Ben Steneker. Ben Steneker (Heeg, 10 februari 1935) is een Nederlands countryzanger. Zijn bijnaam is The Godfather of Dutch Country Music.

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Ben Steneker. Ben Steneker (Heeg, 10 februari 1935) is een Nederlands countryzanger. Zijn bijnaam is The Godfather of Dutch Country Music."

Transcriptie

1 Ben Steneker Ben Steneker (Heeg, 10 februari 1935) is een Nederlands countryzanger. Zijn bijnaam is The Godfather of Dutch Country Music. Steneker startte zijn loopbaan in de begeleidingsband van de Apeldoornse zangeres Lydia Tuynenburg. Met de groep Lydia & Her Melody Strings had hij in 1959 zijn eerste hit in Nederland: Send me the pillow. In 1960 startte hij een solocarrière. Met nummers als It doesn't matter anymore, Lonely river Rhine en From a jack to a king verwierf hij begin jaren zestig bekendheid in Nederland. Dit hitsucces wist Steneker later niet meer te evenaren. Wel bleef hij een veelgevraagd countryartiest in Nederland. In de jaren zeventig vormde Steneker met zangeres Ine Dijkstra het duo Country Stones. Eind jaren zeventig startte hij met zijn echtgenote een countryclub in zijn woonplaats Haaksbergen. In 1984 nam hij met Henk Wijngaard het nummer Aan elke vrouw waar ik eens van hield, een vertaling van To All the Girls I've Loved Before van Julio Iglesias en Willie Nelson, op. Het duo haalde hiermee een notering in de Tipparade. Steneker reisde vanaf de jaren tachtig geregeld naar de Verenigde Staten, waar hij optrad in steden als Indianapolis, Carson City en Nashville en op countryfestivals. Vanaf 2000 treedt hij op met zijn dochter Carmen Steneker. Samen brachten ze in 2005 het album Like father, like daughter uit. In november 2007 vierde Steneker zijn vijftigjarig jubileum als artiest.

2 Countryclub In 1976 opende Ben met zijn vrouw Irene in Haaksbergen één van de eerste Countryclubs in ons land. Deze Club werd maar liefst zes keer gekozen als favoriete Countryclub van de Benelux door de lezers van het maandblad Country Gazette en de liefhebbers van Countrymuziek. KRO s Country Time was enkele keren in de Club om opnamen te maken voor hun radioprogramma en er traden naast Nederlandse acts tevens buitenlandse artiesten op zoals Wanda Jackson, Bob Everhart en de legendarische Patsy Montana. In 1980 trad Ben voor het eerst op in de USA op een groot Festival, bezocht door liefhebbers van Traditional Country Music. Hij ontving er in de loop der jaren meerdere Awards en deed er radio- en TVoptredens. Hij deelde podia met o.a. Johnny Cash, Bobbie Bare, Freddy Fender, Billie Jo Spears, Lynn Anderson, de Bellamy Brothers, Wanda Jackson en Tompall Glaser. Een grote teleurstelling voor Ben was, dat er ter elfder ure geen werkvergunnung werd gegeven voor optredens in de Golden Nugget in Reno, terwijl het contract al getekend was. Inmiddels is hij 36 x in de States geweest voor optredens op grote evenementen in Nashville, Avoca, Indianapolis en LeMars, Iowa. Onderscheidingen In ons land kreeg Ben Steneker menig onderscheiding. Zo werd hij als eerste geinstalleerd in de Dutch Country Hall of Fame, hij ontving van de TROS (Radio Omroep) de Troscar-Award, de Super Ster van RTV Oost, hij werd benoemd tot Lid in de Orde van Oranje Nassau en ontving de Gouden Ster van Haaksbergen omdat hij door de vertolking van countrymuziek in Europa en Amerika zijn woonplaats Haaksbergen op de kaart heeft gezet. RTV Oost zond als eerbetoon aan Ben een Portret van hem uit op 1 januari De lokale omroep van Haaksbergen, RTV Sternet, wijdde in 2007 drie uitzendingen aan Ben n.a.v. zijn 50-jarig jubileum als artiest. Naast

3 een impressie van de feestavond voor Ben en een special van de Poolse TV was er ook een interview met Ben, Carmen en Irene. Optredens De laatste jaren treedt hij op in combinatie met dochter Carmen. Samen waren ze sindsdien vier keer in de USA voor optredens. Er verschenen 5 succesvolle CD s en DVD s met duetten: Like father, like daughter, Country Café, Homeland, Never Ending Love en Remember Me. Homeland ontving in de USA de International CD of the Year Award 2010, toegekend door de Rural Roots Commission in Iowa. Van War Child kregen Ben en Carmen exclusief toestemming beelden te gebruiken van de Stichting tijdens het nummer No winners in war. Een bijzonder moment op deze DVD. Sinds 2011 jaar zijn Ben en Carmen regelmatig te zien op Sky-TV met clips in de in Engeland, Ierland en Schotland populaire Phil Mack Country Show. Op verzoek van de kijkers maken ze nu een paar keer per jaar deel uit van de Phil Mack Country Show On The Road en treden regelmatig op in Engeland en Ierland. In december 2013 werden ze van de 130 genomineerde Countryacts uit Europa de nummer 1, dankzij het stemmen van de Fans. In Oostenrijk ontvingen ze daarom de Golden Country Award In mei 2014 zijn Ben en Carmen een uur te gast geweest in het TV-programma Tijd voor Max, waarbij de ruim 50 jarige carrière van Ben nader belicht werd. George Baker en Lee Towers spraken in een videoboodschap hun waardering uit voor vader en dochter. Tijdens de optredens in het land kan men repertoire van de eigen CD s, afgewisseld met bekende covers verwachten, kortom, voor elk wat wils.

4 Ben Steneker &Dochter Carmen Carmen is letterlijk opgegroeid met Countrymuziek. Op 8 jarige leeftijd zong zij met haar vader het eerste liedje But you love me daddy, dat werd uitgebracht op LP en later op CD ( Hello Again en The Best of Ben Steneker ). Verknocht aan de Countrymuziek koos Carmen toch voor het in Nederland (meer) populaire Top-40 en Nederlandstalig genre. Zo zong zij enige jaren, met veel succes, in het duo Soundwave op bedrijfsfeesten, bruiloften en partijen. Het spelen op haar akoestische gitaar kon daarbij niet ontbreken. In deze periode heeft zij, met haar vader, meerdere malen duetten opgenomen voor zijn CD s (o.a. Rose of my heart, How I love you, Someone to hold me, We believe in happy endings, etc.). Na Soundwave kon ze het toch niet laten om te zingen. Ze heeft enkele aanbiedingen om zangeres te worden in bruiloftsbands afgewezen om uiteindelijk toch te kiezen voor haar liefde voor Countrymuziek. Ze ging zelf schrijven, componeren en zingen. Waardering In de Countryscene oogstte zij inmiddels veel waardering bij het publiek. Het repertoire dat zij ten gehore brengt varieert van sommige Gouwe Ouwe nummers tot en met het meer op Country Linedance gerichte modernere werk. Ter afwisseling vormt zij met haar vader een graag gehoord duo. Inmiddels trad zij op tijdens diverse grote countryevenementen, waaronder Floralia, Hemelrijk, De Western Experience, Starriders Festival,

5 twee grote festivals in Denemarken en was zij live te gast in KRO s Country Corner. Er zijn uitnodigingen voor internationale Festivals in Amerika, Denemarken, Duitsland, Zwitserland en Engeland. Ook is zij te zien en te horen geweest op o.a. Veronica, RTL-4, KRO, TVoost, radio Oost, etc.. Op de CD Route 65 van vader Ben is Carmen ook van de partij met twee duetten, meerdere nummers backing vocals en niet te vergeten twee van de nummers op de CD zijn door Carmen geschreven t.w. Run Away en I really don t know. September 2000 en 2002 was zij te gast als artieste in de USA bij het USA Traditional Country Festival van Bob Everhart in Avoca (Iowa). Op dit festival werd het door haar geschreven nummer Run Away beloond met de Foreign Song Award. Zij trad akoestisch (solo met alleen haar gitaartje) op voor totaal mensen die het festival bezochten. Zij werd voor 2003 wederom terug gevraagd in Nebraska en Iowa en tevens voor het Buffallo Ranch Festival in Illinois. Eerste CD De eerste solo-cd is sinds okt een feit: Carmen s Country Fever, waarop 6 originele nummers ( Country Fever en What We Share van eigen hand) en verder vlotte (linedance) Covers (Countryrock). Resultaten van Carmen bij de Dutch Country Music Awards : 5e bij Populairste CD van 2001 en in e bij Meestbelovende acts 6e bij Meest Populaire Zangeressen. In oktober 2003 verscheen het 2e soloalbum Slow(E)Motions en deze CD werd door de media goed ontvangen. In het sportprogramma Langs de Lijn draaide men nummers van dit album, van RTV-Oost ontving Carmen de felbegeerde Super-Ster voor Slow(E)Motions en de lokale en regionale zenders maakten het album CD van de maand. Slow(E)Motions bestaat alleen uit ballads, verdeeld in 6 covers en 6 originele nummers. Aan Slow(E)Motions werkten vocaal & instrumentaal o.a. Ben Steneker, Edwin de Groot, JustInTime, Marcel Smulders (duet) & Wilma Smulders (Savannah), Dick van Altena (Major Dundee), Johan Janssen (steel), Joost van Es (Fiddle) en Herman Beumers (Sax) mee.

6 In september 2003 was Carmen voor de derde keer voor optredens in Iowa en Nebraska (midden Amerika). Haar tour was dermate succesvol dat er weer uitnodigingen waren voor Het toonaangevende maandblad in de Benelux: Country Gazette plaatste in het oktober nummer een uitgebreid artikel over Carmen en haar nieuwe album. Tevens staat in het november nummer de CD recensie van Slow(E)Motions. Door de lezers van de Country Gazette werd Carmen tijdens de DCMA Awards 2003 gekozen bij de eerste 5 in de categorie Meest Belovende Country-Act. Duo Ben & Carmen De laatste jaren treedt Carmen op in combinatie met vader Ben. Samen waren ze vier keer in de USA voor optredens en Carmen 1 keer solo. Er verschenen 5 succesvolle duetten CD s en DVD s: Like father, like daughter, Country Café, Homeland, Never Ending Love en Remember Me. Homeland ontving in de USA de International CD of the Year Award 2010, toegekend door de Rural Roots Commission in Iowa. Van War Child kregen Ben en Carmen exclusief toestemming beelden te gebruiken van de Stichting tijdens het nummer No winners in war. Een bijzonder moment op deze DVD. Sinds 3 jaar zijn Ben en Carmen regelmatig te zien op Sky-TV met clips in de in Engeland, Ierland en Schotland populaire Phil Mack Country Show. Op verzoek van de kijkers maken ze nu een paar keer per jaar deel uit van de Phil Mack Country Show On The Road en treden regelmatig op in Engeland en Ierland. In december 2013 werden ze van de 130 genomineerde Countryacts uit Europa de nummer 1, dankzij het stemmen van de Fans. In Oostenrijk ontvingen ze daarom de Golden Country Award In mei 2014 zijn Ben en Carmen een uur te gast geweest in het TV-programma Tijd voor Max, waarbij de ruim 50 jarige carrière van Ben nader belicht werd. George Baker en Lee Towers spraken in een videoboodschap hun waardering uit voor vader en dochter.

7 Contact: Irene Steneker De Noor RP Buurse Haaksbergen The Netherlands Tel./Fax: +31 (0) Mobile: +31 (0)

Geboren als Sandra van Rijs, 11 september

Geboren als Sandra van Rijs, 11 september Sandra Vanreys Jubileum 35 Jaar Artiest werd gevierd op 11 November 2018, in zaal De Hofnar in Aalten. Met medewerking van "Trio Sandra Vanreys"," Ben & Carmen Steneker", "Americana Unlimited" & Erwin

Nadere informatie

MS - Als je het even goed uitrekent vanaf `86 dan word het 32 jaar. MV - Ik speel niet in Savannah, maar ik ben wel inderdaad Singer- Songwriter.

MS - Als je het even goed uitrekent vanaf `86 dan word het 32 jaar. MV - Ik speel niet in Savannah, maar ik ben wel inderdaad Singer- Songwriter. Interview met de band " Bluebird Cafè ". Door Timen van Arken en Jaap van der Weerd. In de uitzending van Countryland. Is voor Savannah nog iets anders geweest? MS - Niet echt professioneel. Al moet ik

Nadere informatie

Line en Geert was vroeger drummer van de Major Dundee Band.

Line en Geert was vroeger drummer van de Major Dundee Band. We zijn in Bunnik bij de 2 de editie van Friends Of Country Live We staan aan tafel met leden van de band Ramblin` Boots. Welkom heren en dame! Stel jezelf even voor alsmede de overige niet aanwezige bandleden?

Nadere informatie

Hij is 46 jaar oud, 20 jaar getrouwd en heeft twee kinderen van 18 en 20 jaar oud.

Hij is 46 jaar oud, 20 jaar getrouwd en heeft twee kinderen van 18 en 20 jaar oud. Waarom hebben jullie jezelf als duo Needle & Salt genoemd? Rolf's achternaam is Schnyder, wat in het Engels betekent tailor (kleermaker), een man die werkt met een needle, terwijl Fredy's achternaam Salzmann

Nadere informatie

Interview met "Marco Hemelrijk". Door Timen van Arken en Jaap van der Weerd. In de uitzending van Countryland.

Interview met Marco Hemelrijk. Door Timen van Arken en Jaap van der Weerd. In de uitzending van Countryland. Interview met "Marco Hemelrijk". Door Timen van Arken en Jaap van der Weerd. In de uitzending van Countryland. Marco nooit te laat voor een feestje. -M; Nooit te laat voor een feestje inderdaad. Marco

Nadere informatie

Victoria: Ik ben geboren in Rotterdam en was vaak bij mijn ouders

Victoria: Ik ben geboren in Rotterdam en was vaak bij mijn ouders Onbekend/onbemind???? In deze rubriek een interview over artiesten die nog niet zo heel erg bekend zijn en dat wel verdienen. In deze eerste aflevering met Victoria Eman. Dolf: Hoi Victoria welkom hier

Nadere informatie

TRIBUTE SHOW waarbij leden van

TRIBUTE SHOW waarbij leden van Trespass Tribute Show in Spanje...! Het gaat om de unieke TRESPASS TRIBUTE SHOW waarbij leden van Trespass & Friends een ode brengen aan Riny Heesters en Riem de Wolff. Beide overleden in de zomer van

Nadere informatie

Once In A Blue Moon Festival

Once In A Blue Moon Festival Once In A Blue Moon Festival In het Amsterdamse Bos werd de eerste editie van het Once In A Blue Moon Festival. Het festival is voor iedereen die van Americana,Roots,Countrypop en Rock invloeden houd.

Nadere informatie

Puzzle. Fais ft. Afrojack Niveau 3a Song 6 Lesson A Worksheet. a Lees de omschrijvingen. Zet de Engelse woorden in de puzzel.

Puzzle. Fais ft. Afrojack Niveau 3a Song 6 Lesson A Worksheet. a Lees de omschrijvingen. Zet de Engelse woorden in de puzzel. Puzzle a Lees de omschrijvingen. Zet de Engelse woorden in de puzzel. een beloning voor de winnaar iemand die piano speelt een uitvoering 4 wat je wil gaan doen; voornemens 5 niet dezelfde 6 deze heb je

Nadere informatie

( Youtube ) Heerlijk weekendje in Juni in Rotterdam ( gratis)

( Youtube ) Heerlijk weekendje in Juni in Rotterdam ( gratis) ( Youtube ) Heerlijk weekendje in Juni 23-24-25 in Rotterdam ( gratis) Ja mensen hier weer even een verhaaltje van mij over een bezoek aan een mooi jaarlijks evenement. Ik was helaas niet in de gelegenehid

Nadere informatie

CD-Presentatie Thilly Frank

CD-Presentatie Thilly Frank CD-Presentatie Thilly Frank 18-11-2018. Op 18-11-2018 moest ik al vroeg van huis omdat ik enige tijd geleden uitgenodigd was door Thilly Frank om een gastoptreden te verzorgen bij Thilly s 16th Avenue,

Nadere informatie

Interview met de Bluebirds

Interview met de Bluebirds Interview met de Bluebirds Van L.R; Rachel louise, Elske Wall, Krystl 26-02-2017 Even een kort gebeuren na hun repetities en dus... een interview! Fred : Allereerst welkom dames en dank om tijd voor mij

Nadere informatie

-Mijn naam is Henkjan van der Hoek. -J, dank je wel. - Mijn naam is Alex -Jannet, ja die mocht er niet bij zitten, die zegt altijd van die rare

-Mijn naam is Henkjan van der Hoek. -J, dank je wel. - Mijn naam is Alex -Jannet, ja die mocht er niet bij zitten, die zegt altijd van die rare Interview met Jannet Bodewes Door Timen van Ark en Jaap van der Weerd van www.countryland.nl We hebben in de studio Jannet Bodewes, en wat is uw naam? -Mijn naam is Henkjan van der Hoek Jullie hebben nog

Nadere informatie

Kikkerland country Interview Country Band Sundown

Kikkerland country Interview Country Band Sundown Kikkerland country Interview Country Band Sundown We zijn in gesprek met Charles Nefkens van Country Band "Sundown" Vertel eens Charles, hoe is de band tot stand gekomen? - Monique en ik zingen al country

Nadere informatie

THE LANGUAGE SURVIVAL GUIDE

THE LANGUAGE SURVIVAL GUIDE DUTCH THE LANGUAGE SURVIVAL GUIDE 4 0 0 W O R D S T O G E T S T A R T E D I N A N Y L A N G U A G E BY THE FOREIGN LANGUAGE COLLECTIVE Verbs Werkwoorden To be zijn I ik ben You jij bent He/She/It hij/zij/het

Nadere informatie

English is everywhere. hi morning mouse cool help desk hello computers mail school game. Lees de tekst. Omcirkel de Engelse woorden.

English is everywhere. hi morning mouse cool help desk hello computers mail school game. Lees de tekst. Omcirkel de Engelse woorden. one English is everywhere Test Luister naar wat Daniel vertelt. Welke Engelse woorden hoor je? Kruis ze aan. hi morning mouse cool help desk hello computers mail school game Lees de tekst. Omcirkel de

Nadere informatie

Kerst met de Zandtovenaar 2016

Kerst met de Zandtovenaar 2016 Kerst met de Zandtovenaar 2016 Kerst met de Zandtovenaar 2016 Kerst met de Zandtovenaar is een kerstspecial voor de publieke omroep (60 minuten), waarin op unieke wijze het klassieke kerstverhaal wordt

Nadere informatie

- Patrick: JA klopt, al word er de laatste tijd toch ook veel Nederlands repertoire. Patrick Koers. de chauffeurs.

- Patrick: JA klopt, al word er de laatste tijd toch ook veel Nederlands repertoire. Patrick Koers. de chauffeurs. Onbekend/onbemind???? In deze rubriek een interview over artiesten die nog niet zo heel erg bekend zijn en dat wel verdienen. In deze eerste aflevering met Patrick Koers. Dolf: Hoi Patrick welkom en ik

Nadere informatie

Friends of country live, zaterdag Bunnik.

Friends of country live, zaterdag Bunnik. Friends of country live, zaterdag Bunnik. Zaterdag 23 september waren wij in het voor ons nabij gelegen Bunnik om de eerste editie van dit festival mee te beleven. Van horen zeggen was de vrijdag al een

Nadere informatie

Werkstuk Muziek Marco Borsato

Werkstuk Muziek Marco Borsato Werkstuk Muziek Marco Borsato Werkstuk door een scholier 2729 woorden 31 januari 2007 7,3 126 keer beoordeeld Vak Muziek Inhoud 1. Wie is Marco Borsato? 2. Bekendste Hits 3. Wat doet hij nog meer? 4. Albums

Nadere informatie

naam Ready to Marry.

naam Ready to Marry. Ready To Marry Party Het verlovingsfeest van Claes van der Ster en Jeroen de Jong. Op zaterdagavond 3 maart j.l was ik om ongeveer 19:00 aangekomen bij Het Oude Wapen in Blijham, want het grote feest van

Nadere informatie

Agenda Bluesmiddagen 2014

Agenda Bluesmiddagen 2014 Pagina 3 Agenda Bluesmiddagen 2014. Zondagmiddag 09 Februari 2014 Eric Steckel (USA) In dit nummer nieuwsbrief 02-02-2014 Jaargang 1, nummer 2 Stichting The Blues Connection Beuningenstraat 40 5043 XM

Nadere informatie

Eshuijs, Margriet Band

Eshuijs, Margriet Band Eshuijs, Margriet Band website Margriet Eshuijs Na de opheffing van van de band LUCIFER in 1978 kiest basgitarist Dick Buisman voor een zakelijke carri?re in geluidsapparatuur. Hij begint een eigen bedrijf

Nadere informatie

1. Luister je naar de radio?

1. Luister je naar de radio? Muziek In hoeverre ben je het (on)eens met de volgende stellingen? 10 95% 1. Luister je naar de radio? (n=538) 9 8 7 6 5 4 3 2 1 5% Ja Nee Weet niet Toelichting: Ja Alleen naar muziek De hele dag door...3fm

Nadere informatie

Warm bad voor Gerard Bierman in bomvol Oude Wapen Blijham

Warm bad voor Gerard Bierman in bomvol Oude Wapen Blijham Warm bad voor Gerard Bierman in bomvol Oude Wapen Blijham Tijdens het laatste optreden van The Country Club op 11 feb. jl. in Het Oude Wapen werd het bericht over de cd presentatie van Gerard Bierman al

Nadere informatie

( ARCHIEF 2017) De band: COLONEL HAMMOND S FOUR

( ARCHIEF 2017) De band: COLONEL HAMMOND S FOUR ( ARCHIEF 2017) De band: COLONEL HAMMOND S FOUR Al vanaf 1965 is deze, van oorsprong Arnhemse amusementsband, in de wijde regio bekend geweest onder de naam het Hammond s Trio, Hammond Five of Hammond

Nadere informatie

CME: Dance The Night Away Line Dance Fever Party

CME: Dance The Night Away Line Dance Fever Party CME: Dance The Night Away Line Dance Fever Party. 10-03-2018 De zaterdagochtend was ik om 9:00 vertrokken om naar het Muziekcentrum het Anker in Beek en Donk te gaan voor een 12uur durende evenement met

Nadere informatie

Albert`s & Jochum`s Country Corner

Albert`s & Jochum`s Country Corner Albert`s & Jochum`s Country Corner Hallo beste countryvrienden. Jullie hebben ons even moeten missen. Wij hebben mogen genieten van een, al zeggen we het zelf, welverdiende vakantie. Een vakantie de we

Nadere informatie

Live artiesten (o.a. saxofonisten, percussionisten en vocalisten) maken het geheel nóg muzikaler en dynamischer. Een echte aanrader dus!

Live artiesten (o.a. saxofonisten, percussionisten en vocalisten) maken het geheel nóg muzikaler en dynamischer. Een echte aanrader dus! De Entertainment Specialist maakt van uw feest/ evenement een onvergetelijke happening. Ervaren alround mix dj s, spectaculaire live acts en een hoogwaardige geluidsinstallatie met luxe lichtshow zorgen

Nadere informatie

News: Tours this season!

News: Tours this season! 1 Do you remember? Lees de zinnen en vul de juiste woorden in. Kies uit: like listen presenter too loud great show number next crowd singer. Let op: je houdt twee woorden over. Welcome back to the best

Nadere informatie

Lesbrief Méér Muziek in de Klas

Lesbrief Méér Muziek in de Klas Lesbrief Méér Muziek in de Klas Doelen: De leerlingen: - Leren kenmerken van Countrymuziek. - Leren verschillende uitvoeringen van het nummer Jolene kennen. - Leren het lied Country Roads zingen - Leren

Nadere informatie

Voor de lipdub gebruiken we de originele track van Elton John: You tube:

Voor de lipdub gebruiken we de originele track van Elton John: You tube: "I'm Still Standing" Voor de lipdub gebruiken we de originele track van Elton John: You tube: https://www.youtube.com/watch?v=zhwvbirqd2s Kijk en luister naar het you tube filmpje! Leuk om ideeën op te

Nadere informatie

Tuesday Blue (Express), The

Tuesday Blue (Express), The Tuesday Blue (Express), The website hyves Tuesday Blue Expres YouTube clip TBE-We belong together Miss froggy Fame and fortune Long blond hair Sweet baby doll Baby sittin' boogie (TV Duitsland) Young and

Nadere informatie

Over de entertainment specialist

Over de entertainment specialist By Over de entertainment specialist De Entertainment Specialist maakt van uw feest/ evenement een onvergetelijke happening. Ervaren alround mix dj s, spectaculaire live acts en een hoogwaardige geluidsinstallatie

Nadere informatie

- (Tinne), ik wilde eigenlijk iets anders. P&D Country & Line Dance Weekend

- (Tinne), ik wilde eigenlijk iets anders. P&D Country & Line Dance Weekend Interview met The Cockroach Killers We zijn in Lommel bij het 5e P&D Country & Line Dance Weekend Zaterdag 1 oktober 2016 We zitten aan tafel met deze keer niet als duo maar als voltallige band The Cockroach

Nadere informatie

Texas Renegade was een Nederlandse band die typische Amerikaanse countrymuziek ten gehore brengt.

Texas Renegade was een Nederlandse band die typische Amerikaanse countrymuziek ten gehore brengt. Texas Renegade Biografie 2016-2017 Texas Renegade was een Nederlandse band die typische Amerikaanse countrymuziek ten gehore brengt. Het gevoel van de Amerikaanse Way of Life wordt sinds haar oprichting

Nadere informatie

LESBRIEF onderbouw. MUZIEK OP MAAT, hart voor muziek! Lego House. Ed Sheeran

LESBRIEF onderbouw. MUZIEK OP MAAT, hart voor muziek! Lego House. Ed Sheeran LESBRIEF onderbouw MUZIEK OP MAAT, hart voor muziek! Lego House Ed Sheeran Inleiding Lego House is één van de recente hits van singer-songwriter Ed Sheeran. In deze lesbrief ga je met dit nummer aan de

Nadere informatie

Interview met Pam M Jones

Interview met Pam M Jones Interview met Pam M Jones Door Timen van Ark, Radio presentator bij www.countryland.nl Programma Countryland Café Uitzending 10-09-2016 We hebben vandaag hier een artiest die ook een beetje bekendheid

Nadere informatie

Friends Of Country Live

Friends Of Country Live Friends Of Country Live 15 en 16 September De 2 de editie van Friends Of Country Live in Bunnik viel dit jaar op 14,15 & 16 september. Welke dit jaar ook gehouden werd op de prachtige locatie van Buitengoed

Nadere informatie

Win a meet and greet with Adam Young from the band Owl City!

Win a meet and greet with Adam Young from the band Owl City! 1 Meet and greet read Lees de tekst Wat is de prijs die je kunt winnen? Flash info early too late on time vroeg te laat op tijd Win a meet and greet with Adam Young from the band Owl City! Do you have

Nadere informatie

5,3. Opdracht door een scholier 1674 woorden 10 maart keer beoordeeld. 1.Zoek een songtekst op internet. Girl in my mirror van Britney Spears

5,3. Opdracht door een scholier 1674 woorden 10 maart keer beoordeeld. 1.Zoek een songtekst op internet. Girl in my mirror van Britney Spears Opdracht door een scholier 1674 woorden 10 maart 2006 5,3 72 keer beoordeeld Vak Muziek 1.Zoek een songtekst op internet Girl in my mirror van Britney Spears There's A Girl In my Mirror I Wonder Who She

Nadere informatie

Het is een nacht - Guus Meeuwis

Het is een nacht - Guus Meeuwis - Guus Meeuwis Je vraagt of ik zin heb in een sigaret Het is twee uur 's nachts We liggen op bed In een hotel in een stad Waar niemand ons hoort Waar niemand ons kent En niemand ons stoort Op de vloer

Nadere informatie

BOX 53/54/55. Deze 3dvd-box verschijnt in juni en neemt de kijker mee op een treinreis door o.a. Zwitserland, Groot-Brittannië en Duitsland.

BOX 53/54/55. Deze 3dvd-box verschijnt in juni en neemt de kijker mee op een treinreis door o.a. Zwitserland, Groot-Brittannië en Duitsland. RAIL AWAY Al meer dan 20 jaar is de serie Rail Away een begrip onder treinliefhebbers. De eerste uitzending vond plaats op 6 januari 1996 en sindsdien zijn er 25 seizoenen met meer dan 180 afleveringen

Nadere informatie

Band, de DCM6 Country Band en de

Band, de DCM6 Country Band en de Countryreizen naar Spanje Al jaar en dag vertoeven vele country line dancers medio September en Oktober in Spanje. Deze worden wisselend georganiseerd door organisaties, individueel of door de artiesten

Nadere informatie

Festival. Questions. Worksheet. Flash info. Bekijk de poster. Het is een aankondiging voor een muziekfestival. Welke bands die komen vind jij leuk?

Festival. Questions. Worksheet. Flash info. Bekijk de poster. Het is een aankondiging voor een muziekfestival. Welke bands die komen vind jij leuk? 1 Festival Bekijk de poster. Het is een aankondiging voor een muziekfestival. Welke bands die komen vind jij leuk? for the first time reach voor de eerste keer bereiken 2 Questions Lees de tekst. Beantwoord

Nadere informatie

TRIBUTE BANDS COVER BANDS ORIGINAL BANDS

TRIBUTE BANDS COVER BANDS ORIGINAL BANDS EVENTS, TECHNIEK & LIVE MUZIEK TRIBUTE BANDS COVER BANDS ORIGINAL BANDS BOEKINGEN ORGANISATIE PROMOTIE & TECHNIEK wonna PASSIE VOOR LIVE MUZIEK! Gedreven door pure passie voor live muziek is het onze missie

Nadere informatie

De Heer die zingt over jou en mij. Gert Visscher 29 oktober 2017

De Heer die zingt over jou en mij. Gert Visscher 29 oktober 2017 De Heer die zingt over jou en mij Gert Visscher 29 oktober 2017 13 Wie er van Israël overblijven, zullen niet langer onrecht doen, ze zullen geen leugens spreken, uit hun mond zal geen bedrieglijke taal

Nadere informatie

Albert s Country Corner

Albert s Country Corner Albert s Country Corner Door Albert Draaisma Hallo beste Countryvrienden! Het is al weer een poosje geleden dat u iets van ons gehoord heeft. Dat heeft natuurlijk alles te maken met de vakantieperiode.

Nadere informatie

Hey! Deejay. Alexander Kastelijn

Hey! Deejay. Alexander Kastelijn Hey! Deejay Hey! Deejay Alexander Kastelijn Schrijver & Samensteller : Alexander Kastelijn Coverontwerp: Alexander Kastelijn ISBN: 9789402162370 Alexander Kastelijn 2017 HEY! DEEJAY Al jaren had ik in

Nadere informatie

voltooid tegenwoordige tijd

voltooid tegenwoordige tijd SirPalsrok @meestergijs It has taken me a while to make this grammar explanation. My life has been quite busy and for that reason I had little time. My week was full of highs and lows. This past weekend

Nadere informatie

beste boek 0C6BB13BCC564C91828F938DD3D23BA7 Beste Boek 1 / 6

beste boek 0C6BB13BCC564C91828F938DD3D23BA7 Beste Boek 1 / 6 Beste Boek 1 / 6 2 / 6 3 / 6 Beste Boek Beste Boek voor Jongeren 2018. De winnende boeken van 2018 zijn: Wij zeggen hier niet halfbroer (Nijgh & Van Ditmar) geschreven door Henk van Straten en het boek

Nadere informatie

AGENDA KORT NIEUWS. Nieuwsbrief FEBRUARI 2013. Ronnie aan het woord

AGENDA KORT NIEUWS. Nieuwsbrief FEBRUARI 2013. Ronnie aan het woord AGENDA Ronnie aan het woord Lieve vrienden van de Ronnie Tober Foundation, De winter is weer voorbij, de lente in aantocht. 21 maart 2013 Jubileumshow bij Dimence Huis aan de Dijk te Deventer 25 maart

Nadere informatie

L1 ORIGINHALS oktober 2012 Arnold Rypens. 3:13 1 We Have All The Time In The World (Barry/David) EMI LOUIS ARMSTRONG

L1 ORIGINHALS oktober 2012 Arnold Rypens. 3:13 1 We Have All The Time In The World (Barry/David) EMI LOUIS ARMSTRONG L1 ORIGINHALS 393 14 oktober 2012 Arnold Rypens - Kirsten 3:13 1 We Have All The Time In The World (Barry/David) EMI LOUIS ARMSTRONG Dit zijn The Originals bij L1 Radio, voor de tweede week op rij uitsluitend

Nadere informatie

de Countrymuziek wordt hij wel genoemd)

de Countrymuziek wordt hij wel genoemd) Hallo Muziekvrienden, februari 2017 Gelukkig loopt, als de weerprofeten gelijk hebben, de winter langzaam ten einde. Dat is wel vroeg. Maar ja, ze zeggen het. En ik hoop dat ze gelijk hebben. Ik zat van

Nadere informatie

Vertaling Engels Famous Last words- my chemical romance

Vertaling Engels Famous Last words- my chemical romance Vertaling Engels Famous Last words- my chemical romance Vertaling door een scholier 1737 woorden 4 maart 2007 8,3 5 keer beoordeeld Vak Engels Famous Last Words My Chemical Romance T: My Chemical Romance

Nadere informatie

Zaterdagavond 23 oktober 2010 Aanvang 20:30 (zaal open om 19:30)

Zaterdagavond 23 oktober 2010 Aanvang 20:30 (zaal open om 19:30) THE SAINTS BACK ON STAGE TRY-OUT Chris - Appie - Frans-Jan - Hennie en drummer Henri hebben fanatiek gerepeteerd en willen nu hun muziek spelen voor eigen publiek. For the incrowed only Diegene die een

Nadere informatie

LIEDERENBLAD TIME 2 SING 15 AUGUSTUS 2010

LIEDERENBLAD TIME 2 SING 15 AUGUSTUS 2010 LIEDERENBLAD TIME 2 SING 15 AUGUSTUS 2010 19.00 uur WIJ ZIJN BIJ ELKAAR EN ZINGEN DIT LIED Wij zijn bij elkaar en zingen dit lied. Wij zingen een lied voor de Here. Wij zijn bij elkaar en prijzen Zijn

Nadere informatie

Win a meet and greet with Adam Young from the band Owl City!

Win a meet and greet with Adam Young from the band Owl City! 1 Meet and greet read Lees de tekst. Wat is de prijs die je kunt winnen? early too late on time vroeg te laat op tijd Win a meet and greet with Adam Young from the band Owl City! Do you have a special

Nadere informatie

Jaarverslag Stichting Survivorsland

Jaarverslag Stichting Survivorsland 2014 Jaarverslag Stichting Survivorsland Op 09 januari 2014 heeft het bestuur van Stichting Survivorsland hun jaarvergadering gehouden. Hierbij werd 2013 geëvalueerd. Een mooi jaar, succesvolle evenementen

Nadere informatie

Je hoeft natuurlijk niet voor niets op ons te stemmen, je krijgt er ook wat voor terug.. Bijvoorbeeld een huiskamerconcert,

Je hoeft natuurlijk niet voor niets op ons te stemmen, je krijgt er ook wat voor terug.. Bijvoorbeeld een huiskamerconcert, DCMA VIP CONCERT RAMBLIN BOOTS DCMA Nieuwkomer van Het Jaar en Akoestische Band "Little Ramblin`Boots van Het Jaar 2018. Omdat er massaal gestemd is op deze band en in maar liefst vijf categorieën genomineerd

Nadere informatie

Communication Analytics: effectiveness research for conversion based campaign planning.

Communication Analytics: effectiveness research for conversion based campaign planning. Communication Analytics: effectiveness research for conversion based campaign planning. How to measure of effects of offline and online campaigns on web visits sales and conversion. Genomineerd in categorie

Nadere informatie

CAMBRINUS CONCERTEN NIEUWSBRIEF. 27 februari 2009. In deze nieuwsbrief:

CAMBRINUS CONCERTEN NIEUWSBRIEF. 27 februari 2009. In deze nieuwsbrief: CAMBRINUS CONCERTEN NIEUWSBRIEF 27 februari 2009 In deze nieuwsbrief: door een vervroegde inzendtermijn van persberichten wegens carnaval is het bericht over Tiedo-in-Cambrinus in verschillende kranten

Nadere informatie

Albert & Jochum`s Country Corner Hallo beste Countryvrienden,

Albert & Jochum`s Country Corner Hallo beste Countryvrienden, Albert & Jochum`s Country Corner Hallo beste Countryvrienden, deze keer geen inleidend stukje over ons zelf. Er is namelijk zoveel nieuws dat onze rubriek dan veel te lang zou worden. Dus we gaan meteen

Nadere informatie

Doek valt na 20 jaar voor Country band Texas Renegade.

Doek valt na 20 jaar voor Country band Texas Renegade. Doek valt na 20 jaar voor Country band Texas Renegade. Na een periode van 20 jaar komt er definitief een einde aan deze country band. Ze hebben nog een optreden te gaan in Nederland en wel in Blijham op

Nadere informatie

1* Countryville in Gorinchem

1* Countryville in Gorinchem 1* Countryville in Gorinchem In theater de vijf zinnen / de doelen 6 okt. 2018 Ik las in het blad van het CME een leuke Flyer over dit evenement met o.a. Def Americans en ja daar ik fan ben van Johnny

Nadere informatie

passie gewoon een beetje op. Dus moet je op een gegeven moment een verstandige keuze gaan maken. J: Absoluut niet!!

passie gewoon een beetje op. Dus moet je op een gegeven moment een verstandige keuze gaan maken. J: Absoluut niet!! Interview met Jeroen Welsh Onbekend is hij niet en ook niet onbemind en dan heb ik het over Jeroen Welsh de voormalig leadzanger van Texas Renegade. Onbekend is wellicht wel dat na het opheffen van Texas

Nadere informatie

DJ s en drive-in-shows

DJ s en drive-in-shows DJ s en drive-in-shows Welk dj is geschikt voor uw evenement? Niet elke bekende dj is geschikt voor uw evenement. Het is belangrijk dat de dj aansluit bij uw doelgroep. Daarom geven wij altijd een passend

Nadere informatie

Onderzoek Seaport RTV

Onderzoek Seaport RTV Rapportage Onderzoek Seaport RTV In opdracht van: Contactpersoon: Gemeente Edwin van t Hart Utrecht, juni 2013 DUO Market Research Drs. Aart van Grootheest Drs. Marjan den Ouden Postbus 681 3500 AR Utrecht

Nadere informatie

8,7. Opdracht door een scholier 1011 woorden 26 april keer beoordeeld

8,7. Opdracht door een scholier 1011 woorden 26 april keer beoordeeld Opdracht door een scholier 1011 woorden 26 april 2004 8,7 6 keer beoordeeld Vak CKV Titel: It s my life Cover oorspronkelijk van Talk Talk gezongen door Gwen Stefani uitgebracht met de groep No Doubt Inhoud:

Nadere informatie

Korte historie Mannenkoor Bel Canto

Korte historie Mannenkoor Bel Canto Korte historie Mannenkoor Bel Canto Op 4 juli 1934 werd Bel Canto opgericht door een viertal leden van een kerkkoor. De oprichtingsvoorzitter was de heer A.B. Schotman. Al snel telde Bel Canto 23 leden.

Nadere informatie

De Groninger hitparade in de jaren zeventig

De Groninger hitparade in de jaren zeventig De Groninger hitparade in de jaren zeventig Sinds meer dan een halve eeuw wordt Nederland overspoeld door hitlijsten. Was het bellen van bevriende platenhandelaren verspreid over het hele land, om te vernemen

Nadere informatie

PV and 'The Heartbeats'

PV and 'The Heartbeats' MEDIA / Bandleden PV and 'The Heartbeats' Leden (van rechts naar links) Peter de Vaan: Lead Vocals Guitar Piano Gertjan Exters: Bass guitar Vocals Gerrit van Willigen: Drums Roeland Verhulsdonck: Leadguitar

Nadere informatie

Albert s Country Corner

Albert s Country Corner Albert s Country Corner Door Albert Draaisma Hallo Beste Countryvrienden! We vertelden hier vorige maand vol trots dat wij met ons radioprogramma The Country Club een nieuw plekje hadden gevonden bij internetstation

Nadere informatie

Teksten van de liederen die gospelkoor Inspiration tijdens deze Openluchtdienst zingt.

Teksten van de liederen die gospelkoor Inspiration tijdens deze Openluchtdienst zingt. Don t you worry There s an eternity behind us And many days are yet to come, This world will turn around without us Yes all the work will still be done. Look at ever thing God has made See the birds above

Nadere informatie

STRIJKERS. Viool & Piano (2) Traümerei Voorbeeld: zie strijkers voorbeeldblad (2) Een nieuw begin

STRIJKERS. Viool & Piano (2) Traümerei Voorbeeld: zie strijkers voorbeeldblad (2) Een nieuw begin STRIJKERS Orders : www.julienkeymolen.be/nl/links Dit document bevat 33 pagina s waarvan 23 pagina s voorbeeldbladen. This document contains 33 pages of which 23 example sheets. Mededeling: Zie ook composities

Nadere informatie

Bonus Day Time pkt. Day Time pkt RTL 4 RTL 4 13,31. Dag Break Name Datum Tijd Positie Voorkeurspositie Spot Lengte GRPs ProgrammaVoor ProgrammaNa

Bonus Day Time pkt. Day Time pkt RTL 4 RTL 4 13,31. Dag Break Name Datum Tijd Positie Voorkeurspositie Spot Lengte GRPs ProgrammaVoor ProgrammaNa Bonus Day Time pkt RTL 4 ma ### M34B 15-9-2014 11:10 1 20 1,34 Goede Tijden, Slechte Tijden Goede Tijden, Slechte Tijden ma ### A10B 15-9-2014 12:20 1 20 1,14 The Bold And The Beautiful The Bold And The

Nadere informatie

De komende weken ga je een aantal akkoorden leren spelen en je gaat daarbij ook nog leren zingen.

De komende weken ga je een aantal akkoorden leren spelen en je gaat daarbij ook nog leren zingen. Beste cursist, De komende weken ga je een aantal akkoorden leren spelen en je gaat daarbij ook nog leren zingen. Aan het eind van de cursus ga je met je groep optreden voor familie en vrienden. Iedere

Nadere informatie

Emotionele reünie: oud-medewerkster gaat met 70 jaar oude Land Rover nummer 16 alsnog het terrein in

Emotionele reünie: oud-medewerkster gaat met 70 jaar oude Land Rover nummer 16 alsnog het terrein in 10 december 2018, 08:30 (CET) Emotionele reünie: oud-medewerkster gaat met 70 jaar oude Land Rover nummer 16 alsnog het terrein in Dankzij een toevallige ontmoeting afgelopen zomer kon Land Rover de langgekoesterde

Nadere informatie

Lesbrief Méér Muziek in de Klas

Lesbrief Méér Muziek in de Klas Lesbrief Méér Muziek in de Klas Doelen: De leerlingen: - Leren bekende artiesten uit de 80 s kennen - Leren wat Live Aid was en USA for Africa - Leren wat een synthesizer en een drumcomputer zijn - Leren

Nadere informatie

Waar ligt het land waar we mogen zijn En wat is de taak die ons wacht Waar is de geest die met ons leeft Die ons de vrede geeft

Waar ligt het land waar we mogen zijn En wat is de taak die ons wacht Waar is de geest die met ons leeft Die ons de vrede geeft Mieke Telkamp Waarheen waarvoor Waarheen leidt de weg die we moeten gaan Waarvoor zijn wij op aard Wie weet wat er is achter ster en maan Hoe lang duurt nog de nacht Waar ligt het land waar we mogen zijn

Nadere informatie

Herman Erbé bio. herman erbé

Herman Erbé bio. herman erbé Herman Erbé bio Herman Erbé werd geboren in 1949 en groeide op als kind van jeugdherbergouders. Hij maakt muziek sinds zijn kindertijd. Toen hij 17 was begon hij met optreden voor een groter publiek, en

Nadere informatie

Afstudeerproduct Spelen in een band

Afstudeerproduct Spelen in een band Afstudeerproduct Spelenineenband PhilippeThijs DoMuIV 2009 2010 Inhoudsopgave Inleiding 3 Les1:Gewenning 6 Les2:Stopsencues 9 Les3:EenstapjeverderI 11 Les4:EenstapjeverderII 15 Les5:Uptempo 17 Les6:Fade

Nadere informatie

Namens Vocalix Ingrid, Heidi, Hilde, Xavier

Namens Vocalix Ingrid, Heidi, Hilde, Xavier Vocaal ensemble Vocalix is een vocaal ensemble dat meerstemmige nummers brengt in aangepaste arrangementen, voor elk feest of muzikale gebeurtenis, gaande van een huwelijksceremonie of privé huiskamerconcert

Nadere informatie

Drakkar - Once upon a time... in Hell metalreviews ashladan.be INTERVIEWS (/METAL-INTERVIEWS)

Drakkar - Once upon a time... in Hell metalreviews ashladan.be INTERVIEWS (/METAL-INTERVIEWS) Page 1 sur 6 ashladan.be (/) HOME (/) METAL NIEUWS (/METAL-NIEUWS) REVIEWS (/METAL-REVIEWS) Home (/node) RETRO RECENSIES (/RETRO-RECENSIES) INTERVIEWS (/METAL-INTERVIEWS) METAL REPORTS (/METAL-REPORTS)

Nadere informatie

PERSMAP V RADIO 800 powered by Radionomy ~ 1 ~

PERSMAP V RADIO 800  powered by Radionomy ~ 1 ~ www.radio800.be PERSMAP V 20160611 RADIO 800 www.radio800.be info@radio800.be powered by Radionomy ~ 1 ~ 1. Radio 800 Sinds 15 augustus 2014 is Radio 800 onafgebroken aanwezig op het internet. Radio 800

Nadere informatie

SPEAK YOUR MIND! LIVE REVIEW. Ben niet bang om je mening te uiten. PVRIS in Melkweg Amsterdam

SPEAK YOUR MIND! LIVE REVIEW. Ben niet bang om je mening te uiten. PVRIS in Melkweg Amsterdam BELIEVE SPEAK YOUR MIND! Ben niet bang om je mening te uiten PVRIS in Melkweg Amsterdam 1e uitgave - juni 2015 LIVE REVIEW Pagina 1 Pagina 2 EVEN VOORSTELLEN Hallo! Mijn naam is Simone van Geloven. Ik

Nadere informatie

Liane Edwards (English)

Liane Edwards (English) Liane Edwards (English) Liane Edwards: Vergeleken met andere Europese bands, is zij duidelijk een smaakmaker, zoals een shot whiskey in je Irish koffie. Andere bands zingen wel over de South, maar ze hebben

Nadere informatie

1 zingen aanvangslied - Evangelische Liedbundel 218:1,2 = Samen in de naam van Jezus beamer Hemelhoog 399

1 zingen aanvangslied - Evangelische Liedbundel 218:1,2 = Samen in de naam van Jezus beamer Hemelhoog 399 ORDE VAN DIENST 'REGENBOOGKERK' - ZONDAGMORGEN 04-06-2017 mededelingen VOORBEREIDING 1 zingen aanvangslied - Evangelische Liedbundel 218:1,2 = Samen in de naam van Jezus beamer Hemelhoog 399 stil gebed

Nadere informatie

OP STAP MET EEN FILMSTER

OP STAP MET EEN FILMSTER OP STAP MET EEN FILMSTER FAST & FURIOUS LIVE KOMT NAAR BELGIË! 27 & 28 JANUARI IN SPORTPALEIS ANTWERPEN Brussel, 28 november 2017 Vorige vrijdag kwam dé Dodge Charger uit de Fast & Furious films onverwacht

Nadere informatie

2,2. Opdracht door K woorden 21 november keer beoordeeld. CKV Muziek Verslag

2,2. Opdracht door K woorden 21 november keer beoordeeld. CKV Muziek Verslag Opdracht door K. 1157 woorden 21 november 2016 2,2 5 keer beoordeeld Vak Methode CKV De bespiegeling CKV Muziek Verslag Kunst is een belangrijk onderdeel van de cultuur. Mensen van over de hele wereld

Nadere informatie

Vara - Kassa 3 Resultaten Aflevering 13 Zomervakantie 1 31 Juli 2007

Vara - Kassa 3 Resultaten Aflevering 13 Zomervakantie 1 31 Juli 2007 Vara - Kassa 3 Resultaten Aflevering 13 Zomer 1 31 Juli 2007 1 onderzoeksgegevens mogen alleen gebruikt worden onder vermelding van YoungVotes en de VARA Factsheet Jongeren en Aan 592 jongeren in de leeftijd

Nadere informatie

Het jaarlijks Kerstfeest

Het jaarlijks Kerstfeest Het jaarlijks Kerstfeest Voor het tweede opeenvolgende jaar was LLT voor het kerstfeest te gast bij restaurant Den Eyck in Kasterlee. Dit jaar, op 17 december 2011, waren de weergoden ons gunstiger gezind.

Nadere informatie

Anna McRose. jaar dus 43 jaar. Samen wonen we al weer 20 jaar in Veldhoven bij Eindhoven en die verhuizing was wel een hele grote stap.

Anna McRose. jaar dus 43 jaar. Samen wonen we al weer 20 jaar in Veldhoven bij Eindhoven en die verhuizing was wel een hele grote stap. Anna McRose Een zangeres die sinds een aantal maanden aan de weg timmert is Anna McRose. Tijd dus om haar eens aan de tand te voelen. D: Welkom in de studio en dank voor je komst. Anna McRose is natuurlijk

Nadere informatie

BUURTSONGS. Gezongen door Syb van der Ploeg, Margriet Eshuis, Tom Barman, Tim Akkerman, Loes Luca, Elske Dewal, Han van Eijk en Monique van der Ster

BUURTSONGS. Gezongen door Syb van der Ploeg, Margriet Eshuis, Tom Barman, Tim Akkerman, Loes Luca, Elske Dewal, Han van Eijk en Monique van der Ster BUURTZORG BUURTSONGS Gezongen door Syb van der Ploeg, Margriet Eshuis, Tom Barman, Tim Akkerman, Loes Luca, Elske Dewal, Han van Eijk en Monique van der Ster De keuze van Jos en Gonnie uit hun geschiedenis

Nadere informatie

15 YEARS DEF AMERICANS (JOHNNYY CASH COVVERBAND) THE WIIENERS /// PRO WRESTLING SHOWDOWN KIDS CORNER //// AMERICAN LIFESTYLE

15 YEARS   DEF AMERICANS (JOHNNYY CASH COVVERBAND) THE WIIENERS /// PRO WRESTLING SHOWDOWN KIDS CORNER //// AMERICAN LIFESTYLE 7 & 8 SEPTEMBER 2018 15 YEARS 9 SEPTEMBER: SEPTEMBER: BBREAKFAST, REAKFAST, HHANGOVER ANGOVER AAND ND GGOO HHOME OME CARS, PICCKUPS, BIKES /// FOOD, DRIINKS, SHOWS LIVEE MUSIC: PLORK EN DEE AANNEMERRS,

Nadere informatie

Collega s Uitdaging. Functioneren op mijn werk Frustraties

Collega s Uitdaging. Functioneren op mijn werk Frustraties Fase.7 Informatie ordenen In deze paragraaf leer je informatie ordenen. Na deze paragraaf weet je wat een mindmap, een tekstselectie en een woordweb zijn en kun je deze zelf maken. Mindmap, woordweb en

Nadere informatie

Als muziek in je oren

Als muziek in je oren Als muziek in je oren Het klinkt me als muziek in de oren. Als je dat zegt, ben je heel blij iets te horen. Goed nieuws bijvoorbeeld. Muziek kan ook fijn zijn om te horen. Op de radio komen veel verschillende

Nadere informatie

De grote Peenvogelquiz oktober Aantal punten

De grote Peenvogelquiz oktober Aantal punten De grote Peenvogelquiz oktober 2017 Naam Aantal punten Ronde 1. Wat algemene vragen. Om in te komen. Van wie zijn deze bekende quotes, gemaakt op Britse bodem.5 punten per goed antwoord. 1.) Hoe heet de

Nadere informatie

New Year, New You: dit zijn Spotify s meest beluisterde tracks tijdens het sporten

New Year, New You: dit zijn Spotify s meest beluisterde tracks tijdens het sporten 07 januari 2019, 15:00 (CET) New Year, New You: dit zijn Spotify s meest beluisterde tracks tijdens het sporten Nu 2018 definitief achter ons ligt, staat een nieuw fitness-regime waarschijnlijk bovenaan

Nadere informatie

Fans talking about Martin

Fans talking about Martin Fans about Martin Wat vind jij van Martin Garrix? 1 read Fans talking about Martin Martin Garrix is a world famous DJ from Holland. Yesterday we interviewed two of Martin s fans. This is what they said.

Nadere informatie