WEEKBRIEF 1 SEPTEMBER 2017 / NUMMER 1. welkomstkoffie/thee

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "WEEKBRIEF 1 SEPTEMBER 2017 / NUMMER 1. welkomstkoffie/thee"

Transcriptie

1 WEEKBRIEF 1 SEPTEMBER 2017 / NUMMER 1 Aan de ouders/verzorgers van onze leerlingen, Dan zijn ineens de 6 weken weer bijna voorbij. Maandag start een nieuw schooljaar voor de kinderen, voor u en voor ons. Wij hebben deze week alweer hard gewerkt om de school goed in te richten, zodat de kinderen zich thuis gaan voelen. Woensdag hebben we het schooljaar als team geopend met een vergadering en een gezellige lunch. Onze vakantieverhalen waren vrolijk; ik hoop die van u ook. Ik hoor al van kinderen die echt weer zin in school hebben. Dat is mooi. We gaan er een mooi jaar van maken, waarin verdieping in het 3D onderwijs komt. We nemen u daar graag in mee. Ik wens ons allen een mooi schooljaar toe. Agenda maandag 4 september eerste schooldag na de vakantie welkomstkoffie/thee woensdag 6 september hoofdluiscontrole maandag 11 september informatieavond voor de ouders van de kleuters en groep 3 dinsdag 12 september GGD onderzoek voor de kinderen van groep 2 woensdag 13 september schoolfotograaf donderdag 14 september schoolfotograaf vrijdag 15 september startfeest maandag 18 september start kamp groep 8 Welkom We zijn blij dat we in de vacature voor onderwijsassistent iemand hebben gevonden. Dat is Chantal Bokhorst geworden. Na de vakantie zal zij Marja van Duijn en Sharon Colijn ondersteunen in de groep. Ook zijn er kinderen die maandag aanstaande hun schooltijd bij ons beginnen of voortzetten. We heten hen van harte welkom en wensen hen een fijne tijd bij ons. We noemen hier hun namen: In de kleutergroep: Sofie van der Linden, Levi Maas, Davi Möhlen, Mike Baarse, Sammy Jansen en Dylan van Oudheusden. In groep 3: Kayleigh Leighton en Józef Szadkowski. In groep 4: Joey Baarse en Jasmijn Peeters. In groep 5: Yanaika Peeters, Cezary Szadkowski en Sil Visser. In groep 6: Dylan Baarse. In groep 7: Silvija Bagienska, Ian Leighton, Jasmijn Mersmann en Kris Szadkowski. Tenslotte in groep 8: Anna Visser. U ziet er ook een paar oude bekenden bij. Leuk dat zij weer bij ons op school zijn. Nieuwe schooltijden Graag herinner ik u aan onze nieuwe schooltijden in de ochtend. Vanaf aanstaande maandag starten we de lessen elke ochtend om 8.30 uur. De deuren gaan om 8.20 uur open. De ochtend eindigt om uur. Dit laatste geldt ook voor de woensdagen.

2 Groepsverdeling Onderstaand leest u de werkdagen van de verschillende leerkrachten: Kleutergroep Sharon Colijn: ma, di en wo Chantal Bokhorst maandag-t/m vrijdagochtend (ondersteuning) Marja van Duijn: do en vrijdagochtend Groep 3 Daphne van Dillewijn: ma, di en wo Mandy Kauling: do en vrijdagochtend Groep 4 Saska Meuleman: volle week, behalve de maandagmiddag Groep 5 Netty Koningen: ma en di Charlotte v.d. Lans: wo, do en vrijdagochtend Na verlof: Marjolein van Bezooijen Groep 6 Groep 7 Groep 8 Ondersteuning Ib-er Wendy Bos: volle week, behalve dinsdag- en donderdagmiddag Saskia Hoogkamer: volle week, behalve vrijdagmiddag Liesbeth Enthoven: volle week, behalve de woensdag. Voor deze dag is nog een vacature. Annet Overvliet: twee ochtenden nog nader te bepalen en alle middagen Dietje Hopman: di en do Zoals u weet werken we s morgens met aparte groepen en worden de middagen gevuld met gym, crea, en Topondernemers. De leerkrachten die dan werken vangen met elkaar de groepen op. Directie: mijn werkdagen zijn op maandag (om en om), dinsdag, woensdag en donderdag. Ik heb 20 uur voor de school beschikbaar en mijn andere uren zijn voor taken voor de stichting. Mijn agenda is bij de collega s bekend. Dus u vindt mijn uren niet meer onder aan deze brief. Gymnastiek De zwemlessen voor groep 3 en 4 beginnen op maandag 11 september. De gymlessen zijn als volgt: Kleuters op vrijdag (gymzaal op school) Groep 3 en 4 op vrijdagochtend Groepen 5 tot en met 8: op dinsdag en donderdagmiddag Voor de gymlessen zijn de volgende afspraken: de kinderen dragen gymschoenen met lichte zool, een korte broek en een shirt. Er mogen geen sieraden gedragen worden en voor de meisjes met lang haar geldt dat ze hun haar in een staart dragen.

3 Wat heb je nodig in de klas Als uw kind in groep 5, 6 of 7 zit, wilt u het een etui meegeven als deze nog niet op school aanwezig is? Zit uw kind in groep 8, dan heeft het een map nodig en een etui. Voor alle kinderen is een koptelefoon nodig voor het werken op de computer. In groep 5 t/m 8 mogen dat ook oortjes zijn. Welkomstkoffie of -thee Maandagochtend bent u welkom in de hal bij de bovenbouw voor een kop koffie of thee. Graag maken we van de gelegenheid gebruik elkaar te groeten en vakantieverhalen te vertellen. Vrijdagmiddag crea Het is de bedoeling dat we op vrijdagmiddag crea lessen gaan geven. Als er onder u ouders zijn die het leuk vinden ons te helpen, dan graag. We gaan weer in blokken van 3 weken werken dus misschien vindt u het leuk om een blok mee te helpen. Ouderhulp is altijd hard nodig bij deze leuke, creatieve activiteit. U kunt zich melden bij de klassenleerkracht. Kennismakingsgesprekken In september houden we weer onze kennismakingsgesprekken. We houden deze gesprekken dit jaar s middags na schooltijd. U ontvangt tijdig een uitnodiging. We houden geen leeftijdslimiet meer aan voor wat de aanwezigheid van uw kind bij dit gesprek betreft. We zijn het al gewend vanaf groep 5. Als u vindt dat uw kind mee mag spreken, dan is het van harte welkom. Activiteiten in de komende tijd Volgende week nemen we de tijd om te wennen in onze nieuwe groep, aan onze nieuwe juf en aan de school- en klassenregels. Om die reden zijn de leerkrachten, die s middags niet werken, er die middagen wel. Afmelden nieuwsbrief Als u, om welke reden dan ook, onze nieuwsbrief niet meer wilt ontvangen, kunt u zich via onze site afmelden. Onder het kopje Nieuwsbrief zit een knop aanmelden, maar ook afmelden. Klassenouders Voor bijna alle groepen zijn er klassenouders gevonden. Alleen groep 6 heeft nog geen klassenouder. Lijkt het u leuk om komend schooljaar de groep te ondersteunen bij activiteiten? Meldt u dan aan bij Wendy Bos.

4 Van de kleuters We starten het nieuwe schooljaar met het thema mijn huis. Kinderen wonen in een huis. Toch zijn deze huizen heel verschillend. Een huis is een heerlijk veilig plekje voor iedereen. Ook voor kinderen is dit een belangrijk gegeven. We gaan tijdens dit thema de verschillen en de overeenkomsten bekijken. Hierbij maken we gebruik van de prentenboeken een hol voor mol en kees de muis zoekt een huis. We leren de letter h van huis. De kinderen mogen spullen meenemen voor in de lettermuur. Ook sparen we dozen (hagelslag formaat) en (schoongemaakte) lege pakken melk. Mededeling namens de TSO Wilt u per mail doorgeven of uw kind in het nieuwe schooljaar overblijft? Mailadres : tso.graankorrel@jl.nu Bij vast overblijf graag aangeven: naam kind, welke groep en welke dagen. De kosten voor het vast overblijven zijn 60 euro per overblijfdag voor het gehele schooljaar. Blijft uw kind bijvoorbeeld 3 dagen per week over dan is dit 3x 60 = 180 euro. De kinderen uit groep 3 en 4 blijven op maandag i.v.m. zwemmen al over en hoeven deze dag niet te betalen. Dit is eventueel in 3 gedeelten te betalen per: 1 november februari mei 2018 Graag zelf bijhouden om de bedragen over te maken. Zeker bij het betalen in gedeelten. Indien uw kind incidenteel overblijft dit ook graag aangeven onder vermelding naam en groep. De kosten voor het incidenteel overblijven per kaart van 10x is 20. Als de 10x op is dan nieuwe kaart aanschaffen. Graag zelf bijhouden wanneer de 10x op zijn. De bedragen kunnen overgemaakt worden op rekeningnummer NL28 RABO Onder vermelding van de naam van uw kind en de groep. Startfeest Op vrijdag 15 september starten we met een gezellige BBQ en disco. Iedereen is van harte welkom. Dinsdag krijgen de kinderen een brief mee met informatie. Graag bijgevoegd strookje uiterlijk vrijdag a.s. weer inleveren. Nieuws van de fanfare Mavileo In de bijlage bij deze brief twee activiteiten van Drumfanfare Mavileo in Leimuiden. Stuif In: doe mee met onze muzikale speurtocht op zaterdag 2 september en Music Kids: gratis muziekcursus voor kinderen vanaf groep 4, start op maandag 11 september Tot slot Namens het team wens ik u, met uw gezin, een heel fijn weekend. We zien elkaar maandag. Met een hartelijke groet, Heleen Broerse ( )

5

6 Persbericht drumfanfare mavileo gratis muzieklessen in Leimuiden Drumfanfare Mavileo en BSO Snoopy slaan de handen ineen en starten een Music Kids cursus. Deze gratis muziekcursus is voor alle kinderen vanaf groep 4 van de basisschool. De eerste les is op 11 september 2017 en de cursus zal 13 weken duren. De lessen worden verzorgd door vrijwilligers van de drumfanfare en de locatie wordt ter beschikking gesteld door Snoopy. Tijdens de lessen zullen verschillende aspecten van muziek aan bod komen: theorie, maar ook vooral veel zelf doen. Alle verschillende instrumenten zullen de revue passeren: van dwarsfluit tot trommel en zelfs een sousafoon. Zelf gaan de Music Kids aan de slag met ritme instrumenten en tafelxylofoons. Voor de leerlingen die al een basis hebben, zijn er blokfluiten beschikbaar. Samen studeren we verschillende muziekstukken in. De cursus wordt afgesloten met een echt optreden voor alle ouders, broertjes, zussen, opa s en oma s. De lessen worden gegeven op maandagmiddag om uur en duren minuten. De locatie is BSO Snoopy, Acacialaan 50 in Leimuiden. Voor meer informatie of aanmelden kunt u terecht op adres: musickids@mavileo.nl. Aanmelden voor de cursus kan tot 5 september Voor meer informatie over dit persbericht kunt u contact opnemen met Lydia van Limpt: / musickids@mavileo.nl.

WEEKBRIEF 26 AUGUSTUS 2016 / NUMMER 1. welkomstkoffie of -thee voor de ouders, 11.30 uur

WEEKBRIEF 26 AUGUSTUS 2016 / NUMMER 1. welkomstkoffie of -thee voor de ouders, 11.30 uur WEEKBRIEF 26 AUGUSTUS 2016 / NUMMER 1 Aan de ouders/verzorgers van onze leerlingen, Onze vakantie eindigde met een prachtige zomerse week. Heerlijk. Wij hebben de afgelopen week de school weer ingericht.

Nadere informatie

WEEKBRIEF 11 DECEMBER 2015 / NUMMER 18

WEEKBRIEF 11 DECEMBER 2015 / NUMMER 18 WEEKBRIEF 11 DECEMBER 2015 / NUMMER 18 Aan de ouders/verzorgers van onze leerlingen, Onze school is afgelopen maandag weer in kerstsfeer gebracht. Zeker nu de ochtenden lang donker en schemerig zijn, geven

Nadere informatie

15 SEPTEMBER 2017 / NUMMER

15 SEPTEMBER 2017 / NUMMER WEEKBRIEF 15 SEPTEMBER 2017 / NUMMER 3 Aan de ouders/verzorgers van onze leerlingen, Op 5 oktober staakt het personeel in het primair onderwijs opnieuw en nu een hele dag. Ons team heeft zich staking bereid

Nadere informatie

WEEKBRIEF 28 AUGUSTUS 2015 / NUMMER 3. informatieavond kleuters en groep 3: uur. kennismakingsgesprekken. kennismakingsgesprekken

WEEKBRIEF 28 AUGUSTUS 2015 / NUMMER 3. informatieavond kleuters en groep 3: uur. kennismakingsgesprekken. kennismakingsgesprekken WEEKBRIEF 28 AUGUSTUS 2015 / NUMMER 3 Aan de ouders/verzorgers van onze leerlingen, Afgelopen woensdag stond in mijn krant een pagina groot artikel over onderzoek naar de Kanjertraining. Ik heb een foto

Nadere informatie

WEEKBRIEF 15 JANUARI 2016 / NUMMER 22. audit op school. studiedag team, kinderen hebben een vrije dag extra

WEEKBRIEF 15 JANUARI 2016 / NUMMER 22. audit op school. studiedag team, kinderen hebben een vrije dag extra WEEKBRIEF 15 JANUARI 2016 / NUMMER 22 Aan de ouders/verzorgers van onze leerlingen, Afgelopen dinsdag was er directieberaad van JongLeren. Daar is de strategische beleidsagenda vastgesteld. De uitgangspunten

Nadere informatie

Wat moet ik weten als mijn kind voor het eerst naar basisschool de Bolderik gaat? Bs De Bolderik Beatrixstraat 68 4273 ET Hank

Wat moet ik weten als mijn kind voor het eerst naar basisschool de Bolderik gaat? Bs De Bolderik Beatrixstraat 68 4273 ET Hank Wat moet ik weten als mijn kind voor het eerst naar basisschool de Bolderik gaat? Bs De Bolderik Beatrixstraat 68 4273 ET Hank Contact leerkrachten: Bij vragen of problemen kunt u het beste ná schooltijd

Nadere informatie

September 2018 Schooljaar Nieuwe gezichten. Nieuwe leerlingen. Verkeersbeleid Privacy

September 2018 Schooljaar Nieuwe gezichten. Nieuwe leerlingen. Verkeersbeleid Privacy September 2018 Schooljaar 2018-2019. We hopen dat iedereen een fijne zomervakantie gehad heeft. Maandag 3 september openen de schooldeuren weer voor een nieuw schooljaar. Uiteraard mogen ouders s ochtends

Nadere informatie

WEEKBRIEF. 23 oktober 2016 / NUMMER 9

WEEKBRIEF. 23 oktober 2016 / NUMMER 9 WEEKBRIEF 23 oktober 2016 / NUMMER 9 Aan de ouders/verzorgers van onze leerlingen, Op de valreep toch nog een nieuwsbrief. Na een heerlijke week met echt herfstweer, mogen we weer aan de slag met elkaar.

Nadere informatie

WEEKBRIEF 2 OKTOBER 2015 / NUMMER 8. extra koffieochtend vanwege de week van de opvoeding groep 7 naar CanDance studio Aalsmeer

WEEKBRIEF 2 OKTOBER 2015 / NUMMER 8. extra koffieochtend vanwege de week van de opvoeding groep 7 naar CanDance studio Aalsmeer WEEKBRIEF 2 OKTOBER 2015 / NUMMER 8 Aan de ouders/verzorgers van onze leerlingen, Volgende week zijn er twee thema's aan de orde: de week van de opvoeding en de Kinderboekenweek. Dat is veel. Toch hebben

Nadere informatie

NIEUWS. Extra nieuwsbrief met informatie over: Nieuws uit het team Formatie komend schooljaar Rapport mee en gespreksmomenten

NIEUWS. Extra nieuwsbrief met informatie over: Nieuws uit het team Formatie komend schooljaar Rapport mee en gespreksmomenten NIEUWS Extra nieuwsbrief met informatie over: Nieuws uit het team Formatie komend schooljaar Rapport mee en gespreksmomenten Overblijven op school in het nieuwe schooljaar Schoonmaakavond op 7 juli School

Nadere informatie

WEEKBRIEF 3 APRIL 2015 / NUMMER 33

WEEKBRIEF 3 APRIL 2015 / NUMMER 33 WEEKBRIEF 3 APRIL 2015 / NUMMER 33 Aan de ouders/verzorgers van onze leerlingen, Weet je dat de lente komt zongen we donderdagochtend met elkaar. Dat was de afgelopen week niet te merken aan het weer.

Nadere informatie

WEEKBRIEF 23 JANUARI 2015 / NUMMER 23

WEEKBRIEF 23 JANUARI 2015 / NUMMER 23 WEEKBRIEF 23 JANUARI 2015 / NUMMER 23 Aan de ouders/verzorgers van onze leerlingen, Woensdag heeft Imke Verhoef afscheid genomen van De Graankorrel. Dat gebeurd op een wijze die bij haar paste. De kinderen

Nadere informatie

AGENDA nr. 1 JARIG NIEUWS. - Welkom - Voorstellen Elles de Geest en Marja Overkamp - Informatieavond - Fotograaf - gym - Bijbelverhalen

AGENDA nr. 1 JARIG NIEUWS. - Welkom - Voorstellen Elles de Geest en Marja Overkamp - Informatieavond - Fotograaf - gym - Bijbelverhalen AGENDA nr. 1 Dinsdag 6 september Informatie-avond alle groepen Fotograaf OR-vergadering Woensdag 7 september Maandag 12 september Woensdag 14 t/ vrijdag Kamp groep 7/8 16 september Vrijdag 16 september

Nadere informatie

Nieuwsbrief van de Sint Gerardusschool 2017

Nieuwsbrief van de Sint Gerardusschool 2017 Nieuwsbrief van de Sint Gerardusschool 2017 Agenda Deze week Dag Woensdag Vrijdag Datum 19-07-2017 21-07-2017 Tijd 8:45 9:30 uur v.a. 12:00 uur Activiteit Musical groep 8 Slotviering Vakantie kinderen

Nadere informatie

Nieuwsbrief 1 23 augustus 2018

Nieuwsbrief 1 23 augustus 2018 Nieuwsbrief 1 23 augustus 2018 Belangrijke data 28-08 Intakegesprekken 29-08 Intakegesprekken 30-08 Intakegesprekken 30-08 Algemene Ledenvergadering Oudervereniging (ALV) 20.00u 05-09 Infoavond groep 5

Nadere informatie

Beste ouders/verzorgers

Beste ouders/verzorgers Schooljaar 2016-2017 03 juli t/m 07 oktober Agenda: Ma - Di - Dierendag groep 1-2 vanaf 13.00 uur Wo - Studiedag leerkrachten Alle leerlingen zijn vrij Do - Gym in de gymzaal voor groep 3-4 Vr - Prikbord

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Weer van start. Agenda. Jaargang augustus 2017 nummer 1. Maandag 21 augustus a.s. is het weer zo ver!

Nieuwsbrief. Weer van start. Agenda. Jaargang augustus 2017 nummer 1. Maandag 21 augustus a.s. is het weer zo ver! Jaargang 2017-2018 18 augustus 2017 nummer 1 Nieuwsbrief Weer van start Agenda Maandag 21 augustus 8.20 opening op schoolplein Dinsdag 29 augustus Informatieavond in groepen 19.00-19.45 gr 5-6/6-7/7-8

Nadere informatie

Via deze eerste (extra) nieuwsbrief willen wij u dan ook laten weten dat wij er weer klaar voor zijn en zin in hebben in dit nieuwe schooljaar.

Via deze eerste (extra) nieuwsbrief willen wij u dan ook laten weten dat wij er weer klaar voor zijn en zin in hebben in dit nieuwe schooljaar. Nr. 1 schooljaar 2015-2016 Eerste schooldag maandag 17 augustus Startactiviteit ouderraad Gymnastiekrooster Nieuwe leerlingen De zomervakantie is bijna weer voorbij en het nieuwe schooljaar staat voor

Nadere informatie

De jaarlijkse informatieavond is op donderdagavond 6 september.

De jaarlijkse informatieavond is op donderdagavond 6 september. Nieuwsbrief van R.K. Basisschool De Gouden Griffel. Jaargang 2018-2019, 27 augustus 2018, nummer 1. Zes weken zomervakantie zijn omgevlogen. Wij hopen dat u allemaal van een heerlijke vakantie hebt kunnen

Nadere informatie

Geachte ouder(s)/verzorger(s),

Geachte ouder(s)/verzorger(s), Infobrief groep 1/2 Geachte ouder(s)/verzorger(s), Uw kind zit nu in groep 1 of 2. Het lijkt ons goed om via deze infobrief wat informatie te geven over het reilen en zeilen van deze groepen. Voor de kinderen

Nadere informatie

Schooljaar

Schooljaar INFORMATIEBOEKJE VOOR OUDERS/VERZORGERS VAN LEERLINGEN IN GROEP 3 T/M 8 Schooljaar 2019-2020 Samenwijs Willibrordus Opvang & Onderwijs Molenstraat 8 5087 BN Diessen 013 504 6165 www.stichtingsamenwijs.nl

Nadere informatie

1 e schoolweek: 18 augustus t/m 22 augustus 2014

1 e schoolweek: 18 augustus t/m 22 augustus 2014 1 e schoolweek: 18 augustus t/m 22 augustus 2014 Beste ouders en kinderen, Obs Dijkerhoek, een dijk van een nieuwe school! Het is zover! Na ruim twee jaar is de nieuwbouw van Obs Dijkerhoek gerealiseerd.

Nadere informatie

Schooljaar 2018/2019 nr. 1

Schooljaar 2018/2019 nr. 1 Beste ouder(s)/verzorger(s), Het nieuwe schooljaar is weer begonnen! Hopelijk heeft u met uw kind(eren) genoten van een fijne vakantie en was iedereen weer uitgerust voor de start van 2018-2019. Als het

Nadere informatie

Nieuwsbrief 3 november 2014

Nieuwsbrief 3 november 2014 Nieuwsbrief 3 november 2014 Oranjestraat 28, 7681 DN Vroomshoop, tel: 0546-642137 Van de directie Beste ouders, Sommige ouders gaven aan de nieuwsbrief snel te lezen. Daarom nog even een tip: Kijk altijd

Nadere informatie

23 DECEMBER 2016 / NUMMER

23 DECEMBER 2016 / NUMMER WEEKBRIEF 23 DECEMBER 2016 / NUMMER 18 Aan de ouders/verzorgers van onze leerlingen, Dit is de laatste nieuwsbrief van 2016. U hebt er dit jaar zo n 40 stuks ontvangen en daardoor kunnen meeleven met het

Nadere informatie

nieuwsbrief Jaargang 8, nr. 2 26 augustus 2015 In dit nummer: Belangrijk

nieuwsbrief Jaargang 8, nr. 2 26 augustus 2015 In dit nummer: Belangrijk nieuwsbrief Jaargang 8, nr. 2 26 augustus 2015 In dit nummer: Start schooljaar Informatieochtend Gymtijden Afscheid Damion Hulp ouders gezocht Onderbouwnieuws Middenbouwnieuws Ander nieuws Beste ouders,

Nadere informatie

Nieuwsbrief Kindcentrum de Aventurijn 14

Nieuwsbrief Kindcentrum de Aventurijn 14 Nieuwsbrief Kindcentrum de Aventurijn 14 8 juli 2015 Personeel Nu alle sollicitatieprocedures afgerond zijn, kan ik u meedelen welke leerkrachten volgend schooljaar welke groepen gaan lesgeven: Groep 1/2

Nadere informatie

Nieuwsbrief Kindcentrum t Paalhoofd

Nieuwsbrief Kindcentrum t Paalhoofd Nieuwsbrief Kindcentrum t Paalhoofd Nummer 11: begin juni 2018 Beste ouders/ verzorgers, Het is misschien nog niet te geloven, maar over een maand hebben we alweer zomervakantie. Maar voordat het zover

Nadere informatie

Schooljaar Vakanties en vrije dagen/dagdelen

Schooljaar Vakanties en vrije dagen/dagdelen Schooljaar 2018-2019 Vakanties en vrije dagen/dagdelen Herfstvakantie 15-10-2018 / 19-10-2018 Kerstvakantie 24-12-2018 / 04-01-2019 Carnaval 04-03-2019 / 08-03-2019 Meivakantie 22-04-2019 / 03-05-2019

Nadere informatie

12 FEBRUARI 2016 / NUMMER

12 FEBRUARI 2016 / NUMMER WEEKBRIEF 12 FEBRUARI 2016 / NUMMER 26 Aan de ouders/verzorgers van onze leerlingen, Zondag, 14 februari, is het Valentijnsdag, een dag om de liefde te vieren. Ik heb eens gegoogled en heb ontdekt dat

Nadere informatie

Informatieboekje groep /2020

Informatieboekje groep /2020 Informatieboekje groep 3 2019/2020 Beste ouder(s), Voor u ligt een informatieboekje van de groepen 3 van basisschool EigenWijs. Wij hebben dit boekje gemaakt om u op de hoogte te brengen van de gang van

Nadere informatie

Nieuwsbrief SEPTEMBER Beste ouder(s)/verzorger(s) van onze leerlingen,

Nieuwsbrief SEPTEMBER Beste ouder(s)/verzorger(s) van onze leerlingen, Nieuwsbrief Beste ouder(s)/verzorger(s) van onze leerlingen, Welkom terug óf welkom bij ons op school. Afgelopen maandag hebben wij onze deuren weer geopend en is het nieuwe schooljaar van start gegaan.

Nadere informatie

Welkom in groep 1-2 van basisschool de Boomhut

Welkom in groep 1-2 van basisschool de Boomhut Groepen 1 tot en met 3 Julianalaan 1 6824 KG Arnhem tel: 026-3701183 Welkom in groep 1-2 van basisschool de Boomhut Informatieboekje voor de ouders Van harte welkom! Uw kind komt bij ons op basisschool

Nadere informatie

openbare basisschool DE UTSKOAT Nieuwsbrief schooljaar 2014-2015 juni nummer 11

openbare basisschool DE UTSKOAT Nieuwsbrief schooljaar 2014-2015 juni nummer 11 -----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Nadere informatie

Burgemeester Haitsmalaan AE Nijeveen Van de directietafel. Met vriendelijke groet,

Burgemeester Haitsmalaan AE Nijeveen Van de directietafel. Met vriendelijke groet, Inhoud Nieuwsbrief: Agenda: 03-09 Peutergym 06-09 AC vergadering 20.00 uur 11-09 Informatieavond 19.30 uur 12-09 MR + SC 18-09 Pleinfeest 21-09 Speelgoedochtend groep 1/2 25-09 Schoolfotograaf Ouderspreekavond:

Nadere informatie

PRINSES MARGRIETSCHOOL Dennenweg 4, 8881CJ West Terschelling tel. ( )

PRINSES MARGRIETSCHOOL Dennenweg 4, 8881CJ West Terschelling tel. ( ) PRINSES MARGRIETSCHOOL Dennenweg 4, 8881CJ West Terschelling tel. (0562 798004) www.prinsesmargrietschoolterschelling.nl West-Terschelling, 26-8- 2016 Beste ouders/verzorgers, Het nieuwe schooljaar gaat

Nadere informatie

Nieuwsbrief september 2017

Nieuwsbrief september 2017 Nieuwsbrief september 2017 Vakantie voorbij, welkom allemaal Na 6 weken vakantie starten we op maandag 4 september. We hopen dat iedereen een goede vakantie heeft gehad en weer zin heeft in het nieuwe

Nadere informatie

Nieuwsflits #1. september 2017

Nieuwsflits #1. september 2017 Nieuwsflits #1 september 2017 Belangrijke data: Maandag 4 september Woensdag 6 september Kennismakingsgesprekken groepen 3 tot en met 8. Maandag 18 september tot en met vrijdag Op voeten en fietsen projectweek!

Nadere informatie

Het maandelijks nieuwsblad van basisschool Arnoldus van Os Jaargang , nr. 1 6 september 2017

Het maandelijks nieuwsblad van basisschool Arnoldus van Os Jaargang , nr. 1 6 september 2017 Arnoldus van Os... Het maandelijks nieuwsblad van basisschool Arnoldus van Os Jaargang 2017-2018, nr. 1 6 september 2017 Een nieuw schooljaar! Hierbij ontvangt u de eerste officiële nieuwsbrief van dit

Nadere informatie

Maandag Dinsdag Woensdag Donderdag Vrijdag. Zomer vakantie

Maandag Dinsdag Woensdag Donderdag Vrijdag. Zomer vakantie Maandkalender Maandag Dinsdag Woensdag Donderdag Vrijdag 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 Eerste schooldag 2018 / 2019 21 Offerfeest 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 10.00 groep 3/4 bezoek

Nadere informatie

Nieuwsbrief 17 De Driekleur locatie Wilhelmina 27 juni 2019

Nieuwsbrief 17 De Driekleur locatie Wilhelmina 27 juni 2019 Start van het nieuwe schooljaar op dinsdag 3 september 2019 Het schooljaar 2019-2020 start dit jaar niet op de eerste maandag, maar op dinsdag. Maar op maandagmiddag 2 september nodigen wij wel alle kinderen

Nadere informatie

Van de directie. Inhoud. Maand Beste ouders,

Van de directie. Inhoud. Maand Beste ouders, Maand 2018 Van de directie Inhoud Van de directie...1 Startgesprekken en informatieavond...2 Schoolkalender...2 Nieuwe schoolgids...2 Schoolfotograaf...2 Gymrooster...3 Stagiaires/nieuwe collega s...3

Nadere informatie

WOENSDAG 5 JULI Beste ouders,

WOENSDAG 5 JULI Beste ouders, WOENSDAG 5 JULI 2017 Beste ouders, JUF ANS EN JUF JANNEKE Met een lach en een traan zwaaien we vandaag de kinderen van groep 8 uit. We wensen jullie allemaal heel veel plezier en geluk op jullie nieuwe

Nadere informatie

Praktische zaken op De Appelhof een uittreksel uit de Schoolgids!

Praktische zaken op De Appelhof een uittreksel uit de Schoolgids! Praktische zaken op De Appelhof een uittreksel uit de Schoolgids! Vlak voor de zomervakantie heeft u van ons een verkorte versie ontvangen van de Schoolgids. Met een aantal kleine aanpassingen sturen we

Nadere informatie

de Nieuwsbrief is een driewekelijkse uitgave van de Montessorischool Nijmegen

de Nieuwsbrief is een driewekelijkse uitgave van de Montessorischool Nijmegen NIEUWSBRIEF nr 1 2015-2016 3 Redactie: Annet van Summeren Margot Guitjens Aanleveren kopij: directie@montessorinijmegen.nl margotguitjens@hotmail.com de Nieuwsbrief is een driewekelijkse uitgave van de

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Juli donderdag 20 juli uur doordraai-uur gr. 1 t/m 7

Nieuwsbrief. Juli donderdag 20 juli uur doordraai-uur gr. 1 t/m 7 In deze nieuwsbrief: Nieuwsbrief Juli 2017 Voor op de kalender Musical groep 8 Doorstroom groep 8 Uitnodiging Feestelijk Overblijven Feestje gemist? En de keuze is gevallen op Vakantiebieb Groepsindeling

Nadere informatie

Heel hartelijk gefeliciteerd, compleanno felice, happy birthday, herzlichen glückwunsch, shēngrì, 恭喜你的生日, Gōngxǐ nǐ de تهانينا بمناسبة عيد ميالدك

Heel hartelijk gefeliciteerd, compleanno felice, happy birthday, herzlichen glückwunsch, shēngrì, 恭喜你的生日, Gōngxǐ nǐ de تهانينا بمناسبة عيد ميالدك Nieuwsbrief 2018-06-08 Samenwijs Willibrordus Heel hartelijk gefeliciteerd, compleanno felice, happy birthday, herzlichen glückwunsch, shēngrì, 恭喜你的生日, Gōngxǐ nǐ de تهانينا بمناسبة عيد ميالدك Di 12 juni

Nadere informatie

Algemene informatie week 36

Algemene informatie week 36 Algemene informatie week 36 Wij heten alle peuters, leerlingen, ouders, opa s en oma s heel hartelijk welkom en wensen iedereen een fijn, goed, gezellig, leerzaam jaar toe. Samen maken we er een mooi jaar

Nadere informatie

28 augustus 2015 / NUMMER 517. Van harte gefeliciteerd en een hele fijne verjaardag!! Met een hartelijke groet, Heleen Broerse, 06 34871173.

28 augustus 2015 / NUMMER 517. Van harte gefeliciteerd en een hele fijne verjaardag!! Met een hartelijke groet, Heleen Broerse, 06 34871173. 28 augustus 2015 / NUMMER 517 In de komende weken zijn jarig: vandaag Sylvie Willemsen uit groep 7 op 30-08 Noortje Verbeek uit groep 1/2a op 31-08 Julia Djordjevic uit groep 3 op 31-08 Linn Smithuis uit

Nadere informatie

Mocht het zo zijn dat op enig moment de kleutergroep te groot wordt dan is er ruimte om een tweede groep te starten.

Mocht het zo zijn dat op enig moment de kleutergroep te groot wordt dan is er ruimte om een tweede groep te starten. Website : www.hietweide.nl e-mail : nieuwsbrief@hietweide.nl Kopij inleveren uiterlijk woensdag bij Jan Buijtenhuijs of zenden aan nieuwsbrief@hietweide.nl 19 juni Nr. 17-35 Agenda 23 juni Swim to play

Nadere informatie

Welkom op de Kogge. Ons onderwijs. Staat voor onderwijs dat meegroeit! Beste ouders/verzorgers, Informatieboekje kleuters groep 1/2

Welkom op de Kogge. Ons onderwijs. Staat voor onderwijs dat meegroeit! Beste ouders/verzorgers, Informatieboekje kleuters groep 1/2 Welkom op de Kogge Staat voor onderwijs dat meegroeit! Beste ouders/verzorgers, Welkom op openbare basisschool de Kogge in IJlst! In het begin is het voor u en uw kind best even wennen op school. Een spannende

Nadere informatie

Nieuwsbrief

Nieuwsbrief Nieuwsbrief 8 2017-2018 Kerstfeest/nog meer kerstfeest/akt/wenskaarten/nathalie/ Ouderbijdrage/ juf Linda Het Spectrum Regenboogweg 47 Almere 036-5352222 website: www.spectrum.asgalmere.nl OBS het Spectrum

Nadere informatie

2 DECEMBER 2016 / NUMMER

2 DECEMBER 2016 / NUMMER WEEKBRIEF 2 DECEMBER 2016 / NUMMER 15 Aan de ouders/verzorgers van onze leerlingen, De laatste maand van dit jaar is begonnen. Maandag nog de verjaardag van de sint en vanaf woensdag dompelen we ons onder

Nadere informatie

WEEKBRIEF WEEK aug. t/m 3 sept Nieuws van uit de school

WEEKBRIEF WEEK aug. t/m 3 sept Nieuws van uit de school WEEKBRIEF WEEK 35 28 aug. t/m 3 sept. 2017 Nieuws van uit de school De eerste weekbrief van het nieuwe schooljaar. We hopen dat een ieder een goede zomer heeft gehad. Het team is klaar voor een nieuwe

Nadere informatie

Nieuwsbrief Montessorischool De Pas

Nieuwsbrief Montessorischool De Pas Nieuwsbrief Montessorischool De Pas Jaargang 2015-2016 nummer 1 Woensdag 26 augustus 2015 Agenda Vrijdag 28 augustus Woensdag 2 september Vrijdag 4 september Woensdag 16 september Vrijdag 18 september

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF. 6 februari 2015 / NUMMER 507

NIEUWSBRIEF. 6 februari 2015 / NUMMER 507 6 februari 2015 / NUMMER 507 NIEUWSBRIEF In de komende weken zijn jarig: vandaag Nathan van der Meer uit groep 4 op 09-02 Chrisayro Mendoza uit groep 1/2 op 09-02 Lot Bijwaard uit groep 5 op 15-02 Muha

Nadere informatie

Jaargang 2013-2014, nr. 2 September & oktober 2013 Start project S Groene Voetstappen

Jaargang 2013-2014, nr. 2 September & oktober 2013 Start project S Groene Voetstappen de Oehoe Het om-de-week-bericht van openbare basisschool de Tamboerijn Conradpark 18 2441 AG Nieuwveen 0172 539502 schoolleider@obsdetamboerijn.nl www.obsdetamboerijn.nl Jaargang 2013-2014, nr. 2 September

Nadere informatie

Nieuwsbrief 1. Aan alle ouders / verzorgers,

Nieuwsbrief 1. Aan alle ouders / verzorgers, Aan alle ouders / verzorgers, Talmastraat 1 7021 AT Zelhem 0314-621655 info@basisschooljanligthart.nl www.basisschooljanligthart.nl Nieuwsbrief 1 2 september 2014 De inhoud van deze Nieuwsbrief: Het nieuwe

Nadere informatie

Vanuit de directie. Rachida Elkhtaira (wo t/m vr) Valerie Stegehuis (do & vr)

Vanuit de directie. Rachida Elkhtaira (wo t/m vr) Valerie Stegehuis (do & vr) Even voorstellen Beste ouders, Als nieuwe leerkracht van groep 1/2 wil ik mij graag even voorstellen. Ik ben Mariëlle Snijder en ik ben 26 jaar. Na dit schooljaar werk ik vier jaar in het basisonderwijs.

Nadere informatie

De Toermalijn Katholieke School voor Basisonderwijs Jade 49 3893 EB ZEEWOLDE Tel. 036-5226020

De Toermalijn Katholieke School voor Basisonderwijs Jade 49 3893 EB ZEEWOLDE Tel. 036-5226020 De Toermalijn Katholieke School voor Basisonderwijs Jade 49 3893 EB ZEEWOLDE Tel. 036-5226020 Website: www.toermalijn.net E-mail: info@toermalijn.net Nieuwsbrief basisschool de Toermalijn, schooljaar 2015-2016,

Nadere informatie

7 september Nieuwsbrief De Zon. Digitale nieuwsbrief van RKBS De Zon voor ouders/verzorgers

7 september Nieuwsbrief De Zon. Digitale nieuwsbrief van RKBS De Zon voor ouders/verzorgers Nieuwsbrief De Zon Schooljaar 2018-2019, nummer 1 Digitale nieuwsbrief van RKBS De Zon voor ouders/verzorgers In deze nieuwsbrief wordt aandacht besteed aan de volgende onderwerpen: - Nieuws uit het team

Nadere informatie

Nieuwsbrief 1. Algemene informatie. Belangrijke data: Start schooljaar. Introductie ouderavonden schooljaar

Nieuwsbrief 1. Algemene informatie. Belangrijke data: Start schooljaar. Introductie ouderavonden schooljaar Nieuwsbrief 1 22 augustus 2019 Belangrijke data: 28 augustus AC vergadering (20.00-22.00 uur) 02 september Introductie ouderavond groepen 1 en 2 04 september Introductie ouderavond groepen 5 05 september

Nadere informatie

E: 30 augustus 2019

E:   30 augustus 2019 Jan Naardingweg 56, 7914 PN Noordscheschut, tel. 0528-341268 E: info@regenboognoordscheschut.nl www.regenboognoordscheschut.en3.nl 30 augustus 2019 Ma 02/09 Di 03/09 Woe 04/09 Do 05/09 Vrij 06/09 AGENDA

Nadere informatie

Nieuwsbrief van de Sint Gerardusschool 12 juli 2016

Nieuwsbrief van de Sint Gerardusschool 12 juli 2016 Nieuwsbrief van de Sint Gerardusschool 12 juli 2016 Foto van de week Vorige week is groep 8 drie dagen op kamp geweest. Het was fantastisch. Deze week staat voor groep 8 in het teken van de musical en

Nadere informatie

Basisschool de Pas. Averbodestraat 19 5988 AW Helden. Tel.: 077-3060900 E-mail: info@bsdepas.nl Website: www.bsdepas.nl

Basisschool de Pas. Averbodestraat 19 5988 AW Helden. Tel.: 077-3060900 E-mail: info@bsdepas.nl Website: www.bsdepas.nl Basisschool de Pas Averbodestraat 19 5988 AW Helden Tel.: 077-3060900 E-mail: info@bsdepas.nl Website: www.bsdepas.nl JAARGANG 2014-2015, nummer 27 Donderdag 26 maart 2015 Vakantie- en vrije dagenrooster

Nadere informatie

Het nieuwe boekje van Activiteitenplein Aquamarijn ligt voor u klaar, boordevol informatie over komend schooljaar.

Het nieuwe boekje van Activiteitenplein Aquamarijn ligt voor u klaar, boordevol informatie over komend schooljaar. Algemene informatie Hallo allemaal! Het nieuwe boekje van Activiteitenplein Aquamarijn ligt voor u klaar, boordevol informatie over komend schooljaar. In dit boekje leest u wie we zijn en wat we doen.

Nadere informatie

Nieuwsbrief 30 augustus 2018

Nieuwsbrief 30 augustus 2018 Nieuwsbrief 30 augustus 2018 De zomervakantie is weer voorbij en met frisse moed en een beetje gezonde tegenzin zijn we maandag weer begonnen. De openingsviering in de gymzaal werd goed bezocht. We hebben

Nadere informatie

Saenparel INFO

Saenparel INFO Saenparel INFO 04-02-2013-25-02-2013 Agenda: Ma 04-02 Rapport mee Wo 06-02 MR vergadering 13.00 uur Di t/m vr 12-02 t/m 15-02 Definitieve adviesgesprekken groep 8 Vr 15-02 Groep 3 t/m 8 middag vrij Ma

Nadere informatie

September2016 OPENBARE BASISSCHOOL VOOR DALTONONDERWIJS

September2016 OPENBARE BASISSCHOOL VOOR DALTONONDERWIJS September2016 OPENBARE BASISSCHOOL VOOR DALTONONDERWIJS BELANGRIJKE DATA DATA ACTIVITEITEN 8 september Gastles brandweer voor alle groepen + ontruimingsoefening 12 september Informatie avond KIES 13 september

Nadere informatie

Agenda. Jarigen in augustus. Welkom. Iedereen van harte gefeliciteerd!

Agenda. Jarigen in augustus. Welkom. Iedereen van harte gefeliciteerd! Nieuwsbrief augustus 2018 Agenda 9 juli t/m 17 augustus Zomervakantie 20 augustus Eerste schooldag 21 augustus Eerste gymles 27 augustus Informatieavond groep 8 28 augustus Eerste les GVO 28 augustus Informatieavond

Nadere informatie

Nieuwsbrief 17. Schooljaar , vrijdag 24 juni 2016

Nieuwsbrief 17. Schooljaar , vrijdag 24 juni 2016 Nieuwsbrief 17 Schooljaar 2015-2016, vrijdag 24 juni 2016 Groepssamenstelling Het moment waarop iedereen jaarlijks wacht, is daar: de groepsindeling 2016-2017. De jaarlijkse puzzel wordt, naast onderwijskundige

Nadere informatie

Bijlagen: Folder Stichting Kinderopvang Friesland

Bijlagen: Folder Stichting Kinderopvang Friesland Agenda Personele zaken Buitenschoolse opvang (BSO) nieuwe partner Afscheidsavond Spelen tot je groen ziet! Doorschuifochtend Klus-/Schoonmaakavond Laatste schooldag: afsluiting & afscheid Vakantierooster

Nadere informatie

Beste ouder(s)/verzorger(s),

Beste ouder(s)/verzorger(s), Beste ouder(s)/verzorger(s), En daar is hij dan...de laatste nieuwsbrief van het schooljaar 2014-2015. Wat is de tijd weer voorbij gevlogen. Een nieuwsbrief waarbij ik nog even stil wil staan bij het afscheid

Nadere informatie

Informatiegids AZC-school Oisterwijk Kievitsblekweg SV Oisterwijk tel:

Informatiegids AZC-school Oisterwijk Kievitsblekweg SV Oisterwijk tel: Informatiegids 2015-2016 AZC-school Oisterwijk Kievitsblekweg 4 5062 SV Oisterwijk tel: 013-5234785 http://azc.wpms.opmaat-scholen.nl Beste ouders/verzorgers, In deze gids vindt u informatie over onze

Nadere informatie

1 september 2018 nummer 1

1 september 2018 nummer 1 1 september 2018 nummer 1 Belangrijke data: 3 september : eerste schooldag 12 september : opening thema 13 september ` : informatiemiddag 14.30-16.00 uur 13 september : bijeenkomst groep 7-8, aansluitend

Nadere informatie

Nieuwsbrief 18 Schooljaar juni 2016

Nieuwsbrief 18 Schooljaar juni 2016 Nieuwsbrief 18 Schooljaar 15 16 8 juni 2016 AGENDA Activiteit maandag 6 t/m 10 t/m vrijdag juni gr 1 t/m 8 Toneelproject dinsdag 14 juni gr 6,7,8 Bezoek aan Kröller Muller woensdag 15 juni gr 8 Kennismakingsdag

Nadere informatie

Schooljaar Vakanties en vrije dagen/dagdelen

Schooljaar Vakanties en vrije dagen/dagdelen Schooljaar 2017-2018 Vakanties en vrije dagen/dagdelen Kermis 11-09-2017 Herfstvakantie 16-10-2017 / 20-10-2017 Sinterklaas 06-12-2017 Kerstvakantie 25-12-2017 / 05-01-2018 Carnaval 12-02-2018 / 16-02-2018

Nadere informatie

Nieuwsbrief (1) augustus 2016

Nieuwsbrief (1) augustus 2016 Vakantie voorbij! We gaan weer beginnen! Tot ziens op school! Nieuwsbrief (1) augustus 2016 Maandagmiddag 29 augustus om 15.30 uur staan de koffie, de thee en de ranja klaar. Tijd om even bij te praten

Nadere informatie

OBS De Wiekslag. Maandbrief start Schooljaar september 2017

OBS De Wiekslag. Maandbrief start Schooljaar september 2017 OBS De Wiekslag OBS De Wiekslag Veurste Rou 4 9697 RZ BLIJHAM T: 0597-562070 E: obsdewiekslag@sooog.nl W: www.obs-dewiekslag.nl Maandbrief start 17-18 Schooljaar 2016 2017 4 september 2017 Datum: Activiteit:

Nadere informatie

Veldhoflanden 92 7542 LX Enschede telefoon: 053 4771751 email: bomans-dir@skoe.nl Nr. 35 05-06-2014

Veldhoflanden 92 7542 LX Enschede telefoon: 053 4771751 email: bomans-dir@skoe.nl Nr. 35 05-06-2014 Veldhoflanden 92 7542 LX Enschede telefoon: 053 4771751 email: bomans-dir@skoe.nl Nr. 35 05-06-2014 Hemelvaart en Pinksteren Na de Hemelvaart volgt 10 dagen later altijd Pinksteren. Pinksteren is meer

Nadere informatie

Nieuwsbrief nr.1 2 september 2019

Nieuwsbrief nr.1 2 september 2019 Nieuwsbrief nr.1 2 september 2019 Agenda 2 sept Eerste schooldag: opening op het schoolplein 3 sept Luizencontroleweek 3 sept 1 e OR overleg om 20.00 uur 9 sept Rondleiding voor toekomstige ouders om 9.00

Nadere informatie

H O F N I E U W S NIEUW SCHOOLJAAR ZEELSTERHOF IS OPGEFRIST? AGENDA groepen Activiteit

H O F N I E U W S NIEUW SCHOOLJAAR ZEELSTERHOF IS OPGEFRIST? AGENDA groepen Activiteit H O F N I E U W S AGENDA groepen Activiteit Dinsdag 4 september 7 Informatieavond, aanvang 19.00 uur Dinsdag 4 september 8 Informatieavond, aanvang 20.00 uur Woensdag 5 september 1 en 2 Informatieavond,

Nadere informatie

Obs t Montferland Nieuwsbrief augustus/september 2015

Obs t Montferland Nieuwsbrief augustus/september 2015 Obs t Montferland Nieuwsbrief augustus/september 2015 Agenda: augustus/september UITDAGEND ONDERWIJS MET EEN STERKE BASIS maandag dinsdag woensdag donderdag vrijdag zaterdag zondag 24 Eerste schooldag

Nadere informatie

Nieuwsbrief 12 De Driekleur locatie Wilhelmina 21 maart 2019

Nieuwsbrief 12 De Driekleur locatie Wilhelmina 21 maart 2019 Nieuwsbrief 12 De Driekleur locatie Wilhelmina 21 maart 2019 Voorwoord Juf Manja Flinterman afwezig door ziekte. Ongeveer twee weken voor de voorjaarsvakantie heb ik de ouders/verzorgers van de kinderen

Nadere informatie

Inleiding. Beste ouders, verzorgers, lezers,

Inleiding. Beste ouders, verzorgers, lezers, Inleiding Beste ouders, verzorgers, lezers, Wij heten uw kind van harte welkom op PCBO De Fakkel. Deze kleuterinfo is een korte aanvulling op onze schoolgids en bevat informatie die speciaal bestemd is

Nadere informatie

Beste ouders/verzorgers

Beste ouders/verzorgers Schooljaar 2016-2017 05 t/m 09 september Agenda: Ma - Infoavond groep 1-2 18.30 20.00 uur Di - Gr. 7/8 project dag Jagersvereniging op De Tolplas - Hoge Hexel Infoavond groep 3-4 Wo - Infoavond groep 5-6

Nadere informatie

Saenparel INFO

Saenparel INFO Saenparel INFO 11-11-2013-25-11-2013 Agenda: Ma 11-11 Sint Maarten Di 12-11 NIO toets voor groep 8 08.45-11.00 uur Wo 13-11 Gesprekken voorlopig advies groep 8 Do 14-11 Groep 1 2 naar Natuurmuseum Ma 18-11

Nadere informatie

Trefwoord. Agenda voor de komende periode. Extra nieuwsbrief. No 1 30 augustus

Trefwoord. Agenda voor de komende periode. Extra nieuwsbrief. No 1 30 augustus No 1 30 augustus C.B.S. Paul Kruger 0524-51 61 82 Van Heutszsingel 9 info@paulkrugerschool.nl 7741 ER Coevorden www.paulkrugerschool.nl Extra nieuwsbrief Vandaag ontvangt u een extra nieuwsbrief. Na een

Nadere informatie

WEEKBRIEF 18 MAART 2016 / NUMMER 31

WEEKBRIEF 18 MAART 2016 / NUMMER 31 WEEKBRIEF 18 MAART 2016 / NUMMER 31 Aan de ouders/verzorgers van onze leerlingen, Aanstaande maandag begint de lente. Zeker met de zonnige dagen van afgelopen week is dat genieten: de dagen lengen, we

Nadere informatie

1. Eerste schooldag. 2. Aanwezigheid directie. 3. Nieuwe collega s. Lijnbaan AG Zoetermeer

1. Eerste schooldag. 2. Aanwezigheid directie. 3. Nieuwe collega s. Lijnbaan AG Zoetermeer Lijnbaan 317 2728 AG Zoetermeer 079-342 20 57 Email: directie@debuut.unicoz.nl Website: www.debuut.unicoz.nl 22-08-2016 Nr. 01 1. Eerste schooldag Welkom allemaal! Het nieuwe schooljaar is weer begonnen.

Nadere informatie

Nieuwsbrief 17 december 2018

Nieuwsbrief 17 december 2018 Denk als een wereldburger en gedraag je als een goede buur Nieuwsbrief 17 december 2018 Beste ouders, Aanstaande donderdag begint de kerstvakantie voor de groepen 3 t/m 8. Voor de leerkrachten nog niet,

Nadere informatie

Maandag 31 augustus is er voor alle ouders een informatie avond van 19.00 tot 20.30. Augustus 2015. Ma Di Wo Do Vr Za Zo

Maandag 31 augustus is er voor alle ouders een informatie avond van 19.00 tot 20.30. Augustus 2015. Ma Di Wo Do Vr Za Zo Aan de ouder(s) en verzorger(s) Welkom in het nieuwe schooljaar 2015-2016 op de Valentijnschool Voor u ligt de kalender voor het schooljaar 2015-2016. U vindt hierin belangrijke data voor bepaalde activiteiten

Nadere informatie

Heindijk PM Rotterdam Tel Vrijdag 24 augustus Website:

Heindijk PM Rotterdam Tel Vrijdag 24 augustus Website: Kubus Nieuwsbrief Jaargaang 2012/2013 Nieuwsbrief nr. Heindijk 20 3079 PM Rotterdam Tel. 010-4830737 Oldenoord 81 3079 KG Rotterdam Tel. 010-4829188 Vrijdag 24 augustus 2012 Website: www.obsdekubus.nl

Nadere informatie

Nieuwsbrief 7. OBS De Driekleur locatie Wilhelmina 28 november 2017

Nieuwsbrief 7. OBS De Driekleur locatie Wilhelmina 28 november 2017 Nieuwsbrief 7 OBS De Driekleur locatie Wilhelmina 28 november 2017 Agenda: vrij 1 dec. Bureau Halt verzorgt een les voor groep 8 Extra gymles voor groep 7 ma 4 dec. Surprises inleveren op school (gr. 5

Nadere informatie

obs jongleren Kalender schooljaar Irissenstraat TN Drunen

obs jongleren Kalender schooljaar Irissenstraat TN Drunen Kalender schooljaar 2016-2017 Beste ouders, Namens het team heet ik u van harte welkom in dit nieuwe schooljaar 2016-2017 Voor u ligt de informatiekalender van het schooljaar 2016-2017 van openbare basisschool

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Oktober 2015. Kinderboekenweek Kosten schoolreis/kamp. Toezicht op het schoolplein Trakteren. groep 8 is vrij

Nieuwsbrief. Oktober 2015. Kinderboekenweek Kosten schoolreis/kamp. Toezicht op het schoolplein Trakteren. groep 8 is vrij In deze nieuwsbrief: Nieuwsbrief Oktober 2015 Voor op de kalender Oud papier Babynieuws Fietscontrole Wijziging datum schoolreis Kinderboekenweek Kosten schoolreis/kamp Toezicht op het schoolplein Trakteren

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF VOOR OUDERS & LEERLINGEN Schooljaar 2015/ juli nummer 39

NIEUWSBRIEF VOOR OUDERS & LEERLINGEN Schooljaar 2015/ juli nummer 39 NIEUWSBRIEF VOOR OUDERS & LEERLINGEN Schooljaar 2015/2016 1 juli nummer 39 Agenda 5 juli kennismaking in de nieuwe groep 11 juli afscheid meester Simon 5 juli rapportengesprekken 13 juli afscheid meester

Nadere informatie

De laatste twee dagen! Alweer de laatste Oehoe van dit schooljaar. Er is in het afgelopen jaar wederom ongelooflijk hard gewerkt.

De laatste twee dagen! Alweer de laatste Oehoe van dit schooljaar. Er is in het afgelopen jaar wederom ongelooflijk hard gewerkt. de Oehoe Het om-de-week-bericht van openbare basisschool de Tamboerijn Conradpark 18 2441 AG Nieuwveen 0172 539502 schoolleider@obsdetamboerijn.nl www.obsdetamboerijn.nl Jaargang 2014-2015, nummer 18 juli

Nadere informatie

2. Website bijgewerkt met.. - Vakantierooster

2. Website bijgewerkt met.. - Vakantierooster Nieuwsbrief van Interconfessionele Basisschool Kaleidoscoop schooljaar 2018-2019, Website: www.icbkaleidoscoop.nl E-mail: info@icbkaleidoscoop.nl jaargang 9, nr..;1 INHOUD: 1. Agenda komende weken 2. Website

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Van de directie. Oranjestraat 28, 7681 DN Vroomshoop, tel: Beste ouders,

Nieuwsbrief. Van de directie. Oranjestraat 28, 7681 DN Vroomshoop, tel: Beste ouders, Nieuwsbrief 21 juli 2017 Oranjestraat 28, 7681 DN Vroomshoop, tel: 0546-642137 Van de directie Beste ouders, Al weer een schooljaar voorbij. Wat gaat het toch snel. We willen nog een aantal mensen bedanken:

Nadere informatie