In en om school Vakantie! Bijna vakantie. Nog even en wij zijn vrij. Dan gaan we lekker niks doen. Het schooljaar is voorbij.

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "In en om school Vakantie! Bijna vakantie. Nog even en wij zijn vrij. Dan gaan we lekker niks doen. Het schooljaar is voorbij."

Transcriptie

1 In en om school Vakantie! Bijna vakantie. Nog even en wij zijn vrij. Dan gaan we lekker niks doen. Het schooljaar is voorbij. We gaan de klas opruimen: de posters van de wand. De boeken in de kasten, de stoelen aan de kant. Maar ook de nare dingen zitten daar, de ruzies en het pesten Die keren dat het echt niet ging zijn minder leuke resten. Maar nu vakantie, even vrij, geen boeken en geen plichten. Tot ziens. We komen strakjes terug, om alles in te richten. We gooien oude rotzooi weg: Een uitgedroogde koek. Een plakkerig dropje in mijn la daar achter in die hoek. Verhalen in de ochtendkring de feesten die er waren, De vriendschap en de lol dit jaar, die zullen we bewaren. Deze week al weer de laatste schoolweek. Een week van afronden, opruimen en afscheid nemen. En daarna heerlijk een aantal weken vakantie om bij te komen, uit te rusten, op vakantie te gaan of juist lekker even niks. We wensen juf Marjolein ook een fijne vakantie, maar aansluitend een goed zwangerschapsverlof toe! We wachten de berichten af over de baby! En nu ook alvast babynieuws!!! Afgelopen dinsdag 11 juli is geboren Lizz Schoemaker, het zusje van Jesse uit groep 1. We zijn blij dat alles goed gaat en jullie heerlijk kunnen gaan genieten met elkaar! Tot slot willen we iedereen bedanken die het schooljaar voor ons als meesters en juffen, maar ook voor de kinderen tot een succes heeft gemaakt! Ouders die geholpen hebben met schoonmaken, sportdag, rijden naar de verschillende excursies! Voorlezen, opruimen, meenemen van spulletjes enzovoort, enzovoort! Het was een geweldig jaar! Dank zij u! Allemaal een fijne vakantie en we zien elkaar allemaal weer op 4 september! Team Cbs Rehoboth

2 Kind op maandag Week 29: juli Thema: Dit hoort bij mij Deze week horen we over Daniël. Zijn geloof maakt hem tot wie hij is. Als koning Belsassar ontdekt wat het geloof van Daniël kan betekenen, geeft hij hem een hoge positie. Maar later, als koning Darius aan de macht is, blijkt dat het geloof Daniël ook moeilijkheden kan opleveren. Toch blijft Daniël in al die omstandigheden dezelfde persoon. Jarigen De komende weken zijn de volgende jarigen! Bijna iedereen is jarig in de zomervakantie! Een fijne dag gewenst allemaal! 10 juli: Rick Karsten (toekomstig groep 1) 14 juli: Raf Wessels (toekomstig groep 1) 21 juli: Elynn Fikkert (toekomstig groep 1) 23 juli: Lars Reekers (groep 8) 25 juli: Juf Marjolein (groep 5/6) 4 augustus: Noah ten Brinke (groep 2) 5 augustus: Anna Everts (groep 2) 5 augustus: Boaz Goossen (groep 4) 6 augustus: Mirthe Hoff (groep 2) 6 augustus: Tom Holland (groep 3) 7 augustus: Tessa Twiest (groep 7) 12 augustus: Bindi Biemans (groep 1) 18 augustus: Joost Folbert (groep 2) 20 augustus: Emmelie Dekker (groep 3) 22 augustus: Juf Antonien (groep 3/4) 27 augustus: Myrthe Tijhof (groep 6) 27 augustus: Juf Henriëtte (groep 7/8) 28 augustus: Juf Herma (groep 1/2) 31 augustus: Fiona Torchalski (groep 6) 1 september: Mies Mekenkamp (groep 3) 2 september: Marin van Veen (groep 6) Allemaal een fijne dag!!

3 Zending De afgelopen twee weken hebben we 35,35 gespaard voor UP4S. Dit brengt het totaal op: 203,30 Laatste schoolweek bijzonderheden: 19 juli: de onderbouw- en middenbouw groepen 1 7 mogen s morgens de generale repetitie bijwonen van de musical van groep 8. Groep 1 4 van uur tot uur en groep 5 7 van uur. 19 juli: rapporten gaan mee naar huis 19 juli: afscheidsavond groep 8 voor ouders, leerlingen van groep 8 20 juli: schoolfeest: de kinderen zijn om uur vrij deze middag en u krijgt allen de gelegenheid om meester Erik nog een hand te geven (gelijk om uur) en een hapje / drankje te nuttigen (bij goed weer op het plein, anders in de hal). 20 juli zijn de schooltijden van uur en van uur. Nemen jullie s morgens wel gewoon je fruittas mee? Je kunt s middags thuis een broodje eten en voor de kinderen die normaliter overblijven, neem je je eigen lunch mee? 21 juli: groep 1/2 en 8 zijn deze dag al vrij. Alle andere groepen zijn op school en helpen met opruimen. Om uur krijgen alle kinderen vakantie. Wat is nog handig deze week: - Neem elke dag in je schooltas een plastic tas mee daar kunnen spulletjes handig in. - Deze week gaat ook de luizentas mee, die kan je in de vakantie uitwassen! Let op: niet strijken!!!! Na de vakantie weer meenemen naar school. Overblijf op school Jolanda Tempert is het aanspreekpunt t.a.v. de overblijf. Voor bijzonderheden, aanof afmeldingen is zij te bereiken op het nummer: Schoolbibliotheek We bedanken Jolanda Tempert voor het runnen van de schoolbibliotheek op maandagmiddag. Haar jongste dochter neemt afscheid van de basisschool. We zoeken daarom een nieuwe ouder die op maandag middag van uur ongeveer de uitleen wil verzorgen van de schoolbibliotheek! U kunt zich aanmelden op i.roelofs@sco-t.nl Ouderraad De nieuwe OR bestaat volgend schooljaar uit: Janneke Jansen (tevens MR lid) Juliët Folbert Simone Mekenkamp (voorzitter OR) Regina Nijenhuis (penningmeester) Herma Pot Alice Wezeman (tevens MR lid) Ivonne Abbink Alide Lemans Sandra Dekker Brenda Zagers Berthina Dasselaar En. Kim Schreurs (vorige nieuwsbrief vergeten te noemen! Excuus!)

4 We nemen afscheid van.. Deze week is het de laatste schoolweek van onze groep 8! Zij vertrekken na een welverdiende vakantie naar het voortgezet onderwijs. Ook nemen we afscheid van drie collega s. Naar de Passie in Wierden gaat: Rozelien Dasselaar Naar het Noordik in Almelo gaan: Danique Dekker Jonathan Engberts Lars Jonker Meike Kobes Joris Lemans Noortje Lemans Patrick Lin Lissa Tempert Lieke Vrielink Naar het Noordik in Vriezenveen gaan: Lars Reekers Imke Kerkdijk Marit Zagers Gijs Aman Naar de Oranjeschool in Vroomshoop gaat: Meester Erik Schutmaat. Naar de Eltheto in Vriezenveen gaat: Juf Marieke de Graaff Naar de Maten in Den Ham gaat: Juf Manon Koning. We wensen iedereen heel veel geluk en wijsheid! Kom nog eens bij ons langs om iets van je te laten horen!

5 Website Kijkt u ook op onze website? We proberen de informatie ook via de website zo recent mogelijk te houden. Klasbord In alle groepen is een account aangemaakt en elke groep heeft al volgers. Via klasbord worden leuke weetjes, foto s en uitjes gecommuniceerd met alle ouders. Heeft u nog geen account? Vraag dan bij de leerkracht van uw kind naar de groepscode! De moeite meer dan waard! Vakantie lezen Het is bekend dat kinderen die niet graag lezen of niet zo goed zijn in lezen na de zomervakantie weer terugzakken in hun leesniveau. De zomerdip ook wel genoemd. Het is belangrijk om te blijven lezen en om dit te onderhouden. Daarvoor zijn diverse mogelijkheden naast de normale mogelijkheden (bibliotheekbezoek). We hopen dat u uw kinderen stimuleert om te blijven lezen.. of samen te lezen. Soms is 10 minuten per dag al voldoende om in dat ritme te blijven. Als school hebben we voor de vakantiedip leuke vakantieboekjes via Zwijsen voor u. Deze krijgen de kinderen uit groep 3 en 4 vandaag mee naar huis. Groep 8 Groep 8 heeft deze week de musical en afscheidsavond! We wensen jullie veel succes! Het decor ziet er in ieder geval prachtig uit!

6 Kleuternieuws De kinderen krijgen deze week hun luizentas en gymtas mee, wilt u kijken of de gymschoenen nog passen? Na de vakantie kunnen ze de tas weer meenemen, de luizentas graag uitwassen! Als afsluiting van het thema zomer/vakantie willen we dinsdagmiddag weer een camping inrichten, u mag tussen de middag een tentje neerzetten op het grasveld voor de lokalen van groep 3,4,5 en 6! Ook mogen de kinderen spelletjes meenemen die ze op de camping kunnen spelen. De instroomkinderen zijn natuurlijk ook van harte welkom deze middag! Vrijdag zijn de kleuters al vrij! We wensen jullie allemaal een hele fijne vakantie! Agenda 19 juli Oud papier 19 juli Afscheidsavond groep 8 19 juli Rapport mee 20 juli Schoolfeest 21 juli Groep ½ en 8 zijn vrij. Andere kinderen krijgen om uur zomervakantie. 4 september Eerste schooldag na de zomervakantie. Opening op het plein (bij goed weer). 5 september Hoofdluiscontrole in alle groepen. 6 september Oud papier 12 september Informatie avond voor groep 1 14 september Informatie avond voor groep 3 en 4 19 september Informatie avond voor groep 8 5 oktober Studiedag voor het team. Alle kinderen zijn vrij. Verzoek tot plaatsen Met ingang van het nieuwe schooljaar, september 2017, kunt u ook gebruik maken van voorschoolse opvang, naschoolse opvang en dagopvang voor kinderen van 0-13 jaar. U heeft mogelijk recht op kinderopvangtoeslag omdat ik erkend gastouder ben. Informeer gerust naar de mogelijkheden. Met vriendelijke groet, Jolanda Tempert Oosteinde AX Vriezenveen Telefoon of WhatsApp: jolandat123@hotmail.com Facebook: BSO en Gastouderopvang JoJo

7 Agenda

8

Datum:3 juli 2017 Nieuwsbrief: 20 Jaargang: 8

Datum:3 juli 2017 Nieuwsbrief: 20 Jaargang: 8 Datum:3 juli 2017 Nieuwsbrief: 20 Jaargang: 8 In en om school Op donderdag 13 juli is juf Herma afwezig. Haar zoon en schoondochter trouwen deze dag en we wensen het bruidspaar en de familie heel veel

Nadere informatie

De God van de vrede, geeft jou Zijn zegen op alle wegen die je zult gaan.

De God van de vrede, geeft jou Zijn zegen op alle wegen die je zult gaan. Datum:9 juli 2018 Nieuwsbrief: 20 Jaargang: 9 De God van de vrede, geeft jou Zijn zegen op alle wegen die je zult gaan. Wanneer het meevalt of soms ook tegen bij zon en bij regen, zal Hij naast je staan.

Nadere informatie

Week 23: 5 t/m 9 juni 2017 Week 24: juni 2017

Week 23: 5 t/m 9 juni 2017 Week 24: juni 2017 Datum:6 juni Nieuwsbrief: 18 Jaargang: 8 In en om school Net voor het Hemelvaart weekend werd de score van de cito toets bekend. We zijn trots op groep 8. Ze hebben door hun Cito toets laten zien, dat

Nadere informatie

Kind op maandag. Datum: 29-06-2015 Nieuwsbrief: 21 Jaargang: 6

Kind op maandag. Datum: 29-06-2015 Nieuwsbrief: 21 Jaargang: 6 Kind op maandag Datum: 29-06-2015 Nieuwsbrief: 21 Jaargang: 6 Week 27: 29 juni 3 juli Thema: Wat dan wel? Elisa en de andere profeten zijn aan het eten, maar het smaakt bitter. Een handvol meel maakt een

Nadere informatie

Kind op maandag. Datum:4 juli 2016 Nieuwsbrief: 21 Jaargang: 7. Thema: Ik zie meer. Thema: Wat zeg je nou? akker, op een kostbare parel.

Kind op maandag. Datum:4 juli 2016 Nieuwsbrief: 21 Jaargang: 7. Thema: Ik zie meer. Thema: Wat zeg je nou? akker, op een kostbare parel. Datum:4 juli 2016 Nieuwsbrief: 21 Jaargang: 7 In en om de school En dan is het al weer bijna zomervakantie! De laatste activiteiten staan op het programma en dan ruimen we alles op en wordt de school weer

Nadere informatie

We wensen u allen een goed en voorspoedig 2017! Team Cbs. Rehoboth

We wensen u allen een goed en voorspoedig 2017! Team Cbs. Rehoboth Datum:9 januari 2017 Nieuwsbrief: 9 Jaargang: 8 In en om school God van alle mensen en alle landen. Toen u met ons begon zei u niet: jij hoort er wel bij en jij niet! U maakte ons en zette ons op onze

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Van de directie. Oranjestraat 28, 7681 DN Vroomshoop, tel: Beste ouders,

Nieuwsbrief. Van de directie. Oranjestraat 28, 7681 DN Vroomshoop, tel: Beste ouders, Nieuwsbrief 21 juli 2017 Oranjestraat 28, 7681 DN Vroomshoop, tel: 0546-642137 Van de directie Beste ouders, Al weer een schooljaar voorbij. Wat gaat het toch snel. We willen nog een aantal mensen bedanken:

Nadere informatie

Datum: 22-02-2016 Nieuwsbrief: 13 Jaargang: 7

Datum: 22-02-2016 Nieuwsbrief: 13 Jaargang: 7 Datum: 22-02-2016 Nieuwsbrief: 13 Jaargang: 7 In en om school Ook de afgelopen week hebben we te maken gehad met invaljuffen op de Rehoboth. Juf Herma was de gehele week afwezig door het overlijden van

Nadere informatie

In en om school. Kind op maandag. Datum:18 september 2017 Nieuwsbrief: 2 Jaargang: 9

In en om school. Kind op maandag. Datum:18 september 2017 Nieuwsbrief: 2 Jaargang: 9 Datum:18 september 2017 Nieuwsbrief: 2 Jaargang: 9 In en om school We hebben thuis een baby tje, met kleine roze handjes. En als hij lacht, dan kijk ik in een mondje zonder tandjes. Wat raar denk ik dan

Nadere informatie

Zwemmen wijd en sluit Fietsen: kijk uit! Kijk uit! Kind op maandag

Zwemmen wijd en sluit Fietsen: kijk uit! Kijk uit! Kind op maandag Datum:23 januari 2017 Nieuwsbrief: 10 Jaargang: 8 In en om school Deze periode staat in het teken van de Cito toetsen. Deze toetsen worden in groep 2 8 afgenomen. Ook krijgt groep 8 de adviezen deze periode

Nadere informatie

In de zomervakantie is overleden de opa van Arwen Nijland uit groep 4. We wensen de familie Nijland heel veel sterkte toe bij dit verlies!

In de zomervakantie is overleden de opa van Arwen Nijland uit groep 4. We wensen de familie Nijland heel veel sterkte toe bij dit verlies! In en om school Het nieuwe schooljaar ligt weer voor ons. Een jaar waarvan we nog niet weten hoe het zal verlopen. Een jaar dat weer bol zal staan van samenwerken. Samenwerken tussen collega s, leerlingen

Nadere informatie

We wensen jullie een fijne dag!!! Kind op maandag

We wensen jullie een fijne dag!!! Kind op maandag Datum:20 juni 2016 Nieuwsbrief: 20 Jaargang: 7 Kind op maandag Week 25:20 juni 24 juni Thema: Zie je wel? Jona wordt nog een keer geroepen door God, nu gaat hij wel naar Nineve. De stad komt tot inkeer

Nadere informatie

Kind op maandag. over Johannes en over Jezus. Maar ook. over de wereld, over alle mensen die bevrijd zullen worden.

Kind op maandag. over Johannes en over Jezus. Maar ook. over de wereld, over alle mensen die bevrijd zullen worden. Datum:12 december Nieuwsbrief: 8 Jaargang: 8 In en om school Deze periode zijn we vooral stil. Stil van de lichtjes om ons heen Stil luisteren we naar de verhalen uit de Bijbel die een geboorte aankondigen.

Nadere informatie

In en om school Bindi Biemans uit groep 1 heeft in de meivakantie (22 april) een broertje gekregen. Hij heet Quinn. Van harte gefeliciteerd!

In en om school Bindi Biemans uit groep 1 heeft in de meivakantie (22 april) een broertje gekregen. Hij heet Quinn. Van harte gefeliciteerd! Datum:22 mei Nieuwsbrief: 17 Jaargang: 8 In en om school Bindi Biemans uit groep 1 heeft in de meivakantie (22 april) een broertje gekregen. Hij heet Quinn. Van harte gefeliciteerd! Kind op maandag: Week

Nadere informatie

Kind op maandag Week 10: 5 maart tot 9 maart 2018 Week 11: 12 maart tot 16 maart 2018 Thema: Ik help je wel

Kind op maandag Week 10: 5 maart tot 9 maart 2018 Week 11: 12 maart tot 16 maart 2018 Thema: Ik help je wel Datum:5 maart 2018 Nieuwsbrief: 12 Jaargang: 9 In en om school Job Sportel heeft op zaterdag 17 februari meegedaan aan het NK onder de 12 jaar (zwemmen). Hij heeft een persoonlijk record gezwommen op de

Nadere informatie

Kind op maandag: Datum:19 juni 2017 Nieuwsbrief: 19 Jaargang: 8. Thema: De waarheid zeggen. Thema: Pak mijn hand! vastgeketend en zwaar bewaakt in de

Kind op maandag: Datum:19 juni 2017 Nieuwsbrief: 19 Jaargang: 8. Thema: De waarheid zeggen. Thema: Pak mijn hand! vastgeketend en zwaar bewaakt in de Datum:19 juni 2017 Nieuwsbrief: 19 Jaargang: 8 In en om school Zoals u heeft gelezen in de mail afgelopen week, zal op dinsdag 27 mei een landelijke prikactie worden gehouden door alle basisscholen in

Nadere informatie

Uiteraard zal na het invoeren van het continurooster ook gepeild gaan worden wat de ervaringen zijn van de ouders. MR CBS Rehoboth.

Uiteraard zal na het invoeren van het continurooster ook gepeild gaan worden wat de ervaringen zijn van de ouders. MR CBS Rehoboth. Datum:11 juni 2018 Nieuwsbrief: 18 Jaargang: 9 In en om school Afgelopen vrijdag heeft u per mail een brief namens het bestuur gekregen over de nieuwe privacywetgeving AVG. Vandaag krijgt uw kind een brief

Nadere informatie

Bijlagen: Vacature meewerkend Adjunct-hoofd (BSO/PSZ) Zomerlezen 2x

Bijlagen: Vacature meewerkend Adjunct-hoofd (BSO/PSZ) Zomerlezen 2x Agenda Laatste Nieuwsbrief Personele zaken Vacature BSO-medewerker MR/SAC/OV Vacature Oudervereniging Einde TSO Gezonde school: lunch en pauzehap Locatie BSO Afscheidsavond Klus-/Schoonmaakavond Laatste

Nadere informatie

In en om school. Kind op maandag. Datum:6 februari 2017 Nieuwsbrief: 11 Jaargang: 8

In en om school. Kind op maandag. Datum:6 februari 2017 Nieuwsbrief: 11 Jaargang: 8 Datum:6 februari 2017 Nieuwsbrief: 11 Jaargang: 8 In en om school Vorige week hoorden we het blijde nieuws van de geboorte van Boaz Benjamin Schutmaat. Ook vanaf deze plek wensen we de ouders heel veel

Nadere informatie

Nieuwsbrief juli Verderop in deze nieuwsbrief. De komende maand: Agenda. zondag 1 juli e Communie groep 4. maandag 9 juli 2018

Nieuwsbrief juli Verderop in deze nieuwsbrief. De komende maand: Agenda. zondag 1 juli e Communie groep 4. maandag 9 juli 2018 Nieuwsbrief juli 2018 Jaargang 27 Nummer 11 De komende maand: Agenda 1 juli 2018 10.00 uur 1e Communie in de kerk 4 juli 2018 Brandweerlessen in alle groepen 5 juli 2018 Continurooster i.v.m. studiemiddag

Nadere informatie

Nieuwsbrief vrijdag 30 juni Start schooljaar met twee kleutergroepen. Gymlessen komend schooljaar. dinsdag 4 juli Schoonmaakavond groep 1/2

Nieuwsbrief vrijdag 30 juni Start schooljaar met twee kleutergroepen. Gymlessen komend schooljaar. dinsdag 4 juli Schoonmaakavond groep 1/2 Nieuwsbrief vrijdag 30 juni 2017 dinsdag 4 juli Schoonmaakavond groep 1/2 10-minutengesprek op aanvraag Warme overdracht voor ouders die daarvoor uitgenodigd zijn vrijdag 7 juli dinsdag 11 juli woensdag

Nadere informatie

WOENSDAG 5 JULI Beste ouders,

WOENSDAG 5 JULI Beste ouders, WOENSDAG 5 JULI 2017 Beste ouders, JUF ANS EN JUF JANNEKE Met een lach en een traan zwaaien we vandaag de kinderen van groep 8 uit. We wensen jullie allemaal heel veel plezier en geluk op jullie nieuwe

Nadere informatie

We wensen u alvast fijne Paasdagen toe!

We wensen u alvast fijne Paasdagen toe! Datum:10 april Nieuwsbrief: 15 Jaargang: 8 In en om school Als mensen zeggen dat iemand de koning te rijk is, gaat het niet altijd over geld. Vaak zeggen mensen dat als iemand ergens blij of gelukkig mee

Nadere informatie

Goede en barmhartige God, als ons leven een grote reis is laten we dan allemaal reisgenoten zijn, ouders en kinderen, vrienden en vreemden.

Goede en barmhartige God, als ons leven een grote reis is laten we dan allemaal reisgenoten zijn, ouders en kinderen, vrienden en vreemden. Datum:25 juni 2018 Nieuwsbrief: 19 Jaargang: 9 Goede en barmhartige God, als ons leven een grote reis is laten we dan allemaal reisgenoten zijn, ouders en kinderen, vrienden en vreemden. Geef ons de kracht,

Nadere informatie

Oud papier in Noord: Donderdag 17 juli. Open spreekuur GGD: maandag 7 juli

Oud papier in Noord: Donderdag 17 juli. Open spreekuur GGD: maandag 7 juli Juli 1 2 Eindejaarsfeest Bewegen is gezond 3 4 5 6 28 7 8 OC 9 10 11 Rapport groep 3 t/m 8 Musical groep 8a 12 13 29 rapportgesprekken groep 1-2 14 Musical groep 8b 15 Verrassingsdag en barbeque groep

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Van de directie. Beste ouders, En dan is het echt zomervakantie! We beginnen weer op maandag 29 augustus.

Nieuwsbrief. Van de directie. Beste ouders, En dan is het echt zomervakantie! We beginnen weer op maandag 29 augustus. Nieuwsbrief 15 juli 2016 Oranjestraat 28, 7681 DN Vroomshoop, tel: 0546-642137 Van de directie Beste ouders, En dan is het echt zomervakantie! We beginnen weer op maandag 29 augustus. Namens het team wens

Nadere informatie

Maandbrief JULI / AUGUS- TUS 2017

Maandbrief JULI / AUGUS- TUS 2017 Maandbrief Beste ouder(s)/verzorger(s) van onze leerlingen, Over een week sluit de school voor 6 weken haar deuren. Wat is het jaar weer omgevlogen. Wij willen in het bijzonder groep 8 veel plezier wensen

Nadere informatie

Fijne vakantie. kalender. Juf Bianca Frasa

Fijne vakantie. kalender. Juf Bianca Frasa Fijne vakantie De hitte van de afgelopen dagen doet ons denken en verlangen naar de zomervakantie. Even heerlijk uit de routine van alledag en zelf het ritme bepalen. We hopen dat alle kinderen en hun

Nadere informatie

Nieuwsbrief juni 2018

Nieuwsbrief juni 2018 Nieuwsbrief juni 2018 AGENDA Week 26: Kind-ouderleerkrachtgesprekken groepen 3 t/m 7 Woensdag 27 juni: Kennismakingsmorgen: kennis maken met de nieuwe leerkracht(en) en groep: 10.30u tot 12.00u. Vrijdag

Nadere informatie

Nieuwsbrief van de Sint Gerardusschool 2017

Nieuwsbrief van de Sint Gerardusschool 2017 Nieuwsbrief van de Sint Gerardusschool 2017 Agenda Deze week Dag Woensdag Vrijdag Datum 19-07-2017 21-07-2017 Tijd 8:45 9:30 uur v.a. 12:00 uur Activiteit Musical groep 8 Slotviering Vakantie kinderen

Nadere informatie

NB. Excuus voor de late mededeling, maar we gaan er vanuit dat het geen problemen gaat geven. Mocht het wel zo zijn, horen wij het graag.

NB. Excuus voor de late mededeling, maar we gaan er vanuit dat het geen problemen gaat geven. Mocht het wel zo zijn, horen wij het graag. Weekbericht van 17 juli 2017 Opgelet: Vrijdag aanstaande zijn alle kinderen vrij!!! In de afgelopen week heeft het team aangegeven dat het wel heel erg bij onze school past dat alle kinderen tegelijk vakantie

Nadere informatie

Nieuwsbrief 21: 20 juli 2017

Nieuwsbrief 21: 20 juli 2017 Nieuwsbrief 21: 20 juli 2017 Inhoud Water afscheid groepen 8 Pauzeplan vijf-gelijke-dagen-model Lunchen op school Tussendoortje voor de ochtend Van de overblijfadministratie Schoonmaakavond Kalender nieuwe

Nadere informatie

Veldhoflanden 92 7542 LX Enschede telefoon: 053 4771751 email: bomans-dir@skoe.nl Nr. 35 05-06-2014

Veldhoflanden 92 7542 LX Enschede telefoon: 053 4771751 email: bomans-dir@skoe.nl Nr. 35 05-06-2014 Veldhoflanden 92 7542 LX Enschede telefoon: 053 4771751 email: bomans-dir@skoe.nl Nr. 35 05-06-2014 Hemelvaart en Pinksteren Na de Hemelvaart volgt 10 dagen later altijd Pinksteren. Pinksteren is meer

Nadere informatie

Nieuwsbrief van de Sint Gerardusschool 12 juli 2016

Nieuwsbrief van de Sint Gerardusschool 12 juli 2016 Nieuwsbrief van de Sint Gerardusschool 12 juli 2016 Foto van de week Vorige week is groep 8 drie dagen op kamp geweest. Het was fantastisch. Deze week staat voor groep 8 in het teken van de musical en

Nadere informatie

In de mail waarin u als ouders geïnformeerd wordt over het schoolfruit, zal het schema voor de volgende week genoemd worden waarop ik aanwezig ben.

In de mail waarin u als ouders geïnformeerd wordt over het schoolfruit, zal het schema voor de volgende week genoemd worden waarop ik aanwezig ben. Datum: 30-11-2015 Nieuwsbrief: 8 Jaargang: 7 In en om school Afgelopen week is mij gevraagd om de ziektewaarneming van de directeur uit Den Ham te doen. De directeur van Cbs. De Smithoek is tot de kerstvakantie

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF JULI

NIEUWSBRIEF JULI NIEUWSBRIEF JULI 2019 OPROEP: TUINMAN/VROUW www.bslaetare.nl Bent u of kent u iemand uit Kilder of omgeving die groene vingers heeft, houdt van tuinieren en een bijdrage wil leveren aan onze school door

Nadere informatie

KlimtorenNieuws. basisschool de Klimtoren Kerkstraat 87 6996 AG Drempt 0313 473004 info@deklimtorendrempt.nl www.deklimtorendrempt.

KlimtorenNieuws. basisschool de Klimtoren Kerkstraat 87 6996 AG Drempt 0313 473004 info@deklimtorendrempt.nl www.deklimtorendrempt. KlimtorenNieuws basisschool de Klimtoren Kerkstraat 87 6996 AG Drempt 0313 473004 info@deklimtorendrempt.nl www.deklimtorendrempt.nl Nr. 14 25-03-2014 TorenTheater In dit nummer: TorenTheater Maandopening

Nadere informatie

Nieuwsbrief 1 24 augustus Aan alle ouders, verzorgers. In deze nieuwsbrief:

Nieuwsbrief 1 24 augustus Aan alle ouders, verzorgers. In deze nieuwsbrief: Nieuwsbrief 1 24 augustus 2017 Aan alle ouders, verzorgers In deze nieuwsbrief: Jaarlijkse Sportdag Kleuternieuws Nieuwe activiteitenkalender 2017-2018 Schoolafspraken Welkom Hoofdluiscontrole Schoolzwemmen

Nadere informatie

Ik wens uw kinderen en u mooie laatste weken van het schooljaar toe en voor daarna een fijne, zonnige en welverdiende vakantie!

Ik wens uw kinderen en u mooie laatste weken van het schooljaar toe en voor daarna een fijne, zonnige en welverdiende vakantie! 24 mei 2017 Agenda 29 juni Tweede rapport mee 30 juni Podium Party 4 juli Afscheid Groep 8 7 juli Laatste schooldag en De Kinderen s middags vrij Overstap (11:30) 10 juli t/m 18 aug Zomervakantie Kinderen

Nadere informatie

September 2018 Schooljaar Nieuwe gezichten. Nieuwe leerlingen. Verkeersbeleid Privacy

September 2018 Schooljaar Nieuwe gezichten. Nieuwe leerlingen. Verkeersbeleid Privacy September 2018 Schooljaar 2018-2019. We hopen dat iedereen een fijne zomervakantie gehad heeft. Maandag 3 september openen de schooldeuren weer voor een nieuw schooljaar. Uiteraard mogen ouders s ochtends

Nadere informatie

Jarigen De komende weken zijn de volgende jarige kinderen en leerkrachten:

Jarigen De komende weken zijn de volgende jarige kinderen en leerkrachten: Datum: 11-04-2016 Nieuwsbrief: 16 Jaargang: 7 In en om school Kind op maand Week 15: 11 april 16 april Thema: Bij jou thuis Ruth is geboren in Moab, maar gaat op weg naar Bethlehem. Ze gaat met haar schoonmoeder

Nadere informatie

In en om school. Je kunt het verschil maken..

In en om school. Je kunt het verschil maken.. Datum:28 mei 2018 Nieuwsbrief: 17 Jaargang: 9 In en om school Je kunt het verschil maken.. Durf je erop te vertrouwen dat jij het verschil kunt maken? Gods antwoord is: Doe het gewoon en zie dan wat er

Nadere informatie

Nieuwsbrief CBS De Schalmei

Nieuwsbrief CBS De Schalmei Nieuwsbrief CBS De Schalmei Je mag zijn wie je bent en gebruik maken van je talent! Schooljaar 2014-2015 nieuwsbrief 18 vrijdag 12 juni 2015 Beste ouders, Het doet mij goed om te zien hoe actief vele mensen

Nadere informatie

09.30 uur groep 8 op school uur officieel afscheid van groep 8 donderdag 12 juli

09.30 uur groep 8 op school uur officieel afscheid van groep 8 donderdag 12 juli nieuwsbrief Rembrandt van Rijnsingel 17 de.klimboom@ssba.net 2371 RE Roelofarendsveen http://rkbsdeklimboom-ssba.nl 071-3313039 6 juli 2018 Agenda Nummer 40 Musical (8a) en afscheidsfilm (8b) voor een

Nadere informatie

Nieuwsbrief JULI Beste ouder(s)/verzorger(s) van onze leerlingen,

Nieuwsbrief JULI Beste ouder(s)/verzorger(s) van onze leerlingen, Nieuwsbrief Beste ouder(s)/verzorger(s) van onze leerlingen, Het einde van het schooljaar nadert, dat kun je aan alles merken. Wat is het jaar weer omgevlogen. Groep 8 is druk met de musical en iedereen

Nadere informatie

Agenda NIEUWSBRIEF. cbs De Bron. Zomervakantie

Agenda NIEUWSBRIEF. cbs De Bron. Zomervakantie Agenda cbs De Bron NIEUWSBRIEF nieuwsbrief - cbs De Bron Juli 2019 Do 11 juli Kennismaken nieuwe groepen Do 11 juli Bedankmiddag voor ouders! Ma 15 juli Musical gr. 8 Di 16 juli Laatste schooldag gr. 8

Nadere informatie

Antonieuws nr 11 donderdag 29 juni 2017

Antonieuws nr 11 donderdag 29 juni 2017 Antonieuws nr 11 donderdag 29 juni 2017 Kalender: Maandag 3 juli Rapporten mee Woensdag 5 juli Gesprekken groep 6 verwachtingen VO Donderdag 6 juli Gesprekken groep 6 verwachtingen VO Vrijdag 7 juli Groep

Nadere informatie

t Informantje schooljaar week 26

t Informantje schooljaar week 26 k.b.s. Sint Theresia Postweg 131 7884 PJ Barger - Compascuum e-mail: sttheresiaschool@primenius.nl tel: 0591-349275 website: http://www.sinttheresiaschool.nl t Informantje schooljaar 2015-2016 week 26

Nadere informatie

Kind op maandag. Datum:14 november 2016 Nieuwsbrief: 6 Jaargang: 8. Week 46: november 2016 Week 47: november 2016

Kind op maandag. Datum:14 november 2016 Nieuwsbrief: 6 Jaargang: 8. Week 46: november 2016 Week 47: november 2016 Datum:14 november 2016 Nieuwsbrief: 6 Jaargang: 8 In en om school Vandaag starten er twee stagiaires bij ons op school. Anqelique Nijkamp zal op maandag en dinsdag in groep ½ aanwezig zijn. Angelique Baas

Nadere informatie

In deze nieuwsbrief. Afscheid

In deze nieuwsbrief. Afscheid In deze nieuwsbrief Agenda: Afscheid Vakantierooster Vrije (mid)dagen Meester Peter Plusklas Nieuws vanuit de MR Nieuws vanuit de Ouderraad Lezen in de zomervakantie Vakantiebijbelclub Resto van Harte

Nadere informatie

Nieuwsflits Nobelhorst

Nieuwsflits Nobelhorst Nieuwsflits Nobelhorst www.bsnobelhorst.nl nobelhorst@skohulst.nl September 2018 Houden jullie 10 oktober tussen 12.00 en 14.00 vrij? Dan valt er namelijk weer van alles te beleven op Nobelhorst! Welkom

Nadere informatie

[Break]ing News. Agenda voor de maand januari en februari Nieuwsbrief nr Almere, 22 december 2016

[Break]ing News. Agenda voor de maand januari en februari Nieuwsbrief nr Almere, 22 december 2016 [Break]ing News Nieuwsbrief nr. 201617-04 Almere, 22 december 2016 Agenda voor de maand januari en februari 2017 Maandag 9 januari 2017 Eerste schooldag van 2017 9-13 januari 2017 Luizencontrole in de

Nadere informatie

Nieuwsflits OBS de Lamer nummer 11 schooljaar

Nieuwsflits OBS de Lamer nummer 11 schooljaar Veerkieker Vorige week is in groep 3/4/5 juf Baukje geweest. Zij is een verhalenverteller en ging verder in op het bezoek aan de oudheidkamer. De leerlingen wisten nog heel veel te vertellen over hun bezoek.

Nadere informatie

SNELBINDER Schoolleiding algemeen. Groep A1/2, B1/2 C1/2

SNELBINDER Schoolleiding algemeen. Groep A1/2, B1/2 C1/2 SNELBINDER De Snelbinder is het ouderinformatieblad van de Daltonschool De Tandem, voor Openbaar Basisonderwijs te IJsselstein. De Snelbinder verschijnt elke eerste vrijdag van de maand. REDACTIE: Schoolleiding

Nadere informatie

Nieuwsbrief 7 5 juli Beste ouder(s), verzorger(s),

Nieuwsbrief 7 5 juli Beste ouder(s), verzorger(s), Nieuwsbrief 7 5 juli 2019 Beste ouder(s), verzorger(s), Hulpouders bedankt: Het is lastig om een ieder persoonlijk te bedanken voor alles waarbij u ons het afgelopen jaar hebt geholpen. We lopen dan de

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Juli donderdag 20 juli uur doordraai-uur gr. 1 t/m 7

Nieuwsbrief. Juli donderdag 20 juli uur doordraai-uur gr. 1 t/m 7 In deze nieuwsbrief: Nieuwsbrief Juli 2017 Voor op de kalender Musical groep 8 Doorstroom groep 8 Uitnodiging Feestelijk Overblijven Feestje gemist? En de keuze is gevallen op Vakantiebieb Groepsindeling

Nadere informatie

Toch staan we vanmorgen weer allemaal op het plein om gezamenlijk de start te beleven!

Toch staan we vanmorgen weer allemaal op het plein om gezamenlijk de start te beleven! Datum:29 augustus 2016 Nieuwsbrief: 1 Jaargang: 8 In en om de school Zes weken schoolvakantie zijn weer voorbij gevlogen! De verhalen zijn vandaag aan elkaar verteld. De één heeft een geweldige vakantie

Nadere informatie

Marinfo. Informatieblad. Vrijdag, 13 juli Beste ouders,

Marinfo. Informatieblad.   Vrijdag, 13 juli Beste ouders, Marinfo Informatieblad www.mariabasisschool-nop.nl Beste ouders, Vrijdag, 13 juli 2018 We gaan aan het laatste schoolweek beginnen. Een bijzondere week. Een week waarin alles soms net een beetje anders

Nadere informatie

Geachte ouder(s), verzorger(s), Projectweek

Geachte ouder(s), verzorger(s), Projectweek 15 juli 2019 15 Geachte ouder(s), verzorger(s), Bij deze alweer de laatste Nieuwsbrief van dit schooljaar. Aan het eind van deze week sluiten we de schooldeuren voor zes weken zomervakantie. Als u de Nieuwsbrieven

Nadere informatie

Nieuwsbrief 17-09-2015

Nieuwsbrief 17-09-2015 Juffrouw Jantina heeft een dochter Imke Jorina is geboren op 08-09-2015. Moeder en dochter maken het goed. We wensen juffrouw Jantina, Jos, Lisa een fijne tijd toe met een de nieuwe baby. Tussenschoolse

Nadere informatie

Nieuwsbrief KinderCampus Noord

Nieuwsbrief KinderCampus Noord KINDERCAMPUS NOORD JAARGANG 7 NUMMER 5 6 JULI 2018 Nieuwsbrief KinderCampus Noord School voor jonge avonturiers die hun wereld willen ontdekken! Vakantiebiebapp Heeft u hem al gedownload? De vakantiebiebapp!

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF De deur uit...

NIEUWSBRIEF De deur uit... NIEUWSBRIEF De deur uit... Klaar met de basisschool. Tijd voor een nieuwe stap. Nieuwe uitdagingen. Ze gaan de deur uit, onze jongens en meiden van groep 8. Als echte brugpiepers naar een nieuwe school.

Nadere informatie

Nummer 20 26 juni 2015

Nummer 20 26 juni 2015 Nieuwsbrief www.toonhermansschool.nl Tel. 636.984 Nummer 20 26 juni 2015 de data: zaterdag 27 juni: Kleine snoeidag, van 10.00-12.00 uur dinsdag 30 juni: Inloopavond van 18.00-19.00 uur en mogelijkheid

Nadere informatie

info Kalender: Agenda Woordje vooraf februari 2018 Schoolkrant OBS DeSpringplank Jaargang 4 Editie 4 Donderdagmiddag 8 februari Carnaval op school!

info Kalender: Agenda Woordje vooraf februari 2018 Schoolkrant OBS DeSpringplank Jaargang 4 Editie 4 Donderdagmiddag 8 februari Carnaval op school! Schoolkrant OBS DeSpringplank Jaargang 4 Editie 4 februari 2018 info Kalender: Agenda Donderdagmiddag 8 februari Carnaval op school! Vrijdag 9 februari Studiedag, alle kinderen zijn vrij 12 februari t/m

Nadere informatie

t Informantje schooljaar week 27

t Informantje schooljaar week 27 k.b.s. Sint Theresia Postweg 131 7884 PJ Barger - Compascuum e-mail: sttheresiaschool@primenius.nl tel: 0591-349275 website: http://www.sinttheresiaschool.nl t Informantje schooljaar 2015-2016 week 27

Nadere informatie

Extra lokaal( meest rechtse lokaal als je voor de units staat op de speelplaats) Wordt lokaal voor extra begeleiding/bso ruimte

Extra lokaal( meest rechtse lokaal als je voor de units staat op de speelplaats) Wordt lokaal voor extra begeleiding/bso ruimte Lokalenverdeling 2018-2019 Al een aantal jaren zitten dezelfde groepen in de units. Ook een aantal leerkrachten zijn al langer werkzaam in de units. Op de organisatie dag hebben we besloten om komend schooljaar

Nadere informatie

t Informantje schooljaar week 28

t Informantje schooljaar week 28 k.b.s. Sint Theresia Postweg 131 7884 PJ Barger Compascuum e-mail: sttheresiaschool@primenius.nl tel: 0591-349275 website: http://www.sinttheresiaschool.nl t Informantje schooljaar 2016-2017 week 28 Agenda

Nadere informatie

't S c h a k e l t j e 18 juli 2018 no. 452 NIEUWS VAN DE ORANJESCHOOL - ZALK

't S c h a k e l t j e 18 juli 2018 no. 452 NIEUWS VAN DE ORANJESCHOOL - ZALK Van de schoolleider 't S c h a k e l t j e 18 juli 2018 no. 452 NIEUWS VAN DE ORANJESCHOOL - ZALK - De ouderraad is de afgelopen tijd erg druk geweest met de voorbereidingen voor het nieuwe plein. Afgelopen

Nadere informatie

27 juni 2016 schooljaar 2015-2016 nieuwsbrief 20

27 juni 2016 schooljaar 2015-2016 nieuwsbrief 20 Lijster eens Lijsterhof 6, 3772 AA Barneveld www.obs-delijster.nl 27 juni 2016 schooljaar 2015-2016 nieuwsbrief 20 Van de directie Op verzoek van de kinderredactie komt deze Lijstereens een paar dagen

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF JULI. RKBS De Troubadour INHOUD. Vervanging. Afscheidsavond groep 8. Gezinsavond. (www.troubadourschool.nl) AGENDA

NIEUWSBRIEF JULI. RKBS De Troubadour INHOUD. Vervanging. Afscheidsavond groep 8. Gezinsavond. (www.troubadourschool.nl) AGENDA INHOUD Vervanging Entreetoets Creatieve middagen Afscheid groep 8 Fusie Afsluitende viering Laatste bijeenkomst Musical Wisselochtend Kamp groep 7 en 8 Cartridges Gezinsavond Vakantie Overig nieuws NIEUWSBRIEF

Nadere informatie

Kind op maandag. Datum:4 december 2017 Nieuwsbrief: 7 Jaargang: 9

Kind op maandag. Datum:4 december 2017 Nieuwsbrief: 7 Jaargang: 9 Datum:4 december 2017 Nieuwsbrief: 7 Jaargang: 9 In en om school De afgelopen weken hebben er 2 kinderen uit groep 5/6 in het ziekenhuis gelegen i.v.m. een blindedarm operatie. Dani Niks en Jana Sportel

Nadere informatie

KBS De Loofhut. NIEUWSBRIEF Nummer 1, 14 augustus Inhoud. Start nieuwe schooljaar

KBS De Loofhut. NIEUWSBRIEF Nummer 1, 14 augustus Inhoud. Start nieuwe schooljaar KBS De Loofhut NIEUWSBRIEF Nummer 1, 14 augustus 2015 Inhoud Op deze laatste vakantiedag ontvangt u alweer de eerste nieuwsbrief van het nieuwe schooljaar 2015-2016. In deze nieuwsbrief stellen de nieuwe

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF Juli Beste ouders en verzorgers,

NIEUWSBRIEF Juli Beste ouders en verzorgers, NIEUWSBRIEF Juli 2019 Beste ouders en verzorgers, Voor u ligt alweer de laatste nieuwsbrief van dit schooljaar, nog een paar dagen en het is zomervakantie, dit is door heel de school te zien en te merken.

Nadere informatie

21 juni 2019 Wist u dat.

21 juni 2019 Wist u dat. 21 juni 2019 18 tot en met 21 juni Avondvierdaagse 24 juni rapporten mee zwemmen groep 4 25 en 27 juni Oudergesprekken Experiment met LP tijdens de TSO 28 juni schoolreisje groep 7 sportdag groepen 3-6

Nadere informatie

Regel van de maand juli: Dat iedereen anders is, daar is niks mee mis

Regel van de maand juli: Dat iedereen anders is, daar is niks mee mis DEZE WEEK FELICITEREN WE: Anouk v.d. Meer (woensdag) Alle leerlingen die in de zomervakantie jarig zijn! Regel van de maand juli: Dat iedereen anders is, daar is niks mee mis Nieuws uit de personeelskamer.

Nadere informatie

Nieuwsbrief 17 De Driekleur locatie Wilhelmina 27 juni 2019

Nieuwsbrief 17 De Driekleur locatie Wilhelmina 27 juni 2019 Start van het nieuwe schooljaar op dinsdag 3 september 2019 Het schooljaar 2019-2020 start dit jaar niet op de eerste maandag, maar op dinsdag. Maar op maandagmiddag 2 september nodigen wij wel alle kinderen

Nadere informatie

VOORAF AGENDA EXTRA INFO

VOORAF AGENDA EXTRA INFO VOORAF Deze keer starten we met een terugblik op een zeer geslaagde zaterdag op SBO Diekmaat. We willen alle ouder(s)/verzorger(s) en teamleden die zaterdagmorgen 11 maart de mouwen hebben opgestroopt

Nadere informatie

Nummer 9, juli Bedankt!

Nummer 9, juli Bedankt! Nieuwsbrief Nummer 9, juli 2019 Wat een mooie laatste schoolweek hebben we mogen beleven! We hebben de kinderen van groep 7-8 zien stralen in de musical, we hebben overblijfmoeder Maria uitgezwaaid en

Nadere informatie

Kinderen leren verschillend

Kinderen leren verschillend Nieuwsbrief obs De Dennenkamp Kinderen leren verschillend 18 april 2019 Inspectie geeft een positieve beoordeling aan OBS De Dennenkamp Afgelopen week heeft de inspectie van het onderwijs wederom een bezoek

Nadere informatie

22 mei Ik wens jullie zonnige weken waarin we mogen ontdekken op welke manieren we dezelfde taal kunnen en mogen spreken!

22 mei Ik wens jullie zonnige weken waarin we mogen ontdekken op welke manieren we dezelfde taal kunnen en mogen spreken! Nieuwsbrief 15 22 mei 2018 Afgelopen weekend mochten we Pinksteren vieren. Het was een prachtig weekend, het was mooi weer en waarschijnlijk hebben jullie lekker buiten genoten van deze dagen. Staan we

Nadere informatie

TAFEL VAN DE WEEK GROEP 4 TAFEL VAN DE WEEK GROEP 5 t/m 8

TAFEL VAN DE WEEK GROEP 4 TAFEL VAN DE WEEK GROEP 5 t/m 8 Jan Naardingweg 56 7914 PN Noordscheschut T: 0528-341268 E: info@regenboognoordscheschut.nl www.regenboognoordscheschut.en3.nl 7 juli 2017 AGENDA BIJBELVERHALEN Za 8 Oud Papier KIJK JE UIT? Ma 10 Contactmiddag

Nadere informatie

Wat we precies gaan kopen van dit geld is nog niet bekend maar zal volgend schooljaar duidelijk worden. U hoort nog van ons!! 1

Wat we precies gaan kopen van dit geld is nog niet bekend maar zal volgend schooljaar duidelijk worden. U hoort nog van ons!! 1 Nieuw lid MR... 1 Opbrengst kaartenactie... 1 Vakanties en studiedagen 2017-2018... 2 Sportdag september: Hulpouders gevraagd!!!... 2 Even voorstellen... 3 We zwaaien ze feestelijk uit!... 4 Summerfun...

Nadere informatie

info Bent u ontevreden? Vertel het ons! Bent u tevreden? Vertel het een ander! Kalender: Woordje vooraf Juni 2017

info Bent u ontevreden? Vertel het ons! Bent u tevreden? Vertel het een ander! Kalender: Woordje vooraf Juni 2017 Schoolkrant OBS De Springplank Jaargang 3 Editie 6 Juni 2017 info Kalender: Maandag 3 juli Nieuwe kinderen uit groep 1 komen kennismaken. Dinsdag 4 juli 15.30 uur In het lokaal van groep 5-6 kunnen ouders

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Laatste rapport 2011-2012. Juffen/meesterfeest middenbouw. ZOMERFEEST een geweldig succes! Waar uw kind "thuis" is.

Nieuwsbrief. Laatste rapport 2011-2012. Juffen/meesterfeest middenbouw. ZOMERFEEST een geweldig succes! Waar uw kind thuis is. Waar uw kind "thuis" is. 15 juni 2012 jaargang 14 nummer 19 Laatste rapport 2011-2012 Op dinsdag 26 juni krijgen de kinderen de rapporten mee naar huis. Als de leerkracht van uw kind u nog wilt spreken

Nadere informatie

Voor nu wensen we iedereen alvast een heel mooie zomervakantie met hopelijk heel veel zon!

Voor nu wensen we iedereen alvast een heel mooie zomervakantie met hopelijk heel veel zon! 29-06-2018 Dit Open Podium en veel andere Podiuminformatie wordt alleen digitaal verzonden. e-mail adreswijzigingen en aanmeldingen hiervoor: info.podiumloenen@vechtstreekenvenen.nl Beste ouders/verzorgers,

Nadere informatie

Infopunt juni 2016

Infopunt juni 2016 Infopunt 13 28 juni 2016 Nog 2,5 week te gaan en dan gaan wij allemaal genieten van een welverdiende vakantie. Er staan nog leuke activiteiten in de planning o.a. een Annie M.G. Schmidt-dag met juf Rita

Nadere informatie

Info juli CBS t Klinket Tramstraat BX Koudekerke In deze info

Info juli CBS t Klinket Tramstraat BX Koudekerke In deze info Info juli 2017 CBS t Klinket Tramstraat 36 4371 BX Koudekerke 0118-556126 klinket@primas-scholengroep.nl In deze info In deze info vindt u informatie over de volgende onderwerpen: Inhoud Groep 8... 1 Tot

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Jarig Dinsdag 16 april is juf Alida Blokland jarig. Alvast van harte gefeliciteerd en een fijne dag gewenst!

Nieuwsbrief. Jarig Dinsdag 16 april is juf Alida Blokland jarig. Alvast van harte gefeliciteerd en een fijne dag gewenst! Nieuwsbrief Jarig Dinsdag 16 april is juf Alida Blokland jarig. Alvast van harte gefeliciteerd en een fijne dag gewenst! Psalm van de maand De psalm van de maand april is psalm 133: 3. Zending Latin Link

Nadere informatie

20 april 2017 Belangrijke data. 2 Afronding van het overblijfgeld (herinnering voor na de meivakantie)

20 april 2017 Belangrijke data. 2 Afronding van het overblijfgeld (herinnering voor na de meivakantie) 20 april 2017 Belangrijke data 22 april t/m 7 mei: vakantie 8 mei : Hoofdluiscontroleweek mei: Commissie laatste schooldag 11 mei: MR vergadering 17 mei: Oversteekexamen groepen 5 19 mei: Spelletjesochtend

Nadere informatie

23 e jaargang nr.20 Vrijdag 28 juni 2019

23 e jaargang nr.20 Vrijdag 28 juni 2019 23 e jaargang nr.20 Vrijdag 28 juni 2019 Beste ouders, verzorgers en belangstellenden van de leerlingen van Het Mozaïek, In de komende twee weken gaan we samen met de kinderen het schooljaar afronden.

Nadere informatie

Jarigen De komende weken zijn de volgende jarige kinderen

Jarigen De komende weken zijn de volgende jarige kinderen Datum: 16 november Nieuwsbrief: 7 Jaargang: 7 In en om school Als school zijn we ook geraakt door de gebeurtenissen in Parijs. De beelden en nieuwsberichten die tot ons komen, raken ons in ons mens zijn.

Nadere informatie

Agenda. Jarigen in augustus. Welkom. Iedereen van harte gefeliciteerd!

Agenda. Jarigen in augustus. Welkom. Iedereen van harte gefeliciteerd! Nieuwsbrief augustus 2018 Agenda 9 juli t/m 17 augustus Zomervakantie 20 augustus Eerste schooldag 21 augustus Eerste gymles 27 augustus Informatieavond groep 8 28 augustus Eerste les GVO 28 augustus Informatieavond

Nadere informatie

21 juni 2019

21 juni 2019 1441 www.clarafabriciusschool.nl 21 juni 2019 25 juni Groep 5 op excursie naar Schenk in Nijmegen 26 juni Juf Anne heeft andere werkzaamheden, juf Francien vervangt 2 juli s Middags gaan de kinderen van

Nadere informatie

Afsluitfeest. Team Wolderweide. Even voorstellen

Afsluitfeest. Team Wolderweide. Even voorstellen WolderWeetje Maandag 15 juli 2019 B ELANGRIJKE DATA Afsluitfeest Afsluitavond Donderdag 18 juli Donderdag 18 juli willen wij het schooljaar knallend afsluiten met een pannenkoek en/of wrap feest. Vrijdagmiddag

Nadere informatie

Bijlagen: Folder Stichting Kinderopvang Friesland

Bijlagen: Folder Stichting Kinderopvang Friesland Agenda Personele zaken Buitenschoolse opvang (BSO) nieuwe partner Afscheidsavond Spelen tot je groen ziet! Doorschuifochtend Klus-/Schoonmaakavond Laatste schooldag: afsluiting & afscheid Vakantierooster

Nadere informatie

Receptie om het schooljaar in te luiden

Receptie om het schooljaar in te luiden Nieuwsbrief 1 ( 8 september 2017) Beste ouders, Het schooljaar 2017 2018 is gestart. Op De Borgh hebben in het team veel nieuwe leerkrachten mogen verwelkomen. Samen gaan we er weer een fantastisch jaar

Nadere informatie

Nieuwsbrief 15. Vrijheid geef je door! 6 mei 2019

Nieuwsbrief 15. Vrijheid geef je door! 6 mei 2019 Nieuwsbrief 15 6 mei 2019 Vrijheid geef je door! Na ruim twee weken vakantie (een hele warme en een hele koude ) mogen we weer aan de slag. Aan het eind van de vakantie hebben we op 4 mei de mensen herdacht

Nadere informatie

Nieuwsbrief Nummer 19, 14 juli 2018

Nieuwsbrief Nummer 19, 14 juli 2018 Nieuwsbrief Nummer 19, 14 juli 2018 Dinsdag 17 juli Musical Betoeterd door groep 8 Woensdag 18 juli Afscheid groep 8 Donderdag 19 juli Wisselochtend en afsluiting, 12.00 uur start zomervakantie Afsluiting

Nadere informatie

Nieuwsbrief 2018/2019 nummer 1, sept-oktober 2018

Nieuwsbrief 2018/2019 nummer 1, sept-oktober 2018 Voor u ligt de eerste nieuwsbrief van het nieuwe schooljaar. In deze nieuwsbrief een veelheid aan informatie. VEEL LEESPLEZIER! AGENDA Ma 3 sept. Weer naar school. Start van de twee gouden weken. Woe 5

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Juli alle kinderen zijn VRIJ maandag 16 juli uur opvoering musical voor gr. 1 t/m 7

Nieuwsbrief. Juli alle kinderen zijn VRIJ maandag 16 juli uur opvoering musical voor gr. 1 t/m 7 In deze nieuwsbrief: Nieuwsbrief Juli 2018 Voor op de kalender Musical groep 8 Doorstroom groep 8 Uitnodiging feestelijk overblijven Vervanging zwangerschapsverlof juf Marije Op reis met Lijn 3 Snoeien

Nadere informatie