar Het Hooghuis-West i.v.m. thema kleding 01 februari groep 1-2B op excursie naar Het Hooghuis-West i.v.m.

Nadere informatie

Nieuws van de directie

Nieuws van de directie 1617-06 (07-12-16) 09 december paarse vrijdag (we hangen de regenboogvlag uit) 21 december groep 3 naar Jan Cunenmuseum (tentoonstellingen Armando tot Tajiri, ontdekkingen van een verzamelaar en Villa

Nadere informatie

Schooljaar 2018/2019 nr. 7

Schooljaar 2018/2019 nr. 7 30 januari 2019 Beste ouder(s)/verzorger(s), Hierbij alweer de zevende Flessenpost van dit schooljaar. Sinds Flessenpost 6 van 15 januari jl. is er al weer veel nieuws te melden. Zo leest u straks meer

Nadere informatie

NOVEMBER. Nieuws van de directie. Inhoud. Kort algemeen nieuws Musicalnieuws Nieuws uit de groepen Ingekomen

NOVEMBER. Nieuws van de directie. Inhoud. Kort algemeen nieuws Musicalnieuws Nieuws uit de groepen Ingekomen 1718-04 (01-11-17) 03 november Happy Halloweenfeest (OR) voor gr 6, 7 en 8 (19.00u - 22.00u) 09 november studiedag: alle leerlingen vrij 10 november afsluiting IPC gr 7-8 ouders zijn welkom om 12.00u Nieuws

Nadere informatie

Nieuwsbrief 7. OBS De Driekleur locatie Wilhelmina 28 november 2017

Nieuwsbrief 7. OBS De Driekleur locatie Wilhelmina 28 november 2017 Nieuwsbrief 7 OBS De Driekleur locatie Wilhelmina 28 november 2017 Agenda: vrij 1 dec. Bureau Halt verzorgt een les voor groep 8 Extra gymles voor groep 7 ma 4 dec. Surprises inleveren op school (gr. 5

Nadere informatie

OKTOBER. Nieuws van de directie. Oproep ( )

OKTOBER. Nieuws van de directie. Oproep ( ) 1920-04 (09-10-19) 02 t/m 13 oktober kinderboekenweek 10 oktober groep 7-8 op de fiets naar Stooomlab (afsluiting IPC) 10 oktober afsluiting IPC groep 5-6: 13.20u - 13.45u 10 oktober afsluiting IPC groep

Nadere informatie

Nieuws van de directie MEI ( ) Nieuws groep 8 Koningsdag Ingekomen post

Nieuws van de directie MEI ( ) Nieuws groep 8 Koningsdag Ingekomen post 1516-15 (11-05-16) 13 mei BINGO-avond groep 7-8 16 mei 2 e Pinksterdag: alle leerlingen zijn vrij 17 mei studiedag: alle leerlingen zijn vrij 19 mei leerlingenraad vergadering 23 mei start flessenactie

Nadere informatie

Inhoud DECEMBER JANUARI. Welkom. Nieuws van de directie. Kort algemeen nieuws ( ) 24 december t/m 8 januari KERSTVAKANTIE

Inhoud DECEMBER JANUARI. Welkom. Nieuws van de directie. Kort algemeen nieuws ( ) 24 december t/m 8 januari KERSTVAKANTIE 1617-07 (21-12-16) 22 december groep 7-8 gaat schaatsen bij Winterland 23 december kerstviering 24 december t/m 8 januari KERSTVAKANTIE 9 januari we proosten op het nieuwe jaar om 14.20u: alle ouders zijn

Nadere informatie

info Kalender: Agenda Woordje vooraf februari 2018 Schoolkrant OBS DeSpringplank Jaargang 4 Editie 4 Donderdagmiddag 8 februari Carnaval op school!

info Kalender: Agenda Woordje vooraf februari 2018 Schoolkrant OBS DeSpringplank Jaargang 4 Editie 4 Donderdagmiddag 8 februari Carnaval op school! Schoolkrant OBS DeSpringplank Jaargang 4 Editie 4 februari 2018 info Kalender: Agenda Donderdagmiddag 8 februari Carnaval op school! Vrijdag 9 februari Studiedag, alle kinderen zijn vrij 12 februari t/m

Nadere informatie

30 januari 2015 Nummer 10

30 januari 2015 Nummer 10 30 januari 2015 Nummer 10 Inhoud: Daltondag Schoolfoto s Carnaval 2015 De Optochtroute Continurooster Komt dat zien! Komt dat zien! Ingekomen stuk: Carnaval voor de jeugd Ingekomen stuk: Jeugdpronkzitting

Nadere informatie

Nieuwsbrief Nr. 6

Nieuwsbrief Nr. 6 Nieuwsbrief 2017-2018 Nr. 6 Kalender 17 november Viering 27 november Start WO thema tijd 29 en 30 november Oudergesprekken bovenbouw. 01 december Sint op school 06 december Studiedag team. Kinderen zijn

Nadere informatie

MAANDMEMO januari 2019

MAANDMEMO januari 2019 MAANDMEMO januari 2019 Beste ouder(s)/verzorger(s), Midden in de kerstvakantie ontvangt u al de eerste maandmemo van 2019. Na een geslaagde kerstviering, waarbij het geweldige bedrag voor de stichting

Nadere informatie

OR vergadering MR bijeenkomst woensdag 13 februari donderdag 14 februari. Rapportfolio-gesprekken vrijdag 15 februari Nieuwsbrief nr.

OR vergadering MR bijeenkomst woensdag 13 februari donderdag 14 februari. Rapportfolio-gesprekken vrijdag 15 februari Nieuwsbrief nr. nieuwsbrief Rembrandt van Rijnsingel 17 de.klimboom@ssba.net 2371 RE Roelofarendsveen http://rkbsdeklimboom-ssba.nl 071-3313039 8 februari 2019 Agenda Nummer 21 maandag 11 februari dinsdag 12 februari

Nadere informatie

Op maandag 6 maart hebben de leerlingen van de Sterrebos nog een dagje extra vrij. De leerkrachten hebben deze dag een studiedag.

Op maandag 6 maart hebben de leerlingen van de Sterrebos nog een dagje extra vrij. De leerkrachten hebben deze dag een studiedag. NIEUWSBRIEF Vrijdag 24 februari 2017 Beste ouder(s)/verzorger(s), Alaaf De carnavalsvakantie staat voor de deur. Vrijdag gaan we feestelijk de vakantie in met een geweldig carnavalsfeest. We wensen iedereen

Nadere informatie

Nieuwsbrief december 2014

Nieuwsbrief december 2014 Nieuwsbrief december 2014 DECEMBER 1 Nieuwsbrief 4 Leerlingenraad 14:15 / 15:00 5 Sinterklaasviering Lln gr. 1/2 zijn om 11.00 vrij! 8 EXTRA oud papier actie t/m 11 dec. OR vergadering 18 Kerstviering

Nadere informatie

MARIMBAZUIN December 2016

MARIMBAZUIN December 2016 MARIMBAZUIN December 2016 De van Willemien, directeur Wat gaat de tijd snel! Kerstvakantie voor de deur. We kijken terug op een leuke vijf decemberdag en een sfeervolle kerstviering. Wat is er hard gewerkt

Nadere informatie

JANUARI. Inhoud. Nieuws van de directie. Kort algemeen nieuws Nieuws uit de groepen Ingekomen post

JANUARI. Inhoud. Nieuws van de directie. Kort algemeen nieuws Nieuws uit de groepen Ingekomen post 1718-08 (10-01-18) 15 januari Destin vertegenwoordigt onze school in de voorronde van de Nationale Voorleeswedstrijd in de bibliotheek in Oss 24 januari start Nationale Voorleesdagen Beste allemaal, Nieuws

Nadere informatie

Agenda INLEIDING. 3 december nummer 8. Geachte ouder(s), Sprankelende groet, Marieke Ham

Agenda INLEIDING. 3 december nummer 8. Geachte ouder(s), Sprankelende groet, Marieke Ham 3 december 2018 - nummer 8 INLEIDING Geachte ouder(s), Nog twee nachtjes slapen en dan verwelkomen we Sinterklaas op school. De Sint werkgroep is weer heel actief geweest en heeft gezorgd voor een mooi

Nadere informatie

Nieuws van de directie

Nieuws van de directie 1617-03 (12-10-16) 12 oktober MR vergadering 14 oktober nationale voorleeswedstrijd voorrondes op school 24 t/m 30 oktober HERFSTVAKANTIE 30 oktober wintertijd, de klok 1 uur terug zetten 08 november inloopochtend

Nadere informatie

20-11-2014. Sperwerhoek 6 2743 GC Waddinxveen telefoon: 0182 614406 www.dickbrunaschool.nl nieuwsbrief@dickbrunaschool.nl

20-11-2014. Sperwerhoek 6 2743 GC Waddinxveen telefoon: 0182 614406 www.dickbrunaschool.nl nieuwsbrief@dickbrunaschool.nl 20-11-2014 Sperwerhoek 6 2743 GC Waddinxveen telefoon: 0182 614406 www.dickbrunaschool.nl nieuwsbrief@dickbrunaschool.nl Belangrijke datums 5 december Sinterklaas. Continurooster tot 13.30u gr. 5 t/m 8

Nadere informatie

De Achtbaan. Nieuwsbrief Make a wish Sinterklaas Kerst Podium Privacy wetgeving Talentenmiddag Parro Data voor in de agenda

De Achtbaan. Nieuwsbrief Make a wish Sinterklaas Kerst Podium Privacy wetgeving Talentenmiddag Parro Data voor in de agenda Nieuwsbrief 7 2018-2019 Make a wish Sinterklaas Kerst Podium Privacy wetgeving Talentenmiddag Parro Data voor in de agenda Beste ouders/verzorgers, Hierbij ontvangt u de 7-de nieuwsbrief van dit schooljaar!

Nadere informatie

Nieuwsbrief 3 maart 2017

Nieuwsbrief 3 maart 2017 PONTO In deze Ponto: Mededelingen van de directie Even voorstellen: Francesca Welkom! NLdoet Lente in de aula Ondertussen op onze website Sportnieuws Agenda Beste ouders/verzorgers, Heeft u het al gezien?

Nadere informatie

Directiekrabbels Nieuwbrief 3

Directiekrabbels Nieuwbrief 3 Directiekrabbels Nieuwbrief 3 Beste ouders/verzorgers Nieuw gebouw? Wellicht zijn er ouders die regelmatig langs onze nieuwe school rijden en dus hebben gezien dat de bouw heel snel vordert. In het gebouw

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF RIJNSBURG DECEMBER 2017

NIEUWSBRIEF RIJNSBURG DECEMBER 2017 Nieuwsbriefdecember NIEUWSBRIEF RIJNSBURG DECEMBER 2017 Audit Zoals we vermeld hebben in onze nieuwsbrief van november is er door ons bestuur op alle locaties van de Dubbelburg een audit afgenomen. Inmiddels

Nadere informatie

V a n d e d i r e c t i e. Sterke vaders gezocht. NSA activiteiten. Beste ouders/verzorgers,

V a n d e d i r e c t i e. Sterke vaders gezocht. NSA activiteiten. Beste ouders/verzorgers, Nummer: 8 Agenda V a n d e d i r e c t i e Beste ouders/verzorgers, Vorige week donderdagavond hebben we een geweldig optreden gehad van alle kleuters. Zij speelden deze avond de musical De kleine Kerstman.

Nadere informatie

KlimtorenNieuws. basisschool de Klimtoren Kerkstraat 87 6996 AG Drempt 0313 473004 info@deklimtorendrempt.nl www.deklimtorendrempt.

KlimtorenNieuws. basisschool de Klimtoren Kerkstraat 87 6996 AG Drempt 0313 473004 info@deklimtorendrempt.nl www.deklimtorendrempt. KlimtorenNieuws basisschool de Klimtoren Kerkstraat 87 6996 AG Drempt 0313 473004 info@deklimtorendrempt.nl www.deklimtorendrempt.nl Nr. 8 10-12-2013 In dit nummer: Actie schoenendoos Kerstfeest Kerstbakjes

Nadere informatie

Agenda voor december/januari 2019

Agenda voor december/januari 2019 Agenda voor december/januari 2019 Jaargang 17 nummer 04 Almere, 20 december 2018 De jaarkalender vindt u op de website > tabblad Praktisch > Vakantie en vrije dagen > Jaarkalender Donderdag 20 december

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF. Agenda. Dag Sinterklaasje. .Welkom Kerst! Basisschool Sint Liborius. December. Nieuwsbrief 5 4 december 2015. 4 december (middag vrij!

NIEUWSBRIEF. Agenda. Dag Sinterklaasje. .Welkom Kerst! Basisschool Sint Liborius. December. Nieuwsbrief 5 4 december 2015. 4 december (middag vrij! NIEUWSBRIEF Agenda Basisschool Sint Liborius December 4 december (middag vrij!) Sinterklaasviering 7 december 19.30 uur Werkgroep Andere Tijden 9 december 19.30 uur VO Voorlichtingsavond groep 8 11 december

Nadere informatie

Wat gaaf om juist bij dit gezellige kinderfeest (en als knipoog naar het volgende feest) een prachtig en toepasselijk Christelijk lied te gebruiken.

Wat gaaf om juist bij dit gezellige kinderfeest (en als knipoog naar het volgende feest) een prachtig en toepasselijk Christelijk lied te gebruiken. Beste ouders/verzorgers, 30-11-2018 Voor u ligt het vierde Open Podium van dit jaar. Op zaterdag 17 november hebben we kunnen zien hoe Sinterklaas samen met zijn pieten weer in Nederland aankwam. Op woensdag

Nadere informatie

Sinterklaas. schooljaar aflevering 07. In deze Nieuwsflits: Sinterklaas. Kerst Oudergesprekken Voorstellen Wist je dat?

Sinterklaas. schooljaar aflevering 07. In deze Nieuwsflits: Sinterklaas. Kerst Oudergesprekken Voorstellen Wist je dat? schooljaar 2016-2017 aflevering 07 Sinterklaas Kerst Oudergesprekken Voorstellen Wist je dat? In deze Nieuwsflits: Sinterklaas Donderdag 1 december komen de Pieten weer Pietengym geven. Groep 1 t/m 8 krijgen

Nadere informatie

Inhoud SEPTEMBER. Nieuws van de directie WELKOM ( ) Beste allemaal,

Inhoud SEPTEMBER. Nieuws van de directie WELKOM ( ) Beste allemaal, 1617-01 (14-09-16) 13 september MSD project schoolplein 16 september Fides in groep 7-8 21 september Fides in groep 5-6 21 september informatieavond voor ouders van alle groepen 18.00-19.30 uur (inloop):

Nadere informatie

Agenda. Nieuws van directie

Agenda. Nieuws van directie Agenda 1 september Feestelijke opening nieuwe hoofdingang 1 september Inloopochtend voor ouders van groep 5a / 5b 2 september Inloopochtend voor ouders van groep 6 3 september Inloopochtend voor ouders

Nadere informatie

Juf Pamela is weer beter. Zij was goed geveld door de griep, maar deze week was ze er gelukkig weer.

Juf Pamela is weer beter. Zij was goed geveld door de griep, maar deze week was ze er gelukkig weer. Nr. 7 vrijdag 28 november 2014 Basisschool de Blinkerd, Troelstrastraat 13, 5344 GK Oss, 0412-691635, www.deblinkerd-oss.nl Agenda vr. 5 dec.: do 18 dec.: vr. 19 dec.: ma. 22 dec. 2014 t/m vr. 2 jan. 2015:

Nadere informatie

Kinderboekenweek activiteiten 2016

Kinderboekenweek activiteiten 2016 Nieuwsbrief donderdag 6 oktober 2016 Kinderboekenweek activiteiten 2016 Op donderdag 13 oktober van 16.00 tot 17.30 bent u van harte welkom om alle knutsels en werkjes van uw kind te komen bekijken tijdens

Nadere informatie

AGENDA Maandag 26 oktober t/m vrijdag 30 Herfstvakantie

AGENDA Maandag 26 oktober t/m vrijdag 30 Herfstvakantie Schooljaar 2015-2016 Datum: 23-10-2015 bezoek onze website: www.bspaleteindhoven.nl e-mail: palet@skpo.nl AGENDA Maandag 26 oktober t/m vrijdag 30 Herfstvakantie oktober Maandag 2 november Weer naar school

Nadere informatie

Agenda. In deze nieuwsbrief. Ko eochtend. Nieuwsbrief december december t/m 6 januari: kerstvakantie. Geen spaanse les.

Agenda. In deze nieuwsbrief. Ko eochtend. Nieuwsbrief december december t/m 6 januari: kerstvakantie. Geen spaanse les. Nieuwsbrief december 2018 Agenda 22 december t/m 6 januari: kerstvakantie 7 januari: We gaan weer beginnen! 9 januari: Luizencontrole 15 januari: Mad Science (na school) 21 januari: OR vergadering 22 januari:

Nadere informatie

Saenparel INFO

Saenparel INFO Saenparel INFO 11-11-2013-25-11-2013 Agenda: Ma 11-11 Sint Maarten Di 12-11 NIO toets voor groep 8 08.45-11.00 uur Wo 13-11 Gesprekken voorlopig advies groep 8 Do 14-11 Groep 1 2 naar Natuurmuseum Ma 18-11

Nadere informatie

November 2016 OPENBARE BASISSCHOOL VOOR DALTONONDERWIJS

November 2016 OPENBARE BASISSCHOOL VOOR DALTONONDERWIJS November 2016 OPENBARE BASISSCHOOL VOOR DALTONONDERWIJS BELANGRIJKE DATA DATA ACTIVITEITEN 24 oktober KIES 25 oktober Rots en Water groep 7/8 27 oktober Fietsencontrole groep 5 t/m 8 31 oktober Rots en

Nadere informatie

01-06-2015. Schoolbrief 18. Sint Bonifatiusschool

01-06-2015. Schoolbrief 18. Sint Bonifatiusschool 01-06-2015 Schoolbrief 18 Sint Bonifatiusschool Schooljaar 2015-2016 Beste ouders, Informatieavond voor ouders over de visie en missie van de Sint Bonifatiusschool Afgelopen maanden hebben we ons als team

Nadere informatie

Korenpraatjes. Jaargang 19 No.28.

Korenpraatjes. Jaargang 19 No.28. Korenpraatjes Jaargang 19 No.28. 4 december 2014 www.qliqprimair.nl BS De Korenaar 1. Vanuit de directie 2. Informatie uit de groepen 3. Vanuit de OC 4. Vanuit de MR 5. Verslag vanuit de klassen 6. Kalender

Nadere informatie

SterrebosSnipper. vrijdag 7 december Beste ouder(s)/verzorger(s),

SterrebosSnipper. vrijdag 7 december Beste ouder(s)/verzorger(s), SterrebosSnipper Beste ouder(s)/verzorger(s), vrijdag 7 december 2018 Afgelopen woensdag was het even spannend of het Sinterklaasfeest door kon gaan op onze school. De pieten kwamen met de vrachtwagen,

Nadere informatie

Nieuwsbrief (1) september 2017

Nieuwsbrief (1) september 2017 Vakantie voorbij! We gaan weer beginnen! Tot ziens op school! Nieuwsbrief (1) september 2017 Op 12 en 14 september 2017 zijn er contactmiddagen voor alle groepen (15.15-17.30 uur). U ontvangt een aparte

Nadere informatie

Mocht u mij willen spreken loop dan gerust even langs of maak een afspraak.

Mocht u mij willen spreken loop dan gerust even langs of maak een afspraak. Nummer: 4 Agenda V a n d e d i r e c t i e Beste ouders/verzorgers, Deze weken zijn wij druk op school met de oudergesprekken en de voorbereiding van de informatieavond voor alle ouders van de school.

Nadere informatie

Maandbrief november Heiloo 2018

Maandbrief november Heiloo 2018 Maandbrief november Heiloo 2018 Beste ouders, Projectafsluiting: Wat hadden we een vrolijke, gezellige en bijzondere middag op donderdag 18 oktober! Er was een tentoonstelling, door de hele school, waarin

Nadere informatie

donderneejs Nieuwsbrief no. 7, 27 november 2014 Bedankje van juf Thea

donderneejs Nieuwsbrief no. 7, 27 november 2014 Bedankje van juf Thea donderneejs Nieuwsbrief no. 7, 27 november 2014 Inhoud: Bedankje juf Thea 1 Bankjes meester Theo 1 Grasmaaien 1 Kerstmarkt 1 ICT 2 Drinken overblijven 2 Piet Alexandro 2 Herinnering ouderbijdrage 3 Doe

Nadere informatie

16 DECEMBER 2016 JAARGANG 5, NUMMER 17. Wij wensen u wederom een fijn weekend. Met vriendelijke groet, Zina Heikamp & Raphaëla Huijts-van Onna

16 DECEMBER 2016 JAARGANG 5, NUMMER 17. Wij wensen u wederom een fijn weekend. Met vriendelijke groet, Zina Heikamp & Raphaëla Huijts-van Onna @-mail 16 DECEMBER 2016 JAARGANG 5, NUMMER 17 OBS Prinses Catharina-Amalia Cicerostrook 9 2493 ZL Den Haag Telefoon 070-3019586 E-mail info@obspca.nl Bezoek onze website! www.obspca.nl www.qindscholen.nl

Nadere informatie

Aqua-Pas. Jaargang 26, nummer 6 6 december Donderdag 10 januari alle leerlingen vrij!

Aqua-Pas. Jaargang 26, nummer 6 6 december Donderdag 10 januari alle leerlingen vrij! Aqua-Pas Jaargang 26, nummer 6 6 december 2018 Donderdag 10 januari alle leerlingen vrij! Op donderdag 10 januari zijn alle leerlingen vrij van school! Er is deze dag een extra studiedag voor het gehele

Nadere informatie

De Info Schooljaar 2018/2019, nummer 7

De Info Schooljaar 2018/2019, nummer 7 De Info Schooljaar 2018/2019, nummer 7 In deze nieuwsbrief: - Studiedag 20 november - Schoen zetten - Lootjes voor Sint groep 5 t/m 8 - Prentenboeken Sint leeshoek - Sint op school - Speelgoedochtend -

Nadere informatie

Inhoud. Nieuws van de directie SEPTEMBER OKTOBER

Inhoud. Nieuws van de directie SEPTEMBER OKTOBER 1718-02 (20-09-17) 25 t/m 29 september week van de pauzehap (gr 5-8) 28 september afsluiting IPC groep 5-6 13.45u-14.15u ouders zijn welkom 04 oktober start kinderboekenweek 05 oktober studiedag/staking:

Nadere informatie

Het toezichthoudend bestuur is op zoek naar een nieuw lid en een nieuwe voorzitter. Heeft u interesse? In de bijlage vindt u de vacatures.

Het toezichthoudend bestuur is op zoek naar een nieuw lid en een nieuwe voorzitter. Heeft u interesse? In de bijlage vindt u de vacatures. NUMMER 8 JAARGANG 5 4 december 2015 Belangrijke data Belangrijke data 4 dec opruimen Sint versiering 12.00 uur locatie Revius 4 dec opruimen Sint versiering en ophangen versiering Kerst 12.00 uur locatie

Nadere informatie

De maand maart wordt afgetrapt met vakantie en een gezellig feestje CARNAVAL! Het programma vrijdag 1 maart ziet er als volgt uit;

De maand maart wordt afgetrapt met vakantie en een gezellig feestje CARNAVAL! Het programma vrijdag 1 maart ziet er als volgt uit; ALAAF! De maand maart wordt afgetrapt met vakantie en een gezellig feestje CARNAVAL! Het programma vrijdag 1 maart ziet er als volgt uit; 8:30 uur We starten allemaal in de eigen klas, om vervolgens samen

Nadere informatie

Let op bijlage 1 met Sinterklaasnieuws Onderaan deze nieuwsbrief vindt u extra informatie omtrent de gebeurtenissen rondom Sinterklaas.

Let op bijlage 1 met Sinterklaasnieuws Onderaan deze nieuwsbrief vindt u extra informatie omtrent de gebeurtenissen rondom Sinterklaas. +9*/ 7 Geachte ouder(s) / verzorger(s), De afgelopen week is op school duidelijk geworden dat Sinterklaas weer gearriveerd is in Nederland. In de kleutergroepen is weer druk geknutseld door ouders en leerkrachten

Nadere informatie

Tweede nieuwsbrief december Schoolnieuws. Tweede nieuwsbrief december 2016 obs De Hoge Raven

Tweede nieuwsbrief december Schoolnieuws. Tweede nieuwsbrief december 2016 obs De Hoge Raven Tweede nieuwsbrief december 2016 In deze nieuwsbrief: Schoolnieuws 2016 Kalender Sinterklaas Invallers Wc-actie leerlingenraad Nieuws van de Brede School Presentatieles Brede School Activiteiten Nieuws

Nadere informatie

Nummer 03 18 september 2014

Nummer 03 18 september 2014 Nummer 03 18 september 2014 Agenda 19 september konvooi Market Garden 24 september rondgang vertrouwenspersonen 01 oktober ontruimingsoefening BHV 02 oktober Molenveldnieuws nr. 4 verschijnt 03 oktober

Nadere informatie

Nieuwsbrief November 2016

Nieuwsbrief November 2016 Kwadijk 92, 1471 CE Kwadijk. Tel.: 0299 621760 Nieuwsbrief November 2016 Belangrijke data november: 09 november Intakeformulieren voor gesprekken 11 november Sint Maarten 14 november Week van de gesprekken.

Nadere informatie

Nieuwsbrief 7. Schooljaar , vrijdag 7 december 2018

Nieuwsbrief 7. Schooljaar , vrijdag 7 december 2018 Nieuwsbrief 7 Schooljaar 2018-2019, vrijdag 7 december 2018 Vertrek Afgelopen week heeft Ellen Jansen, ons verrast met de aankondiging van haar vertrek. Zij gaat per 1 februari De Octopus verlaten. Ellen

Nadere informatie

Voor de ouders/leerlingen van Daltonschool Talentrijk - vrijdag 06 nov. 2015 - nr. 5

Voor de ouders/leerlingen van Daltonschool Talentrijk - vrijdag 06 nov. 2015 - nr. 5 Voor de ouders/leerlingen van Daltonschool Talentrijk - vrijdag 06 nov. 2015 - nr. 5 Op de agenda 09-11-2015 16-11-2015 26-11-2015 inleveren Studiedag Dalton. Alle kinderen zijn vrij Deze week muurschildering

Nadere informatie

Nieuws van de directie

Nieuws van de directie 1516-13 (16-03-16) 31 maart gr. 1-2 poppenkast (middag) 05 april gr. 3 naar de Muzelinck (ochtend) 07 april gr. 7 schriftelijk verkeersexamen 11 april gr. 7 praktisch verkeersexamen Nieuws van de directie

Nadere informatie

schooljaar aflevering 07

schooljaar aflevering 07 schooljaar 2017-2018 aflevering 07 Sinterklaas Kerstviering MR Overblijvers gevraagd! Vervoer gevraagd! Eerste Heilige Communie Korte berichten In deze Nieuwsflits: Sinterklaas Pietengym dinsdag 28 november

Nadere informatie

23 oktober 2015 Nummer 4

23 oktober 2015 Nummer 4 23 oktober 2015 Nummer 4 Inhoud: Deelname Europees schoolfruitprogramma Ingekomen stuk: onthulling jeugdprins Informatieavond groepen 8 verzet Speculaasactie Ingekomen stuk: werkgroep eerste heilige communie

Nadere informatie

Nieuwsbrief. o.b.s. De Zwarm. Nummer (verschijnt 1x per twee weken) Kerstmarkt. Vervolg op volgende pagina

Nieuwsbrief. o.b.s. De Zwarm.  Nummer (verschijnt 1x per twee weken) Kerstmarkt. Vervolg op volgende pagina Nieuwsbrief o.b.s. De Zwarm www.dezwarm.nl Nummer 7 25-11-2016 (verschijnt 1x per twee weken) In deze editie: Hij komt Kerstmarkt Nieuws uit de groepen SchoolAPP Aanmelden leerlingen Aanwezigheid directie

Nadere informatie

Raagten Actueel. Algemeen. Jaargang 40 nr. 10, 18 november 2016

Raagten Actueel. Algemeen. Jaargang 40 nr. 10, 18 november 2016 Raagten Actueel Jaargang 40 nr. 10, 18 november 2016 Algemeen Vol verwachting kijken wij uit naar het grote feest van Sinterklaas. De school is prachtig versierd door de ouders van de ouderraad! Nu komen

Nadere informatie

C.B.S. Willem Alexander TK Dalerpeel Sinterklaas dinsdag 5 december. Staken dinsdag 12 december?

C.B.S. Willem Alexander TK Dalerpeel   Sinterklaas dinsdag 5 december. Staken dinsdag 12 december? No. 12, 30 november 2017 C.B.S. Willem Alexander 0524-57 19 56 Oranjestraat 2 info@waschooldp.nl 7753 TK Dalerpeel www.waschooldp.nl Hallo kinderen en ouder(s)/verzorger(s) van de Willem Alexanderschool,

Nadere informatie

Op 13 november a.s. zijn er oudergesprekken op vrije inschrijving. Als u een gesprek met de

Op 13 november a.s. zijn er oudergesprekken op vrije inschrijving. Als u een gesprek met de Riemslootnieuws 716 19-10-2017 Jaargang 17 E-mail: info@obsderiemsloot.nl tel. nr. 0516 432090 KDV en BSO Dag en Dou email: roezemoes@dagendou.nl KDV en BSO Flexkidz email: kdvappelscha@gmail.com www.comprix.nl

Nadere informatie

De Keyzer draait door Inhoudsopgave

De Keyzer draait door Inhoudsopgave De Keyzer draait door Inhoudsopgave Van de redactie Het laatste nieuws Puzzel Gedicht Overzicht vrije dagen en feest dagen Interview leerling Interview leerkracht De knutseltip Kleurplaat Afsluiting/Groet

Nadere informatie

nieuwsbrief Nationaal schoolontbijt

nieuwsbrief Nationaal schoolontbijt Inhoud Nationaal schoolontbijt Dekamarkt bedankt! Sinterklaas Nieuwe toiletten Epe on ice ASK-theater Nogmaals; nieuwe data voor op de schoolkalender nieuwsbrief IEP Eindtoets Kerstbakjes maken Kerstbakjes

Nadere informatie