Wat zijn de verhoudingen en welke kleur krijg ik dan?

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Wat zijn de verhoudingen en welke kleur krijg ik dan?"

Transcriptie

1 GEBRUIKSAANWIJZING INDIGO Wat zijn de verhoudingen en welke kleur krijg ik dan? Onderstaande verhoudingen zijn indicatief en hangen af van de basiskleur(en), al dan niet geverfd. Ik heb nu blond haar. En ik wil graag: Licht roodbruin (warm koper): gebruik 2/3 henna, 1/3 indigo medium roodbruin haar: gebruik ½ henna, ½ indigo donker roodbruin haar: gebruik 1/3 henna, 2/3 indigo (meerdere verfbeurten kunnen nodig zijn) Ik heb nu donkerblond haar. En ik wil graag: Licht roodbruin (warm koper): gebruik 2/3 henna, 1/3 indigo mediumbruin haar: gebruik ½ henna, ½ indigo donkerbruin haar: gebruik 1/3 henna, 2/3 indigo (meerdere verfbeurten kunnen nodig zijn) Ik heb nu rood haar. En ik wil graag: mediumbruin haar: gebruik ½ henna, ½ indigo roodbruin: gebruik 2/3 henna en 1/3 indigo donkerbruin haar: gebruik 1/3 henna, 2/3 indigo (meerdere verfbeurten kunnen nodig zijn) Ik heb nu mediumbruin haar. En ik wil graag: mediumbruin haar: gebruik ½ henna, ½ indigo of voor iets meer rood mediumbruin meer henna: 2/3 henna en 1/3 indigo donkerbruin haar: gebruik 1/3 henna, 2/3 indigo Ik heb nu donkerbruin haar. En ik wil graag: mediumbruin haar: niet mogelijk met deze combinatie van henna en indigo donkerbruin haar met warmbruine gloed: gebruik 2/3 henna, 1/3 indigo bruin zonder rood: gebruik ½ henna ½ indigo heel donkerbruin: gebruik 1/3 henna en 2/3 indigo Ik heb nu zwart haar. En ik wil graag: mediumbruin haar: niet mogelijk met deze combinatie van henna en indigo donkerbruin haar : niet mogelijk met deze combinatie van henna en indigo zwart met rode gloed: 2/3 henna en 1/3 indigo of ½ henna en ½ indigo of 1/3 henna en 2/3 indigo Ik heb nu helemaal grijs haar. En ik wil graag: Licht roodbruin (warm koper): gebruik 2/3 henna en 1/3 indigo. Je krijgt een koperachtige kleur. 1 behandeling is voldoende hiervoor. bruinrood haar: gebruik ½ henna, ½ indigo: mogelijk zijn 1-2 behandelingen zijn nodig voor de gewenste bruintint donkerbruin haar: gebruik 1/3 henna, 2/3 indigo: 2 behandelingen nodig voor de gewenste bruintint.

2 Hoe mix ik de henna met de indigo voor deze bruintinten? Maak eerst je hennapasta aan en laat het minimaal 8 tot 12 uur rusten (zie henna instructie). Leg ondertussen alle spullen die je nodig hebt van tevoren klaar! Als alles klaar ligt om te beginnen met verven, mix je in een aparte kom de indigopoeder met handwarm water (geen gekookt water!) totdat je de structuur van een dikke yoghurt hebt. Heb je grijzend/grijs haar? Voeg een 1/3 theelepel zout bij per 100 gram indigo. De kleurmoleculen worden dan versterkt. LET OP NU: Meng hierna direct de aangemaakte indigopasta met de hennapasta. Indigopasta niet laten rusten, zoals henna. Deze twee mengsels héél goed roeren totdat de mix 1 egale kleur heeft. Als je niet goed mixt, krijg je een streperig effect op je haar. LET OP 2: Als de mix klaar is: begin direct met verven. Indigo geeft snel zijn kleur af. Hoe eerder het in je haar zit, hoe beter het is! Aanbrengen van henna-indigo pasta op redelijk schoon en droog haar - De pasta werkt het beste op redelijk schoon en droog haar. Hoe schoner je haar, hoe beter voor het kleuringsproces. Reguliere flesshampoos bevatten vaak siliconen en andere stoffen die op je haar blijven zitten. Als je echt een super intense kleur wilt: was je haar een aantal weken met onze haarzeep en spoel na met een azijnspoeling,totdat alle siliconen uit je haar zijn gespoeld en je echt schoon haar hebt. Zie gebruiksaanwijzing haarzeep voor meer informatie. - Trek een oud T-shirt aan of zet de verwarming hoog en ga zonder kleding met een grote oude handdoek over je schouders te werk. - Zorg voor rubberen handschoenen! Henna en indigo kleuren heel snel je handen. - Leg een oude handdoek over je schouders (of trek een oud T-shirt aan). Begin onderaan je haar en zet je bovenhaar vast met een haarklem. - Smeer wat vet (bijvoorbeeld wat crème of sheaboter) op de randen van je gezicht, net onder de haargrens. Eventuele hennarestjes die dan op je gezicht zijn terechtgekomen tijdens het aanbrengen, kun je er gemakkelijk afvegen. - Pak telkens één dunne haarstreng en smeer deze streng van wortel tot uiteinde in met de pasta. Smeer het mengsel niet alleen aan de buitenkant van de streng, maar wrijf de pasta ook echt door de streng. Breng streng voor streng elke keer een goede dikke laag aan. Wees niet zuinig! Alle haren, inclusief de wortels / hoofdhuid moeten zijn bedekt. - Maak hierna je gezicht schoon als er wat van je mix op is gekomen. - Hierna pak je de rol plastic folie en sla je de folie behoorlijk strak een aantal malen om je hoofd heen. Je kunt nadat het meeste van je haar is ingepakt, ook kleinere stukken folie afscheuren en deze op de wat moeilijker te bereiken plaatsen plakken, zoals onderin de neklijn en bij de oren. Al het haar moet zijn bedekt om het vochtig te houden). Hierna doe je een grote handdoek of een (winter)muts om je haar heen. De warmte zal zorgen voor een optimale kleuring.

3 Hoe lang moet het er in blijven zitten? Laat de pasta er 1 tot 4 uur in zitten afhankelijk van de kleur die u wenst. 1 uur geeft een lichtere kleur dan 4 uur. LET OP: indigo is na 4 uur uitgewerkt. De henna kleurt nog langer door (tot wel 12 uur). Hoe langer je de mix laat zitten, hoe dieper roodbruin de kleur wordt. Zeker lang laten zitten als je grijzend bent of helemaal grijs bent. Je kunt het ook in de avond doen en daarna tot de volgende ochtend gaan slapen. Dan weet je als je wakker wordt dat je haar is veranderd! En de tijd gaat lekker snel als je slaapt. Leg voor de zekerheid wel een handdoek op je kussen. Mocht het toch gaan lekken. Ja 2 12 uur voorbij: klaar! En nu? - Ga douchen of in bad liggen. En spoel je haren heel goed uit totdat alle pasta uit je haar is en het water dat uit je haar komt nog maar heel licht oranje is. Daarna was je je haren op de manier zoals je gewend bent. Fijne shampoos zijn die van Chagrin Valley, waarmee ik mijn eigen haar altijd was. Met een azijnspoeling om mijn haar echt schoon te maken. Ook ideaal als voorbehandeling voor Henna. - Als je dan gedoucht hebt en je je haar hebt gewassen, trek dan, zolang je haar nog nat is, een oud-t-shirt aan. Haar behandeld met henna bloedt altijd nog wat na; je gewassen haar geeft heel licht oranje vlekken op je T-shirt zolang het nog nat is. Als het droog is niet meer. Dit nabloeden van henna gebeurt 1 tot 3 wasbeurten lang nadat je het hebt geverfd. Heb ik na het verven al meteen het goede resultaat? Nee. De komende 3 tot 4 dagen zal de kleurstof van de henna en de indigo jouw haar onder invloed van zuurstof elke dag dieper roodbruin kleuren. Dit is een natuurlijk proces. En kan niet worden versneld. Na 4 dagen is de kleur definitief. Mag ik mijn haren in deze periode wassen? Nee. Na de behandeling was je je haar één keer. Hierna was je het vier dagen niet. Ik heb henna gemixt met indigo en ik heb over. Kan het in de diepvries? Ja dat kan. Maar de kwaliteit van indigo gaat erg achteruit bij invriezen. Dus als je over hebt en invriest, moet je de volgende keer weer indigo toevoegen. Zodat je de henna, die wel goed blijft, toch nog kunt gebruiken. Hoe precies gaat het zwart verven in zijn werk? Je kunt je haar zwart krijgen in twee stappen: stap 1 : verf je haar met pure henna. Laat het lekker lang intrekken. Spoel uit, Shampoo je haar en laat het drogen. Het is nu oranje. stap 2 : verf direct over de henna met indigo voor zwarte haar: Maak een pasta zo dik als yoghurt van de indigo poeder samen met water (het liefste gedestilleerd water, omdat dit mineraalvrij water is) en per 100 gram: 1/2 theelepel zout. Stap 3: De indigopasta direct aanbrengen. Smeer je haar (op droog haar) dik!! streng voor streng in met het indigo mengsel. Laat het 2-4 uur in je haar zitten. Als je veel grijs haar hebt, laat het gerust 4 uur zitten.

4 Indigo geeft 4 uur lang zijn kleur af. Spoel daarna goed uit. Het is wat kruimelig dan wanneer je het mixt met Henna. Dus dik smeren is het motto zodat het blijft zitten. Indigo zal zijn kleur gaan geven onder invloed van zuurstof in de dagen erna. Na twee dagen zal je haar zwart zijn. De eerste dag kan je een groenblauwe tint zien. Dit verandert in donkbruin of zwart. Ik heb 1 behandeling gedaan en wil er nog een. Moet ik nog ergens op letten? Wanneer u uw gehele haar 1x met henna en indigo heeft geverfd en u gaat deze behandeling herhalen, houdt dan rekening met de volgende punten: De 2 e behandeling in dezelfde verhouding en binnen enkele weken herhaald, kan mogelijk donkerder uitvallen dan u wenst. Dit komt omdat Indigo, telkens wanneer u gaat verven, uw haar steeds donkerder maakt. Of Indigo zijn kleur lang behoudt, hangt ook af van de gebruikte shampoo en hoe vaak u uw haar wast. Wellicht kunt u de verhouding dan aanpassen (minder Indigo) om een te donkere kleur te vermijden! Ik heb 1 behandeling gedaan, mijn kleur is nog mooi en ik wil alleen de uitgroei verven. Moet ik nog ergens op letten? Let op dat je de uitgroei niet te donker maakt en dat de overgang van uitgroei naar de rest van het haar natuurlijk verloopt. Ik heb 1 behandeling gedaan, mijn kleur is nog mooi en ik wil alleen de grijze uitgroei verven. Moet ik nog ergens op letten? Let op dat je de mix voor de behandeling van je uitgroei niet zo donker maakt dat je een lelijke donkere overgang krijgt naar de rest van je haar. Indigo die op reeds met Indigo geverfd haar wordt aangebracht, maakt het reeds gekleurde haar donkerder. Ik heb grijs haar. Moet ik nog ergens op letten? Grijs haar is pigmentloos. Hierdoor zal grijs haar altijd een tint lichter uitvallen. Naarmate de grijze haren vaker worden geverfd, zullen de haren donkerder worden. Houdt hiermee rekening, wanneer u bijvoorbeeld alleen uw uitgroei verft met henna en indigo. Verder is het bij grijs haar belangrijk dat u de pasta goed dik opbrengt. Zodat alle grijze haren goed zijn bedekt. Wanneer u een goede dekking en kleur wilt, is het verstandig de mix minimaal 4 uur in uw haar te laten, zodat de grijze haren de kleurmoleculen kunnen opnemen.

5 Wanneer u uw haar 1x met henna en indigo heeft geverfd, en u vindt de kleur te licht: houdt er rekening mee dat wanneer u binnen 1 week uw haar opnieuw verft met dezelfde mix, deze een heel stuk donkerder zal uitvallen. Indigo wordt telkens donkerder als u de behandeling snel herhaalt. Wellicht kunt u de verhouding dan aanpassen om een te donkere kleur te vermijden. Kun je allergisch zijn voor indigo? Ja dat kan. Een klein percentage mensen is overgevoelig of kan een overgevoeligheid ontwikkelen. Als je zeker wilt zijn, maak een heel klein beetje indigopasta aan en smeer dit op de binnenkant van je pols. Laat het minimaal 1 uur intrekken. En wacht 48 af om te kijken hoe je huid reageert. Ik voel tijdens de behandeling een prikkend en/of jeukend gevoel. Is dit normaal? Bij Indigo meer dan bij Henna kan het voorkomen dat je tijdens je behandeling een jeukerig gevoel ervaart op je hoofdhuid. Indigo is basisch en heeft net als Henna (alkalisch/zuur) samentrekkende en antiseptische eigenschappen. Deeltjes van Indigo blijven, meer dan bij Henna, op je hoofdhuid plakken. Het is belangrijk na je indigobehandeling je haar extra goed uit te spoelen en te wassen. Na het uitspoelen en wassen van je haar is de jeuk bij de meeste mensen weg. Bij een heel klein percentage kan een beetje jeuk nog voorkomen. Hoe beter je je haar wast, hoe minder last je hebt (als je overgevoelig bent voor Indigo). Tip: heb je na het goed wassen nog steeds jeuk? Doe een beetje Aloë Vera of Kokosolie op de plaats waar het nog jeukt. Indigo kan de hoofdhuid wat uitdrogen en Aloë Vera of Kokosolie verzachten je hoofdhuid direct. Heel veel succes! Mocht je nog vragen hebben, info@louland.nl of bel

GEBRUIKSAANWIJZING INDIGO

GEBRUIKSAANWIJZING INDIGO GEBRUIKSAANWIJZING INDIGO Je gebruikt Indigo om de hennakleuring bruiner te maken. Blonde mensen hebben meer indigo nodig om hun haar warmbruin te verven dan mensen die al bruin haar hebben. Hoe meer indigo

Nadere informatie

Ontdek onze henna kleuringen

Ontdek onze henna kleuringen Ontdek onze henna kleuringen COLORA HENNA STOP MET CHEMISCH KLEUREN! Als je je haar wilt kleuren op een zuivere, natuurlijke wijze en daarbij ook je haar wilt verzorgen, dan biedt Colora Henna de uitkomst.

Nadere informatie

Instructies ontkleuren en verven LADY LXRY HAAR.

Instructies ontkleuren en verven LADY LXRY HAAR. Instructies ontkleuren en verven LADY LXRY HAAR. Let er op dat u geen garantie hebt als u het haar beschadigd door het ontkleuren en/of verven. Lees altijd de instructies goed door en draag oude kleding

Nadere informatie

10 jaar jonger in 5 minuten

10 jaar jonger in 5 minuten 10 jaar jonger in 5 minuten MENZ 5 Minute Haircolor is een ammoniavrije, alleen kleurontwikkelende permanente haarkleuring. Bij een inwerktijd van 5 minuten op vochtig haar, krijgt u een vermenging met

Nadere informatie

Inhoudsopgave. Fotocredit: Schwarzkopf

Inhoudsopgave. Fotocredit: Schwarzkopf Fotocredit: Schwarzkopf Inhoudsopgave Haar verven: de complete uitleg...2 De Basis...2 Voorbereiding op het haarverven...2 Het mengen van de haarverf...2 Het aanbrengen van de haarkleuring...3 Tijdens

Nadere informatie

WET WRAP BEHANDELING BIJ KINDEREN MET CONSTITUTIONEEL ECZEEM

WET WRAP BEHANDELING BIJ KINDEREN MET CONSTITUTIONEEL ECZEEM WET WRAP BEHANDELING BIJ KINDEREN MET CONSTITUTIONEEL ECZEEM 591 Inleiding De dermatoloog heeft u verwezen naar het Dermatologisch Dagbehandelingscentrum voor een wet wrap behandeling. In deze folder

Nadere informatie

OLORMASK INFORMATIE GIDS

OLORMASK INFORMATIE GIDS OLORMASK INFORMATIE GIDS INHOUD ALGEMENE INFORMATIE Gebruik Bruikbare Tips LIGHT TONES Color Mask Platinum Color Mask Vanilla Color Mask Pearl Color Mask Honey Color Mask Caramel Color Mask Latte BROWN

Nadere informatie

MedaVita permanente haarkleuring Kleurcrème met Limnantes Alba. Limnantes Alba. Een plant die het haar beschermt en de kleurintensiteit versterkt..

MedaVita permanente haarkleuring Kleurcrème met Limnantes Alba. Limnantes Alba. Een plant die het haar beschermt en de kleurintensiteit versterkt.. MedaVita permanente haarkleuring Kleurcrème met Limnantes Alba EIGENSCHAPPEN Perfecte dekking van grijs haar met uitstekende resultaten bij gebruik van natuur serie, natuurlijk asblond en gouden tinten.

Nadere informatie

Patineren http://www.hubcoonen.nl/bronswiki/van%20was%20naar%20brons/2-1-formules.html "Formules voor Messing, Brons en Koper" 01. Licht tot donker Bruin 02. Bruin naar zwart 03. Zwart bruin 04. Florentijns

Nadere informatie

Bijwerkingen van chemotherapie. Vraag je Alphega apotheek om meer informatie en advies. Jouw gezondheid is onze zorg

Bijwerkingen van chemotherapie. Vraag je Alphega apotheek om meer informatie en advies. Jouw gezondheid is onze zorg Bijwerkingen van chemotherapie Vraag je Alphega apotheek om meer informatie en advies Jouw gezondheid is onze zorg Inhoud Mondverzorging 3 Huidverzorging 4 Voeding 5 Vermoeidheid 6 Haarverzorging 7 Diarree

Nadere informatie

(boterrijst) aantal personen 35 4

(boterrijst) aantal personen 35 4 (boterrijst) Pullao aantal personen 35 4 ui stuk 2 0,3 cardemon stuks 12 1,4 gember theelepel 4 0,5 kaneel stokje 9 1,0 komijnpoeder theelepel 3 0,3 kruidnagel stuks 12 1,4 laurier blad 12 1,4 zout theelepel

Nadere informatie

Kleuren maken met Caran d Ache

Kleuren maken met Caran d Ache Kleuren maken met Caran d Ache De kleuren van je huid maken met Caran d Ache is best lastig. Er zijn een aantal basisregels die je kunt gebruiken. Kom je er niet uit met de bestaande kleuren uit de pakjes,

Nadere informatie

technische informatie

technische informatie technische informatie smoothies conditioning semi_permanent colour milk_shake smoothies Een tone op tone conditionerende kleurcrème die melkproteinen, organische melk en zonnebloemolie, aminozuurcomplex,

Nadere informatie

Howto: Huidskleur in olieverf Auteur: Alb Datum: 29/01/2009

Howto: Huidskleur in olieverf Auteur: Alb Datum: 29/01/2009 Deze buste had ik reeds deels geschilderd met acrylverf als demonstratie op FACTS vorig jaar. Uiteindelijk was ik weer niet tevreden over het resultaat + dat er nog enige beschadigingen waren Reparaties

Nadere informatie

ZORG VOOR JEZELF! Fiches. Huidpreventie en ergonomie voor de kapper. Transnationaal ESF- project Op één haar na HANDSCHOENEN HANDEN WASSEN HANDCRÈME

ZORG VOOR JEZELF! Fiches. Huidpreventie en ergonomie voor de kapper. Transnationaal ESF- project Op één haar na HANDSCHOENEN HANDEN WASSEN HANDCRÈME HANDSCHOENEN HANDEN WASSEN HANDCRÈME GEVAREN- PICTOGRAMMEN ERGONOMIE Fiches ZORG VOOR JEZELF! Huidpreventie en ergonomie voor de kapper EXTRA TIPS Transnationaal ESF- project Op één haar na www.coiffure.org/nl/sectorinfo/europese-projecten

Nadere informatie

ALLES OVER KLEDING & WASSEN

ALLES OVER KLEDING & WASSEN ALLES OVER KLEDING & WASSEN WAS-LABEL INSTRUCTIES De getallen geven de maximum wastemperatuur aan, was nooit heter dan deze temperatuur! E-, spaar- en halve-wasprogramma s behoren ook tot de gewone wasprogramma

Nadere informatie

Allergisch voor p-phenylenediamine

Allergisch voor p-phenylenediamine Dermatologie Allergisch voor p-phenylenediamine i Patiënteninformatie Wat nu? Slingeland Ziekenhuis U bent allergisch voor p-phenylenediamine: wat nu? Als uw huid in aanraking komt met p-phenylenediamine

Nadere informatie

A. VEILIGHEIDSINSTRUCTIES

A. VEILIGHEIDSINSTRUCTIES Kit om een vulkaan te maken A. VEILIGHEIDSINSTRUCTIES 1. Gelieve deze richtlijnen door te nemen vooraleer van start te gaan. 2. Toezicht en hulp van een volwassene zijn aanbevolen. 3. Bestemd voor kinderen

Nadere informatie

Pullao (boterrijst) Pullao

Pullao (boterrijst) Pullao Pullao (boterrijst) Pullao ui stuk 11 cardemon stuks 23 gember eetlepel 3 kaneel stokje 6 komijnpoeder theelepel 3 kruidnagel stuks 45 laurier blad 23 zout theelepel 6 zwarte peperkorrels stuks 68 boter

Nadere informatie

natuurlijke haarkleuring

natuurlijke haarkleuring natuurlijke haarkleuring PERMANENTE HAARKLEURING met biologische zonnebloemolie & biologische honing PERFECTE DEKKING & GLANSRIJKE KLEUR VRIJ VAN PPD* & AMMONIAK *Nr. 1 oorzaak van allergieën in haarkleuring

Nadere informatie

VERZORGING VAN JE HAIR EXTENSIONS

VERZORGING VAN JE HAIR EXTENSIONS VERZORGING VAN JE HAIR EXTENSIONS 06-40186871 info@kaylahairextensions.nl HAIR EXTENSIONS BORSTELEN Met een speciale borstel of een grove kam kan het haar worden geborsteld of gekamd van onder naar boven.

Nadere informatie

Poliklinische operaties. Plastische Chirurgie

Poliklinische operaties. Plastische Chirurgie Poliklinische operaties Plastische Chirurgie Inleiding U heeft een afspraak voor een poliklinische operatie op de polikliniek Plastische Chirurgie op: dag om uur bij dr.. locatie Dordwijk locatie Sliedrecht

Nadere informatie

DOODT BESCHERMT ANTI-LUIZEN & NETEN 1. Maximale werkzaamheid tegen luizen (in vitro testen).

DOODT BESCHERMT ANTI-LUIZEN & NETEN 1. Maximale werkzaamheid tegen luizen (in vitro testen). DOODT BESCHERMT ANTI-LUIZEN & NETEN Maximale werkzaamheid tegen luizen (in vitro testen). WERKZAAM INHOUDSOPGAVE DOODT & BESCHERMT WERKZAAM 2 2 in : Doodt & Beschermt... 3 Shampoo of lotion?...4 Gebruiksaanwijzing...

Nadere informatie

patiënteninformatie Huid(k)uurtje Kinderartsen - Huidartsen Huid(k)uurtje wint Well done MSD award 2014! GezondheidsZorg met een Ziel

patiënteninformatie Huid(k)uurtje Kinderartsen - Huidartsen Huid(k)uurtje wint Well done MSD award 2014! GezondheidsZorg met een Ziel i patiënteninformatie Kinderartsen - Huidartsen Huid(k)uurtje Huid(k)uurtje wint Well done MSD award 2014! GezondheidsZorg met een Ziel Inhoud 1 Algemene raadgevingen...5 2 De hygiëne...7 3 De hydratering...8

Nadere informatie

De Ultieme Shampoo Gids

De Ultieme Shampoo Gids De Ultieme Shampoo Gids BARBERSTORE - SHAMPOO GIDS 1 Inhoudsopgave 1. Introductie (3) 2. Algemene uitleg shampoo (4) - wat is een shampoo? (4) - hoe en wanneer is shampoo ontstaan? (4) - wat is een goede

Nadere informatie

Luizen uitroeien in 8 stappen

Luizen uitroeien in 8 stappen Luizen uitroeien in 8 stappen Hier de link, om het filmpje te bekijken : https://www.klasse.be/3517/luizen-uitroeien-in-8- stappen/?utm_source=klasse+-+nieuwsbrieven&utm_campaign=5b7e7f2a03- klasse_schooldirect_2017_09_12&utm_medium=email&utm_term=0_b661ff641f-

Nadere informatie

Behandeling met Ditranol

Behandeling met Ditranol Behandeling met Ditranol In overleg met uw behandelend arts is besloten tot een behandeling met Ditranol in het Radboudumc. In deze folder staat de gang van zaken tijdens de behandeling in grote lijnen

Nadere informatie

WAAROM AFFINAGE. AFFINAGE bevat geen ZEEP AFFINAGE bevat emulsie (olie +water) DUS; -minder pigment -minder ammonia HET VERSCHIL

WAAROM AFFINAGE. AFFINAGE bevat geen ZEEP AFFINAGE bevat emulsie (olie +water) DUS; -minder pigment -minder ammonia HET VERSCHIL WAAROM AFFINAGE Diepe warme kleuren Lange houdbare kleur Simpel en veilig in gebruik Zeer weinig ammonia Veel glans Voordelig Grote kaart/weinig mengen. HET VERSCHIL Haarverven bevatten ZEEP ZEEP is de

Nadere informatie

Ik en de maatschappij. Uiterlijke verzorging

Ik en de maatschappij. Uiterlijke verzorging Ik en de maatschappij Uiterlijke verzorging Colofon Uitgeverij: Edu Actief b.v. 0522-235235 info@edu-actief.nl www.edu-actief.nl Auteur: Tessel Mulder, Philein Educatieve Teksten Inhoudelijke redactie:

Nadere informatie

Kinderen hebben door het spelen meer lichamelijk contact dan volwassenen. Daarom komt hoofdluis meer bij kinderen voor.

Kinderen hebben door het spelen meer lichamelijk contact dan volwassenen. Daarom komt hoofdluis meer bij kinderen voor. Informatie voor ouders over hoofdluis Hoofdluis is erg vervelend, maar is een gewoon probleem. Iedereen kan hoofdluis krijgen. Veel mensen krijgen al jeuk op het hoofd als zij aan luizen denken. Ze willen

Nadere informatie

Dermatologie. Tips voor de verzorging van kinderen met atopisch eczeem

Dermatologie. Tips voor de verzorging van kinderen met atopisch eczeem Dermatologie Tips voor de verzorging van kinderen met inhoud Inleiding 03 Baden en douchen 03 Baden met badolie 04 Smeren met vochtinbrengende crèmes 04 Tips om het smeren aangenamer te maken 05 Bestrijden

Nadere informatie

/ICE. permanente haarkleuring voor haarkleurspecialisten. Technische handleiding

/ICE. permanente haarkleuring voor haarkleurspecialisten. Technische handleiding /ICE N I E U W permanente haarkleuring voor haarkleurspecialisten Technische handleiding e x p l o r ee r de nieuwe technische mogelijkh e d e n 3 2 SUBTIL CRÈME /ICE k l e u r t e c h n i e k voor haarkleurs

Nadere informatie

PERM Manual. world of. Perm

PERM Manual. world of. Perm PERM Manual world of Perm PERM MANUAL INHOUDSOPGAVE BLZ. 1.0 Inleiding 1 2.0 Cleansing Shampoo 2 3.0 Pre Curl 2 4.0 Neutral Wave 3 4.1 Fixatie 4 5.0 Volume Wave 5 5.1 Stabilisator 6 6.0 Aqua Flush 7 1.0

Nadere informatie

TECHNISCH BOEK 1COLORISTEUR

TECHNISCH BOEK 1COLORISTEUR TECHNISCH BOEK 1COLORISTEUR COLORISTEUR Het onmisbare product voor veeleisende kleurexperts. Samenvatting Het concept COLORISTEUR... p.4 Het kleurenpallet... p.6 Hoe COLORISTEUR gebruiken?... p.8 Reinigen

Nadere informatie

Productinformatieblad

Productinformatieblad weber.mix 6 in 1 is een kant-en-klare mortel geschikt voor diverse toepassingen. Ideale oplossing voor renovatieklussen en verbouwingen Vloer & wand Binnen & buiten Veelzijdig inzetbare mortel welke geschikt

Nadere informatie

1 ml Connector toevoegen per 10 g gebruikte kleur. De kleur aanbrengen en de behandeling uitvoeren zoals gebruikelijk;

1 ml Connector toevoegen per 10 g gebruikte kleur. De kleur aanbrengen en de behandeling uitvoeren zoals gebruikelijk; GEBRUIKSAANWIJZING KLEURBEHANDELINGEN KLEURBEHANDELINGEN De kleur eerst vermengen in een kom met de benodigde hoeveelheid peroxide, zoals gebruikelijk. Vervolgens: 1 ml Connector toevoegen per 10 g gebruikte

Nadere informatie

IOSYSTEM INFORMATIE GIDS

IOSYSTEM INFORMATIE GIDS IOSYSTEM INFORMATIE GIDS INHOUD ALGEMENE INFORMATIE BIOSystem Shampoo - Normal to Oily Hair BIOSystem Shampoo - Dry and Treated Hair BIOSystem Shampoo - All Hair Types BIOSystem Shampoo - Very Oily Hair

Nadere informatie

Eventjes toelichten.

Eventjes toelichten. Eventjes toelichten. De lessen TO bestaan steeds uit blokken van 2 lesuren. De klas wordt opgesplitst in groepen van 3 leerlingen. Per groep maken de leerlingen kennis met de verschillende richtingen die

Nadere informatie

Tien regels voor patiënten met perianaal

Tien regels voor patiënten met perianaal Tien regels voor patiënten met perianaal eczeem Naar het ziekenhuis? Lees eerst de informatie op www.asz.nl/brmo. Inleiding De dermatoloog heeft met u besproken dat uw klachten worden veroorzaakt door

Nadere informatie

Schilderen op leer. Door Rebecca Siccama

Schilderen op leer. Door Rebecca Siccama Schilderen op leer Door Rebecca Siccama Inleiding Ben jij altijd op zoek naar iets bijzonders? Wil je graag origineel zijn en niet meedoen met de grijze massa? Ben jij die creatieve vrouw, die er graag

Nadere informatie

Kaas maken (taakanalyse)

Kaas maken (taakanalyse) Kaas maken (taakanalyse) Vakverdieping praktijkopdracht; Benjamin Bezemer & Marc van Rooden Tijdsbesteding Activiteit: 2,5 uur (inclusief half uur wachttijd): Voorwerk - 10 minuten (melk verwarmen 30 C)

Nadere informatie

EEN BRANDWOND FRANCISCUS VLIETLAND

EEN BRANDWOND FRANCISCUS VLIETLAND EEN BRANDWOND FRANCISCUS VLIETLAND Inleiding Uw huid kan redelijk goed tegen warmte, zoals van een warm bad. Maar bij echte hitte, bijvoorbeeld in een te heet bad, kan de huid verbranden. De huid doet

Nadere informatie

Verslag bij Make-Over, Make-Under of Make-Up

Verslag bij Make-Over, Make-Under of Make-Up Verslag bij Make-Over, Make-Under of Make-Up Voorbereiding Er wordt te allen tijde gestart met een inspectie en palpatie om de huid te leren kennen. Een goede voorbereiding is belangrijk om de make-up

Nadere informatie

Poliklinische operaties Plastische Chirurgie

Poliklinische operaties Plastische Chirurgie Poliklinische operaties Plastische Chirurgie Albert Schweitzer ziekenhuis Afdeling Plastische Chirurgie december 2013 pavo 1005 U heeft een afspraak voor een poliklinische operatie op de polikliniek Plastische

Nadere informatie

Het verzorgen van de baby

Het verzorgen van de baby Het verzorgen van de baby Inleiding Binnenkort mag u met uw baby naar huis. Waarschijnlijk voelt u zich in het begin nog een beetje onwennig bij het verzorgen van uw baby. In deze folder geven wij u daarom

Nadere informatie

HEALTHY HAIRDRESSER. De handeczeemtest. www.healthyhairdresser.nl. en een handige Quick-Scan. jouw gezondheid telt!

HEALTHY HAIRDRESSER. De handeczeemtest. www.healthyhairdresser.nl. en een handige Quick-Scan. jouw gezondheid telt! HEALTHY jouw gezondheid telt! De handeczeemtest en een handige Quick-Scan HAIRDRESSER www.healthyhairdresser.nl QUICK-SCAN Heb je een gevoelige huid? Het kappersvak vraagt veel van je huid. Een gevoelige

Nadere informatie

Paddenstoelen-kweek-pakket. Instructie voor de leerkracht

Paddenstoelen-kweek-pakket. Instructie voor de leerkracht Paddenstoelen-kweek-pakket Instructie voor de leerkracht Gebruiksaanwijzing Paddenstoelen pakket. Werk altijd met schone handen!! In de doos vind u een wit zakje met dekaarde en een grote transparante

Nadere informatie

Vitaliteit. Detox Europea. Gezichts- Treatment. voelen, beleven, genieten

Vitaliteit. Detox Europea. Gezichts- Treatment. voelen, beleven, genieten Vitaliteit Detox Europea Gezichts- Treatment voelen, beleven, genieten Behandelingsparameter Detox Europea gezicht Werking: Resultaat: - activeert het metabolisme van de huid - versterkt het bindwefsel

Nadere informatie

BIJSLUITER. TETRACYCLINE 3% crème en zalf

BIJSLUITER. TETRACYCLINE 3% crème en zalf BIJSLUITER TETRACYCLINE 3% crème en zalf Lees de hele bijsluiter goed voordat u dit geneesmiddel gaat gebruiken want er staat belangrijke informatie in voor u. - Bewaar deze bijsluiter. Misschien heeft

Nadere informatie

Aziatische Gravad Lax

Aziatische Gravad Lax Tamarinde Ketchup Ingrediënten: 250ml Tamarinde paste 2 eetlepels vissaus 2 eetlepels sojasaus 2 eetlepels rijstazijn 2 eetlepels suiker 2 tenen knoflook, fijngesneden 2 theelepels fijngesneden Jalapeno

Nadere informatie

Mulligatawny. Voorgerecht. (cashew groentesoep ) Ingrediënten

Mulligatawny. Voorgerecht. (cashew groentesoep ) Ingrediënten Voorgerecht 4 el ghee (of olie) 2 kaneelstokjes 8 kruidnagelen 8 kardemom zaden 1 volle el gemberpuree 500 gr gemengde groenten (aardappelen, pompoen, wortel, bloemkool en courgette) 150 gr cashewnoten

Nadere informatie

Cursistenboek Taalklas.nl Hoofdstuk 1 Het huis

Cursistenboek Taalklas.nl Hoofdstuk 1 Het huis Cursistenboek Taalklas.nl Hoofdstuk 1 Het huis 1 Woorden 1 de badkamer 2 het bed 3 de deur 4 de doek 5 de doos 6 de douche 7 het huis 8 de huiskamer 9 de kapstok 1 10 de keuken 11 de muis 12 de muur 13

Nadere informatie

Dr. Jetske Ultee. Dr. Jetske Ultee deelt haar kennis met jou op

Dr. Jetske Ultee. Dr. Jetske Ultee deelt haar kennis met jou op BIJSLUITER Ik gebruik én adviseer graag goede producten. Maar welke ingrediënten doen nu echt wat voor de huid? Jarenlang heb ik me verdiept in onderzoeken over huidverzorging. Die kennis heb ik uiteindelijk

Nadere informatie

Doezijde. Zelf verf maken. Wat ga je doen? Je gaat zelf verf maken en hier ook mee verven!

Doezijde. Zelf verf maken. Wat ga je doen? Je gaat zelf verf maken en hier ook mee verven! Doezijde Zelf verf maken Wat ga je doen? Je gaat zelf verf maken en hier ook mee verven! Wat heb je nodig? Spullen Kwast of penseel Vel wit A4 papier om op te verven 4 schaaltjes Limonadeglas 4 theelepeltjes

Nadere informatie

Opdracht 1 Nodig: kleurpotloden of stiften, poster Maak je huis mooi.

Opdracht 1 Nodig: kleurpotloden of stiften, poster Maak je huis mooi. Opdracht 1 Nodig: kleurpotloden of stiften, poster Maak je huis mooi. Hoe ziet de woonkamer in jouw huis eruit? Hebben jullie behang met bloemen, zijn de muren in een mooie kleur geverfd of hebben jullie

Nadere informatie

i patiënteninformatie

i patiënteninformatie i patiënteninformatie Kinderartsen - Huidartsen Huid(k)uurtje Huid(k)uurtje wint Well done MSD award 2014! G e z o n d h e i d s Z o r g m e t e e n Z i e l Inhoud 1 Algemene raadgevingen...5 2 De hygiëne...7

Nadere informatie

Diabetes en huidverzorging

Diabetes en huidverzorging Diabetes en huidverzorging Als mijn huid te droog wordt, kunnen er kloofjes ontstaan. Voor mij kan dat riskant zijn, omdat de kans op infecties dan groter is Piet (58), diabetes type 2 sinds vijftien jaar

Nadere informatie

Wandverwarming in de Noordoostpolder.

Wandverwarming in de Noordoostpolder. Wandverwarming in de Noordoostpolder. Na dat we de tekeningen klaar hadden voor onze aanbouw, kwamen we tot de conclusie dat we te weinig ruimte haddeen voor het plaatsen van radiatoren, zonder dat ze

Nadere informatie

Op de website smartkidslab.nl vind je de meetinstrumenten en uitleg hoe je aan de slag kunt.

Op de website smartkidslab.nl vind je de meetinstrumenten en uitleg hoe je aan de slag kunt. Hoe schoon is de lucht die je inademt? Is zwemwater hetzelfde als drinkwater? Zitten er veel of weinig microben in de grond? En wat betekent dat? Ontdek hoe gezond jouw buurt is en wat je zelf kan doen

Nadere informatie

Te veel UV-straling verbrandt je huid, op zonnige dagen gaat dat heel snel! Misschien wel net zo snel als een groentenschotel onder de grill?

Te veel UV-straling verbrandt je huid, op zonnige dagen gaat dat heel snel! Misschien wel net zo snel als een groentenschotel onder de grill? vergelijk jouw data Sneeuw reftecteert tot 80 % van UV-straling. Dan verbrand je dus extra snel, van alle kanten! Goed Insmeren met zonnebrandcrème tijdens de wintersport! De meeste UV-straling vangen

Nadere informatie

GEEF LUCHT AAN JE HUIS!

GEEF LUCHT AAN JE HUIS! GEEF LUCHT AAN JE HUIS! Zorg voor een gezonde woning: geef vocht en schadelijke stoffen geen kans! Laat voortdurend frisse lucht binnen via een ventilatiesysteem, ventilatierooster of door een raam op

Nadere informatie

HANDLEIDING AANLEGGEN VAN KUNSTGRAS

HANDLEIDING AANLEGGEN VAN KUNSTGRAS HANDLEIDING AANLEGGEN VAN KUNSTGRAS In deze handleiding vindt u informatie om goed voorbereid aan de slag te gaan met het aanleggen van uw gazon met kunstgras van Mooi-Kunstgras.nl De Ondergrond Het is

Nadere informatie

Handhygiëne-activiteiten

Handhygiëne-activiteiten Handhygiëne-activiteiten Deze activiteiten zijn afkomstig van het project HANDSOME, verbeteren van handhygiëne in verpleeghuizen. HANDSOME werd ontwikkeld door de GGD Rotterdam-Rijnmond in samenwerking

Nadere informatie

Handen wassen. Voorbereiding: Lees de instructiekaart. Verzamel de benodigdheden. Doe je sieraden af. Was je handen.

Handen wassen. Voorbereiding: Lees de instructiekaart. Verzamel de benodigdheden. Doe je sieraden af. Was je handen. Handen wassen Lees de instructiekaart. Verzamel de benodigdheden. Doe je sieraden af. Was je handen. Kraan Zeep Handdoek Doe je mouwen omhoog. Maak je handen nat. Doe zeep op je handen. Papier in de prullenmand

Nadere informatie

Keuzeopdracht Textiel verven

Keuzeopdracht Textiel verven klas 2 havo/atheneum 2013-2014, periodeboek: Breng kleur in je leven! Keuzeopdracht Textiel verven Ontwerp en maak een kledingstuk van spijkerstof voor de R&D-mascotte en presenteer je product aan de groep***

Nadere informatie

Kokos - Havermout koekjes

Kokos - Havermout koekjes Kokos - Havermout koekjes Benodigdheden(16 personen) 40 g suiker 60 milliliter kokosolie / 70 gram boter 50 g havermout 50 g bloem 50 g geraspte kokos 1/2 theelepel kaneel Snuf zout 1. Verwarm de oven

Nadere informatie

Voor werknemers Werk veilig. Voorkom eczeem

Voor werknemers Werk veilig. Voorkom eczeem Lees de folder goed en bescherm jezelf en je collega s! Voor werknemers Werk veilig. Voorkom eczeem Een beroepsziekte in de bouwnijverheid MEER DAN 10% VAN HET BOUWPLAATSPERSONEEL HEEFT SOMS LAST VAN ECZEEM.

Nadere informatie

Gebakken snoekbaars met een crème van trompet de la mort. Snoekbaars schoonmaken en verdelen in gelijke stukken met de huid.

Gebakken snoekbaars met een crème van trompet de la mort. Snoekbaars schoonmaken en verdelen in gelijke stukken met de huid. Gebakken snoekbaars met een crème van trompet de la mort. Snoekbaars schoonmaken en verdelen in gelijke stukken met de huid. Ingrediënten voor de trompet saus. 3 dl vis fond 250 gram trompet de la mort

Nadere informatie

Verzorging van Foxy Star Hair Extensions

Verzorging van Foxy Star Hair Extensions Verzorging van Foxy Star Hair Extensions Verzorging extensions Algemene verzorging Kam het haar 2x per dag met een Hairextension borstel vanaf de aanzet. Vlecht het haar voor het slapen gaan. Gebruik eventueel

Nadere informatie

S U N & M O R E Sun & More_NL.indd 1 07-04-16 16:22

S U N & M O R E Sun & More_NL.indd 1 07-04-16 16:22 SUN&MORE Sun & More_NL.indd 1 07-04-16 16:22 MY FAVORITE SUN PROTECTION SUN CARE ESSENTIALS VOOR HAAR EN HUID Sun & More_NL.indd 2 07-04-16 16:22 7 PRODUCTEN OM HAAR EN HUID TE BESCHERMEN TEGEN ZON, CHLOOR

Nadere informatie

Polikliniek Dermatologie ALLERGIETEST MET PLAKPROEVEN

Polikliniek Dermatologie ALLERGIETEST MET PLAKPROEVEN Polikliniek Dermatologie ALLERGIETEST MET PLAKPROEVEN Binnenkort wordt u op de polikliniek Dermatologie verwacht voor een allergietest met plakproeven, volg route 6. In deze folder leest u over deze behandeling.

Nadere informatie

SaffronNutmegAniseChilliCoffeepinkPepper whitepepperpoppyblackcuminginger

SaffronNutmegAniseChilliCoffeepinkPepper whitepepperpoppyblackcuminginger SaffronNutmegAniseChilliCoffeepinkPepper whitepepperpoppyblackcuminginger Kuren en kleuren naar iedere smaak! Haarkleuring zonder enige agressieve chemische producten Zure ph-kuur om het haar te stimuleren

Nadere informatie

Do It Yourself met essentiële oliën

Do It Yourself met essentiële oliën Do It Yourself met essentiële oliën Cosmetica en verzorging Badzout (ontgiftend) ¼ kopje Epsom zout ¼ kopje zeezout of himalaya zout ½ kopje baking soda 15 druppels Lavendel Doe alle ingrediënten in een

Nadere informatie

KOOK-OOK wenst jullie een hele fijne kerst & een gezond en gelukkig 2016!

KOOK-OOK wenst jullie een hele fijne kerst & een gezond en gelukkig 2016! KOOK-OOK wenst jullie een hele fijne kerst & een gezond en gelukkig 2016! ZwARte BoNeNSoEP Met PuLLeD PoRK Zoete aardappel is lekker en gezond. Een zoete aardappel is een knol en behoort, in tegenstelling

Nadere informatie

metabole en cardiovasculaire aandoeningen info voor de patiënt Hygiëne en hydrateren UZ Gent, Dienst Dermatologie

metabole en cardiovasculaire aandoeningen info voor de patiënt Hygiëne en hydrateren UZ Gent, Dienst Dermatologie metabole en cardiovasculaire aandoeningen info voor de patiënt Hygiëne en hydrateren UZ Gent, Dienst Dermatologie Hygiëne Temperatuur bad- of douchewater: ideaal 35 C, zeker niet boven de 37 C. Warmte

Nadere informatie

RECEPTEN E-BOOK. Onze 5 best beoordeelde recepten

RECEPTEN E-BOOK. Onze 5 best beoordeelde recepten RECEPTEN E-BOOK Onze 5 best beoordeelde recepten Suus Berns miss_suus_ibdfit Power ontbijtshake ~ t i t~ Ingrediënten voor 1 persoon 200 ml amandelmelk 200 gram courgette (of een hele courgette van 300

Nadere informatie

10 Groene Smoothies Recepten

10 Groene Smoothies Recepten 10 Groene Smoothies Recepten D e t o x e n t h u i s. n l Recept 1 Groene Smoothie met mango, ananas en banaan 100 gram mango 100 gram ananas Spoel eerst de verse in de blender toe samen met het water.

Nadere informatie

De verzorging van uw kind

De verzorging van uw kind Gipsbroek Uw kind krijgt een gipsbroek omdat het bovenbeen gebroken is. In deze folder leest u wat een gipsbroek is, hoe deze wordt aangebracht en hoe u uw kind in een gipsbroek kunt verzorgen. Wat is

Nadere informatie

Deze handleiding is bedoeld om je te ondersteunen. Wanneer je vragen hebt, kun je deze altijd aan je instrumentmaker stellen.

Deze handleiding is bedoeld om je te ondersteunen. Wanneer je vragen hebt, kun je deze altijd aan je instrumentmaker stellen. Bostonbrace DE BOSTON (SCOLIOSE) BRACE: Voor de behandeling van scoliose maakt Leuk Orthopedie gebruik van de Bostonbrace. De Bostonbrace is bestemd voor verkrommingen tussen de 25 en 50 graden. De brace

Nadere informatie

SUPI SAUNA PRODUCTS. Voor een unieke beleving

SUPI SAUNA PRODUCTS. Voor een unieke beleving SUPI SAUNA PRODUCTS Voor een unieke beleving De Supi productlijn zorgt voor sfeer en beleving in de sauna en beschermt het hout. U houdt de sauna gemakkelijk schoon. De Supi productlijn omvat zeer geschikte

Nadere informatie

Dermatologie. Patiënteninformatie. Scabiës. Slingeland Ziekenhuis

Dermatologie. Patiënteninformatie. Scabiës. Slingeland Ziekenhuis Dermatologie Scabiës i Patiënteninformatie Slingeland Ziekenhuis Algemeen In deze folder vindt u informatie over de oorzaak, besmetting en de behandeling van scabiës. Scabiës is het Latijnse woord voor

Nadere informatie

Huidverzorging bij een behandeling voor kanker.

Huidverzorging bij een behandeling voor kanker. Huidverzorging bij een behandeling voor kanker www.nwz.nl Inhoud Verzorging van de huid 3 Met welke producten kunt u vette crème combineren? 4 Tips om uw huid in goede conditie te houden 5 Tips om een

Nadere informatie

Spaghetti. Ingredienten (voor 15 personen) 900 gram bloem 9 eieren 90 ml olijfolie Een snufje zout

Spaghetti. Ingredienten (voor 15 personen) 900 gram bloem 9 eieren 90 ml olijfolie Een snufje zout Mexicaanse wraps Ingredienten (Voor 15 personen): 15 kleine wraps 1 grote ui 500 gram gehakt 3 paprika s (van verschillende kleuren) 2 potten wrap sauce (mild) 1 * Blikje mais van 300 gram 2 potjes soure

Nadere informatie

5. Doe je sieraden af en was je handen. Dit voorkomt kruisbesmetting.

5. Doe je sieraden af en was je handen. Dit voorkomt kruisbesmetting. Protocol Wassen van een zorgvrager op bed Voorbereiding 1. Vertel aan de zorgvrager wat je gaat doen, waarom je dit doet en hoe je dit gaat doen. Maak afspraken over: - het tijdstip - welke kleding je

Nadere informatie

Logboek bacteriën-onderzoek. Namen:...

Logboek bacteriën-onderzoek. Namen:... Logboek bacteriën-onderzoek Namen:... 1 Bacteriën verzamelen Nog kort de uitleg van het filmpje: Stap 1: Jullie gaan de potjes goed schoonmaken, jullie maken de potjes steriel. Dit gebeurd met behulp van

Nadere informatie

Theoretische Toets WerkPortfolio Beauty

Theoretische Toets WerkPortfolio Beauty Je naam... Cijfer Je klas... De datum... Vraag 1 verwijderen toepast: Noem drie momenten wanneer je de techniek nagellak......... Vraag 2 Waarom breng je basislak aan op je nagels voordat je kleurlak aanbrengt?

Nadere informatie

UITLEG GEBRUIK PRODUCTEN BIJSLUITER

UITLEG GEBRUIK PRODUCTEN BIJSLUITER UITLEG GEBRUIK PRODUCTEN BIJSLUITER Ik gebruik én adviseer graag goede producten. Maar welke ingrediënten doen nu echt wat voor de huid? Jarenlang heb ik me verdiept in onderzoeken over huidverzorging.

Nadere informatie

Handleiding Sugaring

Handleiding Sugaring Handleiding Sugaring Lees de handleiding goed en helemaal door voordat je begint. Mocht je nog vragen hebben, aarzel dan niet contact op te nemen via email of telefoon. Naar aanleiding van jullie vragen

Nadere informatie

Geen plastic alstublieft!

Geen plastic alstublieft! Receptenboekje Geen plastic alstublieft! Delphine De Paepe en Bieke Bernaerts SHAMPOOBAR - 50 gram sodiumcoco sulfaat - 8 gram kokosolie - 4 gram karitéboter (sheabutter) - 8 gram mineraalwater (of gekookt

Nadere informatie

BORSTELS, ROLLEN EN MASKING TAPE WELKE GEBRUIKEN. De Waegenaere NV

BORSTELS, ROLLEN EN MASKING TAPE WELKE GEBRUIKEN. De Waegenaere NV BORSTELS, ROLLEN EN MASKING TAPE WELKE GEBRUIKEN De Waegenaere NV Bieke Borstels, Rollen en Masking tape Borstels Een nieuwe verfborstel kan je even over grof schuurpapier strijken om losse haren kwijt

Nadere informatie

3. Snij ondertussen de wortel, prei, en selderij klein en spoel deze schoon. 4. Prak het gehakt plat met een vork en kruid het gehakt met wat maggi.

3. Snij ondertussen de wortel, prei, en selderij klein en spoel deze schoon. 4. Prak het gehakt plat met een vork en kruid het gehakt met wat maggi. GROENTESOEP Bouillon Wortelen Selderij Prei Gehakt Soepvlees Maggi Vermicelli GROENTESOEP 1. Breng de bouillon aan de kook. 2. Snij het soepvlees klein. 3. Snij ondertussen de wortel, prei, en selderij

Nadere informatie

TIEN QUINOA RECEPTEN! Ontbijt, lunch, tussendoortjes avondeten & meer...

TIEN QUINOA RECEPTEN! Ontbijt, lunch, tussendoortjes avondeten & meer... TIEN QUINOA RECEPTEN! Ontbijt, lunch, tussendoortjes avondeten & meer... TIEN QUINOA RECEPTEN! Ontbijt, lunch, tussendoortjes, avondeten & meer... Quinoa is enorm veelzijdig daarom hebben wij 10 verschillende

Nadere informatie

Dermatologie. Patiënteninformatie. Scabiës. Schurft. Slingeland Ziekenhuis

Dermatologie. Patiënteninformatie. Scabiës. Schurft. Slingeland Ziekenhuis Dermatologie Scabiës i Patiënteninformatie Schurft Slingeland Ziekenhuis Wat is schurft? Schurft (officiële naam: Scabiës) is een huidziekte waar je mee besmet kunt worden. Schurft wordt veroorzaakt door

Nadere informatie

Inleiding

Inleiding 06 08 10 12 14 16 18 20 22 24 26 28 30 32 34 INHOUD Inleiding KLEUR & VERF De kleurencirkel Warme & koude kleuren Jouw kleurenpalet Verfsoorten Kies je verf Meng je verf Andere soorten waterverf MATERIALEN

Nadere informatie

BIJSLUITER. LCD 10% SALICYLZUUR 10% lanettezalf

BIJSLUITER. LCD 10% SALICYLZUUR 10% lanettezalf BIJSLUITER LCD 10% SALICYLZUUR 10% lanettezalf Lees de hele bijsluiter goed vóórdat u dit geneesmiddel gaat gebruiken want er staat belangrijke informatie in voor u. - Bewaar deze bijsluiter. Misschien

Nadere informatie

Kookboek. Gemaakt door: Anouk, Wiet, Dylan, Lisan, Mats en Demi

Kookboek. Gemaakt door: Anouk, Wiet, Dylan, Lisan, Mats en Demi Kookboek Gemaakt door: Anouk, Wiet, Dylan, Lisan, Mats en Demi Hoe hebben we onderzoek gedaan???? We zijn langs bijna alle klassen gegaan en gevraagd wat ze het lekkerst vonden. Toen kwam er een top 6

Nadere informatie

slaap veilig slaap lekker

slaap veilig slaap lekker slaap veilig slaap lekker waarom deze folder? Soms overlijden kinderen tussen de 0 en 2 jaar onverwacht in hun slaap. Die kinderen leken gezond. Dat heet wiegendood. Er is veel onderzoek gedaan naar de

Nadere informatie

Lekker vers. smaakt. het langst.

Lekker vers. smaakt. het langst. Lekker vers smaakt het langst. Herbamare, 100% natuurlijke smaakmaker van al je gerechten Natuurlijk kokerellen smaakloos en saai? Niet met Herbamare van A.Vogel: het enige kruidenzout met 100% natuurlijke

Nadere informatie

Lunch recepten van Judith Rolf voor energie en een slanke lijn! Voor 2 personen

Lunch recepten van Judith Rolf voor energie en een slanke lijn! Voor 2 personen Lunch recepten van Judith Rolf voor energie en een slanke lijn! Voor 2 personen Boodschappenlijstje (de voorkeur gaat uit naar de biologische producten wanneer mogelijk) 4 stronkjes witlof 2 appels 1 mandarijn

Nadere informatie