Kind op maandag. Datum:4 juli 2016 Nieuwsbrief: 21 Jaargang: 7. Thema: Ik zie meer. Thema: Wat zeg je nou? akker, op een kostbare parel.

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Kind op maandag. Datum:4 juli 2016 Nieuwsbrief: 21 Jaargang: 7. Thema: Ik zie meer. Thema: Wat zeg je nou? akker, op een kostbare parel."

Transcriptie

1 Datum:4 juli 2016 Nieuwsbrief: 21 Jaargang: 7 In en om de school En dan is het al weer bijna zomervakantie! De laatste activiteiten staan op het programma en dan ruimen we alles op en wordt de school weer schoongepoetst. Ook middels deze weg, wil het team u allen hartelijk bedanken voor het vertrouwen van het afgelopen jaar! Voor alle hulp die we van ouders nodig hadden! Voor de prachtige reacties van kinderen in de klassen! We hebben dan ook het mooiste beroep wat er bestaat! Maar straks eerst de laatste dingen opruimen, koffers pakken en uitrusten! We wensen u alvast via deze laatste nieuwsbrief een heel fijne vakantie en we hopen iedereen weer gezond, uitgerust en met een gezonde bruine kleur te ontmoeten op 29 augustus! dan zou ik jou omarmen met mijn warmte omringen met het licht. dan nam ik je mee over de horizon naar nieuwe landen dan was het altijd zomer en kietelde ik jouw wangen hier in de buitenlucht dan liet ik je nooit meer alleen geen nacht of duisternis zou jou meer plagen Kind op maandag Week 27: 4 juli 8 juli Week 28: 11 juli 15 juli Thema: Ik zie meer Thema: Wat zeg je nou? Jezus vertelt over het koninkrijk van de hemel. Het Johannes de Doper vertelt koning Herodes dat lijkt op een mosterdzaadje, op een schat in een het niet goed is wat hij gedaan heeft. Later zegt akker, op een kostbare parel. de dochter van koning Herodias iets verschrikkelijks. Een Kanaänitische vrouw vraagt Jezus om hulp. Als Jezus zegt dat het brood van de kinderen niet voor honden is, antwoordt zij dat kruimels al genoeg zijn. Lied van de week: Weet je waar t hemels koninkrijk op lijkt? Lied van de week: Jezus, hoop van de volken Jarigen De komende weken zijn er de volgende jarigen: 4 juli: Elise Lamberts (instroom na de zomervakantie) 5 juli: Meester Jaap (groep 6/7) 7 juli: Joey Drees (groep 6) 8 juli: Tamia Molly (groep 8) 13 juli: Tim Oude Avenhuis (groep 6) 14 juli: Jeffrey Companje (groep 3)

2 In de zomervakantie: 23 juli: Lars Reekers (groep 7) 4 augustus: Noah ten Brinke (groep 1) 5 augustus: Anna Everts (groep 1) 5 augustus: Boaz Goossen (groep 3) 6 augustus: Iné van Dijk (groep 8) 6 augustus: Mirthe Hoff (groep 1) 6 augustus: Tom Holland (groep 2) 7 augustus: Tessa Twiest (groep 6) 8 augustus: Shirley Niks (groep 8) 12 augustus: Bindi Biemans (groep 1 vanaf de zomervakantie) 18 augustus: Joost Folbert (groep 1) 20 augustus: Emmelie Dekker (groep 2) 27 augustus: Myrthe Tijhof (groep 5) 29 augustus: Lieke Dekker (groep 8) We wensen jullie een fijne dag!!! We nemen afscheid van. Onze fantastische groep 8! Zij vliegen aan het eind van het schooljaar uit naar een nieuwe plek. We wensen jullie een hele goede toekomst toe! Succes met alles wat je gaat doen! En kom ons nog eens vertellen hoe het gaat! Schoolfruit De leveringen vanuit school zijn voor de meivakantie gestopt. Toch willen we gezond eetgedrag blijven stimuleren. Op woensdag, donderdag en vrijdag zijn onze fruitdagen. Neem je deze dagen je eigen fruit mee! Regel van de week In de periode van de meivakantie tot de zomervakantie behandelen we de volgende thema s. Bij onze methode kinderen en hun sociale talenten komt het volgende onderwerp aan bod: Ervaringen delen. Daarbij horen natuurlijk verschillende onderdelen. O.a. het communiceren met elkaar is hierbij van belang. Hoe luister je naar een antwoord, welke omgangsvormen horen hier dan bij. Laat je een ander uitspreken en kijk je naar een ander, als hij of zij met je spreekt. Als je iets niet leuk vindt, hoe geef je dit dan aan? De schoolregel die hierbij hoort:

3 Mijn taalgebruik is goed, dat mag iedereen horen! We denken hierbij nadrukkelijk aan ons woordgebruik in de klas en op het plein, maar ook als je niet op school bent. Misschien zijn dit onderwerpen die ook bij u thuis aan de orde kunnen komen. Zodat de regel van school en thuis op elkaar aansluiten. Vakantielezen Of je nu op vakantie gaat of thuis blijft, in de VakantieBieb-app vind je een leuk en gratis leespakket voor het hele gezin. Naast jeugdboeken vind je vanaf 1 juli ook boeken voor volwassenen in de app. Laat de vakantie dus maar beginnen. Download de VakantieBieb direct op je tablet of mobiel. Lezen in de vakantie is leuk én slim! Kinderen die gedurende de zomervakantie bijna niet lezen, vallen maar liefst 1 tot 2 AVIniveaus terug in hun leesontwikkeling, blijkt uit onderzoek. Lezen in de zomervakantie is dus belangrijk voor je kind en kan digitaal met de VakantieBieb-app. De app bevat onder andere een leuke selectie leesboeken en is vanaf nu te downloaden op tablet of mobiel. Ga naar: en je ontdekt welke titels in de vakantiebieb zitten. (zie ook de bijgevoegde flyer voor meer informatie Groepsindeling definitief De groepsindeling voor het komend schooljaar heeft nog even op zich laten wachten, maar nu zijn alle plekken gevuld. Komend schooljaar werken we met 4 combinatiegroepen, waarbij we in alle groepen wel momenten hebben waarbij we 2 leerkrachten hebben. Dit om de eigen zorg in de groep te kunnen realiseren (en natuurlijk ook wanneer we bij een ziekte voor een voldongen feit staan dat er geen invallers meer zijn, wat de laatste tijd steeds vaker voorkomt. ) groep maandag dinsdag woensdag donderdag vrijdag 1/2 Juf Annemiek (alleen de Juf Annemiek *) 1 Juf Annemiek Juf Herma Juf Herma (ochtend) ochtend) (om de week) en Juf Herma (elke week) 3 Juf Nanda Juf Nanda 4 Juf Antonien Juf Antonien 3/4 Juf Antonien Juf Antonien Juf Antonien

4 5/6 Meester Jaap Meester Jaap Juf Marjolein *)2 7/8 Juf Henriette Juf Henriëtte en Meester Erik ICT gedragsspecialist IB Meester Erik (dinsdagmiddag) Juf Marieke Juf Marjolein en Meester Jaap Muziekspecialist Juf Henriette (woensdag om de week) Directie Juf Irma Juf Irma Juf Irma Juf Marjolein (om de week)/ Meester Jaap Meester Erik Meester Erik Meester Erik Meester Jaap (donderdagmiddag) *)1 Enkele momenten zal juf Herma ook op dinsdag aanwezig zijn. *)2 In groep 5/6 komt een nieuwe juf, juf Marjolein Boshoeve uit Vriezenveen. Ze geeft nu les op de Sleutel (Dobbelsteen) in Vroomshoop en daarvoor op Cbs. De Maten in Den Ham. Zij en meester Jaap zijn samen verantwoordelijk voor groep 5/6. *)3 Zoals u ziet hebben alle kinderen op de woensdagmorgen om de week muziekles van juf Henriette. Helaas is onze aanvraag m.b.t. muziekimpulsen niet gehonoreerd, maar met de opmerking die we gekregen hebben, gaan we in oktober 2016 alsnog de nieuwe aanvraag doen. Muziek krijgt bij ons op school hoe dan ook een impuls met vaste muzieklessen op de woensdag om de week. Schoolgids Inmiddels wordt de laatste hand gelegd aan de schoolgids voor volgend jaar. Deze wordt in principe alleen aan nieuwe ouders/ leerlingen meegegeven. De schoolgids is ook online via de website te lezen. Stelt u prijs op een papieren exemplaar? Geef dit dan aan bij i.roelofs@sco-t.nl website In de zomervakantie worden alle foto s weer van de site gehaald. Wilt u nog foto s downloaden? Doe dit dan voor de zomervakantie Vele handen maken licht werk Vanavond is de grote schoonmaak van onze school! We hopen dat er veel ouders komen helpen om de klassen weer fris en schoon te maken! We beginnen om uur. Wellicht wordt u ook nog benaderd door de klassenmoeders of leerkrachten voor hulp! Eén vader heeft zich aangemeld om te helpen op het plein (vegen van het zand) en andere pleinklussen. Mochten er nog meer vaders willen helpen, dan zou dat gezelliger en fijn zijn. We willen o.a. op advies van de leerlingenraad drie stekelbosjes verwijderen/ herplaatsen (zodat onze ballen niet zo snel lek gaan). Inmiddels hebben we 2 vaders die hebben aangegeven te willen helpen.

5 Om alvast te noteren Op donderdag 15 september zijn de kinderen uit groep 1 en 2 vrij. De beide leerkrachten bezoeken in Apeldoorn een conferentie over het jonge kind. Het jonge kind event. Noteert u dit alvast op uw eigen kalender? Deze datum staat ook op de nieuwe schoolkalender die u na de zomervakantie ontvangt. Oproepje: Wie wil volgend jaar het team versterken bij de volgende commissies: - Schoolbibliotheek (reserveouders of vaste uitleenouders) op maandag, dinsdag, donderdag of vrijdagmiddag van uur tot ongeveer uur) - Luizenmoeders/ vaders (na elke vakantie op de maandagmorgen, m.u.v. de zomervakantie, dan is het op dinsdagmorgen). Tijdstip: uur tot ongeveer uur. Meesters en juffendag Morgen is het weer zover. Dan zijn we allemaal tegelijk jarig! (en Meester Jaap echt!). Je mag je fruittas meenemen, maar je krijgt die ochtend natuurlijk ook wel lekkere dingen. s Middags hebben we een filmmiddag. In alle groepen wordt film gekeken en jij mag beslissen waar je gaat kijken! Dat wordt vast een gezellige dag! En natuurlijk mag je verkleed komen. Ook kinderen van de instroomgroep zijn s middags van harte welkom. Overblijf voor het schooljaar Gelukkig hebben een aantal ouders aangegeven dat zij wel overblijf willen gaan organiseren voor het komend schooljaar. Jolanda Tempert, Brenda Zagers en Miranda Hoff hebben aangeven dat zij dit voor hun rekening nemen. In principe organiseren we voor de maandag, dinsdag, donderdag en vrijdag overblijf (op vrijdag nog even afhankelijk van het aantal kinderen, we starten in ieder geval). Ook hebben we een tweetal ouders op reserve. In het nieuwe schooljaar, op de eerste nieuwsbrief zullen de gegevens van deze nieuwe ouders staan (o.a. het telefoonnummer voor bijzonderheden). Hartelijk dank voor alle aanmeldingen! Schooltennis Aanstaande vrijdag gaan we in plaats van naar de Stamper, naar de tennisbanen en krijgen we daar vanaf groep 3 tennislessen. De kinderen mogen al in sportkleren op school komen. We spelen op gravelbanen, dus houd rekening met sportschoenen die wel een beetje vies kunnen worden. Ook het profiel mag niet te grof zijn. Website Kijkt u ook op onze website? We proberen de informatie ook via de website zo recent mogelijk te houden. Overblijf op school Het contactnummer voor de overblijf is: van Renate Hoff of van Evelien Bos. U kunt hier ook mededelingen doorgeven over het wel of niet aanwezig zijn van uw kind (eren) bij de overblijf op school. Ook op vrijdag is er de mogelijkheid tot overblijven (voor de groepen 5 8).

6 Schoolfeest Volgende week is het zover, het schoolfeest op donderdag 14 juli. Inmiddels hebben een groot aantal ouders zich aangemeld om te komen helpen. Dat is fijn. Zij krijgen binnenkort bericht. Het ochtendprogramma vindt plaats in de eigen klas en na de pauze nemen we afscheid van groep 8. Vanaf ongeveer uur zal het team + ouders van groep 8 leerlingen een slagbalwedstrijd houden tegen de kinderen van groep 8. We zijn benieuwd wie er gaat winnen. De andere kinderen zijn natuurlijk supporter. s Middags gaan we een vossenjacht houden in het centrum van Vriezenveen. U krijgt hierover volgende week nog specifieke informatie! Omdat we afhankelijk zijn van een aantal factoren. U ontvangt deze informatie op dinsdag 12 juli per mail. Kleuternieuws Dit is de laatste week dat we werken over vakantie/op reis, de kinderen spelen al leuk op de ingerichte camping met receptie. Bij goed weer mogen ze donderdagmiddag het laatste uur een tentje meenemen (tussen de middag neer laten zetten op het veld voor school) zodat we daar als afsluiting nog kunnen spelen, ook mogen ze dan campingspelletjes meenemen. Deze week krijgen de kinderen hun gymtas en luizentas mee, wilt u in de vakantie kijken of de gymschoenen nog passen voor het nieuwe schooljaar en de luizentas uitwassen en na de vakantie weer meegeven? Op donderdagmiddag 14 juli is er een vossenjacht, de kinderen van groep 8 zijn als vos verkleed en bevinden zich in het centrum van Vriezenveen, de kinderen zijn ingedeeld in groepjes met een begeleider. Normaal zijn de instroomkinderen niet aanwezig op de middagen, maar als ze het leuk vinden om mee te lopen met een groepje wilt u dit dan even doorgeven aan juf Annemiek of juf Herma? Juf Kim heeft al weer afscheid van ons genomen, we wensen je veel succes met je verdere studie. Ook zullen we in de laatste week afscheid nemen van juf Eline en juf Carmen, bedankt voor jullie inzet en succes bij het zoeken naar een baan! Agenda 5 juli Juffen / meestersdag 8 juli Tennislessen (vanaf groep 3) tijdens de gymlessen 13 juli Oud papier 13 juli Afscheidsavond groep 8 13 juli Rapport mee (groep 1 8) 14 juli Schoolfeest 15 juli Laatste schooldag (groep 1/2 en 8 zijn vrij). Alle andere groepen zijn om uur vrij. Verzoek tot plaatsen Het is bijna zomervakantie! Zes volle weken tijd voor ontspanning. Op de redactie van Kidsproof Twente hebben we de afgelopen weken hard gewerkt om op een zo compleet mogelijke Uitagenda voor ouders & kinderen te maken met alle kinderactiviteiten in onze regio, die wekelijks wordt aangevuld.

7 Op de Uitagenda van Kidsproof Twente vind je volop leuke tips voor uitjes in de natuur, boerderijactiviteiten, leuke workshops in de musea, speciale kindervoorstellingen in de theaters, verkoelende wateractiviteiten en nog veel meer! Zowel gratis als low budget en betaalde activiteiten. Allemaal in onze eigen, directe omgeving. Ideaal voor ouders van kinderen in de leeftijd van 2 tot 12 jaar. Zomervakantie tip! Kent u Kidsproof Twente al? Op deze website vindt u een handige Uitagenda met veel tips voor uitjes in de natuur, boerderij-activiteiten, leuke workshops in de musea, speciale kindervoorstelling in de theaters, verkoelende wateractiviteiten en nog veel meer! Extra fijn: u vindt hier ook tips voor gratis en low budget activiteiten! Zomerse groet, Nicole Stassen & Wencke Steggink Sitemanagers Kidsproof Twente

We wensen jullie een fijne dag!!! Kind op maandag

We wensen jullie een fijne dag!!! Kind op maandag Datum:20 juni 2016 Nieuwsbrief: 20 Jaargang: 7 Kind op maandag Week 25:20 juni 24 juni Thema: Zie je wel? Jona wordt nog een keer geroepen door God, nu gaat hij wel naar Nineve. De stad komt tot inkeer

Nadere informatie

Datum: 22-02-2016 Nieuwsbrief: 13 Jaargang: 7

Datum: 22-02-2016 Nieuwsbrief: 13 Jaargang: 7 Datum: 22-02-2016 Nieuwsbrief: 13 Jaargang: 7 In en om school Ook de afgelopen week hebben we te maken gehad met invaljuffen op de Rehoboth. Juf Herma was de gehele week afwezig door het overlijden van

Nadere informatie

In en om school Vakantie! Bijna vakantie. Nog even en wij zijn vrij. Dan gaan we lekker niks doen. Het schooljaar is voorbij.

In en om school Vakantie! Bijna vakantie. Nog even en wij zijn vrij. Dan gaan we lekker niks doen. Het schooljaar is voorbij. In en om school Vakantie! Bijna vakantie. Nog even en wij zijn vrij. Dan gaan we lekker niks doen. Het schooljaar is voorbij. We gaan de klas opruimen: de posters van de wand. De boeken in de kasten, de

Nadere informatie

Kind op maandag. Datum: 29-06-2015 Nieuwsbrief: 21 Jaargang: 6

Kind op maandag. Datum: 29-06-2015 Nieuwsbrief: 21 Jaargang: 6 Kind op maandag Datum: 29-06-2015 Nieuwsbrief: 21 Jaargang: 6 Week 27: 29 juni 3 juli Thema: Wat dan wel? Elisa en de andere profeten zijn aan het eten, maar het smaakt bitter. Een handvol meel maakt een

Nadere informatie

Datum:3 juli 2017 Nieuwsbrief: 20 Jaargang: 8

Datum:3 juli 2017 Nieuwsbrief: 20 Jaargang: 8 Datum:3 juli 2017 Nieuwsbrief: 20 Jaargang: 8 In en om school Op donderdag 13 juli is juf Herma afwezig. Haar zoon en schoondochter trouwen deze dag en we wensen het bruidspaar en de familie heel veel

Nadere informatie

De God van de vrede, geeft jou Zijn zegen op alle wegen die je zult gaan.

De God van de vrede, geeft jou Zijn zegen op alle wegen die je zult gaan. Datum:9 juli 2018 Nieuwsbrief: 20 Jaargang: 9 De God van de vrede, geeft jou Zijn zegen op alle wegen die je zult gaan. Wanneer het meevalt of soms ook tegen bij zon en bij regen, zal Hij naast je staan.

Nadere informatie

Jan Naardingweg PN Noordscheschut T: E:

Jan Naardingweg PN Noordscheschut T: E: Jan Naardingweg 56 7914 PN Noordscheschut T: 0528-341268 E: info@regenboognoordscheschut.nl www.regenboognoordscheschut.en3.nl 8 juli 2015 AGENDA BIJBELVERHALEN Ma 11 s Avonds Peanutbal groep 8 tegen de

Nadere informatie

VAN DE DIRECTIE. Geachte ouders en beste kinderen,

VAN DE DIRECTIE. Geachte ouders en beste kinderen, VAN DE DIRECTIE 20-07-2017 Geachte ouders en beste kinderen, Morgen begint de zomervakantie! Lekker uitrusten na een lange periode van hard werken. Want dat is wat de kinderen en leerkrachten zeker hebben

Nadere informatie

Goede en barmhartige God, als ons leven een grote reis is laten we dan allemaal reisgenoten zijn, ouders en kinderen, vrienden en vreemden.

Goede en barmhartige God, als ons leven een grote reis is laten we dan allemaal reisgenoten zijn, ouders en kinderen, vrienden en vreemden. Datum:25 juni 2018 Nieuwsbrief: 19 Jaargang: 9 Goede en barmhartige God, als ons leven een grote reis is laten we dan allemaal reisgenoten zijn, ouders en kinderen, vrienden en vreemden. Geef ons de kracht,

Nadere informatie

Week 23: 5 t/m 9 juni 2017 Week 24: juni 2017

Week 23: 5 t/m 9 juni 2017 Week 24: juni 2017 Datum:6 juni Nieuwsbrief: 18 Jaargang: 8 In en om school Net voor het Hemelvaart weekend werd de score van de cito toets bekend. We zijn trots op groep 8. Ze hebben door hun Cito toets laten zien, dat

Nadere informatie

Nieuwsbrief juli 2016

Nieuwsbrief juli 2016 Kwadijk 92, 1471 CE Kwadijk Nieuwsbrief juli 2016 Belangrijke data juli: 6 juli Studiedag, kinderen vrij 7 juli Rapport mee 7/8 juli Kleuterspellen mee naar huis, schoonmaak 11 juli Bedankochtend 11 juli

Nadere informatie

Wervelwindt. Kentalis Terwindt. Informatieblad van Kentalis Terwindt voor ouders/verzorgers, schooljaar , week 29.

Wervelwindt. Kentalis Terwindt. Informatieblad van Kentalis Terwindt voor ouders/verzorgers, schooljaar , week 29. Wervelwindt Kentalis Terwindt Informatieblad van Kentalis Terwindt voor ouders/verzorgers, schooljaar 2014-2015, week 29 Wervelwindt Vanuit het managementteam De laatste schoolweken zijn heel snel voorbij

Nadere informatie

Jarigen De komende weken zijn de volgende jarige kinderen en leerkrachten:

Jarigen De komende weken zijn de volgende jarige kinderen en leerkrachten: Datum: 11-04-2016 Nieuwsbrief: 16 Jaargang: 7 In en om school Kind op maand Week 15: 11 april 16 april Thema: Bij jou thuis Ruth is geboren in Moab, maar gaat op weg naar Bethlehem. Ze gaat met haar schoonmoeder

Nadere informatie

Jaargang juli 2016

Jaargang juli 2016 Het thema van Kind op maandag is Mooi! De laatste twee weken van het schooljaar vertellen we gelijkenissen van Jezus over het koninkrijk van de hemel. Ik zie meer (Mattheus 3: 31-32, 44,45-46) Jezus vertelt

Nadere informatie

Jan Naardingweg 56 7914 PN Noordscheschut T: 0528-341268 E: info@regenboognoordscheschut.nl www.regenboognoordscheschut.en3.nl

Jan Naardingweg 56 7914 PN Noordscheschut T: 0528-341268 E: info@regenboognoordscheschut.nl www.regenboognoordscheschut.en3.nl Jan Naardingweg 56 7914 PN Noordscheschut T: 0528-341268 E: info@regenboognoordscheschut.nl www.regenboognoordscheschut.en3.nl 1 juli 2016 AGENDA BIJBELVERHALEN Za 2 Oud Papier IK ZIE MEER Ma 4 Contactmiddag

Nadere informatie

Nieuwsbrief van de Sint Gerardusschool 2017

Nieuwsbrief van de Sint Gerardusschool 2017 Nieuwsbrief van de Sint Gerardusschool 2017 Agenda Deze week Dag Woensdag Vrijdag Datum 19-07-2017 21-07-2017 Tijd 8:45 9:30 uur v.a. 12:00 uur Activiteit Musical groep 8 Slotviering Vakantie kinderen

Nadere informatie

In de mail waarin u als ouders geïnformeerd wordt over het schoolfruit, zal het schema voor de volgende week genoemd worden waarop ik aanwezig ben.

In de mail waarin u als ouders geïnformeerd wordt over het schoolfruit, zal het schema voor de volgende week genoemd worden waarop ik aanwezig ben. Datum: 30-11-2015 Nieuwsbrief: 8 Jaargang: 7 In en om school Afgelopen week is mij gevraagd om de ziektewaarneming van de directeur uit Den Ham te doen. De directeur van Cbs. De Smithoek is tot de kerstvakantie

Nadere informatie

De Globe. Een interessante Globe met leuke verhaaltjes en belangrijke weetjes!

De Globe. Een interessante Globe met leuke verhaaltjes en belangrijke weetjes! Om de vrijdag krijgen onze leerlingen de Globe (nieuwsbrief) mee. Hierin leest u informatie over de activiteiten die plaatsvinden of al hebben plaatsgevonden. De Globe wordt in kleur aan uw kind meegegeven.

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Juli donderdag 20 juli uur doordraai-uur gr. 1 t/m 7

Nieuwsbrief. Juli donderdag 20 juli uur doordraai-uur gr. 1 t/m 7 In deze nieuwsbrief: Nieuwsbrief Juli 2017 Voor op de kalender Musical groep 8 Doorstroom groep 8 Uitnodiging Feestelijk Overblijven Feestje gemist? En de keuze is gevallen op Vakantiebieb Groepsindeling

Nadere informatie

( kijk op voor o.a. de jaarkalender, vakanties, agenda en het laatste nieuws )

( kijk op  voor o.a. de jaarkalender, vakanties, agenda en het laatste nieuws ) Belangrijke data: 8 juli 13 juli 14 juli 15 juli 16 juli t/m 28 augustus Rapporten gaan mee Doorschuifochtend op bezoek bij de nieuwe juf/ meester/ klas Schoolfeest en afscheid Vera, Birgit en Nelleke

Nadere informatie

Kind op maandag Week 10: 5 maart tot 9 maart 2018 Week 11: 12 maart tot 16 maart 2018 Thema: Ik help je wel

Kind op maandag Week 10: 5 maart tot 9 maart 2018 Week 11: 12 maart tot 16 maart 2018 Thema: Ik help je wel Datum:5 maart 2018 Nieuwsbrief: 12 Jaargang: 9 In en om school Job Sportel heeft op zaterdag 17 februari meegedaan aan het NK onder de 12 jaar (zwemmen). Hij heeft een persoonlijk record gezwommen op de

Nadere informatie

Nieuwsbrief van de Sint Gerardusschool 12 juli 2016

Nieuwsbrief van de Sint Gerardusschool 12 juli 2016 Nieuwsbrief van de Sint Gerardusschool 12 juli 2016 Foto van de week Vorige week is groep 8 drie dagen op kamp geweest. Het was fantastisch. Deze week staat voor groep 8 in het teken van de musical en

Nadere informatie

Jarig. CBS Willem-Alexander Verlengde Vaart NZ 37 7887 EE ERICA 0591-301623 : willemalexander@viviani.nl www.willem-alexander-erica.

Jarig. CBS Willem-Alexander Verlengde Vaart NZ 37 7887 EE ERICA 0591-301623 : willemalexander@viviani.nl www.willem-alexander-erica. CBS Willem-Alexander Verlengde Vaart NZ 37 7887 EE ERICA 0591-301623 : willemalexander@viviani.nl www.willem-alexander-erica.nl 22 juni 5 juli 2016 jaargang 16 nr. 20 Jarig woensdag 29 juni Mirte gr. 5

Nadere informatie

We wensen jullie een fijne dag!!! Kind op maandag

We wensen jullie een fijne dag!!! Kind op maandag Datum:6 juni 2016 Nieuwsbrief: 19 Jaargang: 7 Kind op maandag Week 23: 6 10 juni 2016 Thema: Alles loopt anders Haman bedenkt een eerbetoon voor een belangrijke man. Hij denkt dat het om hemzelf gaat,

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Juni 2015. Juf Marije voortaan als Marije Maassen van den Brink door het leven gaat?

Nieuwsbrief. Juni 2015. Juf Marije voortaan als Marije Maassen van den Brink door het leven gaat? In deze nieuwsbrief: Nieuwsbrief Juni 2015 Wist u dat? Nieuws uit groep 1 & 2 Musical groep 8 Groepsindeling 2015-2016 Uitnodiging Feestelijk Overblijven Onderzoek continurooster Oud papier Zomerlezen

Nadere informatie

Nieuwsbrief juli Verderop in deze nieuwsbrief. De komende maand: Agenda. zondag 1 juli e Communie groep 4. maandag 9 juli 2018

Nieuwsbrief juli Verderop in deze nieuwsbrief. De komende maand: Agenda. zondag 1 juli e Communie groep 4. maandag 9 juli 2018 Nieuwsbrief juli 2018 Jaargang 27 Nummer 11 De komende maand: Agenda 1 juli 2018 10.00 uur 1e Communie in de kerk 4 juli 2018 Brandweerlessen in alle groepen 5 juli 2018 Continurooster i.v.m. studiemiddag

Nadere informatie

AGENDA. Bijbelverhalen

AGENDA. Bijbelverhalen maandag 17 augustus woensdag 19 augustus OPA AGENDA 02 juli 2015 jaargang 17 nr. 40 1e schooldag, u bent hartelijk welkom om uw kind(eren) in de klas te brengen, zodat u een kijkje in de klas kunt nemen

Nadere informatie

Nieuwsbrief 19 juli Welkom aan. Agenda. Beste ouders/verzorgers,

Nieuwsbrief 19 juli Welkom aan. Agenda. Beste ouders/verzorgers, Nieuwsbrief 19 juli 2017 Beste ouders/verzorgers, De laatste Nieuwsbrief van dit schooljaar alweer. Volgend jaar krijgt de nieuwsbrief een nieuwe vorm. Daar past ook een nieuwe naam bij. Daarom willen

Nadere informatie

Nieuwsbrief CBS Anne de Vries. juni jaargang 21 / nummer 10

Nieuwsbrief CBS Anne de Vries. juni jaargang 21 / nummer 10 Nieuwsbrief CBS Anne de Vries juni 2016 - jaargang 21 / nummer 10 Van de directie Team In de afgelopen periode hebben we hulp gehad van een LIO-stagiair, meester Jorik Woltmeijer. Meester Woltmeijer heeft

Nadere informatie

Nieuwsbrief 4 juli 2016. Vakantie

Nieuwsbrief 4 juli 2016. Vakantie Openbare Basis Est Dorpsstraat 3 4185 NA EST www.obsest.nl directie@obsest.nl Nieuwsbrief 4 juli 2016 Vakantie Hoewel het weer nog niet zo zomers is, is het toch echt bijna zomervakantie. Het team van

Nadere informatie

Veldhoflanden 92 7542 LX Enschede telefoon: 053 4771751 email: bomans-dir@skoe.nl Nr. 35 05-06-2014

Veldhoflanden 92 7542 LX Enschede telefoon: 053 4771751 email: bomans-dir@skoe.nl Nr. 35 05-06-2014 Veldhoflanden 92 7542 LX Enschede telefoon: 053 4771751 email: bomans-dir@skoe.nl Nr. 35 05-06-2014 Hemelvaart en Pinksteren Na de Hemelvaart volgt 10 dagen later altijd Pinksteren. Pinksteren is meer

Nadere informatie

Nieuwsbrief 21: 20 juli 2017

Nieuwsbrief 21: 20 juli 2017 Nieuwsbrief 21: 20 juli 2017 Inhoud Water afscheid groepen 8 Pauzeplan vijf-gelijke-dagen-model Lunchen op school Tussendoortje voor de ochtend Van de overblijfadministratie Schoonmaakavond Kalender nieuwe

Nadere informatie

Jarigen. Welkom Yasmin Zeroual is 4 jaar geworden en gestart in groep 1. Yasmin, we wensen je veel plezier op onze school.

Jarigen. Welkom Yasmin Zeroual is 4 jaar geworden en gestart in groep 1. Yasmin, we wensen je veel plezier op onze school. Jaargang 7 Nummer 20 4 juli 2016 AGENDA Maandag 4 juli Maandag 4 juli Dinsdag 5 juli Donderdag 7 juli Week van maandag 11 juli Week van maandag 11 juli Woensdag 13 juli Vrijdag 15 juli Vrijdag 15 juli

Nadere informatie

22 e jaargang nr juli 2018

22 e jaargang nr juli 2018 22 e jaargang nr.13 13 juli 2018 Beste ouders, verzorgers en belangstellenden van de leerlingen van Het Mozaïek, Hierbij ontvangt u de laatste nieuwsbrief van dit schooljaar. De eerstvolgende nieuwsbrief

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Van de directie. Beste ouders, En dan is het echt zomervakantie! We beginnen weer op maandag 29 augustus.

Nieuwsbrief. Van de directie. Beste ouders, En dan is het echt zomervakantie! We beginnen weer op maandag 29 augustus. Nieuwsbrief 15 juli 2016 Oranjestraat 28, 7681 DN Vroomshoop, tel: 0546-642137 Van de directie Beste ouders, En dan is het echt zomervakantie! We beginnen weer op maandag 29 augustus. Namens het team wens

Nadere informatie

Inhoud week 29 1. Laatste nieuwtjes van de Buut 2. September en oktober kalender 3. Schoolreis nieuws 4. Bedankje 5. CKC nieuws 6.

Inhoud week 29 1. Laatste nieuwtjes van de Buut 2. September en oktober kalender 3. Schoolreis nieuws 4. Bedankje 5. CKC nieuws 6. Lijnbaan 317 2728 AG Zoetermeer 079-342 20 57 Email: info@debuut.unicoz.nl Website: www.debuut.unicoz.nl 19-07-2013 Nr. 43 Inhoud week 29 1. Laatste nieuwtjes van de Buut 2. September en oktober kalender

Nadere informatie

Nieuwsbrief 35 16 juni 2014

Nieuwsbrief 35 16 juni 2014 Nieuwsbrief 35 16 juni 2014 Oranjestraat 28, 7681 DN Vroomshoop, tel: 0546-642137 Van de directie Beste ouders, Afgelopen donderdag kreeg u een extra nieuwsbrief over de formatie van het komend schooljaar

Nadere informatie

Intro Geachte ouders/ verzorgers, Trefwoord Week 2 en 3 (9 t/m 20 januari): Een goed begin

Intro Geachte ouders/ verzorgers, Trefwoord Week 2 en 3 (9 t/m 20 januari): Een goed begin Intro Geachte ouders/ verzorgers, Wij kijken terug op een goed 2016, waarin we goede onderwijsresultaten hebben behaald met de kinderen en een veilige school zijn geweest voor leerlingen, teamleden en

Nadere informatie

Immanuël-Nieuws. Themadienst: school thuis en kerk. Afscheid. Schooljaar 2016/2017. Studiedagen. Sing-out. Vossenjacht

Immanuël-Nieuws. Themadienst: school thuis en kerk. Afscheid. Schooljaar 2016/2017. Studiedagen. Sing-out. Vossenjacht Studiedagen Mooi om te horen dat veel ouders gebruik maken van het lange weekend volgende week om te genieten van een korte vakantie. Vrijdagmorgen 23 juni zijn de groepen 1 t/m 4 vrij, vrijdagmiddag zijn

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF VOOR OUDERS & LEERLINGEN Schooljaar 2015/ juli nummer 39

NIEUWSBRIEF VOOR OUDERS & LEERLINGEN Schooljaar 2015/ juli nummer 39 NIEUWSBRIEF VOOR OUDERS & LEERLINGEN Schooljaar 2015/2016 1 juli nummer 39 Agenda 5 juli kennismaking in de nieuwe groep 11 juli afscheid meester Simon 5 juli rapportengesprekken 13 juli afscheid meester

Nadere informatie

agenda belangrijk mag verkleed komen op 6 juli: zomerfeest

agenda belangrijk mag verkleed komen op 6 juli: zomerfeest agenda wo. 6 juli vr. 8 juli t/m vr. 19 aug. belangrijk groep 1 t/m 4 zomerfeest zomervakantie mag verkleed komen op 6 juli: zomerfeest Beste ouders, Nog een paar dagen en dan eindigt het schooljaar 2015

Nadere informatie

Agenda. Mama verwendag kleuters. Overleg OR jubileum Schoolkorfbal groep 3/4 Rondleiding nieuwe ouders. Inloopochtend groep 6

Agenda. Mama verwendag kleuters. Overleg OR jubileum Schoolkorfbal groep 3/4 Rondleiding nieuwe ouders. Inloopochtend groep 6 Agenda 22 mei t/m 2 juni Cito toetsweek 24 mei 25 / 26 mei 30 mei 30 mei 31 mei 31 mei 1 juni 1 juni 2 juni 2 juni 5 t/m 11 juni 12 juni 12 juni 13 juni 14 juni 12 t/m 16 juni 23 juni Mama verwendag kleuters

Nadere informatie

20 april 2017 Belangrijke data. 2 Afronding van het overblijfgeld (herinnering voor na de meivakantie)

20 april 2017 Belangrijke data. 2 Afronding van het overblijfgeld (herinnering voor na de meivakantie) 20 april 2017 Belangrijke data 22 april t/m 7 mei: vakantie 8 mei : Hoofdluiscontroleweek mei: Commissie laatste schooldag 11 mei: MR vergadering 17 mei: Oversteekexamen groepen 5 19 mei: Spelletjesochtend

Nadere informatie

Hierbij ontvangt u alweer de laatste nieuwsbrief van dit school jaar.

Hierbij ontvangt u alweer de laatste nieuwsbrief van dit school jaar. 16 Geachte ouder(s) / verzorger(s), Hierbij ontvangt u alweer de laatste nieuwsbrief van dit school jaar. Luizenmoeder of vader Na elke vakantie controleren we de kinderen op hoofdluis. Nu is bijna het

Nadere informatie

Kind op maandag. over Johannes en over Jezus. Maar ook. over de wereld, over alle mensen die bevrijd zullen worden.

Kind op maandag. over Johannes en over Jezus. Maar ook. over de wereld, over alle mensen die bevrijd zullen worden. Datum:12 december Nieuwsbrief: 8 Jaargang: 8 In en om school Deze periode zijn we vooral stil. Stil van de lichtjes om ons heen Stil luisteren we naar de verhalen uit de Bijbel die een geboorte aankondigen.

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Van de directie. Oranjestraat 28, 7681 DN Vroomshoop, tel: Beste ouders,

Nieuwsbrief. Van de directie. Oranjestraat 28, 7681 DN Vroomshoop, tel: Beste ouders, Nieuwsbrief 21 juli 2017 Oranjestraat 28, 7681 DN Vroomshoop, tel: 0546-642137 Van de directie Beste ouders, Al weer een schooljaar voorbij. Wat gaat het toch snel. We willen nog een aantal mensen bedanken:

Nadere informatie

Nieuwsbrief 19 d.d

Nieuwsbrief 19 d.d Belangrijke data Dinsdag 4 juli 2017 Nieuwsbrief 19 Vrijdag 7 juli 2017 Maandag 10 juli t/m vrijdag 18 augustus 2017 Maandag 21 augustus 2017 Nieuwsbrief 19 d.d. 04-07-2017 Laatste schooldag, alle leerlingen

Nadere informatie

Algemene mededelingen Schoolreis De schoolreis naar Toverland van groep 3 t/m 7 was erg leuk. Alle hulpouders willen wij bedanken!

Algemene mededelingen Schoolreis De schoolreis naar Toverland van groep 3 t/m 7 was erg leuk. Alle hulpouders willen wij bedanken! Weekbrief 20 juni 2016 Algemene mededelingen Schoolreis De schoolreis naar Toverland van groep 3 t/m 7 was erg leuk. Alle hulpouders willen wij bedanken! Eindvoorstelling Donderdag 30 juni is de jaarlijkse

Nadere informatie

Immanuël-Nieuws. Opening schooljaar. Fancy fair. Schooljaar 2014/2015. Fietsen. Nieuwe gezichten. Informatieavond

Immanuël-Nieuws. Opening schooljaar. Fancy fair. Schooljaar 2014/2015. Fietsen. Nieuwe gezichten. Informatieavond Schooljaar 204/205 Fietsen Juf Barbara en juf Herma hebben deze week het plaatsen van de fietsen goed geregeld. Iedereen heeft zijn of haar fiets keurig neergezet en er blijkt ineens meer plek te zijn.

Nadere informatie

Immanuël-Nieuws. Afscheid. Welkom. Schoonmaakavond. Schooljaar 2016/2017. Oproep overblijfmoeders. Oproep oversteekouders

Immanuël-Nieuws. Afscheid. Welkom. Schoonmaakavond. Schooljaar 2016/2017. Oproep overblijfmoeders. Oproep oversteekouders Oproep overblijfmoeders Het moment van tussenschoolse opvang (overblijven) loopt momenteel goed met een aantal vaste overblijfmoeders. Helaas is het aantal overblijfouders een beetje krap. Regelmatig worden

Nadere informatie

Basisschool de Pas. Tel.: 077-3060900 E-mail: info@bsdepas.nl Website: www.bsdepas.nl

Basisschool de Pas. Tel.: 077-3060900 E-mail: info@bsdepas.nl Website: www.bsdepas.nl Basisschool de Pas Averbodestraat 19 5988 AW Helden Tel.: 077-3060900 E-mail: info@bsdepas.nl Website: www.bsdepas.nl JAARGANG 2014-2015, nummer 29 Donderdag 9 april 2015 Vakantie- en vrije dagenrooster

Nadere informatie

Kind op maandag. Lied van de week: Opwekking 734: Adem om van U te zingen. Lied van de week: Opwekking 733: Tienduizend redenen

Kind op maandag. Lied van de week: Opwekking 734: Adem om van U te zingen. Lied van de week: Opwekking 733: Tienduizend redenen Datum: 9 februari 2015 Nieuwsbrief 12 Jaargang: 6 REHOBODE In en om school Juf Herma is nog steeds ziek. Zij heeft de ziekte van Ménière. De vervanging wordt gedaan door juf Sandra. Per dag en per week

Nadere informatie

s Middags afscheid groep 8 (groep 1 t/m 7 om uur vrij) 14 en 15 juli Kinderen van groep 8 zijn vrij

s Middags afscheid groep 8 (groep 1 t/m 7 om uur vrij) 14 en 15 juli Kinderen van groep 8 zijn vrij Nieuwsbrief nr. 21 1 juli 2016 Agenda Maandag 4 juli Verplichte 10-minutengesprekken Dinsdag 5 juli MR-vergadering Donderdag 7 juli Verplichte 10-minutengesprekken Vrijdag 8 juli Tweede rapport mee Woensdag

Nadere informatie

Nieuwsbrief MEI Beste ouder(s)/verzorger(s) van onze leerlingen,

Nieuwsbrief MEI Beste ouder(s)/verzorger(s) van onze leerlingen, Nieuwsbrief Beste ouder(s)/verzorger(s) van onze leerlingen, Na alle activiteiten van de afgelopen periode met ter afsluiting deze week de koningsspelen en de eindcito van groep 8 is het tijd om even uit

Nadere informatie

September Welkom op onze school. Nieuwe leerlingen in de maand september zijn: Stijn Zaaijer Lynn Bonvanie

September Welkom op onze school. Nieuwe leerlingen in de maand september zijn: Stijn Zaaijer Lynn Bonvanie September 2015 Welkom op onze school. Nieuwe leerlingen in de maand september zijn: Stijn Zaaijer Lynn Bonvanie Voor de zomer vakantie is Kelvin Zwart begonnen in groep 1, in groep 2 is Henk Schaefer na

Nadere informatie

WOENSDAG 5 JULI Beste ouders,

WOENSDAG 5 JULI Beste ouders, WOENSDAG 5 JULI 2017 Beste ouders, JUF ANS EN JUF JANNEKE Met een lach en een traan zwaaien we vandaag de kinderen van groep 8 uit. We wensen jullie allemaal heel veel plezier en geluk op jullie nieuwe

Nadere informatie

HEEL HARTELIJK BEDANKT

HEEL HARTELIJK BEDANKT Nr. 1- schooljaar 2016-2017 Agenda Een nieuw schooljaar VPCBO strandbal Vossenjacht KLasbord Agenda 5 september: Maandopening Startactiviteit met ouders (18:00 uur tot 19:00 uur) 6 september: Informatieavond

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF Juli Beste ouders en verzorgers,

NIEUWSBRIEF Juli Beste ouders en verzorgers, NIEUWSBRIEF Juli 2019 Beste ouders en verzorgers, Voor u ligt alweer de laatste nieuwsbrief van dit schooljaar, nog een paar dagen en het is zomervakantie, dit is door heel de school te zien en te merken.

Nadere informatie

Fellenoortje mei 2019

Fellenoortje mei 2019 Fellenoortje mei 2019 Beste ouders/verzorgers, Het schooljaar is al bijna weer voorbij. Met elkaar zijn we bezig met de voorbereidingen voor het nieuwe schooljaar 2019-2020. In dit Fellenoortje lees je

Nadere informatie

We wensen u allen een goed en voorspoedig 2017! Team Cbs. Rehoboth

We wensen u allen een goed en voorspoedig 2017! Team Cbs. Rehoboth Datum:9 januari 2017 Nieuwsbrief: 9 Jaargang: 8 In en om school God van alle mensen en alle landen. Toen u met ons begon zei u niet: jij hoort er wel bij en jij niet! U maakte ons en zette ons op onze

Nadere informatie

Zo kunt u als ouders ook even meegenieten van onze prachtige hal!

Zo kunt u als ouders ook even meegenieten van onze prachtige hal! Datum: 14-03-2016 Nieuwsbrief: 14 Jaargang: 7 In en om school Niet alleen het weer laat ons zien dat het steeds meer lente gaat worden, ook in onze school ziet het er gezellig en vrolijk uit. We komen

Nadere informatie

Nieuwsbrief 19 oktober 2018

Nieuwsbrief 19 oktober 2018 Nieuwsbrief 19 oktober 2018 Iets leuks.. groep 6a heeft een gave lipdub gemaakt, Kom Erbij! Deze is te zien in onze app (onder het kopje nieuws) en op facebook. Ga deze zeker kijken! 1 Mededelingen Onze

Nadere informatie

Infopunt 13 9 juni 2014

Infopunt 13 9 juni 2014 Infopunt 13 9 juni 2014 Heeft iedereen genoten van dit prachtige Pinksterweekend? Was het een gezellige kermis in ons mooie dorp Aartswoud? Wij zijn bezig met de laatste loodjes wat school betreft. Nog

Nadere informatie

Nieuwsbrief Juni 2017 Jaargang:

Nieuwsbrief Juni 2017 Jaargang: Nieuwsbrief Juni 2017 Jaargang: 2016-2017 Belangrijke data in juni en juli Juni Juli 1 juni Sportdag ( gr. 1 t/m 4 vrij ) 3 juli Schoolreis groep 1 t/m 7 2 juni Margedag, leerlingen vrij 4 juli Maandopening

Nadere informatie

Zwemmen wijd en sluit Fietsen: kijk uit! Kijk uit! Kind op maandag

Zwemmen wijd en sluit Fietsen: kijk uit! Kijk uit! Kind op maandag Datum:23 januari 2017 Nieuwsbrief: 10 Jaargang: 8 In en om school Deze periode staat in het teken van de Cito toetsen. Deze toetsen worden in groep 2 8 afgenomen. Ook krijgt groep 8 de adviezen deze periode

Nadere informatie

Jaargang 23 nummer 10 Donderdag 10 november 2016

Jaargang 23 nummer 10 Donderdag 10 november 2016 Jaargang 23 nummer 10 Donderdag 10 november 2016 Agenda 10-17 november 2016 zondag 13 november maandag 14 november dinsdag 15 november Bijbelrooster Week 46: 14 t/m 18 november 2016 In het profetenhuis

Nadere informatie

Belangrijke data komende periode:

Belangrijke data komende periode: Vrijdag 4 juli 2014 Belangrijke data komende periode: Datum Vrijdag 4 juli 2014 Zaterdag 5 juli t/m zondag 17 augustus 2014 Vrijdag 15 augustus 2014 Maandag 18 augustus 2014 Dinsdag 19 augustus 2014 Woensdag

Nadere informatie

Nieuwsbrief van: Ouderbedankmiddag

Nieuwsbrief van: Ouderbedankmiddag Ouderbedankmiddag Op donderdagmiddag 14 juli hebben we met alle kinderen de ouders, die op welke manier ons dit jaar geholpen hebben bedankt. Met een heerlijk kopje koffie of thee en een stuk cake erbij.

Nadere informatie

Uiteraard zal na het invoeren van het continurooster ook gepeild gaan worden wat de ervaringen zijn van de ouders. MR CBS Rehoboth.

Uiteraard zal na het invoeren van het continurooster ook gepeild gaan worden wat de ervaringen zijn van de ouders. MR CBS Rehoboth. Datum:11 juni 2018 Nieuwsbrief: 18 Jaargang: 9 In en om school Afgelopen vrijdag heeft u per mail een brief namens het bestuur gekregen over de nieuwe privacywetgeving AVG. Vandaag krijgt uw kind een brief

Nadere informatie

Nieuwsbrief JULI Beste ouder(s)/verzorger(s) van onze leerlingen,

Nieuwsbrief JULI Beste ouder(s)/verzorger(s) van onze leerlingen, Nieuwsbrief Beste ouder(s)/verzorger(s) van onze leerlingen, Het einde van het schooljaar nadert, dat kun je aan alles merken. Wat is het jaar weer omgevlogen. Groep 8 is druk met de musical en iedereen

Nadere informatie

ENGELENBURGSCHOOL S C H O O L J O U R N A A L. Ontmoeting. S i n g - in

ENGELENBURGSCHOOL S C H O O L J O U R N A A L. Ontmoeting. S i n g - in ENGELENBURGSCHOOL 23 april 2014 Jaargang 3, nr. 8 IN DIT NUMMER: Ontmoeting Personeel Sing-in Activiteit Afscheid juf Olivier Inspectiebezoek Komend cursusjaar Vakantierooster Schoolfoto s Kamp Koningsspelen

Nadere informatie

Beste ouders / verzorgers,

Beste ouders / verzorgers, Beste ouders / verzorgers, Bij deze sturen wij u de nieuwsbrief van augustus 2018. In deze eerste nieuwsbrief van het schooljaar brengen we u op de hoogte van de lopende activiteiten van dit jaar. Informatieavond

Nadere informatie

Nieuwsbrief. In dit nummer: Data om te onthouden. Jaargang 23, nr juli Een uitgave voor de ouders van Basisschool de Klimboom

Nieuwsbrief. In dit nummer: Data om te onthouden. Jaargang 23, nr juli Een uitgave voor de ouders van Basisschool de Klimboom Nieuwsbrief Een uitgave voor de ouders van Basisschool de Klimboom Jaargang 23, nr. 21 22 juli 2016 Informatiebulletin klimboom@bestonderwijs.nl In dit nummer: Fijne vakantie 1 Fietsen stallen 2 Schoolgids

Nadere informatie

Nieuwsbrief 18 30 april 2015

Nieuwsbrief 18 30 april 2015 Westervalge 5 9989 EB Warffum Telefoon: 42 2330 email: obsjanseniusdevries@lauwerseneems.nl http://www.janseniusdevries.nl Nieuwsbrief 18 30 april 2015 Agenda. 2 t/m 17 mei Meivakantie 4 mei Dodenherdenking

Nadere informatie

Nieuwsbrief o.b.s. De Eiber

Nieuwsbrief o.b.s. De Eiber Nieuwsbrief o.b.s. De Eiber www.obsdeeiber.nl Jaargang 31, nummer11 19-06-2019 Vruchtbare grond: Juf Rozemarijn en juf Hedwig zijn beide zwanger! Dat vinden we natuurlijk fantastisch nieuws. Gefeliciteerd!

Nadere informatie

17 juli Nieuwsbrief De Zon. Digitale nieuwsbrief van RKBS De Zon voor ouders/verzorgers

17 juli Nieuwsbrief De Zon. Digitale nieuwsbrief van RKBS De Zon voor ouders/verzorgers Schooljaar: 2016-2017, nummer 16 Nieuwsbrief De Zon Digitale nieuwsbrief van RKBS De Zon voor ouders/verzorgers In deze nieuwsbrief wordt aandacht besteed aan de volgende onderwerpen: - Schoolregel van

Nadere informatie

Nieuwsbrief 8 juli

Nieuwsbrief 8 juli Nieuwsbrief 8 juli 2015-2016 Data: 9 juli: Oud Papier: succes deze laatste keer van het schooljaar! 11 juli: Tour de Funbus van 10.00-12.00 op school Prijs voor winnaar Fiets- en Loopweken! En dat is De

Nadere informatie

Juf Herma werd vrijdagmiddag ziek, daarom is juf Antonien gebleven op haar vrije middag om groep 5 les te kunnen geven. Hartelijk dank juf Antonien.

Juf Herma werd vrijdagmiddag ziek, daarom is juf Antonien gebleven op haar vrije middag om groep 5 les te kunnen geven. Hartelijk dank juf Antonien. Datum: 08-02-2016 Nieuwsbrief: 12 Jaargang: 7 In en om school De groep 1/2 werkt over ziek zijn. Dat werd ook hier op school echt in de praktijk gebracht. De afgelopen periode waren er veel kinderen ziek.

Nadere informatie

In en om school. Kind op maandag. Datum:18 september 2017 Nieuwsbrief: 2 Jaargang: 9

In en om school. Kind op maandag. Datum:18 september 2017 Nieuwsbrief: 2 Jaargang: 9 Datum:18 september 2017 Nieuwsbrief: 2 Jaargang: 9 In en om school We hebben thuis een baby tje, met kleine roze handjes. En als hij lacht, dan kijk ik in een mondje zonder tandjes. Wat raar denk ik dan

Nadere informatie

Het Mozaiek zet je in beweging!

Het Mozaiek zet je in beweging! Maandkalender juli 2018 1 16 2 Juffen-meesterdag groep 6; 17 s middags musicaluitvoering gr. 8 voor kleutergroepen; 3 Rapport 2 mee naar huis; 18 Musicaluitvoeringen groep 8 voor groepen 3 t/m 8; 4 Groep

Nadere informatie

Continurooster, leerlingen zijn uur uit

Continurooster, leerlingen zijn uur uit Goed om te weten 19 5 juli 2017 Agenda 5 juli 19 juli Datum woensdag 5 juli dinsdag 11 juli donderdag 20 juli donderdag 20 juli vrijdag 21 juli Activiteit Groep 2 en 3 vrij Groep 2 en 3 naar innovatorium

Nadere informatie

Jaargang: 29 Nummer: februari Agenda

Jaargang: 29 Nummer: februari Agenda Agenda Woensdag 15 februari Vrijdag 17 februari Maandag 20 t/m vrijdag 24 februari Woensdag 1 maart Donderdag 2 maart Groep 1 vrij Carnaval groep 1 s ochtends naar school Voorjaarsvakantie Aswoensdag Luizenpluizen

Nadere informatie

RONDEEL-INFO. 1 juli 2019

RONDEEL-INFO. 1 juli 2019 1 juli 2019 RONDEEL-INFO Agenda juli 2019 juli 1 Rondeel-info 11 3 Rapport mee naar huis 10 Techniekles Ulft groep 8: 8.45-11.45 uur 11 Schoonmaakavond groepen 1-2 15 Generale repetitie musical groep 8

Nadere informatie

September 2018 Schooljaar Nieuwe gezichten. Nieuwe leerlingen. Verkeersbeleid Privacy

September 2018 Schooljaar Nieuwe gezichten. Nieuwe leerlingen. Verkeersbeleid Privacy September 2018 Schooljaar 2018-2019. We hopen dat iedereen een fijne zomervakantie gehad heeft. Maandag 3 september openen de schooldeuren weer voor een nieuw schooljaar. Uiteraard mogen ouders s ochtends

Nadere informatie

Jaargang 7 nummer 7 18 juli Belangrijke data: Vrijdag 19 juli t/m vrijdag 30 augustus Zomervakantie

Jaargang 7 nummer 7 18 juli Belangrijke data: Vrijdag 19 juli t/m vrijdag 30 augustus Zomervakantie Jaargang 7 nummer 7 18 juli 2019 Algemeen nieuws In deze laatste nieuwsbrief van dit schooljaar kunt u informatie lezen over diverse activiteiten die in de eerste schoolweek van het nieuwe schooljaar plaatsvinden.

Nadere informatie

Basisschool Sint Joseph Burg. Beckersweg 45, 6261 NX Mheer

Basisschool Sint Joseph Burg. Beckersweg 45, 6261 NX Mheer Basisschool Sint Joseph Burg. Beckersweg 45, 6261 NX Mheer 043 457 1516 www.sintjoseph-mheer.nl 17 juli 2015 Afscheid groep 8 Vandaag was de laatste schooldag van het laatste jaar voor de leerlingen uit

Nadere informatie

De zestiende editie van de nieuwsbrief

De zestiende editie van de nieuwsbrief Nieuwsbrief 16 Jaargang 8 22-06-2018 www.olivijn.almere-speciaal.nl De zestiende editie van de nieuwsbrief Belangrijke data voor de komende periode: 18 juli kennismaking nieuwe leerlingen 20 juli roostervrij

Nadere informatie

Talismanbulletin 18 juli 2016

Talismanbulletin 18 juli 2016 Talismanbulletin 18 juli 2016 Beste ouders en verzorgers, Belangrijke data: De nieuwste berichten zijn schuin gedrukt. maandag 18 juli Optionele rapportgesprekken dinsdag 19 juli Spelletjesdag groepen

Nadere informatie

Jarigen De komende weken zijn de volgende jarige kinderen

Jarigen De komende weken zijn de volgende jarige kinderen Datum: 16 november Nieuwsbrief: 7 Jaargang: 7 In en om school Als school zijn we ook geraakt door de gebeurtenissen in Parijs. De beelden en nieuwsberichten die tot ons komen, raken ons in ons mens zijn.

Nadere informatie

En.donderdag is het dan ook nog Hoeksteenfeestdag! De weersvoorspelling is goed en dat belooft dus ook weer een topdag te worden.

En.donderdag is het dan ook nog Hoeksteenfeestdag! De weersvoorspelling is goed en dat belooft dus ook weer een topdag te worden. CALKOENSTRAAT 15 1121XA LANDSMEER INFO-BULLETIN 19 2 juli JAARGANG 2013-2014 Vanuit de directie Op het moment dat ik mijn aandeel voor de INFO schrijf, is de vakantie echt in het vooruitzicht. Wat een

Nadere informatie

ICBS De Windroos WEEKINFO 01. Belangrijke data: Operajaar. Onderwijs op De Windroos: Galeistraat TJ Zaandam

ICBS De Windroos WEEKINFO 01. Belangrijke data: Operajaar. Onderwijs op De Windroos: Galeistraat TJ Zaandam WEEKINFO 01 ICBS De Windroos Galeistraat 2 1503 TJ Zaandam 075 20 10 129 info@de-windroos.nl Belangrijke data: 7-9-2017 Kennismakingsmiddag, ouders en leerlingen welkom! Beste ouders/verzorgers, In deze

Nadere informatie

Nieuwsbrief nr. 19 -. -. -. -. -. -. -. -. -. -. -. -. -. -. -. -. -. -. -

Nieuwsbrief nr. 19 -. -. -. -. -. -. -. -. -. -. -. -. -. -. -. -. -. -. - Alexander Gogelweg 65 4384 EV Vlissingen 0118-465261 louisedecolignyschool@onzewijs.nl Website: www.louisedecolignyschool-onzewijs.nl Nieuwsbrief nr. 19 12 e jaargang Vrijdag 19 juni 2015 Bedankavond hulpouders

Nadere informatie

Nieuwsbrief juni/juli 2017

Nieuwsbrief juni/juli 2017 Deltastraat 13 3249 AC Herkingen tel. 0187 661011 info@pjf-herkingen.nl www.pjf-herkingen.nl Nieuwsbrief juni/juli 2017 1. Inleidend Beste ouders, verzorgers en belangstellenden Hierbij ontvangt u de laatste

Nadere informatie

september 2014 Uit de directiekamer

september 2014 Uit de directiekamer september 2014 Uit de directiekamer De eerste nieuwsbrief van dit jaar en ook de eerste nieuwsbrief van mijn hand. Allereerst wil ik jullie allemaal hartelijk bedanken voor het ontzettend warme welkom!

Nadere informatie

ilhelminaschool Natersweg 7 3082 VA Rotterdam 010-4292138 directie@wilhelminaschoolcharlois.nl www.wilhelminaschoolcharlois..nl Mededelingen directie

ilhelminaschool Natersweg 7 3082 VA Rotterdam 010-4292138 directie@wilhelminaschoolcharlois.nl www.wilhelminaschoolcharlois..nl Mededelingen directie ilhelminaschool.voor de beste basis! Juli 2015 Natersweg 7 3082 VA Rotterdam 010-4292138 directie@wilhelminaschoolcharlois.nl www.wilhelminaschoolcharlois..nl Mededelingen directie Beste ouders/verzorgers,

Nadere informatie

Startpunt We vertellen de verhalen uit Handelingen over Paulus en volgen hem op zijn reizen.

Startpunt We vertellen de verhalen uit Handelingen over Paulus en volgen hem op zijn reizen. 30 juni 2016 ONS - NIEUWS Agenda: 1-7: 2 e rapport 4 en 5 juli: musical gr 8 7 juli: laatste schooldag Bijlage: formatie 2016-2017 Startpunt We vertellen de verhalen uit Handelingen over Paulus en volgen

Nadere informatie

o.b.s. De Goudvink 29 juni 2018

o.b.s. De Goudvink 29 juni 2018 o.b.s. De Goudvink 29 juni 2018 Belangrijke data 2 juli Studiedag, alle kinderen vrij 3 juli Inleveren boektas Boekenpret, groep 1 t/m 4 5 juli Gala-avond groep 8 6 juli Groep 8 vrij i.v.m. gala 9 t/m

Nadere informatie

Nieuwsbrief 12 Schooljaar

Nieuwsbrief 12 Schooljaar Nieuwsbrief 12 Schooljaar 2016-2017 Belangrijke data: 23 mei Groepen Mercurius en Mars gaan op excursie naar de kinderboerderij. 25 mei: Hemelvaart 26 mei: vrij 2 juni: Studiedag (Kinderen vrij) 5 juni:

Nadere informatie

Flierefluiternieuws. Jaargang 38 nr

Flierefluiternieuws. Jaargang 38 nr Flierefluiternieuws Jaargang 38 nr.37 28-06-2019 Rapport 2 Vandaag zijn de rapporten mee naar huis gegaan met de kinderen van groep 1 t/m 7. De kinderen van groep 8 krijgen hun allerlaatste rapport tijdens

Nadere informatie

Nr november 2017 ALGEMEEN

Nr november 2017 ALGEMEEN Nr. 07 13 november 2017 ALGEMEEN OR Afgelopen maand is de vernieuwde OR vol enthousiasme aan de slag gegaan om Sint, kerst, schoolfeest ( 60 jarig bestaan) en Serious Request met ons voor te bereiden.

Nadere informatie