De jarigen van 1 aug. tot en met 6 okt Onze speelplaats: niet meer naschools open als speelplek

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "De jarigen van 1 aug. tot en met 6 okt. 2014. Onze speelplaats: niet meer naschools open als speelplek"

Transcriptie

1 Stefanootje Basisschool Stefanus Panhuysstraat BZ Wijnandsrade Wijnandsrade, 12 januari 2011 stefanootje@bs-stefanus.nl t Stefanootje verschijnt om de 3 tot 5 weken, digitaal op onze website Het is een informatieblad van basisschool St. Stefanus te Wijnandsrade. De naam is denkend aan de naam van onze school ingegeven door de STEFANOTIS, de prachtige, kleine bloem van een uit Madagaskar afkomstige klimplant. JAARGANG 18, nummer 1 d.d. 9 september 2014 De jarigen van 1 aug. tot en met 6 okt Floor Mulkens Colin Driessens Janne Notten Mathijs Jutte Kim de Beijer Fââ Herveille Logan Bex Bart Thomassen Mika Wimmers Senne Claessen Luuk Bruls Jessy Bruls Rouell Pesch Julie Lagrouw Myrthe Marell Naomi de Jong Livy Bemelmans Lune Krewinkel Fabiënne Schuurman Joep Gerards Ella Steins Jeron Snijders Sem de Beijer Arianne Driessens Een leuke verjaardag gewenst! Onze speelplaats: niet meer naschools open als speelplek Het stond er zo mooi, bij het afsprakenbord over onze speelplaats: buiten de schooluren en in het weekend mogen kinderen die jonger zijn dan 13 jaar gebruik maken van de speelplaats. Jammer genoeg werd dat niet door oudere kinderen gelezen.

2 Afspraken over onze speelplaats (niet meer van toepassing) Omdat we onvoldoende controle op ongewenste gasten dreigen te krijgen, is het (boven-)schoolplein niet meer na school als speelplek open. Wie na school op het plein of schoolterrein komt, riskeert een boete.. We hebben de afgelopen weken veel overlast, rommel en schade aan daken, ruiten, containers, afrastering, poortjes. Daarom is met Gemeente en Politie afgesproken dat: NIEMAND OP HET PLEIN MAG (boven, onder, achter school) POLITIECONTROLE GEINTENSIVEERD WORDT ER VERBALISEREND WORDT OPGETREDEN TEGEN IEDER DIE OP HET SCHOOLTERREIN WORDT AANGETROFFEN DIRECTIE B.S. ST. STEFANUS. Veilig met de auto naar school en kindvriendelijk parkeren Bezorgdheid over de veiligheid van de kinderen is voor veel ouders de reden om hun kinderen (tot een jaar of 10) met de auto naar school te brengen. Het grootse deel van deze auto s moet vervolgens ook nog geparkeerd worden, liefst zo dicht mogelijk bij de school. Een merkwaardige tegenstelling. Aan de ene kant worden kinderen uit veiligheidsoverwegingen met de auto naar school gebracht waardoor, er aan de andere kant, bij de school voor de kinderen juist een gevaarlijke situatie ontstaat. Door een paar eenvoudige tips op te volgen kunnen we de situatie bij de school voor de kinderen veel veiliger maken. Tip 1 Voorkom ongewenste situaties bij de school en breng de kinderen lopend of fietsend. Tip 2 Zijn er te weinig parkeerplaatsen, parkeer dan op een andere plek en loop met uw kind(eren) het laatste stukje naar school. Tip 3 Laat uw kind altijd aan de kant van de stoep uitstappen, een geopend portier aan de straatkant kan een fietser raken. Tip 4

3 Houdt de ingang van het schoolplein vrij, zodat kinderen, die op de fiets naar school komen, vrij toegang hebben tot de ingang. Tip 5 Brengt u uw kind(eren) met uw fiets naar school, plaats uw fiets dan niet bij een ingang of op het schoolplein, er zijn genoeg plaatsen in de fietsenstalling, waar u uw fiets kunt parkeren. BUB (Bibliotheek Uitleen Basisschool) Met de bibliotheek zijn nieuwe afspraken gemaakt over het uitlenen in de schoolbieb: Iedere leerling krijgt een schoolpas met zijn/haar eigen naam. Deze pasjes blijven op school. De gewone bibliotheekpasjes zijn niet geldig in de schoolbieb. Op de schoolpas mogen twee boeken tegelijk worden geleend uit de bieb. Deze boeken mogen twee weken worden geleend. Als de schoolbieb in Wijnandsrade een boek niet in de collectie heeft, kan dit door de bibliotheekmedewerkers worden besteld als het in de collectie van Nuth, Hulsberg of Schimmert staat. BIBLIOTHEEKBEZOEK : week: A week: B uur Groep 3/4/5 Groep 6/7/ uur Groep 1/2 Groep 1/2 Datum: Week: Maandag 25 augustus 2014 A Maandag 01 september 2014 B Maandag 08 september 2014 A Maandag 15 september 2014 B Maandag 22 september 2014 A Maandag 29 september 2014 B Maandag 06 oktober 2014 A Maandag 13 oktober 2014 B Maandag 27 oktober 2014 A Maandag 03 november 2014 B Maandag 10 november 2014 A Maandag 17 november 2014 B Maandag 24 november 2014 A Maandag 01 december 2014 B Maandag 08 december 2014 A Maandag 15 december 2014 B Maandag 05 januari 2015 A Maandag 12 januari 2015 B Maandag 19 januari 2015 A Maandag 26 januari 2015 B Maandag 02 februari 2015 A Maandag 16 februari 2015 B Maandag 23 februari 2015 A Maandag 02 maart 2015 B Maandag 09 maart 2015 A Maandag 16 maart 2015 B Maandag 23 maart 2015 A Maandag 30 maart 2015 B Maandag 13 april 2015 A Maandag 20 april 2015 B

4 Maandag 11 mei 2015 A Maandag 18 mei 2015 B Maandag 08 juni 2015 A inleveren boeken Maandag 15 juni 2015 B inleveren boeken Informatie voor de ouders van de kinderen van groep 1/2. Elke maandag mag uw kind een prentenboek lenen uit de bibliotheek. Uw kind heeft een eigen pasje, en gaat onder schooltijd met zijn/haar groepje een prentenboek uitkiezen. Het pasje blijft op school. Dit boek gaat dan mee naar huis. Dit betekent dat uw kind, een boek meekrijgt en 14 dagen thuis mag houden. Na 14 dagen (of na 1 week) neemt uw kind het boek op maandag mee naar school en wordt het boek ingeleverd. Uw kind zoekt dan weer een nieuw boek uit en neemt dat boek weer mee naar huis. De boeken gaan in een plastic tas, die door de bibliotheek wordt aangeboden en voorzien is met de naam van Uw kind. Het is de bedoeling dat de boeken op deze manier ook weer terug naar school komen (in dezelfde plastic tas met naam). Wij wijzen U op een afspraak die gemaakt is tussen de bibliotheek en onze school: wanneer er sprake is van beschadiging of verlies van een boek worden de ouders en de school op de hoogte gesteld, de ouders zijn aansprakelijk. Voorlezen prikkelt de fantasie en stimuleert de taalontwikkeling van kinderen. Door de gesprekken die rondom prentenboeken op gang komen leren kinderen nieuwe woorden, krijgen kans om te vertellen over datgene wat ze zelf meemaken en doen ze kennis op over de wereld om hen heen. Voorlezen is goed voor kinderen! Informatie voor de ouders van de kinderen van groep 3 t/m 8. Een keer per twee weken mag Uw kind 2 boeken lenen uit de bibliotheek. De boeken mogen 2 weken geleend worden, verlengen kan niet. Als een leerling een boek nog niet uit heeft, kan het opnieuw worden uitgeleend. Dit betekent dat alle leerlingen met hun geleende boeken eens per twee weken in de BUB worden verwacht. Uw kind heeft een eigen pasje, en gaat onder schooltijd met zijn/haar groepje boeken uitkiezen. De kinderen van groep 3 t/m 8 mogen ook boeken mee naar huis nemen. Let wel op: de boeken worden in een plastic zak mee naar huis genomen en ze komen op dezelfde manier ook weer terug naar school. Dit i.v.m. beschadigingen of zoekraken van de boeken. Wij wijzen U op een afspraak die gemaakt is tussen de bibliotheek en onze school : wanneer er sprake is van beschadiging of verlies van een boek worden de ouders en de school op de hoogte gesteld, de ouders zijn aansprakelijk. Wij hopen dat uw kind veel gebruik maakt van deze mogelijkheid om boeken te lenen. Stimulans van thuis is dan ook welkom. Op school promoten wij in ieder geval het lezen van boeken, omdat lezen goed is voor de taalontwikkeling. Wij wensen iedereen veel leesplezier toe, Werkgroep B.U.B.

5 Kinderboekenweek 2014 Feest op 4 en 11 okt. In de bibliotheek Feest is het thema van deze 60 e Kinderboekenweek en dat vieren we met alle kinderen in de bibliotheek! De spetterende playbackshow, een voorstelling voor kinderen van 4-8 jaar: Kinderen die van zingen en dansen houden zijn bij deze voorstelling aan het juiste adres. Leo is de presentator van De Spetterende Playbackshow. Deze show zit vol met artiesten die allemaal willen optreden. Leo doet zijn best alles goed te laten verlopen, maar een vlekkeloze show wordt het niet. Gelukkig komen er wel veel bekende kinderliedjes voorbij in deze muzikale show. Uiteraard mogen alle kinderen lekker meezingen en dansen. En, niet onbelangrijk, het publiek bepaalt aan het einde van de show wie de winnaar van De Spetterende Playbackshow is geworden. Spel: Waar: Wanneer: Deelname: Theater Fantast Openbare Bibliotheek Nuth zaterdag 4 oktober, uur gratis! Wel graag z.s.m. aanmelden via contact@bibliotheeknuth.nl of in één van onze bibliotheken Op zaterdag 11 oktober brengen de schrijfsters Li Lefébure en Esther Walraven van tot uur een bezoek aan de bibliotheek. Zij lezen voor uit hun nieuwe boek en jullie hebben de primeur! We beginnen om uur met Draakje Donatius en de vergeten verjaardag : Draakje Donatius wordt wakker met jubels in zijn buik. Hij is jarig! Het wordt een geweldig feestje, met taart en slingers. Maar zijn vrienden ontbreken nog Een grappig en vrolijk verhaal over een jarig draakje en zijn vriendjes. Draakje Donatius en de vergeten verjaardag wordt voorgelezen door Li Lefébure, daarna speelt ze met jullie het drakenspel! Vanaf 4 jaar. Om uur leest Esther Walraven op interactieve wijze een aantal fragmenten voor uit Het magische wereldfeestenboek. Daarna spelen zij samen met de kinderen de magische wereldfeestenquiz: Weet jij wat er gevierd wordt tijdens Keti Koti? Ken je het verhaal achter het Drakenbotenfeest? En waarom laten mensen tijdens Divali lichtjes drijven op het water? Doe mee aan de magische wereldfeestenquiz en je weet het allemaal! Vanaf 9 jaar. Na het voorlezen, het spel en de quiz, is er gelegenheid boeken te laten signeren door Li en Esther. Samen met de kinderen maken zij er een bijzonder feestje van! Het magische wereldfeestenboek is het spannende verhaal over twee jongens die letterlijk in een boek worden gezogen, om vervolgens een reis langs allerlei bekende en minder bekende feesten te maken: Als Olivier zijn vriend Zeger kwijt is in de bibliotheek blijkt deze op onderzoek te zijn uitgegaan op de afdeling waar voorbereidingen getroffen worden voor de Kinderboekenweek. Vol trots laat hij zijn vondst aan Olivier zien: een gouden boek met de titel Wereldfeesten! Net als Olivier en Zeger het boek willen openslaan, komt er iemand aan. Snel vluchten ze met het boek in een voorraadkast en slaan alsnog het boek open. Dan gebeurt er iets spannends Ze verdwijnen in het boek en komen terecht in Amerika waar op dat moment Halloween gevierd wordt. Ze beleven daar een spannend avontuur,

6 waarna ze weer terugkomen in de bibliotheek. Voor Olivier stopt het avontuur hier. Althans dat denkt hij Thema thuis Gedurende de komende 4 weken werken we hierover. Er komen allerlei dingen aan bod, zoals bv.: Bij mij thuis- ieder een eigen huis- waar hou ik van- dagritme- familie- naar bedmijn kamer- naar school- vriendjes- lievelingsboek en nog veel meer. Juf Ans, juf Caroline en juf Melanie De Gouden Weken Enkele foto s gemaakt tijdens de wandeling van groep 1/2 van de Gouden Weken. Maandag 1 en dinsdag 2 september was er een leuke fotospeurtocht rondom Wijnandsrade in het kader van de Gouden Weken. Onderweg hebben de kinderen een spannend kei-gooi-spel kunnen doen. Deze wandeling was georganiseerd door meneer Lou Houben van het IVN. Ook ging er een groep kinderen naar het kasteel en de kerk. Hier kregen ze een rondleiding van meneer Dabekausen en meneer Jetten (Vrienden van Wijnandsrade). De kinderen konden ontdekken

7 welke stenen en keien er te zien waren rondom het kasteel en de kerk. Na afloop was er op school ranja en cake klaargezet door mensen van de Oudervereniging. Het waren kei-leuke dagen. Fijn dat er zoveel hulp was. Agenda Dinsdag 30 sept.: studiedag team: alle kinderen vrij Woensdag 1 okt: start Kinderboekenweek Dinsdag 7 okt: Stefanootje nr. 2 (inleveren tot maandag 6 oktober) BERICHTEN VOOR HET VOLGENDE STEFANOOTJE: STUREN NAAR: stefanootje@bs-stefanus.nl UITERLIJK BINNEN OP 6 okt vóór uur: verschijnt 8 okt. op onze site

De jarigen van 1 augustus tot en met 10 september. Allemaal van harte gefeliciteerd. We wensen jullie een leuke dag!

De jarigen van 1 augustus tot en met 10 september. Allemaal van harte gefeliciteerd. We wensen jullie een leuke dag! Stefanootje asisschool Stefanus Panhuysstraat 3 6363 Z Wijnandsrade 045-5650074 Wijnandsrade, 12 januari 2011 stefanootje@bs-stefanus.nl www.bs-stefanus.nl t Stefanootje verschijnt om de 2 tot 4 weken,

Nadere informatie

De jarigen van 18 november tot en met 16 december. Parkeren in de buurt van onze school

De jarigen van 18 november tot en met 16 december. Parkeren in de buurt van onze school Stefanootje Basisschool Stefanus Panhuysstraat 3 6363 BZ Wijnandsrade 045-5650074 Wijnandsrade, 12 januari 2011 stefanootje@bs-stefanus.nl www.bs-stefanus.nl t Stefanootje verschijnt om de 3 tot 5 weken,

Nadere informatie

Verkeerscommissie. Fietscontrole 9-11, 75% van de fietsen is goedgekeurd.

Verkeerscommissie. Fietscontrole 9-11, 75% van de fietsen is goedgekeurd. Verkeerscommissie Fietscontrole 9-11, 75% van de fietsen is goedgekeurd. Handleiding Fietscontrole Algemeen: 1. Het stuur zit goed vast 2. De bel is goed te horen 3. De handvatten zitten goed vast aan

Nadere informatie

Schooljaar 2015-2016 Telefoon: 040-2016092. 26 februari Weeksluiting groep 3a en 7a

Schooljaar 2015-2016 Telefoon: 040-2016092. 26 februari Weeksluiting groep 3a en 7a t Letterken Mededelingenblad van OBS t Smelleken Emmalaan 5, 5554 JM Valkenswaard Schooljaar 2015-2016 Telefoon: 040-2016092 Uitgave: 2 februari 2016 info@obstsmelleken.nl www.obstsmelleken.nl Belangrijke

Nadere informatie

Jaargang 21, Maand: juli INFO

Jaargang 21, Maand: juli INFO Jaargang 21, Maand: juli Basisschool De Schare INFO De laatste maandinfo van schooljaar 2014-2015. De maand juli staat voor de deur en ook de start van de zomervakantie. Omdat de laatste schooldag op 17

Nadere informatie

Adres Jacob Catsstraat 1, 8023 AE Zwolle Telefoon 038-4533767 NIEUWSBRIEF. 17 september 2014

Adres Jacob Catsstraat 1, 8023 AE Zwolle Telefoon 038-4533767 NIEUWSBRIEF. 17 september 2014 Adres Jacob Catsstraat 1, 8023 AE Zwolle Telefoon 038-4533767 NIEUWSBRIEF 17 september 2014 Agenda September 22 t/m 26 Feestweek Emma in beweging! Emmaschool 85 jaar! 22-09 Aftrap van de feestweek Lerarentoneel

Nadere informatie

De jarigen van 19 november tot en met 17 december. Hier een berichtje van de groepen 1 en 2

De jarigen van 19 november tot en met 17 december. Hier een berichtje van de groepen 1 en 2 Stefanootje Basisschool Stefanus Panhuysstraat 3 6363 BZ Wijnandsrade 045-5650074 Wijnandsrade, 12 januari 2011 stefanootje@bs-stefanus.nl www.bs-stefanus.nl t Stefanootje verschijnt om de 2 tot 4 weken,

Nadere informatie

Informatieblad van openbare basisschool De Wissel - vrijdag 6 februari 2014

Informatieblad van openbare basisschool De Wissel - vrijdag 6 februari 2014 Informatieblad van openbare basisschool De Wissel - vrijdag 6 februari 2014 De Hoop 3 1911 KX Uitgeest 0251-880707 info@dewisseluitgeest.nl www.dewisseluitgeest.nl Agenda 10 februari Wisselmiddag techniek

Nadere informatie

De jarigen van 16 december tot en met 27 januari. Kerstviering vrijdag 20 december

De jarigen van 16 december tot en met 27 januari. Kerstviering vrijdag 20 december Stefanootje Basisschool Stefanus Panhuysstraat 3 6363 BZ Wijnandsrade 045-5650074 Wijnandsrade, 12 januari 2011 stefanootje@bs-stefanus.nl www.bs-stefanus.nl t Stefanootje verschijnt om de 3 tot 5 weken,

Nadere informatie

Lopend Vuurtje Nieuwsbrief Januari 2016

Lopend Vuurtje Nieuwsbrief Januari 2016 We wensen iedereen 365 dagen om te dromen te gaan en te komen te ontvangen en te geven en tussenin: gelukkig en gezond te leven! Januari 4: Weer naar school Luizencontrole 11: Start Cito afname 14: Studiedag;

Nadere informatie

ALGEMEEN NIEUWS: HERHAALD NIEUWS: NIEUWS VANUIT DE GROEPEN:

ALGEMEEN NIEUWS: HERHAALD NIEUWS: NIEUWS VANUIT DE GROEPEN: Periode zaterdag 11 januari t/m vrijdag 17 januari 2013 34 e jaargang nr. 16 ALGEMEEN NIEUWS: Musicalgroep EigenWijs volop in voorbereiding musicalproductie: Houd jij ook zo van zingen, dansen en acteren?

Nadere informatie

Anne-Sophie en Jordy Lohuis zijn in maart 4 jaar geworden. Wij heten ze van harte welkom op onze school en wensen ze een heel plezierige schooltijd!

Anne-Sophie en Jordy Lohuis zijn in maart 4 jaar geworden. Wij heten ze van harte welkom op onze school en wensen ze een heel plezierige schooltijd! Nieuwsbrief april Welkom Anne-Sophie en Jordy Lohuis zijn in maart 4 jaar geworden. Wij heten ze van harte welkom op onze school en wensen ze een heel plezierige schooltijd! Nieuws uit de groepen Groep

Nadere informatie

Nieuws uit groep 1/ 2 d.

Nieuws uit groep 1/ 2 d. Nieuws uit groep 1/ 2 d. Dit schooljaar begonnen we met 15 oudste kleuters en 9 jongste kleuters. In september kwamen Jake en Indy erbij. Ons eerste thema van schatkist was Erop uit: het verhaal van Kleine

Nadere informatie

Uitvinders. max 70 kinderen per voorstelling. Beschikbaarheid: vanaf september 2015. boekingen@willemijndeweerd.nl

Uitvinders. max 70 kinderen per voorstelling. Beschikbaarheid: vanaf september 2015. boekingen@willemijndeweerd.nl Uitvinders Uitvinders is een voorstelling die gaat over ontdekken en het doen van proeven. Tijdens de voorstelling komt Willemijn erachter dat ze al haar instrumenten is vergeten. En Marieke had nou net

Nadere informatie

WEEKBRIEF 15 JANUARI 2016 / NUMMER 22. audit op school. studiedag team, kinderen hebben een vrije dag extra

WEEKBRIEF 15 JANUARI 2016 / NUMMER 22. audit op school. studiedag team, kinderen hebben een vrije dag extra WEEKBRIEF 15 JANUARI 2016 / NUMMER 22 Aan de ouders/verzorgers van onze leerlingen, Afgelopen dinsdag was er directieberaad van JongLeren. Daar is de strategische beleidsagenda vastgesteld. De uitgangspunten

Nadere informatie

Matteüs 25:1-13 - Gezinsdienst: Wachten duurt lang!

Matteüs 25:1-13 - Gezinsdienst: Wachten duurt lang! Matteüs 25:1-13 - Gezinsdienst: Wachten duurt lang! Liturgie Zingen: -Opwekking 654 Dank U voor deze nieuwe dag -Zoek eerst het Koninkrijk van God -Weet je waar het hemels koninkrijk op lijkt (Elly en

Nadere informatie

donderdag 22 januari: 14.30 uur: teamvergadering vrijdag 23 januari: groep 3-4: Heemkundegebouw

donderdag 22 januari: 14.30 uur: teamvergadering vrijdag 23 januari: groep 3-4: Heemkundegebouw B a s i s s c h o o l D e R e g e n b o o g 1 6 j a n u a r i 2 0 1 5 B a s i s s c h o o l d e r R e g e n b o o g 1 5 m e i 2 0 1 1 IN DIT NUMMER: KALENDER 1 NIEUWS VAN DE DIRECTIE 1 2 KALENDER Maandag

Nadere informatie

Lollystokjes of een prop Maak geen rommel, ruim het op. Appelschillen, lege zakken Doe het in de AFVALBAKKEN!

Lollystokjes of een prop Maak geen rommel, ruim het op. Appelschillen, lege zakken Doe het in de AFVALBAKKEN! Overzicht activiteiten komende tijd: Nieuwsbrief 3 21 september 2012 Datum Activiteit Groep September Wo. 26-09 Dag van de Talen 1-8 Do. 27-09 Studiedag; alle kinderen vrij 1-8 Oktober Di 2-10 Ouderavond

Nadere informatie

Jaargang 25 Nr. 3. Vrije dagen. Bijzondere activiteiten. Avondbijeenkomsten

Jaargang 25 Nr. 3. Vrije dagen. Bijzondere activiteiten. Avondbijeenkomsten Jaargang 25 Nr. 3 Vrije dagen 17 okt. Groep 1-2-3 vrij 20-24 okt. Alle kinderen herfstvakantie Bijzondere activiteiten 14 okt. Kamp groep 1-2-3 15 okt. Kamp groep 1 t/m 8 16 okt. Kamp groep 4 t/m 8 17

Nadere informatie

November 2015. Welkom op onze school. Nieuwe leerlingen in de maand november zijn: Lisa Vahlkamp Krijn Zweers

November 2015. Welkom op onze school. Nieuwe leerlingen in de maand november zijn: Lisa Vahlkamp Krijn Zweers November 2015 Welkom op onze school. Nieuwe leerlingen in de maand november zijn: Lisa Vahlkamp Krijn Zweers We wensen jullie allebei een fijne tijd op onze school. Afsluiting Kinderboekenweek Op vrijdag

Nadere informatie

Ichthusnieuws jaargang 02 nummer 13 27-05-2015

Ichthusnieuws jaargang 02 nummer 13 27-05-2015 Ichthusnieuws jaargang 02 nummer 13 27-05-2015 Agenda van de maand april/mei: - 29 mei Sportdag - 5 juni Fietsexamen groepen 8-5 juni Wiedijktuinles groep 4A - 8 juni Studiedag, kinderen vrij - 17 juni

Nadere informatie

Nieuwsbrief 2014-2015-03 26-09-2014

Nieuwsbrief 2014-2015-03 26-09-2014 Nieuwsbrief 2014-2015-03 26-09-2014 Beste ouders/verzorgers, Vandaag ontvangt u de 3 e nieuwsbrief van dit schooljaar. Hij volgt erg snel op de tweede nieuwsbrief. Dat doe ik om even digiduif te testen

Nadere informatie

Het Lebuïnusblad. Foto s op www.lebuinus.nl Op de site van school zijn foto s toegevoegd van de tentoonstelling over de Kinderboekenweek.

Het Lebuïnusblad. Foto s op www.lebuinus.nl Op de site van school zijn foto s toegevoegd van de tentoonstelling over de Kinderboekenweek. Positief Bezig zijn op School Het Lebuïnusblad Goed gedrag kun je leren. In de week na de herfstvakantie gaan we de volgende regel oefenen op school: Op tijd komen is goed, want samen starten moet Tip

Nadere informatie

Informatieblad Schooljaar 2014-2015

Informatieblad Schooljaar 2014-2015 Informatieblad Schooljaar 2014-2015 Week 26, maandag 22 juni, nr.38 Opening kindcentrum Berglaren! Per 1 augustus 2015 zijn wij officieel een kindcentrum. Dit betekent dat de Berglarenschool een intensieve

Nadere informatie

16 Vergadering Ouderraad; 2 17 3 18 4 Dierendag; 19 welbevindengesprekken; 5 Juf Linda jarig; Mad Science naschoolse activiteit;

16 Vergadering Ouderraad; 2 17 3 18 4 Dierendag; 19 welbevindengesprekken; 5 Juf Linda jarig; Mad Science naschoolse activiteit; Maandkalender oktober 2015 1 Teamvergadering; 16 Vergadering Ouderraad; 2 17 3 18 4 Dierendag; 19 welbevindengesprekken; 5 Juf Linda jarig; Mad Science naschoolse activiteit; 20 welbevindengesprekken;

Nadere informatie

Nieuwsbrief augustus 2018

Nieuwsbrief augustus 2018 Nieuwsbrief augustus 2018 Beste ouders/verzorgers, De eerste schoolweek van 2018-2019 zit er weer op. We zijn goed gestart in de groepen met een toost op het nieuwe schooljaar en we hebben er heel veel

Nadere informatie

Nieuwsbrief 26-06-2014

Nieuwsbrief 26-06-2014 Nieuwsbrief 26-06-2014 Beste ouders/verzorgers, Dit is de laatste schoolkrant van het schooljaar 2013-2014. Namens bestuur, team en directie van basisschool de Meent alvast een fijne vakantie gewenst!

Nadere informatie

Korenpraatjes. Jaargang 19 No.28.

Korenpraatjes. Jaargang 19 No.28. Korenpraatjes Jaargang 19 No.28. 4 december 2014 www.qliqprimair.nl BS De Korenaar 1. Vanuit de directie 2. Informatie uit de groepen 3. Vanuit de OC 4. Vanuit de MR 5. Verslag vanuit de klassen 6. Kalender

Nadere informatie

Heemkundevereniging Vrienden van Wijnandsrade

Heemkundevereniging Vrienden van Wijnandsrade Heemkundevereniging Vrienden van Wijnandsrade Trofee van pater van der Zee 2017 Kruisen en kapellen Het jaar 2017 is het jaar van de Limburgse kruisen en kapellen. Groep 8 van de Stefanusschool kreeg een

Nadere informatie

De jarigen van 27 januari tot en met 24 februari. Aanmelden nieuwe leerlingen woensdag 26 februari Basisschool Sint Stefanus Wijnandsrade.

De jarigen van 27 januari tot en met 24 februari. Aanmelden nieuwe leerlingen woensdag 26 februari Basisschool Sint Stefanus Wijnandsrade. Stefanootje Basisschool Stefanus Panhuysstraat 3 6363 BZ Wijnandsrade 045-5650074 Wijnandsrade, 12 januari 2011 stefanootje@bs-stefanus.nl www.bs-stefanus.nl t Stefanootje verschijnt om de 3 tot 5 weken,

Nadere informatie

De jarigen van 31 maart tot en met 20 april 2015. Paasontbijt. Waterpokken

De jarigen van 31 maart tot en met 20 april 2015. Paasontbijt. Waterpokken Stefanootje Basisschool Stefanus Panhuysstraat 3 6363 BZ Wijnandsrade 045-5650074 Wijnandsrade, stefanootje@bs-stefanus.nl 12 januari 2011 www.bs-stefanus.nl t Stefanootje verschijnt om de 3 tot 5 weken,

Nadere informatie

T KLEPPERTJE BASISSCHOOL DE ZEVENSPRONG. Nummer 9 jaargang 16 verschijnt iedere twee schoolweken op de website www.zevensprong.nl pag.

T KLEPPERTJE BASISSCHOOL DE ZEVENSPRONG. Nummer 9 jaargang 16 verschijnt iedere twee schoolweken op de website www.zevensprong.nl pag. T KLEPPERTJE BASISSCHOOL DE ZEVENSPRONG Nummer 9 jaargang 16 verschijnt iedere twee schoolweken op de website www.zevensprong.nl pag. 1 t/m 7 Directiepraatje: Beste ouders, verzorgers, Studiemiddag: Vorige

Nadere informatie

t Wiekendje www.dewieken.com Agenda:

t Wiekendje www.dewieken.com Agenda: t Wiekendje www.dewieken.com Agenda: Donderdag 8 oktober: Vrijdag 9 oktober: Maandag 12 oktober: Dinsdag 13 oktober: Dinsdag 13 oktober: Woensdag 14 oktober Donderdag 15 oktober: studiedag. Alle kinderen

Nadere informatie

Datum: 21 augustus 2015 Nummer: 17e jaargang, nummer 1

Datum: 21 augustus 2015 Nummer: 17e jaargang, nummer 1 Datum: 21 augustus 2015 Nummer: 17e jaargang, nummer 1 Beste ouders/verzorgers, Weer vroeg opstaan en naar school gaan, dat is in het begin vaak weer even wennen, zowel voor de kinderen, de ouders als

Nadere informatie

Kijk ook op onze website www.lorentzschool.nl. Nr. 1 / 4 september 2015. Lorentz Nieuwsbrief

Kijk ook op onze website www.lorentzschool.nl. Nr. 1 / 4 september 2015. Lorentz Nieuwsbrief Kijk ook op onze website www.lorentzschool.nl Nr. 1 / 4 september 2015 Lorentz Nieuwsbrief De Nieuwsbrief verschijnt tweewekelijks en is een informatiebulletin van school aan ouders. Agenda - Agenda -

Nadere informatie

KlimtorenNieuws. Terugblik kermis. Nr. 03 23-09-2015

KlimtorenNieuws. Terugblik kermis. Nr. 03 23-09-2015 KlimtorenNieuws basisschool de Klimtoren Kerkstraat 87 6996 AG Drempt 0313 473004 info@deklimtorendrempt.nl www.deklimtorendrempt.nl Nr. 03 23-09-2015 Terugblik kermis Terugblik kermis Schoolfotgraaf Hoofdluis

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF. St. Aloysiusschool

NIEUWSBRIEF. St. Aloysiusschool St. Aloysiusschool Boskamp 19 8121CW Olst Tel: 0570-561564 E-mail: aloysius@mijnplein.nl LEEF LEER LACH NIEUWSBRIEF Januari 2016 Sinterklaas opent de Bieb op school en leent het eerste boek op de St. Aloysiusschool.

Nadere informatie

2master. express WELKOM BIJ ONS MUSEUM VAN BRILJANTE UITVINDINGEN!! Kalender: Verjaardag:

2master. express WELKOM BIJ ONS MUSEUM VAN BRILJANTE UITVINDINGEN!! Kalender: Verjaardag: Kalender: Tot 18 oktober Kinderboekweek 12 t/m 16 oktober Coachgesprekken 16 oktober afsluiting Kinderboekenweek musical groep 5/6 19 t/m 23 oktober herfstvakantie 30 oktober Nieuwsbrief 5 30 oktober speelgoedmid.

Nadere informatie

KlimtorenNieuws. Bibliotheek op school

KlimtorenNieuws. Bibliotheek op school KlimtorenNieuws basisschool de Klimtoren Kerkstraat 87 6996 AG Drempt 0313 473004 info@deklimtorendrempt.nl www.deklimtorendrempt.nl Nr. 11 02-02-2015 Bibliotheek op school Bibliotheek op school Voortgangsgesprekken

Nadere informatie

Nieuwsbrief De Doornick schooljaar 2015-2016 1

Nieuwsbrief De Doornick schooljaar 2015-2016 1 De Doornick katholieke basisschool Blauwe Hoek 40 6686 AE Doornenburg Tel. :0481-421208 Fax :0481-431067 E-mail :doornick@delinge.nl Website :www.dedoornick.nl Nieuwsbrief De Doornick nummer 1, 11 september

Nadere informatie

Daar leer je! Informatie groep ½ Schooljaar

Daar leer je! Informatie groep ½ Schooljaar Informatie groep ½ Schooljaar 2017-2018 Even voorstellen Hallo, ik ben Joyce van den Berg Ik werk op maandag en dinsdag in groep ½. Hallo, ik ben Elise Stap Ik werk op woensdag t/m vrijdag in groep ½.

Nadere informatie

Het Knoopje. Basisschool De Touwbaan. Nieuws vanuit de directie. Inhoud. 19 maart 2015

Het Knoopje. Basisschool De Touwbaan. Nieuws vanuit de directie. Inhoud. 19 maart 2015 Basisschool De Touwbaan Touwbaan 16 4901GG Oosterhout (NB) Tel.:0162-453706 www.kbsdetouwbaan.nl info@kbsdetouwbaan.nl 19 maart 2015 Het Knoopje Jaargang 9, nummer 12 Nieuws vanuit de directie Inhoud 1

Nadere informatie

Aanvang : 19.00 uur - 21.00 uur. Natuurlijk zijn er weer vele leuke prijzen te winnen!!! Jij komt toch ook?

Aanvang : 19.00 uur - 21.00 uur. Natuurlijk zijn er weer vele leuke prijzen te winnen!!! Jij komt toch ook? Clubgebouw De Veldschoppe Gebr. Ketteringstraat 15 7131NM Lichtenvoorde Tel: 06 13572083 Info bulletin januari t/m april 2013 Op vrijdagavond 11 januari is er in de Veldschoppe voor alle kinderen van groep

Nadere informatie

Roostervrij Aanstaande vrijdag hebben de groepen 1 tot en met 4 een roostervrije dag. We wensen jullie een fijn lang weekend toe.

Roostervrij Aanstaande vrijdag hebben de groepen 1 tot en met 4 een roostervrije dag. We wensen jullie een fijn lang weekend toe. Jaargang 5 nr 11 11 november 2014 Eilenbergstraat 258 5011 EC Tilburg 013-4551292 info@stelaertshoeve.nl www.stelaertshoeve.nl Nieuwsbrief voor ouders van basisschool Stelaertshoeve in MFA De Symfonie.

Nadere informatie

01-06-2015. Schoolbrief 18. Sint Bonifatiusschool

01-06-2015. Schoolbrief 18. Sint Bonifatiusschool 01-06-2015 Schoolbrief 18 Sint Bonifatiusschool Schooljaar 2015-2016 Beste ouders, Informatieavond voor ouders over de visie en missie van de Sint Bonifatiusschool Afgelopen maanden hebben we ons als team

Nadere informatie

Nieuwsbrief Op Weg. April 2015

Nieuwsbrief Op Weg. April 2015 Nieuwsbrief Op Weg April 2015 Logo: Met trots hebben wij vandaag aan onze leerlingen ons nieuwe logo gepresenteerd. Nee, het is echt geen 1 april grap. Ons nieuwe logo is de moderne uitvoering van het

Nadere informatie

Activiteitenboekje. Brede School Kei 13 Brede School Kei 13 Wezenland 582 7415 JM Deventer 0570 625031. september december 2014

Activiteitenboekje. Brede School Kei 13 Brede School Kei 13 Wezenland 582 7415 JM Deventer 0570 625031. september december 2014 Opgaveformulier Alle gegevens invullen en inleveren bij Marjan Bouwman of de juf of meester. Of zoals aangegeven via de mail. U krijgt bericht als uw kind geplaatst is. Ja, ik geef mijn kind op voor deze

Nadere informatie

Informatieavonden Tijdens deze avond wordt u door de leerkrachten geïnformeerd over het lesprogramma en activiteiten voor het komende schooljaar.

Informatieavonden Tijdens deze avond wordt u door de leerkrachten geïnformeerd over het lesprogramma en activiteiten voor het komende schooljaar. Website : www.hietweide.nl e-mail : nieuwsbrief@hietweide.nl Agenda 14 september inloopspreekuur GGD/CJZ 14 september informatieavond groep 8 15 september informatieavond groep 1 t/m 7 21 september t/m

Nadere informatie

ASJEMENOU. Foto s. Kinderboekenweek

ASJEMENOU. Foto s. Kinderboekenweek ASJEMENOU Foto s U kunt foto s van de opening van de Kinderboekenweek, het voorlezen door groep 8 bij de kleuters en de 1e opa en oma middag, vinden op onze website in het album Kinderboekenweek. Kinderboekenweek

Nadere informatie

Schooljaar 2014-2015 Nummer3, 2 oktober 2015

Schooljaar 2014-2015 Nummer3, 2 oktober 2015 Schooljaar 2014-2015 Nummer3, 2 oktober 2015 Kalender: 4 okt Regenboogdienst in NH-kerk, 10.00-11.00 uur 5 okt Dag van de Leerkracht 6 okt Verjaardag juf Karin 7 okt Verjaardag juf Samira 7 okt Start Kinderboekenweek,

Nadere informatie

Belangrijke data. 17 december 2015. 21 december t/m 3 januari Kerstvakantie

Belangrijke data. 17 december 2015. 21 december t/m 3 januari Kerstvakantie 17 december 2015 Beste ouder(s), verzorgers(s) en kinderen, Dit is het vierde Fellenoortje van dit schooljaar en jullie vinden hier informatie over zaken die met Spil Fellenoord te maken hebben. Belangrijke

Nadere informatie

Kalender februari en maart. Vrijdag 12 februari Studiedag (alle kinderen zijn deze dag vrij)

Kalender februari en maart. Vrijdag 12 februari Studiedag (alle kinderen zijn deze dag vrij) obs De Phoenix Week 6-2016 Beste ouder(s)/verzorger(s), De toetsweken zijn achter de rug en morgen zullen we met het gehele team de opbrengsten analyseren. Volgende week krijgen alle kinderen op vrijdag

Nadere informatie

Deze nieuwsbrief is met medewerking van groep 1/2A NIEUWS. Beste ouders

Deze nieuwsbrief is met medewerking van groep 1/2A NIEUWS. Beste ouders N I E U W S B R I E F Graafseweg 52, 5213 AL s-hertogenbosch Jaargang 16, nummer 3, 10 oktober 2014 NIEUWS Beste ouders De herfstvakantie is in zicht. De zon heeft ons de afgelopen weken aangenaam verrast,

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF. Agenda. Dag Sinterklaasje. .Welkom Kerst! Basisschool Sint Liborius. December. Nieuwsbrief 5 4 december 2015. 4 december (middag vrij!

NIEUWSBRIEF. Agenda. Dag Sinterklaasje. .Welkom Kerst! Basisschool Sint Liborius. December. Nieuwsbrief 5 4 december 2015. 4 december (middag vrij! NIEUWSBRIEF Agenda Basisschool Sint Liborius December 4 december (middag vrij!) Sinterklaasviering 7 december 19.30 uur Werkgroep Andere Tijden 9 december 19.30 uur VO Voorlichtingsavond groep 8 11 december

Nadere informatie

Lopend Vuurtje Nieuwsbrief Juli 2017

Lopend Vuurtje Nieuwsbrief Juli 2017 Zomerfeest Op vrijdag 14 juli zal er een groot zomerfeest zijn van 15.45 tot 17.15 uur. Dit feest wordt samen met De Jagersplas, TintelTuin en Babino georganiseerd. Er zullen allerlei leuke activiteiten

Nadere informatie

Nieuwsbrief 4, 7 oktober 2015

Nieuwsbrief 4, 7 oktober 2015 Nieuwsbrief 4, 7 oktober 2015 Agenda 07 t/m 18 oktober Kinderboekenweek 19 t/m 23 oktober Herfstvakantie 04 november Studiedag leerlingen vrij 11 november Studiedag leerlingen vrij Gymles groep 1 en 2

Nadere informatie

Inhoudsopgave. Voorwoord 2. Peuters 3. Schoolteam 7. Tarieven 8. Bijlage: Inschrijfformulieren Titeloverzicht Centrale Prentenboek

Inhoudsopgave. Voorwoord 2. Peuters 3. Schoolteam 7. Tarieven 8. Bijlage: Inschrijfformulieren Titeloverzicht Centrale Prentenboek Inhoudsopgave Voorwoord 2 Peuters 3 Schoolteam 7 Tarieven 8 Bijlage: Inschrijfformulieren Titeloverzicht Centrale Prentenboek 1 Voorwoord Wie Peuters Nationale Voorleesdagen Het Voorleesontbijt vormt de

Nadere informatie

Agenda december - januari NIEUWSBRIEF NR 11 JAARGANG 4 19 December donderdag Alle groepen kerstviering

Agenda december - januari NIEUWSBRIEF NR 11 JAARGANG 4 19 December donderdag Alle groepen kerstviering Agenda december - januari NIEUWSBRIEF NR 11 JAARGANG 4 19 December donderdag Alle groepen kerstviering 21 December vrijdag Kerstvakantie begint om 12.15 uur 25 & 25 December Eerste & Tweede kerstdag Woensdag

Nadere informatie

De herfstvakantie is van 19 tot 23 oktober 2015

De herfstvakantie is van 19 tot 23 oktober 2015 Oktober 2015 Welkom op onze school. Nieuwe leerlingen in de maand oktober zijn: Stijn Zaaijer Lynn Bonvanie Jaylinn Meijering Luca Wildschut We wensen jullie allemaal een fijne tijd op onze school. De

Nadere informatie

Riebas/Nieuwsbrief. Jaargang 05 Nummer 1 Datum: 10 september 2015

Riebas/Nieuwsbrief. Jaargang 05 Nummer 1 Datum: 10 september 2015 R.K. Basisschool St.Willibrordus Schoolstraat 15 5561 AH Riethoven Telefoon 040 207 52 99 e-mail: infostwillibrordus@skozok.nl internet: www.bsstwillibrordus.nl TSO t Blusserke e-mail info@blusserke.nl

Nadere informatie

Nieuwsbrief groep 3 september 2015

Nieuwsbrief groep 3 september 2015 Nieuwsbrief groep 3 september 2015 Hierbij ontvangt u de tweede nieuwsbrief. Wij houden u graag op de hoogte van het reilen en zeilen in de groep. Mist u iets in deze nieuwsbrief dan horen we dit graag.

Nadere informatie

Helen Parkhurst Ouder Info

Helen Parkhurst Ouder Info Helen Parkhurst Ouder Info Schooljaar 2012-2013 Nummer 01 Datum: 15 augustus 2012 Agenda augustus 2012 13 t/m 17 augustus: verkeersactie de scholen zijn weer begonnen 20 augustus: 19.30-20.30 uur OAK algemene

Nadere informatie

Nieuwsbrief Montessorischool De Pas

Nieuwsbrief Montessorischool De Pas Nieuwsbrief Montessorischool De Pas Jaargang 2015-2016 nummer 1 Woensdag 26 augustus 2015 Agenda Vrijdag 28 augustus Woensdag 2 september Vrijdag 4 september Woensdag 16 september Vrijdag 18 september

Nadere informatie

INFORMATIEBRIEF nr.6 VRIENDJES - KIKKER IS VERLIEFD. Aan de ouders van groep 1 en 2

INFORMATIEBRIEF nr.6 VRIENDJES - KIKKER IS VERLIEFD. Aan de ouders van groep 1 en 2 Aan de ouders van groep 1 en 2 INFORMATIEBRIEF nr.6 VRIENDJES - KIKKER IS VERLIEFD De eerste weken van het nieuwe jaar zijn al weer voorbij. We hebben met de kinderen gewerkt over de kalender. Hoe ziet

Nadere informatie

BASISSCHOOL DE ZEVENSPRONG

BASISSCHOOL DE ZEVENSPRONG T KLEPPERTJE BASISSCHOOL DE ZEVENSPRONG Nummer 13 jaargang 15 verschijnt iedere twee schoolweken op de website www.zevensprong.nl pag. 1 t/m 5 Directiepraatje Beste ouders, verzorgers, Schilderwerk: Het

Nadere informatie

OP DE HOOGTE. Algemeen. Beste ouders en kinderen,

OP DE HOOGTE. Algemeen. Beste ouders en kinderen, OP DE HOOGTE Sint Trudostraat 10 5616 GB Eindhoven 040-2517585 trudo@skpo.nl 09-12-2016 Agenda Wo. 14-12: Kerst-knutsel ochtend, komt u helpen? Wo. 14-12: Speluitleen bibliotheek 12.00 uur tot 12.30 uur

Nadere informatie

Maandag 29 januari t/m vrijdag 2 februari 18

Maandag 29 januari t/m vrijdag 2 februari 18 Maandag 29 januari t/m vrijdag 2 februari 18 In deze Weekbrief > Agenda > Verjaardagen leerlingen > Welkom nieuwe leerlingen > Letterdiploma groep 3 > Werkbezoek juffen en meesters uit Turkije > Toetsweken

Nadere informatie

Weekinfo 4 vrijdag 28 september 2012 Belangrijke data:

Weekinfo 4 vrijdag 28 september 2012 Belangrijke data: Weekinfo 4 vrijdag 28 september 2012 Belangrijke data: 1 okt: Meester John afwezig ICBS De Windroos Galeistraat 2 1503 TJ Zaandam " 075-6169431 @ info@de-windroos.nl 2 okt: Groep 7/8 naar de Papiermolen

Nadere informatie

Naar school Mijn buikje kriebelt! Welkom in de 2 de kleuterklas. Van juf leen Sinte-Mariaschool - Bonheiden. s Morgens kom ik graag op tijd in de klas

Naar school Mijn buikje kriebelt! Welkom in de 2 de kleuterklas. Van juf leen Sinte-Mariaschool - Bonheiden. s Morgens kom ik graag op tijd in de klas Welkom in de 2 de kleuterklas. Naar school Mijn buikje kriebelt! s Morgens kom ik graag op tijd in de klas met mijn jas en mijn boekentas! Van juf leen Sinte-Mariaschool - Bonheiden. Afscheid nemen mag

Nadere informatie

Nieuwsbrief de Klim-Op oktober 2015. Afsluiting Schoolproject De Gouden Eeuw Donderdagmiddag 1 oktober 17.00-18.30uur

Nieuwsbrief de Klim-Op oktober 2015. Afsluiting Schoolproject De Gouden Eeuw Donderdagmiddag 1 oktober 17.00-18.30uur Nieuwsbrief de Klim-Op oktober 2015 Komt allen! Afsluiting Schoolproject De Gouden Eeuw Donderdagmiddag 1 oktober 17.00-18.30uur Alle-talenten Dit schooljaar werkt het team van de Klim-Op hard aan. - Tijdens

Nadere informatie

Extra lokaal( meest rechtse lokaal als je voor de units staat op de speelplaats) Wordt lokaal voor extra begeleiding/bso ruimte

Extra lokaal( meest rechtse lokaal als je voor de units staat op de speelplaats) Wordt lokaal voor extra begeleiding/bso ruimte Lokalenverdeling 2018-2019 Al een aantal jaren zitten dezelfde groepen in de units. Ook een aantal leerkrachten zijn al langer werkzaam in de units. Op de organisatie dag hebben we besloten om komend schooljaar

Nadere informatie

Nummer 20 23 januari 2015 20142014november 2014 september 2014

Nummer 20 23 januari 2015 20142014november 2014 september 2014 Agenda 10 februari 19.30 uur-20.30 uur Informatieavond voor ouders van toekomstige 4-jarigen die een schoolkeuze moeten maken 12 februari 9.00 uur- 11.00 uur Open huis voor ouders van toekomstige 4-jarigen

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Agenda. Jaargang 2015-2016 21 augustus 2015 nummer 1

Nieuwsbrief. Agenda. Jaargang 2015-2016 21 augustus 2015 nummer 1 Jaargang 2015-2016 21 augustus 2015 nummer 1 Nieuwsbrief Nieuw schooljaar Het nieuwe schooljaar gaat maandag a.s. weer van start! Na zes weken vakantie gaan de schooldeuren weer open. We hopen dat u en

Nadere informatie

Kleintje Leesplan. Leesbevordering voor de Kinderopvang en Peuterwerk

Kleintje Leesplan. Leesbevordering voor de Kinderopvang en Peuterwerk Kleintje Leesplan Leesbevordering voor de Kinderopvang en Peuterwerk 2015 2016 Voor jonge kinderen zijn boeken van groot belang. Door plaatjes kijken, praten en voorlezen leren ze hoe de wereld er uit

Nadere informatie

Wilt u graag op de hoogte worden gehouden van de actualiteit op het gebied van opvoeding en onderwijs?

Wilt u graag op de hoogte worden gehouden van de actualiteit op het gebied van opvoeding en onderwijs? Stefanootje Jaargang 11, nummer 3 16 september 2008 Uitgegeven door: BS St. Stefanus Wijnandsrade reacties: stefanootje@bs-stefanus.nl Donderdag 18 september OP VOETEN EN FIETSEN NAAR SCHOOL OP VOETEN

Nadere informatie

09 september Happy Birthday

09 september Happy Birthday Infobulletin Basisschool St. Petrus Boxtel, Tel: 0411-672348 E-mail: info@st-petrus.nl website: www.st-petrus.nl 09 september Happy Birthday 10 sept. Siemen gr. 3 10 sept. Jop gr. 8 13 sept. Yara gr. 4

Nadere informatie

Obs Tjongerschool - Daltononderwijs. De nieuwsbrief zal vanaf nu maandelijks verschijnen. Zakelijke ouderavond

Obs Tjongerschool - Daltononderwijs. De nieuwsbrief zal vanaf nu maandelijks verschijnen. Zakelijke ouderavond www.tjongerschool.nl tjongerschool@debasisheerenveen.nl 26 september 2014 Obs Tjongerschool - Daltononderwijs De nieuwsbrief zal vanaf nu maandelijks verschijnen. Zakelijke ouderavond Op woensdag 1 oktober

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Schooljaar 2015/2016 nr. 3 - oktober 2015. kleedjesboekenmarkt. gr.7-8 vrij i.v.m. mijnpleinstudiedag. herfstvakantie.

Nieuwsbrief. Schooljaar 2015/2016 nr. 3 - oktober 2015. kleedjesboekenmarkt. gr.7-8 vrij i.v.m. mijnpleinstudiedag. herfstvakantie. Nieuwsbrief Schooljaar 2015/2016 nr. 3 - oktober 2015 Belangrijke data: Oktober 2015 M 5 12 19 26 hofdluiscontrole D 6 13 kleedjesboekenmarkt 14.30 uur 20 27 schoolverpleegkundige spreekuur 13.00 uur W

Nadere informatie

Voor de ouders/leerlingen van Daltonschool Talentrijk - vrijdag 02 okt. 2015 - nr. 3

Voor de ouders/leerlingen van Daltonschool Talentrijk - vrijdag 02 okt. 2015 - nr. 3 Voor de ouders/leerlingen van Daltonschool Talentrijk - vrijdag 02 okt. 2015 - nr. 3 Op de agenda 12-10-2015 15-10-2015 21-10-2015 22-10-2015 24-10-2015 inleveren ALGEMEEN Oudergesprekken Oudergesprekken

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF SCHOOLJAAR 2014-2015 NR. 4 30 JAN. 2015

NIEUWSBRIEF SCHOOLJAAR 2014-2015 NR. 4 30 JAN. 2015 Fivelingo 84-86 2716 BG Zoetermeer 079 3211055 info@ikcdepiramide.nl www.ikcdepiramide.nl Van een brede basis naar de top! NIEUWSBRIEF SCHOOLJAAR 2014-2015 NR. 4 30 JAN. 2015 Facebook Sinds dit schooljaar

Nadere informatie

BASISSCHOOL DE ZEVENSPRONG

BASISSCHOOL DE ZEVENSPRONG T KLEPPERTJE BASISSCHOOL DE ZEVENSPRONG Nummer 3 jaargang 15 verschijnt iedere twee schoolweken op de website www.zevensprong.nl pag. 1 t/m 6 Directiepraatje Kennismakingskamp: Afgelopen week hebben alle

Nadere informatie

Nieuwsbrief. In dit nummer. Avond andere schooltijden. 20 maart 2015. Groeien doe je nooit alleen

Nieuwsbrief. In dit nummer. Avond andere schooltijden. 20 maart 2015. Groeien doe je nooit alleen JAARGANG 2014/2015 NUMMER 10 Nieuwsbrief 20 maart 2015 In dit nummer 1 Avond andere schootlijden 2 Nieuwste kinderboeken Avond andere schooltijden 3 Klassenlunch 4 Paaslunch 5 Ulftse vierdaagse 6 Eieractie

Nadere informatie

ACTIVITEITEN APRIL/MEI 2016

ACTIVITEITEN APRIL/MEI 2016 ACTIVITEITEN APRIL/MEI 2016 KINDERATELIER oude knikkers Eens kijken wat je allemaal met oude knikkers kan maken! Zaterdag 9 april van 13.30-15.30 uur (groep 5 VO) Zaterdag 16 april van 13.30-15.00 uur

Nadere informatie

Beste ouders/verzorgers van kinderen van De Waterkant,

Beste ouders/verzorgers van kinderen van De Waterkant, Info 4 Datum: 9-10-2015 Beste ouders/verzorgers van kinderen van De Waterkant, We hebben op de Waterkant een intensieve, soms ook wat emotionele week achter de rug. In deze Info kunnen jullie lezen over

Nadere informatie

VAKANTIEROOSTER SCHOOLJAAR

VAKANTIEROOSTER SCHOOLJAAR Algemeen: NIEUWSBRIEF 10 januari 2012 Nr.09 2012 Namens alle medewerkers van Veldhoven Midden de beste wensen voor 2012! VAKANTIEROOSTER SCHOOLJAAR 2012-2013 Vakantierooster 2012-2013 is bekend. Het rooster

Nadere informatie

DE STROOM. Informatieblaadje Basisschool de Beerze

DE STROOM. Informatieblaadje Basisschool de Beerze DE STROOM JAARGANG 3 NUMMER 23 3 MAART 2016 Informatieblaadje Basisschool de Beerze Inhoud: Bezoek van een schrijfster De grote rekendag Week van de Lentekriebels Boomfeestdag groepen 5/6 en 6 Agenda en

Nadere informatie

Schooljaar 2014-2015 Nummer4, 16 oktober 2015

Schooljaar 2014-2015 Nummer4, 16 oktober 2015 Schooljaar 2014-2015 Nummer4, 16 oktober 2015 Kalender: 21 okt Inloopochtend CJG voor ouders, 8.30 9.30 uur 21 okt Ouderavond Kanjeren 22 okt Groep 6 gaat naar MEC, tentoonstelling Dino s 23 okt Verjaardag

Nadere informatie

Even bijpraten 08 05 november 2014 Agenda van de week. 06 nov. Rapportavond 11 nov.: Sint Maarten

Even bijpraten 08 05 november 2014 Agenda van de week. 06 nov. Rapportavond 11 nov.: Sint Maarten Kiosk 3, 5802 NP Venray, Telefoon: 0478 550224 Even bijpraten 08 05 november 2014 Agenda van de week. 06 nov. Rapportavond 11 nov.: Sint Maarten Ouderbijdrage: Tegelijkertijd met deze info, krijgt u weer

Nadere informatie

locatie Oostelbeers NB: de aanvangstijden in Oostelbeers zijn enigszins gewijzigd t.o.v. het bericht van vorige week.

locatie Oostelbeers NB: de aanvangstijden in Oostelbeers zijn enigszins gewijzigd t.o.v. het bericht van vorige week. DE STROOM JAARGANG 4 NUMMER 2 Inhoud: Informatieavonden Schoolafspraken Zomerleesdiploma Agenda en bijlagen 15 SEPTEMBER 2016 Informatieblaadje Basisschool de Beerze Informatieavonden Op dinsdagavond 20

Nadere informatie

PRIKBORD 1TWEEWEKELIJKSE INFORMATIE VOOR OUDERS

PRIKBORD 1TWEEWEKELIJKSE INFORMATIE VOOR OUDERS Uden, 11 september 2015 Beste ouders, De kop is eraf, het nieuwe schooljaar is met een razende vaart begonnen. Afgelopen maandag zijn we enthousiast gestart met IPC en daar hoor ik al mooie geluiden over.

Nadere informatie

EUPENBULLETIN. 6 februari 2015 nr.11

EUPENBULLETIN. 6 februari 2015 nr.11 Wethouder van Eupenschool Odysseuslaan 6 5631 JM Eindhoven 040-2446044 EUPENBULLETIN 6 februari 2015 nr.11 Inhoudsopgave Afscheid... 1 Rapportgesprekken... 3 Carnaval... 3 Even voorstellen... 3 Wisseling

Nadere informatie

Info oktober CBS t Klinket In deze info

Info oktober CBS t Klinket In deze info Info oktober 2017 CBS t Klinket 0118-556126 klinket@primas-scholengroep.nl In deze info In deze info vindt u informatie over de volgende onderwerpen: Inhoud Belangrijke data... 1 Gefeliciteerd meester

Nadere informatie

Nieuwsbrief De Digi-Klepel juni 2014

Nieuwsbrief De Digi-Klepel juni 2014 Nieuwsbrief De Digi-Klepel juni 2014 Belangrijke data Juni 8 Eerste Pinksterdag 9 Tweede Pinksterdag: alle leerlingen vrij 11 Sportdag 15 Vaderdag 16 Start avondwandelvierdaagse 20 Alle leerlingen vrij

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF. De Regenboog kleurt je leven. Belangrijke data. De Regenboog 5 september 2014

NIEUWSBRIEF. De Regenboog kleurt je leven. Belangrijke data. De Regenboog 5 september 2014 NIEUWSBRIEF De Regenboog kleurt je leven Belangrijke data 8 september Spreekuur directeur Noordendijk/Zamenhof 8.30-9.30 11 september spreekuur directeur Volkerakweg 8.30-9.30 16 september schoolfotograaf

Nadere informatie

Theatergroep Locals. www.tgthelocals.com. Lesbrief

Theatergroep Locals. www.tgthelocals.com. Lesbrief Theatergroep Locals www.tgthelocals.com Lesbrief 1. Over de voorstelling De vader van Polle is ooit met de noorderzon vertrokken. Daarom denkt ze dat haar vader ontdekkingsreiziger is en dat zijn schip

Nadere informatie

Informatie avond voor alle ouders

Informatie avond voor alle ouders Dag allemaal, Het is al langer donker, het wordt weer vroeger donker, de bomen laten hun bladeren vallen (kijk maar op onze speelplaats), de klok wordt komend weekend verzet en de eerste vakantie van dit

Nadere informatie

Schoolnieuws 756, 10 oktober 2014 Groep 3

Schoolnieuws 756, 10 oktober 2014 Groep 3 Schoolnieuws 756, 10 oktober 2014 Groep 3 Feest feest feest! Wat een feest afgelopen weken! En op woensdag een super gaaf openingsfeest! Bedankt ouders! Wat wij ook geweldig vonden is al die hulp die we

Nadere informatie

PAPERCLIP. Agenda. 16-10 Afsluiting. Kinderboekenweek. 10 november M.R.vergadering. Aanvang van de lessen.

PAPERCLIP. Agenda. 16-10 Afsluiting. Kinderboekenweek. 10 november M.R.vergadering. Aanvang van de lessen. PAPERCLIP Katholieke Basisschool t Baeken Inhoud Paperclip 5 t.baeken@saks.nl Agenda Alkmaar nr. 36-5 Aanvang van de lessen Juf Sharon Kinderboekenweek Kabouterpad Cinekid Website Winnaars van de Kaasdragerwedstrijd

Nadere informatie

En dan Nog.. Even Dit

En dan Nog.. Even Dit En dan Nog.. Even Dit Enschede, 1 oktober 2014 Alle locaties Hoofdlocatie St. Jan Haaksbergerstraat 255 7545 GH Enschede Tel: 053 431 43 01 st.jan@skoe.nl Locatie Veldkamp Joh. Ter Horststraat 30 7513

Nadere informatie

20-11-2014. Sperwerhoek 6 2743 GC Waddinxveen telefoon: 0182 614406 www.dickbrunaschool.nl nieuwsbrief@dickbrunaschool.nl

20-11-2014. Sperwerhoek 6 2743 GC Waddinxveen telefoon: 0182 614406 www.dickbrunaschool.nl nieuwsbrief@dickbrunaschool.nl 20-11-2014 Sperwerhoek 6 2743 GC Waddinxveen telefoon: 0182 614406 www.dickbrunaschool.nl nieuwsbrief@dickbrunaschool.nl Belangrijke datums 5 december Sinterklaas. Continurooster tot 13.30u gr. 5 t/m 8

Nadere informatie