Chinezen laten hun. identiteit bepalen door hun werk. 75% van de. Antwoordkaart. Waar liggen dan de beste kansen om je geloof te laten zien?

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Chinezen laten hun. identiteit bepalen door hun werk. 75% van de. Antwoordkaart. Waar liggen dan de beste kansen om je geloof te laten zien?"

Transcriptie

1 Hoofdstraat 55 Postbus AC Driebergen-Rijsenburg T info@interserve.nl NL94 INGB % van de Chinezen laten hun identiteit bepalen door hun werk. Antwoordkaart Ik wil meer informatie ontvangen over uitzendingen Ik wil graag de nieuwsbrief Dienen ontvangen (verschijnt vier keer per jaar) Ik wil graag de maandelijkse gebedsbrief ontvangen SEPA-machtiging Ik machtig Interserve om door lopend per jaar / per kwartaal / per maand* een bedrag van van mijn rekening af te schrijven. Dhr / Mw / Fam Voorletters Achternaam Adres Postcode Woonplaats Telefoon IBAN N L Plaats Handtekening Datum * Doorhalen wat niet van toepassing is. Interserve, postbus 133, 3970 AC Driebergen-Rijsenburg. Incassant-ID: NL24ZZZ Incasso s worden rond de 25e van de maand afgeschreven. Door ondertekening van dit formulier geeft u toestemming aan Interserve om incasso-opdrachten te sturen naar uw bank om een bedrag van uw rekening af te schrijven en aan uw bank om een bedrag van uw rekening af te schrijven overeenkomstig de opdracht van Interserve. Als u het niet eens bent met de afschrijving kunt u deze binnen acht weken na afschrijving laten terugboeken door uw bank.

2 In Thailand werkt een ICT er gemiddeld 15 uur per dag. Als je gelooft, deel je dat geloof ook met anderen. Daar zijn de meeste christenen het snel over eens. Maar hoe geef je daar vorm aan? Een praatje over het geloof gaat meestal makkelijker met een collega tijdens de lunch, dan door een preek op het marktplein. Je laat je geloof nu eenmaal het eenvoudigst zien in je dagelijkse omgeving. En dat past precies in onze kijk op getuigen. Wij vinden dat geloof over héél je leven gaat. Ervan getuigen dus ook. De zendingswerkers van Interserve zijn dus ook gewoon aan het werk. Dáár leggen ze contacten. Én praten ze over hun geloof. Net zoals ze dat hier ook doen. Een manier die niet alleen heel gewoon is, maar die ook echt wérkt!

3 WAT DOET INTERSERVE? Kort gezegd is Interserve een zendingsorganisatie. Maar wel met een heel eigen manier van werken. Wij vinden dat geloof over heel je leven gaat. Zending is voor ons dus veel meer dan zieltjes winnen. Het is een levensstijl. Discipelschap staat bij ons hoog op de agenda. Onze zendingswerkers zijn in de eerste plaats zelf een discipel van Jezus. In hun manier van werken, in hun omgang met andere mensen en in het contact met de lokale kerk in het werkgebied. Zo leren ze andere mensen om discipel te worden. En door hun werk te doen helpen ze hen op een heel praktische manier. Zendingswerkers kunnen kiezen uit meerdere soorten uitzendingen. Zo hebben we een Long Track programma voor de lange termijn, maar ook een On Track programma voor mensen die zich meer thuisvoelen in kortere trajecten. Returning Professionals bezoeken verschillende keren hetzelfde project om hun vakkennis, expertise en levenservaring te delen. Tenslotte is er het programma Business as mission, waarin mensen een compleet bedrijf runnen of opzetten om daarmee in leven en werk te getuigen van het Koninkrijk van God. LONG TRACK (MEER DAN 2 JAAR) Dit zijn bij uitstek uitzendingen om langdurige contacten te leggen en te werken aan onwikkeling van de situatie in het gastland. RETURNING PROFESSIONALS (6 WEKEN - 6 MAANDEN PER JAAR) Returning Professionals bezoeken meerdere keren dezelfde plek om hun hun werk- en levenservaring te delen. Vaak zijn dat projecten in het onderwijs, de zorg of de techniek. ON TRACK (1 MAAND - 2 JAAR) On Track uitzendingen zijn meestal voor oriëntatie op het zendingswerk of voor ondersteuning van bestaand zendingswerk. BUSINESS AS MISSION Speciaal voor ondernemers die via een bedrijf in het gastland willen getuigen van het koninkrijk van God. Door goed rentmeesterschap, integer zakendoen en het nemen van sociale verantwoordelijkheid voor de bevolking. Siebe woont en werkt al meer dan 1o jaar in Bangladesh Ik geef les op een lokale bijbelschool. Het is heel mooi om mensen bekend te maken met de Bijbel, maar nog mooier om de Bijbel ook relevant voor hen te maken. In Bangladesh worden de armen door de rijken uitgebuit. Corruptie is ook volledig met het gewone leven verweven. In mijn bijbellessen breng ik dat ter sprake. Via lessen uit het boek Amos bijvoorbeeld. Ik merk dat ik met de lessen studenten uitdaag om zo n voorbeeld van Amos na te volgen. achtergrond moet nog geretoucheerd worden

4 HOE WERKT INTERSERVE? In India praten ze vaker over persoonlijke dingen tijdens een zakendeal dan op een verjaardagsfeestje. Onze zendingswerkers zijn allemaal vrijwilligers. Ze zorgen zelf voor hun verblijf en hun reis, meestal via hun eigen achterban. Interserve zorgt er voor dat de uitzending van A tot Z soepel verloopt. Bijvoorbeeld door een taal cursus, een zendingstraining en voorbereiding op het leven en werken in een totaal andere cultuur. Maar ook door begeleiding tijdens de uitzending. Door plaatselijke zendingswerkers van Interserve of vanuit Nederland. Ook bij terugkomst geven we begeleiding via ons member care programma. Niet alleen de zendingswerker, ook de thuisfrontcommissie krijgt alle aandacht om haar werk goed te kunnen doen. We hebben uitgebreide mogelijkheden om hen te trainen en te begeleiden, van een eenvoudige workshop tot speciaal op de situatie afgestemd maatwerk. Annieke geeft ondersteuning aan zendingswerkers Ik had al een aantal jaren met erg veel plezier zendingswerk in Jordanië gedaan. Toch kreeg ik steeds meer drang om iets te gaan doen voor zendingswerkers. Zendingswerk vergt veel van je en in het werkveld kom je vaak weinig aan jezelf toe. Ik geef bijvoorbeeld stilteretraites, zodat ze het werk weer aan kunnen. Als het lichamelijk, geestelijk en emotioneel goed met je gaat, gaat je werk veel makkelijker.

5 Je vindt onze zendingswerkers voor het overgrote deel in Azië en de Arabische wereld. Daar zien wij onze grootste roeping. Omdat daar de meeste mensen wonen - ongeveer tweederde van de totale wereldbevolking! De meesten van hen leven er in diepe armoede. Omdat je in grote delen van die regio niet mag geloven in Jezus Christus. Van Hem getuigen dus ook niet. WAAR WERKT INTERSERVE? Omdat in die regio ook de minste zendingswerkers actief zijn van alle zendingswerkers wereldwijd. Maar bovenal omdat het grootste deel van de mensen geen lauw idee heeft wie Jezus Christus is, laat staan wat Hij in hun leven kan betekenen. Daar zet Interserve zich voor in. Door ons te richten op zowel de geestelijke als de lichamelijke, sociale en economische nood. We werken inmiddels al jaren vanuit de visie dat je het beste getuigt van Jezus Christus door gewoon aan het werk te zijn en relaties op te bouwen met mensen. Dat werkt in het buitenland, maar we zien ook in Nederland kansen voor het evangelie met dezelfde werkwijze. Ook hier willen we kerken en christenen handvatten geven om hun collega s en buren de liefde van God te laten zien. Janneke zette een taalschool op in Centraal-Azië. Oficieel is er hier godsdienstvrijheid, maar in de praktijk ligt dat toch anders. Op school mag je niet praten over religie of politiek. Toch deed ik aan zending: ik preekte dan wel niet, maar ik wás er wel! In wat je doet kun je veel laten zien van Gods liefde. Ik werkte in een maatschappij die is doordrenkt van machtsmisbruik en corruptie. Als je in zo n samenleving wel eerlijk bent, gaan mensen vragen stellen.

6 WAT KUN JIJ DOEN? plak hier een postzegel Sara geeft trainingen aan psychiatrisch verpleegkundigen in Centraal-Azië God werkt en wil ons werk gebruiken in zijn dienst. Je kunt veel betekenen door gewoon je werk te doen. Laatst kwam er een imam naar me toe nadat ik een training voor vrouwen had gegeven. Hij vroeg me wat ik in zijn land deed. Ik legde uit dat we mensen willen helpen die zoveel jaren oorlog hebben meegemaakt. Hij vroeg me of ik moslim was. Nee, zei ik. Ik ben christen, maar ik heb wel de Koran gelezen. Dat verbaasde hem enorm. Hij had zelf nooit de Bijbel gelezen, maar wilde er nu graag een hebben. En dat terwijl hij wist dat het in zijn land verboden is om de Bijbel te lezen! BIDDEN Al ons werk heeft geen enkel resultaat als God het niet zegent. We zijn in de eerste plaats dus vooral afhankelijk van gebed. In onze gebedsbrief vind je concrete gebedspunten voor het werk van Interserve en de zendingswerkers. GEVEN Daarnaast zijn wij voor ons werk volledig afhan kelijk van giften. Met die giften zorgen we voor werkplekken en geven we de zendingswerkers de voorbereiding en ondersteuning die ze in hun werk hard nodig hebben. GAAN En natuurlijk kun je ook zelf in Azië en de Arabische wereld je geloof handen en voeten geven. We gaan dan graag met je om de tafel zitten om jouw uit zending tot in de puntjes te regelen. Benieuwd naar de mogelijkheden? Bel ons kantoor voor meer informatie of vul de antwoordkaart in. Een mailtje naar kan natuurlijk ook. Neem in ieder geval alvast een kijkje op en ontdek hoe jij je geloof aan het werk kunt zetten! In Saudi-Arabië praat je eerst over de meest persoonlijke dingen voordat een werkoverleg kan beginnen. Interserve Postbus AC Driebergen-Rijsenburg

75% van de Chinezen laten hun identiteit bepalen door hun werk.

75% van de Chinezen laten hun identiteit bepalen door hun werk. Interserve, postbus 133, 3970 AC Driebergen-Rijsenburg. Incassant-ID: NL24ZZZ411267350000. Incasso s worden rond de 25e van de maand afgeschreven. Door ondertekening van dit formulier geeft u toestemming

Nadere informatie

SAMUËL & XIMENA BIJ OM-NEDERLAND. Rekruteren & Begeleiden

SAMUËL & XIMENA BIJ OM-NEDERLAND. Rekruteren & Begeleiden SAMUËL & XIMENA BIJ OM-NEDERLAND Rekruteren & Begeleiden WIE ZIJN WIJ? WIJ ZIJN SAMUËL & XIMENA BEKX... al jarenlang volgen wij de Here Jezus en is het ons verlangen dat andere mensen ook Jezus Christus

Nadere informatie

Rwanda. Cyangugu. Mark en Corine. Zorg

Rwanda. Cyangugu. Mark en Corine. Zorg Zorg in Rwanda Rwanda Land van duizend heuvels. Klein, maar net zo dichtbevolkt als Nederland. Dat is Rwanda. De burgeroorlog tussen Hutu s en Tutsi s in 1994 heeft diepe wonden in de samenleving geslagen.

Nadere informatie

DOORLOPENDE MACHTIGING SEPA

DOORLOPENDE MACHTIGING SEPA DOORLOPENDE MACHTIGING SEPA Naam Incassant: MHC Bemmel 800 Adres Incassant: Postbus 222 Plaats Incassant: 6680 AE BEMMEL Land Incassant: NEDERLAND Incassant ID: NL13ZZZ401445350000 Door ondertekening van

Nadere informatie

En dit evangelie van het Koninkrijk zal in de gehele wereld gepredikt worden tot een getuigenis voor alle volken

En dit evangelie van het Koninkrijk zal in de gehele wereld gepredikt worden tot een getuigenis voor alle volken En dit evangelie van het Koninkrijk zal in de gehele wereld gepredikt worden tot een getuigenis voor alle volken WIE ZIJN WIJ Gospel Recordings Nederland is verbonden aan Global Recordings Network, een

Nadere informatie

PIONIER ZENDELING WORDEN, JIJ OOK?

PIONIER ZENDELING WORDEN, JIJ OOK? WWW.CAMAZENDING.NL PIONIER ZENDELING WORDEN, JIJ OOK? ZENDELING WORDEN, JIJ OOK? Zendelingen zijn geweldig. Ze verlaten hun vertrouwde omgeving, familie en vrienden. Om vervolgens te verhuizen naar een

Nadere informatie

Brochure MissionAlive Leergemeenschap

Brochure MissionAlive Leergemeenschap Brochure MissionAlive Leergemeenschap MissionAlive Leergemeenschap Verlangen Wil jij groeien in je geloof, ontdekken hoe je als christen van betekenis kunt zijn voor de mensen om je heen? Wil jij deel

Nadere informatie

Deelgenoten. verbindt uw gemeente met zendingswerk. Deelgenoten is een programma van de GZB dat. gemeenten verbindt met zendingswerk.

Deelgenoten. verbindt uw gemeente met zendingswerk. Deelgenoten is een programma van de GZB dat. gemeenten verbindt met zendingswerk. verbindt uw gemeente met zendingswerk is een programma van de GZB dat gemeenten verbindt met zendingswerk. Met gaat een gemeente een relatie aan met een zendingswerker en via deze zendingswerker met christenen

Nadere informatie

OVEREENKOMST: PERIODIEKE GIFT IN GELD

OVEREENKOMST: PERIODIEKE GIFT IN GELD OVEREENKOMST: PERIODIEKE GIFT IN GELD 1. VERKLARING GIFT De ondergetekende verklaart een gift te doen aan Dorcas, gevestigd te Andijk, geregistreerd bij het Handelsregister van de Kamer van Koophandel

Nadere informatie

Zending wereldwijd. 8-9 april: GZB-zendingsjongerenweekend. Driebergen, maart 2016

Zending wereldwijd. 8-9 april: GZB-zendingsjongerenweekend. Driebergen, maart 2016 8-9 april: GZB-zendingsjongerenweekend Voor jongeren die graag God willen dienen maar op zoek zijn naar waar en hoe, organiseert de GZB een zendingsjongerenweekend. Van vrijdagavond 8 april t/m zaterdagmiddag

Nadere informatie

Getuigen onder Moslims

Getuigen onder Moslims Getuigen onder Moslims Het Evangelie gaat over Gods Zoon Zendingswerkers onder moslims volgen deze eerste training om te leren getuigen naar Moslims. Het is een laagdrempelige manier van evangeliseren

Nadere informatie

1. VERKLARING GIFT Overeenkomst periodieke gift in geld. De ondergetekende (naam schenker) verklaart een gift te doen aan Stichting De Navigators.

1. VERKLARING GIFT Overeenkomst periodieke gift in geld. De ondergetekende (naam schenker) verklaart een gift te doen aan Stichting De Navigators. Schenking aan: Exemplaar voor de schenker 1. VERKLARING GIFT Overeenkomst periodieke gift in geld De ondergetekende (naam schenker) verklaart een gift te doen aan Stichting De Navigators. De gift bestaat

Nadere informatie

Informatie over financiële steun aan nierpatiënten

Informatie over financiële steun aan nierpatiënten Informatie over financiële steun aan nierpatiënten Financiële steun Door uw nierziekte kunt u voor hogere kosten komen te staan. Vaak is er ook sprake van minder inkomsten. Gezinnen met een laag inkomen

Nadere informatie

Uitleg workshops landelijke trainingsdag 7 februari

Uitleg workshops landelijke trainingsdag 7 februari Uitleg workshops landelijke trainingsdag 7 februari Op weg met een vluchteling Stichting Gave (klik met muis op onderstaande workshoptitels om naar de uitleg te gaan) Hoe praat je over het geloof? Discipelschap

Nadere informatie

Deel het leven Johannes 1: november 2014 Thema 3: Kom en zie

Deel het leven Johannes 1: november 2014 Thema 3: Kom en zie Preek Gemeente van Christus, Wie iets vindt, heeft niet goed gezocht. Dat zijn woorden waar je wel even over na moet denken. Je moet ook dichter zijn om iets zo te zeggen. Het zijn woorden van Rutger Kopland

Nadere informatie

Overeenkomst tot Periodieke Schenking

Overeenkomst tot Periodieke Schenking Overeenkomst tot Periodieke Schenking Alleen de blanco (niet-blauwe) velden dienen ingevuld te worden door de schenker 1 Basisgegevens 1a Voorletters en naam van de schenker Dhr / mevr. 1b Naam van de

Nadere informatie

Doe met ons mee! In de week tegen eenzaamheid van 27 september t/m 6 oktober

Doe met ons mee! In de week tegen eenzaamheid van 27 september t/m 6 oktober Doe met ons mee! In de week tegen eenzaamheid van 27 september t/m 6 oktober 2018 www.swodongen.nl Kom erbij in de Week tegen Eenzaamheid door SWOD en ketenpartners Meer dan één miljoen Nederlanders voelt

Nadere informatie

Toelichting op de overeenkomst tot periodieke schenking.

Toelichting op de overeenkomst tot periodieke schenking. Toelichting op de overeenkomst tot periodieke schenking. U kunt het formulier printen en met blauwe pen invullen en ondertekenen. Het is van belang dat twee origineel getekende exemplaren aan onze stichting

Nadere informatie

hmagazine en verder: Promoot de winterhulpactie en/of de winterwinkelwagen Bijbelverhalen voor kinderen

hmagazine en verder: Promoot de winterhulpactie en/of de winterwinkelwagen Bijbelverhalen voor kinderen nieuwsbrief hmagazine van stichting hulp oost-europa, nr. 5, oktober 2014 en verder: Promoot de winterhulpactie en/of de winterwinkelwagen Bijbelverhalen voor kinderen Winterwerk voor hulp in Oost-Europa

Nadere informatie

Ga door met mijn strijd. Amyotrofische Laterale Sclerose. www.als.nl. Informatie over ALS, het ALS Centrum en Stichting ALS Nederland

Ga door met mijn strijd. Amyotrofische Laterale Sclerose. www.als.nl. Informatie over ALS, het ALS Centrum en Stichting ALS Nederland Ga door met mijn strijd Amyotrofische Laterale Sclerose Informatie over ALS, het ALS Centrum en Stichting ALS Nederland www.als.nl Amyotrofische Laterale Sclerose is een dodelijke zenuw-spierziekte waarbij

Nadere informatie

Beste lezer, Voor u ligt het boekje van de actie-markt die wij houden om de uitzending mogelijk te maken van Willem & Esther van de Bruinhorst, die in D.V. 2017 via Wycliffe Bijbelvertalers worden uitgezonden

Nadere informatie

Gebedskalender maart - mei Geliefd door de. Allerliefste

Gebedskalender maart - mei Geliefd door de. Allerliefste Gebedskalender maart - mei 2017 Geliefd door de Allerliefste Daarom moet ik hier zijn Alles klopte aan het leven van pionier Maria Garçia (37), tot ze Jezus leerde kennen en de nood zag onder jongeren

Nadere informatie

Aernout Herman Lydia Nella Jorina Winke Adriana

Aernout Herman Lydia Nella Jorina Winke Adriana Aernout Herman Lydia Nella Jorina Winke Adriana Nieuwsbrief 1 - Familie Breen - april 2018 FAMILY WITH A MISSION Gebeds-en dankpunten: Wie zijn wij? Graag willen wij ons aan u voorstellen. Wij zijn Sjaak

Nadere informatie

PIONIER. Turkije: de oogst is groot!

PIONIER. Turkije: de oogst is groot! WWW.CAMAZENDING.NL PIONIER Turkije: de oogst is groot! Oktober 2018 Als we door de ogen van Christus naar OOGSTEN IN TURKIJE In het Nieuwe Testament lezen we dat Paulus gepreekt heeft in Turkije en er

Nadere informatie

Periodieke schenkingsovereenkomst

Periodieke schenkingsovereenkomst Periodieke schenkingsovereenkomst Verklaring schenking Ondergetekende verklaart een schenking te doen aan Stichting Nationaal Fonds Kinderhulp. Persoonlijke gegevens schenker Achternaam Voornamen (s.v.p.

Nadere informatie

Ondergetekende (schenker) verklaart een gift te doen aan Stichting De Navigators. (Bedrag in letters)

Ondergetekende (schenker) verklaart een gift te doen aan Stichting De Navigators. (Bedrag in letters) Schenking aan: Exemplaar voor de schenker 1. VERKLARING GIFT Overeenkomst periodieke gift in geld Ondergetekende (schenker) verklaart een gift te doen aan Stichting De Navigators. De gift bestaat uit een

Nadere informatie

Stichting Vajra Oudegracht 246bis 3511 NV UTRECHT T

Stichting Vajra Oudegracht 246bis 3511 NV UTRECHT T Stichting Vajra Oudegracht 246bis 3511 NV UTRECHT T 030-2316266 olthof@vajra.nl www.vajra.nl Geachte donateur, Hartelijk dank dat u onze stichting als ANBI-instelling met een structurele gift wilt ondersteunen.

Nadere informatie

PIONIER. Getuigen van Jezus is profeteren

PIONIER. Getuigen van Jezus is profeteren WWW.CAMAZENDING.NL PIONIER Getuigen van Jezus is profeteren Augustus 2018 GETUIGEN VAN CHRISTUS 2 Johannes zit in de gevangenis omdat hij van Christus getuigde. Hij komt midden in gevangenschap voor een

Nadere informatie

opdat u ten volle zou kunnen begrijpen met alle heiligen, wat de breedte en lengte en diepte en hoogte is, en u de liefde van Christus zou kennen,

opdat u ten volle zou kunnen begrijpen met alle heiligen, wat de breedte en lengte en diepte en hoogte is, en u de liefde van Christus zou kennen, Zending verbindt opdat u ten volle zou kunnen begrijpen met alle heiligen, wat de breedte en lengte en diepte en hoogte is, en u de liefde van Christus zou kennen, die de kennis te boven gaat, opdat u

Nadere informatie

BIJLAGE MENSEN UITNODIGEN VOOR DE CURSUS

BIJLAGE MENSEN UITNODIGEN VOOR DE CURSUS BIJLAGE MENSEN UITNODIGEN VOOR DE CURSUS BIJLAGE PAGINA 1 MENSEN UITNODIGEN VOOR DE CURSUS Deze tekst is te gebruiken voor de trainingsdag van cursusleiders. Hoewel sommigen onmiddellijk positief zullen

Nadere informatie

AANMELDINGSFORMULIER

AANMELDINGSFORMULIER AANMELDINGSFORMULIER 2016-2017 Je bent klaar met de middelbare school of je hebt net je opleiding afgerond. In beide gevallen kun je als trainee aan de slag bij de Youth Academy van Youth for Christ. Deelnemen

Nadere informatie

Edith Janneke J.Bloemendaal Jan Marco Dineke Liesbeth Nelda

Edith Janneke J.Bloemendaal Jan Marco Dineke Liesbeth Nelda Edith Janneke J.Bloemendaal Jan Marco Dineke Liesbeth Nelda Introductie Al langere tijd was het voor ons de vraag welke weg we in ons leven mogen gaan. Door gesprekken met anderen, door gebed en door het

Nadere informatie

1) De ongelovige is blind gemaakt door Satan (2 Korintiërs 4:4).

1) De ongelovige is blind gemaakt door Satan (2 Korintiërs 4:4). BIJBELSTUDIES VOOR JONGE GELOVIGEN LES 4 Les 4 - Redding: Waarom is het voor ieder mens nodig om gered te worden? In deze bijbelstudies wordt gebruik gemaakt van de NBG-vertaling Dag 1 1) De ongelovige

Nadere informatie

SCHENKINGSOVEREENKOMST (lees eerst de toelichting op pagina 4 en 5)

SCHENKINGSOVEREENKOMST (lees eerst de toelichting op pagina 4 en 5) Hierbij verklaar ik (ondergetekende/schenker) dat ik periodiek een gift schenk aan Stichting De Luisterpost Bralectah (LPB media). 1. Mijn schenking bestaat uit een vaste en gelijkmatige gift van: (jaarbedrag

Nadere informatie

Schenkingsovereenkomst Periodieke gift in geld

Schenkingsovereenkomst Periodieke gift in geld Schenkingsovereenkomst Periodieke gift in geld Exemplaar voor de schenker De ondergetekende (naam schenker) verklaart een gift te doen aan (naam instelling of vereniging) De gift bestaat uit vaste en gelijkmatige

Nadere informatie

Jaarplan Goedgekeurd door het bestuur op 28 november Jaarplan 2017 Stichting Interserve Nederland

Jaarplan Goedgekeurd door het bestuur op 28 november Jaarplan 2017 Stichting Interserve Nederland Jaarplan 2017 Goedgekeurd door het bestuur op 28 november 2016 1 Inleiding 2017 wordt het derde jaar van het Meerjarenbeleidsplan 2015-2018. In dit meerjarenbeleidsplan zijn de volgende strategische keuzen

Nadere informatie

Overeenkomst periodieke gift [exemplaar schenker]

Overeenkomst periodieke gift [exemplaar schenker] Overeenkomst periodieke gift [exemplaar schenker] Ondergetekende (schenker): Voornamen voluit: Geboortedatum. m/v Gegevens /medeschenker: [doorhalen wat niet van toepassing is] [als u een heeft, moet u

Nadere informatie

Laat nierpatienten overleven.

Laat nierpatienten overleven. Laat nierpatienten overleven. Alles op alles, zodat nierpatiënten zoals Fabian in leven blijven en ook écht blijven leven! Dia l yse is zwaar. De gedachte da t Dirk dit straks ook moet doormaken, maakt

Nadere informatie

Aanmeldformulier leden Scouting JL Die Bogeheimers Castricum

Aanmeldformulier leden Scouting JL Die Bogeheimers Castricum Aanmeldformulier leden Scouting JL Die Bogeheimers Castricum Voordat u begint Leuk dat we uw zoon of dochter mogen verwelkomen bij de groep. Dit formulier gebruikt u op aanwijzing van de leiding nadat

Nadere informatie

AANGIFTE VAN VESTIGING/ BINNENVERHUIZING

AANGIFTE VAN VESTIGING/ BINNENVERHUIZING AANGIFTE VAN VESTIGING/ BINNENVERHUIZING (door ambtenaar in te vullen) Datum registratie verhuizing BRP: Paraaf Ambtenaar: Naam m/v* Voornamen (volluit) Datum verhuizing Telefoonnummer na verhuizing E-mailadres:

Nadere informatie

schenk jongeren de kans Jezus te leren kennen

schenk jongeren de kans Jezus te leren kennen schenk jongeren de kans Jezus te leren kennen Omdat we het ze gunnen Regelmatig krijgen we van wethouders, bestuurders en welzijnsorganisaties het compliment dat de mensen die zich inzetten voor Youth

Nadere informatie

Wereldwijd Jeugdwerk. Omdat geen kerk zonder jongeren kan!

Wereldwijd Jeugdwerk. Omdat geen kerk zonder jongeren kan! Wereldwijd Jeugdwerk Omdat geen kerk zonder jongeren kan! Vandaag dansen wij als ouderen in de kerk en we zeggen tegen de jongeren: Morgen zijn jullie aan beurt! Maar als we zo denken, dan dansen we morgen

Nadere informatie

Nieuwsbrief Jorim Rietdijk

Nieuwsbrief Jorim Rietdijk Use this area to offer a short preview of your email's content. View this email in your browser Maar een ding weet ik zeker-en daarbij vergeet ik wat achter mij ligt en strek ik me uit naar wat voor mij

Nadere informatie

1l Partner Ja / Nee; bij Ja door naar vraag 2, anders vraag 3

1l Partner Ja / Nee; bij Ja door naar vraag 2, anders vraag 3 OVEREENKOMST TOT PERIODIEKE SCHENKING 1 Gegevens van de schenker 1a Aanspreekvorm Mevrouw / De heer 1b 1c 1d 1e 1f 1g 1h 1i 1j 1k Achternaam Voornamen (voluit) Straat + huisnummer Postcode + woonplaats

Nadere informatie

PIONIER. Dit is ons. toevertrouwd

PIONIER. Dit is ons. toevertrouwd WWW.CAMAZENDING.NL PIONIER Dit is ons toevertrouwd Februari 2019 DIT IS ONS TOEVERTROUWD 2 De kerk heeft veel te doen in deze gebroken wereld: liefhebben, recht en gerechtigheid doen, omzien naar armen

Nadere informatie

40-dagendagboek. Discipelen van Jezus. Leren leven in de kracht van Jezus. Kees de Vlieger. Een Kerygma studie

40-dagendagboek. Discipelen van Jezus. Leren leven in de kracht van Jezus. Kees de Vlieger. Een Kerygma studie 40-dagendagboek Discipelen van Jezus Leren leven in de kracht van Jezus Kees de Vlieger Een Kerygma studie Copyright Stichting Kerygma Nederland Kerkstraat 24-3 3781 GB Voorthuizen Tel. 0342-475048 E-mail:

Nadere informatie

Postcode : Woonplaats. : nee / ja, bij (naam, voorletters)

Postcode : Woonplaats. : nee / ja, bij (naam, voorletters) Telefoon: 140167 Correspondentie adres: Postbus 6, 4650 AA Steenbergen (door ambtenaar in te vullen) Datum registratie verhuizing BRP: AANGIFTE VAN: VESTIGING / Paraaf Ambtenaar : BINNENVERHUIZING : m/v*

Nadere informatie

OVEREENKOMST TOT PERIODIEKE SCHENKING (LIJFRENTESCHENKING) 1a Naam van de schenker Dhr / Mevr. 1b Naam van de begunstigde

OVEREENKOMST TOT PERIODIEKE SCHENKING (LIJFRENTESCHENKING) 1a Naam van de schenker Dhr / Mevr. 1b Naam van de begunstigde 1 BASISGEGEVENS 1a Naam van de schenker Dhr / Mevr 1b Naam van de begunstigde 1c Vast bedrag per jaar in euro Vast bedrag per jaar in letters 2 LOOPTIJD PERIODIEKE SCHENKING 2a Looptijd schenking (minimaal

Nadere informatie

Aan het begin van het interview zelf kan het goed zijn om te zeggen dat er geen goede of foute antwoorden zijn. Stel je open en uitnodigend op.

Aan het begin van het interview zelf kan het goed zijn om te zeggen dat er geen goede of foute antwoorden zijn. Stel je open en uitnodigend op. 1 Beste interviewer, Leuk dat je een iemand of aantal mensen in je omgeving wilt gaan interviewen. Om je een handvat te geven zetten we hieronder een paar dingen op een rijtje. Het format van het interview

Nadere informatie

Voorbeeld machtiging. 20 december 2011

Voorbeeld machtiging. 20 december 2011 Voorbeeld machtiging 20 december 2011 Eenmalige machtiging SEPA Euro-Incasso S PA incassant incassant :. Door ondertekening van dit formulier geeft u toestemming aan om een eenmalige incasso-opdracht

Nadere informatie

JAARVERSLAG 2016 EINDELIJK KOMT DE KERK WEER TOT LEVEN! PRIJS DE HEER!

JAARVERSLAG 2016 EINDELIJK KOMT DE KERK WEER TOT LEVEN! PRIJS DE HEER! EINDELIJK KOMT DE KERK WEER TOT LEVEN! PRIJS DE HEER! JAARVERSLAG 2016 www.delaatstereformatie.nl Stichting Reformatie.nu Smaragdstoep 10 9403 SE Assen info@delaastereformatie.nl accounting@delaastereformatie.nl

Nadere informatie

TOV! Ik ben de Heer, jullie God! Nieuwsbrief oktober. Geplande activiteiten. Belangrijke mededeling

TOV! Ik ben de Heer, jullie God! Nieuwsbrief oktober. Geplande activiteiten. Belangrijke mededeling Nieuwsbrief juni.docx Nieuwsbrief oktober TOV! Weerstraat 26, 4001LD Tiel, www.toveten.nl T: 0344-751223 info@toveten.nl Wanneer je de graanoogst binnenhaalt, oogst dan niet tot aan de rand van de akker

Nadere informatie

Deze handreiking is van:

Deze handreiking is van: 9 lessen over het volgen van Jezus Deze handreiking is van: Deze cursus is geschreven Beryl Voorhoeve en opgemaakt door Judith Maarsen. Ten behoeve van de kinderstudiegroepen voor de bovenbouw Gebruikte

Nadere informatie

TOV! Van wonder tot paasei. Nieuwsbrief februari. Geplande activiteiten. Belangrijke mededeling

TOV! Van wonder tot paasei. Nieuwsbrief februari. Geplande activiteiten. Belangrijke mededeling Nieuwsbrief juni.docx Nieuwsbrief februari TOV! Weerstraat 26, 4001LD Tiel, www.toveten.nl T: 0344-751223 info@toveten.nl.ik ben de levende, en Ik ben dood geweest en zie, Ik ben levend tot in alle eeuwigheid.

Nadere informatie

Laurens Liesbeth Jan Arnoud Arina

Laurens Liesbeth Jan Arnoud Arina Laurens Liesbeth Jan Arnoud Arina Dorothé Nieuwsbrief 1 - Jaap en Mieke de With - juli 2017 Beste familie, vrienden, bekenden en collega s, Wij zijn Jaap en Mieke de With-Roubos, 34 en 29 jaar en sinds

Nadere informatie

8 februari: GZB-debatavond over De bedreigde kerk met Gert-Jan Segers en imam Yassin Elforkani

8 februari: GZB-debatavond over De bedreigde kerk met Gert-Jan Segers en imam Yassin Elforkani 8 februari: GZB-debatavond over De bedreigde kerk met Gert-Jan Segers en imam Yassin Elforkani Op maandagavond 8 februari organiseert de GZB in de Bergkerk in Amersfoort een debatavond met als thema: De

Nadere informatie

OVEREENKOMST REALWORKS nietnvm-bog

OVEREENKOMST REALWORKS nietnvm-bog OVEREENKOMST REALWORKS nietnvm-bog Betreft : Overeenkomst: Realworks - niet-nvm BOG (Light) Offerte vervaldatum : 25-11-2015 Projectcode : S107613 Contactpersoon : De heer M.P. van Westrhenen menso@realworks.nl

Nadere informatie

Aanmeldingsformulier Sportclub Silvolde seizoen

Aanmeldingsformulier Sportclub Silvolde seizoen Aanmeldingsformulier Sportclub Silvolde seizoen 2018-2019 Hierbij meld ik mij aan als lid van Sportclub Silvolde, De contributie voor het seizoen 2018-2019 kunt u vinden op onze website: www.sportclubsilvolde.nl

Nadere informatie

Zending wereldwijd. Zendingswerk? Lekker belangrijk! Driebergen, november 2015

Zending wereldwijd. Zendingswerk? Lekker belangrijk! Driebergen, november 2015 Zendingswerk? Lekker belangrijk! Vindt u dat je het Evangelie ook kunt doorgeven door er te zijn voor mensen in nood? En vindt u dat wij van christenen uit een andere cultuur kunnen leren? Deze en andere

Nadere informatie

ALS: ongeneeslijk en progressief. Informatie over Amyotrofische Laterale Sclerose, het ALS Centrum en Stichting ALS Nederland. www.als.

ALS: ongeneeslijk en progressief. Informatie over Amyotrofische Laterale Sclerose, het ALS Centrum en Stichting ALS Nederland. www.als. ALS: ongeneeslijk en progressief Informatie over Amyotrofische Laterale Sclerose, het ALS Centrum en Stichting ALS Nederland www.als.nl Bij zo n 500 mensen wordt jaarlijks de diagnose ALS (Amyotrofische

Nadere informatie

PIONIER. Jezus is onze missie

PIONIER. Jezus is onze missie WWW.CAMAZENDING.NL PIONIER Jezus is onze missie Augustus 2019 JEZUS IS ONZE MISSIE De kerk hoort steeds dat ze veel te doen heeft in deze gebroken wereld: liefhebben, recht en gerechtigheid doen, omzien

Nadere informatie

Overeenkomst periodieke gift

Overeenkomst periodieke gift Exemplaar voor de schenker 1. Verklaring gift De ondergetekende (naam schenker) verklaart een gift* te doen aan Stichting Landschap Overijssel gevestigd te Dalfsen. De gift bestaat uit vaste en gelijkmatige

Nadere informatie

Overeenkomst Periodieke schenking

Overeenkomst Periodieke schenking Overeenkomst Periodieke schenking Exemplaar voor de schenker 1a Uw naam m/v 1b Naam van de begunstigde Wilde Ganzen 1c Vast bedrag per jaar in cijfers Vast bedrag per jaar in letters 2a Looptijd (minimaal

Nadere informatie

Aanmeldingsformulier schooljaar 2015/2016

Aanmeldingsformulier schooljaar 2015/2016 Aanmeldingsformulier schooljaar 2015/2016 Hoi! Geweldig dat jij je wilt aanmelden voor Kingdom Life College! Dit formulier kun je ingevuld terugsturen naar welkom@kingdomlifecollege.nl of via de post naar

Nadere informatie

Structuur van de leergemeenschap

Structuur van de leergemeenschap De leergemeenschap Verlangen Wij willen graag dat de leergemeenschap een veilige en uitdagende omgeving is voor teams van kerken, organisaties en groepen om te leren. Een plek waar openheid is voor God

Nadere informatie

Aanmeldingsformulier Lidmaatschap NijSAC

Aanmeldingsformulier Lidmaatschap NijSAC Aanmeldingsformulier Lidmaatschap NijSAC Voorwaarden voor het (buitengewoon) lidmaatschap zijn: Lidmaatschap Buitengewoon lidmaatschap Ingeschreven staan als (PhD) student aan de Radboud Universiteit Nijmegen

Nadere informatie

Aanvraag DAS Optimaal voor Verenigingen

Aanvraag DAS Optimaal voor Verenigingen Aanvraag DAS Optimaal voor Verenigingen Rechtsbijstandverzekering In te vullen door uw verzekeringsadviseur Naam kantoor:... Relatienummer:... Premie-incasso door: O verzekeringsadviseur O DAS Is een collectieve

Nadere informatie

Stichting Vrienden van Naarderheem

Stichting Vrienden van Naarderheem Stichting Vrienden van Naarderheem Stichting Vrienden van Naarderheem: Nauw betrokken bij ouderen met een zorgbehoefte Het welzijn van iedereen die in Naarderheem verblijft, revalideert en wordt behandeld

Nadere informatie

Gegevens ouder(s)/verzorgers:

Gegevens ouder(s)/verzorgers: Gegevens ouder(s)/verzorgers: Achternaam: Ouder/verzorger 1 Ouder/verzorger 2 Tevens de contractant Voorletters: m/v* m/v* Voornaam: Geboortedatum: Telefoon thuis: Telefoon werk: Telefoon mobiel: Werkgever:

Nadere informatie

P o s t b u s 6 5 3 8 4 0 A B H a r d e r w i j k T e l. 0 3 4 1 5 6 4 4 8 8 i n f o @ m a f. n l w w w. m a f. n l

P o s t b u s 6 5 3 8 4 0 A B H a r d e r w i j k T e l. 0 3 4 1 5 6 4 4 8 8 i n f o @ m a f. n l w w w. m a f. n l P o s t b u s 6 5 3 8 4 0 A B H a r d e r w i j k T e l. 0 3 4 1 5 6 4 4 8 8 i n f o @ m a f. n l w w w. m a f. n l KvK: Harderwijk: 41 23 11 29 www.maf.nl/baarssen Nieuwsbrief nr. 1 April 2013 BESTE

Nadere informatie

Sleuteldragerschap Schenkingsovereenkomst Periodieke gift in geld Exemplaar voor de schenker

Sleuteldragerschap Schenkingsovereenkomst Periodieke gift in geld Exemplaar voor de schenker Sleuteldragerschap Schenkingsovereenkomst Periodieke gift in geld Exemplaar voor de schenker Door ondertekening van deze schenkingsovereenkomst wordt u Sleuteldrager van de Universiteit Leiden. De ondergetekende

Nadere informatie

PIONIER. Hoop. voor. Indonesië

PIONIER. Hoop. voor. Indonesië WWW.CAMAZENDING.NL PIONIER Hoop voor Indonesië December 2018 HOOP VOOR INDONESIË Indonesië is de afgelopen maanden veel in het nieuws. Herhaalde aardbevingen troffen Lombok en Sulawesi. Het leidde tot

Nadere informatie

leven leren delen Learning Community

leven leren delen Learning Community leven leren delen Learning Community Het ultieme doel is vernieuwing van levens Pijn & passie Als we op een trainingsweekend van Navigators LEF rondkijken, zien we jeugdleiders uit allerlei kerken en organisaties

Nadere informatie

COLLECTE- ROOSTER 2019

COLLECTE- ROOSTER 2019 COLLECTE- ROOSTER 2019 COLLECTEROOSTER 2019 COLLECTEN 2019 Zending verbindt! Dat is het motto van de GZB. Niet zomaar een loze kreet. Maar samen met u voelen we ons verbonden met Gods wereldwijde kerk.

Nadere informatie

Overeenkomst periodieke gift in geld

Overeenkomst periodieke gift in geld Overeenkomst periodieke gift in geld Exemplaar voor de ontger 1 Verklaring gift 1a Naam de schenker m / v Naam de begunstigde Stichting De Hoop 1b De gift bestaat uit vaste en gelijkmatige periodieke uitkeringen

Nadere informatie

Waddinxveen Programma Activiteiten voor senioren en mantelzorgers

Waddinxveen Programma Activiteiten voor senioren en mantelzorgers Waddinxveen Programma 2019 Activiteiten voor senioren en mantelzorgers Palet Welzijn organiseert in de wintermaanden extra aactiviteiten voor senioren en mantelzorgers. De activiteiten worden gehouden

Nadere informatie

Postcode : Woonplaats. : nee / ja, bij (naam, voorletters)

Postcode : Woonplaats. : nee / ja, bij (naam, voorletters) Telefoon: 140167 Correspondentie adres: Postbus 6, 4650 AA Steenbergen (door ambtenaar in te vullen) Datum registratie verhuizing BRP: AANGIFTE VAN: VESTIGING / Paraaf Ambtenaar : BINNENVERHUIZING : m/v*

Nadere informatie

Aanvraagformulier voor subsidie gemeente Delfzijl

Aanvraagformulier voor subsidie gemeente Delfzijl Aanvraagformulier voor subsidie gemeente Delfzijl Dit formulier gebruikt u als u een subsidie wilt aanvragen bij de gemeente Delfzijl. Wat verwachten we van u? Ga eerst na of u in aanmerking komt voor

Nadere informatie

Handelingen 4: februari 2018 Vrijmoedig op het gebed

Handelingen 4: februari 2018 Vrijmoedig op het gebed Preek Gemeente van Christus, Twee weken geleden was het de week van gebed. In veel gemeenten en kerken is daar op aandacht aan besteed. Maar niet in onze gemeente. Terwijl dat jarenlang wel gebeurd is.

Nadere informatie

BASKETBALL VERENIGING THE MONKS MONNICKENDAM

BASKETBALL VERENIGING THE MONKS MONNICKENDAM BASKETBALL VERENIGING THE MONKS MONNICKENDAM Aanmeldingsformulier nieuwe leden opgericht in 1971 Ik meld mij aan als lid van basketbal vereniging The Monks, Personalia Voornaam: Achternaam: Geslacht: Man

Nadere informatie

TOV! Koningsdag. Nieuwsbrief april. Geplande activiteiten. Belangrijke mededeling

TOV! Koningsdag. Nieuwsbrief april. Geplande activiteiten. Belangrijke mededeling Nieuwsbrief juni.docx Nieuwsbrief april TOV! Weerstraat 26, 4001LD Tiel, www.toveten.nl T: 0344-751223 info@toveten.nl U bent voor eeuwig Koning. Door alle eeuwen heen zult U regeren. Psalm 145:13 Koningsdag.

Nadere informatie

Ouderverklaring CorDeo scholengroep

Ouderverklaring CorDeo scholengroep Ouderverklaring CorDeo scholengroep Bedenk toch hoe groot de liefde is die de Vader ons heeft geschonken! Wij worden kinderen van God genoemd, en dat zijn we ook. (1 Johannes 3:1) Wij, ouder(s) van...,

Nadere informatie

- Waddinxveen - Programma 2015. Activiteiten voor senioren

- Waddinxveen - Programma 2015. Activiteiten voor senioren - Waddinxveen - Programma 2015 Activiteiten voor senioren De komende zomerperiode organiseert Palet Welzijn extra activiteiten voor senioren vanaf 55 jaar. De activiteiten worden gehouden in het Anne Frank

Nadere informatie

Medicijnautomaat Naar het ziekenhuis? Lees eerst de informatie op

Medicijnautomaat Naar het ziekenhuis? Lees eerst de informatie op Medicijnautomaat Naar het ziekenhuis? Lees eerst de informatie op www.asz.nl/brmo. Inleiding Uw medicijnen ophalen tijdens én na sluitingstijd van de apotheek, ook in het weekeinde en zelfs s avonds, kortom

Nadere informatie

Aan alle jongeren in België

Aan alle jongeren in België Aan alle jongeren in België Beste jongeren, De paus roept regelmatig elke twee of drie jaar bisschoppen van de hele wereld bijeen, om samen na te denken over belangrijke thema s uit het leven van de Kerk

Nadere informatie

Overlijdensrisicoverzekering Formulier verzekeringnemer of begunstiging veranderen

Overlijdensrisicoverzekering Formulier verzekeringnemer of begunstiging veranderen Klantenservice 013 461 20 26 woonfonds.nl/verzekeringen Post woonfonds postbus 11 7300 AA Apeldoorn @woonfonds facebook.com/woonfonds Overlijdensrisicoverzekering Formulier verzekeringnemer of begunstiging

Nadere informatie

Abdul Fatah al-sisi 90% is moslim, 10% is christen

Abdul Fatah al-sisi 90% is moslim, 10% is christen Hoofdstad: Regeringsleider: Godsdienst: Taal: Caïro Abdul Fatah al-sisi 90% is moslim, 10% is christen Arabisch Egypte in de Bijbel Egypte wordt heel vaak genoemd in de Bijbel. Abraham en de zonen van

Nadere informatie

INFORMATIEBROCHURE PI VLAANDERS

INFORMATIEBROCHURE PI VLAANDERS INFORMATIEBROCHURE PI VLAANDERS Een praktische bijbelschool voor mensen * die hongeren naar een grotere passie en liefde voor Jezus * * die Goddelijke veranderingen willen zien in hun leven * * om zo levengevende

Nadere informatie

CLUBAANBOD EN TRAINING SAMEN HET GELOOF ONTDEKKEN EN VERDIEPEN

CLUBAANBOD EN TRAINING SAMEN HET GELOOF ONTDEKKEN EN VERDIEPEN CLUBAANBOD EN TRAINING SAMEN HET GELOOF ONTDEKKEN EN VERDIEPEN Bruisend Jeugdwerk De kerk als plek waar jongeren, gelovig of niet, graag naartoe gaan om God beter te leren kennen. Jeugdleiders die dichterbij

Nadere informatie

Ja, ik steun Open Doors!

Ja, ik steun Open Doors! Exemplaar voor de schenker 1. VERKLARING GIFT Ondergetekende (naam schenker) verklaart een gift te doen aan Stichting Open Doors. De gift bestaat uit vaste en gelijkmatige periodieke uitkeringen van (bedrag

Nadere informatie

Inschrijfformulier ZCN Alarmering voor Carrefour

Inschrijfformulier ZCN Alarmering voor Carrefour Zorgcentrale Noord Antwoordnummer 94109 9410 WB Beilen Telefoon: 088-9800953 E mail: pa@zcn.nl Banknummer : NL80 INGB 0667 9632 78 Uw gegevens Inschrijfformulier ZCN Alarmering voor Carrefour Naam:.. Dhr.

Nadere informatie

Harvest Global Network HANDLEIDING

Harvest Global Network HANDLEIDING Harvest Global Network HANDLEIDING Demonstreer Jezus! Houd een lijst bij en bid voor hen. Ga en los hun nood op. Neem ze mee in het discipelschap traject. 2 Inhoud Missie 3 Visie 4 Persoonlijke groei 5

Nadere informatie

Niet goed leesbaar? Lees online. Ina Bremmer - v.d. Brandhof bij Operatie Mobilisatie. Hallo allemaal,

Niet goed leesbaar? Lees online. Ina Bremmer - v.d. Brandhof bij Operatie Mobilisatie. Hallo allemaal, Ina Bremmer - v.d. Brandhof bij Operatie Mobilisatie Niet goed leesbaar? Lees online Hallo allemaal, Via deze mail wil ik jullie op de hoogte houden van het werk bij OM. Dat vind ik belangrijk omdat ik

Nadere informatie

Zending verbindt. D.V. zaterdag 16 maart: GZB-dag in Barneveld. Driebergen, februari 2019

Zending verbindt. D.V. zaterdag 16 maart: GZB-dag in Barneveld. Driebergen, februari 2019 D.V. zaterdag 16 maart: GZB-dag in Barneveld De GZB-dag trekt jaarlijks zo n 2.000 bezoekers om samen te luisteren naar inspirerende verhalen uit Gods wereldwijde kerk, om te zingen en te bidden, om te

Nadere informatie

Aanmeldingsformulier mindervalide ruiter. Naam en voorletters: Roepnaam: Adres: Postcode woonplaats: Geboortedatum: E-mail adres: Telefoon :

Aanmeldingsformulier mindervalide ruiter. Naam en voorletters: Roepnaam: Adres: Postcode woonplaats: Geboortedatum: E-mail adres: Telefoon : Gegevens toekomstig ruiter: Naam en voorletters: Roep Adres: Postcode woonplaats: Geboortedatum: Telefoon : Geslacht: Aanmelding betreft: man vrouw Rij-ervaring: ja nee Zo ja, hoelang: waar: jeugd (6-17

Nadere informatie

Aanvraagformulier Wisper Zakelijk

Aanvraagformulier Wisper Zakelijk Aanvraagformulier Wisper Zakelijk Tiel, Glasnet Tiel - geldig t/m 31 december 2015 WIZ013-01Enterprise Type aanvraag Aanvraag nieuwe aansluiting Aanvraag extra dienst(en) Gewenste leverdatum Uw referentie

Nadere informatie

Zending verbindt. De kerk groeit! Driebergen, juni 2019

Zending verbindt. De kerk groeit! Driebergen, juni 2019 De kerk groeit! Het Pinksterfeest is het begin van een wereldwijde groei van de kerk. In sommige perioden was deze groei onstuimig, in andere tijden ging het langzaam en leek de groei te stagneren. In

Nadere informatie

Ja, ik steun Open Doors!

Ja, ik steun Open Doors! Exemplaar voor de schenker 1. VERKLARING GIFT Ondergetekende (naam schenker) verklaart een gift te doen aan Stichting Open Doors. De gift bestaat uit vaste en gelijkmatige periodieke uitkeringen van (bedrag

Nadere informatie