Ontdek onze henna kleuringen

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Ontdek onze henna kleuringen"

Transcriptie

1 Ontdek onze henna kleuringen

2 COLORA HENNA STOP MET CHEMISCH KLEUREN! Als je je haar wilt kleuren op een zuivere, natuurlijke wijze en daarbij ook je haar wilt verzorgen, dan biedt Colora Henna de uitkomst. HET RESULTAAT: de structuur van het haar raakt niet beschadigd door de kleuring en het zorgt voor gezond haar. Er zijn diverse kleuren mogelijk, alleen kun je je haar er niet lichter mee kleuren. Je kunt zelf op eenvoudige wijze een mengsel aanmaken van henna om je haar te kleuren. Hoe moet je dit doen en welk resultaat kun je verwachten?

3 WAT IS HENNA? Henna is een 100% plantaardig product wat afkomstig is van de Lawsonia Inermis. Vroeger was henna al bekend bij de Egyptenaren. Deze kwamen erachter dat de bladeren van deze plant veel langdurig werkzame stoffen bevatten. De bladeren werden geplukt, gedroogd en vervolgens gemalen. Het poeder dat hieruit ontstaat noemen we hennapoeder. Wat heel belangrijk bij deze plant is, is het tijdstip van oogsten. Dit tijdstip is namelijk bepalend voor de kleur. Hoe eerder de plant geplukt wordt, hoe minder kleurstof de bladeren bevatten dus des te lichter de kleur is. Hoe later de plant geplukt wordt, hoe donkerder de kleur is. Vandaar dat er zoveel verschillende kleuren bestaan en niet alleen de kleur rood zoals veel mensen denken. Doordat Colora Henna een 100% plantaardig product is, ontbreekt het dus aan chemische toevoegingen. Vandaar dat het haar met henna niet lichter gekleurd kan worden.

4 WAT IS HENNA? Henna hecht zich aan de buitenkant van het haar; er komt als het ware een lmlaagje om het haar. Hierdoor krijgt het haar behalve kleur ook veel glans. De kleur blijft transparant, vandaar dat grijs haar niet voor 100% gedekt kan worden. De (natuurlijke) ondergrond speelt een belangrijke rol bij het eindresultaat. Wil je toch henna op grijs haar gebruiken, dan kan je de grijze gedeelten met Colora Color Creme black of chestnut voorkleuren en er daarna de gewenste kleur opzetten. Het grote voordeel is dat Colora Henna, in tegenstelling tot chemische verf, de structuur van het haar niet aantast. Het is zelfs gezond voor het haar. Het geeft naast de nieuwe kleur ook een stralende glans. Deze ontstaat door de looistof tannine, die het haaroppervlak glad maakt en tegelijkertijd ook harder. Daardoor hoeft vet haar niet meer zo vaak te worden gewassen en jn dun haar krijgt meer volume.

5 HENNA POWDER Verzorging en volume op natuurlijke wijze. Colora Henna werkt wonderbaarlijk voor je haar, in het bijzonder als het dof en futloos aanvoelt. De poeders zijn vermengd met plantenextracten. Het geeft je haar een persoonlijke tint en het heeft geen ontkleurende werking. Dit natuurlijke hennapoeder is niet oxiderend en bevat geen ammonia. Het resultaat na het kleuren met hennapoeder hangt af van de structuur en conditie van het haar, eventuele eerdere kleurbehandelingen en de eigen haarkleur. Het is raadzaam om geen henna behandeling toe te passen binnen 6weken voor of na een chemische kleurbehandeling of permanent. Door de verzorgende werking van Colora Henna kan deze ook heel goed op een psoriasishuid gebruikt worden. Het poeder functioneert als een soort scrub voor de hoofdhuid die overtollige huidcellen verwijderd.

6 HENNA KLEUREN Er zijn 14 verschillende Colora Henna kleuren die onderling heel goed te mengen zijn. De ene kleurnuance bevat ook meer rood dan de andere. Hier volgt de volgorde van de meest rode en lichte kleur tot de minst rode en donkere kleur: 1. Black 8. Burgundy 2. Ash Brown 9. Auburn 3. Brown 10. Red Sunset 4. Chestnut 11. Apricot Gold 5. Light Brown 12. Buttercup Blond 6. Gold Brown 13. Wheat Blond 7. Mahogany 14. Neutral De kleuren vanaf nummer 10 zijn meer geschikt voor de blonde kleuringen. Bij deze lichtere kleuren zijn onder andere kamille en goudsbloem toegevoegd. Bij de donkere kleuren wordt ook wel gebruik gemaakt van indigo.

7 HANDLEIDING Colora Henna poeder dient met warm water gemengd te worden. De kleur komt dan het meest tot zijn recht en hecht beter aan het haar. Meng het totdat het een goed smeerbaar papje wordt. Een garde is een extra handigheidje om te mengen. Het mengsel kan op dezelfde wijze opgebracht worden als een verfbehandeling. Vervolgens 30 minuten onder de droogkap met een plastic mutsje en zorg ervoor dat de contouren afgedekt zijn met een vochtige wattenrand. Dit om het eventueel lopen van het product tegen te gaan. Na 30 minuten gaat het mutsje van het haar af. Het haar wordt losgemaakt en kan nog eventueel met water beneveld worden. Vervolgens nog 15 minuten onder de droogkap, om goed in te drogen. Hierna kan het worden uitgespoeld en nagewassen, bij voorkeur met de Colora Henna Shampoo.

8 HANDLEIDING Het kleuren met Colora Henna is een creatieve bezigheid, omdat het kleurresultaat niet volledig voorspelbaar is. De ondergrond van het haar speelt een grote rol en is mede bepalend voor het eindresultaat. Daarentegen zal men met Colora Henna ook niet snel grote fouten maken, zoals dat denkbaar is met oxidatiekleuringen. Doordat Colora Henna langzaam uit het haar slijt, ontstaat er geen opvallende uitgroei. Na ± 8 weken is de meeste kleur verdwenen. Door het haar wat eerder opnieuw te kleuren, ontstaat er kleuropbouw waardoor de kleur steeds intenser zal worden. Kort samgengevat: Stap 1 Was je haar bij voorkeur met de Henna Shampoo voordat je met Colora Henna aan de slag gaat en maak het haar handdoekdroog. Draag plastic handschoenen om je handen te beschermen. Wil je de huid rondom de haargrens en oren beschermen tegen ongewenste kleuring, smeer dit van te voren in met wat crème of vaseline.

9 Stap 2 Breng, indien nodig, de Colora Henna Creme aan als voorpigmentatie op grijze en/of lichte contourharen. HANDLEIDING Stap 3 Breng het poeder mengsel aan op je haar. Begin dicht bij de haargrens en werk vanaf de haarwortels naar de haarpunten toe. Verdeel bij langer haar je haar in verschillende secties. Eventueel kun je de secties vastzetten met een haarklem. Is de henna goed verdeeld in het haar, breng dan het haar samen op het hoofd. Stap 4 Verwijder de henna die op je oren, nek en voorhoofd is gekomen. Dit kun je doen met een nat washandje met warm water. Stap 5 Plaats een plastic mutsje over het haar of gebruik plastic folie en ga vervolgens 30 minuten onder de droogkap. Voor thuisgebruik kun je een oude handdoek om het haar heen draperen.

10 HANDLEIDING Stap 6 Hoe langer je de henna laat inwerken, hoe intenser de kleur zal worden. Een richtlijn voor de inwerktijd is drie kwartier tot anderhalf uur. Hoe het resultaat zal zijn hangt af van de eigen haarkleur en de conditie van het haar. Als je haarpunten wat poreus zijn, zullen die bijvoorbeeld feller oplichten. Smeer ze daarom eventueel wat later in met Colora Henna Creme of het mengsel. Stap 7 Spoel de henna na a oop uit het haar met warm water. Was het vervolgens met een milde shampoo, bij voorkeur de Henna Shampoo.

11 VOORDELEN % plantaardig product 2. Uitermate geschikt voor een huid met psoriasis 3. De structuur van het haar wordt niet beschadigd 4. Gezond voor het haar 5. Stralende glans 6. Meer volume 7. Vet haar hoeft niet meer zo vaak gewassen te worden

12

MedaVita permanente haarkleuring Kleurcrème met Limnantes Alba. Limnantes Alba. Een plant die het haar beschermt en de kleurintensiteit versterkt..

MedaVita permanente haarkleuring Kleurcrème met Limnantes Alba. Limnantes Alba. Een plant die het haar beschermt en de kleurintensiteit versterkt.. MedaVita permanente haarkleuring Kleurcrème met Limnantes Alba EIGENSCHAPPEN Perfecte dekking van grijs haar met uitstekende resultaten bij gebruik van natuur serie, natuurlijk asblond en gouden tinten.

Nadere informatie

GEBRUIKSAANWIJZING INDIGO

GEBRUIKSAANWIJZING INDIGO GEBRUIKSAANWIJZING INDIGO Je gebruikt Indigo om de hennakleuring bruiner te maken. Blonde mensen hebben meer indigo nodig om hun haar warmbruin te verven dan mensen die al bruin haar hebben. Hoe meer indigo

Nadere informatie

10 jaar jonger in 5 minuten

10 jaar jonger in 5 minuten 10 jaar jonger in 5 minuten MENZ 5 Minute Haircolor is een ammoniavrije, alleen kleurontwikkelende permanente haarkleuring. Bij een inwerktijd van 5 minuten op vochtig haar, krijgt u een vermenging met

Nadere informatie

Wat zijn de verhoudingen en welke kleur krijg ik dan?

Wat zijn de verhoudingen en welke kleur krijg ik dan? GEBRUIKSAANWIJZING INDIGO Wat zijn de verhoudingen en welke kleur krijg ik dan? Onderstaande verhoudingen zijn indicatief en hangen af van de basiskleur(en), al dan niet geverfd. Ik heb nu blond haar.

Nadere informatie

WAAROM AFFINAGE. AFFINAGE bevat geen ZEEP AFFINAGE bevat emulsie (olie +water) DUS; -minder pigment -minder ammonia HET VERSCHIL

WAAROM AFFINAGE. AFFINAGE bevat geen ZEEP AFFINAGE bevat emulsie (olie +water) DUS; -minder pigment -minder ammonia HET VERSCHIL WAAROM AFFINAGE Diepe warme kleuren Lange houdbare kleur Simpel en veilig in gebruik Zeer weinig ammonia Veel glans Voordelig Grote kaart/weinig mengen. HET VERSCHIL Haarverven bevatten ZEEP ZEEP is de

Nadere informatie

OLORMASK INFORMATIE GIDS

OLORMASK INFORMATIE GIDS OLORMASK INFORMATIE GIDS INHOUD ALGEMENE INFORMATIE Gebruik Bruikbare Tips LIGHT TONES Color Mask Platinum Color Mask Vanilla Color Mask Pearl Color Mask Honey Color Mask Caramel Color Mask Latte BROWN

Nadere informatie

Z110MATM0640 MS DIRECT COLOUR Argomentario NL.indd 1 09/05/17 13:59

Z110MATM0640 MS DIRECT COLOUR Argomentario NL.indd 1 09/05/17 13:59 Z110MATM0640 MS DIRECT COLOUR Argomentario NL.indd 1 09/05/17 13:59 Een directe, cosmetische, conditionerende en milde kleuring om een tijdelijke haarkleur te creëren met perfecte resultaten. Dynamisch,

Nadere informatie

technische informatie

technische informatie technische informatie smoothies conditioning semi_permanent colour milk_shake smoothies Een tone op tone conditionerende kleurcrème die melkproteinen, organische melk en zonnebloemolie, aminozuurcomplex,

Nadere informatie

Life Excelsa Hp technology < 100ml >

Life Excelsa Hp technology < 100ml > Life Excelsa Hp technology < 100ml > De nieuwe Life Color zorgt voor een goede voeding, om de hoofdelementen van het haar te herstellen: water, proteïnen en lipiden. 1) INTENSE HERSTELLING EN MAXIMALE

Nadere informatie

COLOR PROTECTION GEAVANCEERDE BESCHERMING VOOR EEN PROFESSIONELE KLEUR

COLOR PROTECTION GEAVANCEERDE BESCHERMING VOOR EEN PROFESSIONELE KLEUR COLOR PROTECTION GEAVANCEERDE BESCHERMING VOOR EEN PROFESSIONELE KLEUR Reinigen De exclusieve synergie van de unieke glans van lijnzaadextract en de revolutionaire Color Block+ -technologie voor kleurbehoud

Nadere informatie

1 ml Connector toevoegen per 10 g gebruikte kleur. De kleur aanbrengen en de behandeling uitvoeren zoals gebruikelijk;

1 ml Connector toevoegen per 10 g gebruikte kleur. De kleur aanbrengen en de behandeling uitvoeren zoals gebruikelijk; GEBRUIKSAANWIJZING KLEURBEHANDELINGEN KLEURBEHANDELINGEN De kleur eerst vermengen in een kom met de benodigde hoeveelheid peroxide, zoals gebruikelijk. Vervolgens: 1 ml Connector toevoegen per 10 g gebruikte

Nadere informatie

natuurlijke haarkleuring

natuurlijke haarkleuring natuurlijke haarkleuring PERMANENTE HAARKLEURING met biologische zonnebloemolie & biologische honing PERFECTE DEKKING & GLANSRIJKE KLEUR VRIJ VAN PPD* & AMMONIAK *Nr. 1 oorzaak van allergieën in haarkleuring

Nadere informatie

Beschadigd, droog en futloos haar? TIJDENS EEN CHEMISCHE BEHANDELING.

Beschadigd, droog en futloos haar? TIJDENS EEN CHEMISCHE BEHANDELING. Technische fiche Beschadigd, droog en futloos haar? Het probleem is de aanhoudende beschadiging van de haarvezel door chemische behandelingen, de warmte van de droger en de leeftijd. Om dit proces tegen

Nadere informatie

G E B R U I K S A A N W I J Z I N G

G E B R U I K S A A N W I J Z I N G GEBRUIKSAANWIJZING Bezoek na het lezen van deze richtlijnen en vaak gestelde vragen de website Olaplex.com en bekijk onze korte instructievideo s. Olaplex herstelt de gebroken zwavelbruggen van het haar.

Nadere informatie

Instructies ontkleuren en verven LADY LXRY HAAR.

Instructies ontkleuren en verven LADY LXRY HAAR. Instructies ontkleuren en verven LADY LXRY HAAR. Let er op dat u geen garantie hebt als u het haar beschadigd door het ontkleuren en/of verven. Lees altijd de instructies goed door en draag oude kleding

Nadere informatie

Cursus Kapper

Cursus Kapper Cursus Kapper WWW.I-LEARNING.BE PERMANENT EN WATERGOLF Permanent en watergolf hebben beide gemeen dat ze een andere textuur aan het haar geven. Het enige verschil is dat je voor permanent chemische producten

Nadere informatie

/ICE. permanente haarkleuring voor haarkleurspecialisten. Technische handleiding

/ICE. permanente haarkleuring voor haarkleurspecialisten. Technische handleiding /ICE N I E U W permanente haarkleuring voor haarkleurspecialisten Technische handleiding e x p l o r ee r de nieuwe technische mogelijkh e d e n 3 2 SUBTIL CRÈME /ICE k l e u r t e c h n i e k voor haarkleurs

Nadere informatie

100% De mooiste kleuren uit de natuur LOGONA Plantaardige Haarkleuring. Natuurlijk. www.logona.nl GECERTIFICEERDE NATUURCOSMETICA

100% De mooiste kleuren uit de natuur LOGONA Plantaardige Haarkleuring. Natuurlijk. www.logona.nl GECERTIFICEERDE NATUURCOSMETICA Can be used at any age Can be used at any age 100% Natuurlijk De mooiste kleuren uit de natuur LOGONA Plantaardige Haarkleuring www.logona.nl GECERTIFICEERDE NATUURCOSMETICA 2 Inhoudsopgave 3 Wat maakt

Nadere informatie

Anti-age behandeling Is geschikt voor de rijpere huid. Het vermindert lijntjes en rimpels. Het geeft een gladde huid. Reinigen van de huid

Anti-age behandeling Is geschikt voor de rijpere huid. Het vermindert lijntjes en rimpels. Het geeft een gladde huid. Reinigen van de huid Schoonheidsspecialiste Gezichtsbehandeling 1: Deze behandeling duurt ca. 45 minuten. Prijs: 22,50 Gezichtsbehandeling 2: Wenkbrauwen epileren en verven Wimpers verven Harsen bovenlip, onderkin Onzuiverheden

Nadere informatie

Inhoudsopgave. Fotocredit: Schwarzkopf

Inhoudsopgave. Fotocredit: Schwarzkopf Fotocredit: Schwarzkopf Inhoudsopgave Haar verven: de complete uitleg...2 De Basis...2 Voorbereiding op het haarverven...2 Het mengen van de haarverf...2 Het aanbrengen van de haarkleuring...3 Tijdens

Nadere informatie

100% De mooiste kleuren uit de natuur LOGONA Plantaardige Haarkleuring. Natuurlijk. www.logona.nl GECERTIFICEERDE NATUURCOSMETICA

100% De mooiste kleuren uit de natuur LOGONA Plantaardige Haarkleuring. Natuurlijk. www.logona.nl GECERTIFICEERDE NATUURCOSMETICA Can be used at any age Can be used at any age 100% Natuurlijk De mooiste kleuren uit de natuur LOGONA Plantaardige Haarkleuring www.logona.nl GECERTIFICEERDE NATUURCOSMETICA 2 3 Inhoudsopgave LOGONA Plantaardige

Nadere informatie

SaffronNutmegAniseChilliCoffeepinkPepper whitepepperpoppyblackcuminginger

SaffronNutmegAniseChilliCoffeepinkPepper whitepepperpoppyblackcuminginger SaffronNutmegAniseChilliCoffeepinkPepper whitepepperpoppyblackcuminginger Kuren en kleuren naar iedere smaak! Haarkleuring zonder enige agressieve chemische producten Zure ph-kuur om het haar te stimuleren

Nadere informatie

KOLESTON PERFECT INNOSENSE WELLA THE HEART OF HAIRDRESSING. www.wella.nl www.facebook.com/wellaprofessionalsnederland

KOLESTON PERFECT INNOSENSE WELLA THE HEART OF HAIRDRESSING. www.wella.nl www.facebook.com/wellaprofessionalsnederland KOLESTON PERFECT INNOSENSE WELLA THE HEART OF HAIRDRESSING www.wella.nl www.facebook.com/wellaprofessionalsnederland A NEW AGE OF Nieuw: Koleston Perfect Innosense is een permanente haarkleuring speciaal

Nadere informatie

Care is een 5-delige haarverzorgingslijn van Maria Nila, vrij van Sulfaten en Parabenen.

Care is een 5-delige haarverzorgingslijn van Maria Nila, vrij van Sulfaten en Parabenen. Care is een 5-delige haarverzorgingslijn van Maria Nila, vrij van Sulfaten en Parabenen. Care onderscheidt zich door een aantal unieke eigenschappen: COLOUR GUARD COMPLEX; een combinatie van plantaardige

Nadere informatie

PERM Manual. world of. Perm

PERM Manual. world of. Perm PERM Manual world of Perm PERM MANUAL INHOUDSOPGAVE BLZ. 1.0 Inleiding 1 2.0 Cleansing Shampoo 2 3.0 Pre Curl 2 4.0 Neutral Wave 3 4.1 Fixatie 4 5.0 Volume Wave 5 5.1 Stabilisator 6 6.0 Aqua Flush 7 1.0

Nadere informatie

creative conditioning permanent colour

creative conditioning permanent colour creative conditioning permanent colour DE NATUUR IS ALTIJD EEN INSPIRATIEBRON GEWEEST VOOR ARTIESTEN, SCHILDERS, BEELDHOUWERS EN MUZIKANTEN. milk_shake creative permanent colour EEN VORM VAN KUNST IN DUIZEND

Nadere informatie

De Ultieme Shampoo Gids

De Ultieme Shampoo Gids De Ultieme Shampoo Gids BARBERSTORE - SHAMPOO GIDS 1 Inhoudsopgave 1. Introductie (3) 2. Algemene uitleg shampoo (4) - wat is een shampoo? (4) - hoe en wanneer is shampoo ontstaan? (4) - wat is een goede

Nadere informatie

www.wellaprofessionals.nl www.facebook.com/wellaprofessionalsnederland Techniekfolder BLONDOR, 12 maal verkozen tot beste blondering*, introduceert BLONDOR FREELIGHTS. De trend van nu is stonewashed blond-

Nadere informatie

Dr. Jetske Ultee. Dr. Jetske Ultee deelt haar kennis met jou op

Dr. Jetske Ultee. Dr. Jetske Ultee deelt haar kennis met jou op BIJSLUITER Ik gebruik én adviseer graag goede producten. Maar welke ingrediënten doen nu echt wat voor de huid? Jarenlang heb ik me verdiept in onderzoeken over huidverzorging. Die kennis heb ik uiteindelijk

Nadere informatie

IGORA ROYAL. Klik hier voor meer productinformatie:

IGORA ROYAL. Klik hier voor meer productinformatie: start IGORA ROYAL Klik hier voor meer productinformatie: IGORA ROYAL OIL DEVELOPER NATUURLIJKE KLEUREN NATUURLIJKE EXTRA KLEUREN MODE KLEUREN HIGHLIFTS 10- SERIES HIGHLIFTS 12- SERIES CREATIVE PASTEL SHADES

Nadere informatie

Behandeling met Ditranol

Behandeling met Ditranol Behandeling met Ditranol In overleg met uw behandelend arts is besloten tot een behandeling met Ditranol in het Radboudumc. In deze folder staat de gang van zaken tijdens de behandeling in grote lijnen

Nadere informatie

INTRODUCTIE Imperity Kleuren

INTRODUCTIE Imperity Kleuren INTRODUCTIE Imperity Kleuren 1 IMPERITY Based In The European Fashion Capital Of Milan Italy Imperity Colors Zijn getest bij het prestigieuze Italiaanse Universiteit in Rome. Een van de eerste kleuren

Nadere informatie

Kleurboek Kapsones. www.kapsonesupdate.nl 0800 knapper! En dat bovendien met behoud van kleur! info@kapsonesupdate.nl

Kleurboek Kapsones. www.kapsonesupdate.nl 0800 knapper! En dat bovendien met behoud van kleur! info@kapsonesupdate.nl www.kapsonesupdate.nl 0800 knapper! info@kapsonesupdate.nl Geknipt voor alle leeftijden Kleurboek Kapsones We maken gebruik van vakkundige medewerksters! Medewerksters die natuurlijk alles afweten van

Nadere informatie

LOW AMMONIA. LOCKED-IN SATURATION. LIQUID SHINE.

LOW AMMONIA. LOCKED-IN SATURATION. LIQUID SHINE. LOW AMMONIA. LOCKED-IN SATURATION. LIQUID SHINE. De permanente vloeibare kleuring heruitgevonden! Verkrijg rijke en verzadigde kleurresultaten met een zeer hoge glans! Nu hebben we met Color Gel Lacquers

Nadere informatie

ONEINDIG PUUR, ONEINDIG MOOI,

ONEINDIG PUUR, ONEINDIG MOOI, ONEINDIG PUUR, ONEINDIG MOOI, *Gemiddelde van alle bestanddelen vande kleuringkit ÆQUO COLOR biologische ingrediënten * klinische tests Als cosmetische technologie verrijkt wordt met natuurlijke zuiverheid

Nadere informatie

W A V I N G some like it wavy Z210MATM1114 NO INHIBITION WEAVING ARGOMENTARIO IT_INTERNO+COP_EN.indd 1 15/01/16 17:03

W A V I N G some like it wavy Z210MATM1114 NO INHIBITION WEAVING ARGOMENTARIO IT_INTERNO+COP_EN.indd 1 15/01/16 17:03 W A V I N G some like it wavy THE ULTIMATE EXCLUSIVITY BY z.one concept NO INHIBITION WAVING De natuurlijke en technologische innovatie verandert de vorm van het haar met respect voor de haarstructuur

Nadere informatie

Kort (boven de kin) Halflang. Lang (over het sleutelbeen)

Kort (boven de kin) Halflang. Lang (over het sleutelbeen) Welkom bij Novelli kappers. We hebben deze menukaart met zorg voor u samengesteld zodat u kan ervaren wat Novelli kappers u te bieden heeft. Heeft u vragen over een behandeling, spreek dan gerust een medewerker

Nadere informatie

O NOTHING INFORMATIE GIDS

O NOTHING INFORMATIE GIDS O NOTHING INFORMATIE GIDS INHOUD ALGEMENE INFORMATIE No Nothing Very Sensitive Moisture Shampoo No Nothing Very Sensitive Moisture Conditioner No Nothing Very Sensitive Moisture Mist No Nothing Very Sensitive

Nadere informatie

OUR REASONS INFORMATIE GIDS

OUR REASONS INFORMATIE GIDS OUR REASONS INFORMATIE GIDS INHOUD VERZORGING Moisture Shampoo Moisture Conditioner Moisture Mist Color Shampoo Color Conditioner Color Mist Volume Shampoo Volume Conditioner Repair Shampoo Repair Conditioner

Nadere informatie

Kill Itchy Lice & Nits

Kill Itchy Lice & Nits Kill Itchy Lice & Nits INSTRUCTIEBOEKJE voor de strijd tegen luizen & neten Lees het instructieboekje zorgvuldig voordat u met de behandeling start. KIL&N is een medisch hulpmiddel van ID PHAR Atomveldstraat

Nadere informatie

Kleurkeuze van de Stuc?

Kleurkeuze van de Stuc? Wat is het verbruik van Stuc? Het verbruik wordt bepaald door de ondergrond en de gebruikte techniek. Voor gladde ondergrond 1 laag en dan nat in nat afwerken: < 1 mm laagdikte : +- 1 kg/m² verbruik Voor

Nadere informatie

COLOR LUSTRE. KLEURVERSTERKENDE BALSEM 277 RUE ST HONORE 75008 PARIS +33 (0)1 40 20 60 00 WWW.SHUUEMURAART OFHAIR.COM

COLOR LUSTRE. KLEURVERSTERKENDE BALSEM 277 RUE ST HONORE 75008 PARIS +33 (0)1 40 20 60 00 WWW.SHUUEMURAART OFHAIR.COM COLOR LUSTRE. KLEURVERSTERKENDE BALSEM 277 RUE ST HONORE 75008 PARIS +33 (0)1 40 20 60 00 WWW.SHUUEMURAART OFHAIR.COM NEVER STOP THINKING, IMPROVING, INNOVATING. CREATING SOMETHING THAT IS UNIVERSALLY

Nadere informatie

ZenzTherapie producten zijn natuurlijk en organisch en bevatten geen parabenen, sulfaten, kleurstoffen of kunstmatige geurstoffen.

ZenzTherapie producten zijn natuurlijk en organisch en bevatten geen parabenen, sulfaten, kleurstoffen of kunstmatige geurstoffen. Voel je goed dankzij natuurlijke haar- en huidverzorgingsproducten ZenzTherapie producten zijn natuurlijk en organisch en bevatten geen parabenen, sulfaten, kleurstoffen of kunstmatige geurstoffen. Patchouli

Nadere informatie

Psoriasis Dermatologisch Dagbehandelingscentrum 1124

Psoriasis Dermatologisch Dagbehandelingscentrum 1124 Psoriasis Dermatologisch Dagbehandelingscentrum 1124 Inleiding Psoriasis is een veel voorkomende chronische huidaandoening, niet besmettelijk en niet te genezen. De behandeling is gericht op een vermindering

Nadere informatie

Hoe is de Kalei verpakt? Kalei wordt geleverd in papieren zakken van 25 kg droog poeder, niet ingekleurd (NATURA) of in emmers van 16 kg.

Hoe is de Kalei verpakt? Kalei wordt geleverd in papieren zakken van 25 kg droog poeder, niet ingekleurd (NATURA) of in emmers van 16 kg. Hoe is de Kalei verpakt? Kalei wordt geleverd in papieren zakken van 25 kg droog poeder, niet ingekleurd (NATURA) of in emmers van 16 kg. Hoe zijn de pigmenten verpakt? Hoeveel pigment voeg ik toe? De

Nadere informatie

Hoe repareer je een beschadigde steenvoeg?

Hoe repareer je een beschadigde steenvoeg? Hoe repareer je een beschadigde steenvoeg? Hoe repareer je een beschadigde steenvoeg? Materialen Gereedschap Weber easyrepair steenvoegen 5kg Hamer Beitel Boormachine Plantenspuit http://bit.ly/29ggrfn

Nadere informatie

1 CURSUSBOEK HAIREXTENSIONS

1 CURSUSBOEK HAIREXTENSIONS 1 CURSUSBOEK HAIREXTENSIONS Great Hair Extensions: hairextensions van 100% natuurlijk haar... Het fenomeen hairextensions is overal bekend. Extensions zorgen ervoor dat het haar extra volume en/of lengte

Nadere informatie

MET NIEUW PRODUCT VITAMIN A SERUM BIJSLUITER

MET NIEUW PRODUCT VITAMIN A SERUM BIJSLUITER MET NIEUW PRODUCT VITAMIN A SERUM BIJSLUITER Ik gebruik én adviseer graag goede producten. Maar welke ingrediënten doen nu echt wat voor de huid? Jarenlang heb ik me verdiept in onderzoeken over huidverzorging.

Nadere informatie

Ladies / Dames CARE / VERZORGING STYLING. Basic Haircut and Blow 34,00 Wassen, knippen & drogen. Full Haircut and Polish Blow

Ladies / Dames CARE / VERZORGING STYLING. Basic Haircut and Blow 34,00 Wassen, knippen & drogen. Full Haircut and Polish Blow Ladies / Dames Basic Haircut and Blow 34,00 Wassen, knippen & drogen Full Haircut and Polish Blow Wassen, knippn en fohnen Een heerlijke verzorgende en relaxende hoofdmassage, een short 45,00 conditioner

Nadere informatie

IK_PRODUCT_001 (Naam School _Blondeerproducten).

IK_PRODUCT_001 (Naam School _Blondeerproducten). IK_PRODUCT_001 (Naam School _Blondeerproducten). ALGEMENE INFO Toepassing Werkwijze Hoofdbestanddelen Vorm Poeder/granulaat of emulsie te gebruiken in combinatie met een oxidatiemiddel voor het ontkleuren

Nadere informatie

LAAT ZIEN HOE MOOI UW HAAR IS LAAT ZIEN HOE MOOI UW HAAR

LAAT ZIEN HOE MOOI UW HAAR IS LAAT ZIEN HOE MOOI UW HAAR LAAT ZIEN HOE MOOI UW HAAR IS LAAT ZIEN HOE MOOI UW HAAR IS PRESENTATIE NIEUWE SATINIQUE WAT SATINIQUE is een speciaal merk premium haarverzorgingsproducten, met een compleet verzorgingsprogramma voor

Nadere informatie

IOSYSTEM INFORMATIE GIDS

IOSYSTEM INFORMATIE GIDS IOSYSTEM INFORMATIE GIDS INHOUD ALGEMENE INFORMATIE BIOSystem Shampoo - Normal to Oily Hair BIOSystem Shampoo - Dry and Treated Hair BIOSystem Shampoo - All Hair Types BIOSystem Shampoo - Very Oily Hair

Nadere informatie

Technologie en innovatie gecombineerd om het perfecte blond te creëren

Technologie en innovatie gecombineerd om het perfecte blond te creëren decologic Technologie en innovatie gecombineerd om het perfecte blond te creëren milk_shake decologic is een complete lijn van lightening producten die ontwikkeld is door de expertise van de onderzoekslaboratoria

Nadere informatie

TECHNIEKFOLDER.

TECHNIEKFOLDER. TECHNIEKFOLDER www.wellaprofessionals.nl www.facebook.com/wellaprofessionalsnederland inhoud introductie 8 Blondes 0 Reds Browns 4 Creative Tones 4 SpectraLift Technology 6 Gebruiksaanwijzingen 8 Magma

Nadere informatie

D U B A R R Y O F I R E L A N D

D U B A R R Y O F I R E L A N D DUBARRY OF IRELAND Dubarry laarzen zijn duurzaam, waarbij alleen het beste leer wordt gebruikt voor een maximale prestatie. Regelmatig onderhoud zorgt voor een langere levensduur van uw Dubarry laarzen.

Nadere informatie

Verzorging van Foxy Star Hair Extensions

Verzorging van Foxy Star Hair Extensions Verzorging van Foxy Star Hair Extensions Awesome De Awesome producten zijn speciaal bedoeld voor non- Remy en Remy extensions. Bevat de juiste siliconenbasis, voedings-en beschermingsstoffen om de extensions

Nadere informatie

Het haar wassen van een zorgvrager in bed

Het haar wassen van een zorgvrager in bed OPDRACHTFORMULIER Het haar wassen van een zorgvrager in bed Naam student: Datum: Voordat je gaat oefenen 1 Lees het handelingsformulier van deze vaardigheid en noteer vragen en opmerkingen. Bespreek deze

Nadere informatie

compacte, professionele make-up van Italiaanse bodem

compacte, professionele make-up van Italiaanse bodem compacte, professionele make-up van Italiaanse bodem It all started in Milano Extenso Milano Make-up is een compacte, professionele make-up lijn ontwikkeld voor en door professionals. Extenso Milano Make-up

Nadere informatie

SP. THE SCIENCE OF TRANSFORMATIVE CARE.

SP. THE SCIENCE OF TRANSFORMATIVE CARE. SP. THE SCIENCE OF TRANSFORMATIVE CARE. TRANSFORMATIE VAN HAAR. TRANSFORMATIE VAN VERZORGING. Als het op haar aankomt, heeft ieder van ons een zeer persoonlijk schoonheidsideaal voor ogen. Daarom heeft

Nadere informatie

onzichtbare verzorging met een zichtbaar effect

onzichtbare verzorging met een zichtbaar effect onzichtbare verzorging met een zichtbaar effect Slechts weinig mannen nemen de tijd voor ingewikkelde huidverzorging. Voor de meeste mannen moet huidverzorging makkelijk, snel en doeltreffend zijn. Scheren,

Nadere informatie

CHI Luxury Black Seed Oil Black Seed Oil: Voordelen:

CHI Luxury Black Seed Oil Black Seed Oil: Voordelen: CHI Luxury Black Seed Oil is een luxueuze haarverzorgingslijn die het haar herstelt, revitaliseert en versterkt met Black Seed Dry Oil. Deze exotische olie staat al sinds de oudheid bekend om zijn rijke

Nadere informatie

PERMANENT HAARKLEURSYSTEEM ZONDER AMMONIAK

PERMANENT HAARKLEURSYSTEEM ZONDER AMMONIAK PERMANENT HAARKLEURSYSTEEM ZONDER AMMONIAK De OPLOSSING bij een GEVOELIGE HOOFDHUID RIJK AAN: BOSWELLIA SERRATA EXTRACT ARGANOLIE TARWEPROTEÏNES EEN NIEUWE PERMANENTE HAARKLEURING INNOVATIEF: AMMONIAKVRIJ

Nadere informatie

Beauty treatment voor elk type haar.

Beauty treatment voor elk type haar. Elk specifiek Nashi Argan product is ontwikkeld vanuit het schoonheidsideaal van de moderne vrouw. Op een eenvoudige en efficiente manier wordt zachtheid, glans en vorm gegeven aan elk type haar. Nashi

Nadere informatie

8.1. Antwoorden door een scholier 1081 woorden 3 maart keer beoordeeld. Scheikunde 2.1 AFVAL

8.1. Antwoorden door een scholier 1081 woorden 3 maart keer beoordeeld. Scheikunde 2.1 AFVAL Antwoorden door een scholier 1081 woorden 3 maart 2005 8.1 128 keer beoordeeld Vak Methode Scheikunde Pulsar chemie 2.1 AFVAL 1. a. metaal, papier, plastic, hout b. GFT en papierbak 2. bron 1 3. a. het

Nadere informatie

VERZORGING VAN JE HAIR EXTENSIONS

VERZORGING VAN JE HAIR EXTENSIONS VERZORGING VAN JE HAIR EXTENSIONS 06-40186871 info@kaylahairextensions.nl HAIR EXTENSIONS BORSTELEN Met een speciale borstel of een grove kam kan het haar worden geborsteld of gekamd van onder naar boven.

Nadere informatie

Patineren http://www.hubcoonen.nl/bronswiki/van%20was%20naar%20brons/2-1-formules.html "Formules voor Messing, Brons en Koper" 01. Licht tot donker Bruin 02. Bruin naar zwart 03. Zwart bruin 04. Florentijns

Nadere informatie

Howto: Huidskleur in olieverf Auteur: Alb Datum: 29/01/2009

Howto: Huidskleur in olieverf Auteur: Alb Datum: 29/01/2009 Deze buste had ik reeds deels geschilderd met acrylverf als demonstratie op FACTS vorig jaar. Uiteindelijk was ik weer niet tevreden over het resultaat + dat er nog enige beschadigingen waren Reparaties

Nadere informatie

UITLEG GEBRUIK PRODUCTEN BIJSLUITER

UITLEG GEBRUIK PRODUCTEN BIJSLUITER UITLEG GEBRUIK PRODUCTEN BIJSLUITER Ik gebruik én adviseer graag goede producten. Maar welke ingrediënten doen nu echt wat voor de huid? Jarenlang heb ik me verdiept in onderzoeken over huidverzorging.

Nadere informatie

PROTEIN WELLNESS. Glamorous by Nature

PROTEIN WELLNESS. Glamorous by Nature GLAMOROUS BY NATURE FUENTE laat zien dat luxe en duurzaamheid goed samengaan. Zowel de verpakking, de ingrediënten als het productieproces hebben een minimale ecologische afdruk. Alle producten zijn op

Nadere informatie

IK_PRODUCT_001 (Naam School _Blondeerproducten)

IK_PRODUCT_001 (Naam School _Blondeerproducten) IK_PRODUCT_001 (Naam School _Blondeerproducten) ALGEMENE INFO Toepassing Werkwijze Hoofdbestanddelen Vorm Poeder/granulaat of emulsie te gebruiken in combinatie met een oxidatiemiddel voor het ontkleuren

Nadere informatie

open your eyes ESLABONDEXX

open your eyes ESLABONDEXX open your eyes tm ESLABONDEXX and marvel at color open your eyes ENKEL ZULK KLEURSYSTEEM KAN DE NAAM ESLABONDEXXTM DRAGEN KIES VOOR DE KLEUR DIE BESCHERMT EslabondexxTM Color. Open je ogen en laat je verrassen

Nadere informatie

Wellness in de salon. Integrale toets omgaan met klanten, wasbehandeling

Wellness in de salon. Integrale toets omgaan met klanten, wasbehandeling Integrale toets omgaan met klanten, wasbehandeling Wellness in de salon Introductie Een klant die binnenkomt in de salon wordt ontvangen. Je geeft de klant het gevoel welkom te zijn in je salon. Voordat

Nadere informatie

Make-up workshop. Stobbenven EN Roden Tel

Make-up workshop. Stobbenven EN Roden Tel Make-up workshop Stobbenven 29 9302 EN Roden Tel. 050-5010406 www.beautysalonfenniekoops.nl www.facebook.com/beautysalonfenniekoops De reiniging van de huid De reiniging van de huid is bedoeld om de eventuele

Nadere informatie

Verslag bij Make-Over, Make-Under of Make-Up

Verslag bij Make-Over, Make-Under of Make-Up Verslag bij Make-Over, Make-Under of Make-Up Voorbereiding Er wordt te allen tijde gestart met een inspectie en palpatie om de huid te leren kennen. Een goede voorbereiding is belangrijk om de make-up

Nadere informatie

ten PRO nze LASS Ontdek

ten PRO nze LASS Ontdek ntdek de OPKLASSE van onze PRODUCTEN O T VOOR HET SUCCES VAN UW SALON STREVEN NAAR DE TOP Elke dag innoveert SUBTIL om doeltreffende, creatieve en respectueuze producten te ontwikkelen die uw klanten

Nadere informatie

DANDRUFF. control Met Acetylsalicylzuur & Zinkpyrithion. Verwijdert schilfervorming Verzacht irritatie Vermindert roodheid

DANDRUFF. control Met Acetylsalicylzuur & Zinkpyrithion. Verwijdert schilfervorming Verzacht irritatie Vermindert roodheid DANDRUFF control Met Acetylsalicylzuur & Zinkpyrithion Voor een gezonde, schilfervrije hoofdhuid Verwijdert schilfervorming Verzacht irritatie Vermindert roodheid Introduceert CAVIAR CLINICAL DANDRUFF

Nadere informatie

Productinformatieblad

Productinformatieblad weber.mix 6 in 1 is een kant-en-klare mortel geschikt voor diverse toepassingen. Ideale oplossing voor renovatieklussen en verbouwingen Vloer & wand Binnen & buiten Veelzijdig inzetbare mortel welke geschikt

Nadere informatie

BIJSLUITER. LCD 10% SALICYLZUUR 10% lanettezalf

BIJSLUITER. LCD 10% SALICYLZUUR 10% lanettezalf BIJSLUITER LCD 10% SALICYLZUUR 10% lanettezalf Lees de hele bijsluiter goed vóórdat u dit geneesmiddel gaat gebruiken want er staat belangrijke informatie in voor u. - Bewaar deze bijsluiter. Misschien

Nadere informatie

Kalkverf. Kalkverf biedt steeds een bijzondere meerwaarde!

Kalkverf. Kalkverf biedt steeds een bijzondere meerwaarde! Kalkverf Premium Quality Kalkverf van Stoopen & Meeûs is een kalkmatte, decoratieve verf die binnen, maar ook buiten kan toegepast worden. Binnen zijn er vele decoratieve schilder- en spateltechnieken

Nadere informatie

De Wereld. van Kleur. Technisch boek

De Wereld. van Kleur. Technisch boek De Wereld van Kleur Technisch boek Index 4 6 8 8 9 14 14 15 16 16 17 17 18 18 19 20 21 22 23 27 28 30 31 De theorie van de cosmetische kleuring Evolution of the Color: De kleurenkaart Het nummeringssysteem

Nadere informatie

BIJSLUITER. KOOLTEER 10% en 20% in vaseline

BIJSLUITER. KOOLTEER 10% en 20% in vaseline BIJSLUITER KOOLTEER 10% en 20% in vaseline Lees de hele bijsluiter goed voordat u dit geneesmiddel gaat gebruiken want er staat belangrijke informatie in voor u. - Bewaar deze bijsluiter. Misschien heeft

Nadere informatie

silver shine Het geheim voor prachtig blond haar Z110MATM4686 MS SILVER SHINE brochure NL.indd 1 15/06/18 09:39

silver shine Het geheim voor prachtig blond haar Z110MATM4686 MS SILVER SHINE brochure NL.indd 1 15/06/18 09:39 silver shine Het geheim voor prachtig blond haar Z110MATM4686 MS SILVER SHINE brochure NL.indd 1 15/06/18 09:39 Laat je blonde haar stralen met silver shine! Regelmatig wassen, vervuiling en herhaaldelijk

Nadere informatie

Allergisch voor p-phenylenediamine

Allergisch voor p-phenylenediamine Dermatologie Allergisch voor p-phenylenediamine i Patiënteninformatie Wat nu? Slingeland Ziekenhuis U bent allergisch voor p-phenylenediamine: wat nu? Als uw huid in aanraking komt met p-phenylenediamine

Nadere informatie

MIJN HAAR? WIL ZE GEZOND, GLAD EN EENVOUDIG TE HANTEREN! HIER EN NU!

MIJN HAAR? WIL ZE GEZOND, GLAD EN EENVOUDIG TE HANTEREN! HIER EN NU! adamantium MIJN HAAR? WIL ZE GEZOND, GLAD EN EENVOUDIG TE HANTEREN! HIER EN NU! DOOR HET ONDERZOEK VAN JEAN PAUL MYNÈ IS ER DE NIEUWE ERA ONTSTAAN OM GLAD EN GEZOND HAAR TE BEKOMEN! Door de simpele toepassing

Nadere informatie

Het kopiëren van een ornament of sierbeton.

Het kopiëren van een ornament of sierbeton. Het kopiëren van een ornament of sierbeton. Benodigde materialen uit de webshop Siliconen C-20 component A Siliconen C-20 component B Thixo C (verdikker) Steunkap epoxy Latex handschoenen Klaarzetten Siliconen

Nadere informatie

BIJSLUITER. LCD 5%, 10%, 15% en 20% VASELINELANETTECRÈME

BIJSLUITER. LCD 5%, 10%, 15% en 20% VASELINELANETTECRÈME BIJSLUITER LCD 5%, 10%, 15% en 20% VASELINELANETTECRÈME Lees de hele bijsluiter goed voordat u dit geneesmiddel gaat gebruiken want er staat belangrijke informatie in voor u. - Bewaar deze bijsluiter.

Nadere informatie

NIEUW. Rigips TopStuc. Stap-voor-stap handleiding. Zelf stukadoren is nu gemakkelijker dan ooit door de unieke receptuur van Rigips TopStuc.

NIEUW. Rigips TopStuc. Stap-voor-stap handleiding. Zelf stukadoren is nu gemakkelijker dan ooit door de unieke receptuur van Rigips TopStuc. NIEUW Rigips TopStuc Stap-voor-stap handleiding Zelf stukadoren is nu gemakkelijker dan ooit door de unieke receptuur van Rigips TopStuc. www.rigips.nl DOE - HET - ZELF MET RIGIPS. DAN ZIT HET ZO! Stukadoren

Nadere informatie

De droge huid en huidverzorging Dermatologie

De droge huid en huidverzorging Dermatologie De droge huid en huidverzorging Dermatologie Locatie Hoorn/Enkhuizen De droge huid en huidverzorging De droge huid Een van de functies van onze huid is het beschermen tegen stoffen van buitenaf en het

Nadere informatie

HET ONMOGELIJKE MOGELIJK MAKEN MAXIMALISEER KLEURVERANDERING, MINIMALISEER HAARSCHADE TECHNICAL MANUAL

HET ONMOGELIJKE MOGELIJK MAKEN MAXIMALISEER KLEURVERANDERING, MINIMALISEER HAARSCHADE TECHNICAL MANUAL HET ONMOGELIJKE MOGELIJK MAKEN MAXIMALISEER KLEURVERANDERING, MINIMALISEER HAARSCHADE TECHNICAL MANUAL ONTDEK DE ULTIEME INNOVATIE IN HAARBESCHERMING Het veranderen van de haarkleur van een klant is de

Nadere informatie

in een compleet nieuw verzorgingsgamma

in een compleet nieuw verzorgingsgamma Botéa Elements: synthese van topingrediënten en state-of-the-art technologie. Zowel kapper als consument vragen steeds betere, kwalitatievere en gezondere producten. Zo worden we voortdurend uitgedaagd

Nadere informatie

JPR men. De mannenhuid. 2 www.laneche.com

JPR men. De mannenhuid. 2 www.laneche.com De mannenhuid JPR men De huid van de man heeft speciale verzorging nodig. Over het algemeen is de mannenhuid gevoelig en grover van structuur. Door het scheren heeft de huid veel te lijden, ongeacht of

Nadere informatie

Schilderen op leer. Door Rebecca Siccama

Schilderen op leer. Door Rebecca Siccama Schilderen op leer Door Rebecca Siccama Inleiding Ben jij altijd op zoek naar iets bijzonders? Wil je graag origineel zijn en niet meedoen met de grijze massa? Ben jij die creatieve vrouw, die er graag

Nadere informatie

HOOFDROOS WAT IS HOOFDROOS

HOOFDROOS WAT IS HOOFDROOS HOOFDROOS Schilfers op je donkere pak. Jeuk op je hoofd. Het is vervelend om roos te hebben. Veel mensen vinden het vies en sommigen zijn bang dat je er kaal van wordt. Roos kan hardnekkig zijn, maar met

Nadere informatie

PRIJSLIJST HAARVERZORGING 2010

PRIJSLIJST HAARVERZORGING 2010 PRIJSLIJST HAARVERZORGING 2010 KNIPPEN HEREN EURO S Coupe knippen excl. wassen e.d. 19,65 Coupe knippen, excl. wassen, incl. mousse, stylen en gel 23,65 Coupe knippen inclusief wassen en drogen 24,45 Coupe

Nadere informatie

Age. 50min. Summum Behandeling PRAKTISCHE HANDLEIDING VERVAAGT DE TEKENEN VAN HUIDVEROUDERING

Age. 50min. Summum Behandeling PRAKTISCHE HANDLEIDING VERVAAGT DE TEKENEN VAN HUIDVEROUDERING Age Summum Behandeling 50min. VERVAAGT DE TEKENEN VAN HUIDVEROUDERING PRAKTISCHE HANDLEIDING 45E_Age Summum_v4.indd 7/08/04 4:49 Age Summum Behandeling 50min. VERVAAGT DE TEKENEN VAN HUIDVEROUDERING PRAKTISCHE

Nadere informatie

Therapeutic Hair Spa

Therapeutic Hair Spa Therapeutic Hair Spa SYSTEM 4 THERAPEUTIC HAIR SPA Voor het welzijn van haar en hoofdhuid: a. Beschadigd haar b. Roos en een jeukende gevoelige hoofdhuid c. Overactieve talgklieren d. Haaruitval SYSTEM

Nadere informatie

* * * Window Color Basisinstructies. Knutselidee. com N

* * * Window Color Basisinstructies. Knutselidee. com N Met Window Color kunnen heel eenvoudig ramen en gladde oppervlakken worden gedecoreerd. De gemaakte motieven kunnen ofwel op ramen en andere gladde oppervlakken worden aangebracht of als mobiel worden

Nadere informatie

Nat Kam Methode. Halflang tot lang haar (zeer dik van draad) of kroeshaar

Nat Kam Methode. Halflang tot lang haar (zeer dik van draad) of kroeshaar Nat Kam Methode Halflang tot lang haar (zeer dik van draad) of kroeshaar Halflang tot lang haar (zeer dik van draad): Benodigdheden: Plantenspuit Siliconenvrije crèmespoeling Goede borstel en (punt)kam

Nadere informatie