Eind december Kerstmis in Roemenië. De Kerstmarkt in Leusden was een groot succes.

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Eind december Kerstmis in Roemenië. De Kerstmarkt in Leusden was een groot succes."

Transcriptie

1 Eind december 2014 Kerstmis in Roemenië De Kerstmarkt in Leusden was een groot succes.

2 Sicilië heeft een voedselgift van Serafim ontvangen. Nieuw project Serafim in Mozambique. Serafim steunt een nieuw project in Mozambique (in het oosten van Afrika). Een eerste donatie in geld ( 500,=) is in 2014 verstrekt. Nadere informatie volgt na terugkoppeling over dit project. Een overvolle school in Mozambique: De leerlingen gaan maar een deel van de dag naar school, in groepen; er zijn er teveel.

3 Toiletpotten voor India

4 16 december 2014 SERAFIM HELPT KINDERZWERFBOEK AMBASSADEUR LEUSDEN / AMERSFOORT. Kinderzwerfboek laat alle kinderen lezen Lezen is heel erg belangrijk voor je ontwikkeling. Kinderen die lezen, gaan gemiddeld drie jaar langer naar school. Hierdoor hebben ze later meer kans op een goede toekomst. Maar lezen is vooral ook erg leuk en ontspannend. Kinderzwerfboek wil daarom alle kinderen de mogelijkheid bieden om leuke boeken te lezen. Neem me mee, lees me en laat me weer zwerven Het idee van Kinderzwerfboek is simpel: kinderboeken met een zwerfsticker worden overal achtergelaten. Kinderen mogen ze gratis meenemen om te lezen. Ze moeten ze daarna wel weer laten zwerven. Kinderzwerfboek is een initiatief van het Nationaal Fonds Kinderhulp. Zij verzorgen de website ( flyers en stickers. Kinderzwerfboek heeft verspreid over Nederland een flink aantal Kinderzwerfboek Ambassadeurs. De Ambassadeurs zijn mensen met veel affiniteit met: kinderen en jeugdboeken. De lokale Ambassadeur legt zelf contacten en zamelt zelf kinder- en jeugdboeken in. De Ambassadeur geeft deze boeken een: tweede leven. Met deze boeken beginnen en bevoorraden zij Kinderzwerfboek Stations in: buurthuizen, kinderboerderijen, basisscholen en in Mini-biebs in achterstandswijken. Ook doneren zij Kinderzwerfboeken aan kinderen van wie de ouders noodgedwongen cliënt zijn van de Voedselbank. Kinderzwerfboek duikt op, op plekken waar het nodig is in de samenleving. De doelgroep van Kinderzwerfboek is: kinderen van 7 tot en met 12 jaar. Door het toenemen van de behoefte aan kinderboeken bij: voedselbanken e.d. zamelt Kinderzwerfboek inmiddels ook peuter- en kleuterboeken in. Het idee van Kinderzwerfboek is: kinderen in achterstandssituaties méér laten lezen. Met Kinderzwerfboek genieten veel méér kinderen van dezelfde boeken. Stichting Serafim ondersteunt de Kinderzwerfboek Ambassadeur voor Leusden / Amersfoort regelmatig met een donatie van kinder- en jeugdboeken.

5 12 november 2014

6 23 oktober 2014 Weer een volle vrachtwagen vertrokken uit Soesterberg met bestemming Polen. 7 oktober 2014 Vracht hulpgoederen naar Polen. 6 oktober 2014 Onze vriend uit Roemenië, pastoor Dim, is de vorige week na een lang ziekbed overleden. Pastoor Dim heeft jarenlang in een van de armste parochies van Bucarest gewerkt. Serafim heeft hem daar leren kennen. Wij hebben lang met hem samengewerkt en pastoor Dim heeft jarenlang deel uitgemaakt van de commissie van advies en aanbeveling. Ondanks zijn ziekzijn en zijn rolstoelgebruik heeft de pastoor de dag voor zijn overlijden nog de eucharistieviering gedaan. Wat een doorzettingsvermogen!

7 21 September Boekenmarkt Leusden

8 17 september Naar de Basisz in Zeewolde om goederen op te halen. 5 september BBQ voor de medewerkers...

9 14 juli 2014 Stichting GOSZ heeft voor Serafim spulletjes meegenomen naar Roemenië.

10 7 juli 2014 Auto voor het tehuis voor gehandicapten van Don Orione in Polen

11 2 juli 2014 Kleding voor Copparo. Onder andere voor een project voor ongehuwde moeders. 24 juni 2014 Bedankbrief (vertaling) uit Polen De directie van het ziekenhuis in Ostrzeszów drukt zijn hartelijk dank uit voor de gaven van het transport van 2014/03/31. De revalidatie-apparatuur, met name elektrische rolstoelen, looprekken, enz. dienen de meest behoeftigen, met inbegrip van patiënten van ons

12 ziekenhuis als ook van anderen die in moeilijke omstandigheden niet de financiële mogelijkheid hebben voor de aankoop van dergelijke dure apparatuur. Dankzij de donatie hielp Serafim ook het niveau van de medische diensten voor Ostrzeszów in en buiten het ziekenhuis te verhogen. Namens allen die daarmee gebaat zijn en zelf als directeur wil ik u nogmaals bedanken en u verzekeren van de herinnering aan u. Met hartelijke groeten, Krzysztof Wywrot, directeur van het ziekenhuis in Ostrzeszów 16 juni 2014 De banken die Stichting Serafim gehaald heeft bij de zusters augustinessen......nu in gebruik in Polen.

13 Juni 2014 Don Silwestro Sowizdrzal. Sinds het bezoek van de kardinaal van Wit-Rusland, die speciaal voor Serafim naar Nederland kwam, zijn wij bevriend met Don Silwestro. Deze jonge Poolse priester zit al weer jaren in Rome als lid van het hoofdbestuur en is daardoor op de hoogte van de vele goed controleerbare projecten in 29 landen. Wilt u hulp geven dan kunnen we u dus garanderen dat orde komt. Verschillende projecten kunt u op onze site terug vinden. In juni heeft Serafim voor medicijnen gezorgd voor Poolse kinderen. Medicijnen die in Polen zelf niet te krijgen zijn! 28 mei 2014 Bedankbrief van st. Caritas, Sicilië

14 24 mei 2014 Spullen voor Caritas Oppeano Check: Als een echte truffelhond ruiken of alles ok is!

15 Dubbel check...en eindcontrole mei 2014 Levering van hulpgoederen aan Szpital Ostrzeszow Zdecia ZOL, Polen

16

17 10 mei wat er al niet bij Serafim in Italië gebeuren kan! 5 mei 2014 Het geld, dat binnengehaald is met onze activiteiten op koningsdag, hebben we aangevuld tot 1.000,= en naar de Caritas van Cannicattini Bagni op Sicilie gestuurd. Er was geen geld meer om voedsel te kopen dus dit kwam als een geschenk uit de hemel. De Caritas bedankt ons van harte! 1 mei 2014 De meimaand begint goed. Broeder Commandeur gaat op pad met Amersfoortse keitjes voor de 4e wereldstichting. Een van de mooie kleurige schilderijen die Serafim heeft gekregen van Gonda de Jong ziet u op de achtergrond.

18 Meer schilderijen van haar hand kunt u op het kantoor aan de Hamersveldseweg bezichtigen! 30 april 2014 De kerkbanken van de zusters Augustinessen van de Stad Gods in Hilversum zijn vandaag allemaal door Serafim naar de congregatie van Don Orione verstuurd. Behalve kerkbanken gingen er ook nog een groot aantal scootmobielen en andere goederen mee. De waarde was meer dan ,=. Dat is nog eens de moeite van alle inspanning waard. Onze hartelijke dank aan de zusters Augustinessen, de Serafim vrijwilligers en niet te vergeten onze vriend Arie Voskuilen die ook nog hulp heeft gestuurd!!

19 26 april 2014 Koningsdag Serafim kan terugzien op een zeer geslaagde koningsdag. Heel veel bezoekers kwamen een kijkje nemen in ons kantoor aan de Hamersveldseweg. Dankzij de enorme inzet van onze vrijwilligers werd het een goede dag waarbij we bijna 800 euro ophaalden. Veel werk, veel plezier en veel voldoening en heel veel dank aan iedereen die mee heeft gewerkt! 25 april 2014 De voorbereiding...

20 14 april 2014 Goederen voor de zusters Benedictijnessen in Aalsmeer

21 31 maart 2014 Weer een vrachtwagen gevuld en vertrokken naar Polen. 25 februari Een kijkje in de huiskamer van Serafim. 21 februari Amersfoortse Courant

22 20 februari De Stichting SERAFIM Helpt uit Leusden geeft 75 voedselpakketten aan de Nijkerkse Stichting voor hulp aan Tsjernobylkinderen. Die gaat ze 15 april afleveren in Belarus. 7 februari Advertentie voor stichting Serafim op het Scherm van AFAS, Leusden

23 20 januari Vracht voor de Congregatie van Don Orione Kinderbedjes voor Don Orione Ko Sarneel heeft dit schilderij voor de Zusters Augustinessen gemaakt in 1981, nadat een soortgelijk schilderij van hem, wat op papier geschilderd was, door droogte op een dag uit elkaar gescheurd is. Dit schilderij is op linnen en het zit stevig bevestigd in een houten frame en lijst. De schilder is 2 jaar geleden overleden. St. Serafim heeft dit gekregen en gedoneerd aan een tehuis voor daklozen.

24 7 januari Henk gaat met de vrachtwagen naar Aalsmeer terwijl op het kantoor in Leusden kennis wordt gemaakt met de mensen van de groenvoorziening. Het opruimen van de kerstmarkt gaat de goede kant op dankzij de inzet van veel vrijwilligers. De zusters Augustinessen uit Hilversum schenken een enorm schilderij van meer dan 3 meter lang aan Serafim. Het laatste avondmaal, zeer modern, zal geplaatst worden in een tehuis voor zwervers in Polen 4 januari Roemenië Gerda van stichting Gozh heeft een rolstoel gehaald die na twee dagen al op de plaats van bestemming is gekomen. Heel prettig dat ze ons onmiddellijk de foto toesturen. Benedictinessen in Aalsmeer. Sr. Maurilia heeft contact gezocht met de Italiaanse zusters die hier in Nederland zijn neergestreken. Jonge actieve zusters die al direct wat vragen om hulp bij Serafim hebben neergelegd en waaraan we uiteraard graag willen voldoen.

25 1 januari. Izbica Kujawska Op 1 januari heeft de congregatie van Don Orione van Serafim het geld voor een invaliden bus ontvangen. De auto is voor het vervoer van de gehandicapten die in Izbica Kujawska verblijven. Don Grzegorz Sikorski heeft ons laten weten zo spoedig mogelijk de foto s hiervan te sturen.

In dit jaarverslag besteden we kort aandacht aan de hulp, het werk dat daar achter zit en beschrijven we de resultaten ervan.

In dit jaarverslag besteden we kort aandacht aan de hulp, het werk dat daar achter zit en beschrijven we de resultaten ervan. Stichting Serafim Helpt Verslag activiteiten 2014 Wat doet Serafim Helpt? Hulp Serafim is actief in, en ondersteunt projecten van anderen in, veel landen, zoals Mozambique, Roemenië, Italië, Wit-Rusland,

Nadere informatie

1. Vooraf: wat er rond ons zoal aan de hand was Dit jaar werd gekenmerkt door het overlijden van Peer Buters op 23 april 2016.

1. Vooraf: wat er rond ons zoal aan de hand was Dit jaar werd gekenmerkt door het overlijden van Peer Buters op 23 april 2016. Jaarverslag 2016 stichting Serafim Helpt 1. Vooraf: wat er rond ons zoal aan de hand was 2. Missies, transporten en verzendingen 3. Oppeano 4. Kinderzwerfboeken Pagina 1 van 6 1. Vooraf: wat er rond ons

Nadere informatie

Bezoekadres: Kantoor Stichting Serafim Helpt, Hamersveldseweg 28. 3833GP Leusden. telefoon: 033-4651929 / 06 51397759;

Bezoekadres: Kantoor Stichting Serafim Helpt, Hamersveldseweg 28. 3833GP Leusden. telefoon: 033-4651929 / 06 51397759; Stichting Serafim Helpt: ANBI-gegevens / beleidsplan 2014 Naam: STICHTING SERAFIM HELPT RSIN / fiscaal nummer: 805479405 KvKnummer: 41190119 Bezoekadres: Kantoor Stichting Serafim Helpt, Hamersveldseweg

Nadere informatie

Nieuws Pagina 1 van 12

Nieuws Pagina 1 van 12 Nieuws 2016 Kerstmarkt Serafim 2016 De opbrengst van de kerstmarkt Serafim 2016 was ruim 2000 euro. Wij hadden drie aanvragen uit India voor financiële steun bij projecten voor de armen. Omdat wij niet

Nadere informatie

Belangrijke data

Belangrijke data MATTHIAS NIEUWS 1-6-2018 Telefoon: 072-5403606 E-mail: matthias@saks.nl Website: http://www.matthias-saks.nl Belangrijke data Juni 2018 04-06 08:45-10:30 uur Ouderkamer 05-06 Hele dag Schoolfotograaf.

Nadere informatie

NIEUWS Alles werd door vier sterke mannen van Serafim met de hand ingeladen. Alle donateurs van harte bedankt!

NIEUWS Alles werd door vier sterke mannen van Serafim met de hand ingeladen. Alle donateurs van harte bedankt! 17 december 2009 Het laatste "kersttransport" dit jaar naar Roemenië, vanuit IJsselstein. Het was koud en er lag behoorlijk wat sneeuw en de Serafimcrew was zwaar onderbezet. De lading voornamelijk huishoudelijke

Nadere informatie

Wat staat waar? Beste StationsChef,

Wat staat waar? Beste StationsChef, Beste StationsChef, Super dat je een KinderzwerfboekStation bent begonnen! Deze Wegwijzer geeft je tips en trucs om er een succes van te maken. Lees het op je gemak door en bewaar het goed! Binnenkort

Nadere informatie

w w w. k i n d e r e n i n n o o d. n l

w w w. k i n d e r e n i n n o o d. n l S t i c h t i n g K i n d e r e n i n N o o d w w w. k i n d e r e n i n n o o d. n l Transport naar Roemenië Op donderdag 10 november 2016 vertrok een vrachtwagen met hulpgoederen naar Alexandru Vladescu

Nadere informatie

w w w. k i n d e r e n i n n o o d. n l

w w w. k i n d e r e n i n n o o d. n l S t i c h t i n g K i n d e r e n i n N o o d w w w. k i n d e r e n i n n o o d. n l Transport naar Hongarije Wij hadden een transport gepland naar de Roemeense plaats Buzău en hoorden een week van tevoren,

Nadere informatie

Nieuws Serafim KLEDINGACTIES - Voor hulpprojecten o.a. in ROEMENIË

Nieuws Serafim KLEDINGACTIES - Voor hulpprojecten o.a. in ROEMENIË KLEDINGACTIES - Voor hulpprojecten o.a. in ROEMENIË ALGEMEEN Enkele jaren geleden is een altaar uit een R.K. Kerk in Soest naar Roemenië verstuurt, op onderstaande foto's is te zien dat dit altaar een

Nadere informatie

Nummer 7 30 november Beste ouder(s) en verzorger(s),

Nummer 7 30 november Beste ouder(s) en verzorger(s), Nummer 7 30 november 2018 Beste ouder(s) en verzorger(s), Activiteiten Sinterklaasviering 5 december 2018 Kerstviering 19 december 2018 Start kerstvakantie om 12.00 uur 21 december 2018 Kerstvakantie 24

Nadere informatie

www.kindereninnood.nl

www.kindereninnood.nl www.kindereninnood.nl Goederen voor een ziekenhuis in Cluj-Napoca (Roemenië) Stichting Kinderen in Nood voerde actie om goederen te verzamelen voor een reumatologisch ziekenhuis in de Roemeense plaats

Nadere informatie

NIEUWS Dit was het laatste bericht over de activiteiten van de stichting Serafim in 2011.

NIEUWS Dit was het laatste bericht over de activiteiten van de stichting Serafim in 2011. 15 december 2011 - Laatste transport naar Roemenië 12 December jl. is de laatste vrachtwagen vanaf het Werkpunt in Soest naar Roemenië vertrokken. De lading bestond voornamelijk uit kleding en meubels.

Nadere informatie

26 april Nieuwsbrief De Zon. Digitale nieuwsbrief van RKBS De Zon voor ouders/verzorgers

26 april Nieuwsbrief De Zon. Digitale nieuwsbrief van RKBS De Zon voor ouders/verzorgers Nieuwsbrief De Zon Schooljaar: 2017-2018, nummer 12 Digitale nieuwsbrief van RKBS De Zon voor ouders/verzorgers In deze nieuwsbrief wordt aandacht besteed aan de volgende onderwerpen: - Nieuws uit het

Nadere informatie

Verslag goederen delen 2012/2013

Verslag goederen delen 2012/2013 Verslag goederen delen 2012/2013 Afgelopen jaar heb ik van uw stichting een vracht met hulpgoederen mogen ontvangen. Hierbij een verslag van het uitdelen en hartelijke dank namens de ontvangers. Het leven

Nadere informatie

Nieuwsbrief maart 2018

Nieuwsbrief maart 2018 Nieuwsbrief maart 2018 AGENDA Vrijdag 30 maart: Paasviering. Zondag 1 april en maandag 2 april: Pasen. Donderdag 5 april: Theorie verkeersexamen groepen 7 Donderdag 12 april: Fietsexamen groepen 7 Week

Nadere informatie

Kinderzwerfboek laat alle kinderen lezen

Kinderzwerfboek laat alle kinderen lezen Kinderzwerfboek laat alle kinderen lezen Lezen is heel erg belangrijk voor je ontwikkeling. Kinderen die lezen, gaan gemiddeld drie jaar langer naar school. Hierdoor hebben ze later meer kans op een goede

Nadere informatie

Nummer 9 Oktober 2012

Nummer 9 Oktober 2012 Nummer 9 Oktober 2012 Schoonstersland 59 7951 HN Staphorst Telefoon 0522-46 3247 info@hartvoorcambodja.nl www.hartvoorcambodja.nl Beste Mensen, Postbank: 3183491 Onze Stichting Hart voor Cambodja is een

Nadere informatie

Lieve familie, vrienden en bekenden,

Lieve familie, vrienden en bekenden, Lieve familie, vrienden en bekenden, Hoogste tijd voor wat nieuws uit Oneşti. De tijd gaat zo vlug voorbij, de feestdagen en de jaarwisseling lijken nog maar net achter ons te liggen, maar toch is het

Nadere informatie

Dagboek 5 18 maart 2019

Dagboek 5 18 maart 2019 Dagboek 5 18 maart 2019 Het is stil geworden na het vertrek van Jannie, Maaike en Mieke. Maar we gaan al weer vroeg op pad voor het vervolg van onze trainingen, vandaag naar het district Samrong in Takeo.

Nadere informatie

Nieuwsbrief van De Neushoornstichting March 2017

Nieuwsbrief van De Neushoornstichting March 2017 Nieuwsbrief van De Neushoornstichting March 2017 Neushoornkalfje geboren in Diergaarde Blijdorp. Vrolijk nieuws uit de Rotterdamse dierentuin Blijdorp. Daar is in de nacht van 14 februari de Indische neushoorn

Nadere informatie

Nummer 8 Juni 2012. Schoonstersland 59 7951 HN Staphorst Telefoon 0522-46 3247 Info@hartvoorcambodja.nl www.hartvoorcambodja.nl.

Nummer 8 Juni 2012. Schoonstersland 59 7951 HN Staphorst Telefoon 0522-46 3247 Info@hartvoorcambodja.nl www.hartvoorcambodja.nl. Nummer 8 Juni 2012 Schoonstersland 59 7951 HN Staphorst Telefoon 0522-46 3247 Info@hartvoorcambodja.nl www.hartvoorcambodja.nl Postbank: 3183491 Beste Mensen, Onze Stichting Hart voor Cambodja is een organisatie

Nadere informatie

stichting Van Mens tot Mens

stichting Van Mens tot Mens stichting Van Mens tot Mens Datum maandag 3 november 2014 Jaargang 8, nummer 2 www.vanmenstotmens.com Giro 2879507 Nistelrode (IBAN: NL30 INGB 0002 879507) Nieuws vanuit de stichting Om u op de hoogte

Nadere informatie

N I E U W S B U L L E T I N Jaargang 4, nummer 3.

N I E U W S B U L L E T I N Jaargang 4, nummer 3. MOEDER TERESA STICHTING ULFT Hulp aan de allerarmsten Nijverheidsweg 13B Banknummer: NL49RABO0363853545 7071 CH Ulft Gironummer: NL23INGB0001183103 Tel.: 0315-685640 Handelsregister: 09098465 E-mail: info@moederteresa.com

Nadere informatie

JAARVERSLAG Stichting Fadhili

JAARVERSLAG Stichting Fadhili JAARVERSLAG 2015 Stichting Fadhili Inhoudsopgave Voorwoord 2 1. Activiteiten in Afrika 3 A. Burundi 3 B. Democratische Republiek Congo 4 C. Rwanda 6 2. Activiteiten in Nederland 7 A. Fondsenweving 7 B.

Nadere informatie

WENSEN BIJ OVERLIJDEN NAAM:..

WENSEN BIJ OVERLIJDEN NAAM:.. WENSEN BIJ OVERLIJDEN NAAM:.. Ine Kooi Uitvaartzorg, J. Wiersumstraat 26, 9981 JJ Uithuizen 0595-432277 / 06-21981877 info@inekooiuitvaartzorg.nl Waarom een wensenlijst? Bij leven en welzijn staan we niet

Nadere informatie

1 De gemeente Sittard-Geleen onderneemt voldoende actie om het aantal kinderen dat in armoede leeft terug te dringen

1 De gemeente Sittard-Geleen onderneemt voldoende actie om het aantal kinderen dat in armoede leeft terug te dringen Armoede onder kinderen Armoede is in iedere stad (on)zichtbaar aanwezig, ook in Sittard-Geleen zijn er kinderen die in armoede opgroeien. In hoeverre bent u het (on)eens met de volgende stelling? 50% 45%

Nadere informatie

NIEUWS Pagina 1 van 15

NIEUWS Pagina 1 van 15 29 december 2010 - Hulptransport Serafim naar Polen vanaf Zonheuvel 14 en 16 december j.l. hebben medewerkers van Serafim geholpen bij het inladen van twee trailers met de oude inventaris van 54 kamers

Nadere informatie

Korenpraatjes. Jaargang 19 No.28.

Korenpraatjes. Jaargang 19 No.28. Korenpraatjes Jaargang 19 No.28. 4 december 2014 www.qliqprimair.nl BS De Korenaar 1. Vanuit de directie 2. Informatie uit de groepen 3. Vanuit de OC 4. Vanuit de MR 5. Verslag vanuit de klassen 6. Kalender

Nadere informatie

H utnieuws 2 2015-2016

H utnieuws 2 2015-2016 o.b.s. De Boomhut 2 oktober 2015 H utnieuws 2 2015-2016 Locatie Bernhardlaan 10 6824 LE Arnhem 026-4433102 Locatie Julianalaan 1 6824 KG Arnhem 026-3701183 In dit nummer: Just BEe Nieuwe leden ouderraad

Nadere informatie

dinsdag 16 oktober HET EVENAARTJE 17e jaargang nr. 7, blok 1 maandag 15 oktober 2012

dinsdag 16 oktober HET EVENAARTJE 17e jaargang nr. 7, blok 1 maandag 15 oktober 2012 Aan de ouders van de groepen 1 en 2 Binnenkort gaan de kleuters op schoolreis naar dierentuin Artis in Amsterdam, en wel op: dinsdag 16 oktober We vertrekken die dag met de bus vanaf school om 8.30 uur.

Nadere informatie

Bent u er ook nog voor haar dochter en kleindochter?

Bent u er ook nog voor haar dochter en kleindochter? Bent u er ook nog voor haar dochter en kleindochter? Emerge Kinder Fonds in uw testament Zo mooi geschapen, is onze aarde helaas lang niet overal leefbaar. Er zijn mensen in nood. Op de vlucht voor oorlog

Nadere informatie

Datum: Jaargang: 27 Aflevering: 12. Agenda

Datum: Jaargang: 27 Aflevering: 12. Agenda Even bijpraten.. Datum: 17-05-2019 Jaargang: 27 Aflevering: 12 Redactie: f.verdiesen@kpoa.nl Agenda 19 mei Eerste Heilige Communie 21-24 mei Avond4daagse Hoogland 28 mei Koffiemiddag 4 juni Schoolreis

Nadere informatie

Hier is de tweede nieuwsbrief van dit schooljaar en wel voor de maand oktober. Donderdag 1 oktober: Schoolreis groep 1 t/m 3 Darteldome Kerkrade.

Hier is de tweede nieuwsbrief van dit schooljaar en wel voor de maand oktober. Donderdag 1 oktober: Schoolreis groep 1 t/m 3 Darteldome Kerkrade. Katholieke Basisschool Henri Weltersstraat 68 6136 KE Sittard Telefoon: 046-4519013 E-mail: info@bsdebaandert-sittard.nl Website: www.bsdebaandert.nl Jaargang 22 no. 02 Beste ouders: Hier is de tweede

Nadere informatie

Nummer 17, 18 april 2019 HOERA! AGENDA. Wist je dat

Nummer 17, 18 april 2019 HOERA! AGENDA. Wist je dat 93 Nummer 17, 18 april 2019 AGENDA HOERA! 19 apr Goede vrijdag Start Meivakantie 6 mei Weer naar school 7 mei Leerlingenraad MR 8 mei Luizencontrole 10 mei Groepsmail 12 mei Moederdag 15 mei Schoolvoetbal

Nadere informatie

Dag 3 - Lief en leed en???

Dag 3 - Lief en leed en??? Dag 3 - Lief en leed en??? Beste mede reisgenoten, Sorry dat het gisteren niet goed ging met de mail. Ik zal de foto's voortaan verdelen over een aantal mails want Romica heeft geen programma om ze te

Nadere informatie

10 oktober 2014. Gerrit Bussink

10 oktober 2014. Gerrit Bussink 10 oktober 2014 VAN DE DIRECTEUR De komende week ben ik dinsdag, donderdag en vrijdag op De Branding en Hans Boelen maandag en woensdag. Donderdag hebben wij een studiedag waarin we onze ambities gaan

Nadere informatie

Gelukkig kunnen wij, dankzij meelevende bedrijven en de acties van kerken, scholen en particulieren, de allerarmsten helpen met voedsel.

Gelukkig kunnen wij, dankzij meelevende bedrijven en de acties van kerken, scholen en particulieren, de allerarmsten helpen met voedsel. Beste leerling, Wij vinden het erg leuk dat jij informatie opvraagt, voor het houden van een spreekbeurt over de voedselbank. Met het downloaden van deze toolkit heb je alle benodigde informatie binnen

Nadere informatie

Kop. Informatieblad voor ouders en leerlingen Weetjeweekje AFSCHEID VAN GROEP 8. jaargang 3 nr.1 28 augustus 2015

Kop. Informatieblad voor ouders en leerlingen Weetjeweekje AFSCHEID VAN GROEP 8. jaargang 3 nr.1 28 augustus 2015 Informatieblad voor ouders en leerlingen Weetjeweekje jaargang 3 nr.1 28 augustus 2015 Beste ouders/verzorgers, Wat goed om er weer helemaal te zijn. Gezond en wel heb ik maandag de deur van de school

Nadere informatie

JAARVERSLAG 2013/2014

JAARVERSLAG 2013/2014 Kansplus afdeling Vlaardingen Afd. Vlaardingen H17 Clubhuis De Voggel Broekweg 82 3132 HE Vlaardingen Tel. 010-475 23 32 www.kansplusvlaardingen.nl info@kansplusvlaardingen.nl Stichting Vrienden van de

Nadere informatie

En dan Nog.. Even Dit

En dan Nog.. Even Dit En dan Nog.. Even Dit Enschede, 17 december 2014 Alle locaties Hoofdlocatie St. Jan Haaksbergerstraat 255 7545 GH Enschede Tel: 053 431 43 01 st.jan@skoe.nl Locatie Veldkamp Joh. Ter Horststraat 30 7513

Nadere informatie

JAARVERSLAG 2018 INLEIDING

JAARVERSLAG 2018 INLEIDING JAARVERSLAG 2018 INLEIDING Het jaar 2018 is goed verlopen. Maar wat opvalt is dat ondanks de verbeterende economie en de daarmee samenhangende toegenomen werkgelegenheid, het aantal cliënten niet is afgenomen.

Nadere informatie

Nieuwsbrief Juni 2017

Nieuwsbrief Juni 2017 Hierbij ontvangt u onze 2 e nieuwsbrief van dit jaar. SAMENWERKING TUSSEN DE WILDE GANZEN EN SHOMA. Vorig jaar hebben we bij de Wilde Ganzen een aanvraag ingediend voor 3 projecten in en rond onze school

Nadere informatie

Stichting Karibu ANBI geregistreerd

Stichting Karibu ANBI geregistreerd Stichting Karibu ANBI geregistreerd Ambassadeur: Rik Felderhof Voorzitter Comité van aanbeveling: Mr. A.A.M. van Agt Piksenweg 19A 7645 BC Hoge Hexel Lezingen/info: tel. 0546 697 188 Internet: marjantieberink@gmail.com

Nadere informatie

HeartHolidays HeartCare HeartSupport HeartSponsor STICHTING HEARTBEAT WENST IEDEREEN EEN BIJZONDER GELUKKIG EN GEZOND 2008! Verder in dit nummer:

HeartHolidays HeartCare HeartSupport HeartSponsor STICHTING HEARTBEAT WENST IEDEREEN EEN BIJZONDER GELUKKIG EN GEZOND 2008! Verder in dit nummer: Pagina 1 Verder in dit nummer: HeartVilla 2 HeartDays - Team Hartrijden.nl 2 HeartSafe Tiel 3 HeartEvent 3 Steun Medel 4 Kerstkaart Cruit 4 Doneer per telefoon 4 Dam tot dam Loop en Fietstocht 5 Heartbeat

Nadere informatie

Nieuwsbrief 6 September 2015

Nieuwsbrief 6 September 2015 Stichting In de Wingerd Gezinshuis In de Wingerd Hullenweg 6 Hullenweg 6 8191 LB Wapenveld 8191 LB Wapenveld secretarisindewingerd@gmail.com 038-3376189 www.indewingerd.nl indewingerd@gmail.com www.indewingerd.nl

Nadere informatie

Wat is uw relatie met uw overleden naaste? Ik ben zijn/haar:

Wat is uw relatie met uw overleden naaste? Ik ben zijn/haar: Wat is uw relatie met uw overleden naaste? Ik ben zijn/haar: Ervaringen Palliatieve Zorg Thuiszorg Dichtbij > Wat is uw relatie met uw overleden naaste? Ik ben zijn/haar: 37% 52% 7% 4% echtgeno(o)t(e)partner

Nadere informatie

Week van de Voedselbanken

Week van de Voedselbanken Jaargang 7, nr.2, oktober 2018 Beste lezer, Voor u ligt de laatste Nieuwsbrief van de Voedselbank Eindhoven met daarin een aantal recente acties en twee oproepen aan u. Allereerst de uitnodiging om op

Nadere informatie

JAAROVERZICHT STICHTING STEUNPUNT VOEDSELBANK DORDRECHT

JAAROVERZICHT STICHTING STEUNPUNT VOEDSELBANK DORDRECHT JAAROVERZICHT STICHTING STEUNPUNT VOEDSELBANK DORDRECHT TOELICHTING BALANS 31 DECEMBER 2012 Dankzij mooie donaties is het ons als bestuur gelukt groen licht te geven om de stap naar een eigen inzamel-

Nadere informatie

Maatschappelijke Stage

Maatschappelijke Stage Maatschappelijke Stage 2 Wat doe jij voor een ander? Tijdens de maatschappelijke stage zet je je in voor een ander en voor je omgeving. Je doet dat via vrijwilligerswerk. Je kunt op heel veel verschillende

Nadere informatie

Samen goed voor elkaar! Passie houdt ons bij de les! Witte donderdag, paasviering in de kerk. r.-k. basisschool St. Maarten 0226-343131

Samen goed voor elkaar! Passie houdt ons bij de les! Witte donderdag, paasviering in de kerk. r.-k. basisschool St. Maarten 0226-343131 1 Nieuwsbrief 21-03- 2015 De wekelijkse nieuwsbrief van de St. Maartenschool. Samen goed voor elkaar! Passie houdt ons bij de les! Belangrijke data Donderdag 2 april Zondag 5 april en maandag 6 april Dinsdag

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Van de directie. Oranjestraat 28, 7681 DN Vroomshoop, tel: Beste ouders,

Nieuwsbrief. Van de directie. Oranjestraat 28, 7681 DN Vroomshoop, tel: Beste ouders, Nieuwsbrief 21 juli 2017 Oranjestraat 28, 7681 DN Vroomshoop, tel: 0546-642137 Van de directie Beste ouders, Al weer een schooljaar voorbij. Wat gaat het toch snel. We willen nog een aantal mensen bedanken:

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF. Schooljaar 2015-2016, nr. 3 december 2015. Geachte ouder(s) en/of verzorger(s), Voor u ligt de Nieuwsbrief van december 2015

NIEUWSBRIEF. Schooljaar 2015-2016, nr. 3 december 2015. Geachte ouder(s) en/of verzorger(s), Voor u ligt de Nieuwsbrief van december 2015 NIEUWSBRIEF Schooljaar 2015-2016, nr. 3 december 2015 Geachte ouder(s) en/of verzorger(s), Voor u ligt de Nieuwsbrief van december 2015 In deze nieuwsbrief: Van de directeur Van de teamleider onderbouw

Nadere informatie

ZOM Renovatieproject in Basse (Gambia) afgerond

ZOM Renovatieproject in Basse (Gambia) afgerond STICHTING ZOM Klein project, groot verschil ZOM Renovatieproject in Basse (Gambia) afgerond De 280 leerlingen van de St. George s Lower Basic School in Basse Santa Su hebben eindelijk na 2 jaar een eigen

Nadere informatie

Nieuwsbrief mei 2015 FRIENDS OF ANIMALS. HELP - het water staat aan onze lippen, we verdrinken bijna deze noodkreet kwam van Canis y Felis.

Nieuwsbrief mei 2015 FRIENDS OF ANIMALS. HELP - het water staat aan onze lippen, we verdrinken bijna deze noodkreet kwam van Canis y Felis. Nieuwsbrief mei 2015 FRIENDS OF ANIMALS 10 t/m 31 mei - 50% actie - Elke donatie wordt met 50% verhoogd HELP - het water staat aan onze lippen, we verdrinken bijna deze noodkreet kwam van Canis y Felis.

Nadere informatie

Wilt u een gift aan de AVKV doen?

Wilt u een gift aan de AVKV doen? Belastingtechnisch voordeel bij schenkingen aan de AVKV Nederland Wilt u een gift aan de AVKV doen? De Alvleeskliervereniging Nederland (AVKV) staat bij de Belastingdienst geregistreerd als Algemeen Nut

Nadere informatie

Dank u voor het waarmaken van mijn droom.

Dank u voor het waarmaken van mijn droom. Nieuwsbrief van Stichting Wondem november 2014 Wondem Zerfu had één grote droom: arme kinderen in Ethiopië helpen. Want telkens als hij het land van zijn ouders bezocht, vroeg hij zich af waarom hij het

Nadere informatie

JAARVERSLAG INLEIDING

JAARVERSLAG INLEIDING JAARVERSLAG 2017 1. INLEIDING Het jaar 2017 heeft zich gemanifesteerd als een jaar waarbij de groei van het aantal clientèle zich heeft voortgezet. Nadat in 2016 naast de gebruikelijke clientèle eveneens

Nadere informatie

Hallo (Nummer 13, 19-12-2014)

Hallo (Nummer 13, 19-12-2014) Hallo (Nummer 13, 19-12-2014) Beste ouders en leerlingen, In deze Hallo vindt u informatie over: Kerst Kerstacrobatiek voor de groepen 3, 4 en 5 Actie voedselbank Kerstmarkt Beek Nieuws van de MR Agenda

Nadere informatie

N I E U W S B U L L E T I N Jaargang 2, nummer 2.

N I E U W S B U L L E T I N Jaargang 2, nummer 2. [1] MOEDER TERESA STICHTING ULFT Hulp aan de allerarmsten Tel.: 0315-685640 Banknummer: NL49RABO0363853545 Fax: 0315-327300 Gironummer: NL23INGB0001183103 Commerzbank Emmerich: Nijverheidsweg 13B DE41320800100753115100

Nadere informatie

ICBS De Windroos WEEKINFO 16. Belangrijke data: KERST. Kerstmis vieren op De Windroos: Galeistraat TJ Zaandam

ICBS De Windroos WEEKINFO 16. Belangrijke data: KERST. Kerstmis vieren op De Windroos: Galeistraat TJ Zaandam WEEKINFO 16 ICBS De Windroos Galeistraat 2 1503 TJ Zaandam 075 20 10 129 info@de-windroos.nl Belangrijke data: 22-12-2016 Kerst met de hele school Beste ouders/verzorgers, In deze donkere dagen voor de

Nadere informatie

Gelukkig maakte de AFAS Foundation met een grote sponsorbijdrage onze droom waar. MissIQ is dit fonds zeer erkentelijk.

Gelukkig maakte de AFAS Foundation met een grote sponsorbijdrage onze droom waar. MissIQ is dit fonds zeer erkentelijk. MissIQ Jaarbericht 2017 Every change comes from an action is de leus van Stichting MissIQ. Als je wilt dat de wereld beter wordt, moet je er zelf wat aan doen en er vooral ook over vertellen. En dat doen

Nadere informatie

Observatielijst sportpedagogische competenties. De sportbegeleider zorgt voor een veilig en ordelijk klimaat

Observatielijst sportpedagogische competenties. De sportbegeleider zorgt voor een veilig en ordelijk klimaat Naam sportbegeleider: Doelgroep training: Sporttraining / sportvereniging: Datum sporttraining: Naam observator: De sportbegeleider zorgt voor een veilig en ordelijk klimaat Noemt elke deelnemer bij zijn

Nadere informatie

Jaarverslag 2012. Inleiding

Jaarverslag 2012. Inleiding Jaarverslag 2012 Inleiding Dit jaar stonden we voor een nieuwe uitdaging: Het bestaande pand moesten we verlaten. Dus opzoek naar een andere locatie, dankzij de gemeente konden we een nieuw pand voor onze

Nadere informatie

Gebruik de talenten die je hebt. In het bos zou het heel stil zijn als alleen de best zingende vogels te horen waren.

Gebruik de talenten die je hebt. In het bos zou het heel stil zijn als alleen de best zingende vogels te horen waren. Agenda komende weken Ma 02-11 Oudergesprekken groep 8 Ma 16-11 Infobrief 6 Di 03-11 Oudergesprekken groep 8 Di 24-11 Oudergesprekken groep 1-7 Do 05-11 LET OP! Leerlingen vanaf 12.00 uur Do 26-11 Oudergesprekken

Nadere informatie

Jaarverslag Fountains of Joy 2014.

Jaarverslag Fountains of Joy 2014. Jaarverslag Fountains of Joy 2014. In april 2014 hebben Erik en Esther Nagtegaal Stichting Fountains of Joy opgericht, met het doel aan de wereld het evangelie van Jezus te verkondigen en zorg te dragen

Nadere informatie

Van de schoolleiding

Van de schoolleiding In deze uitgave o.a. Agenda Inzameling oud-papier Verbetering toetsresultaten begrijpend lezen Bag2School Van de schoolleiding mei 2016 f Op dit moment zijn we druk bezig om de klassenverdeling voor het

Nadere informatie

VERSLAG VAN DE ACTIVITEITEN IN HET BOEKJAAR 2009

VERSLAG VAN DE ACTIVITEITEN IN HET BOEKJAAR 2009 S T I C H T I N G N A D I A W A L T E R S I N G E L 1 1 9 7 3 1 4 N P A P E L D O O R N JAARVERSLAG 2009 VERSLAG VAN DE ACTIVITEITEN IN HET BOEKJAAR 2009 ( Galaten 6 :10) "Laten we dus, daar wij de gelegenheid

Nadere informatie

Kaart 1: Wmo = meedoen Achtergrondinformatie voor patiënten

Kaart 1: Wmo = meedoen Achtergrondinformatie voor patiënten Kaart 1: Wmo = meedoen Achtergrondinformatie voor patiënten De Wet maatschappelijke ondersteuning (Wmo) betekent voor gemeenten een andere manier van denken en doen. De Nederlandse gemeenten werken gezamenlijk

Nadere informatie

Oog voor wat telt. Welkom in Mechropa

Oog voor wat telt. Welkom in Mechropa Oog voor wat telt Welkom in Mechropa Welkom in Mechropa Mechropa is een kleinschalig revalidatie- en verpleegcentrum in een groene omgeving aan de Scheveningseweg in Den Haag. U kunt er kortdurend revalideren

Nadere informatie

maandag dinsdag woensdag donderdag vrijdag weekend kerstvakantie Schoolbasketbal tournooi 5A+5B+5C zwemmen 5A+5B theater

maandag dinsdag woensdag donderdag vrijdag weekend kerstvakantie Schoolbasketbal tournooi 5A+5B+5C zwemmen 5A+5B theater Januari 2019 maandag dinsdag woensdag donderdag vrijdag weekend 1 2 3 4 5/6 Schoolbasketbal tournooi 7 8 9 10 11 12/13 Koffie-ochtend groep 1-2D 5A+5B+5C zwemmen Koffie-ochtend groep 1-2E 14 15 16 17 18

Nadere informatie

't Bölsterke. Algemene informatie. Versiergroep weer aan de slag voor Sinterklaassfeer op De Bolster!

't Bölsterke. Algemene informatie. Versiergroep weer aan de slag voor Sinterklaassfeer op De Bolster! 't Bölsterke Basisschool de Bolster Keelkampstraat 66 6361 XG Nuth Postbus 22051 6360 AB Nuth tel. 045-5650101 e-mail: info.bolster@innovo.nl Algemene informatie 4 23 nov 2018 181123 volgnummer 13 Versiergroep

Nadere informatie

Die bus heeft hij van zijn vader gekregen, waar hij heel goed mee kan opschieten.

Die bus heeft hij van zijn vader gekregen, waar hij heel goed mee kan opschieten. Boekverslag door B. 1451 woorden 11 maart 2014 5,6 6 keer beoordeeld Auteur Carry Slee Genre Jeugdboek Eerste uitgave 2003 Vak Nederlands Samenvatting De vader van Paco heeft een garage met allemaal oldtimers.

Nadere informatie

Bert Koopman. Stichting Masechaba. Stichting Masechaba geeft kansarme kinderen een kans! Beste vrienden van Masechaba,

Bert Koopman. Stichting Masechaba. Stichting Masechaba geeft kansarme kinderen een kans! Beste vrienden van Masechaba, Beste vrienden van Masechaba, Alweer weer een jaar voorbij. De tijd gaat snel, zeker als je bedenkt dat we alweer 11 jaar actief zijn voor Masechaba. We hebben samen veel bereikt voor de kinderen. Na een

Nadere informatie

Fietscontrole. Beste ouders,

Fietscontrole. Beste ouders, Nieuwsbrief maandag 02 vrijdag 06 oktober Beste ouders, De internationale Dag van de Leraar (jaarlijks op 5 oktober) valt in de nationale onderwijsweek en is een initiatief, bedoeld 5 om alle ruim 350.000

Nadere informatie

Bericht van de kerstcommissie

Bericht van de kerstcommissie Jaargang 17 Nummer 17, 19-12-2018 Bericht van de kerstcommissie Herinnering Beste ouders/verzorgers, Op donderdag 20 december vindt de kerstviering op onze school plaats. We vieren dit met een sfeervol

Nadere informatie

Jaarverslag stichting Jabulani Kids Zimbabwe 2003

Jaarverslag stichting Jabulani Kids Zimbabwe 2003 Jaarverslag stichting Jabulani Kids Zimbabwe 2003 Inleiding Als bestuur van stichting Jabulani Kids Zimbabwe nodigen wij u graag uit dit jaarverslag te lezen. Wij hopen dat u na het lezen met ons van mening

Nadere informatie

informatiepakketje voor leerlingen van de basisschool

informatiepakketje voor leerlingen van de basisschool informatiepakketje voor leerlingen van de basisschool Spreekbeurt voor een huis Leuk dat je dit pakketje van onze website hebt gedownload! Ga je een spreekbeurt houden over het werk van Wereldfoundation?

Nadere informatie

Stichting Vrienden Speciale Kinderhulp

Stichting Vrienden Speciale Kinderhulp Nieuwsbrief Kamp 2017 (2) Stichting Vrienden Speciale Kinderhulp Ermelo, 24 juli 2017. Beste allemaal, Vorige week zondag is kamp 2017 van start gegaan. ZONDAG De leiding stond al een tijdje op de oprit

Nadere informatie

N I E U W S B U L L E T I N Jaargang 6, nummer 2.

N I E U W S B U L L E T I N Jaargang 6, nummer 2. MOEDER TERESA STICHTING ULFT Hulp aan de allerarmsten Nijverheidsweg 13B Banknummer: NL49RABO0363853545 7071 CH Ulft Gironummer: NL23INGB0001183103 Tel.: 0315-685640 Handelsregister: 09098465 E-mail: info@moederteresa.com

Nadere informatie

Op het Prikbord. Nieuwsbrief cbs De Wegwijzer. www.wegwijzerzeist.nl

Op het Prikbord. Nieuwsbrief cbs De Wegwijzer. www.wegwijzerzeist.nl Op het Prikbord Nieuwsbrief cbs De Wegwijzer www.wegwijzerzeist.nl KOM (Kind Op Maandag): Dat kun je niet maken Prikbord 5, 30-10-2012 40 dagen lang is Mozes op de berg Sinaï. De mensen van het volk worden

Nadere informatie

Nieuwsbrief Stichting IDA Nr. 7 mei 2005

Nieuwsbrief Stichting IDA Nr. 7 mei 2005 Nieuwsbrief Stichting IDA Nr. 7 mei 2005 Aan alle donateurs. Volgens onze gewoonte informeren wij u met een nieuwsbrief over de ontwikkelingen en de activiteiten van de Stichting IDA. De diverse projecten

Nadere informatie

SWKV GEEFT WEESKINDEREN EEN TOEKOMST

SWKV GEEFT WEESKINDEREN EEN TOEKOMST JAARVERSLAG 2018 Met dit Jaarverslag 2018 en het bijgevoegde Financieel Overzicht 2018 willen wij u graag op de hoogte stellen over hoe wij de door u gedoneerde giften hebben besteed, maar ook wat meer

Nadere informatie

18 december 2014. Onderzoek: Armoede en de Voedselbank

18 december 2014. Onderzoek: Armoede en de Voedselbank 18 december 2014 Onderzoek: Armoede en de Voedselbank Over het EenVandaag Opiniepanel Het EenVandaag Opiniepanel bestaat uit 40.000 mensen. Zij beantwoorden vragenlijsten op basis van een online onderzoek.

Nadere informatie

23 e jaargang, nr nieuwsbrief t Toetertje

23 e jaargang, nr nieuwsbrief t Toetertje 23 e jaargang, nr. 15 18-12-2015 nieuwsbrief t Toetertje OBS De Schoener Schoolkrant Gisteren is er nog een prachtige schoolkrant verschenen met leuke kerst- en nieuwjaarswensen. De redactie heeft er weer

Nadere informatie

~ 1 ~ Nieuwsbrief Aflevering juli In deze aflevering: - Vakantietijd. - Bedankt. - Vacature. - Algemene gegevens.

~ 1 ~ Nieuwsbrief Aflevering juli In deze aflevering: - Vakantietijd. - Bedankt. - Vacature. - Algemene gegevens. Nieuwsbrief Aflevering 2016-5 juli 2016 In deze aflevering: - Vakantietijd. - Bedankt. - Vacature. - Algemene gegevens. Vakantietijd. We komen in een tijd van het jaar, waarin we het alledaagse ritme doorbreken

Nadere informatie

AGENDA. Kinderraad uur Ouderraadvergadering uur

AGENDA. Kinderraad uur Ouderraadvergadering uur Schooljaar 2018-2019 Datum: 19-04-2019 bezoek onze website: www.bspaleteindhoven.nl e-mail: palet@skpo.nl Maandag 22 april tm vrijdag 3 mei Maandag 6 mei Woensdag 8 mei Maandag 13 mei Woensdag 15 mei Donderdag

Nadere informatie

Geeft u Afrika hoop op een betere toekomst? ook als u er niet meer bent?

Geeft u Afrika hoop op een betere toekomst? ook als u er niet meer bent? Geeft u Afrika hoop op een betere toekomst? ook als u er niet meer bent? Beste lezer, De toekomst, denkt u daar vaak over na? Over de mooie dingen die nog in het verschiet liggen, maar ook het onvermijdelijke

Nadere informatie

Protestantse Gemeente Boxmeer

Protestantse Gemeente Boxmeer Protestantse Gemeente Boxmeer Nr 17 Praatjes van uw predikant Beste mensen, dit zijn de laatste Praatjes, die ik als waarnemend predikant maak. Mijn opvolgster, ds Marise Boon, zal op 3 november 2013 s

Nadere informatie

JBCF; Jeannine en Billy's Children's Foundation.

JBCF; Jeannine en Billy's Children's Foundation. De stichting Bodhisattva steunt de projecten voor kinderen in nood in Cambodja, die door de heer Billy Barnaart zijn opgericht. Dit houdt in dat alle netto opbrengsten van de stichting die verkregen worden

Nadere informatie

Stichting Oost Europa Boskoop

Stichting Oost Europa Boskoop JAARREKENING 2014 Bladzijde. Verslag van de penningmeester 1 Balans per 31 december 3 Staat van baten en lasten 4 Toelichting op de balans 5 Toelichting op de staat van baten en lasten 7 Specificatie eigen

Nadere informatie

Het Praatpaaltje. Afscheid Ad Schuffelen. Welkom een nieuwe wereldburger

Het Praatpaaltje. Afscheid Ad Schuffelen. Welkom een nieuwe wereldburger Afscheid Ad Schuffelen Vorige week was het de laatste werkweek van Ad Schuffelen. Deze hele week stond daarom in het teken van zijn afscheid. Ad is alle klassen langs gegaan om afscheid te nemen van de

Nadere informatie

De voedselbank Door : Mirte

De voedselbank Door : Mirte De voedselbank Door : Mirte Inhoud : De voedselbank 1. wat is de voedselbank?? 2. wanneer is de voedselbank opgericht?? 3. Wie mogen er bij de voedselbank komen?? 4. Wie werkt er bij de voedselbank?? 5.

Nadere informatie

Actie ten behoeve van gehandicapten

Actie ten behoeve van gehandicapten LA CONFIANCE, LE CŒUR DE NOS COMPETENCES Actie ten behoeve van gehandicapten "Een speciale en ongewone nieuwsbrief» Een prachtige samenwerking tussen Tunesiërs en Nederlanders met als beloning de blijheid

Nadere informatie

Stichting de Melkkan. Beleidsplan. Reglement als bedoeld in artikel 11, lid 1 van de Statuten van Stichting de Melkkan

Stichting de Melkkan. Beleidsplan. Reglement als bedoeld in artikel 11, lid 1 van de Statuten van Stichting de Melkkan Beleidsplan Reglement als bedoeld in artikel 11, lid 1 van de Statuten van Stichting de Melkkan Inleiding. In onderstaand beleidsplan legt het bestuur van Stichting de Melkkan het actuele beleid vast.

Nadere informatie

Stichting Anton Jurgens Fonds Jachtlaan 8 5091 SN Middelbeers Nijmegen, 12/07/2003

Stichting Anton Jurgens Fonds Jachtlaan 8 5091 SN Middelbeers Nijmegen, 12/07/2003 Stichting Anton Jurgens Fonds Jachtlaan 8 5091 SN Middelbeers Nijmegen, 12/07/2003 Betreft: nieuwsbrief en verslag stand van zaken St. Joseph's Hospital Geachte meneer/mevrouw, Hierbij wil ik u nogmaals

Nadere informatie

Nieuwsflits. Kalender: 15 oktober 2015. Ambrasoft/MijnKlas Thuisgebruik. Zorgvuldig omgaan met persoonlijke gegevens

Nieuwsflits. Kalender: 15 oktober 2015. Ambrasoft/MijnKlas Thuisgebruik. Zorgvuldig omgaan met persoonlijke gegevens Nieuwsflits 15 oktober 2015 Kalender: Agenda: 16 oktober t/m 23 oktober: Herfstvakantie vrijdag 23 oktober: Houtdorp vrijdag 23 oktober: Multisportevent 1 november: Peuter/kleuterkerk Maandag 2 november:

Nadere informatie

Jaarrekening Stichting Oekraïne heeft hulp nodig. Gouda

Jaarrekening Stichting Oekraïne heeft hulp nodig. Gouda Jaarrekening 2018 Stichting Oekraïne heeft hulp nodig Gouda Kamer van Koophandel 24409359 Voorwoord Met een gemiddelde van één hulptransport per maand was het jaar 2018 een druk, maar tevens een geslaagd

Nadere informatie

De Pollewop NR 4. In deze nieuwsbrief: AGENDA

De Pollewop NR 4. In deze nieuwsbrief: AGENDA Nieuwsbrief mei 2010 Uitgave van Stichting Polliewollie De Pollewop NR 4 AGENDA 23 AUGUSTUS 1 e dag open! SEPTEMBER Openingsfeest In deze nieuwsbrief: Polliewollie Spring SALE groot succes! Verbouwing

Nadere informatie