VANUIT HET KAMERTJE: Journaal maart OBS De Tweemaster tel.: Petersburg 52, 1393 PT Nigtevecht

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "VANUIT HET KAMERTJE: Journaal maart OBS De Tweemaster tel.: Petersburg 52, 1393 PT Nigtevecht"

Transcriptie

1 Activiteiten deze maand: 08 Boomfeestdag groep 7/8 08 Voorronde Regionale Voorleeswedstrijd 09 Theaterles 10 Gastles ProbleemGame groep 7/8 13 Deze week: meedraaidagen 13 Start Creacircuit (4 maandagen) 14 Boekpromotie 14 Open theaterlessen 15 Schoolvoetbaltoernooi groep Opening Dag van de Leerplicht groep 7/8 16 Kernentour Nigtevecht groep 7/8 21 Kunst Centraal: Plaatselijke figuren groep 5/6 24 Pannenkoekdag groep 5/6 Jarigen deze maand: 04 Noah 10 Pim 15 Juf Jana 18 Ole 31 Max V. VANUIT HET KAMERTJE: Tevredenheidsonderzoeken: In de komende periode zullen er weer tevredenheidspeilingen worden uitgevoerd. U wordt binnenkort uitgenodigd om hier aan mee te doen. Aangezien wij altijd de kwaliteit van de school willen handhaven of verbeteren hebben we uw input nodig. Waar bent u tevreden/minder tevreden over. Wij hopen dan ook van harte dat u hier aan mee doet. Verder informatie volgt spoedig. De kinderen worden ook gevraagd om tevredenheidslijsten in te vullen; dit gebeurt op school. Tot slot zullen de leerkrachten deze lijsten ook invullen. 123-Zing: Onze nieuwste muziekmethode heet 123-Zing. Het is een laagdrempelige digibordmethode voor alle kinderen van de Tweemaster. Het heeft kant-en klare actuele liedjes en lessen. Alle domeinen van muziek worden behandeld (zingen, muziek maken, luisteren, noteren en bewegen) in een doorlopende leerlijn voor de hele basisschool. Op woensdag 22 maart wonen wij met z n allen een training bij van de makers van deze methode. Zo bevorderen wij onze deskundigheid t.o.v. het verzorgen van muzieklessen.

2 GVO/HVO: U zult ongetwijfeld gemerkt hebben dat we geen HVOjuf (meer) hebben. Dit heeft te maken met de organisatie binnen de Stichting Dienstencentrum HVO/GVO; er is op dit moment geen HVO-juf beschikbaar. Wij betreuren dat, maar maken er het beste van door zoveel mogelijk de inhoud van de HVO lessen nu zelf te verzorgen. Dat zijn thema s als liefde, dood, identiteit, natuur, geloof, goed en kwaad. Levensvragen dus. We hebben er niet meteen een antwoord op, maar binnen deze thema s laten we kinderen nadenken over dergelijke vragen op een interactieve, speelse en creatieve manier. Voor het volgend schooljaar zijn we nu al aan het nadenken over in welke richting we (een) nieuwe docent(en) zouden willen aantrekken voor de klas. Bij genoeg animo is er bijvoorbeeld naast HVO ook te denken aan GVO zoals een RK/PC/Islam of Hindoe-juf. Wordt vervolgd. U-pas: Graag willen wij de U-pas bij een ieder onder de aandacht brengen. Kinderen die een U-pas hebben kunnen bij sport- en culturele aanbieders in de regio gratis sporten. De kosten worden door de aanbieder afgeschreven van de U-pas. Het boekje met de activiteiten die door de buurtsportcoach worden georganiseerd is net uit en ook hiervoor kunt u de U-pas gebruiken. De betaling loopt dan via school; voor meer informatie kunt u bij Donja terecht. Informatie over de U-pas is te vinden op internet of via de gemeente.

3 Boomfeestdag 2017 groep 7/8: Woensdag 8 maart a.s. gaat groep 7/8 deelnemen aan de Boomfeestdag Net zoals voorgaande jaren gaan we deze ochtend weer wilgen knotten. Voordat het echt werk kan beginnen, krijgen de kinderen eerst, op maandag 6 maart, in de klas uitleg over het knotten van wilgen. Op de woensdag (8 maart) gaan de kinderen dan echt zelf wilgen knotten. Dit gaan we doen in Nigtevecht zelf, namelijk: Vreelandseweg 40. Voor deze ochtend heb ik één ouder nodig die mee kan fietsen en kan helpen tijdens de gehele ochtend (en nee...u hoeft niet zelf de boom in; maar dat mag natuurlijk wel). Kunt en wilt u deze ochtend; geef het dan even door aan meester Nick (persoonlijk of via Social Schools). ProbleemGame & Kernentour groep 7/8: Groep 7/8 is al enige tijd druk bezig met het project ProbleemGame van de Universiteit Utrecht. De naam zegt het eigenlijk al; het draait om een probleem dat we graag willen oplossen. De kinderen hebben gekozen voor het probleem Er zijn te weinig activiteiten voor de jeugd in Nigtevecht. We zijn al enorm druk aan het brainstormen in de klas over diverse oplossingen bij dit probleem. Hier komen we op een later moment nog op terug. Ook zijn wij, in het verlengde hiervan, gevraagd door de gemeente Stichtse Vecht om mee te doen aan de zogenaamde Kernentour. Elk jaar is er een bepaald thema waar de gemeente aandacht aan besteed. Dit jaar is het thema Toekomst. En denk je aan toekomst, dan denk je aan kinderen. Dus onze groep 7/8 gaat, op donderdag 16 maart, een rondleiding (speurtocht) door de kern Nigtevecht verzorgen aan het voltallige college van burgemeester en wethouders. Als dank hiervoor worden wij, woensdag 12 april, uitgenodigd op het gemeentehuis voor een praatje en een rondleiding.

4 N.B. Deze dag (donderdag 16 maart) is ook nog eens De Dag van de Leerplicht. Wethouder van onderwijs Pieter de Groene, die toch al in Nigtevecht moest zijn vanwege onze Kernentour, opent deze dag in Nigtevecht. Samen met onze groep 7/8 en die van De Flambouw gaat hij de dag beginnen met een praatje en een leuke quiz. Creacircuit: Op maandag 13 maart a.s. zullen wij drie weken lang speciale aandacht schenken aan de creatieve vakken in de vorm van een creacircuit. Tijdens dit creacircuit zullen de leerkrachten klas doorbrekend gaan werken. Dat wil zeggen: groep 1 t/m 4 zal gaan samenwerken en groep 5 t/m 8 ook. De leerkrachten hebben allemaal een specifieke kunstzinnige discipline uitgezocht waar zij met de kinderen aan willen gaan werken. Dit zal in de vorm van een miniproject gaan. Op maandag 3 april sluiten we het creacircuit gezamenlijk af met een presentatie. Meedraaidagen: Zoals vorig jaar hebben we nu ook weer een week waarin u als ouder mee mag draaien/kijken in de klas van uw kind(eren). Wij willen graag onderstaand rooster aanhouden: In de week van 13 maart mag u binnenwandelen op maandag, woensdag en vrijdag van 8.30 u tot u en van u tot u. (dus niet op dinsdag en donderdag!) Op de dinsdag (14 maart) zijn er open lessen van de theaterjuf: Het rooster daarvan is: Groep 1/2 van u tot u. Groep 3/4 van u tot u. Groep 5/6 van u tot u. Groep 7/8 van u tot u. Dan mag u als ouder ook gezellig meekijken of zelfs meedoen.

5 Schoolvoetbaltoernooi: Woensdag 15 maart doen wij weer mee aan het jaarlijkse schoolvoetbaltoernooi in Loenen aan de Vecht. Dit jaar zijn wij vertegenwoordigd met maar liefst drie teams! De jongens van groep 5/6, de gehele groep 7/8 en de meiden van groep 5/6 (deze vormen samen een team met de meiden van groep 5/6 van De Flambouw). De coaching is in handen van juf Lis (jongens 5/6) en meester Nick (team 7/8); de meiden van groep 5/6 worden gecoacht door meester Menno van de Flambouw. U kunt (vinden wij heel erg leuk) als ouder deze middag in Loenen komen om onze teams aan te moedigen. Kunst Centraal: plaatselijke figuren groep 5/6: Groep 5/6 krijgt op 21 maart bezoek en een les van een fotograaf. Dit in het kader van de Kunst Centraal-lessen. Een project waar we vast en zeker veel van kunnen leren! Tijdens het project bekijken de kinderen diverse actuele en historische portretten. Wat zien ze? Wat zijn dat voor mensen? Waarom hebben deze personen zich laten portretteren en waarom op deze manier? De kinderen raken bekend met portretfotografie en onderzoeken portretten van personen uit de eigen omgeving. Ten slotte maken ze onder leiding van de professionele fotograaf zelf een groepsportret. Van deze portretfoto s wordt op school een expositie samengesteld. U krijgt t.z.t. een uitnodiging een kijkje te komen nemen. Pannenkoekdag groep 5/6: Op 24 maart doet groep 5/6 mee aan de Nationale Pannenkoekdag 2017! Samen met groep 5/6 van de Flambouw eten we met, gezamenlijk met allemaal ouderen, pannenkoeken in de grote hal. De kinderen mogen zelf een opa of een oma meenemen. Dit mag je eigen opa of oma zijn, maar natuurlijk ook een buurman, buurvrouw of een andere oudere die je kent. Voor deze gezellige middag zoeken we nog een aantal ouders die willen helpen met het dekken van de tafels en het bakken van de pannenkoeken. Aanmelden kan bij juf Lis! Het verdere programma wordt via Social Schools bekend gemaakt.

6 Gratis boeken lenen Je kunt altijd lid worden van de Bibliotheek. Dit is helemaal gratis, je hoeft geen inschrijfgeld te betalen, je kunt gratis dvd s lenen en je hoeft nu ook geen telaatgeld meer te betalen! Kijk op voor de adressen en openingstijden. Nieuws van de Bibliotheek De Nederlandse Kinderjury Vanaf 8 maart begint de Kinderjury weer. Doe je ook mee? Lees zoveel mogelijk boeken van 2016 en geef door welke je het leukste vindt. Meer informatie op of op onze site. Je hebt tot 19 april de tijd. Op zoek naar een leuke app? Hoe vind je een leuke app, game of speelfilm? Kijk eens op mediasmarties.nl. Mediasmarties is een grote online bibliotheek. Je kunt zoeken naar een game, tv-serie of website en lezen waar het over gaat en of het geschikt is voor jouw leeftijd. Ook de kinderfilms die binnenkort in de bioscoop komen staan op de website. Kijk voor meer tips op of kom langs in de Bibliotheek!

VANUIT HET KAMERTJE: Journaal april OBS De Tweemaster tel.: Petersburg 52, 1393 PT Nigtevecht

VANUIT HET KAMERTJE: Journaal april OBS De Tweemaster tel.: Petersburg 52, 1393 PT Nigtevecht Activiteiten deze maand: 03 Creacircuit 04 Boekpromotie: Esther 06 Praktisch Verkeersexamen groep 7/8 06 Optreden Leerorkest groep 5/6 07 Bibliotheekbezoek groep 5/6 10 Paastafette 12 Bezoek gemeentehuis

Nadere informatie

Nieuwsbrief 3 Daltonlocatie Agenda Daltonlocatie

Nieuwsbrief 3 Daltonlocatie Agenda Daltonlocatie Nieuwsbrief 3 Agenda 30 sept. Dag van de Westlandse Techniek, groepen 7 en 8 3 okt. Middag en avond Startgesprekken Themabijeenkomst Leesplezier Deze week opa en oma activiteiten 5 okt. Middag en avond

Nadere informatie

Nieuwsbrief maart 2017

Nieuwsbrief maart 2017 Nieuwsbrief maart 2017 Nieuws: -Pilot in groep 6: Lezen op school en thuis op ipads -Kinderjury in groep 6-7-8, collectie in de oranje kast op het leerplein. -KRANT lezen op school! Van 8.30-8.15 uur tijdens

Nadere informatie

Kringgesprek. Nummer 2 2013-2014

Kringgesprek. Nummer 2 2013-2014 Kringgesprek Beste ouders, Na drie schoolweken is de kop van het schooljaar er echt af. U hebt deze week de informatieavond kunnen bijwonen waarin het jaarprogramma met u is gedeeld en waarbij de leerkrachten

Nadere informatie

Spreekopdrachten thema 3 Kinderen

Spreekopdrachten thema 3 Kinderen Spreekopdrachten thema 3 Kinderen Opdracht 1 bij 3.2 Jullie zijn bij het consultatiebureau. Cursist A: je bent arts bij het consultatiebureau. Cursist B: je bent met je baby van twee maanden bij het consultatiebureau.

Nadere informatie

Nieuwsbrief Kindcentrum t Paalhoofd

Nieuwsbrief Kindcentrum t Paalhoofd Nieuwsbrief Kindcentrum t Paalhoofd Nummer 7; maart 2018 Beste ouder(s)/ verzorger(s), Na een heerlijk weekje vakantie zijn we nu in maart aangekomen. Voor ons gevoel vliegt de tijd. Project Vanaf maandag

Nadere informatie

Nieuwe leerlingen In de afgelopen periode hebben wij nieuwe kinderen op onze school mogen verwelkomen. Dit zijn:

Nieuwe leerlingen In de afgelopen periode hebben wij nieuwe kinderen op onze school mogen verwelkomen. Dit zijn: Nieuwsbrief 4 Agenda vrijdag 27 oktober dinsdag 31 oktober woensdag 1 november donderdag 2 november vrijdag 3 november zondag 5 november maandag 6 november dinsdag 7 november woensdag 8 november maandag

Nadere informatie

Nieuwsbrief 9. Mededelingen.. 2014-2015 jaargang 7

Nieuwsbrief 9. Mededelingen.. 2014-2015 jaargang 7 Nieuwsbrief 9 2014-2015 jaargang 7 Mededelingen.. Welkom nieuwe leerlingen Na de kerstvakantie zijn Annelivia Kuijpers, Mila de Laat en Evi Koppens bij ons op school gekomen. Zij hebben een plaatsje gekregen

Nadere informatie

Infobulletin Mei 2018

Infobulletin Mei 2018 Infobulletin Mei 2018 1 Meivakantie t/m 13 mei 17 Estinea lezen 10.30 11.30 uur. Groep 8 Technieklokaal 2 18 3 19 4 20 5 21 2 e pinksterdag vrij 6 22 7 23 Open Podium 8 24 Schoolreisje Groep A/B 9 25 Een

Nadere informatie

Verjaardag juf Grietsje en juf Marieke

Verjaardag juf Grietsje en juf Marieke 9 juni 2017 Verjaardag juf Grietsje en juf Marieke Afgelopen dinsdag hebben stagejuf Marieke en juf Grietsje hun verjaardag in groep 5/6 gevierd. We hebben een smiley gemaakt van eierkoeken, windmolentjes

Nadere informatie

Nieuwsbrief (1) augustus 2016

Nieuwsbrief (1) augustus 2016 Vakantie voorbij! We gaan weer beginnen! Tot ziens op school! Nieuwsbrief (1) augustus 2016 Maandagmiddag 29 augustus om 15.30 uur staan de koffie, de thee en de ranja klaar. Tijd om even bij te praten

Nadere informatie

NIEUWS VANUIT DE MEDDEZEGSSCHAPSRAAD

NIEUWS VANUIT DE MEDDEZEGSSCHAPSRAAD 1 Nieuwsbrief Mei 2015 Mei 2015 In dit nummer: Nieuws Vanuit MR. Verkeers- examen groepen 7. Kunstpodium. Oudercommissie. Dammen. Overblijven. 1 2 3 4 Koningsspelen. 5 Uit de kunst. 6 NIEUWS VANUIT DE

Nadere informatie

TORENPRAAT

TORENPRAAT TORENPRAAT 2017-2018 07 Vrijwilligers gezocht! Zoals in een vorige torenpraat gestaan heeft is de OR altijd op zoek naar enthousiaste ouders die mee willen helpen. Op dit moment zijn wij op zoek naar ouders

Nadere informatie

Obs t Montferland Nieuwsbrief oktober 2016

Obs t Montferland Nieuwsbrief oktober 2016 Obs t Montferland Nieuwsbrief oktober 2016 UITDAGEND ONDERWIJS MET EEN STERKE BASIS Agenda: oktober 2016 ma di wo do vr za zo 3 4 Dierendag 5 Dag van de leraar Start Kinderboekenweek 6 7 8 9 8.30 Inloopuurtje

Nadere informatie

Dukkie Dukkie is nog op zoek naar een overblijfouder (van uur). U ontvangt een vrijwilligersvergoeding. Opgave

Dukkie Dukkie is nog op zoek naar een overblijfouder (van uur). U ontvangt een vrijwilligersvergoeding. Opgave Schoolnieuws schoolweek 11: vrijdag 18 nov. 2016 Schoenendoosactie Maandag worden de versierde schoenendozen opgehaald. Heel fijn hoe iedereen zijn of haar bijdrage levert! Dus a.s. maandagmorgen is er

Nadere informatie

Spreekopdrachten thema 3 Kinderen

Spreekopdrachten thema 3 Kinderen Spreekopdrachten thema 3 Kinderen Opdracht 1 bij 3.2 Jullie zijn bij het consultatiebureau. Cursist A: je bent arts bij het consultatiebureau. Cursist B: je bent met je baby van twee maanden bij het consultatiebureau.

Nadere informatie

Nieuwsflits Nobelhorst

Nieuwsflits Nobelhorst Nieuwsflits Nobelhorst www.bsnobelhorst.nl nobelhorst@skohulst.nl Maart 2019 Borrel Inmiddels heeft u de uitnodiging gehad voor een gezellige borrel op vrijdag 10 mei. Iedereen die ons op welke manier

Nadere informatie

Schooljaar 16/ december 2016 Nr. 14

Schooljaar 16/ december 2016 Nr. 14 Schooljaar 16/ 17 15 december 2016 Nr. 14 Speculaaspoppen-actie In de week van 7 november zijn de kinderen van groep 8 huis aan huis geweest om speculaaspoppen te verkopen voor het schoolkamp van groep

Nadere informatie

Maandbrief november Heiloo 2018

Maandbrief november Heiloo 2018 Maandbrief november Heiloo 2018 Beste ouders, Projectafsluiting: Wat hadden we een vrolijke, gezellige en bijzondere middag op donderdag 18 oktober! Er was een tentoonstelling, door de hele school, waarin

Nadere informatie

Samen spelen Samen leren Samen leven

Samen spelen Samen leren Samen leven Belangrijke data 29 maart Grote rekendag groep 1 t/m 8 30 maart Kijkles zwemmen groep 3 en 4 1 april Start stemmen project Rabobank een aandeel in de Betuwe 3 april Lessen van Adri Vroon voor groep 2/3,

Nadere informatie

9641 LT Veendam Week 9,10,11,12 Judo op school voor de groepen 1/2a,b,c,d,4b, 6a, 7a, 7b, 8a, 8b

9641 LT Veendam Week 9,10,11,12 Judo op school voor de groepen 1/2a,b,c,d,4b, 6a, 7a, 7b, 8a, 8b Nieuwsbrief 23 02-03-2017 Pr. Bernhardlaan 87 Website Mgr. Bekkersschool 9641 LT Veendam mgrbekkersschool@primenius.nl 0598-615375 28 februari en 9 maart Rapportgesprekken groepen 1 t/m 7 Week 9,10,11,12

Nadere informatie

Jaargang nummer 13 Vrijdag 17 maart 2017

Jaargang nummer 13 Vrijdag 17 maart 2017 Jaargang 2016-2017 nummer 13 Vrijdag 17 maart 2017 AGENDA Woensdag 22 maart Nationale Boomfeestdag (groep 3-4 gaat op pad!) Vrijdag 24 maart Groepen 1 tot en met 6 naar Kasteel Bergh Vrijdag 31 maart Nieuwsbrief

Nadere informatie

Nieuwsbrief Maart 2016 Jaargang: 2015-2016

Nieuwsbrief Maart 2016 Jaargang: 2015-2016 Nieuwsbrief Maart 2016 Jaargang: 2015-2016 Belangrijke data in maart en april 8 maart Overblijfavond 9 maart Open dag 9 maart GGD Jeugdverpleegkundige 16 maart Luizencontrole groep 2 t/m 8 en Open avond

Nadere informatie

01-06-2015. Schoolbrief 18. Sint Bonifatiusschool

01-06-2015. Schoolbrief 18. Sint Bonifatiusschool 01-06-2015 Schoolbrief 18 Sint Bonifatiusschool Schooljaar 2015-2016 Beste ouders, Informatieavond voor ouders over de visie en missie van de Sint Bonifatiusschool Afgelopen maanden hebben we ons als team

Nadere informatie

In deze Nieuwsflits:

In deze Nieuwsflits: schooljaar 2015-2016 aflevering 11 In deze Nieuwsflits: Rapporten en rapportgesprekken Klasbord Juffrouw Mariëtte Uitje groep 3 en 4 Ronald Mc Donald huis Paasviering Pannenkoekendag Bootcamp Studiedag

Nadere informatie

Nieuwsbrief April 2016

Nieuwsbrief April 2016 Nieuwsbrief April 2016 GVO-HVO De kinderen van groep 3 t/m 8 kunnen ook volgend schooljaar weer deelnemen aan humanistisch vormingsonderwijs (HVO) of protestants-christelijk godsdienstonderwijs (GVO).

Nadere informatie

Ouders eindigen na bezoek in de museumwinkel. Tot slot krijgen de ouders op vertoon van hun entreekaartje een hapje en drankje.

Ouders eindigen na bezoek in de museumwinkel. Tot slot krijgen de ouders op vertoon van hun entreekaartje een hapje en drankje. Nieuwsbrief Nummer 11 jaargang 6 ALGEMEEN Agenda Activiteiten Wat hebben we komende tijd voor de kinderen in petto: 25 april - Duinendag/Koningsspelen voor de groepen 3 t/m 8 - Sport voor kleuters 13-23

Nadere informatie

schooljaar aflevering 14 In deze Nieuwsflits: Schoolfotograaf Klusjesdagen

schooljaar aflevering 14 In deze Nieuwsflits: Schoolfotograaf Klusjesdagen schooljaar 2016-2017 aflevering 14 In deze Nieuwsflits: Schoolfotograaf Klusjesdagen Entreetoets groep 7 en eindtoets groep 8 Fietsen!! (verkeersexamen groep 7 en 8) Pannenkoekdag Rekendag Vervoer gezocht

Nadere informatie

Nieuwsbrief : 17 maart 2017

Nieuwsbrief : 17 maart 2017 Nieuwsbrief : 17 maart 2017 Algemeen: Vanaf 28 maart komt op dinsdag- en donderdagochtend Elisabeth Bossinga bij ons op school om ondersteunende taken te doen. Elisabeth zal tot 11.45 in de school de zogenaamde

Nadere informatie

Iedere dinsdag tot het einde van het schooljaar van 15.30 uur tot 16.45 uur WEGENS OVERWELDIGEND SUCCES IS DEZE ACTIVITEIT REEDS VOLLEDIG VOLGEPLAND

Iedere dinsdag tot het einde van het schooljaar van 15.30 uur tot 16.45 uur WEGENS OVERWELDIGEND SUCCES IS DEZE ACTIVITEIT REEDS VOLLEDIG VOLGEPLAND Iedere dinsdag tot het einde van het schooljaar van 15.30 uur tot 16.45 uur WEGENS OVERWELDIGEND SUCCES IS DEZE ACTIVITEIT REEDS VOLLEDIG VOLGEPLAND Onder leiding van juf Debbie kunnen de kleuters sporten

Nadere informatie

Dorpsschool met pit! ACTIVITEITEN SCHOOLTIJD. o.b.s. DE OVERHAAL

Dorpsschool met pit! ACTIVITEITEN SCHOOLTIJD. o.b.s. DE OVERHAAL ACTIVITEITEN Na SCHOOLTIJD 2015 o.b.s. DE OVERHAAL Beste kinderen en ouders, Na de kerstvakantie staan er weer naschoolse activiteiten op het programma. Er is voor elke groep iets. Nieuw is het aanbod

Nadere informatie

Nieuwsbrief 3 november 2014

Nieuwsbrief 3 november 2014 Nieuwsbrief 3 november 2014 Oranjestraat 28, 7681 DN Vroomshoop, tel: 0546-642137 Van de directie Beste ouders, Sommige ouders gaven aan de nieuwsbrief snel te lezen. Daarom nog even een tip: Kijk altijd

Nadere informatie

Nieuwe leerlingen In april hebben mogen we weer 3 nieuwe leerlingen verwelkomen bij ons op school.

Nieuwe leerlingen In april hebben mogen we weer 3 nieuwe leerlingen verwelkomen bij ons op school. Riemslootnieuws 649 www.obsderiemsloot.nl. TSO aanmeldingen via planning@dagendou.nl Jaargang 16 17-3- e-mail: info@obsderiemsloot.nl tel. nr. 0516 432090 KDV en BSO Dag en Dou email: roezemoes@dagendou.nl

Nadere informatie

Nieuwsbrief: Elke maandag ontvangt u de nieuwsbrief van school via de mail. Hierin staat algemene informatie en nieuwtjes van elke groep afzonderlijk.

Nieuwsbrief: Elke maandag ontvangt u de nieuwsbrief van school via de mail. Hierin staat algemene informatie en nieuwtjes van elke groep afzonderlijk. Welkom op school in groep 1 en 2 schooljaar 2015-2016. Middels deze brief geven wij u weer informatie over het reilen en zeilen van onze groep. Wie werkt wanneer? dag ochtend middag maandag Juf Ineke Juf

Nadere informatie

Nieuwsbrief. December 2014. Overblijfrooster na kerst Sparen schoolreis/kamp. Bijeenkomst overblijfouders Afspraken kleuterplein

Nieuwsbrief. December 2014. Overblijfrooster na kerst Sparen schoolreis/kamp. Bijeenkomst overblijfouders Afspraken kleuterplein In deze nieuwsbrief: Nieuwsbrief December 2014 Babynieuws Overblijfrooster na kerst Sparen schoolreis/kamp Bijeenkomst overblijfouders Afspraken kleuterplein Kerstkaarten Twenteranddictee Kerstfeest 18

Nadere informatie

Geachte ouder(s)/verzorgers,

Geachte ouder(s)/verzorgers, Geachte ouder(s)/verzorgers, Afgelopen week hebben we stil mogen staan bij Hemelvaart. Komend weekend vieren we het Pinksterfeest. In één van de laatste verzen in Lukas staat: Hij leidde hen naar buiten

Nadere informatie

Nieuwsbrief 8 14 maart 2018

Nieuwsbrief 8 14 maart 2018 Nieuwsbrief 8 14 maart 2018 Beste ouders en verzorgers, Deze keer hebben we een aantal mededelingen van uit de directie: De griepgolf in Nederland loopt op zijn einde. Tot vorige week ging het op onze

Nadere informatie

Een uitgave van katholieke basisschool De Kinderarcke. Deze wordt wekelijks verstuurd aan alle ouders.

Een uitgave van katholieke basisschool De Kinderarcke. Deze wordt wekelijks verstuurd aan alle ouders. UIT DE SCHOOL GEKLAPT NUMMER 14 Donderdag 6 december 2018 0172-508165 info@kinderarcke.nl Een uitgave van katholieke basisschool De Kinderarcke. Deze wordt wekelijks verstuurd aan alle ouders. Beste ouders

Nadere informatie

Informatieblad Schooljaar 2014-2015

Informatieblad Schooljaar 2014-2015 Informatieblad Schooljaar 2014-2015 Week 26, maandag 22 juni, nr.38 Opening kindcentrum Berglaren! Per 1 augustus 2015 zijn wij officieel een kindcentrum. Dit betekent dat de Berglarenschool een intensieve

Nadere informatie

Het Wilgenblaadje. Editie 7: 16.10.2015. Belangrijke data:

Het Wilgenblaadje. Editie 7: 16.10.2015. Belangrijke data: Het Wilgenblaadje Editie 7: 16.10.2015 Belangrijke data: 16 oktober oud papier 22 oktober fietsverlichtingscontrole 23 oktober studiedag 26-30 oktober herfstvakantie 2 november vanaf deze week start schoolfruit

Nadere informatie

Nieuws van de Week nr. 5 Vrijdag 30 januari 2015

Nieuws van de Week nr. 5 Vrijdag 30 januari 2015 Nieuws van de Week nr. 5 Vrijdag 30 januari 2015 Jarigen! 30-01 Edith goep 1-2B 30-01 Loïs groep 8A 31-01 Eva groep 4A 01-02 Jens groep 4B 01-02 Noor groep 6B 01-02 Zazou groep 1-2C 02-02 Tara groep 4A

Nadere informatie

Weeknieuws nr maart 2019

Weeknieuws nr maart 2019 AGENDA Datum Activiteit 10 april Schoolvoetbaltoernooi 10 april OV vergadering 12 april Koningsspelen 15 mei Schoolkorfbaltoernooi 16 mei MR vergadering Weeknieuws nr.26 29 maart 2019 Typecursus In januari

Nadere informatie

Op 21 maart is er een dansvoorstelling voor onze groep: Wiewawit

Op 21 maart is er een dansvoorstelling voor onze groep: Wiewawit Kijk ook eens naar onze website met heel mooie foto s: www.sbodebrigantijn.nl Jaargang 16 Februari 2016 Nieuw gebouw Zondag 28 februari heeft de Brigantijn een opendag in het nieuwe gebouw de Vlieger.

Nadere informatie

Weekschema maken. Je gaat praten over de dingen die jij in één week doet. Deze activiteiten ga je in een schema op de computer uitwerken.

Weekschema maken. Je gaat praten over de dingen die jij in één week doet. Deze activiteiten ga je in een schema op de computer uitwerken. Weekschema maken Je gaat praten over de dingen die jij in één week doet. Deze activiteiten ga je in een schema op de computer uitwerken. Leer en oefen: Neem samen me de docent/assistent het fotoboek de

Nadere informatie

10 oktober 2013 collectieve vrije dagen hele namiddag vrijdag vrijdag

10 oktober 2013 collectieve vrije dagen hele namiddag vrijdag vrijdag www.mariareginaschool.nl 10 oktober 2013 De compensatiedagen voor de groepen 1 tot en met 5: collectieve vrije dagen hele namiddag dag vrijdag 01 11 2013 1 2 3 4 5 vrijdag 06 12 2013 1 5 Kinderpostzegels

Nadere informatie

Nummer oktober 2016

Nummer oktober 2016 Nummer 05 03 oktober 2016 Agenda 7 september 11 oktober Actie JUMBO: Sparen voor je school 05 oktober Start Kinderboekenweek 05 oktober Informatieavond groep 5/6. Aanvang 19.00 uur 05 16 oktober Leesactie

Nadere informatie

Nieuwsbrief van: Hartelijke groet, mede namens de andere leden, Linda van Rijen (mama van Nele) Voorzitter OAC Meander

Nieuwsbrief van: Hartelijke groet, mede namens de andere leden, Linda van Rijen (mama van Nele) Voorzitter OAC Meander Kleding inzameling Deze periode hebben wij het op school over afval en het milieu. We hebben naast het fietsenhok voor de docenten twee "evenementencontainers" staan. Hierin mag u dichte zakken met kleding

Nadere informatie

Nieuwsbrief. nr. 6 28 januari 2011. kopij: postvak " nieuwsbrief" teamkamer. 9.00-11.30 uur Open huis voor nieuwe ouders 19.30 uur Informatieavond

Nieuwsbrief. nr. 6 28 januari 2011. kopij: postvak  nieuwsbrief teamkamer. 9.00-11.30 uur Open huis voor nieuwe ouders 19.30 uur Informatieavond Nieuwsbrief nr. 6 28 januari 2011 kopij: postvak " nieuwsbrief" teamkamer Maandag 31 januari 9.00-11.30 uur Open huis voor nieuwe ouders 19.30 uur Informatieavond 1 tot en met 3 februari Cito toets groep

Nadere informatie

Nieuwsbrief de Regenboog. april 2018

Nieuwsbrief de Regenboog. april 2018 Nieuwsbrief de Regenboog april 2018 Kalender en belangrijke data Dinsdag 10 april Buitenlesdag Woensdag 11 april Cuijks jeugddictee Woensdag 11 april Schoolvoetbaltoernooi groep 3/4 Donderdag 12 april

Nadere informatie

Gastles muziek groep 5/6

Gastles muziek groep 5/6 Openbare Dalton Basisschool De Wetelaar Zanderskamp 95 6983 CG, Doesburg tel: 0313 474292 www.wetelaar.nl e-mail: wetelaar@gmail.com Schooljaar 2014 2015 02 maart 2015 Inhoud: Pagina 1: Daltondag Aanmelden

Nadere informatie

Veilig en vertrouwd Hoge cito-scores Elke dag met plezier naar school

Veilig en vertrouwd Hoge cito-scores Elke dag met plezier naar school Werelds leren in landelijk Amsterdam Veilig en vertrouwd Hoge cito-scores Elke dag met plezier naar school Welkom op De Weidevogel! De Weidevogel is niet zomaar een openbare basisschool. Onze school ligt

Nadere informatie

Het Lepelaartje. Beste ouders / verzorgers,

Het Lepelaartje. Beste ouders / verzorgers, Beste ouders / verzorgers, Het is al weer begin december. De komende maand werken we op school toe naar Sinterklaas en Kerst. Daarover moet u wat dingen weten. Al deze informatie staat in dit Lepelaartje.

Nadere informatie

basisschool Het Vlot voor prot.chr./rooms-kath. onderwijs

basisschool Het Vlot voor prot.chr./rooms-kath. onderwijs basisschool Het Vlot voor prot.chr./rooms-kath. onderwijs 2013 In deze VLOTte Babbel: Medezeggenschapsraad (MR) Avondvierdaagse Sportdag groep 5 t/m 8 Schoolkamp Hulp gevraagd eindfeest Tandenpoetsles

Nadere informatie

Nieuwsbrief Juli 2015

Nieuwsbrief Juli 2015 Afscheid nemen is met zachte vingers, wat voorbij is, dicht doen en verpakken in de goede gedachten der herinnering. Nieuwsbrief Juli 2015 Inhoud Nieuwsbrief: Groep 8. Personeel. Schoolagenda. Engels.

Nadere informatie

WEEKBRIEF 31ste jaargang nr mei Reijmerweg HG Renkum Tel

WEEKBRIEF 31ste jaargang nr mei Reijmerweg HG Renkum Tel WEEKBRIEF 31ste jaargang nr. 33 23 mei 2018 www.prinsesbeatrixrenkum.nl Reijmerweg 92 6871 HG Renkum Tel. 0317-315130 0317-843525 JARIGEN 27-05 Milan M, groep 4 28-05 Art, groep 3 28-05 Hugo, groep 6 VOORAANKONDIGING

Nadere informatie

obs De Phoenix Week

obs De Phoenix Week obs De Phoenix Week 10-2019 Beste ouder(s)/verzorger(s), Na een, voor de kinderen, lange voorjaarsvakantie met heerlijk voorjaars weer, zijn we deze week weer volop begonnen. De rapporten zijn mee en de

Nadere informatie

Informatieboekje groep 1/2

Informatieboekje groep 1/2 Informatieboekje groep 1/2 Schooljaar 2016/2017 Schooltijden Onze schooltijden zijn: maandag, dinsdag en donderdag van 8:30 uur tot 12:00 uur en van 13:00 uur tot 15:00 uur. Woensdag van 8:30 uur tot 12:30

Nadere informatie

Sportdag Hartenaas. De schoolgids vindt u op onze website. www.hartenaas.nl

Sportdag Hartenaas. De schoolgids vindt u op onze website. www.hartenaas.nl 1 6 j u n i 2 0 1 4 Sportdag Hartenaas 1 Sportdag Hartenaas Op vrijdag 20 juni 2014 vindt de jaarlijkse sportdag van Hartenaas plaats (mocht het deze dag erg slecht weer zijn, dan wordt de sportdag verplaatst

Nadere informatie

Even bijpraten maart 2015

Even bijpraten maart 2015 Kiosk 3, 5802 NP Venray, Telefoon: 0478 550224 Even bijpraten 25 25 maart 2015 Agenda van de week. 08 april: Koffieochtend, met als thema: E.H.B.O. bij kinderen. Dit is een belangrijk onderwerp dus kom

Nadere informatie

Dinsdag 17 oktober 2017 Informatieavond over het verbetertraject

Dinsdag 17 oktober 2017 Informatieavond over het verbetertraject Dinsdag 17 oktober 2017 Informatieavond over het verbetertraject Woensdag 18 oktober 2017 Boekenmarkt Donderdag 19 oktober 2017 afsluiting kinderboekenweek Vrijdag 20 oktober 2017 Koffie met directie,

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Aanstaande dinsdag 19 maart: open huis dag op de Aremberg!

Nieuwsbrief. Aanstaande dinsdag 19 maart: open huis dag op de Aremberg! Nummer 23 28 e jaargang 8 t/m 15 maart 2019 11 maart Jeroen Oosterhof Voorpoort 12 maart Jeroen Oosterhof directiedag 12 maart Voorstelling groep 5 Zwemmiddag groep 4 15 maart Landelijke stakingsdag: leerlingen

Nadere informatie

Het Lepelaartje. Algemeen nieuws. Belangrijke data. Inschrijven op de Basisschool. Beste ouders/verzorgers,

Het Lepelaartje. Algemeen nieuws. Belangrijke data. Inschrijven op de Basisschool. Beste ouders/verzorgers, Algemeen nieuws Beste ouders/verzorgers, U heeft vast gemerkt dat wij druk bezig zijn met de voorbereiding voor volgend schooljaar. Intern wordt er het een en ander verhuisd en verplaatst zodat we volgend

Nadere informatie

Peutergym 9.00 uur 11.00 uur. Open avond 18.00-20.00 uur. De Vissersingel 1, 7942EA Meppel. Nieuwsbrief 3 2-10-2015.

Peutergym 9.00 uur 11.00 uur. Open avond 18.00-20.00 uur. De Vissersingel 1, 7942EA Meppel. Nieuwsbrief 3 2-10-2015. Nieuwsbrief 3 2-10-2015 De Vissersingel 1, 7942EA Meppel www.kctalent.nl T: 0522-251716 Geachte ouder(s) verzorger(s) Oktobermaand Kindermaand! Ik hoor verschillende reacties dat het eigenlijk iedere maand

Nadere informatie

Nieuwsbrief 20 mei 2015 Nr 9

Nieuwsbrief 20 mei 2015 Nr 9 Nieuwsbrief 20 mei 2015 Nr 9 Gevonden voorwerpen Bij de conciërge liggen de gevonden voorwerpen. Deze kunnen tot en met volgende week opgehaald worden en daarna gaan ze weg. Schooluitje 23 juni 2015 Dinsdag

Nadere informatie

Vandaag zijn alle kinderen op school bezig met het maken van een Palm Pasen stok. In een mooie optocht zullen zij vanmiddag langs zieke en/of oudere

Vandaag zijn alle kinderen op school bezig met het maken van een Palm Pasen stok. In een mooie optocht zullen zij vanmiddag langs zieke en/of oudere Deze week was de week van de BMS. We zijn gestart met een prachtige viering op maandag. Tijdens de viering is er verteld over kinderen die op de vlucht zijn onder andere in Syrië, Libanon, Turkije, Jordanië

Nadere informatie

Sprekende Portretten

Sprekende Portretten Docentenhandleiding Sprekende Portretten Sprekende Portretten Jacob Cuyp, Michiel Pompe van Slingelandt, 1649 Primair Onderwijs Groep 4 t/m 8 Inhoud Het Dordrechts Museum...p. 3 Algemene doelstelling programma..

Nadere informatie

In dit nummer: Belangrijke data: Beste kinderen, ouders en verzorgers,

In dit nummer: Belangrijke data: Beste kinderen, ouders en verzorgers, 9 november 2017 nummer 5 Beste kinderen, ouders en verzorgers, In dit nummer: Computerlessen stoppen groepen 1 en 2 Inloopochtenden groepen 1 en 2 Kijkweek groepen 3 t/m 8 Zwangerschapsverlof juf Elanie

Nadere informatie

Prokkelweek. maandag 3 t/m zaterdag 8 juni. 1 week als voorbeeld voor de rest van het jaar

Prokkelweek. maandag 3 t/m zaterdag 8 juni. 1 week als voorbeeld voor de rest van het jaar Prokkelweek maandag 3 t/m zaterdag 8 juni 1 week als voorbeeld voor de rest van het jaar Prokkel Prokkel: een prikkelende ontmoeting tussen iemand met en zonder beperking Prokkelen kan op alle levensdomeinen:

Nadere informatie

nummer: 8 25 maart 2011

nummer: 8 25 maart 2011 Locatie Bolenstein 0346 561432 0346 556557 bolenstein@obspalet.nl nummer: datum: datum: 8 25 maart 2011 Agenda dinsdag 29 maart 2011 Kijkavond van 18.30 tot 19.30 uur woensdag 30 maart Groep 1-2 C bezoek

Nadere informatie

Nieuwsbrief MEI Beste ouder(s)/verzorger(s) van onze leerlingen,

Nieuwsbrief MEI Beste ouder(s)/verzorger(s) van onze leerlingen, Nieuwsbrief Beste ouder(s)/verzorger(s) van onze leerlingen, Na alle activiteiten van de afgelopen periode met ter afsluiting deze week de koningsspelen en de eindcito van groep 8 is het tijd om even uit

Nadere informatie

Nieuwsbrief. No. 1 Datum: Locatie Zuid. Agenda: Ma 15 sept Do 18 sept Vr 19 sept Woe 24 sept Di 30 sept

Nieuwsbrief. No. 1 Datum: Locatie Zuid. Agenda: Ma 15 sept Do 18 sept Vr 19 sept Woe 24 sept Di 30 sept Nieuwsbrief No. 1 Datum: 04-09-2014 Locatie Zuid Agenda: Ma 15 sept Do 18 sept Vr 19 sept Woe 24 sept Di 30 sept MR vergadering; locatie Zuid 20.00 u. Algemene ouder informatie-avond Roostervrij groep

Nadere informatie

Nieuwsbrief APRIL 2018

Nieuwsbrief APRIL 2018 Nieuwsbrief Beste ouder(s)/verzorger(s) van onze leerlingen, Het voorjaar is begonnen. Afgelopen weekend is de zomertijd ingegaan en hopelijk kunnen we gaan genieten van een prachtig voorjaar en zomer.

Nadere informatie

5 december Sinterklaas en zijn zwarte pieten komen bij ons op school 6 december speelgoeddag 7 en 14 december gastles korfbal

5 december Sinterklaas en zijn zwarte pieten komen bij ons op school 6 december speelgoeddag 7 en 14 december gastles korfbal t Driesprongetje Agenda Nieuwsbrief 30-nov-2012 5 december Sinterklaas en zijn zwarte pieten komen bij ons op school 6 december speelgoeddag 7 en 14 december gastles korfbal Sinterklaas Woensdag is het

Nadere informatie

Puzzelstuk nr. 18. Juli 2016

Puzzelstuk nr. 18. Juli 2016 Puzzelstuk nr. 18 Juli 2016 Rapport en oudergesprekken De oudergesprekken zijn a.s. dinsdag en donderdag na schooltijd. U heeft via de mail ondertussen het tijdstip doorgekregen. Wanneer u niet kunt op

Nadere informatie

Agenda 1 Oproep percussieband 2 Poppenvoorstelling 3 Open Dag voor nieuwe ouders

Agenda 1 Oproep percussieband 2 Poppenvoorstelling 3 Open Dag voor nieuwe ouders Agenda 1 Oproep percussieband 2 Poppenvoorstelling 3 Open Dag voor nieuwe ouders 4 Afscheid 1 inzamelactie 2 Schoolvoetbaltoernooi 3 Bijdrage groep 1/2a 5 Op tijd 1 Voorleesdagen 2 Talentenjacht 3 Afscheid

Nadere informatie

Agenda september: Maandagmiddag 16 nov. heeft het team een gezamenlijke scholing. Alle leerlingen zijn deze dag om 12.00 uur vrij!!

Agenda september: Maandagmiddag 16 nov. heeft het team een gezamenlijke scholing. Alle leerlingen zijn deze dag om 12.00 uur vrij!! Pagina 1 NIEUWSBRIEF NO. 1 OBS DE BOUWSTEEN SCHOOLJAAR 2015 2016 0597-331570 11 SEPTEMBER 2015 Agenda september: Vooruitblik oktober: 13 okt. Oud papier lopen 14 okt. Nieuwsbrief 2 5-16 okt. Schoolbreed

Nadere informatie

de Roffel De Troubadour in sinterklaassfeer. Groep 3 is aan het knutselen. Agenda

de Roffel De Troubadour in sinterklaassfeer. Groep 3 is aan het knutselen. Agenda De Roffel, jaargang 20, no. 11 28 november 2014 1 de Roffel Mededelingenblad van Agenda Basisschool de Troubadour november 2014 Vrijdag 28-11 : Kleuters vrij Vrijdag 5-12 : De Sint en de Pieten komen op

Nadere informatie

Nieuwsbrief februari. Mededelingen van directie

Nieuwsbrief februari. Mededelingen van directie Nieuwsbrief februari Mededelingen van directie Vanaf 29 februari gaat de politie controleren op het fout parkeren in de Carmellitessenstraat. Ondanks eerdere oproepen van ons komt het nog steeds voor dat

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF VOOR OUDERS & LEERLINGEN Schooljaar 2016/ nummer 10

NIEUWSBRIEF VOOR OUDERS & LEERLINGEN Schooljaar 2016/ nummer 10 NIEUWSBRIEF VOOR OUDERS & LEERLINGEN Schooljaar 2016/2017 16-11-2016 nummer 10 Agenda Di 22 november Vr 2 december Do 8 december Do 22 december Vr 23 december Ma 26 december vr 6 jan. Ma 16 t/m vr 20 januari

Nadere informatie

Nieuwsbrief PCB De Rank en De Ukkeklup, 4 april 2018

Nieuwsbrief PCB De Rank en De Ukkeklup, 4 april 2018 Nieuwsbrief PCB De Rank en De Ukkeklup, 4 april 2018 Beste ouders/verzorger(s), Met een mooie groep belangstellenden vierden we afgelopen donderdag het paasfeest. Het was mooi om dit met jullie samen te

Nadere informatie

Activiteitenprogramma DAGBESTEDING CASTRICUM. voor mensen met een beperking

Activiteitenprogramma DAGBESTEDING CASTRICUM. voor mensen met een beperking Activiteitenprogramma DAGBESTEDING CASTRICUM voor mensen met een beperking Overzicht activiteiten maandag ochtend bakken, computer dinsdag ochtend tekenen & schilderen, creatief met papier, winkel, computer

Nadere informatie

Nieuwsbrief. o.b.s. De Zwarm. Nummer (verschijnt 1x per twee weken) Kerstmarkt. Vervolg op volgende pagina

Nieuwsbrief. o.b.s. De Zwarm.  Nummer (verschijnt 1x per twee weken) Kerstmarkt. Vervolg op volgende pagina Nieuwsbrief o.b.s. De Zwarm www.dezwarm.nl Nummer 7 25-11-2016 (verschijnt 1x per twee weken) In deze editie: Hij komt Kerstmarkt Nieuws uit de groepen SchoolAPP Aanmelden leerlingen Aanwezigheid directie

Nadere informatie

Vanaf deze week is het de komende 20 weken woensdag, donderdag en vrijdag gruitdag!

Vanaf deze week is het de komende 20 weken woensdag, donderdag en vrijdag gruitdag! 16 november 2017 Agenda Do 16 Gruitdag. Vr 17 Gruitdag. Weekend Ma 20 Lootjes trekken in groep 5 t/m 8. Groep 7 en 8 gaan (op de fiets) naar een voorstelling over Social Media in theater Castellum. Di

Nadere informatie

Nieuwsbrief september 2018

Nieuwsbrief september 2018 Nieuwsbrief september 2018 Vakantie voorbij, welkom allemaal Na 6 weken vakantie starten we op maandag 3 september. We hopen dat iedereen een goede vakantie heeft gehad en weer zin heeft in het nieuwe

Nadere informatie

Daar leer je! Informatie groep ½ Schooljaar

Daar leer je! Informatie groep ½ Schooljaar Informatie groep ½ Schooljaar 2017-2018 Even voorstellen Hallo, ik ben Joyce van den Berg Ik werk op maandag en dinsdag in groep ½. Hallo, ik ben Elise Stap Ik werk op woensdag t/m vrijdag in groep ½.

Nadere informatie

Nieuwsbrief 6 juli 2018

Nieuwsbrief 6 juli 2018 Nieuwsbrief 6 juli 2018 Nog één week en dan.. Fijne zomervakantie allemaal! Mededelingen DE MUSICAL! Groep 8 heeft de laatste weken hard gewerkt aan de musical. De musical heet: Herrie op het eiland! De

Nadere informatie

Welkom op de Kogge. Ons onderwijs. Staat voor onderwijs dat meegroeit! Beste ouders/verzorgers, Informatieboekje kleuters groep 1/2

Welkom op de Kogge. Ons onderwijs. Staat voor onderwijs dat meegroeit! Beste ouders/verzorgers, Informatieboekje kleuters groep 1/2 Welkom op de Kogge Staat voor onderwijs dat meegroeit! Beste ouders/verzorgers, Welkom op openbare basisschool de Kogge in IJlst! In het begin is het voor u en uw kind best even wennen op school. Een spannende

Nadere informatie

Nummer 4 14 oktober Samen leren om te groeien-samen op reis worden we wereldwijs

Nummer 4 14 oktober Samen leren om te groeien-samen op reis worden we wereldwijs Nummer 4 14 oktober 2016 Belangrijke data 17 t/m 21 oktober: herfstvakantie 24 oktober: studiedag team (geen school; 25 oktober start school om 8.45 uur.) 26 oktober: luizencontrole 1 november: Schilpdag

Nadere informatie

DECEMBER NOVEMBER AGENDA. Maandag 25 december t/m vrijdag 5 januari. Kerstvakantie. Nieuwsbrief Zuiderbos Veldhoven dec 2017

DECEMBER NOVEMBER AGENDA. Maandag 25 december t/m vrijdag 5 januari. Kerstvakantie. Nieuwsbrief Zuiderbos Veldhoven dec 2017 VUGHT Veldhoven DECEMBER AGENDA NOVEMBER Dinsdag 5 december Woensdag 6 december Dinsdag 12 december Woensdag 13 december Vrijdag 22 december Maandag 25 december t/m vrijdag 5 januari Maandag 15 januari

Nadere informatie

DE NATIONALE VOORLEESWEDSTRIJD. Yell, Yell, Yell, Storm kan het wel, we geven hem moed Want lezen kan hij super goed!

DE NATIONALE VOORLEESWEDSTRIJD. Yell, Yell, Yell, Storm kan het wel, we geven hem moed Want lezen kan hij super goed! OUDERBIJDRAGE Van de penningmeester van onze oudercommissie is er een brief aan deze BundersInfo toegevoegd betreffende de ouderbijdrage. Hiervan is een deel voor het schoolreisje bestemd. Het verzoek

Nadere informatie

Het nieuwe schooljaar is inmiddels begonnen en wij hopen dat u en uw kinderen een fijne vakantie hebben gehad.

Het nieuwe schooljaar is inmiddels begonnen en wij hopen dat u en uw kinderen een fijne vakantie hebben gehad. Beste ouder(s)/verzorger(s), Het nieuwe schooljaar is inmiddels begonnen en wij hopen dat u en uw kinderen een fijne vakantie hebben gehad. Vorig schooljaar zijn wij gestart met de naschoolse activiteiten

Nadere informatie

Paulus-Weekbrief 2. Weekbrief 04-09-2015. Facebook

Paulus-Weekbrief 2. Weekbrief 04-09-2015. Facebook Paulus-Weekbrief 2 kopij voor Paulus-Weekbrief: info@paulus-uden.nl kijk ook op onze website: www.paulus-uden.nl Meerloseweg 1 5402 XH Uden 0413-33 23 18 Schooljaar 2014-2015 Week 36 Weekbrief 04-09-2015

Nadere informatie

Nieuwsbrief september 2015 We zijn weer begonnen!

Nieuwsbrief september 2015 We zijn weer begonnen! Nieuwsbrief september 2015 We zijn weer begonnen! In deze Nieuwsbrief wordt u geïnformeerd over belangrijke zaken die spelen op het Kindcentrum. Welkom! Een warm welkom aan alle ouders en kinderen op het

Nadere informatie

Flits. Informatiebulletin van ICBS De Vredeburg

Flits. Informatiebulletin van ICBS De Vredeburg Informatiebulletin van ICBS De Vredeburg ICBS De Vredeburg Schuilenburg 88 + Spannenburg 2 2135 GM / 2135 GP Hoofddorp info@devredeburg.nl Tel: 0235571690 Flits 29 maart 2019 Jaargang 1 Nummer 21 Beste

Nadere informatie

Dagbestedings- activiteiten Hoog Duinen. November 2018

Dagbestedings- activiteiten Hoog Duinen. November 2018 Dagbestedings- activiteiten Hoog Duinen November 2018 De activiteiten in huiskamer de Zonnehoek: Maandag Dinsdag Woensdag Donderdag Vrijdag Zaterdag Zondag 10.30 uur Klassieke muziek luisteren 15.30 uur

Nadere informatie

In dit nummer: NIEUWSBRIEF. Jaargang 13, nummer 22 nieuwsbrief: week 27 03-07-2014

In dit nummer: NIEUWSBRIEF. Jaargang 13, nummer 22 nieuwsbrief: week 27 03-07-2014 NIEUWSBRIEF Jaargang 13, nummer 22 nieuwsbrief: week 27 03-07-2014 In dit nummer: - De jarigen - Update nieuwbouw - Groepsindeling - Mededeling Erna - Bedankochtend hulpouders - Groep 1-2 - Juffendag groep

Nadere informatie

t Omlopertje jaargang 10 nummer september 2018

t Omlopertje jaargang 10 nummer september 2018 t Omlopertje jaargang 10 nummer 26 10 september 2018 Kind op Maandag Ik heb jou nodig! Exodus 3: 1-14, Exodus 3: 15-4: 21 en 27-31 God heeft Mozes nodig: Hij moet naar de farao van Egypte gaan om te zeggen

Nadere informatie

1 e schoolweek: 18 augustus t/m 22 augustus 2014

1 e schoolweek: 18 augustus t/m 22 augustus 2014 1 e schoolweek: 18 augustus t/m 22 augustus 2014 Beste ouders en kinderen, Obs Dijkerhoek, een dijk van een nieuwe school! Het is zover! Na ruim twee jaar is de nieuwbouw van Obs Dijkerhoek gerealiseerd.

Nadere informatie