Dames 2. 4-dec-2010 Podarwic 2- Triade 3

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Dames 2. 4-dec-2010 Podarwic 2- Triade 3"

Transcriptie

1 Dames 2 4-dec-2010 Podarwic 2- Triade 3 Esmee was vandaag weer voor het eerst van de partij! Wel zou zij geen hele wedstrijd spelen. Doordat Gabriëlle een geweldige tijd in England heeft gehad, Sjanna tijdens de training last had van haar knie en Linda de griep had/heeft, werd Claudia mee gevraagd. Daardoor had Jan weer een luxe probleem:3 wissels! De eerste set begon Jantine als spelverdeler, Sjanna als Diagonaal, Jolanda en Wlma op de midden en Karika en Gabriëlle op de buiten. We begonnen goed en Triade bleek een geduchte tegenstander te zijn. Na een aantal fouten aan onze kant kreeg Triade een voorsprong van 4 punten. Dit konden ze vast houden tot aan de 23 punten. Wij namen meer risico en begonnen punten te scoren. Daardoor slaagden we erin om dichterbij te komen en met een oerkreet de eerste set binnen te halen. De 2de set wisselde Karika met Esmee. Zij mocht aan haar eerste punten van het seizoen gaan werken. Deze set ging heel goed en met gelijk een goede service serie van Jantine en Esmee konden we 10 punten voorsprong nemen. Triade probeerde wel dichterbij te komen maar helaas voor hun konden wij ons goede spel vast houden. Ook deze set was voor ons. De 3de set kwam Karika voor Gabriëlle in het veld. Deze set was een kopie van de 2de set. Weer konden we door goede services een grote voorsprong nemen. Helaas kon Karika niet verder vanwege een blessure aan de buik. Gabriëlle maakte voor haar de set af. De 4de set begonnen we met een 3-0 voorsprong. We wilden heel graag deze set ook pakken. Claudia kwam op de plek van Jolanda te staan. Esmee mocht weer even rust pakken. Karika kon niet verder en de zieke Linda bleef rustig ziek op de bank zitten. Daardoor ging Jolanda op de buiten spelen. We begonnen zoals de hele wedstrijd goed. We konden niet een grote voorsprong nemen, we kwamen zelf 3 punten op achterstand. Gelukkig konden we beter gaan spelen en de achterstand omzetten in een voorsprong. DIt naar 24-20, het werd nog even spannend doordat Triade terug kon komen naar Het scenario van vorige week(2de set Foranto) kwam dichtbij maar gelukkig sloeg een speelster van Triade de bal in het net. En zo was onze 3de 4-0 overwinning een feit.

2 Inhoud Wedstrijdprogramma 2 Wedstrijd van de week 3 Vrijwilliger van de week 3 Nieuwsflitsen 4 Nieuws 5 Uitslagen 7 Clubranking 7 Standen 8 Wedstrijdverslagen Dames 1 9 Heren 1 10 Dames 2 11 Redactie: Vincent Keinemans & Thomas van der Maas Ook nieuws, suggesties of iets anders voor in het krantje?? Neem dan contact met ons op of stuur je stukje in via Vincentkeinemans@hotmail.com. Heren 1 Redkey Goirle 4 - Podarwic 1 Nadat Triade vorige week had afgezegd ivm het weer, mochten we deze week wel weer gaan ballen en wel in Goirle om daar tegen het plaatselijke 4e te mogen spelen. Helaas lieten de jonkies het vandaag afweten: Vincent ging met zijn eigen team, het tweede, mee en Twan was maandag door zijn enkel gegaan dus die zat naast Ad de Bok op de bank. Hierdoor speelden wij voor het eerst dit seizoen met een volledig seniorenteam. In Goirle aangekomen, werd voor onze wedstrijd een partijtje zaalvoetbal gespeeld dat in 16-3 eindigde. Vooral onze geblesseerde had nogal wat aanmerkingen en kritiek op het verliezende team. De rest van het team vond dit nogal merkwaardig en had zoiets van: Jongen, als ze achter je aan komen, jij kan met die poot niet rennen he. Na de voorbespreking en een kijkje in de zaal kwamen we tot de conclusie dat er na de toss een veldwissel toegepast moest worden: Thomas had geen zin om tijdens het inslaan zichzelf scheel te kijken in een lichtbalk. Met deze instructie ging Gijs naar de toss en hij kwam weer terug om vervolgens te gaan inslaan aan dezelfde kant. Na het serveren moesten wij opeens van kant wisselen en bleek dat Gijs wel degelijk had gedaan wat hij moest doen. Thomas had zich nu alleen heel het inslaan wel scheel zitten kijken in het licht dus was het hele effect van die veldwissel weg. Goirle was echter dusdanig van de leg door deze Meerkerkse tactiek dat wij de eerste set met 25-7 cadeau kregen. Vooral het midden scoorde in deze set, maar ook de rest van de wedstrijd, vrij gemakkelijk zijn puntjes. De tweede en derde set werd er niet heel goed gespeeld, maar goed genoeg om Goirle op een ruime achterstand te houden. Ze kwamen beide sets niet in de buurt van de 20 punten en de sets werden eenvoudig gewonnen. Ook de vierde set leek een zelfde soort set te worden, echter kwam Goirle sterk terug doordat we het niveau wel heel ver lieten dalen. Na een time-out werd er orde op zaken gesteld en vond Twan het nodig om alsnog even een stempel op de wedstrijd te drukken, ondanks zijn blessure: Thomas werd naar de kant gehaald en Jos mocht serveren en de set uitspelen als spelverdeler. Ook dit had geen invloed op de uitslag en Jos sloot af met een geweldige set-up naar de buiten: met werd de 8e 4-0 overwinning op rij binnengehaald!

3 Wedstrijdverslagen Dames 1 Podarwic speelt zonder scheidsrechters Door het slechte weer waren de scheidsrechters die waren aangewezen voor de volleybalwedstrijd Podarwic-WHV (dames) zaterdag geen van beide aanwezig. Het werd een spannende wedstrijd. Het was ook een bijzondere wedstrijd, omdat Podarwic speelde tegen oud-trainer Leo van Houwelingen en de dames van Podarwic en WHV elkaar goed kennen. Beide teams begonnen geconcentreerd, wat resulteerde in winst voor WHV (22-25). In de tweede set zette Podarwic meer druk op de service en dat wierp vruchten af, de set werd binnengehaald met De dames uit Aalst bleven geconcentreerd, maar de verdediging liet wat steken vallen. Nadat dit was rechtgezet kon Podarwic de set met op haar naam schrijven. Ook de vierde set ging lange tijd gelijk op, maar WHV trok dit keer aan het langste eind (19-25). In de vijfde set zakte de concentratie bij Podarwic weg. WHV maakte daar gebruik van en won met De eindstand werd dus bepaald op 2-3 Podarwic moeizaam langs SSS Het eerste damesteam van Podarwic had in de eerste set moeite om in haar spel te komen tegen SSS. Lange tijd konden de dames uit Aalst bijblijven, maar ze moesten de setwinst met aan SSS laten. De tweede set liet een feller Podarwic zien. Dankzij een goede servicereeks van Nadjezjda van Ballegooijen ontstond een voorsprong die later werd uitgebouwd, zodat deze met winnend werd afgesloten. In de derde set liet Podarwic het thuisspelende team weer meer in haar spel komen. Toch werd ook deze set gewonnen met een eindstand van Wedstrijdprogramma 8 Januari Tijd Veld Wedstrijd Meisjes C2 Atak 55 2 Scheidsrechter: Twan Groeneveld Meisjes C-Top VOY 1 Scheidsrechter: Gunter Vos Teller: Chelsey de Hart Teller: Erika vd Laar Dames 2 Sliedrecht Sport 6 Scheidrechter: AZ Kersten Teller: Melissa Biesheuvel Heren 2 Wik/Unive 5 Scheidsrechter: C Thijssen Teller: Romy vd Velden Dames 1 Spivo 2 1 e Scheidsrechter: PA Eikelenboom Teller: Gijsbert vd Mooren 2 e Scheidsrechter: Aanwijzer 6 Teller: Gabrielle Kersten Heren 1 Atak 55 4 Scheidsrechter: R van Mourik Teller: Gert van Daalen Jongens B1 Smash 66 1 Scheidsrechter: Wilco Gijben Teller: Jantine Droogers Heren 3 SSS 3 Scheidsrechter: Jos Pruissen Zaaldienst: Heren 1 Teller: Daan Vos Het mat spelende Podarwic kon het in de vierde set niet afmaken. De pass bereikte spelverdeelster Stephanie Kersten niet goed. De setwinst ging met naar SSS. In de vijfde en beslissende set lieten beide teams zien voor de overwinning te gaan. Mede dankzij de vechtlust van Erica van Horssen in verdedigend en aanvallend opzicht werd deze set met door Podarwic gewonnen.

4 Wedstrijd van de Week Heren 2 Wik/Univé 5 Vandaag staat ons een echt degradatieduel te wachten in Heren 2 e klasse D. Ons heren 2 speelt tegen de jonge mannen (jongetjes) van Wik/Univé 5. Onze privéscout heeft laten weten dat er wel wat talent in het team zit en dat ze wel een aardige buitenaanvaller hebben en voor de rest veel mannetjes met Vincents haar- en klederdracht. De moraal van de mannen van het tweede is na afgelopen woensdag tot een hoogtepunt gestegen. De eerste overwinning van dit jaar was eindelijk een feit. Forza/Hoogland 4 van oud-lid Ivo van Schaik werd met 3-1 terug naar Amersfoort gestuurd. Nu hopen dat ze deze wedstrijd een goed vervolg kunnen geven tegen Wik. Helaas zullen de heren niet compleet kunnen aantreden (Pieter en Erik zullen afwezig zijn), maar goed nieuws is dat Vincent weer wat balletjes verdeelt heeft en dus ook weer als normale veldspeler inzetbaar zal zijn. Kom kijken of heren 2 goede zaken in de strijd tegen degradatie om 2 uur op veld 2! Vrijwilliger van de Week Goof Grandia Wat doe je zoal voor de vereniging? Ik ben trainer/coach van de Meisjes C-Top Hoe vind je het om dat te doen? Ik vind dat heel erg leuk om te doen. Ik vind het ontzettend leuk om met jeugd bezig te zijn en te trainen. Wat vind je het leukste aan het vrijwilliger zijn? Die vraag heb ik eigenlijk hierboven al beantwoord. Het werken met jeugd en ze het volleybalspel bij te brengen vind ik het leukste om te doen Wat verwacht je van dit seizoen? De 1 e helft draaien we heel erg goed. Helaas kunnen we door de dispensatie die we hebben voor Anna geen kampioen worden, maar dat is ook geen must. Het gaat om het volleybal en de meiden spelen de laatste weken heel erg goed en gaan goed vooruit. De 2 e competitiehelft is nog even afwachten door alle nieuwe teams in de poule maar we hopen dat we weer in de Top 3 kunnen staan. Wie is de volgende vrijwilliger van de week? Tony Boer Standen Dames 1 Dames 2 Dames 3 4. WHV Jola/Oly CSS Volley2B Podarwic De Hilver Podarwic Condor Podarwic Spivo Foranto Jola-Ol Lekkerkerk Next-Vol Burgst Heren 1 Heren 2 Heren 3 1. Podarwic Sliedrecht Podarwic Meerkerk CSS SSS Avanti Phoenix Haaften Udenhout Wik/Univ Vridos Triade Podarwic Phoenix Recreanten: 6. SSS-Woer S & V Foranto Podarwic SSS 1 2 Meisjes B Jongens B Meisjes CTop 8. Phoenix Meteoor Mikro-El Voko Smash Podarwic Podarwic Podarwic King Soft Jola-Ol Wik/Unive Sarto Goirle Okk Next Volley Meisjes C2 Meisjes C3 CMV 5 3. Mikro-Ele Hilver Okk Voko Hilver Wik/Unive Podarwic Podarwic Podarwic Burgst Avanti Foranto Triade Goirle AVVA

5 Uitslagen Zaterdag 4 december Zaterdag 18 december Dames 1 WHV Meisjes B Atak Dames 2 Triade Meisjes B WHV Open Clubkampioenschappen Meisjes Ctop Sliedrecht Meisjes CMV 6 Triade 2-0 Meisjes C3 Goirle Meisjes CMV 6 Pansign 0-2 Meisjes C2 Triade Meisjes CMV 6 Achilles 1-1 CMV 5 WHV Meisjes CMV 6 Next Volley 0-2 Meisjes C Sarto 0-2 Zaterdag 11 december Meisjes C Havoc-Haps 0-2 Goirle 4 Heren Meisjes C Achilles 1-1 Haaften 1 Heren Meisjes C Meterik 0-2 SSS 2 Dames Sliedrecht 7 Dames Voverdi 1 Jongens B 0-4 Phoenix 2 Meisjes B 2-2 King/soft 1 Meisjes Ctop 1-3 Haaften 1 CMV Nieuwsflitsen Clubranking Team Wedstrijden Gewonnen sets Heren ,22% Meisjes C-Top ,47% Heren % Jongens B ,43% Meisjes C ,29% Dames ,89% Meisjes C ,25% Dames ,00% Dames ,86% CMV ,67% Meisjes B ,27% Recreanten ,00% Heren ,25%

6 Nieuws Oliebollentoernooi Door de feestdagen ligt de competitie een aantal weken stil. Om in deze tijd toch sportief bezig te zijn, houdt volleybalvereniging Podarwic in deze tijd het jaarlijkse oliebollentoernooi. Dit jaar stond dit gepland op dinsdag 28 december. s Middags was het eerst de beurt aan de jeugd. Ongeveer 20 jeugdleden hebben een gezellige middag gehad waarbij naast de sportieve prestaties ook ruimte was voor gezelligheid en natuurlijk oliebollen. Om zeven uur begon het toernooi voor de senioren en oudere jeugdleden. In totaal waren er 48 deelnemers, waaronder ook oud-leden. Zeven teams hebben met elkaar gestreden om de overwinning. Tussen de wedstrijden kon er een drankje en lekkere oliebollen genuttigd worden. Tot het einde was het spannend, want de teams waren erg aan elkaar gewaagd. Er zijn twee teams op de eerste plaats geëindigd met evenveel gewonnen sets, maar doordat een van deze twee duidelijk meer punten had gescoord, is dit team de terechte winnaar. Het is nog tot de late uurtjes gezellig geweest in de kantine. Al met al was het een succesvolle dag. Dit is mede mogelijk gemaakt door Bakkerij van Horssen uit Aalst, die dit jaar de oliebollen heeft gesponsord. Hartelijk dank hiervoor! Sinterklaas Ook dit jaar kwam Sinterklaas met zijn zwarte pieten langs op de volleybal. Hij was de jeugdleden van Podarwic alweer niet vergeten. Veel CMV-leden waren op deze activiteit af gekomen. Alle teams werden omstebeurt bij de Sint geroepen en kregen van hem een hand en een cadeautje. Het was weer ongelooflijk dat de Sint zoveel wist over alle kinderen. Hoe kan die man dat op zijn leeftijd toch nog onthouden?? Ook de pieten waren niet voor niets gekomen en gaven de kinderen strooigoed en deden enkele spelletjes met de kinderen waarin ze hun volleybalkwaliteiten konden tonen aan Sinterklaas. Sinterklaas was erg onder de indruk van al het talent van de kinderen en verwacht dan ook dat heel veel van deze kinderen heel erg goed zullen worden! Ook kregen de kinderen wat te drinken. Al met al een hele gezellige avond en we hopen de sint volgend jaar weer te zien! Open Club Ook dit jaar werd er weer aan de Open Club Kampioenschappen meegedaan. Helaas zijn de teams die meededen, Meisjes C (Meisjes C-Top zonder Anna met Jolinde en Lisanne) en CMV 6 (Anne, Jannieke, Erinn, Irene, Shannon) niet door de eerste ronde gekomen. CMV 6 haalde in Middelbeers nog wel de kruisfinale na een spannende poulefase, maar hierin bleek Next/Volley toch een maatje te groot. Meisjes C had het moeilijk in Tilburg en wist alleen tegen Achilles een setje te pakken. De andere wedstrijden werden helaas verloren.

Recreanten: 3. OVS Volcom Podarwic WIK Foranto 7 12

Recreanten: 3. OVS Volcom Podarwic WIK Foranto 7 12 Standen Dames 1 Dames 2 Dames 3 1. Udenhout 1 13 49 2. Diomedon 1 14 44 4. Jola/Olym. 2 13 37 2. Podarwic 1 14 47 3. Condor 1 14 38 5. Burgst 7 14 30 3. VCN/King 3 14 41 4. Podarwic 2 13 37 6. Podarwic

Nadere informatie

Dames 2 Haaften Kwiek - Podarwic 2

Dames 2 Haaften Kwiek - Podarwic 2 Dames 2 Haaften Kwiek - Podarwic 2 We waren compleet en op tijd in Haaften. Dit team heeft duidelijk thuis voordeel. Diverse concurrenten van ons hebben hier punten laten liggen. Het dak is namelijk een

Nadere informatie

Heren 1 Podarwic 1 - Volley Meerkerk'95 1

Heren 1 Podarwic 1 - Volley Meerkerk'95 1 Heren 1 Podarwic 1 - Volley Meerkerk'95 1 Afgelopen zaterdag stond de kraker tegen Volley Meerkerk op het programma. Vooraf een mooie affiche: nummer 1 tegen de nummer 2, 18 tegen 19 punten en twee teams

Nadere informatie

HIER JOUW VERSLAG?????

HIER JOUW VERSLAG????? HIER JOUW VERSLAG????? Laat heel de vereniging weten wat jouw team tijdens een wedstrijd allemaal meemaakt! Stuur je verslag op naar Vincentkeinemans@hotmail.com! Inhoud Wedstrijdprogramma 2 Wedstrijd

Nadere informatie

Voor wie hem nog niet gezien had

Voor wie hem nog niet gezien had Voor wie hem nog niet gezien had Inhoud Wedstrijdprogramma 2 Wedstrijd van de week 3 Vrijwilliger van de week 3 Nieuwsflitsen 4 Nieuws 5 Uitslagen 7 Clubranking 7 Standen 8 Wedstrijdverslagen Dames 1 9

Nadere informatie

Dames jan-2011 Next V. Dordrecht - Podarwic Dames 2

Dames jan-2011 Next V. Dordrecht - Podarwic Dames 2 Dames 2 22-jan-2011 Next V. Dordrecht - Podarwic Dames 2 Hennie en Wilma waren afwezig dus Anasja gevraagd om ons op de midden te versterken. We waren vroeg aanwezig zodat we in de kantine eerst ons vochtgehalte

Nadere informatie

Dames 2 Podarwic 2- Condor 1

Dames 2 Podarwic 2- Condor 1 Dames 2 Podarwic 2- Condor 1 Uit tegen Condor1 liepen we tegen ons eerste en enigste nederlaag van dit seizoen aan. We wilden zeker revanche tegen Condor. Tijdens de voorbereiding leek het mis te gaan

Nadere informatie

Wedstrijdverslag meisjes C3

Wedstrijdverslag meisjes C3 Zaterdag 25 september Wedstrijdverslag meisjes C3 Wij speelden tegen Avanti C1. Dat was heel leuk want we hebben met 4-0 gewonnen. We speelden pas om 17:30 u. En waren om 18:55 u. klaar. De 1ste set wonnen

Nadere informatie

Wedstrijdverslag meisjes C1

Wedstrijdverslag meisjes C1 Wedstrijdverslag meisjes C1 Zaterdag 2 oktober Het begon om 1230, Podarwic Next/Volley 1 De eerste set hadden we serves, de set ging best goed, waardoor we dan ook met 25-21 wonnen. De tweede set had Anasja

Nadere informatie

Voltena seizoen

Voltena seizoen Wijzigingen ten opzichte van versie 1.3 - D1 fluiten op 7-10 om 11:30 ipv MA1 - D4 fluiten op 7-10 om 11:30 ipv MA1 - MA1 fluiten op 14-10 om 9:30 ipv MA3 - MA3 fluiten op 2-12 om 9:30 ipv D4 - H1 fluiten

Nadere informatie

Inhoud. Wedstrijdprogramma 2. Wedstrijd van de week 3. Vrijwilliger van de week 3. Nieuwsflitsen 4. Nieuws 5. Het seizoen van. Heren 1 7.

Inhoud. Wedstrijdprogramma 2. Wedstrijd van de week 3. Vrijwilliger van de week 3. Nieuwsflitsen 4. Nieuws 5. Het seizoen van. Heren 1 7. Inhoud Wedstrijdprogramma 2 Wedstrijd van de week 3 Vrijwilliger van de week 3 Nieuwsflitsen 4 Nieuws 5 Het seizoen van Heren 1 7 Dames 1 9 Heren 2 11 Dames 2 12 Meisjes B 13 Meisjes C-Top 14 Meisjes C2

Nadere informatie

Nieuwsbrief VVS'92 nr 16,

Nieuwsbrief VVS'92 nr 16, Nieuwsbrief VVS'92 nr 16, In deze nieuwsbrief Vlissingse Volleybal Samenwerking 1992 Agenda Komende wedstrijden Uitslagen Invalpoule CMV-trainers Foto's VVS'92 Verenigingsdag VVS'92 in de Bode Fotoverslag

Nadere informatie

We zijn goed op weg!!!!

We zijn goed op weg!!!! VoBLABLA VoCASA jeugd nieuwsbrief We zijn goed op weg!!!! Zesde editie december 2016 Hallo speelsters én spelers, ouders van mini, MC1, MB3, MB2, MB1en MA1. Het nieuwe seizoen 2016-2017 is in volle gang!

Nadere informatie

zondag 20 september 2015

zondag 20 september 2015 Heren 1, Stichting Rotterdam Volleybal en spelen in de Eredivisie. Onderstaand bericht ontvingen we van de voorzitter van de stichting: Beste leden van Fusion, Voor een aantal van jullie kwam de berichtgeving

Nadere informatie

VOLLEYBALVERENIGING ALTERNO MININIEUWS 6 25 APRIL Voorwoord

VOLLEYBALVERENIGING ALTERNO MININIEUWS 6 25 APRIL Voorwoord VOLLEYBALVERENIGING ALTERNO MININIEUWS 6 25 APRIL 2015 Voorwoord Beste ouders/verzorgers van onze mini s Bijgevoegd vindt u weer een nieuwsbrief met veel informatie over de komende periode. Afgelopen zaterdag

Nadere informatie

SPORTDAG KOKO NASCHOOLSE KINDEROPVANG

SPORTDAG KOKO NASCHOOLSE KINDEROPVANG Van de redactie Het is weer winter. Het competitieseizoen is weer afgelopen, clubkampioenschappen jeugd en senioren zijn weer geweest. Kortom tijd voor kerst. Namens de redactie fijne feestdagen allemaal

Nadere informatie

Verslagen partijen 2 e ronde

Verslagen partijen 2 e ronde Verslagen partijen 2 e ronde Geschreven door Dewi van den Bos Het Roode Hert en de rest van het bestuur van het toernooi kunnen niet aansprakelijk gesteld worden. 13 april 2012, 6 e en laatste speelavond

Nadere informatie

REGIOBEKERTOERNOOI ZATERDAG 2018/2019

REGIOBEKERTOERNOOI ZATERDAG 2018/2019 REGIOBEKERTOERNOOI ZATERDAG 2018/2019 RESULTATEN/UITSLAGEN TWEEDE RONDE 1 DECEMBER 2018 ALGEMEEN In de aanloop naar 1 december waren er terugtrekkingen van: Dames categorie A: VC Volt Dames categorie B:

Nadere informatie

REGIOBEKERTOERNOOI ZATERDAG 2018/2019

REGIOBEKERTOERNOOI ZATERDAG 2018/2019 REGIOBEKERTOERNOOI ZATERDAG 2018/2019 PROGRAMMA EERSTE RONDE ZATERDAG 20 OKTOBER 2018 BD1A =beker senioren dames, categorie A BH1A =beker senioren heren, cat A BD1B =beker senioren dames, categorie B BH1B

Nadere informatie

Programma voetbal Datum Thuis Uit Tijd Plaats Junioren di. 12-mei. C3 ST SV United/BVV'27 C3G Sporting S.T. C1 18:30 Wanssum

Programma voetbal Datum Thuis Uit Tijd Plaats Junioren di. 12-mei. C3 ST SV United/BVV'27 C3G Sporting S.T. C1 18:30 Wanssum Agenda Dinsdag 12 mei: Sponsoravond Vrijdag 22 mei: Vrijwilligersavond Zaterdag 30 mei: Open dag / speler van het jaar Zaterdag 6 juni: 2de Meulebѐѐk Toernooi Uitslagen voetbal Datum Thuis Uit Uitslag

Nadere informatie

TOTAALPROGRAMMA - SEIZOEN E PROGRAMMA. Heren 1. Heren 2

TOTAALPROGRAMMA - SEIZOEN E PROGRAMMA. Heren 1. Heren 2 TOTAALPROGRAMMA - SEIZOEN 2017-2018 1 E PROGRAMMA Heren 1 30-09-2017 15:00 Voleco HS 1 AVVA HS 1 De Drie Maenen, OUDERKERK A/D IJSSEL 07-10-2017 18:30 AVVA HS 1 Erasmus Volley HS 1 Het Spant, AMEIDE 14-10-2017

Nadere informatie

Beker 1 e ronde Seizoen , Regio Zuid

Beker 1 e ronde Seizoen , Regio Zuid PROGRAMMA EERSTE RONDE ZATERDAG 21 OKTOBER 2017 BD1A =beker senioren dames, categorie A BD1B =beker senioren dames, categorie B BMA1 =beker jeugd meisjes A BMB1 =beker jeugd meisjes B BMC1 =beker jeugd

Nadere informatie

VTC Woerden Volleybal voor jong en oud!

VTC Woerden Volleybal voor jong en oud! Seizoen 2018-2019 Volleybal voor jong en oud! Agenda: 15 december - Mini toernooi 28 december - Oliebollentoernooi 5 januari - Voorrondes NOJK 12 januari - Heel VTC kookt In dit nummer: AIRCOHEAT DS1 doet

Nadere informatie

Volleybalvereniging AMstelveen

Volleybalvereniging AMstelveen Nieuwsbrief Jaargang: 2, Nr. 28 De week van: 10 t/m 17 maart 2013 De Nieuwsbrief verschijnt (bijna) elke week en wordt gestuurd naar (jeugd)leden die competitie spelen en ouders van jeugdleden. Wil je

Nadere informatie

VOLLEYBALVERENIGING ALTERNO MININIEUWS 3 17 NOVEMBER 2014

VOLLEYBALVERENIGING ALTERNO MININIEUWS 3 17 NOVEMBER 2014 VOLLEYBALVERENIGING ALTERNO MININIEUWS 3 17 NOVEMBER 2014 Beste ouders en verzorgers, Hierbij weer een nieuwsbrief vanuit de mini afdeling van Alterno. In deze nieuwsbrief veel informatie over ons Sinterklaas

Nadere informatie

Bar- en zaaldienstrooster seizoen 2018/2019 tweede helft

Bar- en zaaldienstrooster seizoen 2018/2019 tweede helft Zaterdag 12 januari 2019 09:45 10:30 Spirit MA 1 Spivo MA 1 Lucas Kuijpers (HS5) Jordan Goedbloed (1x) Luk (1x) 09:45 10:30 Spirit N5 4 Volley Zuid N5 2 David Kalis (HS5) Tim van Berghem (1x) 11:30 12:00

Nadere informatie

Volleybal Vereniging A.S.S.V. Urbanus Sinds 21 augustus INFO

Volleybal Vereniging A.S.S.V. Urbanus Sinds 21 augustus INFO ACTUEEL Zo eindelijk hebben jullie weer een voor jullie. Het bestuur heeft 3x vergaderd. En dan werd er o.a. gevraagd of mijn email adres het niet deed, maar sorry het ontbrak mij even aan de tijd. Let

Nadere informatie

Verslag GP toernooi Hoorn 2013

Verslag GP toernooi Hoorn 2013 Verslag GP toernooi Hoorn 2013 Op het eerste GP toernooi van 2013 is de jeugd van schaakclub Oppositie goed vertegenwoordigd. Wessel, Sanne, Lotte, Anna en Tom reizen samen met Arjen en Bastiaan op een

Nadere informatie

Ons seizoen van het begin tot het einde.

Ons seizoen van het begin tot het einde. Ons seizoen van het begin tot het einde. SGV F1 Trainsters: Mart Ise Tamara Gijs Yara Daphne Matthias Mirthe Op woensdag 20 augustus was het dan eindelijk zo ver het seizoen ging van start met de eerste

Nadere informatie

REGIOBEKERTOERNOOI ZATERDAG 2018/2019

REGIOBEKERTOERNOOI ZATERDAG 2018/2019 REGIOBEKERTOERNOOI ZATERDAG 2018/2019 RESULTATEN/UITSLAGEN EERSTE RONDE 20 OKTOBER 2018 ALGEMEEN In de aanloop naar 20 oktober waren er terugtrekkingen van: Meisjes C: Phoenix Dames categorie B: Haaften

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF SEIZOEN 2018/2019. jaargang 9 nr Beste ASW leden, De allerlaatste nieuwsbrief van 2018.

NIEUWSBRIEF SEIZOEN 2018/2019. jaargang 9 nr Beste ASW leden, De allerlaatste nieuwsbrief van 2018. NIEUWSBRIEF jaargang 9 nr. 5 20-12-2018 SEIZOEN 2018/2019 Beste ASW leden, De allerlaatste nieuwsbrief van 2018. Het jaar is weer in hoog tempo voorbij gevlogen. Op bestuurlijk niveau was het flink aanpoten.

Nadere informatie

Zaterdag 9 juni 2018 Sportpark Groot Driene, Hengelo Ochtend 09:00 12:30 Middag 13:30 17:30

Zaterdag 9 juni 2018 Sportpark Groot Driene, Hengelo Ochtend 09:00 12:30 Middag 13:30 17:30 Zaterdag 9 juni 2018 Sportpark Groot Driene, Hengelo Ochtend 09:00 12:30 Middag 13:30 17:30 www.svjuliana32.nl T: @svjuliana32 toernooien@svjuliana32.nl Een woord vooraf Natuurlijk als eerst een woord

Nadere informatie

Eindstanden Senioren seizoen Regio Zuid

Eindstanden Senioren seizoen Regio Zuid Dames 3e divisie A Dames 3e divisie B 1 Kraftwell Sy 22-86K 1 SOMAS/Activia 2 22-94K 2 Next Volley 22-78H 2 Volley Til 2 22-76H 3 Volley Mee 2 22-71 3 Ledub 2 22-73 4 Voltena 2 21-55X1 4 Peelpush 3 22-64

Nadere informatie

Internationaal Jeugdtoernooi Namen (België)

Internationaal Jeugdtoernooi Namen (België) Internationaal Jeugdtoernooi Namen (België) Op woensdag 31 Oktober en donderdag 1 November vond in Namen voor de 16 e keer het Internationale jeugdtoernooi van Namen plaats. Evenals vorig jaar nam de afdeling

Nadere informatie

VMA Starshoe Top A Jeugd Toernooi 2012

VMA Starshoe Top A Jeugd Toernooi 2012 VMA Starshoe Top A Jeugd Toernooi 2012 Dit ledenboekje wordt mede mogelijk gemaakt door: VMA Starshoe VOKO Top A toernooi VOKO Home te Oosterhout 27 & 28 december 2012 Hartelijk welkom op het 26e VMA

Nadere informatie

37 e jaargang nr december

37 e jaargang nr december 37 e jaargang nr.14 18 december 2017 www.kvscmh.nl UITSLAGEN: Senioren 1 - Eyckelkorf/omhoog 10 10 Senioren 2 - Oranje Wit 2 10 16 De Corridor 3 - Senioren 4 13 5 Senioren 5 mw - Flamingo s 8 7 Junioren

Nadere informatie

Clubkampioenschappen D.O.V. 2015 A-Senioren

Clubkampioenschappen D.O.V. 2015 A-Senioren Clubkampioenschappen D.O.V. 2015 A-Senioren Op zaterdag 17 januari 2015 zijn gelijk met de jeugd de clubkampioenschappen voor de senioren-a gehouden. Er hadden zich hiervoor negen deelnemers aangemeld

Nadere informatie

OLYMPIACTUEEL/FLITS. Uitslagen. Programma. Van de redactie: Wedstrijdverslagen. Senioren. Jeugd. Olympia E3 -Combinatie E2

OLYMPIACTUEEL/FLITS. Uitslagen. Programma. Van de redactie: Wedstrijdverslagen. Senioren. Jeugd. Olympia E3 -Combinatie E2 Van de redactie: Deze nieuwsbrief is een gezamenlijke uitgave van de Hengelose handbalverenigingen Olympia en Donar. Met deze week: - Uitslagen van de competitie wedstrijden - Programma voor aankomend

Nadere informatie

Vanuit de technische commissie DE NIEUWSBRIEF VAN AMERSFOORT NOORD. Inhoud: 1. Vanuit de technische commissie. 2. Vanuit de jeugdcommissie

Vanuit de technische commissie DE NIEUWSBRIEF VAN AMERSFOORT NOORD. Inhoud: 1. Vanuit de technische commissie. 2. Vanuit de jeugdcommissie ON DE NIEUWSBRIEF VAN DE GEZELLIGSTE VERENIGING VAN AMERSFOORT NOORD EN OMSTREKEN Inhoud: 1. Vanuit de technische commissie 2. Vanuit de jeugdcommissie a. Trainers bedankt b. Hoe gaan we met elkaar om

Nadere informatie

www.vsts.nl TopJeugdToernooi_2008.indd 1 15-12-2008 19:04:36

www.vsts.nl TopJeugdToernooi_2008.indd 1 15-12-2008 19:04:36 e TopJeugdtoernooi 15 www.vsts.nl TopJeugdToernooi_2008.indd 1 15-12-2008 19:04:36 15 e TopJeugdToernooi Dit jaar organiseert alweer voor de 15 e keer het Topjeugdtoernooi. Dit toernooi is bedoeld als

Nadere informatie

Beker 2 e ronde Seizoen , Regio Zuid

Beker 2 e ronde Seizoen , Regio Zuid RESULTATEN/UITSLAGEN EERSTE RONDE 29 OKTOBER 2016 ALGEMEEN In de aanloop naar 29 oktober waren er terugtrekkingen van: Meisjes A: Zuid Meisjes C: Asterix en De Burgst Jongens B: OKK 70 Op 29 oktober kwam

Nadere informatie

REGIOBEKERTOERNOOI ZATERDAG 2016/2017

REGIOBEKERTOERNOOI ZATERDAG 2016/2017 REGIOBEKERTOERNOOI ZATERDAG 2016/2017 RESULTATEN/UITSLAGEN TWEEDE RONDE 26 NOVEMBER 2016 Regiobeker meisjes A Next Volley Dordrecht - Atak'55 2-0 (25-14, 25-05) Atak'55 - Volley2B 0-2 (10-25, 11-25) Next

Nadere informatie

Nieuwsbrief Jeugd November 2016

Nieuwsbrief Jeugd November 2016 Nieuwsbrief Jeugd November 2016 Hallo Allemaal, Inmiddels begint het buiten weer steeds vroeger donker te worden en dat betekent dus dat we ook weer een aantal feestdagen gaan krijgen de komende tijd.

Nadere informatie

Weekbrief No 37 Seizoen Secretariaat: SENIORENAFDELING

Weekbrief No 37 Seizoen Secretariaat: SENIORENAFDELING 1 Weekbrief No 37 Seizoen 2009 2010 24-05-2010 Secretariaat: Estria.jeugdsecretariaat@planet.nl SENIORENAFDELING Uitslagen Zaterdag 22 mei Estria vet. St. Hubert Vet. 1-2 INFORMATIE JEUGDAFDELING Mededelingen

Nadere informatie

Minipolo toernooi in Apeldoorn

Minipolo toernooi in Apeldoorn Minipolo toernooi in Apeldoorn Verslag pupillen 1 Op zondag 7 april deed Proteus weer mee met het minipolotoernooi van Aquapoldro in Apeldoorn. Vanuit de pupillen 1 werd Proteus vertegenwoordigd door 1

Nadere informatie

Nieuwsbrief Nr. 3, 2018/2019

Nieuwsbrief Nr. 3, 2018/2019 Via deze nieuwsbrief willen we jullie informeren over de huidige stand van zaken en nieuwe ontwikkelingen. Belangrijke Data December 5 wel jeugdtraining geen seniorentraining! 12 trekking Grote Club Actie

Nadere informatie

zaterdag 23 augustus 2014 Z.S.V. Schaerweijde Zeist

zaterdag 23 augustus 2014 Z.S.V. Schaerweijde Zeist zaterdag 23 augustus 2014 Z.S.V. Schaerweijde Zeist 1 mede mogelijk gemaakt door: s p o r t s p e c i a l i s t zeist www.sunnycamp.nl Schaerweijde Horeca Redactie: Opmaak/drukwerk: Commissie Valkentoernooi

Nadere informatie

Kampioenen! Nr. 8 Juni 2011. Inhoud:

Kampioenen! Nr. 8 Juni 2011. Inhoud: De laatste competitiewedstrijden zijn gespeeld en voor veel van de teams zitten de trainingen er ook al op. De tweede helft van het veldseizoen heeft veel mooie resultaten gebracht, namelijk 2 kampioenschappen,

Nadere informatie

Jeugdkrantje AKC Nr

Jeugdkrantje AKC Nr Jeugdkrantje AKC Nr.19 1501 2016-2017 Programma Dag Datum Thuis Uit Aanvang Aanwezig/ vertrek Locatie Zaterdag 21 januari Juventa A1 AKC A1 16.15 15.15 Hardenberg Zaterdag 21 januari Achilles B1 AKC B1

Nadere informatie

Dames 1 kansloos tegen Koploper; Heren 1 wint ook van Axel; Zaterdag weer thuisprogramma

Dames 1 kansloos tegen Koploper; Heren 1 wint ook van Axel; Zaterdag weer thuisprogramma Nr 114, week 4 2013 INHOUD Pag.1 Inleiding Revanche Heren 1?? Pag.2 Verslag Heren 1 Bitterballentoernooi Pag.3 Verslag Dames 1 Verslag Dames 3 Scholensportdag Pag. 4 Pag. 5 Programma Buddy s Reminders

Nadere informatie

De kleine finale was spannend. Rotterdam was moegestreden en mede door goed zaalhockey pakte Nijmegen de derde plaats.

De kleine finale was spannend. Rotterdam was moegestreden en mede door goed zaalhockey pakte Nijmegen de derde plaats. Jongens D Top 28-12-2017 Op de eerste dag van de Saturnus Indoor Toernooien 2017 2018 stond het Jongens D Top toernooi op het programma in de blaashal van Ring Pass Delft. In Poule A was het Rotterdam

Nadere informatie

Noa (D1) en Yasmine (D2) interviewen Esmee Putting :

Noa (D1) en Yasmine (D2) interviewen Esmee Putting : Noa (D1) en Yasmine (D2) interviewen Esmee Putting : 1.Wat vind je leuk aan korfbal? Dat het een teamsport is. Dat het een gemengde sport is. Dat het twee vakken heeft, 1 verdedigen en 1 aanvallen. 2.Wat

Nadere informatie

Inhoud: Hier naast/onder staat wie er met de prijs vandoor gaat. Verder is er een leuk verslag van U12.

Inhoud: Hier naast/onder staat wie er met de prijs vandoor gaat. Verder is er een leuk verslag van U12. Clubkrant BZ 72 Inhoud: Prijsvraag uitslag Blz. 3 U12 Mix Blz. 4-6 Tips en weetjes Blz. 7 De redactie: Hoi allemaal, We gaan het jaar uit met een nieuwe krant. Met een naam! We zijn nu goed op gang en

Nadere informatie

Beste schoolkorfballer,

Beste schoolkorfballer, Beste schoolkorfballer, We zijn zoals elk jaar blij je vandaag op het veld van ZKC 31 te mogen begroeten! We hebben er alles aan gedaan om deze dag goed te organiseren en te zorgen dat alles soepel verloopt.

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF. Woord van de voorzitter. Nieuwe teamindelingen & trainingstijden. In dit nummer: mei 2013 editie 7 2013-2014. staan vanaf. ca.

NIEUWSBRIEF. Woord van de voorzitter. Nieuwe teamindelingen & trainingstijden. In dit nummer: mei 2013 editie 7 2013-2014. staan vanaf. ca. NIEUWSBRIEF In dit nummer: mei 201 editie 7 Woord van de voorzitter 1 Marianne Jansen 2 Woord van de voorzitter Joost Wissink Oproep: oude nieuwsbrieven Bill s Bar Beach Volleybal Toernooi Opfriscursus

Nadere informatie

Afdelingsontmoeting Grootebroek

Afdelingsontmoeting Grootebroek Afdelingsontmoeting Grootebroek Op zondag 30 November vond in Grootebroek (NH) de Afdelingsontmoeting plaats. Dit is een toernooi waarbij de afdeling West, Midden, Holland-Noord en Zuidwest, de strijd

Nadere informatie

Nieuwsbrief Bowling Vereniging Julianadorp JEUGD

Nieuwsbrief Bowling Vereniging Julianadorp JEUGD Nieuwsbrief 5, februari 2013 Hallo Jeugdleden en ouders, Hier zijn we weer met het laatste bowling- nieuws. Er is veel gebeurd de laatste weken. Veel leesplezier. Informatie Voor de scores van onze eigen

Nadere informatie

Nog een huishoudelijke mededeling aan diegenen die op de speelvloer moeten zijn: het is niet toegestaan met buitenschoenen de sportvloer te betreden.

Nog een huishoudelijke mededeling aan diegenen die op de speelvloer moeten zijn: het is niet toegestaan met buitenschoenen de sportvloer te betreden. Welkom bij ons recreatie toernooi! Het is mij een eer om jullie namens Volleybalvereniging Woudenberg van harte welkom te heten bij alweer de 44 e editie van ons Jumbo Kolfschoten Volleybal Recreatietoernooi.

Nadere informatie

Het bestuur bestond bij aanvang van het seizoen uit de volgende personen:

Het bestuur bestond bij aanvang van het seizoen uit de volgende personen: Verslag secretariaat Haaften Kwiek seizoen 2014-2015 Het bestuur bestond bij aanvang van het seizoen uit de volgende personen: Vacature Jan Poppelier Angela de Best Alie van der Moore John van der Meer

Nadere informatie

Weekbericht Fusion Rotterdam

Weekbericht Fusion Rotterdam Weekbericht Fusion Rotterdam Week 33 19 augustus 2017 Beste , Een nieuw seizoen, en een nieuw uiterlijk voor het weekbericht. Met het overnemen van het weekbericht heb ik dit in een nieuw

Nadere informatie

Nog een huishoudelijke mededeling aan diegenen die op de speelvloer moeten zijn: het is niet toegestaan met buitenschoenen de sportvloer te betreden.

Nog een huishoudelijke mededeling aan diegenen die op de speelvloer moeten zijn: het is niet toegestaan met buitenschoenen de sportvloer te betreden. Welkom allemaal! Namens Volleybalvereniging Woudenberg heet ik iedereen hartelijk welkom bij de 45 e (!) editie van ons Jumbo Kolfschoten Volleybal Recreatietoernooi. Wij zijn erg blij met het feit dat

Nadere informatie

Stoppen met volleybal: vergeet niet VOOR 1 juni af te melden bij de ledenadministratie. Volleybal Vereniging Conditio Best

Stoppen met volleybal: vergeet niet VOOR 1 juni af te melden bij de ledenadministratie. Volleybal Vereniging Conditio Best What s hot? Weinig tijd om de hele nieuwsbrief te lezen? Hieronder de belangrijkste punten alvast. Meer info staat uiteraard verderop in de nieuwsbrief 4 Juni algemene ledenvergadering VVC Best, niet vergeten!

Nadere informatie

OBS De Blaak ( ) Website:

OBS De Blaak ( )   Website: Ouderinfo 9 12 januari 2018 OBS De Blaak (013-4689466) Email: obs.de.blaak@opmaat-scholen.nl Website: www.obsdeblaak.nl Beste ouders/verzorgers, In deze informatiebrief: Ouderinfo versus Klasbord Vakantietoernooi

Nadere informatie

MEPPELER HOCKEY VERENIGING

MEPPELER HOCKEY VERENIGING Nieuwsbrief mei Het schiet al weer aardig op met het seizoen. Voor een paar teams (o.a. dames 1) breekt een cruciale fase aan in de competitie. Kampioen of niet?? Natuurlijk kijken we met z n allen ook

Nadere informatie

Tribuneblaadje. Zaterdag 13 december 2014. 12.30 uur TweeVV DS2 - Set Up 69 DS4. 14.30 uur TweeVV HS2 - Gemini HS2. 16:45 uur TweeVV DS1 - Gemini DS3

Tribuneblaadje. Zaterdag 13 december 2014. 12.30 uur TweeVV DS2 - Set Up 69 DS4. 14.30 uur TweeVV HS2 - Gemini HS2. 16:45 uur TweeVV DS1 - Gemini DS3 Tribuneblaadje Zaterdag 13 december 2014 12.30 uur TweeVV DS2 - Set Up 69 DS4 14.30 uur TweeVV HS2 - Gemini HS2 16:45 uur TweeVV DS1 - Gemini DS3 16.45 uur TweeVV HS1 - Gemini HS1 Onze sponsoren Van Eden

Nadere informatie

Promotie/Degradatie wedstrijden seizoen 18-19

Promotie/Degradatie wedstrijden seizoen 18-19 Promotie/Degradatie wedstrijden seizoen 18-19 Onderstaand kun je de toelichting vinden op de promotie- en degradatie regeling seizoen 2018-2019 in Regio Zuid. Alle PD wedstrijden zijn op zaterdag 20 april

Nadere informatie

Nr Finaleronde seizoen , Op sporthal Oostervant te Rotterdam.

Nr Finaleronde seizoen , Op sporthal Oostervant te Rotterdam. Nr.6 21-04-2008 Finaleronde seizoen 2007-2008, Op 19-04-2008 sporthal Oostervant te Rotterdam. Om 12.00 is de start van de 1 ste wedstrijd in de Oostervant te Rotterdam. Voordat het zover zou zijn had

Nadere informatie

Nieuwsbrief VVS'92. Promotie/degradatie wedstrijden. 2e plaats dames 3! www.vvs92.nl

Nieuwsbrief VVS'92. Promotie/degradatie wedstrijden. 2e plaats dames 3! www.vvs92.nl In deze nieuwsbrief Uitslagen, Komende wedstrijden, Eindstand seizoen 2012-2013, 2e plaats dames 3!, Sportweek 2013, Nieuws van de teams, Seizoensafsluiting, Foto's wedstrijden en foto's seizoensafsluiting

Nadere informatie

Team 4 - Najaarscompetitie 2012

Team 4 - Najaarscompetitie 2012 LELYSTAD UNITED Team 4 - Najaarscompetitie 2012 Johan Regterink Raymond Regterink Raymon Honing Rob Elzerman Vrijdag 14 september 2012 - Lelystad United 4 - Laren 4 In het najaar seizoen zullen we gaan

Nadere informatie

Dinsdag 6 november 2018

Dinsdag 6 november 2018 Dinsdag 6 november 2018 De Sprint 2-Hellevoets Effect 1: 3-2 (3 e klasse J duo competitie) Hellevoets Effect 1 heeft zichzelf gisterenavond opnieuw geen dienst bewezen door in Brielle met 2-3 te verliezen

Nadere informatie

Nieuwsbrief VVS'92 nr 7,

Nieuwsbrief VVS'92 nr 7, Nieuwsbrief VVS'92 nr 7, 10-11-2015 In deze nieuwsbrief Vlissingse Volleybal Samenwerking 1992 Komende wedstrijden Agenda Komende wedstrijden Uitslagen Invalpoule CMV-trainers Even voorstellen... Enquete

Nadere informatie

BLAUW WIT SCHOLEN VOLLEYBALTOERNOOI

BLAUW WIT SCHOLEN VOLLEYBALTOERNOOI Teamnaam Groep School : : : BLAUW WIT SCHOLEN VOLLEYBALTOERNOOI Woensdag 22 februari 2017 Groep 5 t/m 8 Mede mogelijk gemaakt door hoofdsponsor: Blauw Wit, is één van de twee volleybalverenigingen in de

Nadere informatie

Uitslagen openingsdag 6 september

Uitslagen openingsdag 6 september Volleybalvereniging Clam Dycke Nieuwsbrief 8 september 2015 Wat een geslaagde Openingsdag afgelopen zondag in het Trias, waar 10 Clam Dycke teams hun eerste partijtjes speelden in het kader van de voorbereiding

Nadere informatie

Coach assistentie. Flash Veendam

Coach assistentie. Flash Veendam Coach assistentie Flash Veendam Allereerst heel erg bedankt dat u zich wil inzetten voor Flash en het team van uw zoon of dochter. We zijn een grote club en kunnen niet zonder hulp van ouders/verzorgers

Nadere informatie

Volleybalvereniging The Setfighters

Volleybalvereniging The Setfighters NIEUWSBRIEF Volleybalvereniging The Setfighters Nieuwsbrief 2: seizoen 2016/2017 Augustus 2016 INHOUD Passessie nieuw shirts Aanvoerders en coaches Wist je dat. Oefenwedstrijden Zaanlands West Terugblik

Nadere informatie

Wedstrijdregels Buitentoernooi Switch 87

Wedstrijdregels Buitentoernooi Switch 87 Spelregels 6 tegen 6 1. De wedstrijden worden gespeeld volgens de NEVOBO-regels 2018-2019. 2. Voor een goed verloop van het toernooi kan de wedstrijdleiding besluiten de puntentelling in een of meer poules

Nadere informatie

JEUGD-OUDERTOERNOOI D.O.V. 2014

JEUGD-OUDERTOERNOOI D.O.V. 2014 JEUGD-OUDERTOERNOOI D.O.V. 2014 Op zaterdagmiddag 22 hebben we het traditionele jeugd-oudertoernooi gehouden. Er hadden zich 12 koppels ingeschreven, maar twee hebben zich alsnog teruggetrokken, waardoor

Nadere informatie

6 juni SBI Douma Schoolkorfbaltoernooi ckv OVVO/De Kroon

6 juni SBI Douma Schoolkorfbaltoernooi ckv OVVO/De Kroon 6 juni 2015 Het SBI Douma Schoolkorfbaltoernooi wordt mede mogelijk gemaakt door: www.sbidouma.nl www.dekroon.com Hallo Schoolkorfballers, Welkom bij het 45e schoolkorfbaltoernooi van OVVO/De Kroon. Het

Nadere informatie

P rogramma T oernooi: Divisie C1 Ronde 4 Delft - Julianadorp 1:30 Uur, 121km. Basketbalterm 6 : Baseline - de achterlijn (onder iedere basket).

P rogramma T oernooi: Divisie C1 Ronde 4 Delft - Julianadorp 1:30 Uur, 121km. Basketbalterm 6 : Baseline - de achterlijn (onder iedere basket). Nr.130 14-01-2017 Toernooi te Julianadorp Sporthal: Sport aan Zee Na de Kerst, oud & nieuw feesten heeft Redeoss nog maar één keer de mogelijkheid gehad om te trainen. Op de donderdagavond, twee dagen

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Badminton Vereniging Doesburg. Van de voorzitter. Van de voorzitter. Nummer Interessante informatie: In dit nummer:

Nieuwsbrief. Badminton Vereniging Doesburg. Van de voorzitter. Van de voorzitter. Nummer Interessante informatie: In dit nummer: Nummer 3 Nieuwsbrief 16-17 15-5-2017 Badminton Vereniging Doesburg Interessante informatie: Donderdag 9 juni Ouder Junior toernooi. Donderdag 22 juni Afsluitingsavond. In dit nummer: Voorwoord 1 Competitie

Nadere informatie

25jr. Jubileum JBC/N haven. Zaterdag 4 juni werd het Nasi toernooi voor de 25x gespeeld.

25jr. Jubileum JBC/N haven. Zaterdag 4 juni werd het Nasi toernooi voor de 25x gespeeld. Nr.121 04-06-2016 Toernooi te Julianadorp Zaterdag 4 juni werd het Nasi toernooi voor de 25x gespeeld. Sporthal: Sport aan Zee De volgende spelers deden daar aan mee: Bennie, Jérôme, John, Kees, Mario,

Nadere informatie

Nog meer kampioenen!!!

Nog meer kampioenen!!! Jaargang 3, nummer 9 Nog meer kampioenen!!! 17 mei 2017 De vereniging Rotterdam Basketbal, Forward Lease Rotterdam Basketbal en F. Breeman BMW Rotterdam Basketbal zijn te vinden op Konden we in de nieuwsbrief

Nadere informatie

Nieuwsbrief DVSB. Jaargang 2 juni 2018 nr 10. Wedstrijdprogramma bij DVSB. Door de winst in het Eemlandtoernooi speelt DVSB om de supercup op 6 juni.

Nieuwsbrief DVSB. Jaargang 2 juni 2018 nr 10. Wedstrijdprogramma bij DVSB. Door de winst in het Eemlandtoernooi speelt DVSB om de supercup op 6 juni. Nieuwsbrief DVSB Jaargang 2 juni 2018 nr 10 Wedstrijdprogramma bij DVSB Door de winst in het Eemlandtoernooi speelt DVSB om de supercup op 6 juni. De onderlinge competitie duurt nog enkele weken: - Maandag

Nadere informatie

53e jaargang nr. 20 10 januari 2016

53e jaargang nr. 20 10 januari 2016 53e jaargang nr. 20 10 januari 2016 Van het bestuur Alweer een hele week in het nieuwe jaar voorbij. Alle recepties en nieuwjaarsbijeenkomsten zijn achter de rug. De ene wat drukker bezocht dan de andere.

Nadere informatie

BOK Journaal Week 5 en 6

BOK Journaal Week 5 en 6 BOK Journaal Week 5 en 6 Sponsoren BOK website Meer volleybal nieuws op: www.vvbok.nl Volg ons ook Facebook voor actuele nieuwtjes en foto s! Tips voor de website of nieuwsbrief? Mail naar: webredactie@vvbok.nl

Nadere informatie

Jurrie Baas Sport en Spektakeldag

Jurrie Baas Sport en Spektakeldag Jurrie Baas Sport en Spektakeldag met o.a. Beachvolleybal op de Costa Del Vechte Woensdag 20 Juli 12.30 uur In de zandbak aan de vecht in Ommen Georganiseerd door: Ommer Bissingh Evenementen Supportersclub

Nadere informatie

Zaterdag 6 oktober Zaterdag 29 september Zondag 23 september 2018 (A-licentie Welpen) Zaterdag 22 september 2018

Zaterdag 6 oktober Zaterdag 29 september Zondag 23 september 2018 (A-licentie Welpen) Zaterdag 22 september 2018 Zaterdag 6 oktober 2018 We moesten uit voor de competitie naar TOP (Haastrecht), de uitslag 7-3 voor Taverzo. We begonnen met een 5 gamer die Sarah wist te winnen. Daarna liepen we uit naar 3-0 en daarna

Nadere informatie

WELKOMSTBOEKJE JONGSTE JEUGD

WELKOMSTBOEKJE JONGSTE JEUGD Copyright 2017 - HBS - Niets uit dit document mag geheel of gedeeltelijk worden verveelvoudigd, opgeslagen of openbaar worden gemaakt, op welke wijze dan ook, zonder schriftelijke toestemming. WELKOMSTBOEKJE

Nadere informatie

R1 R2 R3 R4 R5 R6 R7 R8 R9 R10 R11 R12

R1 R2 R3 R4 R5 R6 R7 R8 R9 R10 R11 R12 Race 12 28-12-2014 Vandaag staat op het programma de laatste race van het seizoen 2014. In de vorige race was het al duidelijk dat m_m racer de kampioen is. De race van vandaag is daarom niet minder spannend.

Nadere informatie

Is een service die direct op de vloer komt binnen de lijnen. Hij kan dus niet gepasst worden. (ze konden de bal niet terugspelen)

Is een service die direct op de vloer komt binnen de lijnen. Hij kan dus niet gepasst worden. (ze konden de bal niet terugspelen) Woordenboek voor de jeugd. Ace Blessure Is een service die direct op de vloer komt binnen de lijnen. Hij kan dus niet gepasst worden. (ze konden de bal niet terugspelen) Een wond of breuk die veel pijn

Nadere informatie

Volleybalvereniging AMstelveen

Volleybalvereniging AMstelveen Volleybalvereniging AMstelveen Jaargang: 2, Nr. 14 Nieuwsbrief De week van: 25 november t/m 2 december 2012 De Nieuwsbrief verschijnt (bijna) elke week en wordt gestuurd naar (jeugd)leden die competitie

Nadere informatie

09 juni SBI Douma Schoolkorfbaltoernooi ckv OVVO/De Kroon

09 juni SBI Douma Schoolkorfbaltoernooi ckv OVVO/De Kroon 09 juni 2018 Het SBI Douma Schoolkorfbaltoernooi wordt mede mogelijk gemaakt door: www.sbidouma.nl www.dekroon.com Hallo Schoolkorfballers, Welkom bij het 48e schoolkorfbaltoernooi van OVVO/De Kroon. Het

Nadere informatie

Beker 2 e ronde Seizoen , Regio Zuid

Beker 2 e ronde Seizoen , Regio Zuid RESULTATEN/UITSLAGEN EERSTE RONDE 29 OKTOBER 2016 ALGEMEEN In de aanloop naar 29 oktober waren er terugtrekkingen van: Meisjes A: Volley Zuid Meisjes C: Asterix en De Burgst Jongens B: OKK 70 Op 29 oktober

Nadere informatie

Stormvogels 28. Seizoen 2011 / 2012 - Klasse 5G. Een seizoen vol hooggespannen verwachtingen en jonge vogels. vertrekken toch bleven, keeper Jaap

Stormvogels 28. Seizoen 2011 / 2012 - Klasse 5G. Een seizoen vol hooggespannen verwachtingen en jonge vogels. vertrekken toch bleven, keeper Jaap Stormvogels 28 Seizoen 2011 / 2012 - Klasse 5G Een seizoen vol hooggespannen verwachtingen en jonge vogels De klassenindeling van de vijfde klasse G werd in zeker drie dorpen met gejuich ontvangen. Siebengewald,

Nadere informatie

s.v. Huizen nieuwsbrief

s.v. Huizen nieuwsbrief s.v. Huizen nieuwsbrief Hier is hij dan de nieuwsbrief van s.v. Huizen. Dit seizoen zijn er op organisatorisch gebied een aantal veranderingen doorgevoerd. Zo is er geen jeugdbestuur meer maar een jeugdcommissie

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF. jaargang 7 nr. 267 week

NIEUWSBRIEF. jaargang 7 nr. 267 week NIEUWSBRIEF jaargang 7 nr. 267 week 19 2012 Ton Noyens wordt 90 jaar (door Nico Grubben) Op 5 juni wordt ons voormalig damlid Ton Noyens 90 jaar. De zondag er aan voorafgaand houdt hij een groot feest.

Nadere informatie

VOLLEYBALVERENIGING ALTERNO MININIEUWS 6 2 MEI 2016

VOLLEYBALVERENIGING ALTERNO MININIEUWS 6 2 MEI 2016 VOLLEYBALVERENIGING ALTERNO MININIEUWS 6 2 MEI 2016 Aan alle ouders/verzorgers en kinderen van de miniafdeling, Bijgevoegd vindt u weer een nieuwsbrief met veel informatie over de komende periode. Vorige

Nadere informatie

Nieuwsbrief Januari 2018

Nieuwsbrief Januari 2018 Nieuwsbrief Januari 2018 Van de VoorzitterOm te beginnen Om te beginnen. Beste leden, We zitten alweer in het tweede halfjaar van de competitie. Dit is dan zo n moment om te kijken hoe het alle teams vergaat.

Nadere informatie

ALGEMEEN JAARVERSLAG 2015

ALGEMEEN JAARVERSLAG 2015 ALGEMEEN JAARVERSLAG 2015 TV De Delftse Hout Jaarverslag 2015 pag. 13 januari 2016 Jaarverslag Jeugdcommissie 2015 Het jaar begon met ons jaarlijks bezoek aan de Kidsday van het ABN AMRO Toernooi. Op

Nadere informatie

OLYMPIACTUEEL/FLITS. Uitslagen. Programma. Van de redactie: Welkom nieuwe leden. Wedstrijdverslagen. Senioren. Jeugd

OLYMPIACTUEEL/FLITS. Uitslagen. Programma. Van de redactie: Welkom nieuwe leden. Wedstrijdverslagen. Senioren. Jeugd Van de redactie: VVW DS1 Olympia DS1 12-02, 13:00 Deze nieuwsbrief is een gezamenlijke uitgave van de Hengelose handbalverenigingen Olympia en Donar. Met deze week: - Uitslagen van de competitie wedstrijden

Nadere informatie