Oes Voetballev n. Clubblad van de v.v. KSC te Schoonoord. Opgericht 25 november 1933 Koninklijk goedgekeurd 15 oktober 1960 nr. 73 Uitgave 2016 nr.

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Oes Voetballev n. Clubblad van de v.v. KSC te Schoonoord. Opgericht 25 november 1933 Koninklijk goedgekeurd 15 oktober 1960 nr. 73 Uitgave 2016 nr."

Transcriptie

1 Oes Voetballev n Clubblad van de v.v. KSC te Schoonoord Opgericht 25 november 1933 Koninklijk goedgekeurd 15 oktober 1960 nr. 73 Uitgave 2016 nr. 5

2

3

4

5 Redactiewoord Nog maar twee maandjes te gaan en dan is 2016 ook al weer een feit. Het klokje blijft wel tikken, de tijd vliegen, ondanks het extra uurtje dat we afgelopen weekend cadeau hebben gekregen. De editie van oktober/november betekent onder andere dat de leuke feestjes zich weer aandienen. Lampionnetje lopen, Sinterklaas, Kerst en Oud&Nieuw met daartussenin een Protos Weeringtoernooi: de gezellige drukke tijd zit er weer aan te komen. Maar gelukkig blijft tot die tijd het balletje nog even rollen over onze natuurlijke groene mat ;). Mocht je nu als deelnemer of toeschouwer verslag willen leggen van één van je voetbalactiviteiten of andere zaken die met de vereniging te maken hebben, aarzel dan niet en lever je stukje in voor 13 december. Dit kan via de mail, of bij één van de redactieleden. Tot zover eerst. Veel leesplezier gewenst! De redactie

6 Bos Bronboring Rolderstraat PD DE KIEL Telefoon: Mobiel:

7 Vacature Willem Borsboom heeft in de Algemene Jaarlijkse ledenvergadering aangegeven, vanwege gezondheidsreden, per direct te stoppen met zijn voorzitterschap Daarom zijn wij dingend op zoek naar voorzitter Vooraankondiging Aanschaf Sokken en broekjes KSC 2, 3, 4 en VR 1 Na de winterstop zullen er geen nieuwe sokken en voetbalbroekjes meer gratis worden verstrekt voor KSC 2, 3, 4 en VR 1. Sokken en broekjes zijn dan tegen een kleine vergoeding, 7,50 per paar sokken of broekje, bij de vereniging aan te schaffen. Deze sokken en broekjes worden ook niet meer door de vereniging gewassen, maar door de spelers zelf. Reden van dit besluit is dat er geregeld kledingstukken verdwijnen, met het gevolg dat er teams zijn met onvolledige tenues. Dit geldt alleen voor de sokken en broekjes voor KSC 2, 3, 4 en VR 1

8 Kleedkamers schoon achterlaten Het gebeurt te vaak dat kleedkamers na een training of wedstrijd niet schoon worden achtergelaten. Willen leiders/trainers erop toezien dat kleedkamers geveegd en opgeruimd worden na een training of wedstrijd. Het is maar een kleine moeite en niemand wil immers in de vieze bende van een ander staan. Adreswijziging en De KNVB verzorgt correspondentie naar leden via de mail (denk aan bijv. rode en/of gele kaarten en andere zaken) Daarom aan iedereen het verzoek om bij gewijzigde mailadressen en/of adres- telefoongegevens deze door te geven aan het secretariaat (Lammie Maris)

9

10 Kantine vrijwilligers gezocht We hebben een tekort aan kantine vrijwilligers!!!! Daardoor kan het voorkomen dat de kantine niet altijd open kan zijn met als gevolg: Dat er geen drinken in de rust kan worden geschonken aan de voetballers; geen koffie / thee / frisdrank / snoep / snacks, etc. voor de bezoekers; geen inkomsten voor de vereniging met eventueel als gevolgd een verhoging van de contributiekosten. Ook kan ook voorkomen dat er 1 vrijwilliger beschikbaar is en dat de keuken vanwege de drukte niet open kan zijn voor snacks en broodjes. Wij vragen hiervoor begrip, maar zoeken ook naar een oplossing. Die oplossing kun jij bieden door je vandaag als kantine vrijwilliger aan melden bij één van de kantine coördinatoren, leiders, jeugdcommissie of bestuursleden. Dit geldt voor zowel de zaterdag als de zondag. Het kan en mag toch niet zo zijn dat door een tekort aan vrijwilligers de kantine niet open kan zijn. Laten we dit dan ook met elkaar aanpakken, want vele handen maken licht werk!!

11 Vandaag ontvangen we Schoonebeek. 0-2 Hier ging het spel op en neer en voor beide ploegen waren er kansen. Ruststand 0 0. Onze keeper Richard had goede reddingen in deze wedstrijd. Maar wordt vaak door onze spelers te kijk gezet. 54 min Een fout achter in en het werd 0 1 We kregen nog enkel goede kansen maar werden niet afgerond. 83 min was het over en uit Schoonebeek schoorde de 0 2. Protos KSC 2-1 Dit was een wedstrijd waarvan we hebben genoten en niet verdiend verloren. Voor de rust hadden we 4 opgelegde kansen maar die werden er niet ingeschoten. Onder anderen Remco had de schoenen niet goed aan. Maar ook in deze wedstrijd was onze keeper Richard de held. Na een aantal misser van beide zijden scoorde KSC in de 42 min. Remco wist het doel nu wel te vinden. Wij als supporters zagen een overwinning op Protos nu wel zitten. 62 min een klutsbal aan KSC zijde werd afgewerkt door Protos en onze keeper had het nakijken 1 1 Mark Prins werd voor de zoveelste maal onder uit gehaald, dit maal liet hij weer doorspelen. Wij schreeuwden dat is rood man, maar hij trok zich er niets van aan. 74 min Demi werd nog gewisseld voor Stan. 80 min weer geklungel achterin werd onze keeper weer verrast door een Protos speler 2 1. Frank werd nog gewisseld voor Roy. KSC ging nog wel in de aanval maar kwam niet meer tot scoren. Als we een wedstrijd hadden kunnen winnen was het vandaag, we hebben wel genoten van het spel. Maar jammer weer geen punten. Uw verslaggever ter plekke J.P.M.

12 KSC EMMS Het spel ging open neer en voor beide partijen waren er enkele kansen. Maar het was EMMS die het eerste scoorde, in de 37 min 0 1. Maar nog geen 2 min later was het al 0 2. Dit was ook de ruststand en we gingen met frisse moet weer aan de 2 e helft beginnen. In de 52 min goed doorzetten van Remco rolde de bal in het doel van EMMS, 1 2. KSC zette het spel wel door maar het lukte niet om te scoren. Het was EMMS die ons in de laatste minuten nog even afstrafte In de 89 min werd het nog even 1 3, maar de scheids liet nog enkele minuten blessuretijd door spelen en in 90+3 min werd het nog 1 4. Het enige pluspunt in deze wedstrijd was dat onze keeper steeds beter wordt. Maar we staan wel onder aan te loeren. Nog maar 1 gewonnen en 5 verloren 6 wed 3 punten 1 gew. 5 verl doelpunten 6 19 Zwartemeer staat nog onder ons als laatste met maar 1 punt. J.P.M Hart op de tong. Willem is een botte hork. Komt ie op een bruiloft, zegt ie: Wat is die bruid toch een verschrikkelijk lelijk wijf, hè! Diegene voor hem draait zich om. Doe effe normaal, ja! zegt diegene. Dat is mijn dochter! Oh Sorry, zegt Willem. Ik wist niet dat u de vader was. Ben ik ook niet, zegt diegene. Ik ben de haar moeder!

13 De wedstrijd uit tegen DSC uit Dalerveen. We begonnen goed, al na 4 min ook 4 hoekschoppen maar het leverde niets op. 16 min de bal niet goed weggewerkt en het werd 1-0 voor de thuisploeg. 25 min Lars geblesseerd en werd vervangen door Sander Schuiling en dat Remco zo nodig wat tegen de scheids moest zeggen leverde hem geel op. In de 35 min maakte DSC er 2-0 van. Onze keeper Richard werd onder uit gehaald wat bestraft had moeten worden met rood maar de speler van DSC kreeg niets. Praten tegen de scheid levert meer op voor de KNVB. De keeper moest het veld verlaten met een blessure en Bjorn Philips mocht het doel verdedigen. Net voor de rust werd het nog even min werd het 4-0 en even later 5-0. Dit was ook de eind stand. Maar ik ben naar 7 wedstrijden geweest en niet éénmaal speelden we met hetzelfde elftal en steeds op andere plaatsen. Willen we WKE volgend jaar niet tegenkomen moet het zo doorgaan en staan we in de 5 e klasse. KSC en het profvoetbal Dit stukje werd gevonden achter het behang Onder de kop KSC en het betaalde voetbal wordt in het clubblad van deze Schoonoordse voetbalvereniging een boekje open gedaan over de wijze waarop een aantal KSC spelers door de hoofdklasser Emmen werden benaderd Zo kreeg Willem Stegen enkele seizoenen geleden nog in Friesland bij Heerenveen spelend, bezoek van Atte Bouwma. Laatst genoemde schijnt bij zijn nieuwe vereniging over voldoende vrije tijd te beschikken om met kleuren-tv te leuren. Hij ving echter bot bij Stegen omdat deze er al eentje bleek te bezitten. Spitsspeler Roy Jacobse blijkbaar een verwoed zwartkijker, stond ook op het verlanglijstje van Bouwma en werd opgebeld door Emmen voorzitter G. Veenstra met de mededeling dat hij in Emmen beslist meer mogelijkheden had dan bij KSC. Jacobse was echter niet tot kleur bekennen te bekeren en speelt het komende seizoen gewoon voor KSC. Even nagedacht heeft het natuurlijk heel ander in elkaar gezeten. Bouwma wilde Stegen nog eens testen op de kennis op diens Friese taal. Hij is tenslotte een aantal jaren uit Heerenveen weg. Voorzitter Veenstra wilde Jacobse een verzekeringspolis aansmeren en van het een komt het ander niet waar. Uw verslaggever J.P.M.

14 De aandere schoel Jao mènsen,. k zit nou op die aandere schoel, En dan veraanderd de r best wel een hieleboel. Want weet-ie op de basisschoel in groep achte, Waren wij de òlsten engien-ien die oens oetlachte. Maor hier op de andere schoel, bint wij nou t jongste van t hiele stel. Jao,.. n beetien unwennig was t eerst wel. Leup k daor met mien neine schoeltas under d arm, harstikke zwaor! Zeg ze tegen mij,, Hè, brugpieper, hei wel genõg spierballen bei mekaor?. t Is ok al zo vervelend, tas an t hengels vastholden, mag helemaol niet. Trouwens, toen k mien neine boekies van schoel kregen had, he k de`r even inkeken, Oe!!! k schõk de r van, t hef mij in-iens wel moeiluk toeleken. Toen k al die sieferties en letterties veur mien ogen zag, Dacht k bij mezõlf,, t Mõt wel n Hiele goeie meester wezen die mij dat bijbregen mag. Daor geeft de meester en juffrouws saomen les an oens, jongens en wichters. Krieg-ie fraans in de iene klas, Moe j n uur laoter weer veur wiskunde naor n aandere klas. Zo giet de hiele dag klas in klas oet maor duer en Die zwaore schoeltas sleep k net zolang met, Totdat k-um met een bons naost de stoelheb zet. Gelukkig ben k s middags n beetien op tied vrij. Tied genõg om hoeswerk te maoken, want dat heurt er nou òk bij. Jao, die aandere schoel is òk hiel anders, dan is waor! k Bin nou ok n echte brugpieper, k hebt naor mien zin en dolle pret. En as k op dieze schoel net zo n mooie tied krieg as als op de basisschoel, Kom ik der wel, zois t maor net!!!! J.P.M.

15 Jaarverslag 2015/2016 v.v. KSC te Schoonoord

16 Opgericht 25 november 1933 Koninklijk goedgekeurd 15 oktober 1960 nr. 73 Rabobank Klenckeland Zweeloo, rek.nr Voorwoord 2015/2016 kan op bestuurlijk vlak net als vorig seizoen worden afgesloten als een seizoen in het teken van het uitvoeren van activiteiten om het hoofd te bieden aan een terugtrekkende gemeente en zorgen dat de club gezond blijft. Op sportief gebied kunnen we spreken van het inboeten van kwantiteit bij de senioren door het vertrek van spelers. De aanstelling vorig seizoen van de nieuwe 1 ste en 2 de selectietrainer is door het vertrek van Jeroen Fuhler teruggedraaid en zal aankomend seizoen door de goed functionerende 2 de selectietrainer Anne Christ worden ingevuld. Ook de kampioenschappen van diverse jeugdteams waren opstekers. Voor het aankomende seizoen hebben wij het A-team teruggetrokken en een B-team in de competitie gebracht. Op deze wijze konden de al speelgerechtigde jeugdspelers de seniorenteams aanvullen. Wij hopen dat wij door deze handelwijze in het volgend seizoen weer terug kunnen keren met een A-team. Ook dit jaar willen wij meer gediplomeerde jeugdtrainers verwelkomen en roepen kandidaten op die de trainingscursus willen gaan volgend. De doelen uit het beleidsplan om met gekwalificeerde trainers te werken worden hierdoor vormgegeven. Ik kan het niet laten om ook nu weer veel waardering voor onze vrijwilligers te tonen, zonder hen is het voortbestaan van onze club onmogelijk. Voorts bedanken wij alle sponsoren, supportersvereniging en alle donateurs voor hun bijdrage en inbreng van goede ideeën. Wij hopen dat het aankomende seizoen op sportief gebied het succes brengt waar wij allemaal van dromen. Willem Borsboom Voorzitter KSC

17 Samenstelling bestuur Willem Borsboom - Voorzitter Lammie Maris - Secretaris - Wedstrijdsecretaris Marten Uitvlugt - Penningmeester Geert Haandrikman - Technische commissie senioren Wim Zikken - Bestuurslid Jacob Heins - Bestuurslid Jan Spreen - Bestuurslid Ondersteuning t.a.v. het bestuur TC - Dennis Olijve Samenstelling jeugdcommissie Ron Kootstra - Voorzitter Derk Stuiver - Secretaris/wedstrijdsecretaris Cor Stuiver - Technische commissie junioren en materiaal beheer jeugd Gerrit Jan Ensing - Technische commissie junioren Nick Alting - Technische commissie junioren en kleding beheer jeugd Edwin Haandrikman - Technische commissie junioren Remco Eising - Technische commissie junioren Vergaderingen Het hoofdbestuur heeft 15 keer een bestuursvergadering belegd. Van alle vergaderingen werden notulen opgemaakt door Lammie Maris. Na goedkeuring door het voltallig bestuur werd door de voorzitter en secretaris voor akkoord getekend. De technische staf senioren Trainer 1 ste en 2 de selectie Assistent trainer 1 ste en 2 de selectie Verzorger Keepertrainer - Jeroen Fuhler - Anne Christ - Albert Schippers - Koene de Lange Begeleidingsteams senioren Team KSC 1 KSC 2 KSC 3 KSC 4 KSC VR 1 Leider - Ron Kootstra - Geert Haandrikman, Jans Nijboer en Cor Hoeksema - Henk Otten, Johan Prins - Andre de Groot, Johan Alting en Ronald Hilhorst - Erik Smit en Bianca Schoonbeek

18 Begeleidingsteam jeugd Teams KSC A1 KSC C1 KSC C1 Meisjes KSC D1 KSC D2 7 tal KSC E1 KSC E2 KSC F1 KSC F2 KSC F3 Trainers/leider Anne Christ, Geoffry Stevens, Cor Stuiver, Niels Nijenhuis en Colin Scholten Anne Christ, Niels Nijenhuis, Nick Alting, Ron Kootstra, Remco Éising en Marc Prins Ronald Hilhorst, Jolanda Bouwknegt, Marieke de Jonge, Remco Stuiver, Erik Smit en Justin Venema Raymond Schoonbeek, Wim Zwiers en Dennis Gerrits Annie Nijssen, Paul Akkerman, Jurrien Philips en Jeroen Arends Dennis Olijve en Remco Eising Patrick Stegen, Peter Maas, Willie Sagel en Lars Haandrikman Gerritjan Moes, Jorick Smit en Bianca Schoonbeek Frank de Zwart en Michel Kuipers Edwin Berkepies, Bram Berkhout, Jelger Schepers en Tim Wiehink Sponsoren Senioren 1 ste team zondag Jan Knol 2 de team zondag Sponsorloos 3 de team zondag Mooi Wark 4 de team zondag Supportersvereniging Geel-Zwart, JPM en BMS VR 1 zaterdag Cafe De Oude Reus Jeugd Hoofdsponsor Fixet Albert Assen Schildersbedrijf Kuipers (3 wedstrijdaankondigingsborden). Voorts waren er een groot aantal sponsoren die middels reclameborden, advertenties, wedstrijdballen e.d. hun bijdrage hebben geleverd. Wedstrijdpublicatie Een aantal vrijwilligers verzorgde de wedstrijdpublicatie bij o.a. de kantine, sporthal, kaartverkoopkiosk, Slagerij Knol en Supermarkt COOP. Tevens werden ook de aankondigingsborden aan de invalswegen voorzien van de juiste informatie. Supportersvereniging Geel-Zwart De supportersvereniging verleende ondersteuning in het welzijn van zowel de senioren als de jeugdafdeling. Clubblad Oes Voetballev n Er zijn 6 clubbladen uitgebracht. Zowel de mensen van de redactie als bezorgers en samenstellers hebben dit seizoen ook weer goed werk verricht.

19 Speel- en trainingsvelden Op het sportpark zijn de volgende speel- en trainingsvelden gelegen: Een groot trainingsveld, voorzien van 6 lichtmasten en liggend aan de linker zijde van het hoofdveld (veld 1). Een klein trainingsveld voorzien van 2 lichtmasten liggend bij de entree van het sportpark. 2 speelvelden (veld 1 en 2) zijn voorzien van een omheining. Aan het hoofdveld staan reclameborden, een elektronisch scorebord en een lichtkrant die eigendom zijn van KSC. Het sportveld is voorzien van een ruime parkeerplaats. Resultaten veldvoetbal seniorenteams Competitie Hieronder een overzicht van de standen van alle senioren teams. KSC zondag 1-4 de klasse eindstand: 6 wedstrijden: 26 punten: 40 doelsaldo: KSC zondag 2-3 de klasse eindstand: 11 wedstrijden: 26 punten: 26 doelsaldo: KSC zondag 3-6 de klasse eindstand: 6 wedstrijden: 22 punten: 31 doelsaldo: KSC zondag 4-6 de klasse eindstand: 10 wedstrijden: 22 punten: 18 doelsaldo: KSC zaterdag vr 1-5 de klasse eindstand: 6 wedstrijden: 22 punten: 34 doelsaldo: Hieronder een overzicht van de standen van alle jeugd teams. KSC A1-2 de klasse eindstand: 2 wedstrijden: 14 punten: 31 doelsaldo: KSC C1-2 de klasse eindstand: 3 wedstrijden: 18 punten: 35 doelsaldo: KSC C1m - 1 ste klasse eindstand: 2 wedstrijden: 10 punten: 19 doelsaldo: KSC D1-3 de klasse eindstand: 4 wedstrijden: 9 punten: 10 doelsaldo: KSC D2-3 de klasse eindstand: 1 wedstrijden: 8 punten: 24 doelsaldo: KSC E1-2 de klasse eindstand: 5 wedstrijden: 8 punten: 0 doelsaldo: KSC E2-3 de klasse eindstand: 3 wedstrijden: 8 punten: 15 doelsaldo: KSC F1-3 de klasse eindstand: 4 wedstrijden: 8 punten: 6 doelsaldo: KSC F2-4 de klasse eindstand: 1 wedstrijden: 9 punten: 24 doelsaldo: KSC F3-5 de klasse eindstand: 4 wedstrijden: 9 punten: 6 doelsaldo: ste Protos Weering zaalvoetbaltoernooi KSC is in de 1 e ronde van het 39 ste Protos-Weering zaalvoetbaltoernooi uitgeschakeld. T Grootveld te Dalen waren de standen; KSC - Dalen 1-4 / DSC 65 - KSC 2-2 / Protos - KSC 1-1 / KSC - DSVC 2-3 KSC heeft zich inmiddels weer ingeschreven voor de 40ste editie. Tuchtzaken Totale kosten aan kaarten en boetes 1188,80. Ledenbestand per 30 juni 2016 Senioren heren 117 Senioren dames 19 Jeugd 127 Niet spelende leden 96 Totaal 359

20 Activiteiten Naast het sportieve gebeuren hebben zowel de jeugd- en seniorenactiviteitencommissie weer tal van leuke activiteiten georganiseerd, o.a. het Oranjetoernooi, bingo, sinterklaasfeest, Hutsporttoernooi, kaarten tijdens de winterstop en bij afgelastingen. Mountainbike toertocht Ook afgelopen seizoen werd er weer een ATB toertocht georganiseerd door Fietstoertochtclub Emmen, waar de start en finish op het sportpark waren. Gelet op het deelnemersveld (± 750) konden wij in onze kantine een goede omzet maken. Op 6 november zal er weer een toertocht vanaf het sportpark worden gestart. Seizoen 2016/2017 Voor het seizoen 2016/2017 zijn er bij de KNVB 4 seniorteams en 1 vrouwenteam aangemeld. KSC 1 4 de klasse - categorie A KSC 2 3 de klassen - categorie A KSC 3 6 de klasse - categorie B KSC 4 6 de klasse - categorie B KSC VR 1 5 de klassen - categorie B Voor het seizoen 2016/2017 zijn er bij de KNVB 9 jeugdteams aangemeld. JO e Klasse - categorie B JO e Klasse - categorie B MO e Klasse - categorie B JO e Klasse - categorie B JO e Klasse - categorie B JO e Klasse - categorie B JO9-1 2 e Klasse - categorie B JO9-2 3 e Klasse - categorie B JO9-3 4 e Klasse - categorie B Trainers en verzorgers In het seizoen 2016/2017 zal trainer Anne Christ de selectie trainen. De verzorging zal wederom door Albert Schippers gebeuren.

21 Slotwoord Onze dank gaat uit naar alle leden, vrijwilligers en overige betrokkenen die afgelopen seizoen hun steentje hebben bijgedragen en voor hun inzet. Zonder jullie inzet is het niet mogelijk om een club draaiende te houden. Tevens zijn we op een aantal onderdelen nog dringend vrijwilligers nodig. Het gaat onder anderen om de invulling van Wedstrijdsecretaris, zowel voor de jeugd als de senioren, een Kantine coördinator voor de zaterdagochtend, iemand voor de kledingbeheer van de senioren, kantinevrijwilligers en bestuursleden. Alle leden en hen die vv KSC een warm hart toedragen roepen we op om zicht ook in het nieuwe seizoen voor onze vereniging te willen inzetten. Daarbij moeten we ook dit jaar helaas opmerken dat het draaiende houden van de vereniging teveel op dezelfde personen aankomt. Hopelijk sluiten zich dan ook meer mensen zich bij de vrijwilligers aan, want vele handen maken licht werk. Een sportief en gezond seizoen toegewenst! L. Maris (secretaris v.v. KSC) Vastgesteld in de algemene ledenvergadering te Schoonoord op 26 september 2016 W. Borsboom L. Maris voorzitter secretaris

22 Beste bardienstvrijwilligers, Namens het bestuur wil ik alle bardienstvrijwilligers verzoeken om de test te doen voor Instructie Verantwoord Alcohol schenken (IVA). Je kunt dit heel eenvoudig via internet doen. Je gaat naar de site Je leest precies wat je moet doen. Als je de test wilt afleggen, klik je op doe de test. De test neemt ongeveer 15 minuten tijd in beslag. In het veld adres barverantwoordelijke vul je het adres van Lammie Maris in, In het veld naam barverantwoordelijke vul je de naam van onze kantinebeheerder in, Hillie Stanneveld. Als je de test goed hebt afgerond (je kunt niet zakken), krijgt Lammie een met je certificaat. Dit certificaat wordt gearchiveerd en ligt daarna ter inzage in de kantine. Als er gecontroleerd wordt door de VWA (voedsel en waren autoriteit), kunnen we aantonen dat alle vrijwilligers gekwalificeerde krachten zijn. Wanneer je de cursus al eerder hebt afgerond, dan het verzoek om een kopie van het certificaat bij Lammie aan te leveren. Als je deze niet meer hebt, dan graag de test opnieuw afleggen. Alvast bedankt! Groet, Hillie Stanneveld en Geert Haandrikman

23 Het Wel en Wee van de dames van KSC! KSC VR1 Zwartemeerse Boys VR1 3-5 (3-2) De eerste competitiewedstrijd was tegen een van de titelkandidaten uit Zwartemeer. KSC bood prima tegenpartij en een gelijkspel was zeker verdiend geweest. Uiteindelijk gingen de dames uit Zwartemeer er met hangen en wurgen met de drie puunten er vandoor. KSC dat voor rust op een 3-2 voorsprong was gekomen kon de tweede helft niet meer onder de druk van Zwartemeer vandaan komen. Bij een 3-4 achterstand werd er nog alles op alles gezet om een verdiend punt binnen te slepen maar met een uitval in blessuretijd zorgde Zwartemeer voor de 3-5. Opstelling KSC: Bianca, Renee, Marcella, Sanne, Thirza, Danielle, Sanne-Eline, Jessy, Kelly, Marloes en Claudia Doelpunten KSC 3x Marloes SVBO VR1 KSC VR1 0-1 (0-1) Uit tegen SVBO was een prachtige wedstrijd met 2 teams die aan elkaar gewaagd waren. SVBO had al 2 wedstrijden gespeeld en alle 2 gewonnen en stond dan ook koploper in deze zware 5 e klasse A. Het was een wedstrijd van geconcentreerd voetballen, goed verdedigen en een hele goede keeper in het doel bij SVBO die er lang voor zorgde dat het 0-0 bleef. Uiteindelijk werd het 0-1 via een strafschop die benut werd door Marloes. Aan de kant van KSC keepte Bianca een super partij en stond de verdediging onder leiding van Marcella super sterk te verdedigen, het leverde de eerste 3 punten van het seizoen op. Meer dan voldaan gingen we weer richting Schoonoord. Opstelling KSC: Bianca, Danielle, Marcella, Shannon, Jessy, Yvette, Sanne, Thirza, Kelly, Marloes en Claudia Doelpunt KSC : Marloes

24 HOC VR1 KSC VR1 2-1 (0-1) HOC wil dit jaar ook voor de titel gaan en hadden een selectie van meer dan 16 spelers dus ze moesten spelers thuis laten. Wij daarin tegen zijn elke week blij als we genoeg dames bij elkaar kunnen sprokkelen. Ook tegen HOC was het niet anders, Als dan ook een aantal spelers niet fit aan de wedstrijd begint of tijdens de wedstrijd geblesseerd raken, kom je te kort. Toch werd er zeker de 1 e helft een goede partij op de grasmat gezet. Het resulteerde ook in een 0-1 voorsprong waarbij Kelly met haar chocoladebeen wist te scoren. KSC was de betere partij, maar kwam de 2 e helft fitte spelers te kort. HOC maakte de gelijk maker en we probeerden in ieder geval een punt mee te nemen, helaas lukte dit niet. HOC won uiteindelijk met 2-1. Opstelling KSC: Bianca, Danielle, Marcella, Shannon, Jessy, Annemijn, Demi, Sanne, Thirza, Kelly en Marloes. Doelpunt KSC: Kelly KSC VR1 Valthermond VR1 4-2 (1-2) Na 65 minuten gestaakt Na een zwakke eerste helft waar we niet fel genoeg waren, stonden we voor het eerst achter bij rust. Na rust keerde het oude KSC terug, die de duels aangaan, de mouwen opstropen en vechten voor iedere bal, tja en dan zijn we voor iedere tegenstander een zware dobber. Valthermond werd helemaal weggetikt Na 57 minuten stond het 2-2 en amper vijf minuten later stond het 4-2 voor KSC, een monsterscore leek in de maak want Valthermond kwam er niet meer aan te pas tot een speler van Valthermond vanuit het niets op de grond ging liggen en zei dat ze haar benen niet meer kon bewegen. Later bleek dat ze al wat met haar benen had, de schrik zat er goed in, Ambulance werd opgetrommeld en de wedstrijd werd in overleg afgefloten.totdat Valthermond in een keer besloot dat ze de overige minuten toch nog op een andere datum uit willen spelen. Dus komt Valthermond nog een keer terug voor een paar minuten om vervolgens met lege handen weer naar huis te gaan het is maar waar je zin in hebt. Opstelling KSC VR1: Bianca, Nadine, Marcella, Shannon, Thirza, Demi, Sanne, Sidney, Marloes, Kelly en Claudia Doelpunten KSC : 3x Marloes 1x Kelly De uitgebreide verslagen zijn te vinden op de facebookpagina van de dames van KSC! Bedankje Hierbij willen we Renee, Sanne, Rosa en Chantal van het meidenteam bedanken dat ze ons een paar keer uit de nood geholpen hebben. Door het gebrek aan dames zijn we heel blij dat jullie met ons mee willen doen. Tevens een bedankje richting de technische staf van de Meiden, super dat we de meiden mogen inzetten bij onze wedstrijden! Samen zijn we sterk! Statistieken Topscorer per Marloes 7 goals 2. Kelly 2 goals Trainingsopkomst per Yvette 7 trainingen Sidney 7 trainingen 2. Sanne 6 trainingen Annemijn 6 trainingen

25 T- Mobile inloopshirts KSC VR 1 is superblij met hun nieuwe inloopshirts die mede mogelijk zijn gemaakt door T-Mobile Nederland. TRAININGSPAKKEN We zijn nog op zoek naar een sponsor voor trainingspakken zeker nu het frisser wordt. Wilt u het mooiste team van KSC voorzien van mooie trainingspakken, dan willen we graag met u in gesprek! OPROEP : DAMES GEZOCHT!!!!! Wij zijn nog steeds op zoek naar nieuwe speelsters. We trainen op woensdag van tot en voetballen op zaterdagmiddag. Lijkt het je leuk kom dan gerust op een woensdag vrijblijvend meetrainen. Iedereen is welkom! (Vanaf 15 jaar en ouder) Wil je meer weten over onze leuke team neem dan contact op met de leidster Bianca Schoonbeek-Schippers

26 Kapsalon Nagelstudio Zonnestudio Kapsalon Nagelstudio Zonnestudio Tramstraat 1 Schoonoord Administratief en Adviesbureau Gerbers Voor: Administraties en rapportages in landbouw en MKB Belastingaangiftes particulieren Slenerweg 88, 7848 AK Schoonoord Tel: / info@administratie-gerbers.nl Buffetrestaurant DE MARKIES VAN KARABAS Slenerweg 83a, 7848 AG Schoonoord Tel:

27 In de schienwarper. Deze keer: Naam: Hillie Stanneveld Geboortedatum: Woonplaats: Schoonoord Geboren: Emmen Verliefd, verloofd, getrouwd: verliefd Beroep: Interieur verzorgster Waar: te veel om op te noemen Favoriete automerk/-type: audi Favoriete make-up : alleen mascara Favoriete winkel: New Fashion in Nieuw Amsterdam Muziek: van alles Drank: bier Favoriete vakantieland: Turkije Ik word vrolijk van: gezellige mensen om me heen Aller leukste moment in je leven: de geboorte van Rowan Ik heb een hekel aan: achterbakse mensen Hier kunnen ze mij voor wakker maken: shoarma/pizza Dit wil ik nog eens in mijn leven doen: een avond stappen met Geer en Goor Als ik een miljoen won, dan: bouw ik een nieuw huis Als ik 1 dag een man kon zijn, dan: geen idee Sporten: autorace Funtie bij KSC; kantine beheerster Nevenfuncties: jeugd activiteiten Beste voetballer KSC: Marc Prins Beste keeper KSC: Rowan Leukste Nederlander : Geer en Goor Dit zou ik willen veranderen bij KSC: dat het een vereniging wordt en dat een ieder een steentje gaat bijdragen Ik verheug me op: Nijmeegse 4 daagse met Lia Complimentje voor: Wuppie, voor al z n bezigheden bij KSC Leukste KSC-moment: KSC got talent

28 Voetbalvereniging K.S.C. Schoonoord Opgericht 25 november 1933 Koninklijk goedgekeurd 15 oktober 1960 nr. 73 Rabobank Klenckeland Zweeloo, rek.nr Verslag Jaarlijkse algemene ledenvergadering Datum : 26 september 2016 Tijd : uur Plaats : kantine v.v. KSC Aanwezig: Willem Borsboom (vz), Marten Uitvlugt, Lammie Maris, Wim Zikken, Jan Spreen en Jacob Heins Aantal aanwezige leden: 35 personen Verslag: Lammie Maris 01 Opening Willem opent de vergadering en heet allen welkom. 02 Vaststellen notulen ledenvergadering d.d. 21 september 2015 De notulen zijn goedgekeurd en vastgesteld. 03 Mededelingen - Gemeentezaken > De overdracht met de gemeente loopt. Er is een bouwkundig rapport in de maak waarop een voorstel van de gemeente komt. Voorlopig is er nog geen overdracht vanuit de gemeente. Er is een energiescan gemaakt en een rapportage ligt bij de gemeente. Hierop is nog geen reactie gekomen. - Vorig jaar is door de gemeente aangegeven dat de kleedruimtes worden aangepakt. De gemeente heeft zich niet aan hun woord gehouden en geeft aan dat dit op een misverstand is berust. De kleedruimtes worden voor zover nu bekend is niet door de gemeente gerenoveerd. - Voormalig sponsor Coop heeft aangegeven dat spelers van KSC 2 het logo niet meer mogen gebruiken. Er wordt gekeken naar vervangende shirts voor KSC 2. Tot die tijd blijft er gebruik worden gemaakt van de shirts. Er is een voorstel ingediend voor het vervangen van inloop/reserve shirts zonder logo sponsor. Het bestuur neemt hier 10 oktober een besluit over. Opmerking is dat er nog wordt gevoetbald in reserveshirts van de C1000 en dat dit niet wenselijk is. Door het bestuur wordt aangegeven dat ook gekeken moet worden naar de uitgaven en waar prioriteit ligt. Punt wordt meegenomen zodat er gekeken kan worden naar het vervangen van deze shirts. - Sportterrein > De onderhoudsgroep heeft veel werk verricht aan het terrein en ligt er netjes bij. 04 Behandelen en vaststellen jaarverslag 2015/2016 van de secretaris

29 Het jaarverslag is vastgesteld en goedgekeurd. 05 Ingekomen- en uitgaande stukken Er zijn geen inkomende- en uitgaande stukken. 06 Jaarverslag van de penningmeester 2015/2016 Het jaarverslag is vastgesteld en goedgekeurd. 07 Verslag kascontrolecommissie (Johan Alting en André de Groot) Johan en André hebben de kascontrole gedaan. Het verslag is goedgekeurd en vastgesteld. 08 Vaststellen kascontrolecommissie boekjaar 2016/2017 Edwin Haandrikman en Johan Alting nemen volgend jaar de kascontrole voor hun rekening. Gerrit Jan Ensing is reserve. 09 Begroting 2016/2017 Presentatie middels ppt. Opmerking t.b.v. acties: - Om bij de fietstoertocht een bijdrage te vragen door bijv. de inschrijving te met een extra bedrag te verhogen en deze verhoging aan KSC af te dragen. Marten heeft aangegeven dat hij volgend seizoen aftreed als penningmeester, na 6 jaar. Hierbij een oproep voor de vervanging van Marten. Voor meer info of aanmelding kan contact worden opgenomen met Marten of een ander bestuurslid. Geert is einde seizoen afgetreden als bestuurslid. Namens het gehele bestuur wordt Geert hartelijk bedankt voor zijn inzet. Om gezondheidsredenen geeft Willem aan per direct te stoppen als voorzitter van KSC. Hierbij dan ook een oproep voor vervanging van Willem als voorzitter. Belangstellenden kunnen zich melden bij het bestuur. Bij aanmeldingen wordt in de eerste instantie gekeken naar geschiktheid, daarna wordt de functie als interim ingezet en in de volgende jaarlijkse ledenvergadering volgt de verkiezing. De taken van Willem wordt voor de time-being door het zittend bestuur ingevuld. 10 Rondvraag - In het clubblad staat aangekondigd dat na de winterstop over wordt gegaan naar het zelf aanschaffen van een sportbroekje en sokken voor KSC 2, 3, 4, en VR 1, voor 7,50 per paar sokken of broekje. De prijs voor het aanschaffen vindt men te hoog en hierbij komt ook nog als punt dat de kosten van het wassen komen lager worden. Antw. > De sokken en broekjes worden tegen kostprijs aangeboden. Een ieder is dan zelf verantwoordelijk voor hun eigen spullen. Reden voor het overgaan tot het zelf aanschaffen is omdat er menigmaal spullen verdwijnen of stuk zijn. Dit probleem wordt hiermee opgelost. - Er wordt een oproep gedaan voor kantinevrijwilligers. Het kan voorkomen dat als er geen voldoende kantinevrijwilligers zijn er geen frituurhap kan worden verkocht. Idee is om aan nieuwe leden te vragen of ouders of nieuwe leden kantinedienst willen draaien. - Kunnen er een aantal kopies in de kantine komen te liggen voor het aanmelding van evt. sponsoren? Antw. > dat is mogelijk - Er is een nieuwe website gemaakt door Hans Ensing en Jurrien Philips. Complimenten hiervoor. 11 Sluiting Willem sluit de vergadering en bedankt een ieder voor hun komst.

30 Wedstrijdoverzicht vanaf 31 oktober 2016 KSC 1 Datum Tijd zondag 13 november :00 HOC 1 KSC 1 zondag 27 november :00 KSC 1 SVBC 1 zondag 4 december :00 Zwartem. Boys 1 KSC 1 zondag 11 december :00 KSC 1 DVC'59 1 zondag 29 januari :00 Sellingen 1 KSC 1 zondag 5 februari :00 KSC 1 EHS'85 1 zondag 12 februari :00 KSC 1 Weerdinge 1 zondag 19 februari :00 Schoonebeek 1 KSC 1 zondag 19 maart :00 EMMS 1 KSC 1 zondag 26 maart :00 KSC 1 Protos 1 zondag 2 april :00 Sweel 1 KSC 1 zondag 9 april :00 KSC 1 DSC'65 1 zondag 23 april :00 KSC 1 HOC 1 zondag 30 april :00 SVBC 1 KSC 1 zondag 7 mei :00 KSC 1 Zwartem. Boys 1 zondag 14 mei :00 DVC'59 1 KSC 1 KSC 2 Datum Tijd zondag 6 november :00 KSC 2 Valthermond 3 zondag 13 november :00 KSC 2 Zwartem. Boys 2 zondag 27 november :00 Valther Boys 2 KSC 2 zondag 4 december :00 CEC 2 KSC 2 zondag 11 december :00 KSC 2 vv Sleen 2 zondag 12 februari :30 Bargeres 2 KSC 2 zondag 19 februari :00 KSC 2 WKE '162 zondag 12 maart :00 Valthermond 3 KSC 2 zondag 19 maart :00 KSC 2 Erica SC 3 zondag 26 maart :00 Sweel 2 KSC 2 zondag 2 april :00 KSC 2 Weiteveense Boys 2 zondag 9 april :45 Germanicus 3 KSC 2 zondag 30 april :00 KSC 2 Valther Boys 2 zondag 7 mei :00 Zwartem. Boys 2 KSC 2

31 KSC 3 Datum Tijd zondag 6 november :00 KSC 3 EEC 2 zondag 13 november :00 KSC 3 Titan 3 zondag 20 november :00 KSC 3 Borger 2 zondag 27 november :00 Zwartemeer 4 KSC 3 zondag 4 december :00 Roswinkel Sp. 2 KSC 3 zondag 11 december :45 KSC 3 Valther Boys 3 zondag 18 december :00 KSC 3 Buinerveen 2 zondag 12 februari :00 SVBO 2 KSC 3 zondag 19 februari :00 KSC 3 HOC 3 zondag 12 maart :00 EEC 2 KSC 3 zondag 19 maart :00 KSC 3 Weerdinge 4 zondag 26 maart :00 Borger 2 KSC 3 zondag 2 april :00 KSC 3 GKC 2 zondag 9 april :00 Buinerveen 2 KSC 3 zondag 30 april :00 KSC 3 Zwartemeer 4 zondag 7 mei :00 Titan 3 KSC 3 zondag 14 mei :00 KSC 3 Roswinkel Sp. 2 KSC 4 Datum Tijd zondag 6 november :00 HOC 4 KSC 4 zondag 13 november :00 GKC 3 KSC 4 zondag 20 november :00 KSC 4 Stadskanaal 4 zondag 27 november :00 KSC 4 Eext 3 zondag 4 december :00 Nieuw Buinen 4 KSC 4 zondag 11 december :00 KSC 4 Gasselternyveen 3 zondag 18 december :00 De Treffer '163 KSC 4 zondag 12 februari :00 Gieten 6 KSC 4 zondag 19 februari :45 KSC 4 De Treffer '163 zondag 12 maart :00 KSC 4 HOC 4 zondag 19 maart :00 Stadskanaal 4 KSC 4 zondag 26 maart :00 KSC 4 Gieterveen 2 zondag 2 april :00 CEC 3 KSC 4 zondag 9 april :00 KSC 4 Musselkanaal 4 zondag 30 april :00 Eext 3 KSC 4 zondag 7 mei :00 KSC 4 GKC 3 zondag 14 mei :00 KSC 4 Nieuw Buinen 4

32 KSC VR 1 Datum Tijd zaterdag 5 november :00 CEC VR1 KSC VR1 zaterdag 12 november :30 SVV'04 VR1 KSC VR1 zaterdag 19 november :30 Erica'86 VR1 KSC VR1 zaterdag 26 november :00 KSC VR1 Sweel VR2 zaterdag 3 december :30 SVO BDE VR2 KSC VR1 zaterdag 10 december :00 KSC VR1 Erica'86 VR1 zaterdag 17 december :00 zaterdag 11 februari :00 Schoonebeek VR1 KSC VR1 Zwartem. Boys VR1 KSC VR1 zaterdag 18 februari :00 KSC VR1 SVBO VR1 zaterdag 11 maart :00 KSC VR1 CEC VR1 zaterdag 18 maart :30 Valthermond VR1 KSC VR1 zaterdag 25 maart :00 KSC VR1 HOC VR1 zaterdag 1 april :30 SVBC VR1 KSC VR1 zaterdag 8 april :00 KSC VR1 Schoonebeek VR1 zaterdag 29 april :30 Sweel VR2 KSC VR1 zaterdag 6 mei :00 KSC VR1 SVV'04 VR1 zaterdag 13 mei :00 KSC VR1 SVO BDE VR2

33 Activiteiten Kalender Jeugd KSC 28-nov jan feb mrt apr mei-2017 Sinterklaasfeest F pupillen Junior Hutspot Toernooi B, C en D junioren KSC got Talent Violen actie Paasactiviteiten: Oud Hollandse spelen voor de F en E jeugd Jeugdbingo D, C en B jeugd Oranje toernooi BINGO S 18-nov dec feb mrt mei juni-2017

34

35

36 Berichten vanuit de jeugdcommissie En al weer is het tijd om een stukje te schrijven over het reilen en zeilen binnen de jeugd van KSC. Dit schrijvende besef ik me weer al te goed hoe snel de tijd eigenlijk gaat en dat we inmiddels al weer een behoorlijk eind op weg zijn in de diverse competities. Nog maar even en dan gaat de winterstop al weer van zich doen spreken. Naast de gebruikelijke wisselingen qua spelers binnen de diverse jeugdelftallen en het constant blijven kijken of de elftallen wel in de juiste competities zijn ingedeeld is het eigenlijk best rustig en valt er niet zo veel te melden daarover. Dat is op zich best wel positief natuurlijk want dat betekent aan de andere kant dan ook dat de dingen best wel goed lopen. Vanuit de jeugdcommissie valt te melden dat we momenteel al weer bezig zijn met de voorbereidingen voor de komende zaalcompetitie. Het programma met de data, diverse poules en locaties is inmiddels in elkaar gedraaid en deze wordt nog verder geoptimaliseerd en kan daarna verspreid gaan worden. Daarnaast zijn we druk bezig om een geschikte jeugdtrainer te vinden voor het B-elftal, oh nee JO-17 moet je tegenwoordig zeggen. Er hebben zich een aantal kandidaten gemeld en de komende tijd zullen we met deze mensen in gesprek gaan om wellicht een samenwerking aan te gaan. In een volgende editie kunnen we daar waarschijnlijk iets meer over vertellen. Voor nu bent u weer op de hoogte en gaan we weer verder waarvoor we allemaal zijn aangemeld bij deze club, lekker voetballen en plezier maken. Namens de jeugdcommissie, Ron Kootstra Voorzitter

37 Loon en grondverzetbedrijf Johan Eising Voor al uw grondwerkzaamheden groot en klein Tevens zand en grind handel De Tip TE De Kiel Tel:

38 Het elftal en begeleiders van KSC jo-13 (D s) bedankt supportersvereniging Geel Zwart voor de nieuwe voetbaltassen die ze hebben mogen ontvangen.

39

40 De Jeugd Schienwarper Deze keer: Owen Prins Naam: Owen Geboortedatum: 25-Juli-2005 Woonplaats: De Kiel Geboren: Treant Ziekenhuis Emmen Verliefd of vrijgezel: Vrijgezel Hoeveel broers of zusters heb je: 1 Broertje en 1 Zusje Beste Nederlandse zanger ( es )of DJ: Marten Carries Favoriete radiozender: Radio 538 Favoriete vakantieland: Afrika Favoriete tv-serie/zender: Nederland 1 Studio sport Eredivisie Wie is jou beste Vriend of Vriendin: Finn Mulder Ik word vrolijk van: Tekenen want mag ik graag doen. Ik heb een hekel aan: Lego want krijg je zo veel rommel van. Als ik 18 ben, dan: Wil ik graag bij de dierentuin in Emmen werken. Welke school zit je nu : OBS van Royen school Welke groep zit je : Groep 7 Welke vak vind je het mooist: Geschiedenis Wat zal je later willen worden: Dierenverzorger Met te weinig slaap, word ik: Chagrijnig Met deze bekende persoon zou ik wel een dag willen ruilen: Voetballer Neymar van Barcelona. Waar kunnen ze jou voor wakker maken: Voor een Vleermuis om te zien vliegen. Als ik een miljoen win, dan: Ga op vakantie met een sportwagen. Welk Elftal speel je nu bij KSC: Jo13-1 (D1) Wat is je favoriete Positie: Achterin Voorstopper Welke Positie voetbal je nu: Voorstopper Wie is beste voetballer van KSC van de jeugd: Martijn Tancius Wie is jou ogen goede Leider of trainer bij jeugd: Nick Alting Beste Nederlandse voetballer: Arjen Robben Beste Nederlandse club: PSV Beste Nederlandse Trainer: Frank de Boer Wat was je mooiste wedstrijd die je speelde voor KSC: De wedstrijd van KSC J013 tegen Dalen Jo13 uitslag 10-1 op Zaterdag 03 Oktober 2016 Ik verheug me op: Dat we als team kampioen worden. Complimentje voor: Dennis Olijve omdat hij ons allen goede trainingen en wedstrijden heeft verzorgd de afgelopen jaren. Tot Slot: Hoop ik dat we met elkaar jaren veel voetbal plezier kunnen hebben en op vele kampioenschappen en leuke uitjes met KSC Jo13 (D1).

41 Tussenstanden Jeugdteams Positie 2 Klasse 01 Gespeeld W G V Punten Voor Tegen 1 CEC JO17-1d Valthermond JO Ter Apel '96 FC JO ST SJO BBC/Borger JO SJS JO17-1d WKE'16 JO17-1d HOC JO17-1d KSC JO17-1Gd EHS'85 JO17-1d Drenthina JO Stadskanaal JO Positie 3 klasse 02 Gespeeld W G V Punten Voor Tegen 1 Borger JO Stadskanaal JO FC Ter Apel'96 JO15-2d Valthermond JO SJS JO CEC JO SVBC JO15-1G SJO HH'97 JO KSC JO15-1Gd SJO ZVC '14 JO Positie 3 klasse 02 Gespeeld W G V Punten Voor Tegen 1 VCG JO13-1d KSC JO13-1G Raptim JO13-3G SJO Dalen/DSC JO13-3G vv Sleen JO13-2d SJO NKvvProtos JO13-1G Weide De JO Sweel JO13-2G DZOH JO ST: Germanicus/CSVC JO13-5G Positie 3 klasse 03 Gespeeld W G V Punten Voor Tegen 1 KSC JO11-1d vv Sleen JO Raptim JO11-2G Sweel JO SJO KZC'08 JO SJO Dalen/DSC JO Schoonebeek JO Emmen JO DZOH JO

42 Positie 4 klasse 10 Gespeeld W G V Punten Voor Tegen 1 Beilen JO SJO WNBC '09 JO11-1G VKW JO11-2d SJO Dalen/DSC JO11-4G Raptim JO KSC JO11-2M Sweel JO11-3d vv Sleen JO11-2d Roswinkel SP. JO Positie 2 klasse 02 Gespeeld W G V Punten Voor Tegen 1 Germanicus JO Erica SC JO9-1G Twedo JO KSC JO9-1G CSVC JO9-1G Raptim JO SJO Dalen/DSC JO9-3G vv Sleen JO9-1G SJO KZC'08 JO9-4G DZOH JO Positie 4 klasse 14 Gespeeld W G V Punten Voor Tegen 1 vv Sleen JO KSC JO9-3G SJO NKvvProtos JO9-2G Sweel JO9-3G CSVC JO9-4M CEC JO Germanicus JO CSVC JO KSC JO9-2G Sweel JO Positie 2 klasse 0i Gespeeld W G V Punten Voor Tegen 1 ZFC Zuidlaren MO SJO WVC MO SJO Pekela 2000 MO KSC MO15-1d Bellingwolde MO15-1d VVS MO Noordpool UFC MO15-1d HFC'15 MO15-1d WVV MO

43 Voor al uw doe-het-zelf artikelen, vragen over uw klus, thuisbezorgen en veel meer kunt u dagelijks bij Fixet Schoonoord terecht!!! Op ons buitenterrein vindt u onder andere een groot aantal scherp geprijsde: Blokhutten en tuinhuisjes Schermen Hekwerk Zandbakken en speeltoestellen Houten bloembakken Konijnenhokken Op de grote showroom-etage vindt u onder andere een ruim assortiment van: Laminaat / houten vloeren Binnen- en buitendeuren Binnen en buiten zonwering Schuifwandsystemen Tuinmeubelen FIXET SCHOONOORD / Maatschappijweg 4 / 7848AM SCHOONOORD /

44 Hoveniersbedrijf Martin Jansen Specialist in aanleg en onderhoud van tuinen. Tevens ontwerp en (sier) bestrating. Bel vrijblijvend voor informatie! Westdorperstraat 35 * 9443 TM Schoonloo Tel * Tel

SJO NWVV/Titan D1 - Veld ZA, 0255 D-Pupillen (najaar) 2e klasse 01

SJO NWVV/Titan D1 - Veld ZA, 0255 D-Pupillen (najaar) 2e klasse 01 SJO NWVV/Titan A1 - Veld ZA, 0222 A-Junioren 2e klasse 01 SJO NWVV/Titan B1 - Veld ZA, 0232 B-Junioren 2e klasse 01 SJO NWVV/Titan B2 - Veld ZA, 0235 B-Junioren (najaar) 3e klasse 01 1 Sleen A1 22 19 3

Nadere informatie

Oes Voetballev n. Clubblad van de v.v. KSC te Schoonoord. Opgericht 25 november 1933 Koninklijk goedgekeurd 15 oktober 1960 nr. 73 Uitgave 2015 nr.

Oes Voetballev n. Clubblad van de v.v. KSC te Schoonoord. Opgericht 25 november 1933 Koninklijk goedgekeurd 15 oktober 1960 nr. 73 Uitgave 2015 nr. Oes Voetballev n Clubblad van de v.v. KSC te Schoonoord Opgericht 25 november 1933 Koninklijk goedgekeurd 15 oktober 1960 nr. 73 Uitgave 2015 nr. 3 HOOFDSPONSOR v.v. KSC COOP Jan Venema Tramstraat 17 7848

Nadere informatie

Oes Voetballev n. Clubblad van de v.v. KSC te Schoonoord. Opgericht 25 november 1933 Koninklijk goedgekeurd 15 oktober 1960 nr. 73 Uitgave 2015 nr.

Oes Voetballev n. Clubblad van de v.v. KSC te Schoonoord. Opgericht 25 november 1933 Koninklijk goedgekeurd 15 oktober 1960 nr. 73 Uitgave 2015 nr. Oes Voetballev n Clubblad van de v.v. KSC te Schoonoord Opgericht 25 november 1933 Koninklijk goedgekeurd 15 oktober 1960 nr. 73 Uitgave 2015 nr. 1 HOOFDSPONSOR v.v. KSC COOP Jan Venema Tramstraat 17 7848

Nadere informatie

Oes Voetballev n. Clubblad van de v.v. KSC te Schoonoord. Opgericht 25 november 1933 Koninklijk goedgekeurd 15 oktober 1960 nr. 73 Uitgave 2017 nr.

Oes Voetballev n. Clubblad van de v.v. KSC te Schoonoord. Opgericht 25 november 1933 Koninklijk goedgekeurd 15 oktober 1960 nr. 73 Uitgave 2017 nr. Oes Voetballev n Clubblad van de v.v. KSC te Schoonoord Opgericht 25 november 1933 Koninklijk goedgekeurd 15 oktober 1960 nr. 73 Uitgave 2017 nr. 1 Informatieblad bestuur v.v. KSC Bestuur: Voorzitter

Nadere informatie

Oes Voetballev n. Clubblad van de v.v. KSC te Schoonoord. Opgericht 25 november 1933 Koninklijk goedgekeurd 15 oktober 1960 nr. 73 Uitgave 2014 nr.

Oes Voetballev n. Clubblad van de v.v. KSC te Schoonoord. Opgericht 25 november 1933 Koninklijk goedgekeurd 15 oktober 1960 nr. 73 Uitgave 2014 nr. Oes Voetballev n Clubblad van de v.v. KSC te Schoonoord Opgericht 25 november 1933 Koninklijk goedgekeurd 15 oktober 1960 nr. 73 Uitgave 2014 nr. 4 HOOFDSPONSOR v.v. KSC COOP Jan Venema Tramstraat 17 7848

Nadere informatie

Oes Voetballev n. Clubblad van de v.v. KSC te Schoonoord. Opgericht 25 november 1933 Koninklijk goedgekeurd 15 oktober 1960 nr. 73 Uitgave 2016 nr.

Oes Voetballev n. Clubblad van de v.v. KSC te Schoonoord. Opgericht 25 november 1933 Koninklijk goedgekeurd 15 oktober 1960 nr. 73 Uitgave 2016 nr. Oes Voetballev n Clubblad van de v.v. KSC te Schoonoord Opgericht 25 november 1933 Koninklijk goedgekeurd 15 oktober 1960 nr. 73 Uitgave 2016 nr. 6 Informatieblad bestuur v.v. KSC Bestuur: Voorzitter

Nadere informatie

Oes Voetballev n. Clubblad van de v.v. KSC te Schoonoord. Opgericht 25 november 1933 Koninklijk goedgekeurd 15 oktober 1960 nr. 73 Uitgave 2018 nr.

Oes Voetballev n. Clubblad van de v.v. KSC te Schoonoord. Opgericht 25 november 1933 Koninklijk goedgekeurd 15 oktober 1960 nr. 73 Uitgave 2018 nr. Oes Voetballev n Clubblad van de v.v. KSC te Schoonoord Opgericht 25 november 1933 Koninklijk goedgekeurd 15 oktober 1960 nr. 73 Uitgave 2018 nr. 2 Informatieblad v.v. KSC Bestuur: Voorzitter a.i Jan

Nadere informatie

Programmaboekje jeugdtoernooien vv SVBO 2016

Programmaboekje jeugdtoernooien vv SVBO 2016 Programmaboekje jeugdtoernooien vv SVBO 2016 4 juni 2016 C en D junioren 11 juni 2016 E en F - pupillen Welkom Namens het bestuur, organisatie, leden en sponsoren van vv SVBO heten wij u van harte welkom

Nadere informatie

Oes Voetballev n. Clubblad van de v.v. KSC te Schoonoord. Opgericht 25 november 1933 Koninklijk goedgekeurd 15 oktober 1960 nr. 73 Uitgave 2017 nr.

Oes Voetballev n. Clubblad van de v.v. KSC te Schoonoord. Opgericht 25 november 1933 Koninklijk goedgekeurd 15 oktober 1960 nr. 73 Uitgave 2017 nr. Oes Voetballev n Clubblad van de v.v. KSC te Schoonoord Opgericht 25 november 1933 Koninklijk goedgekeurd 15 oktober 1960 nr. 73 Uitgave 2017 nr. 2 Informatieblad bestuur v.v. KSC Bestuur: Voorzitter

Nadere informatie

VOETBALDAG PROGRAMMABOEKJE

VOETBALDAG PROGRAMMABOEKJE VOETBALDAG 15.06.2019 PROGRAMMABOEKJE VOORWOORD Het is alweer even geleden dat Sportclub Erica een jeugdtoernooi georganiseerd heeft. De Q&S-voetbaldag kent een recreatief karakter, dus laten we er een

Nadere informatie

Technisch Beleidsplan ST Beilen/Fit Boys

Technisch Beleidsplan ST Beilen/Fit Boys Technisch Beleidsplan ST Beilen/Fit Boys 2019-2020 1 Inhoud Voorwoord 1. ST Beilen/FitBoys 3 2. Technische Commissie 4 3. Visie 5 4. Het indelingsbeleid 6 4.1 ST. Dames 4.2 ST Meisjes 4.3 Selectiecriteria

Nadere informatie

Oes Voetballev n. Clubblad van de v.v. KSC te Schoonoord. Opgericht 25 november 1933 Koninklijk goedgekeurd 15 oktober 1960 nr. 73 Uitgave 2019 nr.

Oes Voetballev n. Clubblad van de v.v. KSC te Schoonoord. Opgericht 25 november 1933 Koninklijk goedgekeurd 15 oktober 1960 nr. 73 Uitgave 2019 nr. Oes Voetballev n Clubblad van de v.v. KSC te Schoonoord Opgericht 25 november 1933 Koninklijk goedgekeurd 15 oktober 1960 nr. 73 Uitgave 2019 nr. 1 Informatieblad v.v. KSC Bestuur: Voorzitter Dennis van

Nadere informatie

Technisch Beleidsplan ST Beilen/Fit Boys 2018

Technisch Beleidsplan ST Beilen/Fit Boys 2018 Technisch Beleidsplan ST Beilen/Fit Boys 2018 1 Inhoud Voorwoord 1. ST Beilen/FitBoys 3 2. Technische Commissie 4 3. Visie 5 4. Het indelingsbeleid 7 4.1 ST. Dames 4.2 ST Meisjes 4.3 Selectiecriteria en

Nadere informatie

Oes Voetballev n. Clubblad van de v.v. KSC te Schoonoord. Opgericht 25 november 1933 Koninklijk goedgekeurd 15 oktober 1960 nr. 73 Uitgave 2018 nr.

Oes Voetballev n. Clubblad van de v.v. KSC te Schoonoord. Opgericht 25 november 1933 Koninklijk goedgekeurd 15 oktober 1960 nr. 73 Uitgave 2018 nr. Oes Voetballev n Clubblad van de v.v. KSC te Schoonoord Opgericht 25 november 1933 Koninklijk goedgekeurd 15 oktober 1960 nr. 73 Uitgave 2018 nr. 4 Informatieblad v.v. KSC Bestuur: Voorzitter a.i Jan

Nadere informatie

Versie augustus 2019

Versie augustus 2019 Versie 2.0 24 augustus 2019 Inhoudsopgave Voorwoord... 3 Programma JO8 t/m JO13... 4 Aanvang JO8 t/m JO13... 5 Deelnemende teams en kleedkamers... 7 Foto s (VELD E)... 9 Spelinstructies (Bestuurskamer)...

Nadere informatie

Oes Voetballev n. Clubblad van de v.v. KSC te Schoonoord. Opgericht 25 november 1933 Koninklijk goedgekeurd 15 oktober 1960 nr. 73 Uitgave 2018 nr.

Oes Voetballev n. Clubblad van de v.v. KSC te Schoonoord. Opgericht 25 november 1933 Koninklijk goedgekeurd 15 oktober 1960 nr. 73 Uitgave 2018 nr. Oes Voetballev n Clubblad van de v.v. KSC te Schoonoord Opgericht 25 november 1933 Koninklijk goedgekeurd 15 oktober 1960 nr. 73 Uitgave 2018 nr. 3 Redactiewoord Van een degradatie in 2017 naar een promotie

Nadere informatie

Borger 1 - Veld ZA, 0212 Mannen Zaterdag standaard 3e klasse D. Borger 2 - Veld ZA, 0214 Mannen Zaterdag reserve 4e klasse 09

Borger 1 - Veld ZA, 0212 Mannen Zaterdag standaard 3e klasse D. Borger 2 - Veld ZA, 0214 Mannen Zaterdag reserve 4e klasse 09 Borger 1 - Veld ZA, 0212 Mannen Zaterdag standaard 3e klasse D Borger 2 - Veld ZA, 0214 Mannen Zaterdag reserve 4e klasse 09 Groen Geel 3 Achilles 1894 2 2-5 02-06-12 Oranje Nassau 9 SJS 3 6-4 02-06-12

Nadere informatie

Sponsor GKC 1 en 2: Sponsor GKC 1 en 2:

Sponsor GKC 1 en 2: Sponsor GKC 1 en 2: OKTOBER / NOVEMBER 2016 Sponsor GKC 1 en 2: Woortman Zonne-energie Bloemakkers 41 9461 GX GIETEN 0592 265888 info@woortmanzonneenergie.nl Sponsor GKC 1 en 2: Voorwoord. Met goedkeuring van de Algemene

Nadere informatie

cvv FIT Boys Voetbaltechnisch Beleidsplan

cvv FIT Boys Voetbaltechnisch Beleidsplan Voetbaltechnisch Beleidsplan 2017-2018 blad 2 uit 16 Voetbaltechnisch Beleidsplan 2017-2018 2017-2022. 2 blad 3 uit 16 Voorwoord Voor u ligt het voetbaltechnisch beleidsplan van c.v.v. Fit Boys. Dit plan

Nadere informatie

Oes Voetballev n. Clubblad van de v.v. KSC te Schoonoord. Opgericht 25 november 1933 Koninklijk goedgekeurd 15 oktober 1960 nr. 73 Uitgave 2018 nr.

Oes Voetballev n. Clubblad van de v.v. KSC te Schoonoord. Opgericht 25 november 1933 Koninklijk goedgekeurd 15 oktober 1960 nr. 73 Uitgave 2018 nr. Oes Voetballev n Clubblad van de v.v. KSC te Schoonoord Opgericht 25 november 1933 Koninklijk goedgekeurd 15 oktober 1960 nr. 73 Uitgave 2018 nr. 1 Informatieblad v.v. KSC Bestuur: Voorzitter a.i Jan

Nadere informatie

editie 7, september 2016

editie 7, september 2016 digitale Clubkrant editie 7, september 2016 Voorzitter aan het woord Na alle voorbereidingen is nu eindelijk de competitie begonnen. Dit is waar het om gaat. Na drie competitie-loze maanden weer aan de

Nadere informatie

Programmaboekje jeugdtoernooien vv SVBO 2016

Programmaboekje jeugdtoernooien vv SVBO 2016 Programmaboekje jeugdtoernooien vv SVBO 2016 11 juni 2016 E en F - pupillen Welkom Namens het bestuur, organisatie, leden en sponsoren van vv SVBO heten wij u van harte welkom op ons sportpark aan de Parkstraat

Nadere informatie

Oes Voetballev n. Clubblad van de v.v. KSC te Schoonoord. Opgericht 25 november 1933 Koninklijk goedgekeurd 15 oktober 1960 nr. 73 Uitgave 2017 nr.

Oes Voetballev n. Clubblad van de v.v. KSC te Schoonoord. Opgericht 25 november 1933 Koninklijk goedgekeurd 15 oktober 1960 nr. 73 Uitgave 2017 nr. Oes Voetballev n Clubblad van de v.v. KSC te Schoonoord Opgericht 25 november 1933 Koninklijk goedgekeurd 15 oktober 196 nr. 73 Uitgave 217 nr. 4 Informatieblad bestuur v.v. KSC Bestuur: Voorzitter a.i

Nadere informatie

5 september tot 2 oktober: Actieperiode Scoren voor de Club

5 september tot 2 oktober: Actieperiode Scoren voor de Club TVC Breda, NIEUWSBRIEF nr. 1, augustus 2016 Beste jeugdleden van TVC Breda, Na de vakantie gaat het nieuwe voetbalseizoen weer beginnen. We hopen dat het weer een succesvol, sportief en vooral gezellig

Nadere informatie

Oes Voetballev n. Clubblad van de v.v. KSC te Schoonoord. Opgericht 25 november 1933 Koninklijk goedgekeurd 15 oktober 1960 nr. 73 Uitgave 2016 nr.

Oes Voetballev n. Clubblad van de v.v. KSC te Schoonoord. Opgericht 25 november 1933 Koninklijk goedgekeurd 15 oktober 1960 nr. 73 Uitgave 2016 nr. Oes Voetballev n Clubblad van de v.v. KSC te Schoonoord Opgericht 25 november 1933 Koninklijk goedgekeurd 15 oktober 1960 nr. 73 Uitgave 2016 nr. 4 Informatieblad bestuur v.v. KSC Bestuur: Voorzitter

Nadere informatie

Let op! Indien nodig kan de indeling van een team aan het begin van het seizoen nog worden gewijzigd!!!

Let op! Indien nodig kan de indeling van een team aan het begin van het seizoen nog worden gewijzigd!!! Juli 2014 Beste Gooiers, Allereerst een bijzonder hartelijk welkom aan alle nieuwe leden en hun ouder(s) / verzorger(s). Natuurlijk ook een welkom aan de nieuwe trainers en leiders binnen SC t Gooi. Wij

Nadere informatie

Oes Voetballev n. Clubblad van de v.v. KSC te Schoonoord. Opgericht 25 november 1933 Koninklijk goedgekeurd 15 oktober 1960 nr. 73 Uitgave 2018 nr.

Oes Voetballev n. Clubblad van de v.v. KSC te Schoonoord. Opgericht 25 november 1933 Koninklijk goedgekeurd 15 oktober 1960 nr. 73 Uitgave 2018 nr. Oes Voetballev n Clubblad van de v.v. KSC te Schoonoord Opgericht 25 november 1933 Koninklijk goedgekeurd 15 oktober 1960 nr. 73 Uitgave 2018 nr. 5 Redactiewoord Nog maar twee maandjes te gaan en dan

Nadere informatie

Sponsormogelijkheden VOETBAL VERENIGING KWADIJK

Sponsormogelijkheden VOETBAL VERENIGING KWADIJK Sponsormogelijkheden VOETBAL VERENIGING KWADIJK 1 Inhoudsopgave Voorwoord... 2 Sponsormogelijkheden... 3 Subhoofdsponsorschap... 3 Bordsponsor... 4 Club van honderd... 5 Logo op de website... 6 Een team

Nadere informatie

VVM JEUGDTOERNOOI 20 MEI 2017 MIDDAG

VVM JEUGDTOERNOOI 20 MEI 2017 MIDDAG VVM JEUGDTOERNOOI 20 MEI 2017 MIDDAG 1 Rabobank Gouwestreek sponsort V.V. Moordrecht Sport inspireert en verbindt. Daarom steunt de Rabobank de sporten waar we allemaal graag naar kijken, maar ook de sport

Nadere informatie

Opgericht 25 november 1933 Koninklijk goedgekeurd 15 oktober 1960 nr. 73 Uitgave 2012 nr. 1

Opgericht 25 november 1933 Koninklijk goedgekeurd 15 oktober 1960 nr. 73 Uitgave 2012 nr. 1 Opgericht 25 november 1933 Koninklijk goedgekeurd 15 oktober 1960 nr. 73 Uitgave 2012 nr. 1 Sportpark KSC Sportparklaan 55 A 7848 BA Schoonoord Tel: 0591-381201 Bestuur v.v. KSC: Voorzitter a.i. Koert

Nadere informatie

VVM JEUGDTOERNOOI 20 MEI 2017 OCHTEND

VVM JEUGDTOERNOOI 20 MEI 2017 OCHTEND VVM JEUGDTOERNOOI 20 MEI 2017 OCHTEND 1 Rabobank Gouwestreek sponsort V.V. Moordrecht Sport inspireert en verbindt. Daarom steunt de Rabobank de sporten waar we allemaal graag naar kijken, maar ook de

Nadere informatie

Voorwoord. Beste voetbalvrienden,

Voorwoord. Beste voetbalvrienden, Voorwoord Beste voetbalvrienden, Van harte welkom bij DZC 68, op ons mooie Sportpark Zuid in Doetinchem. Wij zijn blij dat jullie allen aan het toernooi meedoen. Het speelschema vind je als aparte bijlage.

Nadere informatie

Programmaboekje Regio Coevorden. Jeugdzaalvoetbalcompetitie 2014/ 2015

Programmaboekje Regio Coevorden. Jeugdzaalvoetbalcompetitie 2014/ 2015 Programmaboekje Regio Coevorden Jeugdzaalvoetbalcompetitie 2014/ 2015 Sporthal Plaats Drostenhal Coevorden Wijzigingen: Börkerkoel Westerbork Scheidsrechtersdienst: het eerst genoemde team bij de wedstrijd

Nadere informatie

Op Facebook, onder Batse voetbaltoernooi, kunnen jullie de (actie) foto s die gemaakt zijn van het toernooi terug vinden. Like dus de pagina

Op Facebook, onder Batse voetbaltoernooi, kunnen jullie de (actie) foto s die gemaakt zijn van het toernooi terug vinden. Like dus de pagina Beste sportvrienden! Blij dat jullie er weer zijn! Met jullie bedoel ik natuurlijk als eerste de spelers maar zeker ook de trainers, leiders, ouders en supporters. Welkom! Ook dit jaar gaan we voetballen

Nadere informatie

Kick-off dag 25 augustus 2018

Kick-off dag 25 augustus 2018 Kick-off dag 25 augustus 2018 Versie 1.8 Inhoudsopgave Voorwoord... 3 Reglement Toernooi... 4 Deelnemende teams en kleedkamers... 6 Keepershandschoenen... 8 Foto s... 9 Plattegrond JVC Cuijk... 11 Spelinstructies...

Nadere informatie

Oes Voetballev n. Clubblad van de v.v. KSC te Schoonoord. Opgericht 25 november 1933 Koninklijk goedgekeurd 15 oktober 1960 nr. 73 Uitgave 2017 nr.

Oes Voetballev n. Clubblad van de v.v. KSC te Schoonoord. Opgericht 25 november 1933 Koninklijk goedgekeurd 15 oktober 1960 nr. 73 Uitgave 2017 nr. Oes Voetballev n Clubblad van de v.v. KSC te Schoonoord Opgericht 25 november 1933 Koninklijk goedgekeurd 15 oktober 1960 nr. 73 Uitgave 2017 nr. 6 Informatieblad v.v. KSC Bestuur: Voorzitter a.i Jan

Nadere informatie

VVM JEUGDTOERNOOI 6 MEI 2017 OCHTEND

VVM JEUGDTOERNOOI 6 MEI 2017 OCHTEND VVM JEUGDTOERNOOI 6 MEI 2017 OCHTEND 1 Rabobank Gouwestreek sponsort V.V. Moordrecht Sport inspireert en verbindt. Daarom steunt de Rabobank de sporten waar we allemaal graag naar kijken, maar ook de sport

Nadere informatie

Hoofdsponsor pakketten

Hoofdsponsor pakketten Hoofdsponsor pakketten Sponsorcommissie v.v. Blauw Wit 81 Email: sponsorcommissie@blauwwit81.nl Website: Inhoudsopgave 1 Voorwoord: Verleden, Heden en Toekomst van Blauw Wit '81... 3 2 Algemene informatie...

Nadere informatie

Doel van de avond. Verandering doorlopen besluit speeldag één prestatieteam. Instemmingavond. Voetbal bij vv Sweel verandert voor iedereen!

Doel van de avond. Verandering doorlopen besluit speeldag één prestatieteam. Instemmingavond. Voetbal bij vv Sweel verandert voor iedereen! Doel van de avond Instemmingavond besluit speeldag één prestatieteam uitleggen welke overwegingen hebben geleid tot het besluit om over te gaan naar één prestatie team met daarbij de gekozen speeldag;

Nadere informatie

JO15 Paas TOERNOOI

JO15 Paas TOERNOOI JO15 Paas TOERNOOI 2019 1 Rotterdam, April 2019 Beste sportvrienden, Voetbalvereniging L.M.O. heet u van harte welkom op het toernooi voor jeugd onder de 15! De toernooien van L.M.O. worden traditiegetrouw

Nadere informatie

Zaterdag 8 januari 2011 organiseert d.v.v. Delft op sportpark Kerkpolder. Deelnemende teams:

Zaterdag 8 januari 2011 organiseert d.v.v. Delft op sportpark Kerkpolder. Deelnemende teams: Zaterdag 8 januari 0 organiseert d.v.v. Delft op sportpark Kerkpolder 5 e Stad Delft C-CUP Deelnemende teams: Concordia C D.v.v. Delft C DHC C DVC C Full Speed C SEP C Vitesse Delft C Wippolder C Te winnen

Nadere informatie

En weer door!!!! Lopende projecten.. Beste Fce'ers, Vrijwilligers

En weer door!!!! Lopende projecten.. Beste Fce'ers, Vrijwilligers En weer door!!!! Beste Fce'ers, Met de winterstop achter de rug konden we vol goede moed weer beginnen aan de tweede helft van het seizoen! Helaas...het weer heeft tot nu toe niet echt meegezeten. Maar...We

Nadere informatie

Beleidsplan vv Schoonebeek sv Weiteveense Boys. (Samenwerkingsverband voor A, B en C junioren)

Beleidsplan vv Schoonebeek sv Weiteveense Boys. (Samenwerkingsverband voor A, B en C junioren) Beleidsplan vv Schoonebeek sv Weiteveense Boys (Samenwerkingsverband voor A, B en C junioren) Nieuw Schoonebeek, 14 mei 2014 INHOUDSOPGAVE 1. Inleiding 3 2. Doelstelling 3 3. Ledenaantallen/elftalindeling

Nadere informatie

Ouderavond JO-15 en MO15 12 juni 2019

Ouderavond JO-15 en MO15 12 juni 2019 Ouderavond JO-15 en MO15 12 juni 2019 Agenda Welkom Communicatielijnen Speler Volg systeem/ indelingsbeleid Plannen voetbaltechnisch vlak Ouders Meiden Algemeen Vrijwilligerswerk en eigen bijdrage Sponsoring

Nadere informatie

Nieuwsbrief MHCU. November 2017

Nieuwsbrief MHCU. November 2017 Nieuwsbrief MHCU November 2017 Van de penningmeester De afgelopen weken, maanden en jaren blijkt dat niet alleen MHCU maar ook andere verenigingen en stichtingen moeite hebben met het vinden van vrijwilligers.

Nadere informatie

Hoeveel jaar ben je al lid van RWB? 14 jaar.

Hoeveel jaar ben je al lid van RWB? 14 jaar. Het seizoen zit er bijna op, het eerste speelt nog in de nacompetitie voor promotie, de jeugdtoernooien gaan beginnen en we hebben nog twee evenementen te goed om dit voetbalseizoen af te sluiten. Als

Nadere informatie

FOTO: STEFAN KEMPER. Dit toernooi wordt mede mogelijk gemaakt door Rabobank Salland

FOTO: STEFAN KEMPER. Dit toernooi wordt mede mogelijk gemaakt door Rabobank Salland FOTO: STEFAN KEMPER Dit toernooi wordt mede mogelijk gemaakt door Rabobank Salland - 2 - Beste sportvrienden, Welkom bij het eerste 1e Rabobank Salland Ge Nijboer Meisjes toernooi. De naam Ge Nijboer is

Nadere informatie

Henk Droste JO-9 Toernooi

Henk Droste JO-9 Toernooi Henk Droste JO-9 Toernooi 21 ste Editie Hoofdsponsor Slagerij Hemmer 20 mei 2017 Voorwoord Beste sportvrienden, Namens het bestuur van V.V. STEVO heten wij jullie van harte welkom op ons sportcomplex 'de

Nadere informatie

vv HOC ALV-Jaarverslag JEUGD

vv HOC ALV-Jaarverslag JEUGD ALV jaarverslag jeugd seizoen 2016-2017 vv HOC ALV-Jaarverslag 2016-2017 JEUGD Ook dit seizoen voldoende te beleven bij onze jeugdafdeling. Het amateurvoetbal begon met de nieuwe aanduidingen voor de jeugdcompetities.

Nadere informatie

INFORMATIEAVOND JEUGDAFDELING WOENSDAG 11 SEPTEMBER 2019

INFORMATIEAVOND JEUGDAFDELING WOENSDAG 11 SEPTEMBER 2019 INFORMATIEAVOND JEUGDAFDELING WOENSDAG 11 SEPTEMBER 2019 AGENDA 1. Welkom Peter 2. Voorstellen Jeugdafdeling Peter 3. Stand van zaken FC Rijnvogels Peter 4. Spelregelbewijs en contributie Peter 5. Hoofd

Nadere informatie

Oes Voetballev n. Clubblad van de v.v. KSC te Schoonoord. Opgericht 25 november 1933 Koninklijk goedgekeurd 15 oktober 1960 nr. 73 Uitgave 2016 nr.

Oes Voetballev n. Clubblad van de v.v. KSC te Schoonoord. Opgericht 25 november 1933 Koninklijk goedgekeurd 15 oktober 1960 nr. 73 Uitgave 2016 nr. Oes Voetballev n Clubblad van de v.v. KSC te Schoonoord Opgericht 25 november 1933 Koninklijk goedgekeurd 15 oktober 1960 nr. 73 Uitgave 2016 nr. 2 Informatieblad bestuur v.v. KSV Bestuur: Voorzitter

Nadere informatie

NIEUWJAARSTOERNOOI ZATERDAG 13 JANUARI 2018 O14 en O15 junioren

NIEUWJAARSTOERNOOI ZATERDAG 13 JANUARI 2018 O14 en O15 junioren NIEUWJAARSTOERNOOI ZATERDAG 13 JANUARI 2018 O14 en O15 junioren Voorwoord Beste sportvrienden, Namens de jeugdtoernooi commissie HBC heten wij u van harte welkom op ons prachtige complex voor het jaarlijkse

Nadere informatie

. PLUS De Weerd Hoofdstraat 5 Peize Tel.nr. (050)

. PLUS De Weerd Hoofdstraat 5 Peize Tel.nr. (050) PLUS De Weerd Jeugdtoernooi VV Peize 2015 Ook in 2015 is het de VV Peize weer gelukt om een jeugdtoernooi voor E- F- en kabouterteams te organiseren. Door de geweldige inzet van de toernooien commissie

Nadere informatie

JO J 15-1 TOERNOOI

JO J 15-1 TOERNOOI JO15-1 TOERNOOI 2018 1 Rotterdam, mei 2018 Beste sportvrienden, Voetbalvereniging L.M.O. heet u van harte welkom op het toernooi voor jeugd onder de 15! De toernooien van L.M.O. worden traditiegetrouw

Nadere informatie

Jeugdtoernooi RKSV Meterik

Jeugdtoernooi RKSV Meterik Jeugdtoernooi RKSV Meterik 8, 9 en 10 Juni 2018 Voorwoord Beste sportvrienden, Wij heten jullie van harte welkom op het jaarlijks jeugdtoernooi van RKSV Meterik. Na vele maanden van voorbereiding, vertrouwen

Nadere informatie

BUMĒ Zilveren Bal Toernooi 2019

BUMĒ Zilveren Bal Toernooi 2019 BUMĒ Zilveren Bal Toernooi 2019 10 t/m 13 januari 2019 - Sportpark de Pinkenberg, Rozendaal Bumē Zilveren Bal: toernooivoetbal in de winter(stop) Toernooivoetbal in de winter(stop), dat blijft bijzonder.

Nadere informatie

Welkom bij AFC 34! Clubgegevens

Welkom bij AFC 34! Clubgegevens Welkom bij AFC 34! Voetbal is een mooie sport en we hopen dat uw kind de komende jaren met veel plezier bij onze club zal spelen. Bij AFC 34 kan zowel voor ontspanning en recreatie worden gevoetbald als

Nadere informatie

Sportpark Het Hoge Land Berkel en Rodenrijs

Sportpark Het Hoge Land Berkel en Rodenrijs de Cup met de kleine oren De is in het seizoen 20122013 gewonnen door: Soccer Boys voor C junioren en D, E en F pupillen Sportvereniging T.O.G.B. Voetbalvereniging C.V.V. Berkel Sportpark Het Hoge Land

Nadere informatie

s.v. Huizen nieuwsbrief

s.v. Huizen nieuwsbrief s.v. Huizen nieuwsbrief Hier is hij dan de nieuwsbrief van s.v. Huizen. Dit seizoen zijn er op organisatorisch gebied een aantal veranderingen doorgevoerd. Zo is er geen jeugdbestuur meer maar een jeugdcommissie

Nadere informatie

NIEUWJAARSTOERNOOI ZATERDAG 13 JANUARI 2018 O12 en O13 junioren

NIEUWJAARSTOERNOOI ZATERDAG 13 JANUARI 2018 O12 en O13 junioren NIEUWJAARSTOERNOOI ZATERDAG 13 JANUARI 2018 O12 en O13 junioren Voorwoord Beste sportvrienden, Namens de jeugdtoernooi commissie HBC heten wij u van harte welkom op ons prachtige complex voor het jaarlijkse

Nadere informatie

Nieuwsbrief maart 2015 Editie 14

Nieuwsbrief maart 2015 Editie 14 Nieuwsbrief maart 2015 Editie 14 Van het bestuur De winterstop zit er op, de meeste elftallen beginnen of zijn weer begonnen met voetballen. Het eerste elftal heeft een klinkende overwinning behaald in

Nadere informatie

Voetbalvereniging De Merino s

Voetbalvereniging De Merino s Voetbalvereniging De Merino s Introbouw Sponsortoernooi 20 juni 2015 Beste deelnemers, Namens het bestuur van de v.v. De Merino s heten wij alle deelnemende teams van harte welkom op ons Sportpark De

Nadere informatie

Introductiegids voor nieuwe jeugdleden en hun ouders Seizoen 2014/2015

Introductiegids voor nieuwe jeugdleden en hun ouders Seizoen 2014/2015 Introductiegids voor nieuwe jeugdleden en hun ouders Seizoen 2014/2015 Door: Jeugdbestuur Voor: alle (nieuwe) jeugdleden 1 Uitgave: september 2014 Voorwoord Deze introductiegids is bedoeld om alle jeugdleden

Nadere informatie

info avond Guus van Schijndel Augustus 2017

info avond Guus van Schijndel Augustus 2017 s.v. A.W.C. Wijchen info avond Guus van Schijndel Augustus 2017 Wie en wat is sv A.W.C. Wijchen? Wie en wat is sv A.W.C. Wijchen? s.v. A.W.C. Wijchen 280 pupillen (31 teams) 240 junioren (16 teams) 180

Nadere informatie

VV De Heeg Sportcomplex ZUID Maastricht, Maastrichterweg 7, 6228 XT Maastricht. Betreft: Sponsoring VV De Heeg Jeugd of Senioren.

VV De Heeg Sportcomplex ZUID Maastricht, Maastrichterweg 7, 6228 XT Maastricht. Betreft: Sponsoring VV De Heeg Jeugd of Senioren. VV De Heeg Sportcomplex ZUID Maastricht, Maastrichterweg 7, 6228 XT Maastricht Betreft: Sponsoring VV De Heeg Jeugd of Senioren. Geachte heer/mevrouw, Sponsoring is een belangrijk onderdeel in het verenigingsleven.

Nadere informatie

Sponsor pakketten. Sponsorcommissie v.v. Blauw Wit Website:

Sponsor pakketten. Sponsorcommissie v.v. Blauw Wit Website: Sponsor pakketten Sponsorcommissie v.v. Blauw Wit 81 Email: sponsorcommissie@blauwwit81.nl Website: Inhoudsopgave 1 Voorwoord: Verleden, Heden en Toekomst van Blauw Wit '81... 3 2 Algemene informatie...

Nadere informatie

Informatieboekje HVV Hengelo

Informatieboekje HVV Hengelo Informatieboekje HVV Hengelo HVV Hengelo Twekkelerweg 311 7553 LZ Hengelo info@hvvhengelo.nl www.hvvhengelo.nl versie 05-2017 Lid worden bij HVV Hengelo! Allereerst willen we je van harte welkom heten

Nadere informatie

Jaarverslag Jeugdbestuur VV Sleen seizoen t.b.v. de Algemene ledenvergadering

Jaarverslag Jeugdbestuur VV Sleen seizoen t.b.v. de Algemene ledenvergadering Sleen, november 2016 Jaarverslag Jeugdbestuur VV Sleen seizoen 2015-2016 t.b.v. de Algemene ledenvergadering Kerngetallen In het seizoen 2015-2016 waren 170 jeugdleden actief verdeeld over 14 jeugdteams.

Nadere informatie

Goudse Schoolvoetbal Kampioenschappen 2015. Programma Meisjes groep 5/6 8 april 2015

Goudse Schoolvoetbal Kampioenschappen 2015. Programma Meisjes groep 5/6 8 april 2015 Goudse Schoolvoetbal Kampioenschappen 2015 Programma Meisjes groep 5/6 8 april 2015 Voorwoord: Hartelijk welkom bij het Schoolvoetbaltoernooi 2015 voor de basisscholen uit de gemeente Gouda. SPORT.GOUDA

Nadere informatie

Bolk Assurantiën. 4/4 toernooi voor F enejeugd Woensdag 29 mei 2013

Bolk Assurantiën. 4/4 toernooi voor F enejeugd Woensdag 29 mei 2013 Bolk Assurantiën 4/4 toernooi voor F enejeugd Woensdag 29 mei 2013 Voorwoord Namens Bolk Assurantiën heet ik u van harte welkom op het Sportcomplex de Echelpoel van v.v. UD Weerselo bij het Bolk Assurantiën

Nadere informatie

Donderdag 10 mei 2018

Donderdag 10 mei 2018 Donderdag 10 mei 2018 Ochtend BVCB Plus Koelhuis JO8 en JO9 toernooi Donderdag 10 mei 2018 Ochtend Welkom Beste toernooideelnemer, Wij heten u van harte welkom op ons BVCB Plus Koelhuis Jo8 en JO9 Jeugdtoernooi.

Nadere informatie

HANDLEIDING JEUGDLEIDERS v.v. GEEL-WIT SEIZOEN 2013-2014

HANDLEIDING JEUGDLEIDERS v.v. GEEL-WIT SEIZOEN 2013-2014 HANDLEIDING JEUGDLEIDERS v.v. GEEL-WIT SEIZOEN 2013-2014 Beste Jeugdleiders, Binnen elke vereniging heb je vrijwilligers nodig die de vereniging draaiende houden. Zonder vrijwilligers heeft een vereniging

Nadere informatie

Welkom als lid van onze club sv Steenwijkerwold

Welkom als lid van onze club sv Steenwijkerwold Welkom als lid van onze club sv Steenwijkerwold Handleiding voor (nieuwe) leden van sv Steenwijkerwold Handleiding nieuwe leden sv Steenwijkerwold Pagina 1 Inleiding Allereerst heten we je welkom als lid

Nadere informatie

Toernooi boekje voor O12 en O13 Zondag 3 juni 2018 Uitgave van

Toernooi boekje voor O12 en O13 Zondag 3 juni 2018 Uitgave van Toernooi boekje voor O12 en O13 Zondag 3 juni 2018 Uitgave van Almeerse Sport Club Waterwijk Sportpark Rie Mastenbroek Postbus 1130 1300 BC Almere Telefoon 036-5343678 Beste spelers, ouders en begeleiders,

Nadere informatie

Sponsor GKC 1 en 2: Sponsor GKC 1 en 2:

Sponsor GKC 1 en 2: Sponsor GKC 1 en 2: APRIL 2016 Sponsor GKC 1 en 2: Woortman Zonne-energie Bloemakkers 41 9461 GX GIETEN 0592 265888 info@woortmanzonneenergie.nl Sponsor GKC 1 en 2: Voorwoord. We gaan richting het einde van de competitie

Nadere informatie

Donderdag 10 mei 2018

Donderdag 10 mei 2018 Donderdag 10 mei 2018 MIDDAG BVCB Plus Koelhuis JO10 en JO11 toernooi Donderdag 10 mei 2018 Middag Welkom Beste toernooideelnemer, Wij heten u van harte welkom op ons BVCB Plus Koelhuis jeugdtoernooitoernooi.

Nadere informatie

BVCB Plus Koelhuis F toernooi

BVCB Plus Koelhuis F toernooi Zaterdag 28 mei 2016 MIDDAG BVCB Plus Koelhuis F toernooi Zaterdag 28 mei 2016 Middag Welkom Beste toernooideelnemer, Wij heten u van harte welkom op ons BVCB Plus Koelhuis E/F Jeugdtoernooi. Het jeugdtoernooi

Nadere informatie

V.V.W. Seniorennieuws. VVW 1 verliest van Kleine Sluis en VVW 2 toont veerkracht

V.V.W. Seniorennieuws. VVW 1 verliest van Kleine Sluis en VVW 2 toont veerkracht 1 Aftrap 14 nov. nr: 13 Seizoen 2016-2017 r Voetbalvereniging v.v.w Opgericht 8 mei 1928 Kantine 581846 Redactie Aftrap: Joke Karsten-Slaman Europasingel 72 E-mail:karst40@ziggo.nl Telefoon: 0228-582175

Nadere informatie

Competitie-indeling (veldvoetbal)

Competitie-indeling (veldvoetbal) B1600 B1600 Mannen beker reserve zondag poule Groep 1 01 1 Dronrijp 2 2 Frisia 2 3 Nieuweschoot 2 4 Heerenveen 2 Groep 1 02 1 Joure SC 2 (zo) 2 LSC 1890 2 3 SWZ Boso Sneek 3 4 Lemmer 2 (zo) Groep 1 03

Nadere informatie

Programma 3 e editie van De Davelaar Sport Cup Donderdag 13 augustus en Zaterdag 15 augustus Georganiseerd door vv De Merino s

Programma 3 e editie van De Davelaar Sport Cup Donderdag 13 augustus en Zaterdag 15 augustus Georganiseerd door vv De Merino s Programma 3 e editie van De Davelaar Sport Cup Donderdag 13 augustus en Zaterdag 15 augustus Georganiseerd door vv De Merino s Sportpark De Groene Velden 1 1 Beste sportvrienden, De toernooicommissie heet

Nadere informatie

Namens de jeugdcommissie van BVV Barendrecht heten we u van harte welkom op sportpark De Bongerd op een van onze jeugdtoernooien.

Namens de jeugdcommissie van BVV Barendrecht heten we u van harte welkom op sportpark De Bongerd op een van onze jeugdtoernooien. WELKOM, Namens de jeugdcommissie van BVV Barendrecht heten we u van harte welkom op sportpark De Bongerd op een van onze jeugdtoernooien. BVV Barendrecht is een grote vereniging met meer dan 2.000 leden.

Nadere informatie

Jaarverslag Technische Commissie door: Albert Seubring Het jaarverslag van de TC is goedgekeurd. Dank aan Albert Seubring voor het verslag.

Jaarverslag Technische Commissie door: Albert Seubring Het jaarverslag van de TC is goedgekeurd. Dank aan Albert Seubring voor het verslag. Notulen Algemene Ledenvergadering c.v.v. Fit Boys Datum: Donderdag 27 oktober 2016 Aanvang: 20:00 uur Locatie: Kantine Fit Boys, Sportpark Noord-West Aanwezig:.. leden, zie: Presentielijst ledenvergadering

Nadere informatie

Voorwoord. De organisatie, Johan Peeters, Peter Gielen, Maarten Rutten.

Voorwoord. De organisatie, Johan Peeters, Peter Gielen, Maarten Rutten. Voorwoord vv Helden heet u van harte welkom op het derde Peel en Maas toernooi. Een toernooi voor de C-, D- en E- jeugd van alle voetbalverenigingen uit de mooie Maas gemeentes Peel & Maas en Horst aan

Nadere informatie

FIRST EDITION [ 8 TEGEN 8 ]

FIRST EDITION [ 8 TEGEN 8 ] FIRST EDITION [ 8 TEGEN 8 ] 22 JUNI 2019 VOORWOORD VV NOORDWIJK Namens het jeugdbestuur van Noordwijk heten wij u van harte welkom op het prachtige sportpark van VV Noordwijk aan de Duinwetering. Trots

Nadere informatie

Clubkampioenschappen TOZ Jeugd en Senioren

Clubkampioenschappen TOZ Jeugd en Senioren Nieuwsbrief 4 - April 2015 In dit nummer: Clubkampioenschappen TOZ Jeugd en Senioren Commissieleden gezocht! Veranderingen rondom training Baanbezetting Instructie Verantwoord Alcohol schenken (IVA) Verslag

Nadere informatie

Vrijdag 28 december Poule JO-13 & MO Vrijdag 28 december Poule JO Zaterdag 29 december Poule JO

Vrijdag 28 december Poule JO-13 & MO Vrijdag 28 december Poule JO Zaterdag 29 december Poule JO ZAALCUP 2018 2 Inhoudsopgave pagina Aantal deelnemers Horesca Horecavo Zaalcup 3 Huishoudelijke mededelingen en belangrijke informatie 4 Spelregels 5 Vrijdag 28 december Poule JO-13 & MO-13 6-7 Vrijdag

Nadere informatie

Hier bij het zaalvoetbalprogramma seizoen Enkele aanvullende informatie, neem dit ook door met de mensen die ordedienst hebben.

Hier bij het zaalvoetbalprogramma seizoen Enkele aanvullende informatie, neem dit ook door met de mensen die ordedienst hebben. Sportvrienden, Hier bij het zaalvoetbalprogramma seizoen 2016-2017. Enkele aanvullende informatie, neem dit ook door met de mensen die ordedienst hebben. Let op: Helaas is de Gansehof geen sponsor meer.

Nadere informatie

TOERNOOI REGIONAAL PUPILLEN TOERNOOI F-, E-, D- JEUGD: ZATERDAG 3 EN ZONDAG 4 SEPTEMBER 2016

TOERNOOI REGIONAAL PUPILLEN TOERNOOI F-, E-, D- JEUGD: ZATERDAG 3 EN ZONDAG 4 SEPTEMBER 2016 RABOBANK SALLAND GéNIJBOER TOERNOOI REGIONAAL PUPILLEN TOERNOOI F, E, D JEUGD: ZATERDAG 3 EN ZONDAG 4 SEPTEMBER 2016 Sportpark Tijenraan Zwolsestraat 76, 8101 AE Raalte Voor meer info: www.rohdaraalte.nl

Nadere informatie

Klaar voor de aftrap FC Engelen

Klaar voor de aftrap FC Engelen Klaar voor de aftrap 2018 2019 FC Engelen ---------- Beste ouders, Het seizoen 2017-2018 is inmiddels voorbij en de voorbereiding op het nieuwe seizoen zijn in volle gang. En dat lijkt ons een geschikt

Nadere informatie

Op de toernooidagen verzorgt v.v. SVH zoals vanouds ook weer o.a..een snoepstand, barbecue, ijskar, poffertjeskraam, en een loterij etc.

Op de toernooidagen verzorgt v.v. SVH zoals vanouds ook weer o.a..een snoepstand, barbecue, ijskar, poffertjeskraam, en een loterij etc. Voorwoord. Welkom op de Herman Figelet Voetbal toernooien van voetbalvereniging SVH. De toernooien vinden plaats op zondag 20 mei en maandag 21 mei. In deze brochure vindt u meer informatie hierover. Onze

Nadere informatie

Voetbalvereniging De Merino s

Voetbalvereniging De Merino s Voetbalvereniging De Merino s Introbouw 35+ toernooi 8 juli 2017 Beste deelnemers, Namens het bestuur van de v.v. De Merino s heten wij alle deelnemende teams van harte welkom op ons Sportpark De Groene

Nadere informatie

VOORWOORD. Namens Rohda 76 heet ik jullie van harte welkom op ons jaarlijks jeugdtoernooi.

VOORWOORD. Namens Rohda 76 heet ik jullie van harte welkom op ons jaarlijks jeugdtoernooi. VOORWOORD Beste spelers, leiders en toeschouwers, Namens Rohda 76 heet ik jullie van harte welkom op ons jaarlijks jeugdtoernooi. Al weken zijn een groot aantal vrijwilligers bezig geweest om deze dag

Nadere informatie

In deze uitgave: - Voorwoord - Kort verslag ALV 20 oktober - De Grote Clubactie - Rabo Clubkas Campagne - LSV Kerstmarkt - Vacatures.

In deze uitgave: - Voorwoord - Kort verslag ALV 20 oktober - De Grote Clubactie - Rabo Clubkas Campagne - LSV Kerstmarkt - Vacatures. In deze uitgave: - Voorwoord - Kort verslag ALV 20 oktober - De Grote Clubactie - Rabo Clubkas Campagne - LSV Kerstmarkt - Vacatures 1 Voorwoord: Hier is al weer de derde nieuwsbrief van het seizoen 2017-2018.

Nadere informatie

H O O F S P O N S O R S C H O O L V O E T B A L

H O O F S P O N S O R S C H O O L V O E T B A L Beste Sportvrienden, Het is alweer voor de 33 ste keer dat het Easy Fit - vv Bargeres Schoolvoetbaltoernooi wordt gehouden op de velden van v.v. Bargeres. Ook dit jaar zal er weer gestreden worden om de

Nadere informatie

JO9-AB LOUWS TOERNOOI

JO9-AB LOUWS TOERNOOI JO9-AB LOUWS TOERNOOI 2018 1 Rotterdam, mei 2018 Beste sportvrienden, Voetbalvereniging L.M.O. heet u van harte welkom op het toernooi voor jeugd onder de 9! De toernooien van L.M.O. worden traditiegetrouw

Nadere informatie

8e Eurospan jeugdtoernooi 2018

8e Eurospan jeugdtoernooi 2018 UM A LT UM IN A LT C DUC IN ALTUM DU C I N DU UM DUC IN ALT R K V V ALTUM DUC IN 2 & 3 juni 2018 8 e Eurospan Jeugdvoetbaltoernooi Sportpark De Gouwen, Donkerstraat 34, Teteringen 8e Eurospan jeugdtoernooi

Nadere informatie

Hoofdsponsors van onze toernooien :

Hoofdsponsors van onze toernooien : Programma boekje. Toernooien van voetbalvereniging VV OFB. Mei 2017 Hoofdsponsors van onze toernooien : Voorwoord Beste sportvrienden en sportvriendinnen. Voor u ligt het programmaboekje van de toernooien

Nadere informatie

STOMPWIJK & 10 juni 2017

STOMPWIJK & 10 juni 2017 STOMPWIJK 92 Beter laat dan nooit - toernooi 9 & 10 juni 2017 A-B-C-D-E-F toernooi BETER LAAT DAN NOOIT TOERNOOI in teken van 25 jarig jubileum Stompwijk 92 Blij.. Wat zijn wij blij met uw komst. Daarom

Nadere informatie

Bijeenkomst jeugdleiders en trainers

Bijeenkomst jeugdleiders en trainers Bijeenkomst jeugdleiders en trainers Agenda Introductie Organisatie jeugd Project Samen Scoren Taken begeleiding Basis teamafspraken Afgelastingen Vergoedingsregeling trainers Accommodatiebeheer Van alles

Nadere informatie

u van harte welkom op het toernooi voor jeugd onder de 13!

u van harte welkom op het toernooi voor jeugd onder de 13! JO13 Pupillen Toernooi 2018 1 Rotterdam, maart 2018 Beste sportvrienden, Voetbalvereniging L.M.O. heet u van harte welkom op het toernooi voor jeugd onder de 13! De toernooien van L.M.O. worden traditiegetrouw

Nadere informatie