Hier bij het zaalvoetbalprogramma seizoen Enkele aanvullende informatie, neem dit ook door met de mensen die ordedienst hebben.

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Hier bij het zaalvoetbalprogramma seizoen Enkele aanvullende informatie, neem dit ook door met de mensen die ordedienst hebben."

Transcriptie

1 Sportvrienden, Hier bij het zaalvoetbalprogramma seizoen Enkele aanvullende informatie, neem dit ook door met de mensen die ordedienst hebben. Let op: Helaas is de Gansehof geen sponsor meer. De nieuwe benaming is nu: Regio zaalvoetbal JO9-JO11 Het wedstrijdprogramma begint al om 8:30u. De wedstrijdtijden verschillen per zaterdag, dit heeft te maken met de beschikbare tijd die we hebben gekregen. De ordedienst moet het schema strak aanhouden, we hebben geen uitloop. In de sporthal is een tas met materiaal aanwezig. De sleutel van de kast waar de tas ligt kan opgehaald worden bij het kantine personeel. Inhoud tas: 3 ballen ( lichtblauwe is gewone bal, donkerblauwe is plofbal ) 9 hesjes programma, spelregels en taken ordedienst kleedkamer indeling 2 fluitjes.. Het elektronisch scorebord kan worden gebruikt. Het programma, standen en uitslagen kan men zien op de site van CSVC. Wat betreft de mini s, deze spelen op zaterdagmiddag 21januari-en 11 februari, 11 februari is tevens de prijs uitreiking. Wat betreft de ordedienst heb ik met de mini s geen rekening gehouden. Bij de mini s heeft elke vereniging een keer ordedienst. Klopt er iets niet in het wedstrijdprogramma laat het mij dan zo snel mogelijk weten. Arie Vermeij Jeugdcommissie CSVC Tel: mob: A-mail: ArieVermeij@kpnplanet.nl

2 Regio zaalvoetbal JO9-JO11 seizoen Taken Ordedienst zaalvoetbal. De verenigingen die ordedienst hebben dienen de volgende punten in acht te nemen: 1. Bij aanvang van de wedstrijden alle kleedkamers controleren en bij onvolkomenheden deze melden aan de beheerder, en bij afwezigheid beheerder, melden aan het dienstdoende kantinepersoneel. 2. Kleedkamerindeling bevestigen op de toegangsdeur naar de kleedkamers. Kleedkamerindeling: 1: CSVC. 2: Germanicus. 3: Raptim. 4: NKvvProtos. 5: Dalen/DSC 6: Meisjes 3. Dat het speelveld klaar staat bij aanvang van het wedstrijdprogramma. 4. Zorg voor minimaal twee ordedienstleden. 5. De speelballen, als mede hesjes zijn in de zaal aanwezig. Sleutel van materiaal hok nr.4 op halen bij barpersoneel, hier in ligt de tas met ballen en hesjes. 6. De score en tijd bijhouden. Het elektronische scorebord in de zaal kan worden gebruikt. De bediening van het scorebord en tijdwaarneming kan bij de beheerder of barpersoneel worden opgehaald. Een beschrijving is aanwezig. 7. Het schema van de tijdwaarneming graag strak aanhouden. 8. Zorgen voor orde en netheid in de zaal, kleedkamers en in de hal. Dit betekent ook dat niet voetballende kinderen op de tribune horen en niet klimmen op aanwezige toestellen en scheidsrechtersstoelen. Verder horen zij niet over het speelveld te lopen. Er op toe zien dat elk team netjes op zijn beurt wacht, spelers pas het speelveld betreden als ze aan de beurt zijn. Niet van te voren al in het speelveld gaan staan. 9. Een EHBO doosje is in de voetbaltas aanwezig. Er is een AED apparaat in het gebouw aanwezig. Het aanwezige barpersoneel kan hiermee omgaan. 10. Het team dat als eerste op het wedstrijdschema staat vermeld, moet een scheidsrechter leveren. 11. Het weer opruimen van de zaal en controleren van de kleedkamers als er geen gebruik meer van wordt gemaakt. Onregelmatigheden melden aan de beheerder als deze aanwezig is, anders melden aan dienst doende kantinepersoneel c.q. barpersoneel.

3 12. Coaches mogen zich tijdens de wedstrijd niet op het speelveld bevinden maar moeten achter de banken aan de zijkant staan of zitten. Hiervoor moet tweemaal gewaarschuwd worden. Bij een derde maal moet de coach naar de tribune worden verwezen door de ordedienst. 13. Let op dat de spelregels juist worden toegepast. Niet alle scheidsrechters kennen deze. Neem desnoods even de belangrijkste regels voor de wedstrijd even snel door met de scheidsrechter. Zie vooral de spelregels 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11 en 12. Graag bijzondere aandacht voor punt 11 en dan in het bijzonder de regels m.b.t. de sliding. Deze dient te allen tijde worden afgefloten. 14. De uitslagen van de gespeelde wedstrijden noteren. De uitslagen dienen na de wedstrijden te worden ingeleverd bij Arie Vermeij. Deze zorgt voor de verwerking van de standen en naar de site van CSVC. A.Vermeij. David Krammerstraat Bij onreglementair gedrag van een vereniging kan er contact worden opgenomen met de volgende personen: Vereniging: Contactpersoon: Telefoon: CSVC Arie Vermeij Germanicus Johan Kosters NKvvProtos Harry Alting Raptim Nick Nannen Dalen/DSC Tanja Mulder

4 Spelregels zaalvoetbaltoernooi 1. Een zaal team bij de JO11- en JO9- jeugd bestaat uit 1 keeper en 5 veldspelers en meerdere wisselspelers. 2. De uitspelende ploeg begint met de aftrap. 3. De speelduur van de wedstrijden is aangepast aan de beschikbare speeltijd en is op het wedstrijdschema aangegeven. 4. Een wedstrijd wordt aaneengesloten gespeeld. Er wordt niet van speelhelft gewisseld. De zijwanden mogen worden gebruikt, zowel bij de JO11- als de JO9- jeugd, dit geld voor alle poules. 5. Indien een team te weinig spelers heeft dient men het team aan te vullen met één of meerdere spelers uit een lager ingedeeld team. 6. De keeper bij de JO9 jeugd mag de bal in plaats van uitgooien ook uittrappen vanuit de hand. Hij mag de bal alleen in zijn doelgebied (binnen de cirkel) met handen spelen. Doet hij dit er buiten dan krijgt hij een vrije trap tegen. Bij de JO11- jeugd mag de keeper de bal niet vanuit het doelgebied (binnen de cirkel) vanuit de hand trappen of via een stuit, maar alleen met de hand de bal weer in het spel brengen. De bal buiten het doelgebied rollen en dan trappen is wel toegestaan. 7. Er kan niet rechtstreeks gescoord worden uit: De aftrap Intrap vanaf de zijlijn Uittrap van de F- keeper. Vanuit een vrije trap kan nooit rechtstreeks in eigen doel worden gescoord. Er is dan sprake van een achterbal en moet er hoekschop worden gegeven. 8. Vrije trappen dienen te worden genomen op de plaats van overtreding. De tegenstander moet 5 meter afstand nemen tijdens de vrije trap. 9. De intrap dient te worden genomen op de plaats waar de bal buiten het speelveld is gegaan. De bal moet op de zwarte lijn worden gelegd. De speler moet bij de intrap wel achter de zwarte lijn staan. Komt de bal tegen het plafond dan wordt er een intrap genomen op de zijlijn t.h.v. de plaats waar de bal het plafond heeft geraakt. De speler die de bal het laatst heeft geraakt krijgt de intrap tegen. 10. Een terugspeelbal op de keeper is bij de JO11- en JO9- jeugd toegestaan. De keeper mag de bal ook in de handen pakken. 11. De volgende overtredingen leveren zowel bij de JO11- en JO9- jeugd een vrije trap op: zwaar lichamelijk contact, gevaarlijk spel, sliding van speler en/of keeper, handsbal, onvoldoende afstand nemen bij vrije bal. 12. Indien de overtreding in het doelgebied (binnen de cirkel) wordt begaan wordt er een vrije trap op de rand van het doelgebied (doorgetrokken cirkel) genomen.

5 13. De eindstand in de poule wordt bepaald door het aantal behaalde punten. Bij een gelijk aantal behaalde punten, geldt de volgende regeling: het resultaat in de onderlinge wedstrijden is beslissend. Is dit gelijk dan beslist het doelsaldo in de onderlinge wedstrijden. Is dit ook gelijk dan is het doelsaldo over de gehele competitie beslissend. Is dit ook gelijk, dan is het aantal voor gescoorde doelpunten beslissend. Is dit ook gelijk dan volgt er een beslissingswedstrijd. Eindigt deze ook gelijk dan worden er strafschoppen genomen. 14. Bij terugtrekken van een team worden wel de kosten van de zaalhuur wel doorberekend. Bij niet opkomen voor een wedstrijd verliest men de wedstrijd met In het zaalvoetbal is er wel degelijk sprake van een voordeelregel nl. wanneer de partij waartegen de overtreding wordt begaan toch in een kansrijke positie komt, dan mag er voordeel worden gegeven. 16. De leiders van de teams moeten er op toen zien dat de (wissel)spelers niet op toestellen, scheidsrechterstoelen etc. klimmen. 17. Coaches mogen zich tijdens de wedstrijden niet op het speelveld bevinden maar moeten op de bank zitten of achter de bank staan. Bij overtreding zal er maximaal 2x gewaarschuwd worden en dan zal de betreffende coach verwijderd worden door de ordedienst. 18. Coaches die moeten fluiten dienen zich terughoudend op te stellen in het veld naar hun team v.w.b. aanwijzingen. Men dient de coaching bij voorkeur over te laten aan de 2 e leider. 19. Bij de JO9- jeugd ben je meer spelleider dan scheidsrechter. Geef dan ook geen strafschop maar een vrije bal op de cirkel wat voor overtreding het ook betreft (ook binnen de cirkel). 20. Hoe meer je fluit hoe minder er gevoetbald wordt. Hoe minder je fluit, hoe groter de spelvreugde. Fluit wel hard en duidelijk wanneer er gefloten moet worden. 21. Spelregels betreffende de mini s: a. De mini s spelen op een half veld. b. Aantal spelers, 1 keeper en 4 veldspelers, anders wordt het helemaal kluitjes voetbal. Dit is een richtlijn. c. Fluit alleen voor uitballen, hoekschoppen, alleen in uitzonderlijke gevallen kun je fluiten voor een overtreding. ( geef nooit een stafschop maar een vrije bal ) d. Wees duidelijk voor de kinderen. e. Belangrijkste is dat de kinderen er plezier aan hebben.

6 Indeling teams JO9 pupillen: Poule A Poule B Poule C Poule D CSVC JO9-1 CSVC JO9-2 CSVC JO9-3 CSVC JO9-4 Germanicus JO9-1 Germanicus JO9-2 Germanicus JO9-3 CSVC JO9-5 Dalen/DSC JO9-1 NKvvProtos JO9-1 Raptim JO9-5 Germanicus JO9-4 Raptim JO9-1 Raptim JO9-3 Raptim JO9-6 NKvvProtos JO9-2 Raptim JO9-2 Raptim JO9-4 Raptim JO9-7 Raptim JO9-8 Indeling teams JO11 pupillen: Poule A Poule B Poule C CSVC JO11-1 CSVC JO11-2 CSVC JO11-3 Germanicus JO11-1 Germanicus JO11-2 Germanicus JO11-3 Dalen/DSC JO11-1 NKvvProtos JO9-1 NKvvProtos JO11-2 Raptim JO11-1 Raptim JO11-3 Raptim JO11-5 Raptim JO11-2 Raptim JO11-4 Raptim JO11-6 Indeling Mini CSVC M1 Dalen/DSC M1 Germanicus M1 Raptim M1 Raptim M2

7 17 December. Ordedienst: CSVC 08.30u u speeltijd wisseltijd Raptim 13.24u u F 20 min 1 min E 22 min 1 min Raptim JO9-4 - CSVC JO NKvvProtos JO9-1 - Raptim JO CSVC JO9-2 - Germanicus JO Raptim JO9-3 - Raptim JO Germanicus JO9-2 - NKvvProtos JO Raptim JO9-6 - Raptim JO Germanicus JO9-3 - CSVC JO CSVC JO9-3 - Raptim JO Raptim JO9-5 - Germanicus JO CSVC JO9-4 - Raptim JO Raptim JO9-7 - CSVC JO Germanicus JO9-4 - CSVC JO Raptim JO9-8 - Raptim JO NKvvProtos JO9-2 - CSVC JO Germanicus JO9-4 - NKvvProtos JO Dalen/DSC JO Raptim JO CSVC JO Germanicus JO Raptim JO Raptim JO Germanicus JO Dalen/DSC JO Raptim JO CSVC JO Germanicus JO NKvvProtos JO Raptim JO Raptim JO NKvvProtos JO CSVC JO Raptim JO NKvvProtos JO CSVC JO Raptim JO NKvvProtos JO Germanicus JO11-3 -

8 14 Januari. Ordedienst: Germanicus 08.30u u speeltijd wisseltijd NKvvProtos 11.40u u F 18 min 1 min E 21 min 1 min Germanicus JO9-1 - Raptim JO CSVC JO9-1 - Dalen/DSC JO Raptim JO9-2 - Raptim JO Dalen/DSC JO9-1 - Germanicus JO Raptim JO9-1 - CSVC JO Raptim JO9-7 - NKvvProtos JO CSVC JO9-5 - CSVC JO NKvvProtos JO9-2 - Raptim JO CSVC JO9-4 - Raptim JO Germanicus JO9-4 - CSVC JO Raptim JO9-8 - Germanicus JO Raptim JO9-5 - CSVC JO Germanicus JO9-3 - Raptim JO Raptim JO9-5 - Raptim JO CSVC JO9-3 - Germanicus JO Raptim JO Raptim JO Germanicus JO CSVC JO Raptim JO CSVC JO Raptim JO Germanicus JO11-1 -

9 21 Januari. Ordedienst: Raptim 08.30u u speeltijd wisseltijd Germanicus 11.59u u F 18 min 1 min Germanicus 16.02u u E 21 min 1 min Raptim 17.02u u M 10 min 1 min Raptim JO9-6 - CSVC JO Germanicus JO9-3 - Raptim JO Raptim JO9-1 - Germanicus JO Raptim JO9-2 - Dalen/DSC JO Germanicus JO9-1 - CSVC JO Dalen/DSC JO9-1 - Raptim JO CSVC JO9-1 - Raptim JO Germanicus JO9-2 - Raptim JO CSVC JO9-2 - Raptim JO Raptim JO9-4 - NKvvProtos JO Raptim JO9-3 - Germanicus JO NKvvProtos JO9-1 - CSVC JO Raptim JO9-8 - CSVC JO Germanicus JO9-4 - Raptim JO CSVC JO9-5 - NKvvProtos JO Raptim JO9-7 - Raptim JO CSVC JO9-4 - Germanicus JO NKvvProtos JO9-2 - CSVC JO CSVC JO Dalen/DSC JO Germanicus JO Raptim JO Dalen/DSC JO Raptim JO Raptim JO Germanicus JO CSVC JO Raptim JO Dalen/DSC M1 - CSVC M Raptim M1 - Germanicus M CSVC M1 - Raptim M Dalen/DSC M1 - Raptim M Germanicus M1 - Raptim M Raptim M1 - CSVC M Germanicus M1 - Dalen/DSC M Raptim M2 - Raptim M CSVC M1 - Germanicus M Raptim M2 - Dalen/DSC M1 -

10 28 Januari. Ordedienst: Germanicus 08.30u u speeltijd wisseltijd CSVC 11.46u u F 20 min 1 min E 21 min 1 min CSVC JO9-3 - Raptim JO Raptim JO9-6 - Germanicus JO Raptim JO NKvvProtos JO Raptim JO Germanicus JO NKvvProtos JO CSVC JO Germanicus JO Raptim JO CSVC JO Raptim JO Raptim JO NKvvProtos JO Germanicus JO CSVC JO NKvvProtos JO Raptim JO CSVC JO Raptim JO Raptim JO Germanicus JO Dalen/DSC JO Germanicus JO CSVC JO Raptim JO Raptim JO Dalen/DSC JO Germanicus JO CSVC JO Raptim JO Raptim JO11-2 -

11 04 Februari. Ordedienst: Raptim 08.30u u speeltijd wisseltijd CSVC 13.53u u F 18 min 1 min E 22 min 1 min CSVC JO9-1 - Raptim JO Raptim JO9-2 - Germanicus JO Dalen/DSC JO9-1 - CSVC JO Raptim JO9-1 - Raptim JO Germanicus JO9-1 - Dalen/DSC JO NKvvProtos JO9-1 - Germanicus JO CSVC JO9-2 - Raptim JO Raptim JO9-3 - NKvvProtos JO Germanicus JO9-2 - CSVC JO Raptim JO9-4 - Raptim JO Raptim JO9-6 - Raptim JO Germanicus JO9-3 - CSVC JO CSVC JO9-5 - Raptim JO NKvvProtos JO9-2 - Germanicus JO CSVC JO9-4 - CSVC JO NKvvProtos JO9-2 - Raptim JO Germanicus JO9-4 - Raptim JO Raptim JO9-8 - CSVC JO NKvvProtos JO Raptim JO Raptim JO CSVC JO Germanicus JO NKvvProtos JO Raptim JO Raptim JO CSVC JO Germanicus JO NKvvProtos JO Germanicus JO Raptim JO Raptim JO CSVC JO NKvvProtos JO Germanicus JO Raptim JO Raptim JO CSVC JO11-2 -

12 11 Februari. Ordedienst: Raptim 08.30u u speeltijd wisseltijd Dalen/DSC 12.58u u F 20 min 1 min Dalen/DSC 16.02u u M 10 min 1 min CSVC 17.02u u CSVC JO9-4 - NKvvProtos JO Raptim JO9-7 - Germanicus JO Raptim JO9-8 - NKvvProtos JO Raptim JO9-7 - CSVC JO CSVC JO9-5 - Germanicus JO CSVC JO9-5 - Raptim JO9-8 - prijsuitreiking FD poule Germanicus JO9-3 - Raptim JO Raptim JO9-5 - CSVC JO Raptim JO9-5 - Germanicus JO CSVC JO9-3 - Raptim JO9-6 - prijsuitreiking FC poule NKvvProtos JO9-1 - Raptim JO Raptim JO9-3 - CSVC JO Raptim JO9-4 - Germanicus JO CSVC JO9-2 - NKvvProtos JO Germanicus JO9-2 - Raptim JO9-3 - prijsuitreiking FB poule CSVC JO9-1 - Germanicus JO Dalen/DSC JO9-1 - Raptim JO Germanicus JO9-1 - Raptim JO Raptim JO9-2 - CSVC JO Raptim JO9-1 - Dalen/DSC JO9-1 - prijsuitreiking FA poule CSVC M1 - Raptim M Raptim M2 - Germanicus M Raptim M1 - Dalen/DSC M Raptim M2 - CSVC M Dalen/DSC M1 - Germanicus M Raptim M1 - Raptim M Germanicus M1 - CSVC M Dalen/DSC M1 - Raptim M Germanicus M1 - Raptim M CSVC M1 - Dalen/DSC M1 - prijsuitreiking Mini

13 18 Februari. Ordedienst: NKvvProtos 08.30u u speeltijd wisseltijd Raptim 11.44u u E 22 min 1 min CSVC JO NKvvProtos JO Raptim JO Germanicus JO Raptim JO CSVC JO NKvvProtos JO Raptim JO Germanicus JO Raptim JO prijsuitreiking EC poule Raptim JO NKvvProtos JO Raptim JO CSVC JO Germanicus JO Raptim JO NKvvProtos JO Raptim JO CSVC JO Germanicus JO prijsuitreiking EB poule Raptim JO Germanicus JO Dalen/DSC JO CSVC JO Germanicus JO Raptim JO CSVC JO Raptim JO Raptim JO Dalen/DSC JO prijsuitreiking FA poule

Gemeentelijk Zaaltoernooi JO -15. Sporthal Burgemeester Verdegaalhal Tubbergen. Vrijdag 29 december 2017 Aanvang: uur

Gemeentelijk Zaaltoernooi JO -15. Sporthal Burgemeester Verdegaalhal Tubbergen. Vrijdag 29 december 2017 Aanvang: uur Gemeentelijk Zaaltoernooi JO -15 Sporthal Burgemeester Verdegaalhal Tubbergen Vrijdag 29 december 2017 Aanvang: 17.00 uur Mededelingen: Wij heten u van harte welkom op het gemeentelijk zaalvoetbaltoernooi

Nadere informatie

Programmaboekje Regio Coevorden 2010/ Versie 2, 9 december. SCN F2 neemt plaats van SCN F2 in

Programmaboekje Regio Coevorden 2010/ Versie 2, 9 december. SCN F2 neemt plaats van SCN F2 in Programmaboekje Regio Coevorden Jeugdzaalvoetbalcompetitie l titi 2010/ 2011 Versie 2, 9 december Wijziging SCN F2 neemt plaats van SCN F2 in SPORTHALLEN Drostenhal t Grootveld Schoonoord De Goorn PLAATS

Nadere informatie

Gemeentelijk Zaalvoetbaltoernooi

Gemeentelijk Zaalvoetbaltoernooi 000 Gemeentelijk Zaalvoetbaltoernooi JO11-1 1 teams Burgemeester Verdegaalhal Tubbergen Zaterdag 30 december 2017 Aanvang: 16.00 uur Toernooireglement De leiding van elk team wordt verzocht zich 15 minuten

Nadere informatie

Programmaboekje. E1-jeugd zaalvoetbaltoernooi Gemeente Tubbergen. Datum: zaterdag 28 december Van tot uur

Programmaboekje. E1-jeugd zaalvoetbaltoernooi Gemeente Tubbergen. Datum: zaterdag 28 december Van tot uur E1-jeugd zaalvoetbaltoernooi Gemeente Tubbergen Datum: zaterdag 28 december Van 16.00 tot 20.00 uur Programmaboekje Burgemeester Verdegaalhal Pastoor Bloemenstraat 1 7651 CD Tubbergen Beste voetbalvrienden,

Nadere informatie

Programmaboekje. B1-jeugd zaalvoetbaltoernooi Gemeente Tubbergen. Ransuil te Geesteren Vinckenweg TB Geesteren

Programmaboekje. B1-jeugd zaalvoetbaltoernooi Gemeente Tubbergen. Ransuil te Geesteren Vinckenweg TB Geesteren B1-jeugd zaalvoetbaltoernooi Gemeente Tubbergen Datum: 30 december 2014 Van 14.00 uur tot 18.00 uur Programmaboekje Ransuil te Geesteren Vinckenweg 14 7678 TB Geesteren Beste voetbalvrienden, Namens de

Nadere informatie

T&A VAN ES. makelaars in onroerende zaken. pantone 207 c. pantone 653 c

T&A VAN ES. makelaars in onroerende zaken. pantone 207 c. pantone 653 c T&A VAN ES makelaars in onroerende zaken pantone 207 c pantone 653 c Algemene zaken 28e T&A VAN ES VIDOZA Jeugdtoernooi 2017 Toernooicommissie samenstelling: Scherpenzeel : Renswoude : Advendo : Valleivogels

Nadere informatie

T&A VAN ES. makelaars in onroerende zaken. pantone 207 c. pantone 653 c

T&A VAN ES. makelaars in onroerende zaken. pantone 207 c. pantone 653 c T&A VAN ES makelaars in onroerende zaken pantone 207 c pantone 653 c Kleedkamerindeling Kleedkamer Vereniging Woensdag 27 december De Breehoek 1 Scherpenzeel 2 Renswoude 3 Advendo 4 Woudenberg 5 Valleivogels

Nadere informatie

Programmaboekje. A1-jeugd zaalvoetbaltoernooi Gemeente Tubbergen. Ransuil te Geesteren Vinckenweg TB Geesteren

Programmaboekje. A1-jeugd zaalvoetbaltoernooi Gemeente Tubbergen. Ransuil te Geesteren Vinckenweg TB Geesteren A1-jeugd zaalvoetbaltoernooi Gemeente Tubbergen Datum: 28 december 2016 Van 15.00 uur tot 17.00 uur Programmaboekje Ransuil te Geesteren Vinckenweg 14 7678 TB Geesteren Beste voetbalvrienden, Namens de

Nadere informatie

Voorwoord. Wij wensen u een zonnig, maar bovenal een sportief en gezellig evenement toe! De Organisatie

Voorwoord. Wij wensen u een zonnig, maar bovenal een sportief en gezellig evenement toe! De Organisatie Voorwoord Namens de organisatie heten wij u van harte welkom op het KGU Horeca Mini Straatvoetbaltoernooi 2015. Het evenement zal dit jaar voor de tweede keer plaatsvinden. De organisatie van het KGU Horeca

Nadere informatie

Programmaboekje. B1-jeugd zaalvoetbaltoernooi Gemeente Tubbergen. Ransuil te Geesteren Vinckenweg TB Geesteren

Programmaboekje. B1-jeugd zaalvoetbaltoernooi Gemeente Tubbergen. Ransuil te Geesteren Vinckenweg TB Geesteren B1-jeugd zaalvoetbaltoernooi Gemeente Tubbergen Datum: 30 december 2015 Van 14.00 uur tot 18.00 uur Programmaboekje Ransuil te Geesteren Vinckenweg 14 7678 TB Geesteren Beste voetbalvrienden, Namens de

Nadere informatie

42 e editie. van het. ASWH O13-1 zaaltoernooi. Hendrik Ido Ambacht. 24 december 2018

42 e editie. van het. ASWH O13-1 zaaltoernooi. Hendrik Ido Ambacht. 24 december 2018 42 e editie van het ASWH O13-1 zaaltoernooi te Hendrik Ido Ambacht 24 december 2018 2 WELKOM DEELNEMERS De ASWH wisselbeker staat weer centraal tijdens dit ASWH O13-1 pupillentoernooi dat maar liefst voor

Nadere informatie

ZWH zaalvoetbalprogramma

ZWH zaalvoetbalprogramma ZWH zaalvoetbalprogramma Finales 2017 Overzicht aantallen deelnemende teams ZWH-zaalvoetbal 2017 Vereniging D E F K MC M.D M.E M.F Totaal Woudsend 2 3 3 1 9 De Wâlde 2 2 1 1 6 Makkum 3 3 3 1 10 Bakhuizen

Nadere informatie

Programmaboekje Regio Beilen 2010/ Versie 3, 2 februari

Programmaboekje Regio Beilen 2010/ Versie 3, 2 februari Programmaboekje Regio Beilen Jeugdzaalvoetbalcompetitie 2010/ 2011 Versie 3, 2 februari Wijziging Wedstrijden uit de poule Beilen E1 gepland in de Racket & Healthcentre is verplaatst van 5 februari naar

Nadere informatie

Schoolzaalvoetbaltoernooi

Schoolzaalvoetbaltoernooi Schoolzaalvoetbaltoernooi Voor wie Groep 7 en 8 Waar Maaspoort Sports & Events Marathonloop 1 5235 AA s-hertogenbosch Tel: (073) 64 94 222 Wanneer Maandag 27 december 2010 Tijden Start toernooi: 09.00

Nadere informatie

Programmaboekje Regio Groningen. Jeugdzaalvoetbalcompetitie 2012/ 2013

Programmaboekje Regio Groningen. Jeugdzaalvoetbalcompetitie 2012/ 2013 Programmaboekje Regio Groningen Jeugdzaalvoetbalcompetitie 2012/ 2013 Versie 14 januari Wijzigingen: Wedstrijden Poule Gro F2, E1 en E2 van 2 februari te Lewenborg zijn verplaatst naar Sporthal Hoogkerk

Nadere informatie

Koflexwerk Select Cup Futsal 2018

Koflexwerk Select Cup Futsal 2018 Koflexwerk Select Cup Futsal 2018 INHOUDSOPGAVE Inhoudsopgave 2 Welkomstwoord 3 Deelnemers 4 Reglement sporthal 5 Spelregels JO8 & JO9 (9:00 12:00) 7 Categorie JO8 9 Poule 9 Programma 10 Categorie JO9

Nadere informatie

Z A A L V O E T B A L C O M P E T I T I E. Federaties Almelo / Tubbergen. Seizoen REGLEMENT ZAALVOETBAL JEUGDFEDERATIES ALMELO/TUBBERGEN

Z A A L V O E T B A L C O M P E T I T I E. Federaties Almelo / Tubbergen. Seizoen REGLEMENT ZAALVOETBAL JEUGDFEDERATIES ALMELO/TUBBERGEN Z A A L V O E T B A L C O M P E T I T I E Federaties Almelo / Tubbergen Seizoen 2017-2018 REGLEMENT ZAALVOETBAL JEUGDFEDERATIES ALMELO/TUBBERGEN 1 Speeltijd - De wedstrijdduur bedraagt 1 maal 14 minuten

Nadere informatie

Scheidsrechters De vereniging welke de toernooileiding verzorgt dient voor scheidsrechters te zorgen.

Scheidsrechters De vereniging welke de toernooileiding verzorgt dient voor scheidsrechters te zorgen. Algemene zaken 27e RABOBANK VIDOZA Jeugdtoernooi 2015 Toernooicomissie samenstelling: Scherpenzeel : Renswoude : Advendo : Valleivogels : Woudenberg : Remco van Kommer tel. 06 52407596 Scherpenzeel Henk

Nadere informatie

Zaalvoetbalcompetitie. Federaties Almelo / Tubbergen. Seizoen REGLEMENT ZAALVOETBAL JEUGDFEDERATIES ALMELO/TUBBERGEN

Zaalvoetbalcompetitie. Federaties Almelo / Tubbergen. Seizoen REGLEMENT ZAALVOETBAL JEUGDFEDERATIES ALMELO/TUBBERGEN Zaalvoetbalcompetitie Federaties Almelo / Tubbergen Seizoen 2008-2009 REGLEMENT ZAALVOETBAL JEUGDFEDERATIES ALMELO/TUBBERGEN 1 Speeltijd - De wedstrijdduur bedraagt 1 maal 14 minuten (de wisseltijd tussen

Nadere informatie

WINTERCUP SPORTHAL LEENS Versie: 7/12/18 (16.18 uur)

WINTERCUP SPORTHAL LEENS Versie: 7/12/18 (16.18 uur) Versie: 7/12/18 (16.18 uur) WINTERCUP SPORTHAL LEENS 2019 Inleiding In het winterseizoen van 2018-2019 wordt er de Wintercup Sporthal Leens in de zaal georganiseerd. Dit seizoen spelen we met alle teams

Nadere informatie

40 e editie. van het. ASWH O13-1 zaaltoernooi. Hendrik Ido Ambacht. 05 januari 2017

40 e editie. van het. ASWH O13-1 zaaltoernooi. Hendrik Ido Ambacht. 05 januari 2017 40 e editie van het ASWH O13-1 zaaltoernooi te Hendrik Ido Ambacht 05 januari 2017 2 WELKOM DEELNEMERS De ASWH wisselbeker staat weer centraal tijdens dit ASWH O13-1pupillentoernooi dat maar liefst voor

Nadere informatie

Z A A L V O E T B A L C O M P E T I T I E. Federaties Almelo / Tubbergen. Seizoen REGLEMENT ZAALVOETBAL JEUGDFEDERATIES ALMELO/TUBBERGEN

Z A A L V O E T B A L C O M P E T I T I E. Federaties Almelo / Tubbergen. Seizoen REGLEMENT ZAALVOETBAL JEUGDFEDERATIES ALMELO/TUBBERGEN Z A A L V O E T B A L C O M P E T I T I E Federaties Almelo / Tubbergen Seizoen 2016-2017 REGLEMENT ZAALVOETBAL JEUGDFEDERATIES ALMELO/TUBBERGEN 1 Speeltijd - De wedstrijdduur bedraagt 1 maal 14 minuten

Nadere informatie

Programmaboekje Regio Leeuwarden. Jeugdzaalvoetbalcompetitie 2013/ 2014

Programmaboekje Regio Leeuwarden. Jeugdzaalvoetbalcompetitie 2013/ 2014 Programmaboekje Regio Leeuwarden Jeugdzaalvoetbalcompetitie 2013/ 2014 Eerdere wijzigingen: Poule F2 speelt ook nog wedstrijden op 22 februari Sporthal Plaats Friesland F1 is aan poule F2 toegevoegd Twine,

Nadere informatie

1.1 De zaaldienst wordt aangewezen door de KNVB District Oost. De verenigingen zijn verplicht hieraan gevolg te geven.

1.1 De zaaldienst wordt aangewezen door de KNVB District Oost. De verenigingen zijn verplicht hieraan gevolg te geven. 1. ZAALDIENST: 1.1 De zaaldienst wordt aangewezen door de KNVB District Oost. De verenigingen zijn verplicht hieraan gevolg te geven. 1.2 Bij nalaten of niet goed uitvoeren, zal het gevolgen hebben voor

Nadere informatie

Welkom op het Blaashal toernooi

Welkom op het Blaashal toernooi Welkom op het Blaashal toernooi Op zaterdag 8 januari, heten wij iedereen welkom bij de 1e editie van het Blaashal zaalvoetbaltoernooi. Zes voetbalverenigingen (in de categoriën D, E en F) zullen om een

Nadere informatie

ASWH O15-1 Zaaltoernooi. Hendrik- Ido- Ambacht. 27 december 2017

ASWH O15-1 Zaaltoernooi. Hendrik- Ido- Ambacht. 27 december 2017 4e ASWH O15-1 Zaaltoernooi te Hendrik- Ido- Ambacht 27 december 2017 ASWH O15-1 - Toernooi Al menig jaar organiseren wij zaalvoetbaltoernooien voor 1 e, O19-1, O17-1 en O13-1 teams. Dit jaar organiseert

Nadere informatie

Z A A L V O E T B A L C O M P E T I T I E. Federaties Almelo / Tubbergen. Seizoen REGLEMENT ZAALVOETBAL JEUGDFEDERATIES ALMELO/TUBBERGEN

Z A A L V O E T B A L C O M P E T I T I E. Federaties Almelo / Tubbergen. Seizoen REGLEMENT ZAALVOETBAL JEUGDFEDERATIES ALMELO/TUBBERGEN Z A A L V O E T B A L C O M P E T I T I E Federaties Almelo / Tubbergen Seizoen 2015-2016 REGLEMENT ZAALVOETBAL JEUGDFEDERATIES ALMELO/TUBBERGEN 1 Speeltijd - De wedstrijdduur bedraagt 1 maal 14 minuten

Nadere informatie

Winter Westerkwartier Toernooi

Winter Westerkwartier Toernooi Winter Westerkwartier Toernooi http://winterwesterkwartiertoernooi.jouwweb.nl 2016 Deelnemende verenigingen Editie 3 Inhoudsopgave Voorwoord... 2 Spelregels en regelementen... 3 Basis spelregels... 4 Poule

Nadere informatie

Z A A L V O E T B A L C O M P E T I T I E. Federaties Almelo / Tubbergen. Seizoen REGLEMENT ZAALVOETBAL JEUGDFEDERATIES ALMELO/TUBBERGEN

Z A A L V O E T B A L C O M P E T I T I E. Federaties Almelo / Tubbergen. Seizoen REGLEMENT ZAALVOETBAL JEUGDFEDERATIES ALMELO/TUBBERGEN Z A A L V O E T B A L C O M P E T I T I E Federaties Almelo / Tubbergen Seizoen 2014-2015 REGLEMENT ZAALVOETBAL JEUGDFEDERATIES ALMELO/TUBBERGEN 1 Speeltijd - De wedstrijdduur bedraagt 1 maal 14 minuten

Nadere informatie

Geinburgia F-pupillen zaalvoetbal. toernooi

Geinburgia F-pupillen zaalvoetbal. toernooi Geinburgia F-pupillen zaalvoetbal Geinburgia F1 FC Weesp F2 TOS-Actief F2 FC Abcoude F3 Zeeburgia F8 toernooi zondag 22 februari 2015 11.30 uur aanvang 15.30 uur FINALE Welkom! Meer dan 10 jaar zijn we

Nadere informatie

44 e Voorster Pupillen Zaalvoetbaltoernooi voor D en E pupillen

44 e Voorster Pupillen Zaalvoetbaltoernooi voor D en E pupillen 44 e Voorster Pupillen Zaalvoetbaltoernooi 2016 2017 voor D en E pupillen Voorwoord Voor jullie ligt het complete programma van het 44 e Voorster Pupillen zaalvoetbaltoernooi voor de komende winterperiode.

Nadere informatie

ASWH O17-1 Zaaltoernooi. Hendrik- Ido- Ambacht. 3 januari 2018

ASWH O17-1 Zaaltoernooi. Hendrik- Ido- Ambacht. 3 januari 2018 7e ASWH O17-1 Zaaltoernooi te Hendrik- Ido- Ambacht 3 januari 2018 2 ASWH O17-1 - Toernooi Naast de reeds bestaande zaalvoetbaltoernooien van het 1 e, O19-1, O15-1 en O13-1 is het O17-1 toernooi ook een

Nadere informatie

Zaalcompetitie JO8 en JO9 pupillen Exloo

Zaalcompetitie JO8 en JO9 pupillen Exloo Zaalcompetitie JO8 en JO9 pupillen Exloo 2017-2018 Start poule A: zaterdag 23 december 2017 Start poule B: zaterdag 30 december 2017 POULE-INDELING Poule-A Poule-B 1] Sc Stadskanaal 1] Valthermond 2 2]

Nadere informatie

Spelregels Zaalvoetbal

Spelregels Zaalvoetbal Spelregels Zaalvoetbal 1 Er wordt gespeeld met de opgegeven spelers. 2 Spelhervattingen van de gebeuren via onderhands uitgooien of uittrap vanaf de vloer. Bij de E, en F-pupillen hier niet voor fluiten

Nadere informatie

27e. Voetbalvereniging v.v. ZOB. Z.O.B. ASUS Jeugdzaalvoetbaltoernooi. D1, E1 en F1 pupillen. 27 en 28 december 2015

27e. Voetbalvereniging v.v. ZOB. Z.O.B. ASUS Jeugdzaalvoetbaltoernooi. D1, E1 en F1 pupillen. 27 en 28 december 2015 Voetbalvereniging v.v. ZOB 27e Z.O.B. ASUS Jeugdzaalvoetbaltoernooi D1, E1 en F1 pupillen 27 en 28 december 2015 in sporthal De Beukenkamp te Purmerend Welkom De jeugdcommissie van v.v.z.o.b. heet alle

Nadere informatie

Hoofdsponsor RABOBANK WATERLAND e.o. te Purmerend

Hoofdsponsor RABOBANK WATERLAND e.o. te Purmerend Voetbalvereniging Z.O.Beemster 22e Z.O.B. RABOBANK Waterland e.o. Jeugdzaalvoetbaltoernooi D, E en F pupillen 27 en 28 december 2010 sporthal De Beukenkamp te Purmerend Hoofdsponsor RABOBANK WATERLAND

Nadere informatie

SV Hoofddorp Oliebollentoernooi 2017

SV Hoofddorp Oliebollentoernooi 2017 SV Hoofddorp Oliebollentoernooi 2017 1 SV Hoofddorp Oliebollentoernooi 2017 Veel plezier bij het SV Hoofddorp Oliebollenbaltoernooi, het jaarlijkse zaalvoetbaltoernooi voor de JO 8 t/m JO 13! In dit boekje

Nadere informatie

45 e J E U G D Z A A L V O E T B A L T O E R N O O I

45 e J E U G D Z A A L V O E T B A L T O E R N O O I 45 e J E U G D Z A A L V O E T B A L T O E R N O O I 2 0 18 Al 45 jaar een begrip voor de jeugdige voetballers van Taxandria! Wie is er niet groot mee geworden? JEUGD ZAALVOETBALTOERNOOI R E G L E M E

Nadere informatie

Zaalcompetitie F-pupillen Exloo Start poule A: zaterdag 15 december 2012 Start poule B: zaterdag 22 december 2012.

Zaalcompetitie F-pupillen Exloo Start poule A: zaterdag 15 december 2012 Start poule B: zaterdag 22 december 2012. Zaalcompetitie F-pupillen Exloo 2012-2013 Start poule A: zaterdag 15 december 2012 Start poule B: zaterdag 22 december 2012 Organisatie: SVO POULE-INDELING Poule-A Poule-B 1] H.O.C. F1 1] Valthermond F3

Nadere informatie

PROGRAMMA DRIEBAN ZAALVOETBAL TOERNOOI JANUARI 2011 W.S.W. - SCHELLINKHOUT - DE VALKEN. Locatie: Sporthal "De Banne"

PROGRAMMA DRIEBAN ZAALVOETBAL TOERNOOI JANUARI 2011 W.S.W. - SCHELLINKHOUT - DE VALKEN. Locatie: Sporthal De Banne PROGRAMMA DRIEBAN ZAALVOETBAL TOERNOOI JANUARI 2011 W.S.W. - SCHELLINKHOUT - DE VALKEN Locatie: Sporthal "De Banne" Teamopgaven De Valken Mini Pupillen MP1 MP2 MP3 F-Pupillen 1e jaars F4 F5 F6 F7 F-Pupillen

Nadere informatie

Leuk dat je de wedstrijden van JO11 en JO9 wilt fluiten, daar zijn we zeer blij om. Namens het bestuur van KSV alvast bedankt daarvoor.

Leuk dat je de wedstrijden van JO11 en JO9 wilt fluiten, daar zijn we zeer blij om. Namens het bestuur van KSV alvast bedankt daarvoor. Beste scheidsrechter, Leuk dat je de wedstrijden van JO11 en JO9 wilt fluiten, daar zijn we zeer blij om. Namens het bestuur van KSV alvast bedankt daarvoor. Rooster Het rooster wanneer jullie mogen fluiten

Nadere informatie

JUMBO SCHOOLVOETBALTOERNOOI INFORMATIEBOEKJE. Georganiseerd door FC Almere

JUMBO SCHOOLVOETBALTOERNOOI INFORMATIEBOEKJE. Georganiseerd door FC Almere JUMBO SCHOOLVOETBALTOERNOOI INFORMATIEBOEKJE Georganiseerd door FC Almere Beste jongens, meisjes, leerkrachten en toeschouwers, Football Club Almere heet u van harte welkom op Sportpark de Marken, waar

Nadere informatie

H O O F S P O N S O R S C H O O L V O E T B A L

H O O F S P O N S O R S C H O O L V O E T B A L Beste Sportvrienden, Het is alweer voor de 34 ste keer dat het Easy Fit - vv Bargeres Schoolvoetbaltoernooi wordt gehouden op de velden van vv Bargeres. Het toernooi wordt dit jaar in een andere opzet

Nadere informatie

ASWH O15-1 Zaaltoernooi. Hendrik- Ido- Ambacht. 27 december 2016

ASWH O15-1 Zaaltoernooi. Hendrik- Ido- Ambacht. 27 december 2016 3e ASWH O15-1 Zaaltoernooi te Hendrik- Ido- Ambacht 27 december 2016 ASWH O15-1 - Toernooi Al menig jaar organiseren wij zaalvoetbaltoernooien voor 1 e, O19-1, O17-1 en O13-1 teams. Dit jaar organiseert

Nadere informatie

ASWH O17-1 Zaaltoernooi. Hendrik- Ido- Ambacht. 29 december 2016

ASWH O17-1 Zaaltoernooi. Hendrik- Ido- Ambacht. 29 december 2016 6e ASWH O17-1 Zaaltoernooi te Hendrik- Ido- Ambacht 29 december 2016 2 ASWH O17-1 - Toernooi Naast de reeds bestaande zaalvoetbaltoernooien van het 1 e, O19-1, O15-1 en O13-1 is het O17-1 toernooi ook

Nadere informatie

Jeugdzaalvoetbalcompetitie

Jeugdzaalvoetbalcompetitie Jeugdzaalvoetbalcompetitie 2017 2018 REGIO EMMEN E.O. / REGIO ASSEN E.O. Algemene bepalingen en de belangrijke spelregels ALGEMENE BEPALINGEN Organisatie De wedstrijden worden gespeeld onder auspiciën

Nadere informatie

Programmaboekje zaalvoetbaltoernooi 2016

Programmaboekje zaalvoetbaltoernooi 2016 Programmaboekje zaalvoetbaltoernooi 2016 Sporthal Welgelegen, Utrecht 21 februari 2016 Groep A Ik trainee meer LIC 2 FC BT Utrecht Groep B The Champs LIC 1 OLD STARS Douane Schiphol Pax LIC 3 1. Welkomstwoord

Nadere informatie

Programmaboekje Meisjesfinaledag jeugdzaalcompetitie 22 februari 2014 Sportcentrum Leek 9.00 uur uur

Programmaboekje Meisjesfinaledag jeugdzaalcompetitie 22 februari 2014 Sportcentrum Leek 9.00 uur uur KONINKLIJKE NEDERLANDSE VOETBALBOND AMATEURVOETBAL Programmaboekje Meisjesfinaledag jeugdzaalcompetitie 22 februari 2014 Sportcentrum Leek 9.00 uur 19.00 uur Inhoudsopgave 1. Inleiding... 3 2. Toernooireglement...

Nadere informatie

Schoolvoetbal Toernooi voor scholen in Aalsmeer en Kudelstaart

Schoolvoetbal Toernooi voor scholen in Aalsmeer en Kudelstaart Schoolvoetbal Toernooi voor scholen in Aalsmeer en Kudelstaart 15 tot en met 19 mei 2017 Dit jaar gehouden bij : FC Aalsmeer Beethovenlaan 120, Aalsmeer VOORWOORD Aalsmeer, mei 2017 Jongens en meisjes,

Nadere informatie

Winter Westerkwartier Toernooi

Winter Westerkwartier Toernooi Winter Westerkwartier Toernooi 2015 Deelnemende verenigingen Editie 3 INHOUDSOPGAVE Voorwoord pagina 2 Spelregels en regelementen pagina 3 Basisspelregels pagina 4 Teamspelregels pagina 4 Poule indeling

Nadere informatie

Programmaboekje Regio Beilen

Programmaboekje Regio Beilen Programmaboekje Regio Beilen Jeugdzaalvoetbalcompetitie l titi 2010/ 2011 SPORTHALLEN PLAATS Drenthehal groene Beilen De Smeltehal Smilde De Borkerkoel Westerbork De Meer Wijster Racket & Healthcentre

Nadere informatie

Geinburgia E-pupillen zaalvoetbal. toernooi

Geinburgia E-pupillen zaalvoetbal. toernooi Geinburgia E-pupillen zaalvoetbal zondag 8 februari 2015 Poule A Geinburgia E1 FC Weesp E4 DOB E1 Ouderkerk E5 toernooi 11.30 uur aanvang 16.00 uur FINALE Poule B Geinburgia E2 FC Weesp E5 Muiden E1 De

Nadere informatie

Schoolvoetbal Toernooi voor scholen in Aalsmeer en Kudelstaart

Schoolvoetbal Toernooi voor scholen in Aalsmeer en Kudelstaart FC Aalsmeer Schoolvoetbal Toernooi voor scholen in Aalsmeer en Kudelstaart 17 tot en met 21 juni 2019 Dit jaar bij: FC Aalsmeer Beethovenlaan 120, Aalsmeer Namens de schoolvoetbal-organisatie Aalsmeer,

Nadere informatie

Veld en spelsystemen MICHEL DEKKER WSV 1930

Veld en spelsystemen MICHEL DEKKER WSV 1930 Veld en spelsystemen MICHEL DEKKER WSV 1930 Spelsysteem 4V4 bij 07( Mini-PUP) Spelsysteem ( 2v2 ) Twee veldjes op een half veld. Afmeting 40/30 meter lang en 30/20 breed. 3 bij 1 meter doelen. Van elke

Nadere informatie

Zaalcompetitie vrijdag Toernooihal Creil. C junioren en D pupillen Seizoen

Zaalcompetitie vrijdag Toernooihal Creil. C junioren en D pupillen Seizoen Zaalcompetitie vrijdag Toernooihal Creil C junioren en D pupillen Seizoen 20162017 Beste voetballiefhebbers, Zoals ieder seizoen het geval is gaan we ook deze winter weer een competitie spelen in de Toernooihal

Nadere informatie

JEUGD ZAALVOETBAL KAMPIOENSCHAP

JEUGD ZAALVOETBAL KAMPIOENSCHAP JEUGD ZAALVOETBAL KAMPIOENSCHAP 24-27 - 29 DECEMBER 2012 WYMBRITSERADIEL - 30 E EDITIE - Het jeugdzaalvoetbaltoernooi van Wymbritseradiel Beste voetballers, begeleiders, ouders en iedereen die de voetbalsport

Nadere informatie

4. Deelnemende teams. 5. Speeldata. 6. Wedstrijdprogramma. De volgende teams nemen deel aan de pilot competitie voor E -pupillen

4. Deelnemende teams. 5. Speeldata. 6. Wedstrijdprogramma. De volgende teams nemen deel aan de pilot competitie voor E -pupillen 4. Deelnemende teams De volgende teams nemen deel aan de pilot competitie voor E -pupillen AFC Ajax E1 AFC Ajax E2 AZ-FCM/Dichtbij.nl E1 DCG-AORC/Lebo Vastgoed E1 HV/Veerhuys E1 Koninklijke HFC E1 Heerhugowaard

Nadere informatie

Programma zaalvoetbal poule E4, D3 en D4

Programma zaalvoetbal poule E4, D3 en D4 Programma zaalvoetbal 2015-2016 poule E4, D3 en D4 Sporthal De Beek te Hardenberg Contactinformatie: Harrie Jasper (T) 0523-272215 (E) jeugd@svv56.nl Poule-indeling Poule E4 12-12-2015 9-1-2016 30-1-2016

Nadere informatie

Zaalcompetitie vrijdag Toernooihal Creil. JO/MO-13 & JO/MO-15 Seizoen

Zaalcompetitie vrijdag Toernooihal Creil. JO/MO-13 & JO/MO-15 Seizoen Zaalcompetitie vrijdag Toernooihal Creil JO/MO-13 & JO/MO-15 Seizoen 2017-2018 Beste voetballiefhebbers, Zoals ieder seizoen het geval is gaan we ook deze winter weer een competitie spelen in de Toernooihal

Nadere informatie

Dit jaar neemt SC Creil de organisatie op zich. Wij hebben geprobeerd een indeling en speelschema in elkaar te zetten waar iedereen tevreden mee is.

Dit jaar neemt SC Creil de organisatie op zich. Wij hebben geprobeerd een indeling en speelschema in elkaar te zetten waar iedereen tevreden mee is. Zaalvoetbalcompetitie zaterdag Toernooihal Creil E- en F- pupillen Seizoen 2015-2016 Beste voetballiefhebbers, Deze winter gaan we wederom de zaal in. In de Toernooihal in Creil zullen de pupillen uit

Nadere informatie

SV De Lutte Boardingtoernooi 2018

SV De Lutte Boardingtoernooi 2018 SV De Lutte Boardingtoernooi 2018 1 Welkom op het SV De Lutte Boardingtoernooi 2018 SV De Lutte organiseert van donderdag 27 december 2018 t/m donderdag 3 januari 2019 het jaarlijkse boardingtoernooi.

Nadere informatie

R E G L E M E N T S P E L R E G E L S

R E G L E M E N T S P E L R E G E L S R E G L E M E N T 1. Het schoeisel moet bestaan uit trim- of gymschoenen, die niet buiten gedragen zijn. 2. Iedere deelnemer dient verplicht het tenue van de eigen vereniging te dragen. Er worden geen

Nadere informatie

Het BFC Exposa-Fashion D-pupillen toernooi

Het BFC Exposa-Fashion D-pupillen toernooi Het BFC Exposa-Fashion D-pupillen toernooi Zondag 22 juni 2014 Sportpark Meerweg 63 Bussum Telefoon: 035-6945648 Email: toernooienbfc@live.nl DEELNEMERSVELD BFC JEUGDTOERNOOIEN 2014 Bussum, juni 2014 Beste

Nadere informatie

ALGEMENE INFORMATIE. Met vragen/opmerkingen over geplande wedstrijden kunt u bij voorkeur bij Huib de Moor terecht.

ALGEMENE INFORMATIE. Met vragen/opmerkingen over geplande wedstrijden kunt u bij voorkeur bij Huib de Moor terecht. ALGEMENE INFORMATIE Tijdens de 2de helft zal er weer gespeeld worden door alle teams. De (her-)indeling van de jongens- en meisjespoules heeft plaats gevonden op basis van sterkte van de teams: de plaats,

Nadere informatie

Programmaboekje jeugdtoernooien vv SVBO 2016

Programmaboekje jeugdtoernooien vv SVBO 2016 Programmaboekje jeugdtoernooien vv SVBO 2016 4 juni 2016 C en D junioren 11 juni 2016 E en F - pupillen Welkom Namens het bestuur, organisatie, leden en sponsoren van vv SVBO heten wij u van harte welkom

Nadere informatie

FC CASTRICUM KERST ZAALVOETBALTOERNOOI , 29 & 30 december 2016

FC CASTRICUM KERST ZAALVOETBALTOERNOOI , 29 & 30 december 2016 28, 29 & 30 december 2016 WELKOM Namens FC Castricum heten wij iedereen van harte welkom in sporthal De Bloemen. Wederom zijn we er in geslaagd om voor de jeugd 3 dagen voetbalplezier te organiseren. Dat

Nadere informatie

Datum: Locatie: RK EDO Categorie: JO7, JO8, JO9, JO10, JO11 & JO12

Datum: Locatie: RK EDO Categorie: JO7, JO8, JO9, JO10, JO11 & JO12 KNVB Pilot Datum: 23-10-2016 Locatie: RK EDO Categorie: JO7, JO8, JO9, JO10, JO11 & JO12 KNVB Pilot @ RK EDO Clubtaken Velden uitzetten (afmetingen, doelgebied); veldindeling Kleedkamer indeling Materiaal

Nadere informatie

ALGEMENE INFORMATIE. Nadere gegevens en wedstrijdbepalingen

ALGEMENE INFORMATIE. Nadere gegevens en wedstrijdbepalingen ALGEMENE INFORMATIE Het wedstrijdschema en de namen van de deelnemende teams vindt u in het programma. De eerste helft van de competitie loopt tot de kerstvakantie. Hierna zal er een herindeling naar sterkte

Nadere informatie

We wensen alle deelnemende teams heel veel plezier en succes toe.

We wensen alle deelnemende teams heel veel plezier en succes toe. Openingswoord Namens S.V. Audacia heten wij jullie van harte welkom op het Aannemersbedrijf Verweij & Van der Sande Toernooi voor JO11-, JO9- pupillen en JO7- mini s. Met dit toernooi op zaterdag 27 mei

Nadere informatie

programma Ome Gerrit Toernooi

programma Ome Gerrit Toernooi programma Ome Gerrit Toernooi zaterdag 2 juni 2018 JO8, JO9, JO10 en JO11 v.v. Albatross - Sportpark Ugchelen - Brouwersmolenweg 440-7339 EE Ugchelen WELKOM BIJ ALBATROSS even paar regeltjes want we zijn

Nadere informatie

Voetbalvereniging De Merino s

Voetbalvereniging De Merino s Voetbalvereniging De Merino s Introbouw 35+ toernooi 8 juli 2017 Beste deelnemers, Namens het bestuur van de v.v. De Merino s heten wij alle deelnemende teams van harte welkom op ons Sportpark De Groene

Nadere informatie

ASWH C1 Toernooi 1e editie e. ASWH C1 Zaaltoernooi. Hendrik- Ido- Ambacht. 22 december 2014

ASWH C1 Toernooi 1e editie e. ASWH C1 Zaaltoernooi. Hendrik- Ido- Ambacht. 22 december 2014 1 e ASWH C1 Zaaltoernooi te Hendrik- Ido- Ambacht 22 december 2014 2 ASWH C1 - Toernooi Al menig jaar organiseren wij zaalvoetbaltoernooien voor 1 e, A1, B1 en D1 teams. In dit rijtje misten we nog een

Nadere informatie

Voetbaltoernooi

Voetbaltoernooi Voetbaltoernooi 2017-2018 Schoolsportagenda Datum: Woensdag 4 april 2018 Tijd: 13.30-18.00 uur Locatie: v.v. Drachtster Boys Informatie: Stephan Oorburg s.oorburg@sportbedrijf-drachten.nl 06 83 16 43 40

Nadere informatie

NOORDENVELDCUP

NOORDENVELDCUP UNIVE Noord Nederland MIJN MAKELAAR Noordenveld NOORDENVELDCUP 2016 2017 INFORMATIEBLAD VOOR LEIDERS & OUDERS 11 december 2016: Versie 1.0 Inhoud Inleiding... 3 Zaaldiensten... 4 Reglement... 5 Sponsoren...

Nadere informatie

ASWH B1 Toernooi 4e editie e. ASWH B1 Zaaltoernooi. Hendrik- Ido- Ambacht. 2 januari 2015

ASWH B1 Toernooi 4e editie e. ASWH B1 Zaaltoernooi. Hendrik- Ido- Ambacht. 2 januari 2015 4 e ASWH B1 Zaaltoernooi te Hendrik- Ido- Ambacht 2 januari 2015 2 ASWH B1 - Toernooi Naast de reeds bestaande zaalvoetbaltoernooien van het 1 e, A1 en D1 is het B1 toernooi ook een begrip in de regio

Nadere informatie

GOODWILL JEUGDTOERNOOI JO15 jeugd toernooi 2018

GOODWILL JEUGDTOERNOOI JO15 jeugd toernooi 2018 Inhoudsopgave 1. Deelnemende verenigingen 2 2. Kleedkamerindeling 2 3. Toernooi reglement 3 4. Veldindeling JO-15 toernooi zaterdag 16 juni 2018 4 5. Poule-indeling en wedstrijdschema JO-15 teams zaterdag

Nadere informatie

Westlands Kampioenschap Jeugd Onder 9

Westlands Kampioenschap Jeugd Onder 9 Westlands Kampioenschap Jeugd Onder 9 Maandag 22 april 2019 Op sportpark De Commandeur te Maasland zal voor de 27 e maal gestreden worden om het WESTLANDS KAMPIOENSCHAP voor Jeugd Onder 9. Een toernooi

Nadere informatie

ANDERE VOETBALVORMEN 4 TEGEN 4 VOOR MINI-PUPILLEN. 4 tegen 4 voor minipupillen. 7 tegen 7 (pupillen)

ANDERE VOETBALVORMEN 4 TEGEN 4 VOOR MINI-PUPILLEN. 4 tegen 4 voor minipupillen. 7 tegen 7 (pupillen) DE KNVB MIJN VOETBAL ONSORANJE Nieuws Doe mee Competities Assist Thema's Campus Over ons Shop Zoeken Assist ANDERE VOETBALVORMEN 4 tegen 4 voor minipupillen 7 tegen 7 (pupillen) 7 tegen 7 (junioren en

Nadere informatie

1e open Achterhoekse EVENEMENT DRAAIBOEK 2015 Walking Football toernooi 2019

1e open Achterhoekse EVENEMENT DRAAIBOEK 2015 Walking Football toernooi 2019 Programmaboek 1 e open Achterhoekse Walking Football Toernooi BEWEEGTEAM WOERDEN 1e open Achterhoekse EVENEMENT DRAAIBOEK 2015 Walking Football toernooi 2019 Beweegteam Woerden Rembrandtlaan 2 3443 EG

Nadere informatie

Wintercompe titie Zaalvoetbal

Wintercompe titie Zaalvoetbal Wintercompe titie Zaalvoetbal 15-1 F-Pupillen E-Pupillen Sporthal Möllinksslag te Bergentheim (Tel. 53-3) allen Wij wensen jullie een goede en sportieve zaalcompetitie toe!. Richtlijnen en spelregels De

Nadere informatie

Lemele, mei Beste sportvrienden,

Lemele, mei Beste sportvrienden, 1 Lemele, mei 2017 Beste sportvrienden, Hierbij ontvangt u het programma voor het Jeugd Lemels Open 2017, Dit jaar wordt het Jeugd Lemels Open voor de 2de e keer georganiseerd en hopen op een even groot

Nadere informatie

Zaalcompetitie F-pupillen Exloo

Zaalcompetitie F-pupillen Exloo Zaalcompetitie F-pupillen Exloo 2014-2015 Start poule A: zaterdag 13 december 2014 Start poule B: zaterdag 20 december 2014 Organisatie: POULE-INDELING Poule-A Poule-B 1] HOC F1 1] HOC F4 2] Borger F3

Nadere informatie

DE NIEUWE WEDSTRIJDVORM

DE NIEUWE WEDSTRIJDVORM DE NIEUWE WEDSTRIJDVORM 6 TEGEN 6 1 WANNEER KINDEREN PLEZIER IN HET SPEL HEBBEN, VOETBALLEN ZE VAKER EN WORDEN ZE STEEDS BETER. JAN DIRK VAN DER ZEE, DIRECTEUR AMATEURVOETBAL Wanneer je aan kinderen vraagt

Nadere informatie

Kerstzaalvoetbaltoernooi Reusel Sport / COTRANS JO11 jeugd Vrijdag 29 December 2017

Kerstzaalvoetbaltoernooi Reusel Sport / COTRANS JO11 jeugd Vrijdag 29 December 2017 Kerstzaalvoetbaltoernooi Reusel Sport / COTRANS JO11 jeugd Vrijdag 29 December 2017 Reglement en Mededelingen 1. Alle opgegeven spelers van de JO11-jeugd moeten om 09.55 uur omgekleed in de blauwe hal

Nadere informatie

Zondag 2 maart Van 12.00 tot 17.00uur In de Banninghal

Zondag 2 maart Van 12.00 tot 17.00uur In de Banninghal Zondag 2 maart Van 12.00 tot 17.00uur In de Banninghal Deelnemende teams:??? Roma heeft afgezegd, ander team wordt gezocht Vliegdorp Plus markt de Gouden Leeuw Credit Force Assomoto Voorwoord van de organisatie

Nadere informatie

ASWH/Topzaalvoetbaltoernooi

ASWH/Topzaalvoetbaltoernooi Programma ASWH/Topzaalvoetbaltoernooi om de Joop Valk-Cup Topzaalvoetbal in Hendrik-Ido-Ambacht Vrijdag 28 december 2018 Sporthal De Ridderhal Aanvang 18.00 uur - Zaal open 17.00 uur 1 De organisatie Topzaalvoetbaltoernooi:

Nadere informatie

KNVB Pilot Datum: Locatie: V.V. De Blokkers Categorie: JO7, JO8, JO9, JO10, JO11 & JO12

KNVB Pilot Datum: Locatie: V.V. De Blokkers Categorie: JO7, JO8, JO9, JO10, JO11 & JO12 KNVB Pilot Datum: 04-09-2016 Locatie: V.V. De Blokkers Categorie: JO7, JO8, JO9, JO10, JO11 & JO12 KNVB Pilot @ V.V. De Blokkers Clubtaken Velden uitzetten (afmetingen, doelgebied); veldindeling Kleedkamer

Nadere informatie

Het Kuiper Administraties wintertoernooi 2017/2018 begint op zaterdag 23 december en eindigt op zaterdag 3 februari.

Het Kuiper Administraties wintertoernooi 2017/2018 begint op zaterdag 23 december en eindigt op zaterdag 3 februari. Het Kuiper Administraties wintertoernooi 2017/2018 begint op zaterdag 23 december en eindigt op zaterdag 3 februari. Voor elke leeftijdscategorie zijn de teams in poules verdeeld. De opzet hiervan is om

Nadere informatie

4x4 Toernooi 2019 Groep 5/6

4x4 Toernooi 2019 Groep 5/6 4x4 Toernooi 2019 Groep 5/6 Datum: Woensdag 10 april 2019 Tijd: Groep 5/6 15.20-17.15 uur Locatie: v.v. Drachten Adres: Sportpark 'De Peppel' Gauke Boelensstraat 101 9203 KR Drachten Informatie: Dagmar

Nadere informatie

4x4 Toernooi 2019 Groep 5/6

4x4 Toernooi 2019 Groep 5/6 4x4 Toernooi 2019 Groep 5/6 Datum: Woensdag 10 april 2019 Tijd: Groep 5/6 15.20-17.15 uur Locatie: v.v. Drachten Adres: Sportpark 'De Peppel' Gauke Boelensstraat 101 9203 KR Drachten Informatie: Dagmar

Nadere informatie

37 e editie. van het. ASWH D1 zaaltoernooi. Hendrik Ido Ambacht. 23 december 2013

37 e editie. van het. ASWH D1 zaaltoernooi. Hendrik Ido Ambacht. 23 december 2013 37 e editie van het ASWH D1 zaaltoernooi te Hendrik Ido Ambacht 23 december 2013 Dit toernooi wordt gesponsord door LCS Piping BV Wij buigen voor u Onze organisatie is gespecialiseerd in het maken van

Nadere informatie

Wintercup Noord Groningen 2017

Wintercup Noord Groningen 2017 Wintercup Noord Groningen 2017 Versie 14 december 2015 Inhoud Inleiding Spelregels Coördinatie Speelschema Wintercup Noord Groningen 2017 JO-19 junioren JO-17 junioren MO-17 junioren JO-15 junioren MO-15

Nadere informatie

Draaiboek Jeugdzaalvoetbaltoernooi

Draaiboek Jeugdzaalvoetbaltoernooi Draaiboek Jeugdzaalvoetbaltoernooi Speel Train Ontwikkel organiseert jaarlijks een zaalvoetbaltoernooi voor veldvoetbalverenigingen en wijkteams. Dit wordt gedaan in samenwerking met de SRO. Dit jaar zal

Nadere informatie

Gemeentelijk Voetbal Toernooi JO19-1. Woensdag 24 mei Aanvang: uur. Kulturhus Manderveen

Gemeentelijk Voetbal Toernooi JO19-1. Woensdag 24 mei Aanvang: uur. Kulturhus Manderveen Gemeentelijk Voetbal Toernooi JO19-1 Woensdag 24 mei 2017 Aanvang: 18.00 uur Kulturhus Manderveen VOORWOORD Het gemeentelijk voetbaltoernooi is één van de jaarlijkse activiteiten die onder regie van de

Nadere informatie

Namens de jeugdcommissie van BVV Barendrecht heten we u van harte welkom op sportpark De Bongerd op een van onze jeugdtoernooien.

Namens de jeugdcommissie van BVV Barendrecht heten we u van harte welkom op sportpark De Bongerd op een van onze jeugdtoernooien. WELKOM, Namens de jeugdcommissie van BVV Barendrecht heten we u van harte welkom op sportpark De Bongerd op een van onze jeugdtoernooien. BVV Barendrecht is een grote vereniging met meer dan 2.000 leden.

Nadere informatie

P R O G R A M M A. RODI Media / DSW STAD DELFT BOKAAL 2015 Zaalvoetbaltoernooi

P R O G R A M M A. RODI Media / DSW STAD DELFT BOKAAL 2015 Zaalvoetbaltoernooi P R O G R A M M A RODI Media / DSW STAD DELFT BOKAAL 2015 Zaalvoetbaltoernooi maandag 28 december 2015 Sporthal Buitenhof Duke Ellingtonstraat 2 te DELFT Voorwoord Voor he 3 e achtereenvolgende jaar staat

Nadere informatie

D O N G E R A D E E L Z A A L V O E T B A L T O E R N O O I. seizoen

D O N G E R A D E E L Z A A L V O E T B A L T O E R N O O I. seizoen JEUGDZAALVOETBAL DONGERADEEL 2016 / 2017 1 D O N G E R A D E E L Z A A L V O E T B A L T O E R N O O I seizoen 2016-2017 Beste voetbalvrienden, Dit is het programmaboekje van het Dongeradeel zaalvoetbaltoernooi.

Nadere informatie

Namens de jeugdcommissie van BVV Barendrecht heten we u van harte welkom op sportpark De Bongerd op een van onze jeugdtoernooien.

Namens de jeugdcommissie van BVV Barendrecht heten we u van harte welkom op sportpark De Bongerd op een van onze jeugdtoernooien. WELKOM, Namens de jeugdcommissie van BVV Barendrecht heten we u van harte welkom op sportpark De Bongerd op een van onze jeugdtoernooien. BVV Barendrecht is een grote vereniging met meer dan 2.000 leden.

Nadere informatie

6-5-2013. Inhoudsopgave

6-5-2013. Inhoudsopgave Inhoudsopgave Blz. 3 Reglement Blz. 4 Veld indeling Blz. 5 Speelschema MB Blz. 6 Penalty bokaal MB Blz. 7 Reglement 4 tegen 4 Blz. 8 Speelschema 4 tegen 4 (4 teams) Blz. 9 Speelschema 4 tegen 4 (5 teams)

Nadere informatie