Lagarde. Telecom. Voor elk bedrijf en elk budget. Telecom.

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Lagarde. Telecom. Voor elk bedrijf en elk budget. Telecom. www.lagarde.nl"

Transcriptie

1 Telecom Telecom Voor elk bedrijf en elk budget De hoofdslagader van uw organisatie Denk het u eens in. Uw bedrijf, maar dan zonder telefoons. Zonder telefooncentrale, GSM s, vaste toestellen en aanverwante apparatuur. Onvoorstelbaar. Hoeveel tijd zijn uw (kantoor)medewerkers gemiddeld per dag aan het bellen? Hebt u enig idee? Welke bedrijfsprocessen liggen stil zonder telefoon? De telecommunicatie mag dan niet het hart van uw bedrijf zijn, de hoofdslagader is het zeker. In de wereld van nu wordt verwacht dat u en uw medewerkers overal bereikbaar zijn. Binnen én buiten het bedrijf. Daarom is het cruciaal dat de telefonie binnen uw bedrijf aansluit bij uw bedrijfsprocessen en -situatie. Daarmee voorkomt u ergernissen én hoge kosten. Het plan van aanpak brengt eerst samen met u in beeld welke eisen u stelt aan uw telecomapparatuur. Wat zijn op dit moment uw belkosten? Klagen relaties over lange wachttijden? Hoe vaak kampt u met storingen? Hoe ziet uw bedrijf er over een aantal jaren uit? Hebt u dan meer werkplekken op kantoor? Zijn er dan meer medewerkers regelmatig van hun plek? Als antwoord op deze vragen komen we met een plan van aanpak, inclusief het kostenoverzicht. heeft de kennis en ervaring om de juiste centrale, toestellen en DECT- of Voice Response-systemen te selecteren. Uit de vele merken (Siemens, Ascom, KPN, Panasonic) selecteren wij de meest geschikte. Uit de ISDN-aanbieders de voordeligste combinatie. Uit de nieuwste technieken de nuttigste. Belangrijke uitgangspunten hierbij zijn uw budget en de gewenste functionaliteit. Vakkundige telecomspecialisten dragen uiteindelijk zorg voor een snelle en vakkundige installatie en implementatie. U kunt ook een beroep op hen doen voor het onderhoud en het oplossen van storingen. Kortom: zoekt u de oplossing die past bij uw bedrijf en uw budget? Informeer dan bij Telecom.

2 Inbraakbeveiliging Inbraakbeveiliging Het wakend oog Voorkom schade Inbraken en pogingen tot inbraken zijn aan de orde van de dag. De gevolgen kunnen ingrijpend zijn. De schade van een inbraak is vaak groter dan de waarde van de gestolen spullen. Belangrijke en bedrijfsgevoelige informatie kan verloren gaan. Computers verdwijnen, inclusief bestanden. Uw bedrijfsprocessen liggen tijdelijk stil. Dat kan dus omzetderving betekenen. Nog los van de aangerichte schade aan deuren en ramen. Wat betreft verdient uw bedrijf daarom een gedegen beveiliging. Op momenten dat er niemand aanwezig is, moet het wakend oog van uw inbraaksignaleringssysteem alert zijn. Mócht er een poging tot inbraak worden ondernomen, dan zal dit systeem alarm slaan en kan erger worden voorkomen. Onmisbaar: het BORG-certificaat Wat betreft alarmsystemen kiest voor het merk Aritech. Een kwaliteitsmerk dat oplossingen biedt voor woningen én voor bedrijfscomplexen, en alles wat daartussen zit. Met Aritech kunt u uw pand optimaal beveiligen. U kunt bijvoorbeeld verschillende zones, gebruikers, gebieden, deelgebieden, tijdzones en uitgangen programmeren. Op basis daarvan kan uw alarmsysteem automatisch gerichte meldingen genereren. Want dáár draait het om na een inbraaksignalering: zo snel mogelijk actie. Zo snel mogelijk een surveillant van de politie of een beveiligingsbedrijf voor de deur. kan ook draadloze alarmsystemen installeren. Dat kan handig zijn voor het beveiligen van bestaande woningen waar bekabelen niet mogelijk of gewenst is. Kortom: voor iedere situatie zijn er specifieke mogelijkheden. U mag van verwachten dat we ons daarbij deskundig, discreet en betrouwbaar opstellen. Overigens: we zijn niet voor niets een NCP-erkende installateur. Dat betekent dat we een alarminstallatie die voldoet aan de normen van een BORG-certificaat mogen voorzien. Kies daarom voor kwaliteit in inbraaksignalering. Kies voor!

3 Camerabeveiliging Camerabeveiliging Altijd alert Live beelden Afgelegen locaties, riskante machines, inbraakgevoelige panden, onoverzichtelijke situaties binnen uw bedrijf, ruimten met waardevolle goederen: een camerasysteem is al gauw op zijn plaats. Het kan van belang zijn om voortdurend toezicht te houden en direct in te grijpen. En bovendien: om naderhand over live beelden te beschikken van wat zich in een bepaalde ruimte afspeelde. De aanwezigheid van videocamera s heeft bovendien een preventieve werking. De wetenschap dat ongewenst bezoek of ongewenst gedrag per definitie gesignaleerd en vastgelegd wordt, schrikt zonder meer af. Natuurgetrouwe, haarscherpe beelden is specialist in camerasystemen. Of beter: in observatiesystemen. Samen met u analyseren we hoe en waar u wilt observeren. Op strategische plaatsen moeten de camera s geplaatst worden. Dat betekent dat we eerst de mogelijke risico s in beeld brengen. Op basis daarvan stellen we de randvoorwaarden vast, die we vertalen in een concreet voorstel met offerte. Hoogwaardige apparatuur van diverse merken staat daarin centraal. De producten zijn het resultaat van grondig onderzoek en voortdurende ontwikkeling. Daarbij wordt gebruik gemaakt van geavanceerde (digitale) technieken. Ook in omstandigheden met weinig licht of juist veel tegenlicht leveren de kwaliteitscamera s natuurgetrouwe en haarscherpe beelden. Afhankelijk van de randvoorwaarden kunnen we zwart/wit-, kleuren-, dome-, of compact camera s toepassen. Met behulp van een monitor, opnameen videoschakelapparatuur en digitale hard disk recorders kunt u altijd direct of naderhand de betreffende locaties in de gaten houden. Kortom: altijd alert dankzij inventieve observatiesystemen.

4 Toegangscontrole Toegangscontrole Bezoekers in beeld Gastvrij én alert Hoeveel bezoekers passeren dagelijks de entree van uw bedrijf? Wie zijn ze, wat komen ze doen en hoelang verblijven ze in uw pand? Enerzijds wilt u gastvrij zijn. Anderzijds wilt u controle houden over wie uw bedrijf bezoekt. Juist overdag is het zaak extra alert te zijn. Wie trekt na of een onbekend persoon een nieuwe medewerker, een stagiaire, een klant of een insluiper is? Door bezoekers te identificeren met behulp van een proximitykaart en een kaartlezer, beschikt u over waardevolle informatie. Bovendien kunt u dankzij zo n toegangscontrolesysteem de deuren van uw pand gesloten houden. Wie over een kaart beschikt kan zelf de deur openen (na kantooruren met een pincode). Externe relaties en overige bezoekers moeten zich eerst melden. Daarmee verkleint u de kans op ongewenst bezoek of insluipers aanzienlijk. Belangrijke veiligheidsmaatregel levert systemen met uiteenlopende capaciteit. Van één deur tot 64 deuren. Van 50 gebruikers tot gebruikers. Van 16 zones tot 4000 zones. U kunt het systeem integreren met een inbraaksignaleringssysteem. Met het controlepaneel kunt u bovendien de sturing van liften, verlichting, verwarming en airconditioning regelen. Bovendien is voor enkele modellen controle mogelijk via een lokaal netwerk. levert de daarvoor benodigde software. Toegangscontrolesystemen zijn een belangrijke schakel in de keten van uw veiligheidsmaatregelen. Dankzij de vergaande automatisering kunt u de veiligheid aanzienlijk vergroten zonder dat dit arbeidsintensief is. Ook buiten werktijd. De receptie kan zich weer richten op waar zij voor is; gasten ontvangen en de weg wijzen. Zo hebt u al uw bezoekers in beeld. Intercom Soms is het vooral veilig, soms vooral praktisch: een intercom. Uw bezoeker meldt zich via de intercom bij de receptie. Vervolgens wordt de deur geopend. In bijna alle gevallen kan de intercom gekoppeld worden aan uw telefooncentrale. Dat betekent dat u via de telefoon uw bezoeker te woord kunt staan en de deur kunt openen. Uiteraard kan de intercom uitgevoerd worden met een videobeeld zodat u ook een visuele controle hebt.

5 Brandmeld- en Ontruimingsinstallaties Als elke seconde telt... Brandmeldinstallatie Snel ingrijpen De gevolgen van een brand in uw bedrijf kunnen fataal zijn. In één klap gaat kostbare inventaris verloren. En dat niet alleen. Ook belangrijke informatie kan vernietigd worden en tot onherstelbare schade leiden. Nog los van de gevaren die een brand oplevert voor de veiligheid van uw medewerkers. Het spreekt daarom voor zich dat het vroegtijdig signaleren van brand een must is. Alleen dan kunt u snel ingrijpen en de nodige maatregelen treffen. Ontruimingsinstallatie In die situatie kan een ontruimingsinstallatie uitkomst bieden. Een druk op de knop (handmelder) en iedereen word gewaarschuwd door middel van het ontruimingssignaal. Een ontruimingsinstallatie kan eventueel uitgebreid worden met automatische detectie in bijvoorbeeld risico ruimtes of vluchtwegen. Brandmeldinstallatie Een vroegtijdige bestrijding van een beginnende brand is essentieel om grote schade en gevaar voor mensenlevens te vermijden. De gevolgen van een brand kunnen voor uw bedrijf en uw medewerkers fataal zijn. Voorafgaand aan werkelijke brandbestrijding is het zaak om te zorgen voor preventie en effectieve branddetectie. De inzet van geavanceerde brandmeldtechniek is er op gebaseerd om in een zo vroeg mogelijk stadium een brand te detecteren. Alleen dan kunt u snel ingrijpen en de nodige maatregelen treffen om gevaar voor mensen en schade aan uw bedrijf te voorkomen. Kortom: het komt aan op een adequaat brandmeldsysteem. Regelgeving brengt graag met u de risico s binnen uw bedrijf in beeld. Tevens willen wij u begeleiden in het overleg met de betreffende instanties die u verplichten tot het aanbrengen van één van bovengenoemde installaties.

6 Algemene informatie Duurzame oplossingen, duurzame relaties Topkwaliteit Welkom bij! De veelzijdige specialist. Professionals in telecommunicatie en alarmsystemen en tegelijkertijd ervaren specialisten in toegangscontrole en camerasystemen. Producten die onmisbaar zijn voor uw organisatie. Nodig om taken uit te voeren, nodig om veiligheid te garanderen. Denk u het eens in: een dag zonder telefoon Niet minder cruciaal is effectieve beveiliging. Een onopgemerkte brand, inbrekers die ongestoord hun gang kunnen gaan, insluipers die niet gesignaleerd worden: de risico s zijn groot. Des te belangrijker is het voor u dat u kiest voor een betrouwbare oplossing die past bij uw bedrijf en uw budget. werkt met topproducten van A-merken. Dat is niet toevallig. We weten wat de consequenties kunnen zijn van een plotseling weigerende telefooncentrale of een niet werkend alarmsysteem. Om niet onnodig risico s te lopen is topkwaliteit een must. U zult sowieso plezier hebben van uw investering: het is een geruststellend idee dat het allemaal werkt. De lage onderhoudskosten en de lange levensduur zijn bovendien een prettig vooruitzicht. Doordachte oplossingen Overigens: voordat we u een oplossing kunnen en willen bieden, moeten we meer weten. Meer weten over uw bedrijf, uw activiteiten, uw medewerkers, uw plannen. Meer weten over uw specifieke wensen, voorkeuren en eisen. De ontwikkelingen staan niet stil. Innovaties en productvernieuwingen, nieuwe functionaliteiten en technieken: de keuze uit oplossingen is niet alleen groot, maar bovendien voortdurend aan verandering onderhevig. En de nieuwste technologieën zijn niet per definitie de beste voor u. Kortom: we willen graag meer weten om voor u de meest ideale oplossing te zoeken. We streven steevast naar een duurzame oplossing voor u, en een duurzame relatie mét u. Van onze kant mag u dan ook kennis en kunde verwachten. Snelle service en creatieve oplossingen. Kortom: inzet. Onze specialisten zijn benieuwd wat ze voor u kunnen doen. Tot ziens bij!

7 Het Kerk Inluister Systeem Het Kerk Inluister Systeem Van hagepreek tot hightech-installatie De tijden veranderen. Enkele generaties terug galmde de stem van de prediker zónder versterking door de hoge gewelven of over de uitgestrekte velden. Wie verhinderd was de dienst te bezoeken, bleef eenvoudigweg verstoken van de prediking. De ontwikkeling van de techniek bracht hierin verandering. Anno nu is ook uw kerkgebouw voorzien van een geluidsinstallatie. En wie niet in de kerk kan komen, luistert thuis mee bij de kerktelefoon. Stijgende kosten Jarenlang hebben velen dankzij de kerktelefoon de diensten kunnen beluisteren. Ondertussen baren de stijgende kosten hiervan vele kerkelijke gemeenten de nodige zorgen. De tarieven van de kerktelefoon worden steeds verder verhoogd. Grote gemeenten en gemeenten met in verhouding veel ouderen worden geconfronteerd met enorme bedragen. Wat is hiervoor de oplossing? De oplossing Het online beluisteren van een kerktelefoon (ofwel: direct, en niet via cassetteband of cd) is sowieso duur. Er moet gebruik gemaakt worden van telefoonlijnen en daar hangt een prijskaartje aan. heeft echter een unieke oplossing: KIS. Het Kerk Inluister Systeem. Een doordachte constructie waarmee u als kerk tot meer dan de helft (afhankelijk van het aantal kerktelefoonluisteraars) van de kosten kunt besparen. Hoe werkt het? Het principe van KIS KIS is een telefooncentrale die verbonden wordt met de geluidsinstallatie in uw kerkgebouw. Er worden telefoonlijnen aangesloten waarop de thuisluisteraars kunnen inbellen. Met behulp van een KISbox (luidsprekerbox) of een telefoon met handsfree-functie kunnen zij de dienst volgen. De voordelen Wat zijn de belangrijkste voordelen van KIS? - Uw belangrijkste kosten als kerk zijn voortaan de vaste kosten: eenmalig de investering in de telefooncentrale en daarna periodiek de ISDN-abonnementskosten. De gesprekskosten worden betaald door het gemeentelid. Zonder dat u als kerk nadrukkelijk een vergoeding in rekening hoeft te brengen voor het gebruik van de kerktelefoon, worden de kosten tussen kerk en gebruiker verdeeld. - KIS is flexibeler: ook gemeenteleden die gedurende een korte tijd ziek of verhinderd zijn, kunnen vanaf nu meeluisteren. Ze hoeven slechts in te bellen. - Er is geen vaste installatie bij de gebruiker nodig. Waardevolle investering KIS lijkt een uitkomst te zijn voor een voortdurend stijgende kostenpost. Nog afgezien van de extra technische mogelijkheden is dat een goede aanleiding om KIS te overwegen. geeft u graag in een persoonlijk gesprek nadere toelichting op het KIS systeem. Een waardevolle investering. Een structurele oplossing.

8 Geluidssystemen Geluidssystemen Een helder geluid Onmisbaar De tijden veranderen. Waar vroeger voor grote groepen mensen gesproken werd zónder geluidsversterking, bent u anno nu aangewezen op technische hulpmiddelen. Daardoor vergt het spreken minder inspanning en is het stemgeluid voor iedere luisteraar helder en duidelijk. Bovendien, in de meeste gebouwen van moderne architectuur ontbreekt de natuurlijke akoestiek zoals we die kennen uit de oude, hoge kerkgebouwen. is gespecialiseerd in advies en installatie op het gebied van geluidsinstallaties. Glashelder en overal verstaanbaar Elk gebouw, elke zaal is anders. Daarom zal als eerste de akoestische eigenschappen van de betreffende ruimte inventariseren. Dat is bepalend voor onder meer het aantal luidsprekers, de sterkte en de plaats van de luidsprekers. Het resultaat moet een glasheldere weergave van het stemgeluid zijn. De geluidskwaliteit en geluidssterkte moet bovendien nagenoeg hetzelfde zijn voor de luisteraars die zich dichtbij de luidsprekers bevinden en voor degenen die zich verder weg bevinden. De verticale luidsprekers die installeert, zenden cilindervormige geluidsgolven uit die breed uitwaaieren in hórizontale richting. En niet in verticale richting. Daardoor worden hinderlijke reflecties van vloer of plafond voorkomen en blijft het geluid optimaal. De vormgeving van de luidsprekers is rank en onopvallend. Beluister de installatie vóórdat u investeert Voordat u uw keuze voor een geluidsinstallatie maakt, kunt u deze beoordelen in de bestaande situatie. maakt daarvoor een proefopstelling. Geldt het een nieuwbouwproject, dan kunnen we dit simuleren met behulp van een geavanceerd computer programma. De computer berekent alle noodzakelijke gegevens. Zodoende kent u het eindresultaat, al voordat de eerste paal de grond in gaat. installeert vanzelfsprekend uw complete geluidsinstallatie. Dat zijn behalve de luidsprekers ook de audiocontrol- en versterkingsapparatuur. Graag brengen we in kaart welke eisen u stelt. Een geluidsinstallatie is een investering voor jaren. Dat vraagt om een duurzame, doordachte oplossing. Bel voor meer informatie!

9 Zorgtelefoon Zorgtelefoon Veilig thuis Zelfstandig blijven Wie kerngezond is, realiseert het zich vaak niet. Zelfstandig wonen is niet vanzelfsprekend. Als de gezondheid minder wordt, soms onverwacht, komt u voor de keuze te staan. Gaat vader of moeder weg uit de vertrouwde omgeving? Gaat u naar een zorginstelling? Het is voor de kinderen (of mantelzorgers) meestal niet mogelijk om dag en nacht een oogje in het zeil te houden. Gelukkig hoeft dat niet. Dankzij de zorgtelefoon van kunt u langer zelfstandig blijven wonen. Veilig thuis. Voor het geval dát De zorgtelefoon is een praktische vorm van personenalarmering. Het is in feite een speciale telefoon, die automatisch naar vooraf ingeprogrammeerde nummers belt. Zodra er behoefte is aan dringende hulp, wordt er verbinding gemaakt. Vervolgens wordt er handsfree een gesprek gevoerd (een hoorn is dus niet nodig). De telefoon kan naar aanleiding van verschillende signalen gaan bellen. Sowieso heeft de gebruiker van de zorgtelefoon een persoonlijke zender bij zich, waarmee binnen een straal van 30 meter rond de zorgtelefoon een oproep gedaan kan worden. Er kunnen nu eenmaal situaties ontstaan waarin het niet meer mogelijk is de telefoon te bereiken of de juiste nummers te kiezen. De zorgtelefoon kan ook voorzien worden van een valdetector, die aan de hand van schokbeweging en horizontale positie vaststelt of er hulp ingeschakeld moet worden. Daarnaast kan het systeem uitbreiden met onder meer een bewegingsmelder (voor bijvoorbeeld inbraakbeveiliging), een rookmelder of een draadloze deurmat. Continu paraat Bij de zorgtelefoon kunt u een abonnement nemen op de diensten van een speciale meldkamer. Deze onderneemt onmiddellijk actie, óók als de gebruiker van de zorgtelefoon geen respons geeft. Zonder dit abonnement probeert de zorgtelefoon verbinding te maken met een aantal telefoonnummers, bijvoorbeeld van kinderen, buren of hulpdiensten. De zorgtelefoon geeft gebruikers en hun familie en bekenden een gerust gevoel. Mócht er wat zijn, dan onderneemt de zorgtelefoon actie. Bel voor meer informatie!

Bescherm wat u aan het hart gaat

Bescherm wat u aan het hart gaat Bescherm wat u aan het hart gaat met betrouwbare beveiliging van DETEC www.detec.nl Zeker van de zaak BORG gecertificeerd alarmsysteem Gecertificeerd leveren, installeren en onderhouden brandmeldinstallatie

Nadere informatie

WEESVEILIG TEGEN BRAND EN INBRAAK

WEESVEILIG TEGEN BRAND EN INBRAAK WEESVEILIG TEGEN BRAND EN INBRAAK WeesVeilig beveiligt WeesVeilig zorgt voor een goed gevoel WeesVeilig weet waar men op moet letten als het gaat om het voorkomen van brand en inbraak. Een modern alarmsysteem

Nadere informatie

De schakel tussen u en techniek.

De schakel tussen u en techniek. De schakel tussen u en techniek. www.saasen.com ELEKTRA VENTILATIE BEVEILIGING TELEMATICA Eén betrouwbare partner voor al uw installatiewerkzaamheden Dan bent u bij J. Saasen B.V. aan het goede adres.

Nadere informatie

Focus op veiligheid! CAMERABEVEILIGING BRANDBEVEILIGING INBRAAKBEVEILIGING TOEGANGSCONTROLE

Focus op veiligheid! CAMERABEVEILIGING BRANDBEVEILIGING INBRAAKBEVEILIGING TOEGANGSCONTROLE Focus op veiligheid! CAMERABEVEILIGING BRANDBEVEILIGING INBRAAKBEVEILIGING TOEGANGSCONTROLE Focus op veiligheid! Iedere dag scherp Protectiepartners. Nieuw en toch meer dan 45 jaar jong. De naam Protectiepartners

Nadere informatie

Brandmeldsystemen. De hoogwaardige techniek die wij toepassen is voor ons als een stille kracht.

Brandmeldsystemen. De hoogwaardige techniek die wij toepassen is voor ons als een stille kracht. Brandmeldsystemen De hoogwaardige techniek die wij toepassen is voor ons als een stille kracht. Bij Aqua+ is uw brandbeveiliging in vertrouwde handen Aqua+ is een erkend branddetectiebedrijf met ruim 30

Nadere informatie

Zorgeloos communiceren. Ook voor uw totaaloplossing!

Zorgeloos communiceren. Ook voor uw totaaloplossing! Zorgeloos communiceren Ook voor uw totaaloplossing! Aangenaam Wij zijn Flexcom, adviseurs op het gebied van communicatie. Wij willen ervoor zorgen dat u zorgeloos kunt communiceren. Dit doen we met een

Nadere informatie

CERTIFICEREN IN GEBRUIK STELLEN SERVICE EN ONDERHOUD VERVANGINGSADVIES

CERTIFICEREN IN GEBRUIK STELLEN SERVICE EN ONDERHOUD VERVANGINGSADVIES CERTIFICEREN IN GEBRUIK STELLEN SERVICE EN ONDERHOUD VERVANGINGSADVIES Hefas Branddetectie BV biedt u een breed spectrum aan diensten en service om brandmeld-en ontruimingssystemen in gebruik te stellen,

Nadere informatie

Een eenvoudige en effectieve manier om uw woonhuis of bedrijf te beveiligen.

Een eenvoudige en effectieve manier om uw woonhuis of bedrijf te beveiligen. Een eenvoudige en effectieve manier om uw woonhuis of bedrijf te beveiligen. Voornsehoek 7 1181 CK Amstelveen T. 020-2600742 www.staov.nl info@staov.nl Erkend beveiligingsbedrijf door VEB. www.veb.nl Laat

Nadere informatie

Geïntegreerd systeem voor inbraakbeveiliging en toegangsbeheer van Honeywell Galaxy Flex. Een eenvoudige en effectieve manier om uw pand te beveiligen

Geïntegreerd systeem voor inbraakbeveiliging en toegangsbeheer van Honeywell Galaxy Flex. Een eenvoudige en effectieve manier om uw pand te beveiligen Galaxy Flex Geïntegreerd systeem voor inbraakbeveiliging en toegangsbeheer van Honeywell Galaxy Flex Een eenvoudige en effectieve manier om uw pand te beveiligen Laat uw pand met een gerust hart goed Galaxy

Nadere informatie

Glasvezel. Glas helder!

Glasvezel. Glas helder! Glasvezel. Glas helder! Aanbod: Industrieterrein Meer en Duin te Lisse De Glasvezelkoning is een onderdeel van IP-ONE B.V. Bellen, internetten en online diensten. Internet, VoIP telefonie, camerabeveiliging,

Nadere informatie

altijd alert altijd gerust

altijd alert altijd gerust altijd alert altijd gerust U doet na een drukke dag de winkeldeur op slot: weekend! Uw zaak is beveiligd met een inbraakalarm en camera s. Via uw smartphone bent u altijd verbonden. Ook onze meldkamer

Nadere informatie

EEN NIEUWE INTERNET VERBINDING? IN DE CLOUD WERKEN? OVER OP VOIP? BENK GROEP HELPT U GRAAG VERDER

EEN NIEUWE INTERNET VERBINDING? IN DE CLOUD WERKEN? OVER OP VOIP? BENK GROEP HELPT U GRAAG VERDER KLAAR VOOR MORGEN EEN NIEUWE INTERNET VERBINDING? IN DE CLOUD WERKEN? OVER OP VOIP? BENK GROEP HELPT U GRAAG VERDER OVER BENK GROEP Wilt u over op glasvezel, bellen via VoIP, het netwerkbeheer uitbesteden

Nadere informatie

DE IDEALE VEILIGHEIDSBALANS

DE IDEALE VEILIGHEIDSBALANS EFFICIËNTE COMBINATIE VAN MENS, KENNIS EN TECHNOLOGIE DE IDEALE VEILIGHEIDSBALANS Nieuwe dreigingsbeelden vragen om een andere inrichting van het veiligheidsbeleid. DE IDEALE VEILIGHEIDSBALANS Efficiënte

Nadere informatie

AlarmServiceCentrale, telefoondiensten en tal van extra s. Altijd iemand die waakt over uw mensen, gebouwen en installaties

AlarmServiceCentrale, telefoondiensten en tal van extra s. Altijd iemand die waakt over uw mensen, gebouwen en installaties AlarmServiceCentrale, telefoondiensten en tal van extra s Altijd iemand die waakt over uw mensen, gebouwen en installaties Een veilig gevoel dat er iemand actie onderneemt als dat nodig is Laat uw waardevolle

Nadere informatie

Welkom bij SecuritasHome - Slim en veilig wonen

Welkom bij SecuritasHome - Slim en veilig wonen Welkom bij SecuritasHome - Welkom bij SecuritasHome powered by Welkom bij SecuritasHome Van harte gefeliciteerd met uw SecuritasHome pakket! Deze is, net als de alarminstallatie van ruim 100.000 andere

Nadere informatie

Glasvezel. Aanbod: Aansluiting diensten op het netwerk van Fore Freedom

Glasvezel. Aanbod: Aansluiting diensten op het netwerk van Fore Freedom Glasvezel. Glas helder! Aanbod: Aansluiting diensten op het netwerk van Fore Freedom De Glasvezelkoning is een onderdeel van IP-ONE B.V. Bellen, internetten en online diensten. Internet, VoIP telefonie,

Nadere informatie

Glasvezel. Aanbod: Roomburg Leiden

Glasvezel. Aanbod: Roomburg Leiden 01000005 Glasvezel. Glas helder! Aanbod: Roomburg Leiden De Glasvezelkoning is een onderdeel van IP-ONE B.V. Bellen, internetten en online diensten. Internet, VoIP telefonie, camerabeveiliging, pinnen

Nadere informatie

DÉ TOTAALLEVERANCIER VAN BEVEILIGINGSSYSTEMEN

DÉ TOTAALLEVERANCIER VAN BEVEILIGINGSSYSTEMEN DÉ TOTAALLEVERANCIER VAN BEVEILIGINGSSYSTEMEN Onze producten: Camerasystemen Alarmsystemen Mistgeneratoren Toegangscontrole Intercoms Zorgtotaalsysteem Track & trace caz-veiligheid.nl CAZ VEILIGHEID DRAAGT

Nadere informatie

Innovative Security Solutions ALARMSYSTEMEN CAMERABEWAKING TOEGANGSCONTROLE BRANDBEVEILIGING

Innovative Security Solutions ALARMSYSTEMEN CAMERABEWAKING TOEGANGSCONTROLE BRANDBEVEILIGING ALARMSYSTEMEN CAMERABEWAKING TOEGANGSCONTROLE BRANDBEVEILIGING CAMERA ALARM 1. Sterkens Security, uw partner voor al uw beveiliging 2. Servicegarantie 3. Meldkamer 4. Videoverificatie via meldkamer TOEGANG

Nadere informatie

AlphaVision ML Hybride alarmsysteem. Dé basis voor de betrouwbare beveiliging van uw woonhuis, winkel of bedrijfspand

AlphaVision ML Hybride alarmsysteem. Dé basis voor de betrouwbare beveiliging van uw woonhuis, winkel of bedrijfspand AlphaVision ML Hybride alarmsysteem Dé basis voor de betrouwbare beveiliging van uw woonhuis, winkel of bedrijfspand Maatwerk in beveiliging Van woonhuis tot bedrijfspand. De AlphaVision ML inbraakcentrale

Nadere informatie

De 24-uurs zorg van morgen.

De 24-uurs zorg van morgen. De 24-uurs zorg van morgen. Samen verbonden voor innovatieve zorg en gezondheidsdiensten. We delen de zorg. Voor wie is Centrale24? We geloven dat we de zorg in Nederland samen beter kunnen maken. Daarom

Nadere informatie

Telephony2Connect. Altijd bereikbaar

Telephony2Connect. Altijd bereikbaar Telephony2Connect Altijd bereikbaar HorecaConnect voor uw horeca onderneming. Wat biedt u dat? HorecaConnect biedt u het gemak van pinnen met IP pinnen, snel telefoneren met IP telefonie, een goede beveiliging

Nadere informatie

Thuis een veilig en zeker gevoel

Thuis een veilig en zeker gevoel Thuis een veilig en zeker gevoel Veelzijdig in zorg Personenalarmering Vérian, veelzijdig in zorg Vérian biedt u een breed aanbod aan zorgdiensten, 24 uur per dag, 7 dagen in de week. In elke levensfase

Nadere informatie

Duurzame oplossingen, doeltreffende installaties

Duurzame oplossingen, doeltreffende installaties Duurzame oplossingen, doeltreffende installaties Agro Industrie Particulier Beveiliging Duurzame energie Over ETB van de Beek Elektrotechnische installaties ontwerpen, installeren én onderhouden. En minstens

Nadere informatie

Sport Alarm en Communicatie Centrale

Sport Alarm en Communicatie Centrale Sport Alarm en Communicatie Centrale SportsConnect voor uw sportvereniging of sportkantine. Een aangename sfeer creëren met muziek of een sportwedstrijd live uitzenden in uw kantine, telefoneren intern/extern,

Nadere informatie

Galaxy Flex. Een eenvoudige en effectieve manier om uw pand te beveiligen

Galaxy Flex. Een eenvoudige en effectieve manier om uw pand te beveiligen Galaxy Flex Een eenvoudige en effectieve manier om uw pand te beveiligen Galaxy Flex, het nieuwe geïntegreerde systeem voor inbraakbeveiliging en toegangsbeheer van Honeywell, biedt u een eenvoudige manier

Nadere informatie

axiomlite betrouwbare en gebruiksvriendelijke toegangscontrole voor kleinbedrijf én (middel)grote ondernemingen

axiomlite betrouwbare en gebruiksvriendelijke toegangscontrole voor kleinbedrijf én (middel)grote ondernemingen axiomlite betrouwbare en gebruiksvriendelijke toegangscontrole voor kleinbedrijf én (middel)grote ondernemingen AxiomLite is een product van de ARAS Security groep - www.aras.be toonaangevend in toegangscontrole

Nadere informatie

VoIP2Connect. Zorgeloos, flexibel en kostenbesparend

VoIP2Connect. Zorgeloos, flexibel en kostenbesparend VoIP2Connect Zorgeloos, flexibel en kostenbesparend ParkingsConnect is een uniek concept voor parkeergarages. Eén totaalconcept voor alle IT & Communicatie diensten binnen uw parkeergarage. ParkingsConnect

Nadere informatie

Glasvezel. Glas helder! Aanbod: Industrieterrein Waaier. Vraagbundeling glasvezel, sluitingsdatum 1 april 2014

Glasvezel. Glas helder! Aanbod: Industrieterrein Waaier. Vraagbundeling glasvezel, sluitingsdatum 1 april 2014 Vraagbundeling glasvezel, sluitingsdatum 1 april 2014 Glasvezel. Glas helder! Aanbod: Industrieterrein Waaier De Glasvezelkoning is een onderdeel van IP-ONE B.V. Bellen, internetten en online diensten.

Nadere informatie

INDUSTRIËLE BEVEILIGING BRANDWACHTEN

INDUSTRIËLE BEVEILIGING BRANDWACHTEN INDUSTRIËLE BEVEILIGING De waardevolle eigendommen die in uw bedrijf aanwezig zijn, de veiligheid die u op de nieuwbouw van een terrein wilt garanderen, inbraak, brandstichting, vernieling; zaken waarvan

Nadere informatie

Telephony2Connect. Altijd bereikbaar

Telephony2Connect. Altijd bereikbaar Telephony2Connect Altijd bereikbaar MPLconnect, een totaalconcept voor installatiebedrijven. Een gecertificeerd, beveiligd VPN datanet verbinding. Met een Alarm over IP oplossing (AoIP) verstuurt u veilig

Nadere informatie

FACILA EENVOUDIG VEELZIJDIG ESTHETISCH

FACILA EENVOUDIG VEELZIJDIG ESTHETISCH FACILA EENVOUDIG VEELZIJDIG ESTHETISCH De veiligheid van uw huis begint bij de deur. Met de FACILA video-intercoms controleert u wie binnenkomt. Zoekt u een video-intercom die u gemakkelijk installeert,

Nadere informatie

HEf S'GNALEINENT UAN WE'ZUD'GHE'D EN BETROUWBAANHE/ID. inbraakbeveiliging.

HEf S'GNALEINENT UAN WE'ZUD'GHE'D EN BETROUWBAANHE/ID. inbraakbeveiliging. HEf S'GNALEINENT UAN WE'ZUD'GHE'D EN BETROUWBAANHE/ID Door de toenemende criminaliteit worden er steeds zwaardere eisen oesteld aan inbraakbeveiliging. Locked Safe Holland bekleedt al sinds 1986 een vooraanstaande

Nadere informatie

De juiste hulp, wanneer u deze nodig heeft

De juiste hulp, wanneer u deze nodig heeft De juiste hulp, wanneer u deze nodig heeft Hulp met een druk op de knop 24 -uur per dag ondersteunning Geruststelling voor uw familie en uzelf Betaalbare maandelijkse abonnementskosten De personen op de

Nadere informatie

Bijna gevallen? Onze alarmering geeft u en uw kinderen gemoedsrust!

Bijna gevallen? Onze alarmering geeft u en uw kinderen gemoedsrust! Bijna gevallen? Onze alarmering geeft u en uw kinderen gemoedsrust! RSVO-alarmering BV info@rsvo-alarmering.nl www.rsvo-alarmering.nl Zeverijnstraat 24a 1216 GK Hilversum T 035-623 9900 1 Eén druk op de

Nadere informatie

Xanura huisautomatisering. Voor verlichting en apparatuur Onzichtbaar te installeren Voor nieuw- en bestaande bouw Geen hak- en breekwerk

Xanura huisautomatisering. Voor verlichting en apparatuur Onzichtbaar te installeren Voor nieuw- en bestaande bouw Geen hak- en breekwerk Xanura huisautomatisering Voor verlichting en apparatuur Onzichtbaar te installeren Voor nieuw- en bestaande bouw Geen hak- en breekwerk Xanura is... Vandaag de dag kan met recht gesproken worden van een

Nadere informatie

Samen uit, samen thuis

Samen uit, samen thuis Samen uit, samen thuis met DELTA Veilig Wonen Camera- en/of alarmsysteem Altijd zelf de controle houden, thuis en onderweg Met professionele dienstverlening van Securitas www.delta.nl/veiligwonen Samen

Nadere informatie

SAFETY TROUGH TECHNOLOGY

SAFETY TROUGH TECHNOLOGY SAFETY TROUGH TECHNOLOGY camera identificatie systemen toegangscontrole systemen inbraak detectie systemen brand beveiliging systemen telecom kluizen safes intercom systemen service en onderhoud EuropeSecurity

Nadere informatie

KPN ÉÉN Eén zakelijke oplossing voor internet, vast en mobiel bellen

KPN ÉÉN Eén zakelijke oplossing voor internet, vast en mobiel bellen KPN ÉÉN Eén zakelijke oplossing voor internet, vast en mobiel bellen Voor iedere medewerker het ideale communicatiepakket Het toenemend aantal communicatiemogelijkheden en de steeds grotere keuze aan devices,

Nadere informatie

Overal uw huis onder controle

Overal uw huis onder controle Overal uw huis onder controle comfort energiebesparing personen alarm alarm camerabeveiliging www.e-domotica.com Bediening via: Basisstation Smartphone Tablet Voor wie: Voor iedereen Wanneer: Voor elke

Nadere informatie

Thuis een veilig en zeker gevoel

Thuis een veilig en zeker gevoel Thuis een veilig en zeker gevoel Veelzijdig in zorg Personenalarmering Vérian, veelzijdig in zorg Vérian biedt u een breed aanbod aan zorgdiensten, 24 uur per dag, 7 dagen in de week. In elke levensfase

Nadere informatie

Vergroot SAFETY TROUGH TECHNOLOGY. uw gezichtsvermogen. Verhoog uw Veiligheid en Nachtrust met de beveiliging systemen van EuropeSecurity

Vergroot SAFETY TROUGH TECHNOLOGY. uw gezichtsvermogen. Verhoog uw Veiligheid en Nachtrust met de beveiliging systemen van EuropeSecurity Vergroot uw gezichtsvermogen SAFETY TROUGH TECHNOLOGY Verhoog uw Veiligheid en Nachtrust met de beveiliging systemen van EuropeSecurity Camera identificatie observatie Toegangscontrole Kluizen en safes

Nadere informatie

VoIP2Connect. Zorgeloos, flexibel en kostenbesparend

VoIP2Connect. Zorgeloos, flexibel en kostenbesparend VoIP2Connect Zorgeloos, flexibel en kostenbesparend SecurityConnect, een totaalconcept voor beveiligingsbedrijven. Een gecertificeerd, beveiligd VPN datanetwerk over DSL of glasvezel tot diensten als bijvoorbeeld

Nadere informatie

axiomlite betrouwbare en gebruiksvriendelijke toegangscontrole voor kleinbedrijf én (middel)grote ondernemingen

axiomlite betrouwbare en gebruiksvriendelijke toegangscontrole voor kleinbedrijf én (middel)grote ondernemingen axiomlite betrouwbare en gebruiksvriendelijke toegangscontrole voor kleinbedrijf én (middel)grote ondernemingen AxiomLite is een product van de ARAS Security groep - www.aras.nl / www.aras.be toonaangevend

Nadere informatie

Het draadloze alarmsysteem van Somfy zorgt voor uw gemoedsrust

Het draadloze alarmsysteem van Somfy zorgt voor uw gemoedsrust Het draadloze alarmsysteem van Somfy zorgt voor uw gemoedsrust Met het draadloze Protexial io alarm heeft u een hoogwaardige bescherming en het gemak van Home Motion by Somfy: Actieve veiligheid Het Somfy

Nadere informatie

Aritech Comfort security systemen CS175 CS275 CS375. g GE Interlogix

Aritech Comfort security systemen CS175 CS275 CS375. g GE Interlogix Aritech Comfort security systemen CS175 CS275 CS375 g GE Interlogix Een gerustgevoel, comfortabele beveiliging De comfort security systemen van GE Interlogix zijn meer dan eenvoudige alarmsystemen, zij

Nadere informatie

Sterk in innovatie Kennis op hoog niveau Maximale ondersteuning

Sterk in innovatie Kennis op hoog niveau Maximale ondersteuning Sterk in innovatie Kennis op hoog niveau Maximale ondersteuning Baanbreke X2com X2com levert professionele telecom diensten aan bedrijven en instellingen. De organisatie is in 2008 in Nederland opgericht.

Nadere informatie

Draadloos alarmsysteem

Draadloos alarmsysteem Draadloos alarmsysteem Het draadloze alarmsysteem van Somfy zorgt voor uw gemoedsrust Met het draadloze Protexial io alarm heeft u een hoogwaardige bescherming en het gemak van een op maat gemaakt systeem.

Nadere informatie

Mobiel Internet Dienstbeschrijving

Mobiel Internet Dienstbeschrijving Mobiel Internet Dienstbeschrijving o ktober 2013 INHOUD MOBIEL INTERNET 3 ABONNEMENTEN 3 BASISAANBOD 3 OPTIONELE MODULES VOOR MOBIEL INTERNET 5 TARIEVEN 5 INFORMATIEBEVEILIGING 5 MOBIEL INTERNET De tijd

Nadere informatie

VoIP2Connect. Zorgeloos, flexibel en kostenbesparend

VoIP2Connect. Zorgeloos, flexibel en kostenbesparend VoIP2Connect Zorgeloos, flexibel en kostenbesparend Inhoudsopgave LawyerConnect brochure 1. Telephony2Connect 1.1. VoIP2Connect Pagina 2 1. Telephony2Connect Altijd bereikbaar Telefonie biedt u vele voordelen

Nadere informatie

Telephony2Connect. Altijd bereikbaar

Telephony2Connect. Altijd bereikbaar Telephony2Connect Altijd bereikbaar SportsConnect voor uw sportvereniging of sportkantine. Een aangename sfeer creëren met muziek of een sportwedstrijd live uitzenden in uw kantine, telefoneren intern/extern,

Nadere informatie

ULTIVEST Mechatronica. ULTIVEST Videobewaking

ULTIVEST Mechatronica. ULTIVEST Videobewaking ULTIVEST Mechatronica ULTIVEST Videobewaking Het ULTIVEST systeem combineert draadloze alarmtechniek en videobewaking met mechatronische componenten voor vensters en deuren. Deze bieden potentiële inbrekers

Nadere informatie

Home Safety Care. more life. less worry.

Home Safety Care. more life. less worry. Home Safety Care more life. less worry. Let u op de goede zaken, dan letten wij op de rest. Hoe meer u bezit, hoe meer zorgen u over uw kostbaarheden kunt hebben. FARINGWELL biedt wat dat betreft gemoedsrust.

Nadere informatie

MPL Alarm en Communicatie Centrale

MPL Alarm en Communicatie Centrale MPL Alarm en Communicatie Centrale MPLconnect, een totaalconcept voor installatiebedrijven. Een gecertificeerd, beveiligd VPN datanet verbinding. Met een Alarm over IP oplossing (AoIP) verstuurt u veilig

Nadere informatie

Aritech Comfort security systemen CS375 CS575 CS875. g GE Interlogix

Aritech Comfort security systemen CS375 CS575 CS875. g GE Interlogix Aritech Comfort security systemen CS375 CS575 CS875 g GE Interlogix Een gerustgevoel, comfortabele beveiliging De comfort security systemen van GE Interlogix zijn meer dan eenvoudige alarmsystemen, zij

Nadere informatie

Vergroot SAFETY TROUGH TECHNOLOGY. uw gezichtsvermogen. Verhoog uw Veiligheid en Nachtrust met de beveiliging systemen van EuropeSecurity

Vergroot SAFETY TROUGH TECHNOLOGY. uw gezichtsvermogen. Verhoog uw Veiligheid en Nachtrust met de beveiliging systemen van EuropeSecurity Vergroot uw gezichtsvermogen SAFETY TROUGH TECHNOLOGY Verhoog uw Veiligheid en Nachtrust met de beveiliging systemen van EuropeSecurity Camera identificatie observatie Toegangscontrole Kluizen en safes

Nadere informatie

Kwaliteit biedt zekerheid

Kwaliteit biedt zekerheid Kwaliteit biedt zekerheid PASS toegangssystemen is de specialist in het leveren, installeren en onderhouden van automatische deuren, slagbomen, speedgates, tourniquets en inzinkbare parkeerpalen. Kwaliteit

Nadere informatie

VoIP2Connect. Zorgeloos, flexibel en kostenbesparend

VoIP2Connect. Zorgeloos, flexibel en kostenbesparend VoIP2Connect Zorgeloos, flexibel en kostenbesparend SportsConnect voor uw sportvereniging of sportkantine. Een aangename sfeer creëren met muziek of een sportwedstrijd live uitzenden in uw kantine, telefoneren

Nadere informatie

4 slimme beveiligingscamera s voor buiten

4 slimme beveiligingscamera s voor buiten Onze vergelijkingsgids 4 slimme beveiligingscamera s voor buiten OP DE PROEFBANK Foscam Outdoor Nest Cam Outdoor Netatmo Presence Ring Stick Up Cam Waarom een slimme beveiligingscamera voor buiten installeren?

Nadere informatie

Overstappen op VoIP i.c.m. Online Dashboard.

Overstappen op VoIP i.c.m. Online Dashboard. Overstappen op VoIP i.c.m. Online Dashboard. Online Dashboard is de nieuwe dienst van WeTalk Telecom gebaseerd op hosted PBX IP telefonie. Overstappen op VoIP is voor veel organisaties al snel lonend.

Nadere informatie

Secomhouse. SeComHouse. Kwaliteitsverbetering en kostenreductie door samen te werken aan communicatie en veiligheid op het bedrijventerrein

Secomhouse. SeComHouse. Kwaliteitsverbetering en kostenreductie door samen te werken aan communicatie en veiligheid op het bedrijventerrein SeComouse Kwaliteitsverbetering en kostenreductie door samen te werken aan communicatie en veiligheid op het bedrijventerrein Bedrijfspand Bedrijfspand Bedrijfspand Bedrijfspand Op een bedrijventerrein

Nadere informatie

Altijd een oog dat met u mee kijkt zonder dat u er zelf iets voor hoeft te doen

Altijd een oog dat met u mee kijkt zonder dat u er zelf iets voor hoeft te doen Altijd een oog dat met u mee kijkt zonder dat u er zelf iets voor hoeft te doen Dé specialist in camerabewaking RM-Vision: dé specialist in camerabewaking Eerlijk en deskundig advies RM-Vision is een bedrijf

Nadere informatie

Informatie voor huisbezitters. Ontdek uw mogelijkheden. Maak kennis met gespecialiseerde installateurs die uw woonwensen begrijpen

Informatie voor huisbezitters. Ontdek uw mogelijkheden. Maak kennis met gespecialiseerde installateurs die uw woonwensen begrijpen Informatie voor huisbezitters Ontdek uw mogelijkheden Maak kennis met gespecialiseerde installateurs die uw woonwensen begrijpen Ontzorgexperts is een initiatief van alle bij GasNed aangesloten installatiebedrijven.

Nadere informatie

Security2Connect. Wel zo veilig

Security2Connect. Wel zo veilig Security2Connect Wel zo veilig MedicalConnect, een totaalconcept voor zorginstellingen. Internet is tegenwoordig onmisbaar, ook voor een zorginstelling. En voor uw klanten is het wel fijn om gemakkelijk

Nadere informatie

VOOR DE SCHERMEN. Betrokken en betrouwbaar in ICT-oplossingen

VOOR DE SCHERMEN. Betrokken en betrouwbaar in ICT-oplossingen VOOR DE SCHERMEN Betrokken en betrouwbaar in ICT-oplossingen Voor de schermen Wat wij áchter de schermen voor u kunnen betekenen, begint vóór de schermen. Hoe kunnen wij uw organisatie helpen om efficiënter,

Nadere informatie

Veilig wonen door moderne personenalarmering

Veilig wonen door moderne personenalarmering Veilig wonen door moderne personenalarmering Veiligheid is een van de belangrijkste voorwaarden om zelfstandig thuis te kunnen blijven wonen. Maar hoe en wie waarschuwt u als er iets aan de hand is? Met

Nadere informatie

Installatie Service Onderhoud

Installatie Service Onderhoud Installatie Service Onderhoud + Waarom de service van LIPS en VEMA? 24-uurs service 24 uur per dag, 7 dagen per week bereikbaar op de storingstelefoon Landelijke dekking Snelle responsetijden Kennis van

Nadere informatie

NAJAAR PREVENTIETIPS BEVEILIGINGS GROEP. Ontspannen. genieten van het najaar... BEWAAREXEMPLAAR

NAJAAR PREVENTIETIPS BEVEILIGINGS GROEP. Ontspannen. genieten van het najaar... BEWAAREXEMPLAAR NAJAAR PREVENTIETIPS Ontspannen genieten van het najaar... BEWAAREXEMPLAAR Ontspannen genieten van het najaar... Goede preventie is belangrijk en schade voorkomen begint bij het nemen van de juiste maatregelen.

Nadere informatie

Eersteklas brandbeveiliging voor luxe hotel Kempinski Hotel The Dome in Turkije installeert een compleet branddetectiesysteem van Bosch.

Eersteklas brandbeveiliging voor luxe hotel Kempinski Hotel The Dome in Turkije installeert een compleet branddetectiesysteem van Bosch. Eersteklas brandbeveiliging voor luxe hotel Kempinski Hotel The Dome in Turkije installeert een compleet branddetectiesysteem van Bosch Kempinski 2 Uitgebreid, geavanceerd branddetectiesysteem van Bosch

Nadere informatie

De beste, mooiste en meest intelligente oplossing voor de automatisering en beveiliging van uw domein.

De beste, mooiste en meest intelligente oplossing voor de automatisering en beveiliging van uw domein. De beste, mooiste en meest intelligente oplossing voor de automatisering en beveiliging van uw domein. Fibaro is een complete en krachtige oplossing voor het monitoren, beheren en intelligent automatiseren

Nadere informatie

Toepassingsvoorbeeld: Bestaand alarmsysteem met e- Domotica koppelen

Toepassingsvoorbeeld: Bestaand alarmsysteem met e- Domotica koppelen Toepassingsvoorbeeld: Bestaand alarmsysteem met e- Domotica koppelen NL Toepassingsvoorbeeld: Bestaand alarmsysteem met e-domotica koppelen Inhoudsopgave 2 NEDERLANDS 1.0 Introductie...2 1.1 Koppelen met

Nadere informatie

KPN ÉÉN Eén zakelijke oplossing voor totaalcommunicatie

KPN ÉÉN Eén zakelijke oplossing voor totaalcommunicatie KPN ÉÉN Eén zakelijke oplossing voor totaalcommunicatie Communicatiemogelijkheden nemen toe en groeien ook steeds meer naar elkaar toe. Dat biedt praktische voordelen en zakelijke kansen. Toegang tot de

Nadere informatie

Security is is our our passion. EVC Security b.v.b.a. Inbraak- en brandbeveiliging, camerabewaking, toegangscontrole

Security is is our our passion. EVC Security b.v.b.a. Inbraak- en brandbeveiliging, camerabewaking, toegangscontrole EVC Security is een dynamisch bedrijf dat werd opgericht in 1994 door Geert Vercruyssen en is uitgegroeid tot een gevestigde waarde op vlak van inbraakbeveiliging, camerabewaking, branddetectie en toegangscontrole.

Nadere informatie

Snelle Installatiegids

Snelle Installatiegids Snelle Installatiegids Life is a journey Welkom bij Tunstall Thuis, uw garantie dat hulp dichtbij is, 24 uur per dag. Als de Lifeline Vi unit geïnstalleerd is, kunt u met een simpele druk op de knop van

Nadere informatie

Ontruimingsplan MFC Onder de pannen te Melderslo. Ontruimingsplan GOEDGEKEURD. Voorzitter: Piet van Lipzig. Datum: januari 2017

Ontruimingsplan MFC Onder de pannen te Melderslo. Ontruimingsplan GOEDGEKEURD. Voorzitter: Piet van Lipzig. Datum: januari 2017 Ontruimingsplan MFC Onder de pannen te Melderslo. Ontruimingsplan GOEDGEKEURD Voorzitter: Piet van Lipzig Datum: januari 2017 Inhoudsopgave Pagina 1 Inhoudsopgave 2 2 Inleiding en/of toelichting 3 3 Situatietekening

Nadere informatie

VoIP2Connect. Zorgeloos, flexibel en kostenbesparend

VoIP2Connect. Zorgeloos, flexibel en kostenbesparend VoIP2Connect Zorgeloos, flexibel en kostenbesparend StoreConnect is een totaalconcept voor alle IT & Communicatie diensten in uw winkel. Uw klant tevreden maken met het gemak van IP pinnen of gezellige

Nadere informatie

Servicecontracten Snel weer bereikbaar na een storing in uw telefooncentrale

Servicecontracten Snel weer bereikbaar na een storing in uw telefooncentrale Servicecontracten Snel weer bereikbaar na een storing in uw telefooncentrale Telefonisch niet meer bereikbaar door een storing in de telefooncentrale? Daar sta je als bedrijf niet vaak bij stil. Het is

Nadere informatie

Beveiliging in eigen beheer. Beveiligingssystemen OPLOSSING VOOR BEVEILIGING IN EIGEN BEHEER EN BEWAKING OP AFSTAND.

Beveiliging in eigen beheer. Beveiligingssystemen OPLOSSING VOOR BEVEILIGING IN EIGEN BEHEER EN BEWAKING OP AFSTAND. Beveiliging in eigen beheer Beveiligingssystemen OPLOSSING VOOR BEVEILIGING IN EIGEN BEHEER EN BEWAKING OP AFSTAND total connect box TOTAL CONNECT BOX CONCEPT 1 Bij ontdekking van een inbraak maakt de

Nadere informatie

Wat moet u weten om de juiste beveiligingsoplossing te kiezen en om valse

Wat moet u weten om de juiste beveiligingsoplossing te kiezen en om valse ALARMVERIFICATIE Wat moet u weten om de juiste beveiligingsoplossing te kiezen en om valse alarmen te vermijden Informatievergadering van 27 mei 2008 Wat is alarmverificatie? Alarmverificatie is vandaag

Nadere informatie

Archipel Zorg aan Huis

Archipel Zorg aan Huis Archipel Zorg aan Huis Zo lang en zo zelfstandig mogelijk thuis blijven wonen het gevoel van samen Welkom bij Archipel Zorg aan Huis Natuurlijk is het fijn om zo lang en zo zelfstandig mogelijk thuis

Nadere informatie

aanbellen op je mobieltje

aanbellen op je mobieltje aanbellen op je mobieltje er belt iemand aan; mijn telefoon rinkelt ik zie de bezoeker op mijn smartphone ik praat met de bezoeker en open de deur 1 4 2 3 6 9 POW Een heel nieuwe methode van aanbellen

Nadere informatie

SPECSHEET HOSTED VOIP

SPECSHEET HOSTED VOIP SPECSHEET HOSTED VOIP PC Consultance levert de volgende diensten: Systeembeheer Reparaties Telefonie Netwerken Consultancy Detachering ADSL Kabelinternet GSM Telefonie Wireless netwerken Verkoop Software

Nadere informatie

Indien er in uw omgeving een medewerker of bezoeker onwel wordt belt u onmiddellijk het alarmnummer 113.

Indien er in uw omgeving een medewerker of bezoeker onwel wordt belt u onmiddellijk het alarmnummer 113. PROCEDURE MELDING Bestemd voor: alle medewerkers buiten kantooruren ALLE GEVALLEN Bel 0-112 en geef door wat er aan de hand is. Bij brand: verlaat het pand via een veilig vluchtweg. PROCEDURE MELDING Bestemd

Nadere informatie

Verificatiemethoden en regime van opvolging. 1.1 Inbraakalarm

Verificatiemethoden en regime van opvolging. 1.1 Inbraakalarm Verificatiemethoden en regime van opvolging 1.1 Inbraakalarm Een inbraakalarm wordt gegenereerd uit een elektronisch systeem dat alarm geeft bij een (poging tot) inbraak. Voor een snelle opvolging van

Nadere informatie

M-43. VvE deurvideo voor uw gebouw

M-43. VvE deurvideo voor uw gebouw M-43 VvE deurvideo voor uw gebouw Een oogje in het zeil houden Je zit naar het acht uur journaal te kijken als er onverwachtwordt aangebeld. Je loopt naar de videofoon en je ziet twee bekende gezichten

Nadere informatie

Maak kennis met het nieuwe bellen!

Maak kennis met het nieuwe bellen! Maak kennis met het nieuwe bellen! Waar ik ook ben, je mag mij altijd storen voor echt belangrijk nieuws! U heeft de regie U heeft uw mobility zelf in de hand. Wij verzorgen het beheer voor u, zoals beveiligingsinstellingen,

Nadere informatie

Mogen wij ons voorstellen? EQUA b.v.

Mogen wij ons voorstellen? EQUA b.v. Mogen wij ons voorstellen? EQUA b.v. De naam achter 30 jaar ICT specialisme EQUA gelooft in kennis, focus en specialisme. Wij groeien door beter te worden. Sinds onze oprichting in 1984 doen wij daarom

Nadere informatie

Net2 - Totale toegangscontrole

Net2 - Totale toegangscontrole Paxton Access Net2 - Totale toegangscontrole PC gebaseerde toegangscontrole van Paxton Access. Waarom een toegangscontrole systeem gebruiken? Waarom geen sleutels meer? Met een toegangscontrolesysteem

Nadere informatie

Opmaak handboek_opmaak Handboek Gemeenten r :04 Pagina 1 E N H A N C E Y O U R S E N S E S

Opmaak handboek_opmaak Handboek Gemeenten r :04 Pagina 1 E N H A N C E Y O U R S E N S E S ENHANCE YOUR SENSES Inleiding Leven is communicatie. Voor veel mensen is ontspannen communiceren niet vanzelfsprekend. Daarom ontvangt u deze bijlage. Een eenvoudig naslagwerk met uitleg over communiceren

Nadere informatie

op je smartphone zien wie er aanbelt

op je smartphone zien wie er aanbelt op je smartphone zien wie er aanbelt ik praat met de bezoeker en open de deur er belt iemand aan; mijn telefoon rinkelt ik zie de bezoeker op mijn smartphone 1 4 2 3 6 9 INSTA Een heel nieuwe methode van

Nadere informatie

Telephony2Connect. Altijd bereikbaar

Telephony2Connect. Altijd bereikbaar Telephony2Connect Altijd bereikbaar SchoolsConnect is een totaalconcept voor onderwijsinstellingen. Gemakkelijk internet en telefonie is altijd fijn op een school. Ook de veiligheid van eigendommen van

Nadere informatie

Het Slimme Connecteren In de praktijk bij Service Centrum Flevolandse Bibliotheken

Het Slimme Connecteren In de praktijk bij Service Centrum Flevolandse Bibliotheken Het Slimme Connecteren In de praktijk bij Service Centrum Flevolandse Bibliotheken Optimale ondersteuning voor Flevolandse bibliotheken De rol van de Nederlandse bibliotheken verandert. Enerzijds is een

Nadere informatie

KPN ÉÉN Eén zakelijke oplossing voor totaalcommunicatie

KPN ÉÉN Eén zakelijke oplossing voor totaalcommunicatie KPN ÉÉN Eén zakelijke oplossing voor totaalcommunicatie Communicatiemogelijkheden nemen toe en groeien ook steeds meer naar elkaar toe. Dat biedt praktische voordelen en zakelijke kansen. Toegang tot de

Nadere informatie

Winket bv Huisvestingseconomie, bouwkosten en bestekken EcoQuaestor xlsx niveau 6 1/5

Winket bv Huisvestingseconomie, bouwkosten en bestekken EcoQuaestor xlsx niveau 6 1/5 2D 2D 00.00.2 E-installaties: communicatie, beveiliging 2D 00.00.3 64 2D 64. communicatie 64.11 2D 64.11 communicatie; signalering 2D 64.11.20-2 signalering (kleinschalig) 2D 64.11.20-231 communicatie

Nadere informatie

Ontruimingsplan. Volgens NEN 8112

Ontruimingsplan. Volgens NEN 8112 Ontruimingsplan Volgens NEN 8112 Betreft: Cinema Oostereiland Adres: Postcode: 1621 DG Plaats: Hoorn Telefoonnummer: 0229-232296 Gemaakt door: Dhr. ing. E. Burggraaf (Burggraaf Consultancy) Versie: 16

Nadere informatie

Beveiliging en Bewaking

Beveiliging en Bewaking Beveiliging en Bewaking Om bedrijven en de particulieren een totaalpakket te kunnen bieden is Taylor Elektrotechniek B.V. in 2008 een samenwerking aangegaan met PBK Technische Installaties B.V Voor een

Nadere informatie

KISS de basis voor alle mogelijkheden

KISS de basis voor alle mogelijkheden KISS de basis voor alle mogelijkheden MET KISS KIEST U VOOR VRIJHEID VAN WONEN Zekerheid 10 Jaar Garantie van Hager; fabrikant van 30% van de installaties in Europa na oplevering van de woning 3 Jaar Prijsgarantie

Nadere informatie

De AlphaHome familie draadloze alarmsystemen Het hightech platform voor veilig en zorgeloos wonen

De AlphaHome familie draadloze alarmsystemen Het hightech platform voor veilig en zorgeloos wonen De AlphaHome familie draadloze alarmsystemen Het hightech platform voor veilig en zorgeloos wonen = Ideaal voor de beveiliging van woonhuis, appartement en vakantiewoning = Fraai uiterlijk door design

Nadere informatie

YES MOBIEL+ MAAKT MOBIELE BEREIKBAARHEID PAS ÉCHT PROFESSIONEEL!

YES MOBIEL+ MAAKT MOBIELE BEREIKBAARHEID PAS ÉCHT PROFESSIONEEL! YES MOBIEL+ BRENGT VAST EN MOBIEL SAMEN IN ÉÉN FLEXIBELE OPLOSSING! Dé Business Provider YES MOBIEL+ MAAKT MOBIELE BEREIKBAARHEID PAS ÉCHT PROFESSIONEEL! Voor u als ondernemer kan een gemiste oproep cruciaal

Nadere informatie

MaxiTEL. dienst beschrijving. www.maxitel.nl. Laatste wijziging: April 2015 Versie: 1.0

MaxiTEL. dienst beschrijving. www.maxitel.nl. Laatste wijziging: April 2015 Versie: 1.0 Laatste wijziging: April 2015 Versie: 1.0 E-mail: info@maxitel.nl - Telefoon: 0172-754 000 Fax: 0172-754 010 - ACM Registraties: 942487 / 942488 1/6 1 Inhoudsopgave 1 Inhoudsopgave... 2 2 Inleiding...

Nadere informatie