SCHOOLREGEL PLEINREGEL OMGANGSREGEL

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "SCHOOLREGEL PLEINREGEL OMGANGSREGEL"

Transcriptie

1 N I E U W S F L I T S M A R I A S C H O O L In deze nieuwsflits speciale aandacht voor actualiteiten in april 2017 Geachte ouders, Hierbij ontvangt u de nieuwsflits van de maand april met daarin de nodige school activiteiten. SCHOOLREGEL PLEINREGEL OMGANGSREGEL Op tijd komen. Kleuters geen bal mee naar school. Groep 3/4/5 grote bal: gooien. Groep 6/7/8 kleine/grote bal: gooien. Let op je taalgebruik. Bericht van de Ouderraad De ouderbijdrage is dit jaar opnieuw vastgesteld op 37,50 per kind per jaar. Voor de meeste kinderen wordt deze voldaan middels automatische incasso. Deze zal plaatsvinden in april en juni De ouders/verzorgers van de instroomkinderen van groep 0/1 krijgen een uitnodiging om een machtiging in te vullen voor automatische incasso. Voor kinderen die op of na 1 januari 1017 instromen geldt een korting van 5,00 De ouders/verzorgers die geen machtiging wensen af te geven, worden verzocht om de ouderbijdrage voor half april a.s. over te maken op rekeningnr: NL10RABO o.v.v. ouderbijdrage 2016/ naam kind. Namens de ouderraad hartelijk dank!

2 BRINKSTRAAT AFGESLOTEN Op de speelplaats van onze school wordt in het kader van de renovatie werkzaamheden ook een waterberging aangelegd. De waterberging heeft tot functie het water langer vast te houden en geleidelijk (bij lagere afvoer) af te voeren naar het gemeentelijke stelsel. Op de berging word het terreinwater aangesloten. De aansluiting vindt plaats op de betonput voor Brinkstraat huisnummer 15. Om de aansluiting op de put te kunnen maken dient de verharding tijdelijk te worden opgenomen (en later) hersteld. Planning: Maandag 3 april starten we met de aanleg van de waterberging. Waarschijnlijk wordt dinsdag 4 april of woensdag 5 april de aansluiting op de gemeentelijke riolering gemaakt. Dan zal de Brinkstraat ook worden afgesloten. Houdt U ook bij het halen en brengen van kinderen a.u.b. rekening met deze werkzaamheden tijdens de komende week. U kunt het beste via de Kerkstraat een veilige route naar school nemen. Wij vertrouwen erop u hiermee voldoende te hebben geïnformeerd. Mochten er vragen of opmerkingen zijn neem dan gerust contact op met school. PERSONELE AANGELEGENHEDEN In de tweede helft van mei ondergaat juf Petra Kienhuis een operatie. Ze zal een nier afstaan ten behoeve van haar zieke vader. Vanaf 1 mei wordt juf Elke Busger op Vollenbroek uit Mariaparochie daarom tijdelijk benoemd als inval leerkracht. Zij zal een aantal dagen meedraaien in de groep tot juf Petra met ziekteverlof gaat. Vandaag, vrijdag 31 maart, zijn de kinderen in de klas op de hoogte gebracht. Ze zijn onder meer d.m.v. een filmpje van het programma Klokhuis geïnformeerd over het waarom, hoe en de functie van de nieren. BIBLIOTHEEK OP SCHOOL De bieb is alleen voor leerlingen van de Mariaschool. De bieb is open op: Maandag van uur Woensdag van uur Donderdag van uur LETTERS GROEP 3 De kinderen beginnen ongeveer in week 14 met kern 9. Kern 9: Uw kind maakt kennis met steeds meer nieuwe lettercombinaties. Aai, ooi, oei komen voor in eenvoudige woorden als kraai, kooi, groei. In deze kern maakt uw kind ook al kennis met tweelettergrepige woorden: vijver, bakker, kasten, balkon, poedel. Ook komen woorden aan de orde zoals: bedoel, verhaal, gezin. MR VERGADERING Dinsdag 4 april om uur is er een MR vergadering.

3 EERSTE HEILIGE COMMUNIE GROEP 4 (zondag 28 mei uur) Woensdag 5 april les 2 en 3 om uur in de kerk Maandag 1 mei om uur bezoek aan de bakker, begeleiding ouder/werkgroep Woensdag 3 mei om uur Ouder-kind tafelavond in de hal van school SPONSORLOOP SCHOOLPLEIN Woensdag 5 april is de sponsorloop voor ons nieuwe plein. Wethouder Volmerink geeft om uur het officiële startsein. Ouders en kinderen hebben al informatie ontvangen. SCHOOLVOETBALTOERNOOI 2017 Woensdag 5 april is het schoolvoetbaltoernooi voor de meisjes. Het toernooi voor de jongens is op woensdag 12 april. De wedstrijden vinden plaats op sportpark t Schreuder, Iemenboersweg 3 te Langeveen. Aanvang van de wedstrijden is om uur. VERKEERSEXAMEN GROEP 7 Donderdag 6 april voor de middag zal groep 7 weer het jaarlijkse verkeersexamen afleggen. We wensen ze hierbij veel succes. GROTE TUBBERGSE VERKEERSQUIZ Op vrijdag 24 maart heeft groep 6 met succes deelgenomen aan de voorronde van de Grote Tubbergse Verkeersquiz 2017 en is uitgenodigd voor de finale op vrijdag 7 april. Van elke school mogen de twee beste leerlingen uit groep 6 de school vertegenwoordigen op het podium tijdens de verkeersquiz. Van onze school zijn dat Joep en Tom. De andere klasgenoten van groep 6/7 zijn uiteraard ook welkom om hen aan te moedigen. GEZINSVIERING PALMPASEN Beste jongens en meisjes, Op zondag 9 april a.s. om 9.00 uur is de Gezinsviering van Palmpasen, aansluitend is de optocht waarin jullie je mooi versierde Palmpaasstok mogen laten zien. Op woensdagmiddag 5 april van uur tot uur bieden we de gelegenheid om met alle kinderen van groep 0, 1, 2 en 3 gezamenlijk de Palmpaasstok te versieren. Jullie mogen dan met je palmpaasstok voorzien van palmtakken naar het Kultuurhus komen. Aansluitend zullen we de versierde palmpaasstokken naar de kerk brengen. Deze kun je zondag na afloop van de viering mee naar huis nemen. Wil je hieraan meedoen, stuur dan een mailtje naar m.steggink@stegginkinfra.nl. Mocht je niet in de gelegenheid zijn om woensdagmiddag te komen, dan mag je natuurlijk altijd zelf thuis een mooie palmpaasstok maken. Aan het eind van de nieuwsflits staat een voorbeeld. Groeten, Werkgroep KATO! VIERING OPENING GOEDE WEEK Op maandag 10 april starten we de Goede Week met een viering in de kerk. Pastor Meupelenberg gaat voor in deze viering. We vertrekken vanaf school om ca uur. De viering begint om 9.00 uur. Ouders die deze viering in de kerk willen bijwonen, zijn van harte welkom. In de viering wordt aandacht besteed aan de vastenactie dit jaar, Matamba. Hiervoor worden oude brillen ingezameld (kinderbrillen, volwassen brillen, zonnebrillen). Als u deze heeft, graag aan de kinderen meegeven, zodat ze tijdens de viering kunnen worden aangeboden.

4 SCHOOLZWEMMEN Dinsdag 11 april gaan de groepen 7/8, 4/5 en 6/7 zwemmen. DIRECTEUREN BERAAD TUBBERGEN Dinsdag 11 april is er overleg met alle schooldirecteuren van de TOF scholen. TEAMVERGADERING Woensdag 12 april om uur is er voor de leerkrachten een teamvergadering. PAASEIERENTOERNOOI VV KADOENG Donderdag 13 april is er voor de jongens en meisjes van groep 2, 3 en 4 het paaseierentoernooi in de gymzaal bij school. De middag duurt van uur. GOEDE VRIJDAG EN 2 E PAASDAG Goede vrijdag 14 april zijn de kinderen NIET vrij! Maandag 17 april zijn de kinderen vrij. We verwachten ze dinsdag 18 april terug op school. EINDTOETS GROEP 8 Dinsdag 18, woensdag 19 en donderdag 20 april hebben de kinderen van groep 8 de eindtoets. Wilt u op deze dagen geen bezoeken aan orthodontist, tandarts, huisarts e.d. plannen? Wij wensen de kinderen van groep 8 veel succes deze dagen. MAANDOPTREDEN Donderdag 20 april is er na de middag een maandoptreden in de hal. De kinderen van groep 2, 4/5 en 7/8 mogen een stukje opvoeren. KONINGSDAG/SPORT EN SPELDAG Vrijdag 21 april is er voor alle kinderen een sport- en speldag. We beginnen deze dag om 8.30 uur met een Koningsontbijt. Om 9.30 uur gaan de kinderen van groep 3 t/m 8 naar het voetbalveld. De kinderen van groep 0 t/m 2 blijven op de speelplaats. Om deze ochtend te organiseren zouden we graag gebruik maken van hulp van ouders. Bent u deze ochtend in de gelegenheid te helpen, dan kunt u het strookje aan het eind van de nieuwsflits invullen en inleveren bij de leerkracht van uw kind. Opgeven via mail kan ook: a.lansink@martum.nl De ochtend eindigt voor groep 0 t/m 4 om uur, zij zijn dan terug op school. Groep 5 t/m 8 gaat gewoon tot uur naar school. Opgave graag voor 11 april via strookje of mail. Alvast bedankt. MEIVAKANTIE Maandag 24 april t/m vrijdag 28 april zijn de kinderen vrij. We verwachten ze maandag 1 mei terug op school. LUIZENCONTROLE Maandag 1 mei om 9.00 uur is er weer luizencontrole. We willen u verzoeken de kinderen geen gel en vlechtwerken in de haren te doen. IB NETWERK Dinsdag 2 mei is er een bijeenkomst voor alle intern begeleiders van de TOF scholen. Mevr. J. Hulskotte zal hierbij aanwezig zijn.

5 VETERANEN OP DE MARIASCHOOL Nederland kent in totaal ongeveer militaire veteranen. Deze groep bestaat uit ongeveer ex-militairen en nog actief dienende militairen. Veteranen zijn zeer divers van achtergrond en leeftijd. De oudste waren ingezet tijdens de Tweede Wereldoorlog, de jongste zijn net teruggekeerd van hun missie in Afghanistan. Tussen deze twee uitersten in de tijd, zitten tal van grotere en kleinere missies. Zoals bijvoorbeeld Nederlands- Indië, Nieuw-Guinea, Korea, Libanon, Bosnië, Cambodja of Irak. In de aanloop naar de 4 en 5 mei herdenking zullen veteranen op dinsdag 2 mei onze Mariaschool bezoeken om leerlingen in de bovenbouw te informeren over aard en inhoud van missies. 4 MEI VIERING Donderdag 4 mei is er om uur een viering in de kerk voorafgaand aan de dodenherdenking. De leerlingen van groep 7 en 8 gaan met enkele leerkrachten naar deze dienst, en leveren een kleine bijdrage aan de viering. Kinderen die zich hiervoor gaan opgegeven verwachten we om uur bij de kerk. Om uur verlaten de kinderen van groep 8 de kerk en fietsen ze vervolgens naar het geadopteerde monument van de fam. Menco (Ootmarsumseweg). Daar zullen ze op passende wijze stilstaan bij de tragiek die zich daar in 1944 heeft afgespeeld. Ook wordt er een bloemstuk gelegd op het monument. De leerlingen van groep 7 gaan na de viering in de kerk naar het kerkhof, om een bloemstuk te leggen bij de geadopteerde oorlogsgraven. Kinderen die dat willen mogen ook zelf een bloem meebrengen. Ouders en andere belangstellenden zijn van harte welkom. BEVRIJDINGSDAG Vrijdag 5 mei zijn de kinderen vrij. NIEUWSFLITS De volgende nieuwsflits kunt u verwachten op 1 mei Opgavestrookje Sport en Speldag 21 april: Naam ouder:.. Kan deze ochtend meehelpen.

6 Zo maak je een Palmpaasstok

7 Eén boek in het laatje, 2 of meer boeken voor thuis Alle leerlingen kunnen boeken lenen in de schoolbieb van de Mariaschool. Op maandag, woensdag en donderdag kunnen de kinderen hun boeken ruilen. Kinderen kiezen één boek voor in de klas en mogen ook boeken voor thuis lenen. We zijn heel trots op de nieuwe schoolbieb. Een vaste groep van 7 vrijwilligers runt samen met leesconsulente Yvonne Keizers de bieb. Belangrijk om te weten Alle leerlingen van de Mariaschool zijn ingevoerd in het uitleensysteem van de schoolbieb. Nieuwe leden krijgen binnenkort een pasje. De leerlingen die al lid waren bibliotheek Tubbergen kunnen gewoon hun eigen pasje gebruiken. De openingstijden van de schoolbieb zijn: Maandagmorgen, Woensdagmorgen en Donderdagmorgen vanaf tot uur. Volgens een vast rooster gaan de kinderen wekelijks in groepjes van 6 á 8 leerlingen naar de schoolbieb en kunnen dan max. 6 boeken lenen, waarvan één boek op school blijft. Heeft een leerling geen pasje bij zich en/of de boeken vergeten, geen ramp. Hij/zij kan altijd boeken lenen. Ook als de boeken te laat ingeleverd worden, is dit geen probleem. Er wordt geen boete meer berekend. De kinderen van groep 1 en 2 ruilen iedere donderdagmorgen de boeken, waarbij hier als regel geldt: heeft uw kind geen boeken mee, dan mogen er geen nieuwe boeken geleend worden. Worden er per ongeluk boeken van de schoolbieb ingeleverd bij Bibliotheek Tubbergen, dan geeft het uitleensysteem dit aan. Helaas kunnen deze boeken niet meer ingeleverd worden in Bibliotheek Tubbergen. Worden er per ongeluk boeken van Bibliotheek Tubbergen ingeleverd in de schoolbieb, dan geeft het uitleensysteem dit aan. Helaas kunnen deze boeken niet ingeleverd worden in de schoolbieb. Kinderen kunnen ook boeken reserveren. Zodra een boek binnen is, dan krijgt u een mail van ons en kan uw kind het boek ophalen in de schoolbieb. Lezen is erg belangrijk voor de taalontwikkeling en uitbreiding van de woordenschat van een kind. Op de Mariaschool wordt veel aandacht besteed aan lezen. Het zou heel fijn zijn als uw kind ook thuis leest. Volgens leesconsulente Yvonne Keizers staat daarbij leesplezier voorop. En dat doen we door de kinderen aantrekkelijke en leuke nieuwe boeken aan te bieden. Kinderen die het moeilijk vinden om een geschikt boek te vinden, helpen wij graag met het kiezen van het juiste boek. Mocht u nog vragen hebben, stel ze gerust. Yvonne is bereikbaar via y.keizers@bibov.nl 15 minuten lezen per dag is 1000 nieuwe woorden per jaar!

8 Beste peuters, kleuters en (groot)ouders, Zondag 16 april is er weer een Kinderkerk-viering, het thema is natuurlijk Pasen. We vertellen dan een passend verhaal om kleine kinderen op een speelse manier vertrouwd te maken met de Bijbel en de kerk. De viering begint om uur in de Dagkapel te Geesteren. Als je tussen de 2 en 6 jaar bent, ben je van harte welkom met je (groot)ouders! Je oudere broers en zusjes mogen natuurlijk ook meekomen. Naast het Bijbelverhaal besteden we aandacht aan bidden en het iets over hebben voor een ander, maar we hopen vooral dat het gezellig wordt voor alle kindjes! De viering duurt ongeveer een half uur waarna we met iedereen nog wat drinken. De andere vieringen in 2017 zijn 4 juni, 1 oktober (mogelijk andere locatie) en 17 december en zullen allemaal ook om uur beginnen. Voor vragen kunt u contact opnemen met het parochiesecretariaat info@hpancratius.nl of telefonisch: (dinsdag en woensdag: u u en 13:30 u - 16:30 u donderdag: 13:30 u - 16:30 u en vrijdag: u u.) Met vriendelijke groet, De werkgroep Kinderkerk Diaken Bert Huitink Manon Frieling Joke Pegge Moniek Degen Susanne Burghout

9 Recent gescheiden ouders en kinderen (8-16 jaar) gezocht voor onderzoek Gezinsrelaties na Scheiding Doel van het onderzoek In Nederland maken jaarlijks ongeveer thuiswonende kinderen een scheiding van hun ouders mee. Met dit onderzoek willen we beter leren begrijpen hoe ouders en kind(eren) met elkaar omgaan na een scheiding en wat dit betekent voor de ontwikkeling van kinderen. Deze informatie kan bijdragen aan een betere ondersteuning voor gezinnen die te maken krijgen met een scheiding. Doelgroep We zijn daarom op zoek naar gezinnen waarvan ouders 1,5 jaar of korter geleden uit elkaar zijn gaan wonen of binnenkort uit elkaar gaan. Eén of meer kinderen zijn tussen de 8 1 jaar. rvari et eer er o er oek leert o s at ki ere het le k o el s ij vi e o ee te oe aa it soort o er oek et lie st ie e ei e o ers aar eel a e is ook o elijk als o er ee il oe ls ei e o ers ee oe a hoeve ij iets sa e te oe er or e a arte a s rake e aakt ok hoeve o ers e ki ere iet aar e U iversiteit Utrecht te ko e Onderzoeksopzet Om verandering te kunnen onderzoeken zijn er 3 metingen: kort nadat ouders apart wonen, één jaar later en nog één jaar later. Voor elke meting krijgen kinderen,- en aan het eind worden 3 geldbedragen ( 50,- 100,- en 150,-) verloot. Tijdens het onderzoek vullen ouder s en kind(eren) afzonderlijk een vragenlijst in. Ook filmen we ouder en kind tijdens een gezamenlijk taakje in gespreksvorm. Tot slot houden kinderen elk halfjaar, 2 weken een paar vragen bij in onze App. Helpt u ons mee meer zi t te krijgen op oe gezinnen zi aanpassen na een s eiding, zodat we kinderen n ouders eter kunnen elpen tijdens deze vaak lastige periode f kent u iemand anders in deze situatie die mogelijk mee zou willen doen Kijk op onze website e i srelaties a schei i l voor meer informatie, onze contactgegevens en een o li e aa el or lier U kunt ook direct mailen naar gezinsrelaties-na-scheiding@uu.nl ***Deelname aan dit onderzoek is geheel vrijwillig. Alle onderzoeksgegevens blijven volstrekt vertrouwelijk en worden anoniem verwerkt.***

10 Zit jij in groep 3 t/m 8 heb je een zwemdiploma en lijkt het jou leuk om mee te doen aan Expeditie Robinson bij de zandkuil in Langeveen? Meld je dan vóór 21 april aan door een mailtje te sturen naar: eventbsc@hotmail.com. Vermeld hierbij je naam, school, klas en telefoonnummer. Groep 3 en 4: uur uur Groep 5 en 6: uur uur Groep 7 en 8: uur uur 25 april 2017 Kosten: 3

Nieuwsbrief van de Mariaschool

Nieuwsbrief van de Mariaschool Nieuwsbrief van de Mariaschool Nieuwsbrief van de Mariaschool Vrijdag 11 december 20 1 5 Jaargang 12, nummer 6 Inhoud Mededelingen vanuit team 1 Oproep decoratiegroep 1 Werkplaats van Wietske 2 Ateliers

Nadere informatie

9 december 2016 Nummer 7

9 december 2016 Nummer 7 9 december 2016 Nummer 7 Inhoud: Kerst op de Elzenhoek Berichtje van juf Dimphy Even voorstellen Kerst 2016 Voorleeswedstrijd Ouders en kinderen gezocht Leerlingenraad Bijlage Vervangingen (Ingekomen stuk)

Nadere informatie

4 december Kalender:

4 december Kalender: Kalender: Agenda: Woensdag 17 december: Broodmaaltijd voor Serious Request Donderdag 18 december: Kerstviering op school van 17.00 tot 19.30 uur 19 december 12.00 uur; alle leerlingen vrij Zondag 21 december:

Nadere informatie

Personele zaken. Oudercontactavond

Personele zaken. Oudercontactavond 01 02 Informa eavond groep 5a 08 03 Studiedag, kinderen vrij 02 02 Groep7 Voorstelling Wiek 15 03 Studiedag TOF, kinderen vrij 05 02 Juf Renate jarig Beste abonnees, Het genieten van Koning Winter was

Nadere informatie

SCHOOLREGEL PLEINREGEL OMGANGSREGEL

SCHOOLREGEL PLEINREGEL OMGANGSREGEL N I E U W S F L I T S M A R I A S C H O O L In deze nieuwsflits speciale aandacht voor actualiteiten in maart 2018 Geachte ouders, Hierbij ontvangt u de nieuwsflits van de maand maart met daarin de nodige

Nadere informatie

N I E U W S B R I E F APRIL 2012

N I E U W S B R I E F APRIL 2012 N I E U W S B R I E F APRIL 2012 Samen spelen en leren op een veilige plek JAARGANG: 16 NR. 8 Mededelingen van de directie Beste ouders wilt u deze maand uw kind weer 50 eurocent meegeven voor de St.Teje?

Nadere informatie

t Kuierjournaal 11 e jaargang no. 14: Enquête Studiedag

t Kuierjournaal 11 e jaargang no. 14: Enquête Studiedag 1 t Kuierjournaal 11 e jaargang no. 14: 31-03-17 Enquête Op onze school maken we gebruik van de kwaliteit enquête Beekveld & Terpstra. De enquête wordt vierjaarlijks afgenomen onder ouders, kinderen uit

Nadere informatie

Informatieblad voor de ouders. Agenda school

Informatieblad voor de ouders. Agenda school Dinsdag 7 maart krijgt uw kind het rapport mee naar huis. het Boomblad Informatieblad voor de ouders Agenda school 7 maart Gr. 3 t/7, 2e rapport mee naar huis 9 en14 maart Gespreksrondes n.a.v. rapport

Nadere informatie

Website: 13 februari Talentenshow Voorjaarsvakantie. Hoofdluiscontrole Oudergesprekken

Website:   13 februari Talentenshow Voorjaarsvakantie. Hoofdluiscontrole Oudergesprekken DE WIJSNEUS Website: www.deventerleerschool.nl 13 februari 2017 inhoud nieuwsbrief - voorwoord - Oudergesprekken - Schoolvoetbaltoernooi - Ouderbijdrage - St Kinderopvang DLS - Kort Bijlage: 1) Informatie

Nadere informatie

Nieuwsbrief Op Weg. April 2015

Nieuwsbrief Op Weg. April 2015 Nieuwsbrief Op Weg April 2015 Logo: Met trots hebben wij vandaag aan onze leerlingen ons nieuwe logo gepresenteerd. Nee, het is echt geen 1 april grap. Ons nieuwe logo is de moderne uitvoering van het

Nadere informatie

Schooljaar 2015-2016. Nummer 2 / 27 augustus 2015. Openingsviering

Schooljaar 2015-2016. Nummer 2 / 27 augustus 2015. Openingsviering Schooljaar 2015-2016 Nummer 2 / 27 augustus 2015 Openingsviering Morgen houden we op school de openingsviering. We willen hiermee in gezamenlijkheid het nieuwe begin van het schooljaar markeren. Leerkrachten

Nadere informatie

SCHOOLREGEL PLEINREGEL OMGANGSREGEL

SCHOOLREGEL PLEINREGEL OMGANGSREGEL N I E U W S F L I T S M A R I A S C H O O L In deze nieuwsflits speciale aandacht voor actualiteiten in februari 2017 Geachte ouders, Hierbij ontvangt u de nieuwsflits van de maand februari met daarin

Nadere informatie

o.b.s. t Heidemeer, psz t Snatertje en kdv Monkie

o.b.s. t Heidemeer, psz t Snatertje en kdv Monkie o.b.s. t Heidemeer, psz t Snatertje en kdv Monkie Nieuwsbrief 14 april 2017 Postbus 58, 9610 AB, Sappemeer tel: 0598-394045 e-mail: directie@obsheidemeer.nl website: www.obsheidemeer.nl psz: 06-23762234

Nadere informatie

Andere belangstellenden kunnen de mail lezen op

Andere belangstellenden kunnen de mail lezen op Nieuwsbrief d.d. 27-03-2019 De nieuwsbrief krijgt u thuis via de mail. (Parnassys) Andere belangstellenden kunnen de mail lezen op www.basisscholengiethoorn.nl Vragenlijsten sociale veiligheid Leerkrachten,

Nadere informatie

S c h o o l j a a r 2 0 1 5-2 0 1 6, L i n d e b l a a d j e n r. 25

S c h o o l j a a r 2 0 1 5-2 0 1 6, L i n d e b l a a d j e n r. 25 S c h o o l j a a r 2 0 1 5-2 0 1 6, L i n d e b l a a d j e n r. 25 17-03-2016 Vanuit de directie Beste ouders/verzorgers, Graag wil ik mij via deze weg aan u voorstellen. Mijn naam is John van Assouw.

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Vanuit de directie. Belangrijke data. Schoolse zaken. Week t/m 24 september

Nieuwsbrief. Vanuit de directie. Belangrijke data. Schoolse zaken. Week t/m 24 september Nieuwsbrief Week 38 18 t/m 24 september Vanuit de directie Op de Dag van de Democratie een nieuwsbrief van school, met een aantal punten die heel goed passen bij deze dag. Gisteren zaten we met alle kinderen

Nadere informatie

Donderdagsbrief. 13 april 2017

Donderdagsbrief.  13 april 2017 Donderdagsbrief 1348 www.clarafabriciusschool.nl 13 april 2017 14 april Goede Vrijdag alle kinderen zijn vrij 17 april 2 e Paasdag alle kinderen zijn vrij 18-19-20 april Groep 8 - Eindtoets basisonderwijs

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF: JAARGANG 28 nr. 1 Schooljaar

NIEUWSBRIEF: JAARGANG 28 nr. 1 Schooljaar NIEUWSBRIEF: JAARGANG 28 nr. 1 Schooljaar 2017-2018 14-09-2017 Inhoud: - Inleiding - Kind op Maandag - Zending - Wijzigingen doorgeven - Schoolgids en kalender - Informatieavonden - Foto s op Facebook

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF. 166 April 15. Chr. basisschool De Rank. Geachte ouder(s),

NIEUWSBRIEF. 166 April 15. Chr. basisschool De Rank. Geachte ouder(s), Geachte ouder(s), Terwijl de kinderen genieten van de nieuwe speelruimte rondom de school, bereiden wij ons voor op de eindfase van de renovatie. In deze nieuwsbrief wordt u uitgebreid geïnformeerd. Continurooster

Nadere informatie

Schoolgeld, nog niet alles is binnen De ouderbijdrage voor dit schooljaar bedraagt net als de vorige keer 20,- per kind.

Schoolgeld, nog niet alles is binnen De ouderbijdrage voor dit schooljaar bedraagt net als de vorige keer 20,- per kind. NIEUWSBRIEF 17 Naam: De Pollen, 11 april 2014 leren naar vermogen Beste ouders/verzorgers, Schoolgeld, nog niet alles is binnen De ouderbijdrage voor dit schooljaar bedraagt net als de vorige keer 20,-

Nadere informatie

nummer 16 3 april 2018

nummer 16 3 april 2018 Pancopost nummer 16 3 april 2018 GROEPSACTIVITEITEN Koningsspelen Dit jaar vieren we weer de Koningsspelen. Dit is een jaarlijkse sport- en speldag voor de groepen 1 t/m 8. Dit jaar wordt het gehouden

Nadere informatie

Nieuws St. Gregoriusschool

Nieuws St. Gregoriusschool Blauwhuis, 24 maart 2016 08 Nieuws St. Gregoriusschool Inhoud Agenda Personele zaken Wijziging schooltijden De bult (speelheuvel) Voetbaltoernooi groep 7/8 CITO Eindtoets groep 8 Vastenactie sponsorloop

Nadere informatie

SCHOOLREGEL PLEINREGEL OMGANGSREGEL

SCHOOLREGEL PLEINREGEL OMGANGSREGEL N I E U W S F L I T S M A R I A S C H O O L In deze nieuwsflits speciale aandacht voor actualiteiten in juni 2017 Geachte ouders, Hierbij ontvangt u de nieuwsflits van de maand juni met daarin de nodige

Nadere informatie

In deze Nieuwsflits: Schoolfruit

In deze Nieuwsflits: Schoolfruit In deze Nieuwsflits: Schoolfruit Koningsspelen Meivakantie Help! Leuke leesboeken gezocht! Vrij met Hemelvaart Extra oudergesprekken Toetsen in de maanden mei en juni Informatieavond juni 2018 Oproep voor

Nadere informatie

Nieuwsflits. Kalender: 31 maart BS Sint Alphonsus, Almeloseweg 209, 7614 LA, Mariaparochie, Vakanties

Nieuwsflits. Kalender: 31 maart BS Sint Alphonsus, Almeloseweg 209, 7614 LA, Mariaparochie, Vakanties Nieuwsflits 31 maart 2016 Kalender: Agenda: Zondag 3 april: Eerste Heilige Communie groep 4 Donderdag 7 april: Theoretisch verkeersexamen groep 7 Maandag 25 april t/m vrijdag 6 mei: Meivakantie Dinsdag

Nadere informatie

Weekkaart-nieuwsbrief maandag 6 mei vrijdag 10 mei 2019 DINSDAG 7 MEI VRIJDAG 10 MEI. Bijzonderheden/aankondigingen

Weekkaart-nieuwsbrief maandag 6 mei vrijdag 10 mei 2019 DINSDAG 7 MEI VRIJDAG 10 MEI. Bijzonderheden/aankondigingen WEEKKAART NIEUWSBRIEF MAANDAG 6 MEI 2019 VRIJDAG 10 MEI 2019 Samen leren voor morgen! Leerling aanmelden? Vragen? Directeur is van maandag t/m donderdag tot 18.00 uur bereikbaar: 06-19460013. MAANDAG 6

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF. Agenda. Andere tijden. Proefweek 1 komt eraan! Basisschool Sint Liborius. Maart 2016. 14 maart. Bezoek Wethouder Rijks aan Duitse lessen

NIEUWSBRIEF. Agenda. Andere tijden. Proefweek 1 komt eraan! Basisschool Sint Liborius. Maart 2016. 14 maart. Bezoek Wethouder Rijks aan Duitse lessen NIEUWSBRIEF Agenda 14 maart Maart 2016 Bezoek Wethouder Rijks aan Duitse lessen 15 maart Basisschool Sint Liborius Open dag voor nieuwe ouders van 09.00-15.00 uur 18 maart Techniek groep 8 22 maart De

Nadere informatie

MEI De één komt eraan.. de ander gaat weg..

MEI De één komt eraan.. de ander gaat weg.. MEI 2015 De één komt eraan.. de ander gaat weg.. Al vele jaren kreeg u het laatste nieuws van onze school via onze Nieuwsbrief. Van een papieren versie ging de nieuwsbrief al over in een digitale versie.

Nadere informatie

Maandbrief mei Meivakantie Maandag 25 april tot en met vrijdag 6 mei is het meivakantie en zijn alle kinderen vrij. Een fijne vakantie allemaal!

Maandbrief mei Meivakantie Maandag 25 april tot en met vrijdag 6 mei is het meivakantie en zijn alle kinderen vrij. Een fijne vakantie allemaal! OBS Kompas De Leest 43 5463 JA Veghel Tel: 0413-367961 www.obskompas.nl Maandbrief mei 2016 Meivakantie Maandag 25 april tot en met vrijdag 6 mei is het meivakantie en zijn alle kinderen vrij. Een fijne

Nadere informatie

Schooljaar 2015-2016 Telefoon: 040-2016092. 26 februari Weeksluiting groep 3a en 7a

Schooljaar 2015-2016 Telefoon: 040-2016092. 26 februari Weeksluiting groep 3a en 7a t Letterken Mededelingenblad van OBS t Smelleken Emmalaan 5, 5554 JM Valkenswaard Schooljaar 2015-2016 Telefoon: 040-2016092 Uitgave: 2 februari 2016 info@obstsmelleken.nl www.obstsmelleken.nl Belangrijke

Nadere informatie

INFORMATIE EERSTE HEILIGE COMMUNIE

INFORMATIE EERSTE HEILIGE COMMUNIE INFORMATIE EERSTE HEILIGE COMMUNIE 2018-2019 BESTE OUDERS/VERZORGERS, Wat fijn dat uw zoon/dochter dit jaar de Eerste Communie doet in de Heilige Martinusparochie. Dit boekje bevat informatie over de

Nadere informatie

o.b.s. De Iemenhof Spanjaardspad 86 Postbus AA Schoonebeek Tel. nr.:

o.b.s. De Iemenhof Spanjaardspad 86 Postbus AA Schoonebeek Tel. nr.: o.b.s. De Iemenhof Spanjaardspad 86 Postbus 30 7760 AA Schoonebeek Tel. nr.: 0524-531231 Email: locatieleider@obs-iemenhof.nl www.obs-iemenhof.nl woensdag 10 april 2019 VANUIT OBS DE IEMENHOF KONINGSSPELEN

Nadere informatie

In deze Nieuwsflits:

In deze Nieuwsflits: schooljaar 2016-2017 aflevering 15 In deze Nieuwsflits: Afscheid juf Carlijn Pasen Voetbaltoernooi Klusjesdag Entreetoets groep 7 en eindtoets groep 8 Fietsen Vervoer gezocht Koningsdag Afscheid juf Carlijn

Nadere informatie

KlimtorenNieuws. basisschool de Klimtoren Kerkstraat 87 6996 AG Drempt 0313 473004 info@deklimtorendrempt.nl www.deklimtorendrempt.

KlimtorenNieuws. basisschool de Klimtoren Kerkstraat 87 6996 AG Drempt 0313 473004 info@deklimtorendrempt.nl www.deklimtorendrempt. KlimtorenNieuws basisschool de Klimtoren Kerkstraat 87 6996 AG Drempt 0313 473004 info@deklimtorendrempt.nl www.deklimtorendrempt.nl Nr. 13 09-03-2016 In dit nummer: Uitnodiging Violenverkoop Debattoernooi

Nadere informatie

Met vr. groet, Het team

Met vr. groet, Het team Geachte Ouder(s), Verzorger(s), Botterlaan 1 9934 EW Delfzijl Tel. 0596 612600 Directeur M. Lamain obsjanligthartdelfzijl@marenland.org www.obsjanligthart.nl Nieuwsbrief Jaargang 14 no. 10 21 maart 2017

Nadere informatie

22 juni Nieuwsbrief De Zon. Digitale nieuwsbrief van RKBS De Zon voor ouders/verzorgers

22 juni Nieuwsbrief De Zon. Digitale nieuwsbrief van RKBS De Zon voor ouders/verzorgers Schooljaar: 2017-2018, nummer 14 Nieuwsbrief De Zon Digitale nieuwsbrief van RKBS De Zon voor ouders/verzorgers In deze nieuwsbrief wordt aandacht besteed aan de volgende onderwerpen: Nieuws uit het team

Nadere informatie

Fijne meivakantie! jaargang 23 - nr. 9 mei In deze schoolbrief o.a.

Fijne meivakantie! jaargang 23 - nr. 9 mei In deze schoolbrief o.a. jaargang 23 - nr. 9 mei 2019 Bezoekadres Ikeloane 10 9281 RB Corr. Adres Postbus 20 9280 AA HARKEMA Telefoon 0512 361711 E-mail adres wynroas@noventa.nl Website wynroas.noventa.nl In deze schoolbrief o.a.

Nadere informatie

In deze Nieuwsflits: Terugblik Paasviering. Koningsspelen

In deze Nieuwsflits: Terugblik Paasviering. Koningsspelen schooljaar 2014-2015 aflevering 15 In deze Nieuwsflits: Terugblik Paasviering Koningsspelen Meivakantie Luizencontrole Vrije dagen mei Bieb gesloten Oudergesprekken mei Bericht van de OR Femke stelt zich

Nadere informatie

Ieders talent een toekomst!

Ieders talent een toekomst! Roostervrije dagen Voor de groepen 1 t/m 8 zijn er roostervrije dagen. Op deze dagen zijn de leerlingen vrij. 2017 Maandag 29-05-2017 Maandag 03-07-2017 Pasen Op Goede Vrijdag 14 april en 2 e Paasdag maandag

Nadere informatie

Nieuwsbrief. In verband met de viering van het 1-Aprilfeest in Brielle hebben alle leerlingen vrij van school op woensdag 1 april a.s..

Nieuwsbrief. In verband met de viering van het 1-Aprilfeest in Brielle hebben alle leerlingen vrij van school op woensdag 1 april a.s.. 17 maart 015 Nieuwsbrief 1-Aprilfeest In verband met de viering van het 1-Aprilfeest in Brielle hebben alle leerlingen vrij van school op woensdag 1 april a.s.. In dit nummer: 1-Aprilfeest 1 Paasviering

Nadere informatie

t Talent Nieuwsbrief Nieuws van de Ouderraad Vervolg 10 minuutjes Maart 2019

t Talent Nieuwsbrief Nieuws van de Ouderraad Vervolg 10 minuutjes Maart 2019 t Talent Maart 2019 Nieuwsbrief Nieuws van de Ouderraad Vervolg 10 minuutjes Voorwoord Beste ouder(s)/verzorger(s), Via deze weg wil ik (Maikel) u informeren dat ik volgend schooljaar een nieuwe baan heb.

Nadere informatie

En dan Nog.. Even Dit

En dan Nog.. Even Dit En dan Nog.. Even Dit Enschede, 13 oktober 2015 ALLE LOCATIES Hoofdlocatie St. Jan Haaksbergerstraat 255 7545 GH Enschede Tel: 053 431 43 01 st.jan@skoe.nl Locatie Veldkamp Joh. Ter Horststraat 30 7513

Nadere informatie

KlimtorenNieuws. Bibliotheek op school

KlimtorenNieuws. Bibliotheek op school KlimtorenNieuws basisschool de Klimtoren Kerkstraat 87 6996 AG Drempt 0313 473004 info@deklimtorendrempt.nl www.deklimtorendrempt.nl Nr. 11 02-02-2015 Bibliotheek op school Bibliotheek op school Voortgangsgesprekken

Nadere informatie

Nieuwsbrief Maart 2016 Jaargang: 2015-2016

Nieuwsbrief Maart 2016 Jaargang: 2015-2016 Nieuwsbrief Maart 2016 Jaargang: 2015-2016 Belangrijke data in maart en april 8 maart Overblijfavond 9 maart Open dag 9 maart GGD Jeugdverpleegkundige 16 maart Luizencontrole groep 2 t/m 8 en Open avond

Nadere informatie

nummer april 2019

nummer april 2019 Pancopost nummer 12 23 april 2019 AGENDA vr 26-04 : Sportdag bij Rhienderoord voor alle leerlingen ma 29-04 t/m vr 03-05 : Meivakantie ma 06-05 : OR-vergadering wo 08-05 : Luizencontrole Schoolvoetbaltoernooi

Nadere informatie

Nieuwsbrief december Aankomst Sint & Piet. De komende maand: Agenda. dinsdag 5 december Sinterklaasfeest. dinsdag 12 december 2017

Nieuwsbrief december Aankomst Sint & Piet. De komende maand: Agenda. dinsdag 5 december Sinterklaasfeest. dinsdag 12 december 2017 Nieuwsbrief december 2017 Jaargang 27 Nummer 4 De komende maand: Agenda 5 december 2017 Sinterklaasviering. s Middags les volgens normaal programma. 7 december 2017 Kunstuitleen groep 6 7 december 2017

Nadere informatie

OUDERINFO APRIL Oudervragenlijst. Schoolfotograaf. Schooljaar 2016/2017 Nummer 7 6 april 2017 Agenda

OUDERINFO APRIL Oudervragenlijst. Schoolfotograaf. Schooljaar 2016/2017 Nummer 7 6 april 2017 Agenda OUDERINFO APRIL 2017 Oudervragenlijst In februari hebben we aan alle ouders/verzorgers een oudervragenlijst uitgedeeld. We hebben al 40 ingevulde vragenlijsten terug. Bedankt hiervoor, want hiermee hebben

Nadere informatie

In deze Nieuwsflits:

In deze Nieuwsflits: schooljaar 2016-2017 aflevering 03 In deze Nieuwsflits: Juf Carlijn stelt zich voor Studiedag herinnering Kinderboekenweek belangrijke data Ouderbijdrage Sinterklaasbriefjes Kerst Schoenendoosactie Wist

Nadere informatie

Radar Jenaplanschool Johan Louis de Jonge

Radar Jenaplanschool Johan Louis de Jonge Radar Jenaplanschool Johan Louis de Jonge t Vrije 32 nieuwsbrief 4301JZ Zierikzee jaargang 13 nr. 20 Tel. 0111-413644 Maandag 11 mei 2015 info@jldejonge.nl radarjenaplanschool@gmail.com directeur: Debora

Nadere informatie

Nieuwsbrief uur. Wij trekken aan de bel... Bellentrekkers gezocht

Nieuwsbrief uur. Wij trekken aan de bel... Bellentrekkers gezocht Nieuwsbrief Jaargang 20 - nummer 12 februari 2015 Wij trekken aan de bel... Bellentrekkers gezocht Het Liliane Fonds roept alle basisscholen in Nederland op om op donderdag 12 maart 2015 één minuut lang

Nadere informatie

Dag allemaal, Hartelijke groet, Wouter Leerink

Dag allemaal, Hartelijke groet, Wouter Leerink De Boskriek Oudelaan 21-02 6605 SG Wijchen 024-6452829 info@boskriek.nl 4 april jaargang 24 nr 12 Dag allemaal, 25 april tot en met 6 mei 2016 Meivakantie 10 mei 2016 Leerlingenraad 11 mei 2016 Luizen

Nadere informatie

Met deze nieuwsbrief informeren wij u weer over een aantal Regenboog-zaken.

Met deze nieuwsbrief informeren wij u weer over een aantal Regenboog-zaken. OBS De Regenboog Burg. Mr. H. Popstraat 2 4671 ES Dinteloord Telefoon: 0167-523326 E-mail: obsderegenboog@stichtingsom.com Beste ouders/ verzorgers, april 2017 Met deze nieuwsbrief informeren wij u weer

Nadere informatie

website: 26 maart 2018

website:   26 maart 2018 DE WIJSNEUS website: www.deventerleerschool.nl 26 maart 2018 inhoud nieuwsbrief -Koningsspelen -Leerlingenraad vraagt: -Ouderbijdrage -De grote rekendag -Schoolvoetbaltoernooi -StKoDLS -IrisConnect -Kort

Nadere informatie

[Geef de titel van het document op] Goed inspectierapport! Anita Verweij Schoolleider. Inspectiebezoek 2 Teddybear hospital.

[Geef de titel van het document op] Goed inspectierapport! Anita Verweij Schoolleider. Inspectiebezoek 2 Teddybear hospital. [Geef de titel van het document op] Nieuwsbrief 15 KBS De Kameleon 17 maart 2016 1 inspectierapport! Oog voor talent Ik ben heel trots dat ik u kan melden dat de inspectie van onderwijs onze school een

Nadere informatie

Beste ouders/verzorgers. Pasen. Schooljaar t/m 14 april. Donderdag 13 april gaan we weer genieten van een heerlijk paasontbijt.

Beste ouders/verzorgers. Pasen. Schooljaar t/m 14 april. Donderdag 13 april gaan we weer genieten van een heerlijk paasontbijt. Schooljaar 2016-2017 10 t/m 14 april Agenda: Ma - Di - Groep 7 fietsexamen Wo - Schoolvoetbaltoernooi Beste ouders/verzorgers Pasen Donderdag 13 april gaan we weer genieten van een heerlijk paasontbijt.

Nadere informatie

In deze nieuwsbrief. Schoolfruit

In deze nieuwsbrief. Schoolfruit In deze nieuwsbrief Schoolfruit Toestemming fotografie Volg De Fakkel op facebook Sportdag Dringend hulp gezocht! Ouderavond Vrijwillige ouderbijdrage Schoolfruit Voor komende week krijgen de leerlingen

Nadere informatie

Algemene informatie week 36

Algemene informatie week 36 Algemene informatie week 36 Wij heten alle peuters, leerlingen, ouders, opa s en oma s heel hartelijk welkom en wensen iedereen een fijn, goed, gezellig, leerzaam jaar toe. Samen maken we er een mooi jaar

Nadere informatie

Nieuws van cbs Tamim april 2017

Nieuws van cbs Tamim april 2017 Nieuws van cbs Tamim april 2017 Goede Vrijdag en Pasen Als de Heer zijn leven geeft vlucht de dag, de aarde beeft. Zelfs de dood verliest haar macht als Jezus roept: het is volbracht! Waarlijk Hij is Zoon

Nadere informatie

Jaargang: 29 Nummer: februari Agenda

Jaargang: 29 Nummer: februari Agenda Agenda Woensdag 15 februari Vrijdag 17 februari Maandag 20 t/m vrijdag 24 februari Woensdag 1 maart Donderdag 2 maart Groep 1 vrij Carnaval groep 1 s ochtends naar school Voorjaarsvakantie Aswoensdag Luizenpluizen

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF Jaargang 25, extra aflevering 22 juni 2015 www.basisschooldeboemerang.nl e-mail: info@basisschooldeboemerang.nl

NIEUWSBRIEF Jaargang 25, extra aflevering 22 juni 2015 www.basisschooldeboemerang.nl e-mail: info@basisschooldeboemerang.nl NIEUWSBRIEF Jaargang 25, extra aflevering 22 juni 2015 www.basisschooldeboemerang.nl e-mail: info@basisschooldeboemerang.nl DOORSCHUIVEN GROEPEN Op maandag 29 juni en donderdag 2 juli worden de groepen

Nadere informatie

INFO maart OBS het Startblok van Halenstraat BN Oude Tonge telefoon fax

INFO maart OBS het Startblok van Halenstraat BN Oude Tonge telefoon fax OBS het Startblok van Halenstraat 1 3255 BN Oude Tonge telefoon 0187-642001 fax 0187-642133 E-mail info@het-startblok.nl INFO maart 2017 De week van het Openbaar Onderwijs Van 20 maart tot en met 24 maart

Nadere informatie

Nieuwsbrief 30 mrt 2019 t/m 6 april 2019

Nieuwsbrief 30 mrt 2019 t/m 6 april 2019 Nieuwsbrief 30 mrt 2019 t/m 6 april 2019 3 april Cultuurtje groepen 6 4 april Theoretisch verkeersexamen groep 7 Chaz 8 april Vergadering Oudervereniging 9 april Praktisch verkeersexamen groep 7 12 april

Nadere informatie

WEEK april 2017

WEEK april 2017 WEEK 16 20 april 2017 Groenewegje 1 - Lochem T 0573 252430 www.poolsterscholen.nl propschool@poolsterscholen.nl Facebook: Gproplochem Twitter: @gproplochem NIEUWBOUW In de bijlage bij deze nieuwsbrief

Nadere informatie

Nieuwsbrief november 2015

Nieuwsbrief november 2015 Personele zaken: Juf Sabine gaat met ingang van maandag 16 november met zwangerschapsverlof. Wij wensen haar een plezierig verlof. Juf Ellen ten Berge zal groep 6 overnemen op maandag t/m woensdag. Juf

Nadere informatie

Nummer 5, 4 maart 2019

Nummer 5, 4 maart 2019 Vandaag zijn we weer fijn gestart na de vakantie! Nummer 5, 4 maart 2019 Iedereen heeft kunnen vertellen over de belevenissen in de vakantie. Daarnaast hebben we ook weer hard gewerkt en veel geleerd vandaag.

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Vanuit de directie. Belangrijke data. Schoolse zaken. Week t/m 22 april 2017

Nieuwsbrief. Vanuit de directie. Belangrijke data. Schoolse zaken. Week t/m 22 april 2017 Nieuwsbrief Week 16 16 t/m 22 april 2017 Vanuit de directie Wat hadden we een gezellige dag vandaag. We zijn de ochtend begonnen met een vrolijk Paasontbijt in pyjama. Daarna hebben alle kinderen het Paasverhaal

Nadere informatie

Met deze nieuwsbrief informeren wij u weer over een aantal Regenboog-zaken.

Met deze nieuwsbrief informeren wij u weer over een aantal Regenboog-zaken. OBS De Regenboog Burg. Mr. H. Popstraat 2 4671 ES Dinteloord Telefoon: 0167-523326 E-mail: obsderegenboog@stichtingsom.com Beste ouders/ verzorgers, Februari 2017 Met deze nieuwsbrief informeren wij u

Nadere informatie

Schooljaar Nummer 13, 31 maart 2017

Schooljaar Nummer 13, 31 maart 2017 Schooljaar 2016-2017 Nummer 13, 31 maart 2017 Kalender: 6 april Verjaardag juf Petra en meester Stefan 6 april Verkeersexamen voor groep 7, theorie 7 april Verkeersexamen voor groep 7, praktijk 10 april

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Nr

Nieuwsbrief. Nr Nieuwsbrief Nr. 15 13-04-2017 We zijn nu ook te volgen via Facebook sportbasisschool Het Startblok ---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Nadere informatie

Bijlage: - MR vacature - Matrix kerken

Bijlage: - MR vacature - Matrix kerken 1 oktober 2015 ONS - NIEUWS Agenda: 2-10: speelgoedochtend kleuters 5-10: inloopspreekuur IB-er Dag van de leraar 7-10: finale voorleeswedstrijd 7-10: schoolgebedsgroep 12-10: bibliotheekactiviteit gr

Nadere informatie

Maandag Dinsdag Woensdag Donderdag Vrijdag de Grote Rekenochtend. Schoolvoetbal jongens. IEP toets groep 8.

Maandag Dinsdag Woensdag Donderdag Vrijdag de Grote Rekenochtend. Schoolvoetbal jongens. IEP toets groep 8. Maandkalender Maandag Dinsdag Woensdag Donderdag Vrijdag 1 2 3 4 5 6 7 Creamiddag Nationale buitenlesdag 08.30-10.15 de Grote Rekenochtend Schoolvoetbal jongens 08.45-09.45 koffie uurtje 11.00-12.00 theorie-exame

Nadere informatie

In deze Nieuwsflits:

In deze Nieuwsflits: In deze Nieuwsflits: Terugblik Paasviering Koningsspelen Bibliotheek Entreetoets groep 7 en eindtoets groep 8 Stakingsdag DJ Workshop BSO de Zeven Dwergen Poppentheater Appel Moes Korte berichten Dikke

Nadere informatie

Beste ouders / verzorgers, Hier is de nieuwsbrief van april Lees deze informatie even goed door.

Beste ouders / verzorgers, Hier is de nieuwsbrief van april Lees deze informatie even goed door. Beste ouders / verzorgers, Hier is de nieuwsbrief van april 2018. Lees deze informatie even goed door. Ouders gezocht De oudervereniging zoekt nieuwe leden. Wij hebben een actieve OV die vaak helpt tijdens

Nadere informatie

Nieuwsbrief donderdag 29 maart Open Ochtend voor nieuwe ouders en hun kind(eren) Inschrijven van broertjes en zusjes op de LvB.

Nieuwsbrief donderdag 29 maart Open Ochtend voor nieuwe ouders en hun kind(eren) Inschrijven van broertjes en zusjes op de LvB. Nieuwsbrief donderdag 29 maart 2018 vrijdag 30 maart maandag 2 april woensdag 4 april Goede Vrijdag. Iedereen is vrij 2 e Paasdag. Iedereen is vrij Open Ochtend voor nieuwe ouders donderdag 5 april Theoretisch

Nadere informatie

Roncallischool. Padevoortseallee AL Zeddam

Roncallischool. Padevoortseallee AL Zeddam Roncallischool Padevoortseallee 21 7038 AL Zeddam 0314-651530 info@roncalli.nl www.roncalli.nl Prikbord: 21 maart 2018 jg. 21-nr. 11 Prikbord is de nieuwsbrief van de Roncallischool. Deze wordt via mail

Nadere informatie

Nieuwsbrief NOVEMBER 2018

Nieuwsbrief NOVEMBER 2018 Nieuwsbrief Beste ouder(s)/verzorger(s) van onze leerlingen, Met trots presenteren wij u de poster van het jaarverslag van de Poort. Middels deze poster (zie bijlage) krijgt u een samenvatting van het

Nadere informatie

9 november Nieuwsbrief De Zon. Digitale nieuwsbrief van RKBS De Zon voor ouders/verzorgers

9 november Nieuwsbrief De Zon. Digitale nieuwsbrief van RKBS De Zon voor ouders/verzorgers Nieuwsbrief De Zon Schooljaar 2018-2019, nummer 4 Digitale nieuwsbrief van RKBS De Zon voor ouders/verzorgers In deze nieuwsbrief wordt aandacht besteed aan de volgende onderwerpen: - Nieuws uit het team

Nadere informatie

Weekbrief. Datum: 22 maart. Bovenbouw Tuin Gistermiddag hebben verschillende tuinmannen en -vrouwen hard gewerkt om alle houtsnippers te verspreiden.

Weekbrief. Datum: 22 maart. Bovenbouw Tuin Gistermiddag hebben verschillende tuinmannen en -vrouwen hard gewerkt om alle houtsnippers te verspreiden. Weekbrief Bezoek onze site of volg ons op twitter of facebook. Datum: 22 maart Nieuws Bovenbouw Tuin Gistermiddag hebben verschillende tuinmannen en -vrouwen hard gewerkt om alle houtsnippers te verspreiden.

Nadere informatie

INFORMATIEBULLETIN

INFORMATIEBULLETIN INFORMATIEBULLETIN 2013-12-05 Groep 0-1-2 Het thema bij de kleuters is de komende weken: Kerst. Voor de donderdagmiddag om 12.45 uur hebben we nog een ouder nodig, die met groep 1 en 2 het biebboekje wil

Nadere informatie

Schooljaar Locatie Stroekeld Locatie Roerdomp Vrijdag 23 maart 2018 tel

Schooljaar Locatie Stroekeld Locatie Roerdomp Vrijdag 23 maart 2018 tel Schooljaar 2017 2018 Locatie Stroekeld Locatie Roerdomp info@julianaschool.net Vrijdag 23 maart 2018 tel. 0548-636000 www.julianaschool.net Nummer 25 Inhoud Kreet van de week Sport Paasviering Avondvierdaagse

Nadere informatie

In deze Nieuwsflits: Paasviering

In deze Nieuwsflits: Paasviering schooljaar 2014-2015 aflevering 14 In deze Nieuwsflits: Paasviering Goede Vrijdag en Tweede Paasdag Studiemiddag dinsdag 21 april 2015 Koningsspelen Moestuinproject kleuters MR/Kwaliteitsgroep zoekt versterking

Nadere informatie

Bulletin. Kath Basisschool De Triangel. Datum: 21 november Bijlages: Kies ouderbrief Kies leerlingbrief Kies toestemmingsformulier

Bulletin. Kath Basisschool De Triangel. Datum: 21 november Bijlages: Kies ouderbrief Kies leerlingbrief Kies toestemmingsformulier Bulletin Kath Basisschool De Triangel Gerard Terborghstraat 1 \ 7545 BV Enschede \ telefoon 053 483 70 60 E-mail info-triangel@skoe.nl \ Internet www.skoe.nl/detriangel \ Directeur: Mevr. A.A.M. Frieser-Scholten

Nadere informatie

In deze Nieuwsflits:

In deze Nieuwsflits: schooljaar 2015-2016 aflevering 14 In deze Nieuwsflits: Koningsspelen Meivakantie Dodenherdenking 4 mei Vrije dagen in mei Luizencontrole Afspraak maken Schoolarts Ouderraad Voetbaltoernooi Schoolfruit

Nadere informatie

Maandag 26 maart Portfolio presentaties t/m 30 maart

Maandag 26 maart Portfolio presentaties t/m 30 maart obs De Phoenix Week 12-2018 Beste ouder(s)/verzorger(s), In de aankomende periode staan een aantal sportieve activiteiten op het programma. Het schoolschaakteam heeft afgelopen zaterdag een knappe prestatie

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Rapporten

Nieuwsbrief. Rapporten Nieuwsbrief Jaargang 18 - nummer 13 - februari 2013 Rapporten Op maandag 11 maart zullen alle kleuters een map met werkjes mee naar huis krijgen. Tegelijkertijd ontvangen alle leerlingen van de groepen

Nadere informatie

4 april 2013. Schoolfotograaf Dinsdag 9 april komt de schoolfotograaf:

4 april 2013. Schoolfotograaf Dinsdag 9 april komt de schoolfotograaf: 4 april 2013 Na een koud, maar lang paasweekend zijn we begonnen met het laatste deel van het schooljaar. In de periode tot de meivakantie staat een aantal activiteiten op het programma: theoretisch en

Nadere informatie

Nieuwsbrief maart 2018

Nieuwsbrief maart 2018 Nieuwsbrief 13 15 maart 2018 GROEPSACTIVITEITEN Sportdag; informatie Op woensdag 25 april verwachten we alle kinderen in een oranje getinte outfit tussen 8.30u en 8.35u (niet eerder!) op sportpark De Nevelhorst.

Nadere informatie

Dukkie Dukkie is nog op zoek naar een overblijfouder (van uur). U ontvangt een vrijwilligersvergoeding. Opgave

Dukkie Dukkie is nog op zoek naar een overblijfouder (van uur). U ontvangt een vrijwilligersvergoeding. Opgave Schoolnieuws schoolweek 11: vrijdag 18 nov. 2016 Schoenendoosactie Maandag worden de versierde schoenendozen opgehaald. Heel fijn hoe iedereen zijn of haar bijdrage levert! Dus a.s. maandagmorgen is er

Nadere informatie

Nieuwsbrief (1) september 2017

Nieuwsbrief (1) september 2017 Vakantie voorbij! We gaan weer beginnen! Tot ziens op school! Nieuwsbrief (1) september 2017 Op 12 en 14 september 2017 zijn er contactmiddagen voor alle groepen (15.15-17.30 uur). U ontvangt een aparte

Nadere informatie

VOORAF AGENDA EXTRA INFO

VOORAF AGENDA EXTRA INFO VOORAF Deze keer starten we met een terugblik op een zeer geslaagde zaterdag op SBO Diekmaat. We willen alle ouder(s)/verzorger(s) en teamleden die zaterdagmorgen 11 maart de mouwen hebben opgestroopt

Nadere informatie

Uniek-nieuws 9 N I E U W S B R I E F. Indien de directeur niet aanwezig is, kunt u terecht bij: maandag, dinsdag en donderdag: juf Marjolijn

Uniek-nieuws 9 N I E U W S B R I E F. Indien de directeur niet aanwezig is, kunt u terecht bij: maandag, dinsdag en donderdag: juf Marjolijn N I E U W S B R I E F Uniek-nieuws 9 Nummer 8 1 april 2016 Volgende op 15 april 2016 Beste ouders / verzorgers en jongens en meisjes, Ik ben altijd vrolijk als ik op school kom, want het is zo ontzettend

Nadere informatie

Wat speelt er op dit moment op De Blauwe Ster

Wat speelt er op dit moment op De Blauwe Ster 15e nieuwsbrief 2016-2017 Wat speelt er op dit moment op De Blauwe Ster We krijgen regelmatig de vraag waarom de verbouwing nog niet begonnen is en ook of we nu al een achterstand hebben qua renovatietijd.

Nadere informatie

Nieuwsbrief 20 januari 2017

Nieuwsbrief 20 januari 2017 Nieuwsbrief 20 januari 2017 Schoolnieuws Beste ouders / verzorgers, Hierbij ontvangt u de negende nieuwsbrief van het schooljaar 2016-2017. 2016 2017 Inmiddels zijn wij met nieuwe energie en enthousiasme

Nadere informatie

4. Meester en Juffen dag

4. Meester en Juffen dag Jaargang 29 Nummer 26 18 maart 2016 1. Wandelen voor Water groep 6 t/m 8 Op woensdagmorgen 23 maart lopen de kinderen van groep 6 t/m 8 met een rugzak met water op hun rug een tocht van 6 kilometer. Op

Nadere informatie

Nieuwsbrief APRIL 2018

Nieuwsbrief APRIL 2018 Nieuwsbrief Beste ouder(s)/verzorger(s) van onze leerlingen, Het voorjaar is begonnen. Afgelopen weekend is de zomertijd ingegaan en hopelijk kunnen we gaan genieten van een prachtig voorjaar en zomer.

Nadere informatie

CBS De Mandebrink. Belangrijke data Maandviering 3-4a. Mandekrant schooljaar Datum:

CBS De Mandebrink. Belangrijke data Maandviering 3-4a. Mandekrant schooljaar Datum: Mandekrant schooljaar 2016-2017 Datum: 25-03-17 CBS De Mandebrink Steegde 29, 8426 BZ Appelscha www.cbsdemandebrink.nl T: 0516 43 23 55 directeur: Vera te Winkel Afgelopen periode zijn er meerdere activiteiten

Nadere informatie

Schoolweek 32: vrijdag 22 april 2016

Schoolweek 32: vrijdag 22 april 2016 Schoolweek 32: vrijdag 22 april 2016 Pinksterviering Op maandag 9 mei, dus de maandagavond gelijk na de meivakantie, houden we samen, kinderen met ouders, belangstellenden en leerkrachten, de pinksterviering

Nadere informatie

april 2017 Het praktijkexamen is op 16 mei 2017 rond uur en we rekenen erop dat alle kinderen gaan slagen!

april 2017 Het praktijkexamen is op 16 mei 2017 rond uur en we rekenen erop dat alle kinderen gaan slagen! april 2017 www.finnjol.nl Praktijkexamen op de fiets Binnenkort gaan de groepen 7 en 8 hun praktijkexamen verkeer doen. Een van de onderdelen is de keuring van de fietsen en als die zijn goedgekeurd dan

Nadere informatie

Nieuwsbrief 3 maart 2017

Nieuwsbrief 3 maart 2017 PONTO In deze Ponto: Mededelingen van de directie Even voorstellen: Francesca Welkom! NLdoet Lente in de aula Ondertussen op onze website Sportnieuws Agenda Beste ouders/verzorgers, Heeft u het al gezien?

Nadere informatie

Nieuwsbrief 1 / 2. Deze week: maandag 29 mei Beste ouders / verzorgers,

Nieuwsbrief 1 / 2. Deze week: maandag 29 mei Beste ouders / verzorgers, Nieuwsbrief 1 / 2 Deze week: Bijbelse geschiedenis Bij het thema Toetsen / KIJK registratie Rapporten Wennen Letters Veters strikken (Geen) Speelgoedmiddag Gezond eten Voor alle data geldt: Deo Volente

Nadere informatie