Wilt u de kinderen van groep 4A morgenochtend een emmer, een poetsdoek en een plastic zak meegeven?

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Wilt u de kinderen van groep 4A morgenochtend een emmer, een poetsdoek en een plastic zak meegeven?"

Transcriptie

1 Dinsdag 1 juli 2014 Internet: directie@obsduizendpoot.nll poetsen in de kleutergroepen (herhaling) We gaan de klassen weer poetsen op woensdag 2 juli en daarbij kunnen we uw hulp gebruiken! U kunt zich hiervoor aanmelden op de inschrijflijst op de deur van de klas. Let op: het poetsen kan s middags of s avonds gebeuren, afhankelijk van de keuze van de leerkracht (zie inschrijflijst op de deur)! Op woensdag 2 juli moeten de kinderen een big-shopper meebrengen, want dan krijgen ze werkjes mee naar huis om te poetsen. Het zou fijn zijn als deze werkjes vrijdag 4 juli weer schoon mee terug naar school gebracht worden! Op donderdag 3 juli mogen de kinderen een gezelschapsspelletje meebrengen. poetsen in groep 4A Wilt u de kinderen van groep 4A morgenochtend een emmer, een poetsdoek en een plastic zak meegeven? rapporten en eindborrel Donderdagavond 10 juli wordt u tussen en uur in de klas van uw kind verwacht om de rapporten op te halen en officieel afscheid te nemen van de leerkracht(en). De kleuters krijgen geen rapport, maar het is toch leuk om ook daar even een fijne vakantie te gaan wensen. De oudste kleuters krijgen ook hun plakboek en schrijfschrift mee. Let erop dat om uur de leerkrachten buiten worden verwacht. Er is voor iedereen de gelegenheid om onder het genot van een hapje en een drankje het jaar gezellig samen af te sluiten. De bar zal om uur sluiten. doorschuifochtend Volgende week vrijdag 11 juli gaan de leerlingen even net doen alsof het nieuwe schooljaar al is begonnen. Het is de bedoeling dat de leerlingen om 8.45 uur naar het lokaal gaan waar zij volgend schooljaar zullen zitten. Ook de nieuwe leerlingen zijn voor deze ochtend uitgenodigd. Zo kunnen de kinderen zien bij wie ze in de klas zitten en kennis maken met de nieuwe leerkracht. Er zullen wegwijzers hangen en hieronder ziet u nogmaals de plattegrond van het volgend schooljaar, zoals die bij de doorschuifochtend gebruikt zal worden.

2 schoolkorfbaltoernooi 2014 Zaterdag 21 juni hebben een aantal kinderen van de 1000poot hun sportieve talenten getoond. De dag begon met een heerlijk zonnetje. De hele dag hadden we fantastisch sportweer. Om 9.00 uur begon de eerste wedstrijd. Onze twee 1000poot teams waren er helemaal klaar voor. Duizendpoot 1: Aman, Joey, Jay, Hakim, Nathan, Roos, Lisanne en Layla. Duizendpoot 2: Guusje, Noa, Daimy, Kamiel en Elizabeth Duizendpoot 1 begon de eerste wedstrijd al met een knap gelijk spel als einduitslag. Veel wedstrijden werden door de kinderen gelijk gespeeld en zo ging ons puntenaantal gestaag omhoog. Helaas hebben ze ook een wedstrijdje verloren, maar dat werd meteen goed gemaakt. Er werden twee belangrijke wedstrijden gewonnen. Duizendpoot 1 eindige heel mooi met een 3 de plaats, trots konden de kinderen aan het eind van de middag hun verdiende beker ophalen. Gefeliciteerd allemaal, jullie hebben er hard voor gewerkt. Duizendpoot 2 had een mindere start en verloor de eerste wedstrijd helaas, maar zij groeide in het toernooi, dat bleef zelfs bij de scheidsrechters niet onopgemerkt. Er werd door duizendpoot 2 begin middag een wedstrijd heel mooi gewonnen. Alle kinderen kregen nog een mooi vaantje als herinnering. Super gedaan allemaal!!!

3 musical groep 8 Volgende week dinsdag 8 juli en woensdag 9 juli vindt de musical van groep 8 plaats. Op dinsdag 8 juli zal de musical opgevoerd worden voor groep 1 t/m 3 en hulpouders, broertjes, zusjes, opa's en oma's. Dit zal om uur gebeuren en de musical duurt ruim een uur. Op woensdag 9 juli wordt de musical twee keer opgevoerd. Een keer in de ochtend vanaf uur voor groep 4 t/m 7 en 's avonds de laatste keer vanaf uur voor alleen de ouders, OR/MR en teamleden. We wensen groep 8 veel succes met de uitvoering! zomerlezen: 5 tips Hoe zorg je ervoor dat de leesontwikkeling van je kind tijdens de zomervakantie gewoon doorgaat? Tip 1: Stop vooral zelf niet met lezen! Laat je kind zien dat lezen leuk is en juist iets is wat je voor je plezier doet. Pak dus lekker zelf je favoriete boeken in (of gooi je e-reader vol) en ga bij de tent zitten lezen. Tip 2: Op vakantie? Neem leuke (taal-)spellen mee. Tijdens regenachtige dagen op de camping of in het hotel slaat de verveling snel toe. Maar ook als de zon schijnt zijn spelletjes een leuk tijdverdrijf. Vooral talige spelletjes zoals scrabble (junior), rompompom en maan roos vis spelletjes voor beginnende lezers zijn ideaal om de zomerdip op te vangen. Ook bordspellen dragen bij aan lezen. Tip 3: Kinderboeken mee! De meest voor de hand liggende tip is natuurlijk: neem leuke kinderboeken mee in de vakantiekoffer! Ga vooraf ook samen naar de bibliotheek en laat je kind zelf een stapel boeken uitkiezen voor de vakantie. Boeken die nog te moeilijk zijn, kun je voorlezen of samen lezen. Extra tip: Meegroeiboeken. Dat zijn ideale boeken om de zomerdip op te vangen, omdat ze oplopen in AVI niveau waardoor je kind ongemerkt steeds wat moeilijkere teksten leest. Denk bijvoorbeeld eens aan 'Piet en Riet. Kook jij of kook ik?' van Martine Letterie en Rick de Haas. Tip 4: Lezen is overal Denk aan de menukaart in het restaurant, borden onderweg, foldertjes van de dierentuin die je wil gaan bezoeken, een boekje over het land waar je naar toe gaat of een informatief boekje over een favoriet onderwerp van je kind. Ook strips, leesdoeboeken en kindertijdschriften zijn leuk èn zinvol om te lezen. Tip 5: Vertier op de achterbank Voor lange autoritten zijn niet alleen vakantiedoeboeken van bijvoorbeeld Rompompom of Maan roos vis superleuk en leerzaam, maar ook de tablet is tegenwoordig populair op de achterbank. Een paar goede kinderapps erop en rijden maar!

4 zomerlezen met de VakantieBieb Kinderen die gedurende de zomervakantie bijna niet lezen, kunnen maar liefst 1 à 2 AVI- niveaus terugvallen in hun leesontwikkeling, blijkt uit onderzoek. Lezen in de zomervakantie is belangrijk voor uw kind en dat kan ook heel goed digitaal met de VakantieBieb-app van de Bibliotheek. In de VakantieBieb-app is onder andere een selectie van digitale kinderboeken (e-books) opgenomen. Het enige dat u hoeft te doen, is de app op uw tablet of smartphone te zetten en de e-books te downloaden. Doet u dat voor vertrek want één keer gedownload betekent dat u geen internet meer nodig heeft. Laat de zomer maar komen! De nieuwste versie van de VakantieBieb is vanaf 1 juli beschikbaar in de App Store of Google Play Store, maar u kunt nu alvast een kijkje nemen op korte berichten Vandaag is juf Maaike jarig en komende zondag juf Annelies. We wensen beide juffen een fijne en zonnige verjaardag! Van harte proficiat! Vanmiddag (dinsdag 1 juli) is juf Anja (groep 6) afwezig en wordt vervangen door juf Yvonne Kettenes. Onder aan deze nieuwsbrief vindt u een bericht van Kunstkameraden XXL

5 kunstkameraden XXL Dantae is een échte duizendpoot! Heb jij wel eens een echt kunstwerk gemaakt en dat in een museum mogen laten zien aan koningin Maxima en veel publiek? En heb je wel eens op de muren van een museum mogen schilderen? Voor Dantae Jubithana uit groep 7 werd deze droom in het afgelopen schooljaar werkelijkheid. Dantae was namelijk een van de vijftig geselecteerde kinderen uit Noord Brabant die mee heeft gedaan aan Kunstkameraden, een kunstproject van De Cultuurkantine uit Breda. De Cultuurkantine is een stichting die kinderen die weinig met kunst en cultuur in aanraking komen, maar er wel talent voor hebben, een kans wil geven om een tijdje met een échte kunstenaar samen te werken aan een eigen kunstwerk. Kunstenaar en jongere worden samen Kunstkameraden. Het kunstwerk kan daarna door scholen, bedrijven of particulieren worden gehuurd. Uit de opbrengst worden nieuwe kunstprojecten gerealiseerd. In de hele zomervakantie tot en met 24 augustus zijn ruim zeventig kunstwerken van kinderen en jongeren uit heel Brabant te bewonderen in het Breda's Museum. Kinderen tot en met 18 jaar mogen zelfs GRATIS naar binnen! Je kunt dus gerust een keertje extra komen samen met je familie, vrienden en vriendinnen! En alsof dat nog niet mooi genoeg is, zijn er ook nog een heleboel andere activiteiten te beleven. Zeventien duo s Kunstkameraden komen op één of meerdere middagen naar het museum en gaan aan de slag met een groot estafette-kunstwerk. Je bent van harte welkom om een kijkje te komen nemen als ze daaraan aan het werk zijn. Dantae gaat samen met "zijn" kunstenaar Anne Pillen aan de slag op 15,16 en 17 augustus. In het voorjaar van 2014 maakte Dantae met Anne al een groot kunstwerk, dat ze Panorama Pawanayare noemden. Ook dat is nu te zien in het museum. Panawayare, betekent vredestichter. Het kunstwerk was in het voorjaar al in het Noord - Brabants Museum in Den Bosch te zien, waar koningin Maxima de tentoonstelling opende. Dantae mocht als één van de weinige kinderen aan haar vertellen wat het kunstwerk voor hem betekent. Dantae heeft in Panorama Panawayare een deel van zijn fantasiewereld van vroeger verbeeld. Deze droom wordt bewaakt door de vuurvogel Feniks en de spin Elissimo. In het komende schooljaar gaat Dantae met Anne één uur per week verder werken aan hun vele nieuwe plannen. Dat gebeurt in het atelier van Anne in de wijk Dommelbergen, dichtbij De Duizendpoot. Ze hebben er allebei heel veel zin in! Kunstkameraden XXL 27 juni t /m 24 augustus 2014 Breda 's Museum, Parade 12-14, 4811 DZ Breda Toegang: Maandag gesloten. Dinsdag t/m zondag van uur tot uur. Kinderen t/m 18 jaar GRATIS Volwassenen: 7,00 Meer informatie:

6

Nieuwsbrief groep 3 mei 2016

Nieuwsbrief groep 3 mei 2016 Nieuwsbrief groep 3 mei 2016 Nieuws uit de groep: We zijn druk bezig met het nieuwe rekenonderwijs met de methodiek Math. We oefenen veel met echt materiaal. We rekenen onder andere met een postkantoor,

Nadere informatie

Nieuwsbrief groep 3 juni 2016

Nieuwsbrief groep 3 juni 2016 Nieuwsbrief groep 3 juni 2016 Beste ouders/verzorgers, Hierbij ontvangt u alweer de laatste nieuwsbrief van dit schooljaar. Wat hebben de kinderen hard gewerkt dit jaar en wat zijn we trots op ze! Bedankt

Nadere informatie

Nieuwsbrief groep 3 mei 2018

Nieuwsbrief groep 3 mei 2018 Nieuwsbrief groep 3 mei 2018 Nieuws uit de groep: Het is erg belangrijk om te blijven lezen om een zomerdip te voorkomen. In de nieuwsbrief heb ik hierover een artikel toegevoegd. Leestips! - Hang een

Nadere informatie

VAN DE DIRECTIE. Geachte ouders en beste kinderen,

VAN DE DIRECTIE. Geachte ouders en beste kinderen, VAN DE DIRECTIE 20-07-2017 Geachte ouders en beste kinderen, Morgen begint de zomervakantie! Lekker uitrusten na een lange periode van hard werken. Want dat is wat de kinderen en leerkrachten zeker hebben

Nadere informatie

Nieuwe kleuters die bij start nieuwe schooljaar gaan beginnen in de kleutergroepen:

Nieuwe kleuters die bij start nieuwe schooljaar gaan beginnen in de kleutergroepen: Info, 3 juli 2015 Beste ouders /verzorgers, Het schooljaar loopt snel naar het einde toe. Het weer werkt gelukkig mee om de brug naar de vakantie te slaan maar er gaat nog wel het een en ander gebeuren

Nadere informatie

Nieuwsbrief groep 3 juni 2018

Nieuwsbrief groep 3 juni 2018 Nieuwsbrief groep 3 juni 2018 Nieuws uit de groep: Het einde van het schooljaar is al in zicht, wat is het weer hard gegaan dit jaar en wat hebben de kinderen veel geleerd. Leestips! - Hang een blad met

Nadere informatie

Tweede nieuwsbrief juli 2014

Tweede nieuwsbrief juli 2014 In deze nieuwsbrief: Zomerdip Sjouwhulp gevraagd Uitglijden en uitluiden Vakanties en vrije dagen schooljaar 2014/2015 Startgesprekken Welke groep zit waar? Gevonden voorwerpen Dag groep 8! Hallo nieuwe

Nadere informatie

Afscheid families Afscheid juf Ellen Afsluiting boerderij seizoen 3 Afscheid en welkom OR leden

Afscheid families Afscheid juf Ellen Afsluiting boerderij seizoen 3 Afscheid en welkom OR leden IN EN ROND DE EMMER Nieuwsbrief voor leerlingen en ouders Cursusjaar 2015 2016 15 juli 2016 no. 22 tel. 0572-392390 degoudenemmer@gmail.com www.goudenemmer.nl Natuurlijk & Groen Welkom op school Wij heten

Nadere informatie

SBO Mozaik Nieuwsflits

SBO Mozaik Nieuwsflits SBO Mozaik Nieuwsflits In deze Nieuwsflits Van de directie Van de directie Agenda Verjaardagen Nieuwe leerlingen Groepsbezetting 17-18 Ouderbedankavond Ouder-Kindles Kanjermethode Lezen in de vakantie

Nadere informatie

Groepsverdeling onderwijs

Groepsverdeling onderwijs Data om te onthouden Juli 2017 30 juni Jungle Zomerfeest Week van 3 juli afscheid groep 8 Zomervakantie: Laatste schooldag 7-juli 2017 Eerste schooldag 21 augustus 2017 Peuteropvang is gesloten tijdens

Nadere informatie

Jaargang 26 nummer juli 2016

Jaargang 26 nummer juli 2016 GODSDIENST Dag school! Dit was de laatste week nu zijn we vrij het schooljaar is alweer voorbij. De spullen zijn nu opgeruimd de poppen in de mand de boeken netjes in de kast de tafels aan de kant. Tekeningen

Nadere informatie

Van de directie. Schoolreis groep 1/2, 5/6 en 7. Lang weekend. ODBS t Heem Schuberstraat 18 7442 HL Nijverdal 0548612053

Van de directie. Schoolreis groep 1/2, 5/6 en 7. Lang weekend. ODBS t Heem Schuberstraat 18 7442 HL Nijverdal 0548612053 ODBS t Heem Schuberstraat 18 7442 HL Nijverdal 0548612053 Volg ons ook op twitter en facebook @theemnijverdal nummer 36: vrijdag 24 juni 2016 Van de directie Vandaag krijgen de leerlingen het laatste rapport

Nadere informatie

Jaargang 7 editie 19. Textielactie We hebben 221 kilo textiel ingezameld en daarmee 55,25 verdiend. Hartelijk dank inzamelaars!

Jaargang 7 editie 19. Textielactie We hebben 221 kilo textiel ingezameld en daarmee 55,25 verdiend. Hartelijk dank inzamelaars! Jaargang 7 editie 19 AGENDA 26 juni ouder-kindgesprekken 27 juni ouder-kind gesprekken 28 juni ouder-kind gesprekken 28 juni denktank 2 juli Yvette jarig 3 juli Teamvergadering 4 juli team neemt afscheid

Nadere informatie

Agenda: huiswerk. Jarigen t/m 26 juni Agenda: belangrijke dagen

Agenda: huiswerk. Jarigen t/m 26 juni Agenda: belangrijke dagen Vrijdag 19 juni 2015, 27 e jaargang Nummer 39, week 25 Jarigen t/m 26 juni 2015 20 juni Sven Agenda: huiswerk Iedere week Vossen: Nieuwsbegrip XL maken extra leestekst en woordenschat 25 juni Vossen dictee:

Nadere informatie

N I E U W S B R I E F

N I E U W S B R I E F N I E U W S B R I E F Belangrijke data: obs Apollo --- Grote Beer 36 --- 7904 LW Hoogeveen --- tel. 0528-262616 website: www.obs-apollo.nl --- email: obsapollo@bijeen-hoogeveen.nl 16 19 juni Wandelvierdaagse

Nadere informatie

Inhoud. Afgelopen woensdag is iedereen al een kijkje wezen nemen in de nieuwe groep en bij de (nieuwe) juf. Iedereen was erg enthousiast.

Inhoud. Afgelopen woensdag is iedereen al een kijkje wezen nemen in de nieuwe groep en bij de (nieuwe) juf. Iedereen was erg enthousiast. Jaargang 10 Nummer 20 28 juni 2019 Agenda Maandag 1 juli Donderdag 4 juli Vrijdag 5 juli Maandag 8 juli t/m Vrijdag 16 augustus In deze nieuwsbrief Inhoud Vanuit de Directie Vakantiebieb-app Diamantterras

Nadere informatie

Studiedagen hele school: Donderdag Vrijdag Maandagmiddag Donderdagmiddag

Studiedagen hele school: Donderdag Vrijdag Maandagmiddag Donderdagmiddag www.deoase-twello.nl nummer: 2013/2014-21 Inhoud Algemeen...1 Vakantie... 1 Vakantierooster en studiedagen 2014-2015... 1 Afscheid groep 8... 1 Agenda... 2 Oudercommissie...3 Groep 3...3 Dank je wel...

Nadere informatie

Namens het team dank ik u van harte voor uw vertrouwen in de school en voor ALLE hulp vaan iedereen die ons ondersteund heeft op welke manier dan ook.

Namens het team dank ik u van harte voor uw vertrouwen in de school en voor ALLE hulp vaan iedereen die ons ondersteund heeft op welke manier dan ook. Blauwe Distelstraat 31 3252 LA Havenhoofd Tel 0187 492535 - email ehs@cbs-ebenhaezer.nl 07-07-2016 Beste ouders en verzorgers, Wij kijken dankbaar terug op een een zeer geslaagd schooljaar. Samen hebben

Nadere informatie

EXTRA. Heemgeluiden. Afscheid juf Gea. Programma laatste schoolweek

EXTRA. Heemgeluiden. Afscheid juf Gea. Programma laatste schoolweek Volg ons ook op twitter en facebook @theemnijverdal Heemgeluiden EXTRA Afscheid juf Gea Afgelopen week hebben we te horen gekregen dat, na 8 jaar te hebben gewerkt op t Heem juf Gea een nieuwe uitdagende

Nadere informatie

jaargang: 16 juni 2016 In dit nummer: Belangrijke data pag. 2 Nieuws van: het team pag. 2 GGD pag. 6

jaargang: 16 juni 2016 In dit nummer: Belangrijke data pag. 2 Nieuws van: het team pag. 2 GGD pag. 6 jaargang: 16 juni 2016 In dit nummer: Belangrijke data pag. 2 Nieuws van: het team pag. 2 GGD pag. 6 Overig pag. 1 5 juli: MR vergadering 5 juli: studiemiddag, kinderen s middags vrij 7 en 8 juli: fietsvaardigheid

Nadere informatie

STAPSTEENNIEUWS. Het volgende Stapsteennieuws verschijnt op 10 september. Kopij inleveren op maandag 7 september.

STAPSTEENNIEUWS. Het volgende Stapsteennieuws verschijnt op 10 september. Kopij inleveren op maandag 7 september. Locatie De Muzenberg BS De Stapsteen Kijkakkers 1A2 6026 ER Maarheeze 0495-599264 STAPSTEENNIEUWS infodestapsteen@skozok.nl www.bsdestapsteen.nl Schooljr. 2014/2015 16 juli t/m.. september, nr.19 Het volgende

Nadere informatie

Data. Ouderbedankochtend

Data. Ouderbedankochtend Data 3 juli Ouderbedankochtend hulpouders 09.15 uur de Venloene 5 juli Groep 8 vrij groep 1 tm 7 afsluitdag met een leuke activiteit 6 juli Groep 8 vrij Laatste schooldag start Zomervakantie 12.00 uur

Nadere informatie

Verder nemen we afscheid van Eva uit groep 5, Valentijn uit groep 3 en Deniz uit groep 1a. Wij wensen hen veel plezier en succes op de nieuwe school.

Verder nemen we afscheid van Eva uit groep 5, Valentijn uit groep 3 en Deniz uit groep 1a. Wij wensen hen veel plezier en succes op de nieuwe school. De Info Schooljaar 2017/2018, nummer 22 13 juli 2018 In deze nieuwsbrief: - Afscheid van school - Gezocht ouders voor overblijven - Openingsviering - Beste allemaal, tot ziens - Bijna vakantie - Hoofdluis

Nadere informatie

Nieuwsbrief 20 10-07-2015

Nieuwsbrief 20 10-07-2015 Nieuwsbrief 20 10-07-2015 Volgende week vrijdag zal na een feestelijke dag de zomervakantie starten. We wensen u allemaal alvast een hele fijne vakantie!!! Tot volgend schooljaar!!! Laatste schooldag Deze

Nadere informatie

Nieuwsbrief JULI Beste ouder(s)/verzorger(s) van onze leerlingen,

Nieuwsbrief JULI Beste ouder(s)/verzorger(s) van onze leerlingen, Nieuwsbrief Beste ouder(s)/verzorger(s) van onze leerlingen, Het einde van het schooljaar nadert, dat kun je aan alles merken. Wat is het jaar weer omgevlogen. Groep 8 is druk met de musical en iedereen

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Morgen kan ook het papieren stemformulier tussen uur op school worden afgegeven als digitaal stemmen niet lukt of wenselijk is.

Nieuwsbrief. Morgen kan ook het papieren stemformulier tussen uur op school worden afgegeven als digitaal stemmen niet lukt of wenselijk is. Nieuwsbrief Maandag 17 juni 2019 Laatste dag medezeggenschap (MR) verkiezingen Vandaag is het de laatste dag dat digitaal gestemd kan worden. Door op onderstaande link te klikken komt u bij het stemformulier

Nadere informatie

K b s J a n B u n n i k, s c h o o l j a a r Nieuwsbrief juli 17 INHOUDSOPGAVE:

K b s J a n B u n n i k, s c h o o l j a a r Nieuwsbrief juli 17 INHOUDSOPGAVE: K b s J a n B u n n i k, s c h o o l j a a r 2 0 1 6-2 0 1 7 Nieuwsbrief juli 17 INHOUDSOPGAVE: Musical groep 8 pag.1 Vertrek teamleden pag.5 Avond 4 daagse pag.2 Studiedagen 17-18 pag.5 Jb festival pag.2

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Juni 2015. Juf Marije voortaan als Marije Maassen van den Brink door het leven gaat?

Nieuwsbrief. Juni 2015. Juf Marije voortaan als Marije Maassen van den Brink door het leven gaat? In deze nieuwsbrief: Nieuwsbrief Juni 2015 Wist u dat? Nieuws uit groep 1 & 2 Musical groep 8 Groepsindeling 2015-2016 Uitnodiging Feestelijk Overblijven Onderzoek continurooster Oud papier Zomerlezen

Nadere informatie

Belangrijke data komende periode:

Belangrijke data komende periode: Vrijdag 4 juli 2014 Belangrijke data komende periode: Datum Vrijdag 4 juli 2014 Zaterdag 5 juli t/m zondag 17 augustus 2014 Vrijdag 15 augustus 2014 Maandag 18 augustus 2014 Dinsdag 19 augustus 2014 Woensdag

Nadere informatie

Nieuwsbrief 4, 7 oktober 2015

Nieuwsbrief 4, 7 oktober 2015 Nieuwsbrief 4, 7 oktober 2015 Agenda 07 t/m 18 oktober Kinderboekenweek 19 t/m 23 oktober Herfstvakantie 04 november Studiedag leerlingen vrij 11 november Studiedag leerlingen vrij Gymles groep 1 en 2

Nadere informatie

FEESTWEEK 2014. groep 1-2-3-4

FEESTWEEK 2014. groep 1-2-3-4 FEESTWEEK 2014 groep 1-2-3-4 Beste jongens en meisjes, beste ouder(s) /verzorger(s), Vanaf maandag 7 juli gaan we dit schooljaar weer afsluiten met de feestweek. En het wordt niet zomaar een feestweek,

Nadere informatie

Nieuwsbrief 18. Naast jeugdboeken vind je ook spannende boeken voor volwassenen in de app.

Nieuwsbrief 18. Naast jeugdboeken vind je ook spannende boeken voor volwassenen in de app. Nieuwsbrief 18 vrijdag 3 juli 2015 Zomerlezen met de VakantieBieb-app www.vakantiebieb.nl Of je nu op vakantie gaat of thuis blijft. In de VakantieBieb-app vind je een leuk en gratis leespakket voor het

Nadere informatie

VERKIEZINGSNIEUWS VANUIT DE MEDEZEGGENSCHAPSRAAD 2 ZOMERLEZEN, VOORKOM EEN ZOMERDIP 2 EXTRA VRIJE DAGEN EN STUDIEDAGEN IN SCHOOLJAAR

VERKIEZINGSNIEUWS VANUIT DE MEDEZEGGENSCHAPSRAAD 2 ZOMERLEZEN, VOORKOM EEN ZOMERDIP 2 EXTRA VRIJE DAGEN EN STUDIEDAGEN IN SCHOOLJAAR In dit blaadje: VERKIEZINGSNIEUWS VANUIT DE MEDEZEGGENSCHAPSRAAD 2 ZOMERLEZEN, VOORKOM EEN ZOMERDIP 2 EXTRA VRIJE DAGEN EN STUDIEDAGEN IN SCHOOLJAAR 2019-2020 2 SPORTDAG SEPTEMBER: HULPOUDERS GEVRAAGD!!!

Nadere informatie

Afscheid groep 8 Maandag is er voor de leerlingen van groep 8 een afscheidsfeestje. De kinderen hebben hiervoor een uitnodiging ontvangen.

Afscheid groep 8 Maandag is er voor de leerlingen van groep 8 een afscheidsfeestje. De kinderen hebben hiervoor een uitnodiging ontvangen. Weekbrief 6 juli 2015 Algemene mededelingen De adoptiekaarten druppelen binnen. Toch willen we nog even uw aandacht op deze actie vestigen. HELP ONS het boekenaanbod op school te verbeteren. Uw kind heeft

Nadere informatie

Bericht van de voorzitter van het college van bestuur van Stichting Willem van Oranje

Bericht van de voorzitter van het college van bestuur van Stichting Willem van Oranje Jaargang 3, nummer 9 2014 Juliana van Stolbergschool Elke eerste week van een nieuwe maand wordt er een nieuwsbrief gemaakt met wetenswaardigheden over onze school. Veel leesplezier. Activiteiten in de

Nadere informatie

Nieuwsbrief, 01-07-2015

Nieuwsbrief, 01-07-2015 Nieuwsbrief, 01-07-2015 Laatste nieuwsbrief U leest nu de laatste nieuwsbrief van dit schooljaar. We hebben nog een goede 2 weken te gaan, met heel veel leuke activiteiten. Hierover leest u in deze nieuwsbrief

Nadere informatie

Iedereen is uniek, niemand is volmaakt, maar samen zijn we compleet

Iedereen is uniek, niemand is volmaakt, maar samen zijn we compleet Iedereen is uniek, niemand is volmaakt, maar samen zijn we compleet Weekbrief De Gerardusschool Meerkreuk 2 2377 VA Oude Wetering http://www.gerardusschool.nl/ de.gerardus@ssba.net ALGEMEEN: Schooljaar:

Nadere informatie

Schooljaar 2014-2015 Maandag 13 juli 2015. Agenda Dinsdag 14 juli 8.30 uur Doorschuifochtend 13.15 uur Musical

Schooljaar 2014-2015 Maandag 13 juli 2015. Agenda Dinsdag 14 juli 8.30 uur Doorschuifochtend 13.15 uur Musical INFOOTJE NR. 20 Schooljaar 2014-2015 Maandag 13 juli 2015 Agenda Dinsdag 14 juli 8.30 uur Doorschuifochtend 13.15 uur Musical Woensdag 15 juli 19.30 uur Musical voor belangstellenden Donderdag 16 juli

Nadere informatie

Het Knoopje. Basisschool De Touwbaan

Het Knoopje. Basisschool De Touwbaan Basisschool De Touwbaan Touwbaan 16 4901GG Oosterhout (NB) Tel.:0162-453706 www.kbsdetouwbaan.nl info@kbsdetouwbaan.nl 25 juni 2015 Het Knoopje Jaargang 9, nummer 16 Inhoud 1 Nieuws vanuit de directie

Nadere informatie

Weekbrief 4 juli Algemene mededelingen

Weekbrief 4 juli Algemene mededelingen Weekbrief 4 juli 2016 Algemene mededelingen Bedankt en succes Albert Boele wordt met ingang van het nieuwe schooljaar directeur op obs De Gouwaert in Goudswaard. Wij wensen Albert veel succes met zijn

Nadere informatie

Elke maand wordt er een nieuwsbrief gemaakt met wetenswaardigheden over onze school. Veel leesplezier.

Elke maand wordt er een nieuwsbrief gemaakt met wetenswaardigheden over onze school. Veel leesplezier. Jaargang 4, nummer 8 2014 Juliana van Stolbergschool Elke maand wordt er een nieuwsbrief gemaakt met wetenswaardigheden over onze school. Veel leesplezier. Activiteiten in de maand juni-juli (voor het

Nadere informatie

Nieuwsbrief

Nieuwsbrief Nieuwsbrief 02-07-2018 HOERA! Op 15 juni is Mats Te Boekhorst geboren! Met juf Loes, Chris en grote broer Kick gaat het goed. Gefeliciteerd en heel veel geluk samen! 2018-2019 Op maandag 18 juni werd de

Nadere informatie

Wegwijzertje. Website: wegwijzer.pcboapeldoorn.nl Mail: 30 juni 2017 Nieuwsbrief nummer 19. Geachte ouders, verzorgers,

Wegwijzertje. Website: wegwijzer.pcboapeldoorn.nl Mail: 30 juni 2017 Nieuwsbrief nummer 19. Geachte ouders, verzorgers, Website: wegwijzer.pcboapeldoorn.nl Mail: wegwijzer@pcboapeldoorn.nl 30 juni 2017 Nieuwsbrief nummer 19 Geachte ouders, verzorgers, Wegwijzertje Volgende week gaan we afscheid nemen van juf Monique; na

Nadere informatie

Nieuwsbrief juli 2015,

Nieuwsbrief juli 2015, Nieuwsbrief juli 2015, Vanuit de directie: De laatste week van het schooljaar staan al weer voor de deur. Traditiegetrouw een periode van uiterste. Er wordt volop afgesloten in de groepen en aan de andere

Nadere informatie

KlimtorenNieuws. basisschool de Klimtoren Kerkstraat 87 6996 AG Drempt 0313 473004 info@deklimtorendrempt.nl www.deklimtorendrempt.

KlimtorenNieuws. basisschool de Klimtoren Kerkstraat 87 6996 AG Drempt 0313 473004 info@deklimtorendrempt.nl www.deklimtorendrempt. KlimtorenNieuws basisschool de Klimtoren Kerkstraat 87 6996 AG Drempt 0313 473004 info@deklimtorendrempt.nl www.deklimtorendrempt.nl Nr. 9 07-01-2014 In dit nummer: Een nieuw jaar.. Personel e zaken Een

Nadere informatie

De Pionier katholieke basisschool

De Pionier katholieke basisschool Pionieuwtje De Pionier katholieke basisschool Zomer Valenciadreef 6-8 3067 WL Rotterdam Tel: 010-4550111 mail: pionier.dir@rvko.nl www.depionier.net IBAN oudercommissie OC-de PIonier : NL 33INGB 0004206219

Nadere informatie

Nieuwsbrief juli 2014,

Nieuwsbrief juli 2014, Nieuwsbrief juli 2014, Vanuit de directie: De laatste schoolmaand van 2013 en 2014 is aangebroken. Groep 8 is druk aan het oefenen aan de musical en begint hier ook langzaam maar zeker wat gespannen voor

Nadere informatie

Infopunt 13 9 juni 2014

Infopunt 13 9 juni 2014 Infopunt 13 9 juni 2014 Heeft iedereen genoten van dit prachtige Pinksterweekend? Was het een gezellige kermis in ons mooie dorp Aartswoud? Wij zijn bezig met de laatste loodjes wat school betreft. Nog

Nadere informatie

18-07-2012 Nieuwsbrief nummer 41 schooljaar 2011-2012

18-07-2012 Nieuwsbrief nummer 41 schooljaar 2011-2012 18-07-2012 Nieuwsbrief nummer 41 schooljaar 2011-2012 Dit is alweer de laatste nieuwsbrief van dit schooljaar. Het jaar is voorbij gevlogen. Veel zaken zijn de revue gepasseerd. Aanstaande donderdagmiddag

Nadere informatie

Donderdagbrief 2 juli 2015

Donderdagbrief 2 juli 2015 Donderdagbrief 2 juli 2015 Musical groep 8!!! Maandag 29 juni was het eindelijk zo ver. De afscheidsmusical van groep 8. Op de tribune zat een uitzinnig publiek klaar om naar het musicalspektakel te gaan

Nadere informatie

Personele zaken: Op dit moment zijn er geen nieuwe berichten. Afwezigheid directeur: 10 juni s-middags, 15 juni s-morgens, 17 juni, 21 juni smorgens,

Personele zaken: Op dit moment zijn er geen nieuwe berichten. Afwezigheid directeur: 10 juni s-middags, 15 juni s-morgens, 17 juni, 21 juni smorgens, N I E U W S B R I E F Uniek-nieuws 13 Nummer 13 10 juni 2016 Volgende nieuwsbrief op 24 juni Beste ouders / verzorgers en jongens en meisjes, Terwijl ik dit schrijf zijn de groepen 1 t/m 6 op schoolreisje.

Nadere informatie

TAFEL VAN DE WEEK GROEP 4 TAFEL VAN DE WEEK GROEP 5 t/m 8

TAFEL VAN DE WEEK GROEP 4 TAFEL VAN DE WEEK GROEP 5 t/m 8 Jan Naardingweg 56 7914 PN Noordscheschut T: 0528-341268 E: info@regenboognoordscheschut.nl www.regenboognoordscheschut.en3.nl 7 juli 2017 AGENDA BIJBELVERHALEN Za 8 Oud Papier KIJK JE UIT? Ma 10 Contactmiddag

Nadere informatie

De Globe. Een interessante Globe met leuke verhaaltjes en belangrijke weetjes!

De Globe. Een interessante Globe met leuke verhaaltjes en belangrijke weetjes! Om de vrijdag krijgen onze leerlingen de Globe (nieuwsbrief) mee. Hierin leest u informatie over de activiteiten die plaatsvinden of al hebben plaatsgevonden. De Globe wordt in kleur aan uw kind meegegeven.

Nadere informatie

Tijdens deze week gaan we met elkaar op schoolreisje, we kijken de musical van groep 8, vieren de verjaardagen van de juffen en nog veel meer.

Tijdens deze week gaan we met elkaar op schoolreisje, we kijken de musical van groep 8, vieren de verjaardagen van de juffen en nog veel meer. FEESTWEEK 2017 Beste jongens en meisjes, beste ouder(s) /verzorger(s), Vanaf maandag 10 juli gaan we dit schooljaar weer afsluiten met de feestweek. Een week vol leuke activiteiten om het schooljaar op

Nadere informatie

Het Scheepsjournaal. Kalender. nieuwsbrief van openbare basisschool de Klipper. 8 juli 2016 Voor info zie ook:

Het Scheepsjournaal. Kalender. nieuwsbrief van openbare basisschool de Klipper. 8 juli 2016 Voor info zie ook: Het Scheepsjournaal nieuwsbrief van openbare basisschool de Klipper Een enorm groot compliment... Door middel van dit bericht in het Scheepsjournaal wil ik heel graag mijn grote waardering uitspreken voor

Nadere informatie

PROFICIAT!! Dus, alle kinderen zijn vrijdag 17 juli de hele dag vrij!

PROFICIAT!! Dus, alle kinderen zijn vrijdag 17 juli de hele dag vrij! Kopij voor de eerstvolgende uitgave tot uiterlijk woensdag 2 september in te dienen bij everberne@skozok.nl Het volgende praatpaaltje verschijnt op maandag 7 september 2015. 13-07 Maud van den Heuvel (gr.

Nadere informatie

Nieuwsbrief nr. 19 -. -. -. -. -. -. -. -. -. -. -. -. -. -. -. -. -. -. -

Nieuwsbrief nr. 19 -. -. -. -. -. -. -. -. -. -. -. -. -. -. -. -. -. -. - Alexander Gogelweg 65 4384 EV Vlissingen 0118-465261 louisedecolignyschool@onzewijs.nl Website: www.louisedecolignyschool-onzewijs.nl Nieuwsbrief nr. 19 12 e jaargang Vrijdag 19 juni 2015 Bedankavond hulpouders

Nadere informatie

Korenpraatjes. Jaargang 19 No.28.

Korenpraatjes. Jaargang 19 No.28. Korenpraatjes Jaargang 19 No.28. 4 december 2014 www.qliqprimair.nl BS De Korenaar 1. Vanuit de directie 2. Informatie uit de groepen 3. Vanuit de OC 4. Vanuit de MR 5. Verslag vanuit de klassen 6. Kalender

Nadere informatie

Het Lepelaartje. Algemeen nieuws. Belangrijke data. Inschrijven op de Basisschool. Beste ouders/verzorgers,

Het Lepelaartje. Algemeen nieuws. Belangrijke data. Inschrijven op de Basisschool. Beste ouders/verzorgers, Algemeen nieuws Beste ouders/verzorgers, U heeft vast gemerkt dat wij druk bezig zijn met de voorbereiding voor volgend schooljaar. Intern wordt er het een en ander verhuisd en verplaatst zodat we volgend

Nadere informatie

Jaargang 21, Maand: juli INFO

Jaargang 21, Maand: juli INFO Jaargang 21, Maand: juli Basisschool De Schare INFO De laatste maandinfo van schooljaar 2014-2015. De maand juli staat voor de deur en ook de start van de zomervakantie. Omdat de laatste schooldag op 17

Nadere informatie

Eindfeest/afscheid juf Tineke. Doordraaiochtend

Eindfeest/afscheid juf Tineke. Doordraaiochtend Openbare Dalton Basisschool De Wetelaar Zanderskamp 95 6983 CG, Doesburg tel: 0313 474292 www.wetelaar.nl e-mail: wetelaar@gmail.com Inhoud: Schooljaar 2014 2015 29 juni 2015 Pagina 1: Eindlfeest/afscheid

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Laatste rapport 2011-2012. Juffen/meesterfeest middenbouw. ZOMERFEEST een geweldig succes! Waar uw kind "thuis" is.

Nieuwsbrief. Laatste rapport 2011-2012. Juffen/meesterfeest middenbouw. ZOMERFEEST een geweldig succes! Waar uw kind thuis is. Waar uw kind "thuis" is. 15 juni 2012 jaargang 14 nummer 19 Laatste rapport 2011-2012 Op dinsdag 26 juni krijgen de kinderen de rapporten mee naar huis. Als de leerkracht van uw kind u nog wilt spreken

Nadere informatie

K b s J a n B u n n i k, s c h o o l j a a r Nieuwsbrief juli 19 INHOUDSOPGAVE: JB Festival

K b s J a n B u n n i k, s c h o o l j a a r Nieuwsbrief juli 19 INHOUDSOPGAVE: JB Festival K b s J a n B u n n i k, s c h o o l j a a r 2 0 1 8-2 0 1 9 INHOUDSOPGAVE: JB Festival pag.1 Gym en zwemles pag.4 Afscheid groep 8 pag.2 Leesniveau op peil houden pag.5 Afscheid juf Mariëlla pag.3 Vakantie

Nadere informatie

DEZE WEEK: Beste ouders en kinderen,

DEZE WEEK: Beste ouders en kinderen, Roerdompstraat 76 6601DL Wijchen Jaargang 24 No. 34 29 mei 2015 Inforedactie: Thea Wilbrink Tel: (024) 6452881 Fax: (024) 6452879 www.paulus-school.nl E-mail: directie@paulus-school.nl inforedactie@paulus-school.nl

Nadere informatie

Juli 2015 Nieuwsbrief Veilig leren lezen, kern 12

Juli 2015 Nieuwsbrief Veilig leren lezen, kern 12 Juli 2015 Nieuwsbrief Veilig leren lezen, kern 12 Beste ouders, verzorgers Kern 12: de basis is gelegd In deze laatste kern: is de basis voor vlot leren lezen gelegd. Kinderen zijn begonnen met het leren

Nadere informatie

Een nieuw bestuur; een blik vooruit.

Een nieuw bestuur; een blik vooruit. Pannenkoeken bakken op de laatste cultuurdag van dit jaar. NIEUWSBRIEF JUNI 2015 Een nieuw bestuur; een blik vooruit. Zoals bij velen wellicht al bekend is, heeft er per 1 juni jl. een bestuurswissel plaatsgevonden

Nadere informatie

( kijk op voor o.a. de jaarkalender, vakanties, agenda en het laatste nieuws )

( kijk op  voor o.a. de jaarkalender, vakanties, agenda en het laatste nieuws ) Belangrijke data: 8 juli 13 juli 14 juli 15 juli 16 juli t/m 28 augustus Rapporten gaan mee Doorschuifochtend op bezoek bij de nieuwe juf/ meester/ klas Schoolfeest en afscheid Vera, Birgit en Nelleke

Nadere informatie

Opening bibliotheek. Agenda. 12 december 2014

Opening bibliotheek. Agenda. 12 december 2014 12 december 2014 Opening bibliotheek Vorige week vrijdag is de bibliotheek in It Bynt geopend door Sinterklaas. Sinterklaas was speciaal wat langer op school gebleven om de openingshandeling te kunnen

Nadere informatie

De regel van de maand september is: WE HOUDEN REKENING MET ELKAAR

De regel van de maand september is: WE HOUDEN REKENING MET ELKAAR De Bloesem Pr. Beatrixstraat 46a 4024 HM Eck en Wiel Tel.nr. : 0344-691967 Schoolleider : Anneke Smits. Website : www.obsdebloesem.nl Email : info@obsdebloesem.nl Nieuwsbrief september 2014 Maandag Dinsdag

Nadere informatie

Nieuwsbrief. December 2014. Overblijfrooster na kerst Sparen schoolreis/kamp. Bijeenkomst overblijfouders Afspraken kleuterplein

Nieuwsbrief. December 2014. Overblijfrooster na kerst Sparen schoolreis/kamp. Bijeenkomst overblijfouders Afspraken kleuterplein In deze nieuwsbrief: Nieuwsbrief December 2014 Babynieuws Overblijfrooster na kerst Sparen schoolreis/kamp Bijeenkomst overblijfouders Afspraken kleuterplein Kerstkaarten Twenteranddictee Kerstfeest 18

Nadere informatie

Nieuwsbrief oktober 2014. Maandag Dinsdag Woensdag Donderdag Vrijdag Zaterdag Zondag. 1. Kinderboekenweek. en Juffendag

Nieuwsbrief oktober 2014. Maandag Dinsdag Woensdag Donderdag Vrijdag Zaterdag Zondag. 1. Kinderboekenweek. en Juffendag De Bloesem Pr. Beatrixstraat 46a 4024 HM Eck en Wiel Tel.nr. : 0344-691967 Schoolleider : Anneke Smits. Website : www.obsdebloesem.nl Email : info@obsdebloesem.nl Nieuwsbrief oktober 2014 Maandag Dinsdag

Nadere informatie

Nieuwsbrief juli Verderop in deze nieuwsbrief. De komende maand: Agenda. zondag 1 juli e Communie groep 4. maandag 9 juli 2018

Nieuwsbrief juli Verderop in deze nieuwsbrief. De komende maand: Agenda. zondag 1 juli e Communie groep 4. maandag 9 juli 2018 Nieuwsbrief juli 2018 Jaargang 27 Nummer 11 De komende maand: Agenda 1 juli 2018 10.00 uur 1e Communie in de kerk 4 juli 2018 Brandweerlessen in alle groepen 5 juli 2018 Continurooster i.v.m. studiemiddag

Nadere informatie

De Regenboog. Algemeen. Boog nr. 5 04-01-2016

De Regenboog. Algemeen. Boog nr. 5 04-01-2016 De Regenboog De Regenboog Tijmstraat 1 5571 HS Bergeijk Tel. 0497-574914 info@bsderegenboogbergeijk.nl www.bsderegenboogbergeijk.nl Boog nr. 5 04-01-2016 Algemeen Voorlezen A.s. woensdag wordt er weer

Nadere informatie

Nieuwsbrief verschijnt. Zwemles groep 1 t/m 8. s middags visles groep 6/7/ uur viswedstrijd groep 3 t/m 8

Nieuwsbrief verschijnt. Zwemles groep 1 t/m 8. s middags visles groep 6/7/ uur viswedstrijd groep 3 t/m 8 Nieuwsbrief nr. 22 15 juli 2016 Agenda Maandag 29 augustus Dinsdag 30 augustus Vrijdag 2 september Maandag 5 september Dinsdag 6 september Eerste schooldag. Om 8.30 uur starten!! Kriebelteam Gym in Kadiek

Nadere informatie

Talismanbulletin 18 juli 2016

Talismanbulletin 18 juli 2016 Talismanbulletin 18 juli 2016 Beste ouders en verzorgers, Belangrijke data: De nieuwste berichten zijn schuin gedrukt. maandag 18 juli Optionele rapportgesprekken dinsdag 19 juli Spelletjesdag groepen

Nadere informatie

donderdag 22 januari: 14.30 uur: teamvergadering vrijdag 23 januari: groep 3-4: Heemkundegebouw

donderdag 22 januari: 14.30 uur: teamvergadering vrijdag 23 januari: groep 3-4: Heemkundegebouw B a s i s s c h o o l D e R e g e n b o o g 1 6 j a n u a r i 2 0 1 5 B a s i s s c h o o l d e r R e g e n b o o g 1 5 m e i 2 0 1 1 IN DIT NUMMER: KALENDER 1 NIEUWS VAN DE DIRECTIE 1 2 KALENDER Maandag

Nadere informatie

Nieuwsbrief juli 2016

Nieuwsbrief juli 2016 Kwadijk 92, 1471 CE Kwadijk Nieuwsbrief juli 2016 Belangrijke data juli: 6 juli Studiedag, kinderen vrij 7 juli Rapport mee 7/8 juli Kleuterspellen mee naar huis, schoonmaak 11 juli Bedankochtend 11 juli

Nadere informatie

De Springplank: info 15 juni 2016.

De Springplank: info 15 juni 2016. De Springplank: info 15 juni 2016. Nieuwe leerling. We willen Luuk, Diede en Yeliz, van harte welkom heten bij ons op school. Diede en Yeliz zijn nu aan het oefenen in groep 1/2. Luuk is er al voor vast.

Nadere informatie

Wij feliciteren alle leerlingen en leerkrachten die jarig zijn geweest in juni. We hopen dat jullie een super gezellige verjaardag hebben gehad!

Wij feliciteren alle leerlingen en leerkrachten die jarig zijn geweest in juni. We hopen dat jullie een super gezellige verjaardag hebben gehad! Het Josephientje! Jaargang 12 nr. 10 juni 2017 AGENDA 4 juli MR vergadering 5 juli ouderbedankochtend 6 juli Rapportgesprekken groep 1 t/m 7 10 juli Stoeltjes passen. Nieuwe kinderen zijn welkom! 12 juli

Nadere informatie

Deze keer in de nieuwsbrief

Deze keer in de nieuwsbrief Nederwoudseweg 19a, 3772 TD Barneveld Tel. 0342-415635 info@plantijn.org www.plantijn.org schooljaar 2017-2018 vrijdag 29juni Deze keer in de nieuwsbrief Minimaregeling Gemeente Barneveld Hét zomercadeautje..

Nadere informatie

Maandbrief juli, Heiloo We willen u nog, in de laatste weken voor de vakantie, wat informatie geven over de volgende dingen.

Maandbrief juli, Heiloo We willen u nog, in de laatste weken voor de vakantie, wat informatie geven over de volgende dingen. Maandbrief juli, Heiloo 2018 Beste ouders, We willen u nog, in de laatste weken voor de vakantie, wat informatie geven over de volgende dingen. Slottoneel: Nogmaals hartelijk dank voor uw medewerking.

Nadere informatie

BLIX OPENER. In dit nummer: NIEUWSBRIEF VAN BASISSCHOOL DE BOSCHUIL PARTNER MET KOREIN KINDERPLEIN. Jaargang 28 Nummer juli 2019

BLIX OPENER. In dit nummer: NIEUWSBRIEF VAN BASISSCHOOL DE BOSCHUIL PARTNER MET KOREIN KINDERPLEIN. Jaargang 28 Nummer juli 2019 BLIX OPENER NIEUWSBRIEF VAN BASISSCHOOL DE BOSCHUIL PARTNER MET KOREIN KINDERPLEIN Terugblik en vooruit kijken. In dit nummer: Terugblik en vooruit kijken Uitkomsten tevredenheidsonderzoeken Brigadiers

Nadere informatie

Algemene informatie week 36

Algemene informatie week 36 Algemene informatie week 36 Wij heten alle peuters, leerlingen, ouders, opa s en oma s heel hartelijk welkom en wensen iedereen een fijn, goed, gezellig, leerzaam jaar toe. Samen maken we er een mooi jaar

Nadere informatie

Agenda december - januari NIEUWSBRIEF NR 11 JAARGANG 4 19 December donderdag Alle groepen kerstviering

Agenda december - januari NIEUWSBRIEF NR 11 JAARGANG 4 19 December donderdag Alle groepen kerstviering Agenda december - januari NIEUWSBRIEF NR 11 JAARGANG 4 19 December donderdag Alle groepen kerstviering 21 December vrijdag Kerstvakantie begint om 12.15 uur 25 & 25 December Eerste & Tweede kerstdag Woensdag

Nadere informatie

Vanuit het team. De Vlecht. 3 juli 2015. Verjaardagen: In dit nummer:

Vanuit het team. De Vlecht. 3 juli 2015. Verjaardagen: In dit nummer: De Vlecht 3 juli 2015 Wij heten Femke van harte welkom! Wij wensen haar een goede start en veel plezier op onze school. In dit nummer: Vanuit het team 1 Groep 1/2 3 Groep 7/8 4 Sport en Bewegen 5 Vanuit

Nadere informatie

Laatste nieuwsbrief 2013/2014. Schoonmaakavond. Wennen in de nieuwe groep 11-07-2014

Laatste nieuwsbrief 2013/2014. Schoonmaakavond. Wennen in de nieuwe groep 11-07-2014 1 NIEUWSBRIEF 22 11-07-2014 Laatste nieuwsbrief 2013/2014 Alweer de laatste nieuwsbrief van dit schooljaar. Nog één week te gaan en dan gaan we genieten van de zomervakantie. Maar de week is goed gevuld.

Nadere informatie

Nieuwsbrief De Catamaran De school die laat zien dat het anders kan...

Nieuwsbrief De Catamaran De school die laat zien dat het anders kan... Belangrijke data: maandag 3 juni jeugdarts GGD spreekuur maandag t/m vrijdag 3 t/m 7 juni toetsweek maandag 10 juni 2e Pinksterdag, leerlingen en team zijn vrij woensdag 19 juni sportdag Albatrossen /

Nadere informatie

Nieuwsbrief 09-07-2015. Van de directie. Inhoud. Afscheid. Continurooster/ overblijven. Start nieuwe schooljaar. Fijne vakantie!!

Nieuwsbrief 09-07-2015. Van de directie. Inhoud. Afscheid. Continurooster/ overblijven. Start nieuwe schooljaar. Fijne vakantie!! Nieuwsbrief Van de directie Beste ouder(s), verzorger(s) van kinderen op het Talent, 09-07-2015 Inhoud U leest nu de laatste nieuwsbrief van het schooljaar 2015-2016. Als het goed is, hebt u de schoolkalender

Nadere informatie

Schooljaar , nummer mei 2017

Schooljaar , nummer mei 2017 Schooljaar 2016-2017, nummer 16 18 mei 2017 Schoolreisjes, laatste nieuws Groep 1: maandag 22 mei Kinderspeelboerderij t Höfke in Bentelo De kinderen krijgen in het park chips, patat, een ijsje en drinken.

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF 23 oktober 2012 Nr.05

NIEUWSBRIEF 23 oktober 2012 Nr.05 NIEUWSBRIEF 23 oktober 2012 Nr.05 Algemeen: HONDEN OP HET SCHOOLPLEIN Gisteren is er weer een kind op het schoolplein gebeten door een kleine hond. Gelukkig bleek de schade mee te vallen. Toch doen wij

Nadere informatie

Beste ouder(s)/verzorger(s),

Beste ouder(s)/verzorger(s), Beste ouder(s)/verzorger(s), En daar is hij dan...de laatste nieuwsbrief van het schooljaar 2014-2015. Wat is de tijd weer voorbij gevlogen. Een nieuwsbrief waarbij ik nog even stil wil staan bij het afscheid

Nadere informatie

TWEE-WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF VAN BASISSCHOOL DE BELHAMEL I.S.M

TWEE-WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF VAN BASISSCHOOL DE BELHAMEL I.S.M Openbare Dalton Basisschool De Belhamel Rudolfusdal 60 5551 EG Dommelen 040 204 25 88 info@obsdebelhamel.nl www.obsdebelhamel.nl De Kattebel jaargang 15 5 juni 2015 nr. 17 TWEE-WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF VAN

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF Juli Beste ouders en verzorgers,

NIEUWSBRIEF Juli Beste ouders en verzorgers, NIEUWSBRIEF Juli 2019 Beste ouders en verzorgers, Voor u ligt alweer de laatste nieuwsbrief van dit schooljaar, nog een paar dagen en het is zomervakantie, dit is door heel de school te zien en te merken.

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF!! Zomer: Nieuwe kindjes en stagiaire/vrijwilliger en vertrekkende kindjes:

NIEUWSBRIEF!! Zomer: Nieuwe kindjes en stagiaire/vrijwilliger en vertrekkende kindjes: NIEUWSBRIEF!! Zomer: Wat hebben we een heerlijke zomer gehad met veel speelplezier, de kinderen hebben genoten. Lekker buiten spelen en ijsjes eten, af en toe wat verkoeling met water en meer hadden we

Nadere informatie

Nieuwsberichten 2 november 2015

Nieuwsberichten 2 november 2015 Nieuwsberichten 2 november 2015 Terugblik blubberrun Nat, sloten, weilanden, goed doel oftewel de blubberrun! Door de beeldende werving van de ouderraad deden ook dit jaar weer zo n 75 deelnemers (leerlingen

Nadere informatie

Het Berichtje Donderdag 22-01-2015

Het Berichtje Donderdag 22-01-2015 Basisschool St. Joris Samenwerken, samen leren, samen Looistraat4 A 6582 BC HEUMEN 024-3581176 e-mail: directie@jorisheumen.nl website: www.jorisheumen.nl Het Berichtje Donderdag 22-01-2015 Kalender: 22-01

Nadere informatie

Nieuwsbrief juni Verderop in deze nieuwsbrief. De komende maand: Agenda. woensdag 13 juni Schoolreis. dinsdag 19 juni 2018.

Nieuwsbrief juni Verderop in deze nieuwsbrief. De komende maand: Agenda. woensdag 13 juni Schoolreis. dinsdag 19 juni 2018. Nieuwsbrief juni 2018 Jaargang 27 Nummer 10 De komende maand: Agenda 31 mei 2018 Groep 8 praktisch verkeersexamen 31 mei 2018 en 1-6 directie afwezig i.v.m. studie-2-daagse 4 juni 2018 Overblijfoverleg

Nadere informatie

Nieuwsbrief Basisschool St. Joan Schooljaar

Nieuwsbrief Basisschool St. Joan Schooljaar Nieuwsbrief Basisschool St. Joan Schooljaar 2016-2017 Agenda 4 juli 2 de rapport 4 juli Musical groep 8 voor de kinderen 5 en 6 juli Musical groep 8 6 juli Doorschuifmiddag 12 juli Juffen dag groep 3/4

Nadere informatie

TAFEL VAN DE WEEK GROEP 4 TAFEL VAN DE WEEK GROEP 5 t/m 8

TAFEL VAN DE WEEK GROEP 4 TAFEL VAN DE WEEK GROEP 5 t/m 8 Jan Naardingweg 56 7914 PN Noordscheschut T: 0528-341268 E: info@regenboognoordscheschut.nl www.regenboognoordscheschut.en3.nl 26 juni 2015 AGENDA BIJBELVERHALEN Ma 29 Vergadermiddag team Kinderen 12.00u

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Juni 2019

Nieuwsbrief. Juni 2019 Nieuwsbrief Juni 2019 Regel van de maand Juni Beste ouder(s)/verzorger(s) van alle leerlingen, Pesten wordt op De Vlonder niet getolereerd! 10 17 19 24 25 26 T/m 14 juni Junivakantie Margedag; leerlingen

Nadere informatie