Hartelijk welkom op het 11de BirdBox Bird Event. 7 oktober 2014

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Hartelijk welkom op het 11de BirdBox Bird Event. 7 oktober 2014"

Transcriptie

1

2

3 Hartelijk welkom op het 11de BirdBox Bird Event 7 oktober 2014

4 Het Thema van Vandaag: Toekomst Papegaai + Parkiet in Nederland

5 Te gek dat je er bent! Feliciteer jezelf dat je deze pagina en Live Uitzending nog kunt zien, want als je later terug komt en deze pagina blijkt onvindbaar dan betekend dat helaas dat je te laat bent.

6 Wat Is het BirdBox Bird Event? Heel in het kort: een Online Papegaai & Parkiet Event met als Hoofd Thema:

7 Papegaai & Parkiet Houden Als Huisdier

8

9 Wie wij zijn, wat wij doen.. Heel kort TammeVogels.nl

10 Even een paar technische mededelingen vooraf.

11 Tip: Er zullen een aantal serieus belangrijke zaken voorbij komen die je absoluut niet wilt missen. Zet daarom je mobieltje even uit sluit je programma af en andere communicatie middelen zoals skype, whatsapp etc, TV & radio kun je het beste even uitzetten Kortom: zorg dat je de komende 45 min. NIET gestoord kunt worden en even je volledige aandacht bij dit Bird Event kunt houden. Het is belangrijk!

12 Dit Live Event is dus bedoeld voor iedereen die als liefhebberij een papegaai of parkiet als huisdier houd. Met huisdier bedoelen we dan ook een kromsnavel die als gezelschapsdier in huis wordt gehouden te midden van de andere bewoners en dus niet in een kooi in de garage of schuur.

13 Het houden van kromsnavels in een kooi, volière of hok in de tuin, schuur of garage is dan ook nadrukkelijk een andere hobby, waar het hier niet over gaat.

14 Gedane stellingen, opmerkingen, tips, antwoorden op vragen en adviezen zijn dus toegespitst op het houden van een papegaai of parkiet als huisdier en gelden in veel gevallen niet voor andere vormen van het houden van vogels.

15 Hoe werkt dit Live Bird Event?

16 Allereerst zal ik zo meteen beginnen met het onderwerp van vandaag: Toekomst Papegaai _ Parkiet in NL Tijdens het behandelen van dit thema kun je vragen stellen door deze te typen in het chat gedeelte. Dit vind je door te klikken op het oranje knopje rechts van dit scherm. (Kijk je op dit moment de replay, dan is dat uiteraard niet mogelijk.)

17 Echter zal ik de vragen niet direct kunnen beantwoorden, omdat ik deze pas zie nadat ik de presentatie pauzeer. Er zullen tientallen mensen online vragen stellen en ik zal de lijst doorlopen totdat alle vragen zijn beantwoord.

18 Let Op: Om jouw en mijn tijd zo efficiënt mogelijk te besteden, zullen alleen vragen worden beantwoord die direct met ons thema van vandaag te maken hebben: Toekomst Papegaai _ Parkiet in NL Andere vragen m.b.t. het houden v/e papegaai of parkiet als huisdier zullen eventueel in een van de volgende Live Bird Events worden behandelt.

19 Komen er dan nog meer Bird Events?

20 Jazeker! Als je onze nieuwsbrief volgt houden we je op de hoogte van het volgende Bird Event dat binnenkort gehouden zal worden. ( schrijf je na dit event even in op

21 Vragen m.b.t. babyvogels.nl en/of beschikbare of gereserveerde vogels worden niet in dit event behandelt, maar kunt je richten aan: Technische en/of administratieve vragen omtrent een van onze websites kunt je richten aan:

22 Heb je pen en papier bij de hand om aantekeningen te maken? Dit keer gaan we weer een aantal belangrijke tips, adviezen en voorbeelden verklappen en ontmaskeren die je doorgaans alleen tegenkomt in dure betaalde workshops en cursussen. Straks geef ik extra gelegenheid tot het stellen van vragen. Noteer die dus alvast even. Daar gaan we dan

23 Terugblik Doen we niet vandaag i.v.m. tijd.. Alles te vinden in: PapegaaienWorkshop.nl

24 Vandaag inhoud: Toekomst Papegaai _ Parkiet in NL : - Vandaag slechts 30 min - Noteer vragen - Volgende Bird Event gaan we er dieper op in

25 De Wet. * Bedacht door mensen die nooit een papegaai of huisdier in huis als huisdier hebben gehad. * We kijken even

26 De Wet. Veel over gezwegen in het wereldje Niemand wil er aan Goeden lijden onder kwaden

27 De Wet. Nieuwe regels per 1 juli 2014 Per 1 juli 2014 gelden nieuwe regels voor houders, verkopers en fokkers van huisdieren (Besluit houders van dieren): Verkopers mogen geen huisdieren verkopen aan personen onder de 16 jaar. Dieren mogen niet meer in een etalage staan. Een verkoper moet schriftelijke informatie afgeven aan een klant over het verkochte dier. Professionele en hobbyfokkers moeten zich houden aan regels over het fokken en africhten van gezelschapsdieren. Er zijn eisen aan de huisvesting, gezondheid en verzorging van de dieren. Het met de hand grootbrengen van papegaaien (handopfok) is verboden. Er gelden nieuwe regels voor het doden van een kat of hond.

28 Ingrijpende veranderingen: Handopfok alleen uit noodzaak Aan te tonen door kweker Wel houden niet kweken Methode aanpassen voorbereiden tot huisdier

29 Wat doen wij? Al sinds 15 jaar bezig met trainen Vaker wilde kromsnavels getraind Laatste 3 jaar, ontwikkeling andere methode

30 Uit Noodzaak Hoe dan wel? Na uitvliegen + zelfstandigheid

31 Uit Noodzaak: Ouders voeren niet ( goed meer): Te veel jongen, geen zin, agressie etc etc Ouder is overleden

32 Na uitvliegen + Zelfstandigheid Sommige koppels tolereren nestcontrole Meeste koppels tolereren geen regelmatige nestcontrole Streven naar tamme koppels Intensieve socialisatie methode, duurt langer, niet op basis van vertrouwen, maar op basis van negatief gedrag omkeren

33 Prijzen? Wordt steeds ondoenlijker, maar niet onmogelijk Maanden lang overgeleverde angst afleren Soort afhankelijk, maar ong. 10% makkelijk

34 Geruchten Serieuze aanpak per 2015 Handhaving Boetes etc

35 Op BirdSuper.com hebben we zelf geteste en daarna geselecteerde producten staan met vermelding van soorten etc..

36 In de Birdbox Vogeltrainings cursus online leer je o.a. nog veel meer over het voorkomen en verhelpen van gedragsproblemen. Alle Bird Events vind je terug! Hoe je dat precies aanpakt en opbouwt leer je o.a. in de birdbox online incl. interview met hoofdtrainer Rob van Avifauna.

37 Een korte pauze met gelegenheid tot het stellen van vragen omtrent het thema van vandaag: (straks verrassing) De Toekomst

38 VIDEO WEDSTRIJD Wie maakt de leukste, gekste, spannendste etc etc video met als thema: Daarom heb ik een Papegaai of Parkiet!

39 Volgende Bird Event Uitgebreid over regels, wetgeving Gastspreker die er alles vanaf weet Waar je als liefhebber rekening mee moet houden

40 Afgelopen week is er opnieuw veel gevraagd naar de aanbieding van vorige keer.

41 Maar nu als dank voor je deelname aan dit Bird Event:

42 Voor iedereen die op dit moment online is en dit Bird Event meemaakt heb ik ECHTER de volgende Verassing:

43

44 De mega uitgebreide Papegaaien (& Parkieten) Welzijns Wijzer:

45

46 Inhoud o.a.: Voorkom hoge medische kosten, wat kun je zelf doen? Voorkom kwaaltjes, ziektes Welke ziektes zijn er? Hoe herken je ziektes & kwaaltjes? Wat is goede voeding en waarom? Lijst met gratis verkrijgbaar groenvoer Praktijkvoorbeelden Vitamines, mineralen, bouwstenen Lijst met Eerst hulp benodigdheden Ongedierte herkennen en bestrijden bij papegaai en parkiet Wanneer naar de vogel arts?

47 Gratis DVD direct morgen op de post!

48 Mmv onze eigen Vogel Arts dr. Marvan in gesprek, interview op dvd + meer!

49 Mmv onze eigen Vogel Arts dr. Marvan in gesprek, interview op dvd + meer!

50 Prof dr G. Dorrestein Workshop over o.a. PDD e.a. ziektes op video.

51 Er is alleen 1 MAAR 1 addertje onder het gras. Helaas, Er zijn in totaal slechts 15 exemplaren beschikbaar!

52 Nog een paar seconden dan zie je de link in beeld, Type deze dan snel over zodat je 1 van de 15 bent die profiteert van deze éénmalige exclusieve kans! Ik zal hem ook in het chat gedeelte plakken:

53 Oh ja, je denkt wellicht dat deze unieke digitale uitgave met ruim 240 pagina s onmisbaar advies voor het welzijn van je papegaai en parkiet minstens 97,- zal kosten, zoals gebruikelijk.

54 Wees gerust, jij hoeft vandaag speciaal tijdens dit Bird Event GEEN 97,- te betalen!

55 Je hebt de vorige uitgave van EHBVO wellicht wel eens aangeboden gezien met een flinke KORTING, namelijk voor: 47,-?

56 Ook dat hoef je vandaag NIET te betalen!

57 Alleen voor degenen die vandaag de vernieuwde uitgave bestellen:

58 Slechts 27,-! Alléén VANDAAG!

59 De 15 pakketten staan op je te wachten, dus dat betekend: je kunt DIRECT het boek downloaden na je bestelling! Binnen 5 minuten na nu heb je het in huis! De GRATIS bijbehorende DVD wordt meteen morgen verzonden via de post, naar het door jou op te geven adres! ( ook een leuk om cadeau te doen!)

60 Als extra krijg je ook nog eens levenslang toegang tot de besloten speciale website van de Papegaaien Welzijn Wijzer! Hier vind je nog meer extra materiaal zoals video s en updates!

61 Hier komt ie:

62 Vandaag voor een speciale LAGE prijs Incl. DVD en Levenslang Toegang Tot bijbehorende Leden- Website:

63 Hoe?

64 Binnen een paar seconden laat ik je de nu nog verborgen link zien naar de Speciale Bird Event Veilig Vogels Houden In Huis Actie Pagina,

65 Dit is de verborgen EHBVO Bird Event pagina: PapegaaienWereld.nl/ehbvo

66 Terugkomend op de BirdBox: Als waar we het vandaag over hebben jou interesseert en je zou graag veel meer willen weten over het begrijpen, aanpassen en aanleren van het gedrag van je papegaai of parkiet..

67 Of misschien ben je van plan om een kromsnavel aan te schaffen die je als huisdier wilt houden.

68 Dan heb ik heel GOED NIEUWS!

69 Vandaag kun je direct starten met onze Exclusieve Vogel Trainings Cursus, de BirdBox met maar liefst ruim 15+ uur Video Educatie Materiaal, tegen een sterk GEREDUCEERD TARIEF!

70 Hoe?

71 Binnen 5 minuten nadat je dit hoort en ziet, kun je al aan de slag met de al dat super boeiend video leer materiaal dat klaar staat in deze Unieke Papegaaien & Parkieten Cursus of Workshop die je geheel vanuit je luie stoel thuis of waar dan ook ter wereld kunt volgen. Als DVD versie, als Online Versie of BEIDEN in 1 voordelig PAKKET!

72 Tijdens een webinar, zoals dit is het natuurlijk onmogelijk om alles uit te leggen wat juist zo van belang is bij het houden van een kromsnavel als huisdier Alles wat het leven van zowel je kromsnavel als jouzelf enorm zal veraangenamen!

73 In ruim 15 uur Video Instructie Materiaal laten we je 1 op 1 zien hoe je een papegaai en parkiet die als huisdier wordt gehouden, noodzakelijke vaardigheden, spelletjes, gedragscorrecties en routines zoals zindelijkheid aanleert, maar ook de achtergronden van het hoe en waarom zullen je gaandeweg heel duidelijk worden.

74 Stel je eens even voor: Ruim 15 uur video materiaal over jouw grootse liefhebberij: de Papegaai en Parkiet Als Huisdier!

75 Maar zelfs dat is nog niet alles, want naast die bestaande 15 uur video materiaal die al aanwezig is in de Online Birdbox Papegaaien & Parkieten Workshop, komen er ook regelmatig UPDATES bij! Extra video s, extra te downloaden materiaal en het laatste nieuws op het gebied van de ontwikkelingen in de wereld van de tamme papegaai.

76 Zelfs onze vogelarts heeft hieraan belangrijke bijdrages geleverd.

77 Mmv onze eigen Vogel Arts dr. Marvan in gesprek, interview op dvd + meer!

78 Prof dr G. Dorrestein Workshop over o.a. PDD e.a. ziektes op video.

79 Kortom, onmisbaar voor iedereen die een kromsnavel als huisdier houd.

80 Daarom speciaal voor jou als deelnemer aan dit Online Bird Event het volgende:

81 Over ENKELE seconden ga ik de nu nog verborgen LINK bekend maken naar: 3 Unieke Mogelijkheden om de Verborgen Wereld van de Tamme Kromsnavel te Ontdekken:

82 1. De BirdBox Vogel Trainings Cursus op DVD

83 2. De BirdBox Vogel Trainings DVD Cursus + Workshop Online + VIP Forum

84 3. De BirdBox DVD + VIP Forum + Online incl. updates t/m de Exclusieve Caique Workshop Online in 1 XXL VIP Pakket

85 Wat elk van deze opties afzonderlijk precies inhouden, zie je straks op de nu nog even verborgen webpagina.

86 Wanneer je VANDAAG TEGEN STERK GEREDUCEERD TARIEF voor 1 van deze 3 opties inschrijft, ontvang je automatisch een uniek CADEAU er 100% GRATIS BIJ!

87 Binnen enkele seconden verschijnt de LINK in beeld naar de webpagina waar JIJ direct kunt inschrijven voor 1 van de 3 unieke kansen om voor altijd de kwaliteit van leven te verbeteren van het leven van je papegaai of parkiet als huisdier en daarmee ook van JEZELF!

88 Er is alleen 1 MAAR 1 addertje onder het gras. Helaas, Er kunnen vandaag in totaal slechts 10 extra personen worden toegelaten tot dit exclusieve cursus materiaal, omdat dit allemaal maatwerk betreft dat ook gebonden is aan technische beperkingen zoals server capaciteit.

89 Nog een paar seconden dan zie je de link in beeld, Type deze dan snel over zodat je 1 van de 10 bent die profiteert van deze éénmalige exclusieve kans! ( of klik in het chatgedeelte op de link)

90 Alsof het allemaal nog niet genoeg is, krijg je bij alle 3 genoemde opties tijdens dit Bird Event LEVENSLANG volledig en onbeperkt toegang tot ons besloten VIP BirdBox deelnemers forum.

91 Kom je ergens niet uit, heb je juist iets ontdekt wat anderen ook kan helpen? Dan is het een ontzettend belangrijke toegevoegde waarde om contact te kunnen onderhouden met alle andere birdbox cursisten, DIE JE DAN DUS OP HET VIP-FORUM KUNT ONTMOETEN.

92 BIRDBOX: Alle belangrijke aspecten van het trainen en houden als huisdier wordt belicht, omdat de omgang met en het gedrag van je papegaai beïnvloed wordt door vele factoren zoals: Voeding Dagindeling aantal uren slaap per dag plaatsing van de kooi contact met soortgenoten en/of verzorgers jouw manier van communiceren met hem en jouw interpretatie van zijn verbale en non verbale communicatie.

93 Kan jij al met je papegaai of parkiet naar buiten, zonder dat hij er vandoor gaat?

94 Ik laat je precies zien waarom je dit wel of juist niet zou moeten doen. Dit verschilt namelijk per individuele vogel.

95 Hoe gaaf zou het zijn als je zonder angst dat hij er vandoor gaat en zonder hem rigoureus te hoeven kortwieken toch met hem naar buiten zou kunnen gaan? Gewoon op je hand of schouder zo mee de auto in. Een tuigje, riem of ketting is helemaal niet nodig als jij precies weet wat je doet.

96 Er zijn dit keer maar 10 pakketten beschikbaar en: Op = Op

97 Extra Bonus: Extra BONUS:

98 Je zult passende en beproefde antwoorden vinden op o.a. de volgende vragen: Imiteert een papegaai slechts wat hij hoort of weet hij daadwerkelijk wat hij zegt? Kan een papegaai onze taal (leren) verstaan? Hoe leert een papegaai spreken? Hoe leer jij je papegaai spreken? Hoe leer je een papegaai te zeggen wat jij wilt? Welke papegaaien soorten kunnen goed of minder goed leren spreken? Welke factoren zijn van invloed op het leren spreken van een papegaai? Hoe kies je een papegaai waarmee je de grootste kans maakt dat hij zal gaan spreken? Hoe kun je een papegaai die niet praat toch leren spreken? Welke spraak leer methodes werken bij welke vogels en hoe voer je die uit?

99 Je begrijpt natuurlijk dat de waarde van zo n grote hoeveelheid exclusief materiaal waarmee je jaren echt vooruit kunt met je Papegaai of Parkiet een prijskaartje heeft

100 Ruim 15 uur educatief video materiaal opnemen alleen al kost ontzettend veel tijd, energie en daaraan voorafgaand jaren van kostbare ervaring en kennis opdoen

101 Zou het al mogelijk zijn elders een vergelijkbare studie op zo n gemakkelijk toegankelijke en begrijpelijke manier te volgen, dan hoef ik je waarschijnlijk niet uit te leggen wat dat gaat kosten toch?

102 Voorbeeldje: Om de inmiddels al jaren bijna op straat liggende kennis te vergaren omtrent het houden van honden en katten kun je bij de welbekende thuisstudie organisatie de LOI een cursus volgen: a 648,-

103 Is dat veel geld? Ja Is dat het waard? Ja, als je dit wilt bereiken wel waarschijnlijk

104 De vraag moet dus niet zijn: Wat kost het? Maar: Wat Levert het mij op?

105 Wanneer je serieus een Papegaai of Parkiet als huisdier wilt houden, is een éénmalige investering van een paar honderd euro in geen verhouding tot de enorme voordelen en tijdwinst die je met onze BirdBox Training binnenhaalt.

106 Het levert je direct al veel meer op aan geld besparende kennis, want 1 bezoekje aan een dierenarts kan je tegenwoordig al een hartverzakking bezorgen..zeker bij vogels omdat ze als prooidier elke vorm van ziekte of ongeregeldheid meesterlijk weten te verbergen en je als leek het gewoonweg niet ziet dat er iets mis is!

107 De op dit moment door de Birdbox vertegenwoordigde waarde staat op minstens 1250,-

108 Dat hoef jij vandaag NIET te betalen om het toch allemaal in huis te krijgen!

109 Wees gerust, jij hoeft vandaag speciaal tijdens dit Bird Event ook GEEN 897,- te betalen!

110 Je hebt wellicht de nu lopende tijdelijke actieprijs gezien van het BirdBox XXL Pakket? Die is op op dit moment met een flinke KORTING, namelijk slechts: 357,-!

111 Ook dat hoef je vandaag NIET te betalen!

112 Alleen voor degenen die vandaag inschrijven:

113 Kun je nu instappen voor maar éénmalig: 357,- 127,-

114 De 10 pakketten staan op je te wachten, dus dat betekend: je kunt DIRECT inschrijven! De GRATIS DVD die je vandaag er nog eens extra bij krijgt, wordt uiteraard GRATIS samen met de Birdbox dvd versie verzonden via de post, naar het door jou op te geven adres! ( ook een leuk om cadeau te doen!)

115 Hier komt ie:

116 Dit is de Speciale Actie Inschrijfpagina: PapegaaienTrainen.nl/actie

117

118 Dit is de Speciale Actie Inschrijfpagina: PapegaaienTrainen.nl/actie

119

120 Dit is de Speciale Actie Inschrijfpagina: PapegaaienTrainen.nl/actie

121 Nog even iets heel anders ( HEEFT NIETS MET DIT Bird Event te maken )

122 Enkele van jullie die tot nu toe alle bird events meegemaakt hebben, vroegen mij afgelopen maand via de mail : Hoe Doe Je Dat?

123 Dit hoor ik natuurlijk vaker de afgelopen jaren dat we gebruik maken v/h internet

124 Omdat velen zoeken naar een manier om wellicht een hobby, liefhebberij of zelfs eigen zaak productiever te maken. met gebruikmaking van het internet.

125 Hebben we inmiddels al een tijd overwogen hiervoor een speciale workshop samen te stellen op verzoek dus eigenlijk. Gezien echter de hoeveelheid werk en tijd die dat gaat vergen, willen we er eerst zeker van zijn dat er voldoende interesse bestaat. Concreet: Zou je interesse hebben in een workshop/cursus die o.a. stap voor stap jou laat zien hoe je op jouw vakgebied, kennisgebied etc etc een volledig zichzelf runnende business m.b.v. het internet kunt opzetten? Stuur een mailtje: Onderwerp: PROJECT X Bericht: Ik heb interesse Je krijgt dan z.s.m. een mailtje terug, en we laten je weten of en wanneer we starten met een speciale workshop: PROJECT X

126 Bedankt voor je aandacht, tot straks aan de andere kant van deze webpagina!

DIT IS VERSIE 3.0 OPMERKING

DIT IS VERSIE 3.0 OPMERKING 2 3 DIT IS VERSIE 3.0 OPMERKING 4 5 DISCLAIMER 6 7 8 9 10 11 12 13 14 DE MEESTE MENSEN ZULLEN HET ER MEE EENS ZIJN DAT WANNEER JE PAPEGAAIEN BEKIJKT ER IETS ZEER MAGISCH EN BETOVERENDS GEBEURT. DE COMBINATIE

Nadere informatie

Hartelijk welkom op het 3 e BirdBox Bird Event Voorjaar 2014

Hartelijk welkom op het 3 e BirdBox Bird Event Voorjaar 2014 Hartelijk welkom op het 3 e BirdBox Bird Event Voorjaar 2014 Het Thema van Vandaag: Gedrag Begrijpen Te gek dat je er bent! Feliciteer jezelf dat je deze pagina en Live Uitzending nog kunt zien, want als

Nadere informatie

Dat had ik nooit gedacht en nog steeds kan ik het niet zo goed bevatten.

Dat had ik nooit gedacht en nog steeds kan ik het niet zo goed bevatten. Wow! 17.597,14 euro in drie dagen... Dat had ik nooit gedacht en nog steeds kan ik het niet zo goed bevatten. 17.597,14 euro in drie dagen tijd... de meeste mensen zouden hier een heel jaar voor moeten

Nadere informatie

ONTSLA JEZELF Jouw Eerste Stap Naar Werken Met Energie En Voldoening Dit rapport is geschreven voor iedereen die al lang op zoek is naar werk dat echt voldoening gaat geven en in een ideale wereld het

Nadere informatie

18 tips om te werken aan je eigen inzetbaarheid

18 tips om te werken aan je eigen inzetbaarheid 18 tips om te werken aan je eigen inzetbaarheid Goed, gezond en gemotiveerd aan het werk tot je pensioen? Dat bereik je door kansen te pakken op het werk. Leer aan de hand van onderstaande punten hoe je

Nadere informatie

PRIJS- EN NIEUWS UPDATE JUNI 2017

PRIJS- EN NIEUWS UPDATE JUNI 2017 PRIJS- EN NIEUWS UPDATE JUNI 2017 PRIJSOVERZICHT PER 1 JUNI 2017: ( KIJK VOOR BESCHIKBAARHEID OP: tammevogels.nl/papegaai ) WILT U BINNENKORT EEN TAMME PAPEGAAI OF PARKIET IN HUIS, WEES ER DAN SNEL BIJ,

Nadere informatie

PRIJS- EN NIEUWS UPDATE JUNI 2016

PRIJS- EN NIEUWS UPDATE JUNI 2016 PRIJS- EN NIEUWS UPDATE JUNI 2016 Beste Vogel Liefhebber, Hartelijk dank voor het aanvragen van de prijzen van JUNI 2016 Let Op: Prijs Garantie t/m 30 JUNI 2016 ( zie toelichting onderaan deze mail en

Nadere informatie

Ga naar www.birdsuper.com om de nieuwste versie te downloaden.

Ga naar www.birdsuper.com om de nieuwste versie te downloaden. Kromsnavels in Huis Dit is versie 1.1 Ga naar www.birdsuper.com om de nieuwste versie te downloaden. Let op: Sta je al op onze mailinglijst dan ben je automatisch in het bezit van de meest recente versie,

Nadere informatie

Tips voor het volgen van de MUSIC & MEMORY Certificatietraining

Tips voor het volgen van de MUSIC & MEMORY Certificatietraining Tips voor het volgen van de MUSIC & MEMORY Certificatietraining Welkom bij Music & Memory! In dit document geven we je advies over de manier waarop je het beste kunt deelnemen aan de Music & Memory Certificatie

Nadere informatie

marketing voor zorg-professionals: reader Deel 4: hoe stuur je een goede e-zine? Nieuwsbrief is een NO NO! Hoe krijg je cliënten voor je e-zine?

marketing voor zorg-professionals: reader Deel 4: hoe stuur je een goede e-zine? Nieuwsbrief is een NO NO! Hoe krijg je cliënten voor je e-zine? Nieuwsbrief is een NO NO! Besef dat jouw bedrijf niet om jou draait maar om je doelgroep. Jij bent niet belangrijk, zij zijn belangrijk! Daarom schrijf je NOOIT een nieuwsbrief! In een nieuwsbrief staan

Nadere informatie

We DOP. School. school voor intuïtieve ontwikkeling

We DOP. School. school voor intuïtieve ontwikkeling We DOP School school voor intuïtieve ontwikkeling We DOP School school voor intuïtieve ontwikkeling Trainingsprogramma We DOP School Wat leuk dat ik jou mag verwelkomen! Ik ben Eefje de Wind, 31 jaar jong

Nadere informatie

Praktische tips. Voor in je winkel

Praktische tips. Voor in je winkel Praktische tips Voor in je winkel Vraag je klanten om advies Dat zorgt er namelijk voor dat je klanten zich meer betrokken voelen bij je winkel. Dat versterkt de band. Laat je klanten suggesties geven

Nadere informatie

Cursus SEO-teksten schrijven

Cursus SEO-teksten schrijven Cursus SEO-teksten schrijven Inleiding Jij wilt het, je concurrent wil het en ik, ik wil het ook. Wat? Scoren op de beste zoekwoorden. En waarom? Omdat ook jij, duizenden bezoekers naar een website wilt

Nadere informatie

Ultieme Sales Script

Ultieme Sales Script Ultieme Sales Script Webinar Goed Verkopen Dit is een belangrijk moment. Het is de start van jouw groei. Als persoon én als ondernemer. Dat vind ik supercool en ik heet je dan ook van harte welkom in het

Nadere informatie

Maak er iets moois van enne succes & geniet! Hartelijke groet, Linda Spaanbroek.

Maak er iets moois van enne succes & geniet! Hartelijke groet, Linda Spaanbroek. Gefeliciteerd met de aanschaf van het boek Ondernemershout bestaat niet en het downloaden van dit onderdeel van de gratis online materialen. Super dat je stappen zet om op een makkelijker manier meer klanten

Nadere informatie

B a s S m e e t s w w w. b s m e e t s. c o m p a g e 1

B a s S m e e t s w w w. b s m e e t s. c o m p a g e 1 B a s S m e e t s w w w. b s m e e t s. c o m p a g e 1 JE ONBEWUSTE PROGRAMMEREN VOOR EEN GEWELDIGE TOEKOMST De meeste mensen weten heel goed wat ze niet willen in hun leven, maar hebben vrijwel geen

Nadere informatie

LinkedIn-updates in-company

LinkedIn-updates in-company LinkedIn-updates in-company Opdracht In dit document vind je zes verschillende LinkedIn-updates. Geef bij iedere update aan of dit een update is die bij je past. Dus zou je dit type update ook kunnen plaatsen?

Nadere informatie

CHECKLIST.

CHECKLIST. CHECKLIST CHECKLIST 3 WEKEN OP VOORHAND Zorg voor een snelle internetconnectie. Tip : ik verkies om niet draadloos te werken zodat ik een optimale snelheid kan benutten. Kies je onderwerp Kies je idee

Nadere informatie

LinkedIn-updates open inschrijving

LinkedIn-updates open inschrijving LinkedIn-updates open inschrijving Opdracht In dit document vind je zes verschillende LinkedIn-updates. Geef bij iedere update aan of dit een update is die bij je past. Dus zou je dit type update ook kunnen

Nadere informatie

Mocht je na het lezen van deze brochure nog vragen hebben, aarzel dan niet om mij te bellen of te mailen! Ik help je graag.

Mocht je na het lezen van deze brochure nog vragen hebben, aarzel dan niet om mij te bellen of te mailen! Ik help je graag. Lieve dame, Wat fijn dat ik je deze brochure mocht toesturen. Het zegt me dat je graag inzicht zou willen krijgen in wie je bent. Dat je in balans wil komen. En dat je er klaar voor bent om dit te gaan

Nadere informatie

SUCCES MET JOUW ONLINE TRAINING VOOR HET GROEIEN VAN JE BEDRIJF, GA VOOR DE TOP!

SUCCES MET JOUW ONLINE TRAINING VOOR HET GROEIEN VAN JE BEDRIJF, GA VOOR DE TOP! SUCCES MET JOUW ONLINE TRAINING VOOR HET GROEIEN VAN JE BEDRIJF, GA VOOR DE TOP! LEER IN DIT EBOOK: 1. Checklist: De 7 stappen voor het maken, promoten en verkopen van je online training Extra bonus informatie:

Nadere informatie

Je Dit Is Wat Ik Wil! aanbod The Webinar Academy

Je Dit Is Wat Ik Wil! aanbod The Webinar Academy Je Dit Is Wat Ik Wil! aanbod The Webinar Academy 16-12-2014 1 Mensen zijn bang om te veel weg te geven 90% het waarom, 10% het hoe Tipsgewijs Topje van je ijsberg Verwijzen naar hoeveel meer je nodig hebt

Nadere informatie

Jouw gratis weggever maken

Jouw gratis weggever maken a Jouw gratis weggever maken Deel waardevolle kennis en help meer mensen. Cliënten aantrekken met e-mailmarketing Opdracht 1: Onderwerp en opzet van jouw gratis weggever Vul antwoord in op de onderstaande

Nadere informatie

Activiteitenblad 8.1: Weet wat je ziet. Maak een commerciële vlog!

Activiteitenblad 8.1: Weet wat je ziet. Maak een commerciële vlog! Activiteitenblad 8.1: Weet wat je ziet. Maak een commerciële vlog! Vloggen is een nieuw beroep geworden. Sommige mensen verdienen daar veel geld mee, het is soms zelfs hun baan. Welke vloggers ken jij?

Nadere informatie

In 7 stappen naar een opgeruimd huis Hoe je op een makkelijke manier je opruimachterstanden inloopt

In 7 stappen naar een opgeruimd huis Hoe je op een makkelijke manier je opruimachterstanden inloopt In 7 stappen naar een opgeruimd huis Hoe je op een makkelijke manier je opruimachterstanden inloopt Ben jij zo iemand die actief is en veel interesses heeft en daardoor ook veel bezigheden en spullen heeft?

Nadere informatie

T R A I N I N G B O O S T J O U W D R O O M B E D R I J F

T R A I N I N G B O O S T J O U W D R O O M B E D R I J F werkboek T R A I N I N G B O O S T J O U W D R O O M B E D R I J F Werkboek: Een steengoede weggever maken W W W. M A R L O E S H A L M A N S. C O M Een "weggever" of gratis aanbod kan ongelooflijk veel

Nadere informatie

Communicatie. Trainingen.

Communicatie. Trainingen. Communicatie Trainingen www.amv-opleidingen.nl AMV, de opleider voor jouw ambities Praktisch en resultaatgericht Het verschil maken, dat doen we bij AMV. Door onze praktische én persoonlijke aanpak. In

Nadere informatie

Bas Smeets page 1

Bas Smeets  page 1 Bas Smeets www.bsmeets.com page 1 JE ONBEWUSTE PROGRAMMEREN VOOR EEN GEWELDIGE TOEKOMST De meeste mensen weten heel goed wat ze niet willen in hun leven, maar hebben vrijwel geen idee wat hoe hun ideale

Nadere informatie

WELKOM! Print het uit, leg het naast je en doe stap voor stap alle opdrachten. En mail me gerust als je vragen hebt of feedback wilt ontvangen.

WELKOM! Print het uit, leg het naast je en doe stap voor stap alle opdrachten. En mail me gerust als je vragen hebt of feedback wilt ontvangen. WELKOM! Wat geweldig dat je het werkboek hebt gedownload. Dat betekent een belangrijke volgende stap in jouw succes. Want succes bereik je alleen door te doen. Dit werkboek is onderdeel van het Webinar

Nadere informatie

-OPLEIDINGEN. 10 Tips. Dé Opleider van Mediator tot Scheidingsspecialist. Hoe Kom Je Als Startende Mediator Aan Klanten?

-OPLEIDINGEN. 10 Tips. Dé Opleider van Mediator tot Scheidingsspecialist. Hoe Kom Je Als Startende Mediator Aan Klanten? -OPLEIDINGEN Dé Opleider van Mediator tot Scheidingsspecialist 10 Tips Hoe Kom Je Als Startende Mediator Aan Klanten? Welkom bij AMV-Opleidingen! Nieuwe klanten aantrekken is voor elke mediator met een

Nadere informatie

MODULE #6 DREAMBOARD PROCES

MODULE #6 DREAMBOARD PROCES MODULE #6 DREAMBOARD PROCES Welkom bij het 90 dagen mindset coachings programma. Dit programma heeft de potentie om jouw leven compleet te veranderen de komende 90 dagen. Daarin is het belangrijk dat je

Nadere informatie

OERsterk Leiderschap Programma

OERsterk Leiderschap Programma OERsterk Leiderschap Programma Uniek in Nederland en België: maak in 3 maanden je persoonlijke leefstijlplan. Samen met jou en mijn team zet ik me graag in om jouw kwaliteit van leven drastisch te verbeteren.

Nadere informatie

D e i n d e l i n g v a n j e w e b s i t e

D e i n d e l i n g v a n j e w e b s i t e T e k s t e n i n d e l i n g v a n j e w e b s i t e 4 D e i n d e l i n g v a n j e w e b s i t e Welke webpagina s heb je nodig? De homepagina, deze noem je Home Blog Diensten of producten Salespage

Nadere informatie

euzedossier ouderparticipatie oriëntatie op studie en beroep in de onderbouw van havo/vwo

euzedossier ouderparticipatie oriëntatie op studie en beroep in de onderbouw van havo/vwo euzedossier ouderparticipatie oriëntatie op studie en beroep in de onderbouw van havo/vwo Op vier bladzijden in het werkboek wordt de medewerking van de ouders of verzorgers van de leerlingen gevraagd.

Nadere informatie

Hoe krijg je meer zin? Oefening 3: Wat zijn jouw prikkels? 12

Hoe krijg je meer zin? Oefening 3: Wat zijn jouw prikkels? 12 Hoe krijg je meer zin? 09 - Oefening 3: Wat zijn jouw prikkels? 12 Meer zin. Denk jij ook dat zin in vrijen er spontaan hoort te zijn? Dat zin iets is dat zomaar uit het niets op komt borrelen? Geloof

Nadere informatie

5 Tips Hoe Jij. Door Kevin Souwen

5 Tips Hoe Jij. Door Kevin Souwen 5 Tips Hoe Jij Zonder Geld Aan Video Kan Beginnen Door Kevin Souwen De meeste ondernemers werken onnodig te hard Als eerst, heel erg bedankt voor het downloaden van mijn PDF! Het is mijn missie om een

Nadere informatie

Z O W E R K T D E J O R E L L A F I T C O M M U N I T Y

Z O W E R K T D E J O R E L L A F I T C O M M U N I T Y IN O Z O W E R K T D E J O R E L L A F I T C O M M U N I T Y GUIDE WELKOM! Welkom bij de leukste online community van Nederland! Binnen de Jorellafit community staat elkaar helpen, motiveren en inspireren

Nadere informatie

Welkom bij Sociaal Succesvol Ondernemen. Week 6: klaar voor klanten Les 3: Marketing Technieken

Welkom bij Sociaal Succesvol Ondernemen. Week 6: klaar voor klanten Les 3: Marketing Technieken Welkom bij Sociaal Succesvol Ondernemen Week 6: klaar voor klanten Les 3: Marketing Technieken Pen en papier? Marketing technieken Er bestaan heel veel verschillende soorten marketing technieken In deze

Nadere informatie

Productoverzicht. Hét toonaangevend platform van ondernemend Limburg

Productoverzicht. Hét toonaangevend platform van ondernemend Limburg Productoverzicht Hét toonaangevend platform van ondernemend Limburg WijLimburg: WijLimburg is hét toonaangevende platform voor ondernemend Limburg. Dagelijks informeert, verbindt en inspireert WijLimburg

Nadere informatie

Omgaan & Trainen met je hond Door: Jan van den Brand. (3 e druk) 2015, Jan van den Brand www.hondentraining adviescentrum.nl

Omgaan & Trainen met je hond Door: Jan van den Brand. (3 e druk) 2015, Jan van den Brand www.hondentraining adviescentrum.nl Door: Jan van den Brand Inleiding Ik krijg veel vragen van hondeneigenaren. Veel van die vragen gaan over de omgang met en de training van de hond. Deze vragen spitsen zich dan vooral toe op: Watt is belangrijk

Nadere informatie

Ontdek hoe jij ook lekker in je vel kunt zitten met het 4 weken Coaching. Boekhorst! 4 Weken Coaching Programma Voor Optimale Gezondheid

Ontdek hoe jij ook lekker in je vel kunt zitten met het 4 weken Coaching. Boekhorst! 4 Weken Coaching Programma Voor Optimale Gezondheid Ontdek hoe jij ook lekker in je vel kunt zitten met het 4 weken Coaching programma van Jack Boekhorst! Wil je lekker in je vel zetten? Gedurende de dag alle energie die je nodig hebt? Immuunsysteem verbeteren?

Nadere informatie

DE BESTE SCORE

DE BESTE SCORE 1 Voorwoord Voordat je straks dit rapport leest met de tactiek die hierin verwerkt is willen we je graag bedanken voor het downloaden van dit rapport. Dit betekent dat jij actie onderneemt en er echt voor

Nadere informatie

150 Tips om kinderen te laten zien dat je om ze geeft!

150 Tips om kinderen te laten zien dat je om ze geeft! 150 Tips om kinderen te laten zien dat je om ze geeft! Scott de Jong http://www.positiefleren.nl - 1 - Je leest op dit moment versie 2.0 van het Ebook: 150 Tips om kinderen te laten zien dat je om ze geeft.

Nadere informatie

TIPS. voor een succesvolle. beurs. Kom naar de beurs om iets te brengen en te halen.

TIPS. voor een succesvolle. beurs. Kom naar de beurs om iets te brengen en te halen. TIPS voor een succesvolle Kom naar de beurs om iets te brengen en te halen. Ondernemers doen graag mee aan een beurs omdat ze verwachten er nieuwe klanten te vinden. Ze komen er iets halen. Maar wees je

Nadere informatie

Mocht je na het lezen van deze brochure nog vragen hebben, aarzel dan niet om mij te bellen of te mailen! Ik help je graag.

Mocht je na het lezen van deze brochure nog vragen hebben, aarzel dan niet om mij te bellen of te mailen! Ik help je graag. Lieve dame, Wat fijn dat ik je deze brochure mocht toesturen. Het zegt me dat je graag inzicht zou willen krijgen in wie je bent. Dat je in balans wil komen. En dat je er klaar voor bent om dit te gaan

Nadere informatie

Spreekbeurt, en werkstuk

Spreekbeurt, en werkstuk Spreekbeurt, krantenkring en werkstuk Dit boekje is van: Datum spreekbeurt Datum krantenkring Inleverdatum werkstukken Werkstuk 1: 11 november 2015 Werkstuk 2: 6 april 2016 Bewaar dit goed! Hoe bereid

Nadere informatie

Deze vragenlijst bestaat uit vijf delen, A t/m E.

Deze vragenlijst bestaat uit vijf delen, A t/m E. Page of 6 Enquête basisonderwijs Deze vragenlijst bestaat uit vijf delen, A t/m E. Er zijn in totaal 9 vragen. A. Over jezelf Dit onderdeel bestaat uit zeven vragen. Hoe oud ben je? In welke klas zit je?

Nadere informatie

Inleiding. Meer informatie Digitaal Leerplein -

Inleiding. Meer informatie Digitaal Leerplein - Inleiding Deze catalogus bevat een overzicht van alle programma s uit het Digikundig Sollicitatie-pakket. Het Digikundig sollicitatie-pakket is de e-learningportal van Digitaal Leerplein; hét startpunt

Nadere informatie

Ondernemerschapsblokkades

Ondernemerschapsblokkades Ondernemerschapsblokkades Wat houdt je tegen om je droom werkelijkheid te laten worden? En hoe los je dat op? 7 tips om in actie te komen! Samengesteld door Willemijn Lau Hoi toekomstig professional, Wat

Nadere informatie

Prijs- EN NIEUWS update MAART 2018

Prijs- EN NIEUWS update MAART 2018 Prijs- EN NIEUWS update MAART 2018 Beste Vogel Liefhebber, Hartelijk dank voor het aanvragen van de prijzen van MAART 2018 Let Op: Prijs Garantie t/m 31 MAART 2018 ( zie toelichting onderaan deze mail

Nadere informatie

ZAKENMAM PLANNINGSPAKKET

ZAKENMAM PLANNINGSPAKKET ZAKENMAM Alsjeblieft, hier is jouw Zakenmam planningspakket. Het is mijn kado aan jou en ik wens je er veel plezier mee. De inhoud in dit pakket gaat je helpen meer structuur en overzicht aan te brengen

Nadere informatie

SOCIAL MEDIA OP HET WERK

SOCIAL MEDIA OP HET WERK SOCIAL MEDIA OP HET WERK SOCIAL MEDIA OP HET WERK Je doet deze training waarschijnlijk om te ontdekken of het iets zou kunnen zijn voor jouw werk, oftewel; of het iets is voor jou, je collega s én voor

Nadere informatie

C. 3 Wat wil ik Wat is je ambitie/drive; jouw motivatie en interesse

C. 3 Wat wil ik Wat is je ambitie/drive; jouw motivatie en interesse C. 3 Wat wil ik Wat is je ambitie/drive; jouw motivatie en interesse en ook: wil ik werken, of door naar een (passende) hbo-opleiding? Optie 1: Een vraag die ieder mens zich vroeg of laat stelt: wat wil

Nadere informatie

Een filmpje kijken en reflecterend bespreken. Film 2:50 min op youtube: Asking Strangers For Food! (Social Experiment)

Een filmpje kijken en reflecterend bespreken. Film 2:50 min op youtube: Asking Strangers For Food! (Social Experiment) 1 KARAKTER DOELSTELLING Kiezen voor Dienstbaarheid Dienstbaarheid: Onvoorwaardelijke inzet voor de medemens. Met Karakter educatie leer je de jonge mensen om oprechte en rechtvaardige keuzes te maken.

Nadere informatie

25 Ideeën voor (zakelijke) blogposts

25 Ideeën voor (zakelijke) blogposts 25 Ideeën voor (zakelijke) blogposts Als ondernemer heb je vanzelfsprekend al veel kennis en expertise op jouw vakgebied. En meer dan je wellicht zou denken. Waarschijnlijk kun je tot in de lengte der

Nadere informatie

PERSOONLIJK LEEFSTIJLPLAN PROGRAMMA

PERSOONLIJK LEEFSTIJLPLAN PROGRAMMA PERSOONLIJK LEEFSTIJLPLAN PROGRAMMA LEEFSTIJLPLAN PROGRAMMA Uniek in Nederland en België: maak in 3 maanden je persoonlijke leefstijlplan. Samen met jou en mijn team zet ik me graag in om jouw kwaliteit

Nadere informatie

Partnerprogramma

Partnerprogramma Partnerprogramma 1 Ik gebruik mijn kennis, passie en creativiteit om vrouwen boven de 40 te helpen fit, jong en slank te blijven op een natuurlijke manier EN Ik help je ook graag om een extra inkomen op

Nadere informatie

copyright www.candocoaching.nl 1

copyright www.candocoaching.nl 1 1 De Gids voor jouw succes en jouw uniekheid door Margje van der Lei CanDo Coaching www.candocoaching.nl Door het zetten van specifieke intenties wordt je geholpen op de weg waar je naar toe wilt. Wanneer

Nadere informatie

Stichting Papegaaien en Parkieten Welzijn

Stichting Papegaaien en Parkieten Welzijn Stichting Papegaaien en Parkieten Welzijn Stichting Papegaaien en Parkieten Welzijn (SPPW) De SPPW is in 2003 opgericht om op te komen voor de belangen van en het welzijn van papegaaien en parkieten die

Nadere informatie

1. (DIA 2) Wie weet welke politieke partijen meedoen?

1. (DIA 2) Wie weet welke politieke partijen meedoen? HOE KIES JE OP WIE JE STEMT? (DIA 1) De deelnemers ontdekken waarom de Europese Parlementsverkiezingen voor hen belangrijk zijn. Aan de hand van actuele thema s die spelen in de EU geven deelnemers hun

Nadere informatie

Het Grote Interactiespel voor Kinderdagverblijven

Het Grote Interactiespel voor Kinderdagverblijven Het Grote Interactiespel voor Kinderdagverblijven Ben je een betrokken leidinggevende, docent, trainer of coach die (aankomend) pedagogisch medewerkers wil stimuleren om de belangrijkste pedagogische vaardigheden

Nadere informatie

Slimmer Acquisitie van Passie naar Winst in 1 jaar. 28 tips. GRATIS bezoekers naar je site zonder Google? www.slimmeracquisitie.nl

Slimmer Acquisitie van Passie naar Winst in 1 jaar. 28 tips. GRATIS bezoekers naar je site zonder Google? www.slimmeracquisitie.nl 28 tips GRATIS bezoekers naar je site zonder Google? Hieronder geef ik je een aantal van mijn slimmer acquisitie praktijken die goed werken. De tips hebben niets te maken met SEO, oftewel beter gevonden

Nadere informatie

Training Timemanagement

Training Timemanagement Training Timemanagement Timemanagement, efficiënt omgaan met tijd Tijd is schaars. Dit zorgt voor een bepaalde druk. Zeker als je veel dingen wilt doen in weinig tijd, zoals vergaderen, organiseren, afspraken

Nadere informatie

Spreekopdrachten thema 3 Kinderen

Spreekopdrachten thema 3 Kinderen Spreekopdrachten thema 3 Kinderen Opdracht 1 bij 3.2 Jullie zijn bij het consultatiebureau. Cursist A: je bent arts bij het consultatiebureau. Cursist B: je bent met je baby van twee maanden bij het consultatiebureau.

Nadere informatie

Tijdsplanning werkstuk groep 5

Tijdsplanning werkstuk groep 5 Naam: Groep 5 Tijdsplanning werkstuk groep 5 Wat wanneer Aan de juf het onderwerp van maandag 21 januari 2013 mijn werkstuk doorgeven inleveren opdracht 1 maandag 28 januari 2013 inleveren opdracht 2 donderdag

Nadere informatie

Met gepaste trots presenteren we de: de Online Cursus Jouw Geluk en Succes (JG&S)*

Met gepaste trots presenteren we de: de Online Cursus Jouw Geluk en Succes (JG&S)* Met gepaste trots presenteren we de: de Online Cursus Jouw Geluk en Succes (JG&S)* Het is een cursus voor jouw coachees, waarin de hele onderste cirkel van het verslag aan bod komt. Het duurt 22 weken

Nadere informatie

Workshop Handleiding. Verhalen schrijven. wat is jouw talent?

Workshop Handleiding. Verhalen schrijven. wat is jouw talent? Workshop Handleiding Verhalen schrijven wat is jouw talent? Inhoudsopgave Hoe gebruik je deze workshop? Hoe kun je deze workshop inzetten in je klas? Les 1: Even voorstellen stelt zich kort voor en vertelt

Nadere informatie

Training Passie en missie

Training Passie en missie Training Passie en missie Passie en missie: jouw unieke bijdrage Wil jij weten wat jouw passie en missie is? Wat jouw unieke bijdrage is? Hoe jij het verschil kan maken? Dan is de training Passie en missie

Nadere informatie

GRAAG STELLEN WIJ ONS AAN U VOOR

GRAAG STELLEN WIJ ONS AAN U VOOR GRAAG STELLEN WIJ ONS AAN U VOOR Altijd al gezocht naar een trainingsconcept voor uw medewerkers waar je meteen van zegt: GewoonDoen! Nu is deze kans eindelijk aanwezig en wel voor een deelnameprijs van

Nadere informatie

Wees duidelijk tegen je klanten

Wees duidelijk tegen je klanten Ronald Dingerdis Wees duidelijk tegen je klanten 3 In onze training Klantgerichtheid en communicatie vroeg een cursist me onlangs of je tegen je klant kan zeggen dat hij extreem vervelend is. Dat hij onredelijk

Nadere informatie

E-book Presenteren met

E-book Presenteren met E-book Presenteren met PowerPoint Inleiding In dit E-Book staan diverse waardevolle tips die heel goed pas kunnen komen tijdens het maken en de uitvoering van een PowerPoint presentatie. Als je deze tips

Nadere informatie

Start nu met online zichtbaarheid. presenteert een e book voor ondernemers

Start nu met online zichtbaarheid. presenteert een e book voor ondernemers Start nu met online zichtbaarheid #7 tips presenteert een e book voor ondernemers 2 Inleiding Dit e book is voor ondernemers die JA zeggen tegen groei. Ondernemers die zichzelf durven laten zien. Die hun

Nadere informatie

Studiekosten en andere scholingsuitgaven. www.amv-opleidingen.nl

Studiekosten en andere scholingsuitgaven. www.amv-opleidingen.nl Studiekosten en andere scholingsuitgaven www.amv-opleidingen.nl Het verschil maken, dat doen we bij AMV. Door onze praktische én persoonlijke aanpak. In kleine groepen zijn wij continu gericht op kwaliteit

Nadere informatie

Jij laat het zien. De havo/mavo. Voor durvers en doeners. een Calvijn school

Jij laat het zien. De havo/mavo. Voor durvers en doeners. een Calvijn school Jij laat het zien een Calvijn school De havo/mavo Voor durvers en doeners Als je niet kunt wachten om met je ideeën aan de slag te gaan, is er in Rotterdam eigenlijk maar één school voor je. Heb je gemerkt

Nadere informatie

www.implementatieacademy.nl

www.implementatieacademy.nl Implementatie Stappenplan naar Succes Ben jij trainer, coach, heb je een eigen praktijk, kortom, ben jij een kleine ondernemer? Als je je business wilt doen laten groeien in de nieuwe economie dan moet

Nadere informatie

De workshop Kleurenanalyse wordt incompany gegeven en op maat aangeboden.

De workshop Kleurenanalyse wordt incompany gegeven en op maat aangeboden. Workshop Kleurenanalyse Kleurenanalyse, ontdek de kracht van kleur Dagelijks zijn we in contact met mensen bij wie we een goede indruk willen achterlaten, bijvoorbeeld tijdens een netwerkgesprek, sollicitatiegesprek,

Nadere informatie

altijd open over de voordelen van gastouderopvang

altijd open over de voordelen van gastouderopvang altijd open over de voordelen van gastouderopvang Onze gastouder is echt een verlengstuk geworden van ons gezin. Monique, ouder Gastouderopvang. Flexibel, persoonlijk en voordelig. Gastouderopvang is een

Nadere informatie

De training wordt incompany gegeven en op maat aangeboden.

De training wordt incompany gegeven en op maat aangeboden. Training Passie en missie Passie en missie: jouw unieke bijdrage Wil jij weten wat jouw passie en missie is? Wat jouw unieke bijdrage is? Hoe jij het verschil kan maken? Dan is de training Passie en missie

Nadere informatie

Online Coaching. Creatieve & Persoonlijke Ontwikkeling. Ontwikkel creatief denken! Vind inspiratie in je leven! Maak kennis met superleuke technieken!

Online Coaching. Creatieve & Persoonlijke Ontwikkeling. Ontwikkel creatief denken! Vind inspiratie in je leven! Maak kennis met superleuke technieken! Ontwikkel creatief denken! Vind inspiratie in je leven! Maak kennis met superleuke technieken! Leer spelenderwijs beter tekenen en schilderen! Leer technieken voor expressie in woord en beeld! Vind balans

Nadere informatie

De gezonde oplossing voor een Slank, Fit en Gelukkig leven!

De gezonde oplossing voor een Slank, Fit en Gelukkig leven! De gezonde oplossing voor een Slank, Fit en Gelukkig leven! De gezonde oplossing voor een Slank, Fit en Gelukkig leven! Na het volgen van dit programma ben je slanker, fitter en beschik je zelf over de

Nadere informatie

Laat je tijd niet weglekken.

Laat je tijd niet weglekken. Laat je tijd niet weglekken. Waar verdwijnt jouw tijd in? PATRICIA GORISSEN Laat jij je kostbare tijd weglekken? Je werkt zo hard aan je bedrijf, aan je projecten. Om je klanten beter te helpen en tegelijkertijd

Nadere informatie

Intuïtief Website Stappen Plan voor een Doorlopende Stroom Klanten

Intuïtief Website Stappen Plan voor een Doorlopende Stroom Klanten Intuïtief Website Stappen Plan voor een Doorlopende Stroom Klanten 2015 Annie Massop Hart en Ziel Marketing - Alle rechten voorbehouden - 1 Inleiding Dit stappenplan sluit aan op de workshop Hoe je intuïtief

Nadere informatie

ondernemers die een boek willen schrijven

ondernemers die een boek willen schrijven TIPS voor ondernemers die een boek willen schrijven BESTSELLER-checklist Daisy Goddijn BESTSELLER-checklist Inleiding Van harte gefeliciteerd met je aanschaf van het boek Experttips voor ondernemers die

Nadere informatie

Kattengedrag.be. Kattengedrag.be. Nieuwsbrief mei 2012. Inhoud. Folder Een (nieuwe)kat in huis beschikbaar!

Kattengedrag.be. Kattengedrag.be. Nieuwsbrief mei 2012. Inhoud. Folder Een (nieuwe)kat in huis beschikbaar! Nieuwsbrief mei 2012 Kattengedrag.be Nieuwsbrief mei 2012 Kattengedrag.be Inhoud Folder Een (nieuwe)kat in huis beschikbaar! Cursussen najaar 2012 zijn bekend! Kinderkamp Poezentaal en kattenkwaad zomer

Nadere informatie

Whitepaper. 20 manieren om jouw mailinglijst te laten aangroeien

Whitepaper. 20 manieren om jouw mailinglijst te laten aangroeien Whitepaper 20 manieren om jouw mailinglijst te laten aangroeien 20 manieren om jouw mailinglijst te laten aangroeien Om jouw e-mailmarketing de beste resultaten te laten opleveren, heb je genoeg interessante

Nadere informatie

1.Inleiding: De Plug & Play Business Formule

1.Inleiding: De Plug & Play Business Formule Werkboek Inhoudsopgave: 1.Inleiding: De Plug & Play Business Formule 2. Het H.A.R.T. model 2.1. H.A.R.T. staat voor: 2.1.1. Mijn verhaal over oprechte communicatie 2.1.1: Hoofd Gebruik de rest van deze

Nadere informatie

Feedback geven. Feedback kan positief en negatief zijn. Negatieve feedback geven is moeilijk

Feedback geven. Feedback kan positief en negatief zijn. Negatieve feedback geven is moeilijk 2 12 Feedback geven Feedback is een boodschap over het gedrag of de prestaties van een ander. Feedback is onmisbaar als je met anderen samenwerkt. Je moet zo nu en dan kunnen zeggen dat het werk van de

Nadere informatie

psymate gebruikershandleiding PsyMate

psymate gebruikershandleiding PsyMate psymate gebruikershandleiding PsyMate Wat is de PsyMate app? Herstellen van psychose gaat met vallen en opstaan, de ene dag gaat beter dan de andere maar vaak weet je niet precies waarom. Dat kan komen

Nadere informatie

Kind en Scheiding Trainingen.

Kind en Scheiding Trainingen. Kind en Scheiding Trainingen www.amv-opleidingen.nl AMV, de opleider voor jouw ambities Praktisch en resultaatgericht Het verschil maken, dat doen we bij AMV. Door onze praktische én persoonlijke aanpak.

Nadere informatie

ken jezelf en en verbeter je relaties met anderen

ken jezelf en en verbeter je relaties met anderen DISC KLEURENTRAININGEN: ken jezelf en en verbeter je relaties verbeter met anderen je relaties met anderen Waarom klikt het met de ene persoon direct en verloopt het contact met andere altijd moeizaam?

Nadere informatie

U kunt wijzigingen of aanvullingen op deze informatie door geven per

U kunt wijzigingen of aanvullingen op deze informatie door geven per De kinderraad Onder ouders verstaan wij ook verzorger(s), pleeg- of adoptieouder(s) U kunt wijzigingen of aanvullingen op deze informatie door geven per e-mail: patienteninformatiewkz@umcutrecht.nl De

Nadere informatie

WERKBOEK CORIEN OENEMA

WERKBOEK CORIEN OENEMA WERKBOEK CORIEN OENEMA WELKOM BIJ DE BUSINESS REBEL BOOTCAMP Heel hartelijk welkom bij de Business Rebel Bootcamp. Ik ben blij dat je hier bent. Mijn naam is Corien Oenema. Ik ben de businessrebel, blogger,

Nadere informatie

Workshop Communicatievaardigheden

Workshop Communicatievaardigheden Workshop Communicatievaardigheden Workshop Communicatievaardigheden, een belangrijk middel om je doel te bereiken Effectief communiceren kun je leren. Gelukkig maar, alle relaties staan of vallen met goede

Nadere informatie

Sales Webinar van 21 & 23 april 2015

Sales Webinar van 21 & 23 april 2015 Sales Webinar van 21 & 23 april 2015 Hallo AlumnEI-lid, Fijn dat je je hebt aangemeld voor een van deze sales webinars. Tijdens deze webinars staan met name hoe-vragen centraal. En dat mogen hoe-vragen

Nadere informatie

WAT IS HET PROBLEEM?

WAT IS HET PROBLEEM? Wat weten volwassenen van internet? Misschien wel minder dan jij. Daarom ga jij ze een presentatie geven over internet. Lees hier hoe je dat kunt aanpakken! WAT IS HET PROBLEEM? Je hoort en leest alsmaar

Nadere informatie

Hoe werk je met het projectenboek?

Hoe werk je met het projectenboek? Hoe werk je met het projectenboek? In dit boek ga je allerlei opdrachten maken met dieren in de hoofdrol. Je gaat toepassen wat je in de afgelopen jaren hebt geleerd. Ook leer je er nog een hoop nieuwe

Nadere informatie

DE ULTIEME SOLLICITATIEGIDS

DE ULTIEME SOLLICITATIEGIDS DE ULTIEME SOLLICITATIEGIDS HOOFDSTUK 1. 9 feiten over het zoeken van een baan. 1. Je moet het heft in eigen hand nemen. In plaats van zoeken op de traditionele manier en reageren op vacatures, begin je

Nadere informatie