Ochtenddienst 15 januari 2017

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Ochtenddienst 15 januari 2017"

Transcriptie

1 Ochtenddienst 15 januari 2017 Hervormde Gemeente Numansdorp Zondag 1 Voorganger : Ds. J.H. den Braber Organist : Rick Jan Hitzerd

2 Welkom Mededelingen door diaken Saskia Pijl Voor verdere bijzonderheden wordt verwezen naar de weekbrief.

3 Stil gebed De gemeente gaat (indien mogelijk) staan.

4 Gezang 457 vers 1, 2 en 4 1. Heilig, heilig, heilig! Heer, God almachtig, vroeg in de morgen word' U ons lied gewijd. Heilig, heilig, heilig! Liefdevol en machtig, Drievuldig God, die één in wezen zijt.

5 Gezang 457 vers 1, 2 en 4 2. Heilig, heilig, heilig! Heiligen aanbidden, werpen aan de glazen zee hun gouden kronen neer. Eeuwig zij U ere, waar Gij troont te midden al uwe eng'len, onvolprezen Heer.

6 Gezang 457 vers 1, 2 en 4 4. Heilig, heilig, heilig! Heer, God almachtig hemel, zee en aarde verhoogt uw heerlijkheid. Heilig, heilig, heilig! Liefdevol en machtig, Drievuldig God, die een in wezen zijt.

7 Votum en groet Na votum en groet gaat de gemeente weer zitten

8 Gezang 313 vers 1, 3, 6 en 7 1. Zonne der gerechtigheid, ga ons op in deze tijd, opdat al wat leeft de dag in uw kerk aanschouwen mag. Erbarm U, Heer.

9 Gezang 313 vers 1, 3, 6 en 7 3. Zie, Heer, de verdeeldheid aan, die geen mens ooit helen kan. Breng, o Herder, in Gods naam uw verstrooide kudde saam. Erbarm U, Heer.

10 Gezang 313 vers 1, 3, 6 en 7 6. Laat ons zo uw heerlijkheid zien in deze donk're tijd, opdat wij nu en voortaan trouw U ter beschikking staan. Erbarm U, Heer.

11 Gezang 313 vers 1, 3, 6 en 7 7. Alle eer en macht en kracht worde, Heer, U toegebracht; heel de mensheid stemme saam in de drieklank van uw naam. Erbarm U, Heer.

12 Wetslezing Leviticus 19: 2-4 en 9 18 (NBV) 2 Zeg tegen de gemeenschap van Israël: Wees heilig, want ik, de HEER, jullie God, ben heilig. 3 Toon ontzag voor je moeder en je vader, en neem steeds mijn sabbat in acht. Ik ben de HEER, jullie God. 4 Laat je niet in met afgoden en maak geen godenbeelden. Ik ben de HEER, jullie God. 9 Wanneer je de graanoogst binnenhaalt, oogst dan niet tot aan de rand van de akker en raap wat blijft liggen niet bijeen. 10 En wanneer je bij de wijnoogst druiven plukt, loop dan niet alles nog eens na

13 Wetslezing Leviticus 19: 2-4 en 9 18 (NBV) en raap niet bijeen wat op de grond is gevallen, maar laat het liggen voor de armen en de vreemdelingen. Ik ben de HEER, jullie God. 11 Steel niet, lieg niet en bedrieg je naaste niet. 12 Leg geen valse eed af als je bij mijn naam zweert, want daarmee ontwijd je de naam van je God. Ik ben de HEER. 13 Beroof niemand en pers een ander niet af. Betaal een dagloner zijn loon nog op dezelfde dag uit. 14 Spreek geen vloek uit over een dove en plaats geen obstakel voor de voeten van een blinde. Toon ontzag voor je God. Ik ben de HEER.

14 Wetslezing Leviticus 19: 2-4 en 9 18 (NBV) 15 Wees niet partijdig wanneer je rechtspreekt. Trek onaanzienlijken niet voor en zie machthebbers niet naar de ogen. Spreek rechtvaardig recht over je naasten. 16 Breng het leven van een ander niet in gevaar door lasterpraat over hem rond te strooien. Ik ben de HEER. 17 Wees niet haatdragend. Als je iemand iets te verwijten hebt, roep hem dan ter verantwoording en laad niet omwille van een ander schuld op je 18 door je te wreken of wrok te blijven koesteren. Heb je naaste lief als jezelf. Ik ben de HEER.

15 Psalm 123 vers 1 en 2 1. Tot U, die zetelt in de hemel hoog, hef ik vol hoop mijn oog. Zoals een knecht let op zijns heren wenken of hij zijn gunst wil schenken, zoals het oog der dienstmaagd vol vertrouwen rust op de hand der vrouwe, zo zien wij op tot God, den Heer, tot Hij ons weer genadig zij.

16 Psalm 123 vers 1 en 2 2. Wees ons nabij, wees ons nabij, ons lot stelt ons voor elk ten spot. Ons hart walgt van de hoogmoed der gerusten, de trots der zelfbewusten. Wij zijn reeds lang verzadigd van verachting en hebben geen verwachting, tenzij van U: o Heer, neem weg de smaad, verlos ons van dit kwaad.

17 Gebed om de opening van het Woord

18 Kindermoment

19 ELB 439 vers 1, 2 en 3 Kinderlied 1. Hoger dan de blauwe luchten en de sterretjes van goud woont de Vader in de hemel die van alle kind ren houdt.

20 ELB 439 vers 1, 2 en 3 Kinderlied 2. Ook voor zieke kind ren zorgt Hij, kent hun tranen en hun pijn, ja, voor groten en voor kleinen wil de Heer een helper zijn.

21 ELB 439 vers 1, 2 en 3 Kinderlied 3. Daarom vragen wij eerbiedig, vouwen onze handjes saam: Heer die altijd naar ons luistert, neem nu ons gebedje aan. Amen.

22 Kindernevendienst De kinderen gaan naar de kindernevendienst

23 Bijbellezing (HSV) Lucas 3: 21 en En het geschiedde, toen al het volk gedoopt was, en Jezus ook gedoopt was en aan het bidden was, dat de hemel geopend werd, 22 en dat de Heilige Geest op Hem neerdaalde in lichamelijke gedaante als een duif. En er kwam een stem uit de hemel die zei: U bent Mijn geliefde Zoon, in U heb Ik Mijn welbehagen!

24 Bijbellezing (NBV) Handelingen 2: Laat het hele volk van Israël er daarom zeker van zijn dat Jezus, die u gekruisigd hebt, door God tot Heer en messias is aangesteld. 37 Toen ze dit hoorden, waren ze diep getroffen en vroegen aan Petrus en de andere apostelen: Wat moeten we doen, broeders? 38 Petrus antwoordde: Keer u af van uw huidige leven en laat u dopen onder aanroeping van Jezus Christus om vergeving te krijgen voor uw zonden. Dan zal de heilige Geest u geschonken worden, 39 want voor u geldt deze belofte, evenals voor uw kinderen en voor allen die ver weg zijn en die de Heer, onze God, tot zich zal roepen.

25 Bijbellezing (NBV) Handelingen 2: Ook op nog andere wijze legde hij getuigenis af, waarbij hij een dringend beroep op zijn toehoorders deed met de woorden: Laat u redden uit dit verdorven mensengeslacht! 41 Degenen die zijn woorden aanvaardden, lieten zich dopen; op die dag breidde het aantal leerlingen zich uit met ongeveer drieduizend. 42 Ze bleven trouw aan het onderricht van de apostelen, vormden met elkaar een gemeenschap, braken het brood en wijdden zich aan het gebed. 43 De vele tekenen en wonderen die de apostelen verrichtten, vervulden iedereen met ontzag.

26 Bijbellezing (NBV) Handelingen 2: Allen die het geloof hadden aanvaard, bleven bijeen en hadden alles gemeenschappelijk. 45 Ze verkochten al hun bezittingen en verdeelden de opbrengst onder degenen die iets nodig hadden. 46 Elke dag kwamen ze trouw en eensgezind samen in de tempel, braken het brood bij elkaar thuis en gebruikten hun maaltijden in een geest van eenvoud en vol vreugde. 47 Ze loofden God en stonden in de gunst bij het hele volk. De Heer breidde hun aantal dagelijks uit met mensen die gered wilden worden.

27 Psalm 141 vers 1 en 2 Oude berijming 1. 'k Roep, HEER, in angst tot U gevloden, Ai, haast U tot mijn hulp en red; Hoor naar de stem van mijn gebed, Daar ik U aanroep in mijn noden.

28 Psalm 141 vers 1 en 2 Oude berijming 2. Mijn beê, met opgeheven handen, Klimm' voor Uw heilig aangezicht, Als reukwerk, voor U toegericht, Als offers, die des avonds branden.

29 Verkondiging Handelingen 2:42 Ze bleven trouw aan het onderricht van de apostelen, vormden met elkaar een gemeenschap, braken het brood en wijdden zich aan het gebed. Gezocht: Een biddende gemeente

30 ELB 312 Jezus vol liefde, U wilt ons leiden. Wij prijzen U als onze Heer. Kom met uw kracht, o Heer en vul ons tot uw eer, kom tot uw doel met ieder van ons. Maak ons een volk, Heer, heilig en rein, dat U, Heer, volkomen steeds toegewijd zal zijn.

31 Kindernevendienst De kinderen komen terug van de kindernevendienst.

32 Bericht van overlijden

33 Stilte Danken Voorbeden Onze Vader

34 Inzameling van de gaven De collecte in de dienst is voor het College van Kerkrentmeesters met bestemming: Eredienst en Kerkmuziek De collecte bij de uitgang is voor de Diaconie met bestemming: Livingstone Tijdens de collecte komen de kinderen van de oppas in de kerk.

35 Gezang 75 : 11 en 15 (staande) 11. Gij zijt de wijnstok van het leven, in duizend ranken uitgebreid, het leven, ons in U gegeven, draagt goede vruchten op zijn tijd. Laat ons uw ranken zijn voorgoed, doorstroom ons met uw hartebloed.

36 Gezang 75 : 11 en 15 (staande) 15. O Christus, ons van God gegeven, Gij tot in alle eeuwigheid de weg, de waarheid en het leven, Gij zijt de zin van alle tijd. Vervul van dit geheimenis uw kerk die in de wereld is.

37 Zegen met gezongen Amen

38 Gezegende zondag toegewenst! U bent nu van harte welkom in de Voorhof voor koffie, thee en limonade en om elkaar te ontmoeten. Vanmiddag gaat om 17:00 uur voor ds. W. Geuze uit s Gravendeel Deze dienst is na te luisteren via

Wij zingen voor de dienst: Lied 825 : 1 en 2 Nieuwe Liedbundel De wereld is van Hem vervuld

Wij zingen voor de dienst: Lied 825 : 1 en 2 Nieuwe Liedbundel De wereld is van Hem vervuld Wij zingen voor de dienst: Lied 825 : 1 en 2 Nieuwe Liedbundel De wereld is van Hem vervuld Mededelingen Wij zingen als aanvangslied: Psalm 146 : 1 en 2 Nieuwe Liedbundel Zing, mijn ziel, voor God,

Nadere informatie

Mededelingen door de ouderling van dienst. Gijs van Ginkel Ouderling Scriba

Mededelingen door de ouderling van dienst. Gijs van Ginkel Ouderling Scriba Mededelingen door de ouderling van dienst Gijs van Ginkel Ouderling Scriba Psalm 62 vers 1 Psalm 62 vers 1 Lied 62b vers 1 (Nieuwe Liedboek) Lied 62b vers 1 (Nieuwe Liedboek) Psalm 62 vers 5 Psalm 62 vers

Nadere informatie

Protestantse gemeente Michaëlkerk Leersum. zondag 11 november achtste zondag van de herfsttijd-

Protestantse gemeente Michaëlkerk Leersum. zondag 11 november achtste zondag van de herfsttijd- Protestantse gemeente Michaëlkerk Leersum zondag 11 november 2018 -achtste zondag van de herfsttijd- Zondag van de Mantelzorg (Cornelisz Droochsloot: Sint Maarten) voorganger: begeleiding: ds. Pieter Goedendorp

Nadere informatie

Ochtenddienst 29 oktober 2017

Ochtenddienst 29 oktober 2017 Ochtenddienst 29 oktober 2017 Hervormde Gemeente,Numansdorp Zondag 2 Voorganger : Ds. J.W. van den Bosch te Piershil Organist : Paul Rotscheid Welkom Mededelingen door diaken Mirjam Pegels - Korbijn Voor

Nadere informatie

Ochtenddienst 25 juni Zondag 17

Ochtenddienst 25 juni Zondag 17 Ochtenddienst 25 juni 2017 Zondag 17 Voorganger Organist : Ds. J.H. den Braber : Jaap Dekker Welkom Mededelingen door Diaken Mirjam Pegels. Voor verdere bijzonderheden wordt verwezen naar de weekbrief.

Nadere informatie

Ochtenddienst 11 november 2018

Ochtenddienst 11 november 2018 Ochtenddienst 11 november 2018 Dankdag voor gewas en arbeid Voorganger : Ds. C.D. van Alphen Organist : Erik Olislagers Welkom Mededelingen door diaken Corrie Dijksman - Snel Voor verdere bijzonderheden

Nadere informatie

Ochtenddienst 8 januari 2017

Ochtenddienst 8 januari 2017 Ochtenddienst 8 januari 2017 Voorganger Organist : Ds. C. D. van Alphen : Rens van Rossum Welkom Afkondigingen door diaken Mirjam Pegels - Korbijn Voor verdere bijzonderheden verwijzen wij u naar de weekbrief.

Nadere informatie

Eredienst van gebed, zang en bemoediging

Eredienst van gebed, zang en bemoediging Eredienst van gebed, zang en bemoediging Vurig en eensgezind wijdden ze zich aan het gebed, samen met de vrouwen en met Maria, de moeder van Jezus, en met zijn broers. Zingen: Psalm 116 vers 7, 8 en 10

Nadere informatie

Doopdienst 3 maart 2019 Hervormde Gemeente Numansdorp. Voorganger : Ds. C.D. van Alphen Organist : Joël Terdu

Doopdienst 3 maart 2019 Hervormde Gemeente Numansdorp. Voorganger : Ds. C.D. van Alphen Organist : Joël Terdu Doopdienst 3 maart 2019 Hervormde Gemeente Numansdorp Voorganger : Ds. C.D. van Alphen Organist : Joël Terdu Welkom Mededelingen door ouderling Constant Barendregt Voor verdere bijzonderheden wordt verwezen

Nadere informatie

Ochtenddienst - 26 Juni 2016

Ochtenddienst - 26 Juni 2016 Ochtenddienst - 26 Juni 2016 Afscheid Kindernevendienst Thema: Op ontdekkingsreis Jonathan Heemskerk Toine Kuipers Dion Oppelaar Jim van der Voorden Voorganger Organist M.m.v. : Ds. C.D. van Alphen : Rick-Jan

Nadere informatie

Liturgie voor de ochtenddienst op zondag 16 juni 2019, in de Hervormde gemeente te Den Ham, aanvang uur.

Liturgie voor de ochtenddienst op zondag 16 juni 2019, in de Hervormde gemeente te Den Ham, aanvang uur. Liturgie voor de ochtenddienst op zondag 16 juni 2019, in de Hervormde gemeente te Den Ham, aanvang 10.00 uur. Voorganger: Ouderling van dienst: Organist: Ds. C.H. Bax Hans Bosch Bram Jaspers Aanvangslied:

Nadere informatie

Ochtenddienst 9 april :00 uur Hervormde gemeente Numansdorp

Ochtenddienst 9 april :00 uur Hervormde gemeente Numansdorp Ochtenddienst 9 april 2017 10:00 uur Hervormde gemeente Numansdorp Doop- en Belijdenisdienst 9 april 2017 Voorgangers: Organist: Ds. C.D. van Alphen Ds. J.H. den Braber Rick-Jan Hitzerd Welkom Afkondigingen

Nadere informatie

Gezamenlijke Startdienst 18 september 2016

Gezamenlijke Startdienst 18 september 2016 Gezamenlijke Startdienst 18 september 2016 Gezamenlijke Startdienst 18 september 2016 Voorganger Organist : Ds. E. Bijl : Jaap Dekker Welkom Afkondigingen door ouderling Janie van Everdingen t Jong Voor

Nadere informatie

De krachtige gemeente. De krachtige gemeente Handelingen 2:42-47 en 4:32-35

De krachtige gemeente. De krachtige gemeente Handelingen 2:42-47 en 4:32-35 De krachtige gemeente Hand. 2:41-47 Degenen die zijn woorden aanvaardden, lieten zich dopen; op die dag breidde het aantal leerlingen zich uit met ongeveer drieduizend. 42 Ze bleven trouw aan het onderricht

Nadere informatie

Lezen : Psalm 4. Lied 457 : 1, 2, 3 en 4 Psalm 23 : 1, 2 en 3 Lied 293 : 1 en 4 Lied 473 : 1, 2, 4, 5 en 10 Lied 409 : 1, 2 en 5

Lezen : Psalm 4. Lied 457 : 1, 2, 3 en 4 Psalm 23 : 1, 2 en 3 Lied 293 : 1 en 4 Lied 473 : 1, 2, 4, 5 en 10 Lied 409 : 1, 2 en 5 GKv Drachten ZW & O Lezen : Psalm 4 Lied 457 : 1, 2, 3 en 4 Psalm 23 : 1, 2 en 3 Lied 293 : 1 en 4 Lied 473 : 1, 2, 4, 5 en 10 Lied 409 : 1, 2 en 5 Voor de kinderen: Op de gebedsmuur mag je een briefje

Nadere informatie

Morgendienst 1 oktober Bevestiging ambtsdragers

Morgendienst 1 oktober Bevestiging ambtsdragers Morgendienst 1 oktober 2017 Bevestiging ambtsdragers 1 Welkom en mededelingen 2 Samenzang Hoe lieflijk, hoe goed is mij HEER Psalm 84:1 en 3 3 Psalm 84:1 Hoe lieflijk, hoe goed is mij, HEER, het huis waar

Nadere informatie

Ochtenddienst 30 december Voorganger : Ds. R.A. Grisnigt, s Gravenpolder Organist : Matthijs op den Brouw

Ochtenddienst 30 december Voorganger : Ds. R.A. Grisnigt, s Gravenpolder Organist : Matthijs op den Brouw Ochtenddienst 30 december 2018 Voorganger : Ds. R.A. Grisnigt, s Gravenpolder Organist : Matthijs op den Brouw Welkom Mededelingen door Mirjam Pegels - Korbijn Voor verdere bijzonderheden wordt verwezen

Nadere informatie

Handelingen 2. Hand. 2: 36-eind HSV

Handelingen 2. Hand. 2: 36-eind HSV 36 Laat dan heel het huis van Israël zeker weten dat God Hem tot een Heere en Christus gemaakt heeft, namelijk deze Jezus, Die u gekruisigd hebt. 37 En toen zij dit hoorden, werden zij diep in het hart

Nadere informatie

Gezamenlijke Startdienst. 17 september Open Huis

Gezamenlijke Startdienst. 17 september Open Huis Gezamenlijke Startdienst 17 september 2017 Open Huis Gezamenlijke Startdienst Voorganger Organist Muziekgroep : Ds. C.D. van Alphen : Danny Spaans : o.l.v. Erik Olislagers Welkom Afkondigingen door diaken

Nadere informatie

Van harte welkom in deze gezamenlijke dienst van de Wijkgemeente Martinikerk en de Tehuisgemeente.

Van harte welkom in deze gezamenlijke dienst van de Wijkgemeente Martinikerk en de Tehuisgemeente. Van harte welkom in deze gezamenlijke dienst van de Wijkgemeente Martinikerk en de Tehuisgemeente. Contact Hebt u vragen, of wilt u een persoonlijk gesprek, neem dan gerust contact op of spreek iemand

Nadere informatie

Welkom in deze dienst Voorganger is ds. L.W. Smelt (Voorthuizen)

Welkom in deze dienst Voorganger is ds. L.W. Smelt (Voorthuizen) Welkom in deze dienst Voorganger is ds. L.W. Smelt (Voorthuizen) Schriftlezingen: Jesaja 11 en 53 Mattheüs 2, 3 en 4 Lied: Dit is de dag en Psalm 33 vers 2 Avondzang vers 1 (Schoolpsalm) Psalm 84 vers

Nadere informatie

Eredienst 21 mei :00 uur Voorganger: ds. J.W. Boerma

Eredienst 21 mei :00 uur Voorganger: ds. J.W. Boerma Eredienst 21 mei 2017 10:00 uur Voorganger: ds. J.W. Boerma Liturgie Votum / zegengroet Opwekking 462 Wet Gezang 165 Gebed Handelingen 4 : 10B - 12 Psalm 99 : 1, 4, 6, 8 >> Regenboog Preek Opwekking 733

Nadere informatie

Kerk voor Jou dienst 22 mei 2016

Kerk voor Jou dienst 22 mei 2016 Kerk voor Jou dienst 22 mei 2016 Voorganger : Ds. J. H. den Braber Organist : Jaap Dekker Muzikale medewerking : Emma Engels / Thom Engels / Maarten Cieremans / Tessa van der Horst / Michelle de Regt /

Nadere informatie

Ochtenddienst 9 september 2018 Viering Heilig Avondmaal

Ochtenddienst 9 september 2018 Viering Heilig Avondmaal Ochtenddienst 9 september 2018 Viering Heilig Avondmaal Avondmaalszondag 2 Voorganger: Ds. C.D. van Alphen Organist : Rens van Rossum Welkom Mededelingen door jeugd-ouderling Carin Verheuvel Voor verdere

Nadere informatie

Lezen : Deuteronomium 6: 4-18 Zondag 47 Opwekking 25 Opwekking 277 Opwekking 354 Psalm 86 : 2, 3 en 4 (NPB) Geloofsbelijdenis Onze Vader Opwekking 708

Lezen : Deuteronomium 6: 4-18 Zondag 47 Opwekking 25 Opwekking 277 Opwekking 354 Psalm 86 : 2, 3 en 4 (NPB) Geloofsbelijdenis Onze Vader Opwekking 708 Lezen : Deuteronomium 6: 4-18 Zondag 47 Opwekking 25 Opwekking 277 Opwekking 354 Psalm 86 : 2, 3 en 4 (NPB) Geloofsbelijdenis Onze Vader Opwekking 708 Welkom en mededelingen Opwekking 25 Rechts Links Laat

Nadere informatie

Belijdenis en Doopdienst 28 augustus :00 uur

Belijdenis en Doopdienst 28 augustus :00 uur Belijdenis en Doopdienst 28 augustus 2016 10:00 uur Voorganger : Ds. J. den Braber / ds. C.D. van Alphen Organist : Arie Bestebreur Muzikale medewerking van Wim Schelling. Belijdenis en Heilige Doop familie

Nadere informatie

Zondag 18 November 2018 Viering heilig Avondmaal/lopend

Zondag 18 November 2018 Viering heilig Avondmaal/lopend Protestantse Gemeente te Rijssen Open Hof Zondag 18 November 2018 Viering heilig Avondmaal/lopend Voorganger: Ds. J. Ek Ouderling van Dienst: Mevr. H. Nijhuis Organist: Dhr. P. van Blanken Na de dienst

Nadere informatie

Kerk voor Jou dienst

Kerk voor Jou dienst Kerk voor Jou dienst Voorganger Organist : Dhr. A. Voogd : Rens van Rossum Welkom Afkondigingen door Ouderling Janie van Everdingen t Jong Voor verdere bijzonderheden verwijzen wij u naar de weekbrief.

Nadere informatie

Ochtenddienst 11 januari :00 uur Hervormde gemeente Numansdorp

Ochtenddienst 11 januari :00 uur Hervormde gemeente Numansdorp Ochtenddienst 11 januari 2015 10:00 uur Hervormde gemeente Numansdorp Ochtenddienst 11 januari 2015 Voorganger Organist : Ds. J.H. den Braber : Rick-Jan Hitzerd Welkom Afkondigingen door ouderling-kerkrentmeester

Nadere informatie

Zondag 6 augustus Orgelspel. Begroeting. De gemeente gaat staan. Intochtslied: Lied 283 DIENST VAN DE VOORBEREIDING

Zondag 6 augustus Orgelspel. Begroeting. De gemeente gaat staan. Intochtslied: Lied 283 DIENST VAN DE VOORBEREIDING Zondag 6 augustus 2017 7 e zondag van de zomer Orgelspel Begroeting De gemeente gaat staan Intochtslied: Lied 283 DIENST VAN DE VOORBEREIDING Stilte om ons voor te bereiden op de dienst. Bemoediging o.

Nadere informatie

Ochtenddienst 19 juni :00 uur Hervormde gemeente Numansdorp

Ochtenddienst 19 juni :00 uur Hervormde gemeente Numansdorp Ochtenddienst 19 juni 2016 10:00 uur Hervormde gemeente Numansdorp Ochtenddienst 19 juni 2016 Voorganger Organist : Ds. W. Geuze uit s Gravendeel : Rens van Rossum Welkom Afkondigingen door Ouderling Constant

Nadere informatie

Ochtenddienst 31 juli 2016

Ochtenddienst 31 juli 2016 Ochtenddienst 31 juli 2016 Voorganger Organist : Ds. C.D. van Alphen : Arie Bestebreur Welkom Mededelingen door diaken Corrie Dijksman Snel. Voor verdere bijzonderheden wordt verwezen naar de weekbrief.

Nadere informatie

Welkom in de Pauluskerk

Welkom in de Pauluskerk Welkom in de Pauluskerk (1 oktober 2017) Voorganger Organiste Combo : Ds. Henk Reinders : Anja van der Ploeg : Anja van der Ploeg, Mariëlle Willemsen, Liesbeth Mijnders & Diana van Leeuwen Zingen: Evangelisch

Nadere informatie

Welkom in de Hoeksteen. Voorganger: ds. Tonny Nap

Welkom in de Hoeksteen. Voorganger: ds. Tonny Nap Welkom in de Hoeksteen Voorganger: ds. Tonny Nap In deze dienst is er: Voor wie? Ichtûs Kids Voor alle kinderen vanaf 3,5 jaar tot en met groep 4 Waar? In het zaaltje naast de crèche Lezen : 2 Koningen

Nadere informatie

Liturgie Viering Heilig Avondmaal zondag 3 september 2017 om uur

Liturgie Viering Heilig Avondmaal zondag 3 september 2017 om uur Liturgie Viering Heilig Avondmaal zondag 3 september 2017 om 09.30 uur Voorganger : mw. ds. I. Jansen-Kleinjan Ouderling van dienst : mw. G. van Olst Schriftlezing : mw. C. Ludwig Organist : dhr. J. v/d

Nadere informatie

Ochtenddienst 24 juli 2016

Ochtenddienst 24 juli 2016 Ochtenddienst 24 juli 2016 Voorganger Organist : Ds. C.D. van Alphen : Arie Bestebreur Welkom Mededelingen door diaken Saskia Pijl. Voor verdere bijzonderheden wordt verwezen naar de weekbrief. Stil gebed

Nadere informatie

Welkom in de Hoeksteen

Welkom in de Hoeksteen Welkom in de Hoeksteen Startzondag 2016: Werken met kringen In deze dienst vieren we het Heilig Avondmaal Voorganger: ds. Sieds de Jong Lezen : Handelingen 2 : 43-47 Openbaring 3 : 13-22 Gezang 119 : 1,

Nadere informatie

Ochtenddienst 20 januari 2019

Ochtenddienst 20 januari 2019 Ochtenddienst 20 januari 2019 Hervormde Gemeente Numansdorp Voorganger Organist : Ds. J.W. van den Bosch : Christian Boogaard Welkom Mededelingen door Diaken Mirjam Pegels - Korbijn Voor verdere bijzonderheden

Nadere informatie

Ochtenddienst 10 september 2017

Ochtenddienst 10 september 2017 Ochtenddienst 10 september 2017 Hervormde Gemeente Numansdorp Doopzondag 1 Voorganger : Ds. C.D. van Alphen Organist : Rick Jan Hitzerd Doopdienst 10 september 2017 In deze dienst zal de Heilige Doop bediend

Nadere informatie

Welkom in de Hoeksteen. Voorganger: ds. Tonny Nap

Welkom in de Hoeksteen. Voorganger: ds. Tonny Nap Welkom in de Hoeksteen Voorganger: ds. Tonny Nap Lezen : Galaten 5 Tekst : Galaten 5 : 1 en 13 Psalm 72 : 1, 4 en 7 Psalm 1 : 1 Lied 473 : 1, 2, 3, 4 en 5 Gezang 179a : 1 Lied 435 : 4 en 5 Votum en groet

Nadere informatie

THEMAREEKS: 10 GEBODEN

THEMAREEKS: 10 GEBODEN THEMAREEKS: 10 GEBODEN STEEL NIET! ACTIE 4 KIDS 6 november 2016 10:30 uur Voorganger: ds. W. Gugler Ouderling: Marrian Meiling Organist: Ans Kuus Lector: Lieske Gijsbertsen Koster: H. van Polen/ M. van

Nadere informatie

Ochtenddienst 11 december e Advent. Voorganger : Ds. R.R. Maathuis uit Werkendam Organist : Arie Bestebreur

Ochtenddienst 11 december e Advent. Voorganger : Ds. R.R. Maathuis uit Werkendam Organist : Arie Bestebreur Ochtenddienst 11 december 2016 3 e Advent Voorganger : Ds. R.R. Maathuis uit Werkendam Organist : Arie Bestebreur Welkom Mededelingen door ouderling Janie van Everdingen t Jong Voor verdere bijzonderheden

Nadere informatie

Welkom in deze dienst Voorganger is ds. K. Timmerman

Welkom in deze dienst Voorganger is ds. K. Timmerman Welkom in deze dienst Voorganger is ds. K. Timmerman Schriftlezing: Jesaja 6 vers 1 t/m 8 Lied 219 vers 1, 2, 3 en 4 (Op Toonhoogte) Psalm 30 vers 3 (Schoolpsalm) Psalm 97 vers 1 en 7 Psalm 99 vers 1,

Nadere informatie

Orde van dienst voor Eerste Kerstdag

Orde van dienst voor Eerste Kerstdag Orde van dienst voor Eerste Kerstdag Het Witte Kerkje Huis ter Heide 25 december 2015 Voorganger: ds. Els van der Wal Organist: Gert-Jan van den Bos Lector: Corrie Poelakker m.m.v. Ilonka van der Sluis,

Nadere informatie

Ochtenddienst 13 mei zondag 22

Ochtenddienst 13 mei zondag 22 Ochtenddienst 13 mei 2018 zondag 22 Voorganger Organist : Ds. J.H. den Braber : Rick-Jan Hitzerd Welkom Mededelingen door diaken Bas van der Burgh. Voor verdere bijzonderheden wordt verwezen naar de weekbrief.

Nadere informatie

Liturgie voor de ochtenddienst op zondag 5 maart 2017, met de Spoorzoekers, aanvang: uur.

Liturgie voor de ochtenddienst op zondag 5 maart 2017, met de Spoorzoekers, aanvang: uur. Liturgie voor de ochtenddienst op zondag 5 maart 2017, met de Spoorzoekers, aanvang: 10.00 uur. Voorganger: Ouderling van dienst: Organist: Pianist: Muzikale medewerking: Koster: Ds. G. de Goeijen Willem

Nadere informatie

Eredienst 06 mei :00 Voorganger: ds. H. van den Berg

Eredienst 06 mei :00 Voorganger: ds. H. van den Berg Eredienst 06 mei 2018 10:00 Voorganger: ds. H. van den Berg Liturgie Votum / zegengroet Psalm 65 : 1 (NPB) Wet Psalm 65 : 2 (NPB) Gebed Johannes 13 : 31 38 Gezang 61 : 1, 2, 3 Tekst: 1 Korintiërs 13 :

Nadere informatie

Ochtenddienst 2 juli 2017

Ochtenddienst 2 juli 2017 Ochtenddienst 2 juli 2017 Hervormde Gemeente Numansdorp Voorganger : Ds. C.D. van Alphen Organist : Joël Terdu Muziekgroep Afscheid Kindernevendienst Annabelle Olislagers Mirthe van der Sluis Sasja Velthoven

Nadere informatie

7 mei uur HJ Room orgel: Piet Noort schriftlezing: Jurrina de Vos

7 mei uur HJ Room orgel: Piet Noort schriftlezing: Jurrina de Vos 7 mei 2017 17.00 uur HJ Room orgel: Piet Noort schriftlezing: Jurrina de Vos 1. Votum 2. Vrede/zegengroet 3. Zingen: Ps. 35: 13 (Laat vromen juichen, trouwe HEER) 4. Gebed 5. Tekst: Zd 2 Heid Cat. 6. Zingen:

Nadere informatie

THEMADIENST, in samenwerking met de kindernevendienst

THEMADIENST, in samenwerking met de kindernevendienst Orde van dienst voor zondag 29 mei 2016 Wijkgemeente Markus, Grote Kerk, 9.30 uur THEMADIENST, in samenwerking met de kindernevendienst Thema: de eerste gemeente. God loven Voorganger: ds. H.L. Versluis

Nadere informatie

Ochtenddienst 27 december :00 uur Hervormde gemeente Numansdorp

Ochtenddienst 27 december :00 uur Hervormde gemeente Numansdorp Ochtenddienst 27 december 2015 10:00 uur Hervormde gemeente Numansdorp Ochtenddienst 27 december 2015 Voorganger : Ds. J. Reehorst uit Stavenisse Organist : Jaap Dekker Welkom Afkondigingen door diaken

Nadere informatie

Dankdag 5 november 2017

Dankdag 5 november 2017 Dankdag 5 november 2017 zondag 3 Voorganger Organist : Ds. C.D. van Alphen : Rick-Jan Hitzerd M.m.v. koor & band Keruchma o.l.v. Wim Schelling. Welkom Mededelingen door Diaken Saskia Pijl Voor verdere

Nadere informatie

Orde van dienst voor de viering van zondag 14 mei 2017 Wijkgemeente Ambacht-Oost Bethelkerk Vlaardingen

Orde van dienst voor de viering van zondag 14 mei 2017 Wijkgemeente Ambacht-Oost Bethelkerk Vlaardingen 1 Orde van dienst voor de viering van zondag 14 mei 2017 Wijkgemeente Ambacht-Oost Bethelkerk Vlaardingen voorganger orgel : ds. Freek L. Bakker, Voorschoten : Kees van den Berg De kaarsen worden aangestoken

Nadere informatie

Ochtenddienst. Viering Heilig Avondmaal

Ochtenddienst. Viering Heilig Avondmaal Ochtenddienst 3 februari 2019 Viering Heilig Avondmaal Voorganger: Ds. C.D. van Alphen Organist : Rens van Rossum Welkom door Bas van der Burgh Verdere mededelingen in de weekbrief Stil gebed Wij gaan

Nadere informatie

Ochtenddienst 28 oktober Hervormde Gemeente Numansdorp

Ochtenddienst 28 oktober Hervormde Gemeente Numansdorp Ochtenddienst 28 oktober 2018 Hervormde Gemeente Numansdorp Voorganger Organist : Ds. C.D. van Alphen : Paul Rotscheid Welkom Mededelingen door ouderling Ton Versteeg Voor verdere bijzonderheden wordt

Nadere informatie

Baalderdienst Zondag 25 juni 2017

Baalderdienst Zondag 25 juni 2017 Baalderdienst Zondag 25 juni 2017 Orde voor de Baalderdienst Voorganger: Muziek: ds. Wim van der Wel Nu je Onderweg Band Voor de dienst: U kent mij als geen ander God kent jou vanaf het begin Te zingen

Nadere informatie

Fred v. Knobelsdorff, Frederique Lucas Pieternel Rodermond

Fred v. Knobelsdorff, Frederique Lucas Pieternel Rodermond WILHELMINAKERK SOEST 1 e advent, 29 november 2015 Voorganger: Ambtsdrager: Lector: Organist: OM TE BEGINNEN Welkom en mededelingen ds. J. Muis, Utrecht Fred v. Knobelsdorff, Frederique Lucas Pieternel

Nadere informatie

Philadelphiadienst Zondag 6 november 2016 Dorpskerk Bodegraven Aanvang: uur

Philadelphiadienst Zondag 6 november 2016 Dorpskerk Bodegraven Aanvang: uur Philadelphiadienst Zondag 6 november 2016 Dorpskerk Bodegraven Aanvang: 17.00 uur 2 Voorganger: Organist: Pianist: Kosters: Ds. J.A.C. Olie Jan-Kees Hartog Peter van Lunteren Dirk Bouwman en Domingo Meijers

Nadere informatie

Ochtenddienst - Biddag 18 maart 2018

Ochtenddienst - Biddag 18 maart 2018 Ochtenddienst - Biddag 18 maart 2018 Zondag 15 Hervormde Gemeente Numansdorp Voorganger Organist : Ds. J.H. den Braber : Rick Jan Hitzerd Welkom Mededelingen door jeugdouderling Carin Verheuvel Voor verdere

Nadere informatie

Voor de ochtenddienst op zondag 21 augustus 2016 in de Hervormde Johanneskerk te Heerde. Aanvang 9.30 uur.

Voor de ochtenddienst op zondag 21 augustus 2016 in de Hervormde Johanneskerk te Heerde. Aanvang 9.30 uur. Liturgie Voor de ochtenddienst op zondag 21 augustus 2016 in de Hervormde Johanneskerk te Heerde. Aanvang 9.30 uur. In deze dienst zullen we de Heilige Doop herinneren van hen die deze ontvangen hebben

Nadere informatie

Ochtenddienst 18 juni 2017 Viering Heilig Avondmaal

Ochtenddienst 18 juni 2017 Viering Heilig Avondmaal Ochtenddienst 18 juni 2017 Viering Heilig Avondmaal Zondag 17 Voorganger: Ds. C.D. van Alphen Organist : Rens van Rossum Welkom Door ouderling kerkrentmeester Marco Heemskerk Afkondigingen Voor verdere

Nadere informatie

Dienst van Schrift en Tafel

Dienst van Schrift en Tafel Dienst van Schrift en Tafel Orde van dienst van de eerste zondag van de zomer Protestantse Gemeente te Serooskerke (W.) Zondag 23 juni 2019 om 10.00 uur in de Petruskerk Voorganger: ds. Petra van Oosten

Nadere informatie

Zondag 3 juli Welkom in De Regenboog!

Zondag 3 juli Welkom in De Regenboog! Zondag 3 juli 2016 Welkom in De Regenboog! Voorganger: ds. Wolter Broekema Ouderling van dienst: Sandra Dubbink Organist: Henk de Gooijer Lector: Heleen Rutterkamp Koster: Ria op den Dries FreeXS Orgelspel

Nadere informatie

Welkom bij de Kinder-Dankdagdienst. Alles geef ik U!

Welkom bij de Kinder-Dankdagdienst. Alles geef ik U! Welkom bij de Kinder-Dankdagdienst woensdagmiddag 7 november 2018 met als thema Alles geef ik U! Markus 12: 41-44 Voorganger: Ds. Ria Scheltens-Ritzema Pianist: Sipke de Boer Welkom d.m.v. filmpje, we

Nadere informatie

Zingen: Lied: 287 Rond het licht dat leven doet 1 en 2

Zingen: Lied: 287 Rond het licht dat leven doet 1 en 2 Orgelspel Woord van welkom Zingen: Lied: 287 Rond het licht dat leven doet 1 en 2 1. Rond het licht dat leven doet groeten wij elkaar met vrede; wie in voor- of tegenspoed zegen zoekt, mag binnentreden,

Nadere informatie

Liturgie voor de avondmaalsdienst op Adventszondag 16 december 2018, in de Hervormde gemeente te Den Ham, aanvang uur.

Liturgie voor de avondmaalsdienst op Adventszondag 16 december 2018, in de Hervormde gemeente te Den Ham, aanvang uur. Liturgie voor de avondmaalsdienst op Adventszondag 16 december 2018, in de Hervormde gemeente te Den Ham, aanvang 10.00 uur. Voorganger: Ouderling van dienst: Organist: Ds. G. de Goeijen Hans Nijland Bram

Nadere informatie

Uitzenddienst. Kees-Jan, Lianne, Jonathan en Ezra Koster. Hervormde Kerk Pernis. Zondag 14 augustus Voorganger: Ds. C.E.

Uitzenddienst. Kees-Jan, Lianne, Jonathan en Ezra Koster. Hervormde Kerk Pernis. Zondag 14 augustus Voorganger: Ds. C.E. Hervormde Kerk Pernis Zondag 14 augustus 2011 Uitzenddienst Kees-Jan, Lianne, Jonathan en Ezra Koster Voorganger: Ds. C.E. Lavooij Organist: Dhr. W. Ketting Welkom en mededelingen Zingen: Psalm 98: 1,

Nadere informatie

Liturgie ochtenddienst NGK Langerak, 11 september Welkom Openingsgebed Openingslied Opwekking 518 Heer, U bent altijd bij mij

Liturgie ochtenddienst NGK Langerak, 11 september Welkom Openingsgebed Openingslied Opwekking 518 Heer, U bent altijd bij mij Welkom Openingsgebed Openingslied Opwekking 518 Heer, U bent altijd bij mij Heer, U doorgrondt en kent mij; mijn zitten en mijn staan en U kent mijn gedachten, mijn liggen en mijn gaan. De woorden van

Nadere informatie

Welkom en mededelingen (waarbij: kaarsen aansteken en gedichtje)

Welkom en mededelingen (waarbij: kaarsen aansteken en gedichtje) Liturgie voor de kerkdienst op zondag 3 december 2017 (1 e zondag van Advent) In deze dienst wordt het heilig Avondmaal gevierd. Lied van de maand : couplet 1 en 3 van het projectlied. Welkom en mededelingen

Nadere informatie

Ochtenddienst 19 februari 2017

Ochtenddienst 19 februari 2017 Ochtenddienst 19 februari 2017 Hervormde Gemeente Numansdorp Zondag 4 Voorganger : Ds. J.H. den Braber Organist : Joël Terdu Welkom Afkondigingen door ouderling Janie van Everdingen t Jong Voor verdere

Nadere informatie

Ochtenddienst 6 december e Advent. Voorganger: Ds. J.H. den Braber

Ochtenddienst 6 december e Advent. Voorganger: Ds. J.H. den Braber Ochtenddienst 6 december 2015 2 e Advent Voorganger: Ds. J.H. den Braber Organist : Jaap Dekker Welkom Afkondigingen door diaken Corrie Dijksman Snel Voor verdere bijzonderheden wordt verwezen naar de

Nadere informatie

Liturgie voor de eredienst waarin de Hervormde gemeente van Siddeburen Steendam Tjuchem en ds.w.v.d.wind afscheid van elkaar nemen wegens emeritaat

Liturgie voor de eredienst waarin de Hervormde gemeente van Siddeburen Steendam Tjuchem en ds.w.v.d.wind afscheid van elkaar nemen wegens emeritaat Liturgie voor de eredienst waarin de Hervormde gemeente van Siddeburen Steendam Tjuchem en ds.w.v.d.wind afscheid van elkaar nemen wegens emeritaat Thema : Gekend worden met Goddelijke liefde Siddeburen

Nadere informatie

LB 459 = GK gezang 30 Ik breng een rechter aan het licht

LB 459 = GK gezang 30 Ik breng een rechter aan het licht 19 februari 10.00 uur AA Kramer orgel: Peter Sneep / piano: Jannes Munneke schriftlezing: Biny Blijdorp Orde van dienst: Welkom Votum en groet LB 405 Heilig, heilig, heilig = LvdK 457 Wet GK psalm 119:

Nadere informatie

Protestantse gemeente Haaksbergen Buurse Dienst van Schrift en Tafel

Protestantse gemeente Haaksbergen Buurse Dienst van Schrift en Tafel Protestantse gemeente Haaksbergen Buurse Dienst van Schrift en Tafel Zondag van de Drie-Eenheid 31 mei 2015 voorganger: ds. H.J.Elzenga ouderling: J.J. de Greef organist : L. Vilmane-Fioreze koster: M.Slomp

Nadere informatie

Pasen! 16 april 2017

Pasen! 16 april 2017 Pasen! 16 april 2017 Hervormde Gemeente Numansdorp Zondag 9 Voorganger : Ds. C.D. van Alphen Organist : Rick Jan Hitzerd Welkom Mededelingen door diaken Mirjam Pegels - Korbijn Voor verdere bijzonderheden

Nadere informatie

Welkom door ouderling van dienst (gemeente zit)

Welkom door ouderling van dienst (gemeente zit) O N T M O E T E N D Welkom door ouderling van dienst (gemeente zit) Intochtslied NLB 150: 1, 2 staande 1 Looft God, looft Hem overal. Looft de Koning van 't heelal om zijn wonderbare macht, om de heerlijkheid

Nadere informatie

Orde van de dienst op zondag 7 oktober 2018 in de Martinikerk Bolsward

Orde van de dienst op zondag 7 oktober 2018 in de Martinikerk Bolsward Orde van de dienst op zondag 7 oktober 2018 in de Martinikerk Bolsward waarin de heilige doop wordt bediend aan Julian (Ule Jan) Marth (Marten Hiele) Tjerk (Tjerk Thomas Jan) zonen van Tjeerd en Rianne

Nadere informatie

Liturgie voor zondag 30 maart Vierde zondag van de Veertigdagentijd. Hierin ontvangen Marit en Lisanne Hakvoort het sacrament van de Doop

Liturgie voor zondag 30 maart Vierde zondag van de Veertigdagentijd. Hierin ontvangen Marit en Lisanne Hakvoort het sacrament van de Doop Liturgie voor zondag 30 maart 2014 Vierde zondag van de Veertigdagentijd Hierin ontvangen Marit en Lisanne Hakvoort het sacrament van de Doop Vredevorstkerk, Beverwijk Voorganger: Ds. Stephan Kurtzahn

Nadere informatie

28 oktober uur AvdLugt orgel: Jannes Munneke schriftlezing: Diny van Dijk LITURGIE:

28 oktober uur AvdLugt orgel: Jannes Munneke schriftlezing: Diny van Dijk LITURGIE: 28 oktober 2018-10.00 uur AvdLugt orgel: Jannes Munneke schriftlezing: Diny van Dijk LITURGIE: votum en groet NPB psalm 100:1-3 wet en gebed GK 233 (GK06 gz164) ( Jezus, vol liefde... ) ==> in canon en

Nadere informatie

Ochtenddienst 28 mei 2017

Ochtenddienst 28 mei 2017 Ochtenddienst 28 mei 2017 Hervormde Gemeente Numansdorp Zondag 14 Voorganger : Ds. C.D. van Alphen Organist : Arie Bestebreur Welkom Mededelingen door diaken Corrie Dijksman - Snel Voor verdere bijzonderheden

Nadere informatie

Goede vrijdag Zie Het Lam!

Goede vrijdag Zie Het Lam! Goede vrijdag 2019 Zie Het Lam! Voorganger: Organist: ds. A. Baas Arjen van Vliet Orgelspel In stilte komen we de kerk binnen. We groeten elkaar en denken aan dat wat de Heere Jezus op die Vrijdag lang

Nadere informatie

= = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = =

= = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = Orde van dienst voor zondag 9 maart 2014, 1 e zondag in de 40-dagentijd, medewerking van De Lofstem uit Lemele Brugkerk, Kroonplein 1 te Lemelerveld Aanvang: 10.00 uur Voorganger: ds. Kees Benard Organist:

Nadere informatie

ORDE VAN DIENST 1 (Heilig Avondmaal).

ORDE VAN DIENST 1 (Heilig Avondmaal). ORDE VAN DIENST 1 (Heilig Avondmaal). Voorbereiding: In de naam van de Vader en de Zoon en de Heilige Geest. amen. Onze hulp is in de naam van de Heer die hemel en aarde gemaakt heeft. Heer, vergeef ons

Nadere informatie

Welkom in de Hoeksteen. Voorganger: Tonny Nap

Welkom in de Hoeksteen. Voorganger: Tonny Nap Welkom in de Hoeksteen Voorganger: Tonny Nap Lezen : Lucas 19 : 1-10 Tekst : Zondag 11 Lied 440 : 1 en 2 Gezang 55 Opwekking 461 Opwekking 347 Psalm 118 : 1, 9 en 10 Lezen : Lucas 19 : 1-10 Tekst : Zondag

Nadere informatie

Aangepaste gezinsdienst 10 maart 2019

Aangepaste gezinsdienst 10 maart 2019 Aangepaste gezinsdienst 10 maart 2019 Thema: De bezige bij Voorganger : Ds. C.D. van Alphen Organist : Rick Jan Hitzerd m.m.v. koor Rejoice o.l.v. Arnoud Hobbel Welkom Welkom en mededelingen door ouderling

Nadere informatie

Orde van dienst. Zondag 24 april 2016, 10.00 uur. 5 e zondag van Pasen.

Orde van dienst. Zondag 24 april 2016, 10.00 uur. 5 e zondag van Pasen. Orde van dienst Voorganger: ds. Henk Jan Ketelaar Ouderling van dienst: dhr. Gerard Kruit. Organist: dhr. Jan van der Meer Zondag 24 april 2016, 10.00 uur. 5 e zondag van Pasen. - Woord van welkom en mededelingen

Nadere informatie

Mededelingen. Psalm 121: 1 >

Mededelingen. Psalm 121: 1 > Mededelingen Psalm 121: 1 > Ik sla mijn ogen op en zie de hoge bergen aan, waar komt mijn hulp vandaan? Mijn hulp is van mijn HERE, die dit alles heeft geschapen. Mijn herder zal niet slapen. Psalm 121:

Nadere informatie

zondag 17 april 2016 Welkom in Het Centrum Voorganger: ds. Inge Eckhardt uit Ingen Ouderling van dienst: Gerhard Nijhoff Organist: Gerjan Kamerling

zondag 17 april 2016 Welkom in Het Centrum Voorganger: ds. Inge Eckhardt uit Ingen Ouderling van dienst: Gerhard Nijhoff Organist: Gerjan Kamerling zondag 17 april 2016 Welkom in Het Centrum Voorganger: ds. Inge Eckhardt uit Ingen Ouderling van dienst: Gerhard Nijhoff Organist: Gerjan Kamerling Foto bloemsch. Liturgische bloemschikking. Thema: @@@@

Nadere informatie

Ochtenddienst 20 mei 2018

Ochtenddienst 20 mei 2018 Ochtenddienst 20 mei 2018 Hervormde Gemeente Numansdorp Zondag 23 Pinksteren Voorganger : Ds. C.D. van Alphen Organist : Rick Jan Hitzerd Medewerking : Muziekgroep Welkom Mededelingen door ouderling Constant

Nadere informatie

zondag 23 juni 2013 Orgelspel

zondag 23 juni 2013 Orgelspel Orgelspel zondag 23 juni 2013 Aansteken van de kaarsen Terwijl de kaarsen worden aangestoken wordt een lichtlied gezongen: Het licht is ons voorgegaan, NLB 285: 1 en 2 2. Dit licht is voor ons de zon!

Nadere informatie

Ochtenddienst 5 juni 2016

Ochtenddienst 5 juni 2016 Ochtenddienst 5 juni 2016 Voorganger Organist : Ds. C.D. van Alphen : Joël Terdu Welkom Mededelingen door ouderling Edwin Mallegrom. Voor verdere bijzonderheden wordt verwezen naar de weekbrief. Stil gebed

Nadere informatie

PROTESTANTSE GEMEENTE ELST

PROTESTANTSE GEMEENTE ELST PROTESTANTSE GEMEENTE ELST 29 oktober 2017 VIERING VAN HET HEILIG AVONDMAAL Voorganger: ds. Dick Snijders Organist: Jaap Jansma VOORBEREIDING Orgelmuziek Welkomstwoord en mededelingen - Allen gaan staan

Nadere informatie

Hervormde gemeente te Haaksbergen-Buurse

Hervormde gemeente te Haaksbergen-Buurse Hervormde gemeente te Haaksbergen-Buurse Hooglied 2 : 8-17 4 e zondag van Pasen 26 april 2015 voorganger: ds. N.J. Pronk organiste: Līga Vilmane-Fioreze ouderling: mevr. T.R. van Genderen. diaken: J.H.

Nadere informatie

Zondag 29 mei Welkom in De Regenboog!

Zondag 29 mei Welkom in De Regenboog! Zondag 29 mei 2016 Welkom in De Regenboog! Voorganger: ds. R.A. Houtman, Epe Ouderling van dienst: Kootje Stronkhorst Organist: Rien Hoekjen Lector: Joke de Gier Koster: Dirk Slooijer Lied voor de dienst:

Nadere informatie

Ochtenddienst 23 december e Advent

Ochtenddienst 23 december e Advent Ochtenddienst 23 december 2018 4 e Advent Voorganger Organist : Ds. C.D. van Alphen : Paul Rotscheid Welkom Mededelingen door ouderling Janie van Everdingen t Jong Voor verdere bijzonderheden wordt verwezen

Nadere informatie

Ochtenddienst 21 februari Voorganger : Ds. C. D. van Alphen

Ochtenddienst 21 februari Voorganger : Ds. C. D. van Alphen Ochtenddienst 21 februari 2016 Voorganger : Ds. C. D. van Alphen Organist : Rens van Rossum Welkom Afkondigingen door ouderling Edwin Mallegrom Voor verdere bijzonderheden wordt verwezen naar de weekbrief.

Nadere informatie

Welkom in deze dienst Voorganger is ds. K. Timmerman

Welkom in deze dienst Voorganger is ds. K. Timmerman Welkom in deze dienst Voorganger is ds. K. Timmerman Schriftlezing: Jesaja 6 vers 1 t/m 8 Lied 219 vers 1, 2, 3 en 4 (Op Toonhoogte) Psalm 30 vers 3 (Schoolpsalm) Psalm 97 vers 1 en 7 Psalm 99 vers 1,

Nadere informatie