CBS de Arke. De Arke, een school waar elk zich volop mag en kan ontwikkelen!

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "CBS de Arke. De Arke, een school waar elk zich volop mag en kan ontwikkelen!"

Transcriptie

1 CBS de Arke De Arke, een school waar elk zich volop mag en kan ontwikkelen! April 2016 Beste ouder(s)/verzorger(s), Wij wensen u veel leesplezier bij het lezen van deze nieuwsbrief. Tramdijk 10, 8532 BX Lemmer Tel.: de.arke@cbo-meilan.nl Belangrijke data April 2016: 7 en 8 april: schoolfotograaf 17 april: KSG dienst 19 t/m 21 april: Eindtoets CITO in groep 8 25 april t/m 6 mei: Meivakantie Mei 2016: mei: Pinksteren 24 mei: schoolreisje groep 3 t/m 7 26 mei: schoolreisje groep 1 en 2 Juni mei t/m 17 juni: CITO toetsweek 23 en 27 juni: 10 minutengesprekken 30 juni: verkeersexamen groepen 7 Welkom op school We willen onze nieuwe leerlingen, die de komende maanden in groep 1 komen, van harte welkom heten. Het zijn: Jarno van der Werf Sverre Oenema Heidi Bootsma Ellen de Jong Jaron van der Heide Dana Hofman We wensen jullie een prettige schoolperiode op CBS De Arke toe!

2 Teamnieuws Maandag 11 april gaat juf Wytske de Jong haar werkzaamheden als onderwijsassistente weer hervatten. We nemen afscheid van juf Jellie Haitsma. Voor haar inzet en betrokkenheid tijdens de vervanging van het zwangerschapsverlof van juf Wytske de Jong willen we haar hartelijk danken. Samen actief voor een Gezonde school In de maanden april t/m juni werken we aan het thema: De Gezonde School en Fysieke Veiligheid We willen extra aandacht besteden aan: 1. veilig gedrag: tijdens het spelen in de school tijdens het spelen op het schoolplein tijdens de gym 2. de verkeersveiligheid rondom de school. 3. de brandveiligheid op school. 4. de gehoorveiligheid van kinderen. Waarom is aandacht voor fysieke veiligheid belangrijk? In 2012 kwamen kinderen op de spoedeisende hulp van het ziekenhuis terecht door een ongeluk op school. Deze ongelukken gebeuren in het schoolgebouw, op het schoolplein of tijdens het bewegingsonderwijs. Structurele aandacht voor fysieke veiligheid helpt de kans op een ongeluk of incident te verkleinen. Door samen met de leerlingen aandacht te besteden aan risico s en veiligheid, creëren we op school een veiliger klimaat waar leerlingen ook na hun schooltijd profijt van hebben. Leerlingen leren hoe ze moeten omgaan met risico s en gevaren en hoe ze zich dan moeten gedragen. Een veiligheidsbeleid draagt ook bij aan een veilig en gezond werkklimaat voor leerkrachten en andere betrokkenen binnen de school. Gezonde School moet een denken en doen worden van iedereen; leerlingen, schoolteam en ouders. Met elkaar kunnen we een gezonde leefstijl uitdragen en de Gezonde School zijn! De Gezonde School en EU-schoolfruit De levering van het EU-schoolfruit loopt bijna ten einde; tot de meivakantie ontvangen de kinderen nog drie stuks groente/fruit per week. CBS De Arke heeft dan 21 weken lang schoolfruit geleverd gekregen. De kinderen hebben genoten van het diverse aanbod! We bedanken alvast de hulpouders die ervoor zorgden dat het fruit gewassen/gesneden en uitgedeeld werd. We hopen dat leerlingen, ouders, leerkrachten van CBS De Arke zich bewust zijn van de vele voordelen van gezonde voeding. Graag verzoeken we alle ouders om ook na de meivakantie de kind(eren) minimaal drie keer in de week fruit mee te geven naar school als pauzehap. Ook bij traktaties op school zou het gewenst zijn rekening te houden met gezonde voeding. Op de site kunt u terecht voor ideeën voor gezonde traktaties.

3 De Gezonde School en mondhygiëne Tandenpoetsles in groep 1 en 2 van mondhygiëniste Monique de Smit. Paasgroet Suderigge Op vrijdag 24 maart zijn de kleuters van groep 2 op bezoek geweest in Suderigge. We hebben samen met de bewoners oud Hollandse liedjes gezongen en geluisterd naar het sprookje van Hans en Grietje. Daarna werden de zelfgemaakte narcissen uitgedeeld. KSG dienst Wij nodigen u van harte uit voor de Kerk-, School- en Gezinsdienst op zondag 17 april in de Gereformeerde kerk. De dienst begint om 9:30 uur. Voor kinderen onder de 4 jaar is er oppasdienst. Het thema van de dienst is zelfstandigheid. Er wordt op school aan dit thema gewerkt. De kinderen van onze school verlenen hun medewerking aan de dienst. We hopen u allen te ontmoeten. Eind CITO groep 8 Op dinsdag 19, woensdag 20 en donderdag 21 april vindt de jaarlijkse Cito Eindtoets plaats in groep 8. De meeste verwijzingen richting het voortgezet onderwijs zijn al rond, maar voor sommige leerlingen geldt deze eindtoets nog als second opinion. Ook is de Eindtoets belangrijk voor de opbrengsten van onze school. We wensen de leerlingen van groep 8 heel veel succes!

4 Zending We sparen op school nog steeds voor onze twee adoptiekinderen Wandi en Sanjana. Elke maand stuurt een groep van CBS De Arke een berichtje naar deze twee kinderen. In de komende maanden zijn dit de groepen 6b, 5a en 5b. Het gespaarde zendingsgeld wordt niet alleen besteed aan de adoptiekinderen maar aan hun hele leefomgeving! Dus: elke maandag zendingsmaandag! Nieuws van de MR Vraag op het schoolplein: Hoe vergadert de MR eigenlijk? De MR vergadert ongeveer elke 6 weken. Onze volgende vergadering is op woensdag 20 april a.s. De agenda voor deze vergadering wordt een week van te voren door de voorzitter rondgestuurd naar de MR-leden. Van deze vergadering worden ook notulen gemaakt. Een samenvatting van de notulen plaatsen we in de eerstvolgende nieuwsbrief. Heeft u een onderwerp voor de MR? Neem dan contact op met één van de MR-leden of via mr.arke@cbo-meilan.nl Dan overleggen wij met u wat de MR voor u kan betekenen. Als MR willen we ouders motiveren om direct contact op te nemen met betrokken leerkrachten bij specifieke vraagstukken aangaande uw kind. Gaat het om het opstellen en/of naleven van schoolbeleid? Dan bent u bij de MR aan het juiste adres. MR-vergaderingen zijn openbaar en mogen dus door ouders worden bijgewoond. Volgens de reglementen mag u als toehoorder niet meediscussiëren of meebeslissen. Wilt u eens aanschuiven als toehoorder? Geef dit dan door aan Sandra via mr.arke@cbo-meilan.nl Namens de medezeggenschapsraad: Sandra Schouwenaars (voorzitter) MR-leden: Inge Regts, Rudie van Rhee, Robert van der Bij (ouders) Eelkje Loopik, Yris Manders, Anthonia Eppinga, Ineke de Boer (leerkrachten) Nieuws van de OR Open dag: Op 16 maart jl. was er bij ons op school open dag. De school zag er gezellig uit met vrolijke ballonnen, slingers en bloemen. De rode loper lag uit en de OR stond met de koffie en wat lekkers klaar. We hebben een mooie opkomst van belangstellenden gehad. Pasen: We hopen dat u allemaal een gezellige Pasen hebben gehad. Alle leerlingen hebben in hun eigen klas paasviering gevierd. Als attentie hebben alle leerlingen een paasei gekregen. In het kader van een gezonde school hebben wij deze eieren bij Ecoshop Helder gekocht. De paaseieren zijn gemaakt van kokosbloemsuiker. Wij hopen dat de leerlingen van hun ei hebben genoten. De voorbereidingen voor het Arkefeest zijn al begonnen. We hebben er veel zin in! Mocht u vragen, opmerkingen of suggesties hebben, spreek ons dan aan op school of mail ons: ouderraad.dearke@gmail.com. Namens de ouderraad: Dorie Wijnbergen (voorzitter), Christian Bouwmeester, Marjan Roelevink,, Menno Bakker, Gesina Hagen, Janke Jongschaap, Sandra Reitsma, Bridget Hoekstra, Femke Hendriksma.

5 GMR vacature voor oudergeleding Per 1 januari 2013 is voor CBO Meilân een nieuwe GMR gevormd. De scholen zijn onderverdeeld in 5 clusters en per cluster is er één personeelslid en één ouder lid van de GMR. De scholen De Arke en It Haskerfjild vormen samen cluster 2. Dit cluster wordt vertegenwoordigd door Minke Prinsen (personeelslid It Haskerfjild) en Alfons Posthumus (ouder It Haskerfjild). Op grond van het rooster van aftreden is Alfons Posthumus per 1 augustus a.s. aftredend. Alfons stelt zich niet herkiesbaar. Daarom zijn we op zoek naar een ouder die zitting wil nemen in de GMR. Wilt u binnen CBO Meilân meepraten, adviseren en meebeslissen over bovenschoolse zaken, zoals bijv. het strategisch beleidsplan, de begroting en jaarrekening, personele zaken of bijv. structurele samenwerking tussen scholen? Stel u dan kandidaat en stuur voor 13 mei a.s. een mail naar gmr@cbo-meilan.nl. Er wordt dan contact met u opgenomen over de verdere procedure. Voor meer informatie over de GMR en de werkzaamheden van de GMR verwijzen wij naar de website van CBO Meilân. Met vriendelijke groet, Petra Walsweer, Secretaris GMR CBO Meilân Gevonden voorwerpen De bak met Gevonden voorwerpen zit helemaal VOL!! We willen graag dat alle kinderen nog even kijken of er ook iets van hen bij zit. In de meivakantie gaan de voorwerpen naar de kringloopwinkel. Facebookpagina: Volg ons ook op Communicatie Heeft u vragen of opmerkingen over de onderwerpen uit deze nieuwsbrief? We horen het graag! Afspraak met de directeur of leerkracht Wij stellen een open en directe communicatie met ouders en verzorgers erg op prijs. Heeft u een vraag of opmerking, aarzel dan niet om even binnen te lopen. Wilt u een langer gesprek met een leerkracht of de directie, Sietske de Jong, dan is het verstandig om een afspraak te maken. Het snelste doet u dit via de.arke@cbo-meilan.nl Met vriendelijke groeten, Het team van CBS De Arke De Arke, een school waar elk zich volop mag en kan ontwikkelen!

CBS de Arke. De Arke, een school waar elk zich volop mag en kan ontwikkelen! Beste ouder(s)/verzorger(s),

CBS de Arke. De Arke, een school waar elk zich volop mag en kan ontwikkelen! Beste ouder(s)/verzorger(s), CBS de Arke De Arke, een school waar elk zich volop mag en kan ontwikkelen! Maart 2016 Tramdijk 10, 8532 BX Lemmer Tel.: 0514-560440 www.dearke-meilan.nl e-mail: de.arke@cbo-meilan.nl Beste ouder(s)/verzorger(s),

Nadere informatie

Wij wensen u veel leesplezier bij het lezen van deze nieuwsbrief.

Wij wensen u veel leesplezier bij het lezen van deze nieuwsbrief. CBS de Arke De Arke, een school waar elk zich volop mag en kan ontwikkelen! Januari 2015 Beste ouder(s)(verzorger(s)), Tramdijk 10, 8532 BX Lemmer Tel.: 0514-560440 www.dearke-meilan.nl e-mail: de.arke@cbo-meilan.nl

Nadere informatie

CBS de Arke. december De Arke, een school waar elk zich volop mag en kan ontwikkelen! Beste ouder(s)/verzorger(s), Belangrijke data

CBS de Arke. december De Arke, een school waar elk zich volop mag en kan ontwikkelen! Beste ouder(s)/verzorger(s), Belangrijke data CBS de Arke De Arke, een school waar elk zich volop mag en kan ontwikkelen! december 2015 Tramdijk 10, 8532 BX Lemmer Tel.: 0514-560440 www.dearke-meilan.nl e-mail: de.arke@cbo-meilan.nl Beste ouder(s)/verzorger(s),

Nadere informatie

CBS De Arke. november De Arke, een school waar elk zich volop mag en kan ontwikkelen! Belangrijke data

CBS De Arke. november De Arke, een school waar elk zich volop mag en kan ontwikkelen! Belangrijke data CBS De Arke De Arke, een school waar elk zich volop mag en kan ontwikkelen! november 2016 Beste ouder(s),verzorger(s), Wij wensen u veel leesplezier bij het lezen van deze nieuwsbrief. Belangrijke data

Nadere informatie

CBS de Arke. september 2015. De Arke, een school waar elk zich volop mag en kan ontwikkelen! Beste ouder(s)(verzorger(s)), Belangrijke data

CBS de Arke. september 2015. De Arke, een school waar elk zich volop mag en kan ontwikkelen! Beste ouder(s)(verzorger(s)), Belangrijke data CBS de Arke De Arke, een school waar elk zich volop mag en kan ontwikkelen! september 2015 Tramdijk 10, 8532 BX Lemmer Tel.: 0514-560440 www.dearke-meilan.nl e-mail: de.arke@cbo-meilan.nl Beste ouder(s)(verzorger(s)),

Nadere informatie

Wij wensen u veel leesplezier bij het lezen van de eerste nieuwsbrief in het nieuwe schooljaar.

Wij wensen u veel leesplezier bij het lezen van de eerste nieuwsbrief in het nieuwe schooljaar. CBS de Arke De Arke, een school waar elk zich volop mag en kan ontwikkelen! September 2017 Beste ouder(s)(verzorger(s)), Wij wensen u veel leesplezier bij het lezen van de eerste nieuwsbrief in het nieuwe

Nadere informatie

CBS de Arke. Januari De Arke, een school waar elk zich volop mag en kan ontwikkelen! Beste ouder(s)/verzorger(s), Belangrijke data

CBS de Arke. Januari De Arke, een school waar elk zich volop mag en kan ontwikkelen! Beste ouder(s)/verzorger(s), Belangrijke data CBS de Arke De Arke, een school waar elk zich volop mag en kan ontwikkelen! Januari 2016 Tramdijk 10, 8532 BX Lemmer Tel.: 0514-560440 www.dearke-meilan.nl e-mail: de.arke@cbo-meilan.nl Beste ouder(s)/verzorger(s),

Nadere informatie

CBS de Arke. oktober De Arke, een school waar elk zich volop mag en kan ontwikkelen! Belangrijke data

CBS de Arke. oktober De Arke, een school waar elk zich volop mag en kan ontwikkelen! Belangrijke data CBS de Arke De Arke, een school waar elk zich volop mag en kan ontwikkelen! oktober 2016 Beste ouder(s),verzorger(s), Wij wensen u veel leesplezier bij het lezen van deze nieuwsbrief. Tramdijk 10, 8532

Nadere informatie

CBS De Arke. december De Arke, een school waar elk zich volop mag en kan ontwikkelen! Belangrijke data

CBS De Arke. december De Arke, een school waar elk zich volop mag en kan ontwikkelen! Belangrijke data CBS De Arke De Arke, een school waar elk zich volop mag en kan ontwikkelen! december 2016 Beste ouder(s),verzorger(s), Wij wensen u veel leesplezier bij het lezen van deze laatste nieuwsbrief van 2016!

Nadere informatie

CBS de Arke. April 2015. Belangrijke data. De Arke, een school waar elk zich volop mag en kan ontwikkelen! Beste ouder(s)(verzorger(s)),

CBS de Arke. April 2015. Belangrijke data. De Arke, een school waar elk zich volop mag en kan ontwikkelen! Beste ouder(s)(verzorger(s)), CBS de Arke De Arke, een school waar elk zich volop mag en kan ontwikkelen! Beste ouder(s)(verzorger(s)), April 2015 Tramdijk 10, 8532 BX Lemmer Tel.: 0514-560440 www.dearke-meilan.nl e-mail: de.arke@cbo-meilan.nl

Nadere informatie

De Arke, een school waar elk zich volop mag en kan ontwikkelen!

De Arke, een school waar elk zich volop mag en kan ontwikkelen! De Arke, een school waar elk zich volop mag en kan ontwikkelen! JAARKALENDER CBS De Arke Tramdijk 10, 8532 BX Lemmer Postadres: Postbus 195, 8530 AD Lemmer Tel.:0514 560440 Website: www.dearke-meilan.nl

Nadere informatie

Wij wensen u veel leesplezier bij het lezen van deze nieuwsbrief.

Wij wensen u veel leesplezier bij het lezen van deze nieuwsbrief. CBS de Arke De Arke, een school waar elk zich volop mag en kan ontwikkelen! Beste ouder(s)(verzorger(s)), februari 2014 Tramdijk 10, 8532 BX Lemmer Tel.: 0514-560440 www.dearke-meilan.nl e-mail: de.arke@cbo-meilan.nl

Nadere informatie

Onderwerpen in deze nieuwsbrief:

Onderwerpen in deze nieuwsbrief: Het nieuwe schooljaar is alweer enkele weken oud en de kinderen lopen op het plein rond alsof het de gewoonste zaak van de wereld is. De eerste vergadering van de GMR voor dit schooljaar is ook al geweest.

Nadere informatie

CBS de Arke. November 2017: De Arke, een school waar elk zich volop mag en kan ontwikkelen! Belangrijke data

CBS de Arke. November 2017: De Arke, een school waar elk zich volop mag en kan ontwikkelen! Belangrijke data CBS de Arke De Arke, een school waar elk zich volop mag en kan ontwikkelen! November 2017 Beste ouder(s), (verzorger(s), Wij wensen u veel leesplezier bij het lezen van de nieuwsbrief van november. Tramdijk

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF 3, 17 oktober 2018

NIEUWSBRIEF 3, 17 oktober 2018 Belangrijk data 22 t/m 26 oktober Herfstvakantie 29 oktober Studiedag team, groep 1 t/m 8 vrij NIEUWSBRIEF 3, 17 oktober 2018 Waterpokken Momenteel zijn er veel kinderen die de waterpokken hebben. Dit

Nadere informatie

Eben Haëzer nieuws Nieuwsbrief december 2017

Eben Haëzer nieuws Nieuwsbrief december 2017 Eben Haëzer nieuws Nieuwsbrief december 2017 Sinterklaassprookje groep 1 t/m 4 Belangrijke data: 12 december Stakingsdag, CBS Eben Haëzer blijft open maar biedt een alternatief programma. 20 december Lichtjespad

Nadere informatie

22 e jaargang nr juli 2018

22 e jaargang nr juli 2018 22 e jaargang nr.13 13 juli 2018 Beste ouders, verzorgers en belangstellenden van de leerlingen van Het Mozaïek, Hierbij ontvangt u de laatste nieuwsbrief van dit schooljaar. De eerstvolgende nieuwsbrief

Nadere informatie

Spoarsiker Nieuws Nieuwsbrief maart 2019

Spoarsiker Nieuws Nieuwsbrief maart 2019 Spoarsiker Nieuws Nieuwsbrief maart 2019 Wist je dat we na de meivakantie een proef gaan doen met de app Social Schools? Tijdens een ouderavond op 10 april krijgt u hier alle uitleg over! Belangrijke data:

Nadere informatie

Wij wensen u veel leesplezier bij het lezen van deze nieuwsbrief.

Wij wensen u veel leesplezier bij het lezen van deze nieuwsbrief. CBS de Arke De Arke, een school waar elk zich volop mag en kan ontwikkelen! Beste ouder(s)(verzorger(s)), oktober 2014 Tramdijk 10, 8532 BX Lemmer Tel.: 0514-560440 www.dearke-meilan.nl e-mail: de.arke@cbo-meilan.nl

Nadere informatie

Wij wensen u veel leesplezier bij het lezen van deze nieuwsbrief.

Wij wensen u veel leesplezier bij het lezen van deze nieuwsbrief. CBS de Arke De Arke, een school waar elk zich volop mag en kan ontwikkelen! april 2014 Beste ouder(s)(verzorger(s)), Tramdijk 10, 8532 BX Lemmer Tel.: 0514-560440 www.dearke-meilan.nl e-mail: de.arke@cbo-meilan.nl

Nadere informatie

Eben Haëzer nieuws Nieuwsbrief maart 2018

Eben Haëzer nieuws Nieuwsbrief maart 2018 Eben Haëzer nieuws Nieuwsbrief maart 2018 Op facebook plaatsen wij elke week updates over onze school! Belangrijke data: 14 maart Week van het geld in groep 7 & 8 14 maart MR vergadering 21 maart Open

Nadere informatie

Eben Haëzer nieuws Nieuwsbrief februari 2018

Eben Haëzer nieuws Nieuwsbrief februari 2018 Eben Haëzer nieuws Nieuwsbrief februari 2018 Samenwerken op het leerplein Emmerdrummen in groep 5 t/m 8 Belangrijke data: 14 februari Stakingsdag 15 februari Tienminutengesprekken 15 februari Normeringsonderzoek

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Koningsspelen

Nieuwsbrief. Koningsspelen N A A M B E D R I J F Nieuwsbrief In deze nieuwsbrief: - de Koningsspelen - de citotoets zit er op! - verkeersexamen groep 7 - voorstelronde van de kandidaten voor de MR - in de bijlage een uitnodiging

Nadere informatie

MAANDMEMO januari 2019

MAANDMEMO januari 2019 MAANDMEMO januari 2019 Beste ouder(s)/verzorger(s), Midden in de kerstvakantie ontvangt u al de eerste maandmemo van 2019. Na een geslaagde kerstviering, waarbij het geweldige bedrag voor de stichting

Nadere informatie

NR juni 2019 (nr. 20 zal verschijnen op 20 juni 2019)

NR juni 2019 (nr. 20 zal verschijnen op 20 juni 2019) NR. 19 6 juni 2019 (nr. 20 zal verschijnen op 20 juni 2019) NIEUWS UIT DE GROEPEN 1-2 A & B Woensdag 29 mei was de spelletjesdag voor alle kleuters. Wat hebben alle kinderen genoten. Ze konden kiezen uit

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF DE POORTE

NIEUWSBRIEF DE POORTE NIEUWSBRIEF DE POORTE 22-03-2019 PAASVIERING / VASTENACTIE Als paasactie willen we dit jaar geld inzamelen voor een project in Gambia. Juf Ingrid is hierbij nauw betrokken en heeft vanmiddag uitleg gegeven

Nadere informatie

SINNICH NIJS. Nummer 117 Datum: 17 juni 2014

SINNICH NIJS. Nummer 117 Datum: 17 juni 2014 SINNICH NIJS Nummer 117 Datum: 17 juni 2014 Feestwein Sinnehonk op glad ijs. Er is een lange periode met man en macht aan de Feestwein gewerkt. Het resultaat mocht er dan ook zijn. Ouders: heel erg bedankt

Nadere informatie

NOTULEN GMR. Datum: donderdag 27 maart 2014. It Haskerfjild in Joure

NOTULEN GMR. Datum: donderdag 27 maart 2014. It Haskerfjild in Joure NOTULEN GMR Datum: donderdag 27 maart 2014 Aanvang: 19.30 uur Locatie: It Haskerfjild in Joure Aanwezig: Corrie Cornelder Karien Dijk (voorzitter) Eddy Libbenga Minke Prinsen Aafje Terlaak Poot Elly Vegt

Nadere informatie

Het Praatpaaltje. Extra s voor scholieren uit gezinnen met weinig geld. GGD Gezonde voeding invullijsten

Het Praatpaaltje. Extra s voor scholieren uit gezinnen met weinig geld. GGD Gezonde voeding invullijsten Extra s voor scholieren uit gezinnen met weinig geld Extra geld voor ouderbijdrage en andere schoolkosten Hebt u een laag inkomen en weinig geld? Bijvoorbeeld omdat u werkt, maar weinig verdient. Of omdat

Nadere informatie

Wegwijzertje. Website: wegwijzer.pcboapeldoorn.nl Mail: 3 november 2017 Nieuwsbrief nummer 5

Wegwijzertje. Website: wegwijzer.pcboapeldoorn.nl Mail: 3 november 2017 Nieuwsbrief nummer 5 Website: wegwijzer.pcboapeldoorn.nl Mail: wegwijzer@pcboapeldoorn.nl 3 november 2017 Nieuwsbrief nummer 5 Wegwijzertje Geachte ouders, verzorgers, Deze week hebben we afscheid genomen van meester Johan

Nadere informatie

TWEE-WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF VAN BASISSCHOOL DE BELHAMEL I.S.M. MET HAAR OUDERVERENIGING EN MEDEZEGGENSCHAPSRAAD

TWEE-WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF VAN BASISSCHOOL DE BELHAMEL I.S.M. MET HAAR OUDERVERENIGING EN MEDEZEGGENSCHAPSRAAD Openbare Dalton Basisschool De Belhamel Rudolfusdal 60 5551 EG Dommelen 040 204 25 88 info@obsdebelhamel.nl www.obsdebelhamel.nl De Kattebel jaargang 14 20 juni nr. 20 TWEE-WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF VAN BASISSCHOOL

Nadere informatie

Spoarsiker Nieuws Nieuwsbrief november 2017

Spoarsiker Nieuws Nieuwsbrief november 2017 Spoarsiker Nieuws Nieuwsbrief november 2017 Inloopmiddag kinderboekenweek Belangrijke data: 5 november KSG dienst 7 november MR vergadering 11 november Sint Maarten 20 november Start tevredenheidsonderzoek

Nadere informatie

Wij wensen u veel leesplezier bij het lezen van deze nieuwsbrief.

Wij wensen u veel leesplezier bij het lezen van deze nieuwsbrief. CBS de Arke De Arke, een school waar elk zich volop mag en kan ontwikkelen! Beste ouder(s)(verzorger(s)), maart 2014 Tramdijk 10, 8532 BX Lemmer Tel.: 0514-560440 www.dearke-meilan.nl e-mail: de.arke@cbo-meilan.nl

Nadere informatie

Lover Express juni. Nieuws van het managementteam

Lover Express juni. Nieuws van het managementteam Lover Express juni 3 juni Afsluiting Harmonie in de Klepel 6 juni Loverdag schoolreis 10 juni 2 e pinksterdag 11 juni Groep 1-2 huttenbouwen bij Lambertus 13 juni Groep 8 IVN 17 juni Groep 3-4 en 5 naar

Nadere informatie

Mei 2019, Nieuwsbrief 9

Mei 2019, Nieuwsbrief 9 Mei 2019, Nieuwsbrief 9 VOORWOORD Beste ouders/verzorgers en kinderen van de Kennedyschool, Twee weken meivakantie! Ze zijn voorbij gevlogen. Alle juffen zijn klaar voor het laatste deel van het schooljaar.

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF. Agenda. Andere tijden. Proefweek 1 komt eraan! Basisschool Sint Liborius. Maart 2016. 14 maart. Bezoek Wethouder Rijks aan Duitse lessen

NIEUWSBRIEF. Agenda. Andere tijden. Proefweek 1 komt eraan! Basisschool Sint Liborius. Maart 2016. 14 maart. Bezoek Wethouder Rijks aan Duitse lessen NIEUWSBRIEF Agenda 14 maart Maart 2016 Bezoek Wethouder Rijks aan Duitse lessen 15 maart Basisschool Sint Liborius Open dag voor nieuwe ouders van 09.00-15.00 uur 18 maart Techniek groep 8 22 maart De

Nadere informatie

Activiteitenkalender Schooljaar 2018/2019

Activiteitenkalender Schooljaar 2018/2019 Activiteitenkalender Schooljaar 0/0 Beste ouders/verzorgers, Zoals ieder schooljaar willen we u ook voor het schooljaar 0-0 een Jaarkalender aanbieden, waarin de meest belangrijke activiteiten alvast staan

Nadere informatie

1Nieuwe leerlingen De volgende nieuwe leerlingen kwamen de afgelopen periode bij ons op school:

1Nieuwe leerlingen De volgende nieuwe leerlingen kwamen de afgelopen periode bij ons op school: Bladzijde 1 Geachte Ouders 28 mei 2014 Geachte Ouders Nieuwe leerlingen Verkiezingen Bladzijde 2 Verkiezingen Akkefietjes Avondvierdaagse Bladzijde 3 Fotograaf Verkeersdiploma Bladzijde 4 Verkeersdiploma

Nadere informatie

Nieuwsbrief Dinsdag 14 februari 2017 Nr. 21

Nieuwsbrief Dinsdag 14 februari 2017 Nr. 21 Nieuwsbrief Dinsdag 14 februari 2017 Nr. 21 Belangrijke data In de week na elke vakantie is er luizencontrole. Vrijdag 24 februari Carnaval Groepen 1 t/m 8 en Taalschool om 12.00 uur vrij Maandag 27 februari

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF 4, 13 november 2018

NIEUWSBRIEF 4, 13 november 2018 Belangrijk data 14 november Start EU-schoolfruit (dinsdag, woendag, vrijdag) 23 november Studiedag groep 1/2, groep 1 en 2 vrij 30 november Talentenochtend groep 1 t/m 3 NIEUWSBRIEF 4, 13 november 2018

Nadere informatie

Een goed begin is het halve werk

Een goed begin is het halve werk Nr. 2 schooljaar 2015-2016 Aanpassing Cito-scores op rapporten Schoolfotograaf Hulpouders gezocht voor de creatieve middag Informatieavond groep 1/2 en groep 2/3 Een goed begin is het halve werk De eerste

Nadere informatie

Vlinderblad. Nr

Vlinderblad.  Nr Juli Dinsdag 07-07-2015 Afscheidsavond groep 8 musical groep 7/8 Dinsdag 07-07-2015 Musicalvoorstelling voor de groepen 1 t/m 3 en 4 t/m 6 onder schooltijd Dinsdag 07-07-2015 Uiterlijke inleverdatum betaling

Nadere informatie

Jaarverslag medezeggenschapsraad interconfessionele basisschool de Ark

Jaarverslag medezeggenschapsraad interconfessionele basisschool de Ark Jaarverslag medezeggenschapsraad interconfessionele basisschool de Ark 2017-2018 Basisschool De Ark De Dintel 2 5463 NR Veghel tel. 0413-319680 e-mail: ark@skipov.nl e-mail mr: mrar@skipov.nl www.arkskipov.nl

Nadere informatie

Op beide locaties zijn de schooltijden gelijk nl uur uur op maandag, dinsdag, donderdag en vrijdag en op woensdag 8.30 uur uur.

Op beide locaties zijn de schooltijden gelijk nl uur uur op maandag, dinsdag, donderdag en vrijdag en op woensdag 8.30 uur uur. Nieuwsbrief 23 juni 2017 Goedemiddag In de vijf weken dat ik werkzaam ben voor De Kameleon heb ik ervaren dat er, naast het uitzien naar de nieuwe school en de start van De Kameleon, ook onrust is bij

Nadere informatie

Mijn naam is Gaby Merkelbach. Ik ben 43 jaar en moeder van een dochter van 14 en een zoon van 7.

Mijn naam is Gaby Merkelbach. Ik ben 43 jaar en moeder van een dochter van 14 en een zoon van 7. 13 mei 2016 Agenda 16/05 2 e Pinksterdag alle kinderen zijn vrij 18/05 Leescafé voor de groepen 1 t/m 4 20/05 GMR vergadering 24/05 MR vergadering 25/05 OR vergadering 26/05 Groep 7/8 gaat naar Blijdorp

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Nr

Nieuwsbrief. Nr Nieuwsbrief Nr. 15 13-04-2017 We zijn nu ook te volgen via Facebook sportbasisschool Het Startblok ---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Nadere informatie

Activiteitenkalender

Activiteitenkalender Activiteitenkalender Beste ouders/verzorgers, Zoals ieder schooljaar willen we u ook voor het schooljaar - een Jaarkalender aanbieden, waarin de meest belangrijke activiteiten alvast staan aangegeven.

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF Juli Beste ouders en verzorgers,

NIEUWSBRIEF Juli Beste ouders en verzorgers, NIEUWSBRIEF Juli 2019 Beste ouders en verzorgers, Voor u ligt alweer de laatste nieuwsbrief van dit schooljaar, nog een paar dagen en het is zomervakantie, dit is door heel de school te zien en te merken.

Nadere informatie

Nieuwe leerlingen op onze school Wes Hulsman en Noé Wunnink worden in april 4 jaar en starten deze maand bij ons op school.

Nieuwe leerlingen op onze school Wes Hulsman en Noé Wunnink worden in april 4 jaar en starten deze maand bij ons op school. Nieuwsbrief April 2017 Jaargang: 2016-2017 Belangrijke data in april en mei April Mei 5 april Schoolvoetbal 1 mei Maandopening 6 april Theoretisch verkeersexamen 3 mei Luizencontrole 7 april Grote Peuterdag

Nadere informatie

Agenda. Welkom op school. Nieuws uit groep 1-2. Nieuwsbrief Jaargang 17 / nr. 5. Melissa Toonen

Agenda. Welkom op school. Nieuws uit groep 1-2. Nieuwsbrief Jaargang 17 / nr. 5. Melissa Toonen Nieuwsbrief 12-12-2014 Jaargang 17 / nr. 5 De volgende nieuwsbrief verschijnt op: 16 januari 2015 Agenda 16-12 kerststukjes maken 18-12 groep 3 t/m 8 schaatsen op het marktplein 18-12 s middags vrijdag

Nadere informatie

Inhoud: Ernstig ongeval putdeksel Bedankt ouders avondvierdaagse

Inhoud: Ernstig ongeval putdeksel Bedankt ouders avondvierdaagse Weesp, 17 juni 2016 Inhoud: Ernstig ongeval putdeksel Bedankt ouders avondvierdaagse Babynieuws Informatiebrief met de groepsindelingen en leerkrachten Schoolvoetbal-/ volleybaltoernooi Presentatie muziekgroepjes

Nadere informatie

Nieuwsbrief. school de Ontmoeting. Hierbij leest U nieuwsbrief 10 van het schooljaar

Nieuwsbrief. school de Ontmoeting. Hierbij leest U nieuwsbrief 10 van het schooljaar school de Ontmoeting Nieuwsbrief Hierbij leest U nieuwsbrief 10 van het schooljaar 2018-2019 In deze nieuwsbrief treft U de volgende onderwerpen aan: 1. Stand van zaken 2. Topondernemers 3. Wist u dat

Nadere informatie

Nieuwsbrief Dinsdag 31 januari 2017 Nr. 19

Nieuwsbrief Dinsdag 31 januari 2017 Nr. 19 Nieuwsbrief Dinsdag 31 januari 2017 Nr. 19 Belangrijke data In de week na elke vakantie is er luizencontrole. Woensdag 1 februari Sleuteltheater Vrijdag 3 februari Groepen 1/2 vrij Dinsdag 7 februari 14.30

Nadere informatie

Eben Haëzer nieuws Nieuwsbrief juni 2018

Eben Haëzer nieuws Nieuwsbrief juni 2018 Eben Haëzer nieuws Nieuwsbrief juni 2018 Wist u dat wij zonnepanelen op het dak hebben gekregen eind mei? Op die manier zijn wij als school zelfvoorzienend! Belangrijke data: Week 24 & 25 Toetsweken Cito

Nadere informatie

school voor speciaal basisonderwijs

school voor speciaal basisonderwijs school voor speciaal basisonderwijs activiteitenkalender voor het schooljaar 1-1 Schoolkalender 1-1 Een nieuw schooljaar, een nieuwe kalender! Deze schoolkalender is een aanvulling op onze schoolgids.

Nadere informatie

Deze keer in de nieuwsbrief

Deze keer in de nieuwsbrief Nederwoudseweg 19a, 3772 TD Barneveld Tel. 0342-415635 info@plantijn.org www.plantijn.org schooljaar 2017-2018 vrijdag 15 juni Deze keer in de nieuwsbrief Suikerfeest op school Vervoer gezocht kamp Afscheid

Nadere informatie

JAARGANG 7 AFLEVERING 15

JAARGANG 7 AFLEVERING 15 Nieuws uit. JAARGANG 7 AFLEVERING 15 Afscheid Maas van Beek Afgelopen vrijdag 29 maart hebben we afscheid genomen van meneer Maas. s Ochtends hebben we hem in de speelzaal met de gehele school toegezongen.

Nadere informatie

Nieuwsbrief Nr

Nieuwsbrief Nr Nieuwsbrief Nr. 12 01-03-2018 We zijn nu ook te volgen via Facebook sportbasisschool Het Startblok ---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Nadere informatie

Nieuwsbrief

Nieuwsbrief Alfrinkschool, Koordsteeg 11, 7161 WP Neede. Tel.nr. 0545-292686.. www.alfrinkneede.nl directie@alfrinkneede.nl Nieuwsbrief 5 2018-2019 Januari 2019 Februari 2019 7 1 e schooldag na de Kerstvakantie 4

Nadere informatie

29 mei Nieuwsbrief De Zon. Digitale nieuwsbrief van RKBS De Zon voor ouders/verzorgers

29 mei Nieuwsbrief De Zon. Digitale nieuwsbrief van RKBS De Zon voor ouders/verzorgers Nieuwsbrief De Zon Schooljaar 2018-2019, nummer 13 Digitale nieuwsbrief van RKBS De Zon voor ouders/verzorgers In deze nieuwsbrief wordt aandacht besteed aan de volgende onderwerpen: - Nieuws uit het team

Nadere informatie

april 2017 Het praktijkexamen is op 16 mei 2017 rond uur en we rekenen erop dat alle kinderen gaan slagen!

april 2017 Het praktijkexamen is op 16 mei 2017 rond uur en we rekenen erop dat alle kinderen gaan slagen! april 2017 www.finnjol.nl Praktijkexamen op de fiets Binnenkort gaan de groepen 7 en 8 hun praktijkexamen verkeer doen. Een van de onderdelen is de keuring van de fietsen en als die zijn goedgekeurd dan

Nadere informatie

Cbs De Triangel. www.triangelaalten.nl. Jaargang 10, nummer 3 Oktober 2013. Geachte ouders / verzorgers,

Cbs De Triangel. www.triangelaalten.nl. Jaargang 10, nummer 3 Oktober 2013. Geachte ouders / verzorgers, Cbs De Triangel www.triangelaalten.nl Jaargang 10, nummer 3 Oktober 2013 Geachte ouders / verzorgers, Zending Elke maandag mogen de kinderen zendingsgeld meenemen naar school. Dit geld gaat naar een aantal

Nadere informatie

Welkom op de Hoeksteen Informatie kleuters

Welkom op de Hoeksteen Informatie kleuters Welkom op de Hoeksteen Informatie kleuters De Hoeksteen R.K. Basisschool H. Kamerlingh Onnesweg 74 1402 EK Bussum 035-6915423 www.hoeksteenbussum.nl info@hoeksteenbussum.nl September 2017 Informatie Kleuters

Nadere informatie

MR Jaarplan Samen staan we sterk

MR Jaarplan Samen staan we sterk MR Jaarplan 2016-2017 Samen staan we sterk Medezeggenschapsraad De Wiekslag 1 INHOUDSOPGAVE: 1. Introductie pagina 3 2. Algemene zaken pagina 4 Contacten medezeggenschapsraad (MR) pagina 4 Vergaderactiviteiten

Nadere informatie

t Talent Nieuwsbrief Nieuws van de MR Subsidie voor Let s Play Vervolg 10 minuutjes Leuk om te weten April 2019

t Talent Nieuwsbrief Nieuws van de MR Subsidie voor Let s Play Vervolg 10 minuutjes Leuk om te weten April 2019 t Talent April 2019 Nieuwsbrief Nieuws van de MR Subsidie voor Let s Play Vervolg 10 minuutjes Leuk om te weten Voorwoord Beste ouder(s)/verzorger(s), Het is alweer bijna meivakantie. De afgelopen periode

Nadere informatie

Nieuwsbrief 8 d.d

Nieuwsbrief 8 d.d Belangrijke data Nieuwsbrief 8 d.d. 11-12-2018 Dinsdag 11 december 2018 Nieuwsbrief 8 Donderdag 13 december 2018 Donderdag 20 december 2018 Vrijdag 21 december 2018 Spreekuur JGT 14-15 uur Kerstviering

Nadere informatie

Nieuwsbrief April. Van de directie

Nieuwsbrief April. Van de directie Nieuwsbrief April 2018 Van de directie Eindtoets Inmiddels heeft de eindtoets voor groep 8 plaatsgevonden. Op 17 t/m 19 april hebben de kinderen s morgens hard gewerkt aan verschillende reken- en taaltaken.

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Van de directie. Oranjestraat 28, 7681 DN Vroomshoop, tel: Beste ouders,

Nieuwsbrief. Van de directie. Oranjestraat 28, 7681 DN Vroomshoop, tel: Beste ouders, Nieuwsbrief 21 juli 2017 Oranjestraat 28, 7681 DN Vroomshoop, tel: 0546-642137 Van de directie Beste ouders, Al weer een schooljaar voorbij. Wat gaat het toch snel. We willen nog een aantal mensen bedanken:

Nadere informatie

C.B.S. De Oanrin Piterpôlle EM Twijzel Tel: Website: oanrin.noventa.nl

C.B.S. De Oanrin Piterpôlle EM Twijzel Tel: Website: oanrin.noventa.nl C.B.S. De Oanrin Piterpôlle 29 9286 EM Twijzel Tel: 0511 54 10 46 Email: oanrin@noventa.nl Website: oanrin.noventa.nl Beste ouders/verzorgers, De maand mei is weer achter de rug, een maand vol activiteiten.

Nadere informatie

Welkom op de Hoeksteen Informatie kleuters

Welkom op de Hoeksteen Informatie kleuters Welkom op de Hoeksteen Informatie kleuters De Hoeksteen R.K. Basisschool H. Kamerlingh Onnesweg 74 1402 EK Bussum 035-6915423 www.hoeksteen-bussum.nl info@hoeksteenbussum.nl Informatie Kleuters 2013-2014

Nadere informatie

Waterlandjournaal. Beste ouder(s), verzorger(s),

Waterlandjournaal. Beste ouder(s), verzorger(s), Waterlandjournaal Jaargang 4 nr. 8 31 maart 2017 Nieuws van de directie I N D I T N U M M E R : Nieuws van de directie Vervolg nieuws van de directie Beste ouder(s), verzorger(s), De lente is begonnen!

Nadere informatie

JAARPLAN MEDEZEGGENSCHAPSRAAD. Basisschool STERREBOS & Openbare school SCHOOLJAAR

JAARPLAN MEDEZEGGENSCHAPSRAAD. Basisschool STERREBOS & Openbare school SCHOOLJAAR JAARPLAN MEDEZEGGENSCHAPSRAAD Basisschool STERREBOS & Openbare school de TELESCOOP SCHOOLJAAR 2017-2018 1 Inhoud 1. Inleiding... 3 2. Visie en doel... 3 2.1 Algemeen... 3 2.2 Waarom is medezeggenschap

Nadere informatie

Nieuwsbrief. De Zijlwijkschool. Agenda. Paasviering. Zending: Adoptiekinderen. blz 1

Nieuwsbrief. De Zijlwijkschool. Agenda. Paasviering. Zending: Adoptiekinderen. blz 1 Nieuwsbrief De Zijlwijkschool Schaduwpad 1, 2371VX Leiden www.zijlwijk.pcsleiden.nl Nieuwsbrief nummer 13, 2014-2015 13 Denkt u er aan om geld mee te geven voor onze adoptiekinderen van Happy and Joy?

Nadere informatie

Wij hopen u op deze vergadering te mogen verwelkomen. Aanmelden kan via

Wij hopen u op deze vergadering te mogen verwelkomen. Aanmelden kan via NUMMER 2 JAARGANG 30 16-09-2016 Belangrijke data Belangrijke data 19 september Inschrijven startgesprekken beide locaties 20 september Schoolreisje gr. 1/2, 5, 6, en 7 beide locaties 22 september Schoolreisje

Nadere informatie

Maart 2015 Jaargang 2014-2015 nr. 8

Maart 2015 Jaargang 2014-2015 nr. 8 Nieuwsbrief maart 2015: Nieuws vanuit: De directie Bijgaand treft u weer onze nieuwe maandbrief aan. Het is alweer de maandbrief van de maand maart. In deze maand start straks de lente weer. Deze maand

Nadere informatie

Yeah, lente! 11 april 2019

Yeah, lente! 11 april 2019 Yeah, lente! 11 april 2019 Basisschool Den Duin Fazantenlaan 42 Postbus 89 4920 AB Made Telefoon: 0162-670135 E-mail: infodenduin@skod.org www.denduin.nl H. Platjouw, directeur Beste ouder(s)/verzorger(s),

Nadere informatie

Nieuwsbrief 15 d.d

Nieuwsbrief 15 d.d Belangrijke data Dinsdag 9 mei 2017 Nieuwsbrief 16 Dinsdag 9 mei 2017 Dinsdag 9 mei 2017 Schoolfotograaf Nieuwsbrief 15 d.d. 09-05-2017 Ouderavond Relaties en Seksualiteit 15 mei 2 juni 2017 Project Kriebels

Nadere informatie

de Nieuwsroos OR leden gezocht Schoolgeld Rozenstraat XT Hengelo (Gld) Tel:

de Nieuwsroos OR leden gezocht Schoolgeld Rozenstraat XT Hengelo (Gld) Tel: de Nieuwsroos Rozenstraat 14 7255 XT Hengelo (Gld) Tel: 0575 461510 info@rozengaardsweide.nl www.rozengaardsweide.nl 11 maart 2019 OR leden gezocht Met ingang van het nieuwe schooljaar nemen een paar leden

Nadere informatie

Uniek-nieuws 9 N I E U W S B R I E F. Indien de directeur niet aanwezig is, kunt u terecht bij: maandag, dinsdag en donderdag: juf Marjolijn

Uniek-nieuws 9 N I E U W S B R I E F. Indien de directeur niet aanwezig is, kunt u terecht bij: maandag, dinsdag en donderdag: juf Marjolijn N I E U W S B R I E F Uniek-nieuws 9 Nummer 8 1 april 2016 Volgende op 15 april 2016 Beste ouders / verzorgers en jongens en meisjes, Ik ben altijd vrolijk als ik op school kom, want het is zo ontzettend

Nadere informatie

1 december Nieuwsbrief De Zon. Digitale nieuwsbrief van RKBS De Zon voor ouders/verzorgers

1 december Nieuwsbrief De Zon. Digitale nieuwsbrief van RKBS De Zon voor ouders/verzorgers Schooljaar: 2017-2018, nummer 6 Nieuwsbrief De Zon Digitale nieuwsbrief van RKBS De Zon voor ouders/verzorgers In deze nieuwsbrief wordt aandacht besteed aan de volgende onderwerpen: - Nieuws uit het team

Nadere informatie

Nieuwsbrief nr. 7

Nieuwsbrief nr. 7 Nieuwsbrief 2016-2017 nr. 7 Februari 2017 CBS De Adelaar Van de directie De periode tussen de kerst- en de voorjaarsvakantie is een korte periode dit jaar. Er stond veel te gebeuren in die tijd. De kinderen

Nadere informatie

Stel je verkiesbaar voor de Ouderraad!

Stel je verkiesbaar voor de Ouderraad! Beste ouder(s) en /of verzorger(s), De tijd vliegt voorbij. De kinderen hebben de afgelopen weken hard hun best gedaan op de Cito toetsen, groep 8 is druk met het oefenen van de musical en het team is

Nadere informatie

Jaarplan Medezeggenschapsraad CBS Het Krijt

Jaarplan Medezeggenschapsraad CBS Het Krijt Jaarplan 2016-2017 Medezeggenschapsraad CBS Het Krijt 1 Inhoud Inleiding... 3 Taken MR... 4 Samenstelling en taakverdeling... 5 Onderwerpen... 7 Vergaderingen... 6 Communicatie... 7 Aanwending van financiële

Nadere informatie

Nieuwsbrief juli 2017

Nieuwsbrief juli 2017 Nieuwsbrief juli 2017 SmdB De Ark En dan is het toch echt zomervakantie en wensen we iedereen een zonnige vakantie toe en een goed weerzien op 28 augustus! Natuurlijk doen we dit niet zonder alle ouders

Nadere informatie

BESTE OUDER. Schoolondersteuningsprofiel

BESTE OUDER. Schoolondersteuningsprofiel 21-03-2019 Nr. 14 BESTE OUDER Schoolondersteuningsprofiel De afgelopen periode hebben we gewerkt aan het Schoolondersteuningsprofiel. Dit is een wettelijk verplicht document waarin staat aangegeven hoe

Nadere informatie

Nieuwsbrief juni 2018

Nieuwsbrief juni 2018 Nieuwsbrief juni 2018 AGENDA Week 26: Kind-ouderleerkrachtgesprekken groepen 3 t/m 7 Woensdag 27 juni: Kennismakingsmorgen: kennis maken met de nieuwe leerkracht(en) en groep: 10.30u tot 12.00u. Vrijdag

Nadere informatie

Maandbrief Klimop-Stad januari 2014

Maandbrief Klimop-Stad januari 2014 Maandbrief Klimop-Stad januari 2014 Rossinistraat 5 1323 BP Almere Tel. 036-5364814 Website: www.de-klimop.nl E-mail: dir.klimopstad@prisma-almere.nl Agenda januari: Maandag 6 januari: Eerste lesdag van

Nadere informatie

V a n d e d i r e c t i e. Sterke vaders gezocht. NSA activiteiten. Beste ouders/verzorgers,

V a n d e d i r e c t i e. Sterke vaders gezocht. NSA activiteiten. Beste ouders/verzorgers, Nummer: 8 Agenda V a n d e d i r e c t i e Beste ouders/verzorgers, Vorige week donderdagavond hebben we een geweldig optreden gehad van alle kleuters. Zij speelden deze avond de musical De kleine Kerstman.

Nadere informatie

Eindtoets groep 8 Paasviering MEIVAKANTIE. ZESKAMP MR-vergadering uur OV-vergadering Kledinginzamelingsactie Schoolfotograaf.

Eindtoets groep 8 Paasviering MEIVAKANTIE. ZESKAMP MR-vergadering uur OV-vergadering Kledinginzamelingsactie Schoolfotograaf. Jaargang 10 Nummer 16 15 april 2019 Agenda Dinsdag 16 en woensdag 18 april Vrijdag 19 april Maandag 22 april t/m Vrijdag 3 mei Zondag 5 mei Maandag 7 mei Woensdag 8 mei Vrijdag 10 mei Woensdag 15 mei Eindtoets

Nadere informatie

Nieuwsbrief CBS De Kleine Wereld

Nieuwsbrief CBS De Kleine Wereld Februari 2013 Nieuwsbrief CBS De Kleine Wereld Margedagen 14-03-2013 middag 28-03-2013 na 14.00u 12-04-2013 alleen gr 1-4 04-06-2013 middag 04-07-2013 na 14.00u 05-07-2013 Wist u dat u uw kind bij ziekte

Nadere informatie

Nieuwsbrief Dinsdag 7 februari 2017 Nr. 20

Nieuwsbrief Dinsdag 7 februari 2017 Nr. 20 Nieuwsbrief Dinsdag 7 februari 2017 Nr. 20 Belangrijke data In de week na elke vakantie is er luizencontrole. Dinsdag 7 februari 14.30 16.00 uur Sleutelraadvergadering Vrijdag 10 februari 8.15 9.00 uur

Nadere informatie

Nieuwsbrief 19 juli Welkom aan. Agenda. Beste ouders/verzorgers,

Nieuwsbrief 19 juli Welkom aan. Agenda. Beste ouders/verzorgers, Nieuwsbrief 19 juli 2017 Beste ouders/verzorgers, De laatste Nieuwsbrief van dit schooljaar alweer. Volgend jaar krijgt de nieuwsbrief een nieuwe vorm. Daar past ook een nieuwe naam bij. Daarom willen

Nadere informatie

In verband met wat extra aankondigingen en nieuws een extra editie van de nieuwsbrief

In verband met wat extra aankondigingen en nieuws een extra editie van de nieuwsbrief NIEUWSBRIEF Van Weerden Poelmanstraat 2a 9254 CS Hurdegaryp Tel: 0511 472026 E-mail: hurdegaryp@opo-furore.nl Website: www.obs-hurdegaryp.nl Jaargang 15 extra editie In verband met wat extra aankondigingen

Nadere informatie

Even bijpraten. Nieuwsweek nummer 2. In deze nieuwsweek. Kalender. Basisschool KOM.MIJN

Even bijpraten. Nieuwsweek nummer 2. In deze nieuwsweek. Kalender. Basisschool KOM.MIJN Basisschool KOM.MIJN Prins Frederikstraat 67a 5950 BR Belfeld 077 4758049 www.kommijn.kerobei.nl Nieuwsweek nummer 2 9 september 2016 Klik hier voor e-mailadressen van leerkrachten. Kalender Volgende week:

Nadere informatie

Februari /3 9/10 16/17 23/24. maandag dinsdag woensdag donderdag vrijdag weekend. Krantencontainer. Zwemmen 7A, 7B, 7C

Februari /3 9/10 16/17 23/24. maandag dinsdag woensdag donderdag vrijdag weekend. Krantencontainer. Zwemmen 7A, 7B, 7C Februari 2019 maandag dinsdag woensdag donderdag vrijdag weekend 1 2/3 4 5 6 7 8 9/10 Deze week: adviesgesprekken groep 8 Zwemmen 7A, 7B, 7C Krantencontainer 11 Deze week: adviesgesprekken groep 8 12 13

Nadere informatie

Nieuwsbrief Koning Willem-Alexanderschool Locatie Peter Zuidlaan

Nieuwsbrief Koning Willem-Alexanderschool Locatie Peter Zuidlaan Agenda: 24-11-2015 Nieuwsbrief Koning Willem-Alexanderschool Locatie Peter Zuidlaan Nieuws vanuit de directie Beste ouders en verzorgers, *24 november tweede sint-filmpje 26 november schoen zetten *1 december

Nadere informatie

Nieuwsbrief 2 ( 22 september 2017)

Nieuwsbrief 2 ( 22 september 2017) Nieuwsbrief 2 ( 22 september 2017) Het Primair Onderwijs staakt donderdag 5 oktober In de bijlage bij deze Nieuwsbrief vindt u informatie over de deelname van het team van De Borgh aan deze staking. Alvast

Nadere informatie

Eben Haëzer nieuws Nieuwsbrief november 2017

Eben Haëzer nieuws Nieuwsbrief november 2017 Eben Haëzer nieuws Nieuwsbrief november 2017 Voorleeskampioen 2017 Leonore Boek Voorleeswedstrijd 2017 Belangrijke data: 11 november Sint Maarten 15 november MR vergadering 20 november Start tevredenheidsonderzoek

Nadere informatie

Al dat speelgoed, wat misschien wel achterin de kast lag, heeft een tweede leven gekregen.

Al dat speelgoed, wat misschien wel achterin de kast lag, heeft een tweede leven gekregen. Begoniastraat 2, Postbus 464, 3740 AL Baarn. Tel: 035-5415497 e-mail: info@guidodebres.nl Ziekmelding: absenties@guidodebres.nl Nieuwsbrief PCBS Guido de Brès nr. 22 Baarn, 13 juli 2018. Aan de ouder(s),

Nadere informatie

Jaargang 7 nummer 4 26 april 2019

Jaargang 7 nummer 4 26 april 2019 Jaargang 7 nummer 4 26 april 2019 Algemeen nieuws In deze nieuwsbrief krijgt u informatie over diverse activiteiten die de komende weken plaatsvinden. Houdt u ook de website en onze Facebookpagina in de

Nadere informatie