CBS de Arke. oktober De Arke, een school waar elk zich volop mag en kan ontwikkelen! Belangrijke data

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "CBS de Arke. oktober De Arke, een school waar elk zich volop mag en kan ontwikkelen! Belangrijke data"

Transcriptie

1 CBS de Arke De Arke, een school waar elk zich volop mag en kan ontwikkelen! oktober 2016 Beste ouder(s),verzorger(s), Wij wensen u veel leesplezier bij het lezen van deze nieuwsbrief. Tramdijk 10, 8532 BX Lemmer Tel.: de.arke@cbo-meilan.nl Belangrijke data Oktober 5 oktober: Omgekeerde tien minuten gesprekken groepen 2 t/m 8 6 oktober: CBO Meilandag, alle leerlingen hebben de hele dag vrij 13 oktober: Inloopmiddag voor ouders en andere belangstellenden van uur 14 oktober: Einde Kinderboekenweek 17 t/m 21 oktober: Herfstvakantie Week 43: Luizencontrole 24 oktober: Start blok 2 Jong Talent 1 & 2 27 oktober: Start blok 2 Skills 5 t/m 8 28 oktober: Start blok 2 Jong Talent 3 & 4 November 7, 14 november: Jong Talent 1 & 2 3, 10, 17 november: Skills 5 t/m 8 4, 11, 18 november: Jong Talent 3 & 4 8 november: Schoolschoonmaak voor de ouders van de groepen 3 t/m 8 10 november: Schoolschoonmaak voor de ouders van de groepen 1 en 2 14 en 21 november: Voortgangsgesprekken groep 8 23 en 30 november: Studiemiddag voor de leerkrachten. Alle leerlingen hebben vanaf uur VRIJ Personeel/ Team Juf Margreeth Bergsma, intern begeleider op CBS De Arke is nog steeds met zorgverlof. Juf Elisah van Zanden vervangt haar taak twee dagen in de week (maandag en vrijdag). De lesgevende taak die juf Elisah van Zanden op maandag in groep 8a heeft wordt overgenomen door meester Sietze Greidanus en op de vrijdag in groep 6a wordt deze overgenomen door juf Jellie Haitsma.

2 Welkom op school We willen onze nieuwe leerlingen van harte welkom heten: In groep 1: Torsten Wiersma, Zenn Bult, Sophie Henze, Jesse Brouwer, Bente Neve, Rohan Hanse, Amarins Boersma, Rikst Hoekstra, Daley Wever, Yarno Wever, Luuk Hak, Rutger Anema, Yfke Roex, Yaiden de Jong In groep 2: Levi Noordmans, Robert Jan Roarda In groep 3: Dylano Bootsma, Nils Bult, Yfke de Haan, Fimme Hooijenga, Aiden Kramer In groep 5: Dylan Sinnema In groep 8: Anne-Sofie Witteveen Fijn dat jullie er zijn en we wensen jullie een prettige schoolperiode op CBS De Arke toe! Aanmelding nieuwe leerlingen: Inschrijven op CBS De Arke, het kan nu al! Het is voor een basisschool van groot belang dat tijdig bekend is hoeveel kinderen er te verwachten zijn. Een goede planning voor groepen en leerkrachten voor de komende 4 jaar is mogelijk als we weten hoeveel kinderen er gaan komen. We willen u daarom vragen uw kind(eren) vast op te geven voor de school. Is uw kind in de leeftijd van 0 tot 4 jaar, dan stellen we het erg op prijs dat u het inschrijfformulier invult en opstuurt naar school of even langs komt brengen. U kunt het inschrijfformulier halen op kantoor of downloaden van de website. Heeft u uw kind al opgegeven, dan hoeft het natuurlijk niet nogmaals. Als u in uw omgeving gezinnen weet met kinderen die te zijner tijd mogelijk naar CBS De Arke gaan, zijn ook deze aanmeldingen van harte welkom. Alvast bedankt!!!! Peuterspeelzaalgroep van DOOMIJN gehuisvest in CBS De Arke Sinds het begin van dit schooljaar is er een peuterspeelzaalgroep van Doomijn gehuisvest in CBS De Arke. Elke ochtend, vanaf 8.30 uur. Inmiddels is er een wachtlijst, om die reden raden we u aan uw kind zo vroeg mogelijk aan te melden. Het peuterlokaal zit naast de lokalen van de groepen 1a en 1b. Het ligt in de verwachting dat er veel samengewerkt gaat worden tussen de peuterleidsters en de leerkrachten van de groepen 1. Dit komt de doorgaande lijn van de jonge kinderen vanaf 3 jaar ten goede.

3 Samen actief voor een Gezonde school Gezond in gedrag In de maand september is in alle groepen uitgebreid aandacht geschonken aan onze vier schoolregels: 1. Je houdt rekening met elkaar. 2. Je helpt elkaar wanneer dat nodig is. 3. Je speelt met elkaar, je sluit niemand buiten. 4. Als je ruzie hebt gemaakt, los je het samen op. In oktober gaan we aan de slag met: 1. Leerkrachten vullen de vragenlijsten t.a.v. de sociaal emotionele ontwikkeling van de leerlingen in hun klas in Zien in, het leerlingvolgsysteem en bespreken deze met de interne begeleider tijdens de groepsbesprekingen. 2. Lessen over het gebruik en gevaar van internet: Werken aan mediawijsheid. 3. In de midden- en bovenbouwgroepen wordt het Internetprotocol besproken 4. Het team volgt tijdens twee studiebijeenkomsten in november de Kanjertraining Kinderboekenweek In alle groepen wordt volop gelezen en gewerkt over het thema van de Kinderboekenweek. Alle leerlingen hebben eerder al genoten van de voorstellingen van De Frets. Donderdagmiddag 13 oktober 2016 sluiten wij de Kinderboekenweek af met een inloopmiddag voor jong en oud. Iedereen is van harte welkom van uur uur. Natuurlijk zijn alle opa s en oma s, pakes en beppes ook uitgenodigd. Er is deze middag heel veel te zien, laat u verrassen! Tot ziens op donderdagmiddag 13 oktober. Start individuele Kindgesprekken Op CBS De Arke willen we graag het zelfsturend leren bij de kinderen stimuleren. Vaardigheden die de leerlingen hierbij ontwikkelen zijn: samenwerken, verantwoordelijkheid en reflectie. We leren dat iedereen uniek en bijzonder is en op zijn/haar eigen manier leert! Vanaf week 43 starten we weer met de individuele Kindgesprekken. In het gesprek komen vragen over het welbevinden, werkhouding, samenwerken, persoonlijke doelen aan de orde. De leerkracht wordt tijdens het gesprek vrij geroosterd om optimaal tijd te kunnen nemen voor de gesprekken die buiten het klaslokaal worden gehouden. Alle leerlingen uit de groepen 1 t/m 8 komen elk twee keer per jaar aan de beurt.

4 Bovenschoolse Verrijkingsgroep op CBS De Arke Dinsdag 23 september is de bovenschoolse verrijkingsgroep INGENIUM op CBS De Arke van start gegaan. Dit is een verrijkingsgroep voor hoogbegaafde kinderen met een speciale onderwijsbehoefte. Naast het onderwijs op maat binnen de eigen groep en op de eigen school werken we binnen deze groep aan de drie denkvaardigheden analytisch, creatief en praktisch denken. Deze voorziening bieden we binnen CBO Meilan op drie locaties aan (Lemmer, Joure en Heerenveen). Dit geldt voor kinderen uit de midden- en bovenbouw. In de bijlage kunt u hierover meer informatie lezen. Voor vragen kunt u altijd terecht bij de hoogbegaafdheidscoördinator van CBS De Arke juf Elisah van Zanden. Vrijwillige ouderbijdrage Ieder jaar wordt aan de ouders van de leerlingen van CBS De Arke een financiële ouderbijdrage gevraagd. De bedragen en de bestemming van de gelden staan vermeld in de schoolgids en achter op de jaarkalender. We werken zoveel mogelijk met automatische incasso. De bestanden hiervoor zijn naar de bank gestuurd en de bijdrage wordt omstreeks 24 oktober van uw rekening afgeschreven. Heeft u geen machtigingsformulier ontvangen, dan kunt u een formulier hiervoor vragen aan de leerkracht van uw kind. Wilt of kunt u geen toestemming geven aan CBS De Arke om automatisch van uw rekening te incasseren, dan vragen we u de voor uw kind(eren) van toepassing zijnde bijdrage(n) over te maken naar NL61 RABO ten name van CBO Meilân inzake CBS De Arke. Wilt u bij uw betaling de naam en de groep van uw kind vermelden? Zijn er omstandigheden waardoor u niet (alles) kunt betalen, dan wijzen we u op Stichting Leergeld. En natuurlijk kunt u altijd contact opnemen met juf Sietske de Jong, directeur. Verkeersveiligheid rondom de school Vanwege de onveilige verkeersveiligheid op de weg bij de ingang van de peuters en kleuters hebben we contact opgenomen met de verkeersdeskundige van de gemeente De Fryske Marren. Het antwoord van de gemeente is: De voor auto s doodlopende weg aan de rechterkant van de school (peuter- en kleuteringang) wordt voorlopig niet aangepakt. Op dit moment is het een bouw-weg en dit zal voorlopig ook zo blijven. De weg wordt later pas aangepakt en zal dan dienen als ontsluiting van de nieuwe wijk (fase twee). In principe zijn het alleen de ouders die gebruik maken van deze weg. De weggebruiker (ouder) is primair zelf verantwoordelijk voor zijn of haar eigen veiligheid en die van andere verkeersdeelnemers in de onmiddellijke omgeving. De gemeente is verantwoordelijk bij bijvoorbeeld verzakkingen, uitstekende delen etc. De MR van CBS De Arke zal van haar kant aan de gemeente vragen of de bouw-weg zo snel als mogelijk aangepakt kan worden.

5 Om bovenal de veiligheid van de kinderen in acht te nemen willen we vragen of u wilt meewerken aan het volgende: 1. Ouders van de groepen 1 en 2 : Kom zoveel mogelijk op de fiets Houd u kind aan de hand bij het oversteken, zodra u de bouw-weg oversteekt Houd als automobilist rekening met overstekende kinderen Ga niet achteruit de bouw-weg uitrijden Parkeer zoveel mogelijk de auto op het parkeerterrein bij de Poiesz 2. Leerlingen van de groepen 5 t/m 8: Kom zoveel mogelijk op de fiets, zodat er meer parkeerruimte overblijft voor de halers en brengers van de jongere groepen. Alvast bedankt. Dag van de leerkracht Woensdag 5 oktober was het de Dag van de leerkracht! De leerkrachten willen de kinderen bedanken voor de speciale kaartjes die ze hebben ontvangen. Persoonlijk, anoniem, of per post. Het is fijn om complimenten te ontvangen en al helemaal als het compliment komt van kinderen uit je groep! Nieuws van de MR Ook komend schooljaar zal de MR namens ouders en personeelsleden bewaken dat beleid wordt opgesteld en nageleefd, en waar nodig ook wordt bijgesteld. Als MR stellen we het op prijs als u met ons mee denkt. U kunt vragen stellen aan één van de MR-leden of via de mail: mr.arke@cbo-meilan.nl De eerste vergadering is op maandag 3 oktober jl. gehouden. Meester Pieter Dijkstra is welkom geheten als nieuw MRlid. Juf Yris Manders is begonnen aan haar 2 e termijn. We zijn blij dat zij weer actief zijn voor de MR. Traditiegetrouw staat een eerste vergadering van het nieuwe schooljaar in het teken van de vergaderkalender, waarbij vergaderdata en onderwerpen worden bepaald. Behalve jaarlijks terugkerende onderwerpen zoals de begroting, formatie en de schoolgids, zal de MR dit jaar speciaal aandacht besteden aan uitvoering van het dyslexiebeleid, ouderbetrokkenheid en de evaluatie van de MR. Vanwege vragen van ouders en ervaringen is de verkeersveiligheid uitgebreid aan bod geweest in de eerste vergadering. De MR gaat een brief sturen aan de verkeerskundige van de gemeente Fryske Marren om te wijzen op het gevaar van het fietspad naast school, aan de kleuterzijde. Ook hecht de MR veel waarde aan verantwoord gedrag van ouders, zowel bij het parkeren rond school als bij het vervoeren van kinderen in de eigen auto voor schoolactiviteiten. Dit zal nogmaals onder de aandacht van ouders worden gebracht. Wij wensen iedereen een interessant en betrokken schooljaar toe! Sandra Schouwenaars, voorzitter MR Mede namens personeelsleden Yris Manders, Anthonia Eppinga, Eelkje Loopik en Pieter Dijkstra en ouderleden Inge Regts, Rudie van Rhee en Robert van der Bij

6 Nieuws van de OR Alweer een nieuw schooljaar waarin wij als OR de werkgroepen weer mogen bijstaan in het organiseren van prachtige en gezellige activiteiten. Maar niet voordat wij hierbij drie nieuwe leden aan u willen voorstellen: Bianca Hummel, Sandra Lautenbach en Suzanne Boeijen Fijn dat jullie bij ons zijn en wij wensen jullie heel veel plezier toe met het mede-organiseren en coördineren van de verschillende activiteiten op school. De afgelopen jaren hebben ook velen van u een actieve bijdrage geleverd aan de verschillende feesten en activiteiten op school door u als hulpouder te hebben opgegeven. Met heel veel dankbaarheid kijken wij als OR hierop terug en hopen ook dit jaar weer op u te mogen rekenen. Want zonder voldoende hulpouders kunnen bepaalde activiteiten niet doorgaan! Lijkt het u leuk om ons te helpen of heeft u andere vragen, dan kunt u de leden van de OR persoonlijk benaderen of via ons mailadres (ouderraad.dearke@gmail.com). Alle hulp is welkom en wordt zeer gewaardeerd! Tosti eten is en blijft lekker dus...wil de OR dit schooljaar wel 2 keer voor de groepen tosti's maken.de data zijn donderdag 13 oktober a.s. voor de groepen 1 t/m 4 en vrijdag 14 oktober a.s. voor de groepen 5 t/m 8. In het voorjaar op dinsdag 14 februari a.s. voor de groepen 1 t/m 4 en woensdag 15 februari a.s. voor de groepen 5 t/m 8. Namens de OR. Dorie Wijnbergen (voorzitter), Christian Bouwmeester, Menno Bakker, Janke Jongschaap, Bridget Hoekstra, Sandra Reitsma, Bianca Hummel, Sandra Lautenbach, Suzanne Boeijen en Juf Janny de Jong. Spaaractie voor een actief schoolplein JUMBO spaaractie! Tot en met dinsdag 11 oktober 2016 kan er bij de Jumbo Supermarkten gespaard worden voor spel- en leermateriaal. Cbs De Arke doet mee aan deze actie, het doel is om zoveel mogelijk punten te verzamelen, want hoe meer punten we verzamelen, hoe meer geld we uiteindelijk kunnen besteden. We hebben als spaardoel gekozen voor buitenspeelmateriaal. Uiteindelijk zijn we vrij om te kiezen wat dat gaat worden, enkele voorbeelden kun je zien op de Jumbo spaaractie pagina. We hebben uw hulp nodig. Bij besteding van iedere krijgt u een schoolpunt met een code. Op de website kunt u heel eenvoudig de punten toewijzen aan onze school. Het zou fijn zijn wanneer u zoveel mogelijk familie, vrienden, buren etc. aanbeveelt de punten aan onze school te 'geven'. Mocht het zo zijn dat het online inleveren van de punten niet slaagt, mag u de schoolpunten ook op school inleveren, dan zorgen wij wel voor de verdere afhandeling. U helpt toch mee? Communicatie Heeft u vragen of opmerkingen over de onderwerpen uit deze nieuwsbrief? We horen het graag! Afspraak met de directeur of leerkracht Wij stellen een open en directe communicatie met ouders en verzorgers erg op prijs. Heeft u een vraag of opmerking, aarzel dan niet om even binnen te lopen. Wilt u een langer gesprek met een leerkracht of de directie, juf Sietske de Jong, dan is het verstandig om een afspraak te maken. Het snelste doet u dit via de.arke@cbo-meilan.nl Met vriendelijke groeten, Het team van CBS De Arke

CBS De Arke. november De Arke, een school waar elk zich volop mag en kan ontwikkelen! Belangrijke data

CBS De Arke. november De Arke, een school waar elk zich volop mag en kan ontwikkelen! Belangrijke data CBS De Arke De Arke, een school waar elk zich volop mag en kan ontwikkelen! november 2016 Beste ouder(s),verzorger(s), Wij wensen u veel leesplezier bij het lezen van deze nieuwsbrief. Belangrijke data

Nadere informatie

CBS de Arke. De Arke, een school waar elk zich volop mag en kan ontwikkelen! Beste ouder(s)/verzorger(s),

CBS de Arke. De Arke, een school waar elk zich volop mag en kan ontwikkelen! Beste ouder(s)/verzorger(s), CBS de Arke De Arke, een school waar elk zich volop mag en kan ontwikkelen! Maart 2016 Tramdijk 10, 8532 BX Lemmer Tel.: 0514-560440 www.dearke-meilan.nl e-mail: de.arke@cbo-meilan.nl Beste ouder(s)/verzorger(s),

Nadere informatie

CBS de Arke. De Arke, een school waar elk zich volop mag en kan ontwikkelen!

CBS de Arke. De Arke, een school waar elk zich volop mag en kan ontwikkelen! CBS de Arke De Arke, een school waar elk zich volop mag en kan ontwikkelen! April 2016 Beste ouder(s)/verzorger(s), Wij wensen u veel leesplezier bij het lezen van deze nieuwsbrief. Tramdijk 10, 8532 BX

Nadere informatie

Wij wensen u veel leesplezier bij het lezen van de eerste nieuwsbrief in het nieuwe schooljaar.

Wij wensen u veel leesplezier bij het lezen van de eerste nieuwsbrief in het nieuwe schooljaar. CBS de Arke De Arke, een school waar elk zich volop mag en kan ontwikkelen! September 2017 Beste ouder(s)(verzorger(s)), Wij wensen u veel leesplezier bij het lezen van de eerste nieuwsbrief in het nieuwe

Nadere informatie

CBS de Arke. November 2017: De Arke, een school waar elk zich volop mag en kan ontwikkelen! Belangrijke data

CBS de Arke. November 2017: De Arke, een school waar elk zich volop mag en kan ontwikkelen! Belangrijke data CBS de Arke De Arke, een school waar elk zich volop mag en kan ontwikkelen! November 2017 Beste ouder(s), (verzorger(s), Wij wensen u veel leesplezier bij het lezen van de nieuwsbrief van november. Tramdijk

Nadere informatie

Wij wensen u veel leesplezier bij het lezen van deze nieuwsbrief.

Wij wensen u veel leesplezier bij het lezen van deze nieuwsbrief. CBS de Arke De Arke, een school waar elk zich volop mag en kan ontwikkelen! Januari 2015 Beste ouder(s)(verzorger(s)), Tramdijk 10, 8532 BX Lemmer Tel.: 0514-560440 www.dearke-meilan.nl e-mail: de.arke@cbo-meilan.nl

Nadere informatie

CBS de Arke. september 2015. De Arke, een school waar elk zich volop mag en kan ontwikkelen! Beste ouder(s)(verzorger(s)), Belangrijke data

CBS de Arke. september 2015. De Arke, een school waar elk zich volop mag en kan ontwikkelen! Beste ouder(s)(verzorger(s)), Belangrijke data CBS de Arke De Arke, een school waar elk zich volop mag en kan ontwikkelen! september 2015 Tramdijk 10, 8532 BX Lemmer Tel.: 0514-560440 www.dearke-meilan.nl e-mail: de.arke@cbo-meilan.nl Beste ouder(s)(verzorger(s)),

Nadere informatie

CBS De Arke. december De Arke, een school waar elk zich volop mag en kan ontwikkelen! Belangrijke data

CBS De Arke. december De Arke, een school waar elk zich volop mag en kan ontwikkelen! Belangrijke data CBS De Arke De Arke, een school waar elk zich volop mag en kan ontwikkelen! december 2016 Beste ouder(s),verzorger(s), Wij wensen u veel leesplezier bij het lezen van deze laatste nieuwsbrief van 2016!

Nadere informatie

Eben Haëzer nieuws Nieuwsbrief februari 2018

Eben Haëzer nieuws Nieuwsbrief februari 2018 Eben Haëzer nieuws Nieuwsbrief februari 2018 Samenwerken op het leerplein Emmerdrummen in groep 5 t/m 8 Belangrijke data: 14 februari Stakingsdag 15 februari Tienminutengesprekken 15 februari Normeringsonderzoek

Nadere informatie

Eben Haëzer nieuws Nieuwsbrief november 2017

Eben Haëzer nieuws Nieuwsbrief november 2017 Eben Haëzer nieuws Nieuwsbrief november 2017 Voorleeskampioen 2017 Leonore Boek Voorleeswedstrijd 2017 Belangrijke data: 11 november Sint Maarten 15 november MR vergadering 20 november Start tevredenheidsonderzoek

Nadere informatie

Spoarsiker Nieuws Nieuwsbrief november 2017

Spoarsiker Nieuws Nieuwsbrief november 2017 Spoarsiker Nieuws Nieuwsbrief november 2017 Inloopmiddag kinderboekenweek Belangrijke data: 5 november KSG dienst 7 november MR vergadering 11 november Sint Maarten 20 november Start tevredenheidsonderzoek

Nadere informatie

Eben Haëzer nieuws Nieuwsbrief maart 2018

Eben Haëzer nieuws Nieuwsbrief maart 2018 Eben Haëzer nieuws Nieuwsbrief maart 2018 Op facebook plaatsen wij elke week updates over onze school! Belangrijke data: 14 maart Week van het geld in groep 7 & 8 14 maart MR vergadering 21 maart Open

Nadere informatie

Spoarsiker Nieuws Nieuwsbrief februari 2019

Spoarsiker Nieuws Nieuwsbrief februari 2019 Spoarsiker Nieuws Nieuwsbrief februari 2019 Wist je dat we met alle kinderen leergesprekken voeren? Dit is de voorbereiding voor de gesprekken in februari. Belangrijke data: 12 februari Ouderpanel vergadering

Nadere informatie

CBS de Arke. december De Arke, een school waar elk zich volop mag en kan ontwikkelen! Beste ouder(s)/verzorger(s), Belangrijke data

CBS de Arke. december De Arke, een school waar elk zich volop mag en kan ontwikkelen! Beste ouder(s)/verzorger(s), Belangrijke data CBS de Arke De Arke, een school waar elk zich volop mag en kan ontwikkelen! december 2015 Tramdijk 10, 8532 BX Lemmer Tel.: 0514-560440 www.dearke-meilan.nl e-mail: de.arke@cbo-meilan.nl Beste ouder(s)/verzorger(s),

Nadere informatie

Spoarsiker Nieuws Nieuwsbrief september 2018

Spoarsiker Nieuws Nieuwsbrief september 2018 Spoarsiker Nieuws Nieuwsbrief september 2018 Wist u dat we een nieuw lokaal hebben op school? Kom snel eens een kijkje nemen! Belangrijke data: 11 september Luizencontrole 11 september Leerlingenraadvergadering

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Welkom! Afspraken en regels. Jaarkalender. In dit nummer:

Nieuwsbrief. Welkom! Afspraken en regels. Jaarkalender. In dit nummer: 30 augustus 2016 Nieuwsbrief Welkom! Graag heet ik alle leerlingen en ouders weer van harte welkom op school! Op de eerste dag zijn de kinderen altijd benieuwd naar hun nieuwe lokaal en hun nieuwe juf(fen)

Nadere informatie

Wij wensen u veel leesplezier bij het lezen van deze nieuwsbrief.

Wij wensen u veel leesplezier bij het lezen van deze nieuwsbrief. CBS de Arke De Arke, een school waar elk zich volop mag en kan ontwikkelen! Beste ouder(s)(verzorger(s)), februari 2014 Tramdijk 10, 8532 BX Lemmer Tel.: 0514-560440 www.dearke-meilan.nl e-mail: de.arke@cbo-meilan.nl

Nadere informatie

Eben Haëzer nieuws Nieuwsbrief december 2017

Eben Haëzer nieuws Nieuwsbrief december 2017 Eben Haëzer nieuws Nieuwsbrief december 2017 Sinterklaassprookje groep 1 t/m 4 Belangrijke data: 12 december Stakingsdag, CBS Eben Haëzer blijft open maar biedt een alternatief programma. 20 december Lichtjespad

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Mededelingen:

Nieuwsbrief. Mededelingen: Nieuwsbrief 06-11-2014 Schooljaar 2014-2015 Mededelingen: Sinterklaas Vorige week woensdag hebben de kinderen van groep 1 t/m 4 met veel plezier in de schatkamer van Sinterklaas aangegeven welk cadeautje

Nadere informatie

De Arke, een school waar elk zich volop mag en kan ontwikkelen!

De Arke, een school waar elk zich volop mag en kan ontwikkelen! De Arke, een school waar elk zich volop mag en kan ontwikkelen! JAARKALENDER CBS De Arke Tramdijk 10, 8532 BX Lemmer Postadres: Postbus 195, 8530 AD Lemmer Tel.:0514 560440 Website: www.dearke-meilan.nl

Nadere informatie

Belangrijke data. Algemeen

Belangrijke data. Algemeen Ziekmelden kan via: afwezigdommeldal@eenbes.nl. Telefonisch van 8.00 uur tot 8.30 uur. Heeft u Facebook? Kijk ook eens op onze pagina: Brede School Dommeldal 5 oktober 2017 nummer 6 Belangrijke data 5

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF 2. In deze nieuwsbrief:

NIEUWSBRIEF 2. In deze nieuwsbrief: NIEUWSBRIEF 2 In deze nieuwsbrief: Nieuws uit de onderbouw Bewegingsonderwijs middenbouw Kinderboekenmarkt MSM Got Talent Inzameling oude apparaten Bericht van de Steunvereniging Studiedag Kinder-monumentendag

Nadere informatie

CBS de Arke. April 2015. Belangrijke data. De Arke, een school waar elk zich volop mag en kan ontwikkelen! Beste ouder(s)(verzorger(s)),

CBS de Arke. April 2015. Belangrijke data. De Arke, een school waar elk zich volop mag en kan ontwikkelen! Beste ouder(s)(verzorger(s)), CBS de Arke De Arke, een school waar elk zich volop mag en kan ontwikkelen! Beste ouder(s)(verzorger(s)), April 2015 Tramdijk 10, 8532 BX Lemmer Tel.: 0514-560440 www.dearke-meilan.nl e-mail: de.arke@cbo-meilan.nl

Nadere informatie

Samen goed voor elkaar!

Samen goed voor elkaar! Nieuwsbrief 1 18 september 2015 De nieuwsbrief van de Sint Maartenschool. Samen goed voor elkaar! In deze nieuwsbrief Belangrijke data Intern begeleiders Inloopochtenden Opa & oma dag Zand- en watertafel

Nadere informatie

Maandag 23 oktober t/m maandag 30 oktober Herfstvakantie Meekijk kanjerles voor ouders in de groep van uw kind

Maandag 23 oktober t/m maandag 30 oktober Herfstvakantie Meekijk kanjerles voor ouders in de groep van uw kind Basisschool De Heliotroop Beemdgrasstraat 12 1313 CM Almere Tel.: 036-7670460 directie@heliotroop.nl www.heliotroop.asg-almere.nl DE HELIOSCOOP Jaargang 8 Nummer 2 2 oktober 2017 Belangrijke data: Donderdag

Nadere informatie

Schoolthema Samen maken we vrienden Maandag 10 september zijn we in alle groepen met het schoolthema Samen maken we vrienden gestart.

Schoolthema Samen maken we vrienden Maandag 10 september zijn we in alle groepen met het schoolthema Samen maken we vrienden gestart. Jaargang 6 nummer 7 18 september 2018 Algemeen nieuws Het schooljaar is alweer een aantal weken oud. Namens het team van de Noord willen we alle ouders en leerlingen een goed schooljaar toewensen. Brengen

Nadere informatie

Nieuwsbrief 2 - vrijdag 6 oktober 2017

Nieuwsbrief 2 - vrijdag 6 oktober 2017 Houdringe 2-1025 BA Amsterdam - tel. 020-63 65 954 Nieuwsbrief 2 - vrijdag 6 oktober 2017 Beste ouders en verzorgers, De eerste maand van het schooljaar zit er al weer op! Wat was het fijn om alle kinderen

Nadere informatie

Op het Prikbord. Nieuwsbrief cbs De Wegwijzer. www.wegwijzerzeist.nl

Op het Prikbord. Nieuwsbrief cbs De Wegwijzer. www.wegwijzerzeist.nl Op het Prikbord Nieuwsbrief cbs De Wegwijzer www.wegwijzerzeist.nl KOM (Kind Op Maandag): Dat kun je niet maken Prikbord 5, 30-10-2012 40 dagen lang is Mozes op de berg Sinaï. De mensen van het volk worden

Nadere informatie

Pandelaa tje 28 september 2018 Nr:1398

Pandelaa tje 28 september 2018 Nr:1398 Pandelaa tje 28 september 2018 Nr:1398 Kalender Jarigen Week 40 Week 41 Week 42 Week 43 Woensdag 3 oktober Start Kinderboekenweek thema Vriendschap: kom erbij! Vrijdag 5 oktober Meester- en Juffendag Dag

Nadere informatie

CBS Nije-Kroost 14 november 2013 www.cbsnijekroost.nl

CBS Nije-Kroost 14 november 2013 www.cbsnijekroost.nl CBS Nije-Kroost 14 november 2013 www.cbsnijekroost.nl Nieuwe leerlingen In groep 1/2 a: Xander Mandema, Frederique van Elten In groep 1/2 b: Joas Bijkerk In groep 1/2 c: Marieke Schipper Welkom op Nije-Kroost!

Nadere informatie

Jaarkalender

Jaarkalender Jaarkalender 018-019 Geachte ouder(s), verzorger(s), Voor u ligt de schoolkalender van schooljaar 018-019. In deze kalender staan belangrijke data voor Bloei. Iedere maand komt onze nieuwsbrief uit, houdt

Nadere informatie

Nieuwsbrief CBS De Fontein

Nieuwsbrief CBS De Fontein Nieuwsbrief CBS De Fontein M e i 2018 S c h o o l j a a r 2 0 1 7-2 0 1 8 n r. 9 Nieuws van de directie Beste ouders, Inhoud Beste ouders 1 Personeel/schoolzwemmen 2 Groepsverdeling 3 Ouder-koffie-ochtenden

Nadere informatie

Ik hoop dat het morgen een feestelijke dag wordt, met mooi weer!

Ik hoop dat het morgen een feestelijke dag wordt, met mooi weer! Belangrijke data: 5 september: Kleuterfeest en Schoolreisjes 8 september Laatste werkdag Thea Jongbloed 1 oktober Informatieavond groep 1-; OR-vergadering 3 oktober: Start Kinderboekenweek 5 oktober Dag

Nadere informatie

Voor de ouders. Eerste schooldag. Startfeest. No.1 1 september 2018

Voor de ouders. Eerste schooldag. Startfeest. No.1 1 september 2018 No.1 1 september 2018 CBS Mijndert v.d. Thijnen 0524-51 32 83 Jan van Scorelstraat 11 info@mvdthijnenschool.nl 7741 XM Coevorden www.mvdthijnenschool.nl Voor de ouders De vakantie is bijna voorbij. In

Nadere informatie

Nieuwsbrief juni / juli

Nieuwsbrief juni / juli Waar een kleine school groot in kan zijn! Nieuwsbrief juni / juli Beste ouders, verzorgers, U ontvangt hierbij de laatste nieuwsbrief van dit schooljaar. In deze nieuwsbrief: Afscheid groep 8 Personeel

Nadere informatie

MAANDMEMO januari 2019

MAANDMEMO januari 2019 MAANDMEMO januari 2019 Beste ouder(s)/verzorger(s), Midden in de kerstvakantie ontvangt u al de eerste maandmemo van 2019. Na een geslaagde kerstviering, waarbij het geweldige bedrag voor de stichting

Nadere informatie

Nieuws van de directie

Nieuws van de directie Meernieuws November 2016 Beste ouder(s)/verzorger(s), In deze nieuwsbrief willen wij u informeren over de volgende onderwerpen: nieuws van de directie schoolfruit terugblik kinderboekenweek communicatie

Nadere informatie

Koninginfo. Voorwoord IN DIT NUMMER

Koninginfo. Voorwoord IN DIT NUMMER Koninginfo Bezoek- en postadres Tsjerk Hiddesstraat 4 9291 AX KOLLUM 0511-451948 0511-451946 (kleuterafdeling) directie@kjschool.eu www.kjschool.eu Voorwoord De bladeren beginnen te vallen en we nemen

Nadere informatie

Jelle van der Meulen heeft een zusje gekregen, genaamd Treja. Wij wensen het gezin alle geluk toe, geniet van jullie kleine meisje!

Jelle van der Meulen heeft een zusje gekregen, genaamd Treja. Wij wensen het gezin alle geluk toe, geniet van jullie kleine meisje! C.B.S. De Oanrin Piterpôlle 29 9286 EM Twijzel Tel: 0511 54 10 46 Email: oanrin@noventa.nl Website: oanrin.noventa.nl Nieuwsbrief 12 september 2016 Mededelingen, De website van onze school is vanaf vandaag

Nadere informatie

jaargang 23 - nr. 4 december 2018

jaargang 23 - nr. 4 december 2018 jaargang 23 - nr. 4 december 2018 Bezoekadres : Ikeloane 10 9281 RB Corr. adres : Postbus 20 9280 AA HARKEMA Telefoon : 0512 361711 E-mail adres : wynroas@noventa.nl Website : wynroas.noventa.nl In deze

Nadere informatie

Opmerking: het uitgereikte rooster, voor de onder- en de bovenbouw, staat ook op de website.

Opmerking: het uitgereikte rooster, voor de onder- en de bovenbouw, staat ook op de website. Bijbelverhalen Week 35; maandag 29 augustus vrijdag 2 september Weekthema: Ontdekken Verhalen: Exodus 2; Mozes Lied: Mijn God is zo groot Week 36; maandag 5 september vrijdag 9 september Weekthema: Een

Nadere informatie

22 e jaargang nr juli 2018

22 e jaargang nr juli 2018 22 e jaargang nr.13 13 juli 2018 Beste ouders, verzorgers en belangstellenden van de leerlingen van Het Mozaïek, Hierbij ontvangt u de laatste nieuwsbrief van dit schooljaar. De eerstvolgende nieuwsbrief

Nadere informatie

V a n d e d i r e c t i e. Sterke vaders gezocht. NSA activiteiten. Beste ouders/verzorgers,

V a n d e d i r e c t i e. Sterke vaders gezocht. NSA activiteiten. Beste ouders/verzorgers, Nummer: 8 Agenda V a n d e d i r e c t i e Beste ouders/verzorgers, Vorige week donderdagavond hebben we een geweldig optreden gehad van alle kleuters. Zij speelden deze avond de musical De kleine Kerstman.

Nadere informatie

Nieuwsbrief 9 10 januari

Nieuwsbrief 9 10 januari Nieuwsbrief 9 10 januari 2019 2018 Verdeling IB taken Zoals u weet is onze IB-er Meike Eggen gestopt met haar werkzaamheden. Omdat we nog geen vervangster hebben, zullen haar taken worden overgenomen door

Nadere informatie

Nieuwsbrief SEPTEMBER Beste ouder(s)/verzorger(s) van onze leerlingen,

Nieuwsbrief SEPTEMBER Beste ouder(s)/verzorger(s) van onze leerlingen, Nieuwsbrief Beste ouder(s)/verzorger(s) van onze leerlingen, Welkom terug óf welkom bij ons op school. Afgelopen maandag hebben wij onze deuren weer geopend en is het nieuwe schooljaar van start gegaan.

Nadere informatie

Nieuwsbrief o.b.s. De Eiber

Nieuwsbrief o.b.s. De Eiber Nieuwsbrief o.b.s. De Eiber www.obsdeeiber.nl Jaargang 29, nummer 2 09-09-2016 (verschijnt 1x per twee weken) In deze editie: We zijn weer begonnen! Info-avond Afscheid juf Wilma Sparen voor je school

Nadere informatie

Nieuwsbrief van obs De Goudvink

Nieuwsbrief van obs De Goudvink Nieuwsbrief van obs De Goudvink schooljaa r 2016-2017 Inhoud Belangrijke data Voorwoord Sportiefste school Gymschoenen Luizenzakken Pauzehap Gymtijden Start schooldag Snappet HVO Nieuwsbrief 2 september

Nadere informatie

Wij hopen u op deze vergadering te mogen verwelkomen. Aanmelden kan via

Wij hopen u op deze vergadering te mogen verwelkomen. Aanmelden kan via NUMMER 2 JAARGANG 30 16-09-2016 Belangrijke data Belangrijke data 19 september Inschrijven startgesprekken beide locaties 20 september Schoolreisje gr. 1/2, 5, 6, en 7 beide locaties 22 september Schoolreisje

Nadere informatie

Iedereen hoort erbij, we sluiten niemand uit.

Iedereen hoort erbij, we sluiten niemand uit. Kalender VierKeerWijzer School Oktober 10/12 Oudergesprekken 12 Afsluiting Kinderboekenweek Kinderboekenmaand 13 Sponsorloop/ City 16 t/m Herfstvakantie Run groep 4 t/m 8 20 28 Wintertijd 31 Studiedag,

Nadere informatie

Wij feliciteren alle leerlingen en leerkrachten die jarig zijn geweest in juni. We hopen dat jullie een super gezellige verjaardag hebben gehad!

Wij feliciteren alle leerlingen en leerkrachten die jarig zijn geweest in juni. We hopen dat jullie een super gezellige verjaardag hebben gehad! Het Josephientje! Jaargang 12 nr. 10 juni 2017 AGENDA 4 juli MR vergadering 5 juli ouderbedankochtend 6 juli Rapportgesprekken groep 1 t/m 7 10 juli Stoeltjes passen. Nieuwe kinderen zijn welkom! 12 juli

Nadere informatie

basisschool De Wiekslag / Goudhaanstraat 38 / 0316-262860 / www.dewiekslag.com / info@dewiekslag.com 1

basisschool De Wiekslag / Goudhaanstraat 38 / 0316-262860 / www.dewiekslag.com / info@dewiekslag.com 1 NIEUWSBRIEF 1 4 september 2015 DATA OVERZICHT: Woensdag 16 september Informatieavond Woensdag 23 september Studiedag (alle leerlingen vrij) Woensdag 23 september Schoolvoetbaltoernooi groep 7/8 Woensdag

Nadere informatie

CBS de Arke. Januari De Arke, een school waar elk zich volop mag en kan ontwikkelen! Beste ouder(s)/verzorger(s), Belangrijke data

CBS de Arke. Januari De Arke, een school waar elk zich volop mag en kan ontwikkelen! Beste ouder(s)/verzorger(s), Belangrijke data CBS de Arke De Arke, een school waar elk zich volop mag en kan ontwikkelen! Januari 2016 Tramdijk 10, 8532 BX Lemmer Tel.: 0514-560440 www.dearke-meilan.nl e-mail: de.arke@cbo-meilan.nl Beste ouder(s)/verzorger(s),

Nadere informatie

30 SEPTEMBER 2016 JAARGANG 5, NUMMER 7. Wij leren hier met elkaar, van elkaar, door elkaar en over elkaar!

30 SEPTEMBER 2016 JAARGANG 5, NUMMER 7. Wij leren hier met elkaar, van elkaar, door elkaar en over elkaar! @-mail 30 SEPTEMBER 2016 JAARGANG 5, NUMMER 7 OBS Prinses Catharina-Amalia Cicerostrook 9 2493 ZL Den Haag Telefoon 070-3019586 E-mail info@obspca.nl Bezoek onze website! www.obspca.nl www.qindscholen.nl

Nadere informatie

SINNICH NIJS. Nummer 117 Datum: 17 juni 2014

SINNICH NIJS. Nummer 117 Datum: 17 juni 2014 SINNICH NIJS Nummer 117 Datum: 17 juni 2014 Feestwein Sinnehonk op glad ijs. Er is een lange periode met man en macht aan de Feestwein gewerkt. Het resultaat mocht er dan ook zijn. Ouders: heel erg bedankt

Nadere informatie

september 2014 Uit de directiekamer

september 2014 Uit de directiekamer september 2014 Uit de directiekamer De eerste nieuwsbrief van dit jaar en ook de eerste nieuwsbrief van mijn hand. Allereerst wil ik jullie allemaal hartelijk bedanken voor het ontzettend warme welkom!

Nadere informatie

Wij wensen u veel leesplezier bij het lezen van deze nieuwsbrief.

Wij wensen u veel leesplezier bij het lezen van deze nieuwsbrief. CBS de Arke De Arke, een school waar elk zich volop mag en kan ontwikkelen! Beste ouder(s)(verzorger(s)), oktober 2014 Tramdijk 10, 8532 BX Lemmer Tel.: 0514-560440 www.dearke-meilan.nl e-mail: de.arke@cbo-meilan.nl

Nadere informatie

Eben Haëzer nieuws Nieuwsbrief juli 2017

Eben Haëzer nieuws Nieuwsbrief juli 2017 Eben Haëzer nieuws Nieuwsbrief juli 2017 Belangrijke data: 17 juli Musical en afscheid groep 8 19 juli Schoolkrant Eben Haëzer 20 juli Laatste schooldag: 8.30 uur Start school 9.30 uur Start vossenjacht

Nadere informatie

Nieuwsbrief 3 - november 2018

Nieuwsbrief 3 - november 2018 Houdringe 2-1025 BA Amsterdam - tel. 020-63 65 954 Nieuwsbrief 3 - november 2018 Beste ouders en verzorgers, Na een weekje herfstvakantie zijn wij weer begonnen in een schone, opgeruimde school. De vloeren

Nadere informatie

jaargang 22 november 2016 nummer 4

jaargang 22 november 2016 nummer 4 jaargang 22 november 2016 nummer 4 A G E N D A Voor een goed actueel overzicht van de belangrijke data verwijzen we u graag naar de onlinekalender op onze website www.sboderegenboog.cnsede.nl Dag ouders

Nadere informatie

Nieuwsbrief 8. De Driekleur locatie Wilhelmina 17 januari 2019

Nieuwsbrief 8. De Driekleur locatie Wilhelmina 17 januari 2019 Nieuwsbrief 8 De Driekleur locatie Wilhelmina 17 januari 2019 Do 17 jan. Nieuwsbrief nr.8 Vrij 18 jan. Extra gymles voor groep 6 Ma 21 jan. Start toetsperiode LeerlingVolgsysteem (LVS-Toetsen) Di 22 jan.

Nadere informatie

Kinderboekenweek activiteiten 2016

Kinderboekenweek activiteiten 2016 Nieuwsbrief donderdag 6 oktober 2016 Kinderboekenweek activiteiten 2016 Op donderdag 13 oktober van 16.00 tot 17.30 bent u van harte welkom om alle knutsels en werkjes van uw kind te komen bekijken tijdens

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF ONDERWIJS

NIEUWSBRIEF ONDERWIJS KINDEROPVANG Plataanhout 53 2719 LC Zoetermeer 079 3622730 opvang@ikcdewaterlelie.nl BASISONDERWIJS Goudenregenzoom 73 2719 HE Zoetermeer 079 3615711 waterlelie@opoz.nl www.ikcdewaterlelie.nl NIEUWSBRIEF

Nadere informatie

Kamp groep 8 Het kamp gaat door! De blije hoofden, daar doen we het toch voor? Jaargang 18/nummer 01 4 september 2015

Kamp groep 8 Het kamp gaat door! De blije hoofden, daar doen we het toch voor? Jaargang 18/nummer 01 4 september 2015 Openbare Basisschool De Zevensprong Danslaan 74 1326 PL Almere Tel.: 036-5353742 info@zevensprong.asg-almere.nl www.zevensprong.asg-almere.nl Jaargang 18/nummer 01 4 september 2015 Belangrijke data: 7

Nadere informatie

Ouderinfo donderdag 29 september 2016

Ouderinfo donderdag 29 september 2016 Ouderinfo donderdag 29 september 2016 Geplande evenementen 28-09-2016 Kinderpostzegels www.antoniusbest.nl 0499-371250 Beste ouders, verzorgers, Pagina 1 t/m 4 1. Gers Pardoel was op school. Wat was dat

Nadere informatie

We hopen op een mooi vervolg van dit speciale uitje met de school in een nieuwe school.

We hopen op een mooi vervolg van dit speciale uitje met de school in een nieuwe school. Van de directie. Intens tevreden kijk ik weer terug op een prachtig kamp met de hele school. Het weer werkte weer mee, de kinderen waren gezellig, de fantastische hulpouders waren weer top, de studenten

Nadere informatie

NIEUWSFLITS. Jaargang 19, nummer 5 20 december Voorwoord Beste ouders, Belangrijke data. Belangrijke data in: januari 2019

NIEUWSFLITS. Jaargang 19, nummer 5 20 december Voorwoord Beste ouders, Belangrijke data. Belangrijke data in: januari 2019 NIEUWSFLITS Jaargang 19, nummer 5 20 december 2018 Voorwoord Beste ouders, December is al weer zo goed als voorbij. En daarbij natuurlijk ook het jaar 2018! Sinterklaas was net de school uit, de laatste

Nadere informatie

N ieuwsbrief 1 16 september 2016

N ieuwsbrief 1 16 september 2016 Kattebelletje Informatie-avonden: data zie elders in deze nieuwsbrief 19 september Ouderraad vergadering 21 september KIJKOCHTEND 30 september speelgoeddag groepen 1-2 Welkom Wij verwelkomen Jonah van

Nadere informatie

28 september Nieuwsbrief De Zon. Digitale nieuwsbrief van RKBS De Zon voor ouders/verzorgers

28 september Nieuwsbrief De Zon. Digitale nieuwsbrief van RKBS De Zon voor ouders/verzorgers Nieuwsbrief De Zon Schooljaar 2018-2019, nummer 2 Digitale nieuwsbrief van RKBS De Zon voor ouders/verzorgers In deze nieuwsbrief wordt aandacht besteed aan de volgende onderwerpen: - Nieuws uit het team

Nadere informatie

Waterlandjournaal. Beste ouder(s) en verzorger(s), Het laatste Waterlandjournaal van dit schooljaar alweer. Wat vliegen die dagen en weken om!

Waterlandjournaal. Beste ouder(s) en verzorger(s), Het laatste Waterlandjournaal van dit schooljaar alweer. Wat vliegen die dagen en weken om! Waterlandjournaal Jaargang 5 nr. 5 22 december 2017 Nieuws van de directie I N D I T N U M M E R : Beste ouder(s) en verzorger(s), Nieuws van de directie Vervolg nieuws van de directie Kijkmiddag project

Nadere informatie

t Wiekendje Agenda: Vrijdag 30 september: speelgoedtijd groepen 1-2.

t Wiekendje  Agenda: Vrijdag 30 september: speelgoedtijd groepen 1-2. t Wiekendje www.dewieken.com Agenda: Vrijdag 30 september: speelgoedtijd groepen 1-2. Maandag 3 oktober: erfgoedproject Kort en Klein Dinsdag 4 oktober: dierendag Dinsdag 4 oktober: GMR-vergadering Woensdag

Nadere informatie

school de Ontmoeting Nieuwsbrief 1. Stand van zaken 2. Afscheid en welkom

school de Ontmoeting Nieuwsbrief 1. Stand van zaken  2. Afscheid en welkom school de Ontmoeting Nieuwsbrief Hierbij leest u nieuwsbrief 3 van het schooljaar 2018-2019 In deze nieuwsbrief treft U de volgende onderwerpen aan: 1.Stand van zaken 2.Afscheid en welkom 3.Oudergspreken

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Agenda. Gymnastiek Indeling van de bouwen. Kinderboekenweek. Kinderkledingbeurs. Spaaractie. Jumbo- Hoge Holt. Agenda

Nieuwsbrief. Agenda. Gymnastiek Indeling van de bouwen. Kinderboekenweek. Kinderkledingbeurs. Spaaractie. Jumbo- Hoge Holt. Agenda Jaargang 20 nummer 06 Vrijdag 07 okt. 2016 Nieuwsbrief Artikelen in deze nieuwsbrief Agenda Indeling van de bouwen Spaaractie Even voorstellen Kinderkledingbeurs Jumbo- Hoge Holt Website www.thogeholt.nl

Nadere informatie

Even bijpraten. Nieuwsweek nummer 2. In deze nieuwsweek. Kalender. Basisschool KOM.MIJN

Even bijpraten. Nieuwsweek nummer 2. In deze nieuwsweek. Kalender. Basisschool KOM.MIJN Basisschool KOM.MIJN Prins Frederikstraat 67a 5950 BR Belfeld 077 4758049 www.kommijn.kerobei.nl Nieuwsweek nummer 2 9 september 2016 Klik hier voor e-mailadressen van leerkrachten. Kalender Volgende week:

Nadere informatie

Beste ouder(s)/verzorger(s),

Beste ouder(s)/verzorger(s), 7 september 2018 Beste ouder(s)/verzorger(s), De eerste week zit er inmiddels weer op! Natuurlijk zijn wij als team alweer even bezig om het schooljaar goed en gezellig met elkaar te kunnen starten. Dit

Nadere informatie

Nieuwsbrief CBS De Schalmei

Nieuwsbrief CBS De Schalmei Nieuwsbrief CBS De Schalmei Je mag zijn wie je bent en gebruik maken van je talent! Schooljaar 2014-2015 nieuwsbrief 18 vrijdag 12 juni 2015 Beste ouders, Het doet mij goed om te zien hoe actief vele mensen

Nadere informatie

Let op : In verband met de margedag voor de onderbouw zijn morgen groep 1, 1/2 en 3 vrij. De andere kinderen hebben wel normaal les.

Let op : In verband met de margedag voor de onderbouw zijn morgen groep 1, 1/2 en 3 vrij. De andere kinderen hebben wel normaal les. Riemslootnieuws 760 08-11-2018 Jaargang 18 E-mail: info@obsderiemsloot.nl tel. nr. 0516 432090 NIEUWS VANUIT DE SCHOOL Let op : In verband met de margedag voor de onderbouw zijn morgen groep 1, 1/2 en

Nadere informatie

Nieuwsbrief 20: 9 februari 2018

Nieuwsbrief 20: 9 februari 2018 Nieuwsbrief 20: 9 februari 2018 Data om te onthouden: Vrijdagmiddag 9 februari: Carnaval Vrijdag 9 februari: 15.00 uur-15.15 uur Kunst kijken Week van 12 februari: 10-minutengesprekken Donderdag 15 februari:

Nadere informatie

Informatiefolder

Informatiefolder O b s We s te rs c h o o l Informatiefolder 2016-2017 Algemene gegevens Deze informatiefolder geldt voor het schooljaar 2016-2017 en is bedoeld om u te informeren over een aantal praktische zaken. Uitgebreide

Nadere informatie

Deze bijdrage blijft voor ,- per leerling. Per gezin betaalt u maximaal voor 3 kinderen.

Deze bijdrage blijft voor ,- per leerling. Per gezin betaalt u maximaal voor 3 kinderen. Riemslootnieuws 757 11-10-2018 Jaargang 18 E-mail: info@obsderiemsloot.nl tel. nr. 0516 432090 NIEUWS VANUIT DE SCHOOL Vrijwillige ouderbijdrage ((((herinnering herinnering U heeft vorige week namens de

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF. nr. 3 6 november 2018

NIEUWSBRIEF. nr. 3 6 november 2018 NIEUWSBRIEF nr. 3 6 november 2018 In deze nieuwsbrief: Nieuws van de directeur Ouderbijdrage en schoolreisgeld Parkeren op privéparkeerplaatsen De Vreedzame School: Blok 3 We hebben oor voor elkaar Eindtijd

Nadere informatie

Maart 2015 Jaargang 2014-2015 nr. 8

Maart 2015 Jaargang 2014-2015 nr. 8 Nieuwsbrief maart 2015: Nieuws vanuit: De directie Bijgaand treft u weer onze nieuwe maandbrief aan. Het is alweer de maandbrief van de maand maart. In deze maand start straks de lente weer. Deze maand

Nadere informatie

Belangrijke data. 1 Hienwijzer schooljaar Editie #9

Belangrijke data. 1 Hienwijzer schooljaar Editie #9 Belangrijke data Kerstvakantie 25 december t/m 5 januari 2018 8 januari 1 e schooldag na de kerstvakantie: Inloop vanaf 8.15 uur en ontmoetingsmoment voor ouders/verzorgers in de hal. 8 januari Start thema

Nadere informatie

Samen geloven in samen groeien Nieuwsbrief 6

Samen geloven in samen groeien Nieuwsbrief 6 Samen geloven in samen groeien Nieuwsbrief 6 Samen geloven in samen groeien volop in praktijk Aan het begin van deze nieuwsbrief maken we u graag deelgenoot van drie gave voorbeelden van Samen geloven

Nadere informatie

Nieuwsbrief juni 2019

Nieuwsbrief juni 2019 Nieuwsbrief juni 2019 Belangrijke data juni 4 juni OR vergadering 9 en 10 juni Pinksteren (leerlingen vrij!) 11 juni Studiedag (leerlingen vrij!) 12 juni t/m 14 juni Lustrumweek! 18 juni MR vergadering

Nadere informatie

Nieuwsbrief. november Agenda

Nieuwsbrief. november Agenda Nieuwsbrief november 2016 Weusthagstraat 3 7556 ZA Hengelo Tel: (074) 256 61 86 www.stiepel.nl Email: info@stiepel.nl Agenda Datum Tijden Activiteit 1 november Zwemmen groepen 7 en 8 2 november Schaatsen

Nadere informatie

Nieuwsbrief CBS Anne de Vries. juni jaargang 21 / nummer 10

Nieuwsbrief CBS Anne de Vries. juni jaargang 21 / nummer 10 Nieuwsbrief CBS Anne de Vries juni 2016 - jaargang 21 / nummer 10 Van de directie Team In de afgelopen periode hebben we hulp gehad van een LIO-stagiair, meester Jorik Woltmeijer. Meester Woltmeijer heeft

Nadere informatie

November 2016 OPENBARE BASISSCHOOL VOOR DALTONONDERWIJS

November 2016 OPENBARE BASISSCHOOL VOOR DALTONONDERWIJS November 2016 OPENBARE BASISSCHOOL VOOR DALTONONDERWIJS BELANGRIJKE DATA DATA ACTIVITEITEN 24 oktober KIES 25 oktober Rots en Water groep 7/8 27 oktober Fietsencontrole groep 5 t/m 8 31 oktober Rots en

Nadere informatie

Hoeksteeninfo CBS De Hoeksteen Ooltgensplaat December 2018 Nummer 5

Hoeksteeninfo CBS De Hoeksteen Ooltgensplaat December 2018 Nummer 5 Hoeksteeninfo CBS De Hoeksteen Ooltgensplaat December 2018 Nummer 5 Uit het team Juf Suzan moet helaas op doktersadvies de komende weken rust houden en zal dus in het jaar 2018 niet meer bij ons in groep

Nadere informatie

MiniMeeledingen. Agenda. Bijbelverhalen. Nieuws van De Meele. Donderdag 22 februari 2018

MiniMeeledingen. Agenda. Bijbelverhalen. Nieuws van De Meele. Donderdag 22 februari 2018 Agenda 26 februari t/m 2 maart Voorjaarsvakantie Zaterdag 3 maart Oud papier Dinsdag 6 maart Fietscontrole Dinsdag 13 maart Ouderavond Kanjertraining Woensdag 14 maart Biddag; studiedag leerlingen vrij!

Nadere informatie

extra >> maandkalender

extra >> maandkalender NIEUWSBRIEF 02 11 2016 extra Beste ouders Heeft iedereen een fijne herfstvakantie gehad? Wij kijken terug op een mooie periode voor de herfstvakantie; de kinderboekenweek met de afsluiting waarbij vele

Nadere informatie

Nieuwsbrief JANUARI Beste ouder(s)/verzorger(s) van onze leerlingen,

Nieuwsbrief JANUARI Beste ouder(s)/verzorger(s) van onze leerlingen, Nieuwsbrief Beste ouder(s)/verzorger(s) van onze leerlingen, Voor u alvast de nieuwsbrief van januari 2019, maar wij kijken nog even met een voldaan gevoel terug naar de laatste schoolweek van 2018. Gisteren

Nadere informatie

Informatiefolder. Schooltijden. Hoofdweg AC Bellingwolde

Informatiefolder.   Schooltijden. Hoofdweg AC Bellingwolde Informatiefolder Hoofdweg 77 9695 AC Bellingwolde 0597-532374 obswesterschool@sooog.nl Deze informatiefolder geldt voor het schooljaar 2018-2019 en is bedoeld om u te informeren over een aantal praktische

Nadere informatie

Nieuwsbrief Juni 2015

Nieuwsbrief Juni 2015 1 Nieuwsbrief Juni 2015 IN DIT NUMMER: Pagina 1 Nieuws vanuit de directie. Info. Pagina 2 Intern schoolcoach. Nieuws vanuit O.C. Pagina 3 Project buitenspeelplaats. Cito. Pagina 4 Rubriek uit de kunst.

Nadere informatie

Eben Haëzer nieuws Nieuwsbrief juni 2018

Eben Haëzer nieuws Nieuwsbrief juni 2018 Eben Haëzer nieuws Nieuwsbrief juni 2018 Wist u dat wij zonnepanelen op het dak hebben gekregen eind mei? Op die manier zijn wij als school zelfvoorzienend! Belangrijke data: Week 24 & 25 Toetsweken Cito

Nadere informatie

Eben Haëzer nieuws Nieuwsbrief juni 2017

Eben Haëzer nieuws Nieuwsbrief juni 2017 Eben Haëzer nieuws Nieuwsbrief juni 2017 Belangrijke data: Vanaf 19 juni Cito leerlingvolgsysteem toetsweek (t/m 30 juni) 23 juni Dorpsfeest Oosterzee. U heeft hiervoor een aparte mail ontvangen. 27 juni

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Nummer 9 28 e jaargang 9 tot 16 november 2018

Nieuwsbrief. Nummer 9 28 e jaargang 9 tot 16 november 2018 Nummer 9 28 e jaargang 9 tot 16 november 2018 11 november Sint Maarten 12 november Beverwedstrijd 13 november Voorstelling groep 1 14 november Start schoolfruit 14 november OR vergadering 15 november Voorlichtingsavond

Nadere informatie

Nieuwsbrief 6 16 november 2018

Nieuwsbrief 6 16 november 2018 Nieuwsbrief 6 16 november 2018 Welbevindgesprekken Volgende week maandag en dinsdag zijn de welbevindgesprekken. In dit gesprek staat het welbevinden van het kind centraal. Als voorbereiding op de welbevindgesprekken

Nadere informatie

Nieuwsbrief 19 juli Welkom aan. Agenda. Beste ouders/verzorgers,

Nieuwsbrief 19 juli Welkom aan. Agenda. Beste ouders/verzorgers, Nieuwsbrief 19 juli 2017 Beste ouders/verzorgers, De laatste Nieuwsbrief van dit schooljaar alweer. Volgend jaar krijgt de nieuwsbrief een nieuwe vorm. Daar past ook een nieuwe naam bij. Daarom willen

Nadere informatie

obs De Phoenix Week Beste ouder(s)/verzorger(s),

obs De Phoenix Week Beste ouder(s)/verzorger(s), obs De Phoenix Week 20-2019 Beste ouder(s)/verzorger(s), We zijn alweer begonnen aan de laatste periode van dit schooljaar. Volgende week vieren we met elkaar feest tijdens de leerkrachtenverjaardag. Tevens

Nadere informatie