Ochtenddienst 11 november 2018

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Ochtenddienst 11 november 2018"

Transcriptie

1 Ochtenddienst 11 november 2018 Dankdag voor gewas en arbeid Voorganger : Ds. C.D. van Alphen Organist : Erik Olislagers

2 Welkom Mededelingen door diaken Corrie Dijksman - Snel Voor verdere bijzonderheden wordt verwezen naar de weekbrief.

3 Stil gebed Wij gaan (indien mogelijk) staan.

4 Psalm 100 vers Juicht Gode toe, bazuint en zingt. Treedt nader tot gij Hem omringt, gij aard' alom, zijn rijksdomein, zult voor den HEER dienstvaardig zijn.

5 Psalm 100 vers Roept uit met blijdschap: "God is Hij. Hij schiep ons, Hem behoren wij, zijn volk, de schapen die Hij hoedt en als beminden weidt en voedt."

6 Psalm 100 vers Treedt statig binnen door de poort, Hier staat zijn troon, hier woont zijn Woord. Heft hier voor God uw lofzang aan: Gebenedijd zijn grote naam.

7 Psalm 100 vers Want God is overstelpend goed, die ons in vrede wonen doet. Zijn goedheid is als morgendauw: elk nieuw geslacht ervaart zijn trouw.

8 Votum en groet Na votum en groet gaan wij weer zitten

9 Gezang 381 vers Allen Het nieuwe daglicht staat ons borg voor Gods genade en Vaderzorg, die ook in nacht en duisternis ons zonneklaar gebleken is.

10 Gezang 381 vers Allen Zodra ons oog het licht ontmoet en ons gebed de Heer begroet, weten wij zijn barmhartigheid over ons leven nieuw gespreid.

11 Gezang 381 vers Vrouwen Hij die in ied're levenskring zijn volk oproept tot heiliging, zal tot het offer dat Hij vraagt ons schenken al wat Hem behaagt.

12 Gezang 381 vers Mannen Wij mogen leven door zijn kracht, de taak door Hem ons toegedacht volbrengend als een heerlijk blijk van Christus' komend koninkrijk.

13 Gezang 381 vers Allen O Heer, die ons uw liefde geeft waardoor 't geloof dit uitzicht heeft, sta Gij ons bij en help ons dan meer dan ons lied U vragen kan.

14 Schuldbelijdenis Genadeverkondiging Lezing van het gebod

15 Lezing van het gebod Romeinen 12: 9-21 (NBV) 9 Laat uw liefde oprecht zijn. Verafschuw het kwaad en wees het goede toegedaan. 10 Heb elkaar lief met de innige liefde van broeders en zusters en acht de ander hoger dan uzelf. 11 Laat uw enthousiasme niet bekoelen, maar laat u aanvuren door de Geest en dien de Heer. 12 Wees verheugd door de hoop die u hebt, wees standvastig wanneer u tegenspoed ondervindt, en bid onophoudelijk. 13 Bekommer u om de noden van de heiligen en wees gastvrij.

16 Lezing van het gebod Romeinen 12: 9-21 (NBV) 14 Zegen uw vervolgers; zegen hen, vervloek hen niet. 15 Wees blij met wie zich verblijdt, heb verdriet met wie verdriet heeft. 16 Wees eensgezind; wees niet hoogmoedig, maar zet uzelf aan tot bescheidenheid. Ga niet af op uw eigen inzicht. 17 Vergeld geen kwaad met kwaad, maar probeer voor alle mensen het goede te doen. 18 Stel, voor zover het in uw macht ligt, alles in het werk om met alle mensen in vrede te leven.

17 Lezing van het gebod Romeinen 12: 9-21 (NBV) 19 Neem geen wraak, geliefde broeders en zusters, maar laat God uw wreker zijn, want er staat geschreven dat de Heer zegt: Het is aan mij om wraak te nemen, ik zal vergelden. 20 Maar als uw vijand honger heeft, geef hem dan te eten, als hij dorst heeft, geef hem dan te drinken. Dan stapelt u gloeiende kolen op zijn hoofd. 21 Laat u niet overwinnen door het kwade, maar overwin het kwade door het goede.

18 ELB 312 Jezus vol liefde, U wilt ons leiden. Wij prijzen U als onze Heer. Kom met uw kracht, o Heer en vul ons tot uw eer, kom tot uw doel met ieder van ons. Maak ons een volk, Heer, heilig en rein, dat U, Heer, volkomen steeds toegewijd zal zijn.

19 Gebed om de opening van het Woord

20 Kindernevendienst De kinderen gaan naar de kindernevendienst

21 1 e Schriftlezing Leviticus 19: 1-2 en 9-18 (NBV) 1 De HEER zei tegen Mozes: 2 Zeg tegen de gemeenschap van Israël: Wees heilig, want ik, de HEER, jullie God, ben heilig. 9 Wanneer je de graanoogst binnenhaalt, oogst dan niet tot aan de rand van de akker en raap wat blijft liggen niet bijeen. 10 En wanneer je bij de wijnoogst druiven plukt, loop dan niet alles nog eens na en raap niet bijeen wat op de grond is gevallen, maar laat het liggen voor de armen en de vreemdelingen. Ik ben de HEER, jullie God.

22 1 e Schriftlezing Leviticus 19: 1-2 en 9-18 (NBV) 11 Steel niet, lieg niet en bedrieg je naaste niet. 12 Leg geen valse eed af als je bij mijn naam zweert, want daarmee ontwijd je de naam van je God. Ik ben de HEER. 13 Beroof niemand en pers een ander niet af. Betaal een dagloner zijn loon nog op dezelfde dag uit. 14 Spreek geen vloek uit over een dove en plaats geen obstakel voor de voeten van een blinde. Toon ontzag voor je God. Ik ben de HEER. 15 Wees niet partijdig wanneer je rechtspreekt. Trek onaanzienlijken niet voor

23 1 e Schriftlezing Leviticus 19: 1-2 en 9-18 (NBV) en zie machthebbers niet naar de ogen. Spreek rechtvaardig recht over je naasten. 16 Breng het leven van een ander niet in gevaar door lasterpraat over hem rond te strooien. Ik ben de HEER. 17 Wees niet haatdragend. Als je iemand iets te verwijten hebt, roep hem dan ter verantwoording en laad niet omwille van een ander schuld op je 18 door je te wreken of wrok te blijven koesteren. Heb je naaste lief als jezelf. Ik ben de HEER.

24 Psalm 66 vers 5 Ik kom met gaven in mijn handen. Zie, tot uw tempel treedt uw knecht en brengt U, Heer, de offeranden, U in benauwdheid toegezegd. Brandoffers wil ik U bereiden en zoete geuren op doen gaan. Ik wil U heel mijn leven wijden: aanvaard het, neem mijn offer aan.

25 2 e Schriftlezing Romeinen 12: 1-2 (NBV) 1 Broeders en zusters, met een beroep op Gods barmhartigheid vraag ik u om uzelf als een levend, heilig en God welgevallig offer in zijn dienst te stellen, want dat is de ware eredienst voor u. 2 U moet uzelf niet aanpassen aan deze wereld, maar veranderen door uw gezindheid te vernieuwen, om zo te ontdekken wat God van u wil en wat goed, volmaakt en hem welgevallig is.

26 Psalm 66 vers 6 en 7 6. Gij die God vreest, ik zal u spreken van al wat aan mij is geschied. Nauw richtte ik tot Hem mijn smeken, of in mijn hart was reeds een lied. Zou God mij hebben willen horen, wanneer ik onrecht had beraamd? Maar Hij nam mijn gebed ter ore, Hij heeft mijn bidden niet beschaamd.

27 Psalm 66 vers 6 en 7 7. De naam des Heren zij geprezen! Hij, die getrouw is en nabij, heeft mijn gebed niet afgewezen. De Heer is goed geweest voor mij.

28 Verkondiging Dankbaarheid leren

29 Leviticus 19: 9-10 (NBV) 9 Wanneer je de graanoogst binnenhaalt, oogst dan niet tot aan de rand van de akker en raap wat blijft liggen niet bijeen. 10 En wanneer je bij de wijnoogst druiven plukt, loop dan niet alles nog eens na en raap niet bijeen wat op de grond is gevallen, maar laat het liggen voor de armen en de vreemdelingen. Ik ben de HEER, jullie God.

30 1. Gezang 350 vers 1-4

31 Gezang 350 vers 1-4

32 2. Gezang 350 vers 1-4

33 Gezang 350 vers 1-4

34 3. Gezang 350 vers 1-4

35 Gezang 350 vers 1-4

36 4. Gezang 350 vers 1-4

37 Gezang 350 vers 1-4

38 Kindernevendienst De kinderen komen terug van de kindernevendienst.

39 ELB 433 Kinderlied 1. God, die alles maakte, de lucht en t zonlicht blij, de hemel, zee en aarde, zorgt ook voor mij.

40 ELB 433 Kinderlied 2. God die t gras gemaakt heeft, de bloemen in de wei, de bomen, vruchten, vogels, zorgt ook voor mij.

41 ELB 433 Kinderlied 3. God die alles maakte, de maan, de sterrenrij, als duis tre wolken komen, zorgt steeds voor mij.

42 Danken en Voorbede

43 Inzameling van de gaven De 1 e collecte in de dienst is voor het college van Kerkrentmeesters: - Dankdagcollecte De 2 e collecte in de dienst is tevens voor het college van Kerkrentmeesters: - Verbouwing de Voorhof De collecte bij de uitgang is voor de diaconie: - Najaarszendingsweek Tijdens de collecte komen de kinderen van de oppas in de kerk. Direct na deze dienst zijn 2 leden van het nazorgteam beschikbaar voor u in de kerk voor een luisterend oor en/of een gebed

44 Gezang 44 vers 1 3 (indien mogelijk staande) 1. Dankt, dankt nu allen God met hart en mond en handen, die grote dingen doet hier en in alle landen, die ons van kindsbeen aan, ja, van de moederschoot, zijn vaderlijke hand en trouwe liefde bood.

45 Gezang 44 vers 1 3 (indien mogelijk staande) 2. Die eeuwig rijke God moge ons reeds in dit leven een vrij en vrolijk hart en milde vrede geven. Die uit genade ons behoudt te allen tijd, is hier en overal een helper die bevrijdt.

46 Gezang 44 vers 1 3 (indien mogelijk staande) 3. Lof, eer en prijs zij God die troont in 't licht daarboven. Hem, Vader, Zoon en Geest moet heel de schepping loven. Van Hem, de ene Heer, gaf het verleden blijk, het heden zingt zijn eer, de toekomst is zijn rijk.

47 Zegen met gezongen Amen

48 U bent nu van harte welkom in de Voorhof voor koffie, thee en limonade en om elkaar te ontmoeten Direct na deze dienst zijn 2 leden van het nazorgteam beschikbaar voor u in de kerk voor een luisterend oor en/of een gebed. Ds. E. van Rooijen uit Noordeloos gaat vanmiddag om uur voor in deze kerk Onze diensten zijn na te luisteren via

Mededelingen door de ouderling van dienst. Gijs van Ginkel Ouderling Scriba

Mededelingen door de ouderling van dienst. Gijs van Ginkel Ouderling Scriba Mededelingen door de ouderling van dienst Gijs van Ginkel Ouderling Scriba Psalm 62 vers 1 Psalm 62 vers 1 Lied 62b vers 1 (Nieuwe Liedboek) Lied 62b vers 1 (Nieuwe Liedboek) Psalm 62 vers 5 Psalm 62 vers

Nadere informatie

Wij zingen voor de dienst: Lied 825 : 1 en 2 Nieuwe Liedbundel De wereld is van Hem vervuld

Wij zingen voor de dienst: Lied 825 : 1 en 2 Nieuwe Liedbundel De wereld is van Hem vervuld Wij zingen voor de dienst: Lied 825 : 1 en 2 Nieuwe Liedbundel De wereld is van Hem vervuld Mededelingen Wij zingen als aanvangslied: Psalm 146 : 1 en 2 Nieuwe Liedbundel Zing, mijn ziel, voor God,

Nadere informatie

Protestantse gemeente Michaëlkerk Leersum. zondag 11 november achtste zondag van de herfsttijd-

Protestantse gemeente Michaëlkerk Leersum. zondag 11 november achtste zondag van de herfsttijd- Protestantse gemeente Michaëlkerk Leersum zondag 11 november 2018 -achtste zondag van de herfsttijd- Zondag van de Mantelzorg (Cornelisz Droochsloot: Sint Maarten) voorganger: begeleiding: ds. Pieter Goedendorp

Nadere informatie

Ochtenddienst 12 juli Voorganger : Ds. P.G.I. van den Berg - Asperen Organist : Rens van Rossum

Ochtenddienst 12 juli Voorganger : Ds. P.G.I. van den Berg - Asperen Organist : Rens van Rossum Ochtenddienst 12 juli 2015 Voorganger : Ds. P.G.I. van den Berg - Asperen Organist : Rens van Rossum Welkom Afkondigingen door kerkrentmeester Henk IJdo. Voor verdere bijzonderheden wordt verwezen naar

Nadere informatie

Orde voor de Baalderdienst

Orde voor de Baalderdienst Orde voor de Baalderdienst Deel je levensvisie... Voorganger: Muziek: ds. Wim van der Wel Bert Slijkhuis het liedboekkoor o.l.v. Ina Bosscher In deze dienst gaan we Janine van der Kamp bevestigen als ouderling

Nadere informatie

Kinderdienst 12 februari 2017

Kinderdienst 12 februari 2017 Kinderdienst 12 februari 2017 Zacheüs: vriend of vijand? Voorganger Organist Koor : Ds. C.D. van Alphen : Danny Spaans : K@njerkidZ! o.l.v. Erik Olislagers & Elly Korbijn Welkom Mededelingen door ouderling

Nadere informatie

Ochtenddienst 15 januari 2017

Ochtenddienst 15 januari 2017 Ochtenddienst 15 januari 2017 Hervormde Gemeente Numansdorp Zondag 1 Voorganger : Ds. J.H. den Braber Organist : Rick Jan Hitzerd Welkom Mededelingen door diaken Saskia Pijl Voor verdere bijzonderheden

Nadere informatie

Dankdag 5 november 2017

Dankdag 5 november 2017 Dankdag 5 november 2017 zondag 3 Voorganger Organist : Ds. C.D. van Alphen : Rick-Jan Hitzerd M.m.v. koor & band Keruchma o.l.v. Wim Schelling. Welkom Mededelingen door Diaken Saskia Pijl Voor verdere

Nadere informatie

Themadienst Vergeving en verzoening

Themadienst Vergeving en verzoening Themadienst Vergeving en verzoening Opw 727 Ps 33: 7,8 Gz 313: 1,3,5,7 Ps 40: 3,4 ELB 435 Ps 133 Opw 687 Opw 734 @ Mededelingen Voorganger : ds Wim Louwerse Schriftlezing : Gera Geleijns Opw 727 Ps 33:

Nadere informatie

Ochtenddienst 29 oktober 2017

Ochtenddienst 29 oktober 2017 Ochtenddienst 29 oktober 2017 Hervormde Gemeente,Numansdorp Zondag 2 Voorganger : Ds. J.W. van den Bosch te Piershil Organist : Paul Rotscheid Welkom Mededelingen door diaken Mirjam Pegels - Korbijn Voor

Nadere informatie

27 mei uur AA Kramer orgel: Jannes Munneke; muziekgroep schriftlezing: Mijndert Blijdorp

27 mei uur AA Kramer orgel: Jannes Munneke; muziekgroep schriftlezing: Mijndert Blijdorp 27 mei 2018 10.00 uur AA Kramer orgel: Jannes Munneke; muziekgroep schriftlezing: Mijndert Blijdorp Orde van dienst: Welkom GK 8a (GK06 gz145) Heer, onze God, hoe heerlijk is uw naam Wet GK 16a (PvN 16)

Nadere informatie

Liturgie voor de ochtenddienst op zondag 2 september 2018, aanvang uur. Ds. F. van den Bosch (Katwijk aan Zee)

Liturgie voor de ochtenddienst op zondag 2 september 2018, aanvang uur. Ds. F. van den Bosch (Katwijk aan Zee) Liturgie voor de ochtenddienst op zondag 2 september 2018, aanvang 10.00 uur. Voorganger: Ouderling van dienst: Organist: Ds. F. van den Bosch (Katwijk aan Zee) Herman Bouwhuis Henk Dubbink Afkondigingen

Nadere informatie

Gastendienst. Al onze filialen zijn op zondag open!

Gastendienst. Al onze filialen zijn op zondag open! Gastendienst Al onze filialen zijn op zondag open! Voorgangers: ds. Hariët Tarpeh van Ittersum en ds. Bert van der Linden Organist: Nico Olie M.m.v.: Jens van Breemen Waalwijk 30 augustus 2015 VAN BUITEN

Nadere informatie

Wij zingen voor de dienst: Gezang 289 : 1 en 5

Wij zingen voor de dienst: Gezang 289 : 1 en 5 Wij zingen voor de dienst: Gezang 289 : 1 en 5 Gezang 289 : 1a b 5a b Gezang 289 : 1a b 5a b Gezang 289 : 1a b 5a b Gezang 289 : 1a b 5a b Wij zingen: Psalm 84 : 1 en 4 Psalm 84 : 1a b c 4a b c Psalm

Nadere informatie

Orde van de dienst. op zondag 20 januari in de Hervormde Kerk te Sellingen. waarin. ambtsdrager plaatsvindt

Orde van de dienst. op zondag 20 januari in de Hervormde Kerk te Sellingen. waarin. ambtsdrager plaatsvindt Orde van de dienst op zondag 20 januari 2019 in de Hervormde Kerk te Sellingen waarin de herbevestiging van een ambtsdrager plaatsvindt Voorganger Organist : Ds. Bram Verduijn : Dhr. Rozema 1 Orde van

Nadere informatie

Lokatie : Julianakerk Voorganger : mevrouw C. Schouwstra Organist : de heer Jan van den Brand DE VOORBEREIDING ORGELSPEL. Welkom door de Kerkenraad

Lokatie : Julianakerk Voorganger : mevrouw C. Schouwstra Organist : de heer Jan van den Brand DE VOORBEREIDING ORGELSPEL. Welkom door de Kerkenraad EREDIENST, zondag 8 september 2013 Lokatie : Julianakerk Voorganger : mevrouw C. Schouwstra Organist : de heer Jan van den Brand DE VOORBEREIDING ORGELSPEL Welkom door de Kerkenraad Intochtslied Psalm

Nadere informatie

DANKDAG 2 november U brengen wij dank!

DANKDAG 2 november U brengen wij dank! DANKDAG 2 november 2016 U brengen wij dank! voorganger: ds. Hans van Solkema organist: Margreeth Hartman m.m.v. het ouderenkoor in de Maat en de kinderen van de basiscatechese In de Maat zingt - Dank u

Nadere informatie

Liturgie 23 juni bevestiging ambtsdragers

Liturgie 23 juni bevestiging ambtsdragers Liturgie 23 juni 2019 bevestiging ambtsdragers Votum en groet Zingen Hemelhoog 475 God maakt vrij In de naam van de Vader, in de naam van de Zoon, in de naam van de Geest voor Uw troon, zijn wij hier gekomen

Nadere informatie

Zondag 1 mei Welkom in De Regenboog!

Zondag 1 mei Welkom in De Regenboog! Zondag 1 mei 2016 Welkom in De Regenboog! Voorganger: ds. Pieter Boomsma Ouderling van dienst: Sandra Dubbink Organist: Rien Hoekjen Lectrix: Jorieke Poorterman Koster: Dirk Slooijer Lied voor de dienst:

Nadere informatie

Liturgie intrededienst op zondag 18 oktober :30 uur ds. M.L.W. Karels

Liturgie intrededienst op zondag 18 oktober :30 uur ds. M.L.W. Karels Liturgie intrededienst op zondag 18 oktober 2015 14:30 uur ds. M.L.W. Karels Psalm 100 (N.B.) 1.Juicht Gode toe, bazuint en zingt. Treedt nader tot gij Hem omringt, gij aard' alom, zijn rijksdomein, zult

Nadere informatie

WILHELMINAKERK SOEST-ZUID ORDE VAN DIENST 30 AUGUSTUS Variaties: Eens komt de grote zomer, E. Bonitz

WILHELMINAKERK SOEST-ZUID ORDE VAN DIENST 30 AUGUSTUS Variaties: Eens komt de grote zomer, E. Bonitz WILHELMINAKERK SOEST-ZUID ORDE VAN DIENST 30 AUGUSTUS 2015 Voorganger: ds. Hans Bouma Ambtsdragers: Frederique Lucas, Aartje Knol Lector: Janny Mook Organist: Gert Muts Beamer/Handout:Ernst Mellink Muziek

Nadere informatie

Liturgie voor de eredienst

Liturgie voor de eredienst Liturgie voor de eredienst op zondag 18 september 2016 in de Grote of Andreaskerk te Hattem om 19.00 uur In deze dienst wordt Lorain Kats gedoopt Voorganger: Ds. B.J.D. van Vreeswijk Organist: Dhr. G.

Nadere informatie

Liturgie voor de doopdienst van. Femke Marije. -dochter van Ruurd en Marjanne Abmaop

Liturgie voor de doopdienst van. Femke Marije. -dochter van Ruurd en Marjanne Abmaop Liturgie voor de doopdienst van Femke Marije -dochter van Ruurd en Marjanne Abmaop zondag 10 juli 2016 in de protestantse kerk te Oudehorne. Aanvang: 9.30 uur Voorganger: Organist: ds. Piet Hulshof Jelger

Nadere informatie

2. Roept uit met blijdschap: `God is Hij. Hij schiep ons, Hem behoren wij, zijn volk, de schapen die Hij hoedt en als beminden weidt en voedt.

2. Roept uit met blijdschap: `God is Hij. Hij schiep ons, Hem behoren wij, zijn volk, de schapen die Hij hoedt en als beminden weidt en voedt. Thema Een enkel mens (Pnr 1451) Romeinen 5: 1-12 Uitgesproken 13 januari 2013 in de Open Hof te Kampen Ouderling van dienst Muzikale begeleiding Ria Beute Dick Muller U luistert naar: Kerkelijk jaar: 1

Nadere informatie

Muziek. OM TE BEGINNEN Welkom en mededelingen Muziek

Muziek. OM TE BEGINNEN Welkom en mededelingen Muziek Vierplek Wilhelminakerk Dienst van Schrift en Tafel 12 mei 2019 Voorganger: Ambtsdragers: Lector: Organist: ds. Wim Kievit Leen Lievaart, Dênise Smit Janny Mook Terry Hamberg OM TE BEGINNEN Welkom en mededelingen

Nadere informatie

21 februari 2016 ONLINE MET GOD. Voorganger: Ds.H.Bondt Begeleiding: Entheos / Els Cornelisse

21 februari 2016 ONLINE MET GOD. Voorganger: Ds.H.Bondt Begeleiding: Entheos / Els Cornelisse 21 februari 2016 ONLINE MET GOD. Voorganger: Ds.H.Bondt Begeleiding: Entheos / Els Cornelisse Votum en groet Ps. 65,1 (U luistert als wij bidden) De lofzang klinkt uit Sions zalen tot U met stil ontzag.

Nadere informatie

Ochtenddienst 8 januari 2017

Ochtenddienst 8 januari 2017 Ochtenddienst 8 januari 2017 Voorganger Organist : Ds. C. D. van Alphen : Rens van Rossum Welkom Afkondigingen door diaken Mirjam Pegels - Korbijn Voor verdere bijzonderheden verwijzen wij u naar de weekbrief.

Nadere informatie

Orde van dienst Hervormde Gemeente te Sellingen

Orde van dienst Hervormde Gemeente te Sellingen Intochtslied: Psalm 146C: 1, 4 en 7 1. Alles wat adem heeft love de Here, zinge de lof van Isrels God! Zolang ik hier in het licht mag verkeren, roem ik zijn liefd' en prijs mijn lot. Die lijf en ziel

Nadere informatie

Zondag 18 November 2018 Viering heilig Avondmaal/lopend

Zondag 18 November 2018 Viering heilig Avondmaal/lopend Protestantse Gemeente te Rijssen Open Hof Zondag 18 November 2018 Viering heilig Avondmaal/lopend Voorganger: Ds. J. Ek Ouderling van Dienst: Mevr. H. Nijhuis Organist: Dhr. P. van Blanken Na de dienst

Nadere informatie

Gezamenlijke Startdienst. 17 september Open Huis

Gezamenlijke Startdienst. 17 september Open Huis Gezamenlijke Startdienst 17 september 2017 Open Huis Gezamenlijke Startdienst Voorganger Organist Muziekgroep : Ds. C.D. van Alphen : Danny Spaans : o.l.v. Erik Olislagers Welkom Afkondigingen door diaken

Nadere informatie

Gezamenlijke Startdienst 18 september 2016

Gezamenlijke Startdienst 18 september 2016 Gezamenlijke Startdienst 18 september 2016 Gezamenlijke Startdienst 18 september 2016 Voorganger Organist : Ds. E. Bijl : Jaap Dekker Welkom Afkondigingen door ouderling Janie van Everdingen t Jong Voor

Nadere informatie

Welkom in de Pauluskerk

Welkom in de Pauluskerk Welkom in de Pauluskerk Zondag 26 oktober 2014 Uw Voorganger: Ds H.J. Reinders Organist: Gert Stad Zingen: NLK 146c vers 1, 3 en 4 Zingen: NLK 146c vers 1, 3 en 4 Zingen: NLK 146c vers 1, 3 en 4 Welkom

Nadere informatie

Welkom in een dienst van Kerk Zonder Grenzen voor een viering samen met de luisteraars van Radio Bloemendaal

Welkom in een dienst van Kerk Zonder Grenzen voor een viering samen met de luisteraars van Radio Bloemendaal Welkom in een dienst van Kerk Zonder Grenzen voor een viering samen met de luisteraars van Radio Bloemendaal Zondag : 13 september 2015 Aanvang : 19.00 uur Voorganger : Ds. Stephan de Jong Lector : Bea

Nadere informatie

Welkom in de Pauluskerk

Welkom in de Pauluskerk Welkom in de Pauluskerk (1 oktober 2017) Voorganger Organiste Combo : Ds. Henk Reinders : Anja van der Ploeg : Anja van der Ploeg, Mariëlle Willemsen, Liesbeth Mijnders & Diana van Leeuwen Zingen: Evangelisch

Nadere informatie

Kerk voor Jou dienst 22 mei 2016

Kerk voor Jou dienst 22 mei 2016 Kerk voor Jou dienst 22 mei 2016 Voorganger : Ds. J. H. den Braber Organist : Jaap Dekker Muzikale medewerking : Emma Engels / Thom Engels / Maarten Cieremans / Tessa van der Horst / Michelle de Regt /

Nadere informatie

Ochtenddienst 25 juni Zondag 17

Ochtenddienst 25 juni Zondag 17 Ochtenddienst 25 juni 2017 Zondag 17 Voorganger Organist : Ds. J.H. den Braber : Jaap Dekker Welkom Mededelingen door Diaken Mirjam Pegels. Voor verdere bijzonderheden wordt verwezen naar de weekbrief.

Nadere informatie

Ochtenddienst 28 mei 2017

Ochtenddienst 28 mei 2017 Ochtenddienst 28 mei 2017 Hervormde Gemeente Numansdorp Zondag 14 Voorganger : Ds. C.D. van Alphen Organist : Arie Bestebreur Welkom Mededelingen door diaken Corrie Dijksman - Snel Voor verdere bijzonderheden

Nadere informatie

Zondag 16 oktober Welkom in De Regenboog!

Zondag 16 oktober Welkom in De Regenboog! Zondag 16 oktober 2016 Welkom in De Regenboog! Voorganger: ds. Peter ten Kleij Ouderling van dienst: Bertus Konijnenbelt Organist: Jan Ebeltjes Lector: Jorieke Poorterman Koster: Pim van der Strate Lied

Nadere informatie

Heinry van Holland & Linda Zandsteeg

Heinry van Holland & Linda Zandsteeg Orde voor de trouwdienst van Heinry van Holland & Linda Zandsteeg Op 25 april 2014 om 14.30 uur in de Maranathakerk te Lunteren Voorganger : Ds. Jaap Hansum Ouderling : Dhr. Andries v.d.top Organist :

Nadere informatie

19: 00 - Themadienst

19: 00 - Themadienst 26 mei 2019 19: 00 - Themadienst Voorganger: ds. Werner Gugler Ouderling: Marjan Coppoolse Organist: Rik Nijs Lector: Corrie Sebök Beamer: Coen Robbertsen Koster: H. van Polen Intocht Psalm 100 1. Juicht

Nadere informatie

Orde van dienst Zondagmorgen 12 april 2015 Huurling of Herder?

Orde van dienst Zondagmorgen 12 april 2015 Huurling of Herder? Orde van dienst Zondagmorgen 12 april 2015 Huurling of Herder? Een kerkdienst voor en door de deelnemers en leiding van de aangepaste catechese Voorganger Organist : Ds. Jaap Hansum : Ina Tamerus Welkom

Nadere informatie

Orde voor de eredienst op zondag 30 juli Thema: Liturgie. Wilhelminakerk

Orde voor de eredienst op zondag 30 juli Thema: Liturgie. Wilhelminakerk Orde voor de eredienst op zondag 30 juli 2017 Thema: Liturgie Wilhelminakerk Liturgie Liturgie is (Grieks: leitourgia = dienst van het volk) Eredienst. Binnen de christelijke geloofsgemeenschap behoren

Nadere informatie

Ochtenddienst 18 juni 2017 Viering Heilig Avondmaal

Ochtenddienst 18 juni 2017 Viering Heilig Avondmaal Ochtenddienst 18 juni 2017 Viering Heilig Avondmaal Zondag 17 Voorganger: Ds. C.D. van Alphen Organist : Rens van Rossum Welkom Door ouderling kerkrentmeester Marco Heemskerk Afkondigingen Voor verdere

Nadere informatie

PROTESTANTSE GEMEENTE ELST

PROTESTANTSE GEMEENTE ELST PROTESTANTSE GEMEENTE ELST 27 mei 2018 Zondag van de Drie-eenheid Viering Heilig Avondmaal voorganger: ds. Dick Snijders organist: Jaap Jansma VOORBEREIDING Welkom en mededelingen Moment van stilte Groet

Nadere informatie

Orde van dienst voor Eerste Kerstdag

Orde van dienst voor Eerste Kerstdag Orde van dienst voor Eerste Kerstdag Het Witte Kerkje Huis ter Heide 25 december 2015 Voorganger: ds. Els van der Wal Organist: Gert-Jan van den Bos Lector: Corrie Poelakker m.m.v. Ilonka van der Sluis,

Nadere informatie

Ochtenddienst - 26 Juni 2016

Ochtenddienst - 26 Juni 2016 Ochtenddienst - 26 Juni 2016 Afscheid Kindernevendienst Thema: Op ontdekkingsreis Jonathan Heemskerk Toine Kuipers Dion Oppelaar Jim van der Voorden Voorganger Organist M.m.v. : Ds. C.D. van Alphen : Rick-Jan

Nadere informatie

Liturgie voor de ochtenddienst op zondag 10 februari 2019 met medewerking van de Spoorzoekers, de Bijbelclub voor gemeenteleden met een beperking.

Liturgie voor de ochtenddienst op zondag 10 februari 2019 met medewerking van de Spoorzoekers, de Bijbelclub voor gemeenteleden met een beperking. Liturgie voor de ochtenddienst op zondag 10 februari 2019 met medewerking van de Spoorzoekers, de Bijbelclub voor gemeenteleden met een beperking. Voorganger: Ds. H.M. Klaassen Ouderling van dienst: Gerrit

Nadere informatie

ORDE VAN DE DIENST op zondag 5 februari 2017 om 9.30 uur in Kerkelijk Centrum Het Anker te Vroomshoop. Kerkinactie / World Servants

ORDE VAN DE DIENST op zondag 5 februari 2017 om 9.30 uur in Kerkelijk Centrum Het Anker te Vroomshoop. Kerkinactie / World Servants ORDE VAN DE DIENST op zondag 5 februari 2017 om 9.30 uur in Kerkelijk Centrum Het Anker te Vroomshoop Kerkinactie / World Servants Voorganger: ds. F. Schipper, lector: mw. D. Stuut, organist: dhr. J.C.

Nadere informatie

Ochtenddienst 23 december e Advent

Ochtenddienst 23 december e Advent Ochtenddienst 23 december 2018 4 e Advent Voorganger Organist : Ds. C.D. van Alphen : Paul Rotscheid Welkom Mededelingen door ouderling Janie van Everdingen t Jong Voor verdere bijzonderheden wordt verwezen

Nadere informatie

Gods Gerechtigheid GENADE - VIEREN RECHT DOEN ECHT VERANDEREN

Gods Gerechtigheid GENADE - VIEREN RECHT DOEN ECHT VERANDEREN Gods Gerechtigheid GENADE - VIEREN RECHT DOEN ECHT VERANDEREN Lucas 4 Jezus in de synagoge in Nazareth Deuteronomium 16 Feesten en Gerechtigheid Romeinen 12 Echte verandering Deuteronomium 16 U moet voor

Nadere informatie

Welkom in deze dienst Voorganger is ds. Joz. A. de Koeijer (Ermelo)

Welkom in deze dienst Voorganger is ds. Joz. A. de Koeijer (Ermelo) Welkom in deze dienst Voorganger is ds. Joz. A. de Koeijer (Ermelo) Schriftlezing: Psalm 23 Lied 328 vers 1, 2 en 3 (Liedboek) Psalm 139 vers 1 (Schoolpsalm) Psalm 23 vers 1, 2, en 3 Psalm 100 vers 1,

Nadere informatie

Liturgie voor zondag 12 mei 2019 in de Dorpskerk te Schoonebeek

Liturgie voor zondag 12 mei 2019 in de Dorpskerk te Schoonebeek Liturgie voor zondag 12 mei 2019 in de Dorpskerk te Schoonebeek Voorganger: Ria Dekker-Averesch Ouderling: Leo Pekelsma Diaken: Berend-Jan Schutten Organist: Diny Wesselink-Schoemakers Lector: Marieke

Nadere informatie

Ochtenddienst 28 oktober Hervormde Gemeente Numansdorp

Ochtenddienst 28 oktober Hervormde Gemeente Numansdorp Ochtenddienst 28 oktober 2018 Hervormde Gemeente Numansdorp Voorganger Organist : Ds. C.D. van Alphen : Paul Rotscheid Welkom Mededelingen door ouderling Ton Versteeg Voor verdere bijzonderheden wordt

Nadere informatie

Andreaskerk zondag 16 oktober :00 uur. Thema: Sprakeloos ORDE VAN DIENST

Andreaskerk zondag 16 oktober :00 uur. Thema: Sprakeloos ORDE VAN DIENST Andreaskerk zondag 16 oktober 2016 19:00 uur Thema: Sprakeloos ORDE VAN DIENST Intochtslied psalm 100 1) Juicht Gode toe, bazuint en zingt. Treedt nader tot gij Hem omringt, gij aard' alom, zijn rijksdomein,

Nadere informatie

Ochtenddienst 26 augustus zondag 29

Ochtenddienst 26 augustus zondag 29 Ochtenddienst 26 augustus 2018 zondag 29 Voorganger Organist M.m.v. : Ds. C.D. van Alphen : Erik Olislagers : Muziekgroep Welkom Mededelingen door ouderling Edwin Mallegrom Voor verdere bijzonderheden

Nadere informatie

Ochtenddienst 11 juni 2017 Zondag Trinitatis

Ochtenddienst 11 juni 2017 Zondag Trinitatis Ochtenddienst 11 juni 2017 Zondag Trinitatis Hervormde Gemeente Numansdorp Zondag 16 Voorganger : Ds. C.D. van Alphen Organist : Arie Bestebreur Welkom Afkondigingen door diaken Saskia Pijl Voor verdere

Nadere informatie

Kerkdienst 11 november Avondmaal: Immanuëlkerk; ds. Chris Schreuder, Orgel Gerard de Waardt Evt. oefenen voor de dienst lied 744 (Sint

Kerkdienst 11 november Avondmaal: Immanuëlkerk; ds. Chris Schreuder, Orgel Gerard de Waardt Evt. oefenen voor de dienst lied 744 (Sint Kerkdienst 11 november 2018 - Avondmaal: Immanuëlkerk; ds. Chris Schreuder, Orgel Gerard de Waardt Evt. oefenen voor de dienst lied 744 (Sint Maarten!) en lied 973 (slotlied) De kaarsen worden aangestoken

Nadere informatie

Zondag 6 mei Welkom in de avonddienst in De Regenboog!

Zondag 6 mei Welkom in de avonddienst in De Regenboog! Zondag 6 mei 2018 Welkom in de avonddienst in De Regenboog! Voorganger: ds. J. Adriaanse, Beerzerveld Ouderling van dienst: Fenny Kollenstaart Organist: Jan Ebeltjes Zingen voor de dienst: Lied 283: 1-4

Nadere informatie

= = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = =

= = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = Orde van dienst voor zondag 9 maart 2014, 1 e zondag in de 40-dagentijd, medewerking van De Lofstem uit Lemele Brugkerk, Kroonplein 1 te Lemelerveld Aanvang: 10.00 uur Voorganger: ds. Kees Benard Organist:

Nadere informatie

Hervormde gemeente te Haaksbergen-Buurse

Hervormde gemeente te Haaksbergen-Buurse Hervormde gemeente te Haaksbergen-Buurse 25 mei 2014 Zesde zondag van Pasen zondag 'Bidt' (rogate) voorganger: ds. N.J. Pronk organiste: Līga Vilmane ouderling: H.H. Heino diaken: mevr. H. van Oosterom

Nadere informatie

Welkom in de Hoeksteen. Voorganger: ds. H.J.J. Pomp

Welkom in de Hoeksteen. Voorganger: ds. H.J.J. Pomp Welkom in de Hoeksteen Voorganger: ds. H.J.J. Pomp Lezen : Psalm 124 Psalm 100 : 1, 2, 3 en 4 Gezang 176a : 1 en 2 Gezang 176a : 12 en 13 Psalm 65 : 1 en 3 Psalm 124 Gezang 145 Welkom in de Hoeksteen

Nadere informatie

Ochtenddienst 11 december e Advent. Voorganger : Ds. R.R. Maathuis uit Werkendam Organist : Arie Bestebreur

Ochtenddienst 11 december e Advent. Voorganger : Ds. R.R. Maathuis uit Werkendam Organist : Arie Bestebreur Ochtenddienst 11 december 2016 3 e Advent Voorganger : Ds. R.R. Maathuis uit Werkendam Organist : Arie Bestebreur Welkom Mededelingen door ouderling Janie van Everdingen t Jong Voor verdere bijzonderheden

Nadere informatie

Welkom in de Hoeksteen. Voorganger: Tonny Nap

Welkom in de Hoeksteen. Voorganger: Tonny Nap Welkom in de Hoeksteen Voorganger: Tonny Nap Lezen : Lucas 19 : 1-10 Tekst : Zondag 11 Lied 440 : 1 en 2 Gezang 55 Opwekking 461 Opwekking 347 Psalm 118 : 1, 9 en 10 Lezen : Lucas 19 : 1-10 Tekst : Zondag

Nadere informatie

Aangepaste gezinsdienst 10 maart 2019

Aangepaste gezinsdienst 10 maart 2019 Aangepaste gezinsdienst 10 maart 2019 Thema: De bezige bij Voorganger : Ds. C.D. van Alphen Organist : Rick Jan Hitzerd m.m.v. koor Rejoice o.l.v. Arnoud Hobbel Welkom Welkom en mededelingen door ouderling

Nadere informatie

Orde van dienst Hervormde Gemeente te Sellingen

Orde van dienst Hervormde Gemeente te Sellingen Orde van Dienst Zondag 11 juni 2017 Welkom en mededelingen Zingen Psalm 146c: 1, 2, 3 en 4 Alles wat adem heeft love de Here, zinge de lof van Isrels God! Zolang ik hier in het licht mag verkeren, roem

Nadere informatie

Recht voor ogen Met medewerking van Rooms-Katholiek Kerkkoor Sint Willibrordus onder leiding van Wim Boer die ook het orgel bespeelt

Recht voor ogen Met medewerking van Rooms-Katholiek Kerkkoor Sint Willibrordus onder leiding van Wim Boer die ook het orgel bespeelt Oecumenische dienst in de Week van Gebed voor de Eenheid Zondag 20 januari 2019 10 uur Nieuwe Kerk Zierikzee Recht voor ogen Met medewerking van Rooms-Katholiek Kerkkoor Sint Willibrordus onder leiding

Nadere informatie

Ochtenddienst 9 september 2018 Viering Heilig Avondmaal

Ochtenddienst 9 september 2018 Viering Heilig Avondmaal Ochtenddienst 9 september 2018 Viering Heilig Avondmaal Avondmaalszondag 2 Voorganger: Ds. C.D. van Alphen Organist : Rens van Rossum Welkom Mededelingen door jeugd-ouderling Carin Verheuvel Voor verdere

Nadere informatie

1 februari uur AA Kramer

1 februari uur AA Kramer 1 februari 10.00 uur AA Kramer Orde van dienst: Welkom Votum en zegengroet GK 122 Wet Psalm 51: 5, 7 Voor de kinderen: Blijdschap. Meezingen: Het beste voor het laatst bewaard. Lezen: Johannes 2: 1-12

Nadere informatie

Ochtenddienst 31 juli 2016

Ochtenddienst 31 juli 2016 Ochtenddienst 31 juli 2016 Voorganger Organist : Ds. C.D. van Alphen : Arie Bestebreur Welkom Mededelingen door diaken Corrie Dijksman Snel. Voor verdere bijzonderheden wordt verwezen naar de weekbrief.

Nadere informatie

Bidstond voor gewas en arbeid 19 februari 2017 Hervormde Gemeente Numansdorp

Bidstond voor gewas en arbeid 19 februari 2017 Hervormde Gemeente Numansdorp Bidstond voor gewas en arbeid 19 februari 2017 Hervormde Gemeente Numansdorp Zondag 7 Voorganger : Ds. C.D. van Alphen Organist : Rick-Jan Hitzerd Welkom Afkondigingen door diaken Mirjam Pegels - Korbijn

Nadere informatie

Welkom in de Hoeksteen. Voorganger: ds. Tonny Nap

Welkom in de Hoeksteen. Voorganger: ds. Tonny Nap Welkom in de Hoeksteen Voorganger: ds. Tonny Nap Lezen : Galaten 5 Tekst : Galaten 5 : 1 en 13 Psalm 72 : 1, 4 en 7 Psalm 1 : 1 Lied 473 : 1, 2, 3, 4 en 5 Gezang 179a : 1 Lied 435 : 4 en 5 Votum en groet

Nadere informatie

Zondag 5 augustus Welkom in De Regenboog!

Zondag 5 augustus Welkom in De Regenboog! Zondag 5 augustus 2018 Welkom in De Regenboog! Voorganger: Ds. Wolter Broekema Ouderling van dienst: Gerhard Nijhoff Organist: Jan Ebeltjes Thema: U loof ik, Heer, met hart en ziel Welkom Welkom - We beginnen

Nadere informatie

Zondag 8 november 2015

Zondag 8 november 2015 Welkom en mededelingen Voorbereiding Drempelgebed Zingen: Lied 146c:1, 2, 5, 6 Zondag 8 november 2015 Voorganger: ds. Albert A. van Daalen, Huizen Gastvrouw: Jantie de Vries Lector: Jantie de Vries Diaken:

Nadere informatie

Kerkenraden komen binnen. Lied voor de dienst: EL 119: 1 en 2. Mededelingen. Aanvangslied: Ps. 100: 1 en 2 (staande)

Kerkenraden komen binnen. Lied voor de dienst: EL 119: 1 en 2. Mededelingen. Aanvangslied: Ps. 100: 1 en 2 (staande) Kerkenraden komen binnen Lied voor de dienst: EL 119: 1 en 2 Liefde was het, onuitputt lijk, liefd en goedheid, eind loos groot, toen de Levensvorst op aarde tot ons heil zijn bloed vergoot. Komt, laat

Nadere informatie

Welkom in deze dienst Voorganger is ds. J. Tadema (Urk)

Welkom in deze dienst Voorganger is ds. J. Tadema (Urk) Welkom in deze dienst Voorganger is ds. J. Tadema (Urk) Schriftlezing: Lukas 2 vers 25 t/m 38 Psalm 100 vers 1, 3 en 4 (Nieuwe Berijming) Psalm 121 vers 1 (Schoolpsalm) Psalm 38 vers 3 en 12 (Nieuwe Berijming)

Nadere informatie

Ochtenddienst 21 februari Voorganger : Ds. C. D. van Alphen

Ochtenddienst 21 februari Voorganger : Ds. C. D. van Alphen Ochtenddienst 21 februari 2016 Voorganger : Ds. C. D. van Alphen Organist : Rens van Rossum Welkom Afkondigingen door ouderling Edwin Mallegrom Voor verdere bijzonderheden wordt verwezen naar de weekbrief.

Nadere informatie

Dienst van Schrift en Tafel

Dienst van Schrift en Tafel Dienst van Schrift en Tafel Orde van dienst van de eerste zondag van de zomer Protestantse Gemeente te Serooskerke (W.) Zondag 23 juni 2019 om 10.00 uur in de Petruskerk Voorganger: ds. Petra van Oosten

Nadere informatie

Wij zingen voor de dienst: Lied 80 Evang. Liedbundel Geen and re naam

Wij zingen voor de dienst: Lied 80 Evang. Liedbundel Geen and re naam Wij zingen voor de dienst: Lied 80 Evang. Liedbundel Geen and re naam Mededelingen Wij zingen als intochtslied: Psalm 100 : 1, 2, 3 en 4 Nieuwe Liedbundel Juicht Gode toe, bazuint en zingt 1 2 3

Nadere informatie

Ochtenddienst. Viering Heilig Avondmaal

Ochtenddienst. Viering Heilig Avondmaal Ochtenddienst 3 februari 2019 Viering Heilig Avondmaal Voorganger: Ds. C.D. van Alphen Organist : Rens van Rossum Welkom door Bas van der Burgh Verdere mededelingen in de weekbrief Stil gebed Wij gaan

Nadere informatie

Appèldienst 14 oktober 2018

Appèldienst 14 oktober 2018 Appèldienst 14 oktober 2018 Je leeft maar één keer ----------------------------------------------------------------------------------- Leiding/appelwoord : ds. J. Snaterse Combo : o.l.v. Sanne Mulder -----------------------------------------------------------------------------------

Nadere informatie

Liturgie voor de gezamenlijke avonddienst op zondag 21 mei 2017, in de Hervormde Kerk te Den Ham, aanvang uur. Welkom en mededelingen

Liturgie voor de gezamenlijke avonddienst op zondag 21 mei 2017, in de Hervormde Kerk te Den Ham, aanvang uur. Welkom en mededelingen Liturgie voor de gezamenlijke avonddienst op zondag 21 mei 2017, in de Hervormde Kerk te Den Ham, aanvang 19.00 uur. Voorganger: Ouderling van dienst: Organist: Ds. R.D. van Hornsveld Jeannette ter Harmsel

Nadere informatie

Ochtenddienst 24 juli 2016

Ochtenddienst 24 juli 2016 Ochtenddienst 24 juli 2016 Voorganger Organist : Ds. C.D. van Alphen : Arie Bestebreur Welkom Mededelingen door diaken Saskia Pijl. Voor verdere bijzonderheden wordt verwezen naar de weekbrief. Stil gebed

Nadere informatie

Een lange reis. Jesper Scheele Iris IJmker Tobias de Zeeuw

Een lange reis. Jesper Scheele Iris IJmker Tobias de Zeeuw Een lange reis Afscheid kindernevendienst * Naomi Oostdijk Jesper Scheele Iris IJmker Tobias de Zeeuw de lange reis van Jona Goede Herderkerk, 26 juni 2016 met medewerking van Naomi Oostdijk * Iris IJmker

Nadere informatie

Voorganger: ds. Corine van Eck Organist: dhr. Cor den Haan

Voorganger: ds. Corine van Eck Organist: dhr. Cor den Haan Orde van dienst voor de eredienst van 14 januari 2018 binnen de Protestantse gemeente Wolphaartsdijk In deze dienst zal Jaap de Jong het teken van de Heilige Doop ontvangen Voorganger: ds. Corine van Eck

Nadere informatie

Welkom in deze dienst Voorganger is ds. M.P.D. Barth

Welkom in deze dienst Voorganger is ds. M.P.D. Barth Welkom in deze dienst Voorganger is ds. M.P.D. Barth Schriftlezing: Genesis 35 vers 1 t/m 15 1 Thessalonicenzen 5 vers 12 t/m 22 Lied 259 vers 1, 2 en 3 (Op Toonhoogte) Psalm 107 vers 19 (Schoolpsalm)

Nadere informatie

Maria Anna Maarsingh

Maria Anna Maarsingh ORDE van DIENST bij de doop van Maria Anna Maarsingh op zondag 13 maart 2016 in de Hervormde kerk van Sellingen Aanvang 9.30 uur Voorganger Organiste : Ds. A. Lagendijk. : Mevrouw A. Wubs. Orgelspel. Welkom

Nadere informatie

Welkom in de Hoeksteen. Voorganger: ds. Sieds de Jong

Welkom in de Hoeksteen. Voorganger: ds. Sieds de Jong Welkom in de Hoeksteen Voorganger: ds. Sieds de Jong Lezen : Handelingen 7 : 8-15, 44-60 Tekst : Handelingen 7 : 55-56 Psalm 73 : 10 Lied 44 : 1, 2 en 3 Opwekking 672 Opwekking 569 Lied 473 : 1, 2, 3,

Nadere informatie

Lezen : Psalm 61 Matteüs 6:5-15 Matteüs 14: 22-23

Lezen : Psalm 61 Matteüs 6:5-15 Matteüs 14: 22-23 Lezen : Psalm 61 Matteüs 6:5-15 Matteüs 14: 22-23 Psalm 146 : 1 en 4 Psalm 51 : 1 Psalm 25 : 7 Psalm 68 : 8 Lied 465 : 1, 4 en 5 Gezang 141 : 3 (GK 35) Opwekking 672 Welkom en mededelingen Votum en groet

Nadere informatie

Welkom in de Hoeksteen. Voorganger: ds. Tonny Nap

Welkom in de Hoeksteen. Voorganger: ds. Tonny Nap Welkom in de Hoeksteen Voorganger: ds. Tonny Nap Lezen : Genesis 1 : 26-28 Genesis 2 : 18-25 Leviticus 12 Numeri 5 : 11-31 Psalm 148 : 1 en 4 Gezang 121 : 1 en 2 Gezang 121 : 3, 4, 5 en 6 Gezang 121 :

Nadere informatie

Israëlzondag 2 oktober 2016

Israëlzondag 2 oktober 2016 Israëlzondag 2 oktober 2016 Voorganger Organist : Ds. C.D. van Alphen : Rens van Rossum Welkom Mededelingen door ouderling Ton Versteeg Voor verdere bijzonderheden wordt verwezen naar de weekbrief. Stil

Nadere informatie

Ochtenddienst 2 juli 2017

Ochtenddienst 2 juli 2017 Ochtenddienst 2 juli 2017 Hervormde Gemeente Numansdorp Voorganger : Ds. C.D. van Alphen Organist : Joël Terdu Muziekgroep Afscheid Kindernevendienst Annabelle Olislagers Mirthe van der Sluis Sasja Velthoven

Nadere informatie

Liturgie voor de morgendienst

Liturgie voor de morgendienst Liturgie voor de morgendienst op Eerste Pinksterdag 2015 in de Oosterholthoeve In deze dienst: bediening van de Heilige Doop Voorganger: Ouderling van dienst: Organist: m.m.v. muziekgroep ds. J.A. Brussaard

Nadere informatie

Ochtenddienst 10 september 2017

Ochtenddienst 10 september 2017 Ochtenddienst 10 september 2017 Hervormde Gemeente Numansdorp Doopzondag 1 Voorganger : Ds. C.D. van Alphen Organist : Rick Jan Hitzerd Doopdienst 10 september 2017 In deze dienst zal de Heilige Doop bediend

Nadere informatie

Orde van de dankdienst HARM SCHURING

Orde van de dankdienst HARM SCHURING Orde van de dankdienst voorafgaande aan de begrafenis van HARM SCHURING Geboren: 22 september 1924 Overleden: 1 maart 2017 op dinsdag 7 maart 2017 in de Hervormde kerk te Sellingen. Aanvang 13.30 uur Voorganger:

Nadere informatie

Orde van dienst voor de overstapdienst van kindernevendienst naar jeugdkerk Met losse handen Hofpleinkerk Middelburg 5 juli 2015

Orde van dienst voor de overstapdienst van kindernevendienst naar jeugdkerk Met losse handen Hofpleinkerk Middelburg 5 juli 2015 Orde van dienst voor de overstapdienst van kindernevendienst naar jeugdkerk Met losse handen Hofpleinkerk Middelburg 5 juli 2015 Voorganger: Ouderling van dienst: Diaken van dienst: Organist : Pianist:

Nadere informatie

PROTESTANTSE GEMEENTE TE WOENSDRECHT

PROTESTANTSE GEMEENTE TE WOENSDRECHT Orde van Dienst - PKN Woensdrecht, 14 april 2019. Voorganger: ds. Wagenvoorde, Breda Organist: dhr. Karel Smagge PROTESTANTSE GEMEENTE TE WOENSDRECHT Dienst van Schrift en Tafel VOOR DE DIENST we bereiden

Nadere informatie

Orde van dienst. In deze dienst worden Sen Noah van de Fliert, Gijsbert Gerrit Teunis van Holland en Emma Lianne Lammers gedoopt.

Orde van dienst. In deze dienst worden Sen Noah van de Fliert, Gijsbert Gerrit Teunis van Holland en Emma Lianne Lammers gedoopt. Orde van dienst In deze dienst worden Sen Noah van de Fliert, Gijsbert Gerrit Teunis van Holland en Emma Lianne Lammers gedoopt. Maranathakerk Lunteren, 18 maart 2018 Voorganger Ds. Jaap Hansum Orgel/piano

Nadere informatie

Ochtenddienst 8 oktober 2017

Ochtenddienst 8 oktober 2017 Ochtenddienst 8 oktober 2017 Hervormde Gemeente Numansdorp Zondag 22 Voorganger : Ds. C.D. van Alphen Organist : Rick Jan Hitzerd Welkom Mededelingen door ouderling Edwin Mallegrom Voor verdere bijzonderheden

Nadere informatie

Liturgie 8 januari 2017

Liturgie 8 januari 2017 Liturgie 8 januari 2017 Votum en Groet Zingen Hemelhoog 276 Heer, ontferm U over ons Kom en heel ons land. Reinig met uw vuur. Raak ons nu aan. Wij buigen neer en roepen tot U, Heer. O, Heer ontferm U

Nadere informatie

Ochtenddienst 19 november 2017

Ochtenddienst 19 november 2017 Ochtenddienst 19 november 2017 Zondag 4 Voorganger Organist : Ds. T.J. Smink uit Wierden : Danny Spaans Welkom Afkondigingen door Ouderling-Kerkrentmeester Marco Heemskerk Voor verdere bijzonderheden verwijzen

Nadere informatie