Uitgevoerde Activiteiten 2016 Support 4 Asia

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Uitgevoerde Activiteiten 2016 Support 4 Asia"

Transcriptie

1 Uitgevoerde Activiteiten 2016 Support 4 Asia Een overzicht van de uitgevoerde activiteiten in 2016 zijn het best aan te geven middels de reisverslagen van de 2 reizen die in 2016 zijn gemaakt. Eerste Reisverslag van April / Mei 2016 Myanmar Cambodja Myanmar De wisseling van de macht loopt tot nu toe zonder grote problemen.een voorbeeld is dat je op je hotelrekening zegeltjes geplakt krijgt voor de betaalde omzetbelasting. Sasana Yaung Chi Jongensklooster in Nyaung Shwe Als stichting aangeschoven bij een donatie ceremonie aan dit klooster met 500 kg rijst en 200 liter cooking oil.bij zo'n ceremonie worden de kinderen door de donors getrakteerd op een lekkere maaltijd met Vlees (porkcurry)wat ze anders nooit krijgen Mein Thaunk Weeshuis (Dat geleid wordt door Uh Tha Thun) Een weeshuis met zo,n 60 jongens Hier een stevig bedrag gedoneerd voor de noodzakelijke renovatie van een toiletgroep. Shwe Taung Tan Weeshuis klooster in Ayethaya De Headmonk is op seminarie in India. Daarom deze maal geen bezoek gebracht. We weten dat het goed gerund wordt Daw Gyi Daw Nge (Oude Dame) Geen bezoek gebracht dus geen donatie Myitta Mon Education Centre (Engelse leraar.) Kort een bezoek gebracht en ziet er keurig uit. Het wordt door het plaatselijke comité goed gerund als hostel voor leerlingen uit de bergdorpen. Fijn te zien dat onze donatie van een gebouw in het verleden goed gebruikt wordt. Le Mong Kwe Kliniek in Bergdorp Met de wisseling van de macht is er ook een wisseling van de Hoofdman van het dorp gekomen maar alles wel in redelijk goed overleg. Voor de bemensing van de kliniek is er een jonge verpleegster uit hetzelfde bergmilieu in het grote ziekenhuis in opleiding en gaat op korte termijn beginnen in de kliniek. Nu de start nabij lijkt doneer ik nog een goed bedrag voor de zo noodzakelijk toiletvoorziening bij het gebouw. Seitha Thuka De vorige keer een donatie achtergelaten voor de start van een fundering voor een groot gebouw of voor een goede toiletgroep voor de 150 kindertjes Het is een toiletgroep geworden Deze keer na veel overleg wel tot afspraken kunnen komen en wel voor de bouw van een

2 school annex slaapzalen van 5 maal 7 meter dus een gebouw van 35 meter lang.en 7 meter diep. Het wordt onze derde grote project in Myanmar na het grote gebouw in het weeshuisklooster Shwe Taung Tan en de kliniek in het bergdorp Le Mong Kwe. Nu afwachten wanneer er voldoende arbeidskrachten tegen een redelijk tarief beschikbaar zullen zijn en de daadwerkelijke bouw begint. Laat nu ongeveer een derde van het benodigde geld achter. Cambodja Ik verblijf in Siem Reap om de projecten aldaar te bezoeken en daarna naar Phnom Penh en vandaar uit bezoek ik Takeo. Siem Reap Huisjes bouwen voor de allerarmsten Het derde huisje is gebouwd en is erg mooi geworden voor een complete familie vader moeder en 5 kinderen. Dit was het derde huisjes van het kindernevendienst project van de Open Hof Kerk uit Ede dat we in de afgelopen periode hebben uitgevoerd. Kan nu nog even geen directe afspraken maken voor de bouw van een volgend huisje. Laat in Siem Reap een donatie achter voor de Cambodia-Dutch-Organisation die de bouw van dit alles uitvoeren. Jimmy 's Village school Siem Reap Hier is een donatie altijd op zijn plaats voor deze enthousiaste leraar die gratis Engelse les geeft aan de jeugd van Siem Reap. Takeo Vanuit Phnom Penh bezoek ik de projecten van Cambodia-Dutch-Organisation in Takeo waar dagelijkse gratis Engelse onderwijs wordt gegeven en bij voldoende middelen ondersteuning voor de allerarmsten. Daarnaast wordt er gratis naailes geven in het Naaischooltje van de organisatie. Ter plaatse een groot aantal voedsel pakketten laten samen stellen en uitgedeeld als ondersteuning aan de allerarmsten in het dorp. 's Middags inkopen gedaan voor de naaischool met stoffen, garens,naalden, ritsen etc. De meisjes van het naaischooltje nog verrast met wat lekkers uit de grote stad Nog wel gekeken om hier nog een huisje te bouwen voor de allerarmste maar helaas niet tot concrete afspraken kunnen komen. Blijft staan voor de volgende reis. REISVERSLAG OKTOBER NOVEMBER 2016 Support 4 Asia Myanmar De veranderingen houden gestaag aan vooral in de infrastuctuur, wegen vliegvelden etc. Goed te zien Nu de mensen zelf nog en dat zal het moeilijkste zijn, zelfdiscipline en je verantwoordelijk voelen voor wat je doet.

3 De afzonderlijke projecten Daw Gyi Daw Nge (Oude Dame) Ditmaal wel een kort bezoek gebracht. Het is zeer indrukwekkend hoe deze 84 jarige dame het weeshuis met 150 kinderen runt.( kunnen de monkseen voorbeeld aannemen) Het zijn kinderen van een jaar of 5 tot universiteitsstudenten. Alles keurig schoon en wel georganiseerd. Ze weet voldoende donoren aan zich te binden Chapeau voor deze dame en een welgemeende donatie van onze kant zeker waard. Myitta Mom Education Centre (Oude Engelse Leraar) Dit bezocht een wederom blij verrast hoe het goed blijft functioneren onder leiding van het comité van oud leerlingen. Er zijn 56 kinderen aanwezig waarvan een kleine 20 echte wezen die er altijd zijn. De overige zijn highschool studenten uit de bergdorpen die hun 10 standaard moeten halen met bijlessen maar ook een tamelijk grote groep 11 standaard leerlingen die voorbereid worden voor de universiteit. Mooi te zien dat ook deze voornamelijk meiden de kans krijgen om door te leren. Deze keer toch maar wel een donatie achtergelaten Shwe Taung Tan Weeshuis klooster in Ayethaya. Goed georganiseerd en veel kinderen voor de goede relatie een donatie gegeven Mein Thank weeshuis De renovatie van de toiletten moet nog uitgevoerd worden. Het is aan de leiding van het weeshuis wat te doen met de donatie van de vorige keer hiervoor. Verder geen actie ondernomen Let Mong Kwe (Kliniek in Bergdorp) Heel positief, het gebouw wordt nu gebruikt waar het voor bedoelt is n.l. medische ondersteuning voor de bevolking. Ons doel is na veel geduld bereikt en ben daar best blij om De uit het bergdorp afkomstige verpleegkundige wordt wel geaccepteerd, Zoals nu in alle overheidsziekenhuizen worden de medicijnen ook hier nagenoeg gratis beschikbaar gesteld. Ons doel medische ondersteuning in het bergdorp is na veel geduld bereikt. De vorige keer gedoneerde kleine toiletgroep is op de bekende Myanmarese haar na klaar. Gewoon even afmaken blijft moeilijk hier in Myanmar. Mede door de wisseling van de macht met een nieuwe hoofdman die geen visie heeft voor de toekomst gaan onze plannen voor het uitbreiding van de school van 3 leerjaren naar 6 leerjaren voor de kinderen echt de ijskast in. Seitha Thukha weeshuis jonge Monk in Ayethaya De vorige keer al met de Monk definitief afgesproken om hier een 6 klassen groot onderkomen te gaan bouwen. Er moest wel gewacht worden opdat een ander gebouw klaar was om dan vervolgens voor de kinderen als tijdelijk onderkomen te dienen. Dit omdat wij gaan bouwen op de plaats waar nu een vervallen bamboe gebouw staat dat nu als onderkomen voor de kinderen gebruikt wordt. De week na mijn vertrek wordt begonnen met de fundering.

4 Ongeveer een derde van het benodigde geld was de vorige keer al gegeven nu wederom een derde achtergelaten. Cambodja Situatie blijft onveranderd, de rijken worden rijker en de armen kunnen barsten Toch mooi te zien hoe deze samenleving met eenvoudige dingen, b.v. Picknicken op een kleedje, overleeft. Siem Reap / Chuk Huisje bouwen voor de allerarmste gezinnen Ik bezoek hier enkele huisjes die door ons zijn gedoneerd en zie blije mensen die ze goed gebruiken. De vorige keer geen afspraken kunnen maken om een nieuw huisje te bouwen nu met Rita erbij een alleenstaande moeder met ja 8 kindertjes van 1 ½ tot 13 jaar in een bouwval. Wij maken voldoende geld over om een nieuw huisje te bouwen voor dit gezinnetje. Persoonlijke ondersteuning komt van CDO organisatie zelf. Dit is dan het vierde huisje van het kindernevendienst project van de Open Hof kerk in Ede. Jimmy Village school Voor ik doorreis naar Phnom Penh breng ik nog een bezoek aan het straatschooltje waar iedere dag gratis Engelse Les gegeven wordt door een zeer enthousiaste Cambodjaanse leraar. Een donatie waard Takeo Ik besluit snel naar Phnom Penh te reizen om vandaar uit Takeo te bezoeken. Tijdens dat bezoek is Rita van CDO er ook. Ik neem wat koek en snoep mee voor de meiden van de naaischool. Na aankomst worden er 10 uitgebreide voedselpakketten klaargemaakt voor de allerarmsten en gaan wij in het volgende dorp inkopen doen voor de naaischool. Daarna gaan we een aantal voedselpakketten rondbrengen en daarbij gaan wij ook langs een wel zeer schrijnende situatie van een gezinnetje Oma, Moeder en 4 kindertjes dat woont in minder dan een bouwval. In overleg met Rita besluit ik hier ook een nieuw huisje te laten bouwen. Je vraag je weleens af waar zijn al die kerels die wel die kindertjes maken maar niet hun verantwoording nemen. In Siem Reap al van Rita mogen vernemen dat één van de schooltjes in Takeo, waar de gratis Engelse lessen worden gegeven, door de laatste storm tegen de vlakte is gegaan. Jan en Jaap (2 mannen die regelmatig als vrijwilligers in Takeo verblijven) zijn de komende week nog in Takeo aanwezig en ter plaatse maken we de afspraak dat zijn volgende week met een door ons beschikbaar gesteld budget het lokaal duurzaam renoveren met een hardhouten constructie en een nieuw golfplaten dak.

5 Het verwerven van de inkomsten Er zijn dit jaar geen specifieke wervingsacties ondernomen. De bij notariële akte toegezegde jaarlijkse donatie is ontvangen Van dezelfde donor zijn noodzakelijke aanvullende donaties ontvangen Van enkele trouwe donors een (maandelijkse) bijdrage ontvangen (Waarvoor onze hartelijke dank).

Uitgevoerde activiteiten 2015 Stichting Support 4 Asia

Uitgevoerde activiteiten 2015 Stichting Support 4 Asia Uitgevoerde activiteiten 2015 Stichting Support 4 Asia De activiteiten laten zich het beste onderscheiden in die welke de uitgave c.q uitvoerende kant van de stichting omvatten en welke behoren tot de

Nadere informatie

Uitgevoerde activiteiten 2014 Stichting SUPPORT4ASIA. Reisverslag April Mei 2014

Uitgevoerde activiteiten 2014 Stichting SUPPORT4ASIA. Reisverslag April Mei 2014 Uitgevoerde activiteiten 2014 Stichting SUPPORT4ASIA De activiteiten laten zich het beste onderscheiden in die welke de uitgave c.q uitvoerende kant van de stichting omvatten en welke behoren tot de wijze

Nadere informatie

Uitgevoerde Activiteiten 2013 Stichting Support 4 Asia

Uitgevoerde Activiteiten 2013 Stichting Support 4 Asia Uitgevoerde Activiteiten 2013 Stichting Support 4 Asia De activiteiten laten zich het beste onderscheiden in die welke de uitgave c.q uitvoerende kant van de stichting omvatten en welke behoren tot de

Nadere informatie

Nummer 9 Oktober 2012

Nummer 9 Oktober 2012 Nummer 9 Oktober 2012 Schoonstersland 59 7951 HN Staphorst Telefoon 0522-46 3247 info@hartvoorcambodja.nl www.hartvoorcambodja.nl Beste Mensen, Postbank: 3183491 Onze Stichting Hart voor Cambodja is een

Nadere informatie

Nieuwsbrief SOID 3 februari 2017

Nieuwsbrief SOID 3 februari 2017 Nieuwsbrief SOID 3 februari 2017 Bezoek Wim en Gertie Dohmen aan SOID in Cambodja Beste mensen, Hierbij ons jaarlijkse verslag van ons verblijf bij SOID in Cambodja in de periode van 15 25 januari 2017.

Nadere informatie

Ook heeft ieder kind een paar slipper gekregen omdat vele kinderen op blote voeten lopen. Zoals je op de foto s hieronder kunt zien zijn alle

Ook heeft ieder kind een paar slipper gekregen omdat vele kinderen op blote voeten lopen. Zoals je op de foto s hieronder kunt zien zijn alle Nummer 3 Schoonstersland 59 7951 HN Staphorst Telefoon 0522-46 3247 Info@hartvoorcambodja.nl www.hartvoorcambodja.nl Beste Mensen, Postbank: 3183491 Zoals we in onze vorige nieuwsbrief al vermelden zijn

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF 12 mei 2015

NIEUWSBRIEF 12 mei 2015 NIEUWSBRIEF 12 mei 2015 Stand van zaken bij SOID en Veal Village School in Siem Reap, Cambodja SOID s Veal Village School Beste mensen, In deze Nieuwsbrief willen we jullie in het kort informeren over

Nadere informatie

Nieuwsbrief SOID Cambodja 1 februari 2015

Nieuwsbrief SOID Cambodja 1 februari 2015 Nieuwsbrief SOID Cambodja 1 februari 2015 Bezoek Wim en Gertie Dohmen aan SOID in Cambodja Wij staan op het punt om ons bezoek aan SOID in Cambodja af te ronden en wij willen jullie graag informeren over

Nadere informatie

Dagboek 5 18 maart 2019

Dagboek 5 18 maart 2019 Dagboek 5 18 maart 2019 Het is stil geworden na het vertrek van Jannie, Maaike en Mieke. Maar we gaan al weer vroeg op pad voor het vervolg van onze trainingen, vandaag naar het district Samrong in Takeo.

Nadere informatie

Verslag van activiteiten Stichting Afric Sanaga in 2011-2012 -2013

Verslag van activiteiten Stichting Afric Sanaga in 2011-2012 -2013 Verslag van activiteiten Stichting Afric Sanaga in 2011-2012 -2013 2011 Leerlingen luiden 2011 in met Schoolmaaltijd Na de kerstvakantie in januari 2011 werd op basisschool Mahoussi het nieuwe jaar goed

Nadere informatie

Financieel overzicht 2008

Financieel overzicht 2008 Stichting Benares Schoolfonds Nieuwsbrief 2009 Onze 40 individuele leerlingen Stichting Benares Schoolfonds betaalt de schoolkosten van 40 individuele leerlingen, verspreid over meerdere scholen. Daarnaast

Nadere informatie

Van Caïro naar Kaapstad voor water in Afrika (Wereldrecordpoging fietsen)

Van Caïro naar Kaapstad voor water in Afrika (Wereldrecordpoging fietsen) Van Caïro naar Kaapstad voor water in Afrika (Wereldrecordpoging fietsen) Amateur wielrenner Robert Knol stapt op 24 januari 2011 op zijn fiets om binnen 80 dagen van Caïro naar Kaapstad te rijden. De

Nadere informatie

PERSDOSSIER: Little Hearts vzw

PERSDOSSIER: Little Hearts vzw PERSDOSSIER: Little Hearts vzw Weeshuisproject in Cambodja, Pnom Penh Waarom dit project? Cambodja is één van de armste landen van Zuidoost-Azië. Een zeer groot deel van de bevolking moet rondkomen met

Nadere informatie

Stichting Education4Life Verslag bezoek aan Cambodja, en Thailand november2018

Stichting Education4Life Verslag bezoek aan Cambodja, en Thailand november2018 Stichting Education4Life Verslag bezoek aan Cambodja, en Thailand november2018 Anneke Westerhof (voorzitster) en Frans Schuurman (landencoördinator) brachten van 5 november tot en met 6 december 2018 een

Nadere informatie

NIEUW Project Pillavandathai, Tamil Nadu India Afwerking renovatie kindertehuis Budget 9.000 euro

NIEUW Project Pillavandathai, Tamil Nadu India Afwerking renovatie kindertehuis Budget 9.000 euro NIEUW Project Pillavandathai, Tamil Nadu India Afwerking renovatie kindertehuis Budget 9.000 euro Van: Stichting Thomas Bouwprojecten www.thomasbouwprojecten.nl secretariaat@thomasbouwprojecten.nl IBAN:

Nadere informatie

Stand van zaken bij SOID en Veal Village School in Siem Reap, Cambodja

Stand van zaken bij SOID en Veal Village School in Siem Reap, Cambodja NIEUWSBRIEF 6 oktober 2012 Stand van zaken bij SOID en Veal Village School in Siem Reap, Cambodja SOID s nieuwe Veal Village School In deze nieuwsbrief wordt in het kort melding gemaakt van de stand van

Nadere informatie

Maak het verschil. Stage in Ghana. www.one-love-foundation.com

Maak het verschil. Stage in Ghana. www.one-love-foundation.com Maak het verschil Stage in Ghana www.one-love-foundation.com Inhoud Wie zijn wij? Wie zijn wij? Hoe wij werken Behoefte Gezondheidszorg Algemeen Kliniek Educatie Algemeen Lesgeven stages Stages gezondheidszorg

Nadere informatie

JBCF; Jeannine en Billy's Children's Foundation.

JBCF; Jeannine en Billy's Children's Foundation. De stichting Bodhisattva steunt de projecten voor kinderen in nood in Cambodja, die door de heer Billy Barnaart zijn opgericht. Dit houdt in dat alle netto opbrengsten van de stichting die verkregen worden

Nadere informatie

NEPALREIS REISVERSLAG. Maart 2016

NEPALREIS REISVERSLAG. Maart 2016 REISVERSLAG Maart 2016 NEPALREIS Van 18-28 maart hebben wij, Robert en Grietje, een reis gemaakt naar Nepal met als doel ons te oriënteren op, en een (voorlopige) keuze te maken voor, een te starten project

Nadere informatie

Dwarsweg XB Zeist KVK nummer: JAARVERSLAG

Dwarsweg XB Zeist KVK nummer: JAARVERSLAG Dwarsweg 18 3702 XB Zeist info@hopeandfuture.nl KVK nummer: 17229000 JAARVERSLAG 2017 www.hopeandfuture.nl Inhoud Voorwoord 1. Verslag activ.4 2. Plannen voor 2018..6 3. Bestuur 7 4. Jaarrekening.8 5.

Nadere informatie

Nieuwsbrief juni 2017

Nieuwsbrief juni 2017 Nieuwsbrief juni 2017 Op de foto hierboven hebben de meisjes een rode trui aan, die een onderdeel is van hun schooluniform. Ieder jaar krijgen de meisjes 2 sets basiskleding, inclusief een sjaal en een

Nadere informatie

Nieuwsbrief januari 2014 FRIENDS OF ANIMALS

Nieuwsbrief januari 2014 FRIENDS OF ANIMALS Nieuwsbrief januari 2014 FRIENDS OF ANIMALS Khatucai vraagt om hulp Net als Masquechuchos heeft ook het Khatucai, het asiel waar de katten zitten controle gehad van een inspecteur. Alle poezen en katers

Nadere informatie

Stichting Bocas Sanas gaat naar de Dominicaanse Republiek om kinderen te helpen met gebitsproblemen.

Stichting Bocas Sanas gaat naar de Dominicaanse Republiek om kinderen te helpen met gebitsproblemen. Cristina Vasquez-Doorman is de oprichtster van Bocas Sanas, zij is op het idee gekomen om een stichting op te richten voor kinderen die last van gebitsproblemen. Cristina komt zelf uit de Dominicaanse

Nadere informatie

Het gaat goed met het weeshuis. Vorig jaar was de gezondheid van Joyce (oprichtster en moeder van het weeshuis) zorgelijk te noemen.

Het gaat goed met het weeshuis. Vorig jaar was de gezondheid van Joyce (oprichtster en moeder van het weeshuis) zorgelijk te noemen. Beste reader, Tijd voor een update uit Ghana. Het is pas anderhalve week geleden dat we zijn aangekomen, maar het voelt alsof we hier alweer maanden zijn. Op dag één was alles al als vanouds. De kinderen

Nadere informatie

Over grenzen voor Ghana

Over grenzen voor Ghana Over grenzen voor Ghana Zo hebben kinderen van een school pennen, potloden, ballonnen en speelgoed ingezameld. Nieuwsbrief maart 2012 Sinds 2001 voer ik in Banko, een dorp in Ghana, samen met de lokale

Nadere informatie

Interview met Oun onze medewerker in Cambodja voor de Stichting Hart voor Cambodja : Nummer 10 Oktober 2013

Interview met Oun onze medewerker in Cambodja voor de Stichting Hart voor Cambodja : Nummer 10 Oktober 2013 Nummer 10 Oktober 2013 Schoonstersland 59 7951 HN Staphorst Telefoon 0522-46 3247 info@hartvoorcambodja.nl www.hartvoorcambodja.nl Postbank: 3183491 Beste Mensen, Onze Stichting Hart voor Cambodja is een

Nadere informatie

Inzamelingen in de maand november 2015. Fair Climate (2% fonds). 1 Najaarszendingsweek.

Inzamelingen in de maand november 2015. Fair Climate (2% fonds). 1 Najaarszendingsweek. Inzamelingen in de maand november 2015. Datum 1e inzameling 1 Najaarszendingsweek. Vandaag reizen we voor de collecte naar het verre oosten, naar Thailand. Slechts 1 procent van de Thaise bevolking is

Nadere informatie

Wij hebben hulp gevonden voor de mensen in Nkhata Bay!

Wij hebben hulp gevonden voor de mensen in Nkhata Bay! Zoals we in de vorige nieuwsbrief al schreven, zijn we van start gegaan met een aantal nieuwe projecten om hulp te bieden aan de dove en slechthorende mensen in de regio van Nkhata Bay. Van de enorme lijst

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF jan-april 2013

NIEUWSBRIEF jan-april 2013 NIEUWSBRIEF jan-april 2013 De Meern, 18 april 2013 Wolweverslaan 13 3454 GK - De Meern +31 (0)30 662 20 35 info@hopefulchildrencenter.org www.hopefulchildrencenter.org Beste vrienden van Stichting Hopeful

Nadere informatie

ETNISCHE WOONGROEP. The Golden House. Inleiding en een stukje geschiedenis

ETNISCHE WOONGROEP. The Golden House. Inleiding en een stukje geschiedenis ETNISCHE WOONGROEP 1 Inleiding en een stukje geschiedenis Stichting World Child Care (WCC) zet zich sinds 2008 in voor een groep (wees)kinderen en jongeren uit arme gezinnen op de Phaung Daw Oo (PDO) High

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF STICHTING DHAMPUS,

NIEUWSBRIEF STICHTING DHAMPUS, NIEUWSBRIEF STICHTING DHAMPUS, Januari 2013, 5e jaargang nr. 1 info@stichtingdhampus.nl Stichting Dhampus is een initiatief van Joost van Vlijmen, tandarts Redactie nieuwsbrief en website: Patty Voorsmit

Nadere informatie

Projecten 2015. Spullen opsturen naar Cambodja met een containerschip. Nummer 12 november 2015

Projecten 2015. Spullen opsturen naar Cambodja met een containerschip. Nummer 12 november 2015 Nummer 12 november 2015 Schoonstersland 59 7951 HN Staphorst Telefoon 0522-46 3247 info@hartvoorcambodja.nl www.hartvoorcambodja.nl Postbank: NL20INGB0003183491 Beste mensen, Van 3 t/m 24 juli 2015 zijn

Nadere informatie

Vlnr: Astiti, Wanti (achter de boom), Susi, Nengah, Sumerta en rechts zijn 1 jaar jongere broertje Widi (dé kanjer van het weeshuis)

Vlnr: Astiti, Wanti (achter de boom), Susi, Nengah, Sumerta en rechts zijn 1 jaar jongere broertje Widi (dé kanjer van het weeshuis) Na een lange fijne zomer in (hotel) Den Helder, waarin we veel sponsors hebben ontmoet was het weer goed om naar huis te gaan. Direct hebben we een dagtrip met onze tieners gemaakt om bij te praten. Natuurlijk

Nadere informatie

Nieuwsbrief SOID Cambodja februari 2019

Nieuwsbrief SOID Cambodja februari 2019 Nieuwsbrief SOID Cambodja februari 2019 Verslag van ons verblijf in Cambodja 24 januari t.m. 7 februari 2019 1. Algemeen Na een reis van 23 uur van deur tot deur, waren we eindelijk op onze vertrouwde

Nadere informatie

Reisverslag van het bezoek van Henk van Zijtveld van 9 tm 13 maart 2015

Reisverslag van het bezoek van Henk van Zijtveld van 9 tm 13 maart 2015 Reisverslag van het bezoek van Henk van Zijtveld van 9 tm 13 maart 2015 aan het weeshuis in Battambong Cambodja Na een lange reisdag kom ik s ochtends aan in de Cambodjaanse hoofdstad Phnom Penh waar ik

Nadere informatie

Vrijwilligerswerk in Phnom Penh, Cambodja

Vrijwilligerswerk in Phnom Penh, Cambodja EASY LANGUAGES Vrijwilligerswerk in Phnom Penh, Cambodja Programma overzicht: Vrijwilligerswerk Huisvesting met de andere vrijwilligers, volpension Vanaf 18 jaar Vanaf 1 week Een buitengewone ervaring

Nadere informatie

Werkverslag van 21 t/m 28 Maart 2015

Werkverslag van 21 t/m 28 Maart 2015 Werkverslag van 21 t/m 28 Maart 2015 We zijn 1 week in Gambia geweest, wat natuurlijk vrij kort is. Maar helaas het is niet anders, we waren al lang blij dat we er weer waren en iedereen weer zagen. Natuurlijk

Nadere informatie

Verslag bezoek India, schooltjes Jaipur 26 oktober tot 8 november 10

Verslag bezoek India, schooltjes Jaipur 26 oktober tot 8 november 10 Verslag bezoek India, schooltjes Jaipur 26 oktober tot 8 november 10 In deze periode hebben we met Prahlad 4 schooltjes bezocht per scooter-riksja. Het eerste schooltje onder een viaduct: De riksja stopte

Nadere informatie

Zoals de meeste van jullie wel weten zijn we eind mei met 4 personen weer naar Cambodja getrokken.

Zoals de meeste van jullie wel weten zijn we eind mei met 4 personen weer naar Cambodja getrokken. Beste vrienden van ons project Hope For The Children, Zoals de meeste van jullie wel weten zijn we eind mei met 4 personen weer naar Cambodja getrokken. Deze keer waren Willy, Petra,Thierry en Katrien

Nadere informatie

Nummer 8 Juni 2012. Schoonstersland 59 7951 HN Staphorst Telefoon 0522-46 3247 Info@hartvoorcambodja.nl www.hartvoorcambodja.nl.

Nummer 8 Juni 2012. Schoonstersland 59 7951 HN Staphorst Telefoon 0522-46 3247 Info@hartvoorcambodja.nl www.hartvoorcambodja.nl. Nummer 8 Juni 2012 Schoonstersland 59 7951 HN Staphorst Telefoon 0522-46 3247 Info@hartvoorcambodja.nl www.hartvoorcambodja.nl Postbank: 3183491 Beste Mensen, Onze Stichting Hart voor Cambodja is een organisatie

Nadere informatie

Bijgesteld BELEIDSPLAN

Bijgesteld BELEIDSPLAN Stichting Kinderhuis Cambodja Bijgesteld BELEIDSPLAN 2 oktober 2014 Stichting Kinderhuis Cambodja De Boelelaan 209 1082 RA Amsterdam Kvk nr. 52306305 1 Inleiding Stichting Kinderhuis Cambodja (verder te

Nadere informatie

Beleidsplan Stichting Wij Helpen (2012)

Beleidsplan Stichting Wij Helpen (2012) Beleidsplan Stichting Wij Helpen (2012) 1 INLEIDING In 2012 heb ik in samen met mijn vader een reis door Sri Lanka gemaakt. Mijn vader is hier al meerdere malen geweest en kent de lokale bevolking. Hij

Nadere informatie

Mede door uw steun hopen we een bijdrage te kunnen leveren aan een eerlijkere wereld.

Mede door uw steun hopen we een bijdrage te kunnen leveren aan een eerlijkere wereld. NIEUWSBRIEF DECEMBER 2015 Wolweverslaan 13 3454 GK - De Meern +31 (0)30 662 20 35 info@hopefulchildrencenter.org www.hopefulchildrencenter.org De Meern, 15 december 2015 Beste vrienden van Stichting Hopeful

Nadere informatie

Warm de winter door Actie brandhout winter

Warm de winter door Actie brandhout winter Warm de winter door Actie brandhout winter 2017-2018 Beste donateur, Het is voor ons verbazingwekkend hoe brandhout het leven van gezinnen kan veranderen en mensen weer hoop en vertrouwen in de toekomst

Nadere informatie

Bestuursverslag boekjaar 2009

Bestuursverslag boekjaar 2009 Bestuursverslag boekjaar 2009 Stichting Stepping Stones for Africa 25 september 2010 Stichting Stepping Stones for Africa Merkusstraat 30 2593 TM Den Haag T. 070-3819122 www.steppingstonesforafrica.org

Nadere informatie

Dagboek augustus 2015

Dagboek augustus 2015 Dagboek 10 14 augustus 2015 We gaan vandaag opnieuw een dag het veld in. We zijn niet helemaal klaargekomen met de bezoeken. Sinds begin dit jaar is ons werkgebied uitgebreid met 6 communes. In dit gebied

Nadere informatie

Beste volgers, Lustrum editie. Laatste week voor vertrek. Help ons de berg op

Beste volgers, Lustrum editie. Laatste week voor vertrek. Help ons de berg op Nieuwsbrief nummer 4, 8 september 2016. Beste volgers, Voor u ligt onze 4 e nieuwsbrief van ons avontuur. Nog 8 dagen te gaan en dan gaan Dennis en Moniek van Berkel het avontuur aan om de Mont Ventoux

Nadere informatie

Op bezoek bij de districtsgouverneur

Op bezoek bij de districtsgouverneur Dagboek 10 26 oktober 2018 We gaan vandaag het veld in. We bezoeken het district Stung Trang, ons verste werkgebied dat geleid wordt door mr. Sam Chet, bestuurslid van Spien. Allereerst rijden we naar

Nadere informatie

Jaarverslag. Stichting Mariposa-Peru

Jaarverslag. Stichting Mariposa-Peru Jaarverslag van de Stichting Mariposa-Peru 2013 Algemeen. De doelstelling van de Stichting Mariposa-Peru, die op 28 februari 2006 is opgericht, is het financieren van relatief kleinschalige projecten in

Nadere informatie

Nieuwsbrief. stichting SURISAMEN. samenstelling stichtingsbestuur

Nieuwsbrief. stichting SURISAMEN. samenstelling stichtingsbestuur 1 stichting SURISAMEN Nieuwsbrief JAARGANG 1 NR. 2 april 2015 V.U. Stichting Surisamen. Jos van Cauwenberghe Blije gezichten...en tevreden gezichten! We waren in februari j.l. weer twee weken in Suriname,

Nadere informatie

Stichting Meisjesonderwijs Pakistan

Stichting Meisjesonderwijs Pakistan Stichting Meisjesonderwijs Pakistan Jaarverslag 2017 1 Dankzij de bijdragen van onze donateurs heeft de Stichting Meisjesonderwijs Pakistan (SOMOP) ook in 2017 weer vele kansarme meisjes in moeilijk toegankelijke

Nadere informatie

Prof. Heymans. Wij werken samen om de droom van Wondem waar te maken!

Prof. Heymans. Wij werken samen om de droom van Wondem waar te maken! Prof. Heymans Wij werken samen om de droom van Wondem waar te maken! Meer kansen voor talentvolle weesstudenten Stichting Wondem ondersteunt meer dan tien talentvolle weesstudenten uit Mezezo, Ethiopië.

Nadere informatie

Hieronder vind je wat informatie over Stichting Dinka zelf. Leuk als je dat eerst even gaat doornemen voordat je het interview leest.

Hieronder vind je wat informatie over Stichting Dinka zelf. Leuk als je dat eerst even gaat doornemen voordat je het interview leest. Omdat ik in September 3 maanden naar Tanzania ga via Stichting The EFshellp vond ik het belangrijk om meer te weten te komen waar ik terecht kom. Femke en ik zullen 1,5 maand lang verblijven bij Dinka

Nadere informatie

Dagboek augustus 2016

Dagboek augustus 2016 Dagboek 13 25 augustus 2016 Vandaag bezoeken we de provincie Takeo, ons zuidelijke werkgebied. Het is zo n anderhalf uur rijden, maar onderweg zien de filmers weer van allerlei moois wat ze kunnen gebruiken

Nadere informatie

Nieuwsbrief maart 2018

Nieuwsbrief maart 2018 Nieuwsbrief maart 2018 10 jaar Futur We zijn alweer 10 jaar met de stichting Futur bezig om kansarme kinderen in noord Bali te helpen naar school te gaan. Terugkijkend hebben we dankzij uw donaties veel

Nadere informatie

Overleg met het schoolbestuur

Overleg met het schoolbestuur Dagboek 3 16 oktober 2017 Vandaag hebben we een viertal gasten op bezoek, namelijk Frank en Alie van Pijkeren en Yvonne en Dick, hun dochter en zoon. Ze zullen de komende drie dagen met ons meereizen langs

Nadere informatie

N I E U W S B U L L E T I N Jaargang 3, nummer 3

N I E U W S B U L L E T I N Jaargang 3, nummer 3 MOEDER TERESA STICHTING ULFT Hulp aan de allerarmsten Nijverheidsweg 13B Banknummer: NL49RABO0363853545 7071 CH Ulft Gironummer: NL23INGB0001183103 Tel.: 0315-685640 Handelsregister: 09098465 E-mail: info@moederteresa.com

Nadere informatie

Suriname reis Het begon allemaal met de volgende vraag:

Suriname reis Het begon allemaal met de volgende vraag: Suriname reis Het was een reis met allerlei verschillende elementen, ervaringen en belevenissen, waarvan wij jullie graag deelgenoot van wil maken. Kon je het een stage-werk vakantie noemen? Ik denk van

Nadere informatie

Tussendoor hebben we veel gerealiseerde projecten kunnen bezoeken. In deze nieuwsbrief kunt u lezen wat wij dit jaar hebben gedaan.

Tussendoor hebben we veel gerealiseerde projecten kunnen bezoeken. In deze nieuwsbrief kunt u lezen wat wij dit jaar hebben gedaan. Nummer 11 December 2014 Schoonstersland 59 7951 HN Staphorst Telefoon 0522-46 3247 info@hartvoorcambodja.nl www.hartvoorcambodja.nl Postbank: NL20INGB0003183491 Beste mensen, Van 14 t/m 30 november 2014

Nadere informatie

Hiervoor is jaarlijks een minimaal bedrag nodig van 1.200,- en dit willen wij met z n

Hiervoor is jaarlijks een minimaal bedrag nodig van 1.200,- en dit willen wij met z n De kinderen die in het kinderdorp van Malaika Kids wonen, zijn weeskinderen: zonder ouders en familie, of ze hebben wel familie, maar die kan niet voor hun zorgen. Ook hebben ze stuk voor stuk een verleden

Nadere informatie

JAARVERSLAG Stichting 112 Nepal Lortzinghof PK Zwolle

JAARVERSLAG Stichting 112 Nepal Lortzinghof PK Zwolle JAARVERSLAG 2018 Stichting 112 Nepal Lortzinghof 59 8031 PK Zwolle info@112nepal.nl 06-50215816 Inhoud Voorwoord van de voorzitter... 1. Verslag van het bestuur... 1.2 Activiteiten... 2. Toekomst... 3.

Nadere informatie

Stichting Garuda House Bali is door de

Stichting Garuda House Bali is door de Stichting Garuda House Bali I may be small, but I matter Stichting Garuda House Bali Groningerlaan 18 9501 SH Stadskanaal M 06-53656837 E: info@garudahouse.org Contactpersoon: Ivette Langeveld-Kamst Website:

Nadere informatie

HARTELIJK BEDANKT: SCHRIJVER: Racheal

HARTELIJK BEDANKT: SCHRIJVER: Racheal HARTELIJK BEDANKT: SCHRIJVER: Racheal Brief schrijven, HELP IK KAN HET NIET ALLEEN. En toen kwamen de acties opgang. Een PowerPoint in de klas, oproep door Jennifer (mijn coach) van Kienhuis Hoving, een

Nadere informatie

Update 2012: stand van zaken projecten India. Aggregaat voor school in Leh, Ladakh India. India projecten. Chinakury "3 PIT Colliery Primary School".

Update 2012: stand van zaken projecten India. Aggregaat voor school in Leh, Ladakh India. India projecten. Chinakury 3 PIT Colliery Primary School. Inhoud Update 2012: stand van zaken projecten India.... 2 Aggregaat voor school in Leh, Ladakh India.... 2 3 PIT Colliery Primary-school in Chinakuri, India.... 3 Handicraft project alleenstaande moeders,

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Projecten Postbank: NL20INGB Spullen opsturen naar Cambodja met een containerschip. Nummer 13 november 2016

Nieuwsbrief. Projecten Postbank: NL20INGB Spullen opsturen naar Cambodja met een containerschip. Nummer 13 november 2016 Nieuwsbrief Nummer 13 november 2016 Schoonstersland 59 7951 HN Staphorst Telefoon 0522-463247 info@hartvoorcambodja.nl www.hartvoorcambodja.nl Postbank: NL20INGB0003183491 Beste mensen, Van 9 t/m 19 september

Nadere informatie

Stichting Prithipura Infant Home Son

Stichting Prithipura Infant Home Son Secretariaat: Vendelier 16 5684 GC Best K.v.K.: S 41088775 tel: 0499-395403 Postbank Son: 3530726 e-mail:john@prithipura.com Rabobank Son: 103478825 www.prithipura.com www.prithipura.org Jaarverslag 2011

Nadere informatie

Tot en met juni konden wij ,- aan donaties overboeken naar onze families, kinderen en projecten in Azul.

Tot en met juni konden wij ,- aan donaties overboeken naar onze families, kinderen en projecten in Azul. NIEUWSBRIEF Beste mensen, HIERBIJ ONZE NIEUWSBRIEF OVER HET EERSTE HALFJAAR 2019, EN DE DOORKIJK FINANCIËLE GEGEVENS OVER HET HELE JAAR 2019. Deze nieuwsbrief sturen wij 2 keer per jaar en wel in januari

Nadere informatie

Inzamelingen in de maand juli m 2 JOP Collecte jeugdwerk. Werelddiaconaat. Geen afscheidsfeestjes meer

Inzamelingen in de maand juli m 2 JOP Collecte jeugdwerk. Werelddiaconaat. Geen afscheidsfeestjes meer Inzamelingen in de maand juli 2017. Datu 1e inzameling m 2 JOP Collecte jeugdwerk. Eindinzameling Werelddiaconaat. Geen afscheidsfeestjes meer Enigszins verlegen staan ze vooraan in de kerk. De leiding

Nadere informatie

Geen van de bestuursleden is zelfstandig bevoegd om besluiten te nemen namens Stichting kans4you.

Geen van de bestuursleden is zelfstandig bevoegd om besluiten te nemen namens Stichting kans4you. ALGEMENE GEGEVENS INSTELLING Naam instelling Stichting kans4you Adres Edelherweg 121 Postcode Website 1338 JS Almere www.kans4you.eu KvK 32141926 BESTUURSAMENSTELLING Voorzitter Secretaries Penningmeester

Nadere informatie

Joweria staat hier voor een muurschildering die de kinderen van KAYDA samen gemaakt hebben op een van de muren.

Joweria staat hier voor een muurschildering die de kinderen van KAYDA samen gemaakt hebben op een van de muren. Joweria Shadia, 11 jaar oud Ik ontmoette Joweria in augustus 2010 bij de organisatie Katwe Youth Development Association of te wel KAYDA, een partner organisatie van het programma Kinderen in de Knel van

Nadere informatie

Live special van Asha uit India!

Live special van Asha uit India! NIEUWSBRIEF nr.3 december2017 Licht & hoop voor kinderen en vrouwen in India Live special van Asha uit India! Beste donateurs en belangstellenden, In deze nieuwsbrief een speciaal verslag van Asha, die

Nadere informatie

Met dit document willen wij u informeren over onze organisatie, over Cambodja, onze toekomstplannen en uw mogelijke rol daarin.

Met dit document willen wij u informeren over onze organisatie, over Cambodja, onze toekomstplannen en uw mogelijke rol daarin. VRIENDEN VAN COLT Inleiding Al enkele jaren ondersteunen een aantal Nederlandse instellingen en bedrijven, veelal in het kader van Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen (MVO), de Stichting Colt-Cambodia

Nadere informatie

JAARVERSLAG

JAARVERSLAG JAARVERSLAG 2016 www.stichtingmzeekambee.nl Inhoud Voorwoord 3 Studenten 4 Activiteiten 6 Jaarcijfers 8 Financieel overzicht 8 2 VOORWOORD Vijf jaar geleden is Stichting Mzee Kambee opgericht, een mooi

Nadere informatie

Nieuwsbrief november 2015

Nieuwsbrief november 2015 Nieuwsbrief november 2015 90% van wat vrouwen verdienen komt ten gunste van het gezin, dit in tegenstelling tot wat mannen verdienen waarvan 30-40% in het gezin geïnvesteerd wordt. (www.girleffect.org)

Nadere informatie

STICHTING HELPING HAND MOLDAVIA JULI 2008

STICHTING HELPING HAND MOLDAVIA JULI 2008 STICHTING HELPING HAND MOLDAVIA JULI 2008 Geachte lezer, In mei jl. zijn we opnieuw met een transport in Moldavië geweest. We hebben wederom veel schoolmeubilair kunnen brengen. De scholen zijn hier héél

Nadere informatie

Dagboek september 2016

Dagboek september 2016 Dagboek 20 21-22 september 2016 De komende dagen gaan we met de vrijwilligers de trainingen oefenen, die we de afgelopen dagen hebben gemaakt. We bezoeken elk district apart. Alle vrijwilligers uit dit

Nadere informatie

RUIRU EXTRA EDITIE BLESSED GENERATION

RUIRU EXTRA EDITIE BLESSED GENERATION a RUIRU EXTRA EDITIE BLESSED GENERATION 14 December 2012 Jambo rafiki wa Blessed Generation ( Hallo vrienden van Blessed Generation in Kiswahili) Habari gani? ( Hoe gaat het met jullie?.. Ja, ik breid

Nadere informatie

Jaarplan Stichting Helping Thulo Parsel

Jaarplan Stichting Helping Thulo Parsel Jaarplan 2017 Stichting Helping Thulo Parsel Inhoud 1. Ons doel... 3 2. Huizen in Thulo Parsel... 3 3. Huizen in andere dorpen... 3 4. Watervoorziening in Thulo Parsel... 4 5. Bezoek dorp... 5 6. Overheadkosten...

Nadere informatie

N i e u w s b r i e f Welkom Donateurs / Sponsoren

N i e u w s b r i e f Welkom Donateurs / Sponsoren Nieuwsbrief #7 Welkom Dit is de zevende nieuwsbrief van Stichting Dovenschool Madurai. In deze nieuwsbrief vindt u een overzicht van het laatste nieuws rondom de Stichting. Veel plezier met lezen! Donateurs

Nadere informatie

Dagboek 4 15 maart 2019

Dagboek 4 15 maart 2019 Dagboek 4 15 maart 2019 Vandaag beginnen we met de jaarlijkse districtsbezoeken. We werken in totaal in 8 districten, drie in Takeo en 8 in Kampong Cham. Een district omvat een aantal gemeentes, te vergelijken

Nadere informatie

Stichting GHANA Medical Support. Ghames Foundation. Nieuwsbrief juli 2013. Geachte vrienden, sponsors en sympathisanten,

Stichting GHANA Medical Support. Ghames Foundation. Nieuwsbrief juli 2013. Geachte vrienden, sponsors en sympathisanten, Holland address: c/o J.W. de Rijke Wieldijk 5 3218 LL Heenvliet Telefoon +31 181 661451 of +31 10 2831105 Email: jan.derijke@nl.rmi-global.com ABN AMRO bank 50.07.96.009 ING bank 68.20.43.486 Stichting

Nadere informatie

Jaarverslag Stichting Vrienden van Nadirkonyen

Jaarverslag Stichting Vrienden van Nadirkonyen 2011 Jaarverslag Stichting Vrienden van Nadirkonyen Stichting Vrienden van Nadirkonyen Jaarverslag Stichting Vrienden van Nadirkonyen 2011 Stichting Vrienden van Nadirkonyen Ringbaan West 116 5041 LS Tilburg

Nadere informatie

REDEMPTION CHILDREN S HOME

REDEMPTION CHILDREN S HOME REDEMPTION CHILDREN S HOME JAARVERSLAG 2015 P.O. Box DM 4, Damongo, Tel: (+233) 024 4726 732 Email: abrahamsaaka@gmail.com, redemptionchildren@gmail.com 1 Jaarverslag 2015 Redemption Children s Home 2015

Nadere informatie

stichting Van Mens tot Mens

stichting Van Mens tot Mens stichting Van Mens tot Mens Datum donderdag 24 april 2014 Jaargang 8, nummer 1 www.vanmenstotmens.com Giro 2879507 Nistelrode (IBAN: NL30 INGB 0002 879507) Nieuws vanuit de stichting Om u op de hoogte

Nadere informatie

Bezoek van gastgezinnen/ouders aan de kindertehuizen, maart 2015.

Bezoek van gastgezinnen/ouders aan de kindertehuizen, maart 2015. Bezoek van gastgezinnen/ouders aan de kindertehuizen, maart 2015. Na het geslaagde gastouderbezoek in 2013 zijn van 19 tot 22 maart j.l. weer een aantal gastouders/gezinnen naar Hongarije vertrokken om

Nadere informatie

THEMBALETHU. Nieuwsbrief Juli 2016

THEMBALETHU. Nieuwsbrief Juli 2016 THEMBALETHU Nieuwsbrief Juli 2016 Gerard en Frieda zijn van 23-04-2016 tot 31-05-2016 weer in Zuid-Afrika geweest om te kijken hoe de stand van zake ter plekke is. In deze nieuwsbrief vind je het verslag

Nadere informatie

Stichting Steun ons Steunen 20 februari Jaarverslag Jaarverslag 2017

Stichting Steun ons Steunen 20 februari Jaarverslag Jaarverslag 2017 ! Op de allereerste plaats willen we een extra woord van dank uitspreken aan de vele sponsoren, maar ook vrienden van ons project, zonder jullie financiële en dus mentale steun konden we dit alles niet

Nadere informatie

Louise bezoekt samen met zus Marjet projecten in Dzoole village maart 2018

Louise bezoekt samen met zus Marjet projecten in Dzoole village maart 2018 Louise bezoekt samen met zus Marjet projecten in Dzoole village maart 2018 Samen met haar zus Marjet is Louise weer voor een aantal weken in Dzoole village. Op 9 maart kwamen ze aan en zijn ze door Lemani

Nadere informatie

JAARVERSLAG Stichting Mano a Mano. Bolsward

JAARVERSLAG Stichting Mano a Mano. Bolsward JAARVERSLAG 2018 Stichting Mano a Mano Bolsward Opnieuw kijken we met dankbaarheid terug... Stichting Mano a Mano Op 27 september 2011 is Stichting Mano a Mano opgericht met als doel: Het verlenen van

Nadere informatie

Beleidsplan 2013/2015. Stichting

Beleidsplan 2013/2015. Stichting Beleidsplan 2013/2015 Stichting Versie 1.2 dd 6 januari 2013 Inhoud: 1. Gegevens van de stichting 2. Contactpersoon 3. Doelstelling 4. Werkterrein 5. Activiteiten 6. Projecten 2013-2015 7. Fondswerving

Nadere informatie

Gelukkig kunnen wij, dankzij meelevende bedrijven en de acties van kerken, scholen en particulieren, de allerarmsten helpen met voedsel.

Gelukkig kunnen wij, dankzij meelevende bedrijven en de acties van kerken, scholen en particulieren, de allerarmsten helpen met voedsel. Beste leerling, Wij vinden het erg leuk dat jij informatie opvraagt, voor het houden van een spreekbeurt over de voedselbank. Met het downloaden van deze toolkit heb je alle benodigde informatie binnen

Nadere informatie

We wensen alle vrienden van Mission Possible een gezegende Kerst en 2016! Hartelijk dank voor uw betrokkenheid in het afgelopen jaar!

We wensen alle vrienden van Mission Possible een gezegende Kerst en 2016! Hartelijk dank voor uw betrokkenheid in het afgelopen jaar! DECEMBER 2015 - JANUARI 2016 Ondersteuning van kansarme kinderen en gezinnen in Oost-Europa We wensen alle vrienden van Mission Possible een gezegende Kerst en 2016! Hartelijk dank voor uw betrokkenheid

Nadere informatie

Nieuwsbrief Amigos. maart 2014 DE SAN JUAN DE FLORES

Nieuwsbrief Amigos. maart 2014 DE SAN JUAN DE FLORES Nieuwsbrief Amigos maart 2014 DE SAN JUAN DE FLORES Voorwoord Beste Amigos, Terwijl wij hier in Nederland al weer helemaal het gevoel krijgen in het voorjaar te zijn beland, hebben de bursalen in Guatemala

Nadere informatie

Morgo steunt stichting Woord & Daad

Morgo steunt stichting Woord & Daad Morgo steunt stichting Woord & Daad Op zondag 26 December 2004 berooft een vloedgolf van water meer dan 100.000 mensen van het leven. Bijna een jaar later zijn Woord en Daad en ZOA- vluchtelingenzorg nog

Nadere informatie

Het plan De situatie Start Verblijf in Thulo Parsel

Het plan De situatie Start Verblijf in Thulo Parsel Plan van aanpak Inhoud 1. De aanleiding 2. Het doel 3. Het plan 4. De situatie 5. Start 6. Verblijf in Thulo Parsel 7. Materiaal 8. Voorbereiding 9. Betere en veiligere huizen bouwen 10. Training on the

Nadere informatie

Bezoek Watoto Informatie over samengestelde teams

Bezoek Watoto Informatie over samengestelde teams Bezoek Watoto Informatie over samengestelde teams Samengesteld team Elk jaar gaan en verschillende samengestelde teams naar Oeganda. Binnen Watoto noemen we deze groepen Visit Africa teams. Binnen een

Nadere informatie

Inzamelingen in de maand juli Moldavië. 3 Jeugdwerk Prot. Kerk, JOP. Vaders en Geloofsopvoeding.

Inzamelingen in de maand juli Moldavië. 3 Jeugdwerk Prot. Kerk, JOP. Vaders en Geloofsopvoeding. Inzamelingen in de maand juli 2016. Datum 1e inzameling 3 Jeugdwerk Prot. Kerk, JOP. Vaders en Geloofsopvoeding. De collecte van vandaag is bestemd voor JOP, Jeugdorganisatie van de Protestantse Kerk.

Nadere informatie

Reis verslag Bosnië Dag 1

Reis verslag Bosnië Dag 1 Reis verslag Bosnië 2015 Dag 1 Wij, mijn schoonvader Wessel Koster, en ik zijn vrijdag 30 augustus om 07.00 vertrokken vanuit Hardenberg wij waren nog maar net 20 minuten onderweg toen we de eerste omleiding

Nadere informatie

In het hotel op de kamer tellen we alle twins, het zijn er 69.

In het hotel op de kamer tellen we alle twins, het zijn er 69. Op zondag 12 februari 2017 gaan we op pad om de eerste twinknuffels uit te delen in Chennai de hoofdstad van de deelstaat Tamil Nadu India. Onze caretaker van het hotel heeft het adres van het Children

Nadere informatie

Nieuwsbrief Stichting India on the move augustus 2013

Nieuwsbrief Stichting India on the move augustus 2013 Nieuwsbrief Stichting India on the move augustus 2013 Hallo Lieve Mensen, Een bericht uit een groen Pabekh! We zitten momenteel in het regenseizoen en alles in de omgeving is weer omgetoverd tot een groene

Nadere informatie