Speciale ontkalker voor hoogwaardige steamers van alle merken

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Speciale ontkalker voor hoogwaardige steamers van alle merken"

Transcriptie

1 Speciale ontkalker voor hoogwaardige steamers van alle merken durgol swiss steamer is een speciale ontkalker voor hoogwaardige steamers (stoomovens) van alle merken, om het even van welk type: boilersteamers, stoomovens met bodemschaal of waterreservoir stoomovens. durgol swiss steamer is zeer effectief, eenvoudig en veilig in gebruik en garandeert een makkelijke en snelle ontkalking zonder extra inwerkingsduur. Een regelmatige toepassing waarborgt een optimale kwaliteit van de gestoomde gerechten en verlengt de levensduur van uw steamer dankzij de speciale beschermingsformule. durgol swiss steamer laat geen restanten achter. Uw apparaat is na het ontkalken en naspoelen absoluut veilig voor levensmiddelen. durgol swiss steamer is verkrijgbaar in de speciale vakhandel in en fles à 500 ml. Eén fles is geschikt voor een volledige ontkalking van een steamer met ontkalkingsprogramma.

2 Wetenswaardigheden Wat is kalk? Bij het verhitten van leidingwater ontstaan kalkafzettingen, bijv. in apparaten zoals steamers, stoomovens, stoomstrijkers, espressomachines of waterkokers. Hard (kalkhoudend) water ontstaat, doordat zacht regenwater door kalkhoudende gesteentelagen sijpelt en daarbij de mineralen calcium- en magnesiumcarbonaat uitspoelt. Waarom moet u uw steamer ontkalken? De kalkafzetting in uw steamer kann de kwaliteit van de gerechten en de levensduur van het apparaat negatief beïnvloeden. Deze kalkafzetting ledit tot een vermindering van de warmteoverdracht en verlenging van de gaartijd, wat tot een mindere kwaliteit van het gestoomde gerecht kan leiden. Kalkaanslag zet zich in verloop van tijd af en kan het verwarmingselement beschadigen. Bovendien bevordert kalk corrosie van het materiaal in de steamer. Dit kan tot beschadiging van het apparaat leiden. Kalkafzetting leidt tot een verhoogd energieverbruik van de steamer wat belastend is voor het milieu. Om een optimale kwaliteit van de gestoomde en een lange levensduur van uw steamer te waarborgen is het van belang uw apparaat regelmatig en tijdig te ontkalken. Wat mag u van een goede ontkalker verwachten? De kalkafzetting wordt door de zuurcomponent in de ontkalker opgelost. De intensiteit van de reactie kunt u aflezen aan de mate waarin zich belletjes ontwikkelen. De effectiviteit van een ontkalker is in belangrijke mate afhankelijk van de zuurcomponent. Een ideale ontkalker zorgt bij een juiste dosering voor een snelle en afdoende ontkalking en waarborgt tegelijkertijd een maximum aan bescherming van de in het apparaat toegepaste materiaal. Wat is erop tegen om uw steamer met citroenzuur of azijn te ontkalken? Bij het ontkalken met een ontkalker op citroenzuurbasis kan er bezinksel ontstaan dat de fijne leidingen en ventielen in uw steamer kan verstoppen. Bovendien kan door het citroenzuur een onoplosbare laag worden gevormd die de kalklaag als het ware verzegelt. Daar komt nog bij dat het ontkalken met citroenzuur 10 zo lang duurt als met durgol swiss steamer. Azijn of azijnessence veroorzaken door het hierin aanwezige azijnzuur en door de smaakstoffen een onaangename geur bij het ontkalken. Bovendien kan het kunststofmateriaal in uw steamer op den duur deze smaak aannemen waardoor het aroma van de gestoomde wordt beïnvloed. Wanneer moet de steamer worden ontkalkt? Ontkalk uw steamer regelmatig en vroegtijdig! Sommige types worden voor aflevering of bij de installatie op het kalkgehalte van het door u gebruikte water ingesteld. In andere gevallen kunt u bij uw plaatselijke waterleidingbedrijf informeren welke hardheidsgraad het water bij u heeft en dit vervolgens bij uw apparaat invoeren. De meeste steamers beschikken over een ontkalkingsmelder. Raadpleeg de verklaring van de symbolen in de gebruiksaanwijzing van de fabrikant van het apparaat.

3 De juiste ontkalker Waarom is durgol swiss steamer de juiste ontkalker voor uw steamer? durgol swiss steamer is wel zeer effectief tegen kalk, maar tast de apparaat niet aan. durgol swiss steamer werkt tot 10 sneller dan andere ontkalkers. Met 500 ml durgol swiss steamer kan maximaal 53 g kalk worden opgelost. Dit is voldoende om een hoogwaardige huishoud-steamer met ontkalkingsprogramma 1 volledig te ontkalken. Bij steamers zonder ontkalkingsprogramma vermindert de benodigde hoeveelheid ontkalkingsvloeistof individueel al naar gelang het volume van het waterreservoir onderin het apparaat. Dankzij de doeltreffende corrosiebescherming tast durgol swiss steamer bij een juiste toepassing het materiaal van de espressomachine niet aan. Er ontstaat tijdens het ontkalken geen bezinksel waardoor de apparaat kan worden verstopt. Door zijn speciale formule verhindert durgol swiss steamer eventuele schuimontwikkeling die schadelijk kan zijn voor het apparaat. durgol swiss steamer is eenvoudig en vellig in gebruik. Dankzij het snelle verloop van het ontkalken met behulp van durgol swiss steamer is de ontkalkingsprocedure snel en eenvoudig. durgol swiss steamer is gebruiksklaar. In tegenstelling tot ontkalkers in de vorm van poeder of tabletten hoeft durgol swiss steamer niet in water te worden opgelost. Aan het vloeibare durgol swiss steamer hoeven geen hulpstoffen te worden toegevoegd, zoals bij ontkalkingstabletten die restanten in de aparaat achterlaten en deze kunnen verstoppen. durgol swiss steamer is veilig voor levensmiddelen. durgol swiss steamer laat na het ontkalken en naspoelen geen chemische restanten achter in de machine. durgol swiss steamer is reuk- en smaakloos. durgol swiss steamer is niet belastend voor het milieu. Door de reactie van het zuur met de kalk worden zouten gevormd, waarbij het zuur wordt geneutraliseerd. Evt. overtollige durgol swiss steamer draagt in het rioolwater bij aan een neutralisering van de meestal bovenmatig aanwezige logen (afkomstig van wasmiddelen). durgol swiss steamer heeft geen bemesting van de waterhuishouding tot gevolg. Dankzij het sterke kalkoplossende vermogen is durgol swiss steamer zuinig in gebruik en dus milieuvriendelijk. Door de geportioneerde verpakking is een overdosering uitgesloten. De fles van durgol swiss steamer is van PET gemaakt, recyclebaar en dus niet schadelijk voor het milieu.

4 Gebruiksaanwijzing Hoe moet u de hoogwaardige steamer ontkalken? Met durgol swiss steamer is het ontkalken van uw steamer simpel en veilig. Neem ook de aanwijzingen van de fabrikant van de steamer voor het ontkalkingsprocedure en het naspoelen. Ontkalken en naspoelen van aparaten met een ontkalingsprogramma (automatische ontkalking) ml durgol swiss steamer in het waterreservoir doen. 2. En fles durgol swiss steamer is geschikt voor één ontkalking. Eventueel moet de in de gebruiksaanwijzing van de fabrikant van het apparaat vermelde hoeveelheid met leidingwater worden verdund. Ontkalkingsprogramma starten! 3. Bij apparaten zonder vaste wateraansluiting wordt de ontkalkingsvloeistof na het beëindigen van het programma weer in het waterreservoir teruggepompt. Voorzichtig, de vloeistof is heet! De gebruikte vloeistof niet meer voor andere ontkalkingen gebruiken! 4. Na het ontkalken moet de tank met leidingwater worden uitgespoeld. Daarna het apparaat volgens het programma met 2 tankvullingen leidingwater naspoelen. 5. Nu is het apparaat weer gereed voor gebruik voor perfecte stoomgerechten. Ontkalken en naspoelen van aparaten zonder ontkalkingsprogramma. 1. Het waterreservoir van het apparaat met durgol swiss steamer vullen, zodat de bodem goed bedekt is. 2. Vervolgens de vloeistof met een spons over de kalkaanslag rondom het waterreservoir verdelen. 3. Laten inwerken (afhankelijk van de verkalking kan de inwerkingsduur variëren). 4. Vloeistof met een spons verwijderen. 5. Met leidingwater goed reinigen en daarna droogwrijven. 6. Nu is het apparaat weer gereed voor gebruik voor perfecte stoomgerechten. Bij machines zonder ontkalkingsprogramma moeten bovendien de volgende aanwijzingen in acht worden genomen. Let erop dat de ovenruimte en het waterreservoir op de bodem volledig zijn afgekoeld. durgol swiss steamer mag uitsluitend koud worden toegepast. Sommige modellen die niet voor inbouw in de keuken bedoeld zijn, zgn. stand-alone modellen, worden ontkalkt zoals in stap 1 3. beschreven. Daarna de ontkalkingsvloeistof verwijderen en goed naspoelen met koud water klaar! Nu is het apparaat weer gereed voor gebruik. Algemene opmerkingen durgol swiss steamer is een speciale ontkalker voor steamers. De productveiligheid van het middel is veelvuldig getest. Bij gebruik volgens voorschrift kunnen materiaalbeschadigingen met grote zekerheid worden uitgesloten. Wij wijzen erop dat geen enkele aansprakelijkheid wordt aanvaard voor schade die is ontstaan, doordat men zich niet aan de bovenstaande gebruiksaanwijzing heeft gehouden. durgol swiss steamer is niet geschikt voor het ontkalken van professionele Imperial steamers en andere professionele steamers.

5 Irriterend Irriterend voor de ogen en de huid. Moet buiten bereik van kinderhanden blijven. Contact met ogen en huid vermijden. Bij contact met de ogen deze direct grondig uitspoelen met water en een arts consulteren. Bij inslikken direct een arts om raad vragen en hem de verpakking of het etiket tonen. Alarmcentrale voor vergiftigingen in Zwitserland (24 h): 145 (snelkeuzenummer in Zwitserland), Waarschuwing durgol swiss steamer mag uitsluitend koud worden toegepast. Niet in combinatie met andere reinigingsproducten gebruiken. Spetters van durgol swiss steamer mogen niet terechtkomen op zuurgevoelige oppervlakken zoals marmer, kalkhoudende steensoorten, sommige soorten chroomstaal, dunne/beschadigde chroomlagen, en zilver, omdat deze hierdoor kunnen worden aangetast. Over het algemeen is het zo dat het materiaal van de steamer niet wordt aangetast door swiss steamer. Mocht het apparaat volgens de hierboven vermelde gebruiksaanwijzing ondicht worden, dan is dit in geen geval te wijten aan een beschadiging die door het gebruik van durgol swiss steamer is ontstaan. Veeleer kan een defect van poreuze kunststof onderdelen (bijv. dichtingsmateriaal) aan het licht komen doordat de verzegelende kalklaag is verwijderd. Bevat anorganische zuren, onderhouds- en hulpstoffen. Waarom kunt u op durgol vertrouwen? Ontkalkers van het merk durgol worden sinds 1951 door de firma Düring AG in Zwitserland geproduceerd. durgol is marktleider in Zwitserland en andere landen. De firma Düring werkt nauw samen met fabrikanten van espressomachines en steamers en beschikt door de gezamenlijke ontwikkelingsactiviteiten over uitgebreide knowhow op het gebied van de ontkalking van koffiezetapparaten en steamers.

6 Steamerfabrikaat met typeaanduiding Voor het ontkalken met durgol swiss steamer geschikt met ontkalkingsprogramma Fabrikant Aparaattype Type Bauknecht STEAM-CHEF SPC 3035 Boilersteamer Bauknecht STEAM-CHEF SPC 4036 Boilersteamer Bauknecht SPC8360 Boilersteamer Bauknecht SLD8360 & SLD6395 Boilersteamer Bauknecht STH8560 & STH6602 / STH6502 Boilersteamer V-Zug Combi-Steam SL 55cm Boilersteamer V-Zug Combi-Steam SL 60cm Boilersteamer V-Zug Steam S 55cm Boilersteamer V-Zug Steam S 60cm Boilersteamer Viking VCSO244SS Boilersteamer Viking DCSO244SS Boilersteamer Küppersbusch EDKG6900.1E Boilersteamer Küppersbusch EDKG6900.1E Boilersteamer Küppersbusch EDG6600.1E Boilersteamer Sibir EB550 C Steam S Boilersteamer Voor het ontkalken met durgol swiss steamer geschikt zonder ontkalkingsprogramma Bosch HBC 24D650 C Stoomoven met bodemschaal Siemens HB24D560 Stoomoven met bodemschaal Gaggenau ED Semi-professioneel apparaat Gaggenau ED Semi-professioneel apparaat Gaggenau ED Semi-professioneel apparaat AEG Competence B 8924 Stoomoven met bodemschaal Therma BO D.2 steam Stoomoven met bodemschaal Therma BO D/60.2 steam Stoomoven met bodemschaal Electrolux EBC 7ST.3 Stoomoven met bodemschaal Electrolux EBC 7GST.3 Stoomoven met bodemschaal Electrolux EBC 70ST.3 Stoomoven met bodemschaal Electrolux EBC 70GST.3 Stoomoven met bodemschaal Electrolux EBK SL7TC.3 Stoomoven met bodemschaal Electrolux EBK SL7 GTC.3 Stoomoven met bodemschaal Electrolux EB SL7 TC.3 Stoomoven met bodemschaal Electrolux EB SL7 GTC.3 Stoomoven met bodemschaal Electrolux EB SL70 TC.3 Stoomoven met bodemschaal Electrolux EB SL70 GTC.3 Stoomoven met bodemschaal

is verkrijgbaar in de speciale vakhandel, geportioneerd verpakt in twee flesjes à 125ml. Eén flesje is voldoende voor één volledige ontkalking.

is verkrijgbaar in de speciale vakhandel, geportioneerd verpakt in twee flesjes à 125ml. Eén flesje is voldoende voor één volledige ontkalking. durgol swiss espresso is een speciale ontkalker voor hoogwaardige espressomachines van alle merken, om het even of het om een volautomaat, een halfautomaat, een manuaalapparaat of een automaat voor coffee

Nadere informatie

D4 De belangrijkste zaken in het kort

D4 De belangrijkste zaken in het kort J Deze beknopte gebruiksaanwijzing komt niet in de plaats van het Gebruiksaanwijzing D4. Lees eerst de veiligheidsaanwijzingen en waarschuwingen aandachtig door, zodat u het apparaat veilig kunt gebruiken.

Nadere informatie

D6 De belangrijkste zaken in het kort

D6 De belangrijkste zaken in het kort D6 De belangrijkste zaken in het kort J Deze beknopte gebruiksaanwijzing komt niet in de plaats van het Gebruiksaanwijzing D6. Lees eerst de veiligheidsaanwijzingen en waarschuwingen aandachtig door, zodat

Nadere informatie

Onderhoud. Niet-toegestane reinigingsmiddelen en reinigingsbenodigdheden. Toegestane reinigingsmiddelen en reinigingsbenodigdheden.

Onderhoud. Niet-toegestane reinigingsmiddelen en reinigingsbenodigdheden. Toegestane reinigingsmiddelen en reinigingsbenodigdheden. NL Onderhoud Toegestane reinigingsmiddelen en reinigingsbenodigdheden Reinigingsmiddel Reinigingsmiddel mag zwak zuur zijn, bijv. citroenzuur Reinigingsmiddel liefst met water verdunnen Reinigingsmiddel

Nadere informatie

REINIGING EN ONDERHOUD

REINIGING EN ONDERHOUD REINIGING EN ONDERHOUD VOOR UW HUISHOUDELIJKE APPARATEN Aanbevolen door ONS NIEUWE REINIGINGSASSORTIMENT ZORGT ERVOOR DAT UW APPARATEN LANGER ZULLEN MEEGAAN. Al 100 jaar ontwikkelen wij apparaten die het

Nadere informatie

Inweekmiddel codes 00701

Inweekmiddel codes 00701 Inweekmiddel codes 00701 Onderhoud Poeder product voor het verwijderen van vervuilingen in diverse keukenmachines. Tevens geschikt als vaatwasreiniger voor het verwijderen van hardnekkige eiwit- en zetmeelresten.

Nadere informatie

GEBRUIK. Verwijder alle verpakkingen, stickers en diverse accessoires zowel aan de binnenals buitenkant van de waterkoker.

GEBRUIK. Verwijder alle verpakkingen, stickers en diverse accessoires zowel aan de binnenals buitenkant van de waterkoker. GEBRUIK NL Wij danken u voor het kopen van een Rowenta waterkoker. Leest u de volgende instructies, die van toepassing zijn op al onze modellen, alstublieft zorgvuldig door en houd ze bij de hand. Open

Nadere informatie

Aroma Perfection System. www.krups.com

Aroma Perfection System. www.krups.com Aroma System www.krups.com a d b Aroma System c d Aroma Control Timer e h j k m l f i System 1 2 3 Aroma System Aroma 4 5 6 7 8 9 10 11 12 Nederlands Beschrijving a b c d e f g h i Deksel Waterreservoir

Nadere informatie

E6/E60 De belangrijkste zaken in het kort

E6/E60 De belangrijkste zaken in het kort E6/E60 De belangrijkste zaken in het kort J Deze beknopte gebruiksaanwijzing komt niet in de plaats van het Gebruiksaanwijzing E6/E60. Lees eerst de veiligheidsaanwijzingen en waarschuwingen aandachtig

Nadere informatie

WE8 De belangrijkste zaken in het kort

WE8 De belangrijkste zaken in het kort WE8 De belangrijkste zaken in het kort J Deze beknopte gebruiksaanwijzing komt niet in de plaats van het Gebruiksaanwijzing WE8. Lees eerst de veiligheidsaanwijzingen en waarschuwingen aandachtig door,

Nadere informatie

Z6 De belangrijkste zaken in het kort

Z6 De belangrijkste zaken in het kort PROFESSIONAL AROMA GRINDER J Deze beknopte gebruiksaanwijzing komt niet in de plaats van het Gebruiksaanwijzing Z6. Lees eerst de veiligheidsaanwijzingen en waarschuwingen aandachtig door, zodat u het

Nadere informatie

Rolith Chemicals. Bestaat sinds 1977. Sinds november 2003 onderdeel van de Pearl Paint Group te Lelystad. Rolith bouwchemie

Rolith Chemicals. Bestaat sinds 1977. Sinds november 2003 onderdeel van de Pearl Paint Group te Lelystad. Rolith bouwchemie Rolith Chemicals Bestaat sinds 1977 Sinds november 2003 onderdeel van de Pearl Paint Group te Lelystad Waarom Rolith producten! Producten ontwikkeld i.s.m. baksteenindustrie (al sinds 1988!) Alle producten

Nadere informatie

AUTOMATISCHE KOFFIEMACHINE 1. BELANGRIJK

AUTOMATISCHE KOFFIEMACHINE 1. BELANGRIJK AUTOMATISCHE KOFFIEMACHINE 1. BELANGRIJK Let erop dat de schakelaar op 0 (uit) staat voordat u het snoer op de wandcontactdoos aansluit. Laat de stekker niet in het stopcontact wanneer de koffiemachine

Nadere informatie

PHILIPS HD7546/20. Gebruiksaanwijzing

PHILIPS HD7546/20. Gebruiksaanwijzing PHILIPS HD7546/20 Gebruiksaanwijzing HD7546, HD7544 F1 G E D C H B A I 46 Nederlands Algemene beschrijving (fig. 1) A Aan/uitknop met lampje B Netsnoer C Koffiezetter D Waterniveauindicator E Waterreservoir

Nadere informatie

E8/E80/E800 De belangrijkste zaken in het kort

E8/E80/E800 De belangrijkste zaken in het kort E8/E80/E800 De belangrijkste zaken in het kort J Deze beknopte gebruiksaanwijzing komt niet in de plaats van het Gebruiksaanwijzing E8/E80/E800. Lees eerst de veiligheidsaanwijzingen en waarschuwingen

Nadere informatie

een schoon geweten 78 * Innovatie en wetenschap

een schoon geweten 78 * Innovatie en wetenschap 075-750 3262 Witte Vlinderweg 38b 1521PS Wormerveer www.nuvoh2o.nl Duidelijk innovatief Wij spreken niet van evolutie, maar van innovatie. De tijd van waterontharders met zout ligt achter ons. Welkom in

Nadere informatie

Montagehandleiding en voorbeelden

Montagehandleiding en voorbeelden Montagehandleiding en voorbeelden www.nocalcinternational.com NoCalc Prefilter De kwaliteit van leidingwater is niet altijd vanzelfsprekend! Natuurlijk wilt u genieten van schoon en zuiver (drink)water.

Nadere informatie

E8/E80 De belangrijkste zaken in het kort

E8/E80 De belangrijkste zaken in het kort E8/E80 De belangrijkste zaken in het kort J Deze beknopte gebruiksaanwijzing komt niet in de plaats van het Gebruiksaanwijzing E8/E80. Lees eerst de veiligheidsaanwijzingen en waarschuwingen aandachtig

Nadere informatie

KWC CLEAN&CARE PROFICIAT!

KWC CLEAN&CARE PROFICIAT! KWC CLEAN&CARE PROFICIAT! Fijn dat u gekozen heeft voor een KWC kraan. Daarmee heeft u een staaltje eersteklas Zwitserse kwaliteit in uw handen. Op de volgende pagina s komt u te weten, hoe u uw nieuwe

Nadere informatie

S8 De belangrijkste zaken in het kort

S8 De belangrijkste zaken in het kort S8 De belangrijkste zaken in het kort J Deze beknopte gebruiksaanwijzing komt niet in de plaats van het Gebruiksaanwijzing S8. Lees eerst de veiligheidsaanwijzingen en waarschuwingen aandachtig door, zodat

Nadere informatie

Waterontharder. Simpel Compact Economisch

Waterontharder. Simpel Compact Economisch Waterontharder Simpel Compact Economisch SUMO Waterontharders De perfecte verhouding van de hoogste eisen in flow en prestatiebehoeften voor woningen waar de ruimte beperk is. Ontworpen volgens de eisen

Nadere informatie

Waterontharder. Simpel Compact Economisch. Powered by:

Waterontharder. Simpel Compact Economisch. Powered by: Waterontharder Simpel Compact Economisch Powered by: SUMO Waterontharders De perfecte verhouding van de hoogste eisen in flow en prestatiebehoeften voor woningen waar de ruimte beperk is. Ontworpen volgens

Nadere informatie

Z8 De belangrijkste zaken in het kort

Z8 De belangrijkste zaken in het kort Z8 De belangrijkste zaken in het kort J Deze beknopte gebruiksaanwijzing komt niet in de plaats van het Gebruiksaanwijzing Z8. Lees eerst de veiligheidsaanwijzingen en waarschuwingen aandachtig door, zodat

Nadere informatie

PERFECTLY CLEAN FOR SURE PRODUCTOVERZICHT REINIGING VAN KERAMISCHE TEGELS

PERFECTLY CLEAN FOR SURE PRODUCTOVERZICHT REINIGING VAN KERAMISCHE TEGELS PERFECTLY CLEAN FOR SURE PRODUCTOVERZICHT REINIGING VAN KERAMISCHE TEGELS BEHOUD VAN WAARDE DOOR HET ONDERHOUD VAN UW KERAMISCHE EN VEILIGHEIDSTEGELS In microporeuze oppervlakken kunnen zich de kleinste

Nadere informatie

J6/J600 De belangrijkste zaken in het kort

J6/J600 De belangrijkste zaken in het kort J Deze beknopte gebruiksaanwijzing komt niet in de plaats van het Gebruiksaanwijzing J6/J600. Lees eerst de veiligheidsaanwijzingen en waarschuwingen aandachtig door, zodat u het apparaat veilig kunt gebruiken.

Nadere informatie

Lotus Fresh voor kristal helder water in whirlpools en zwemspa s.

Lotus Fresh voor kristal helder water in whirlpools en zwemspa s. 1. Lotus Fresh voor kristal helder water in whirlpools en zwemspa s. Met de waterbehandeling van Lotus Fresh heb je géén enkel ander product nodig voor zuiver water. 2. Waarom Lotus Fresh gebruiken in

Nadere informatie

Geniet uw hele leven van milieuvriendelijk zacht water

Geniet uw hele leven van milieuvriendelijk zacht water Geniet uw hele leven van milieuvriendelijk zacht water Geniet van heerlijk zuiver en zacht water, dat niet alleen de opbouw van kalk voorkomt, maar ook bestaande kalkaanslag verwijdert. Kalkaanslag verstopt

Nadere informatie

PHILIPS HD7870/60. Gebruiksaanwijzing

PHILIPS HD7870/60. Gebruiksaanwijzing PHILIPS HD7870/60 Gebruiksaanwijzing HD7812, HD7811, HD7810, HD8705 3 1 HD7811 HD7812, HD7810 Nederlands 35 Inleiding Met SENSEO geniet u ieder moment van de dag van de perfecte kop koffie met een heerlijk

Nadere informatie

IMPRESSA A9 One Touch De belangrijkste zaken in het kort

IMPRESSA A9 One Touch De belangrijkste zaken in het kort IMPRESSA A9 One Touch De belangrijkste zaken in het kort 9 IMPRESSA A9 One Touch De belangrijkste zaken in het kort J Deze beknopte gebruiksaanwijzing komt niet in de plaats van het Gebruiksaanwijzing

Nadere informatie

F9 De belangrijkste zaken in het kort

F9 De belangrijkste zaken in het kort F9 De belangrijkste zaken in het kort J Deze beknopte gebruiksaanwijzing komt niet in de plaats van het Gebruiksaanwijzing F9. Lees eerst de veiligheidsaanwijzingen en waarschuwingen aandachtig door, zodat

Nadere informatie

Geachte lezer, Omdat Visser s installatiebedrijf u graag langdurig van u sanitair wil laten genieten, hebben wij dit boekje samengesteld.

Geachte lezer, Omdat Visser s installatiebedrijf u graag langdurig van u sanitair wil laten genieten, hebben wij dit boekje samengesteld. Geachte lezer, Waarschijnlijk heeft u net uw nieuwe huis betreden. Om u optimaal te laten genieten van uw sanitair heeft Visser s installatiebedrijf in de bouwfase zijn uiterste best gedaan om uw sanitair

Nadere informatie

PHILIPS HD7686/90. Gebruiksaanwijzing

PHILIPS HD7686/90. Gebruiksaanwijzing PHILIPS HD7686/90 Gebruiksaanwijzing HD7692, HD7690, HD7686 2 1 48 Nederlands Belangrijk Lees deze gebruiksaanwijzing zorgvuldig door voordat u het apparaat gaat gebruiken. Bewaar de gebruiksaanwijzing

Nadere informatie

»IMPRESSA F7 De belangrijkste zaken in het kort«heeft. Het»Gebruiksaanwijzing IMPRESSA F7«inclusief deze beknopte gebruiksaanwijzing

»IMPRESSA F7 De belangrijkste zaken in het kort«heeft. Het»Gebruiksaanwijzing IMPRESSA F7«inclusief deze beknopte gebruiksaanwijzing IMPRESSA F7 De belangrijkste zaken in het kort Het»Gebruiksaanwijzing IMPRESSA F7«inclusief deze beknopte gebruiksaanwijzing»impressa F7 De belangrijkste zaken in het kort«heeft van de onafhankelijke Duitse

Nadere informatie

»IMPRESSA C50 De belangrijkste zaken in het kort«heeft

»IMPRESSA C50 De belangrijkste zaken in het kort«heeft IMPRESSA C50 De belangrijkste zaken in het kort Het»Gebruiksaanwijzing IMPRESSA C50«inclusief deze beknopte gebruiksaanwijzing»impressa C50 De belangrijkste zaken in het kort«heeft van de onafhankelijke

Nadere informatie

Gebruiksaanwijzing HEETWATERAPPARAAT

Gebruiksaanwijzing HEETWATERAPPARAAT Gebruiksaanwijzing HEETWATERAPPARAAT NL 1 2 3 4 5 Gebruiksaanwijzing (Nederlands) Lees deze gebruiksaanwijzing aandachtig, voor een goed en veilig gebruik van het heetwaterapparaat. 1.16 Inleiding Dit

Nadere informatie

Gebruiksaanwijzing Geberit AquaClean 4000

Gebruiksaanwijzing Geberit AquaClean 4000 Onderhoud en reiniging Geberit AquaClean 4000 is een hoogwaardig product dat gemakkelijk schoon te houden is. WC-zitting en WC-deksel zijn gemakkelijk te reinigen en, indien nodig, te demonteren. Ook de

Nadere informatie

www.krups.com 06 02 18

www.krups.com 06 02 18 www.krups.com 1 2 MAXI MINI MAXI MINI 3 4 5 6 stop Deutsch 4 English 7 Français 9 Nederlands 11 Español 14 Português 16 Italiano 18 Dansk 20 Norsk 22 Svenska 24 Suomi 26 λληνικ 28 T Türkçe 31 Slovensko

Nadere informatie

»IMPRESSA F8 De belangrijkste zaken in het kort«heeft

»IMPRESSA F8 De belangrijkste zaken in het kort«heeft IMPRESSA F8 De belangrijkste zaken in het kort Het»Gebruiksaanwijzing IMPRESSA F8«inclusief deze beknopte gebruiksaanwijzing»impressa F8 De belangrijkste zaken in het kort«heeft van de onafhankelijke Duitse

Nadere informatie

Z6 De belangrijkste zaken in het kort

Z6 De belangrijkste zaken in het kort Z6 De belangrijkste zaken in het kort J Deze beknopte gebruiksaanwijzing komt niet in de plaats van het Gebruiksaanwijzing Z6. Lees eerst de veiligheidsaanwijzingen en waarschuwingen aandachtig door, zodat

Nadere informatie

Koffiezetapparaat. Gebruikershandleiding FCM1321W 01M

Koffiezetapparaat. Gebruikershandleiding FCM1321W 01M Koffiezetapparaat Gebruikershandleiding FCM131W NL 01M-107300-1-01 NEDERLANDS -10 1 3 5 7 10 1 3 1 or 1 5 1 1 10 Max or 10 Max 10 Max 7 7 10 1 10 Max 9 1 10 111 1 Lees eerst deze gebruikershandleiding!

Nadere informatie

Logboek. Waterkwaliteit 6 720 801 305-00.1T. Voor stalen en rvs ketels met bedrijfstemperaturen tot 100 C 6 720 802 014 (2012/02) NL

Logboek. Waterkwaliteit 6 720 801 305-00.1T. Voor stalen en rvs ketels met bedrijfstemperaturen tot 100 C 6 720 802 014 (2012/02) NL Logboek Waterkwaliteit 6 720 801 305-00.1T Voor stalen en rvs ketels met bedrijfstemperaturen tot 100 C 6 720 802 014 (2012/02) NL Inhoudsopgave Inhoudsopgave 1 Waterkwaliteit..........................

Nadere informatie

Koffiemachine Bravilor Bonomat Mondo Twin

Koffiemachine Bravilor Bonomat Mondo Twin Koffiemachine Bravilor Bonomat Mondo Twin 1. Aan/uit schakelaar voor het apparaat (en onderste warmhoudplaatje) 2. Aan/uit schakelaar voor bovenste warmhoudplaatje 3. Warmhoudplaatje 4. Glazen kan, thermoskan

Nadere informatie

IMPRESSA J9.2 One Touch De belangrijkste zaken in het kort

IMPRESSA J9.2 One Touch De belangrijkste zaken in het kort IMPRSSA J9.2 One Touh De belangrijkste zaken in het kort Het Gebruiksaanwijzing IMPRSSA J9.2 One Touh inlusief deze beknopte gebruiksaanwijzing IMPRSSA J9.2 One Touh De belangrijkste zaken in het kort

Nadere informatie

IMPRESSA Z7 De belangrijkste zaken in het kort

IMPRESSA Z7 De belangrijkste zaken in het kort IMPRSSA Z7 De belangrijkste zaken in het kort Het»Gebruiksaanwijzing IMPRSSA Z7«inlusief deze beknopte gebruiksaanwijzing»imprssa Z7 De belangrijkste zaken in het kort«heeft van de onafhankelijke Duitse

Nadere informatie

Gebruiksaanwijzing KOFFIEZETAPPARAAT

Gebruiksaanwijzing KOFFIEZETAPPARAAT Gebruiksaanwijzing KOFFIEZETAPPARAAT NL Gebruiksaanwijzing Nederlands 1.1 Inleiding Wij zijn verheugd, dat uw keuze is gevallen op één van onze kwaliteitsprodukten. De apparaten zijn speciaal ontworpen

Nadere informatie

IMPRESSA Z9 One Touch TFT De belangrijkste zaken in het kort

IMPRESSA Z9 One Touch TFT De belangrijkste zaken in het kort IMPRESSA Z9 One Touch TFT De belangrijkste zaken in het kort Het»Gebruiksaanwijzing IMPRESSA Z9 One Touch TFT«inclusief deze beknopte gebruiksaanwijzing»impressa Z9 One Touch TFT De belangrijkste zaken

Nadere informatie

Logboek waterkwaliteit. Voor installatie en onderhoud zorgvuldig lezen. Voor warmtebronnen met warmtewisselaar van aluminium

Logboek waterkwaliteit. Voor installatie en onderhoud zorgvuldig lezen. Voor warmtebronnen met warmtewisselaar van aluminium Voor warmtebronnen met warmtewisselaar van aluminium materialen 6 720 618 589-00.2TT Logboek waterkwaliteit 6 720 642 938 (2014/05) NL Voor installatie en onderhoud zorgvuldig lezen. Inhoudsopgave Inhoudsopgave

Nadere informatie

IMPRESSA C9 One Touch De belangrijkste zaken in het kort

IMPRESSA C9 One Touch De belangrijkste zaken in het kort IMPRSSA C9 One Touch De belangrijkste zaken in het kort Het»Boek voor de IMPRSSA«inclusief deze beknopte gebruiksaanwijzing»imprssa C9 De belangrijkste zaken in het kort«heeft van de onafhankelijke Duitse

Nadere informatie

IMPRESSA J9.3 One Touch TFT De belangrijkste zaken in het kort

IMPRESSA J9.3 One Touch TFT De belangrijkste zaken in het kort IMPRSSA J9.3 One Touch TFT De belangrijkste zaken in het kort Het»Gebruiksaanwijzing IMPRSSA J9.3 One Touch TFT«inclusief deze beknopte gebruiksaanwijzing»imprssa J9.3 One Touch TFT De belangrijkste zaken

Nadere informatie

Schoon eindigen voor een schone start

Schoon eindigen voor een schone start Schoon eindigen voor een schone start Reinigen en Ontsmetten Najaar 2013 Om een goede en vooral schone start met uw nieuwe teelt te maken is het van belang om op het gebied van ziekten en plagen zo schoon

Nadere informatie

Frosch, een gamma ecologische & efficiënte onderhoudsproducten op basis van natuurlijke ingrediënten

Frosch, een gamma ecologische & efficiënte onderhoudsproducten op basis van natuurlijke ingrediënten Frosch, een gamma ecologische & efficiënte onderhoudsproducten op basis van natuurlijke ingrediënten & Multi-cleaners gamma Green Lemon Vinegar Geconcentreerde formule (20 ML voor 5L water) Formule met

Nadere informatie

Xylamon Houtwormdood. Algemene informatie Pagina 2. Technische informatie Pagina 4. Veiligheid informatie Pagina 5-6.

Xylamon Houtwormdood. Algemene informatie Pagina 2. Technische informatie Pagina 4. Veiligheid informatie Pagina 5-6. Xylamon Houtwormdood Algemene informatie Pagina 2 Gebruiksaanwijzing Pagina 3 Technische informatie Pagina 4 Veiligheid informatie Pagina 5-6 Houtverduurzaming Algemene informatie Voorkomt en bestrijdt

Nadere informatie

Inhoud. Voorwoord. Uitdagingen. Pagina 02. De bestanddelen van water. Pagina 06. Pagina 13. Hoe ontstaat kalkvorming. Pagina 15

Inhoud. Voorwoord. Uitdagingen. Pagina 02. De bestanddelen van water. Pagina 06. Pagina 13. Hoe ontstaat kalkvorming. Pagina 15 Waterweetjes Voorwoord Inhoud Drinkwater is het belangrijkste levensmiddel en vormt de basis voor goede hygiëne. Het wordt op allerlei manieren gebruikt - als drank, voor het bereiden van voedsel en dranken

Nadere informatie

Gebruiks- en montagehandleiding

Gebruiks- en montagehandleiding Gebruiks- en montagehandleiding Opberglade ESS 3060-10 Lees beslist de gebruiks- en montagehandleiding voordat u uw apparaat plaatst, nl-nl installeert en in gebruik neemt. Dat is veiliger voor uzelf en

Nadere informatie

Apparaat reinigen en ontkalken

Apparaat reinigen en ontkalken Apparaat reinigen en ontkalken Reiniging van WC-keramiek met oppervlaktelaag De WC-keramiek is afgewerkt met een bijzondere oppervlaktelaag. Door deze oppervlaktelaag trekken waterdruppels zich bolvormig

Nadere informatie

Steam Brain. Gebruikershandleiding. Item no: NL2019/03 R01

Steam Brain. Gebruikershandleiding. Item no: NL2019/03 R01 Steam Brain ebruikershandleiding Item no: 9054880 NL209/03 R0 NL Cleopatra B.V. Oostzijde 295 508 EN Zaandam Nederland www.cleopatra.nl www.cleopatra-wellness.com Info@cleopatra.nl Copyright Alle informatie

Nadere informatie

Gebruiksaanwijzing HEETWATERAPPARAAT HEETWATERAPPARAAT HWA 20

Gebruiksaanwijzing HEETWATERAPPARAAT HEETWATERAPPARAAT HWA 20 Gebruiksaanwijzing HEETWATERAPPARAAT NL HEETWATERAPPARAAT HWA 20 1 HWA 20 2 3 5 4 4 Fig. 1 GEBRUIKSAANWIJZING (NEDERLANDS) Lees deze gebruiksaanwijzing aandachtig, voor een goed en veilig gebruik van het

Nadere informatie

G 491 EROL cid Laatst bewerkt op: Pagina: 1 van 6

G 491 EROL cid Laatst bewerkt op: Pagina: 1 van 6 Laatst bewerkt op: 28. 2. 2008 Pagina: 1 van 6 1 Identificatie van het preparaat en van de onderneming Handelsnaam: Gebruik van het preparaat: Waterverdunbaar zure speciaalreiniger voor microporeuze oppervlakken,

Nadere informatie

COFFEE MAKER KM 5040

COFFEE MAKER KM 5040 COFFEE MAKER KM 5040 NL C D E F G H I J K L M N A B F O 3 NEDERLANDS 29-32 4 VEILIGHEID EN INSTELLING Lees deze gebruikershandleiding zorgvuldig door voordat u dit apparaat gebruikt! Volg alle veiligheidsinstructies

Nadere informatie

Pieterman Airosol Glascleaner. Artikel code Omschrijving Gewicht VKE 430.13M Spuitbus à 400 ml 420 gram 1 stuk 12 stuks. High Performance doekjes

Pieterman Airosol Glascleaner. Artikel code Omschrijving Gewicht VKE 430.13M Spuitbus à 400 ml 420 gram 1 stuk 12 stuks. High Performance doekjes Pieterman Airosol Glascleaner Glascleaner is een zeer efficiënt produkt voor het reinigen van glas en spiegels, maar ook van kunststoffen en harde oppervlakken. Verwijdert snel, veilig en gemakkelijk vuil,

Nadere informatie

Revisie nummer: Z ABN-Amro Son:

Revisie nummer: Z ABN-Amro Son: Revisie nummer: 06.80.01.1Z ABN-Amro Son: 47.87.77.914 REINIGINGSMIDDELEN ELMA TEC CLEAN Sterke reinigingsmiddelen voor ultrasoonreinigers, gebruikbaar voor bijna elke reiniging. Een uitgebreide verzameling

Nadere informatie

Apparaat reinigen en ontkalken

Apparaat reinigen en ontkalken Apparaat reinigen en ontkalken Reiniging van wc-keramiek met oppervlaktelaag De wc-keramiek is afgewerkt met een b jzondere oppervlaktelaag. Door deze oppervlaktelaag trekken waterdruppels zich bolvormig

Nadere informatie

Ploegmakers Aqua Service

Ploegmakers Aqua Service Ploegmakers Aqua Service Landbouwlaan 20 5351 LA Berghem WATERONTHARDERS : Hoe werkt het? Onze waterontharders werken niet door elektriciteit of magneten, maar met een harsfilter dat de kalk echt uit het

Nadere informatie

Cedium chlorhexidini 0,05%, oplossing voor cutaan gebruik Chloorhexidine digluconaat

Cedium chlorhexidini 0,05%, oplossing voor cutaan gebruik Chloorhexidine digluconaat Cedium chlorhexidini 0,05%, oplossing voor cutaan gebruik Chloorhexidine digluconaat Lees goed de hele bijsluiter, want deze bevat belangrijke informatie. Dit geneesmiddel kunt u zonder voorschrift krijgen.

Nadere informatie

Waterkoker Gebruikershandleiding

Waterkoker Gebruikershandleiding Waterkoker Gebruikershandleiding WKD6246W NL 01M-8938103200-1617 -01 Lees eerst deze gebruikershandleiding! Beste klanten, Wij danken u dat u een product van Beko heeft gekozen. We hopen dat u de beste

Nadere informatie

IMPRESSA J7 De belangrijkste zaken in het kort

IMPRESSA J7 De belangrijkste zaken in het kort IMPRSSA J7 De belangrijkste zaken in het kort Het»Gebruiksaanwijzing IMPRSSA J7«inclusief deze beknopte gebruiksaanwijzing»imprssa J7 De belangrijkste zaken in het kort«heeft van de onafhankelijke Duitse

Nadere informatie

COFFEE MAKER KM 8280

COFFEE MAKER KM 8280 NL COFFEE MAKER KM 8280 A B C D E F G H I J K 3 NEDERLANDS NEDERLANDS 5-13 4 NEDERLANDS VEILIGHEID EN INSTALLATIE Lees deze handleiding zorgvuldig voordat u dit apparaat gaat gebruiken! Volg alle veiligheidsinstructies

Nadere informatie

Medicatie via sonde. Judy van Gelder, pharmacy practitioner PEG Symposium

Medicatie via sonde. Judy van Gelder, pharmacy practitioner PEG Symposium Medicatie via sonde Judy van Gelder, pharmacy practitioner PEG Symposium DOEL Voorkomen van verstopping van sonde door geneesmiddelen Verwerken van geneesmiddelen zodat ze via de sonde kunnen worden toegediend

Nadere informatie

Waterkoker Gebruikershandleiding

Waterkoker Gebruikershandleiding Waterkoker Gebruikershandleiding WKM6246W NL 01M-8832913200-1617-01 Lees eerst deze gebruikershandleiding! Beste klanten, Wij danken u dat u een product van Beko heeft gekozen. We hopen dat u de beste

Nadere informatie

rainbowsystem.com Rexair LLC Troy, Michigan 2011 Rexair LLC R14116e-1 Printed in U.S.A.

rainbowsystem.com Rexair LLC Troy, Michigan 2011 Rexair LLC R14116e-1 Printed in U.S.A. rainbowsystem.com Rexair LLC Troy, Michigan 2011 Rexair LLC R14116e-1 Printed in U.S.A. nummer klantendienst Als onderdeel van het klantendienstprogramma van Rexair krijgt iedere Rainbow RainJet een serienummer

Nadere informatie

Baseclean. Reaxyl. Cruysberghs. Gevelreinigers. Chemical

Baseclean. Reaxyl. Cruysberghs. Gevelreinigers. Chemical Cruysberghs bvba Chemical Producent van bouwchemische specialiteiten Erkend BASF Construc on Chemicals partner Dealer van PCI tegellijmsystemen en bouwchemische hulpstoffen Voor bouwprofessionals Reaxyl

Nadere informatie

Bijsluiter: informatie voor de gebruiker. HiBiSOL, oplossing voor cutaan gebruik 5 mg/ml en 600 mg/ml. chloorhexidinedigluconaat en isopropylalcohol

Bijsluiter: informatie voor de gebruiker. HiBiSOL, oplossing voor cutaan gebruik 5 mg/ml en 600 mg/ml. chloorhexidinedigluconaat en isopropylalcohol Bijsluiter: informatie voor de gebruiker HiBiSOL, oplossing voor cutaan gebruik 5 mg/ml en 600 mg/ml chloorhexidinedigluconaat en isopropylalcohol Lees goed de hele bijsluiter voordat u dit geneesmiddel

Nadere informatie

De Climalife aanbevelingen

De Climalife aanbevelingen REINIGING De Climalife aanbevelingen Uitwendige reiniging Filters Verluchtingskokers Vinnen van verdampers Condensbakken / Lekpannen Condensors / Verdampers / Ventilatiekasten Vetten Condensors Geuren

Nadere informatie

www.ikwilkalkvrijwater.nl

www.ikwilkalkvrijwater.nl .nl www.ikwilk alkvrijwater Tel. 06 51 06 57 37 Hard of zacht water? Hebt u genoeg van de vervelende en schadelijke kalkaanslag in uw woning? Lees dan vooral verder in deze brochure. U ontdekt er dé oplossing

Nadere informatie

T8 Art. 468. Gebruiksaanwijzing

T8 Art. 468. Gebruiksaanwijzing T8 Art. 468 Gebruiksaanwijzing Krups T8 a b c d e f g h i a: Vergrendelingshendel b: Veiligheidsknop c: Filterdeksel d: Filter e: Glazen koffiekan f: Afdekplaat g: Waterreservoir h: Aan/Uit-Schakelaar

Nadere informatie

Medicatie via sonde. Judy van Gelder, pharmacy practitioner PEG Symposium

Medicatie via sonde. Judy van Gelder, pharmacy practitioner PEG Symposium Medicatie via sonde Judy van Gelder, pharmacy practitioner PEG Symposium DOEL Voorkomen van verstopping van sonde door geneesmiddelen Verwerken van geneesmiddelen zodat ze via de sonde kunnen worden toegediend,

Nadere informatie

GRIFFON CLEANER RANGE

GRIFFON CLEANER RANGE GRIFFON CLEANER RANGE Ontdek ons complete en krachtige assortiment reinigingsmiddelen voor professionals KALKVRETER Zeer krachtige en geconcentreerde schuimspray voor het eenvoudig verwijderen van (hardnekkige)

Nadere informatie

Klok, een bewuste keuze!

Klok, een bewuste keuze! Klok, een bewuste keuze! Klok is hét ecologische merk als het gaat om was- en reinigingsmiddelen. In de recepturen zijn geen parfum en kleurstoffen toegevoegd en hierdoor is de kans op een allergische

Nadere informatie

PHILIPS HD7860/60. Gebruiksaanwijzing

PHILIPS HD7860/60. Gebruiksaanwijzing PHILIPS HD7860/60 Gebruiksaanwijzing HD7860 A B 1 C 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 H I D E J F G K L U S M N Q R T O P Nederlands Inleiding Gefeliciteerd

Nadere informatie

Gebruiksaanwijzing. Waterkoker 1,0 liter

Gebruiksaanwijzing. Waterkoker 1,0 liter Gebruiksaanwijzing Waterkoker 1,0 liter SB4472 NL Lees voor het gebruik de gebruiksinstructies en vooral de veiligheidsvoorschriften en waarschuwingen grondig door alvorens u het product voor de eerste

Nadere informatie

1. RISK & SAFETY ZINNEN

1. RISK & SAFETY ZINNEN 1. RISK & SAFETY ZINNEN Risico en Veiligheidszinnen op etiketten en veiligheidsbladen R-zinnen geven bijzondere gevaren (Risks) aan. S-zinnen geven veiligheidsaanbevelingen (Safety) aan. De zinnen zijn

Nadere informatie

GEBRUIKSAANWIJZING FT-07

GEBRUIKSAANWIJZING FT-07 GEBRUIKSAANWIJZING FT-07 1 2 3 1: temperatuur sensor 2: display 3: aan/start/stop/geheugen/uit toets temperatuur weergave display temperatuur weergave geheugen lege batterij indicatie 2 INTRODUCTIE De

Nadere informatie

Difrax magnetronsterilisator

Difrax magnetronsterilisator Difrax magnetronsterilisator Je wilt het beste voor je baby, daar is hygi ne een belangrijk onderdeel in. Met de Difrax magnetronsterilisator worden schadelijke bacteri n binnen enkele minuten gedood.

Nadere informatie

F GB D NL E I DK N FIN S RUS GR

F GB D NL E I DK N FIN S RUS GR F GB D NL E I DK N FIN S RUS GR Fijn dat u een waterkoker van KRUPS heeft aangeschaft. Lees de voor al onze modellen toepasselijke instructies aandachtig en houdt ze bij de hand. VEILIGHEIDSADVIEZEN

Nadere informatie

Elmasonic S. Ultrasoonreinigingsapparaat. MSK Tel: 088-0067600 Email: info@msk.nl www.msk.nl

Elmasonic S. Ultrasoonreinigingsapparaat. MSK Tel: 088-0067600 Email: info@msk.nl www.msk.nl Gebruiksaanwijzing Elmasonic S Ultrasoonreinigingsapparaat MSK Tel: 088-0067600 Email: info@msk.nl www.msk.nl Lees aandachtig de bijgevoegde handleiding en bewaar deze voor de service na verkoop. INHOUDSOPGAVE

Nadere informatie

MECHEMPRO Surface Solutions

MECHEMPRO Surface Solutions MECHEMPRO Surface Solutions INDUSTRIËLE REINIGING MIRUS ONTVETTER 24 Krachtige emulgeerbare ontvetter Traditionele ontvetter op basis van koolwaterstoffen en emulgatoren. Een witte melkachtige vloeistof

Nadere informatie

Bedankt voor uw vertrouwen in SUBESTA en tot ziens. Pagina 1 van 6

Bedankt voor uw vertrouwen in SUBESTA en tot ziens. Pagina 1 van 6 V E I L I G H E I D S I N F O R M A T I E B L A D 9 1 / 1 5 5 / C E E SUBESTA REINIGINGSPRODUCTEN 1. IDENTIFICATIE Product benaming: SUBESTA 25 Leverancier: SUBESTA Toby Verkerk 2406 GA ALPHEN AAN DEN

Nadere informatie

Aard der bijzondere gevaren toegeschreven aan gevaarlijke stoffen en preparaten: R-zinnen

Aard der bijzondere gevaren toegeschreven aan gevaarlijke stoffen en preparaten: R-zinnen 1 van 8 Rzinnen & S zinnen Datum: 18032013 Aard der bijzondere gevaren toegeschreven aan gevaarlijke stoffen en preparaten: Rzinnen R 1 R 2 R 3 R 4 R 5 R 6 R 7 R 8 R 9 R 10 R 11 R 12 R 14 R 15 R 16 R 17

Nadere informatie

INHOUDSOPGAVE BEDIENINGSPANEEL

INHOUDSOPGAVE BEDIENINGSPANEEL INHOUDSOPGAVE Machine overzicht 44 Belangrijke veiligheidsvoorschriftern 45 Ingebruikname en onderhoud 46 In- en uitschakelen 46 Koffie maken 47 Instellingen wijzigen 48 Reinigen en onderhoud 49 In geval

Nadere informatie

Notice EO.qxp:bouilloire 1.qxp 19/09/07 15:18 Page 1 F GB D NL E I P DK N S FIN GR TR RC AR

Notice EO.qxp:bouilloire 1.qxp 19/09/07 15:18 Page 1  F GB D NL E I P DK N S FIN GR TR RC AR Notice 0827838 EO.qxp:bouilloire 1.qxp 19/09/07 15:18 Page 1 www.krups.com F GB D NL E I P DK N S FIN GR TR RC AR fig. 1 fig. 2 1 2 fig. 3 fig. 4 auto 2 1 fig. 5 1 2 on fig. 6 fig. 7 fig. 8 off off on

Nadere informatie

R-zinnen en S-zinnen. R-zinnen... 2 Gecombineerde R-zinnen... 4 S-zinnen... 7 Gecombineerde S-zinnen... 9

R-zinnen en S-zinnen. R-zinnen... 2 Gecombineerde R-zinnen... 4 S-zinnen... 7 Gecombineerde S-zinnen... 9 -zinnen en S-zinnen Inhoud Pag. -zinnen... 2 Gecombineerde -zinnen... 4 S-zinnen... 7 Gecombineerde S-zinnen... 9 -zinnen (aanduiding bijzondere gevaren, isk-zinnen) -nummer Gevarenaanduiding 1 2 3 4 5

Nadere informatie

Aporil Thuyatinctuur45 mg/1g, Stinkende gouwe tinctuur45 mg/1g, Salicylzuur135 mg/1g, Melkzuur 20 mg/1g, Azijnzuur 80 mg/1g

Aporil Thuyatinctuur45 mg/1g, Stinkende gouwe tinctuur45 mg/1g, Salicylzuur135 mg/1g, Melkzuur 20 mg/1g, Azijnzuur 80 mg/1g Aporil Thuyatinctuur45 mg/1g, Stinkende gouwe tinctuur45 mg/1g, Salicylzuur135 mg/1g, Melkzuur 20 mg/1g, Azijnzuur 80 mg/1g Lees goed de hele bijsluiter voordat u dit geneesmiddel gaat gebruiken want er

Nadere informatie

Chirurgische instrumenten gemaakt van gehard chroomnikkelstaal of chroomnikkelstaal (incidentele "grondreiniging") in dompelbad:

Chirurgische instrumenten gemaakt van gehard chroomnikkelstaal of chroomnikkelstaal (incidentele grondreiniging) in dompelbad: BELANGRIJKSTE TOEPASSINGSGEBIED: Verwijderen van silicaataanslag op (chirurgisch) instrumentarium van (gehard) chroomnikkel staal (in dompelbad). Incidentele "grondreiniging" van spoelmachines EIGENSCHAPPEN:

Nadere informatie

BIJSLUITER: INFORMATIE VOOR DE GEBRUIK(ST)ER

BIJSLUITER: INFORMATIE VOOR DE GEBRUIK(ST)ER BIJSLUITER: INFORMATIE VOOR DE GEBRUIK(ST)ER XTLUIS 4% g/g oplossing voor cutaan gebruik Dimeticon Lees de hele bijsluiter zorgvuldig door, want deze bevat belangrijke informatie voor u. Dit geneesmiddel

Nadere informatie

User Guide for Impressioning. Een goede afdruk, het zit hem in de details. User Guide

User Guide for Impressioning. Een goede afdruk, het zit hem in de details. User Guide User Guide for Impressioning Een goede afdruk, het zit hem in de details User Guide Het behandelplan: De leidraad in ieder verhaal. Van welk materiaal gaat u uw opbouw maken? Reeds vooraf kunt u bepalen

Nadere informatie

Hoofdstuk 3: Water, zuren en basen

Hoofdstuk 3: Water, zuren en basen Hoofdstuk 3: Water, zuren en basen NaSk II Vmbo 2011/2012 www.lyceo.nl Hoofdstuk 3: Water, zuren en basen NaSk II 1. Bouw van materie 2. Verbranding 3. Water, zuren en basen 4. Basis chemie voor beroep

Nadere informatie

Cedium benzalkonium, 0,1 %, oplossing voor cutaan gebruik Cedium benzalkonium, 0,1 %, huidspray, oplossing Benzalkoniumchloride

Cedium benzalkonium, 0,1 %, oplossing voor cutaan gebruik Cedium benzalkonium, 0,1 %, huidspray, oplossing Benzalkoniumchloride Cedium benzalkonium, 0,1 %, oplossing voor cutaan gebruik Cedium benzalkonium, 0,1 %, huidspray, oplossing Benzalkoniumchloride Lees goed de hele bijsluiter, want deze bevat belangrijke informatie Dit

Nadere informatie

Bezoekverslag/en locatie X

Bezoekverslag/en locatie X Bezoekverslag/en locatie X 2015 Inhoudsopgave Inhoudsopgave.2 Kort verslag eerste bezoek..3,4 Kort verslag tweede bezoek. 5 Bezoekverslag derde bezoek, training en demonstraties...... 6,7,8,9 Vervolg dagelijks

Nadere informatie

In originele ongeopende verpakking ten minste 24 maanden houdbaar, Opslaan op een droge, koele vorstvrije plaats.

In originele ongeopende verpakking ten minste 24 maanden houdbaar, Opslaan op een droge, koele vorstvrije plaats. In originele ongeopende verpakking ten minste 24 maanden houdbaar, Opslaan op een droge, koele vorstvrije plaats. Dit product is bijtend voor de huid en ogen. Voor meer informatie raadpleeg het veiligheidsblad.

Nadere informatie