Wij wensen u veel leesplezier bij het lezen van de eerste nieuwsbrief in het nieuwe schooljaar.

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Wij wensen u veel leesplezier bij het lezen van de eerste nieuwsbrief in het nieuwe schooljaar."

Transcriptie

1 CBS de Arke De Arke, een school waar elk zich volop mag en kan ontwikkelen! September 2017 Beste ouder(s)(verzorger(s)), Wij wensen u veel leesplezier bij het lezen van de eerste nieuwsbrief in het nieuwe schooljaar. Tramdijk 10, 8532 BX Lemmer Tel.: de.arke@cbo-meilan.nl Belangrijke data September 2017: 20 sept.: OUDERAVOND, een avond waar u geïnformeerd wordt over: Anders beoordelen sept.: Schoolkamp voor de groepen 8 naar Ameland Oktober 2017: 3 en 11 okt.: Startgesprekken groep 2 en 3: ouders met leerkrachten Startgesprekken groep 4 t/m 8: leerlingen, ouders en leerkrachten 4 okt.: Opening Kinderboekenweek 6 okt.: CBO MEILANDAG, alle kinderen hebben deze dag VRIJ 18 okt.: Einde Kinderboekenweek, tijdens de inloopmiddag uur kunt u alle materialen die de kinderen gemaakt hebben tijdens de Kinderboekenweek bewonderen. 23 t/m 27 okt.: HERFSTVAKANTIE Schoolkamp De groepen 8 gaan van 25 t/m 27 september op schoolkamp naar Ameland! Juf Marrit Sikkenga, meester Sander Boersma en meester Martin Lanting gaan samen met enkele ouders uit groep 8 als begeleiding mee. Jaarkalender Alle oudste kinderen uit een gezin hebben vorige week een jaarkalender, waarin belangrijke data en info staan vermeld, meegekregen. Uitgebreide info betreffende het reilen en zeilen op CBS De Arke vindt u in de schoolgids , op de website van school.

2 Welkom op school We willen onze nieuwe leerlingen van harte welkom heten en graag aan u voorstellen. Het zijn: Groep 1: Lily Pieters, Lara Ferdinands, Jurre Zijnstra, Duncan Pohl, Noah Braem, Maaike v/d Werf, Djaimy Schippers, Ruben Neerhof, Eva Trippelvitz, Roan Lam, Fenna Scheenstra, Tijn Jan Grootjans, Julia Koop, Fien Hoekstra, Steven van der Werf, Eva Gort, Ninthe Gort, Ilse Schop, Lotte Zweistra, Max Koster, Rafael Huis in t Veld, Iza Vollema, Tom Straube en Jelte Otten Groep 2: Wigle Bergsma en Lorena Visser Groep 3: Ruben Grit Groep 4: Celina Deuling Groep 5: Sem Grit Groep 6: Daniël Deuling Groep 7: Eelco Ritskes We wensen jullie en je ouders een prettige schoolperiode op CBS De Arke toe! Teamnieuws Graag willen we u informeren over enkele formatieverschuivingen. Juf Jill Hom, teamleider van de middenbouw en leerkracht in groep 6a, gaat vanaf volgende week als interim-directeur op CBS De Paedwizer in St. Nicolaasga aan het werk. Ze vervangt de directeur die zorgverlof heeft opgenomen. Dit heeft de volgende verandering tot gevolg: Groep 8b: meester Sander Boersma: maandag, donderdag en vrijdag meester Martin Lanting: dinsdag en woensdag Groep 6a: meester Menno de Boer: maandag t/m vrijdag Groep 6b: juf Eelkje Loopik: maandag t/m woensdag meester Martin Lanting: donderdag en vrijdag Groep 5b: juf Tjitske Harkema: maandag t/m donderdag Juf Tessa Bouwhuis: vrijdag We willen ook graag onze stagiaires aan u voorstellen: Onderwijsassistent: PABO student: CIOS student Groep 1: Isabella Beinker Lammert Schut, groep 8a en groep 4a Tiemen Landman Groep 2: Marieke Lip-Beverlo Groep 3/4: Hinke van der Meer

3 OUDERAVOND Voor onze ouderavond gehouden op 20 september a.s. van uur tot uur willen we u allen van harte uitnodigen. Het thema van de avond is: Anders beoordelen. Dit schooljaar gaan we bezig met portfolioleren en kunt u als ouder de vorderingen van uw kind(eren) volgen via het ouderportaal van Parnassys. Tijdens de ouderavond willen we u informeren over de rol van de leerling, leerkracht en de ouder. Om die reden wordt er tenminste 1 ouder/verzorger per gezin verwacht. De avond start (bij droog weer) gezamenlijk op het schoolplein, waarna u in de klas van uw oudste kind belangrijke informatie ontvangt over het Ouderportaal van Parnassys, de opzet van het portfolioleren en de organisatie in de klas. De informatie over de organisatie in de klas kan verschillend zijn en wordt daarom ook verspreid via de weekmail. Tot ziens op woensdag 20 september! Onze visie is: De Arke, waar team en ouders samenwerkingsgericht, betrokken meedenken over de ontwikkeling van het kind. Startgesprekken De startgesprekken van 3 en 11 oktober staan in het teken van kennismaking. Wij willen uw kind zo goed mogelijk leren kennen, zodat we optimaal aan kunnen sluiten bij zijn/haar onderwijsbehoeften. Wij vinden het daarom belangrijk dat naast de ouders en leerkracht ook de leerlingen vanaf groep 4 aanwezig zijn bij dit gesprek, zodat we samen duidelijke leerdoelen kunnen opstellen. U ontvangt binnenkort van de leerkracht een voorbereidende opdracht. Het resultaat neemt u mee naar het startgesprek. Kinderboekenweek 4 t/m 18 oktober van tot uur Het thema van onze Kinderboekenweek is: Bibbers in je buik.waar ben je bang voor? Ben jij bang in het donker? Droom je weleens naar? Vind je spinnen eng? Of heb je pijn in je buik als je iets moeilijks moet doen? Iedereen is weleens bang. En dat is helemaal niet gek! Je schrikt, je hart bonst in je keel en je voelt bibbers in je buik. Wat moet je dan doen? Hierover gaan we met elkaar praten, lezen, voorlezen, knutselen, zingen, toneelspelen etc. De Kinderboekenweek sluiten we af met een inloopmiddag op 18 oktober, waarvoor we u van harte willen uitnodigen.

4 Mogelijke staking??? Wellicht heeft u de geluiden over een mogelijke staking in het P.O. (Primair Onderwijs) gehoord. Rond 22 september komt er vanuit het bestuur CBO Meilân hier een definitief standpunt over. Op vrijdag 15 september is er vanuit CBOF een arbeidsvoorwaardenoverleg met de bonden in Utrecht en op 19 september is er een directie overleg van CBO Meilân. Hier wordt het geagendeerd. Zodra we meer weten wordt u hierover ingelicht. Privacy bescherming Ouders vragen ons om adres en telefoongegevens van de leerlingen die bij hun kind(eren) in de klas zitten. Op die manier kan er gemakkelijk contact gelegd worden om bijvoorbeeld speelafspraken te maken. Daarnaast kan het voorkomen dat er een foto of filmpje van uw kind, gemaakt tijdens een school activiteit, in de nieuwsbrief, website of facebookpagina geplaatst wordt. Deze filmpjes plaatsen we niet op You-tube en we willen ouders nadrukkelijk vragen om dit ook NIET te doen. Dus GEEN filmpjes van de kinderen tijdens schoolactiviteiten op You tube! Mocht u bezwaar maken tegen een leerlingenlijst met uw adres/telefoongegevens en/of het plaatsen van foto/filmpje van uw kind(eren) in nieuwsbrief, website, facebookpagina, wilt u dit dan kenbaar maken bij de leerkracht van uw kind(eren). Facebookpagina Volg ons ook op Nieuws van de MR Beste leerlingen en ouders, De MR heet alle nieuwe leerlingen met hun ouders van harte welkom om op onze school. Ook welkom aan alle nieuwe leerkrachten! We wensen iedereen een creatief, sportief, leerzaam, sociaal, gezond, veilig en gezellig schooljaar toe. In het bijzonder de beide groepen 8 die aan hun laatste jaar op CBS De Arke zijn begonnen. Als MR denken we ook dit schooljaar weer mee over het beleid van school. Heeft u vragen of opmerkingen voor ons, spreek ons dan aan of mail naar mr.arke@cbo-meilan.nl. De eerste vergadering van de MR van dit schooljaar vindt plaats in oktober. Namens de MR, Inge Regts, Rudie van Rhee, Robert van der Bij, juf Anthonia Eppinga, juf Anke van Haskera, Yris Manders en meester Pieter Dijkstra. Sandra Schouwenaars (vz)

5 Nieuws van de OR Beste ouders, Wie o wie komt de ouderraad versterken? Zoals in een eerdere oproep, eind vorig schooljaar, vermeld zijn wij op zoek naar enthousiaste ouders die het leuk vinden om de ouderraad te versterken. Helaas hebben wij maar 1 ouder bereid gevonden. Maar mogelijk heeft u het over het hoofd gezien, druk met alle afrondingen van het schooljaar, werk en voorbereidingen voor de vakantie en wilt u ons wel komen versterken. Laat het ons weten. De ouderraad is een groep ouders van leerlingen van CBS De Arke, die zich vrijwillig inzetten om naast het reguliere lesprogramma leuke activiteiten te organiseren voor alle leerlingen van onze school. Dit gebeurt in samenwerking met werkgroepen van school, bestaande uit leerkrachten. De ouderraad houdt zich o.a. bezig met het organiseren van het sinterklaasfeest, het voorleesontbijt, de Koningsspelen, het eindfeest en vele andere voorkomende activiteiten waarbij hulp wenselijk is. De activiteiten zijn voor de leerlingen en vinden grotendeels overdag plaats. Hierdoor is enige beschikbaarheid overdag wel wenselijk. Verder wordt er 1 keer per maand in de avonduren vergaderd. Een vergadering duurt maximaal 2 uur. Bent u/ je een enthousiast persoon en vind u/je het leuk om activiteiten te organiseren waar alle leerlingen van onze school een leuke herinnering aan overhouden, meld je dan nu aan!!! Dit kan door een mail met uw/jouw contactgegevens voor 2 oktober aanstaande, te sturen naar: ouderraad.dearke@gmail.com Mocht u/je nog vragen hebben dan kunt u/je één van de ouderraadleden aanspreken, telefonisch contact opnemen met Bridget Hoekstra ( ) of Dorie Wijnbergen ( ) of een mail sturen naar de ouderraad: ouderraad.dearke@gmail.com De OR leden zijn: Bridget Hoekstra (voorzitter), Dorie Wijnbergen, Sandra Reitsma, Janke Jongschaap, Bianca Oostdijk, Suzanne Boeijen, Sandra Lautenbach, Johanna Otten Namens de OR, Bridget Hoekstra (vz) Communicatie Heeft u vragen of opmerkingen over de onderwerpen uit deze nieuwsbrief? We horen het graag! Afspraak met de directeur of leerkracht Wij stellen een open en directe communicatie met ouders en verzorgers erg op prijs. Heeft u een vraag of opmerking, aarzel dan niet om even binnen te lopen. Wilt u een langer gesprek met een leerkracht of de directie, juf Sietske de Jong, dan is het verstandig om een afspraak te maken. Het snelste doet u dit via de.arke@cbo-meilan.nl Met vriendelijke groeten, Het team van CBS De Arke

CBS de Arke. De Arke, een school waar elk zich volop mag en kan ontwikkelen!

CBS de Arke. De Arke, een school waar elk zich volop mag en kan ontwikkelen! CBS de Arke De Arke, een school waar elk zich volop mag en kan ontwikkelen! April 2016 Beste ouder(s)/verzorger(s), Wij wensen u veel leesplezier bij het lezen van deze nieuwsbrief. Tramdijk 10, 8532 BX

Nadere informatie

CBS de Arke. september 2015. De Arke, een school waar elk zich volop mag en kan ontwikkelen! Beste ouder(s)(verzorger(s)), Belangrijke data

CBS de Arke. september 2015. De Arke, een school waar elk zich volop mag en kan ontwikkelen! Beste ouder(s)(verzorger(s)), Belangrijke data CBS de Arke De Arke, een school waar elk zich volop mag en kan ontwikkelen! september 2015 Tramdijk 10, 8532 BX Lemmer Tel.: 0514-560440 www.dearke-meilan.nl e-mail: de.arke@cbo-meilan.nl Beste ouder(s)(verzorger(s)),

Nadere informatie

CBS De Arke. november De Arke, een school waar elk zich volop mag en kan ontwikkelen! Belangrijke data

CBS De Arke. november De Arke, een school waar elk zich volop mag en kan ontwikkelen! Belangrijke data CBS De Arke De Arke, een school waar elk zich volop mag en kan ontwikkelen! november 2016 Beste ouder(s),verzorger(s), Wij wensen u veel leesplezier bij het lezen van deze nieuwsbrief. Belangrijke data

Nadere informatie

CBS de Arke. oktober De Arke, een school waar elk zich volop mag en kan ontwikkelen! Belangrijke data

CBS de Arke. oktober De Arke, een school waar elk zich volop mag en kan ontwikkelen! Belangrijke data CBS de Arke De Arke, een school waar elk zich volop mag en kan ontwikkelen! oktober 2016 Beste ouder(s),verzorger(s), Wij wensen u veel leesplezier bij het lezen van deze nieuwsbrief. Tramdijk 10, 8532

Nadere informatie

Wij wensen u veel leesplezier bij het lezen van deze nieuwsbrief.

Wij wensen u veel leesplezier bij het lezen van deze nieuwsbrief. CBS de Arke De Arke, een school waar elk zich volop mag en kan ontwikkelen! Januari 2015 Beste ouder(s)(verzorger(s)), Tramdijk 10, 8532 BX Lemmer Tel.: 0514-560440 www.dearke-meilan.nl e-mail: de.arke@cbo-meilan.nl

Nadere informatie

CBS de Arke. De Arke, een school waar elk zich volop mag en kan ontwikkelen! Beste ouder(s)/verzorger(s),

CBS de Arke. De Arke, een school waar elk zich volop mag en kan ontwikkelen! Beste ouder(s)/verzorger(s), CBS de Arke De Arke, een school waar elk zich volop mag en kan ontwikkelen! Maart 2016 Tramdijk 10, 8532 BX Lemmer Tel.: 0514-560440 www.dearke-meilan.nl e-mail: de.arke@cbo-meilan.nl Beste ouder(s)/verzorger(s),

Nadere informatie

CBS de Arke. November 2017: De Arke, een school waar elk zich volop mag en kan ontwikkelen! Belangrijke data

CBS de Arke. November 2017: De Arke, een school waar elk zich volop mag en kan ontwikkelen! Belangrijke data CBS de Arke De Arke, een school waar elk zich volop mag en kan ontwikkelen! November 2017 Beste ouder(s), (verzorger(s), Wij wensen u veel leesplezier bij het lezen van de nieuwsbrief van november. Tramdijk

Nadere informatie

IKC De Arke Jaarkalender De Arke, een IKC waar je SPRONGEN maakt!

IKC De Arke Jaarkalender De Arke, een IKC waar je SPRONGEN maakt! IKC De Arke Jaarkalender 2019-2020 De Arke, een IKC waar je SPRONGEN maakt! Beste /verzorgers, Het team van IKC De Arke wil u voor het schooljaar 2019-2020 een jaarkalender aanbieden, waarin de meest belangrijke

Nadere informatie

CBS De Arke. december De Arke, een school waar elk zich volop mag en kan ontwikkelen! Belangrijke data

CBS De Arke. december De Arke, een school waar elk zich volop mag en kan ontwikkelen! Belangrijke data CBS De Arke De Arke, een school waar elk zich volop mag en kan ontwikkelen! december 2016 Beste ouder(s),verzorger(s), Wij wensen u veel leesplezier bij het lezen van deze laatste nieuwsbrief van 2016!

Nadere informatie

CBS de Arke. december De Arke, een school waar elk zich volop mag en kan ontwikkelen! Beste ouder(s)/verzorger(s), Belangrijke data

CBS de Arke. december De Arke, een school waar elk zich volop mag en kan ontwikkelen! Beste ouder(s)/verzorger(s), Belangrijke data CBS de Arke De Arke, een school waar elk zich volop mag en kan ontwikkelen! december 2015 Tramdijk 10, 8532 BX Lemmer Tel.: 0514-560440 www.dearke-meilan.nl e-mail: de.arke@cbo-meilan.nl Beste ouder(s)/verzorger(s),

Nadere informatie

Spoarsiker Nieuws Nieuwsbrief september 2018

Spoarsiker Nieuws Nieuwsbrief september 2018 Spoarsiker Nieuws Nieuwsbrief september 2018 Wist u dat we een nieuw lokaal hebben op school? Kom snel eens een kijkje nemen! Belangrijke data: 11 september Luizencontrole 11 september Leerlingenraadvergadering

Nadere informatie

Eben Haëzer nieuws Nieuwsbrief maart 2018

Eben Haëzer nieuws Nieuwsbrief maart 2018 Eben Haëzer nieuws Nieuwsbrief maart 2018 Op facebook plaatsen wij elke week updates over onze school! Belangrijke data: 14 maart Week van het geld in groep 7 & 8 14 maart MR vergadering 21 maart Open

Nadere informatie

Wij wensen u veel leesplezier bij het lezen van deze nieuwsbrief.

Wij wensen u veel leesplezier bij het lezen van deze nieuwsbrief. CBS de Arke De Arke, een school waar elk zich volop mag en kan ontwikkelen! Beste ouder(s)(verzorger(s)), oktober 2014 Tramdijk 10, 8532 BX Lemmer Tel.: 0514-560440 www.dearke-meilan.nl e-mail: de.arke@cbo-meilan.nl

Nadere informatie

De Arke, een school waar elk zich volop mag en kan ontwikkelen!

De Arke, een school waar elk zich volop mag en kan ontwikkelen! De Arke, een school waar elk zich volop mag en kan ontwikkelen! JAARKALENDER CBS De Arke Tramdijk 10, 8532 BX Lemmer Postadres: Postbus 195, 8530 AD Lemmer Tel.:0514 560440 Website: www.dearke-meilan.nl

Nadere informatie

CBS de Arke. April 2015. Belangrijke data. De Arke, een school waar elk zich volop mag en kan ontwikkelen! Beste ouder(s)(verzorger(s)),

CBS de Arke. April 2015. Belangrijke data. De Arke, een school waar elk zich volop mag en kan ontwikkelen! Beste ouder(s)(verzorger(s)), CBS de Arke De Arke, een school waar elk zich volop mag en kan ontwikkelen! Beste ouder(s)(verzorger(s)), April 2015 Tramdijk 10, 8532 BX Lemmer Tel.: 0514-560440 www.dearke-meilan.nl e-mail: de.arke@cbo-meilan.nl

Nadere informatie

Spoarsiker Nieuws Nieuwsbrief november 2017

Spoarsiker Nieuws Nieuwsbrief november 2017 Spoarsiker Nieuws Nieuwsbrief november 2017 Inloopmiddag kinderboekenweek Belangrijke data: 5 november KSG dienst 7 november MR vergadering 11 november Sint Maarten 20 november Start tevredenheidsonderzoek

Nadere informatie

Eben Haëzer nieuws Nieuwsbrief november 2017

Eben Haëzer nieuws Nieuwsbrief november 2017 Eben Haëzer nieuws Nieuwsbrief november 2017 Voorleeskampioen 2017 Leonore Boek Voorleeswedstrijd 2017 Belangrijke data: 11 november Sint Maarten 15 november MR vergadering 20 november Start tevredenheidsonderzoek

Nadere informatie

Jaarkalender

Jaarkalender Jaarkalender 018-019 Geachte ouder(s), verzorger(s), Voor u ligt de schoolkalender van schooljaar 018-019. In deze kalender staan belangrijke data voor Bloei. Iedere maand komt onze nieuwsbrief uit, houdt

Nadere informatie

Eben Haëzer nieuws Nieuwsbrief december 2017

Eben Haëzer nieuws Nieuwsbrief december 2017 Eben Haëzer nieuws Nieuwsbrief december 2017 Sinterklaassprookje groep 1 t/m 4 Belangrijke data: 12 december Stakingsdag, CBS Eben Haëzer blijft open maar biedt een alternatief programma. 20 december Lichtjespad

Nadere informatie

Spoarsiker Nieuws Nieuwsbrief maart 2019

Spoarsiker Nieuws Nieuwsbrief maart 2019 Spoarsiker Nieuws Nieuwsbrief maart 2019 Wist je dat we na de meivakantie een proef gaan doen met de app Social Schools? Tijdens een ouderavond op 10 april krijgt u hier alle uitleg over! Belangrijke data:

Nadere informatie

Ziekmelding leerling? Graag telefonisch doorgeven tussen en uur.

Ziekmelding leerling? Graag telefonisch doorgeven tussen en uur. Geachte ouder(s), verzorger(s), Voor u ligt de schoolkalender van schooljaar 2017-2018. In deze kalender staan belangrijke data voor It Haskerfjild. Iedere maand komt onze nieuwsbrief De Hazzeklets uit.

Nadere informatie

Datum: Inhoud. Agenda 12 november: 10-minutengesprekken. Van de directie. Bibliotheek op School. Boekenpret.

Datum: Inhoud. Agenda 12 november: 10-minutengesprekken. Van de directie. Bibliotheek op School. Boekenpret. Van de directie Beste ouder(s)/verzorger(s), U heeft er waarschijnlijk weinig van gemerkt, maar vorige week donderdag hadden we een bijzondere studiedag op school. Terwijl alle kinderen gewoon les kregen,

Nadere informatie

RHOON, 6 SEPTEMBER 2017

RHOON, 6 SEPTEMBER 2017 RHOON, 6 SEPTEMBER 2017 Beste ouders/verzorgers, Hierbij ontvangt u het eerste Reisverslag van het schooljaar 2017-2018. Na een welverdiende vakantie zijn wij verleden week weer gestart. De kinderen zijn

Nadere informatie

Nieuwsbrief nr.1 2 september 2019

Nieuwsbrief nr.1 2 september 2019 Nieuwsbrief nr.1 2 september 2019 Agenda 2 sept Eerste schooldag: opening op het schoolplein 3 sept Luizencontroleweek 3 sept 1 e OR overleg om 20.00 uur 9 sept Rondleiding voor toekomstige ouders om 9.00

Nadere informatie

Van de directie. Inhoud. Maand Beste ouders,

Van de directie. Inhoud. Maand Beste ouders, Maand 2018 Van de directie Inhoud Van de directie...1 Startgesprekken en informatieavond...2 Schoolkalender...2 Nieuwe schoolgids...2 Schoolfotograaf...2 Gymrooster...3 Stagiaires/nieuwe collega s...3

Nadere informatie

CBS de Arke. Januari De Arke, een school waar elk zich volop mag en kan ontwikkelen! Beste ouder(s)/verzorger(s), Belangrijke data

CBS de Arke. Januari De Arke, een school waar elk zich volop mag en kan ontwikkelen! Beste ouder(s)/verzorger(s), Belangrijke data CBS de Arke De Arke, een school waar elk zich volop mag en kan ontwikkelen! Januari 2016 Tramdijk 10, 8532 BX Lemmer Tel.: 0514-560440 www.dearke-meilan.nl e-mail: de.arke@cbo-meilan.nl Beste ouder(s)/verzorger(s),

Nadere informatie

Koninginfo. Voorwoord IN DIT NUMMER. Kinderboekenweek: Bibbers in je buik!

Koninginfo. Voorwoord IN DIT NUMMER. Kinderboekenweek: Bibbers in je buik! Koninginfo Bezoek- en postadres Tsjerk Hiddesstraat 4 9291 AX KOLLUM 0511-451948 0511-451946 (kleuterafdeling) directie@kjschool.eu www.kjschool.eu 18 september 2017 Jaargang 24 nr. 3 IN DIT NUMMER 1.

Nadere informatie

september 2014 Uit de directiekamer

september 2014 Uit de directiekamer september 2014 Uit de directiekamer De eerste nieuwsbrief van dit jaar en ook de eerste nieuwsbrief van mijn hand. Allereerst wil ik jullie allemaal hartelijk bedanken voor het ontzettend warme welkom!

Nadere informatie

Groeten, Meester Koen

Groeten, Meester Koen KALENDER: 24 augustus : Eerste schooldag 25 augustus : Hoofdluiscontrole (of elders deze week) 10 september : Schoolfotograaf 14 en 15 september : Kermis Kilder, alle groepen vrij 17 september : Bijeenkomst

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF. Nr. 3 oktober 2017 I In dit nummer o.a.: Ouderavond 4 oktober Staken 5 oktober Welkom nieuwe leerlingen Schoolplein Vanuit de OV

NIEUWSBRIEF. Nr. 3 oktober 2017 I In dit nummer o.a.: Ouderavond 4 oktober Staken 5 oktober Welkom nieuwe leerlingen Schoolplein Vanuit de OV NIEUWSBRIEF Nr. 3 oktober 2017 I In dit nummer o.a.: Ouderavond 4 oktober Staken 5 oktober Welkom nieuwe leerlingen Schoolplein Vanuit de OV obs Bijenkorf I Ridderborch 143 I 3992 BK Houten I T 030 6353515

Nadere informatie

Geachte Ouders 1 Jaarkalender, petten, schoolgids, informatiebulletins

Geachte Ouders 1 Jaarkalender, petten, schoolgids, informatiebulletins Geachte Ouders Welkom op Tabitha! Het schooljaar 2016-2017 is begonnen en ik hoop van harte dat u met uw gezin een fijne vakantie hebt gehad. Fijn dat alle kinderen, ouders en leerkrachten weer gezond

Nadere informatie

Eben Haëzer nieuws Nieuwsbrief februari 2018

Eben Haëzer nieuws Nieuwsbrief februari 2018 Eben Haëzer nieuws Nieuwsbrief februari 2018 Samenwerken op het leerplein Emmerdrummen in groep 5 t/m 8 Belangrijke data: 14 februari Stakingsdag 15 februari Tienminutengesprekken 15 februari Normeringsonderzoek

Nadere informatie

20 april 2017 Belangrijke data. 2 Afronding van het overblijfgeld (herinnering voor na de meivakantie)

20 april 2017 Belangrijke data. 2 Afronding van het overblijfgeld (herinnering voor na de meivakantie) 20 april 2017 Belangrijke data 22 april t/m 7 mei: vakantie 8 mei : Hoofdluiscontroleweek mei: Commissie laatste schooldag 11 mei: MR vergadering 17 mei: Oversteekexamen groepen 5 19 mei: Spelletjesochtend

Nadere informatie

Valkenpost september 2018

Valkenpost september 2018 Valkenpost september 2018 www.kindcentrum-valkenhorst.nl Inhoud van deze Valkenpost: Beste ouders / verzorgers, Agenda Oproep vanuit de ouderraad (OR) Nieuwe leerlingen Verlagen werkdruk Kloostervesterun

Nadere informatie

Nieuwsbrief 19 juli Welkom aan. Agenda. Beste ouders/verzorgers,

Nieuwsbrief 19 juli Welkom aan. Agenda. Beste ouders/verzorgers, Nieuwsbrief 19 juli 2017 Beste ouders/verzorgers, De laatste Nieuwsbrief van dit schooljaar alweer. Volgend jaar krijgt de nieuwsbrief een nieuwe vorm. Daar past ook een nieuwe naam bij. Daarom willen

Nadere informatie

Hallo Nummer 14. (schooljaar , 25 juni 2017 )

Hallo Nummer 14. (schooljaar , 25 juni 2017 ) Hallo Nummer 14 (schooljaar 2016-2017, 25 juni 2017 ) Beste ouder(s)/verzorger(s), In deze Hallo o.a. : Wat er speelt binnen de groepen Wat er speelt binnen de school Nieuws van de oudervereniging Nieuws

Nadere informatie

Nieuwsbrief nr. 3 8 oktober 2015

Nieuwsbrief nr. 3 8 oktober 2015 Nieuwsbrief nr. 3 8 oktober 2015 Vanuit de directie Ouderavond groepen 1-2 Op dinsdag 3 november is er een algemene ouderavond voor de ouders van de kinderen uit groepen 1-2. Tijdens deze ouderavond krijgt

Nadere informatie

Nieuws uit CBS Het Kompas

Nieuws uit CBS Het Kompas Nieuws uit CBS Het Kompas 20 augustus: De school is weer begonnen!!! We hopen dat iedereen een goede vakantie heeft gehad en in goede gezondheid is gestart. Het weer was in ieder geval fantastisch on-nederlands!

Nadere informatie

Extra ondersteuning voor ouders op school

Extra ondersteuning voor ouders op school Nieuwsbrief september/oktober 2018 SCHOOLBERICHTEN Extra ondersteuning voor ouders op school Sinds dit schooljaar hebben wij een Revalidatie maatschappelijk werkster op school. Haar naam is Mieke Vet.

Nadere informatie

Nieuwsbrief 3 Daltonlocatie Agenda Daltonlocatie

Nieuwsbrief 3 Daltonlocatie Agenda Daltonlocatie Nieuwsbrief 3 Agenda 30 sept. Dag van de Westlandse Techniek, groepen 7 en 8 3 okt. Middag en avond Startgesprekken Themabijeenkomst Leesplezier Deze week opa en oma activiteiten 5 okt. Middag en avond

Nadere informatie

20-11-2014. Sperwerhoek 6 2743 GC Waddinxveen telefoon: 0182 614406 www.dickbrunaschool.nl nieuwsbrief@dickbrunaschool.nl

20-11-2014. Sperwerhoek 6 2743 GC Waddinxveen telefoon: 0182 614406 www.dickbrunaschool.nl nieuwsbrief@dickbrunaschool.nl 20-11-2014 Sperwerhoek 6 2743 GC Waddinxveen telefoon: 0182 614406 www.dickbrunaschool.nl nieuwsbrief@dickbrunaschool.nl Belangrijke datums 5 december Sinterklaas. Continurooster tot 13.30u gr. 5 t/m 8

Nadere informatie

Maart 2015 Jaargang 2014-2015 nr. 8

Maart 2015 Jaargang 2014-2015 nr. 8 Nieuwsbrief maart 2015: Nieuws vanuit: De directie Bijgaand treft u weer onze nieuwe maandbrief aan. Het is alweer de maandbrief van de maand maart. In deze maand start straks de lente weer. Deze maand

Nadere informatie

Activiteitenkalender

Activiteitenkalender Activiteitenkalender Beste ouders/verzorgers, Zoals ieder schooljaar willen we u ook voor het schooljaar - een Jaarkalender aanbieden, waarin de meest belangrijke activiteiten alvast staan aangegeven.

Nadere informatie

Beste ouder(s)/verzorger(s), Groet, Het team van de Phoenix Locatie Sint Pancras

Beste ouder(s)/verzorger(s), Groet, Het team van de Phoenix Locatie Sint Pancras obs De Phoenix Week 38-2018 Beste ouder(s)/verzorger(s), Hierbij de eerste nieuwsbrief van het nieuwe schooljaar. In deze nieuwsbrief informeren we u onder andere over de startgesprekken, de speerpunten

Nadere informatie

Weesp, 9 september 2016

Weesp, 9 september 2016 Weesp, 9 september 2016 Inhoud - Start nieuwe schooljaar - Nieuw schoolrooster - Informatieavonden - Reminder studiedag 25 september - Schoolgids - Uitbreiding kindgesprekken - Het grote project - Aanmelden

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF. Basisschool John F. Kennedy De basis voor een kleurrijke toekomst

NIEUWSBRIEF. Basisschool John F. Kennedy De basis voor een kleurrijke toekomst NIEUWSBRIEF Basisschool John F. Kennedy De basis voor een kleurrijke toekomst Jaargang 27 Nummer 05 28 september 2017 Onderwijsstaking 5 oktober Vorige week heeft u van het College van Bestuur van INOS

Nadere informatie

BOSCHBLAD. nummer 1, september 2018 Peuterschool: Basisschool: Website:

BOSCHBLAD. nummer 1, september 2018 Peuterschool: Basisschool: Website: Nieuwsbrief voor ouders en leerlingen van de Ds. D.A. v.d. Boschschool en Peuterschool v.d. Bosch BOSCHBLAD nummer 1, september 2018 Peuterschool: 393 00 10 Basisschool: 394 86 87 Website: www.vdboschschool.nl

Nadere informatie

JAARKALENDER De Arke, een school waar elk zich volop mag en kan ontwikkelen! Beste ouders/verzorgers,

JAARKALENDER De Arke, een school waar elk zich volop mag en kan ontwikkelen! Beste ouders/verzorgers, Beste ouders/verzorgers, Het team van cbs De Arke wil u voor het schooljaar 2015-2016 een jaarkalender aanbieden, waarin de meest belangrijke activiteiten staan aangegeven. De Arke, een school waar elk

Nadere informatie

H O F N I E U W S NIEUW SCHOOLJAAR ZEELSTERHOF IS OPGEFRIST? AGENDA groepen Activiteit

H O F N I E U W S NIEUW SCHOOLJAAR ZEELSTERHOF IS OPGEFRIST? AGENDA groepen Activiteit H O F N I E U W S AGENDA groepen Activiteit Dinsdag 4 september 7 Informatieavond, aanvang 19.00 uur Dinsdag 4 september 8 Informatieavond, aanvang 20.00 uur Woensdag 5 september 1 en 2 Informatieavond,

Nadere informatie

Ouderbetrokkenheid. It takes a village to raise a child. Agenda. Extra Nieuwsbrief. Beste ouder/verzorger,

Ouderbetrokkenheid. It takes a village to raise a child. Agenda. Extra Nieuwsbrief. Beste ouder/verzorger, It takes a village to raise a child Agenda 3 juli Wenmiddag alle leerlingen 27 aug. Eerste schooldag 10 sept. Startgesprekken 13 sept. Startgesprekken Ouderbetrokkenheid Beste ouder/verzorger, In deze

Nadere informatie

Waterlandjournaal. Beste ouder(s), verzorger(s),

Waterlandjournaal. Beste ouder(s), verzorger(s), Waterlandjournaal Jaargang 4 nr. 8 31 maart 2017 Nieuws van de directie I N D I T N U M M E R : Nieuws van de directie Vervolg nieuws van de directie Beste ouder(s), verzorger(s), De lente is begonnen!

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF. Agenda. Andere tijden. Proefweek 1 komt eraan! Basisschool Sint Liborius. Maart 2016. 14 maart. Bezoek Wethouder Rijks aan Duitse lessen

NIEUWSBRIEF. Agenda. Andere tijden. Proefweek 1 komt eraan! Basisschool Sint Liborius. Maart 2016. 14 maart. Bezoek Wethouder Rijks aan Duitse lessen NIEUWSBRIEF Agenda 14 maart Maart 2016 Bezoek Wethouder Rijks aan Duitse lessen 15 maart Basisschool Sint Liborius Open dag voor nieuwe ouders van 09.00-15.00 uur 18 maart Techniek groep 8 22 maart De

Nadere informatie

Nieuwsbrief oktober 2014

Nieuwsbrief oktober 2014 Nieuwsbrief oktober 2014 Boazum, 9 oktober 2014, Vlak voor de herfstvakantie (wat is dat snel gegaan) de tweede nieuwsbrief van dit schooljaar. In deze nieuwsbrief de volgende onderwerpen: Ouderavond Ouderbetrokkenheid

Nadere informatie

Agenda. Nieuws van directie

Agenda. Nieuws van directie Agenda 1 september Feestelijke opening nieuwe hoofdingang 1 september Inloopochtend voor ouders van groep 5a / 5b 2 september Inloopochtend voor ouders van groep 6 3 september Inloopochtend voor ouders

Nadere informatie

Het Penseel. Beste ouders en kinderen, Nieuws van de ouderraad: aankondiging eindfeest op t Palet

Het Penseel. Beste ouders en kinderen, Nieuws van de ouderraad: aankondiging eindfeest op t Palet Het Penseel Deze nieuwsbrief is een uitgave van openbare basisschool t Palet, onderdeel van de Brede School Noorderbreedte 33 Beste ouders en kinderen, Vanmiddag vond de 5 e techniekmiddag van dit schooljaar

Nadere informatie

INFORMATIEBRIEF AUGUSTUS 2015

INFORMATIEBRIEF AUGUSTUS 2015 INFORMATIEBRIEF AUGUSTUS 2015 WEBSITE: http://julianaschool-sneek.nl EMAIL: js@palludara.nl Geachte ouders/verzorgers, Ook dit schooljaar hoop ik u middels Informatiebrieven op de hoogte te houden van

Nadere informatie

Nieuwsbrief juli 2017

Nieuwsbrief juli 2017 Nieuwsbrief juli 2017 SmdB De Ark En dan is het toch echt zomervakantie en wensen we iedereen een zonnige vakantie toe en een goed weerzien op 28 augustus! Natuurlijk doen we dit niet zonder alle ouders

Nadere informatie

Nieuwsbrief 3 21 september 2017

Nieuwsbrief 3 21 september 2017 Nieuwsbrief 3 21 september 2017 Even voorstellen: Hélène Donderwinkel Mijn naam is Hélène Donderwinkel, ik woon met mijn man en twee zoons in Doetinchem. Op donderdag en vrijdag ben ik werkzaam in groep

Nadere informatie

Kwekkeveld nieuws. Beste ouder(s), verzorger(s),

Kwekkeveld nieuws. Beste ouder(s), verzorger(s), Kwekkeveld nieuws Beste ouder(s), verzorger(s), De start van het schooljaar is weer een feit. Na bijna 2 weken school lijkt het alsof we niet op vakantie geweest zijn. Alle zaken zijn zo n beetje opgestart

Nadere informatie

Piranieuws 01 NIEUWS VAN DE DIRECTIE

Piranieuws 01 NIEUWS VAN DE DIRECTIE AGENDA Informatieavonden: 14 sept gr 5-6 19:00-19:45 u 15 sept gr 7 19:00-19:45 u 17 sept gr 1-2 en gr 3-4 gr 1-2: 19:00-19:45 u, gr 3-4: 19:45-20:30 u 05 okt gr 8 19:00 u Activiteiten: 07 sept vanaf deze

Nadere informatie

Ik hoop dat het morgen een feestelijke dag wordt, met mooi weer!

Ik hoop dat het morgen een feestelijke dag wordt, met mooi weer! Belangrijke data: 5 september: Kleuterfeest en Schoolreisjes 8 september Laatste werkdag Thea Jongbloed 1 oktober Informatieavond groep 1-; OR-vergadering 3 oktober: Start Kinderboekenweek 5 oktober Dag

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF. Nr. 2 september 2017 I In dit nummer o.a.:

NIEUWSBRIEF. Nr. 2 september 2017 I In dit nummer o.a.: NIEUWSBRIEF Nr. 2 september 2017 I In dit nummer o.a.: obs Bijenkorf I Ridderborch 143 I 3992 BK Houten I T 030 6353515 E directie.bijenkorf@oo-h.nl I www.obsbijenkorf.nl Voor de agenda: Dinsdag 5 sept.

Nadere informatie

Agenda 15 september 2014 Schoolfotograaf 16 september 2014 Ouderavond VSO 23 september 2014 Ouderavond SO 24 september 2014 Koffieochtend OR

Agenda 15 september 2014 Schoolfotograaf 16 september 2014 Ouderavond VSO 23 september 2014 Ouderavond SO 24 september 2014 Koffieochtend OR Pagina 1 van 5 Inhoudsopgave Voorwoord Algemeen: Personeel Algemeen: Nieuwe collega s Algemeen: Nieuwe stagiaires Algemeen: Toestemmingsformulier Algemeen: Schoolfotograaf Algemeen: Gym Algemeen: Vooraankondiging

Nadere informatie

Nieuwsbrief 2 11 september 2014

Nieuwsbrief 2 11 september 2014 Nieuwsbrief 2 11 september 2014 Van de directie Studiedag Donderdag 18 september vindt de eerste studiedag van dit schooljaar plaats. Dit betekent dat alle leerlingen die dag vrij zijn. De leerkrachten

Nadere informatie

De negende editie van de nieuwsbrief

De negende editie van de nieuwsbrief Nieuwsbrief 10 Jaargang 8 16-03-2018 www.olivijn.almere-speciaal.nl De negende editie van de nieuwsbrief Belangrijke data voor de komende periode: 26 tm 28 maart kamp 28 maart schoolreis 29 maart roostervrij

Nadere informatie

Nieuwsbrief oktober 2017

Nieuwsbrief oktober 2017 Nieuwsbrief oktober 2017 Herinnering; staking 5 oktober Donderdag 5 oktober wordt er gestaakt. De school is dan gesloten! Parkeren In de laatste MRvergadering is het parkeren in en rondom de school besproken.

Nadere informatie

PRIKBORD 1 5 oktober 2018

PRIKBORD 1 5 oktober 2018 Schooljaar 2018-2019 3 september 2014 PRIKBORD 1 5 oktober 2018 Agenda 7 oktober Leerlingen / leraren vertrekken naar Letland 12 oktober Leerlingen om 12.00 uur uit 15 okt./19 okt. Herfstvakantie 24 oktober

Nadere informatie

Beste ouders en verzorgers van de kinderen van CBS Tabitha,

Beste ouders en verzorgers van de kinderen van CBS Tabitha, Belangrijke data september: Maandag 9 september OR-vergadering Week 3 9-3 september Startgesprekken Donderdag 2 september Start eerste creatieve carrousel Dinsdag 7 september Ouderavond Kanjertraining

Nadere informatie

Kalender CBS Julianaschool Schooljaar

Kalender CBS Julianaschool Schooljaar Kalender CBS Julianaschool Schooljaar 2018 2019 Contact Julianaschool Bloemstraat 15 8603 XV Sneek Telefoon: 0515-412219 Website: www.julianaschool-sneek.nl Directeur: Dhr. Klaas Jan Visser E-mail: js@palludara.nl

Nadere informatie

06 sept. Lucas de Groot (gr. 5/6) 05 sept. Ilse Rensen (gr.2b) 08 sept. Laura Janssen (gr 5/6) 09 sept. Lisa van Hout (gr. 7b))

06 sept. Lucas de Groot (gr. 5/6) 05 sept. Ilse Rensen (gr.2b) 08 sept. Laura Janssen (gr 5/6) 09 sept. Lisa van Hout (gr. 7b)) September 2015 - nummer 1 Belangrijke data Maandag 7 september OR-vergadering en MR-vergadering Maandag 14 september Kennismakingsavond groep 6/7 om 19.00u. Kennismakingsavond groep 4 en groep 7/8 om 20.00u.

Nadere informatie

4 april 2013. Schoolfotograaf Dinsdag 9 april komt de schoolfotograaf:

4 april 2013. Schoolfotograaf Dinsdag 9 april komt de schoolfotograaf: 4 april 2013 Na een koud, maar lang paasweekend zijn we begonnen met het laatste deel van het schooljaar. In de periode tot de meivakantie staat een aantal activiteiten op het programma: theoretisch en

Nadere informatie

JAARKALENDER De Arke, een school waar elk zich volop mag en kan ontwikkelen! Beste ouders/verzorgers,

JAARKALENDER De Arke, een school waar elk zich volop mag en kan ontwikkelen! Beste ouders/verzorgers, Beste ouders/verzorgers, Het team van CBS De Arke wil u voor het schooljaar 2018-2019 een jaarkalender aanbieden, waarin de meest belangrijke activiteiten staan aangegeven. De Arke, een school waar elk

Nadere informatie

info Bent u ontevreden? Vertel het ons! Bent u tevreden? Vertel het een ander! Kalender: Woordje vooraf Juni 2017

info Bent u ontevreden? Vertel het ons! Bent u tevreden? Vertel het een ander! Kalender: Woordje vooraf Juni 2017 Schoolkrant OBS De Springplank Jaargang 3 Editie 6 Juni 2017 info Kalender: Maandag 3 juli Nieuwe kinderen uit groep 1 komen kennismaken. Dinsdag 4 juli 15.30 uur In het lokaal van groep 5-6 kunnen ouders

Nadere informatie

Kaleidoscoop Website: jaargang 8, nr..;21

Kaleidoscoop Website:     jaargang 8, nr..;21 Nieuwsbrief van Interconfessionele Basisschool Kaleidoscoop schooljaar 2017-2018, Website: www.icbkaleidoscoop.nl E-mail: info@icbkaleidoscoop.nl jaargang 8, nr..;21 INHOUD: 1. Agenda komende weken 2.

Nadere informatie

Agenda. editie Engelandlaan. JAARGANG NUMMER 19 4 juli (laatste dit schooljaar) Beste ouders/verzorgers,

Agenda. editie Engelandlaan. JAARGANG NUMMER 19 4 juli (laatste dit schooljaar) Beste ouders/verzorgers, JAARGANG 2018-2019 NUMMER 19 4 juli (laatste dit schooljaar) editie Engelandlaan Agenda Woensdag 10 juli Zomeruitje kleuterklas 1 Donderdag 11 juli Laatste schooldag tot 12:00uur Vrijdag 12 juli start

Nadere informatie

Brugproat. Nieuwsbrief nr.5 (31 okt. 16 nov.) Schooljaar

Brugproat. Nieuwsbrief nr.5 (31 okt. 16 nov.) Schooljaar Brugproat Nieuwsbrief nr.5 (31 okt. 16 nov.) Schooljaar 2016 2017 Agenda Donderdag 3 nov. 15.00 u. Teamvergadering Vrijdag 4 nov. Schoolleidersopleiding (Judith) Woensdag 9 nov. 12.45 u. Teamvergadering

Nadere informatie

Nieuwsbrief voor de ouders van RK basisschool De Walvis. jaargang 13, nummer 20 vrijdag 29 juni Beste ouders,

Nieuwsbrief voor de ouders van RK basisschool De Walvis. jaargang 13, nummer 20 vrijdag 29 juni Beste ouders, Nieuwsbrief voor de ouders van RK basisschool De Walvis jaargang 13, nummer 20 vrijdag 29 juni 2012 Beste ouders, In deze voorlaatste nieuwsbrief kunt u lezen over het afscheid van juffrouw Marie-José

Nadere informatie

school de Ontmoeting Nieuwsbrief 1. Stand van zaken 2. Afscheid en welkom

school de Ontmoeting Nieuwsbrief 1. Stand van zaken  2. Afscheid en welkom school de Ontmoeting Nieuwsbrief Hierbij leest u nieuwsbrief 3 van het schooljaar 2018-2019 In deze nieuwsbrief treft U de volgende onderwerpen aan: 1.Stand van zaken 2.Afscheid en welkom 3.Oudergspreken

Nadere informatie

SWS De Nijewier (04VG) Datum: Maandag Dinsdag Woensdag Donderdag Vrijdag Zaterdag Zondag Week

SWS De Nijewier (04VG) Datum: Maandag Dinsdag Woensdag Donderdag Vrijdag Zaterdag Zondag Week augustus 2017 Week 31 01 02 03 04 05 06 Week 32 07 08 09 10 11 12 13 Week 33 14 15 16 17 18 19 20 Week 34 21 22 23 24 25 26 27 Week 35 28 29 30 31 ParnasSys - Jaarplan (P1.1) Pagina: 1 september 2017 Week

Nadere informatie

Jaargang 2017/ nr september 2017

Jaargang 2017/ nr september 2017 NIEUWSBRIEF Jaargang 2017/2018 - nr. 6-26 september 2017 Kind op maandag Kijk dan naar me! Genesis 29: 21-35 en Genesis 30: 1-24 Na de bruiloft blijkt dat Lea de plaats van haar jongste zus heeft ingenomen.

Nadere informatie

Locatie S.O.: Dr. Herderscheeschool, Schapendijk 3, 7608 LV Almelo Locatie V.S.O.: De Brug, Burcht 107, 7608 JD Almelo

Locatie S.O.: Dr. Herderscheeschool, Schapendijk 3, 7608 LV Almelo Locatie V.S.O.: De Brug, Burcht 107, 7608 JD Almelo Locatie S.O.: Dr. Herderscheeschool, Schapendijk 3, 7608 LV Almelo Locatie V.S.O.: De Brug, Burcht 107, 7608 JD Almelo i Jaargang : 6 Maand : Oktober 2007 Afdeling : S.O. Geachte ouders/verzorgers, Met

Nadere informatie

CBS De Paadwizer. Belangrijke data: Van de directie. Nieuwsbrief nr. 1 september Maandag 26 augustus Start schooljaar

CBS De Paadwizer. Belangrijke data: Van de directie. Nieuwsbrief nr. 1 september Maandag 26 augustus Start schooljaar Nieuwsbrief 19-20 nr. 1 september 2020 CBS De Paadwizer Willem Kroezestraat 6-B 8434 NN Waskemeer Tel: 0516-421075 Mail: cbsdepaadwizer@tjongerwerven.nl Van de directie We zijn weer gestart De scholen

Nadere informatie

VOORWOORD. Hartelijk welkom in onze Talententuin! Beste ouders/verzorgers,

VOORWOORD. Hartelijk welkom in onze Talententuin! Beste ouders/verzorgers, KALENDER 0-00 VOORWOORD Hartelijk welkom in onze entuin! Beste ouders/verzorgers, Hierbij ontvangt U de schoolkalender 0-00 van entuin Maastricht. In de entuin Maastricht werkt het SBO en het SO (JRK IvOO)

Nadere informatie

Hallo Nummer 1. (schooljaar , 2 september 2018 )

Hallo Nummer 1. (schooljaar , 2 september 2018 ) Hallo Nummer 1 (schooljaar 2018-2019, 2 september 2018 ) Beste ouder(s)/verzorger(s), In deze Hallo o.a. : Start schooljaar 2018-2019 Ouderavond donderdag 6 september Schoolfotograaf Jaarkalender Inschrijfmiddag

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF. Nieuwe Directie

NIEUWSBRIEF. Nieuwe Directie Agenda 23 feb; rapport mee 23 feb: uitje groep 8 26 feb t/m 2 mrt: krokusvakantie 14 maart: (mogelijk) stakingsdag 19 maart: studiedag bestuur: lln vrij 21-28 maart Cultuurweek 29 en 30 mrt: presentaties

Nadere informatie

Kwadijk 92, 1471 CE Kwadijk. Tel.: September/Oktober

Kwadijk 92, 1471 CE Kwadijk. Tel.: September/Oktober Kwadijk 92, 1471 CE Kwadijk. Tel.: 0299 621760 September/Oktober Belangrijke data in september: 18 september Ouderavond en informatieavond. 28 september Oud papier. 04 oktober NIO voor groep 8 in Warder.

Nadere informatie

PBS les van de week. De les die vanaf komende maandag centraal staat en waarop door middel van de muntjes extra zal worden bekrachtigd is:

PBS les van de week. De les die vanaf komende maandag centraal staat en waarop door middel van de muntjes extra zal worden bekrachtigd is: Hierbij ontvangt u onze nieuwsbrief. De volgende nieuwsbrief zal verschijnen op vrijdag 13 okt 2017. De nieuwsbrief staat op onze site www.kompasassen.nl. PBS les van de week De les die vanaf komende maandag

Nadere informatie

Riemslootnieuws Jaargang tel. nr KDV en BSO Dag en Dou

Riemslootnieuws Jaargang tel. nr KDV en BSO Dag en Dou Riemslootnieuws 712 21-09-2017 Jaargang 17 e-mail: info@obsderiemsloot.nl tel. nr. 0516 432090 KDV en BSO Dag en Dou email: roezemoes@dagendou.nl KDV en BSO Flexkidz email: kdvappelscha@gmail.com www.comprix.nl

Nadere informatie

Eben Haëzer nieuws Nieuwsbrief juli 2017

Eben Haëzer nieuws Nieuwsbrief juli 2017 Eben Haëzer nieuws Nieuwsbrief juli 2017 Belangrijke data: 17 juli Musical en afscheid groep 8 19 juli Schoolkrant Eben Haëzer 20 juli Laatste schooldag: 8.30 uur Start school 9.30 uur Start vossenjacht

Nadere informatie

Jaargids Dynamica XL locatie Tjotterlaan. Jaargids

Jaargids Dynamica XL locatie Tjotterlaan. Jaargids Jaargids 2016-2017 Dynamica XL locatie Tjotterlaan Jaargids 2016-2017 Expertisecentrum Passend Onderwijs Molenwerf 1C, 1541 WR Koog aan de Zaan Nieuwendamstraat 2A, 1507 JE 1508 BB Zaandam Sportstraat

Nadere informatie

OUDERINFO. Start schooljaar. Informatieavond. Schooljaar 2017/2018 Nummer 1 11 september Agenda

OUDERINFO. Start schooljaar. Informatieavond. Schooljaar 2017/2018 Nummer 1 11 september Agenda OUDERINFO Start schooljaar Inmiddels zit de eerste schoolweek er alweer op. We hebben een fijne start gehad. Er wordt weer volop gespeeld en hard gewerkt! Zoals voor de zomervakantie is medegedeeld, kunnen

Nadere informatie

Beste ouders en/of verzorgers,

Beste ouders en/of verzorgers, Nieuwsbrief van Interconfessionele Basisschool Kaleidoscoop schooljaar 2018-2019, Website: www.icbkaleidoscoop.nl E-mail: info@icbkaleidoscoop.nl jaargang 9, nr..; 2 INHOUD: 1. Agenda komende weken 2.

Nadere informatie

Dinsdag 26 september Informatieavond groep 1, 2 en 3. Donderdag 5 oktober Studiedag / Dag van de leraar. Alle kinderen vrij

Dinsdag 26 september Informatieavond groep 1, 2 en 3. Donderdag 5 oktober Studiedag / Dag van de leraar. Alle kinderen vrij INFO Jaargang 24, Nummer 5, 26-9-2017 Maandag 25 september Directie aanwezig Dinsdag 26 september Directie aanwezig Informatieavond groep 1 t/m 3 Woensdag 27 september Donderdag 28 september Directie aanwezig

Nadere informatie

ICBS De Windroos WEEKINFO 03. Belangrijke data: Operajaar. Onderwijs op De Windroos. Galeistraat TJ Zaandam

ICBS De Windroos WEEKINFO 03. Belangrijke data: Operajaar. Onderwijs op De Windroos. Galeistraat TJ Zaandam WEEKINFO 03 ICBS De Windroos Galeistraat 2 1503 TJ Zaandam 075 20 10 129 info@de-windroos.nl Belangrijke data: 25-9-2017 Kinderen vrij: Studiedag 27-9-2017 Beste ouders/verzorgers, In deze info: Startgesprekken

Nadere informatie

Nieuwsbrief 1 September 2016

Nieuwsbrief 1 September 2016 Nieuwsbrief 1 September 2016 Inhoud deze maand: 1. Nieuwsbrief/schoolkrant 2. Kerkdienst opening schooljaar 3. Digiduif 4. Openingsfeest 2 september 5. Brandweerdag 6. Kinderpostzegelactie 7. Schoolgids,

Nadere informatie

t Wiekendje Agenda: Vrijdag 30 september: speelgoedtijd groepen 1-2.

t Wiekendje  Agenda: Vrijdag 30 september: speelgoedtijd groepen 1-2. t Wiekendje www.dewieken.com Agenda: Vrijdag 30 september: speelgoedtijd groepen 1-2. Maandag 3 oktober: erfgoedproject Kort en Klein Dinsdag 4 oktober: dierendag Dinsdag 4 oktober: GMR-vergadering Woensdag

Nadere informatie

Wij wensen u veel leesplezier bij het lezen van deze nieuwsbrief.

Wij wensen u veel leesplezier bij het lezen van deze nieuwsbrief. CBS de Arke De Arke, een school waar elk zich volop mag en kan ontwikkelen! april 2014 Beste ouder(s)(verzorger(s)), Tramdijk 10, 8532 BX Lemmer Tel.: 0514-560440 www.dearke-meilan.nl e-mail: de.arke@cbo-meilan.nl

Nadere informatie

17 juli Nieuwsbrief De Zon. Digitale nieuwsbrief van RKBS De Zon voor ouders/verzorgers

17 juli Nieuwsbrief De Zon. Digitale nieuwsbrief van RKBS De Zon voor ouders/verzorgers Schooljaar: 2016-2017, nummer 16 Nieuwsbrief De Zon Digitale nieuwsbrief van RKBS De Zon voor ouders/verzorgers In deze nieuwsbrief wordt aandacht besteed aan de volgende onderwerpen: - Schoolregel van

Nadere informatie

Beste ouder(s)/verzorger(s),

Beste ouder(s)/verzorger(s), 7 september 2018 Beste ouder(s)/verzorger(s), De eerste week zit er inmiddels weer op! Natuurlijk zijn wij als team alweer even bezig om het schooljaar goed en gezellig met elkaar te kunnen starten. Dit

Nadere informatie

ICBS De Windroos WEEKINFO 06. Belangrijke data: Operajaar. Onderwijs op De Windroos. Galeistraat TJ Zaandam

ICBS De Windroos WEEKINFO 06. Belangrijke data: Operajaar. Onderwijs op De Windroos. Galeistraat TJ Zaandam WEEKINFO 06 ICBS De Windroos Galeistraat 2 1503 TJ Zaandam 075 20 10 129 info@de-windroos.nl Belangrijke data: 17-10-2017 Jaarvergadering OR Beste ouders/verzorgers, In deze info: Aanmelden voor Gras Jaarvergadering

Nadere informatie