In dit jaarverslag besteden we kort aandacht aan de hulp, het werk dat daar achter zit en beschrijven we de resultaten ervan.

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "In dit jaarverslag besteden we kort aandacht aan de hulp, het werk dat daar achter zit en beschrijven we de resultaten ervan."

Transcriptie

1 Stichting Serafim Helpt Verslag activiteiten 2014 Wat doet Serafim Helpt? Hulp Serafim is actief in, en ondersteunt projecten van anderen in, veel landen, zoals Mozambique, Roemenië, Italië, Wit-Rusland, Polen en ook in Nederland. In onze organsatie zijn veel mensen druk bezig. Hulpgoederen worden opgehaald, gesorteerd, klaargemaakt voor transport. Daarnaast hebben we een kerstmarkt en koningsdagmarkt georganiseerd en ontvangen we ook mensen die voor een vergoeding een boek of een kruik mee willen nemen van die goederen die we wel krijgen maar waar we mensen in Mozambique of Polen geen plezier mee doen. Dit alles vraagt ook om organisatie en coöordinatie. Mensen De vrijwilligers hebben ook hun eigen verhaal. Dat vraagt om coaching, of om het anders te zeggen: ga nu even zitten en we drinken een kop koffie. Werkplan Daarnaast, kijkend naar het werkplan wat is opgesteld voor dit jaar 2014, zijn er ook contacten gelegd betreffende een werkruimte en/of loods voor opslag en is er aandacht aan pr besteed. Bestuur Ook het bestuurswerk noemen we hier. In dit jaarverslag besteden we kort aandacht aan de hulp, het werk dat daar achter zit en beschrijven we de resultaten ervan. De hulp De hulp realiseren we met goederen en financieel. Rolstoelen, kinderbedden, meubels, kleding, voedselpaketten zijn naar bestemmingen in Italië, Roemenië, Polen, Wit-Rusland en Nederland,verzonden. Op onze website ( - nieuws) staat aangegeven wat en waarheen.we lezen uit de bedankbrieven dat we echt veel mensen blij hebben gemaakt. Ook daar hebben we melding van gemaakt op onze website. Sommige transporten hadden een waarde van Het werk dat hier achter zit is immens. We hebben op enkele plekken in en om Amersfoort en Leusden inzamelpunten. Dat moet verzorgd en bediend worden. Er bellen mensen op met de mededeling dat ze een zolder vol hebben. Daar moet dan naartoe gegaan worden. Al het materiaal wat binnen komt, wordt gesorteerd, gerepareerd etc. en opgeslagen. Ook contacten met stichtingen als de onze, vallen onder dit hulpwerk. Zo hebben we o.a. met de stichting Derde Hands en Emmaüs, veel hulpgoederen uit kunnen wisselen. Financiële hulp is besteed aan enkele projecten of concrete vragen uit Italië, Mozambique, Polen, Roemenië. Zo konden we met het geld dat via de rommelmarkt op de Koningsdag is binnengekomen 1000 overmaken naar de Caritas van het plaatsje Canicattini Bagni op Sicilië. Daar kon meteen voedsel voor worden gekocht. Deze hulp in goederen of geld vraagt om organisatie en coördinatie. Vele uren steken we in contacten (bellen, mailen, gesprekken in het kantoor of elders) met mensen die goederen aanbieden of zouden kunnen aanbieden. Fondswerving vraagt ook om bellen en schrijven.

2 Dan, als de goederen (of fondsen ter beschikking) komen, wordt dit opgehaald, opgeslagen en gedistribueerd. Ook dit werk vraagt om organisatie en coördinatie. Onze vrijwilligers hebben ook een kerstmarkt, boekenmarkt en de al genoemde Koningsdagmarkt georganiseerd wat de nodige fondsen heeft opgeleverd waarmee we mensen in nood konden helpen. Ook hier zit heel veel werk in. De mensen Al het werk van onze stichting Serafim Helpt geschiedt door vrijwilligers. Gemiddeld zijn er zo n 25 vrijwilligers actief. Mensen die een paar dagen hun tijd of een middag per maand hun tijd en energie zinnig willen besteden, of die iets voor de samenleving willen betekenen, melden zich bij ons. Vaak komen er ook mensen die bij het UVW een bepaald traject doorlopen en bij ons vrijwilligerswerk willen verrichten. Het is een komen van mensen die zich als vrijwilliger opgeven, maar ook een gaan. Naast het inwerken van mensen vinden we het ook van belang dat mensen bij ons op verhaal kunnen komen. Serafim is een vrijwilligersorganisatie, dat wil zeggen, er worden geen uren gedraaid. Aan de coördinatie en begeleiding die ook vrijwilligers hier aan besteden, wordt veel tijd en zorg besteed. En het loont, als mensen gehoord worden. Gemotiveerde vrijwilligers zijn goud waard. Werkplan In ons plan voor 2014 hebben we aangegeven dat we vooral aan de knelpunten van opslag en kantoor- en werkruimte moesten werken. Daar is in 2014 door het bestuur, met name door de voorzitter, hard aan gewerkt. Er is al enige jaren een opslag in Soest die echter tijdelijk is - en in Doorn is ook een tijdelijke opslagruimte gevonden. Het blijft echter te weinig en niet structureel. Ook over de eventuele aankoop van de kantoor- en werkruimte in Leusden (Hamersveldseweg) konden we in 2014 geen spijkers met koppen slaan. Eind 2014 zag het er wel positief uit. We hebben goede hoop in 2015 over te kunnen gaan tot de aankoop ervan. Aangaande pr betreft hebben de rommelmarkten veel bekendheid gegeven en de inloop op de Hamersveldseweg neemt ook toe. En via het wandscherm van het pand van AFAS, een softwarebedrijf in Leusden (Philipsstraat) werd in januari en februari voor het werk van Serafim een oproep gedaan dit te ondersteunen. We krijgen een eigen gezicht in Leusden. Bestuur Het bestuur heeft hard aan de uitvoering van het plan voor 2014 gewerkt. Helaas hebben twee bestuursleden te kennen gegegeven o.a. vanwege de leeftijd uit het bestuur te willen treden. Er is intensief gezocht naar nieuwe bestuursleden die over de vereiste capaciteiten beschikken. Ook hier waren we eind december positief over.

3 Concrete Activiteiten door het jaar heen Met het geld dat de congregatie van Don Orione heeft ontvangen is door pater Grzegorz Sikorski een busje gekocht voor het vervoer van gehandicapten van het centrum voor gehandicapten in Izbica Kujawska in het noord-westen van Polen. Met deze congregatie werken we al lang samen, zowel wat betreft hulpprojecten in o.a. Polen, Wit-Rusland en Italië. Deze congregatie werkt aan verschillende projecten voor gehandicapten, ouderen en in het onderwijs. Zuster Maurilia heeft contact gelegd met Italiaanse Benedictinessen in Aalsmeer. Deze zusteres en Serafim bekeken eerst hoeverre hulp van Serafim nodig is. Later in het jaar heeft Serafim deze zusters geholpen met meubels en met hand en spandiensten van onze vrijwilligers. Gerda Kluun van de stichting GOZH heeft een rolstoel meegenomen naar Roemenië. Zij heeft goede contacten in Roemenië. Daarom werken we graag met haar samen. Van de zusters Augustinessen in Hilversum ontving Serafim een schilderij van meer dan 3 meter lang betreffende het Laatste Avondmaal. Het is bestemd voor een tehuis voor zwervers in Polen, opgezet door de congregatie van Don Orione. Het klooster van deze zusters, waar we al jaren lang mee samenwerken, is leeggekomen en de meubilair, de kerkbanken en de inrichting ervan hebben we een goede bestemming hebben kunnen geven in Polen. Er vertrok een vrachtwagen met o.a. veel kinderbedjes voor het werk van de congregatie van Don Orione in verschillende van hun tehuizen in Polen. Serafim doet aan PR! Via het wandscherm van het pand van AFAS, een softwarebedrijf in Leusden (Philipsstraat) werd in januari en februari voor het werk van Serafim een oproep gedaan dit te ondersteunen. 75 voedselpakketten werden gegeven aan de Nijkerkse Stichting Hulp aan Tsjernobylkinderen. In april zijn deze afgeleverd in Wit-Rusland en uitgereikt aan slechtziende en blinde kinderen. Een transport met rolstoelen, meubels en kleding is gereed gemaakt en vertrokken naar Polen, naar het ziekenhuis in Ostrzeszów. Vandaaruit werden ook vele mensen in dit stadje en omgeving geholpen. Op 12 mei kregen we daar foto s van de ontvangst van dit transport. En 24 juni een bedankbrief van de directeur van het ziekenhuis. Op de eerste Koningsdag in Nederland hield Serafim in Leusden een open dag en rommelmarkt. In en voor het kantoor aan de Hamersveldseweg kwamen veel mensen kijken naar wat uitgestald was door onze vrijwilligers. Vanuit het klooster van de zusters augustinnessen in Hilversum zijn de kerkbanken opgehaald en verstuurd naar een parochie van de congregatie van Don Orione in Polen. Met dit transport werden ook een flink aantal scootmobielen verstuurd. Al met al had dit transport een waarde van Hoera. Hier willen we de zusters Augustinessen, onze Serafim vrijwilligers en Arie Voskuilen vermelden met dank.

4 Van schilderes Gonda de Jong heeft Serafim enkele schilderijen gekregen. En broeder Commandeur leverde met Amersfoortse Keitjes een bijdrage voor de Vierde Wereld Stichting. Mede met het geld dat op de Koningsdag is binnengekomen kon de Stichting Serafim Helpt 1000 overmaken naar de Caritas van het plaatsje Canicattini Bagni op Sicilië. Na een noodoproep vandaar kon met dit geld net op tijd voedsel gekocht worden voor de allerarmsten daar. De 28 e mei kregen we een prachtige bedankbrief van deze Caritas. De samenwerking met de stichting Derde Hands is net als de vorige jaren weer goed verlopen. We hebben heel wat hulpgoederen onderling uitgewisseld. Zuster Maurilia en Henriëtte Meijer hebben met verschillende hulpgoederen de Caritas in Oppeano blij gemaakt. Een transport met kleding voor o.a. ongehuwde moeders vertrekt naar de Caritas van de parochie Petrus en Paulus in Copparo, Italie De stichting GOSZ heeft goederen opgehaald voor haar werk in Roemenië. Onze vrijwilligers hebben een heerlijke en gezellige barbeque georganiseerd. Naar de locale afdeling van Brat Albert in Zabrze, Polen, is een transport met rolstoelen, kleding en ander materiaal vertrokken. Brat Albert is de naam van een Poolse organisatie voor daklozen. In haast elke stad is er een zelfstandige afdeling van. Serafim Helpt heeft dit jaar samengewerkt met de afdelingen van Brat Albert in Zabrze, Wroclaw en Miechów. Op de site van Brat Albert staat ook in het Engels en Duits informatie over deze organisatie. Serafim organiseerde een boekenmarkt in en voor het kantoorpand in Leusden. Helaas overleed na een lang ziekbed pastoor Dim. Met deze pastoor heeft Serafim eind jaren 90 in een van de armste parochies in Boekarest samengewerkt. In het najaar vertrok er een transport met hulgoederen voor de congregatie van Don Orione in Polen. Ook organiseerde Serafim een transport naar de locale afdeling van Brat Albert in Miechów, Polen. Daarbij ook een electrische rolstoel met joystick voor een mevrouw in Ostreszów. Edward Skubisz heeft deze rolstoel naar Ostreszów vervoerd. Stichting Serafim Helpt doneerde kinderboeken voor het project Kinderzwerfboek van het Nationaal Fonds Kinderhulp. De Caritas in Canicattini Bagni op Sicilië heeft van Serafim een gift ontvangen om voedsel te kopen.

5 De Kerstmarkt in de ruimte van Stichting Serafim Helpt in Leusden was een groot succes dankzij de inzet van onze vrijwilligers. Serafim steunde een nieuw schoolproject in Mozambique. Een eerste donatie in geld is verstrekt. Serafim Roemenië heeft voor de kinderen in haar tehuis cadeau s kunnen uitdelen. Via de ons ter beschikking gestelde middelen en hulpgoederen hebben we als diaconale instelling ook concreet en anoniem mensen kunnen helpen. Meer informatie kunt u op onze website onder nieuws 2014 zien en bekijken. We danken allen die ons dit werk mogelijk hebben gemaakt via hun inzet, financiële bijdrage of het ter beschikking stellen van goederen.

Eind december Kerstmis in Roemenië. De Kerstmarkt in Leusden was een groot succes.

Eind december Kerstmis in Roemenië. De Kerstmarkt in Leusden was een groot succes. Eind december 2014 Kerstmis in Roemenië De Kerstmarkt in Leusden was een groot succes. Sicilië heeft een voedselgift van Serafim ontvangen. Nieuw project Serafim in Mozambique. Serafim steunt een nieuw

Nadere informatie

1. Vooraf: wat er rond ons zoal aan de hand was Dit jaar werd gekenmerkt door het overlijden van Peer Buters op 23 april 2016.

1. Vooraf: wat er rond ons zoal aan de hand was Dit jaar werd gekenmerkt door het overlijden van Peer Buters op 23 april 2016. Jaarverslag 2016 stichting Serafim Helpt 1. Vooraf: wat er rond ons zoal aan de hand was 2. Missies, transporten en verzendingen 3. Oppeano 4. Kinderzwerfboeken Pagina 1 van 6 1. Vooraf: wat er rond ons

Nadere informatie

Bezoekadres: Kantoor Stichting Serafim Helpt, Hamersveldseweg 28. 3833GP Leusden. telefoon: 033-4651929 / 06 51397759;

Bezoekadres: Kantoor Stichting Serafim Helpt, Hamersveldseweg 28. 3833GP Leusden. telefoon: 033-4651929 / 06 51397759; Stichting Serafim Helpt: ANBI-gegevens / beleidsplan 2014 Naam: STICHTING SERAFIM HELPT RSIN / fiscaal nummer: 805479405 KvKnummer: 41190119 Bezoekadres: Kantoor Stichting Serafim Helpt, Hamersveldseweg

Nadere informatie

NIEUWS Alles werd door vier sterke mannen van Serafim met de hand ingeladen. Alle donateurs van harte bedankt!

NIEUWS Alles werd door vier sterke mannen van Serafim met de hand ingeladen. Alle donateurs van harte bedankt! 17 december 2009 Het laatste "kersttransport" dit jaar naar Roemenië, vanuit IJsselstein. Het was koud en er lag behoorlijk wat sneeuw en de Serafimcrew was zwaar onderbezet. De lading voornamelijk huishoudelijke

Nadere informatie

Nieuws Serafim KLEDINGACTIES - Voor hulpprojecten o.a. in ROEMENIË

Nieuws Serafim KLEDINGACTIES - Voor hulpprojecten o.a. in ROEMENIË KLEDINGACTIES - Voor hulpprojecten o.a. in ROEMENIË ALGEMEEN Enkele jaren geleden is een altaar uit een R.K. Kerk in Soest naar Roemenië verstuurt, op onderstaande foto's is te zien dat dit altaar een

Nadere informatie

Nieuws Pagina 1 van 12

Nieuws Pagina 1 van 12 Nieuws 2016 Kerstmarkt Serafim 2016 De opbrengst van de kerstmarkt Serafim 2016 was ruim 2000 euro. Wij hadden drie aanvragen uit India voor financiële steun bij projecten voor de armen. Omdat wij niet

Nadere informatie

w w w. k i n d e r e n i n n o o d. n l

w w w. k i n d e r e n i n n o o d. n l S t i c h t i n g K i n d e r e n i n N o o d w w w. k i n d e r e n i n n o o d. n l Transport naar Hongarije Wij hadden een transport gepland naar de Roemeense plaats Buzău en hoorden een week van tevoren,

Nadere informatie

NIEUWS Dit was het laatste bericht over de activiteiten van de stichting Serafim in 2011.

NIEUWS Dit was het laatste bericht over de activiteiten van de stichting Serafim in 2011. 15 december 2011 - Laatste transport naar Roemenië 12 December jl. is de laatste vrachtwagen vanaf het Werkpunt in Soest naar Roemenië vertrokken. De lading bestond voornamelijk uit kleding en meubels.

Nadere informatie

STICHTING HELPING HAND MOLDAVIA JULI 2008

STICHTING HELPING HAND MOLDAVIA JULI 2008 STICHTING HELPING HAND MOLDAVIA JULI 2008 Geachte lezer, In mei jl. zijn we opnieuw met een transport in Moldavië geweest. We hebben wederom veel schoolmeubilair kunnen brengen. De scholen zijn hier héél

Nadere informatie

Jaarverslag 2014. Stichting Hart voor Hongarije

Jaarverslag 2014. Stichting Hart voor Hongarije Jaarverslag 2014 Stichting Hart voor Hongarije Inhoud 1. Voorwoord 2. Aanleiding en achtergrond 3. Acties vanuit Nederland 4. Acties vanuit Hongarije 5. Visie op de toekomst Bijlage: Financieel jaarverslag

Nadere informatie

stichting Van Mens tot Mens

stichting Van Mens tot Mens stichting Van Mens tot Mens Datum donderdag 24 april 2014 Jaargang 8, nummer 1 www.vanmenstotmens.com Giro 2879507 Nistelrode (IBAN: NL30 INGB 0002 879507) Nieuws vanuit de stichting Om u op de hoogte

Nadere informatie

Wij slaan graag een brug tussen mensen die willen helpen en zij die dat nodig zijn Jaarverslag Stichting Present Zuidoost Groningen 2017

Wij slaan graag een brug tussen mensen die willen helpen en zij die dat nodig zijn Jaarverslag Stichting Present Zuidoost Groningen 2017 Wij slaan graag een brug tussen mensen die willen helpen en zij die dat nodig zijn Jaarverslag Stichting Present Zuidoost Groningen 2017 Stichting Present Zuidoost Groningen Postbus 12 9665 ZG Oude Pekela

Nadere informatie

w w w. k i n d e r e n i n n o o d. n l

w w w. k i n d e r e n i n n o o d. n l S t i c h t i n g K i n d e r e n i n N o o d w w w. k i n d e r e n i n n o o d. n l Transport naar Roemenië Op donderdag 10 november 2016 vertrok een vrachtwagen met hulpgoederen naar Alexandru Vladescu

Nadere informatie

Betrokken ondernemen. Steun het sociaal initiatief in Nederland!

Betrokken ondernemen. Steun het sociaal initiatief in Nederland! Betrokken ondernemen Steun het sociaal initiatief in Nederland! Hartelijk dank voor uw belangstelling voor het Oranje Fonds. Uw hulp en betrokkenheid kunnen een wereld van verschil maken. Het Oranje Fonds

Nadere informatie

Wat doet het Rode Kruis

Wat doet het Rode Kruis 1 Wat doet het Rode Kruis 60 miljoen mensen zijn wereldwijd op de vlucht voor conflicten en geweld in eigen land. Deze vluchtelingen hebben huis en haard verlaten en zijn op zoek naar veiligheid voor zichzelf

Nadere informatie

INHOUDSOPGAVE 1. INLEIDING 1.1 KORTE BESCHRIJVING PRESENT HOUTEN 1.2 KADER WAARBINNEN PRESENT WERKT

INHOUDSOPGAVE 1. INLEIDING 1.1 KORTE BESCHRIJVING PRESENT HOUTEN 1.2 KADER WAARBINNEN PRESENT WERKT INHOUDSOPGAVE 1. INLEIDING 1.1 KORTE BESCHRIJVING PRESENT HOUTEN 1.2 KADER WAARBINNEN PRESENT WERKT 2. TERUGBLIK OP HET JAAR 2014 2.1 INTERNE BESTUURLIJKE ORGANISATIE 2.1.1 BESTUUR 2.1.2 COORDINATIE 2.2

Nadere informatie

N I E U W S B U L L E T I N Jaargang 2, nummer 2.

N I E U W S B U L L E T I N Jaargang 2, nummer 2. [1] MOEDER TERESA STICHTING ULFT Hulp aan de allerarmsten Tel.: 0315-685640 Banknummer: NL49RABO0363853545 Fax: 0315-327300 Gironummer: NL23INGB0001183103 Commerzbank Emmerich: Nijverheidsweg 13B DE41320800100753115100

Nadere informatie

Jaarverslag. SchuldHulpMaatje Culemborg 2014

Jaarverslag. SchuldHulpMaatje Culemborg 2014 Jaarverslag SchuldHulpMaatje Culemborg 2014 Inhoudsopgave Algemeen jaarverslag 1. Inleiding 2. Financiële ondersteuning 3. Werving vrijwilligers en opleiding tot schuldhulpmaatje 4. Aanmeldingen hulpvragers

Nadere informatie

N I E U W S B U L L E T I N Jaargang 4, nummer 3.

N I E U W S B U L L E T I N Jaargang 4, nummer 3. MOEDER TERESA STICHTING ULFT Hulp aan de allerarmsten Nijverheidsweg 13B Banknummer: NL49RABO0363853545 7071 CH Ulft Gironummer: NL23INGB0001183103 Tel.: 0315-685640 Handelsregister: 09098465 E-mail: info@moederteresa.com

Nadere informatie

BELEIDSPLAN 2015 STICHTING NACHAMU NACHAMU AMI

BELEIDSPLAN 2015 STICHTING NACHAMU NACHAMU AMI BELEIDSPLAN 2015 STICHTING NACHAMU NACHAMU AMI December 2014 1) INHOUDSOPGAVE 1) Inhoudsopgave... 1 2) Algemeen en achtergronden... 2 3) Situatie per heden... 2 4) Logistiek binnenland... 3 5) Logistiek

Nadere informatie

Jaarverslag Opsteller : J.G. van den Bos Versie : V 1.0 Datum : april 2012 JV2011.V1.0

Jaarverslag Opsteller : J.G. van den Bos Versie : V 1.0 Datum : april 2012 JV2011.V1.0 Jaarverslag 2011 De stichting stelt zich ten doel materiële en financiële hulp te bieden aan de allerarmsten, mensen levend aan de onderkant van de maatschappij, ongeacht geloofsovertuiging, zodanig dat

Nadere informatie

Jaarverslag College van Diakenen 2014

Jaarverslag College van Diakenen 2014 Jaarverslag College van Diakenen 2014 Almere, april 2015 Inhoudsopgave Inleiding... 3 Diakenen, vrijwilligers en beroepskrachten... 4 Noodfonds Gezamenlijke Kerken... 4 Aantal geregistreerde aanvragen...

Nadere informatie

JAARVERSLAG Stichting Fadhili

JAARVERSLAG Stichting Fadhili JAARVERSLAG 2015 Stichting Fadhili Inhoudsopgave Voorwoord 2 1. Activiteiten in Afrika 3 A. Burundi 3 B. Democratische Republiek Congo 4 C. Rwanda 6 2. Activiteiten in Nederland 7 A. Fondsenweving 7 B.

Nadere informatie

VERSLAG VAN DE ACTIVITEITEN IN HET BOEKJAAR 2009

VERSLAG VAN DE ACTIVITEITEN IN HET BOEKJAAR 2009 S T I C H T I N G N A D I A W A L T E R S I N G E L 1 1 9 7 3 1 4 N P A P E L D O O R N JAARVERSLAG 2009 VERSLAG VAN DE ACTIVITEITEN IN HET BOEKJAAR 2009 ( Galaten 6 :10) "Laten we dus, daar wij de gelegenheid

Nadere informatie

Jaarverslag Stichting jij bent TOV! 2015. Auteur: Wendy Verkerk- Klein

Jaarverslag Stichting jij bent TOV! 2015. Auteur: Wendy Verkerk- Klein Jaarverslag Stichting jij bent TOV! 2015 Auteur: Wendy Verkerk- Klein Voorwoord Voor u ligt het eerste jaarverslag van TOV te Tiel. Februari 2015 is stichting Jij bent TOV opgericht waardoor we dit jaar

Nadere informatie

NIEUWS Pagina 1 van 15

NIEUWS Pagina 1 van 15 29 december 2010 - Hulptransport Serafim naar Polen vanaf Zonheuvel 14 en 16 december j.l. hebben medewerkers van Serafim geholpen bij het inladen van twee trailers met de oude inventaris van 54 kamers

Nadere informatie

Jaarverslag 2016 Stichting Kinderkleding Ruilen Het bestuur

Jaarverslag 2016 Stichting Kinderkleding Ruilen Het bestuur Jaarverslag 2016 Stichting Kinderkleding Ruilen Dit jaarverslag is tot stand gekomen door terug te kijken op onze website / facebookpagina / mail etc. van het afgelopen jaar en er vervolgens een aantal

Nadere informatie

N I E U W S B U L L E T I N Jaargang 6, nummer 1.

N I E U W S B U L L E T I N Jaargang 6, nummer 1. MOEDER TERESA STICHTING ULFT Hulp aan de allerarmsten Nijverheidsweg 13B Banknummer: NL49RABO0363853545 7071 CH Ulft Gironummer: NL23INGB0001183103 Tel.: 0315-685640 Handelsregister: 09098465 E-mail: info@moederteresa.com

Nadere informatie

Stichting In de Ruimte Suriname

Stichting In de Ruimte Suriname Stichting INFORMATIE MATERIAAL Een stichting met hart voor mensen met een lichamelijke beperking Colofon De Stichting Stichting In de Ruimte is een onafhankelijke Christelijke organisatie die het welzijnsniveau

Nadere informatie

PAROCHIËLE CARITAS INSTELLING ALMERE

PAROCHIËLE CARITAS INSTELLING ALMERE BELEIDSPLAN 2015-2016 PAROCHIËLE CARITAS INSTELLING ALMERE Sint Bonifatiusparochie Almere Preambule Het beleidsplan 2011 2016 van de PAROCHIËLE Caritasinstelling Almere -Stad is naar aanleiding van de

Nadere informatie

Nieuwsbrief Hart voor Hongarije Nummer 7 november 2011

Nieuwsbrief Hart voor Hongarije Nummer 7 november 2011 Bij deze de nieuwsbrief vanuit Hongarije Elke maand willen wij u d.m.v. een nieuwsbrief op de hoogte houden van alle ontwikkelingen in Hongarije en Nederland m.b.t. de stichting De brief sluiten we af

Nadere informatie

VERSLAG VAN DE ACTIVITEITEN IN HET BOEKJAAR 2011

VERSLAG VAN DE ACTIVITEITEN IN HET BOEKJAAR 2011 S T I C H T I N G N A D I A W A L T E R S I N G E L 1 1 9 7 3 1 4 N P A P E L D O O R N JAARVERSLAG 2011 VERSLAG VAN DE ACTIVITEITEN IN HET BOEKJAAR 2011 ( Galaten 6 :10) "Laten we dus, daar wij de gelegenheid

Nadere informatie

Beste lezers, ... staan klaar voor de sociaal zwakkeren onder ons.

Beste lezers, ... staan klaar voor de sociaal zwakkeren onder ons. Beste lezers,... staan klaar voor de sociaal zwakkeren onder ons. De afgelopen maand weer veel contact met de Syrische statushouders in Purmerend. Nu de mannen alleen langzamerhand allemaal hun gezin overkrijgen

Nadere informatie

stichting Van Mens tot Mens

stichting Van Mens tot Mens stichting Van Mens tot Mens Datum donderdag 30 mei 2013 Jaargang 7, nummer 1 www.vanmenstotmens.com Giro 2879507 Nistelrode Nieuws vanuit de stichting Om iedereen op de hoogte te houden van de ontwikkelingen

Nadere informatie

Stichting Oost Europa Boskoop

Stichting Oost Europa Boskoop JAARREKENING 2014 Bladzijde. Verslag van de penningmeester 1 Balans per 31 december 3 Staat van baten en lasten 4 Toelichting op de balans 5 Toelichting op de staat van baten en lasten 7 Specificatie eigen

Nadere informatie

Lieve familie, vrienden en bekenden,

Lieve familie, vrienden en bekenden, Lieve familie, vrienden en bekenden, Hoogste tijd voor wat nieuws uit Oneşti. De tijd gaat zo vlug voorbij, de feestdagen en de jaarwisseling lijken nog maar net achter ons te liggen, maar toch is het

Nadere informatie

Jaarverslag 2013/2014. Stichting Simbólica Projecten

Jaarverslag 2013/2014. Stichting Simbólica Projecten Jaarverslag 2013/2014 Stichting Simbólica Projecten 1 maart 2013 28 februari 2014 Inhoud Algemeen 3 Beleid 4 Uitgevoerde projecten 6 Financieel overzicht 7 2 Algemeen Dit jaarverslag bestaat uit drie delen

Nadere informatie

Onze eigen kok gaat weer aan de slag!

Onze eigen kok gaat weer aan de slag! Onze eigen kok gaat weer aan de slag! Nieuwsbrief 16 maart 2014 De afgelopen weken is er veel gebeurd. De school in Sierra Leone draait leuk, er zijn inmiddels 24 leerlingen en heel veel aanmeldingen voor

Nadere informatie

stichting Van Mens tot Mens

stichting Van Mens tot Mens stichting Van Mens tot Mens Datum zaterdag 9 november 2013 Jaargang 7, nummer 2 www.vanmenstotmens.com Giro 2879507 Nistelrode Nieuws vanuit de stichting Om u op de hoogte te houden van de ontwikkelingen

Nadere informatie

Stichting. Stichting Surinaamse Gehandicapten Zorg - Surgezo. Beleidsplan 2014-2018. Een stichting met hart voor mensen met een lichamelijke beperking

Stichting. Stichting Surinaamse Gehandicapten Zorg - Surgezo. Beleidsplan 2014-2018. Een stichting met hart voor mensen met een lichamelijke beperking Stichting Stichting Surinaamse Gehandicapten Zorg - Surgezo Beleidsplan 2014-2018 Een stichting met hart voor mensen met een lichamelijke beperking Colofon De Stichting De naam 'Surgezo' staat voor: SURinaamse

Nadere informatie

Jaarverslag Groencertificaat.

Jaarverslag Groencertificaat. Jaarverslag 2016. Voor de voedselbank in Schiedam was het jaar 2016 een belangrijk jaar. We kunnen terugkijken op een jaar met hoogtepunten, zoals het behalen van het Groencertificaat, waaruit blijkt dat

Nadere informatie

Stichting Oost Europa Boskoop

Stichting Oost Europa Boskoop JAARREKENING 2013 Bladzijde. Verslag van de penningmeester 1 Balans per 31 december 3 Staat van baten en lasten 4 Toelichting op de balans 5 Toelichting op de staat van baten en lasten 7 Specificatie eigen

Nadere informatie

Verdouw gaat Verder. Fluwelensingel 95, 2806 CG Gouda KvK Jaarverslag en Jaarrekening 2017

Verdouw gaat Verder. Fluwelensingel 95, 2806 CG Gouda KvK Jaarverslag en Jaarrekening 2017 Verdouw gaat Verder Fluwelensingel 95, 2806 CG Gouda KvK 65505085 Jaarverslag en Jaarrekening 2017 1 Inhoudsopgave Inhoudsopgave... 2 Jaarverslag 2017... 3 Voorwoord en samenvatting... 3 Organisatie en

Nadere informatie

Beleidsplan stichting Waarder helpt Roemenië 2014 t/m 2017 BELEIDSPLAN. 2014 t/m 2017 Hulpverlening aan Roemenië. Stichting Waarder Helpt Roemenië

Beleidsplan stichting Waarder helpt Roemenië 2014 t/m 2017 BELEIDSPLAN. 2014 t/m 2017 Hulpverlening aan Roemenië. Stichting Waarder Helpt Roemenië BELEIDSPLAN 2014 t/m 2017 Hulpverlening aan Roemenië Inhoud: 1. Inleiding 1.1 Wat is Stichting Waarder helpt Roemenië? 1.2 De Visie 1.3 De Missie 2. Bestuur en taken 2.1 Het bestuur 2.2 De werkzaamheden

Nadere informatie

Jaarrekening 2015. Stichting Oekraïne heeft hulp nodig. Gouda

Jaarrekening 2015. Stichting Oekraïne heeft hulp nodig. Gouda Jaarrekening 2015 Stichting Oekraïne heeft hulp nodig Gouda Kamer van Koophandel 24409359 Voorwoord Stichting Oekraïne heeft hulp nodig stelt zich ten doel het aanbieden van hulpgoederen aan zorgorganisaties,

Nadere informatie

Verslag goederen delen 2012/2013

Verslag goederen delen 2012/2013 Verslag goederen delen 2012/2013 Afgelopen jaar heb ik van uw stichting een vracht met hulpgoederen mogen ontvangen. Hierbij een verslag van het uitdelen en hartelijke dank namens de ontvangers. Het leven

Nadere informatie

PUBLICATIEVERSLAG 2018

PUBLICATIEVERSLAG 2018 De Brug Internationaal PUBLICATIEVERSLAG 2018 De Brug Internationaal Heuvelderij 7 9982 TX Uithuizermeeden info@debruginternationaal.nl www.debruginternationaal.nl Inhoud Voorwoord van de voorzitter...

Nadere informatie

Jaarverslag Versie V0.1

Jaarverslag Versie V0.1 Jaarverslag 2015 Versie V0.1 De stichting stelt zich ten doel hulp te bieden aan de allerarmsten, mensen levend aan de rand van de samenleving, ongeacht geloofsovertuiging, zodanig dat de zelfwerkzaamheid

Nadere informatie

Jaarrekening Stichting Oekraïne heeft hulp nodig. Gouda

Jaarrekening Stichting Oekraïne heeft hulp nodig. Gouda Jaarrekening 2018 Stichting Oekraïne heeft hulp nodig Gouda Kamer van Koophandel 24409359 Voorwoord Met een gemiddelde van één hulptransport per maand was het jaar 2018 een druk, maar tevens een geslaagd

Nadere informatie

Nieuwsbrief december 2013

Nieuwsbrief december 2013 Nieuwsbrief december 2013 Maandag Dinsdag Woensdag Donderdag Vrijdag 2 Juf Monique studieverlof 3 4 5 Sint Groep 1 t/m 4 12 uur vrij Groep 5 t/m 8 13 uur vrij 6 Groep 1/2 vrij Juf Lucille ADV 9 Juf Lucille

Nadere informatie

Nieuwsbrief februari 2014

Nieuwsbrief februari 2014 Nieuwsbrief februari 2014 OPENING ONDERSTEUNINGSHUIS Op 13 september jl. is het Ondersteuningshuis, Stationsplein 6, geopend door wethouder Suijker. In dit pand is de Non-foodbank en een deel van de Voedselbank,

Nadere informatie

Jaarverslag Opsteller : J.G. van den Bos Versie : V 0.1 Datum : april 2013 JV2012.V0.1

Jaarverslag Opsteller : J.G. van den Bos Versie : V 0.1 Datum : april 2013 JV2012.V0.1 Jaarverslag 2012 De stichting stelt zich ten doel materiële en financiële hulp te bieden aan de allerarmsten, mensen levend aan de rand van de samenleving, ongeacht geloofsovertuiging, zodanig dat zelfwerkzaamheid

Nadere informatie

VERSLAG VAN DE ACTIVITEITEN IN HET BOEKJAAR 2012

VERSLAG VAN DE ACTIVITEITEN IN HET BOEKJAAR 2012 S T I C H T I N G N A D I A W A L T E R S I N G E L 1 1 9 7 3 1 4 N P A P E L D O O R N JAARVERSLAG 2012 VERSLAG VAN DE ACTIVITEITEN IN HET BOEKJAAR 2012 ( Galaten 6 :10) "Laten we dus, daar wij de gelegenheid

Nadere informatie

Stichting Vrijwilligers Palliatieve Terminale Zorg Berkenstein

Stichting Vrijwilligers Palliatieve Terminale Zorg Berkenstein Jaarverslag 2018 Stichting Vrijwilligers Palliatieve Terminale Zorg Berkenstein Veenendaal Veenendaal 1 1. Voorwoord Met dit jaarverslag brengen wij u graag op de hoogte van de gang van zaken bij de Stichting

Nadere informatie

N I E U W S B U L L E T I N Jaargang 5, nummer 1.

N I E U W S B U L L E T I N Jaargang 5, nummer 1. MOEDER TERESA STICHTING ULFT Hulp aan de allerarmsten Nijverheidsweg 13B Banknummer: NL49RABO0363853545 7071 CH Ulft Gironummer: NL23INGB0001183103 Tel.: 0315-685640 Handelsregister: 09098465 E-mail: info@moederteresa.com

Nadere informatie

8-12-2012. De MEB is een Multi Districts Organisatie van de 7 districten van Rotary in Nederland.

8-12-2012. De MEB is een Multi Districts Organisatie van de 7 districten van Rotary in Nederland. Medical Equipment B ank kortweg: de MEB! De MEB is een Multi Districts Organisatie van de 7 districten van Rotary in Nederland. Wat is dat, de MEB? De MEB is een activiteit van Rotarians in Nederland.

Nadere informatie

www.kindereninnood.nl

www.kindereninnood.nl www.kindereninnood.nl Goederen voor een ziekenhuis in Cluj-Napoca (Roemenië) Stichting Kinderen in Nood voerde actie om goederen te verzamelen voor een reumatologisch ziekenhuis in de Roemeense plaats

Nadere informatie

Nieuwsbrief Hart voor Hongarije e jaargang nummer 5

Nieuwsbrief Hart voor Hongarije e jaargang nummer 5 Bij deze de nieuwsbrief vanuit Hongarije Elke maand willen wij u d.m.v. een nieuwsbrief op de hoogte houden van alle ontwikkelingen in Hongarije en Nederland m.b.t. de stichting De brief sluiten we af

Nadere informatie

EEN STUKJE GESCHIEDENIS

EEN STUKJE GESCHIEDENIS April 2017 EEN STUKJE GESCHIEDENIS Het is oktober 1992 wanneer een groep van 6 personen besluit goederen te gaan inzamelen voor de hulpbehoevende medemens in Oost-Europa. De meeste van deze personen (waaronder

Nadere informatie

Nieuwsbrief Juni 2017

Nieuwsbrief Juni 2017 Hierbij ontvangt u onze 2 e nieuwsbrief van dit jaar. SAMENWERKING TUSSEN DE WILDE GANZEN EN SHOMA. Vorig jaar hebben we bij de Wilde Ganzen een aanvraag ingediend voor 3 projecten in en rond onze school

Nadere informatie

Nieuwsbrief. 22 mei 2012 FOP STICHTING NEDERLAND

Nieuwsbrief. 22 mei 2012 FOP STICHTING NEDERLAND Nieuwsbrief 22 mei 2012 FOP STICHTING NEDERLAND Dankwoord aan onze donateurs. Ten eerste willen wij alle donateurs bedanken voor hun bijdrage waardoor wij onze werkzaamheden voort kunnen zetten mede omdat

Nadere informatie

Jaarverslag 2013 Stichting Paulico te Gouda

Jaarverslag 2013 Stichting Paulico te Gouda Jaarverslag 2013 Stichting Paulico te Gouda Stichting Paulico A. Gerridsz de Vrijestraat 2 2806 SP GOUDA E: stichtingpaulico@gmail.com KvK-nr.: 41136386 Bankrekening NL16 INGB 0007 7087 10 0 Inhoud blz

Nadere informatie

Jaarverslag stichting ROKI

Jaarverslag stichting ROKI Jaarverslag stichting ROKI 2017 Inhoudsopgave Inleiding... 3 Stichting ROKI... 3 Visie van de stichting... 3 Bestuur... 3 Het jaar 2017... 4 Voorlichting... 4 www.roki.nl... 4 Public Relations... 4 Presentatie...

Nadere informatie

Californië te Verenigde Staten van Amerika

Californië te Verenigde Staten van Amerika Moeder Catharina Fonds Onderwerp: FW: Verslag: Californië te Verenigde Staten van Amerika (11 juli 2013 tot en met 23 juli 2013) Van: Ekrem Koç Verzonden: dinsdag 3 september 2013 4:19 Aan: info@moedercatharinafonds.nl;

Nadere informatie

Jaarverslag. stichting ROKI. Jaarverslag St. ROKI 2014

Jaarverslag. stichting ROKI. Jaarverslag St. ROKI 2014 Jaarverslag 2014 stichting ROKI Inhoudsopgave Inleiding... 3 Stichting ROKI... 3 Visie van de stichting... 3 Bestuur... 3 Het jaar 2014... 4 Voorlichting... 4 www.roki.nl... 4 Public Relations... 4 Activiteiten:...

Nadere informatie

Nachamu Nachamu Ami. Waar staat Nachamu Nachamu Ami voor. Wie zijn wij. Waarom het Joodse volk. Nood en armoede. Wat doen wij

Nachamu Nachamu Ami. Waar staat Nachamu Nachamu Ami voor. Wie zijn wij. Waarom het Joodse volk. Nood en armoede. Wat doen wij Nachamu Nachamu Ami Waar staat Nachamu Nachamu Ami voor Wie zijn wij Waarom het Joodse volk Nood en armoede Wat doen wij Waar komen de spullen terecht Wat kunt u doen Kinderwerk Avonden Waar kunt u ons

Nadere informatie

STICHTING DARE TE LOSSER. Rapport inzake jaarstukken 2010

STICHTING DARE TE LOSSER. Rapport inzake jaarstukken 2010 STICHTING DARE TE LOSSER Rapport inzake jaarstukken 2010 INHOUDSOPGAVE Pagina ALGEMEEN 1 Opdracht 2 2 Deskundigenonderzoek 2 3 Algemeen 3 4 Jaarverslag van het bestuur 4 5 Balans per 31 december 2010 6.

Nadere informatie

Stichting Oost-Europa Boskoop

Stichting Oost-Europa Boskoop JAARREKENING 2018 Bladzijde. Verslag van de penningmeester 1 Balans per 31 december 3 Staat van baten en lasten 4 Toelichting op de balans 5 Toelichting op de staat van baten en lasten 7 Specificatie eigen

Nadere informatie

Dank u voor het waarmaken van mijn droom.

Dank u voor het waarmaken van mijn droom. Nieuwsbrief van Stichting Wondem november 2014 Wondem Zerfu had één grote droom: arme kinderen in Ethiopië helpen. Want telkens als hij het land van zijn ouders bezocht, vroeg hij zich af waarom hij het

Nadere informatie

Nieuwsbrief Hart voor Hongarije 2015 5 e jaargang nummer 3

Nieuwsbrief Hart voor Hongarije 2015 5 e jaargang nummer 3 Bij deze weer een nieuwe nieuwsbrief. Eens per kwartaal proberen wij u met een nieuwsbrief op de hoogte te houden van alle ontwikkelingen. We wensen u veel leesplezier. Vanuit Hongarije Kledingbeurs Vlak

Nadere informatie

JAARVERSLAG 2014 VERSLAG VAN DE ACTIVITEITEN IN HET BOEKJAAR 2014

JAARVERSLAG 2014 VERSLAG VAN DE ACTIVITEITEN IN HET BOEKJAAR 2014 STICHTING NADIA WALTERSINGEL 119 7314NP APELDOORN JAARVERSLAG 2014 VERSLAG VAN DE ACTIVITEITEN IN HET BOEKJAAR 2014 ( Galaten 6 :10) "Laten we dus, daar wij de gelegenheid hebben, doen wat goed is voor

Nadere informatie

N I E U W S B U L L E T I N Jaargang 4, nummer 2.

N I E U W S B U L L E T I N Jaargang 4, nummer 2. MOEDER TERESA STICHTING ULFT Hulp aan de allerarmsten Nijverheidsweg 13B Banknummer: NL49RABO0363853545 7071 CH Ulft Gironummer: NL23INGB0001183103 Tel.: 0315-685640 Handelsregister: 09098465 E-mail: info@moederteresa.com

Nadere informatie

BELEIDSPLAN. E-mail vriendenvanwitrusland@live.nl ABN AMRO 43.82.29.916 Postadres Sonsbeek 4, 3334 GM Zwijndrecht KvK 51808889

BELEIDSPLAN. E-mail vriendenvanwitrusland@live.nl ABN AMRO 43.82.29.916 Postadres Sonsbeek 4, 3334 GM Zwijndrecht KvK 51808889 BELEIDSPLAN Voorwoord Voor u ligt het beleidsplan van de Stichting Vrienden van Wit-Rusland. De Stichting is ingeschreven bij Kamer van koophandel onder nummer 51808889. In dit beleidsplan worden de doelstellingen

Nadere informatie

Stichting Esperanza Jaarverslag 2007

Stichting Esperanza Jaarverslag 2007 Stichting Esperanza Jaarverslag 2007 Inhoud 0. Inleiding p. 2 1. Stichting Esperanza p. 3 1.1 Wie zijn wij? P. 3 1.2 Doelen & uitgangspunten p. 3 2. Samenwerking met Bendicion de Dios p. 4 2.1 Bendicion

Nadere informatie

Beleidsplan Voorgenomen activiteiten. Inkomsten en de besteding daarvan

Beleidsplan Voorgenomen activiteiten. Inkomsten en de besteding daarvan Voorgenomen activiteiten Beleidsplan 2018 De Stichting Future for Children is op 4 november 2014 opgericht. Het jaar 2015 was een jaar van opbouw. Een website is gemaakt en een flyer. We zullen de contacten

Nadere informatie

JAARVERSLAG 2015 JAARPLAN 2016

JAARVERSLAG 2015 JAARPLAN 2016 JAARVERSLAG 2015 & JAARPLAN 2016 STICHTING HELPING HANDS KENIA INHOUD Doelstelling & missie 3 Jaarverslag 2015: wat hebben we bereikt? 5 Kenia 5 Gesponsorde projecten Nederland 7 Fondsenwerving Public

Nadere informatie

Nieuwsbrief 6 September 2015

Nieuwsbrief 6 September 2015 Stichting In de Wingerd Gezinshuis In de Wingerd Hullenweg 6 Hullenweg 6 8191 LB Wapenveld 8191 LB Wapenveld secretarisindewingerd@gmail.com 038-3376189 www.indewingerd.nl indewingerd@gmail.com www.indewingerd.nl

Nadere informatie

Stichting Vrienden van Dôme

Stichting Vrienden van Dôme Stichting Vrienden van Dôme Jaarverslag 2016 1 Inhoud Samenvatting 2016 en verwachtingen 2017 3 Doelstelling Stichting Vrienden van Dome 4 Samenstelling bestuur 4 Public relations 5 Fondsenwerving 6-7

Nadere informatie

Als één team achter de sporters met een handicap

Als één team achter de sporters met een handicap Als één team achter de sporters met een handicap Als één team achter de sporters met een handicap In Nederland zijn er 1,7 miljoen mensen met een handicap die, om te kunnen sporten, extra ondersteuning

Nadere informatie

Stichting Jyambere Aanmoediging tot ontwikkeling

Stichting Jyambere Aanmoediging tot ontwikkeling Stichting Jyambere Aanmoediging tot ontwikkeling Jaarverslag 2017 1 Inhoudsopgave 1. Inleiding... 3 2. Doelstelling... 4 3. Visie... 4 4. Werkwijze... 4 5. Terugblik 2017... 5 6. Toezicht... 7 7. Vooruitkijken...

Nadere informatie

Jaarverslag 2010 Jaarverslag Casey Troy Foundation 2010 25-2-2011

Jaarverslag 2010 Jaarverslag Casey Troy Foundation 2010 25-2-2011 Jaarverslag 2010 Inleiding In dit jaarverslag wordt een verantwoording gegeven over alle activiteiten van de Stichting Gehandicapte Kinderen Kameroen. De stichting ook wel de Casey Troy Foundation genoemd

Nadere informatie

1 KLEERKAST. overvloed/verspilling

1 KLEERKAST. overvloed/verspilling 1 KLEERKAST overvloed/verspilling Als je je kleerkast open trekt, merk je het onmiddellijk: veel kleding die je hebt, draag je al lang niet meer of ga je niet meer dragen. Waarom zou je de kleding niet

Nadere informatie

Goudvoorelkaar. Online marktplaats waar vraag en aanbod van vrijwilligers, vrijwilligerswerk en professionele hulp in Gouda bij elkaar komt.

Goudvoorelkaar. Online marktplaats waar vraag en aanbod van vrijwilligers, vrijwilligerswerk en professionele hulp in Gouda bij elkaar komt. Online marktplaats waar vraag en aanbod van vrijwilligers, vrijwilligerswerk en professionele hulp in Gouda bij elkaar komt. Goudse inwoners bij elkaar brengen. Dát doet Goudvoorelkaar.nl. Op deze online

Nadere informatie

In deze nieuwsbrief o.a.: Nieuwsbrief juni 2010. Geachte lezer, Nieuws. Voor u ligt de nieuwsbrief van juni

In deze nieuwsbrief o.a.: Nieuwsbrief juni 2010. Geachte lezer, Nieuws. Voor u ligt de nieuwsbrief van juni Nieuwsbrief juni 2010 Geachte lezer, Nieuws. Voor u ligt de nieuwsbrief van juni Website. Door middel van de site houden we u op de hoogte van onze activiteiten. Actuele informatie kunt u altijd vinden

Nadere informatie

Stichting Bijbel NGT Jaarverslag 2014

Stichting Bijbel NGT Jaarverslag 2014 Stichting Bijbel NGT Jaarverslag 2014 Inhoud Voorwoord...3 Activiteiten...3 Publiciteit...4 Externe contacten...4 Interne organisatie...5 Financiën...6 Conclusie en aanbevelingen...8 2 Voorwoord Op 2 november

Nadere informatie

Stichting Present Walcheren. Jaarplan 2013

Stichting Present Walcheren. Jaarplan 2013 walcheren Stichting Present Walcheren Jaarplan 2013 2012-12-10 Inhoudsopgave Stichting Present Walcheren... 1 Jaarplan 2013... 1 1. Inleiding... 2 2. Algemene beschrijving Present... 2 3. Beschrijving

Nadere informatie

BELEIDSPLAN STICHTING ALLFORLIFE

BELEIDSPLAN STICHTING ALLFORLIFE BELEIDSPLAN STICHTING ALLFORLIFE 2016-2019 KvK-nummer 66162726 RSIN 856422289 Postadres Roentgenstraat 16A 3071 TB Rotterdam E-mail info@allforlife.eu Website www.allforlife.eu Telefoon +31651108628 (Ömer

Nadere informatie

Situatie. Bladzijde 1. In dit nummer: Blz.1 Blz.1. Situatie. De Zusters van Lama Gramaya. Blz.2. De cottages. Blz.3. Spullen

Situatie. Bladzijde 1. In dit nummer: Blz.1 Blz.1. Situatie. De Zusters van Lama Gramaya. Blz.2. De cottages. Blz.3. Spullen NIEUWSBRIEF-9 november 2013 Bladzijde 1 Situatie Lama Gramaya Gelukkig konden we na toestemming van de cardioloog toch vertrekken naar Sri Lanka. Tijdens ons bezoek hebben we niet alleen Lama Gramaya bezocht

Nadere informatie

Jaarverslag 2014 Nederlandse Patiënten Vereniging, afdeling Zeist

Jaarverslag 2014 Nederlandse Patiënten Vereniging, afdeling Zeist Jaarverslag 2014 Nederlandse Patiënten Vereniging, afdeling Zeist 30 Zeist 7 Driebergen 1 Doorn - vrijwillige terminale thuiszorg in en rond Zeist - Inhoudsopgave Voorwoord 1 De vrijwilligers... 2 1.1

Nadere informatie

Nieuwsbrief Hart voor Hongarije e jaargang nummer 2

Nieuwsbrief Hart voor Hongarije e jaargang nummer 2 Bij deze weer een nieuwe nieuwsbrief. Eens per kwartaal willen wij u met een nieuwsbrief op de hoogte houden van alle ontwikkelingen. We wensen u veel leesplezier. Zádor, juli 2015 Wim en Liesbet Verschoor.

Nadere informatie

Jaarverslag 2012 Voedselbank Spijkenisse e.o.

Jaarverslag 2012 Voedselbank Spijkenisse e.o. Jaarverslag 2012 Voedselbank Spijkenisse e.o. Aantal pakketten In het afgelopen jaar is het aantal cliënten dat op of onder de armoede grens leeft, weer gestegen. Op 1 januari 2012 maakten wij voor Spijkenisse

Nadere informatie

Dag 6 & 7: dag 6 zondag & dag 7 bezoek ver weg

Dag 6 & 7: dag 6 zondag & dag 7 bezoek ver weg Dag 6 & 7: dag 6 zondag & dag 7 bezoek ver weg Hallo beste medereisgenoten, We hebben gehoord dat jullie zaterdag een hele mooie dag gehad hebben met een mooie opbrengst. Daar zijn we blij mee. Voordat

Nadere informatie

New Day Impact Jaarverslag 2012

New Day Impact Jaarverslag 2012 New Day Impact Jaarverslag 2012 Stichting New Day Impact, Vlijtseweg 95, 7317 AE Apeldoorn info@newday-impact.nl www.newday-impact.nl Activiteiten in het jaar 2012 New Day Carecenter Ook in 2012 lag de

Nadere informatie

Stichting Embrace. Aid and Development. Inhoudelijk Jaarverslag 2017

Stichting Embrace. Aid and Development. Inhoudelijk Jaarverslag 2017 Stichting Embrace Aid and Development Inhoudelijk Jaarverslag 2017 Voorwoord: Het inhoudelijk jaarverslag van Stichting Embrace wordt geschreven met het doel een samenvatting te maken van de activiteiten

Nadere informatie

1. Naam instelling : Stichting Werkgroep De Ruyter 2. RSIN \ Fiscaal nummer : 8024.79.510 3. Postadres : Christinalaan 15, 2231 ZP Rijnsburg,

1. Naam instelling : Stichting Werkgroep De Ruyter 2. RSIN \ Fiscaal nummer : 8024.79.510 3. Postadres : Christinalaan 15, 2231 ZP Rijnsburg, 1. Naam instelling : Stichting Werkgroep De Ruyter 2. RSIN \ Fiscaal nummer : 8024.79.510 3. Postadres : Christinalaan 15, 2231 ZP Rijnsburg, info@werkgroepderuyter.nl 4. Bezoekadres : Christinalaan 15

Nadere informatie

Jaarverslag Jaarverslag Stichting Present Dordrecht-Papendrecht

Jaarverslag Jaarverslag Stichting Present Dordrecht-Papendrecht Jaarverslag Stichting Present Dordrecht-Papendrecht 2015 1 Inhoudsopgave Inleiding: Zoeken... 3 1. Missie, visie en werkwijze... 4 Werkwijze... 4 2. Aanbod, inzet en begeleiding van vrijwilligers... 5

Nadere informatie

Jaarverslag Fountains of Joy 2014.

Jaarverslag Fountains of Joy 2014. Jaarverslag Fountains of Joy 2014. In april 2014 hebben Erik en Esther Nagtegaal Stichting Fountains of Joy opgericht, met het doel aan de wereld het evangelie van Jezus te verkondigen en zorg te dragen

Nadere informatie

AGENDA. Kinderraad uur Ouderraadvergadering uur

AGENDA. Kinderraad uur Ouderraadvergadering uur Schooljaar 2018-2019 Datum: 19-04-2019 bezoek onze website: www.bspaleteindhoven.nl e-mail: palet@skpo.nl Maandag 22 april tm vrijdag 3 mei Maandag 6 mei Woensdag 8 mei Maandag 13 mei Woensdag 15 mei Donderdag

Nadere informatie

Stichting Vrienden van Dôme

Stichting Vrienden van Dôme Stichting Vrienden van Dôme Jaarverslag 2017 1 Inhoud Samenvatting 2017 en verwachtingen 2018 3 Doelstelling Stichting Vrienden van Dome 4 Samenstelling bestuur 4 Public relations 5 Fondsenwerving 5 Inkomsten

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Albanië Comité Huizen. Licht in december. Highlights: Beste vrienden van het Albanië Comité,

Nieuwsbrief. Albanië Comité Huizen. Licht in december. Highlights: Beste vrienden van het Albanië Comité, Jaargang 2014 December Nieuwsbrief Albanië Comité Huizen Highlights: Oliebollenactie Kruiskerk (pag. 2) Voedselpakkettenactie 2014 (pag. 3) Een nieuwe reis naar Albanië voor Herman en Anne- Lise (pag.

Nadere informatie