Hierboven ziet u de eerste pagina van de website hieruit kunt u duidelijk zien hoe de website is opgebouwd en waaraan nog gewerkt moet gaan worden.

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Hierboven ziet u de eerste pagina van de website hieruit kunt u duidelijk zien hoe de website is opgebouwd en waaraan nog gewerkt moet gaan worden."

Transcriptie

1

2 Hierboven ziet u de eerste pagina van de website hieruit kunt u duidelijk zien hoe de website is opgebouwd en waaraan nog gewerkt moet gaan worden. De bedoeling is dat er een formulier word gemaakt waarop leden zich kunnen aanmelden voor de jongepuppiedag die er volgend jaar in september gaat plaatsvinden. Vanuit deze afbeelding ga ik een visueel beeld maken van hoe het formulier er ongeveer uit gaat zien dit laat ik zien doormiddel van schetsen zowel als een digitaal ontwerp.

3 Hierboven ziet u een overzicht hoe je lid kan worden van de Boxerclub-Dordrecht. Hieruit kunt u dus al duidelijk zien dat heel erg onoverzichtelijk is en heel lastig is om jezelf in te schrijven. Dit is bijvoorbeeld ook één van de dingen die ik even later kan veranderen als ik bijvoorbeeld tijd over heb. Maar eerst ga ik mijzelf focussen op het maken van het inschrijfformulier van de jongepuppiedag voor volgend jaar. Op de pagina hierna ziet u een overzicht van het inschrijfformulier wat op het moment word gebruikt tijdens de inschrijvingen van vorig jaar. Hieruit kan ik zeer veel informatie halen en natuurlijk ook dingen aan verbeteren. Ik heb ook aan mijn opdrachtgever gevraagd in het interview wat hij er precies in wilt en hoe hij dit wilt. Mijn bedoeling is zoals ik al eerder zei om het formulier digitaal te maken via de website waardoor het makkelijker te bereiken is want in mijn interview kwam ik erachter dat de jonge puppie dag er mensen van heel Nederland dus naar Dordrecht moeten komen om zich in te schrijven. Dit kan natuurlijk veel eenvoudiger doormiddel van een online inschrijfformulier.

4 INSCHRIJFFORMULIER JONGE HONDEN DAG BOXERCLUB DORDRECHT Clubhuis en oefenterrein Sportpark (beneden) Schenkeldijk te Dordrecht Tel. Clubhuis: Datum: Zondag 23 juni 2013 Aanvang: uur (Terrein toegankelijk vanaf uur) Keurmeester(s): Dhr. Lafleur Naam Boxer:. Geb.datum: Reu / Teef NHSB-nr.: Naam vaderhond:.. Naam moederhond:. Naam fokker: Naam eigenaar: Adres eigenaar: PC + Woonplaats:.. Tel.nr.: Bank/Gironr.: .. De bovenvermelde hond dient ingeschreven te worden in de volgende klasse ( svp aankruisen): O reuen 3 en 4 maanden O teven 3 en 4 maanden O reuen 5 en 6 maanden O teven 5 en 6 maanden O reuen 7 en 8 maanden O teven 7 en 8 maanden O reuen 9 t/m 11 maanden O teven 9 t/m 11 maanden O reuen 12 t/m 14 maanden O teven 12 t/m 14 maanden O veteranenklasse (vanaf 7 jaar) O witte boxers O O fokgroepkeuring Deelname aan de fokgroep (vader en/of moederhond met minstens 3 nakomelingen, de pups dienen ingeschreven te zijn op deze jonge hondendag. Vermeld namen vader- en moederhond en de namen en geboortedatums pups!) Wij maken u erop attent dat zieke honden, honden met gecoupeerde oren en/of staarten en monorchide of cryptorchide reuen niet ingeschreven kunnen worden. Inschrijfgelden: Eerste hond, incl. catalogus:. 17,50,-- Elke volgende hond (dezelfde eig.): x. 12,50,-- Deelname Fokgroep:. 5,-- Stelt een geldprijs beschikbaar Advertentie in catalogus, hele pagina. 20,-- Totaal overgemaakt: Handtekening eigenaar: Datum: Uw inschrijving dient uiterlijk 10 juni 2013 op het inschrijfadres aanwezig te zijn. NB: U dient het totaalbedrag over te maken naar Rabobankreknr t.n.v. Boxerclub- Dordrecht o.v.v. van Jonge Honden Dag 2013 Inschrijfformulieren opsturen naar: André Abbema, Maaskant-erf 30, 3315 KK Dordrecht, Tel.: info@boxerclub-dordrecht.nl

5 Naam fokker* Naam eigenaar* Adres eigenaar* PC + Woonplaats* Tel.nr.* * Naam Boxer* Geb.datum* Reu / Teef* NHSB-nr.* Naam vaderhond Naam moederhond De hond dient ingeschreven te worden in de volgende klasse* O reuen 3 en 4 maanden O teven 3 en 4 maanden O reuen 5 en 6 maanden O teven 5 en 6 maanden O reuen 7 en 8 maanden O teven 7 en 8 maanden O reuen 9 t/m 11 maanden O teven 9 t/m 11 maanden O reuen 12 t/m 14 maanden O teven 12 t/m 14 maanden veteranenklasse (vanaf 7 jaar) witte boxers fokgroepkeuring *Wij maken u erop attent dat zieke honden, honden met gecoupeerde oren en/of staarten en monorchide of cryptorchide reuen niet ingeschreven kunnen worden. Hierboven ziet u mijn Visuele Ontwerp van hoe het er ongeveer uit gaat zien. Ik heb er een aantal dingen uitgehaald want dit mocht van de eigenaar van de organisatie hij gaat mij nog mailen over specifieke dingen die eruit gehaald mogen worden. Ik heb dit formulier gemaakt in adobe indesign dit is als het ware een duidelijk beeld van hoe ik het wil gaan hebben ik heb namelijk ook bij de organisatie gevraagd om het logo en de huisstyle zodat ik deze eventueel ook kan toepassen op mijn formulier zoals ik hierboven heb gedaan. De functionaliteit hiervan heb ik al eerder genoemd maar ik zal het nog een keer uitleggen. De functionaliteit van dit formulier is: - Het is gemakkelijk in te vullen - Mensen hoeven niet ver te reizen vanuit Nederland om het op papier in te vullen - Je hebt een beter overzicht van hoeveel kandidaten er zijn Naast dat zijn er nog een hoop aantal dingen die er beter aan zijn zeker omdat alles digitaal word maar hier kom ik later op terug als ik in de volgende slide mijn interview laat zien.

6 Interview Boxerclub-Dordrecht Wat is het voor vereniging? Een hondenvereniging die gehoorzaamheidscursussen voor boxers geeft en behendigheid trainingen doet. En dit doet wij alleen met Boxers dit is een hondenras de reden dat wij dit doen is omdat we het graag bij één soort ras hond willen houden vanwege hun unieke karakter. Is het naast een boxerclub ook nog iets anders? Naast dat worden voor de leden ook activiteiten georganiseerd zoals bingo, klaverjassen, strandwandelingen enzovoort. Dus is het ook grotendeels voor de gezelligheid. Welke eigenschappen? Wat kan er bijvoorbeeld aan de website toegevoegd worden om iets beter te maken aan de club/website? Wij hebben nu formulieren die elke keer ingevuld moeten worden op papier en dit is vrij lastig omdat er een nationale honden dag komt in september waarbij ook mensen uit het hele land dit formulier moeten invullen. Wat bied ik aan? Een inschrijfformulier voor de nationale honden dag die volgend jaar eraan komt die ga ik proberen werkend te maken zodat dit gemakkelijk word. Wat moet er gemaakt worden? Er is in september volgend jaar een nieuwe honden dag waar een nieuw inschrijfformulier voor gemaakt moet worden. Wat is een nieuwe honden dag? Dat is een show voor jonge boxers die zich inschrijven. Wat voor show is het? Het is een soort schoonheidswedstrijd voor jonge baby boxers(de hondensoort).

7 Hebt u een voorbeeld van een inschrijfformulier en zou u die naar mij door kunnen sturen? Ja, die hebben wij ik laat hem nu wel even op papier zien en dan mail ik hem later naar je door (heb ik inmiddels ontvangen met daarbij de huisstyle). Zijn er nog dingen die veranderd moeten worden? In eerste instantie niet. Het is misschien wel leuk om ook een overzicht te maken voor wie er allemaal meedoen. Ideale oplossing? Aan de huidige website een formulier toevoegen Doel van het product? Gemakkelijker inschrijven vanuit het hele land en een beter overzicht van de inschrijvingen Hoe is de boxerclub ontstaan? Een aantal mensen hebben dit opgericht omdat ze alleen met boxers wilden trainen. Waarom de Boxerclub en geen andere hondenclub? Omdat het een vereniging is voor speciaal het ras boxer en omdat er specifiek gekeken word naar deze hondensoort en dus ook gespecialiseerd zijn in trainingen van deze honden. Formulier? Moet naast het formulier nog andere dingen opgenomen moeten worden? Het zou handig zijn als mensen na het invullen van het formulier een bevestiging krijgen via .

8 Of kunnen er dingen van het formulier afgehaald worden? Misschien eerst een algemene pagina gemaakt worden dat vanuit daar het formulier geopend kan worden. Dus bijvoorbeeld een pagina waar eerst omschreven word wat er precies die dag gedaan moet worden. Op welke manier wilt u het formulier ingedeeld hebben? Op dezelfde manier als hoe je een account aanmaakt zoals inschrijven via bol.com of facebook dus wat ik daar eigenlijk mee bedoel is gewoon een overzichtelijk inschrijfformulier die gemakkelijk te begrijpen is. Waar is de huidige website meegemaakt? Joomla! Hebben jullie weleens eerder een inschrijfformulier gehad op de website? Nee, dit hebben wij nog nooit gehad, in ieder geval niet op deze manier wel via een document wat je dan vervolgens moet uitprinten.

Holland Cup en Winner Show 2015

Holland Cup en Winner Show 2015 Een nieuw systeem vraagt altijd om extra uitleg. Wij realiseren ons dat niet iedereen thuis is in het gebruik van de computer bij het inschrijven, maar in de praktijk valt het meestal wel mee. Wij proberen

Nadere informatie

Wijzigingen Kynologisch Reglement per 1 juli 2010

Wijzigingen Kynologisch Reglement per 1 juli 2010 Wijzigingen Kynologisch Reglement per 1 juli 2010 De volgende wijzigingen in het Kynologisch Reglement (KR) gelden vanaf 1 juli 2010. Het complete Kynologisch Reglement kunt u downloaden van de website

Nadere informatie

HONDENSHOW hoe gaat dat in z n werk?

HONDENSHOW hoe gaat dat in z n werk? HONDENSHOW hoe gaat dat in z n werk? Lijkt het je leuk om met de hond mee te doen aan een hondenshow? Begin dan eerst zelf je hond te beoordelen en let er bij een reu op dat hij alle twee de teelballen

Nadere informatie

UITNODIGING SHOW- EN FOKDAG 13 AUGUSTUS 2017

UITNODIGING SHOW- EN FOKDAG 13 AUGUSTUS 2017 secretariaat PFKB Litas 8, 4871 BM Etten-Leur Telefoon: 06 22 745 882 Email: secretariaat@pfkb.nl Website: www.pfkb.nl Bank nr. NL09 RABO 0102 3969 73 UITNODIGING SHOW- EN FOKDAG 13 AUGUSTUS 2017 Op zondag

Nadere informatie

Beste ringmeesters en commissarissen,

Beste ringmeesters en commissarissen, Beste ringmeesters en commissarissen, Welkom allemaal. We hopen dat u met veel plezier in de ring zult werken tijdens de World Dog Show 2018/de Benelux Winner 2018 en de rasgroep-specialties. Wij wijzen

Nadere informatie

Format Verenigingsfokreglement

Format Verenigingsfokreglement Werkgroep Fokkerij & Gezondheid Format Verenigingsfokreglement naam van de rasvereniging:nederlandse Lakeland Terrier Club voor het ras: Lakeland Terrier Uitgangspunten en toelichting bij het VerenigingsFokReglement

Nadere informatie

1.2. Dit Verenigingsfokreglement (VFR) geldt voor alle leden van de vereniging voor de Alaska Malamute Club voor Nederland.

1.2. Dit Verenigingsfokreglement (VFR) geldt voor alle leden van de vereniging voor de Alaska Malamute Club voor Nederland. 1. ALGEMEEN 1.1. Dit reglement voor de Alaska Malamute Club voor Nederland, hierna te noemen de vereniging beoogt bij te dragen aan de behartiging van de belangen van het ras Alaskan Malamute zoals deze

Nadere informatie

Jaar Aantal nesten Aantal pups

Jaar Aantal nesten Aantal pups DE RUWHAAR IN GEVAAR!!!!! De laatste jaren loopt het aantal gefokte nesten van de Ruwharige Hollandse Herdershonden schrikbarend achteruit. De laatste 5 jaren zijn de volgende aantallen nesten gefokt en

Nadere informatie

Verenigingsfokreglement

Verenigingsfokreglement voor het ras Zwitserse Witte Herder 1. ALGEMEEN 1.1. Dit reglement voor de, hierna te noemen de vereniging, beoogt bij te dragen aan de behartiging van de belangen van het ras Zwitserse Witte Herder zoals

Nadere informatie

Verenigingsfokreglement. Naam van de rasvereniging: Nederlandse Norwich Terrier Club

Verenigingsfokreglement. Naam van de rasvereniging: Nederlandse Norwich Terrier Club NEDERLANDSE NORWICH TERRIER CLUB Opgericht 9 mei 1993, ingeschreven in de KvK onder nummer 40077028 Verenigingsfokreglement Naam van de rasvereniging: Nederlandse Norwich Terrier Club Voor het ras: Norwich

Nadere informatie

Verenigingsfokreglement van de Nederlandse Vereniging van Saarlooswolfhonden voor het ras Saarlooswolfhond voor het ras Saarlooswolfhond

Verenigingsfokreglement van de Nederlandse Vereniging van Saarlooswolfhonden voor het ras Saarlooswolfhond voor het ras Saarlooswolfhond Verenigingsfokreglement van de Nederlandse Vereniging van Saarlooswolfhonden voor het ras Saarlooswolfhond voor het ras Saarlooswolfhond 1. ALGEMEEN 1.1. Dit reglement voor de Nederlandse vereniging van

Nadere informatie

Verenigingsfokreglement. Ras: Stabyhoun

Verenigingsfokreglement. Ras: Stabyhoun Verenigingsfokreglement Rasvereniging: Onze Stabyhoun Ras: Stabyhoun 1. ALGEMEEN 1.1. Dit reglement voor Onze Stabyhoun, hierna te noemen de vereniging beoogt bij te dragen aan de behartiging van de belangen

Nadere informatie

Verenigingsfokreglement. Naam van de rasvereniging: Nederlandse Norwich Terrier Club

Verenigingsfokreglement. Naam van de rasvereniging: Nederlandse Norwich Terrier Club NEDERLANDSE NORWICH TERRIER CLUB Opgericht 9 mei 1993, ingeschreven in de KvK onder nummer 40077028 Verenigingsfokreglement Naam van de rasvereniging: Nederlandse Norwich Terrier Club Voor het ras: Norwich

Nadere informatie

Inschrijfformulier (vertrouwelijk)

Inschrijfformulier (vertrouwelijk) . Rijneiland 2 3984 MA Odijk Tel. : 030-6563030 e-mail: nicolaasschool@nicolaasschool-odijk.nl www.nicolaasschool-odijk.nl Inschrijfformulier (vertrouwelijk) Gegevens kind Achternaam :.. Straat :.. Huisnr.

Nadere informatie

Format Verenigingsfokreglement

Format Verenigingsfokreglement Werkgroep Fokkerij & Gezondheid Format Verenigingsfokreglement naam van de rasvereniging: Nederlandse Barsoi Club voor het ras: Barsoi Uitgangspunten en toelichting bij het VerenigingsFokReglement (VFR)

Nadere informatie

Tentoonstellingsreglement

Tentoonstellingsreglement Tentoonstellingsreglement TENSTOONSTELLINGSREGLEMENT (UITTREKSEL) 1. De tentoonstelling wordt gehouden onder het beschermheerschap van de Fédération Cynologique Internationale. 2. Op de tentoonstelling

Nadere informatie

Fokkerijoverleg Aanwezig: 22 leden inclusief het bestuur Afwezig met kennisgeving: 6 leden.

Fokkerijoverleg Aanwezig: 22 leden inclusief het bestuur Afwezig met kennisgeving: 6 leden. Fokkerijoverleg 11-11-2012 Aanwezig: 22 leden inclusief het bestuur Afwezig met kennisgeving: 6 leden. Het fokkerijoverleg van vandaag gaat om het uitwisselen van ideeën voor de invulling van het VFR.

Nadere informatie

Verenigingsfokreglement

Verenigingsfokreglement voor het ras Zwitserse Witte Herder 1. ALGEMEEN 1.1. Dit reglement voor de, hierna te noemen de vereniging, beoogt bij te dragen aan de behartiging van de belangen van het ras Zwitserse Witte Herder zoals

Nadere informatie

De pointer. Mariska de haan

De pointer. Mariska de haan De pointer Mariska de haan 2013 ~1~ Inleiding. Voor mijn werkstuk dit jaar heb ik gekozen voor de pointer. Omdat wij thuis 2 pointers hebben. Daar wil ik graag wat over vertellen. ~ 2 ~ Inhoudsopgave Hoofdstuk

Nadere informatie

Verenigingsfokreglement

Verenigingsfokreglement Verenigingsfokreglement Rasvereniging: Onze Stabyhoun Ras: Stabyhoun 1. ALGEMEEN 1.1. Dit reglement voor Onze Stabyhoun, hierna te noemen de vereniging beoogt bij te dragen aan de behartiging van de belangen

Nadere informatie

Format Verenigingsfokreglement

Format Verenigingsfokreglement Werkgroep Fokkerij & Gezondheid Format Verenigingsfokreglement Vereniging voor de Liefhebber van de Engelse Cocker Spaniel (VLECS) voor het ras: Engelse Cocker Spaniel ALGEMEEN 1.1. Dit reglement voor

Nadere informatie

Verenigingsfokreglement. voor het ras DE DEERHOUND. Deerhound Club 1

Verenigingsfokreglement. voor het ras DE DEERHOUND. Deerhound Club 1 Verenigingsfokreglement voor het ras DE DEERHOUND Deerhound Club 1 1. ALGEMEEN 1.1 Dit reglement voor de Deerhound Club, hierna te noemen de vereniging beoogt bij te dragen aan de behartiging van de belangen

Nadere informatie

Format Verenigingsfokreglement. Vereniging voor de Liefhebber van de Engelse Cocker Spaniel (VLECS ) voor het ras:engelse Cocker Spaniel

Format Verenigingsfokreglement. Vereniging voor de Liefhebber van de Engelse Cocker Spaniel (VLECS ) voor het ras:engelse Cocker Spaniel Werkgroep Fokkerij & Gezondheid Format Verenigingsfokreglement Vereniging voor de Liefhebber van de Engelse Cocker Spaniel (VLECS ) voor het ras:engelse Cocker Spaniel 1. ALGEMEEN 1.1. Dit reglement voor

Nadere informatie

Format Verenigingsfokreglement

Format Verenigingsfokreglement Bijlage 1 Werkgroep Fokkerij & Gezondheid Format Verenigingsfokreglement Bordeaux Dog Club Nederland voor het ras: Bordeaux Dog ALGEMEEN 1.1. Dit reglement voor de Bordeaux Dog Club Nederland, hierna te

Nadere informatie

Verenigingsfokreglement. Nederlandse Pointer Club. voor het ras: Pointer

Verenigingsfokreglement. Nederlandse Pointer Club. voor het ras: Pointer Verenigingsfokreglement Nederlandse Pointer Club voor het ras: Pointer 1. ALGEMEEN 1.1. Dit reglement voor de Nederlandse pointer club, hierna te noemen de vereniging beoogt bij te dragen aan de behartiging

Nadere informatie

Verenigingsfokreglement. voor het ras DE DEERHOUND. Deerhound Club 1

Verenigingsfokreglement. voor het ras DE DEERHOUND. Deerhound Club 1 Verenigingsfokreglement voor het ras DE DEERHOUND Deerhound Club 1 1. ALGEMEEN 1.1 Dit reglement voor de Deerhound Club, hierna te noemen de vereniging beoogt bij te dragen aan de behartiging van de belangen

Nadere informatie

Het hoe en wat op een Clubmatch

Het hoe en wat op een Clubmatch Het hoe en wat op een Clubmatch BULLMASTIFF CLUBMATCH 2019 13 oktober 2019 Overweeg je ook om eens mee te doen aan een hondenshow met jouw kanjer? Dan is de Bullmastiff Clubmatch een mooie gelegenheid.

Nadere informatie

Verenigingsfokreglement.

Verenigingsfokreglement. Verenigingsfokreglement. 1. ALGEMEEN 1.1. Dit reglement voor Scandia, hierna te noemen de vereniging beoogt bij te dragen aan de behartiging van de belangen van het ras Västgötaspets zoals deze zijn verwoord

Nadere informatie

Verenigingsfokreglement

Verenigingsfokreglement Verenigingsfokreglement van de Nederlandse Samojeden Club voor de Samojeed Goedgekeurd door de algemene ledenvergadering van 31 mei 2014 1. ALGEMEEN 1.1. Dit reglement voor de Nederlandse Samojeden Club,

Nadere informatie

Verenigingsfokreglement. Van de Hollandse Smoushonden Club. voor het ras: De Hollandse Smoushond

Verenigingsfokreglement. Van de Hollandse Smoushonden Club. voor het ras: De Hollandse Smoushond Verenigingsfokreglement Van de Hollandse Smoushonden Club voor het ras: De Hollandse Smoushond 1. ALGEMEEN 1.1. Dit reglement voor de Hollandse Smoushonden Club, hierna te noemen de vereniging beoogt bij

Nadere informatie

Verenigingsfokreglement. Vrienden van het Schipperke. Uitgangspunten en toelichting bij het VerenigingsFokReglement (VFR)

Verenigingsfokreglement. Vrienden van het Schipperke. Uitgangspunten en toelichting bij het VerenigingsFokReglement (VFR) Verenigingsfokreglement. Vrienden van het Schipperke Uitgangspunten en toelichting bij het VerenigingsFokReglement (VFR) 1 De relevante artikelen in het Kynologisch Reglement (KR), ofwel het Basis Reglement

Nadere informatie

Herplaatsing Chow Chow

Herplaatsing Chow Chow Herplaatsing Chow Chow Voorwaarden herplaatsing Rasvereniging De Nederlandse Chow Chow Club (NCCC) is bij de herplaatsing van een Chow Chow slechts de intermediair die de informatie van de te herplaatsen

Nadere informatie

Format Verenigingsfokreglement

Format Verenigingsfokreglement Werkgroep Fokkerij & Gezondheid Format Verenigingsfokreglement naam van de rasvereniging: Amerikaanse Cocker Spaniel Club Nederland (kortweg ACSN) voor het ras: Amerikaanse Cocker Spaniel 1. ALGEMEEN 1.1.

Nadere informatie

Verenigingsfokreglement S.B.T.C.N. voor het ras: Staffordshire Bull Terrier

Verenigingsfokreglement S.B.T.C.N. voor het ras: Staffordshire Bull Terrier Verenigingsfokreglement S.B.T.C.N. voor het ras: Staffordshire Bull Terrier 1. ALGEMEEN 1.1. Dit reglement voor de S.B.T.C.N., hierna te noemen de vereniging beoogt bij te dragen aan de behartiging van

Nadere informatie

Format Verenigingsfokreglement

Format Verenigingsfokreglement Werkgroep Fokkerij & Gezondheid Format Verenigingsfokreglement Mastino Napoletano Club Nederland naam van de rasvereniging: MNCN voor het ras: Perro Dogo Canario Uitgangspunten en toelichting bij het VerenigingsFokReglement

Nadere informatie

Verenigingsfokreglement Nederlandse Welsh Corgi Club. voor het ras: Welsh Corgi Cardigan

Verenigingsfokreglement Nederlandse Welsh Corgi Club. voor het ras: Welsh Corgi Cardigan Verenigingsfokreglement Nederlandse Welsh Corgi Club voor het ras: Welsh Corgi Cardigan 1. ALGEMEEN 1.1. Dit reglement voor de Nederlandse Welsh Corgi Club, hierna te noemen de vereniging beoogt bij te

Nadere informatie

Verenigingsfokreglement Picardische Herdershonden Club Nederland. voor het ras: Picardische Herder

Verenigingsfokreglement Picardische Herdershonden Club Nederland. voor het ras: Picardische Herder Verenigingsfokreglement Picardische Herdershonden Club Nederland voor het ras: Picardische Herder 1. ALGEMEEN 1.1. Dit reglement voor de Picardische Herdershonden Club Nederland,, hierna te noemen de vereniging

Nadere informatie

De relevante artikelen in het Kynologisch Reglement (KR), ofwel het Basis

De relevante artikelen in het Kynologisch Reglement (KR), ofwel het Basis naam van de rasvereniging: De Greyhound Club voor het ras:greyhound / Magyar Agar Uitgangspunten en toelichting bij het VerenigingsFokReglement (VFR) De artikelen in zwarte tekst zijn verplicht. De relevante

Nadere informatie

Inschrijven via het digitaal inschrijfsysteem

Inschrijven via het digitaal inschrijfsysteem Inschrijven via het digitaal inschrijfsysteem Het digitaal systeem werkt volledig automatisch, dat wil zeggen dat er in de diverse stappen geen bemoeienis nodig is van medewerkers van de Champion Show.

Nadere informatie

Format Verenigingsfokreglement

Format Verenigingsfokreglement Werkgroep Fokkerij & Gezondheid Format Verenigingsfokreglement naam van de rasvereniging: Vereniging Amerikaanse Cocker Spaniël (kortweg VACS) voor het ras: Amerikaanse Cocker Spaniel 1. ALGEMEEN 1.1.

Nadere informatie

Inschrijfformulier Kampioensclubmatch Basset Fauve de Bretagne

Inschrijfformulier Kampioensclubmatch Basset Fauve de Bretagne Inschrijfformulier Kampioensclubmatch Basset Fauve de Bretagne Zondag 23 september 2018 Dogcenter Zaltbommel Jan Stuversdreef 4 5315 NZ Kerkwijk Per hond een inschrijfformulier gebruiken! Graag het formulier

Nadere informatie

Verenigingsfokreglement. voor het ras: Parson Russell Terrier

Verenigingsfokreglement. voor het ras: Parson Russell Terrier Verenigingsfokreglement voor het ras: Parson Russell Terrier 1. ALGEMEEN 1.1. Dit reglement voor de Parson Russell Terrier, hierna te noemen de vereniging beoogt bij te dragen aan de behartiging van de

Nadere informatie

Oplegger bij verenigingsfokreglement Chow Chow Vereniging Holland

Oplegger bij verenigingsfokreglement Chow Chow Vereniging Holland Oplegger bij verenigingsfokreglement Chow Chow Vereniging Holland De leden van Chow Chow Vereniging Holland vinden een aantal punten belangrijk bij het fokken, sommige van deze punten zijn moeilijk te

Nadere informatie

Na het verlaten van het betreffende menuonderdeel is de volgorde weer als voorheen.

Na het verlaten van het betreffende menuonderdeel is de volgorde weer als voorheen. Handleiding NVSW-ZooEasy Online Inloggen U logt in op www.zooeasyonline.com en vult het mailadres in en het wachtwoord, dit is hoofdletter en teken gevoelig (kopiëren en plakken werkt daarom het makkelijkst).

Nadere informatie

Format Verenigingsfokreglement

Format Verenigingsfokreglement Werkgroep Fokkerij & Gezondheid Format Verenigingsfokreglement Mastino Napoletano Club Nederland naam van de rasvereniging: M.N.C.N. voor het ras: Dogo Argentino Uitgangspunten en toelichting bij het VerenigingsFokReglement

Nadere informatie

Inschrijfformulieren Vrij Gildefeest

Inschrijfformulieren Vrij Gildefeest Inschrijfformulieren Vrij Gildefeest t.n.v Sint Joris Evenementen Gilde stichting Sint Oostelbeers Joris Gilde Oostelbeers 1381.86.006 Vrij Gildefeest 19 augustus 2012 Adres: Secretariaat St. Joris Oostelbeers

Nadere informatie

Werkgroep Fokkerij & Gezondheid

Werkgroep Fokkerij & Gezondheid Werkgroep Fokkerij & Gezondheid Format Verenigingsfokreglement naam van de rasvereniging: Belgische Herder Club Nederland (BHCN) 1 / 8 voor het ras: Belgische Herder 1. ALGEMEEN 1.1. Dit reglement voor

Nadere informatie

Format Verenigingsfokreglement

Format Verenigingsfokreglement Werkgroep Fokkerij & Gezondheid Format Verenigingsfokreglement naam van de rasvereniging: Vereniging Amerikaanse Cocker Spaniël (kortweg VACS) voor het ras: Amerikaanse Cocker Spaniel 1. ALGEMEEN 1.1.

Nadere informatie

Verenigingsfokreglement. Schotse herdershonden Vereniging De Collieclub

Verenigingsfokreglement. Schotse herdershonden Vereniging De Collieclub Verenigingsfokreglement Schotse herdershonden Vereniging De Collieclub voor het ras: Schotse herdershond - korthaar Versie : 2018-01 1. ALGEMEEN 1.1. Dit reglement voor de Schotse Herdershonden Vereniging

Nadere informatie

Verenigingsfokreglement

Verenigingsfokreglement Verenigingsfokreglement Nederlandse Vereniging Langhaar Duitse Staande Langhaar ALGEMEEN 1.1. Dit reglement voor de Nederlandse Vereniging Langhaar hierna te noemen de vereniging beoogt bij te dragen aan

Nadere informatie

Nieuwsbrief KC Nijmegen april 2019

Nieuwsbrief KC Nijmegen april 2019 Nieuwsbrief KC Nijmegen april 2019 In deze nieuwsbrief de uitnodiging voor de Algemene Ledenvergadering, verslag van de Algemene ledenvergadering 2018; oproep opgeven voor Kampioenschapsprijs; clubmatch;

Nadere informatie

Kampioenschapsclubmatch 2017 HCN/HVN. 9 september 2017, Apeldoorn (AKC)

Kampioenschapsclubmatch 2017 HCN/HVN. 9 september 2017, Apeldoorn (AKC) Kampioenschapsclubmatch 2017 HCN/HVN 9 september 2017, Apeldoorn (AKC) Dit jaar vindt op zaterdag 9 september de jaarlijkse Kampioenschapsclubmatch plaats van de Hovawart Club Nederland samen met de Hovawart

Nadere informatie

Aanmelding hond Cupidog (Teef)

Aanmelding hond Cupidog (Teef) Aanmelding hond Cupidog (Teef) We vragen u de vragenlijst zo volledig mogelijk en naar waarheid in te vullen. Alleen volledig ingevulde vragenlijsten worden in behandeling genomen. Is een vraag niet duidelijk

Nadere informatie

Verenigingsfokreglement. Nederlandse Chow Chow Club (NCCC) voor het ras: Chow Chow

Verenigingsfokreglement. Nederlandse Chow Chow Club (NCCC) voor het ras: Chow Chow Verenigingsfokreglement Nederlandse Chow Chow Club (NCCC) voor het ras: Chow Chow 1. ALGEMEEN 1.1. Dit reglement voor de Nederlandse Chow Chow Club, hierna te noemen de vereniging, beoogt bij te dragen

Nadere informatie

Fokreglement. Lapinporokoira. Voor de. Wijziging van art. 3.5 tijdens AV RvB ingaande: 01 jan Artikel 2, 3, en 4.

Fokreglement. Lapinporokoira. Voor de. Wijziging van art. 3.5 tijdens AV RvB ingaande: 01 jan Artikel 2, 3, en 4. Fokreglement Voor de Lapinporokoira Wijziging van art. 3.5 tijdens AV RvB ingaande: 01 jan 2018 Artikel 2, 3, en 4. VerenigingsFokReglement Lapinporokoira 1/5 14 mei 2017 2. FOKREGELS Artikel VIII.2 KR

Nadere informatie

Format Verenigingsfokreglement

Format Verenigingsfokreglement Werkgroep Fokkerij & Gezondheid Format Verenigingsfokreglement Mastino Napoletano Club Nederland naam van de rasvereniging: M.N.C.N. voor het ras: Cáo da Serra da Estrella Uitgangspunten en toelichting

Nadere informatie

Namens de Picardische Herdershonden Club Nederland, gesteund door de hieronder vermelde verenigingen, wordt het amendement ingediend:

Namens de Picardische Herdershonden Club Nederland, gesteund door de hieronder vermelde verenigingen, wordt het amendement ingediend: Amendement ten behoeve van de 42 e AV van de Raad van Beheer op kynologische gebied in Nederland d.d. 3 december 2016. Namens de Picardische Herdershonden Club Nederland, gesteund door de hieronder vermelde

Nadere informatie

Kringgroep Informatie. Wat is een Kringgroep? Wat doet Kringgroep Helmond? Kynologie.

Kringgroep Informatie. Wat is een Kringgroep? Wat doet Kringgroep Helmond? Kynologie. Kringgroep Informatie. Met deze folder wil Kringgroep Helmond u inzicht geven in haar activiteiten, haar plaats binnen de Nederlandse rasvereniging van de Duitse Herder en haar doelstellingen. Bovendien

Nadere informatie

Verenigingsfokreglement. voor het ras: Parson Russell Terrier

Verenigingsfokreglement. voor het ras: Parson Russell Terrier Verenigingsfokreglement voor het ras: Parson Russell Terrier 1. ALGEMEEN 1.1. Dit reglement voor de Parson Russell Terrier, hierna te noemen de vereniging beoogt bij te dragen aan de behartiging van de

Nadere informatie

Verenigingsfokreglement Nederlandse Welsh Corgi Club. voor het ras: Welsh Corgi Pembroke

Verenigingsfokreglement Nederlandse Welsh Corgi Club. voor het ras: Welsh Corgi Pembroke Verenigingsfokreglement Nederlandse Welsh Corgi Club voor het ras: Welsh Corgi Pembroke 1. ALGEMEEN 1.1. Dit reglement voor de Nederlandse Welsh Corgi Club, hierna te noemen de vereniging beoogt bij te

Nadere informatie

Format Verenigingsfokreglement

Format Verenigingsfokreglement Bijlage agendapunt 4a Werkgroep Fokkerij & Gezondheid Format Verenigingsfokreglement naam van de rasvereniging: voor het ras: (invullen door rasvereniging) Conceptversie maart 2012, VERSIE 6.0 Uitgangspunten

Nadere informatie

LangStokhaar & Oudduitse Herder Vereniging

LangStokhaar & Oudduitse Herder Vereniging LangStokhaar & Oudduitse Herder Vereniging LSOHV Nestregistratieformulier Gebruik dit formulier om de definitieve gegevens van de puppen door te geven. Binnen 12 weken na de geboorte dient dit nestregistratieformulier

Nadere informatie

REGLEMENT CLUBFOKKER STAFFORDSHIRE BULL TERRIER CLUB NEDERLAND

REGLEMENT CLUBFOKKER STAFFORDSHIRE BULL TERRIER CLUB NEDERLAND REGLEMENT CLUBFOKKER STAFFORDSHIRE BULL TERRIER CLUB NEDERLAND Opgericht 4 mei 1975, koninklijk goedgekeurd 3 oktober 1975/Ingeschreven bij de KvK onder nummer 40346810 Ondergetekende Naam: Adres: Postcode:

Nadere informatie

Inschrijfformulier seizoen 2009-2010

Inschrijfformulier seizoen 2009-2010 Inschrijfformulier seizoen 2009-2010 Naam : Voornaam : Adres : Postcode/woonplaats : / Telefoonnummer : / Mobiel: Geboortedatum : / E-mail adres Geslacht : M / V* *doorstrepen wat niet van toepassing is.

Nadere informatie

1 Versie Paraaf

1 Versie Paraaf Geachte Beagle-eigenaar, Naar aanleiding van uw aanvraag tot herplaatsing van uw Beagle verzoeken wij u dit formulier zorgvoldig door te lezen en zo volledig mogelijk in te vullen en ondertekend retour

Nadere informatie

Handleiding ZooEasy Online

Handleiding ZooEasy Online Handleiding ZooEasy Online Een nieuw account of een nieuw wachtwoord Wanneer voor u een nieuw account is aangemaakt, of als u via het inlogscherm een nieuw wachtwoord heeft aangevraagd, ontvangt u een

Nadere informatie

Verenigingsfokreglement Schotse herdershonden Vereniging De Collieclub voor het ras: Schotse herdershond langhaar Versie:

Verenigingsfokreglement Schotse herdershonden Vereniging De Collieclub voor het ras: Schotse herdershond langhaar Versie: Verenigingsfokreglement Schotse herdershonden Vereniging De Collieclub voor het ras: Schotse herdershond langhaar Versie: 2014.01 1. ALGEMEEN 1.1. Dit reglement voor de Schotse Herdershonden Vereniging

Nadere informatie

Verenigingsfokreglement

Verenigingsfokreglement Verenigingsfokreglement naam van de rasvereniging: Werkende Flatcoated Retriever Groep voor het ras: Flatcoated Retriever ALGEMEEN 1.1. Dit reglement voor de Werkende Flatcoated Retriever Groep, hierna

Nadere informatie

Verenigingsfokreglement

Verenigingsfokreglement Werkgroep Fokkerij & Gezondheid Verenigingsfokreglement Naam van de rasvereniging: Boxer Vrienden Nederland Voor het ras: Boxer 1. ALGEMEEN 1.1. Dit reglement voor de Boxer Vrienden Nederland, hierna te

Nadere informatie

dekkingsdata geboortedatum adres gevlekt(harlekijn) fokker van de teef H.F.A. Meulendijks n.v.t website

dekkingsdata geboortedatum adres gevlekt(harlekijn) fokker van de teef H.F.A. Meulendijks n.v.t website N E K Merlekijn uit code dekaangifte 11131 nestnummer 196 19-6-211 23-8-211 eigenaar teef H.F.A. Meulendijks Vlierdijk 7 telefoonnummer 493-317138 pc woonplaats 5754 PR Deurne mobielnr. 6 1361715 kennelnaam

Nadere informatie

Najaarsboekje 2013. Nederlandse Speciaalclub van Chinchilla, van Beveren, Zilvervos, Marter, Zwartgrannen en Parelgrijs van Halle fokkers

Najaarsboekje 2013. Nederlandse Speciaalclub van Chinchilla, van Beveren, Zilvervos, Marter, Zwartgrannen en Parelgrijs van Halle fokkers Nederlandse Speciaalclub van Chinchilla, van Beveren, Zilvervos, Marter, Zwartgrannen en Parelgrijs van Halle fokkers Hierbij treft u de webversie Voor leden is er een volledige versie beschikbaar. Najaarsboekje

Nadere informatie

Format Verenigingsfokreglement

Format Verenigingsfokreglement Werkgroep Fokkerij & Gezondheid Format Verenigingsfokreglement Naam van de rasvereniging: Boxer Vrienden Nederland Voor het ras: Boxer 1. ALGEMEEN 1.1. Dit reglement voor de Boxer Vrienden Nederland, hierna

Nadere informatie

INSCHRIJFFORMULIER voor het primair onderwijs

INSCHRIJFFORMULIER voor het primair onderwijs INSCHRIJFFORMULIER voor het primair onderwijs Naam school : Adres : Tel.nr. : Email : Website : Stichting Hervormde Scholen De Drieslag WILT U DIT AANMELDINGSFORMULIER ZO VOLLEDIG MOGELIJK INVULLEN? ONDERGETEKENDE,

Nadere informatie

FOKREGLEMENT CBRN M.I.V. 2012

FOKREGLEMENT CBRN M.I.V. 2012 FOKREGLEMENT CBRN M.I.V. 2012 1. ALGEMEEN 1.1. Dit reglement voor de CBRN, hierna te noemen de vereniging beoogt bij te dragen aan de behartiging van de belangen van het ras Chesapeake Bay Retriever zoals

Nadere informatie

Verenigingsfokreglement

Verenigingsfokreglement Werkgroep Fokkerij & Gezondheid Verenigingsfokreglement Kuvasz Vereniging Nederland voor het ras: Kuvasz Uitgangspunten en toelichting bij het VerenigingsFokReglement (VFR) De artikelen in zwarte tekst

Nadere informatie

Agenda bestuursvergadering

Agenda bestuursvergadering Agendapunt: 8.d.1 Datum: 7 augustus 2013 (digitaal) Onderwerp: Wetterhoun outcross Portefeuille: GGW/fokbeleid Afkomstig van: Bureau/John Doel van bespreking: besluitvormend Bijlagen: 7 Aanleiding Het

Nadere informatie

BRABANTRIT. VINCENT VAN GOGH EN DE BMW 507 Zondag 6 mei Bezichtiging van een unieke collectie BMW klassiekers

BRABANTRIT. VINCENT VAN GOGH EN DE BMW 507 Zondag 6 mei Bezichtiging van een unieke collectie BMW klassiekers BRABANTRIT VINCENT VAN GOGH EN DE BMW 507 Zondag 6 mei 2018 Rondrit door het Brabantse land Diner bij Eeterij De Dungense brug Bezichtiging van een unieke collectie BMW klassiekers 1 Geachte leden, Met

Nadere informatie

VOORLOPIG INSCHRIJFFORMULIER LEERLINGEN (met ouderverklaring)

VOORLOPIG INSCHRIJFFORMULIER LEERLINGEN (met ouderverklaring) VOORLOPIG INSCHRIJFFORMULIER LEERLINGEN (met ouderverklaring) 1 Gegevens kind: Deze kolom invullen Achternaam Voorna(a)m(en): Roepnaam: Voorletter(s) Voorvoegsel Geslacht: 0 jongen 0 meisje Burgerservice

Nadere informatie

Aanmeldingsformulier Openbare basisschool De Watersnip

Aanmeldingsformulier Openbare basisschool De Watersnip Aanmeldingsformulier Openbare basisschool De Watersnip César Franckrode70 2717BG Zoetermeer Tel. 079-3515734 Geachte ouders of wettige vertegenwoordigers Wilt u dit aanmeldingsformulier zo volledig mogelijk

Nadere informatie

Verenigingsfokreglement

Verenigingsfokreglement Werkgroep Fokkerij & Gezondheid Verenigingsfokreglement van de rasvereniging: Tibetaanse Terriër Club Nederland TTCN voor het ras: Tibetaanse terriër Definitief; versie 3 VFR TTCN 13 november 2015 1. ALGEMEEN

Nadere informatie

Voorwoord. Beste sportfokkers/ kleindierliefhebbers, Voor u ligt ons vraagprogramma van de Euregio-show 2016.

Voorwoord. Beste sportfokkers/ kleindierliefhebbers, Voor u ligt ons vraagprogramma van de Euregio-show 2016. Voorwoord Beste sportfokkers/ kleindierliefhebbers, Voor u ligt ons vraagprogramma van de Euregio-show 2016. Voor velen van u is dit al een bekend concept. Dit jaar hebben zich weer een aantal speciaal

Nadere informatie

Verenigingsfokreglement

Verenigingsfokreglement Verenigingsfokreglement (VFR) voor de Drentsche Patrijshonden Club Nederland 1. ALGEMEEN 1.1. Dit reglement voor de Drentsche Patrijshond Club Nederland beoogt bij te dragen aan de behartiging van de belangen

Nadere informatie

Verenigingsfokreglement

Verenigingsfokreglement Werkgroep Fokkerij & Gezondheid Verenigingsfokreglement van de rasvereniging: Tibetaanse Terriër Club Nederland TTCN voor het ras: Tibetaanse terriër 1. ALGEMEEN 1.1. Dit reglement voor de TTCN, hierna

Nadere informatie

Aanmeldformulier V.V.C. Best

Aanmeldformulier V.V.C. Best Aanmeldformulier V.V.C. Best Let op: dit aanmeldformulier bestaat uit zes pagina s Toelichting Lees deze informatie eerst volledig en goed door! Teams Onze vereniging telt momenteel ongeveer 250 leden.

Nadere informatie

Fokreglement voor de Sint Bernard Korthaar en Sint Bernard Langhaar.

Fokreglement voor de Sint Bernard Korthaar en Sint Bernard Langhaar. Fokreglement voor de Sint Bernard Korthaar en Sint Bernard Langhaar. Voor de NEDERLANDSE SINT BERNARD CLUB VOOR LIEFHEBBERS EN FOKKERS 1. ALGEMEEN 1.1. Dit reglement voor de Nederlandse Sint Bernard Club

Nadere informatie

FOKREGLEMENT VOOR DE TIBETAANSE MASTIFF

FOKREGLEMENT VOOR DE TIBETAANSE MASTIFF FOKREGLEMENT VOOR DE TIBETAANSE MASTIFF Dit reglement bevat de bepalingen van het fokreglement verbonden aan de inschrijving van honden van het ras Tibetaanse Mastiff in de Nederlandse Hondenstamboekhouding.

Nadere informatie

Fokbegeleidingsplan concept. Ras + rasstandaard: Wat wordt er in de rasstandaard omschreven dat

Fokbegeleidingsplan concept. Ras + rasstandaard: Wat wordt er in de rasstandaard omschreven dat Fokbegeleidingsplan concept Ras + rasstandaard: Wat wordt er in de rasstandaard omschreven dat 1) Een risico kan vormen voor de gezondheid (denk aan lengte snuit, neusrimpel en grootte van de ogen) 2)

Nadere informatie

Inschrijfformulier KinderCampus Basisschool en Buitenschoolse opvang

Inschrijfformulier KinderCampus Basisschool en Buitenschoolse opvang Inschrijfformulier KinderCampus Basisschool en Buitenschoolse opvang Opsturen naar: Willem Bontekoestraat 34, 1212 CB Hilversum * Let op, de items met een sterretje zijn verplichte gegevens. Zonder deze

Nadere informatie

Format Verenigingsfokreglement

Format Verenigingsfokreglement Werkgroep Fokkerij & Gezondheid Format Verenigingsfokreglement naam van de rasvereniging: Nederlandse Club voor Dalmatische Honden voor het ras: Dalmatische Hond Uitgangspunten en toelichting bij het VerenigingsFokReglement

Nadere informatie

Format Verenigingsfokreglement

Format Verenigingsfokreglement Werkgroep Fokkerij & Gezondheid Format Verenigingsfokreglement naam van de rasvereniging: Nederlandse Fauve de Bretagne Club voor het ras: Basset Fauve de Bretagne Uitgangspunten en toelichting bij het

Nadere informatie

Barbetclub Nederlandse rasvereniging voor liefhebbers en fokkers van de Barbet

Barbetclub Nederlandse rasvereniging voor liefhebbers en fokkers van de Barbet Verenigingsfokreglement (VFR) voor de Barbet 1. ALGEMEEN 1.1. Dit reglement voor de Nederlandse Vereniging voor liefhebbers en fokkers van de Barbet, hierna te noemen de vereniging, beoogt bij te dragen

Nadere informatie

Type cursus Datum Groep Aanvang. 2015 Vrijdag 20 februari 2015 t/m 27 maart 2015

Type cursus Datum Groep Aanvang. 2015 Vrijdag 20 februari 2015 t/m 27 maart 2015 Persoonlijke informatie deelnemer Volledige naam Roepnaam Huisadres Telefoon thuis Mobiele telefoon Fax thuis E-mailadres thuis Geboortedatum (DD/MM/JJJJ) Zakelijke informatie (indien van toepassing) Bedrijf

Nadere informatie

Rasspecifiek Fokreglement (naam van het ras)

Rasspecifiek Fokreglement (naam van het ras) Rasspecifiek Fokreglement (naam van het ras) Certificering Rasverenigingen en Rashondenfokkers Raamwerk voor het rasspecifiek fokreglement voor gecertificeerde rasverengingen en rashondenfokkers onder

Nadere informatie

Verenigingsfokreglement. Beagle Club Nederland. voor het ras: Beagle

Verenigingsfokreglement. Beagle Club Nederland. voor het ras: Beagle Verenigingsfokreglement Beagle Club Nederland voor het ras: Beagle 1. ALGEMEEN 1.1. Dit reglement voor de Beagle Club Nederland, hierna te noemen de vereniging, beoogt bij te dragen aan de behartiging

Nadere informatie

Voor het opzoeken van een sportmaatje en/of sportactiviteit moet je minimaal de volgende zaken hebben:

Voor het opzoeken van een sportmaatje en/of sportactiviteit moet je minimaal de volgende zaken hebben: Online sportmaatje/sportactiviteit zoeken. Voor het opzoeken van een sportmaatje en/of sportactiviteit moet je minimaal de volgende zaken hebben: Een internetverbinding, Computer, laptop of tablet, E-mail

Nadere informatie

Format Verenigingsfokreglement

Format Verenigingsfokreglement - Werkgroep Fokkerij & Gezondheid Format Verenigingsfokreglement Nederlandse Vereniging Jack Russell Terrier voor het ras: Jack Russell Terrier 1. ALGEMEEN 1.1. Dit reglement voor de Nederlandse Vereniging

Nadere informatie

VERENIGINGSFOKREGLEMENT

VERENIGINGSFOKREGLEMENT VERENIGINGSFOKREGLEMENT voor het ras BEARDED COLLIE Versie: 1-6-2016 VERENIGINGS FOKREGLEMENT 1. ALGEMEEN 1.1. Dit reglement voor Bearded Collie Holland, hierna te noemen de vereniging beoogt bij te dragen

Nadere informatie

Hoe ben je bij de club beland? Via: Sportschool 013 website Andere leden Advertentie/ flyers Anders:.

Hoe ben je bij de club beland? Via: Sportschool 013 website Andere leden Advertentie/ flyers Anders:. Inschrijfformulier Kidsafety junior, Kidsafety en Total Defense Voornaam (kind): Achternaam (kind): Adres: Postcode: Woonplaats: Telefoonnummer: Evt. 2 e telefoonnummer: E-mail (ouders/ verzorgers): Geboortedatum:

Nadere informatie