15 SEPTEMBER 2017 / NUMMER

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "15 SEPTEMBER 2017 / NUMMER"

Transcriptie

1 WEEKBRIEF 15 SEPTEMBER 2017 / NUMMER 3 Aan de ouders/verzorgers van onze leerlingen, Op 5 oktober staakt het personeel in het primair onderwijs opnieuw en nu een hele dag. Ons team heeft zich staking bereid verklaard en ons bestuur steunt de actie. Ik verwacht dat er in de komende week een officiële brief van het bestuur komt. Wij hebben onze MR ingelicht. U hebt vrijdag een brief van het bestuur ontvangen. We hopen dat u voor die dag opvang voor uw kind(eren) kunt regelen. Daarmee steunt u ons in een nieuwe poging om de gezamenlijke boodschap aan de politiek kracht bij te zetten. Wij willen dat in het regeerakkoord extra geld wordt vrijgemaakt voor eerlijke en rechtvaardige salariëring en minder werkdruk in het primair onderwijs. Agenda maandag 18 september start kamp groep 8 dinsdag 19 september GGD onderzoeken groep 2 donderdag 21 september koffieochtend kennismakingsgesprekken vrijdag 22 september eerste les blazersklas groep 5 maandag 25 september kennismakingsgesprekken dinsdag 26 september schoonmaakavond ob en bb woensdag 27 september verkiezing leerlingenraad donderdag 28 september MR vergadering dinsdag 3 oktober bibliotheekactiviteit groepen 1 t/m 5 woensdag start kinderboekenweek Mad Science Gefeliciteerd Eva Wind uit de kleutergroep heeft er woensdag 13 september een zusje bij gekregen. Wij feliciteren de familie Wind met de geboorte van hun dochter Feline. We wensen hen veel geluk. Activiteiten in de komende tijd Maandag vertrekken de leerlingen uit groep 8 voor 3 dagen schoolkamp. We wensen hen veel plezier met elkaar en met de leerkrachten. Komende week zijn ook de kennismakingsgesprekken. Ik wens u goede gesprekken toe. Hebt u te kort aan de 10 minuten, of wilt u nog verder praten eventueel met de Ib-er of mij erbij, dan horen we dat graag.

2 Koffieochtend Aanstaande donderdag is de eerste koffieochtend. U bent van harte welkom met uw vragen over school. Ik wil u iets vertellen over de aandachtspunten van dit schooljaar. Aanvang lessen Het lukt nog niet helemaal om op 8.30 uur te beginnen met de les. Dat is wel ons streven. We sluiten daarom de deur van de klas om 8.30 uur. Is uw kind dan iets te laat, wat we niet verwachten, wilt u het dan alleen naar binnen laten gaan? Dan kan de les snel verder. Vrijdagmiddag crea Vandaag zijn we van start gegaan met de crea-lessen in de groepen 5 en 6. Drie weken lang werken de kinderen aan een techniek. De groepen 5 en 6 werkten aan toneel/dans, bouwen met halve wasknijpers en tekenen/schilderen. De groepen 7 en 8 starten pas volgende week i.v.m. de vrije dag van groep 8. Zij gaan techniek doen, een knikkerbaan bouwen/timmeren en tekenen/schilderen. Wanneer u het leuk lijkt om ook een periode van drie weken te helpen dan heel graag. U kunt zich aanmelden bij de klassenleerkracht. Gezocht: een nieuw lid voor de medezeggenschapsraad In de bijlage bij deze brief treft u een brief van onze MR over de oudergeleding. We hopen op een snelle invulling van de vacature in de raad. Tafel te koop In de zaal in de bovenbouw staat een mooie ronde tafel. Hij is bij ons niet meer in gebruik en dus te koop. Hebt u belangstelling voor de tafel? We hebben er graag 50,- voor, dan kunnen we weer een paar mooie boeken kopen. Van groep 3 Kern start zit er alweer op. We hebben de letters i, k, m, en s geleerd. De kinderen kennen ze al goed. We kunnen nu al woordjes maken, zoals kim, sim, mik, ik, sik. Volgende week starten we met kern 1 en gaan we weer 5 nieuwe letters leren: p, aa, r, e, v. De kinderen hebben kleurplaten mee naar huis van de letterboom. Uw kind kan zo laten zien welke letters het heeft geleerd. Bij elke kern hoort een kleurplaat en samen maken deze kleurplaten één grote letterboom. Deze kunt u thuis met uw kind een mooi plekje geven. De kinderen hebben een groene zwembrief mee naar huis gekregen. Wilt u deze invullen en uiterlijk maandagochtend weer mee naar school nemen?

3 Van groep 3 en 4 De kinderboekenweek begint op 4 oktober. We starten daarom in groep 3 en 4 met het thema Ik ben niet bang. We gaan met topondernemers en crea hiermee aan de slag. Hiervoor hebben we schoenendozen nodig. Heeft u een schoenendoos dan kunt u deze inleveren bij groep 3 of 4. Blazersklas groep 5 Op vrijdag 22 september starten we in groep 5 weer met de blazersklas. De kinderen krijgen zes weken lang les van docenten van muziekvereniging Flora. De eerste les wordt er kennisgemaakt met 3 blaasinstrumenten. De kinderen mogen dan hun voorkeur opgeven en krijgen les op dat instrument. De laatste les zal er een uitvoering gegeven worden. Hierover volgt nog nader bericht. Schoolvolleybaltoernooi Op zaterdag 14 oktober houdt Volleybalvereniging Oradi/Omnia weer het jaarlijkse schoolvolleybaltoernooi. Alle kinderen van de groepen 4 t/m 8 zijn weer van harte welkom. Inschrijven kan t/m donderdag 21 september, de formulieren hangen naast de deuren van de klassen. Groep 4 t/m 6 spelen vanaf uur, rond uur is de prijsuitreiking. Groep 7 en 8 spelen vanaf uur, de prijsuitreiking is rond uur. Er kan gespeeld worden met jongens, meisjes of mix-teams. De hoogst eindigende teams mogen deelnemen aan het provinciaal kampioenschap van Noord-Holland. Proeflessen bij Cultuurpunt Aalsmeer Het Cultuurpunt Aalsmeer organiseert een open huis en proeflessen voor basisschoolleerlingen op woensdagmiddag 20 september, van uur. In de bijlage treft u meer informatie hierover. Schoenendozen en oude kranten gevraagd Wij kunnen oude kranten en schoenendozen gebruiken voor onze crea lessen. Als u die voor ons hebt, kunt u deze afgeven bij de leerkrachten van de bovenbouw. Afwezig Saskia Hoogkamer gaat komende week mee met het kamp van groep 8. We regelen vervanging voor haar. Dietje Hopman werkt komende week niet op donderdag, maar op vrijdag. Netty Koningen is dinsdagmiddag afwezig. Charlotte van der Lans neemt die middag de groep. Tot slot Namens het team wens ik u, met uw gezin, een heel fijn weekend. We zien elkaar maandag. Met een hartelijke groet, Heleen Broerse ( )

4 CBS De Graankorrel Schweitzerstraat AN Kudelstaart site: Kudelstaart, 14 september 2017 Betreft: verkiezingen Medezeggenschapsraad. Beste ouder(s), verzorger(s), Zoals u weet is er aan onze school ook een medezeggenschapsraad verbonden. Deze raad houdt zich bezig met de meer beleidsmatige onderwerpen van en voor onze school. In deze raad hebben 3 ouders en 3 personeelsleden zitting. Elk lid heeft een zittingsperiode van 3 jaar en staat achter de identiteit van onze school. Er is een vacature ontstaan voor de rol van algemeen lid. Dit door vervroegd aftreden van Bea Rijm. Hierdoor zijn we per direct opzoek naar een nieuw MR-lid. U kunt zich verkiesbaar stellen voor deze functie. Dit kan door uiterlijk 29 september 2017 een mail te sturen naar graankorrelmr@gmail.com of onderstaand strookje te geven aan een van de huidige MR-leden. Bij meerdere aanmeldingen zullen er verkiezingen plaats vinden. Vindt u het leuk en interessant om mee te praten, te denken en mee te beslissen over zaken die op school spelen, stel u dan kandidaat. Om u te kunnen oriënteren in de onderwerpen van de Medezeggenschapsraad verwijs ik u naar de notulen die u kunt vinden op de website. Ook in de schoolgids kunt u het één en ander lezen over onze raad. Daarnaast kunt u ook altijd informatie inwinnen bij de leden. (Cindy van Lierop, Daphne van Dillewijn, Wendy Bos, Netty Koningen en Petra Vuijst) Met vriendelijke groet, (Namens de medezeggenschapsraad) Petra Vuijst (voorzitter) Hierbij stel ik mij beschikbaar als lid van de medezeggenschapsraad Naam: adres: Handtekening:

5 Cultuurpunt Aalsmeer bestaat deze maand alweer vier jaar. Sinds die tijd verzorgt zij een paar keer per jaar korte, oriënterende cursussen van 9 weken voor basisschoolleerlingen. Inmiddels zijn cursussen als Ontdek je talent op een instrument, musical en DJ echte all time favorites geworden, maar er komen ook een aantal hele gave nieuwe cursussen aan. Zo heeft het Cultuurpunt circus, groepsles gitaar, groepsles keyboard, graffiti en kleutermuziek toegevoegd aan haar aanbod dat van start gaat in de week van 9 oktober. Om kennis te kunnen maken met dit (nieuwe en vertrouwde) cursusaanbod, houdt het Cultuurpunt op woensdag 20 september open huis. Op maandag 9 oktober start het nieuwe cursusseizoen van Cultuurpunt Aalsmeer. In deze korte, oriënterende cursussen van negen weken kunnen kinderen kennismaken met de beginselen van muziek, musical, circus, graffiti en DJ. De lessen vinden plaats op diverse locaties in Aalsmeer en Kudelstaart op maandag, dinsdag, woensdag en donderdag in de naschoolse tijd. Het cursusaanbod is bedoeld voor kinderen van 4 tot en met 12 jaar. Uitgebreide informatie over de cursussen, zoals dag, tijd en locatie, is te vinden op de website van het Cultuurpunt. Ook het inschrijfformulier is daar te vinden. Onze cursussen kunnen ook via het Jeugd Cultuurfonds afgenomen worden. Op woensdagmiddag 20 september, van 14:00 tot 16:00 uur organiseren wij een gratis open huis met verschillende leuke proeflessen. Zo kan er gejongleerd en gezongen worden. Daarnaast kun je al onze instrumenten onder begeleiding van onze muziekdocenten uitproberen en helpt DJ docent Rene je op weg achter de draaitafels. Kortom, kom gratis een van onze proeflessen uitproberen. Woensdag 20 oktober bij Cultuurpunt Aalsmeer. Je kunt ons vinden in de Markstraat 19a, boven de bibliotheek.

WEEKBRIEF 28 AUGUSTUS 2015 / NUMMER 3. informatieavond kleuters en groep 3: uur. kennismakingsgesprekken. kennismakingsgesprekken

WEEKBRIEF 28 AUGUSTUS 2015 / NUMMER 3. informatieavond kleuters en groep 3: uur. kennismakingsgesprekken. kennismakingsgesprekken WEEKBRIEF 28 AUGUSTUS 2015 / NUMMER 3 Aan de ouders/verzorgers van onze leerlingen, Afgelopen woensdag stond in mijn krant een pagina groot artikel over onderzoek naar de Kanjertraining. Ik heb een foto

Nadere informatie

WEEKBRIEF. 23 oktober 2016 / NUMMER 9

WEEKBRIEF. 23 oktober 2016 / NUMMER 9 WEEKBRIEF 23 oktober 2016 / NUMMER 9 Aan de ouders/verzorgers van onze leerlingen, Op de valreep toch nog een nieuwsbrief. Na een heerlijke week met echt herfstweer, mogen we weer aan de slag met elkaar.

Nadere informatie

12 FEBRUARI 2016 / NUMMER

12 FEBRUARI 2016 / NUMMER WEEKBRIEF 12 FEBRUARI 2016 / NUMMER 26 Aan de ouders/verzorgers van onze leerlingen, Zondag, 14 februari, is het Valentijnsdag, een dag om de liefde te vieren. Ik heb eens gegoogled en heb ontdekt dat

Nadere informatie

WEEKBRIEF 11 DECEMBER 2015 / NUMMER 18

WEEKBRIEF 11 DECEMBER 2015 / NUMMER 18 WEEKBRIEF 11 DECEMBER 2015 / NUMMER 18 Aan de ouders/verzorgers van onze leerlingen, Onze school is afgelopen maandag weer in kerstsfeer gebracht. Zeker nu de ochtenden lang donker en schemerig zijn, geven

Nadere informatie

WEEKBRIEF 13 JANUARI 2017 / NUMMER 20

WEEKBRIEF 13 JANUARI 2017 / NUMMER 20 WEEKBRIEF 13 JANUARI 2017 / NUMMER 20 Aan de ouders/verzorgers van onze leerlingen, We zijn alweer een week fijn aan het werk. Komende weken gaan de kinderen, naast hun gewone werk, ook aan de CITO toetsen

Nadere informatie

WEEKBRIEF 23 JANUARI 2015 / NUMMER 23

WEEKBRIEF 23 JANUARI 2015 / NUMMER 23 WEEKBRIEF 23 JANUARI 2015 / NUMMER 23 Aan de ouders/verzorgers van onze leerlingen, Woensdag heeft Imke Verhoef afscheid genomen van De Graankorrel. Dat gebeurd op een wijze die bij haar paste. De kinderen

Nadere informatie

Kalender aanvullingen. Dierendag 4 oktober. Huiswerk. Afsluiting Kinderboekenweek 13 oktober. Start gesprekken

Kalender aanvullingen. Dierendag 4 oktober. Huiswerk. Afsluiting Kinderboekenweek 13 oktober. Start gesprekken Tel school: 361357 mail: vlinderhof@obsdevlinderhof.nl 22-09-2017 Kalender aanvullingen Wijziging op de kalender: het verkeersexamen staat op dinsdag 29 mei het is verplaatst naar donderdag 5 april. 12

Nadere informatie

16 SEPTEMBER 2016 / NUMMER

16 SEPTEMBER 2016 / NUMMER WEEKBRIEF 16 SEPTEMBER 2016 / NUMMER 4 Aan de ouders/verzorgers van onze leerlingen, Vandaag merkte ik echt dat het ondanks het zomerse weer toch herfst wordt. Ik reed in het donker naar school. De temperatuur

Nadere informatie

WEEKBRIEF 2 OKTOBER 2015 / NUMMER 8. extra koffieochtend vanwege de week van de opvoeding groep 7 naar CanDance studio Aalsmeer

WEEKBRIEF 2 OKTOBER 2015 / NUMMER 8. extra koffieochtend vanwege de week van de opvoeding groep 7 naar CanDance studio Aalsmeer WEEKBRIEF 2 OKTOBER 2015 / NUMMER 8 Aan de ouders/verzorgers van onze leerlingen, Volgende week zijn er twee thema's aan de orde: de week van de opvoeding en de Kinderboekenweek. Dat is veel. Toch hebben

Nadere informatie

WEEKBRIEF 15 JANUARI 2016 / NUMMER 22. audit op school. studiedag team, kinderen hebben een vrije dag extra

WEEKBRIEF 15 JANUARI 2016 / NUMMER 22. audit op school. studiedag team, kinderen hebben een vrije dag extra WEEKBRIEF 15 JANUARI 2016 / NUMMER 22 Aan de ouders/verzorgers van onze leerlingen, Afgelopen dinsdag was er directieberaad van JongLeren. Daar is de strategische beleidsagenda vastgesteld. De uitgangspunten

Nadere informatie

2 DECEMBER 2016 / NUMMER

2 DECEMBER 2016 / NUMMER WEEKBRIEF 2 DECEMBER 2016 / NUMMER 15 Aan de ouders/verzorgers van onze leerlingen, De laatste maand van dit jaar is begonnen. Maandag nog de verjaardag van de sint en vanaf woensdag dompelen we ons onder

Nadere informatie

WEEKBRIEF 1 SEPTEMBER 2017 / NUMMER 1. welkomstkoffie/thee

WEEKBRIEF 1 SEPTEMBER 2017 / NUMMER 1. welkomstkoffie/thee WEEKBRIEF 1 SEPTEMBER 2017 / NUMMER 1 Aan de ouders/verzorgers van onze leerlingen, Dan zijn ineens de 6 weken weer bijna voorbij. Maandag start een nieuw schooljaar voor de kinderen, voor u en voor ons.

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF. Agenda. Andere tijden. Proefweek 1 komt eraan! Basisschool Sint Liborius. Maart 2016. 14 maart. Bezoek Wethouder Rijks aan Duitse lessen

NIEUWSBRIEF. Agenda. Andere tijden. Proefweek 1 komt eraan! Basisschool Sint Liborius. Maart 2016. 14 maart. Bezoek Wethouder Rijks aan Duitse lessen NIEUWSBRIEF Agenda 14 maart Maart 2016 Bezoek Wethouder Rijks aan Duitse lessen 15 maart Basisschool Sint Liborius Open dag voor nieuwe ouders van 09.00-15.00 uur 18 maart Techniek groep 8 22 maart De

Nadere informatie

Inhoud week 35 1 SCHOOLREISJE 4 SEPTEMBER 2012

Inhoud week 35 1 SCHOOLREISJE 4 SEPTEMBER 2012 31-08-2012 nummer 03 Lijnbaan 317 2728AG Zoetermeer E-mail: info@debuut.unicoz.nl Tel.Hoofdgebouw:079-3422057 Website: www.unicoz.nl/debuut Inhoud week 35 1 Schoolreis 2 Schoolkamp groepen 8 3 Informatie

Nadere informatie

WEEKBRIEF 3 APRIL 2015 / NUMMER 33

WEEKBRIEF 3 APRIL 2015 / NUMMER 33 WEEKBRIEF 3 APRIL 2015 / NUMMER 33 Aan de ouders/verzorgers van onze leerlingen, Weet je dat de lente komt zongen we donderdagochtend met elkaar. Dat was de afgelopen week niet te merken aan het weer.

Nadere informatie

Stel je verkiesbaar voor de Ouderraad!

Stel je verkiesbaar voor de Ouderraad! Beste ouder(s) en /of verzorger(s), De tijd vliegt voorbij. De kinderen hebben de afgelopen weken hard hun best gedaan op de Cito toetsen, groep 8 is druk met het oefenen van de musical en het team is

Nadere informatie

MAANDMEMO januari 2019

MAANDMEMO januari 2019 MAANDMEMO januari 2019 Beste ouder(s)/verzorger(s), Midden in de kerstvakantie ontvangt u al de eerste maandmemo van 2019. Na een geslaagde kerstviering, waarbij het geweldige bedrag voor de stichting

Nadere informatie

8 april april Jelte Letteboer (4) 8 april Fedde Mol (5) 10 april Marijn Pruijssers (8) 11 april Mees van der Sluis (7)

8 april april Jelte Letteboer (4) 8 april Fedde Mol (5) 10 april Marijn Pruijssers (8) 11 april Mees van der Sluis (7) 8 april 2019 10 april Praktisch verkeersexamen groep 7 11 april Vergadering Raad van Leerlingen 12 april Koningsspelen 15 t/ 17 april Cito Eindtoets groep 8 18 april Studiedag (leerlingen vrij) 19 april

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF 2. In deze nieuwsbrief:

NIEUWSBRIEF 2. In deze nieuwsbrief: NIEUWSBRIEF 2 In deze nieuwsbrief: Nieuws uit de onderbouw Bewegingsonderwijs middenbouw Kinderboekenmarkt MSM Got Talent Inzameling oude apparaten Bericht van de Steunvereniging Studiedag Kinder-monumentendag

Nadere informatie

20 MAART 2015 / NUMMER

20 MAART 2015 / NUMMER WEEKBRIEF 20 MAART 2015 / NUMMER 31 Aan de ouders/verzorgers van onze leerlingen, We kijken terug op een leuk project. De kinderen hebben enthousiast gewerkt. Woensdagochtend, tijdens het inloopuur, mochten

Nadere informatie

Nieuwsbrief 9. Mededelingen.. 2014-2015 jaargang 7

Nieuwsbrief 9. Mededelingen.. 2014-2015 jaargang 7 Nieuwsbrief 9 2014-2015 jaargang 7 Mededelingen.. Welkom nieuwe leerlingen Na de kerstvakantie zijn Annelivia Kuijpers, Mila de Laat en Evi Koppens bij ons op school gekomen. Zij hebben een plaatsje gekregen

Nadere informatie

WEEKBRIEF 17 FEBRUARI 2017 / NUMMER 25. voorleesmoment. 10 minutengesprekken

WEEKBRIEF 17 FEBRUARI 2017 / NUMMER 25. voorleesmoment. 10 minutengesprekken WEEKBRIEF 17 FEBRUARI 2017 / NUMMER 25 Aan de ouders/verzorgers van onze leerlingen, In de vorige nieuwsbrief was ik iets te enthousiast over de komst van de lente. Het werd een voor veel kinderen heerlijk

Nadere informatie

ASJEMENOU 30 september t/m 7 oktober Muziekles

ASJEMENOU 30 september t/m 7 oktober Muziekles ASJEMENOU 30 september t/m 7 oktober 2016 Muziekles Deze week is de 2e muziekles gegeven aan onze groepen. Er werd een liedje gezongen en het thema ritme stond centraal. Ritmes maken met behulp van je

Nadere informatie

HuifkarInformatieKrant

HuifkarInformatieKrant HuifkarInformatieKrant Beste ouders/verzorgers, Dit is de één na laatste schoolkrant van dit schooljaar. Aan het eind van het schooljaar ontvangt u de laatste schoolkrant. Momenteel zitten we middenin

Nadere informatie

Teamvergadering uur AGENDA WEEK 40

Teamvergadering uur AGENDA WEEK 40 Agenda OBS De Klaeter Jokweg 14 8394 VL De Hoeve 0561-432600 directie@deklaeter.nl www.obsdeklaeter.nl AGENDA WEEK 39 maandag 25 september Informatieavond dinsdag 26 september 2 e les talentmodules woensdag

Nadere informatie

info Bent u ontevreden? Vertel het ons! Bent u tevreden? Vertel het een ander! Kalender: Woordje vooraf Juni 2017

info Bent u ontevreden? Vertel het ons! Bent u tevreden? Vertel het een ander! Kalender: Woordje vooraf Juni 2017 Schoolkrant OBS De Springplank Jaargang 3 Editie 6 Juni 2017 info Kalender: Maandag 3 juli Nieuwe kinderen uit groep 1 komen kennismaken. Dinsdag 4 juli 15.30 uur In het lokaal van groep 5-6 kunnen ouders

Nadere informatie

RHOON, 13 OKTOBER 2017

RHOON, 13 OKTOBER 2017 RHOON, 13 OKTOBER 2017 Beste ouders/verzorgers, Dit is alweer het laatste Reisverslag voor de herfstvakantie. Wij merken dat het goed is dat de kinderen een week vrij zijn. Zij kunnen zich dan weer opladen

Nadere informatie

Nieuwsbrief Montessorischool de Trinoom

Nieuwsbrief Montessorischool de Trinoom Nieuwsbrief Montessorischool de Trinoom Jaargang 16 Nummer 19 12 juni 2017 Nieuwlandstraat 241 2729 EB Zoetermeer Telefoon: (079)3431733 info@montessoridetrinoom.nl www.montessoridetrinoom.nl Agenda: 15

Nadere informatie

O n d e r n e m e n d e n c r e a t i e f!

O n d e r n e m e n d e n c r e a t i e f! Jaargang 19 nr. 11 3 februari 2017 Agenda 6 februari Schoonmaakavond 6 februari MR vergadering 7 februari Groep 1-2 naar Cultuurbedrijf Noordoostpolder 8-9-10 februari Meester Assie afwezig 10 februari

Nadere informatie

23 februari Studiemiddag. Leerlingen s middags vrij! 14 maart Studiemiddag. Leerlingen s middags vrij!

23 februari Studiemiddag. Leerlingen s middags vrij! 14 maart Studiemiddag. Leerlingen s middags vrij! ! Agenda Februari / Maart 2018 20 en 21 februari Oudercontactgesprekken groep 8 23 februari Studiemiddag. Leerlingen s middags vrij! 26 februari t/m 2 maart Voorjaarsvakantie 6 maart OR vergadering 9 maart

Nadere informatie

ICBS De Windroos WEEKINFO 03. Belangrijke data: Operajaar. Onderwijs op De Windroos. Galeistraat TJ Zaandam

ICBS De Windroos WEEKINFO 03. Belangrijke data: Operajaar. Onderwijs op De Windroos. Galeistraat TJ Zaandam WEEKINFO 03 ICBS De Windroos Galeistraat 2 1503 TJ Zaandam 075 20 10 129 info@de-windroos.nl Belangrijke data: 25-9-2017 Kinderen vrij: Studiedag 27-9-2017 Beste ouders/verzorgers, In deze info: Startgesprekken

Nadere informatie

Agenda. Nieuwsbrief 4, 2 oktober 2017

Agenda. Nieuwsbrief 4, 2 oktober 2017 Nieuwsbrief 4, 2 oktober 2017 Agenda 4 oktober Start Kinderboekenweek 11 oktober Studiedag leerlingen vrij 15 oktober Einde Kinderboekenweek 19 oktober Schoolfotograaf 23 t/m 27 oktober Herfstvakantie

Nadere informatie

Info januari CBS t Klinket Belangrijke data

Info januari CBS t Klinket Belangrijke data Info januari 2018 CBS t Klinket 0118-556126 klinket@primas-scholengroep.nl Belangrijke data 17 januari - juf Wendy jarig 24 januari Veerse voorleesdag 25 januari - juf Carolien jarig 29 januari juf Marit

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Vanuit de directie. Belangrijke data. Schoolse zaken. Week t/m 24 september

Nieuwsbrief. Vanuit de directie. Belangrijke data. Schoolse zaken. Week t/m 24 september Nieuwsbrief Week 38 18 t/m 24 september Vanuit de directie Op de Dag van de Democratie een nieuwsbrief van school, met een aantal punten die heel goed passen bij deze dag. Gisteren zaten we met alle kinderen

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF. Basisschool John F. Kennedy De basis voor een kleurrijke toekomst

NIEUWSBRIEF. Basisschool John F. Kennedy De basis voor een kleurrijke toekomst NIEUWSBRIEF Basisschool John F. Kennedy De basis voor een kleurrijke toekomst Jaargang 27 Nummer 05 28 september 2017 Onderwijsstaking 5 oktober Vorige week heeft u van het College van Bestuur van INOS

Nadere informatie

Schooljaar 2015-2016 nummer 11- juni 2016* Belangrijke data in juni. Afscheid. Talentenjacht

Schooljaar 2015-2016 nummer 11- juni 2016* Belangrijke data in juni. Afscheid. Talentenjacht Belangrijke data in juni 3 juni schoolreis voor groep 1 tot en met 6 7 juni ouder/kind activiteit voor Nino Coloso en groep 1/2 thema Verkeer Praktisch verkeersexamen groep 8 Theoretisch verkeersexamen

Nadere informatie

Op beide locaties zijn de schooltijden gelijk nl uur uur op maandag, dinsdag, donderdag en vrijdag en op woensdag 8.30 uur uur.

Op beide locaties zijn de schooltijden gelijk nl uur uur op maandag, dinsdag, donderdag en vrijdag en op woensdag 8.30 uur uur. Nieuwsbrief 23 juni 2017 Goedemiddag In de vijf weken dat ik werkzaam ben voor De Kameleon heb ik ervaren dat er, naast het uitzien naar de nieuwe school en de start van De Kameleon, ook onrust is bij

Nadere informatie

Nieuwsbrief Dinsdag 14 februari 2017 Nr. 21

Nieuwsbrief Dinsdag 14 februari 2017 Nr. 21 Nieuwsbrief Dinsdag 14 februari 2017 Nr. 21 Belangrijke data In de week na elke vakantie is er luizencontrole. Vrijdag 24 februari Carnaval Groepen 1 t/m 8 en Taalschool om 12.00 uur vrij Maandag 27 februari

Nadere informatie

Schooljaar Nieuwsbrief 01 juni 2018

Schooljaar Nieuwsbrief 01 juni 2018 Schooljaar 2017-2018 Nieuwsbrief 01 juni 2018 Let op! Lang weekend Vrijdag 8 juni en maandag 11 juni zijn twee studiedagen, dus dan hebben de kinderen vrij. Dit zijn de laatste vrije dagen voor de zomervakantie.

Nadere informatie

Natuurlijk is de zomervakantie nog niet afgelopen, maar toch sturen wij je dit alvast.

Natuurlijk is de zomervakantie nog niet afgelopen, maar toch sturen wij je dit alvast. Weert, juli 2017 Beste leerling en ouder(s)/verzorger(s), Volgend schooljaar zitten jullie (weer) bij ons op school. Om jullie al een beetje voor te bereiden op het nieuwe schooljaar sturen we bij deze

Nadere informatie

Na deze avond zullen wij alle ouders informeren via de weekbrief.

Na deze avond zullen wij alle ouders informeren via de weekbrief. Weekbrief 23 november 2015 Algemene mededelingen Gespreksmiddag/avond Maandag 23 november is de gespreksmiddag/avond voor de ouders/verzorgers van de leerlingen van groep 1 t/m 7 en dinsdag 24 november

Nadere informatie

WEEKBRIEF 18 MAART 2016 / NUMMER 31

WEEKBRIEF 18 MAART 2016 / NUMMER 31 WEEKBRIEF 18 MAART 2016 / NUMMER 31 Aan de ouders/verzorgers van onze leerlingen, Aanstaande maandag begint de lente. Zeker met de zonnige dagen van afgelopen week is dat genieten: de dagen lengen, we

Nadere informatie

WEEKBRIEF 26 AUGUSTUS 2016 / NUMMER 1. welkomstkoffie of -thee voor de ouders, 11.30 uur

WEEKBRIEF 26 AUGUSTUS 2016 / NUMMER 1. welkomstkoffie of -thee voor de ouders, 11.30 uur WEEKBRIEF 26 AUGUSTUS 2016 / NUMMER 1 Aan de ouders/verzorgers van onze leerlingen, Onze vakantie eindigde met een prachtige zomerse week. Heerlijk. Wij hebben de afgelopen week de school weer ingericht.

Nadere informatie

MEDEDELINGEN RK basisschool De Walvis

MEDEDELINGEN RK basisschool De Walvis MEDEDELINGEN RK basisschool De Walvis nummer 1 vrijdag 4 september 2015 Geachte ouders, verzorgers, Hierbij gaan de eerste mededelingen. De nieuwsbrief komt uit op de laatste schooldag van de maand. En

Nadere informatie

Jaargang 15, nummer 23 Vrijdag Aanmelden

Jaargang 15, nummer 23 Vrijdag Aanmelden Jaargang 15, nummer 23 Vrijdag 04-03-2016 Aanmelden De laatste weken komen al veel nieuwe ouders voor een kennismakingsgesprek op school. Donderdagochtend 10 maart openen we de deuren extra voor deze belangstellenden

Nadere informatie

Tijdens deze week gaan we met elkaar op schoolreisje, we kijken de musical van groep 8, vieren de verjaardagen van de juffen en nog veel meer.

Tijdens deze week gaan we met elkaar op schoolreisje, we kijken de musical van groep 8, vieren de verjaardagen van de juffen en nog veel meer. FEESTWEEK 2017 Beste jongens en meisjes, beste ouder(s) /verzorger(s), Vanaf maandag 10 juli gaan we dit schooljaar weer afsluiten met de feestweek. Een week vol leuke activiteiten om het schooljaar op

Nadere informatie

Nieuwsbrief 12 17 november 2014

Nieuwsbrief 12 17 november 2014 Nieuwsbrief 12 17 november 2014 Oranjestraat 28, 7681 DN Vroomshoop, tel: 0546-642137 Van de directie Beste ouders, Het duurt nog even en dan is het weer kerst. Leerlingen uit hogere groepen namen in het

Nadere informatie

Het volgende Praatpaaltje verschijnt op ) GOED GEDAAN! SCHOOLKALENDER

Het volgende Praatpaaltje verschijnt op ) GOED GEDAAN! SCHOOLKALENDER Het volgende Praatpaaltje verschijnt op 8-10-2018) Deze keer geen stukje Goed Gedaan! GOED GEDAAN! Klik hier voor de kalender op de website SCHOOLKALENDER WIJZIGING GEGEVENS? Heeft u een wijziging in uw

Nadere informatie

goede doelengeld 213.99

goede doelengeld 213.99 goede doelengeld 213.99 e-mail: beatrixschool@vpcoermelo.nl Website: www.beatrixschoolermelo.nl Nieuwsbrief 4 december schooljaar 2015-2016 AGENDA Woensdag 2 december Sinterklaas en zijn Pieten bezoeken

Nadere informatie

t Omlopertje jaargang 10 nummer september 2018

t Omlopertje jaargang 10 nummer september 2018 t Omlopertje jaargang 10 nummer 26 10 september 2018 Kind op Maandag Ik heb jou nodig! Exodus 3: 1-14, Exodus 3: 15-4: 21 en 27-31 God heeft Mozes nodig: Hij moet naar de farao van Egypte gaan om te zeggen

Nadere informatie

AGENDA. Kinderraad uur Ouderraadvergadering uur

AGENDA. Kinderraad uur Ouderraadvergadering uur Schooljaar 2018-2019 Datum: 19-04-2019 bezoek onze website: www.bspaleteindhoven.nl e-mail: palet@skpo.nl Maandag 22 april tm vrijdag 3 mei Maandag 6 mei Woensdag 8 mei Maandag 13 mei Woensdag 15 mei Donderdag

Nadere informatie

V a n d e d i r e c t i e. Sterke vaders gezocht. NSA activiteiten. Beste ouders/verzorgers,

V a n d e d i r e c t i e. Sterke vaders gezocht. NSA activiteiten. Beste ouders/verzorgers, Nummer: 8 Agenda V a n d e d i r e c t i e Beste ouders/verzorgers, Vorige week donderdagavond hebben we een geweldig optreden gehad van alle kleuters. Zij speelden deze avond de musical De kleine Kerstman.

Nadere informatie

Nieuwsbrief 27 okt t/m 2 nov 2018

Nieuwsbrief 27 okt t/m 2 nov 2018 Nieuwsbrief 27 okt t/m 2 nov 2018 31 oktober Cultuurtje groepen 5 5 november Tafeltjesmiddag 7 november Cultuurtje groep 7 Sander, Keano, Alexander, Maud, Olivier, Inna 9 november Groepen 2 vrij 19 november

Nadere informatie

Nieuwsbrief o.b.s. De Eiber

Nieuwsbrief o.b.s. De Eiber Nieuwsbrief o.b.s. De Eiber www.obsdeeiber.nl Jaargang 29, nummer 2 09-09-2016 (verschijnt 1x per twee weken) In deze editie: We zijn weer begonnen! Info-avond Afscheid juf Wilma Sparen voor je school

Nadere informatie

H O F N I E U W S NIEUW SCHOOLJAAR ZEELSTERHOF IS OPGEFRIST? AGENDA groepen Activiteit

H O F N I E U W S NIEUW SCHOOLJAAR ZEELSTERHOF IS OPGEFRIST? AGENDA groepen Activiteit H O F N I E U W S AGENDA groepen Activiteit Dinsdag 4 september 7 Informatieavond, aanvang 19.00 uur Dinsdag 4 september 8 Informatieavond, aanvang 20.00 uur Woensdag 5 september 1 en 2 Informatieavond,

Nadere informatie

Kalender mei en juni. Zaterdag 26 mei Regionale zwemkampioenschappen (Veenendaal) Maandag 28 mei Start trotsweken en trotsgesprekken t/m 15 juni

Kalender mei en juni. Zaterdag 26 mei Regionale zwemkampioenschappen (Veenendaal) Maandag 28 mei Start trotsweken en trotsgesprekken t/m 15 juni obs De Phoenix Week 20-2018 Beste ouder(s)/verzorger(s), We zijn alweer begonnen aan de laatste periode van dit schooljaar. Deze week staat in het teken van Meetkunde. Volgende week vieren we met elkaar

Nadere informatie

Hallo (Nummer 19, 13-03-2015)

Hallo (Nummer 19, 13-03-2015) Hallo (Nummer 19, 13-03-2015) Beste ouders en leerlingen, In deze Hallo informatie over: Wat er zoal speelt op school Oproep Agenda Informatie vanuit de omgeving (buitenschoolse opvang Villa Hoog en Laag

Nadere informatie

De jaarkalender is momenteel in druk ; deze zal binnenkort aan de leerlingen meegegeven worden.

De jaarkalender is momenteel in druk ; deze zal binnenkort aan de leerlingen meegegeven worden. Christelijke basisschool Geachte ouders/verzorgers, Voor u ligt nieuwsbrief nummer 1 van het schooljaar 2014 2015. Inmiddels zit de eerste schoolweek er op. Goed om te constateren dat alle leerlingen na

Nadere informatie

Wiekendje. Vanuit het MT. In dit nummer: 28 september

Wiekendje. Vanuit het MT. In dit nummer: 28 september Basisschool Het Molenven Wiekendje Koninginnelaan 1c 5263 DP Vught info@molenven.nl Wiekendje@molenven.nl 28 september 2017 2017-2018 Interessante informatie: 4 okt. Start Kinder - boekenweek 16 t/m 20

Nadere informatie

Nieuwsbrief De Branding, nummer 2, 15 september 2017

Nieuwsbrief De Branding, nummer 2, 15 september 2017 Nieuwsbrief De Branding, nummer 2, 15 september 2017 Jarigen!!! Wij feliciteren deze maand de komende kinderen; Datum Naam 17/09 Olivia, groep 1/2 17/09 Thijs, groep 1/2 20/09 Luuk, groep 3 26/09 Ivy,

Nadere informatie

Welkom. Geplande Schoolreisjes. Inspectiebezoek. Formatie

Welkom. Geplande Schoolreisjes. Inspectiebezoek. Formatie Weeknieuws nr.38 17 JUNI 2016 29 juni Modderdag groepen 1 en 2 1 juli Voorstelling groep 1/ 2 b en groep 4 8 juli Musical groep 8 16 juli t/m 28 Zomervakantie aug 30 sept Fancy Fair De data van dit schooljaar

Nadere informatie

WEEKBRIEF 29 JUNI 2018

WEEKBRIEF 29 JUNI 2018 WEEKBRIEF 29 JUNI 2018 Geachte ouders. De komende week staat in het teken van het afscheid van groep 8. Op donderdagmorgen gaan alle groepen naar de musical kijken in het Lentiz College op het Reviusplein.

Nadere informatie

Infobrief december 2011 UITGA VE december RKBS Maria Langeweg

Infobrief december 2011 UITGA VE december RKBS Maria Langeweg Belangrijke data 22 december: Kinderen om 12:00 uur vrij i.v.m. kerstviering 17:00 19:30 23 december: Kinderen vrij i.v.m. start kerstvakantie. Schoolontwikkeling Het inspectierapport is in conceptvorm

Nadere informatie

MAANDMEMO oktober 2017

MAANDMEMO oktober 2017 MAANDMEMO oktober 2017 Beste ouder(s)/verzorger(s), De bladeren beginnen al te kleuren en langzaam valt er steeds meer op de grond. We kunnen merken dat de herfst zijn intrede doet. Aankomende maand krijgen

Nadere informatie

De schoolgids vindt u op onze website.

De schoolgids vindt u op onze website. 1 a p r i l 2 0 1 4 Hartenaas en De Sprankel één nieuwe (Brede) School Afgelopen week zijn de besturen van Stichting Invitare Openbaar Onderwijs (waarvan Hartenaas deel uitmaakt) en Optimus (waarvan De

Nadere informatie

SINNICH NIJS. Nummer 117 Datum: 17 juni 2014

SINNICH NIJS. Nummer 117 Datum: 17 juni 2014 SINNICH NIJS Nummer 117 Datum: 17 juni 2014 Feestwein Sinnehonk op glad ijs. Er is een lange periode met man en macht aan de Feestwein gewerkt. Het resultaat mocht er dan ook zijn. Ouders: heel erg bedankt

Nadere informatie

JAARGANG 7 AFLEVERING 08

JAARGANG 7 AFLEVERING 08 Nieuws uit. JAARGANG 7 AFLEVERING 08 Ouderbetrokkenheid 3.0 Nieuwjaarsborrel Op maandag 7 januari 2019 nodigt team De Arenberg u van harte uit voor een nieuwjaarsborrel. Om 18.30 uur bent u welkom in de

Nadere informatie

Nieuwsbrief 3 maart 2017

Nieuwsbrief 3 maart 2017 PONTO In deze Ponto: Mededelingen van de directie Even voorstellen: Francesca Welkom! NLdoet Lente in de aula Ondertussen op onze website Sportnieuws Agenda Beste ouders/verzorgers, Heeft u het al gezien?

Nadere informatie

November 2016 OPENBARE BASISSCHOOL VOOR DALTONONDERWIJS

November 2016 OPENBARE BASISSCHOOL VOOR DALTONONDERWIJS November 2016 OPENBARE BASISSCHOOL VOOR DALTONONDERWIJS BELANGRIJKE DATA DATA ACTIVITEITEN 24 oktober KIES 25 oktober Rots en Water groep 7/8 27 oktober Fietsencontrole groep 5 t/m 8 31 oktober Rots en

Nadere informatie

Donderdag 18 september 2014

Donderdag 18 september 2014 Donderdag 18 september 2014 Informatieavonden op de Vroonhoeve Beste ouders en verzorgers, de leden van de MR en de AC nodigen u bij deze van harte uit voor de informatieavonden van a.s. maandag (onderbouw)

Nadere informatie

Nieuwsbrief 8 d.d

Nieuwsbrief 8 d.d Belangrijke data Nieuwsbrief 8 d.d. 11-12-2018 Dinsdag 11 december 2018 Nieuwsbrief 8 Donderdag 13 december 2018 Donderdag 20 december 2018 Vrijdag 21 december 2018 Spreekuur JGT 14-15 uur Kerstviering

Nadere informatie

VRIJDAG 28 OKTOBER 2016

VRIJDAG 28 OKTOBER 2016 VRIJDAG 28 OKTOBER 2016 In deze nieuwsbrief o.a.: Bingo-avond groepen 4 t/m 8 Bij Weet u dat informatie over kledinginzameling (Reshare) en rapport/portfolio Nog een paar kinderen gezocht voor de schoolzwemkampioenschappen!

Nadere informatie

Hiep, hiep hoera: Deze week feliciteren wij alle jarigen: Steyn Aij, Eva Keijzer, Dylan van der Laan, Jesse Tekelenburg.

Hiep, hiep hoera: Deze week feliciteren wij alle jarigen: Steyn Aij, Eva Keijzer, Dylan van der Laan, Jesse Tekelenburg. Periode zaterdag 3 februari t/m vrijdag 9 februari 2018 38 e jaargang nr. 21 ALGEMEEN NIEUWS: Kinderkerk: Op zondag 4 februari is er weer kinderkerk. We gaan een gedicht lezen, waarin de meeste kinderen

Nadere informatie

SCHITTER - (BL)INGETJES INFOBULLETIN JAARGANG 8 UITGAVE 5 31-10-2014

SCHITTER - (BL)INGETJES INFOBULLETIN JAARGANG 8 UITGAVE 5 31-10-2014 SCHITTER - (BL)INGETJES INFOBULLETIN JAARGANG 8 UITGAVE 5 31-10-2014 Jubileum en afscheid juffrouw Jannie. Op 21 november is juffrouw Jannie 40 jaar werkzaam in het basisonderwijs. Dit is natuurlijk een

Nadere informatie

Hierbij ontvangt u onze nieuwsbrief. Deze nieuwsbrief verschijnt in de schoolweken elke vrijdag en is ook te lezen op onze site

Hierbij ontvangt u onze nieuwsbrief. Deze nieuwsbrief verschijnt in de schoolweken elke vrijdag en is ook te lezen op onze site 05-07-2019 Hierbij ontvangt u onze nieuwsbrief. Deze nieuwsbrief verschijnt in de schoolweken elke vrijdag en is ook te lezen op onze site www.kompasassen.nl. Nieuws uit het kindcentrum Beste ouders/verzorgers,

Nadere informatie

Nieuwsbrief 2018/2019 nummer 1, sept-oktober 2018

Nieuwsbrief 2018/2019 nummer 1, sept-oktober 2018 Voor u ligt de eerste nieuwsbrief van het nieuwe schooljaar. In deze nieuwsbrief een veelheid aan informatie. VEEL LEESPLEZIER! AGENDA Ma 3 sept. Weer naar school. Start van de twee gouden weken. Woe 5

Nadere informatie

September Onderwijs en Leerling-ondersteuning

September Onderwijs en Leerling-ondersteuning September 2017 Agenda 02-10 t/m 08-10 Week van de opvoeding 05-10 Stakingsdag PO in actie 10-10 en 12-10 OPP gesprekken 11-10 Voorlichting V(S)O 14-10 Sportmarkt 17-10 Ouderavond met workshops 23-10 t/m

Nadere informatie

INFORMATIE DECEMBER 2015 NUMMER 5

INFORMATIE DECEMBER 2015 NUMMER 5 INFORMATIE DECEMBER 2015 NUMMER 5 schooljaar 2015 2016 Geachte ouders, beste leerlingen, Dit is de laatste Van Hasseltschool nieuwsbrief van 2015. Het is ook de allerlaatste van mijn hand. Na ruim 40 jaar

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF O.B.S. BRINKSCHOOL

NIEUWSBRIEF O.B.S. BRINKSCHOOL OBS BRINKSCHOOL Oude Brinkweg 95 * 9751 RL Haren * TELEFOON (050) 534 75 24 * (E) directie.obsbrinkschool@stichtingbaasis.nl * Beste ouder/verzorger, NIEUWSBRIEF O.B.S. BRINKSCHOOL 17-02-2017 De rapporten

Nadere informatie

9 maart 2018

9 maart 2018 1386 www.clarafabriciusschool.nl 9 maart 2018 5 maart 15 maart Project Water 12, 19 en 26 maart Schooltennis groep 3 en 4 15 maart Afsluiting project 17.00-19.00 uur Milou Hendriksen geboren Zusje van

Nadere informatie

WEEKBRIEF. 19 t/m 23 oktober herfstvakantie 2 november voorlichtingsavond overgang groep 2 naar 3 6 november techniekmiddag groep 5 t/m 8

WEEKBRIEF. 19 t/m 23 oktober herfstvakantie 2 november voorlichtingsavond overgang groep 2 naar 3 6 november techniekmiddag groep 5 t/m 8 WEEKBRIEF Cursusjaar 2015-2016 d.d. 16 oktober 2015 Ons internetadres is: http://www.cbsdeacker.nl cbsdeacker 19 t/m 23 oktober herfstvakantie 2 november voorlichtingsavond overgang groep 2 naar 3 6 november

Nadere informatie

Nr juni 2017 schooljaar

Nr juni 2017 schooljaar Nr.34 15 juni 2017 schooljaar 2016-2017 C.B.S. Willem Alexander Oranjestraat 2 7753 TK Dalerpeel info@waschooldp.nl 0524-571956 www.waschooldp.nl info@waschooldp.nl Hallo kinderen en ouder(s)/verzorger(s)

Nadere informatie

Nieuwsbrief 04 oktober 2017 Nr. 2

Nieuwsbrief 04 oktober 2017 Nr. 2 Nieuwsbrief 04 oktober 2017 Nr. 2 Schoolgids Er zijn nieuwe schoolgidsen beschikbaar voor beide scholen. Op de website www.veldhovenmidden.nl staat een digitale versie en bijgevoegd ontvangt u deze in

Nadere informatie

Nieuwsbrief Kindcentrum de Aventurijn 14

Nieuwsbrief Kindcentrum de Aventurijn 14 Nieuwsbrief Kindcentrum de Aventurijn 14 8 juli 2015 Personeel Nu alle sollicitatieprocedures afgerond zijn, kan ik u meedelen welke leerkrachten volgend schooljaar welke groepen gaan lesgeven: Groep 1/2

Nadere informatie

Wist u dat. 30 augustus 2019

Wist u dat. 30 augustus 2019 30 augustus 2019 Activiteiten september groep datum activiteit 4 2-9 zwemmen 5 9-9 zwemmen 3,4,7,8 10-9 Informatie avond 1,2,5,6 12-9 Informatie avond 4 16-9 zwemmen 7a 16-9 VOC schip 1-8 18-9 schoolfotograaf

Nadere informatie

Het Praatpaaltje. Extra s voor scholieren uit gezinnen met weinig geld. GGD Gezonde voeding invullijsten

Het Praatpaaltje. Extra s voor scholieren uit gezinnen met weinig geld. GGD Gezonde voeding invullijsten Extra s voor scholieren uit gezinnen met weinig geld Extra geld voor ouderbijdrage en andere schoolkosten Hebt u een laag inkomen en weinig geld? Bijvoorbeeld omdat u werkt, maar weinig verdient. Of omdat

Nadere informatie

Schooljaar Locatie Stroekeld Locatie Roerdomp Vrijdag 16 juni 2017 tel

Schooljaar Locatie Stroekeld Locatie Roerdomp Vrijdag 16 juni 2017 tel Schooljaar 2016 2017 Locatie Stroekeld Locatie Roerdomp info@julianaschool.net Vrijdag 16 juni 2017 tel. 0548-636000 www.julianaschool.net Nummer 37 Inhoud Kreet van de week Oudergebedsgroep Algemene ledenvergadering

Nadere informatie

Schooljaar 2013-2014 Nieuwsbrief nr. 03 27 september 2013

Schooljaar 2013-2014 Nieuwsbrief nr. 03 27 september 2013 PCBS De Rank J. van Goyenstraat 4 3181 HE Rozenburg 0181-214972 www.pcbsderank.nl info@pcbsderank.vcodekring.nl Schooljaar 2013-2014 Nieuwsbrief nr. 03 27 september 2013 De nieuwsbrief wordt voortaan digitaal

Nadere informatie

N U M M E R 3 1. We starten om uur. Opgeven kan vanaf volgende week via het prikbord van MijnSchool. Vele handen maken licht werk!

N U M M E R 3 1. We starten om uur. Opgeven kan vanaf volgende week via het prikbord van MijnSchool. Vele handen maken licht werk! Nieuwsbrief N U M M E R 3 1 9 M E I 2 0 1 9 Vooraankondiging: Schoonmaakavond kleutergroepen I N D E Z E N I E U W S B R I E F Op 12 juni organiseren we in de kleutergroepen de jaarlijkse schoonmaakavond.

Nadere informatie

Het Berichtje Donderdag 05-11-2015. MR Verkiezingen: Namens de MR nodigen wij ouders uit om zich aan te melden voor de Medezeggenschapsraad.

Het Berichtje Donderdag 05-11-2015. MR Verkiezingen: Namens de MR nodigen wij ouders uit om zich aan te melden voor de Medezeggenschapsraad. Basisschool St. Joris Samenwerken, samen leren, samen Looistraat4 A 6582 BC HEUMEN 024-3581176 e-mail: directie@jorisheumen.nl website: www.jorisheumen.nl Het Berichtje Donderdag 05-11-2015 Kalender: 13-11

Nadere informatie

september nummer 3

september nummer 3 2017 2018 27 september 2017 - nummer 3 Agenda Woensdag 27 september Studiedag; alle kinderen zijn vrij van school Vrijdag 29 september Demonstratie: les van MadScience Maandag 2 oktober Vergadering Medezeggenschapsraad,

Nadere informatie

22 september Vrijdag 23 september. Maandag 26 september. Dinsdag 27 september. Woensdag 28 september. Donderdag 29 september

22 september Vrijdag 23 september. Maandag 26 september. Dinsdag 27 september. Woensdag 28 september. Donderdag 29 september 22 september 2016 Vrijdag 23 september Maandag 26 september Dinsdag 27 september Woensdag 28 september Donderdag 29 september Vrijdag 30 september Er is volgende week niemand jarig op De Diamant. Locatie

Nadere informatie

NR juni 2019 (nr. 20 zal verschijnen op 20 juni 2019)

NR juni 2019 (nr. 20 zal verschijnen op 20 juni 2019) NR. 19 6 juni 2019 (nr. 20 zal verschijnen op 20 juni 2019) NIEUWS UIT DE GROEPEN 1-2 A & B Woensdag 29 mei was de spelletjesdag voor alle kleuters. Wat hebben alle kinderen genoten. Ze konden kiezen uit

Nadere informatie

Nieuwsbrief 19 juli Welkom aan. Agenda. Beste ouders/verzorgers,

Nieuwsbrief 19 juli Welkom aan. Agenda. Beste ouders/verzorgers, Nieuwsbrief 19 juli 2017 Beste ouders/verzorgers, De laatste Nieuwsbrief van dit schooljaar alweer. Volgend jaar krijgt de nieuwsbrief een nieuwe vorm. Daar past ook een nieuwe naam bij. Daarom willen

Nadere informatie

Nieuwsflits #1. september 2017

Nieuwsflits #1. september 2017 Nieuwsflits #1 september 2017 Belangrijke data: Maandag 4 september Woensdag 6 september Kennismakingsgesprekken groepen 3 tot en met 8. Maandag 18 september tot en met vrijdag Op voeten en fietsen projectweek!

Nadere informatie

23 DECEMBER 2016 / NUMMER

23 DECEMBER 2016 / NUMMER WEEKBRIEF 23 DECEMBER 2016 / NUMMER 18 Aan de ouders/verzorgers van onze leerlingen, Dit is de laatste nieuwsbrief van 2016. U hebt er dit jaar zo n 40 stuks ontvangen en daardoor kunnen meeleven met het

Nadere informatie

Personeel. Andere schooltijden. februari 2015

Personeel. Andere schooltijden. februari 2015 februari 2015 Personeel We feliciteren meester Niels Waanders en zijn vrouw Marloes met de geboorte van hun tweede dochter Eva! Eva is geboren op maandag 19 januari en moeder en kind maken het goed. We

Nadere informatie

Nieuwsbrief 6 27 september 2018

Nieuwsbrief 6 27 september 2018 Nieuwsbrief 6 27 september 2018 Belangrijke data 03-10 Kinderboekenweek t/m 14-10 15-10 Start herfstvakantie t/m 19-10 24-10 PreHistorisch Dorp groep 5-6 26-10 PreHistorisch Dorp groep 7-8 Bijlagen ALGEMEEN

Nadere informatie

Het Vijfblaadje. 30 augustus Leerlingenraad 2 en 4 september Kennismakingsgesprekken leerkracht(en)

Het Vijfblaadje. 30 augustus Leerlingenraad 2 en 4 september Kennismakingsgesprekken leerkracht(en) 21 augustus - nummer 1 Het Vijfblaadje Kalender Augustus en September 30 augustus Leerlingenraad 2 en 4 september Kennismakingsgesprekken leerkracht(en) 6 september s middags muziekatelier 11, 12 en 13

Nadere informatie

Vrijdag 6 juni Vrijdag 20 juni Vrijdag 27 juni

Vrijdag 6 juni Vrijdag 20 juni Vrijdag 27 juni Kalender schooljaar 2013-2014 Proostdijschool Beste kinderen, ouders en verzorgers, In deze kalender staan alle activiteiten die nu bekend zijn voor het schooljaar 2013-2014. De kalender is te vinden op

Nadere informatie