H. Pollemastrjitte RT Nijland

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "H. Pollemastrjitte RT Nijland"

Transcriptie

1 Christelijke Basisschool De Earste Trimen H. Pollemastrjitte RT Nijland Schoolmotto: Vertrouwen in de kracht van het kind 27 maart 2017 Tweewekelijkse Nieuwsbrief Schooljaar nr. 14 Inhoudsopgave - Bijbelrooster - Project - Uitnodiging - Nieuwe leerling - Vervangingen - Begeleiders Himmeldei - Kanjer van de school - Kanjertraining - Grote Rekendag - Vacature Ouderraad - Vacature MR - TsT aanbod - Volgende nieuwsbrief Beste ouders /verzorgers, Voor u ligt de veertiende nieuwsbrief van het schooljaar. Bijbelrooster Week 11 t/m 13 (13 t/m 31 maart): Beperkt - Inhoud: Over leven met beperkingen, over werken aan zelfstandigheid en vrijheid. - Bijbel: De kromme vrouw en het jonge meisje (Matteüs 9); De mismaakte hand (Marcus 3); De melaatse (Matteüs 8); De blinde (Lucas 18); De dove (Marcus 7). Week 14 en 15 (3 t/m 14 april): Opstaan tegen onrecht (paasthema) - Inhoud: Over verzet tegen onrecht en je niet klein laten krijgen; over opstaan en opkomen voor wat van waarde is. - Bijbel: Intocht Jeruzalem (Lucas 19); Laatste Avondmaal (Lucas 22); Voor Pilatus (Lucas 22 en 23); Jezus dood (Lucas 23); Opstanding (Lucas 24). Goede doelen project We sparen op school voor het project Maher - India. Als u op de onderstaande link klikt, dan kunt u informatie vinden over dit goede doel. Elke maandag kunnen de kinderen geld meenemen om te sparen voor dit project. In de bovenbouwhal hangt een spaarthermometer, waarop we bijhouden hoeveel er dit schooljaar al gespaard is. Uitnodiging voor de Paasviering Donderdagmiddag 13 april houden we om uur de Paasviering met de kinderen. We doen dat in De Mande (ingang via school). Inloop vanaf uur. U en andere belangstellenden zijn daar van harte voor uitgenodigd! Tot ziens!

2 Agenda : Grote Rekendag - Begin april: Ontruimingsoefening : Schoolvoetbal : Himmeldei : Paasviering - 14 t/m : Goede vrijdag en Paasvakantie - 18 t/m : Eindtoets groep : Koningsspelen - 24 t/m : Meivakantie (incl. Koningsdag) - 4 mei: Dodenherdenking - 5 mei: Bevrijdingsdag Kinderen vrij! Nieuwe leerling Vanaf maandag 3 april start Imke van der Werf in groep 1. Van harte welkom Imke! We wensen je veel plezier op onze school. Zwangerschapsvervangingen We zijn blij dat we goede vervangers hebben kunnen vinden voor de zwangerschapsvervangingen van juf Lucie Visserman en juf Ytsje Poortinga. - Vanaf maandag 15 mei wordt juf Lucie vervangen door meester Douwe Greidanus uit Sneek. Meester Douwe zal op maandag, dinsdag en woensdag in groep 5/6 komen lesgeven. Juf Tea van der Wal neemt vanaf dat moment op de woensdag ouderschapsverlof. Zij blijft op donderdag en vrijdag in groep 5/6 lesgeven. - In groep 1/2 wordt juf Ytsje vanaf donderdag 15 juni vervangen door juf Atty Rienstra uit Reahûs. Zij gaat net als juf Ytsje op wisselwoensdag, donderdag en vrijdag lesgeven. Begeleiders voor Himmeldei Op donderdag 6 april gaan we met groep 5 t/m 8 himmeljen in het dorp. We zijn hiervoor op zoek naar ouders /verzorgers die als begeleiders met een groepje kunnen lopen. We starten rond uur met schoonmaken en uur zijn we klaar. Als u kunt helpen, wilt u dat dan door willen geven aan juf Dina? dinafeenstra@palludara.nl Kanjer van de school Deze keer is Anne Louw Huitema de Kanjer van de School. Anne Louw heeft voor TsT in de afgelopen periode volleyballessen gegeven in groep 3/4. Anne Louw, mede namens de kinderen uit groep 3/4, bedankt voor je inzet! Onderwerpen van de Kanjertraining De volgende onderwerpen komen aan bod: Groep 1/2: Max en het dorp Herhalen tijgerlied. Geluiden met een gevoel. Elkaar vertrouwen en samenwerken en toneelstuk maken van het dorpje. Groep 3/4: Max en de Klas Wat doe jij als je je rot en vervelend voelt? Herhalen van gevoelswoorden. Oefenen met verschillende soorten conflicten.: bv. dagelijkse pesterijen of irritaties. De kinderen leren op een nette manier hun mening geven, ook ten opzichte van vervelend gedrag van volwassenen. Hoe ontstaat ruzie? Waarom maken mensen ruzie? Wat is verdriet en waar kun je van huilen? Groep 5/6: Max en de Zwerver De kinderen geven hun mening over vriendschap. Ze leren dat goede vrienden van mening durven te verschillen. Bij wie hoor jij? Vriendschappen sluiten op basis van de kanjerafspraken. Ben je alleen of verdrietig? Ga naar iemand toe die jij vertrouwt. Groep 7 en 8: Werkboek deel 2 De kinderen leren kritisch na te denken en verantwoordelijkheid te nemen voor het eigen doen en laten. Ze leren duidelijk aan te geven wat prettig is en wat niet. Hoe ga je om met naar gedrag, met anderen die hun mening afdwingen? De kinderen leren dat als niemand met jou om wil gaan, het zo zou kunnen zijn dat jij het zelf anders kan aanpakken. Conflictbeheersing: Wat doe je als je wordt uitgedaagd, opgejut?

3 Grote Rekendag Op vrijdag 31 maart doen we op school mee met de Grote Rekendag. We doen dit met alle groepen, zowel binnen als buiten.het doel van de Grote Rekendag is kinderen onderzoekend te laten rekenen. Want zelf ontdekken levert inzicht op. En niet onbelangrijk: het maakt rekenen leuk! Verjaardagen 04-04: Marte Hieke van der Kamp uit groep 8. Vacature Ouderraad De ouderraad (OR) van de Earste Trimen is nog op zoek naar een extra (vrouwelijk) lid. De OR is het adviesorgaan tussen de ouders en de directie van school. Typische zaken waar we ons mee bezig houden zijn: - advies geven aan de directie vanuit de rol als ouder over (beleids-)zaken - het behartigen van de belangen van ouders bij de directie en de medezeggenschapsraad (MR) - het innen en beheren van de ouderbijdrage en de kosten voor de schoolreisjes - het stimuleren en initiëren van activiteiten die zorgen voor een goede sfeer op school - het inrichten van het schoolplein - het betrekken van ouders bij school We vergaderen ongeveer elke zes weken, wat neer komt op 5 keer per jaar. We zoeken een enthousiaste ouder die samen met ons bij kan dragen aan een leuke school voor onze kinderen. De OR-leden zijn op dit moment Johan de la Ferté, Hindrik Wiersma, Cristiaan Ybema (voorzitter) en Anneke de Boer (penningmeester). Heb je vragen aan de OR of wil je meer informatie? Neem dan contact met ons op via earstetrimenor@palludara.nl Als je interesse hebt om in de ouderraad te komen, dan kun je dat ook aangeven via hetzelfde s adres. Met een vriendelijke groet, De Ouderraad van CBS De Earste Trimen Vacature MR Net als de OR (ouderraad) is ook de Medezeggenschapsraad (MR) op zoek naar een nieuw lid. De MR is een wettelijk ingestelde raad van ouders en personeel, waarin je kunt meedenken en adviseren over het beleid van de school. De MR heeft twee rechten: het adviesrecht en het instemmingsrecht. Je kunt adviseren over bijvoorbeeld: tegen gaan van discriminatie wijziging in het lesrooster vaststellen van de schoolgids en vaststellen van het schoolplan en zorgplan. Instemmingsrecht heeft de MR over bijvoorbeeld: wijziging van het schoolreglement. de groepsformatie de klachtenregeling of de hoogte van de ouderlijke bijdrage.

4 SchoolTV In de onderbouw oa: oere In de middenbouw oa: huisje-boompje-beestje In de bovenbouw oa: weekjournaal/ Ouders en Coo Informatiefilmpje over hoofdluis (link met CTRL + klik) RIVM-Hoofdluisvideo Je zit in de MR namens de ouders van de school en het is van belang om te weten wat er onder ouders speelt. Maar de leden zitten in de MR zonder last en ruggenspraak. Dat wil zeggen dat zij zelfstandig en zonder verder overleg kunnen adviseren over of instemmen met voorstellen van het schoolbestuur. We vergaderen ongeveer elke zes weken, wat neer komt op 5 keer per jaar. We zoeken een enthousiaste ouder (voorkeur voor een man), die samen met ons wil bijdragen aan een leuke school voor onze kinderen. De MR-leden zijn Femke Leenstra, Lucie Visserman, Henzo van Dijkhuizen (na het schooljaar aftredend) en Hilde Venema-Mensen (voorzitter). Heb je vragen aan de MR of wil je meer informatie? Neem dan contact met ons op via femkeleenstra@palludara.nl. Via dit mailadres kun je je ook aanmelden. Wil je liever een persoonlijke toelichting? Stel je vragen aan mij. Ik ben er op op woensdag en vrijdag voor en na school om Sofia en Lisa te brengen en te halen.) Met vriendelijke groet, Hilde Venema-Mensen Voorzitter Medezeggenschapsraad CBS De Earste Trimen Aanbod Talent School(t) Talent (TsT) Aanbod voor maart 2017: 1. DRAMALES Voor wie: Voor de leerlingen uit groep 1 en 2 Door wie: Meester Dennis Visser (stagiaire uit groep 3/4) Wanneer: Maandag 20 en 27 maart 2017 van uur 2 DANCE Voor wie: Voor de leerlingen uit groep 5 t/m 8 Door wie: Benediction van Dutch Dance Division (voor meer info: zie facebook en youtube) Wanneer: Woensdag 29 maart van uur

5 Aanbod voor april 2017: 1. DRAMALES / TONEELLES (Vervolg) Voor wie: Voor de leerlingen uit groep 1 en 2 Door wie: Meester Dennis Visser (stagiaire uit groep 3/4) Wanneer: Maandag 3 april en 10 april van uur Opgave: We gaan ervan uit dat de huidige groep kinderen door gaat. (zo niet, dan graag afmelden) Nieuwe opgaven graag voor maandag 3 april. Opgave via school: earstetrimen@palludara.nl Kosten: Geen 2. DRAMALES / TONEELLES Voor wie: Voor de leerlingen uit groep 3 t/m 6 Door wie: Meester Dennis Visser (stagiaire uit groep 3/4) Wanneer: Dinsdag 4 april, 11 april en 18 april van uur Opgave: voor dinsdag 4 april Opgave via school: earstetrimen@palludara.nl Kosten: Geen 3. ACTIVITEITEN BIJ ZORGCLICK Voor wie: Voor de leerlingen uit groep 7 en 8 Door wie: Activiteitenbegeleiders bij Zorgclick Nijland (Hege Wier 4) Contactpersoon: Inge Pruisscher. Omschrijving: Zorgclick biedt dagbesteding aan mensen met een beperking. Wij hebben als school overleg gehad over een samenwerking. Onze bovenbouw leerlingen krijgen de kans om hun sociale talenten te ontwikkelen door in contact te komen met de deelnemers van zorgclick. Er worden workshops (bv. handwerken of schilderen) aangeboden aan onze leerlingen, waaraan tevens de deelnemers van de dagbesteding deelnemen. Ook kunnen er samen spelletjes worden gespeeld. De workshops en begeleiding wordt door professionals gegeven. Er kunnen maximaal 6 leerlingen per keer aansluiten. De leerlingen uit groep 7/8 krijgen van tevoren een rondleiding met de groep. Daarna kunnen de leerlingen zich opgeven voor het TsT aanbod. Wanneer: Op dinsdag 28 maart krijgt groep 7/8 een rondleiding bij Zorgclick. TsT aanbod op dinsdag 4 april, 11 april en 18 april van uur Waar: Zorgclick Nijland (Hege Wier 4) Opgave via school: Voor maandag 3 april earstetrimen@palludara.nl Kosten: Geen

6 4. EHBO LES Voor wie: voor de leerlingen uit groep 8 Door wie: Gerbrich van der Meulen Wanneer: maandag 3 april, 10 april, 1 mei, 8 mei, 15 mei, 22 mei, 29 mei, 12 juni, 19 juni en 26 juni. Waar: In een bovenbouwlokaal in school. Opgave via school: earstetrimen@palludara.nl Kosten: Alleen de kosten voor het lesboek ( 10,00) De rest wordt betaald door de Brede School. 5 AANBOD PKN GEMEENTE Kindernevendienst Elke zondag is er, tijdens de kerkdienst in de Nicolaaskerk om 9.30 uur, een leuke kindernevendienst. Samen met andere kinderen hoor je een verhaal uit de Bijbel. Daar ga je vervolgens mee aan de slag: met een opdracht, of iets creatiefs, of iets anders. De Basis (10-12 jaar) De Basis zorgt, zoals het woord al zegt voor een basis. Een soort Bijbels a-b-c, waarmee je de taal van het geloof leert. In korte vrolijke en leerzame sessies worden de basics van het christelijk geloof bijgebracht. Op donderdag 30 maart en 6 april kunnen de kinderen van groep 6 t/m 8, gelijk na schooltijd, met elkaar in gesprek gaan. Ds. Hans de Waal zal deze sessies gaan leiden. In de groepen liggen intekenlijsten voor de kinderen. Vorige week heeft Ds. Hans de Waal in de beide groepen de kinderen persoonlijk uitgenodigd. De volgende nieuwsbrief volgt op maandag 10 april 2017 Met een vriendelijke groet, namens het team van cbs De Earste Trimen Klaas Jan Visser

H. Pollemastrjitte RT Nijland

H. Pollemastrjitte RT Nijland Christelijke Basisschool De Earste Trimen earstetrimen@palludara.nl H. Pollemastrjitte 2 8771 RT Nijland www.earstetrimen.nl 0515 569678 Schoolmotto: Vertrouwen in de kracht van het kind 15 mei 2017 Tweewekelijkse

Nadere informatie

H. Pollemastrjitte RT Nijland Vertrouwen in de kracht van het kind

H. Pollemastrjitte RT Nijland Vertrouwen in de kracht van het kind Christelijke Basisschool De Earste Trimen earstetrimen@palludara.nl H. Pollemastrjitte 2 8771 RT Nijland www.earstetrimen.nl 0515 569678 Schoolmotto: Vertrouwen in de kracht van het kind 10 juli 2017 Tweewekelijkse

Nadere informatie

H. Pollemastrjitte RT Nijland Vertrouwen in de kracht van het kind

H. Pollemastrjitte RT Nijland Vertrouwen in de kracht van het kind Christelijke Basisschool De Earste Trimen earstetrimen@palludara.nl H. Pollemastrjitte 2 8771 RT Nijland www.earstetrimen.nl 0515 569678 Schoolmotto: Vertrouwen in de kracht van het kind 10 oktober 2016

Nadere informatie

H. Pollemastrjitte RT Nijland Vertrouwen in de kracht van het kind

H. Pollemastrjitte RT Nijland Vertrouwen in de kracht van het kind Christelijke Basisschool De Earste Trimen earstetrimen@palludara.nl H. Pollemastrjitte 2 8771 RT Nijland www.earstetrimen.nl 0515 569678 Schoolmotto: Vertrouwen in de kracht van het kind 9 mei 2016 Tweewekelijkse

Nadere informatie

H. Pollemastrjitte RT Nijland Vertrouwen in de kracht van het kind

H. Pollemastrjitte RT Nijland Vertrouwen in de kracht van het kind Christelijke Basisschool De Earste Trimen earstetrimen@palludara.nl H. Pollemastrjitte 2 8771 RT Nijland www.earstetrimen.nl 0515 569678 Schoolmotto: Vertrouwen in de kracht van het kind 14 november 2016

Nadere informatie

H. Pollemastrjitte RT Nijland Vertrouwen in de kracht van het kind

H. Pollemastrjitte RT Nijland Vertrouwen in de kracht van het kind Christelijke Basisschool De Earste Trimen earstetrimen@palludara.nl H. Pollemastrjitte 2 8771 RT Nijland www.earstetrimen.nl 0515 569678 Schoolmotto: Vertrouwen in de kracht van het kind 28 november 2016

Nadere informatie

Kalender CBS Julianaschool Schooljaar

Kalender CBS Julianaschool Schooljaar Kalender CBS Julianaschool Schooljaar 2018 2019 Contact Julianaschool Bloemstraat 15 8603 XV Sneek Telefoon: 0515-412219 Website: www.julianaschool-sneek.nl Directeur: Dhr. Klaas Jan Visser E-mail: js@palludara.nl

Nadere informatie

Nieuwsbrief. April Vakantierooster voor het schooljaar Uw kind inschrijven voor het schooljaar Vrijwillige ouderbijdrage

Nieuwsbrief. April Vakantierooster voor het schooljaar Uw kind inschrijven voor het schooljaar Vrijwillige ouderbijdrage April 2019 Vakantierooster voor het schooljaar 2019-2020 Op dit moment worden de puntjes op de i gezet wat betreft het vakantierooster voor het schooljaar 2019-2020. Zodra het vakantierooster is afgerond,

Nadere informatie

Schoolgeld, nog niet alles is binnen De ouderbijdrage voor dit schooljaar bedraagt net als de vorige keer 20,- per kind.

Schoolgeld, nog niet alles is binnen De ouderbijdrage voor dit schooljaar bedraagt net als de vorige keer 20,- per kind. NIEUWSBRIEF 17 Naam: De Pollen, 11 april 2014 leren naar vermogen Beste ouders/verzorgers, Schoolgeld, nog niet alles is binnen De ouderbijdrage voor dit schooljaar bedraagt net als de vorige keer 20,-

Nadere informatie

Nieuwsbrief. PCBS De Vlieger

Nieuwsbrief. PCBS De Vlieger Nieuwsbrief PCBS De Vlieger PCBS De Vlieger Frits Diepenlaan 43 2497 DN Den Haag Tel.: 070 3906732 info@pcbsdevlieger.nl www.pcbsdevlieger.nl Agenda Vr 12 april Do 18 april Vr 19 april Koningsspelen Paasviering

Nadere informatie

o.b.s. t Heidemeer, psz t Snatertje en kdv Monkie

o.b.s. t Heidemeer, psz t Snatertje en kdv Monkie o.b.s. t Heidemeer, psz t Snatertje en kdv Monkie Nieuwsbrief 14 april 2017 Postbus 58, 9610 AB, Sappemeer tel: 0598-394045 e-mail: directie@obsheidemeer.nl website: www.obsheidemeer.nl psz: 06-23762234

Nadere informatie

Nieuwsbrief 12. Het licht van Pasen

Nieuwsbrief 12. Het licht van Pasen Nieuwsbrief 12 26 maart 2018 Het licht van Pasen Wanneer vele paaskaarsjes branden, is dat een prachtig gezicht. Want dan zie je iedereen, als in een zee van licht. Het licht van Jezus in de straat, op

Nadere informatie

schoolleider@earstetrimen.nl www.earstetrimen.nl 16 juli 2012 Nieuwsbrief Schooljaar 2011-2012 nr. 21

schoolleider@earstetrimen.nl www.earstetrimen.nl 16 juli 2012 Nieuwsbrief Schooljaar 2011-2012 nr. 21 H Pollemastrjitte 2 8771 RT Nijland 0515 569678 schoolleider@earstetrimen.nl www.earstetrimen.nl 16 juli 2012 Nieuwsbrief Schooljaar 2011-2012 nr. 21 Inhoudsopgave Beste ouders /verzorgers, - Bijbelrooster

Nadere informatie

Het Praatpaaltje. Extra s voor scholieren uit gezinnen met weinig geld. GGD Gezonde voeding invullijsten

Het Praatpaaltje. Extra s voor scholieren uit gezinnen met weinig geld. GGD Gezonde voeding invullijsten Extra s voor scholieren uit gezinnen met weinig geld Extra geld voor ouderbijdrage en andere schoolkosten Hebt u een laag inkomen en weinig geld? Bijvoorbeeld omdat u werkt, maar weinig verdient. Of omdat

Nadere informatie

Maart 2015 Jaargang 2014-2015 nr. 8

Maart 2015 Jaargang 2014-2015 nr. 8 Nieuwsbrief maart 2015: Nieuws vanuit: De directie Bijgaand treft u weer onze nieuwe maandbrief aan. Het is alweer de maandbrief van de maand maart. In deze maand start straks de lente weer. Deze maand

Nadere informatie

Nieuwsbrief Meidoornlaan

Nieuwsbrief Meidoornlaan Nieuwsbrief Meidoornlaan april Agenda 21april 22 april 25 april t/m 6 mei 13 mei MR vergadering Koningsspelen Meivakantie Nieuwsbrief Tevredenheidsonderzoek Eens in de twee jaar neemt de school een tevredenheidsonderzoek

Nadere informatie

Nieuwsbrief Montessorischool de Trinoom

Nieuwsbrief Montessorischool de Trinoom Nieuwsbrief Montessorischool de Trinoom Jaargang 16 Nummer 19 12 juni 2017 Nieuwlandstraat 241 2729 EB Zoetermeer Telefoon: (079)3431733 info@montessoridetrinoom.nl www.montessoridetrinoom.nl Agenda: 15

Nadere informatie

JAARPLANNER SCHOOLJAAR 2013 2014

JAARPLANNER SCHOOLJAAR 2013 2014 JAARPLANNER SCHOOLJAAR 2013 2014 Beste ouders en verzorgers, Wederom mag ik u met trots deze jaarplanner digitaal overhandigen. Dit schooljaar hebben we weer een prachtige digitale kalender met belangrijke

Nadere informatie

info Bent u ontevreden? Vertel het ons! Bent u tevreden? Vertel het een ander! Kalender: Woordje vooraf Juni 2017

info Bent u ontevreden? Vertel het ons! Bent u tevreden? Vertel het een ander! Kalender: Woordje vooraf Juni 2017 Schoolkrant OBS De Springplank Jaargang 3 Editie 6 Juni 2017 info Kalender: Maandag 3 juli Nieuwe kinderen uit groep 1 komen kennismaken. Dinsdag 4 juli 15.30 uur In het lokaal van groep 5-6 kunnen ouders

Nadere informatie

Nieuwsbrief CBS De Til Week 37 9 t/m 15 september 2018 Waarin een kleine school groot kan zijn!

Nieuwsbrief CBS De Til Week 37 9 t/m 15 september 2018 Waarin een kleine school groot kan zijn! Nieuwsbrief CBS De Til Week 37 9 t/m 15 september 2018 Waarin een kleine school groot kan zijn! til@vcpong.nl www.cbsdetil.nl Van de directie En dan is het alweer vrijdag in de eerste schoolweek! De kinderen

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Vanuit de directie. Belangrijke data. Schoolse zaken. Week t/m 22 april 2017

Nieuwsbrief. Vanuit de directie. Belangrijke data. Schoolse zaken. Week t/m 22 april 2017 Nieuwsbrief Week 16 16 t/m 22 april 2017 Vanuit de directie Wat hadden we een gezellige dag vandaag. We zijn de ochtend begonnen met een vrolijk Paasontbijt in pyjama. Daarna hebben alle kinderen het Paasverhaal

Nadere informatie

Zonnewijzer. Nummer 7. Maart Vakantierooster schooljaar Voor volgend schooljaar is het vakantierooster als volgt vastgesteld:

Zonnewijzer. Nummer 7. Maart Vakantierooster schooljaar Voor volgend schooljaar is het vakantierooster als volgt vastgesteld: Zonnewijzer Vakantierooster schooljaar 2019-2020 Voor volgend schooljaar is het vakantierooster als volgt vastgesteld: Nummer 7 Maart 2019 Vakantie Schoolreisje De data voor de schoolreisjes van dit jaar

Nadere informatie

Intro Geachte ouders/ verzorgers, Trefwoord Week 14 en 15 (3 t/m 14 april): opstaan tegen onrecht (Paasthema)

Intro Geachte ouders/ verzorgers, Trefwoord Week 14 en 15 (3 t/m 14 april): opstaan tegen onrecht (Paasthema) Intro Geachte ouders/ verzorgers, Geachte ouders verzorgers Nu we naar Pasen toe werken, zit er alweer een flink gedeelte van het schooljaar op. Eind april start de meivakantie en daarna komen de schoolreizen.

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Pasen. Agenda. Ga je mee? Jaargang maart 2018 nummer 9

Nieuwsbrief. Pasen. Agenda. Ga je mee? Jaargang maart 2018 nummer 9 Jaargang 2017-2018 28 maart 2018 nummer 9 Nieuwsbrief Pasen Met open handen laat ik weten wie ik ben, wat ik verwacht: God zal mensen niet vergeten, Hij geeft open handen kracht om te geven en ontvangen

Nadere informatie

Nieuwsbrief juni 2019

Nieuwsbrief juni 2019 Nieuwsbrief juni 2019 Belangrijke data juni 4 juni OR vergadering 9 en 10 juni Pinksteren (leerlingen vrij!) 11 juni Studiedag (leerlingen vrij!) 12 juni t/m 14 juni Lustrumweek! 18 juni MR vergadering

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF. Paasviering. Belangrijke data. Belangrijke info. April * Cito eindtoets groep 8: * Koningsspelen: 22 april.

NIEUWSBRIEF. Paasviering. Belangrijke data. Belangrijke info. April * Cito eindtoets groep 8: * Koningsspelen: 22 april. NIEUWSBRIEF April 2016 Belangrijke data Paasviering * Cito eindtoets groep 8: 19-20-21 april * Koningsspelen: 22 april Belangrijke info * Afmelden * Denkt u eraan dat u ons vóór half negen laat weten wanneer

Nadere informatie

Adres: Tonselsedreef CT Harderwijk website: Triangelnieuws

Adres: Tonselsedreef CT Harderwijk website:   Triangelnieuws Adres: Tonselsedreef 60 3845 CT Harderwijk 0341-433965 Email: info@cbsdetriangel.nl website: www.cbsdetriangel.nl Triangelnieuws 17 e jaargang nummer 11, 14 april 2014 Beste Ouders en Verzorgers, De rustige

Nadere informatie

Eben Haëzer nieuws Nieuwsbrief maart 2018

Eben Haëzer nieuws Nieuwsbrief maart 2018 Eben Haëzer nieuws Nieuwsbrief maart 2018 Op facebook plaatsen wij elke week updates over onze school! Belangrijke data: 14 maart Week van het geld in groep 7 & 8 14 maart MR vergadering 21 maart Open

Nadere informatie

Beste ouder/verzorger van OBS De Linde Haren

Beste ouder/verzorger van OBS De Linde Haren AGENDA: Nr 17 WELKOM! 27 april 2016 KONINGSDAG 28 april 2016 GELIJKTREKKEN SCHOOLTIJDEN 29 april Beste ouder/verzorger van OBS De Linde Haren 29 april 2016 Naar aanleiding van vragen van ouders over het

Nadere informatie

Waterlandjournaal. Beste ouder(s), verzorger(s),

Waterlandjournaal. Beste ouder(s), verzorger(s), Waterlandjournaal Jaargang 4 nr. 8 31 maart 2017 Nieuws van de directie I N D I T N U M M E R : Nieuws van de directie Vervolg nieuws van de directie Beste ouder(s), verzorger(s), De lente is begonnen!

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF. Agenda. Andere tijden. Proefweek 1 komt eraan! Basisschool Sint Liborius. Maart 2016. 14 maart. Bezoek Wethouder Rijks aan Duitse lessen

NIEUWSBRIEF. Agenda. Andere tijden. Proefweek 1 komt eraan! Basisschool Sint Liborius. Maart 2016. 14 maart. Bezoek Wethouder Rijks aan Duitse lessen NIEUWSBRIEF Agenda 14 maart Maart 2016 Bezoek Wethouder Rijks aan Duitse lessen 15 maart Basisschool Sint Liborius Open dag voor nieuwe ouders van 09.00-15.00 uur 18 maart Techniek groep 8 22 maart De

Nadere informatie

GEZOCHT: NIEUWE LEDEN VOOR DE MEDEZEGGENSCHAPSRAAD

GEZOCHT: NIEUWE LEDEN VOOR DE MEDEZEGGENSCHAPSRAAD 26-03-2015 Nr.13 AGENDA Woensdag 1 april Donderdag 2 april Vrijdag 3 april Open school Paasviering studiedag Alle leerlingen zijn vrij Maandag 6 april 2 e paasdag Alle leerlingen vrij GEZOCHT: NIEUWE LEDEN

Nadere informatie

3 april. Trefwoord. No 15 3 april

3 april. Trefwoord. No 15 3 april No 15 3 april C.B.S. Paul Kruger 0524-51 61 82 Van Heutszsingel 9 info@paulkrugerschool.nl 7741 ER Coevorden www.paulkrugerschool.nl 3 april In alle groepen werken we naar het paasfeest toe. Pasen is een

Nadere informatie

Nijsgjirrich. Nieuwsbrief 11 van CBS De Tarissing

Nijsgjirrich. Nieuwsbrief 11 van CBS De Tarissing Nijsgjirrich Nieuwsbrief 11 van CBS De Tarissing 2018-2019 Toanhus Februari 4 Kindgesprekken 10 KSG dienst 11 Weekopening groep 3 11 Rapportgesprekken 12 Rapportgesprekken 13 Pannenkoekendag 14 BLP ochtend

Nadere informatie

SINNICH NIJS. Nummer 117 Datum: 17 juni 2014

SINNICH NIJS. Nummer 117 Datum: 17 juni 2014 SINNICH NIJS Nummer 117 Datum: 17 juni 2014 Feestwein Sinnehonk op glad ijs. Er is een lange periode met man en macht aan de Feestwein gewerkt. Het resultaat mocht er dan ook zijn. Ouders: heel erg bedankt

Nadere informatie

Nieuwsbrief maart 2017

Nieuwsbrief maart 2017 Nieuwsbrief 16 28 maart 2017 Schoolagenda Zondag 2 april Maandag 3 april Maandag 10 april Maandag 10 april 16.30 uur: KSG dienst MR vergadering De volgende nieuwsbrief verschijnt Eten en musiceren op de

Nadere informatie

Flits. Informatiebulletin van ICBS De Vredeburg

Flits. Informatiebulletin van ICBS De Vredeburg Informatiebulletin van ICBS De Vredeburg ICBS De Vredeburg Schuilenburg 88 + Spannenburg 2 2135 GM / 2135 GP Hoofddorp info@devredeburg.nl Tel: 0235571690 Flits 29 maart 2019 Jaargang 1 Nummer 21 Beste

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF. nr maart Woensdag 22 maart Schoonmaakavond Vrijdag 24 maart Tien minuten inloop Woensdag 29 maart Studiedag

NIEUWSBRIEF. nr maart Woensdag 22 maart Schoonmaakavond Vrijdag 24 maart Tien minuten inloop Woensdag 29 maart Studiedag NIEUWSBRIEF nr. 14 22 maart 2017 In deze nieuwsbrief: Personele zaken 10 minuutjes inloop Koningsdag en sportdag kleuters Schoolschaaktoernooi 2017 Nieuws uit de MR Nieuw blok Vreedzame school Herhaling:

Nadere informatie

STAPSTIENNIJS. april 2016

STAPSTIENNIJS. april 2016 april 2016 Trefwoord De Bijbelverhalen gaan in deze weken over de volgende thema s: Zelfstandig 4 tot en met 22 april: Inhoud: Zonder leider verder gaan; zelfstandig en zelfbewust in nieuwe situaties handelen

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Jarig Dinsdag 16 april is juf Alida Blokland jarig. Alvast van harte gefeliciteerd en een fijne dag gewenst!

Nieuwsbrief. Jarig Dinsdag 16 april is juf Alida Blokland jarig. Alvast van harte gefeliciteerd en een fijne dag gewenst! Nieuwsbrief Jarig Dinsdag 16 april is juf Alida Blokland jarig. Alvast van harte gefeliciteerd en een fijne dag gewenst! Psalm van de maand De psalm van de maand april is psalm 133: 3. Zending Latin Link

Nadere informatie

Nieuwsbrief 2018/2019 nummer 5, maart-april 2019

Nieuwsbrief 2018/2019 nummer 5, maart-april 2019 Voor u ligt de vijfde nieuwsbrief van het schooljaar. In deze nieuwsbrief een veelheid aan informatie. VEEL LEESPLEZIER! AGENDA Planning maart en april Vrijdag 1 maart complimenten dag Vrijdag 8 maart

Nadere informatie

BESTE OUDERS/VERZORGERS, IN DIT NUMMER

BESTE OUDERS/VERZORGERS, IN DIT NUMMER Kbs De Langenoord Schooljaar 2017-2018 6 april 2018 nummer 15 BESTE OUDERS/VERZORGERS, Ook een voorbereiding op een veilige deelname aan het verkeer hoort bij de doelen van de basisschool. In groep 7 toetsen

Nadere informatie

Kind op maandag. Periode-overzicht nr. 5 (11-03 t/m 19-04)

Kind op maandag. Periode-overzicht nr. 5 (11-03 t/m 19-04) Nr. 14 schooljaar 2018-2019 Opening Wereldwijs 27 oud papier 29 peuterochtend Open dag 14 Groep 3 naar bibliotheek op 19 Kind op maandag Periode-overzicht nr. 5 (11-03 t/m 19-04) We lezen deze weken uit

Nadere informatie

Deze maand Regel van de maand: 7. We zoeken geen ruzie, maar oplossingen en anders de leerkracht/ pleinwacht.

Deze maand Regel van de maand: 7. We zoeken geen ruzie, maar oplossingen en anders de leerkracht/ pleinwacht. Cbs De Triangel www.triangelaalten.nl Jaargang 10, nummer 8 Maart 2014 Geachte ouders / verzorgers, Met de krokusvakantie voor de deur ontvangt u alvast de info voor de komende periode. We wensen u en

Nadere informatie

Kom je voor jezelf en de ander op, dan ben je voor de Odulfusschool helemaal top! Agenda: Schooljaar Nr. 30

Kom je voor jezelf en de ander op, dan ben je voor de Odulfusschool helemaal top! Agenda: Schooljaar Nr. 30 Schooljaar 2018-2019 Nr. 30 Inspiratie opdoen voor de Koningsspelen Wil je alvast in de stemming komen voor de Koningsspelen en ben je benieuwd naar het liedje van dit jaar? Kijk dan eens op onderstaande

Nadere informatie

D i g i t a l e n i e u w s b r i e f. Openbare basisschool Prof. Kohnstamm Nummer 7; schooljaar 2012/2013

D i g i t a l e n i e u w s b r i e f. Openbare basisschool Prof. Kohnstamm Nummer 7; schooljaar 2012/2013 VANUIT DE SCHOOLLEIDING Proeftuintjes in de school In eerdere nieuwsbrieven hebben wij u bericht over de proeftuintjes die wij in de school aan het uitvoeren zijn. De leerkrachten zijn aan het kijken of

Nadere informatie

Weekjournaal nr Lammetjesdag

Weekjournaal nr Lammetjesdag nr. 15 2018-2019 Lammetjesdag Wat kijken we terug op een fantastische dag. Het weer, het team, de ouders, de kinderen en alle bezoekers waren erg enthousiast. We willen iedereen die zich heeft ingezet

Nadere informatie

Nijsgjirrich. Nieuwsbrief 14 van CBS De Tarissing

Nijsgjirrich. Nieuwsbrief 14 van CBS De Tarissing Nijsgjirrich Nieuwsbrief 14 van CBS De Tarissing 2018 Paasviering April 4 Jubileumavond CBO Meilan. 9 Groep 678 voorstelling Tryater Leeuwarden 9 tot 25 Projectweek 13 groep 3 In the Spotlight. 16 weekopening

Nadere informatie

Nieuwsbrief April. Van de directie

Nieuwsbrief April. Van de directie Nieuwsbrief April 2018 Van de directie Eindtoets Inmiddels heeft de eindtoets voor groep 8 plaatsgevonden. Op 17 t/m 19 april hebben de kinderen s morgens hard gewerkt aan verschillende reken- en taaltaken.

Nadere informatie

Sportdag Hartenaas. De schoolgids vindt u op onze website. www.hartenaas.nl

Sportdag Hartenaas. De schoolgids vindt u op onze website. www.hartenaas.nl 1 6 j u n i 2 0 1 4 Sportdag Hartenaas 1 Sportdag Hartenaas Op vrijdag 20 juni 2014 vindt de jaarlijkse sportdag van Hartenaas plaats (mocht het deze dag erg slecht weer zijn, dan wordt de sportdag verplaatst

Nadere informatie

Nieuwsbrief Op Weg. April 2015

Nieuwsbrief Op Weg. April 2015 Nieuwsbrief Op Weg April 2015 Logo: Met trots hebben wij vandaag aan onze leerlingen ons nieuwe logo gepresenteerd. Nee, het is echt geen 1 april grap. Ons nieuwe logo is de moderne uitvoering van het

Nadere informatie

Nieuwsbrief maart 2018

Nieuwsbrief maart 2018 Nieuwsbrief 11 12 maart 2018 Schoolagenda Dinsdag 13 maart Vrijdag 16 maart Maandag 26 maart Woensdag 28 maart Donderdag 29 maart Vrijdag 30 maart Maandag 2 april 14.00-17.30 uur en 19.00-20.30 uur Open

Nadere informatie

AGENDA nr. 15 NIEUWS. Maandag 17 april. Allemaal van harte gefeliciteerd! goede vrijdag, alle leerlingen vrij

AGENDA nr. 15 NIEUWS. Maandag 17 april. Allemaal van harte gefeliciteerd! goede vrijdag, alle leerlingen vrij AGENDA nr. 15 Donderdag 13 april Vrijdag 14 april Maandag 17 april Dinsdag 18 april continurooster en paaslunch goede vrijdag, alle leerlingen vrij 2 e paasdag, alle leerlingen vrij GMR-vergadering JARIG

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF MAART 2019

NIEUWSBRIEF MAART 2019 NIEUWSBRIEF MAART 2019 KIND OP MAANDAG Ik ben er voor jou Johannes 10: 11-15 en 15: 1-17. Dit is het thema van de verhalen in de week van 4 maart. Jezus vergelijkt zichzelf met een herder en een wijnstok.

Nadere informatie

Nieuwtjes en groetjes

Nieuwtjes en groetjes Nieuwsbrief Nieuwsbrief 1 / 2 Nieuwtjes en groetjes vanuit groep 0, 1, 2 Welkom Bijbelverhalen Psalm en lied Opening meester De Graafplantsoen Letter V Zomaar wat foto s Gezond Leesplezier En verder..

Nadere informatie

Activiteitenplan Medezeggenschapsraad (MR) CBS De Poort

Activiteitenplan Medezeggenschapsraad (MR) CBS De Poort Activiteitenplan 2016-2017 Medezeggenschapsraad (MR) CBS De Poort Inhoud Inleiding... 3 1. Uitgangspunten en doelen medezeggenschapsraad... 4 1.1. Uitgangspunten... 4 1.2. Doelen 2016-2017... 4 2. Samenstelling

Nadere informatie

Kalender Basisschool. De Weerijs

Kalender Basisschool. De Weerijs Kalender 2019-2020 Basisschool De Weerijs Met trots stellen we basisschool De Weerijs aan u voor. Het is een bruisende school in de binnenstad van Breda. Alle kinderen zijn welkom bij ons. Ons gebouw straalt

Nadere informatie

nummer 16 3 april 2018

nummer 16 3 april 2018 Pancopost nummer 16 3 april 2018 GROEPSACTIVITEITEN Koningsspelen Dit jaar vieren we weer de Koningsspelen. Dit is een jaarlijkse sport- en speldag voor de groepen 1 t/m 8. Dit jaar wordt het gehouden

Nadere informatie

Nummer maart 2017

Nummer maart 2017 Nummer 27 22 maart 2017 Elke woensdag: Koffie-uurtje voor ouders 8.30-9.30 uur: Er is altijd een gastheer/ -vrouw aanwezig vanuit de AC Elke woensdag, donderdag en vrijdag: fruitdag 22 maart: Grote Rekendag

Nadere informatie

Franciscusbericht. April 2014. Koningsspelen vrijdag 25 april. Wijzigingen personeel

Franciscusbericht. April 2014. Koningsspelen vrijdag 25 april. Wijzigingen personeel April 2014 Franciscusbericht Koningsspelen vrijdag 25 april Vrijdag 25 april doen we met de Franciscusschool mee aan de Koningsspelen. We denken hier een goede invulling te kunnen geven door een sponsorloop

Nadere informatie

Nieuwsbrief juni 2018

Nieuwsbrief juni 2018 Nieuwsbrief juni 2018 AGENDA Week 26: Kind-ouderleerkrachtgesprekken groepen 3 t/m 7 Woensdag 27 juni: Kennismakingsmorgen: kennis maken met de nieuwe leerkracht(en) en groep: 10.30u tot 12.00u. Vrijdag

Nadere informatie

Nieuwsbrief Maart 2018 Jaargang:

Nieuwsbrief Maart 2018 Jaargang: Nieuwsbrief Maart 2018 Jaargang: 2017-2018 Belangrijke data in maart en april 7 maart Luizencontrole 13 maart Kijkmiddag 13 maart Groep 7 gaat naar Deltion, week van de techniek 14 maart Open dag basisscholen

Nadere informatie

t Mozaakje Jaargang Nr.8 Vrijdag 9 december 2016

t Mozaakje Jaargang Nr.8 Vrijdag 9 december 2016 Jade 41 3893 EB Zeewolde tel. 036-5358000 Locatie In de Lichtkring Naarderweg 2 3891 DK Zeewolde Tel. 06-47 54 3133 hetmozaiek@codenz.nl www.mozaiekzeewolde.nl t Mozaakje Jaargang 2016-2017 - Nr.8 Vrijdag

Nadere informatie

Belangrijke data. Ouderavond maandag 10 april Parkeren locatie Bosrand. Pasen. Vrijdag 7 april 2017

Belangrijke data. Ouderavond maandag 10 april Parkeren locatie Bosrand. Pasen. Vrijdag 7 april 2017 INFO4@LL Vrijdag 7 april 2017 Belangrijke data Ouderavond: Visie op locatie en organisatie : 19.30u, locatie Bosrand 10-04-2017 Paasontbijt en Paasviering 13-04-017 Goede vrijdag (kinderen vrij) 14-04-2017

Nadere informatie

Koninginfo. Voorwoord IN DIT NUMMER

Koninginfo. Voorwoord IN DIT NUMMER Koninginfo Bezoek- en postadres Tsjerk Hiddesstraat 4 9291 AX KOLLUM 0511-451948 0511-451946 (kleuterafdeling) directie@kjschool.eu www.kjschool.eu 14 maart 2016 Jaargang 22 nr. 15 IN DIT NUMMER 1. Voorwoord

Nadere informatie

Schoolinfo nr. 13 Vrijdag 22 maart

Schoolinfo nr. 13 Vrijdag 22 maart Schoolinfo nr. 13 Vrijdag 22 maart Wijbrandischool, Oudehorne 0513 542300 cbswijbrandi@tjongerwerven.nl Schoterlandseweg 19, 8413 NM Oudehorne www.meesterswijbrandischool.nl Belangrijke data Datum Activiteit

Nadere informatie

Koningsspelen 24 april 2015

Koningsspelen 24 april 2015 Schooljournaal O.B.S. De Zilvermeeuw, De Visserstraat 6a,1964 ST Heemskerk, T: 0251 232 646 E: directie@obsdezilvermeeuw.nl W: www.obsdezilvermeeuw.nl voor de week van 14 april 2015 CONTACTPERSONEN VOORZITTER

Nadere informatie

10 Open ochtend (info volgt) 13 Start thema 2 (info volgt) 18 Spel- speelgoedmiddag groep 1 t/m 4 17 Aankomst Sinterklaas

10 Open ochtend (info volgt) 13 Start thema 2 (info volgt) 18 Spel- speelgoedmiddag groep 1 t/m 4 17 Aankomst Sinterklaas Jaarkalender schooljaar 2018-2019 ouders- versie 28 juni Augustus 2018 September 2018 27 Eerste schooldag Deze week luizenpluis 3 Deze week kennismakingsgesprekken 29 8.30 u Inloop ouders van zij-instromers

Nadere informatie

Jaarkalender

Jaarkalender Jaarkalender 018-019 Geachte ouder(s), verzorger(s), Voor u ligt de schoolkalender van schooljaar 018-019. In deze kalender staan belangrijke data voor Bloei. Iedere maand komt onze nieuwsbrief uit, houdt

Nadere informatie

c.b.s. Mecklenburg de Posten LR Enschede

c.b.s. Mecklenburg de Posten LR Enschede cbs Mecklenburg de Posten 145 053-4763709 info@mecklenburgvconl In deze ouderkalender staan de vakanties en vrije dagen vermeld Ook vindt u hierin de bijzondere activiteiten van de school In de loop van

Nadere informatie

September Welkom op onze school. Nieuwe leerlingen in de maand september zijn: Stijn Zaaijer Lynn Bonvanie

September Welkom op onze school. Nieuwe leerlingen in de maand september zijn: Stijn Zaaijer Lynn Bonvanie September 2015 Welkom op onze school. Nieuwe leerlingen in de maand september zijn: Stijn Zaaijer Lynn Bonvanie Voor de zomer vakantie is Kelvin Zwart begonnen in groep 1, in groep 2 is Henk Schaefer na

Nadere informatie

Nieuwsbrief 25 februari 2016

Nieuwsbrief 25 februari 2016 Nieuwsbrief 25 februari 2016 Ontruimingsoefening Op maandag 22 februari hebben wij met de hele school een geplande ontruimingsoefening gedaan. Het is heel goed verlopen en wij waren binnen 2.20 minuten

Nadere informatie

Prinselijke Nieuwsflits De nieuwsbrief van de Prins Johan Frisoschool Koekange

Prinselijke Nieuwsflits De nieuwsbrief van de Prins Johan Frisoschool Koekange Prinselijke Nieuwsflits De nieuwsbrief van de Prins Johan Frisoschool Koekange Bijbelverhalen Week 24 t/m 26: Vreugde en verdriet Inhoud: Over verdriet en vreugde, geluk en ongeluk. Over dat wat je gelukkig

Nadere informatie

Adressen Chr. Basisschool J.C. van der Wal Zwanenkamp 1305, 3607 NZ Maarssen 0346-572935 e-mail: info@jcvanderwal.nl website: www.jcvanderwal.

Adressen Chr. Basisschool J.C. van der Wal Zwanenkamp 1305, 3607 NZ Maarssen 0346-572935 e-mail: info@jcvanderwal.nl website: www.jcvanderwal. September 2014 1 Ma Nieuwsbrief 1 2 Di 3 Wo Luizencontrole 1 (geen gel!) 4 Do 5 Vrij Onderbouwvrije dag gr. 1 t/m 4 6 Za 7 Zo 8 Ma 9 Di 10 Wo Informatieavond groepen 1 t/m 8 11 Do 12 Vrij Startavond 18.00

Nadere informatie

In stap fierder mei de Stapstien

In stap fierder mei de Stapstien April 2017 Trefwoord De Bijbelverhalen gaan in deze weken over de volgende thema s: Opstaan week 14 en 15 Inhoud: Over verzet tegen onrecht en je niet klein laten krijgen; over opstaan en opkomen voor

Nadere informatie

En dan Nog.. Even Dit

En dan Nog.. Even Dit En dan Nog.. Even Dit Enschede, 13 oktober 2015 ALLE LOCATIES Hoofdlocatie St. Jan Haaksbergerstraat 255 7545 GH Enschede Tel: 053 431 43 01 st.jan@skoe.nl Locatie Veldkamp Joh. Ter Horststraat 30 7513

Nadere informatie

Wilt u wijzigingen in uw persoonlijke gegevens doorgeven via: Het school adres is:

Wilt u wijzigingen in uw persoonlijke gegevens doorgeven via: Het school  adres is: Maandag 1 april 2019 Inhoud Aanwezigheid directie 1 Welkom op school nieuwe leerlingen 1 Lief en leed 2 Audit 4 april 2 Afsluiting Akkertalent kunst 2 Ouderavond met workshops 2 De Akker Anders 3 Koningsdag

Nadere informatie

Boeken mee naar school! Boeken mee naar huis! za 28

Boeken mee naar school! Boeken mee naar huis! za 28 week 4 agenda 25 januari 2017 zo Alle jarigen in deze weken van harte gefeliciteerd! Vandaag is Corneel Algra jarig en wordt hij 8 jaar. 22 ma Amber Visserman, groep 1 wordt vandaag 5 jaar! 23 di 24 08:30-09:15

Nadere informatie

Nummer 5, 4 maart 2019

Nummer 5, 4 maart 2019 Vandaag zijn we weer fijn gestart na de vakantie! Nummer 5, 4 maart 2019 Iedereen heeft kunnen vertellen over de belevenissen in de vakantie. Daarnaast hebben we ook weer hard gewerkt en veel geleerd vandaag.

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Paasfeest. Agenda. Jaargang maart nummer 9

Nieuwsbrief. Paasfeest. Agenda. Jaargang maart nummer 9 Jaargang 2018-2019 29 maart nummer 9 Nieuwsbrief Paasfeest De komende weken leven we met de kinderen toe naar het Paasfeest. Het thema bij de Bijbelverhalen in de weken naar Pasen toe is: Pak mijn hand.

Nadere informatie

Ludgernieuws. [Geef de titel van het document op] Nieuwsbrief van de Ludgerschool. Mededelingen

Ludgernieuws. [Geef de titel van het document op] Nieuwsbrief van de Ludgerschool. Mededelingen 26 april 2018 Jaargang 19 Ludgernieuws [Geef de titel van het document op] Nieuwsbrief van de Ludgerschool 1 Ze zeggen: als je anders bent, dan hoor je er niet bij, ze doen alsof je niemand bent, je bent

Nadere informatie

Februari In deze nieuwsbrief o.a. ; BLP Schoolreis 2019 : gr. 1-6 Holding PCBO-OPO Post uit Finland Rapporten en 10 minuten gesprekken

Februari In deze nieuwsbrief o.a. ; BLP Schoolreis 2019 : gr. 1-6 Holding PCBO-OPO Post uit Finland Rapporten en 10 minuten gesprekken Februari 2019 In deze nieuwsbrief o.a. ; BLP Schoolreis 2019 : gr. 1-6 Holding PCBO-OPO Post uit Finland Rapporten en 10 minuten gesprekken Hulp gezocht Schoolcommissie Belangrijke data 6 februari: Afsluiting

Nadere informatie

Team Directie: Jan Willem Muntendam 0346-566929 e-mail: jwmuntendam@vechtstreekenvenen.nl

Team Directie: Jan Willem Muntendam 0346-566929 e-mail: jwmuntendam@vechtstreekenvenen.nl September 2015 1 Di 2 Wo 3 Do 20.00-22.00 uur uitleg TADAA 4 Vrij Circus TADAA 5 Za 6 Zo 7 Ma 8 Di Startgesprekken groep 1 t/m 7 9 Wo 10 Do Startgesprekken groep 1 t/m 7 11 Vrij 12 Za 13 Zo 14 Ma 15 Di

Nadere informatie

INFORMATIEKALENDER CBS t GROEIPUNT

INFORMATIEKALENDER CBS t GROEIPUNT INFORMATIEKALENDER 2018-2019 CBS t GROEIPUNT CBS t Groeipunt Locatie Kennedy: Julianastraat 23, 7681 AL Vroomshoop, 0546-641473 Locatie de Linde: Linderveld 4a, 7681 RA Vroomshoop, 0546-644053 E-mail:

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Agenda

Nieuwsbrief. Agenda Nieuwsbrief C.b.s. de Linde, Linderveld 4a 7681 RA Vroomshoop. Tel: 0546 644053 Website: www.delindevroomshoop.nl E-mail: cbsdelinde@gmail.com 12-03-2018 Agenda 28 maart 2018 Nationale rekendag groepen

Nadere informatie

AGENDA. Kinderraad uur Ouderraadvergadering uur

AGENDA. Kinderraad uur Ouderraadvergadering uur Schooljaar 2018-2019 Datum: 19-04-2019 bezoek onze website: www.bspaleteindhoven.nl e-mail: palet@skpo.nl Maandag 22 april tm vrijdag 3 mei Maandag 6 mei Woensdag 8 mei Maandag 13 mei Woensdag 15 mei Donderdag

Nadere informatie

Nieuwsbrief

Nieuwsbrief Nieuwsbrief 16 11-04-2019 Kalender 12/04: Koningsspelen 16/04: Cito eindtoets basisonderwijs 17/04: Cito eindtoets basisonderwijs 18/04: Cito eindtoets basisonderwijs en Paasviering Beste ouder(s)/ verzorger(s),

Nadere informatie

Info 11. Datum: 24-3-2016

Info 11. Datum: 24-3-2016 Info 11 Datum: 24-3-2016 Beste ouders/verzorgers van kinderen van De Waterkant, Met veel plezier stuur ik jullie de Info van maart. Vanochtend is het paasontbijt geweest, met een heel gezellige opening.

Nadere informatie

nummer maart 2018 Op 1 en 2 april is het Pasen. Natuurlijk vieren we het Paasfeest ook op school. Even een paar belangrijke data op een rij.

nummer maart 2018 Op 1 en 2 april is het Pasen. Natuurlijk vieren we het Paasfeest ook op school. Even een paar belangrijke data op een rij. Pancopost nummer 14 06 maart 2018 GROEPSACTIVITEITEN Wereldverteldag Op maandag 19 maart 2018 is het wereldverteldag. Op die dag komen er weer verhalenvertellers naar onze school om verhalen te vertellen.

Nadere informatie

Nieuwsbrief. De Zijlwijkschool. Agenda. Paasviering. Zending: Adoptiekinderen. blz 1

Nieuwsbrief. De Zijlwijkschool. Agenda. Paasviering. Zending: Adoptiekinderen. blz 1 Nieuwsbrief De Zijlwijkschool Schaduwpad 1, 2371VX Leiden www.zijlwijk.pcsleiden.nl Nieuwsbrief nummer 13, 2014-2015 13 Denkt u er aan om geld mee te geven voor onze adoptiekinderen van Happy and Joy?

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Nieuwsbrief 1 / 2. Nieuwtjes en groetjes. Wilt u een groepje begeleiden? Vanuit groep 0, 1, 2. Alvast bedankt! Geef u dan snel op!

Nieuwsbrief. Nieuwsbrief 1 / 2. Nieuwtjes en groetjes. Wilt u een groepje begeleiden? Vanuit groep 0, 1, 2. Alvast bedankt! Geef u dan snel op! Nieuwsbrief Nieuwsbrief 1 / 2 Nieuwtjes en groetjes Bijbelverhalen Psalm en lied Bij het thema Koningsdag Letter ee Spelinloop! Gezond op school Vanuit groep 0, 1, 2 En verder.. Kalender Verjaardagen Contact

Nadere informatie

Hallo Nummer 1. (schooljaar , 2 september 2018 )

Hallo Nummer 1. (schooljaar , 2 september 2018 ) Hallo Nummer 1 (schooljaar 2018-2019, 2 september 2018 ) Beste ouder(s)/verzorger(s), In deze Hallo o.a. : Start schooljaar 2018-2019 Ouderavond donderdag 6 september Schoolfotograaf Jaarkalender Inschrijfmiddag

Nadere informatie

April 2015 Jaargang 2014-2015 nr. 9. Woensdag 1 april ( echt geen grap) was de Grote Rekendag. In een ander stukje kunt u hier nog meer over lezen.

April 2015 Jaargang 2014-2015 nr. 9. Woensdag 1 april ( echt geen grap) was de Grote Rekendag. In een ander stukje kunt u hier nog meer over lezen. Nieuwsbrief april 2015: Nieuws vanuit: De directie Terwijl u deze maandbrief leest zijn de kinderen net een lang weekend vrij geweest. De reden van deze vrije dagen zijn toch altijd bijzonder. Een Goede

Nadere informatie

Nieuws St. Gregoriusschool

Nieuws St. Gregoriusschool Blauwhuis, 25 mei 2018 10 Nieuws St. Gregoriusschool Inhoud Agenda Personele zaken Kanjertraining Resultaat Eindtoets Resultaten Aansluitingstoets Leerlingenraad Vakantierooster Nieuw beleid: Luizencontrole

Nadere informatie

23 maart 2018

23 maart 2018 1388 www.clarafabriciusschool.nl 23 maart 2018 26 maart Laatste les schooltennis op de tennisbaan van TVHA 28 maart De grote rekendag 29 maart Paasviering / Podiumochtend groep 6 30 maart Goede vrijdag

Nadere informatie

Maandbrief januari 2018

Maandbrief januari 2018 Maandbrief januari 2018 Agenda januari 8 januari - studiedag PCBO, alle kinderen zijn vrij 10 januari - bijeenkomst gebedsgroep, aanvang 8.30 uur, - MR vergadering 11 januari - bijeenkomst ouders 0 groep

Nadere informatie

Nieuwsbrief. c.b.s. de Bron maart Nieuwe adressen:

Nieuwsbrief. c.b.s. de Bron maart Nieuwe  adressen: Nieuwsbrief c.b.s. de Bron maart 2018 Nieuwe emailadressen: Met ingang van januari is het algemene emailadres van c.b.s. de Bron gewijzigd. Ons nieuwe emailadres is nu: bron@palludara.nl Ook onze raden

Nadere informatie

Sprankelnijs IN DIT NUMMER: VOORWOORD

Sprankelnijs IN DIT NUMMER: VOORWOORD Sprankelnijs VOORWOORD Bezoek- en postadres Felixwei 17 9051 KE STIENS 058 257 1225 sprankel@cbog2.nl www.cbs-desprankel.nl 25 maart 2015 Jaargang 14 nr.12 IN DIT NUMMER: 1 Voorwoord 2 Groep 7 3 GGD 4

Nadere informatie

Agenda voor april 2019

Agenda voor april 2019 Agenda voor april 2019 Jaargang 17 nummer 07 Almere, 28 maart 2019 De jaarkalender vindt u op de website > tabblad Praktisch > Vakantie en vrije dagen > Jaarkalender 1 t/m 5 april Buitenlesweek Woensdag

Nadere informatie

pit de school met Schoolkalender 2007-2008 RK Basisschool Cornelis Musius Prins Mauritsstraat 37 2628 SR Delft T 015-256 83 65 info@cornelismusius.

pit de school met Schoolkalender 2007-2008 RK Basisschool Cornelis Musius Prins Mauritsstraat 37 2628 SR Delft T 015-256 83 65 info@cornelismusius. de school met pit Schoolkalender 0-0 RK Basisschool Cornelis Musius Prins Mauritsstraat SR Delft T 0- info@cornelismusius.nl Peuterspeelzaal Het Muizenhuis Prins Mauritsstraat SR Delft T 0-0 0 muizenhuis@laurentiusstichting.nl

Nadere informatie