Agenda: Deze week o.a.: * Dankwoord Pastoor Penne. Gevraagd : Bruikbare kleding voor kinder tehuis in Gora, Polen.

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Agenda: Deze week o.a.: * Dankwoord Pastoor Penne. Gevraagd : Bruikbare kleding voor kinder tehuis in Gora, Polen."

Transcriptie

1 34e jaargang numer : 1718 van woensdag 10 aug 2011 Bankrekeningnummer: Mededelingenblad van Luyksgestel. Met dank aan kerkbestuur, verenigingen en bedrijven. Gevraagd : Bruikbare kleding voor kinder tehuis in Gora, Polen Leeftijden 0 tot 20 jaar Kleding voor volwassenen voor gezinnen is ook welkom. Deze week o.a.: * Dankwoord Pastoor Penne * KBO najaarsreis * St. Martinusgilde Eetfestijn * Eettafel Lucia Bel dan wordt uw kleding opgehaald Uiterste inleverdatum kopij: donderdag voor uur deklepperman@hetnet.nl W. Moeskops Kapellerweg 19 Agenda: Maandag 19:00 uur Wandeling Grenslopers Kerktoren Woensdag 20:00 uur Kienen voor MVWK Den Eijkholt 28 augustus 12:00 uur Eettafel Lucia 11 september 12:00 uur Eetfestijn St. Martinusgilde.

2 PAROCHIEBERICHTEN Misintenties opgeven: woensdag van tot uur (of gepast geld in de brievenbus van de pastorie, kosten 10,-) Voor afspraken van doop, huwelijk, en jubilea: Parochiecentrum 't Hof, tel: (weekdagen, uur) Wo uur H. Mis in Kapel Lucia uur Rozenkransbidden in de Kruiskapel. Vr uur Rozenkransbidden in Kapel Lucia uur H. Mis in Kapel Lucia Zo uur Onze Lieve Vrouwen Dag H. Mis met zang van alle koren. MISINTENTIES Rene en Cor Peeters- Baudewijns en Engelien; Harrie Jansen nms de parochie;marie Daniels- Hendrickx nms de Parochie; Fam. van Leeuwen- Das en zoon Frans; Mien Bax- Rombouts nms ZLTO; Lies Mesman- Hendrickx nms Fam Hendrickx; Betsie Royackers- Dekkers; Fam. Thijssen- van de Velden, Sjaak en Anna en Frans Sprengers; Toon Peeters nms An Peeters- Scheerens; Truus Stoeldraaijers- Derks nms buurtver. De Vier Dijken Wo uur H. Mis in Kapel Lucia uur Rozenkransbidden in de Kruiskapel. Vr uur Rozenkransbidden in Kapel Lucia uur H. Mis in Kapel Lucia Zo uur H.Mis met samenzang MISINTENTIES Anna en Hein Tils vanw. verjaardag; Thijs Hendricks; Ouders Dekkers- van Leeuwen; Overl. fam Nic Kwinten- van Hoof; Mia en Louis Cuijpers- Mannaerts; To Tilborghsvan Diepenbeek nms de parochie; Cis van der Sterren- van Otten nms de parochie; Hans Borrenbergs nms de parochie; Riek van der Meijden- Mollen nms de parochie; Dora Rosendaal- Jansen nms de parochie. Heilig Doopsels Onlangs werden door het Heilig Doopsel kind van God, in de H.Kruiskapel: Selina Kamp dochter van Jeroen Kamp en Inge Lemmens, Bergeijk- t Hof. Nikas Thielens zoon van Kristof Thielens en Miek Vandenberk, Lommel-Lutlommel. Mila Vilrokx dochter van Nick Vilrokx en Britt Dingens, Lommel-centrum. Daan Kwinten zoon van Niek Kwinten van Karin Hakkens, Dorpstraat 24. Kerkelijk huwelijk Bereiden zich voor op een kerkelijk huwelijk: Hans van Kessel (Sengelsbroeksestraat 50) en Jindra van den Berg (Dommelen), Kievit 5. Ze trouwen in onze Sint- Martinuskerk op vrijdag 9 september om 14 uur.

3 Dankwoord van de oud-pastoor. Goede vrienden van Luyksgestel, Op zondag 31 juli was er een mooi afscheid in ons dorp. Honderden mensen waren in de Mis en op de receptie. Dank voor zovele goede woorden. Op maandagmorgen 1 augustus heb ik de vertrouwde pastorie aan de Kerkstraat verlaten en ben richting Galmaarden gereden. Het deed pijn. Toen ik het kerkplein verliet, voelde het aan dat ik een stuk van mijn leven achterliet. Negen jaar mocht ik bij jullie zijn. Ik heb van jullie gehouden, zoals een herder van zijn schapen. In mijn gebeden en gedachten draag ik jullie mee. Weet jullie altijd welkom op mijn nieuwe pastorie, Kammeersweg 10, 1570 Galmaarden. Wie een computer heeft, kan me vinden via mijn nieuwe website of via mail pastoorpenne@cs.com of via Hyves, Facebook en Twitter. Telefonisch ben ik bereikbaar op Gods Zegen over u allen, pastoor A. Penne. Bestuur en redactie van de Klepperman danken hun voorzitter. Wij wensen pastoor Penne een goede tijd toe in Galmaarden en hopen dat hij voor de parochies even veel kan betekenen als hij heeft gedaan voor Bergeijk, en voor Luyksgestel in het bijzonder. Hieronder een impressie van 31 juli, de dag van het afscheid. Afhalen aan de pastorie Altijd veel wierook! Gods zegen. Foto's: Hennie van Lent Vendelgroet door het gilde.

4 Overleden parochianen: Riek Mollen weduwe van Simon van der Meijden, 86 jaar, Kleine Hasselt 7, overleden te Luyksgestel op 12 juli Wat heeft Riek vele angsten gehad, zielenpijn gehad en in het hart ongelukkig geweest. De dood was voor haar een vriend geworden, een bevrijdende vriend. Ze was een hartelijke en overbezorgde vrouw, vrijgevig, hulpvaardig, vooruitstrevend. Bij de mensen om zich heen blijft het beeld van de vrouw bij wie het leuk kon zijn, waar veel werd gelachen, die uitbundig kon zijn met haar vriendinnen, warm en hartelijk was, spontaan en recht voor de raap. De moderne dingen bleven haar aandacht hebben. Altijd bleef ze geïnteresseerd in de moderne dingen. Met Simon heeft ze lange jaren lief en leed gedeeld tot hij in 1988 plots overleed. Voor haar kinderen was ze een heel zorgzame moeder, lief, bezorgd, de tafel van moeder stond altijd klaar, altijd bleven ze thuis welkom. Voor haar kleinkinderen was ze een superoma, bezorgd, oma stond altijd voor hen klaar. Moge ze thuiskomen in Gods Barmhartigheid. Janus Koolen echtgenoot van Leny Verdonschot, 72 jaar, Krommeweg 2, overleden te Luyksgestel op 19 juli Het strijden had hem uitgeput, k ben zo moe hoorden we hem zeggen. Hij was een eerlijke en rustige man. Hij was een positief mens, de dingen van het leven benaderde hij met een grapje en onder het motto de tijd lost alles op. Hij heeft hard gewerkt als boer, eerst op de Hongarijesedijk, later op de Bredasedijk. Met Leny was hij 35 jaar getrouwd. Voor zijn kinderen was hij een zorgzame vader, lief en met engelengeduld heeft hij hen de weg naar de volwassenheid gewezen. Voor zijn kleinkinderen was hij een trotse opa, hij keek altijd uit naar hun komst. Vanuit zijn geloof wist hij ook dat de dood niet het laatste woord heeft maar God, die aan het begin en aan het einde van een leven staat. Janus sprak dat ook uit dat hij naar Onze Lieve Heer ging, naar de Hemel, daar zou hij thuiskomen. Dora Jansen weduwe van Bernard Rosendaal, 92 jaar, Boscheind 30, overleden te Bergeijk op 25 juli Tot begin dit jaar kon ze thuis blijven in haar vertrouwde boerderij aan het Boscheind. Dora werd geboren in Gelderland en in hart en nieren bleef ze na meer dan een halve eeuw Luyksgestel - een Gelderse. Haar taal is ze al die jaren blijven spreken. Ze was een sterke vrouw, een sterke wil, alles moest altijd op tijd en uur. Ze was graag mooi, een statige vrouw met de haren mooi opgestoken. Als huisvrouw heeft ze hard gewerkt, elf kinderen liet ze het levenslicht zien. Met Bernard was ze 57 jaar getrouwd, in al die jaren hebben ze zoveel gedeeld. Voor haar kinderen was ze een zorgzame moeder. Haar kleinkinderen en achterkleinkinderen droeg ze in haar hart. Door het leven van deze sterke vrouw liep ook de rode draad van het geloof. Moge ze bij God thuiskomen met haar overleden kinderen, schoonzoon en kleinkinderen.

5 NAJAARSREIS KBO LUYKSGESTEL, DONDERDAG 8 SEPTEMBER 2011 VERBORGEN SCHATTEN IN LIMBURG Vanaf uw opstapplaats rijden we naar Limburg voor een lekker kopje koffie met Limburgse vlaai. Aansluitend rijden we door naar Valkenburg waar we een bezoek gaan brengen aan de Gemeentegrotten. Tijdens de rondrit met treintje wordt u door een deskundige gids door de grotten geleid. De rondleiding duurt ongeveer 30 minuten en in die tijd krijgt u een goed overzicht van wat de mergelgrot allemaal in zich heeft. De lunch gebruiken we in de omgeving van Geulle. s Middags rijden we naar Sittard voor een bezoek aan Rousseau chocolade. De productie vindt plaats in een 750m2 groot atelier, waar per jaar circa kg chocoladecouverture verwerkt wordt. Daarnaast worden noten,pinda s,hazelnootkrokant,rice-crisp, rozijnen, roomboter, likeuren, fondant, etc. verwerkt, waardoor op jaarbasis kg kant-en-klaar product het atelier verlaat. Een deel van deze producten wordt volledig handmatig vervaardigd, zoals kersenbonbons, chocoladeletters,wensplaten en allerhande spuitwerk. Truffels, bonbons, chocolaatjes, repen en pindarotsjes worden deels handmatig en deels machinaal vervaardigd. De vullingen van bonbons, truffels en repen worden volgens eigen (geheime) receptuur gemaakt met eerste kwaliteit grondstoffen, waardoor bijzondere producten ontstaan. Tijdens ons bezoek krijgen we uitleg over chocolade en de ingrediënten, een demo van handmatige productieprocessen, fabricage van chocoladevlokken en natuurlijk het bekijken en proeven van het eindproduct. Aansluitend kunt u nog een bezoekje brengen aan de winkel om deze lekkere producten te kopen. Na dit bezoek rijden we door naar ons restaurant waar we deze mooie dag afsluiten met een heerlijk diner. Vertrek : uur bij de Drie Linden, Thuiskomst: uur. De prijs bedraagt Euro 64,75 per persoon( ook voor niet-leden). Heeft u interesse dan kunt u zich d.m.v. onderstaand strookje opgeven op donderdag 25 augustus tussen uur en uur in Steunpunt Lucia bij Maria en Sjanie met contante betaling. Naam: Adres: Woonplaats: Telefoon: Aantal personen: Neemt deel aan NAJAARSREIS KBO LUYKSGESTEL OP 8 SEPTEMBER 2011

6 Deelnemen aan het volgende gezellige etentje. Alleen voor inwoners van Luyksgestel die ouder zijn dan 55 jaar, of mensen met een beperking en chronisch (langdurig) zieken. Je kunt onderstaand formulier invullen en met gepast geld in de brievenbus stoppen bij: Sjanie Dirks, Boogerd 32 of bij Mien van Veldhoven, Doolhof 7 voor vrijdagavond 19 augustus uur of Je kunt persoonlijk aanmelden op donderdag 18 augustus in Lucia s morgens tussen uur en uur. De kosten zijn zoals altijd. 11,00 en. Zoals gewoonlijk zijn koffie, thee en het aperitief gratis. Cadeaubonnen zijn ook uitsluitend bestemd voor inwoners van Luyksgestel die 55 jaar of ouder zijn, enz. Ook deze bonnen kosten. 11, Aanmeldingsformulier: Wij komen met personen op zondag 28 augustus 2011 De kosten zijn. 11,00 per persoon Naam:.. Straat... Telefoonnummer...

7 Preview programma Den Eijkholt nov Toneelvereniging de Grenswachters met Met de zegen van de Heer 20 nov Toneelvereniging de Grenswachters met Met de zegen van de Heer 22 nov Film voor volwassenen (let op de persberichten) 23 nov Kinderfilm De indiaan 26 nov Toneelvereniging de Grenswachters met Met de zegen van de Heer 27 nov Toneelvereniging de Grenswachters met Met de zegen van de Heer 28 dec Film voor het gezin Toystory 3 7 jan Workshops voor kinderen 14 jan Scrabble avond 21 jan Scrabble avond 22 jan Dansmarietjestoernooi van Carnavalsvereniging de Eykels 24 jan Film voor volwassenen (let op de persberichten) 25 jan Kinderfilm Paniek in het dorp 28 feb Film voor volwassenen (let op de persberichten) 29 feb Kinderfilm Hoe tem je een draak 27 mrt Film voor volwassenen (let op de persberichten) 28 mrt Kinderfilm van de kat geen kwaad 30 apr Oranjeterras met optreden van de Belgische Corry Konings Let op, binnenkort wordt ons programmaboekje met meer informatie huis aan huis bezorgd! Kom 'lekker' kennis maken met de De Putse Hoeve Catering! Unieke proeverij in Bergeijk op vrijdag 12 augustus! Geniet van een heerlijk avondje uit op onze prachtige groene locatie in Bergeijk. U krijgt een fantastische avond gevuld met 7-gangen Hemelse hapjes, een welkomstdrankje en muziek. Dit voor slechts 14,50 p.p.! Op deze manier bieden wij iedereen de mogelijkheid om lekker kennis te komen maken met onze heerlijke keuken. Graag tot ziens op onze Unieke Proeverij op 12 augustus! Reserveer snel vóór 11 augustus want vol is vol! Kijk voor meer info op of bel

8 Eetfestijn St. Martinusgilde Luyksgestel. Na een drukke periode met o.a. 3 Nederlandse Kampioenschappen Wipboomschieten staat alweer een volgende grootse activiteit op de agenda. Op zondag 11 september 2011 organiseert het St. Martinusgilde Luyksgestel het inmiddels traditionele EETFESTIJN. Dit festijn zal plaatsvinden in en om het gildehuis aan de Rijt 54 (bij de witte molen). In een gezellige ambiance kunt u met anderen genieten van een goed verzorgde maaltijd voor een geringe prijs. Een menu bestaat uit een voorgerecht en een hoofdgerecht geserveerd met friet, mayonaise en salade. De prijs voor een menu bedraagt 9,50 per persoon en voor een kindermenu 4,--. Vanaf uur is de keuken open en tot uur kunt u aanschuiven. Wel vragen wij u zich vooraf aan te melden en een tijd door te geven om een en ander in goede banen te kunnen leiden. Dit is mogelijk via een inschrijfformulier dat u kunt verkrijgen via de gildebroeders en zusters en op onze site Ons gilde kent geen donateurs, maar door deel te nemen aan het eetfestijn kunt u ons toch steunen. Heeft u nog vragen, kijk dan op onze site voor het uitgebreide menu of neem contact op met Wies van Leeuwen, telefoon of René Das, telefoon of stuur een aan: info@st-martinusgilde.nl. Aanbiedingen t/m 20 augustus 2011 Italiaans landbrood 1,65 Albicocca s (amandelkwarkcakeje met verse pruimpjes) 4 stuks 3,95 Italiaanse weken Ciabatta s 4 stuks 1,95 Foccacia 1,50 Olijfstengel 1,70 Erin fruitpistache brood 2,55 (licht molenbrood met fruit en pistache noten)

Agenda: Maandag 19:00 uur Wandeling Grenslopers Kerktoren Woensdag 20:00 uur Kienen voor MVWK Den Eijkholt. Deze week o.a.:

Agenda: Maandag 19:00 uur Wandeling Grenslopers Kerktoren Woensdag 20:00 uur Kienen voor MVWK Den Eijkholt. Deze week o.a.: 34e jaargang numer : 1706 van woensdag 4 mei 2011 Bankrekeningnummer: 10.63.45.559 Mededelingenblad van Luyksgestel. Met dank aan kerkbestuur, verenigingen en bedrijven. Focusgroep virtueel plein. Op woensdag

Nadere informatie

Maandag 19:00 uur Wandeling Grenslopers Kerktoren Woensdag 20:00 uur Kienen voor MVWK Den Eijkholt

Maandag 19:00 uur Wandeling Grenslopers Kerktoren Woensdag 20:00 uur Kienen voor MVWK Den Eijkholt 34e jaargang nummer : 1727 van woensdag 12 oktober 2011 Bankrekeningnummer: 10.63.45.559 Mededelingenblad van Luyksgestel. Met dank aan kerkbestuur, verenigingen en bedrijven. Bijeenkomst dorpsraad met

Nadere informatie

Bakkerijmuseum De redactie hoopt dat iedereen een goede vakantie heeft gehad (of misschien daar nu nog volop van aan het genieten is...).

Bakkerijmuseum De redactie hoopt dat iedereen een goede vakantie heeft gehad (of misschien daar nu nog volop van aan het genieten is...). 33e jaargang nummer : 1670 van woensdag 18 augustus 2010 Bankrekeningnummer: 10.63.45.559 Mededelingenblad van Luyksgestel. Met dank aan kerkbestuur, verenigingen en bedrijven. Deze week o.a.: Vakantie

Nadere informatie

Agenda: Deze week o.a.: * Woord van de pastoor. * Grensparkwandeling. * Gèssel Gi Plat. * Bakkerijmuseum. Vakantie!!

Agenda: Deze week o.a.: * Woord van de pastoor. * Grensparkwandeling. * Gèssel Gi Plat. * Bakkerijmuseum. Vakantie!! 33e jaargang nummer : 1668 van woensdag 21 juli 2010 Bankrekeningnummer: 10.63.45.559 Mededelingenblad van Luyksgestel. Met dank aan kerkbestuur, verenigingen en bedrijven. Deze week o.a.: Vakantie!! *

Nadere informatie

Agenda: Maandag 19:00 uur Wandeling Grenslopers Kerktoren Woensdag 20:00 uur Kienen voor MVWK Den Eijkholt. Deze week o.a.:

Agenda: Maandag 19:00 uur Wandeling Grenslopers Kerktoren Woensdag 20:00 uur Kienen voor MVWK Den Eijkholt. Deze week o.a.: 34e jaargang numer : 1707 van woensdag 11 mei 2011 Bankrekeningnummer: 10.63.45.559 Mededelingenblad van Luyksgestel. Met dank aan kerkbestuur, verenigingen en bedrijven. UITSLAG LOTERIJ KONINGINNEDAG

Nadere informatie

Deze week o.a.: * Woord van de pastoor. * V.V. De Raven. * Gèssel Gi Plat. Scouting Luyksgestel zoekt nieuwe leden en leiding. * St Martinusgilde

Deze week o.a.: * Woord van de pastoor. * V.V. De Raven. * Gèssel Gi Plat. Scouting Luyksgestel zoekt nieuwe leden en leiding. * St Martinusgilde 33e jaargang nummer : 1672 van woensdag 1 september 2010 Bankrekeningnummer: 10.63.45.559 Mededelingenblad van Luyksgestel. Met dank aan kerkbestuur, verenigingen en bedrijven. Scouting Luyksgestel zoekt

Nadere informatie

Agenda: Deze week o.a.: * Woord van de pastoor * Afscheid pastoor Penne * Lucia * Openluchttheater * Bakkerijmuseum * MVWK * Gèssel Gi Plat

Agenda: Deze week o.a.: * Woord van de pastoor * Afscheid pastoor Penne * Lucia * Openluchttheater * Bakkerijmuseum * MVWK * Gèssel Gi Plat 34e jaargang numer : 1716 van woensdag 13 juli 2011 Bankrekeningnummer: 10.63.45.559 Mededelingenblad van Luyksgestel. Met dank aan kerkbestuur, verenigingen en bedrijven. STICHTING WIELEREVENEMENTEN LUYKSGESTEL

Nadere informatie

Deze week o.a.: * Woord van de pastoor * Sacramentsprocessie * Bokkerijders * Dansgroep * Kinderen en toneel * KVO * Lucia * Dorpsraad

Deze week o.a.: * Woord van de pastoor * Sacramentsprocessie * Bokkerijders * Dansgroep * Kinderen en toneel * KVO * Lucia * Dorpsraad 34e jaargang numer : 1712 van woensdag 15 juni 2011 Bankrekeningnummer: 10.63.45.559 Mededelingenblad van Luyksgestel. Met dank aan kerkbestuur, verenigingen en bedrijven. Deze week o.a.: www.pleinluyksgestel.nl

Nadere informatie

Agenda: Maandag 19:00 uur Wandeling Grenslopers Kerktoren Woensdag 20:00 uur Kienen voor MVWK Den Eijkholt. De dorpsraad. Deze week o.a.

Agenda: Maandag 19:00 uur Wandeling Grenslopers Kerktoren Woensdag 20:00 uur Kienen voor MVWK Den Eijkholt. De dorpsraad. Deze week o.a. 34e jaargang nummer : 1690 van woensdag 12 januari 2011 Bankrekeningnummer: 10.63.45.559 Mededelingenblad van Luyksgestel. Met dank aan kerkbestuur, verenigingen en bedrijven. Deze week o.a.: Openbare

Nadere informatie

Agenda: Deze week o.a.: * De Raven. * Parochieberichten. Voortbestaan Klepperman in het gedrang

Agenda: Deze week o.a.: * De Raven. * Parochieberichten. Voortbestaan Klepperman in het gedrang 34e jaargang nummer : 1728 van woensdag 19 oktober 2011 Bankrekeningnummer: 10.63.45.559 Mededelingenblad van Luyksgestel. Met dank aan kerkbestuur, verenigingen en bedrijven. Voortbestaan Klepperman in

Nadere informatie

Agenda: Deze week o.a.:

Agenda: Deze week o.a.: 34e jaargang nummer : 1695 van woensdag 16 februari 2011 Bankrekeningnummer: 10.63.45.559 Mededelingenblad van. Met dank aan kerkbestuur, verenigingen en bedrijven. Deze week o.a.: Bakkerijmuseum zoekt

Nadere informatie

Agenda: Deze week o.a.: * Woord van de pastoor. * Fietsen KBO. * Uitslag parcoursloterij. Bedevaart Kevelaer. * Dankwoord SWEL.

Agenda: Deze week o.a.: * Woord van de pastoor. * Fietsen KBO. * Uitslag parcoursloterij. Bedevaart Kevelaer. * Dankwoord SWEL. 33e jaargang nummer : 1666 van woensdag 7 juli 2010 Bankrekeningnummer: 10.63.45.559 Mededelingenblad van Luyksgestel. Met dank aan kerkbestuur, verenigingen en bedrijven. Deze week o.a.: * Woord van de

Nadere informatie

Agenda: Deze week o.a.: * Woord van de pastoor * Stormvogels * Collecte Rode Kruis. De Klepperman vraagt uw steun. (Herhaald)

Agenda: Deze week o.a.: * Woord van de pastoor * Stormvogels * Collecte Rode Kruis. De Klepperman vraagt uw steun. (Herhaald) 34e jaargang numer : 1710 van woensdag 1 jun 2011 Bankrekeningnummer: 10.63.45.559 Mededelingenblad van Luyksgestel. Met dank aan kerkbestuur, verenigingen en bedrijven. De Klepperman vraagt uw steun.

Nadere informatie

Agenda: Deze week o.a.: * Woord van de pastoor Uitslag ballonnenwedstrijd koninginnedag. * Donateursactie KV Stormvogels.

Agenda: Deze week o.a.: * Woord van de pastoor Uitslag ballonnenwedstrijd koninginnedag. * Donateursactie KV Stormvogels. 33e jaargang nummer : 1661 van woensdag 2 juni 2010 Bankrekeningnummer: 10.63.45.559 Mededelingenblad van Luyksgestel. Met dank aan kerkbestuur, verenigingen en bedrijven. Deze week o.a.: * Woord van de

Nadere informatie

Deze week o.a.: * Woord van de pastoor * Den Eijkholt * De Raven * Stormvogels * Carnaval * Computercursus * Eettafel

Deze week o.a.: * Woord van de pastoor * Den Eijkholt * De Raven * Stormvogels * Carnaval * Computercursus * Eettafel 34e jaargang nummer : 1692 van woensdag 26 januari 2011 Bankrekeningnummer: 10.63.45.559 Mededelingenblad van Luyksgestel. Met dank aan kerkbestuur, verenigingen en bedrijven. UITNODIGING voor KVO en KBO

Nadere informatie

Agenda: Deze week o.a.: * Woord van de pastoor. Stormvogels 50 jaar!

Agenda: Deze week o.a.: * Woord van de pastoor. Stormvogels 50 jaar! 34e jaargang numer : 1705 van woensdag 27 april 2011 Bankrekeningnummer: 10.63.45.559 Mededelingenblad van Luyksgestel. Met dank aan kerkbest, verenigingen en bedrijven. Deze week o.a.: * Woord van de

Nadere informatie

Jaargang 02 nummer Informatieblad

Jaargang 02 nummer Informatieblad Jaargang 02 nummer 08 2013 Informatieblad Secretariaat: D. Goldenbeld. Meidoornstraat 16, 6011 RT ELL. 0495 551574 d.goldenbeld@ziggo.nl Agenda: 25 september: Herfststukjes maken. 11 okt, 25 okt, 8 nov,

Nadere informatie

Herhalingsoefeningen. Thema 3 Familie en relaties. 1 Woorden. Familie

Herhalingsoefeningen. Thema 3 Familie en relaties. 1 Woorden. Familie Herhalingsoefeningen Thema 3 Familie en relaties 1 Woorden Familie Lees de zinnen over de familie van Simon en Els. Schrijf de volgende namen in de stamboom: Hans, Helena, Hester, Joke, Mark, Michiel,

Nadere informatie

Agenda: Deze week o.a.: * Woord van de pastoor * V.V. De Raven * Stormvogels * Eettafel Lucia * Kerstwandeling * Quo Vadis. Stormvogels 50 jaar!

Agenda: Deze week o.a.: * Woord van de pastoor * V.V. De Raven * Stormvogels * Eettafel Lucia * Kerstwandeling * Quo Vadis. Stormvogels 50 jaar! 33e jaargang nummer : 1687 van woensdag 15 december 2010 Bankrekeningnummer: 10.63.45.559 Mededelingenblad van Luyksgestel. Met dank aan kerkbestuur, verenigingen en bedrijven. Stormvogels 50 jaar! Volgend

Nadere informatie

Donderdag 28-jan 6:30 8:27 11:54 12:54 15:34 17:23 19:20

Donderdag 28-jan 6:30 8:27 11:54 12:54 15:34 17:23 19:20 Januari 2016 Vrijdag 1-jan 6:44 8:50 11:41 12:44 14:55 16:41 18:45 Zaterdag 2-jan 6:44 8:50 11:41 12:45 14:56 16:42 18:46 Zondag 3-jan 6:44 8:50 11:42 12:45 14:57 16:43 18:47 Maandag 4-jan 6:44 8:49 11:42

Nadere informatie

Agenda: Deze week o.a.: * De Raven. * Parochieberichten. Avondkerstmarkt

Agenda: Deze week o.a.: * De Raven. * Parochieberichten. Avondkerstmarkt 34e jaargang nummer : 1726 van woensdag 5 oktober 2011 Bankrekeningnummer: 10.63.45.559 Mededelingenblad van. Met dank aan kerkbestuur, verenigingen en bedrijven. Deze week o.a.: Avondkerstmarkt * De Raven

Nadere informatie

OOS NUUTS. Bedenk dat een ander anders is. bankrekening 1049 06510 ovv oosnuuts. SPREUK van de week: 49e JAARGANG NO.21 vrijdag 21 juni 2013

OOS NUUTS. Bedenk dat een ander anders is. bankrekening 1049 06510 ovv oosnuuts. SPREUK van de week: 49e JAARGANG NO.21 vrijdag 21 juni 2013 OOS NUUTS PERIODIEK GENHOUTER PAROCHIEBLAD Berichten, mededelingen en advertenties vóór maandagavond 20.00 uur digitaal bezorgen op redactie@sint-hubertus-genhout.nl bankrekening 1049 06510 ovv oosnuuts

Nadere informatie

Agenda: Maandag 19:00 uur Wandeling Grenslopers Kerktoren Woensdag 20:00 uur Kienen voor MVWK Den Eijkholt. Deze week o.a.:

Agenda: Maandag 19:00 uur Wandeling Grenslopers Kerktoren Woensdag 20:00 uur Kienen voor MVWK Den Eijkholt. Deze week o.a.: 33e jaargang nummer : 1688 van woensdag 22 december 2010 Bankrekeningnummer: 10.63.45.559 Mededelingenblad van Luyksgestel. Met dank aan kerkbestuur, verenigingen en bedrijven. Kidzz dag Voor de kinderen

Nadere informatie

* Parochieberichten Informatiescherm.

* Parochieberichten Informatiescherm. 34e jaargang nummer : 1733 van woensdag 23 november 2011 Bankrekeningnummer: 10.63.45.559 Mededelingenblad van Luyksgestel. Met dank aan kerkbestuur, verenigingen en bedrijven. Deze week o.a.: * Parochieberichten

Nadere informatie

St. Nicolaasmiddag zondagmiddag 26 nov uur t/m uur.

St. Nicolaasmiddag zondagmiddag 26 nov uur t/m uur. 1947 2017 Nieuwsbrief november 2017. St. Nicolaasmiddag zondagmiddag 26 nov. 14.00 uur t/m 16.00 uur. Kleur deze kleurplaat en breng deze mee op de Sinterklaasmiddag 26 november in ons buurthuis! Naam:

Nadere informatie

Agenda: Deze week o.a.: * Woord van de pastoor * V.V. De Raven. Openbare vergadering Dorpsraad Luyksgestel.

Agenda: Deze week o.a.: * Woord van de pastoor * V.V. De Raven. Openbare vergadering Dorpsraad Luyksgestel. 33e jaargang nummer : 1677 van woensdag 6 oktober 2010 Bankrekeningnummer: 10.63.45.559 Mededelingenblad van. Met dank aan kerkbestuur, verenigingen en bedrijven. Openbare vergadering Dorpsraad. Graag

Nadere informatie

Kom jij ook naar de kinderactiviteiten in de Lambertuskerk?

Kom jij ook naar de kinderactiviteiten in de Lambertuskerk? Kom jij ook naar de kinderactiviteiten in de Lambertuskerk? KINDERCRÈCHE: voor de kleine kinderen iedere zondag om 10 uur in het parochiehuis. KINDERWOORDDIENST Na het woord van welkom in de kerk, kunnen

Nadere informatie

Werkdagen Vrije tijd Op de maandag is Vrije tijd gesloten, de Leenderij is op deze dag wel open.

Werkdagen Vrije tijd Op de maandag is Vrije tijd gesloten, de Leenderij is op deze dag wel open. Nieuwsbrief Vrije Tijd week 10 06 maart 2018 Nieuws Agenda 9 mrt: NL doet in Zeist 16 mrt: Restaurant voor de doof/blinde woningen(vol) 23mrt: Optreden bigband Jazz-West 31 mrt: Hongerige klant (nieuw)

Nadere informatie

Agenda: Deze week o.a.: * Woord van de pastoor Muzikale opening van de kermis door harmonie Theodatus. * Kermisrepen. * Wielrennen

Agenda: Deze week o.a.: * Woord van de pastoor Muzikale opening van de kermis door harmonie Theodatus. * Kermisrepen. * Wielrennen 33e jaargang nummer : 1664 van woensdag 23 juni 2010 Bankrekeningnummer: 10.63.45.559 Mededelingenblad van Luyksgestel. Met dank aan kerkbestuur, verenigingen en bedrijven. Deze week o.a.: * Woord van

Nadere informatie

Agenda: Deze week o.a.: * Woord van de pastoor. Openluchttheater Atalanta. * Openluchttheater Kindervoorstellingen. * Beginnerscursus. Vakantie!!

Agenda: Deze week o.a.: * Woord van de pastoor. Openluchttheater Atalanta. * Openluchttheater Kindervoorstellingen. * Beginnerscursus. Vakantie!! 33e jaargang nummer : 1669 van woensdag 28 juli 2010 Bankrekeningnummer: 10.63.45.559 Mededelingenblad van Luyksgestel. Met dank aan kerkbestuur, verenigingen en bedrijven. Vakantie!! Dit is dan weer de

Nadere informatie

Agenda: Maandag 19:00 uur Wandeling Grenslopers Kerktoren Woensdag 20:00 uur Kienen voor MVWK Den Eijkholt. Deze week o.a.:

Agenda: Maandag 19:00 uur Wandeling Grenslopers Kerktoren Woensdag 20:00 uur Kienen voor MVWK Den Eijkholt. Deze week o.a.: 34e jaargang numer : 1698 van woensdag 9 maart 2011 Bankrekeningnummer: 10.63.45.559 Mededelingenblad van Luyksgestel. Met dank aan kerkbestuur, verenigingen en bedrijven. Mountainbiketocht! Op 27 maart

Nadere informatie

Ook gaan we op deze dag afscheid nemen van de juffen, de meesters en de oude klas: we maken er een fijne, gezellige dag van.

Ook gaan we op deze dag afscheid nemen van de juffen, de meesters en de oude klas: we maken er een fijne, gezellige dag van. Nr. 12 27 juni 19 Sprokkelblad digitaal Het Sprokkelblad wordt gepubliceerd op onze website. Ook kunt u zich via de site aanmelden voor ontvangst per email. Op deze wijze is het mogelijk dat beide ouders/verzorgers,

Nadere informatie

Iedere meter, wandel je beter, samen gezond!

Iedere meter, wandel je beter, samen gezond! Iedere meter, wandel je beter, samen gezond! Voor de 3 e keer organiseren we de Nationale Diabetes Challenge in de gemeente Heumen, Mook & Middelaar. Samen met andere diabetespatiënten én zorgverleners

Nadere informatie

Agenda: Deze week o.a.:

Agenda: Deze week o.a.: 33e jaargang nummer : 1657 van woensdag 5 mei 2010 Bankrekeningnummer: 10.63.45.559 Mededelingenblad van Luyksgestel. Met dank aan kerkbestuur, verenigingen en bedrijven. Deze week o.a.: * Woord van de

Nadere informatie

Agenda: Deze week o.a.: * Woord van de pastoor * V.V. De Raven. Den Eijkholt RIKKEN RIKKEN RIKKEN

Agenda: Deze week o.a.: * Woord van de pastoor * V.V. De Raven. Den Eijkholt RIKKEN RIKKEN RIKKEN 33e jaargang nummer : 1675 van woensdag 22 september 2010 Bankrekeningnummer: 10.63.45.559 Mededelingenblad van Luyksgestel. Met dank aan kerkbestuur, verenigingen en bedrijven. RIKKEN RIKKEN RIKKEN Vanaf

Nadere informatie

Agenda: Deze week o.a.: * Woord van de pastoor. Koninginnedag. * Gildenieuws. * Lucia. Volksmuziekspektakel. * Mountainbike wedstrijd

Agenda: Deze week o.a.: * Woord van de pastoor. Koninginnedag. * Gildenieuws. * Lucia. Volksmuziekspektakel. * Mountainbike wedstrijd 33e jaargang nummer : 1656 van woensdag 28 april 2010 Bankrekeningnummer: 10.63.45.559 Mededelingenblad van Luyksgestel. Met dank aan kerkbestuur, verenigingen en bedrijven. Gaat u dit jaar in Frankrijk

Nadere informatie

Werkdagen Vrije tijd Op de maandag is Vrije tijd gesloten, de Leenderij is op deze dag wel open.

Werkdagen Vrije tijd Op de maandag is Vrije tijd gesloten, de Leenderij is op deze dag wel open. Nieuwsbrief Vrije Tijd week 12 20 maart 2018 Nieuws Agenda 23 mrt: Optreden bigband Jazz-West(nog plaats) 24 mrt: Workshop Paaskip maken (VOL) 31 mrt: Hongerige klant (VOL) 6 apr : Disco in Zeist (nieuw)

Nadere informatie

Nieuwsbrief 19 oktober 2018

Nieuwsbrief 19 oktober 2018 Nieuwsbrief 19 oktober 2018 Iets leuks.. groep 6a heeft een gave lipdub gemaakt, Kom Erbij! Deze is te zien in onze app (onder het kopje nieuws) en op facebook. Ga deze zeker kijken! 1 Mededelingen Onze

Nadere informatie

En KarMaatje wil niets liever dan velen mee laten genieten van lekkere gerechten uit eigen keuken.

En KarMaatje wil niets liever dan velen mee laten genieten van lekkere gerechten uit eigen keuken. December 2014. Lieve Allemaal, Het is alweer eventjes geleden dat wij contact met u hebben gehad middels de nieuwsbrief van KarMaatje. De laatste maand van het jaar 2014 willen wij deze lanceren onder

Nadere informatie

Agenda: Deze week o.a.: * Woord van de pastoor * Computercursussen * Géssel gi plat * Vlooienmarkt MVWK * Terrasconcert * Eettafel

Agenda: Deze week o.a.: * Woord van de pastoor * Computercursussen * Géssel gi plat * Vlooienmarkt MVWK * Terrasconcert * Eettafel 34e jaargang numer : 1714 van woensdag 29 juni 2011 Bankrekeningnummer: 10.63.45.559 Mededelingenblad van Luyksgestel. Met dank aan kerkbestuur, verenigingen en bedrijven. Welzijnscentrum Lucia open tijdens

Nadere informatie

2. Onze lieve zoon, broer, zwager, oom en vriend is niet meer bij ons

2. Onze lieve zoon, broer, zwager, oom en vriend is niet meer bij ons 1. Verdrietig, maar vol dankbaarheid voor alle goede zorgen en liefde die wij van hem mochten ontvangen, geven wij kennis van het overlijden van mijn maatje en onze lieve vader.. 2. Onze lieve zoon, broer,

Nadere informatie

Werkdagen Vrije tijd Op de maandag is Vrije tijd gesloten, de Leenderij is op deze dag wel open.

Werkdagen Vrije tijd Op de maandag is Vrije tijd gesloten, de Leenderij is op deze dag wel open. Nieuwsbrief Vrije Tijd week 14 03 april 2018 Nieuws Agenda 6 apr : Disco in Zeist 7 apr : Truckersdag (LET OP) 11,18 apr : Vogelgeluiden luisteren 21 apr : Vroege Vogelwandeling 21 apr : Visproefavond

Nadere informatie

Agenda: Deze week o.a.: * De Raven. * Parochieberichten. Meld wijzigingen! Nieuw carnavalsseizoen van start. * Stormvogels * KBO

Agenda: Deze week o.a.: * De Raven. * Parochieberichten. Meld wijzigingen! Nieuw carnavalsseizoen van start. * Stormvogels * KBO 34e jaargang nummer : 1724 van woensdag 21 september 2011 Bankrekeningnummer: 10.63.45.559 Mededelingenblad van. Met dank aan kerkbestuur, verenigingen en bedrijven. Deze week o.a.: Meld wijzigingen! Nieuw

Nadere informatie

Nieuwsbrief 1 / 2. Voor alle data geldt: Deo Volente (zo de Heere wil en wij leven. 16 november 2015 Beste ouders / verzorgers,

Nieuwsbrief 1 / 2. Voor alle data geldt: Deo Volente (zo de Heere wil en wij leven. 16 november 2015 Beste ouders / verzorgers, Nieuwsbrief 1 / 2 Gezellig 16 november 2015 Beste ouders / verzorgers, onderonsje.. Deze week: Bijbelse geschiedenis Activiteiten bij het thema Letters en cijfers Terugblik Schoolontbijt Foto s Bijlage:

Nadere informatie

Agenda: Maandag 19:00 uur Wandeling Grenslopers Kerktoren Woensdag 20:00 uur Kienen voor MVWK Den Eijkholt. Deze week o.a.:

Agenda: Maandag 19:00 uur Wandeling Grenslopers Kerktoren Woensdag 20:00 uur Kienen voor MVWK Den Eijkholt. Deze week o.a.: 34e jaargang nummer : 1693 van woensdag 3 februari 2011 Bankrekeningnummer: 10.63.45.559 Mededelingenblad van Luyksgestel. Met dank aan kerkbestuur, verenigingen en bedrijven. Seniorenzitting Stekkegat

Nadere informatie

BIERFABRIEK DELFT. Bierfabriek is een unieke combinatie van. Daarnaast werkt Bierfabriek zo

BIERFABRIEK DELFT. Bierfabriek is een unieke combinatie van. Daarnaast werkt Bierfabriek zo BIERFABRIEK DELFT Bierfabriek is een unieke combinatie van bierbrouwerij, café en restaurant in het historische hart van Delft. Ons concept biedt een ongedwongen sfeer waarin ambachtelijk huisgebrouwen

Nadere informatie

MEI / JUNI Inhoud nieuwsbrief:

MEI / JUNI Inhoud nieuwsbrief: OVERLANDERSTRAAT 650, 1445 CW PURMEREND Tel. 0299-840153 MEI / JUNI 2019 Inhoud nieuwsbrief: Activiteiten programma buurtcentrum Gildeplein Workshop ðikke dames tekenen Busreisje naar de Kersenhut Belangrijke

Nadere informatie

WEEKBULLETIN. Week 14

WEEKBULLETIN. Week 14 WEEKBULLETIN Week 14 Belangrijke data in april: Ma. 04/04: maandviering om 8.40u Wo. 06/04: schoolvoetbal meisjes Vr. 08/04: groep 1/2B vrij Wo. 13/04: schoolvoetbal jongens Vr. 14/04: groep 1/2A vrij

Nadere informatie

Zondag uur Eucharistieviering/ Doopviering Priester Byzantijnse kerk. Charlotte Schravenmade.

Zondag uur Eucharistieviering/ Doopviering Priester Byzantijnse kerk. Charlotte Schravenmade. Liturgische agenda Heilig Hart kerk Maarssen 5 Mei 2018 tot 29 Juni 2018 6 mei 2018 6e Zondag van Pasen Dopeling: / Doopviering Priester Byzantijnse kerk Byzantijns koor Han Brinkhof en Sander van Maarseveen

Nadere informatie

Bankrekeningnummer:

Bankrekeningnummer: 34e jaargang numer : 1700 van woensdag 23 maart 2011 Bankrekeningnummer: 10.63.45.559 Deze week o.a.: Mededelingenblad van Luyksgestel. Met dank aan kerkbestuur, verenigingen en bedrijven. * Woord van

Nadere informatie

Nieuwsbrief Stichting Buurtschap Strijp

Nieuwsbrief Stichting Buurtschap Strijp In dit nummer Geboren * Website www.leenderstrijp.com Overleden * School en winkel Leenderstrijp Nieuwe bewoners * Agenda Welzijn&Zorg * Carnaval 2015 De STRIEPER Nieuwsbrief Stichting Buurtschap Strijp

Nadere informatie

De Binnenloper Sept 2019

De Binnenloper Sept 2019 Stichting Inloophuis De Zevensprong Markt 10, 3901 DN Veenendaal Banknr. NL76RABO0395187648 Sticht. Inloophuis De Zevensprong Www.inloophuisde7sprong.nl Email: sec.7sprong@live.nl 2e jaargang nummer september

Nadere informatie

PAROCHIE H. ANTONIUS VAN PADUA NAZARETH PAROCHIE H. JOHANNES DE DOPER LIMMEL. Huiszegen Christus + Mansionem + Benedicat 20 C + M + B 19

PAROCHIE H. ANTONIUS VAN PADUA NAZARETH PAROCHIE H. JOHANNES DE DOPER LIMMEL. Huiszegen Christus + Mansionem + Benedicat 20 C + M + B 19 PAROCHIE H ANTONIUS VAN PADUA NAZARETH PAROCHIE H JOHANNES DE DOPER LIMMEL Administrator: Pastoor P Backus Adviseur van de pastoor: mevr A Schoonbroodt Pastorie en parochiesecretariaat: Kerkstraat 8, 6223

Nadere informatie

SCHITTER - (BL)INGETJES INFOBULLETIN JAARGANG 8 UITGAVE 5 31-10-2014

SCHITTER - (BL)INGETJES INFOBULLETIN JAARGANG 8 UITGAVE 5 31-10-2014 SCHITTER - (BL)INGETJES INFOBULLETIN JAARGANG 8 UITGAVE 5 31-10-2014 Jubileum en afscheid juffrouw Jannie. Op 21 november is juffrouw Jannie 40 jaar werkzaam in het basisonderwijs. Dit is natuurlijk een

Nadere informatie

Deze week o.a.: * Woord van de pastoor * Schrijvershut * Bokkerijders * Galaxy * Scouting * KVO * Lucia * Dorpsraad

Deze week o.a.: * Woord van de pastoor * Schrijvershut * Bokkerijders * Galaxy * Scouting * KVO * Lucia * Dorpsraad 34e jaargang numer : 1711 van woensdag 8 juni 2011 Bankrekeningnummer: 10.63.45.559 Mededelingenblad van Luyksgestel. Met dank aan kerkbestuur, verenigingen en bedrijven. Deze week o.a.: UITSLAG BALLONNENWEDSTRIJD

Nadere informatie

INFORMATIE EERSTE HEILIGE COMMUNIE

INFORMATIE EERSTE HEILIGE COMMUNIE INFORMATIE EERSTE HEILIGE COMMUNIE 2018-2019 BESTE OUDERS/VERZORGERS, Wat fijn dat uw zoon/dochter dit jaar de Eerste Communie doet in de Heilige Martinusparochie. Dit boekje bevat informatie over de

Nadere informatie

Pastoor Reneerkens. De volgende mensen zijn er ook bij:

Pastoor Reneerkens. De volgende mensen zijn er ook bij: 2 Papa Mama Peter Meter.... Pastoor Reneerkens De volgende mensen zijn er ook bij: 3 BEGROETING EN WELKOMSTWOORD Alles went, zeggen we wel eens, zelfs het wonder wat altijd weer opnieuw gebeurt, wordt

Nadere informatie

Schooljaar 2016 2017 - jaargang 17 - nummer 86 - aug. 2016

Schooljaar 2016 2017 - jaargang 17 - nummer 86 - aug. 2016 Schooljaar 2016 2017 - jaargang 17 - nummer 86 - aug. 2016 Voorwoord We staan weer aan de start van een nieuw cursusjaar. Niemand weet wat ons dit jaar gaat brengen. We maken plannen (dat moet ook), we

Nadere informatie

Eerste Heilige Communie

Eerste Heilige Communie Eerste Heilige Communie 3 juni 2018 Open Hof Thema: Iedereen telt mee Voor de kinderen Een stapje verder Toen je gedoopt werd, hebben je ouders de eerste stap gezet op de weg van Jezus. Nu je wat groter

Nadere informatie

Kerst en Oud & Nieuw bij Bartiméus 2018, Doorn

Kerst en Oud & Nieuw bij Bartiméus 2018, Doorn Kerst en Oud & Nieuw bij Bartiméus 2018, Doorn De gezellige maand december staat alweer voor de deur. Zoals elk jaar organiseert de afdeling Vrije Tijd weer mooie en leuke activiteiten voor de bewoners

Nadere informatie

De Leidraad. Zondag 9 september de zondag van de zomer

De Leidraad. Zondag 9 september de zondag van de zomer Orde van dienst De Leidraad +++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++ Zondag 9 september 2018 12 de zondag van de zomer Ik zie, ik zie.. Voorganger: Pastor Jacqueline Bakker Organist: Annemieke

Nadere informatie

Er zijn enkele open plekken bij de Glamourgirls in Zeist. Elke eerste dinsdagavond van de maand Info en opgeven kan bij

Er zijn enkele open plekken bij de Glamourgirls in Zeist. Elke eerste dinsdagavond van de maand Info en opgeven kan bij Nieuwsbrief Vrije Tijd week 43 25 oktober 2018 Nieuws Agenda 26 okt. : Duitse avond Zeist 26 okt. : Themasoos: Boerensoos 27 okt. : workshop herfstdecoratie 3 nov. : Lunch in Zeist ( nieuw) 9 nov. : optreden

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Seniorenvereniging St. Ambrosius Heel Rek. Nr. NL98RABO

Nieuwsbrief. Seniorenvereniging St. Ambrosius Heel Rek. Nr. NL98RABO Nieuwsbrief Seniorenvereniging St. Ambrosius Heel Rek. Nr. NL98RABO0119695030 Jaargang 10, nummer 11 november 2018 Secretariaat: Doonweg 34 6097 CZ HEEL Tel. 0475-572034 houben.huub@gmail.com 1. Agenda

Nadere informatie

Jeugdwerkprogramma Protestantse Gemeente Tiel 2014-2015 Een folder speciaal voor iedereen van 0-21+ jaar en ouders

Jeugdwerkprogramma Protestantse Gemeente Tiel 2014-2015 Een folder speciaal voor iedereen van 0-21+ jaar en ouders Protestantse Gemeente Tiel Jeugdwerkprogramma Protestantse Gemeente Tiel 2014-2015 Een folder speciaal voor iedereen van 0-21+ jaar en ouders Rondom de zondag Oppasdienst Voor wie: kinderen 0-4 jaar Waar

Nadere informatie

55e JAARGANG NO.23 vrijdag 5 juli 2019

55e JAARGANG NO.23 vrijdag 5 juli 2019 OOS NUUTS PERIODIEK GENHOUTER NIEUWSBLAD Berichten, mededelingen en advertenties vóór maandagavond 20.00 uur digitaal bezorgen op: redactie@sint-hubertus-genhout.nl Bankrekening: NL17RABO0104906510 o.v.v.

Nadere informatie

VERRIJZENIS, HET LEVEN DAT GOD ONS SCHENKT.

VERRIJZENIS, HET LEVEN DAT GOD ONS SCHENKT. PAROCHIE H. ANTONIUS VAN PADUA NAZARETH PAROCHIE H. JOHANNES DE DOPER LIMMEL Administrator: Pastoor Backus Parochiesecretariaat: vacant Pastorie en parochiesecretariaat: Jaargang 5 nummer.kerkstraat 48,

Nadere informatie

Deze week o.a.: Nederlands Kampioenschap Wipboomschieten in Luyksgestel.

Deze week o.a.: Nederlands Kampioenschap Wipboomschieten in Luyksgestel. 34e jaargang numer : 1703 van woensdag 13 april 2011 Bankrekeningnummer: 10.63.45.559 Mededelingenblad van Luyksgestel. Met dank aan kerkbestuur, verenigingen en bedrijven. Nederlands Kampioenschap Wipboomschieten

Nadere informatie

Agenda: Maandag 19:00 uur Wandeling Grenslopers Kerktoren Woensdag 20:00 uur Kienen voor MVWK Den Eijkholt. Deze week o.a.:

Agenda: Maandag 19:00 uur Wandeling Grenslopers Kerktoren Woensdag 20:00 uur Kienen voor MVWK Den Eijkholt. Deze week o.a.: 34e jaargang numer : 1704 van woensdag 20 april 2011 Bankrekeningnummer: 10.63.45.559 Mededelingenblad van Luyksgestel. Met dank aan kerkbestuur, verenigingen en bedrijven. OPROEP!!!!!!!!! Vanwege het

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Nr. 12 december KBO afdeling Liessel. Beste leden,

Nieuwsbrief. Nr. 12 december KBO afdeling Liessel. Beste leden, Nieuwsbrief Nr. 12 december 2018 KBO afdeling Liessel Beste leden, Omdat dit de laatste nieuwsbrief van dit jaar is, wensen we al onze leden alvast een Zalig Kerstfeest en een hele mooie jaarwisseling

Nadere informatie

(BOWLING)ARRANGEMENTEN

(BOWLING)ARRANGEMENTEN (BOWLING)ARRANGEMENTEN Restaurant Sweet Lake Italy is een sfeervol restaurant waar u terecht kunt voor een culinaire reis door Italië. Dit sfeervolle live-cooking restaurant is dagelijks geopend voor een

Nadere informatie

Zomerprogramma. Activiteitenprogramma Overkempe 2015. In 3 weken

Zomerprogramma. Activiteitenprogramma Overkempe 2015. In 3 weken Zomerprogramma Activiteitenprogramma Overkempe 2015 In 3 weken Activiteitenprogramma Overkempe, zomer 2015 Hallo allemaal, Hierbij het programma voor de vakantieperiode. We zijn met een aantal mensen bezig

Nadere informatie

week maart 2019

week maart 2019 Nieuwsbrief Vrije Tijd week 11 15 maart 2019 Nieuws Agenda 15 maart NL Doet Zeist 29 maart Cinebartje Doorn ( nieuw) 30 maart De Hongerige Klant ( nieuw) 31 maart FC Utrecht- Feyenoord ( vol) 5 april De

Nadere informatie

We hebben het jaar 2016 weer afgesloten met een kleine kerstattentie voor onze 65+ ers van onze vereniging, en de reacties waren weer hartverwarmend.

We hebben het jaar 2016 weer afgesloten met een kleine kerstattentie voor onze 65+ ers van onze vereniging, en de reacties waren weer hartverwarmend. JAARGANG 45 UITGAVE 1 Jan-feb-maart 2017 www.bvdemolenwieken.nl Bestuursmededeling. We hebben het jaar 2016 weer afgesloten met een kleine kerstattentie voor onze 65+ ers van onze vereniging, en de reacties

Nadere informatie

Maandag 19:00 uur Wandeling Grenslopers Kerktoren Woensdag 20:00 uur Kienen voor MVWK Den Eijkholt

Maandag 19:00 uur Wandeling Grenslopers Kerktoren Woensdag 20:00 uur Kienen voor MVWK Den Eijkholt 34e jaargang nummer : 1729 van woensdag 26 oktober 2011 Bankrekeningnummer: 10.63.45.559 Mededelingenblad van Luyksgestel. Met dank aan kerkbestuur, verenigingen en bedrijven. Op zoek naar Arie! Nu de

Nadere informatie

Organisatie Opgeven en algemene informatie bij Martha en Toon Roks, Thornerstraat 48, tel: of of

Organisatie Opgeven en algemene informatie bij Martha en Toon Roks, Thornerstraat 48, tel: of of Organisatie Opgeven en algemene informatie bij Martha en Toon Roks, Thornerstraat 48, tel: 381995 of 06.34204870 of 06.43753307 fietsdagtocht donderdag 27 juni wandeltocht woensdag 10 juli opening de Achtertuin

Nadere informatie

Mantelzorg nieuwsbrief Oktober 2018

Mantelzorg nieuwsbrief Oktober 2018 Mantelzorg nieuwsbrief Oktober 2018 ACTIVITEIT MAAND OKTOBER BOOTCAMP SGZ Zevenbergen Een bootcamp is samen sportief bezig zijn in de buitenlucht. Gedurende een uur zal een fitnessinstructeur van SGZ ons

Nadere informatie

www.kwbkattenbos.be www.kattenbos.tk info@kwbkattenbos.be

www.kwbkattenbos.be www.kattenbos.tk info@kwbkattenbos.be Oktober 2012 29/02 29ste jaargang. nr 02 korte inhoud Wat voorbij is... Het ABC van de sociale media...... Kattenbosserjoging Wat komt... 50+ en gezond blijven!... Dropping... Samenaankoopstookolie...

Nadere informatie

Deze week o.a.: * Woord van de pastoor * Den Eijkholt Cinéma * De Raven * Stormvogels * Zittingen * Jantje Beton * Harmonie * Eettafel

Deze week o.a.: * Woord van de pastoor * Den Eijkholt Cinéma * De Raven * Stormvogels * Zittingen * Jantje Beton * Harmonie * Eettafel 34e jaargang nummer : 1694 van woensdag 9 februari 2011 Bankrekeningnummer: 10.63.45.559 Mededelingenblad van Luyksgestel. Met dank aan kerkbestuur, verenigingen en bedrijven. Tennistraining 2011/2012

Nadere informatie

Werkdagen Vrije tijd Op de maandag is Vrije tijd gesloten, de Leenderij is op deze dag wel open.

Werkdagen Vrije tijd Op de maandag is Vrije tijd gesloten, de Leenderij is op deze dag wel open. Nieuwsbrief Vrije Tijd week 15 10 april 2018 Nieuws Agenda 11,18 apr : Vogelgeluiden luisteren 21 apr : Vroege Vogelwandeling 21 apr : Visproefavond in Restaurant in Doorn(VOL) 27 apr : Koningsdag Doorn

Nadere informatie

Deze week o.a.: * Woord van de pastoor. * V.V. De Raven. * Opening theaterseizoen Den Eijkholt. Scouting Luyksgestel zoekt nieuwe leden en leiding

Deze week o.a.: * Woord van de pastoor. * V.V. De Raven. * Opening theaterseizoen Den Eijkholt. Scouting Luyksgestel zoekt nieuwe leden en leiding 33e jaargang nummer : 1673 van woensdag 8 september 2010 Bankrekeningnummer: 10.63.45.559 Mededelingenblad van Luyksgestel. Met dank aan kerkbestuur, verenigingen en bedrijven. Scouting Luyksgestel zoekt

Nadere informatie

Take a look at my life 42

Take a look at my life 42 Take a look at my life 42 Verslaafd aan foto,s maken. Elke dag weer mijn mobiel uit me zak halen en foto,s maken van de dingen die ik mee maak of tegenkom. Er zijn al zoveel mensen die gebruik maken van

Nadere informatie

Activiteitenfolder maart 2016

Activiteitenfolder maart 2016 ntmoetingscentrum de plek waar je thuis bent Activiteitenfolder maart 2016 Openingstijden Maandag t/m vrijdag van 9.00 tot 20.00 uur (keuken sluit om 19.30 uur) Zaterdag van 13.00 tot 16.30 uur Ontmoetingscentrum

Nadere informatie

Maandag 8 oktober: uur: In de koorzaal van het Pastoraal Centrum: Montfort spiritualiteit uur: In het Koetshuis: Oirschot zorgt.

Maandag 8 oktober: uur: In de koorzaal van het Pastoraal Centrum: Montfort spiritualiteit uur: In het Koetshuis: Oirschot zorgt. KLOKKEN ST. PETRUS EN H. BERNADETTE Bomen Spreken Over de grond, waarin ze geworteld zijn. Over de Hemel waarheen ze reiken. Over de vogels, die ze met open armen gastvrijheid bieden. Over de mensen, die

Nadere informatie

In verband met een vakantie en weinig nieuws komt er volgende week geen nieuwsbrief.

In verband met een vakantie en weinig nieuws komt er volgende week geen nieuwsbrief. Nieuwsbrief Vrije Tijd week 46/47 15 november 2018 Nieuws Agenda 15 nov. : Afscheid Sjaak van de gym 17 nov. : workshop adventskrans ( nieuw) 24 nov. : De Hongerige Klant (nieuw) 25 nov. : Voetbal FCU

Nadere informatie

TAFEL VAN DE WEEK GROEP 4 TAFEL VAN DE WEEK GROEP 5 t/m 8

TAFEL VAN DE WEEK GROEP 4 TAFEL VAN DE WEEK GROEP 5 t/m 8 Jan Naardingweg 56 7914 PN Noordscheschut T: 0528-341268 E: info@regenboognoordscheschut.nl www.regenboognoordscheschut.en3.nl 7 juni 2019 Za 8/6 Ma 10/6 Di 11/6 Woe 12/6 Do 13/6 Vrij 14/6 AGENDA Oud Papier

Nadere informatie

Zondag 21 mei Zesde zondag van Pasen. Een dienst van Schrift en Tafel. Voorganger: ds. Willemijn van Dijk-Heij Organist: Patrick Hopper

Zondag 21 mei Zesde zondag van Pasen. Een dienst van Schrift en Tafel. Voorganger: ds. Willemijn van Dijk-Heij Organist: Patrick Hopper Zondag 21 mei 2017 Zesde zondag van Pasen Een dienst van Schrift en Tafel Kees de kort: wijs en dwaas Voorganger: ds. Willemijn van Dijk-Heij Organist: Patrick Hopper Voor het eerst hier in de kerk? Welkom

Nadere informatie

Arrangementen KIRI Bowling Hoogeveen

Arrangementen KIRI Bowling Hoogeveen Folders KIRI 5x _ V2:Opmaak 1 29-04-2009 15:55 Pagina 1 Arrangementen KIRI Bowling Hoogeveen Bowling- Pool- en Darts-tarieven Bowlingtarieven: per uur/per baan (max. 6 personen per baan) Maandag t/m vrijdag:

Nadere informatie

Agenda: Deze week o.a.: * Woord van de pastoor. * Sacramentsprocessie. * Fietstocht KBO. * Rommelmarkt. * Kempentour. * 50 jaar Pielis.

Agenda: Deze week o.a.: * Woord van de pastoor. * Sacramentsprocessie. * Fietstocht KBO. * Rommelmarkt. * Kempentour. * 50 jaar Pielis. 33e jaargang nummer : 1660 van woensdag 26 mei 2010 Bankrekeningnummer: 10.63.45.559 Mededelingenblad van Luyksgestel. Met dank aan kerkbestuur, verenigingen en bedrijven. Bijeenkomst dorpsraad 31 mei

Nadere informatie

Juni. Welkom bij Camping De Heldense Bossen. Tijdens uw verblijf kunt deelnemen aan een aantal activiteiten die wij voor u organiseren.

Juni. Welkom bij Camping De Heldense Bossen. Tijdens uw verblijf kunt deelnemen aan een aantal activiteiten die wij voor u organiseren. Juni Welkom bij Camping De Heldense Bossen Tijdens uw verblijf kunt deelnemen aan een aantal activiteiten die wij voor u organiseren. Voor een aantal activiteiten kunt u zich inschrijven bij de receptie,

Nadere informatie

10.00 uur groep 5 Excursie Druivenkrentweken

10.00 uur groep 5 Excursie Druivenkrentweken Nieuwsbrief 13 Agenda dinsdag 24 april donderdag 26 april vrijdag 27 vrijdag 11 mei 10.00 uur groep 5 Excursie Druivenkrentweken 8.30 uur: Inloop- en koffiemoment MEIVAKANTIE dinsdag 15 mei 13.00 uur Opening

Nadere informatie

~ 1 ~ Nieuwsbrief Aflevering December 2017

~ 1 ~ Nieuwsbrief Aflevering December 2017 Nieuwsbrief Aflevering 2017-12 December 2017 In deze aflevering: - Geboren. - Kerstpakketten acties. - Kerstvieringen. - Kerst-inn. - Vooraankondiging. - Algemene gegevens. Geboren. Dat geboren mag worden

Nadere informatie

Kunstlokaal. Kunstlokaal

Kunstlokaal. Kunstlokaal Lunchen in Kunstlokaal Maastricht bij In april ging ik een weekendje naar Maastricht en tijdens ons weekendje weg gingen wij verrassend lunchen bij Kunstlokaal. Leuk! Lunchen tussen de kunst bij een galerie,

Nadere informatie

INFORMATIE KOOKSTUDIO

INFORMATIE KOOKSTUDIO INFORMATIE KOOKSTUDIO Heeft u de smaak al te pakken? Kookstudio De Smaak Van... is een professioneel en goed uitgeruste kookstudio in het centrum van Almelo. De kookstudio biedt mogelijkheden voor uiteenlopende

Nadere informatie

Nieuwsbrief 2 e jaargang nr. 1 winter 2013.

Nieuwsbrief 2 e jaargang nr. 1 winter 2013. Nieuwsbrief 2 e jaargang nr. 1 winter 2013. Beste Vrienden van de stichting, Nog een paar weken en dan is het zover, dan staat ons tweede event voor de deur. Let op zoals eerder vernoemd is de datum gewijzigd

Nadere informatie

juli 2015 TSO Nieuwsbrief 4

juli 2015 TSO Nieuwsbrief 4 juli 2015 TSO Nieuwsbrief 4 Beste ouders, kinderen en geïnteresseerden Het schooljaar is alweer voorbij, het was een jaar waar we met veel plezier de tussenschoolse opvang verzorgd hebben. Nu zijn we net

Nadere informatie

Activiteiten programma De Meerstede december 2016

Activiteiten programma De Meerstede december 2016 Mededeling: dinsdag 6 december wordt het huis in de kerstsfeer gezet door creatieve vrijwilligers. Donderdag 1 december Sinterklaas lunch feest. De goede Sint komt vanmiddag op de Lunch. Hij moet tenslotte

Nadere informatie

AGENDA Maandag 19 december t/m vrijdag 23 december

AGENDA Maandag 19 december t/m vrijdag 23 december Schooljaar 2011-2012 Vrijdag 16 december 2011 nr. 7 AGENDA Maandag 19 december t/m vrijdag 23 december Woensdag 21 december Woensdag 21 december Vrijdag 23 december Zaterdag 24 december t/m zondag 8 januari

Nadere informatie

Nieuwsbrief oktober 2018

Nieuwsbrief oktober 2018 Beste ouders, verzorgers Nieuwsbrief oktober 2018 Voor u ligt alweer de tweede nieuwsbrief van dit schooljaar. Een mooie kans voor mij om me aan u voor te stellen. Mijn naam is Nicole Roeken, ik ben 42

Nadere informatie

GELOOFSGEMEENSCHAP SINT-JACOBUS LICHTERVELDE GELOOFSGEMEENSCHAP SINT-HENRICUS TORHOUT

GELOOFSGEMEENSCHAP SINT-JACOBUS LICHTERVELDE GELOOFSGEMEENSCHAP SINT-HENRICUS TORHOUT GELOOFSGEMEENSCHAP SINT-JACOBUS LICHTERVELDE GELOOFSGEMEENSCHAP SINT-HENRICUS TORHOUT Voorwoord Vooreerst willen we jou een goeie dag wensen, jij die nu deze folder leest. Een goeie dag vanwege jullie

Nadere informatie

Parochie Breda Centrum

Parochie Breda Centrum HIJ IS OPGESTAAN VOOR ONS Mei 2017 Parochie Breda Centrum Dinsdag 2 mei 11.00 Antoniuskathedraal: 3e dinsdag Antoniusnoveen ZATERDAG 6 mei ZATERDAG-ZONDAG 6 / 7 mei VIERDE ZONDAG VAN PASEN - ROEPINGENZONDAG

Nadere informatie