Schooljaar , nummer mei 2017

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Schooljaar , nummer mei 2017"

Transcriptie

1 Schooljaar , nummer mei 2017 Schoolreisjes, laatste nieuws Groep 1: maandag 22 mei Kinderspeelboerderij t Höfke in Bentelo De kinderen krijgen in het park chips, patat, een ijsje en drinken. Ze hoeven zelf dus niets mee te nemen. De kinderen worden om 8.30 uur in hun eigen klas verwacht. De bussen vertrekken om 9.15 uur en zijn om ongeveer uur weer terug aan de Paukenlaan. Groep 2: maandag 22 mei Dierenpark Nordhorn Duitsland De kinderen krijgen in het park een koekje, patat, een ijsje en drinken. Ze hoeven zelf dus niets mee te nemen. De kinderen worden om 8.30 uur in hun eigen klas verwacht. De bussen vertrekken om 9.00 uur en zijn om ongeveer uur weer terug aan de Wieldraaierlaan. Omdat de kinderen naar Duitsland gaan dienen, ze allemaal een kopie van hun ID-bewijs in te leveren bij de leerkracht. Indien dit nog niet ingeleverd is, dit graag alsnog inleveren. Groep 3 en 4: maandag 29 mei Koningin Julianatoren in Apeldoorn De kinderen krijgen in het park spekjes, patat, een ijsje en drinken. Ze hoeven dus zelf niets mee te nemen. De kinderen mogen geen geld meenemen! De kinderen worden om uur in hun eigen klas verwacht, waarna de bussen om 8.45 uur vertrekken. De bussen zijn om ongeveer uur weer terug aan de Wieldraaierlaan. Groep 5 en 6: dinsdag 23 mei Avonturenpark Hellendoorn De kinderen krijgen patat en een ijsje, maar dienen voor hun eigen drinken te zorgen, bij voorkeur in een navulbaar flesje. De kinderen mogen geen geld meenemen! De kinderen van groep 5 worden om uur in hun eigen klas verwacht. De kinderen van groep 6 moeten om 8.30 uur verzamelen in de hal aan de Wieldraaierlaan (dus niet aan de Paukenlaan!) De bussen vertrekken om 9.00 uur en zijn om ongeveer uur weer terug aan de Wieldraaierlaan. Groep 7: dinsdag 23 mei Moviepark Germany in Bottrop Duitsland De kinderen krijgen patat, maar dienen voor hun eigen drinken te zorgen, bij voorkeur in een navulbaar flesje en mogen maximaal 5,00 zakgeld meenemen. De kinderen worden om 8.00 uur in hun eigen klas verwacht, waarna de bussen om 8.15 uur vertrekken. De bussen zijn om ongeveer uur weer terug aan de Wieldraaierlaan. Omdat de kinderen naar Duitsland gaan dienen ze allemaal een kopie van hun ID-bewijs in te leveren bij de leerkracht. Indien dit nog niet ingeleverd is, dit graag alsnog inleveren. n.b.: Voor de kinderen uit de groepen 1, zou het fijn zijn wanneer ze gemakkelijke schoenen aandoen, die ze zelf aan en uit kunnen krijgen. Voor alle kinderen geldt, trek goede schoenen aan en geen slippers. We hopen op droge en gezellige dagen voor de kinderen.

2 Maandviering 19 mei; thema De Bongerd, daar zit muziek in Op vrijdag 19 mei is de eerstvolgende maandviering. Graag willen we ouders, opa s en oma s in de gelegenheid stellen om deze maandviering bij te wonen. Vooraf aangeven of u komt, hoeft niet. U bent van harte welkom. Groepen 1 De groepen 1 hebben de maandviering in het speellokaal op de locatie Paukenlaan. De aanvang is om 9.00 uur en de leiding is in handen van groep 1D. Alle ouders van groep 1D zijn bij deze uitgenodigd om te komen kijken. Groepen 2 t/m 8 Deze maandvieringen zijn in de hal van de locatie Wieldraaierlaan op onderstaande tijden: : leiding, groep 7B 3A-4B-5C-6A-7B-8A : leiding, groep 7C 2A-3B-4C-5A-6C-7C-8B : leiding, groep 7A 2B-3C-4A-5B-6B-7A-8C De leiding van deze maandvieringen is in handen van de groepen 7. We stellen het erg op prijs wanneer u oppas kunt regelen voor uw jongere kinderen. Op die manier kan alle aandacht uitgaan naar de kinderen op het podium en kunnen zij het stralende middelpunt van de belangstelling zijn. Schoolvoetbal Vorige week woensdag hebben de jongens van groep 8 meegedaan aan de regiokampioenschappen voetbal voor scholen in Enschede. Het was een heel spannend toernooi en ze hebben slechts 1 wedstrijd verloren. Jammer genoeg zijn ze niet door naar de provinciale kampioenschappen. Ouders, hartelijk dank voor het rijden en de support! Sportdag groepen 7 Op 30 mei wordt de jaarlijkse sportdag voor de groepen 7 en 8 georganiseerd. Dit jaar kan groep 8 niet meedoen; zij zijn dan op kamp. De groepen 7 krijgen een uitgebreid, gevarieerd sportprogramma aangeboden. De locatie is sporthal Vondersweijde voor het zwem- en gymnastiekonderdeel, de sportvelden van Quick voetbal zijn gereserveerd voor frisbeespel en atletiek, en bij Paal 12 wordt er gevolleybald. Alle leerkrachten van de groepen 1 t/m 6 uit Oldenzaal worden die dag ingezet; de leerlingen van de groepen 1 t/m 6 hebben dan vrij. De ouders van de groepen 7 zijn van harte welkom om te komen kijken. De leerlingen krijgen een brief mee waar de precieze tijden op staan.

3 Streetsoccer Het Streetsoccertoernooi is nog steeds in volle gang. Een kleine 40 teams van de Bongerd hebben vorige week meegedaan. Van deze teams zijn velen door naar de kwart en halve finales. Succes allemaal. Het was een koninklijke dag tijdens de Koningsspelen

4 Hoe houd je het leesniveau van je kind op peil tijdens de zomervakantie? Uit onderzoek is gebleken dat kinderen die tijdens de zomervakantie niet lezen 1 à 2 AVI-niveaus terugvallen. Dit wordt zomerverval of zomerdip genoemd. Het is dus belangrijk om ook in die lekker lange zomervakantie te blijven lezen! Voorkom zomerdip bij je kind Bij het afnemen van een leestoets technisch lezen aan het begin van het schooljaar is bij een aantal kinderen een terugval in leesvaardigheid te zien. Dit wordt zomerdip of zomerverval genoemd. Ouders zijn zich vaak niet bewust van dit verschijnsel. Om het succes van de leesontwikkeling gedurende het afgelopen schooljaar vast te houden en te voorkomen dat deze terugval optreedt, is het belangrijk om ook thuis regelmatig te blijven lezen: zomerlezen noemen wij dat. Zomerlezen: 5 tips Tip 1: Stop vooral zelf niet met lezen! Laat je kind zien dat lezen leuk is en juist iets is wat je voor je plezier doet. Pak dus lekker zelf je favoriete boeken in (of gooi je e-reader vol) en ga bij de tent zitten lezen. Tip 2: Op vakantie? Neem leuke (taal-)spellen mee Tijdens regenachtige dagen op de camping of in het hotel slaat de verveling snel toe. Maar ook als de zon schijnt zijn spelletjes leuk tijdverdrijf. Vooral talige spelletjes en bordspellen. Tip 3: Kinderboeken mee De meest voor de hand liggende tip is natuurlijk: neem leuke kinderboeken mee in de vakantiekoffer! Ga vooraf ook samen naar de bibliotheek en laat je kind zelf een stapel boeken uitkiezen voor de vakantie. Boeken die nog te moeilijk zijn, kun je voorlezen of samen lezen. Tip 4: Lezen is overal Denk aan de menukaart in het restaurant, borden onderweg, foldertjes van de dierentuin die je wil gaan bezoeken, een boekje over het land waar je naar toe gaat of een informatief boekje over een favoriet onderwerp van je kind. Ook strips, leesboeken en kindertijdschriften zijn leuk en zinvol om te lezen. Tip 5: Vertier op de achterbank Voor lange autoritten zijn bijvoorbeeld de vakantiedoeboeken en talige spelletjes superleuk en leerzaam.

5 Billy Brandweer Een aantal dagen stond de brandweerauto prominent op de speelplaats. We hebben hen als school uitgenodigd, in het kader van de landelijke campagne van Kenmerk. Kinderen hebben die dagen veel geleerd over de brandweer als beroep, en over brandveiligheid op school en thuis. Ze leerden wat ze zelf kunnen doen om brand te voorkomen, en hoe ze actie moeten en kunnen ondernemen als er toch brand uitbreekt. Op de foto rechts is te zien hoe kinderen zelf de brandspuit mochten bedienen. Wat een feest. Pino de oehoe had veel bekijks Juf Marjan nam Pino de oehoe mee naar school. Kinderen uit groep 3b hebben een wijze les erover gehad. Als een lopend vuurtje ging het rond dat er een oehoe in school was. Dus Pino is naar vele groepen gegaan, en had die dag veel bekijks. Van alle indrukken, heeft hij s avonds vast een extra uiltje geknapt.

6 Dode-hoek-project groepen 8 Zoals ieder jaar, hebben ook dit jaar de groepen 8 deelgenomen aan het dode-hoek-project. Het blijft van groot belang om kinderen te laten ervaren dat vanuit een vrachtwagen het zicht op de straat en andere verkeersdeelnemers, beperkter is dan je zou verwachten. Deze ervaringen en inzichten willen we juist kinderen van de groepen 8 nog graag meegeven, voordat ze na de zomervakantie naar het voortgezet onderwijs gaan, en zich meer en meer fietsend over straat zullen gaan begeven. Wandelvierdaagse De wandelvierdaagse wordt dit jaar gelopen vanaf dinsdag 6 juni tot en met vrijdag 9 juni. Er doen ieder jaar veel leerlingen van De Bongerd mee, en hopelijk worden er dat nog veel meer. Het is leuk om samen met klasgenoten mee te lopen, of misschien wel met de hele klas! De kosten zijn 4,00 voor kinderen tot 12 jaar, boven de 12 jaar zijn de kosten 5,50 bij voorinschrijving. Elke avond word je onderweg voorzien van een appel en iets te drinken. Als je 3 van de 4 avonden meeloopt, krijg je bovendien een herinneringsmedaille. Meer informatie en het inschrijfformulier is te vinden op de website: wandel4daagseoldenzaal.nl. Deelnemers die meelopen, kunnen op school een Bongerd-t-shirt ophalen. Na de wandelvierdaagse kan dit shirt graag gewassen, op school weer worden ingeleverd. Praten met militairen Er waren militairen in de klas. Ze vertelden over hun werk bij de landmacht. Ze hebben verteld over de vorming en samenwerking binnen defensie, want soms worden ze op oefening gestuurd, bijv. in Polen. Ze moeten natuurlijk wel met andere landen samen kunnen werken. Daarna hadden we gepraat over de taken die ze allemaal moesten doen. Dat waren hele zware taken, ze moesten bijvoorbeeld vastgebonden met tie-rips op de rug, een zwaar gewicht van 35 kg aan hun lijf, en met een blinddoek om, in het zwembad springen en ze moesten eruit proberen te komen. Ook vertelden ze over de verantwoordelijkheden en keuzes die militairen moeten maken. Ze moeten bijvoorbeeld hun familie missen. Ook een keuze is: ga je schieten of hou je in. Ze hebben heel weinig slaap, soms slapen ze maar 1 uurtje per nacht en soms slapen ze helemaal niet. Ze moeten zichzelf goed

7 camoufleren in bijvoorbeeld het bos. Dan moeten ze hun gezicht helemaal schminken, zodat ze niet worden gezien door de vijand. Ze hebben ook een hele grote rugzak met allemaal uitrusting voor bijna alles. Er zit een opblaasmatje in waarop ze slapen, een regenponcho, een slaapzak en een kompas. Er zat zelfs een make-up setje in, en er zat zoveel in die tas dat we het niet allemaal kunnen opnoemen. Wat heel grappig was is dat als je je kast daar niet netjes opruimt, de sergeant al je kleren uit de kast gooit en dan moet je het opnieuw netjes doen. Ze moeten natuurlijk wel al hun spullen netjes onderhouden. Ook moeten ze hun wapens poetsen en in elkaar kunnen zetten. Friso van den Top en Thijs te Braak, groep 7C Agenda 18 mei Creamiddag groepen 2 18 mei Medezeggenschapsraad 19 mei Maandviering 22 t/m 24 mei Schoolreisjes 25 mei Hemelvaart; alle kinderen zijn vrij 26 mei Alle kinderen zijn vrij 27 mei Oud papier actie 30 mei t/m 2 juni Groepen 8 kamp Schiermonnikoog 30 mei Sportdag groepen 7; alle kinderen van de groepen 1 t/m 6 zijn vrij Volg ons op Facebook en Twitter. Aanmelden kan via onze website:

VAN DE DIRECTIE. Geachte ouders en beste kinderen,

VAN DE DIRECTIE. Geachte ouders en beste kinderen, VAN DE DIRECTIE 20-07-2017 Geachte ouders en beste kinderen, Morgen begint de zomervakantie! Lekker uitrusten na een lange periode van hard werken. Want dat is wat de kinderen en leerkrachten zeker hebben

Nadere informatie

Nieuwsbrief groep 3 juni 2016

Nieuwsbrief groep 3 juni 2016 Nieuwsbrief groep 3 juni 2016 Beste ouders/verzorgers, Hierbij ontvangt u alweer de laatste nieuwsbrief van dit schooljaar. Wat hebben de kinderen hard gewerkt dit jaar en wat zijn we trots op ze! Bedankt

Nadere informatie

Nieuwsbrief groep 3 mei 2018

Nieuwsbrief groep 3 mei 2018 Nieuwsbrief groep 3 mei 2018 Nieuws uit de groep: Het is erg belangrijk om te blijven lezen om een zomerdip te voorkomen. In de nieuwsbrief heb ik hierover een artikel toegevoegd. Leestips! - Hang een

Nadere informatie

Nieuwsbrief groep 3 mei 2016

Nieuwsbrief groep 3 mei 2016 Nieuwsbrief groep 3 mei 2016 Nieuws uit de groep: We zijn druk bezig met het nieuwe rekenonderwijs met de methodiek Math. We oefenen veel met echt materiaal. We rekenen onder andere met een postkantoor,

Nadere informatie

Nieuwsbrief groep 3 juni 2018

Nieuwsbrief groep 3 juni 2018 Nieuwsbrief groep 3 juni 2018 Nieuws uit de groep: Het einde van het schooljaar is al in zicht, wat is het weer hard gegaan dit jaar en wat hebben de kinderen veel geleerd. Leestips! - Hang een blad met

Nadere informatie

Groepsverdeling onderwijs

Groepsverdeling onderwijs Data om te onthouden Juli 2017 30 juni Jungle Zomerfeest Week van 3 juli afscheid groep 8 Zomervakantie: Laatste schooldag 7-juli 2017 Eerste schooldag 21 augustus 2017 Peuteropvang is gesloten tijdens

Nadere informatie

Jaargang 7 editie 19. Textielactie We hebben 221 kilo textiel ingezameld en daarmee 55,25 verdiend. Hartelijk dank inzamelaars!

Jaargang 7 editie 19. Textielactie We hebben 221 kilo textiel ingezameld en daarmee 55,25 verdiend. Hartelijk dank inzamelaars! Jaargang 7 editie 19 AGENDA 26 juni ouder-kindgesprekken 27 juni ouder-kind gesprekken 28 juni ouder-kind gesprekken 28 juni denktank 2 juli Yvette jarig 3 juli Teamvergadering 4 juli team neemt afscheid

Nadere informatie

Van de directie. Schoolreis groep 1/2, 5/6 en 7. Lang weekend. ODBS t Heem Schuberstraat 18 7442 HL Nijverdal 0548612053

Van de directie. Schoolreis groep 1/2, 5/6 en 7. Lang weekend. ODBS t Heem Schuberstraat 18 7442 HL Nijverdal 0548612053 ODBS t Heem Schuberstraat 18 7442 HL Nijverdal 0548612053 Volg ons ook op twitter en facebook @theemnijverdal nummer 36: vrijdag 24 juni 2016 Van de directie Vandaag krijgen de leerlingen het laatste rapport

Nadere informatie

Studiedagen hele school: Donderdag Vrijdag Maandagmiddag Donderdagmiddag

Studiedagen hele school: Donderdag Vrijdag Maandagmiddag Donderdagmiddag www.deoase-twello.nl nummer: 2013/2014-21 Inhoud Algemeen...1 Vakantie... 1 Vakantierooster en studiedagen 2014-2015... 1 Afscheid groep 8... 1 Agenda... 2 Oudercommissie...3 Groep 3...3 Dank je wel...

Nadere informatie

Nieuwe kleuters die bij start nieuwe schooljaar gaan beginnen in de kleutergroepen:

Nieuwe kleuters die bij start nieuwe schooljaar gaan beginnen in de kleutergroepen: Info, 3 juli 2015 Beste ouders /verzorgers, Het schooljaar loopt snel naar het einde toe. Het weer werkt gelukkig mee om de brug naar de vakantie te slaan maar er gaat nog wel het een en ander gebeuren

Nadere informatie

SBO Mozaik Nieuwsflits

SBO Mozaik Nieuwsflits SBO Mozaik Nieuwsflits In deze Nieuwsflits Van de directie Van de directie Agenda Verjaardagen Nieuwe leerlingen Groepsbezetting 17-18 Ouderbedankavond Ouder-Kindles Kanjermethode Lezen in de vakantie

Nadere informatie

Tweede nieuwsbrief juli 2014

Tweede nieuwsbrief juli 2014 In deze nieuwsbrief: Zomerdip Sjouwhulp gevraagd Uitglijden en uitluiden Vakanties en vrije dagen schooljaar 2014/2015 Startgesprekken Welke groep zit waar? Gevonden voorwerpen Dag groep 8! Hallo nieuwe

Nadere informatie

K b s J a n B u n n i k, s c h o o l j a a r Nieuwsbrief juli 17 INHOUDSOPGAVE:

K b s J a n B u n n i k, s c h o o l j a a r Nieuwsbrief juli 17 INHOUDSOPGAVE: K b s J a n B u n n i k, s c h o o l j a a r 2 0 1 6-2 0 1 7 Nieuwsbrief juli 17 INHOUDSOPGAVE: Musical groep 8 pag.1 Vertrek teamleden pag.5 Avond 4 daagse pag.2 Studiedagen 17-18 pag.5 Jb festival pag.2

Nadere informatie

N I E U W S B R I E F

N I E U W S B R I E F N I E U W S B R I E F Belangrijke data: obs Apollo --- Grote Beer 36 --- 7904 LW Hoogeveen --- tel. 0528-262616 website: www.obs-apollo.nl --- email: obsapollo@bijeen-hoogeveen.nl 16 19 juni Wandelvierdaagse

Nadere informatie

Afscheid families Afscheid juf Ellen Afsluiting boerderij seizoen 3 Afscheid en welkom OR leden

Afscheid families Afscheid juf Ellen Afsluiting boerderij seizoen 3 Afscheid en welkom OR leden IN EN ROND DE EMMER Nieuwsbrief voor leerlingen en ouders Cursusjaar 2015 2016 15 juli 2016 no. 22 tel. 0572-392390 degoudenemmer@gmail.com www.goudenemmer.nl Natuurlijk & Groen Welkom op school Wij heten

Nadere informatie

Agenda: huiswerk. Jarigen t/m 26 juni Agenda: belangrijke dagen

Agenda: huiswerk. Jarigen t/m 26 juni Agenda: belangrijke dagen Vrijdag 19 juni 2015, 27 e jaargang Nummer 39, week 25 Jarigen t/m 26 juni 2015 20 juni Sven Agenda: huiswerk Iedere week Vossen: Nieuwsbegrip XL maken extra leestekst en woordenschat 25 juni Vossen dictee:

Nadere informatie

Verder nemen we afscheid van Eva uit groep 5, Valentijn uit groep 3 en Deniz uit groep 1a. Wij wensen hen veel plezier en succes op de nieuwe school.

Verder nemen we afscheid van Eva uit groep 5, Valentijn uit groep 3 en Deniz uit groep 1a. Wij wensen hen veel plezier en succes op de nieuwe school. De Info Schooljaar 2017/2018, nummer 22 13 juli 2018 In deze nieuwsbrief: - Afscheid van school - Gezocht ouders voor overblijven - Openingsviering - Beste allemaal, tot ziens - Bijna vakantie - Hoofdluis

Nadere informatie

Schooljaar , nummer april 2018

Schooljaar , nummer april 2018 Schooljaar 2017-2018, nummer 15 19 april 2018 K nex, Lego, technisch Lego en ander bouwmateriaal gezocht Dit jaar maken alle leerlingen van de Bongerd kennis met programmeren en techniek. Vanaf groep 4

Nadere informatie

EXTRA. Heemgeluiden. Afscheid juf Gea. Programma laatste schoolweek

EXTRA. Heemgeluiden. Afscheid juf Gea. Programma laatste schoolweek Volg ons ook op twitter en facebook @theemnijverdal Heemgeluiden EXTRA Afscheid juf Gea Afgelopen week hebben we te horen gekregen dat, na 8 jaar te hebben gewerkt op t Heem juf Gea een nieuwe uitdagende

Nadere informatie

Jaargang 26 nummer juli 2016

Jaargang 26 nummer juli 2016 GODSDIENST Dag school! Dit was de laatste week nu zijn we vrij het schooljaar is alweer voorbij. De spullen zijn nu opgeruimd de poppen in de mand de boeken netjes in de kast de tafels aan de kant. Tekeningen

Nadere informatie

De Pionier katholieke basisschool

De Pionier katholieke basisschool Pionieuwtje De Pionier katholieke basisschool Zomer Valenciadreef 6-8 3067 WL Rotterdam Tel: 010-4550111 mail: pionier.dir@rvko.nl www.depionier.net IBAN oudercommissie OC-de PIonier : NL 33INGB 0004206219

Nadere informatie

Schooljaar Nummer 20 / 4 juni Schooljaar Daltonpredikaat de Bongerd

Schooljaar Nummer 20 / 4 juni Schooljaar Daltonpredikaat de Bongerd Schooljaar 2014-2015 Daltonpredikaat de Bongerd Vorige week donderdag, 28 mei, was een belangrijke dag voor onze school. Het was de dag van de hervisitatie. Een visitatiecommissie, bestaande uit zes vertegenwoordigers

Nadere informatie

VERKIEZINGSNIEUWS VANUIT DE MEDEZEGGENSCHAPSRAAD 2 ZOMERLEZEN, VOORKOM EEN ZOMERDIP 2 EXTRA VRIJE DAGEN EN STUDIEDAGEN IN SCHOOLJAAR

VERKIEZINGSNIEUWS VANUIT DE MEDEZEGGENSCHAPSRAAD 2 ZOMERLEZEN, VOORKOM EEN ZOMERDIP 2 EXTRA VRIJE DAGEN EN STUDIEDAGEN IN SCHOOLJAAR In dit blaadje: VERKIEZINGSNIEUWS VANUIT DE MEDEZEGGENSCHAPSRAAD 2 ZOMERLEZEN, VOORKOM EEN ZOMERDIP 2 EXTRA VRIJE DAGEN EN STUDIEDAGEN IN SCHOOLJAAR 2019-2020 2 SPORTDAG SEPTEMBER: HULPOUDERS GEVRAAGD!!!

Nadere informatie

Namens het team dank ik u van harte voor uw vertrouwen in de school en voor ALLE hulp vaan iedereen die ons ondersteund heeft op welke manier dan ook.

Namens het team dank ik u van harte voor uw vertrouwen in de school en voor ALLE hulp vaan iedereen die ons ondersteund heeft op welke manier dan ook. Blauwe Distelstraat 31 3252 LA Havenhoofd Tel 0187 492535 - email ehs@cbs-ebenhaezer.nl 07-07-2016 Beste ouders en verzorgers, Wij kijken dankbaar terug op een een zeer geslaagd schooljaar. Samen hebben

Nadere informatie

Schooljaar , nummer maart 2017

Schooljaar , nummer maart 2017 Schooljaar 2016-2017, nummer 13 23 maart 2017 Schoolreisjes 2017 De tijd voor de schoolreisjes komt er weer aan en de werkgroep is al volop met de voorbereidingen bezig. Net als 2 jaar geleden gaan de

Nadere informatie

Wilt u de kinderen van groep 4A morgenochtend een emmer, een poetsdoek en een plastic zak meegeven?

Wilt u de kinderen van groep 4A morgenochtend een emmer, een poetsdoek en een plastic zak meegeven? Dinsdag 1 juli 2014 Internet: www.obsduizendpoot.nl e-mail: directie@obsduizendpoot.nll poetsen in de kleutergroepen (herhaling) We gaan de klassen weer poetsen op woensdag 2 juli en daarbij kunnen we

Nadere informatie

Het team van de Mariaschool wenst iedereen een hele fijne vakantie!

Het team van de Mariaschool wenst iedereen een hele fijne vakantie! Agenda Woensda g Woensda g 1 juli 11.00 uur Muziek in het dorp in t Eschhoes voor alle kinderen en belangstellenden. 1 juli 13.30 u. Alle leerlingen van groep 8 verlaten de school met??? Maandag 17 augustus

Nadere informatie

jaargang: 16 juni 2016 In dit nummer: Belangrijke data pag. 2 Nieuws van: het team pag. 2 GGD pag. 6

jaargang: 16 juni 2016 In dit nummer: Belangrijke data pag. 2 Nieuws van: het team pag. 2 GGD pag. 6 jaargang: 16 juni 2016 In dit nummer: Belangrijke data pag. 2 Nieuws van: het team pag. 2 GGD pag. 6 Overig pag. 1 5 juli: MR vergadering 5 juli: studiemiddag, kinderen s middags vrij 7 en 8 juli: fietsvaardigheid

Nadere informatie

Patio locatie Paukenlaan is Belevingstuin geworden

Patio locatie Paukenlaan is Belevingstuin geworden Schooljaar 2018-2019, nummer 8 20 december 2018 Patio locatie Paukenlaan is Belevingstuin geworden Geruime tijd was de welige groei van onkruid in de patio een doorn in het oog. Trots zijn we op de inmiddels

Nadere informatie

Nieuwsbrief 20 10-07-2015

Nieuwsbrief 20 10-07-2015 Nieuwsbrief 20 10-07-2015 Volgende week vrijdag zal na een feestelijke dag de zomervakantie starten. We wensen u allemaal alvast een hele fijne vakantie!!! Tot volgend schooljaar!!! Laatste schooldag Deze

Nadere informatie

Groep 1 t/m 6 vrij. Op 29 mei zijn leerlingen van de groepen 1 t/m 6 vrij, i.v.m. de sportdag van de groepen 7 en 8.

Groep 1 t/m 6 vrij. Op 29 mei zijn leerlingen van de groepen 1 t/m 6 vrij, i.v.m. de sportdag van de groepen 7 en 8. Infoblad Schooljaar 2018-2019, nummer 16 16 mei 2019 Sportdag Op 29 mei is de jaarlijkse sportdag voor de groepen 7 en 8. Groep 1 t/m 6 vrij Op 29 mei zijn leerlingen van de groepen 1 t/m 6 vrij, i.v.m.

Nadere informatie

De kinderen van de groepen 1 en 2 gaan een kerstwandeling maken. Tijdens deze wandeling komen ze allerlei kerstfiguren tegen...

De kinderen van de groepen 1 en 2 gaan een kerstwandeling maken. Tijdens deze wandeling komen ze allerlei kerstfiguren tegen... Schooljaar 2016-2017, nummer 8 15 december 2016 Kerstmusical, kerstviering en vossenjacht Op 21 december wordt de kerstmusical de herberg zit vol opgevoerd door kinderen van de groepen 7. De kinderen uit

Nadere informatie

Schooljaar 2014-2015. Nummer 18 / 30 april 2015. Rondleiding nieuwe directie. Schoolreisjes 2015

Schooljaar 2014-2015. Nummer 18 / 30 april 2015. Rondleiding nieuwe directie. Schoolreisjes 2015 Schooljaar 2014-2015 Nummer 18 / 30 april 2015 Rondleiding nieuwe directie Morgen, vrijdag 1 mei, komt de nieuwe directie van de Bongerd, Paul Kamphuis (directeur) en Jos van Lith (adjunct) voor een kennismakingsbezoek

Nadere informatie

K b s J a n B u n n i k, s c h o o l j a a r Nieuwsbrief juli 19 INHOUDSOPGAVE: JB Festival

K b s J a n B u n n i k, s c h o o l j a a r Nieuwsbrief juli 19 INHOUDSOPGAVE: JB Festival K b s J a n B u n n i k, s c h o o l j a a r 2 0 1 8-2 0 1 9 INHOUDSOPGAVE: JB Festival pag.1 Gym en zwemles pag.4 Afscheid groep 8 pag.2 Leesniveau op peil houden pag.5 Afscheid juf Mariëlla pag.3 Vakantie

Nadere informatie

Nieuwsbrief

Nieuwsbrief Nieuwsbrief 02-07-2018 HOERA! Op 15 juni is Mats Te Boekhorst geboren! Met juf Loes, Chris en grote broer Kick gaat het goed. Gefeliciteerd en heel veel geluk samen! 2018-2019 Op maandag 18 juni werd de

Nadere informatie

TAFEL VAN DE WEEK GROEP 4 TAFEL VAN DE WEEK GROEP 5 t/m 8

TAFEL VAN DE WEEK GROEP 4 TAFEL VAN DE WEEK GROEP 5 t/m 8 Jan Naardingweg 56 7914 PN Noordscheschut T: 0528-341268 E: info@regenboognoordscheschut.nl www.regenboognoordscheschut.en3.nl 7 juli 2017 AGENDA BIJBELVERHALEN Za 8 Oud Papier KIJK JE UIT? Ma 10 Contactmiddag

Nadere informatie

Juli Nieuwsbrief

Juli Nieuwsbrief Juli 2019 Nieuwsbrief Juli 2019 1 Musical groep 8 12 23 2 13 24 3 14 25 4 Afscheid gr 8 15 26 5 12.00 uur uit 16 27 6 17 28 7 18 29 8 Zomervakantie 19 30 9 20 31 10 21 11 22 19 augustus start nieuwe schooljaar.

Nadere informatie

Nieuwsbrief juli 2014,

Nieuwsbrief juli 2014, Nieuwsbrief juli 2014, Vanuit de directie: De laatste schoolmaand van 2013 en 2014 is aangebroken. Groep 8 is druk aan het oefenen aan de musical en begint hier ook langzaam maar zeker wat gespannen voor

Nadere informatie

Data. Ouderbedankochtend

Data. Ouderbedankochtend Data 3 juli Ouderbedankochtend hulpouders 09.15 uur de Venloene 5 juli Groep 8 vrij groep 1 tm 7 afsluitdag met een leuke activiteit 6 juli Groep 8 vrij Laatste schooldag start Zomervakantie 12.00 uur

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Morgen kan ook het papieren stemformulier tussen uur op school worden afgegeven als digitaal stemmen niet lukt of wenselijk is.

Nieuwsbrief. Morgen kan ook het papieren stemformulier tussen uur op school worden afgegeven als digitaal stemmen niet lukt of wenselijk is. Nieuwsbrief Maandag 17 juni 2019 Laatste dag medezeggenschap (MR) verkiezingen Vandaag is het de laatste dag dat digitaal gestemd kan worden. Door op onderstaande link te klikken komt u bij het stemformulier

Nadere informatie

Zomer. Gijsingstraat RH Rotterdam. Tel: NL48 INGB

Zomer. Gijsingstraat RH Rotterdam. Tel: NL48 INGB Zomer Valentijnschool Gijsingstraat 51 3026 RH Rotterdam Tel: 010-476 11 84 info@valentijnschool.nl www.valentijnschool.nl NL48 INGB 0654 088101 6 + noemen we voortaan ; Meer Leertijd Vakanties en studiedagen

Nadere informatie

Afscheid groep 8 Maandag is er voor de leerlingen van groep 8 een afscheidsfeestje. De kinderen hebben hiervoor een uitnodiging ontvangen.

Afscheid groep 8 Maandag is er voor de leerlingen van groep 8 een afscheidsfeestje. De kinderen hebben hiervoor een uitnodiging ontvangen. Weekbrief 6 juli 2015 Algemene mededelingen De adoptiekaarten druppelen binnen. Toch willen we nog even uw aandacht op deze actie vestigen. HELP ONS het boekenaanbod op school te verbeteren. Uw kind heeft

Nadere informatie

De rode loper is flink belopen door geïnteresseerden die tijdens de W&T-dagen kwamen kijken. (foto s verderop in dit infoblad)

De rode loper is flink belopen door geïnteresseerden die tijdens de W&T-dagen kwamen kijken. (foto s verderop in dit infoblad) Infoblad Schooljaar 2018-2019, nummer 13 21 maart 2019 Social Schools naar 3.0 gemigreerd (herhalend bericht) Vorige week maandag heeft de migratie naar Social Schools 3.0 plaatsgevonden. Bij deze het

Nadere informatie

Nieuwsbrief 6 juli 2018

Nieuwsbrief 6 juli 2018 Nieuwsbrief 6 juli 2018 Nog één week en dan.. Fijne zomervakantie allemaal! Mededelingen DE MUSICAL! Groep 8 heeft de laatste weken hard gewerkt aan de musical. De musical heet: Herrie op het eiland! De

Nadere informatie

Schooljaar , nummer 9 18 januari Open huis. De informatieflyer is te downloaden via onze website

Schooljaar , nummer 9 18 januari Open huis. De informatieflyer is te downloaden via onze website Schooljaar 2017-2018, nummer 9 18 januari 2018 Open huis De informatieflyer is te downloaden via onze website www.daltondebongerd.nl Maandviering vrijdag 19 januari Op vrijdag 19 januari is de eerste maandviering

Nadere informatie

Maandag Dinsdag Woensdag Donderdag Vrijdag de Grote Rekenochtend. Schoolvoetbal jongens. IEP toets groep 8.

Maandag Dinsdag Woensdag Donderdag Vrijdag de Grote Rekenochtend. Schoolvoetbal jongens. IEP toets groep 8. Maandkalender Maandag Dinsdag Woensdag Donderdag Vrijdag 1 2 3 4 5 6 7 Creamiddag Nationale buitenlesdag 08.30-10.15 de Grote Rekenochtend Schoolvoetbal jongens 08.45-09.45 koffie uurtje 11.00-12.00 theorie-exame

Nadere informatie

Bericht van de voorzitter van het college van bestuur van Stichting Willem van Oranje

Bericht van de voorzitter van het college van bestuur van Stichting Willem van Oranje Jaargang 3, nummer 9 2014 Juliana van Stolbergschool Elke eerste week van een nieuwe maand wordt er een nieuwsbrief gemaakt met wetenswaardigheden over onze school. Veel leesplezier. Activiteiten in de

Nadere informatie

BLIX OPENER. In dit nummer: NIEUWSBRIEF VAN BASISSCHOOL DE BOSCHUIL PARTNER MET KOREIN KINDERPLEIN. Jaargang 28 Nummer juli 2019

BLIX OPENER. In dit nummer: NIEUWSBRIEF VAN BASISSCHOOL DE BOSCHUIL PARTNER MET KOREIN KINDERPLEIN. Jaargang 28 Nummer juli 2019 BLIX OPENER NIEUWSBRIEF VAN BASISSCHOOL DE BOSCHUIL PARTNER MET KOREIN KINDERPLEIN Terugblik en vooruit kijken. In dit nummer: Terugblik en vooruit kijken Uitkomsten tevredenheidsonderzoeken Brigadiers

Nadere informatie

Weekbrief 4 juli Algemene mededelingen

Weekbrief 4 juli Algemene mededelingen Weekbrief 4 juli 2016 Algemene mededelingen Bedankt en succes Albert Boele wordt met ingang van het nieuwe schooljaar directeur op obs De Gouwaert in Goudswaard. Wij wensen Albert veel succes met zijn

Nadere informatie

N I E U W S B R I E F

N I E U W S B R I E F N I E U W S B R I E F JULI 2011 Samen spelen en leren op een veilige plek JAARGANG: 15 NR. 7 Mededelingen van de directie 1. Via deze weg wil ik namens het team alle ouders heel hartelijk bedanken voor

Nadere informatie

Juli 2015 Nieuwsbrief Veilig leren lezen, kern 12

Juli 2015 Nieuwsbrief Veilig leren lezen, kern 12 Juli 2015 Nieuwsbrief Veilig leren lezen, kern 12 Beste ouders, verzorgers Kern 12: de basis is gelegd In deze laatste kern: is de basis voor vlot leren lezen gelegd. Kinderen zijn begonnen met het leren

Nadere informatie

Nieuwsbrief 19 d.d

Nieuwsbrief 19 d.d Belangrijke data Dinsdag 4 juli 2017 Nieuwsbrief 19 Vrijdag 7 juli 2017 Maandag 10 juli t/m vrijdag 18 augustus 2017 Maandag 21 augustus 2017 Nieuwsbrief 19 d.d. 04-07-2017 Laatste schooldag, alle leerlingen

Nadere informatie

Nieuwsbrief 35 16 juni 2014

Nieuwsbrief 35 16 juni 2014 Nieuwsbrief 35 16 juni 2014 Oranjestraat 28, 7681 DN Vroomshoop, tel: 0546-642137 Van de directie Beste ouders, Afgelopen donderdag kreeg u een extra nieuwsbrief over de formatie van het komend schooljaar

Nadere informatie

Jan Naardingweg PN Noordscheschut T: E:

Jan Naardingweg PN Noordscheschut T: E: Jan Naardingweg 56 7914 PN Noordscheschut T: 0528-341268 E: info@regenboognoordscheschut.nl www.regenboognoordscheschut.en3.nl 8 juli 2015 AGENDA BIJBELVERHALEN Ma 11 s Avonds Peanutbal groep 8 tegen de

Nadere informatie

Hierbij ontvangt u alweer de laatste nieuwsbrief van dit school jaar.

Hierbij ontvangt u alweer de laatste nieuwsbrief van dit school jaar. 16 Geachte ouder(s) / verzorger(s), Hierbij ontvangt u alweer de laatste nieuwsbrief van dit school jaar. Luizenmoeder of vader Na elke vakantie controleren we de kinderen op hoofdluis. Nu is bijna het

Nadere informatie

Elke maand wordt er een nieuwsbrief gemaakt met wetenswaardigheden over onze school. Veel leesplezier.

Elke maand wordt er een nieuwsbrief gemaakt met wetenswaardigheden over onze school. Veel leesplezier. Jaargang 4, nummer 8 2014 Juliana van Stolbergschool Elke maand wordt er een nieuwsbrief gemaakt met wetenswaardigheden over onze school. Veel leesplezier. Activiteiten in de maand juni-juli (voor het

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Agenda. Nummer Vanuit de directie. Wisselbeker naar de Van Heemstraschool in Hattem. Van Heemstraschool

Nieuwsbrief. Agenda. Nummer Vanuit de directie. Wisselbeker naar de Van Heemstraschool in Hattem. Van Heemstraschool 1 Nieuwsbrief Nummer 15 23-04-2019 Vanuit de directie Agenda 19-04-2019 t/m 05-05-2019 Wisselbeker naar de Van Heemstraschool in Hattem Op vrijdag 12 april werden de kinderen uit groep 7 van de Van Heemstraschool

Nadere informatie

Cito begrijpend lezen groep 3 In tegenstelling tot een eerder bericht, nemen we dit jaar de Cito begrijpend lezen bij groep 3 al niet meer af.

Cito begrijpend lezen groep 3 In tegenstelling tot een eerder bericht, nemen we dit jaar de Cito begrijpend lezen bij groep 3 al niet meer af. Info 18 16 juni 2017 Nieuws van de Hobbitburcht Van de directie Ongetwijfeld had u gehoopt om inmiddels te hebben vernomen hoe we de formatie voor volgend schooljaar hebben ingericht. Wij hadden ook de

Nadere informatie

Locatie Wieldraaierlaan Wieldraaierlaan NR Oldenzaal (0541)

Locatie Wieldraaierlaan Wieldraaierlaan NR Oldenzaal (0541) Infoblad Schooljaar 2018-2019, nummer 14 4 april 2019 Maandag was rood Afgelopen maandag waren velen in het rood gekleed vanwege de kleur van de dag. We kregen afgelopen weken mails van ouders én van leerkrachten

Nadere informatie

Nieuwsbrief juni 2018

Nieuwsbrief juni 2018 Nieuwsbrief juni 2018 Sportdag bij accommodatie stichting MAN Op woensdag 20 juni is de sportdag. Om 8.30 uur verwachten we alle kinderen in sportkleding (groene schoolshirt) bij de multifunctionele accommodatie

Nadere informatie

Nieuwswijzer (Orion/Lyra) Nr. 38 (Jaargang 13) Schooljaar Vrijdag 18 juli begin van de zomervakantie!!

Nieuwswijzer (Orion/Lyra) Nr. 38 (Jaargang 13) Schooljaar Vrijdag 18 juli begin van de zomervakantie!! ORION: 079-3437329 Lyra : 079-3431987 (CYGNUS : 079-3313397) Postadres : Sumatra 15 2721 GG Zoetermeer Redactie: Mariëtte van der Zon en Linda van Dijk nieuwsbrieforion@oostwijzer.unicoz.nl Nieuwswijzer

Nadere informatie

Van de directie. ODBS t Heem Schuberstraat HL Nijverdal Volg ons ook op twitter en facebook

Van de directie. ODBS t Heem Schuberstraat HL Nijverdal Volg ons ook op twitter en facebook ODBS t Heem Schuberstraat 18 7442 HL Nijverdal 0548612053 Volg ons ook op twitter en facebook @theemnijverdal nummer 37: vrijdag 8 juli 2016 Van de directie Alweer een schooljaar voorbij het lijkt wel

Nadere informatie

WOENSDAG 5 JULI Beste ouders,

WOENSDAG 5 JULI Beste ouders, WOENSDAG 5 JULI 2017 Beste ouders, JUF ANS EN JUF JANNEKE Met een lach en een traan zwaaien we vandaag de kinderen van groep 8 uit. We wensen jullie allemaal heel veel plezier en geluk op jullie nieuwe

Nadere informatie

Schooljaar , nummer 3 4 oktober Opening Parkour 17 oktober, locatie Wieldraaierlaan

Schooljaar , nummer 3 4 oktober Opening Parkour 17 oktober, locatie Wieldraaierlaan Schooljaar 2018-2019, nummer 3 4 oktober 2018 Opening Parkour 17 oktober, locatie Wieldraaierlaan Gedenkhoek Judith Halfwerk Het overlijden van collega Judith Halfwerk heeft ons diep geraakt. We missen

Nadere informatie

Nieuwsbrief vrijdag 30 juni Start schooljaar met twee kleutergroepen. Gymlessen komend schooljaar. dinsdag 4 juli Schoonmaakavond groep 1/2

Nieuwsbrief vrijdag 30 juni Start schooljaar met twee kleutergroepen. Gymlessen komend schooljaar. dinsdag 4 juli Schoonmaakavond groep 1/2 Nieuwsbrief vrijdag 30 juni 2017 dinsdag 4 juli Schoonmaakavond groep 1/2 10-minutengesprek op aanvraag Warme overdracht voor ouders die daarvoor uitgenodigd zijn vrijdag 7 juli dinsdag 11 juli woensdag

Nadere informatie

Oproep talentontwikkeling Breien, schaken, hardlopen, techniek, presenteren, computervaardigheden, Frans, bandenplakken, enzovoort, enzovoort

Oproep talentontwikkeling Breien, schaken, hardlopen, techniek, presenteren, computervaardigheden, Frans, bandenplakken, enzovoort, enzovoort Schooljaar 2016-2017, nummer 12 9 maart 2017 Oproep talentontwikkeling Breien, schaken, hardlopen, techniek, presenteren, computervaardigheden, Frans, bandenplakken, enzovoort, enzovoort Dit schooljaar

Nadere informatie

Schoolweek 32: vrijdag 22 april 2016

Schoolweek 32: vrijdag 22 april 2016 Schoolweek 32: vrijdag 22 april 2016 Pinksterviering Op maandag 9 mei, dus de maandagavond gelijk na de meivakantie, houden we samen, kinderen met ouders, belangstellenden en leerkrachten, de pinksterviering

Nadere informatie

STAPSTEENNIEUWS. Het volgende Stapsteennieuws verschijnt op 10 september. Kopij inleveren op maandag 7 september.

STAPSTEENNIEUWS. Het volgende Stapsteennieuws verschijnt op 10 september. Kopij inleveren op maandag 7 september. Locatie De Muzenberg BS De Stapsteen Kijkakkers 1A2 6026 ER Maarheeze 0495-599264 STAPSTEENNIEUWS infodestapsteen@skozok.nl www.bsdestapsteen.nl Schooljr. 2014/2015 16 juli t/m.. september, nr.19 Het volgende

Nadere informatie

K b s J a n B u n n i k, s c h o o l j a a r Nieuwsbrief juli 18 INHOUDSOPGAVE

K b s J a n B u n n i k, s c h o o l j a a r Nieuwsbrief juli 18 INHOUDSOPGAVE K b s J a n B u n n i k, s c h o o l j a a r 2 0 1 7-2 0 1 8 INHOUDSOPGAVE Einde schooljaar Polderdag Kalender juli Musical groep 8 MR nieuwsflits Kalender augustus Bedankt! Vakanties en studiedagen 18-19

Nadere informatie

ICBS De Windroos WEEKINFO 28. Belangrijke data: IPC onderwijs. Onderwijs op De Windroos:

ICBS De Windroos WEEKINFO 28. Belangrijke data: IPC onderwijs. Onderwijs op De Windroos: WEEKINFO 28 ICBS De Windroos Galeistraat 2 1503 TJ Zaandam 075 20 10 129 info@de-windroos.nl Belangrijke data: 13-4-2017 Continurooster, 14.15 uit Beste ouders/verzorgers, In deze info: Onderwijs op De

Nadere informatie

Nieuwsbrief juli 2015,

Nieuwsbrief juli 2015, Nieuwsbrief juli 2015, Vanuit de directie: De laatste week van het schooljaar staan al weer voor de deur. Traditiegetrouw een periode van uiterste. Er wordt volop afgesloten in de groepen en aan de andere

Nadere informatie

Daltonschool de Bongerd Beste ouder(s) en/of verzorger(s),

Daltonschool de Bongerd Beste ouder(s) en/of verzorger(s), Samen naar een Pest Veilige School! Daltonschool de Bongerd Beste ouder(s) en/of verzorger(s), In 2014 gaan we van start met de M5-pestaanpak, op weg naar een Pest Veilige School. Graag willen we u daarvan

Nadere informatie

Nieuwsbrief van

Nieuwsbrief van Nieuwsbrief van 8-07-2016 Stefanie Elders stelt zich voor Mijn naam is Stefanie Elders en ik ben 23 jaar. Na de zomervakantie ga ik aan de slag als leerkracht van groep 5, als vervangster van Wilma. Na

Nadere informatie

Wegwijzertje. Website: wegwijzer.pcboapeldoorn.nl Mail: 30 juni 2017 Nieuwsbrief nummer 19. Geachte ouders, verzorgers,

Wegwijzertje. Website: wegwijzer.pcboapeldoorn.nl Mail: 30 juni 2017 Nieuwsbrief nummer 19. Geachte ouders, verzorgers, Website: wegwijzer.pcboapeldoorn.nl Mail: wegwijzer@pcboapeldoorn.nl 30 juni 2017 Nieuwsbrief nummer 19 Geachte ouders, verzorgers, Wegwijzertje Volgende week gaan we afscheid nemen van juf Monique; na

Nadere informatie

K L E P P E R B R I E F

K L E P P E R B R I E F K L E P P E R B R I E F Katholieke basisschool St. Sebastianus 23e jaargang nummer 19 23 juni 2017 Onderwijs in actie: dinsdag 27 juni!! (zie laatste pagina) Gezinsviering. Op zondag 25 juni is er weer

Nadere informatie

Een nieuw bestuur; een blik vooruit.

Een nieuw bestuur; een blik vooruit. Pannenkoeken bakken op de laatste cultuurdag van dit jaar. NIEUWSBRIEF JUNI 2015 Een nieuw bestuur; een blik vooruit. Zoals bij velen wellicht al bekend is, heeft er per 1 juni jl. een bestuurswissel plaatsgevonden

Nadere informatie

Nieuwsbrief Samenwerkingsschool De Aquarel Eigentijds onderwijs in kleurrijke verbinding

Nieuwsbrief Samenwerkingsschool De Aquarel Eigentijds onderwijs in kleurrijke verbinding Nieuwsbrief Samenwerkingsschool De Aquarel Eigentijds onderwijs in kleurrijke verbinding Nummer 20-2017-2018 AGENDA 5 juli Rapporten mee 5 juli Kleding voor de musical mee naar school! Zie info verderop

Nadere informatie

Beste ouders/verzorgers

Beste ouders/verzorgers Schooljaar 2016-2017 26 juli t/m 30 september Agenda: Ma - Di - Wo Break de Maand show door groep 1 om 13.15 uur Do - Gr.7/8 naar de voorstelling Billy the kid om 10.30 uur in Vroomshoop Oud papier wordt

Nadere informatie

Nieuwsbrief Laatste nieuwsbrief 15-16

Nieuwsbrief Laatste nieuwsbrief 15-16 Nieuwsbrief Laatste nieuwsbrief 15-16 Belangrijke info Oproep van/ voor de MR met antwoordstrookje onder aan deze maandbrief. Beste ouders / verzorgers, Na een mooie vossenjacht en het uitzwaaien van de

Nadere informatie

Nieuwsbrief juli 2018

Nieuwsbrief juli 2018 Nieuwsbrief juli 2018 Beste ouders/verzorgers, Nog een week en dan begint de zomervakantie. In deze nieuwsbrief vindt u informatie over de activiteiten die komende periode plaatsvinden. Maandag de jaarlijkse

Nadere informatie

Kunstkoppen in de groepen 5 Onder begeleiding van juf Edith, hebben de kinderen uit de groepen 5 zich cultureel uitgeleefd op kunstkoppen.

Kunstkoppen in de groepen 5 Onder begeleiding van juf Edith, hebben de kinderen uit de groepen 5 zich cultureel uitgeleefd op kunstkoppen. Schooljaar 2016-2017, nummer 14 6 april 2017 Creamiddag groepen 3 Creamiddagen; ze staan zo vaak gewoon genoemd, in de agenda van het infoblad. Maar iedere keer is het weer zo n bijzonder moment, waarbij

Nadere informatie

Animatie programma. Hallo lieve vakantiegangers, Blader snel verder voor alle activiteiten!

Animatie programma. Hallo lieve vakantiegangers, Blader snel verder voor alle activiteiten! Animatie programma Hallo lieve vakantiegangers, Welkom op ons park! De meivakantie is aangebroken en dat is genoeg reden om er een dolle boel van te maken. Het animatieteam staat weer klaar met spetterende

Nadere informatie

Weekbericht van 3 juli: Zwem4daagse:

Weekbericht van 3 juli: Zwem4daagse: Weekbericht van 3 juli: Zwem4daagse: De leerlingen moeten volgende week iedere dag om 8.30 uur zwemkleding meenemen naar school! De leerkrachten weten hoe laat en op welke dagen er gezwommen gaat worden

Nadere informatie

WEEK april 2017

WEEK april 2017 WEEK 16 20 april 2017 Groenewegje 1 - Lochem T 0573 252430 www.poolsterscholen.nl propschool@poolsterscholen.nl Facebook: Gproplochem Twitter: @gproplochem NIEUWBOUW In de bijlage bij deze nieuwsbrief

Nadere informatie

Namens alle kleuters willen wij de ouders die hierbij hebben geholpen bedanken!

Namens alle kleuters willen wij de ouders die hierbij hebben geholpen bedanken! De Bem JAARGANG 4 2013-2014 19 mei 2014 22 NME project in de groepen 1 en 2 Afgelopen week hebben alle kleuters een les gevolgd van het NME-centrum (natuur en milieu educatie). Voor de kleuters heeft NME

Nadere informatie

Nieuwsbrief. April Koningsspelen Vanuit het personeel. donderdag 6 april 2017 theoretisch verkeersexamen groep 7

Nieuwsbrief. April Koningsspelen Vanuit het personeel. donderdag 6 april 2017 theoretisch verkeersexamen groep 7 In deze nieuwsbrief: Nieuwsbrief April 2017 Voor op de kalender Koningsspelen Vanuit het personeel Trakteren Pasen Oud papier Sportdagen De Willibrordusschool in actie voor Voor op de kalender donderdag

Nadere informatie

Nieuwsbrief juli Verderop in deze nieuwsbrief. De komende maand: Agenda. zondag 1 juli e Communie groep 4. maandag 9 juli 2018

Nieuwsbrief juli Verderop in deze nieuwsbrief. De komende maand: Agenda. zondag 1 juli e Communie groep 4. maandag 9 juli 2018 Nieuwsbrief juli 2018 Jaargang 27 Nummer 11 De komende maand: Agenda 1 juli 2018 10.00 uur 1e Communie in de kerk 4 juli 2018 Brandweerlessen in alle groepen 5 juli 2018 Continurooster i.v.m. studiemiddag

Nadere informatie

t Informantje schooljaar week 28

t Informantje schooljaar week 28 k.b.s. Sint Theresia Postweg 131 7884 PJ Barger Compascuum e-mail: sttheresiaschool@primenius.nl tel: 0591-349275 website: http://www.sinttheresiaschool.nl t Informantje schooljaar 2016-2017 week 28 Agenda

Nadere informatie

Weekbrief. Donderdag 12 mei 2016. Activiteitenoverzicht. Aanwezigheid directie / MIB. Nieuws uit de school

Weekbrief. Donderdag 12 mei 2016. Activiteitenoverzicht. Aanwezigheid directie / MIB. Nieuws uit de school Donderdag 12 mei 2016 Weekbrief Activiteitenoverzicht 16 mei Tweede pinksterdag; kinderen vrij 24 mei Meester- en juffendag 25-27 mei Kamp groep 8 26 mei Afscheid meester Paul en juf Caroline (in de groep)

Nadere informatie

Nieuwsbrief 19 4 juli 2019

Nieuwsbrief 19 4 juli 2019 Nieuwsbrief 19 4 juli 2019 Vrijdag 19 juli vrij Vrijdagmorgen 19 juli is de afsluitende dag voor de zomervakantie. Omdat we nog reserve-uren hebben, kunnen we alle kinderen deze ochtend, als extraatje,

Nadere informatie

Nieuwsbrief 8 mei 2017

Nieuwsbrief 8 mei 2017 Dr. Ariëns Daltonschool, Rutgerinkdijk 3, 7161 EW Neede. Tel.: 0545295550 www.ariensneede.nl / e-mail: directie@ariensneede.nl Nieuwsbrief 8 mei 2017 Agenda Agenda mei Agenda juni 4 Dodenherdenking 5 2

Nadere informatie

Nieuwsbrief april 2014

Nieuwsbrief april 2014 Nieuwsbrief 28 14 april 2014 Oranjestraat 28, 7681 DN Vroomshoop, tel: 0546-642137 Van de directie Donderdagmorgen 17 april vieren we met de kinderen het Paasfeest tijdens de maaltijd. In deze maaltijd

Nadere informatie

INFO bulletin. 6 7 Verkeersexamen. groep 7. Djembé workshop. 14 Meester Siemon cursus. 13 Groep 1-2 naar de boerderij

INFO bulletin. 6 7 Verkeersexamen. groep 7. Djembé workshop. 14 Meester Siemon cursus. 13 Groep 1-2 naar de boerderij INFO bulletin Woensdag 06 april 2016 Kalender 4 april 5 Freerunning clinic groep 7 en 8 11 12 Maandviering groep 1/2 C en groep 4 18 19 25 Vakantie t/m 8 mei 14.30 uur Ouderraad jaarvergadering 6 7 Verkeersexamen

Nadere informatie

Nieuwsbrief Ben Bizzie

Nieuwsbrief Ben Bizzie Het is weer zover! De zomervakantie is afgelopen en de scholen zijn weer begonnen! Natuurlijk hebben wij niet stil gezeten tijdens de zomervakantie!! Alle kinderen in de Molenwaard hebben deel kunnen nemen

Nadere informatie

Schooljaar 2014-2015 Maandag 13 juli 2015. Agenda Dinsdag 14 juli 8.30 uur Doorschuifochtend 13.15 uur Musical

Schooljaar 2014-2015 Maandag 13 juli 2015. Agenda Dinsdag 14 juli 8.30 uur Doorschuifochtend 13.15 uur Musical INFOOTJE NR. 20 Schooljaar 2014-2015 Maandag 13 juli 2015 Agenda Dinsdag 14 juli 8.30 uur Doorschuifochtend 13.15 uur Musical Woensdag 15 juli 19.30 uur Musical voor belangstellenden Donderdag 16 juli

Nadere informatie

WINTERBLOK

WINTERBLOK WINTERBLOK 2012-2013 WAT DOEN WE IN DE WINTER? Het mooie weer is weer voorbij en de blaadjes aan de bomen krijgen prachtige kleuren. Het wordt tijd om de binnen activiteiten te starten. Schrijf jij je

Nadere informatie

24 mei 2017

24 mei 2017 1355 www.clarafabriciusschool.nl 24 mei 2017 3 juni Laatste dag om het schoolreisje te betalen 5 juni 2 e Pinksterdag, alle kinderen zijn vrij 6 juni Podiumochtend groep 3 8 juni Juf Sanne voor het laatst

Nadere informatie

Nieuwsflits OBS de Lamer nummer 14 schooljaar

Nieuwsflits OBS de Lamer nummer 14 schooljaar Thema Lente De leerlingen van groep 1 en 2 zijn deze week gestart met het thema Lente. De leerlingen werken over 4 kleine kaboutertjes in de lente. Voor dit thema zijn we op zoek naar lege schoenendozen

Nadere informatie

, # 2 / 23 september 2016

, # 2 / 23 september 2016 2016-2017, # 2 / 23 september 2016 Terugblik fusiefeest We kunnen terugblikken op een prachtig fusiefeest! Allereerst de opening door alle leerlingen van obs De Veenvlinder met de zogenaamde klapdans.

Nadere informatie

Schoolverlaters, heel veel plezier en succes in het Voortgezet Onderwijs!! Datum: donderdag 13 juli 2017

Schoolverlaters, heel veel plezier en succes in het Voortgezet Onderwijs!! Datum: donderdag 13 juli 2017 Datum: donderdag 13 juli 2017 Populierenblaadje Algemeen: Musical: Onze schoolverlaters hebben weer heel wat talenten laten zien! De musical De DJ draait door was geweldig! Nogmaals dank aan alle ouders

Nadere informatie