SCHOOLREGEL PLEINREGEL OMGANGSREGEL

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "SCHOOLREGEL PLEINREGEL OMGANGSREGEL"

Transcriptie

1 N I E U W S F L I T S M A R I A S C H O O L In deze nieuwsflits speciale aandacht voor actualiteiten in juni 2017 Geachte ouders, Hierbij ontvangt u de nieuwsflits van de maand juni met daarin de nodige school activiteiten. SCHOOLREGEL PLEINREGEL OMGANGSREGEL Eerst een plas, dan naar de klas. We lopen niet heen en weer van binnen naar buiten en omgekeerd. Als we eenmaal buiten zijn, mogen we alleen naar binnen na toestemming van de leerkracht die buiten loopt. We respecteren elkaar in gedrag, houding, taalgebruik en kleding. Dus: Zorg dat meester, juf en kind het een fijne schooldag vindt. BIBLIOTHEEK OP SCHOOL De bieb is alleen voor leerlingen van de Mariaschool. De bieb is open op: Maandag van uur Woensdag van uur Donderdag van uur LETTERS GROEP 3 Kern 12 In deze laatste kern is de basis voor vlot leren lezen gelegd. Kinderen zijn begonnen met het leren van letters, het lezen van eenvoudige eenlettergrepige woorden en zijn gegroeid naar het lezen van meerlettergrepige woorden. Kinderen kunnen nu verder werken aan het verbeteren van hun leesvaardigheid tot het niveau waarop wij als volwassenen lezen. Die weg naar het uiteindelijke leesniveau is opgedeeld in stappen, die herkenbaar zijn als aviniveaus. Aan het einde van groep 3 zijn de meeste kinderen in staat om teksten te lezen op het niveau van avi E3.

2 DIRECTEUR PER 1 SEPTEMBER 2017 Met ingang van komend schooljaar zal mevr. Verwij de nieuwe directeur zijn op de Mariaschool in Reutum. Dhr. Aan de Stegge gaat dan met pensioen zoals u inmiddels gehoord hebt. Mevr. Verwij is tevens directeur van de Mariaschool in Langeveen. Beide scholen gaan nauw met elkaar samenwerken de komende tijd. DRAGEN TEENSLIPPERS Met het mooie zomerweer worden er ook veel teenslippers gedragen. Dit is natuurlijk prima, maar er gebeuren daardoor nogal wat vervelende teen/nagel ongelukjes. Als de kinderen willen rennen/voetballen, is het misschien handig dichte schoenen te dragen. AFSCHEID Dhr. Aan de Stegge zal op 13 juli a.s. afscheid nemen op de Mariaschool. Meer informatie over de invulling van deze dag ontvangt u nog. PERSONEELSMIDDAG Donderdagmiddag 1 juni is ons jaarlijks personeelsuitje. Alle kinderen zijn om uur vrij. PINKSTERVAKANTIE Vrijdag 2 juni t/m dinsdag 6 juni zijn alle kinderen vrij. We verwachten ze woensdag 7 juni terug op school. OPENING SCHOOLPLEIN Zaterdag 3 juni om uur wordt onze gerenoveerde speelplaats officieel in gebruik genomen. We nodigen u allen uit voor deze feestelijke opening. TEAMVERGADERING Woensdagmiddag 7 juni om uur is er voor de leerkrachten een teamvergadering. BOEKENBAL Donderdag 8 juni om uur is het boekenbal waar ook de Boektoppers van de Mariaschool en de daarbij behorende prijswinnaars bekend worden gemaakt. SCHOOLREISJES Maandag 12 juni gaan we met de hele school weer op schoolreis. U ontvangt hierover nog een brief met meer informatie. Groep 0, 1 en 2 gaan naar de Flierefluiter in Raalte Groep 3 t/m 5 gaan naar Drouwenerzand Groep 6 t/m 8 gaan naar Walibi SCHOOLZWEMMEN Dinsdag 13 juni gaan de groepen 7/8, 4/5 en 6/7 zwemmen.

3 IB NETWERK Dinsdag 13 juni is er een bijeenkomst voor alle intern begeleiders van de TOF scholen. Mevr. J. Hulskotte zal de bijeenkomst bijwonen. INFORMATIE AVOND NIEUWE OUDERS Op dinsdag 13 juni is er een informatie avond voor de ouders van leerlingen die in het schooljaar voor het eerst naar onze school gaan. De avond begint om uur en duurt ongeveer een uur. BUTKEN GROEP 6, 7a Op woensdag 14 juni gaan de kinderen van groep 6 en 7a samen met meester Johan en juf José naar de klootschietersbaan om te butken. Het is de bedoeling dat de kinderen die dag op de fiets naar school komen. Om het spel te kunnen spelen moeten ze meebrengen: een ronde kei (vuistgrootte) die kan rollen, 10 muntjes van 0,10 Eurocent (die ze allemaal terugkrijgen). Reservedatum indien het slecht weer is: woensdag 21 juni. We zijn om ca uur terug op school. Overlegt u met uw kind of hij/ zij rechtstreeks naar huis mag fietsen op de terugweg? VADERDAG Ook de vaders worden op 18 juni niet vergeten, hiervoor zijn de kinderen al druk bezig. DBT Dinsdag 20 juni is er directeurenoverleg voor alle schooldirecteuren in de gemeente Tubbergen. MUZIEKVERENIGING VOORSPEELMORGEN Dinsdag 20 juni om uur organiseert de muziekvereniging St. Jozef een voorspeelmorgen in de hal van de Mariaschool. Alle leerlingen die in opleiding zijn en nog naar de Mariaschool gaan, zullen o.l.v. muziekdocenten hun muzikale talenten laten horen. De kinderen vanaf groep 3 gaan het geheel beluisteren. AVOND4DAAGSE REUTUM EN HAARLE Van dinsdag 20 t/m vrijdag 23 juni wordt weer de Avond4daagse Reutum en Haarle georganiseerd. Er zijn wandelroutes uitgezet van 5, 7½, 10 en 12½ kilometer. Meer informatie aan het eind van de nieuwsflits of op WERKVERGADERING Donderdag 22 juni is er om uur een werkvergadering, DOM VERDAN LOOP Zondag 25 juni is jong en oud welkom op de Dom Verdan Loop. Er zijn wederom verschillende afstanden en parcoursen voor hardlopers en wandelaars uitgezet in de geweldige omgeving in en rondom Reutum. Iedere hardloper of wandelaar is welkom. Van de voor-inschrijving kan gebruik worden gemaakt tot en met 11 juni 2017 of tot de afstandslimieten zijn bereikt. Er is op de dag zelf geen na-inschrijving mogelijk. Starten is mogelijk vanaf 7.00 uur s ochtends. Vroeg uit de veren dus! Meer info op

4 EXCURSIE GROEP 7 Maandag 26 juni gaat groep 7 naar Madurodam en het Binnenhof in Den Haag. We vertrekken om 7.45 uur op school, graag allen om 7.35 uur aanwezig. We verzoeken de kinderen zelf voor een lunchpakket te zorgen. De veiligheidscontroles bij de Tweede Kamer kunnen nogal streng zijn (schoenen uit, riemen, kettingen af e.d.). We verwachten rond uur terug te zijn in Reutum. MR VERGADERING Dinsdag 27 juni is er om uur een MR vergadering. PRAKTISCH VERKEERSEXAMEN GROEP 8 Donderdag 29 juni van uur doen de kinderen van groep 8 het praktisch verkeersexamen. Ze fietsen in groepjes met ouders de route naar het Canisius in Tubbergen. Na afloop bespreken ze de moeilijke punten in de route en komt de politie ook uitleg geven over het veilig fietsen naar school. De kinderen hebben natuurlijk de fiets nodig. Zijn er 4 ouders die met een groepje kinderen mee willen fietsen? U kunt zich melden bij meester Luuk, hartelijk dank. EINDVIERING GROEP 8 Op zondag 2 juli is voor groep 8 de eindviering in de kerk. In deze viering die om 9.00 uur begint, staat vooral centraal het terugkijken op de basisschooltijd en het vooruit blikken naar een nieuwe fase: het voortgezet onderwijs. We vragen uw zoon/ dochter 2 weken voor de tijd mee te brengen naar school: 3,50. Alle kinderen van groep 8 mogen hieraan meedoen. De kinderen repeteren de liedjes samen met het jongerenkoor en we gaan oefenen in de kerk. De data volgen nog. De bruidjes worden 2 juli om 8.45 uur in de hal van de Mariaschool verwacht en kunnen na de viering op het kerkplein weer worden opgehaald. Ieder bruidje mag een klein boeketje meenemen. BRUIDJES EINDVIERING Tijdens de eindviering mogen de meisjes van groep 0 t/m 4 weer bruidje zijn. Geeft u het strookje aan het eind van de nieuwsflits graag ingevuld z.s.m. mee naar school, opgeven kan ook via de mail: a.lansink@martum.nl zodat we weten op hoeveel bruidjes we kunnen rekenen (dus ook als uw kind geen bruidje is). De bruidjes worden 2 juli om 8.45 uur in de hal van de Mariaschool verwacht en kunnen na de viering op het kerkplein weer worden opgehaald. Ieder bruidje mag een klein boeketje meenemen. 2E RAPPORT EN 10 MINUTEN GESPREKKEN Dinsdag 4 juli krijgen de kinderen hun 2 e rapport mee naar huis. Op woensdag 12 juli zijn er 10-minuten gesprekken. Leerkrachten nodigen ouders uit, indien nodig. Wenst u dit schooljaar nog een gesprek met de leerkracht, neemt u dan op tijd graag contact op. GEMEENTELIJKE SCHOOLKAMPIOENSCHAPPEN KLOOTSCHIETEN Woensdag 5 juli s middags om uur zijn de gemeentelijke schoolkampioenschappen klootschieten voor groep 5 t/m 8 op de Haarleheidebaan en de Hakeweg. De prijsuitreiking is na afloop bij de Molenberg in de speeltuin. De winnaars van 30 mei mogen hieraan meedoen. Toen zijn de schoolkampioenschappen gehouden.

5 HULP OUDERS BIJ SCHOOLSCHOONMAAK Twee keer per jaar vragen we de ouders te helpen bij de schoolschoonmaak. Niet voor de zaken die tot de dagelijkse schoonmaak behoren, maar voor hetgeen waarvoor bij de dagelijkse schoonmaak geen tijd is. Dit schooljaar zijn er twee data gepland: dinsdagavond 17 januari en maandagavond 10 juli. Een aantal ouders (15) heeft zich al opgegeven voor 10 juli, maar we kunnen nog wel wat hulp gebruiken. Onderaan deze nieuwsflits vindt u een antwoordstrook. Hierop kunt u aangeven of u kunt helpen. In de volgende nieuwsflits volgt dan de indeling. Hartelijk dank!! Opgave kan ook per mail: a.lansink@martum.nl. Wij hopen op een grote opkomst! Vele handen maken immers licht werk. Alvast bedankt voor uw medewerking! HOUTDORP 2017 Aan het eind van de nieuwsflits vindt u de opgavebrief voor het Houtdorp. Het houtdorp wordt gehouden op woensdag 30 augustus, aanmelden graag voor 30 juni. NIEUWS VAN DE BUURTSPORTCOACH Een laatste update rondom SWIM en dan is de zomervakantie alweer in zicht! In de maanden maart en april hebben de kinderen aan het thema AVONTUUR deelgenomen binnen SWIM. De kinderen hebben ervaren hoe je zwemt met een duikbril en snorkel, maar ook hoe je deze weer kunt klaren. Een hele belevenis en veel nieuwe indrukken voor een aantal kinderen. Daar waar sommige kinderen bij aanvang aangaven geen adem te kunnen halen door zo'n 'gekke duikbril', heeft bijna iedereen het geprobeerd en ervaren! De reacties waren achteraf dan ook veelal positief! Daarnaast hebben de kinderen kunnen leren hoe het is om met flippers te zwemmen. Hoe ga je te water met deze 'grote voeten' en wat als je bijvoorbeeld naar de bodem wilt duiken met behulp van een hoekduik? Erg uitdagend en toepasbaar voor de kinderen! Een aantal kinderen hebben zelfs ervaren hoe het is om met een geblindeerde duikbril een parcours af te leggen in het water. Hoe is het als je bijvoorbeeld in vies water terecht komt en niks kan zien? Dit alles draagt uiteindelijk op een speelse manier bij aan de zwemvaardigheid van de kinderen. En nu wij zo langzamerhand terug kijken op het schooljaar zien wij, maar dit horen wij ook veel terug van leerkrachten, echt een mooie verschuiving in de vaardigheden bij kinderen. Dat geeft ons (en hopelijk ook jullie als ouders) een prettig en veilig gevoel zo richting de zomer! Inmiddels zijn we met het laatste thema gestart; SPEL. Waterpolo, matlopen en 10-bal komen aan de orde, een speelse manier om het schooljaar af te sluiten! Voor nu allemaal succes met de laatste weken en alvast een zonnige en sportieve vakantie! Namens alle buurtsportcoaches; Lobke, Daan, Jolien, Johan en Sophie NIEUWSFLITS De volgende nieuwsflits kunt u verwachten op 30 juni 2017.

6 Opgavenstrookje Bruidjes Eindviering groep 8 op 2 juli Naam:. uit groep: Is op 2 juli wel / geen bruidje. (Graag altijd reageren) U kunt opgeven via de mail: a.lansink@martum.nl U kunt ook het strookje uitprinten en meegeven aan uw kind naar school ANTWOORDSTROOK SCHOOLSCHOONMAAK Naam:... 0 helpt maandag 10 juli met de schoolschoonmaak 0 helpt niet met de schoolschoonmaak Opgave kan ook per mail via a.lansink@martum.nl

7 Beste peuters, kleuters en (groot)ouders, Zondag 4 juni is er weer een Kinderkerk-viering, het thema is dan Pinksteren. We vertellen dan een passend verhaal om kleine kinderen op een speelse manier vertrouwd te maken met de Bijbel en de kerk. De viering begint om uur in de Dagkapel te Geesteren. Als je tussen de 2 en 6 jaar bent, ben je van harte welkom met je (groot)ouders! Je oudere broers en zusjes mogen natuurlijk ook meekomen. Naast het Bijbelverhaal besteden we aandacht aan bidden en het iets over hebben voor een ander, maar we hopen vooral dat het gezellig wordt voor alle kindjes! De viering duurt ongeveer een half uur waarna we met iedereen nog wat drinken. De andere vieringen in 2017 op 1 oktober (mogelijk andere locatie) en 17 december en zullen allemaal ook om uur beginnen. Voor vragen kunt u contact opnemen met het centraal secretariaat info@hpancratius.nl of telefonisch: (dinsdag en woensdag: u u en 13:30 u - 16:30 u donderdag: 13:30 u - 16:30 u en vrijdag: u u.) Met vriendelijke groet, De werkgroep Kinderkerk Diaken Bert Huitink Manon Frieling Joke Pegge Moniek Degen Susanne Burghout

8 Beste jongens, meisjes en ouders, Ook dit jaar wordt er voor alle kinderen van groep 0 (kinderen die vóór 1 oktober 4 jaar worden) t/m groep 8 weer een houtdorp georganiseerd! Wanneer? woensdag 30 augustus 2017 Hoe laat? van 9:00 uur tot ± 15:30 uur. Wat kost het? De kosten bedragen 5,- per kind. De organisatie gaat ook dit jaar weer een leuk thema bedenken Om te kunnen deelnemen aan het houtdorp vragen we om jullie kind(eren) digitaal aan te melden via: houtdorp-reutum@hotmail.com. Om er voor te zorgen dat we er een mooi en geslaagd houtdorp van kunnen maken hebben we natuurlijk hulp nodig van vrijwilligers, dus meld jezelf ook aan om te helpen bij deze gezellige dag. We zijn op zoek naar vaders en moeders die de kinderen bij de hut willen begeleiden en naar klusvaders of klusopa s die voor alle kinderen kunnen klussen, bijvoorbeeld het maken van tafeltjes, stoelen en allerlei andere dingen. Bij voorbaat hartelijk dank voor jullie aanmelding. Belangrijke punten wat betreft het houtdorp: Graag jullie kind(eren) aanmelden voor 30 juni 2017, anders is deelname niet mogelijk. De deelname aan het houtdorp is op eigen risico; S.v.p. een telefoonnummer opgeven waar je bereikbaar bent op 30 augustus wanneer er iets is met jullie kind(eren); De kinderen moeten zelf een lunchpakket meenemen; Mocht jullie kind(eren) een speciaal dieet hebben, s.v.p. doorgeven aan de organisatie zodat wij hier rekening mee kunnen houden; De kinderen moeten zelf een hamer meenemen met daarop hun naam; Het geld dient s morgens bij aankomst op het houtdorp ingeleverd te worden. De (bij voorkeur digitale) aanmelding sluit op 30 juni Wanneer jullie, jezelf en/of jullie kind(eren) aanmelden op houtdorp-reutum@hotmail.com graag de volgende punten vermelden: Naam kind(eren) Groep kind(eren) : schooljaar 2016/2017 Telefoonnummer Evt. dieetwensen Of je mee helpt als vrijwilliger bij de opbouw en/of afbraak of overdag als begeleider/begeleidster tijdens het houtdorp. We hopen natuurlijk dat zoveel mogelijk kinderen en ouders zich aanmelden voor het houtdorp. Daarnaast verwachten we wel dat, wanneer je twee of meer kinderen aanmeldt, jezelf ook aanmeldt als vrijwilliger om te helpen bij de opbouw, afbraak of tijdens het houtdorp. Let op: Wanneer je jezelf aanmeldt als begeleider/begeleidster van een hut of als klusvader/opa, kunt je er zeker van uitgaan dat je wordt ingedeeld om te helpen. Wij gaan er dan ook vanuit dat je op woensdag 30 augustus aanwezig bent. Je krijgt een aantal weken voor het houtdorp bericht over de indeling. Met vriendelijke groet, Houtdorpcommissie Reutum en Haarle

9 Wandel je ook mee met de Avond4daagse Reutum en Haarle? Van dinsdag 20 t/m vrijdag 23 juni wordt voor de 6 e keer de Avond4daagse Reutum en Haarle georganiseerd. Er zijn wandelroutes uitgezet in Reutum, Haarle en de Zoeke van 5, 7,5, 10 en 12,5 kilometer. Waar vertrekken we? - Dinsdag 20 juni: Disco Bays, Kerkstraat Woensdag 21 juni: Wild Bijzonder Vissen, Hondenveldsweg 2. - Donderdag 22 juni: Café Restaurant De Molenberg, Ootmarsumseweg Vrijdag 23 juni: Disco Bays, Kerkstraat 78. De start vindt iedere avond plaats tussen uur en uur. Behalve op vrijdag. Dan zullen de lopers van de 5 en 7,5 kilometerafstand starten tussen uur en uur. Kinderen die alle avonden meelopen worden ook dit jaar beloond met een wandeldiploma op vrijdagavond. Daarnaast kunnen de kinderen die 5 of 7,5 kilometer lopen meedoen aan de Avond4daagse Kinderquiz! De drie kinderen die na drie avonden de meeste vragen juist hebben beantwoord, ontvangen een leuk prijsje op vrijdagavond. Wil je ook graag meelopen? Dan is het mogelijk om je op dinsdag 20 juni vanaf uur in te schrijven bij Disco Bays. Deelnamekosten zijn voor de gehele Avond4daagse, inclusief routebeschrijvingen, medaille en wandeldiploma. Deelnemers tot 13 jaar betalen 3,00 en vanaf 13 jaar zijn de kosten 5,00. Als je één, twee of drie avonden meeloopt, zijn de kosten 2,00 per avond met alleen een routebeschrijving. Verwacht wordt dat sommige wegen en paden niet bij iedereen bekend zijn, waardoor de kans op verdwalen bestaat. We verzoeken ouders dan ook dringend met kinderen tot 13 jaar mee te lopen als begeleider. Tijdens de gehele Avond4daagse blijven ouders ten allen tijde verantwoordelijk voor zijn/haar kinderen. Meer informatie is te vinden op Stichting Avond4daagse

Nieuwsbrief van de Mariaschool

Nieuwsbrief van de Mariaschool Nieuwsbrief van de Mariaschool Nieuwsbrief van de Mariaschool Vrijdag 11 december 20 1 5 Jaargang 12, nummer 6 Inhoud Mededelingen vanuit team 1 Oproep decoratiegroep 1 Werkplaats van Wietske 2 Ateliers

Nadere informatie

Nieuwsbrief 12 juni 2017

Nieuwsbrief 12 juni 2017 Nieuwsbrief 12 juni 2017 Kalender website 14-06: Mediatheek. Tuinonderhoud 18.30-20.30 uur. 15-06: Kinderen tot 12.00 uur naar school! 18-06: Vaderdag. 19-06: Schoolfotograaf. 21-06 t/m 23-06: Schoolkamp

Nadere informatie

4 december Kalender:

4 december Kalender: Kalender: Agenda: Woensdag 17 december: Broodmaaltijd voor Serious Request Donderdag 18 december: Kerstviering op school van 17.00 tot 19.30 uur 19 december 12.00 uur; alle leerlingen vrij Zondag 21 december:

Nadere informatie

SCHOOLREGEL PLEINREGEL OMGANGSREGEL

SCHOOLREGEL PLEINREGEL OMGANGSREGEL N I E U W S F L I T S M A R I A S C H O O L In deze nieuwsflits speciale aandacht voor actualiteiten in juli 2016 Geachte ouders, Hierbij ontvangt u de nieuwsflits van de maand juli met daarin de nodige

Nadere informatie

Personele zaken. Oudercontactavond

Personele zaken. Oudercontactavond 01 02 Informa eavond groep 5a 08 03 Studiedag, kinderen vrij 02 02 Groep7 Voorstelling Wiek 15 03 Studiedag TOF, kinderen vrij 05 02 Juf Renate jarig Beste abonnees, Het genieten van Koning Winter was

Nadere informatie

Het team van de Mariaschool wenst iedereen een hele fijne vakantie!

Het team van de Mariaschool wenst iedereen een hele fijne vakantie! Agenda Woensda g Woensda g 1 juli 11.00 uur Muziek in het dorp in t Eschhoes voor alle kinderen en belangstellenden. 1 juli 13.30 u. Alle leerlingen van groep 8 verlaten de school met??? Maandag 17 augustus

Nadere informatie

WEEK april 2017

WEEK april 2017 WEEK 16 20 april 2017 Groenewegje 1 - Lochem T 0573 252430 www.poolsterscholen.nl propschool@poolsterscholen.nl Facebook: Gproplochem Twitter: @gproplochem NIEUWBOUW In de bijlage bij deze nieuwsbrief

Nadere informatie

N I E U W S B R I E F

N I E U W S B R I E F N I E U W S B R I E F JULI 2011 Samen spelen en leren op een veilige plek JAARGANG: 15 NR. 7 Mededelingen van de directie 1. Via deze weg wil ik namens het team alle ouders heel hartelijk bedanken voor

Nadere informatie

Nieuwsbrief donderdag 29 maart Open Ochtend voor nieuwe ouders en hun kind(eren) Inschrijven van broertjes en zusjes op de LvB.

Nieuwsbrief donderdag 29 maart Open Ochtend voor nieuwe ouders en hun kind(eren) Inschrijven van broertjes en zusjes op de LvB. Nieuwsbrief donderdag 29 maart 2018 vrijdag 30 maart maandag 2 april woensdag 4 april Goede Vrijdag. Iedereen is vrij 2 e Paasdag. Iedereen is vrij Open Ochtend voor nieuwe ouders donderdag 5 april Theoretisch

Nadere informatie

N I E U W S B R I E F APRIL 2012

N I E U W S B R I E F APRIL 2012 N I E U W S B R I E F APRIL 2012 Samen spelen en leren op een veilige plek JAARGANG: 16 NR. 8 Mededelingen van de directie Beste ouders wilt u deze maand uw kind weer 50 eurocent meegeven voor de St.Teje?

Nadere informatie

In deze Nieuwsflits:

In deze Nieuwsflits: schooljaar 2016-2017 aflevering 15 In deze Nieuwsflits: Afscheid juf Carlijn Pasen Voetbaltoernooi Klusjesdag Entreetoets groep 7 en eindtoets groep 8 Fietsen Vervoer gezocht Koningsdag Afscheid juf Carlijn

Nadere informatie

Info bulletin mei t/m september 2015

Info bulletin mei t/m september 2015 Clubgebouw De Veldschoppe Gebr. Ketteringstraat 15 7131NM Lichtenvoorde Tel: 06-30690868 Info bulletin mei t/m september 2015 Overzicht activiteiten mei t/m september 2015 Gezinsfietstocht donderdag 14

Nadere informatie

obssprinkels Nieuwsbrief obssprinkels Openbaar onderwijs Koedijkslanden & Berggierslanden Meppel Nr. 2015-2016-04 4 september 2015

obssprinkels Nieuwsbrief obssprinkels Openbaar onderwijs Koedijkslanden & Berggierslanden Meppel Nr. 2015-2016-04 4 september 2015 Nieuwsbrief Zuiderlaan 197B 7944 EE M e ppel Tel.: 0522-799111 www.obssprinkels.nl Nieuwsbrief Nr. 2015-2016-04 4 september 2015 Agenda: Maandag Dinsdag Woensdag Donderdag Schoolreisje gr. 1 t/m 6 Vrijdag

Nadere informatie

Schoolreisjes. Zwemmen groep 7/8 en 8 gewijzigde data! Feestelijke activiteiten bij de Dobbe

Schoolreisjes. Zwemmen groep 7/8 en 8 gewijzigde data! Feestelijke activiteiten bij de Dobbe Weeknieuws nr.37 10 JUNI 2016 29 juni Modderdag groepen 1 en 2 1 juli Voorstelling groep 1/ 2 b en groep 4 8 juli Musical groep 8 16 juli t/m 28 Zomervakantie aug 30 sept Fancy Fair De data van dit schooljaar

Nadere informatie

Maandbrief mei Meivakantie Maandag 25 april tot en met vrijdag 6 mei is het meivakantie en zijn alle kinderen vrij. Een fijne vakantie allemaal!

Maandbrief mei Meivakantie Maandag 25 april tot en met vrijdag 6 mei is het meivakantie en zijn alle kinderen vrij. Een fijne vakantie allemaal! OBS Kompas De Leest 43 5463 JA Veghel Tel: 0413-367961 www.obskompas.nl Maandbrief mei 2016 Meivakantie Maandag 25 april tot en met vrijdag 6 mei is het meivakantie en zijn alle kinderen vrij. Een fijne

Nadere informatie

Nieuwsbrief week 22. Donderdag 20 juli. Activiteitenkalender

Nieuwsbrief week 22. Donderdag 20 juli. Activiteitenkalender Nieuwsbrief week 22 Donderdag 1 juni 2017 Activiteitenkalender Facebook.nl/veenpluis 30 mei t/m 2 juni Avond-4-daagse Maandag 5 juni Pinkstervakantie Dinsdag 6 juni Margedag groep 1 t/m 4 Woensdag 7 t/m

Nadere informatie

K L E P P E R B R I E F

K L E P P E R B R I E F K L E P P E R B R I E F Katholieke basisschool St. Sebastianus 23e jaargang nummer 19 23 juni 2017 Onderwijs in actie: dinsdag 27 juni!! (zie laatste pagina) Gezinsviering. Op zondag 25 juni is er weer

Nadere informatie

Sportdag Hartenaas. De schoolgids vindt u op onze website. www.hartenaas.nl

Sportdag Hartenaas. De schoolgids vindt u op onze website. www.hartenaas.nl 1 6 j u n i 2 0 1 4 Sportdag Hartenaas 1 Sportdag Hartenaas Op vrijdag 20 juni 2014 vindt de jaarlijkse sportdag van Hartenaas plaats (mocht het deze dag erg slecht weer zijn, dan wordt de sportdag verplaatst

Nadere informatie

Nieuwsbrief december 2016 Nummer 4

Nieuwsbrief december 2016 Nummer 4 1 Basisschool de Wieling Kolkweg 5 6685 BC Haalderen 0481-462172 wieling@delinge.nl Nieuwsbrief december 2016 Nummer 4 Maandag Dinsdag Woensdag Donderdag Vrijdag Zaterdag Zondag 28 29 30 1 2 3 4 Viering

Nadere informatie

Op Het Mozaiek mag je grenzeloos groeien!

Op Het Mozaiek mag je grenzeloos groeien! Maandkalender juni 2019 1 16 2 17 Tienminuten oudergesprekken; Groepen 7: Voorlopige adviezen; 3 Teamvergadering: 14.45 uur; 18 Start project Blink; 4 Groep 4 naar Maashorst; 19 Groep 8: EHBO examen; Schoolkamp

Nadere informatie

Nieuwsbrief uur. Wij trekken aan de bel... Bellentrekkers gezocht

Nieuwsbrief uur. Wij trekken aan de bel... Bellentrekkers gezocht Nieuwsbrief Jaargang 20 - nummer 12 februari 2015 Wij trekken aan de bel... Bellentrekkers gezocht Het Liliane Fonds roept alle basisscholen in Nederland op om op donderdag 12 maart 2015 één minuut lang

Nadere informatie

Deze keer in de nieuwsbrief

Deze keer in de nieuwsbrief Nederwoudseweg 19a, 3772 TD Barneveld Tel. 0342-415635 info@plantijn.org www.plantijn.org schooljaar 2017-2018 vrijdag 9 maart Deze keer in de nieuwsbrief Verandering onder en bovenbouw Rapport/ portfolio

Nadere informatie

Schooljaar 2014-2015. Nummer 18 / 30 april 2015. Rondleiding nieuwe directie. Schoolreisjes 2015

Schooljaar 2014-2015. Nummer 18 / 30 april 2015. Rondleiding nieuwe directie. Schoolreisjes 2015 Schooljaar 2014-2015 Nummer 18 / 30 april 2015 Rondleiding nieuwe directie Morgen, vrijdag 1 mei, komt de nieuwe directie van de Bongerd, Paul Kamphuis (directeur) en Jos van Lith (adjunct) voor een kennismakingsbezoek

Nadere informatie

Schooljaar 2015-2016. Nummer 2 / 27 augustus 2015. Openingsviering

Schooljaar 2015-2016. Nummer 2 / 27 augustus 2015. Openingsviering Schooljaar 2015-2016 Nummer 2 / 27 augustus 2015 Openingsviering Morgen houden we op school de openingsviering. We willen hiermee in gezamenlijkheid het nieuwe begin van het schooljaar markeren. Leerkrachten

Nadere informatie

MEI De één komt eraan.. de ander gaat weg..

MEI De één komt eraan.. de ander gaat weg.. MEI 2015 De één komt eraan.. de ander gaat weg.. Al vele jaren kreeg u het laatste nieuws van onze school via onze Nieuwsbrief. Van een papieren versie ging de nieuwsbrief al over in een digitale versie.

Nadere informatie

Kalender mei-juni. Vrijdag 21 juli Leerlingen vrij Zomervakantie t/m 3 september Maandag 4 september Eerste schooldag schooljaar

Kalender mei-juni. Vrijdag 21 juli Leerlingen vrij Zomervakantie t/m 3 september Maandag 4 september Eerste schooldag schooljaar Beste ouder(s)/verzorger(s), Dit is alweer de laatste INFO van dit schooljaar. Aankomende vrijdag zullen de kinderen een brief krijgen met de groepsindeling voor volgend schooljaar. We wensen u alvast

Nadere informatie

Wij feliciteren alle leerlingen en leerkrachten die jarig zijn geweest in juni. We hopen dat jullie een super gezellige verjaardag hebben gehad!

Wij feliciteren alle leerlingen en leerkrachten die jarig zijn geweest in juni. We hopen dat jullie een super gezellige verjaardag hebben gehad! Het Josephientje! Jaargang 12 nr. 10 juni 2017 AGENDA 4 juli MR vergadering 5 juli ouderbedankochtend 6 juli Rapportgesprekken groep 1 t/m 7 10 juli Stoeltjes passen. Nieuwe kinderen zijn welkom! 12 juli

Nadere informatie

Algemene informatie week 36

Algemene informatie week 36 Algemene informatie week 36 Wij heten alle peuters, leerlingen, ouders, opa s en oma s heel hartelijk welkom en wensen iedereen een fijn, goed, gezellig, leerzaam jaar toe. Samen maken we er een mooi jaar

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Zomerfeest. Afscheidsmusical. In dit nummer:

Nieuwsbrief. Zomerfeest. Afscheidsmusical. In dit nummer: 30 juni 015 Nieuwsbrief In dit nummer: Zomerfeest Op woensdag 1 juli a.s. houden wij weer ons jaarlijkse Zomerfeest, dit jaar met als thema Wildlife. In verband met een gezamenlijk programma zullen de

Nadere informatie

SCHOOLREGEL PLEINREGEL OMGANGSREGEL

SCHOOLREGEL PLEINREGEL OMGANGSREGEL N I E U W S F L I T S M A R I A S C H O O L In deze nieuwsflits speciale aandacht voor actualiteiten in maart 2018 Geachte ouders, Hierbij ontvangt u de nieuwsflits van de maand maart met daarin de nodige

Nadere informatie

Nieuwsbrief schooljaar Nr.6 week 40

Nieuwsbrief schooljaar Nr.6 week 40 Nieuwsbrief schooljaar 2016-2017 Nr.6 week 40 Het thema van deze week is : Stoelendans; Welke plaats heb jij? Stoelendans is een leuk spelletje. Zeker als er genoeg stoelen zijn. Maar als er een stoel

Nadere informatie

Weekinfo. 26 april Dertiende jaargang C.B.S De Evenaar Nummer 32. Beste ouders,

Weekinfo. 26 april Dertiende jaargang C.B.S De Evenaar Nummer 32. Beste ouders, Weekinfo Dertiende jaargang C.B.S De Evenaar Nummer 32 26 april 2010 Beste ouders, Tien minuten gesprekken Deze week zijn er toen minuten gesprekken Voor de leerlingen van de groepen 3 t/m 8. Als u als

Nadere informatie

Iedereen is uniek, niemand is volmaakt, maar samen zijn we compleet

Iedereen is uniek, niemand is volmaakt, maar samen zijn we compleet Iedereen is uniek, niemand is volmaakt, maar samen zijn we compleet Weekbrief De Gerardusschool Meerkreuk 2 2377 VA Oude Wetering http://www.gerardusschool.nl/ de.gerardus@ssba.net ALGEMEEN: Schooljaar:

Nadere informatie

schooljaar aflevering 14 In deze Nieuwsflits: Schoolfotograaf Klusjesdagen

schooljaar aflevering 14 In deze Nieuwsflits: Schoolfotograaf Klusjesdagen schooljaar 2016-2017 aflevering 14 In deze Nieuwsflits: Schoolfotograaf Klusjesdagen Entreetoets groep 7 en eindtoets groep 8 Fietsen!! (verkeersexamen groep 7 en 8) Pannenkoekdag Rekendag Vervoer gezocht

Nadere informatie

Nieuwsbrief juli Verderop in deze nieuwsbrief. De komende maand: Agenda. zondag 1 juli e Communie groep 4. maandag 9 juli 2018

Nieuwsbrief juli Verderop in deze nieuwsbrief. De komende maand: Agenda. zondag 1 juli e Communie groep 4. maandag 9 juli 2018 Nieuwsbrief juli 2018 Jaargang 27 Nummer 11 De komende maand: Agenda 1 juli 2018 10.00 uur 1e Communie in de kerk 4 juli 2018 Brandweerlessen in alle groepen 5 juli 2018 Continurooster i.v.m. studiemiddag

Nadere informatie

Weekbericht van 4 juli 2016

Weekbericht van 4 juli 2016 Weekbericht van 4 juli 2016 Het is bijna vakantie!!! vrijdag 15 juli zijn de kinderen vrij!!! Donderdag 14 juli zwaaien we om 15.15 uur alle kinderen uit! zwem4daagse. Deze week doen we weer mee aan de

Nadere informatie

Nieuwsbrief 10. OBS De Driekleur Daltonlocatie 26 januari 2017

Nieuwsbrief 10. OBS De Driekleur Daltonlocatie 26 januari 2017 Nieuwsbrief 10 OBS De Driekleur Daltonlocatie 26 januari 2017 Studiedag 3 februari, aandacht voor oudergesprekken en de toekomst van ons onderwijs Vrijdag 3 februari hebben de kinderen geen school en hebben

Nadere informatie

Maria-Bernadette school

Maria-Bernadette school Maria-Bernadette school 12 mei 2017 Nieuwsbrief 16 www.maria-bernadette-medemblik.nl Klasseninformatie Bij deze Nieuwsbrief is een bijdrage van groep 4 toegevoegd. U kunt de bijlage ook vinden op onze

Nadere informatie

Talmastraat 1, 7021 AT Zelhem Tel

Talmastraat 1, 7021 AT Zelhem Tel Nieuwsbrief 7 24 november 2016 Aan alle ouders / verzorgers, De inhoud van deze Nieuwsbrief Ouderpanel Maandviering groep 6 Power-training Sinterklaas Schoentje zetten Voorleesavondje Read Shop Sinterklaas

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF. nr april 2018

NIEUWSBRIEF. nr april 2018 NIEUWSBRIEF nr. 15 4 april 2018 In deze nieuwsbrief: - Koningsspelen - Mediatoren training - Stappenplan ongewenst gedrag - Avondvierdaagse - Schoolreis groepen 5 t/m 7 - Handje Helpen Belangrijke data:

Nadere informatie

In deze Nieuwsflits:

In deze Nieuwsflits: In deze Nieuwsflits: Afscheid meneer Jack Bieb Rapporten en rapportgesprekken Eindejaarsviering Praktijkles verkeer Laatste schooldag Plastic tassen (Bieb)boeken thuis? Zwemmen voor zwemmen Korte berichten

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF. nr april Vrijdag 21 april Koningsspelen (sportdag kleuters) Maandag 24 april t/m vrijdag 5 mei Meivakantie

NIEUWSBRIEF. nr april Vrijdag 21 april Koningsspelen (sportdag kleuters) Maandag 24 april t/m vrijdag 5 mei Meivakantie NIEUWSBRIEF nr. 16 18 april 2017 In deze nieuwsbrief: 10 minuten inloop Personele zaken Ophalen kinderen Theoretisch verkeersexamen Schoolfotograaf Koningsspelen en ruilmarkt MR informatieavond Avondvierdaagse

Nadere informatie

Nieuwsbrief 10 mei. Voor u ligt de nieuwsbrief met informatie voor u en de kinderen. Wij willen u vragen om deze nieuwsbrief zorgvuldig te lezen.

Nieuwsbrief 10 mei. Voor u ligt de nieuwsbrief met informatie voor u en de kinderen. Wij willen u vragen om deze nieuwsbrief zorgvuldig te lezen. Nieuwsbrief 10 mei Beste ouders, verzorgers, Voor u ligt de nieuwsbrief met informatie voor u en de kinderen. Wij willen u vragen om deze nieuwsbrief zorgvuldig te lezen. Voorwoord Na het goede nieuws

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF nr. 18 18 mei 2016

NIEUWSBRIEF nr. 18 18 mei 2016 NIEUWSBRIEF nr. 18 18 mei 2016 In deze nieuwsbrief: Ouderbijdrage en schoolreisgeld (herhaling) Schoolreisje groepen 3 en 4 Avondvierdaagse Kaarten in Actie Klussers gevraagd Nieuwsbrief Vreedzame School

Nadere informatie

Weekjournaal nr Schoolreis

Weekjournaal nr Schoolreis nr. 2 2018-2019 Schoolreis Donderdag 13 sept zijn de groepen 1 tot en met 5 naar het Sprookjeshof in Zuidlaren geweest We hebben eerst wat met elkaar gedronken, met een koekje erbij. Toen konden de kinderen

Nadere informatie

t Kuierjournaal 11 e jaargang no. 14: Enquête Studiedag

t Kuierjournaal 11 e jaargang no. 14: Enquête Studiedag 1 t Kuierjournaal 11 e jaargang no. 14: 31-03-17 Enquête Op onze school maken we gebruik van de kwaliteit enquête Beekveld & Terpstra. De enquête wordt vierjaarlijks afgenomen onder ouders, kinderen uit

Nadere informatie

t Informantje schooljaar week 29

t Informantje schooljaar week 29 k.b.s. Sint Theresia Postweg 131 7884 PJ Barger Compascuum e-mail: sttheresiaschool@primenius.nl tel: 0591-349275 website: http://www.sinttheresiaschool.nl t Informantje schooljaar 2016-2017 week 29 Agenda

Nadere informatie

Nieuwsflits nummer 1. Even bijpraten. 24 augustus Basisschool KOM.MIJN. Kalender volgende week:

Nieuwsflits nummer 1. Even bijpraten. 24 augustus Basisschool KOM.MIJN. Kalender volgende week: Basisschool KOM.MIJN Prins Frederikstraat 67a 5951 BR Belfeld 077 4758049 www.kommijn.kerobei.nl Nieuwsflits nummer 1 24 augustus 2018 Klik hier voor e-mailadressen Kalender volgende week: Ma Di Wo Do

Nadere informatie

Nieuwsbrief 13 mei 2016

Nieuwsbrief 13 mei 2016 Jochem Blaauboerstraat 4 1751 CJ Schagerbrug 0224-571626 info@obszwanenest.nl http://www.obszwanenest.nl Kalender 16 mei: 2 e pinksterdag 17 mei: Schoolreis groep 1 t/m 7 23 t/m 25 mei: Groep 8 Kamp 26

Nadere informatie

Belangrijke data komende periode:

Belangrijke data komende periode: Vrijdag 4 juli 2014 Belangrijke data komende periode: Datum Vrijdag 4 juli 2014 Zaterdag 5 juli t/m zondag 17 augustus 2014 Vrijdag 15 augustus 2014 Maandag 18 augustus 2014 Dinsdag 19 augustus 2014 Woensdag

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF. nr april 2017

NIEUWSBRIEF. nr april 2017 NIEUWSBRIEF nr. 15 4 april 2017 In deze nieuwsbrief: 10 minuten inloop Giro 555 Koningsspelen en ruilmarkt Schoolschaaktoernooi-herhaling MR informatieavond Avondvierdaagse Schoolreisje Opbrengst van het

Nadere informatie

In deze nieuwsbrief: Informatie over: - Hulpouders bibliotheek gezocht! - Bericht van de OR - Vakantierooster

In deze nieuwsbrief: Informatie over: - Hulpouders bibliotheek gezocht! - Bericht van de OR - Vakantierooster OBS De Vuurvlinder 2016-2017 week OBS 24 De Vuurvl Juni 2017 In deze nieuwsbrief: Informatie over: - Hulpouders bibliotheek gezocht! - Bericht van de OR - Vakantierooster 2017-2018 Oproep voor hulp in

Nadere informatie

Extra lokaal( meest rechtse lokaal als je voor de units staat op de speelplaats) Wordt lokaal voor extra begeleiding/bso ruimte

Extra lokaal( meest rechtse lokaal als je voor de units staat op de speelplaats) Wordt lokaal voor extra begeleiding/bso ruimte Lokalenverdeling 2018-2019 Al een aantal jaren zitten dezelfde groepen in de units. Ook een aantal leerkrachten zijn al langer werkzaam in de units. Op de organisatie dag hebben we besloten om komend schooljaar

Nadere informatie

Met vr. groet, Het team

Met vr. groet, Het team Geachte Ouder(s), Verzorger(s), Botterlaan 1 9934 EW Delfzijl Tel. 0596 612600 Directeur M. Lamain obsjanligthartdelfzijl@marenland.org www.obsjanligthart.nl Nieuwsbrief Jaargang 14 no. 10 21 maart 2017

Nadere informatie

Info bulletin mei t/m september 2019

Info bulletin mei t/m september 2019 Clubgebouw De Veldschoppe Gebr. Ketteringstraat 15 7131NM Lichtenvoorde Tel: 06-30690868 Info bulletin mei t/m september 2019 Gezinsfietstocht donderdag 30 mei start tussen 10.00 11:00 uur Avondvierdaagse

Nadere informatie

Nieuwsflits juli 2014

Nieuwsflits juli 2014 Nieuwsflits juli 2014 Samen bouwen in Vertrouwen Nog maar een kleine 2 weken en dan is het vakantie wat is het weer enorm snel gegaan. En wat hebben we allemaal weer ontzettend veel geleerd! Vanaf deze

Nadere informatie

De Woordhof Keppelseweg 56 6999 AR Hummelo 0314 381480 www.woordhof.nl - info@woordhof.nl

De Woordhof Keppelseweg 56 6999 AR Hummelo 0314 381480 www.woordhof.nl - info@woordhof.nl Nieuwsbrief De Woordhof Keppelseweg 56 6999 AR Hummelo 0314 381480 www.woordhof.nl - info@woordhof.nl Groepenverdeling 2015-2016 Schooljaar 2014 2015 1 juli 2015 I n h o u d : Blz. 1: Groepenverdeling

Nadere informatie

schooljaar aflevering 02 In deze Nieuwsflits:

schooljaar aflevering 02 In deze Nieuwsflits: schooljaar 2017-2018 aflevering 02 In deze Nieuwsflits: Informatieavond Studiedag Staking Overblijvers gevraagd! Overblijfreis Vervoer gevraagd! Kinderboekenweek vervoer Hoofdluis Meer Moerdijk Korte berichten

Nadere informatie

Nieuwsbrief nr. 16. Koningsdag!

Nieuwsbrief nr. 16. Koningsdag! Alexander Gogelweg 65 4384 EV Vlissingen 0118-465261 louisedecolignyschool@onzewijs.nl Website: www.louisedecolignyschool-onzewijs.nl Nieuwsbrief nr. 16 12 e jaargang Vrijdag 24 april 2015 Koningsdag!

Nadere informatie

Nieuwsbrief KBs St. Ludgerus Loenen a.d. Vecht

Nieuwsbrief KBs St. Ludgerus Loenen a.d. Vecht Nieuwsbrief KBs St. Ludgerus Loenen a.d. Vecht Agenda 4 april concert leerorkest 16.00-16.45: groep 7 17.45-18.30: groep 5 en 6 12 april L.O.S. afsluiting 16 t/m 18 april Eindtoets gr. 8 18 april Paasviering

Nadere informatie

Het Wilgenblaadje. Het Wilgenblaadje. Belangrijke data:

Het Wilgenblaadje. Het Wilgenblaadje. Belangrijke data: Het Wilgenblaadje Het Wilgenblaadje Editie 9: 06.11.2015 26: 25.03.2016 Belangrijke data: 28 maart t/m 1 april: alle kinderen vrij van school 04 april t/m 15 april: kledinginzameling voor All 4 Africa

Nadere informatie

CC-tje WEEK 37-2013 AGENDA. Personeel

CC-tje WEEK 37-2013 AGENDA. Personeel CC-tje WEEK 37-2013 Vorige week donderdag is onder grote belangstelling van familie, vrienden, collega s, ouders en kinderen onze meester Ed gecremeerd. De nabestaanden hebben laten weten enorm veel steun

Nadere informatie

Nieuwsflits 18- juli/augustus 2015

Nieuwsflits 18- juli/augustus 2015 Geachte ouders, verzorgers en leerlingen van De Delftse Daltonschool, Op donderdag 9 juli hebben we het schooljaar dan echt afgesloten. We kunnen terugkijken op een goed schooljaar met veel activiteiten

Nadere informatie

VOORAF AGENDA EXTRA INFO

VOORAF AGENDA EXTRA INFO VOORAF Deze keer starten we met een terugblik op een zeer geslaagde zaterdag op SBO Diekmaat. We willen alle ouder(s)/verzorger(s) en teamleden die zaterdagmorgen 11 maart de mouwen hebben opgestroopt

Nadere informatie

FEESTWEEK 2014. groep 1-2-3-4

FEESTWEEK 2014. groep 1-2-3-4 FEESTWEEK 2014 groep 1-2-3-4 Beste jongens en meisjes, beste ouder(s) /verzorger(s), Vanaf maandag 7 juli gaan we dit schooljaar weer afsluiten met de feestweek. En het wordt niet zomaar een feestweek,

Nadere informatie

Hulp gevraagd. De activiteiten van de Josephschool

Hulp gevraagd. De activiteiten van de Josephschool Hulp gevraagd De activiteiten van de Josephschool Augustus 2015 Schoolreisje: dinsdag13.10.2015 Lid Ouder Commissie Aan het begin van ieder schooljaar, gaan de leerlingen van groep 1 t/m 7 op schoolreis.

Nadere informatie

Donderdagsbrief. 13 april 2017

Donderdagsbrief.  13 april 2017 Donderdagsbrief 1348 www.clarafabriciusschool.nl 13 april 2017 14 april Goede Vrijdag alle kinderen zijn vrij 17 april 2 e Paasdag alle kinderen zijn vrij 18-19-20 april Groep 8 - Eindtoets basisonderwijs

Nadere informatie

info Bent u ontevreden? Vertel het ons! Bent u tevreden? Vertel het een ander! Kalender: Woordje vooraf Juni 2017

info Bent u ontevreden? Vertel het ons! Bent u tevreden? Vertel het een ander! Kalender: Woordje vooraf Juni 2017 Schoolkrant OBS De Springplank Jaargang 3 Editie 6 Juni 2017 info Kalender: Maandag 3 juli Nieuwe kinderen uit groep 1 komen kennismaken. Dinsdag 4 juli 15.30 uur In het lokaal van groep 5-6 kunnen ouders

Nadere informatie

Regel van de maand juli: Dat iedereen anders is, daar is niks mee mis

Regel van de maand juli: Dat iedereen anders is, daar is niks mee mis DEZE WEEK FELICITEREN WE: Anouk v.d. Meer (woensdag) Alle leerlingen die in de zomervakantie jarig zijn! Regel van de maand juli: Dat iedereen anders is, daar is niks mee mis Nieuws uit de personeelskamer.

Nadere informatie

nummer juni 2019 Verder vragen wij nog even uw aandacht voor onderstaande informatie die wij van een ouder hebben ontvangen:

nummer juni 2019 Verder vragen wij nog even uw aandacht voor onderstaande informatie die wij van een ouder hebben ontvangen: Pancopost nummer 14 04 juni 2019 AGENDA ma 03-06 : Week van de avond-4-daagse wo 05-06 : Excursie imker groepen 5 en 6 do 06-06 : Studiedag onderbouw: leerlingen gr 1 t/m 4 vrij vr 07-06 t/m 11-06 : Lang

Nadere informatie

schooljaar aflevering 16 In deze Nieuwsflits:

schooljaar aflevering 16 In deze Nieuwsflits: schooljaar 2016-2017 aflevering 16 In deze Nieuwsflits: Koningsspelen Verkeersspiegel Vervoer Moerdijk Schoon Wandeldriedaagse Koningsspelen Aanstaande vrijdag is het alweer zover! We gaan dan weer de

Nadere informatie

ilhelminaschool Natersweg 7 3082 VA Rotterdam 010-4292138 directie@wilhelminaschoolcharlois.nl www.wilhelminaschoolcharlois..nl Mededelingen directie

ilhelminaschool Natersweg 7 3082 VA Rotterdam 010-4292138 directie@wilhelminaschoolcharlois.nl www.wilhelminaschoolcharlois..nl Mededelingen directie ilhelminaschool.voor de beste basis! Juli 2015 Natersweg 7 3082 VA Rotterdam 010-4292138 directie@wilhelminaschoolcharlois.nl www.wilhelminaschoolcharlois..nl Mededelingen directie Beste ouders/verzorgers,

Nadere informatie

Hoeksteeninfo CBS De Hoeksteen Ooltgensplaat December 2018 Nummer 5

Hoeksteeninfo CBS De Hoeksteen Ooltgensplaat December 2018 Nummer 5 Hoeksteeninfo CBS De Hoeksteen Ooltgensplaat December 2018 Nummer 5 Uit het team Juf Suzan moet helaas op doktersadvies de komende weken rust houden en zal dus in het jaar 2018 niet meer bij ons in groep

Nadere informatie

schoolreis groepen 5, 6, 7: Deze kinderen zijn om uur op school 22, 23 en 24 mei schoolkamp groepen 8

schoolreis groepen 5, 6, 7: Deze kinderen zijn om uur op school 22, 23 en 24 mei schoolkamp groepen 8 Nieuwsbrief voor de ouders van RK basisschool De Walvis jaargang 19, nummer 15 vrijdag 12 mei 2017 Beste ouders, Het bericht over mijn vertrek roept de vraag op over mijn opvolging. Daar wordt al aan gewerkt.

Nadere informatie

Beste ouders, De andere leerlingen moeten nog even geduld hebben. Volgende week gaan groep 3 en 4 en aan het eind van de maand groep 5,6,7.

Beste ouders, De andere leerlingen moeten nog even geduld hebben. Volgende week gaan groep 3 en 4 en aan het eind van de maand groep 5,6,7. Nieuwsbrief 36 6 10 juni Beste ouders, Het eerste schoolreisje zit er al weer op. Groep 1 en 2 hebben zich opperbest vermaakt bij de Flierefluiter. Zo zelfs dat veel kinderen op de terugweg in slaap vielen!

Nadere informatie

KALENDER SCHOOLJAAR

KALENDER SCHOOLJAAR KALENDER SCHOOLJAAR 2017-2018 Versie augustus 2017 1 augustus 2017 1 dinsdag 2 woensdag 3 donderdag 4 vrijdag 5 zaterdag 6 zondag 7 maandag 8 dinsdag 9 woensdag 10 donderdag 11 vrijdag 12 zaterdag 13 zondag

Nadere informatie

Wingerdbericht. Agenda. Open dag: 30 april. Nummer 15: 17-04-2015. Jaargang 2014-2015

Wingerdbericht. Agenda. Open dag: 30 april. Nummer 15: 17-04-2015. Jaargang 2014-2015 Wingerdbericht Nummer 15: 17-04-2015 Jaargang 2014-2015 Agenda 19 april Schoolkerkdienst 21 t/m 23 april Eindtoets groep 8 (de ochtenden) 22 april Werkoverleg groep 1 t/m 3, deze lln. vrij 24 april Koningsdag

Nadere informatie

Nieuwsbrief CBS Anne de Vries. juni jaargang 21 / nummer 10

Nieuwsbrief CBS Anne de Vries. juni jaargang 21 / nummer 10 Nieuwsbrief CBS Anne de Vries juni 2016 - jaargang 21 / nummer 10 Van de directie Team In de afgelopen periode hebben we hulp gehad van een LIO-stagiair, meester Jorik Woltmeijer. Meester Woltmeijer heeft

Nadere informatie

POP OP DE POLDERHOF. Nieuwsbrief 39 week 28, 12 juli 2018

POP OP DE POLDERHOF. Nieuwsbrief 39 week 28, 12 juli 2018 Nieuwsbrief 39 week 28, 12 juli 2018 kalender juli 2018 maandag 16 juli - tijdens schooltijd stoeltje passen maandag 16 juli - afscheidsmusical groep 8 dinsdag 17 juli - afscheid groep 8 donderdag 19 juli

Nadere informatie

Nog 1 week. De beer is los! - herhaling. MR nieuws TSO

Nog 1 week. De beer is los! - herhaling. MR nieuws TSO Nog 1 week en dan zit het schooljaar er weer op! We nemen afscheid van groep 8 en kijken terug op een mooi en leerzaam jaar. Inmiddels kijken we ook al weer vooruit naar het nieuwe schooljaar. In de afgelopen

Nadere informatie

Nieuwsbrief. 30 mei Belangrijke data. 30 mei > voorlichting bureau halt groep 7. 9 juni > extra open dag van uur tot 12.

Nieuwsbrief. 30 mei Belangrijke data. 30 mei > voorlichting bureau halt groep 7. 9 juni > extra open dag van uur tot 12. Nieuwsbrief 30 mei 2017 Vanuit de directie: Belangrijke data Beste ouders/verzorgers, Vandaag ontvangt u de een na laatste nieuwsbrief. Dat betekent dat we het einde van het schooljaar al naderen. Nog

Nadere informatie

Koetkrant. Woensdag 8 februari 2017

Koetkrant. Woensdag 8 februari 2017 Koetkrant Woensdag 8 februari 2017 Agenda 14 februari 2017 : Inschrijven 10-minutengesprek 15 februari 2017 : Openochtend: aanmelden nieuwe kleuters 17 februari 2017 : Leerkrachtenverjaardag 18 februari

Nadere informatie

In deze Nieuwsflits: Terugblik Paasviering. Koningsspelen

In deze Nieuwsflits: Terugblik Paasviering. Koningsspelen schooljaar 2014-2015 aflevering 15 In deze Nieuwsflits: Terugblik Paasviering Koningsspelen Meivakantie Luizencontrole Vrije dagen mei Bieb gesloten Oudergesprekken mei Bericht van de OR Femke stelt zich

Nadere informatie

22 e jaargang nr juli 2018

22 e jaargang nr juli 2018 22 e jaargang nr.13 13 juli 2018 Beste ouders, verzorgers en belangstellenden van de leerlingen van Het Mozaïek, Hierbij ontvangt u de laatste nieuwsbrief van dit schooljaar. De eerstvolgende nieuwsbrief

Nadere informatie

Nieuwsbrief Op Weg. April 2015

Nieuwsbrief Op Weg. April 2015 Nieuwsbrief Op Weg April 2015 Logo: Met trots hebben wij vandaag aan onze leerlingen ons nieuwe logo gepresenteerd. Nee, het is echt geen 1 april grap. Ons nieuwe logo is de moderne uitvoering van het

Nadere informatie

Schoolverlaters, heel veel plezier en succes in het Voortgezet Onderwijs!! Datum: donderdag 13 juli 2017

Schoolverlaters, heel veel plezier en succes in het Voortgezet Onderwijs!! Datum: donderdag 13 juli 2017 Datum: donderdag 13 juli 2017 Populierenblaadje Algemeen: Musical: Onze schoolverlaters hebben weer heel wat talenten laten zien! De musical De DJ draait door was geweldig! Nogmaals dank aan alle ouders

Nadere informatie

o.b.s. t Heidemeer, psz t Snatertje en kdv Monkie

o.b.s. t Heidemeer, psz t Snatertje en kdv Monkie o.b.s. t Heidemeer, psz t Snatertje en kdv Monkie Nieuwsbrief 14 april 2017 Postbus 58, 9610 AB, Sappemeer tel: 0598-394045 e-mail: directie@obsheidemeer.nl website: www.obsheidemeer.nl psz: 06-23762234

Nadere informatie

Weekbericht van 3 juli: Zwem4daagse:

Weekbericht van 3 juli: Zwem4daagse: Weekbericht van 3 juli: Zwem4daagse: De leerlingen moeten volgende week iedere dag om 8.30 uur zwemkleding meenemen naar school! De leerkrachten weten hoe laat en op welke dagen er gezwommen gaat worden

Nadere informatie

Nieuwsbrief Kindcentrum de Aventurijn 14

Nieuwsbrief Kindcentrum de Aventurijn 14 Nieuwsbrief Kindcentrum de Aventurijn 14 8 juli 2015 Personeel Nu alle sollicitatieprocedures afgerond zijn, kan ik u meedelen welke leerkrachten volgend schooljaar welke groepen gaan lesgeven: Groep 1/2

Nadere informatie

Radar Jenaplanschool Johan Louis de Jonge

Radar Jenaplanschool Johan Louis de Jonge Radar Jenaplanschool Johan Louis de Jonge t Vrije 32 nieuwsbrief 4301JZ Zierikzee jaargang 13 nr. 20 Tel. 0111-413644 Maandag 11 mei 2015 info@jldejonge.nl radarjenaplanschool@gmail.com directeur: Debora

Nadere informatie

H O F N I E U W S NIEUW SCHOOLJAAR ZEELSTERHOF IS OPGEFRIST? AGENDA groepen Activiteit

H O F N I E U W S NIEUW SCHOOLJAAR ZEELSTERHOF IS OPGEFRIST? AGENDA groepen Activiteit H O F N I E U W S AGENDA groepen Activiteit Dinsdag 4 september 7 Informatieavond, aanvang 19.00 uur Dinsdag 4 september 8 Informatieavond, aanvang 20.00 uur Woensdag 5 september 1 en 2 Informatieavond,

Nadere informatie

September Welkom op onze school. Nieuwe leerlingen in de maand september zijn: Stijn Zaaijer Lynn Bonvanie

September Welkom op onze school. Nieuwe leerlingen in de maand september zijn: Stijn Zaaijer Lynn Bonvanie September 2015 Welkom op onze school. Nieuwe leerlingen in de maand september zijn: Stijn Zaaijer Lynn Bonvanie Voor de zomer vakantie is Kelvin Zwart begonnen in groep 1, in groep 2 is Henk Schaefer na

Nadere informatie

SCHOOLREGEL PLEINREGEL OMGANGSREGEL

SCHOOLREGEL PLEINREGEL OMGANGSREGEL N I E U W S F L I T S M A R I A S C H O O L In deze nieuwsflits speciale aandacht voor actualiteiten in april 2017 Geachte ouders, Hierbij ontvangt u de nieuwsflits van de maand april met daarin de nodige

Nadere informatie

In deze Nieuwsflits: Schoolfruit

In deze Nieuwsflits: Schoolfruit In deze Nieuwsflits: Schoolfruit Koningsspelen Meivakantie Help! Leuke leesboeken gezocht! Vrij met Hemelvaart Extra oudergesprekken Toetsen in de maanden mei en juni Informatieavond juni 2018 Oproep voor

Nadere informatie

Nieuwsbrief 20 Schooljaar juli 2016

Nieuwsbrief 20 Schooljaar juli 2016 Nieuwsbrief 20 Schooljaar 15 16 6 juli 2016 AGENDA Activiteit woensdag t/m vrijdag 6 t/m 8 juli groep 8 kamp donderdag 7 juli gr 1 t/m 8 2 e rapport mee zaterdag 9 juli ov & team Kledinginzameling dinsdag

Nadere informatie

Info bulletin april t/m september 2017

Info bulletin april t/m september 2017 Clubgebouw De Veldschoppe Gebr. Ketteringstraat 15 7131NM Lichtenvoorde Tel: 06-30690868 Info bulletin april t/m september 2017 Overzicht activiteiten mei t/m september 2017 Opening speeltuin maandag 17

Nadere informatie

Nieuwsbrief juni 2018

Nieuwsbrief juni 2018 Nieuwsbrief juni 2018 Sportdag bij accommodatie stichting MAN Op woensdag 20 juni is de sportdag. Om 8.30 uur verwachten we alle kinderen in sportkleding (groene schoolshirt) bij de multifunctionele accommodatie

Nadere informatie

Nieuwsbrief. De start van het nieuwe schooljaar... Abonnementen jeugdblad. In dit nummer:

Nieuwsbrief. De start van het nieuwe schooljaar... Abonnementen jeugdblad. In dit nummer: Nieuwsbrief Jaargang 21 - nummer 1 aug 2015 De start van het nieuwe schooljaar... Maandag 31 augustus starten we het nieuwe schooljaar, hopelijk met uitgeruste en opgewekte gezichten. Ik hoop dat iedereen

Nadere informatie

Nieuwsbrief 6 16 november 2018

Nieuwsbrief 6 16 november 2018 Nieuwsbrief 6 16 november 2018 Welbevindgesprekken Volgende week maandag en dinsdag zijn de welbevindgesprekken. In dit gesprek staat het welbevinden van het kind centraal. Als voorbereiding op de welbevindgesprekken

Nadere informatie

SCHOOLREGEL PLEINREGEL OMGANGSREGEL

SCHOOLREGEL PLEINREGEL OMGANGSREGEL N I E U W S F L I T S M A R I A S C H O O L In deze nieuwsflits speciale aandacht voor actualiteiten in december 2015 Geachte ouders, Hierbij ontvangt u de nieuwsflits van de maand december met daarin

Nadere informatie